Corina28 Szexpartner Budapest, III. kerület

Beszámolóim

Corina28, felejthetetlen szexpartner

  szajas

Egyeztetés

sok csengetés után sikerült beszélnem vele, de hívásvárakoztatás van a telón beállítva, mert előttem beszélt valaki mással. Elsőre a részleteket tisztáztuk, majd 2 óra múlva ismét telefon, konkrét időpont miatt. Sikerült egyeztetnünk.

Megközelítés

Könnyen megközelíthető autóval, és BKV-val is, nincs messze a buszmegállótól, kocsival könnyen lehet parkolni, ingyenesen.

Helyszín

Sokemeletes épületben, szép rendezett, lakás, minden oldalról teljesen rendben van, nem átjáróház.

Hirdető külseje

Na ez az a pont, ahol talán nincs is annyi karakter, amennyit írni lehetne Róla. Csodás külső küllemmel teremtődött meg, és láthatóan ezt tudja is, vigyáz rá. Nagyon csinos, vágykeltő a megjelenése, kisugárzása, úgy tetőtől talpig top-on van Corina.

Action

Már telefonon egyeztettük az időtartamot, félórában egyeztünk meg. Megérkezésem után, amikor abban a lyukacsos cuccban fogadott, hát, itt már láttam, hogy nagyon jó helyen vagyok, szóval érkezéskor pontosítás, zsozso az asztalra, irány a fürdő. Minden van, lehet választani, kinek mi a kedvesebb tusfürdő. Utána visszaérve a szobába, lekerült róla a lyukacsos, és kívánatosan elheverve várt az ágyon. Melléfeküdve, kis csevej után elindultak a kezek felfedezni egymást, nyakpuszikat követően a szájak is egymásra találtak, és isteni finom csókolózás következett. Nálam hamar meglett a hatás, elszállt a fejemből a vér. Elsőnek Ő vett kezelésbe, szép lassan lejutott a szerszámhoz, megnyálazva szépen elnyelte azt. Nem igazán bírtam sokáig, így kértem cseréljünk helyet, hadd fedezzek fel én is lényegesebb csomópontokat. Csodálatos keblein előcsalogatva a kisebb, feszesebb részeket, onnan továbbhaladva jutottam el a csodálatos kehelyhez, ahol elkezdtem csókolgatni, nyalogatni a részegységeket. Fantasztikusan finom, szépen lassan reagál rá, de a csúcsra nem jutottam itt vele. Munkaruhát húzva, szemből kezdtem a behatolást, és sajna itt is lett végem, nem volt energia többet próbálni. Az viszont biztos, hogy nem adom fel, nemsokára ismét megpróbálkozom eljutni Corinához.

Elszámolás

Még eseménymentes időben előre az asztalra téve volt az igény, hát így is lett.

Corina28, felejthetetlen szexpartner

  FG

Egyeztetés

Telefonon egyeztettem Corinával le az időpontot. Könnyen és gyorsan ment, már a beszélgetés alatt éreztem, hogy kellemes órát fogok eltölteni vele.

Megközelítés

Én a KÖKIről mentem busszal. A háztól kb 100 méterre van a megálló. tökéletes. Autóval is biztos meg lehet állni a környéken, sőt a vasúti megálló sincs messze.

Helyszín

Lakótelepi lakás. Sokadik emelet. Szép tiszta rendezett helyszín. Semmi faxni, de nem is kell. Többféle tusfürdő, méretes törülköző.
A légyott helyszínén kellemes zeneszó, nagy franciaágy szépen fellepedőzve.

Hirdető külseje

Gyönyörű szép lány. Már jó ideje szemeztem vele, és kicsit kétkedtem, hogy vajon ki fogad, mert szerintem évek óta vannak fent a képei (legalább is közülük néhány), de kellemesen csalódtam - igazi bombázó. Szép arcú, nem egy gebe testű, hanem egy igazi nő, akin van mit fogni - éppen jó. Szép méretes cicik, kemény fenék, szolibarna bőr.

Action

Könnyed csókolózással kezdtünk és már ekkor sajnáltam, hogy nem vállal NFVSZ-t, mert nagyon klasszul csókolt. Érezte ő is, hogy szeretném ha a szájába venne, amit meg is tett - én hanyatt, ő féloldalasan mellettem feküdve elkezdett franciázni. Gyengéden és bőnyállal. Itt a gondolataim azon cikáztak, hogyan folytatódjon a randi, gumit kérjek vagy élvezzek a cicijei közé. A gumi mellett döntöttem, így utólag talán hiba volt, lehet gyorsan túl kellett volna esni az első lövésen. De kaptam egy védőköpenyt, majd az ágy végébe csúsztam, hogy fel tudjak kényelmesen támaszkodni és jött Corina - térdelős lovaglással kezdtünk. Ezt nagyon jól csinálta, bár kicsit rám hajolt és eldugta az arcát, ezért a kezeit a térdemre téve hátradöntöttem és így lovagoltattam tovább, hol a melleit, mellbimbóit, hol a száját keresve és találva számmal.
Úgy éreztem nem volt ellenére és egy-egy izzadtságcsepp is legurult a hátán, mire telelőttem a gumit.
A második menet előtt elparancsolt egy bránermosásra, s mikor visszajöttem egy kis csókolózás után gyorsan megtalálta a főnököt. Az előbb megénekelt bőnyálas franciával keményre varázsolta és pár puszi-csók után gumi került rá.
Hanyatt döntöttem és hagyományos papás-mamásban zakatoltam a második orgazmus felé. Közben csókolóztunk, néha feltámaszkodtam a kezeimre és gyönyörködtem az alattam lévő csodálatos testben. Nem tudom mennyi ideig váltogathattam a pozícióimat, de amikor elélveztem ráborultam és hosszú másodpercekig pihegtem rajta. Majd miután az időm lejárt gyengéd csókokkal váltam el tőle és indultam zuhanyozni.
A felöltözés után egy hosszú csók az ajtóban és már indultam is tova.

Elszámolás

A kapott élményért otthagyott összeg nekem nagyon megérte. Biztos meg fogom még látogatni Corinát.

Corina28, felejthetetlen szexpartner

  gary6

Egyeztetés

Amikor felhívtam, egyből felvette a telefont, már úgy éreztem, hogy egy kedves, aranyos lány.

Megközelítés

BKV-val mentem, nem volt nehéz megközelíteni, amikor megérkeztem, megadta a kapukódot, éz az emelet számát, az ajtó résre volt nyitva.

Helyszín

Egy tízemeletes panellakás, a lakás szép tiszta, rend mindenhol, a fürdőszobában gzdag tusfürdőválaszték, és finom szájvíz is volt. Mindenesetre a szoba hangulatos világítással, minden megvolt, amitől jól érezhettem magam.

Hirdető külseje

Nagyon szép lány, gyönyörű barna hosszú hajjal, a teste nagyon szép, formás, látszik, hogy sokat ad magára. Kedvesen fogadott, ami csak fokozta bennem azt az érzést, hogy jól választottam.

Action

Amikor megérkeztem, szexi melltartóban, szép tangabugyiban várt rám. Már első látásra megtetszett a formás testalkata. Miután lezuhanyoztam, az ágyon fekve várt rám, mellébújtam, simogatva megszabadítottam a melltartótól majd a bugyijától. A mellei nagyon szép formásak, de a testalkata is tetszett nekem. Masszázzsal kezdtünk, amit jól, ügyesen csinál, csodás érzés volt. ezt követően összebújtunk, elkezdtem kényeztetni, simogatni, majd puszilgatni a testét, beleértve a csodás melleket is és a finom punciját. Nagyon jól tud franciázni, majd gumihuzás és következett az aktus, csodás érzés volt, majd pozíció csere után éreztem, hogy jólesik neki, ahogy csinálom. A végén összebújva beszélgettünk, majd gyors zuhany é elköszöntünk egymástól.

Elszámolás

Az elszámolás korrekt volt, előre rendeztük, korrekt nek tartom, úgy gondolom megérte, nem bántam meg.

Corina28, felejthetetlen szexpartner

  Istipisti

Egyeztetés

Flottul ment. Én nem szeretem a többnappal előre történő bejelentkezéseket. Amikor feláll a tehetségem akkor kell az öröm, nem lehet napokig ráhangolódni és készülgetni. No, meg közbe is jöhet valami. Felhívtam, 20 percen belül mehetten, nosza akkor go!

Megközelítés

Kőbánya frenventált helyén fogad. Aki vissza emlékszik még a 36-os villamos végállomására, no arrafelé.

Helyszín

A 70-es évek végén épült panel. A lépcsőház picit lepukkadt. Lift van, de én nem találtam, így maradt a séta. A lakás elfogadható, a szobára ráférne egy kis porszívózás. Szájvízhez nem találtam műanyag poharat, így maradt a futbalistáktól átöröklött és eltanult szájbaspriccelős módszer az öblögetéshez.

Hirdető külseje

Valóban Ő van a képeken. Semmi extra, egy vagány csaj fogadott az ajtóban. Picit nehezen értettem a mondókáját, mivel elég halkan beszél a kicsike.

Action

Tisztálkodásomat követően leheveredtünk a francia ágyra, amolyan puszikákkal oldottuk fel a kezdeti nehézségeket. Majd kaptam egy kiadós franciát, sajna nincs szájbaélvezés, így én is bemutattam nyelvi tudásomat. Nem nagy sikerrel, fel is adtam és kértem a beöltözést, majd felülről támadván lett vége az első menetnek. Amennyiben picit aktívabbnak látom és érzem azt mondom nem is volt rossz. Levezetésként jött a babakenőcsös masszázs. Sommásan kellemes volt.
A második, mint az első, csak ez egy picit hosszabra sikeredett. Felülről lovagoltattam a Hölgyet. Megdolgozott az eredményért az biztos. Szakadt róla a víz. Ahogy belecuppant a dárdába csakúgy locsogott ki a veríték az összefeszülő testrészek közül. Legközelebb viszek egy úszószemüveget.:)))) Tudjátok ez olyan volt, mint amikor a magasnyomású gyüjtőcsőből a tüzelőenyag bejut a porlasztón keresztül az égéstérbe.
Valahogy nem jutottam el a csúcsra, így maradt a kézi levezetés, de így is jó volt.

Elszámolás

Előre kérte a *****, ami részemről semmiféle problémát nem jelent. Pesti átlag alatt egy árnyalatnyival.

Corina28, felejthetetlen szexpartner

  hidig

Egyeztetés

Pont egy hete hívtam Corinát. Elsőre elértem, akár negyed óra múlva is tudott volna fogadni, nekem végül több mint fél óra volt, hogy odaérjek. A ház elől hívtam újra, elnavigált az ajtajáig. A telefonban kedves, segítőkész volt.

Megközelítés

Kőbánya központi részén van a hely. Buszvégállomás a közelben, de jár arra villamos (épp felújítják) sőt vonat is. Autóval a ház előtt lehet parkolni ingyenesen. A házszámozásra viszont figyelni kell, a GPS picit odébb vezetett.

Helyszín

A ház egy jobb napokat is megélt panelszerűség, a lakás szintén. Corina szerintem jobb helyet érdemelne. A szoba picit keskeny, az ágy éppen ezért keresztbe teljesen át is érte. A fürdő elmegy, tusfürdő van sokféle.

Hirdető külseje

Szexi szerelésben nyitott ajtót, a képek alapján nem éri csalódás az embert. Arcra picit másmilyenre számítottam, de helyes, kedves lány. Alakra pedig nekem bejött, formás, sportos alakja van szép nagy természetes cicikkel. Végig aranyos, közvetlen nem megjátszós volt.

Action

Ő már letusolva várt, így csak nekem kellett ezzel foglalkoznom. Visszatérvén rendeztük az elszámolást, ekkor már csak a bugyi volt rajta. Majd melléfekve, felfedeztem szép barna bőrét. Apró sóhajok jelezték, hogy tetszik neki. Majd Ő kezdett finom franciázásba. Szép lassan, finoman, de pont jó erősséggel csinálta. Majd jeleztem, hogy most én jövök. Lefelé haladva a bugyi is lekerült róla. Finom illatos kelyhek fogadtak. Nyelvmunkám eredményeképp el sajnos nem ment, de jól érezte magát. Majd gumit javasolt és szemből kezdtük. Szép lassan majd gyorsabban szeretkeztünk. De hátulról is akartam Őt, ezért fordultunk. Nem bírtam sokáig, el is durrantam a gumiba. Hagyott lenyugodni, majd leszedte a köpenyt és letörölgetett. Újabb tus, utána felajánlott egy masszázst, de sajnos nem tudtam élni vele, mennem kellett. Sajnáltam, jó lett volna. Így öltözés, közben csevegtünk majd puszi és vissza a munkába.

Elszámolás

Pesti átlag, fél órát voltam, extrát nem kértem. Előre rendeztük.

Corina28, felejthetetlen szexpartner

  jartur

Egyeztetés

Délelőtt telefonon, kora délutánra. Kedvesen tájékoztat, szimpatikus hang.

Megközelítés

Kőbányai lakótelep, parkolóhely bőven van, tömegközlekedéssel is ideális néhány perc sétával.

Helyszín

A ház elég nyomasztó, de a lakás kellemes. Egyedül rendel, fürdő tiszta, sok tusfürdő, szájvíz, szobában nagy franciaágy az ablak alatt.

Hirdető külseje

Adatlapjának mindenben megfelel, arca kellemes, testalkata arányos, nincs súlyfölösleg, de nem is vékony.

Action

Csipkés bugyiban és melltartóban fogad az ajtó mögé bújva, kissé szemérmesnek tűnt, én is picit zavarba jöttem, de egy hatalmas csókkal ezt feloldotta.
Fürcsi után melltartó nélkül várt az ágyon, hatalmas érzéki csókolózás, közben kezek kalandoznak. Cicik, lábak kényeztetése után fölé térdeltem és egy szenzációs franciás menetet kaptam, alig bírtam, hogy ne süljek el idő előtt. Csókok, ölelések után gumi fel, majd szemből, oldalról, hátulról egyre szenvedélyesebb szeretkezés következett. Egymás kellemes izzasztása után NF lett a vége, a melleire lőve.
Pihegés, zuhanyzás majd felöltözés után még sokáig beszélgettünk, majd távoztam.

Elszámolás

Diszkréten, felkerekítve tettem a szekrényre. Én nem szeretem, ha előre kérik, azt se ha egyáltalán a helyszínen szóba kerül. Ő meg sem említette.

Corina28, felejthetetlen szexpartner

  DPít

Egyeztetés

Az első 18:30 körüli hívásomat nem vette fel, majd visszahívott és sikerült is este nyolc órára időpontot kapnom. Gyorsan és simán egyeztettünk mindent. Telefonban nagyon bájos hangja van.

Megközelítés

Voltam gondban, mert elköltözött ott a környéken egy új helyre, melyet előzőleg nem azonosítottam be, így nehezen találtam meg. Viszont Corina hogy eljuthassak hozzá telefonon keresztül benavigálta az autót a környékre. GPS-t nem próbáltam és a BKV is egyerű lehet, mert Kőbánya alsó megállóhely közel van.

Helyszín

Egy panelházban fogadja a vendégeket, melyben a tisztaság uralkodik. Fürdő rendben van: tisztaság, friss törülköző, többféle tusfürdő választék, szájvíz kis pohárral, minden ami szükséges az akció előtt higiéniás előkészüléshez. Tetthely egy kisebb franciaágy szerű ágyikó, mely a célnak megfelel. (nem túl puha, nem túl kicsi, nekem teljesen megfelelt.) A hangulatfényt a csillárba becsavart piros izzó biztosítja. A ruháknak van egy szék biztosítva. Maga a szoba tele van szobanövénnyel és halk zene szólt, mely szinte észrevétlen volt. Az ággyal szemben egy falitükör van elhelyezve a vágyak fokozására.

Hirdető külseje

Az oldalon feltöltött képek alapján egyértelműen beazonosítható. Egy fodros rózsaszín tangabugyiban és egy hálós melltartóban fogadott. Nagyon szexi volt.

Action

A fürdőből kilépve Corina a melltartótól megszabadulva az ágyon várt rám. Leheveredtem mellé és simogatásokkal fűszerezve átbeszéltük, hogy kivel mi is történt a találkozásunk óta.(megfelelően feloldódtam közben.) Csókolózással és egymás testének felfedezésével kezdtünk. A csókok azok rendes csókok voltak. Majd lejjebb vándorolva felfedeztem az egész testét, utána Corina orális kényeztetésben részesített, gumikérés és lovaglóban szinte azonnal el is élveztem. Mosakodások után kis pihenés közben folytattuk kellemes simogatással egybekötött beszélgetésünket. Nem vártan puszilgatásba kezdett felső testemen, ami orális kényeztetésembe ment át. Nem gondoltam hogy ilyen hamar harc képessé fogok válni, de Neki elég könnyen sikerült ezt elérnie. Védőfelszerelés elhelyezése és gyengéd szeretkezés misszionárius pózban, így is ért el az ejakuláció. Papír zsebkendővel törülközés és pengetve, simogatva szinte időkorlát nélkül folytattuk a beszélgetést. Fürdést követően távoztam.

Elszámolás

Rendeztem az egy órás (ami valójában 1,5 óra volt) pásztorórámat, mely a pesti átlag alatti. Egy extrája van Corinának a NFVSZ, melyet most nem vettem igénybe. Szerintem az érték arány Corinánál nagyon kedvező. Sok lánynál magasabb díjazás ellenére kevesebb kedvességet és figyelmet kap az ember, mint Corinánál.

Corina28, nagyon jó szexpartner

  Moonstar

Egyeztetés

Telefonon kerestem, szinte azonnal felvette és mindent átbeszéltünk. Nagyon kedvesen, aranyosan beszélt velem , minden simán ment, mintha csak a barátnőmmel beszéltem volna .

Megközelítés

Ezt az utcát nem ismertem , így hát a navigációra hagyatkoztam . Pontosan a házig vitt , parkolás 20 méteren belül .

Helyszín

A lakás az Én igényeimnek tökéletesen megfelelt . Otthonosan berendezett , nagyon rendes és tiszta lakás .

Hirdető külseje

Nem is mondanék róla túl sokat , a képek magukért beszélnek . Egyedül az arcáról emlékeznék meg , hiszen az nem látszik . Arca kimondottan felejthetetlen , de jó értelemben . Gyönyörű a mosolya és a szeme.

Action

Nagyon siettem a tusolással. Ezt követően az ágyon kezdtünk ismerkedni egymással. Mézédes finom csókokkal halmozott el. Simogattuk egymást ahol csak értük egymást. Majd magához ragadta az irányítást és finoman rám mászott és kényeztetni kezdett a csodálatos franciájával. Nem is bírtam túl sokáig, igy elég hamar elsültem. Aztán mellém feküdt és tovább simogattuk egymást. Aztán ismét azt vettem észre hogy megint a szájában vagyok, folyamatosan szemeztünk ami nagyon izgalmas volt. Aztán gumit húztunk és kutyusba fordultunk. Így is tökéletes volt a látvány . A hangja is nagyon izgató volt közben, ahogy élvezte. Én még jobban. Néha kicsit pihentünk közben . Féltem , hogy túl gyorsan vége lesz a csodának . A következő félidőt sajnos nem bírtam végig . Annyira izgató volt . Amikor vége lett azonnal tudtam , hogy vissza kell jönnöm .

Elszámolás

Ahogy oda értem elintéztem .

Corina28, nagyon jó szexpartner

  zoli5613

Egyeztetés

A héten éjjel is ráérő lányokat kerestem, végül Corina lett a beutó, akinél korábban már jártam, és kellemes élményekkel ajándékozott meg.

Megközelítés

Mivel már jártam ott könnyen odataláltam, Kőbánya egyik főútvonalától nincs messze a helyszín, villamossal, és busszal is megközelíthető, parkolóhelyet még a késő esti időpont ellenére is találtam nem messze a bejárattól.

Helyszín

A környéknek megfelelő épület, belül tisztaság, rendezett körülmények. Ahogy mondani szokták a célnak megfelel. Franciaágyon akcióztunk, a fürdőszobában is megtalálható minden ami kell. A lakásban pedig nem volt semmi zavaró tényező.

Hirdető külseje

Nagyon jóalakú harminc körüli hölgy. Remekül nézett ki, szuper, sportos, sőt modellalkatú hölgy nyitott ajtót, amikor megláttam, ezúttal is alig vártam, hogy fehérnemű nélkül közelebbről is megismerjem :)
Arc nélkül hírdet. Nézőpont kérdése, én érdekes arcúnak mondanám, de tetszett, sőt sajnáltam is, hogy nála "csak" testreélvezés van.

Action

Ezúttal nem vágytam extra programokra, csak egy tökéletes testű, jó nővel szerettem volna eltölteni egy kellemes fél órát, aki nem mellesleg a barátnő szerepét is jól eltudja jàtszani az ágyban. Corina minden szempontból tökéletes választás volt, szerencsére most sem csalódtam benne, ez a randi szinte az első tökéletes másolata volt, kielégítő végeredménnyel.
Érkezés, és üdvözlés után jeleztem, hogy fél órát szeretném élvezni a társaságát, majd elszámolás után gyorsan lezuhanyoztam, megtörölköztem, és belevetettem magam a jóba. Corina az ágyon fekve várt, én melléfeküdtem, érzékien megcsókolt, és így kezdtük felfedezni egymást. Rövidesen lentebb kezdett csókolgatni, és amikor eljutott az ezredeshez, egy nem túl erős, viszont kellemesen lágy franciával kedveskedett nekem. Nagyon érzékien játszadozott a barátommal, a kezét szinte csak arra használta, hogy a gólyókat simogassa. Én nem is bírtam magammal, és mindenképpen szerettem volna valamit visszaadni a kényeztetésért cserébe, ezért kértem, hogy csináljuk kölcsönösen is, így ismét foglalkozhattam Corina kedvenc testrészével, a gyakorlatilag tökéletes puncijával, amivel élmény volt foglalkozni. Persze nem is fogtam vissza magam, nyaltam ahol értem, közben persze Corina a másik oldalon folytatta az érzéki tevékenységét. Ezekután inkább gumit kértem, mert már nagyon szerettem volna benne lenni, és miután felhúztuk, elém feküdt, én még egy keveset foglalkoztam a melleivel, a formás lábaival tovább fokozva az izgalmakat, majd behelyeztem amit kell. Lassan, érzékien kezdtünk csókolózva szeretkezni, és nekem annyira bejött ez a kedves barátnőfeeling, hogy akármennyire is szerettem volna hátulról is megkapni a tökéletes testét, megváltoztattam eredeti szándékom, és inkább szemből élveztem el.
Így is elégedett voltam, Corina közben lágyan simogattott, majd megszabadított a védőfelszereléstől, letörölgetett, én meg elmentem lezuhanyozni. Öltözködés közben megkínált egy ásványvízzel, amit elfogadtam, majd pár szó után távoztam.

Elszámolás

Előre rendeztem az átlagos ajándékot, ami ugyan nem tartalmaz túl sok lehetőséget, viszont amit kaptam érte, azzal így is elégedett vagyok.

Corina28, nagyon jó szexpartner

  beszamolok90

Egyeztetés

Ezelőtt már egy alkalommal voltam nála, akkor is és most is könnyen elértem. Ő kezeli a telefont, már a telefonban is tudod, hogy jó helyre mész, ha meghallod a hangját.

Megközelítés

X. kerület, a 85-ös busszal könnyű megközelíteni. Az épület színben másabb, mint a környező épületek és egyéb más tájékozódási pont is fellelhető a környéken...ha ide nem talál oda valaki, akkor sehová. :)

Helyszín

Nagyon diszkrét és egyszerű a ki- és a bejutás is. Egyedül rendel, senki mással nem fogsz találkozni ott. Modern bútorzat a lakásban, szoba tökéletes a célra, az ággyal szemben van egy tükör is. :3 A fürdő tökéletesen tiszta és minden megtalálható benne.

Hirdető külseje

Arcra szerintem átlagos a hölgy, nem kell megijedni, hogy nem látszik a képeken tökéletesen. A szolis bőr mindig nagyon bejött, szexi. Amiben eddig láttam az csipkés fehérnemű, külön kérésem nem volt. A ciciket meg kell csodálni, szép nagyok. Átlagos alkat, arányos test. A vendéget pedig frissen várja.

Action

Onnantól kezdve, hogy felveszi a telefont, kedves egészen az elköszönésig (nagyon ritka dolog kezd ez lenni, ugye?). Tervek nélkül érkeztem, így pillanatnyi kéréseimnek megfelelően váltottunk mindig. Jó beszélgetőpartner, ami szintén fontos számomra. Készséges volt végig, unottságot nem tapasztaltam. Beinvitálás után egy gyors ámuldozást követően a fürdőbe vezet az utam. Ekkor már visszafelé már csak egy szál bugyi van rajta, nagyon jó látvány. Elkezdett először finoman kézzel felhangolni, mikor pedig már jobban álltak a dolgok, akkor jött a francia, cicik közé is becsusszanva néha. Nagyon élvezetesen csinálja, mintha érezné, hogy pontosan hogy szeretem. Doggyba mentünk át, gyors beigazítás, aztán már mehetett is akár keményebben is picit. A mellei nagyon jó látványt nyújtanak, így lovagló volt a következő, ahol kézzel is néha megtaláltam, mi szem szájnak ingere. Mikor már közeledtünk az idő végéhez, megkértem, hogy franciával végezzen ki, testre. Valami fenomenális befejezés volt.

Elszámolás

Előre adtam oda, bár kérés nélkül, úgyhogy nem tudom ez nála hogyan is szokás.

Corina28, nagyon jó szexpartner

  zoli5613

Egyeztetés

Telefonon második próbálkozás után elértem, és tájékoztatott a lehetőségekről, illetve a feltételekről. Nem sokkal később ismét hívtam, és bejelentkeztem egy órával későbbre.

Megközelítés

Gördülékenyen ment, amikor érdéklődtem, akkor megmondta, hogy nagyjából hol rendel, amikor bejelentkeztem akkor a pontos címet is megadta. Könnyen odataláltam, Kőbánya egyik főútvonalától nincs messze a helyszín, villamossal, és busszal is megközelíthető.

Helyszín

A környéknek megfelelő épület, belül tisztaság, rendezett körülmények. Ahogy mondani szokták a célnak megfelel. Franciaágyon akcióztunk, a fürdőszobában is megtalálható minden ami kell. A lakásban pedig nem volt semmi zavaró tényező.

Hirdető külseje

Nagyon jóalakú harminc körüli hölgy. Kicsit félve mentem a régi képek miatt, de egyáltalán nem csalódtam. Remekül nézett ki, szuper, sportos, sőt modellalkatú hölgy nyitott ajtót, amikor megláttam, alig vártam, hogy fehérnemű nélkül közelebbről is megismerjem :)
Arc nélkül hírdet. Nézőpont kérdése, én érdekes arcúnak mondanám, de tetszett, sőt sajnáltam is, hogy nála "csak" testreélvezés van.

Action

Miután bemutatkoztunk, ismét jeleztem, hogy fél órát szeretnék vele tölteni, Corina nem is húzta az időt, megmutatta hová pakolhatom a ruháim, adott egy törölközőt, és a fürdő felé vezetett. Gyorsan lezuhanyoztam, majd siettem a szobába, ahol Corina az ágyon fekve várt. Én melléfeküdtem, érzékien megcsókolt, és így kezdtük felfedezni egymást. Rövidesen lentebb kezdett csókolgatni, és amikor eljutott az ezredeshez, egy nem túl erős, viszont kellemesen lágy franciával kedveskedett nekem. Nagyon érzékien játszadozott a barátommal, a kezét szinte csak arra használta, hogy a gólyókat simogassa. Én nem is bírtam magammal, és mindenképpen szerettem volna valamit visszaadni a kényeztetésért cserébe, ezért kértem, hogy csináljuk kölcsönösen is. Láttam már egy pár puncit, de Corináé biztos, hogy a legszebbek közé tartozik. Gyakorlatilag tökéletes, élmény volt foglalkozni vele. Persze nem is fogtam vissza magam, nyaltam ahol értem, közben persze Corina a másik oldalon folytatta az érzéki tevékenységét. Ezekután inkább gumit kértem, mert már nagyon szerettem volna benne lenni, és miután felhúztuk, elém feküdt, én még egy keveset foglalkoztam a melleivel, a formás lábaival tovább fokozva az izgalmakat, majd behelyeztem amit kell. Lassan, érzékien kezdtünk csókolózva szeretkezni, és nekem annyira bejött ez a kedves barátnőfeeling, hogy akármennyire is szerettem volna hátulról is megkapni a tökéletes testét, megváltoztattam eredeti szándékom, és inkább szemből élveztem el. Így is elégedett voltam, Corina közben lágyan simogattott, majd megszabadított a védőfelszereléstől, letörölgetett, én meg elmentem lezuhanyozni. Öltözködés közben megkínált egy ásványvízzel, amit elfogadtam, majd pár szó után távoztam.

Elszámolás

Előre rendeztem az átlagos ajándékot, ami ugyan nem tartalmaz túl sok lehetőséget, viszont amit kaptam érte, azzal így is elégedett vagyok.

Corina28, nagyon jó szexpartner

  McDugluck

Egyeztetés

A telefont azonnal felvette. Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, amik annyira lázba hoztak, hogy fél óra múlva már ajtót is nyitott nekem.

Megközelítés

BKV-val és autóval is könnyen megközelíthető, ingyenes parkolással.

Helyszín

Átlagos panel lakás, egyszerű fürdővel és kis szobával. De minden elő volt készítve, hogy kellemesen érezzem magam: mécses mindenhol, többféle tusfürdő, szájvíz és puha tiszta törülköző. Az ágy kényelmes volt, tökéletesen megfelelt a célnak.

Hirdető külseje

Nagyon csinos, formás kedves mosolygós lány. A képeken ő látható, csak élőben még sokkal csinosabb.

Action

A részleteket nem szeretném leírni, én úgy gondolom, hogy ez csak ránk tartozik. Legyen elég annyi, hogy minden tökéletes volt. Nagyon ügyes kedves és mindent megtesz azért, hogy jól érezzem magam. Nálam ez annyira jól sikerült, hogy csak fél órára mentem, de aztán megtoldottam egy órára, mert nehéz volt Tőle elválnom. Sőt még az 1 órát is túl léptük, mert olyan jól éreztük magunkat, hogy észre sem vettük az idő múlását.

Elszámolás

Nagyon korrekt. Előre rendeztük, de mivel hosszabbítottam, a különbözetet a végén róttam le. Csúnya dolog ezt leírni egy emberről, Róla pedig különösen, de azt kell mondanom, hogy érték arányban Ő a legjobb az összes lány közül, akinél voltam. Remélem ezt ő is inkább dicséretnek veszi és nem bántásnak.

Corina28, jó szexpartner

  tente

Egyeztetés

Nem volt gond , pár csöngés után felvette .

Megközelítés

Éles saroktól egy perc kocsival . Ház elött van parkoló hely .

Helyszín

Régi tipusu panel ház . Lakás rendben volt , de semmi nagy felhajtás , célorientált .

Hirdető külseje

Megegyezik a képekkel , nagyon ropogós húsú . Látszik ,hogy sokat dolgozik a testén .

Action

Egyszerűen mindent tud amire szükség van a jó szexhez , tökéletesen partner volt mindenben. Isteni testmozgása van , minden pozícióban. Végig rendkívül izgató semmi megjátszás élvezi elejétől végéig az aktust és a szerszámot is . Fantasztikus NF az ember lélegzete eláll. Vagy 4-5 pózt kipróbáltunk . Pontosan igy képzeltem mielőtt odaértem , tükrökben fokozódó hatás közben a cicik élvezete ,selymes bőr. Egész aktus alatt figyelt rám és barátnő feelingben volt részem. Nehezen lett végem , mert egyszerűen sosem hagytam volna abba ,de mégis hátulról nem bírtam tovább és benne ért véget a történet. Hagyott lehiggadni és még közben is kényeztetett. Utána zuhany , és utamra engedett .

Elszámolás

Mindennel (is) elégedett voltam egy pillanatig nem éreztem elhibázott döntésnek a választásom , sőt már többet is kaptam mint amire számítottam. Nagyon korrekt az üzleti részben is .

Corina28, jó szexpartner

  Yahama

Egyeztetés

A telefont hamar felvette, és kedvesen tájékoztatott mindenről. Mivel volt szabad időpontja, ezért 2 óra múlva nála voltam.

Megközelítés

Kőbánya központi részén fogad. Van busz és villamos is arrafelé. A parkolás egyszerű.

Helyszín

Régi panelház. Maga a lakás egyszerű, semmi flanc. Van minden ami kell. Tisztaság van a fürdőben is.

Hirdető külseje

A képeken ő van, ez egyértelmű. Viszont ráférne egy frissítés a fotókra. A képekhez képest felszaladt egy kicsi, de még pont a "nemzavaró" mennyiség. A melle nagyon bejött, a feneke frenetikus. Az arca kedves, de már nyomokban látni rajta az idő múlását és a mozgalmas éveket.

Action

Tusolás után leültünk az ágyra, csókolóztunk, puszilgattam a mellét és a nyakát, simogattam a finom bőrét, ettől be is keményedtem. Ő is simogatott és puszilgatott, majd natúr francia következett, amiben kifejezetten ügyes. Nem pornós-csattogós, de nem is túl lágy: optimálisnak mondanám. Hamarosan 69-be fordultunk, hogy ő se maradjon ki a jóból. Szép húsos szeméremajkai vannak, amik ingerlés hatására jól megduzzadnak. Nem sokáig bírtam volna a dolgot ezért gumit kértem és kutyusba tettem be neki.Lehetett neki tolni rendesen, csattogósan adtam az ütemet. Aránylag egész sokáig bírtam, de aztán egyszer csak durr volt. Megvártuk míg megnyugszom és csak utána csúsztam ki belőle . Gumit levette és megtörölgetett majd kérdezte hogy milyen volt de szóhoz sem tudtam jutni csak lihegtem és mosolyogtam de azért a végén csak tudtam neki válaszolni hogy felejthetetlen ami történt . Ezután kaptam egy frissítő masszázst és beszélgettünk egy jót lehet vele miről ha úgy akarja az ember fia .

Elszámolás

Teljesen korrekt csokrot kér egy teljesen korrekt szolgáltatásért.

Corina28, jó szexpartner

  Kadjar

Egyeztetés

Hamar sikerült elérnem , mindent részletesen elmondott .

Megközelítés

A Ligettértől indultam sétálva ,kb öt perc volt .

Helyszín

Standard panel a hetvenes évekből , nekem nem volt kivetnivalóm .

Hirdető külseje

Igazi ropogós feszes húsú lány , imádnivaló .

Action

Megérdezésemkor egy kis lenge öltözetben fogadott, ami eléggé felcsigázott. Türcsit nyomott kezembe és elmentem fürdeni. Mikor visszatértem már levetkőzve várt az ágyon. Oda bujtam hozzá és forró csókváltások következtek. Majd rátért a férfiasságom kényeztetésére. Technikája elég jó, játszik a golyókkal is. Kértem forduljon oda, ne csak nekem legyen jó. Végül ő hamarabb juttatott a csúcsra, hagyott lenyugodni, majd elintézte a kis utódokat.
Második menetbe én kényeztettem, amire jól reagált. Majd kértem gumit és úgy folytattuk. Hátulról szerettem volna, mert csodálatok popsit markolni igazi élmény. Ő is élvezte, de végül nem sikerült csúcsra juttatni.

Elszámolás

Előre, semmi gond nem volt ezzel. A pesti átlagnak megfelelő összeggel.

Corina28, jó szexpartner

  Egalab

Egyeztetés

Telefonon, 2 órával a randi előtt. Megerősítést kért fél órával előtte, minden simán ment.

Megközelítés

Éjszakai busszal mentem, közel van a megálló hozzá, picit előbb is értem oda, de fogadott, nem kellett várnom.

Helyszín

Tiszta, igényes lakás, a célnak kiválóan megfelel. A fürdő nem túl nagy, de mondjuk nem is azért megy az ember, hogy a fürdőszobában töltse el az idejét - többféle tusfürdő is van, így mindenki megtalálhatja a neki szimpatikusat.
"A" szoba tágas, kényelmes francia ággyal.

Hirdető külseje

Corina nagyon csinos, dekoratív hölgy, egy szexi kis ruciban fogadott, magassarkúval megfűszerezve a látványt - formás alak, szép arc. Nem éri az embert csalódás.

Action

Miután lefürdödtem, bent várt meztelenül az ágyon, nagyon csábító volt. Oda feküdtem mellé, majd elkezdtük egymást simogatni. Valószínűleg nem jöttem be neki, mert sajnos csók az nem volt, éreztem, hogy nem véletlenül nincs a számhoz közel a szája, de hát ez van. Puszilgatni kezdett, majd haladt lefelé, addigra már kemény voltam, így felszopnia nem kellett. Szépen dolgozott a farkamon, mikor mondtam, hogy én is szívesen megkóstolnám a punciját - így átfordult rajtam, és 69-ben folytattuk. Ez biztosan tetszett neki, mert elkezdett nedvesedni, kihasználva az alkalmat, javasoltam, hogy gumit fel, és üljön bele. Így is történt, lovagolt egy picit rajtam, de mivel csók az esélytelen volt, ami engem zavart, mondtam neki, hogy inkább jövök hátulról. Ezután élem tárult az isteni, pucsított popsija, nem mondom, hogy sokáig bírtam... Miután végem lett, hagyott lenyugodni, kicsit beszélgettünk, lefürödtem, majd búcsút vettünk.

Elszámolás

Megérkezés után, a megbeszélt összeget adtam oda.

Corina28, jó szexpartner

  fabit2

Egyeztetés

Épp úgy alakult, hogy akad egy kis szabad időm hétközben és egy közeli lányt kerestem. Elsőre nem vette fel, de nemsokára visszacsörgetett és egy órán belülre meg tudtuk szervezni a randit. Még kicsit kapkodósra is kellett vennem az utat.

Megközelítés

Pár villamosmegállóra tőlem, nem volt gond megtalálni. BKV-val mentem, így a parkolást annyira nem néztem, de szerintem a közeli utcákban lehet helyet találni és szerintem ott ingyenes is.

Helyszín

Egy panel felsőbb emelete. A hölgy kicsit bizalmatlan, nem tudom miért, de azt gondolta ki van hangosítva, így az útbaigazítást kicsit elharapva és suttogva adta meg, ez okozott némi fennakadást. Meg az idős hölgy is, aki a bejáratnál gyanúsan méregetett, majd lecsapott előttem a lifte. (modjuk ez egy független dolog, de az utcán odamenet a ház előtt egy kéregető is letámadott és minden áron meg akart győzni, hogy támogassam, mert ő ugyan alkoholista, de milyen jó fej, hogy ezt felvállalja). Szóval végül lépcsőn mentem fel és el is kavarodtam kicsit a félemeletek között, ugyanis a szintek nincsenek jelölve a lépcsőházban. Végül viszont kinyílt az ajtó és bejutottam a tett helyszínére. A lakás rendben van, a célnak tökéletesen megfelel, nagy francia ággyal.

Hirdető külseje

A hölgy viszont okozott némi csalódást. A képekhez képest van rajta jó néhány kiló plusz, a fotók pár éve készülhettek. Amúgy az egyik fotón is látható méhsejtszerű lyukacsos topban fogadott és szó szerint csak abban mert más nem volt alatta, szóval az első hatás azért megvolt.

Action

Rövid bemutatkozó kört követően elirányított a fürdőbe. A fürdő rendben volt, de a türcsinek mondjuk kicsit dohos szaga volt.
Visszatérve a hölgy már ádámkosztümben fogadott és gyorsan a lényegre is tértünk. Kicsit izgultam, így az ezredes nem akarta magát egyből haptákba vágni és a franciája is elég erőteljes a hölgynek. Én a lágyabb nyálasabb verziót kedvelem kevesebb kezezéssel, de végül gumi fel és az első kört papás mamásban abszolváltuk.
Rövid beszélgetés következett majd kaptam egy kellemes masszázst. Közben pedig regenerálódtam kicsit. Kérdezte mehet e a második kört? Ez azért már nem mindig jön össze nekem, de azért belevágtunk. Magam is meglepődtem, hogy milyen könnyen elsűltem, így másodjára francia közben lett végem, de így is kellemes volt.

Elszámolás

Korrekt a hölgy és az ajándék mértéke is teljesen rendben van.

Corina28, jó szexpartner

  Vámos

Egyeztetés

Telefonon sikerült időpontot eggyezetni.

Megközelítés

Megközelítés x.ker.csendes utcàja.Bkv- val egyszerű.-majdnem a hàz előtt megâlló.Autóval szintén egyszerű, parkolóhely mindig van.

Helyszín

Lakàs felújított,tiszta,igényesen berendezett, fürdőszobàban zuhany többfajta tusfürdő,szàjvíz. A randiszobàba nagyfrancia àgy vele szembe tükör.

Hirdető külseje

A képek nemtudjàk àttadni arca szépségét,bőre bàrsonyossàgát.Egy kis "semmibe" fogadott.

Action

Corina egy baràtnő típus, gyönyörű arccal, selymes bőrével,forró csókkal.Tiszta batàtnő feeling ezt vàrtam ès teljesen ezt kaptam. Megèrkezés, ajtóban csók,majd 5-6 perc beszélgetés, zuhany utàn màr az àgyon vàrt.Mellé feküdtem simogattuk , egymás. Majd felfedeztem testét,hosszasan elidőzve ikreken.puncija finom,mint egy tinié alaposan kényeztettem kejhét.Majd kaptam egy nagyon finom franciât.Védő eszköz fel majd szemből érkeztem.Làbaival àttkucsolva csipőmet . Majd vàltotunk lovaglóba.màr nem bírtam tovább,gumit leràntva cickre adtam az utódokat. Tisztàlkodàs pár perc beszélgetés majd tàvozàs.

Elszámolás

Korrekt eelszàmolàs.A végén történt hiszen nem először talàlkoztunk.,

Corina28, jó szexpartner

  Thatmakesmestronger

Egyeztetés

Nagyon kedves volt a telefonban, minden gördülékenyen ment. Még nyáron voltam nála.

Megközelítés

Én gyalog mentem, mert közel lakom. Kocsival és bkv-val is egyszerű. Parkolás ingyenes.

Helyszín

Átlagos panel, a célnak megfelelő, az ágy nekem kicsi volt. Magas és izmos vagyok. Fürdőszoba okés.

Hirdető külseje

Nagyon csinos lány, kár, hogy az arcát takarja. Dögös, bögyös alkat, gyönyörű cicikkel, popsival és lábujjakkal, formás és izgató. A puncija szűk szerintem, de nekem vastag a méretem.

Action

Kezdeményező, igaz nagyon jól sikerült egymásra hangolódnunk, kölcsönös volt a szimpátia. Nagyon jó a franciája, alig bírta bekapni a vastag farkam, de isteni volt. Nagyon szereti ha kényeztetik, nem könnyű nyalással eljuttatni a csúcsra, de ha sikerül, úgy ugrik rád mint egy vadmacska. Nagyon jól lovagol, a természetes kerek mellek látványa mennyei. Lesi a kívánságokat, nagyon pozitív hogy úgy éreztem, mintha ezer éve ismernénk egymást. Alig bírtam magam visszatartani. Megdugtam a lábait, amikkel nagyon ügyesen bánik...rá is spricceltem. Finom volt.

Elszámolás

Előre, így is szoktam, teljesen korrekt volt. Átlag körüli.

Corina28, jó szexpartner

  maqom

Egyeztetés

A telefont pár csengés után vette fel, mindet kedvesen el mondott.

Megközelítés

Kocsival mentam a GPS segítségét kértem. Van parkoló hely bőven a környéken, igaz nem a legjobb a környék. BKV-l is nagyon egyszerúen meg lehet közelíteni.

Helyszín

Régi ház majdnem tetején van, a ház eléggé régi és koszos. A lakás ehhez képest tiszta és nagyon kellemes. Az ágy és a fördő nem a legnagyobb, de nem is ezért mentem. A szoba ahol voltunk tiszta és Corina sok gyertyával dobta fel.

Hirdető külseje

Teljesen olyan minta képeken, kicsit féltem, hogy az arc kitakarás miatt milyen lehet, de teljesen pozitív csalódás volt.

Action

Megérekzésem után meg beszéltük a részleteket és elmentem fürdeni. Mire vissza értem Corina már az ágyon várt egy alig takaró fehérneműben. Gyorsan le dobtam a törcsit és irány az ágy, ahol csókolgatás után meg szabadítottam először a melltartótól és el időztem a mellei kényeztetésén majd a bugyitól is. Lent szerettem volna több időt tölteni, de valahogy nem tetszett neki a dolog ezért át adtam neki a kényeztetést. Amit nagyon jól csinált, kaptam egy kicsit kezezős, de finom franciát, közben a melleit simogattam. Kérdezte egy kis idő elteltével, hogy nem akarok gumit, de igen modtam. Gumi húzás majd hátulról támodtam, jól tekerte a csípőjét, aminek meg is lett a hatása. Kis pihegés után mondtam, hogy lassan mennék, Ő el kisért a fürdőbe ahol meg mosta kedvesen a hátamat.

Elszámolás

Utólag kérte a korábban megbeszéltek szerint, az **** az érdeklődés és az elszámolás között nem változott.

Corina28, jó szexpartner

  puncilover1

Egyeztetés

Könnyű, általában felveszi, és egy nagyon erotikus hang tájékoztat a lehetőségekről. :) Eddig minden alkalommal azonnal tudott fogadni.

Megközelítés

A tizedik kerületben van a lakás, nagyon könnyű a parkolás, BKV-val is könnyen megközelíthető, busz konkrétan a lakás előtt tesz le.

Helyszín

Átlagos panellakás, szerintem hangulatos, amolyan kis kéjlak. Tisztasággal sincs gond, ágy nagy, kényelmes. Célnak tökéletesen megfelel. Fürdőszobában kád van, és azt hiszem több tusfürdő is, bár én ezeket nem nagyon szoktam figyelgetni.

Hirdető külseje

Szép test, szép arc, kerekded formák, mosolygós, barátságos viselkedés. Nagyon finom bőre van, és a puncija is kifejezetten szép.

Action

2 hét alatt háromszor elégített ki, úgyhogy most már abszolút megérdemel egy beszámolót. :) Amit muszáj legelőször kiemelni, az a francia tudása. Tűzforró a szája, jó mélyen beveszi, és valami isteni technikával kezdi el kínozni az embert. Lehet neki mozgatni benne, ráhúzni a fejét stb. Bár én ilyen szempontból finoman bánok a csajokkal, nem garantálom, hogy elviseli a durváskodást... Bár nem terveztem szájba élvezést, de képtelen voltam kivenni, amikor éreztem, hogy jövök. Aztán én is kényeztettem egy kicsit a kis nuniját, megjegyezte, hogy finoman csinálom, ellentétben sok más sráccal, akik izomból nyalnak. :D Úgyhogy, srácok, csak óvatosan a nunival, nem fagyi az! :D Ami a szexet illeti, volt papás-mamás, lovaglós és a végére hagytam a doggy-t. Hát itt nem bírtam a látvánnyal! A gyönyörű seggluk látványától hatalmasat durrantam, nagyon élveztem! Még egy kis beszélgetés, zuhi, aztán fájó szívvel elbúcsúztunk.

Elszámolás

Pesti átlag, nem kéri előre, korrekt. ***-érték arányban abszolút megéri őt választani. Nem hiszem, hogy bárkit csalódás érhet.

Corina28, jó szexpartner

  TúróRudi

Egyeztetés

Többször beszáltem vele telefonon, kézségesen elmondott mindent. Amikor arra volt dolgom, felhívtam és rögtön mehettem is.

Megközelítés

Köbánya városközponttól pár perc séta, autóval közlekedőknek is akad bőven parkolóhely a lakótelepen. Könnyű megtalálni a címet.

Helyszín

Lakótelepi panel, a szokásos 70-es évek beli fílinggel.. Fürdőszobában sok tusfürdő,szájvíz.

Hirdető külseje

Corina egy huszas évei végén járó, ropogós testű harapnivaló fiatal csajszi. Képei visszaadják a valóságot,tetoválásai diszkrétek, nem zavaróak. Arcra nekem a szomszéd tehenészlány típus ugrott be hirtelen. Ápolt,jó illatú nő.

Action

Mivel először jártam nála,és az időm sem volt végtelen, ezért fél órára jelentkeztem be. Megérkezésemkor gyors fürdés után a franciágyon várt tangában és egyből csókokkal kezdtünk. Igazán jól csókol, igazi barátnős érzés. Hamar egymásra hangolódtunk,kölcsönös franciaóra után gumit kértem és kedvenc pózában,hátulról támadtam Corinát, majd szemből fejeztük be. Nem megjátszós, nem színészkedős típus, élvezi amit csinál. Sajnos nem tudtam a csodás melleire elmenni, mert a gumiban lett végem.

Elszámolás

Pesti átlag alatt kicsivel, előre letéve a tévészekrényre, fürdésem alatt visszajáró szintén odakészítve.

Corina28, jó szexpartner

  DonKat

Egyeztetés

Gyakorlatilag második csörgésre felvette a telefont, hangja nagyon kellemes, egy kicsit félénk hanghordozással.

Megközelítés

Autóval a helyszín - a folyamatos felújítások miatt, jelenleg nehézkes - de ez egyáltalán nem okoz gondot. Tömegközlekedéssel nagyon könnyen megközelíthető.

Helyszín

A ház klasszikus panel, de ez ne ijesszen meg senkit. Egyszerűen, diszkréten és kényelmesen lehet a lakásba bejutni, amely közvetlen a lift mellett található. A lakás tiszta, teljesen jó állapotú; látszik hogy rendben van tartva. A fürdőben többféle tusfürdő és szájvíz áll rendelkezésre. A szoba ugyan egy kicsit szűkös, de ez engem egyáltalán nem zavart hiszen a franciaágy kényelmesen elfér.

Hirdető külseje

A képek nem tudják igazán visszaadni eme gyönyörűség valódi mivoltját. Az ajtóban egy igazi istennő fogadott. Hosszú, izmos és rendkívül formás lábakkal, kellemes ránézésre is pont kézbe illő mellekkel; az arca kifejezetten szép, kicsit mandula vágású - barna szemekkel megáldva. Egyszerűen gyönyörű.

Action

Diszkrét lakásba jutás után puszi arcra-szájra; majd kézen fogva bekísért a szobába. Gyors zuhany után visszatérve már egy szál bugyiban várt az ágyon. Miután leheveredtem az ágyra, első körben a gyönyörű , formás melleit fedeztem fel. Aztán bebarangoltam egész testét. Elérvén a legszentebb-szentséget majdnem elmentem azonnal; isteni szépségű puncija van! Kényeztetésemre jól reagált. Elvoltunk így egy darabig :P, majd 69-be fordultunk. Franciája nagyon kellemes, odafigyel minden apró részletre, számomra pont megfelelő arányban használta kezét is. Mindeközben én továbbra is el voltam foglalva mézédes puncijával. Pár perccel később huncutul megkérdezte, hogy betegyük-e? Keze közben finoman simogatta/szorongatta a meredező ezredesemet. Lovagló pózba helyezkedett és elmondhatatlanul meglovagolt. Közben csókok, simogatások, minden ami kell. Formás mellei az arcom előtt ugráltak. Isteni volt. Hatalmas durranás után letisztogatott , majd beszélgettünk még egy kicsit. Gyors zuhanyt vettem, köszönés és puszilkodás után távozás.

Elszámolás

Nem vagyok otthon az **folyamokban. Véleményem szerint az érték arány kiváló. Kicsit hülyén hangzik, de szerintem ezt nem lehet financiálisan kifejezni.

Corina28, jó szexpartner

  zorró66

Egyeztetés

délelőtt hívtam érdeklődni,majd délután ismét hogy mennék. Aztán a helyszínről,hogy melyik kapucsengőt keressem. Könnyen felvette,és tájékoztatott mindenről korrekt módon.

Megközelítés

A X. kerület Csajkovszkij park a legjobb megközelítési pont ,a tűzoltóság felé haladva. Van arra Bkk. közlekedés is,de hogy melyik,azt nem figyeltem,mert kocsival érkeztem. Parkolási lehetőség van bőven,és ingyenes.

Helyszín

A hétemeletesek közül az egyik ház. Emeleti lakás,lift van. Nem nagy lakás,de annak amire használva van tökéletesen megfelel.Kis fürdőszoba,van többféle tusfürdő, akinek ez fontos ,kis előtér,viszont eléggé tágas nyugodt kellemes szoba. Lágy halk zene,és hogy LÁSSAM is a lányt,normál fény,egy kis sötétítővel./nekem ez fontos/

Hirdető külseje

A 15.képen látható cicik fogadtak!Hoppá,ez jól indul. Hosszú világosbarna hajú,és gyönyörű cickókkal rendelkező lány. Az adatainak megfelelő méretekkel.Kellemes popsi, keményen fogható,markolászható.Nem egy csontkollekció.Van mit fogni rajta.Aki az anorexiás lányokat kedveli az ne menjen hozzá. A képeknek nagyjából megfelel.Bár néhány képtől jobbakat is lehetne csinálni,ezt meg is beszéltük. Helyes arca van,jó modora.

Action

Megérkezésemkor a már megírt 15.képen látható cickók vonták először magukra a figyelmet. Szeretem a szép melleket,és ez már jól indult ilyen szempontból. Érkező puszi,és persze a ciciknek is. Miután megbeszéltük hogy addig maradok, ameddig bírom majd az első nyári 28 fokos nyári melegben. Azután kaptam egy törcsit,és el zuhanyozni. Visszatérésemkor már oldalt fekve,minden ruhától megszabadulva várt az elég nagy kényelmes ágyon. Melléheveredtem,és ismerkedtünk egymás testével. Természetesen most is a ciciket helyeztem előtérbe. Fogni is,markolászni is,simogatni is,és puszilgatni és szívogatni is kellemes élmény. Próbáltam a csókot is többször,de még nem ismerjük annyira egymást hogy nagy csókcsata lett volna belőle. Közben ő is elkezdte a francia tudását villogatni. Fölkeltette az alvó oroszlánt,és dicsérte milyen szép deli legény lett belőle! Közben puszilgatás közben eljutottam a szépen borotvált csinos puncikához. Egy kis nyalakodás után megint a ciciknél kötöttem ki,mert muszáj volt egy kicsit oda is betenni a férfiasságom közéjük. A franciát lágyan kellemesen csinálta,időnként a golyókat is megpuszilgatta. Néha kézi segítség is volt. Aztán hogy már belülről is érezhessem kértem a védőcuccot,és hátulról indítottunk. Hol lágyan hol keményebben toltam neki. A hanghatások amiket hallottam tőle,úgy tűnt, neki is tetszik a dolog,/vagy jól előadta/és nincs ellenére hogy kapaszkodva a szép popsiba nyomtam amíg csak a szép látvány,és kellemes punci szorításában belelőttem a gumiba. Nem bírtam olyan sokáig mint ahogy szerettem volna,de azt mondta,hogy akkor kell elengedni az utódokat, amikor nekem a legjobb. Így is tettem,megfogadtam tanácsát. Ezzel persze azt elértem, hogy csak egy félórás lett a a mostani műsor. Hogy nem tartott tovább,nem rajta múlott. Úgy éreztem ma ennyi van bennem. Egy kis beszélgetés még,és záró zuhany,aztán el.

Elszámolás

Korrekt módon zajlott. Ráadásul nem követelődzött előre/EZ nekem FONTOS/bár először jártam nála! Annyi volt és nem több, mint amennyit telefonban mondott,és ez egy normális reális ár volt.

Corina28, jó szexpartner

  Spermafutár

Egyeztetés

Hétvégén a délutáni órákban hívtam, készségesen kedvesen mondta el a lehetőségeket, két óra múlva már nála is voltam.

Megközelítés

Óhegy, Kőrösi Csoma sétány környéke. Budapest atlasszal könnyedén megtalálható, tömegközlekedéssel jól megközelíthető. A kerékpár nem állt rendelkezésemre, így metró - metró - villamos utazást választva érkeztem, parkolás (?) ingyenes.

Helyszín

Panel, a szobában kellemes hangulatvilágítás egészíti ki, a résnyire elhúzott sötétítő által beengedett természetes fényt. A franciaággyal szemben nem nagy, viszont tökéletesen elhelyezett tükör. Fürdéshez illatos friss törölközőt kaptam. Tisztaság és rend mindenhol.

Hirdető külseje

Sportosan nőies. Fekete kis ruhában várt, mely sejtelemesen takart minden. Arcának szép vonásai ha sminkelve is volt, akkor is csak minimálisan. Egyenletesen szolibarna vonalait, vállig érő barna haj koronázza meg. Ápolt, szép ujjai körömlakk nélkül is csak tovább fokozzák a természetes, sportos szépség látványának érzetét.
Mielőtt elmentem zuhanyozni kértem, hogy vegyen fel combfixet.

Action

Fürdőből visszatérve már combfixben és fehérneműben várt. Féloldalt feküdt az ágyon, egyik lába kissé felhúzva. Megálltam a szoba közepén, és csak néztem a lenyűgöző látványt. Az ágyon hófehér lepedő, piros nagypárna és Ő.
Fekete necc combfixet vett fel, melyet éppen térd felettig húzott fel. Tökéletes!
Kérdésemre, hogy hol kapcsolhatom ki a zenét, már válaszolta is, hogy merre találom a kapcsoló gombot, majd ezzel a lendülettel elindultam az ágy felé. Kértem, hogy keljen fel az ágyról, így teljesen közelről tudtam megnézni arcának szép vonásait, megsimítottam a haját és a vállát is.
Fekete melltartóját, és tangáját rózsaszín fodrok díszítették elől-hátul. Mire tekintetem újra felfelé haladt sportos alkatán, már állt is a farkam. Kértem, hogy forduljon meg, megpusziltam a vállát, megsimogattam a hátát, majd mögé guggoltam. Kicsit játszottam a tangáját díszítő fodrokkal, majd egy határozott felfelé irányuló mozdulattal megigazítottam, így még jobban mutatott a fehérneműjének vonala a popsijában. Puszilgattam, simogattam a derekát, popsiját. Kértem, hogy húzza le a bugyiját, majd hajoljon picit előre az ágyra.
Finoman széthúztam a popsiját, friss tusfürdő illat fogadott, tovább puszilgattam miközben simogattam a lábait. Majd felegyenesedvén popsiján és derekán szétkentem az előnedvem, végül gumit kértem.
Ismét egymással szemben voltunk, finoman ráfogott, megdicsérte a makkom és már nyújtotta is a gumit. Kutyapózt kértem, a tükörrel párhuzamosan már pucsított is. Minimálisan be lett nyálazva, éppen annyira szűk, hogy finoman érezzem punciját.
Lassan érzékien kezdtem el mozogni, melyet nyögésekkel jutalmazott, mikor gyorsítottam intenzívebb nyögésekkel reagált, kellemes hanghatásokkal örvendeztetett meg. Azonban ideje volt a képi hatásokat is élveznem, oldalra nézek a tükörhöz, jöhet is a mozizás.
Gyönyörű sportos alkata itt mutatkozott meg a igazán, oldalról látom ahogy könyököl, fodros fekete melltartója, szolibarna teste, formás lábai a necc combfixben. Olyan lapos a hasa, hogy még így kutyapózban előrehajolva, a tükör segítségével oldalról nézve sem látni mást, csak kecses vonalait. Lábai között hátulról, ugyan az ágy szélénél, de mégis kényelmesen térdelek, egyszerűen csak élvezem összeforró testünk látványát a tükörben. Kinézett oldalra így, tekintetünk találkozott.
Simogatom a lábát, derekát és persze a hátát is, majd markolászom paskolom a popsiját. Ismét gyorsítok, majd lassítok, elengedem a derekát, átveszi az ütemet, finoman tolja magát hátra, kicsit gyorsabban, majd lassabban folytatva, jól érzi a tempót.
Megfogom a csípőjét, normál tempóban mozgok, majd megállok, élvezem testének látványát. Szavakba is foglalom a fantasztikus látképet, melyet kedvesen nyugtáz.
Derekánál fogva újra ütemesebben mozgok, majd elengedem és kitámasztom magam, észleli, hogy innentől kezdve övé a pálya, ugyanabban az ütem tolja rám magát, majd amikor már biztos abban, hogy jöhet a végjáték egész heves mozgásba kezd, így élvezek el.
A lüktetések elmúltával, még megvárja míg teljesen lenyugszom, majd szépen előre csusszan, mire lehúzom a gumit már nyújtja is a papír törlőkendőt.
Kis tisztálkodás után, hosszában előredőltem az ágyon, masszírozást javasolt, lágy simogatóst kértem, ami kifejezetten jól esett. Már nagyon szerettem volna megnézni a cicijeit így megköszöntem a finom a kis masszírt, és helyet cserélvén segítettem levenni a melltartóját, majd hátradőlt az ágyon. Gyönyörű cicijei vannak.
Második kört kezdeményezte, azonban nem került rá sor, megelégedtem egy cicibámulós beszélgetéssel. Végül adtam egy cicipuszit és elmentem letusolni.

Elszámolás

Előre adtam, asztalra letéve a telefonon megbeszélt egy órának megfelelő ajándékot.

Corina28, jó szexpartner

  kisvakondka

Egyeztetés

Hirtelen ötlettől vezérelve hívtam fel, elértem azonnal, Ő vette fel a telefont,megkaptam minden kérdésemre a választ és fél órával később, nagy szerencsémre már ott lehettem Nála:)

Megközelítés

Könnyen megközelíthető tómegközlekedéssel, Kőbánya központjánál található, busz, villamos és vonat is van a közelben. Autóval a Gps picit félrevitt ( kb 100 méter) és a házszámozás is elég trükkös, de Corina instrukciói alapján könnyű megtalálni. A kapott cím pontos, lakótelepi ház, parkolás ingyenes és könnyű.

Helyszín

Lakótelepi lakás, annak minden jellemzőjével. A lakás tiszta, rendes, a higénia hibátlan, a szoba és az ágy a célnak teljesen megfelelő:)

Hirdető külseje

Corina kellemes megjelenésű, a képeknek megfelel, semmi kifogásolhatót nem találtam, csak egy igazán szép Nőt.

Action

Érkezéskor puszival fogadott, röviden pontosítottunk mindent és az ajándékot is elrendeztük előre, hisz még nem jártam Nála. Elmentem tisztálkodni, visszatértemkor már csak egy pici bugyi volt rajta és a mosolya:) Átöleltem és finom csókolózásba kezdtünk ami nagyon jó barátnős, odaadó csók volt. Bár csókjával nem teltem be, de késztetést éreztem elindulni teste felfedezésére, így kebleit simogattam csókolgattam, ami hallhatóan tetszett neki. Tovább haladva csókoltam végig, mig kelyhéhez értem. Nagyon szép látvány volt, és itt már igazán érezhető volt tetszése, bár sajnos igyekezetem nem hozott átütő sikert. Hiába, késő volt már, így nem tudta igazán élvezni ténykedésemet. Igy hát védőfelszerelést kértem, és elmerültem testében. Percről, percre éreztem mint nedvesedik, forrósodik át egyre jobban kelyhe és hát ez az érzés meg testének látványa és a hangok, mit hallottam Tőle, teljesen kikészítettek. Olyan jót élveztem, hogy még Ő is csak csodálta:)) És az hogy közben kelyhe izmai össze, össsze rándultak.....Elképesztően jó érzés volt. Őszintén sajnáltam, hogy nem tudott velem tartani, de legközelebb jobb időpontot választok majd, egyszerűen kell, hogy örömöt adjak neki, az érzést mit adott, viszonoznom kell:)) Pici tisztálkodás után karjaimba bújt, rám fonta lábát, simogattuk egymást és beszélgetni kezdtünk mintha minden este ez történne. Ez olyan szintű barátnős, szeretős érzést adott nekem, ami nagyon megbecsülendő. Majd, mikor már az időből is igen kifutottam, kérte menjek fürödni. Fürdés, öltözés, őlelés és búcsúcsók, elindultam haza egy nagyon szép élménnyel

Elszámolás

Pontosan a megbeszéltek szerint, nagyon kedvező az ajándék mértéke.

Corina28, jó szexpartner

  hans_solo

Egyeztetés

Telefont Ő vette fel, elsőre nem sikerült időpontot egyeztetni, de második alkalommal már nem volt gond.

Megközelítés

BKV buszok végállomása kb. 300 m-re, kocsival sem gond a parkolás.

Helyszín

Több szobás lakás egyik pici szobája, de hangulatos.

Hirdető külseje

Nagyon csinos, formás, szolibarna bőr.

Action

Megbeszéltük mit szeretnék és úgy is volt. Nagyon jól csókol, franciája is odaadó, punci szép, borotvált. A francia után kipróbáltunk néhány pózt, végül misszionáriusban lett végem. Utána kedvesen megmasszírozott. Abban is nagyon tehetséges.

Elszámolás

Az elején kérte, de nincs is gond ezzel. Átlag alatti, nagyon korrekt.

Corina28, lehetne jobb szexpartner

  Bacardi_Cola

Egyeztetés

Telefonon kerestem, szerintem ez a legegyszerűbb. Második hívásra sikerült elérnem. Kedvesen és minden infót megadva elmondta a lehetőségeket. Egyeztettünk egy időpontot és megkaptam a címet is.

Megközelítés

Kocsival érkeztem. Parkolás ingyenes volt, helyet is kaptam. Mint később kiderült szerencsém volt, mert a késői órában már a lakók zöme otthon van és nem nagyon szokott hely lenni.

Helyszín

Egy a sok panellakás közül. Berendezésileg átlagosnak mondanám, semmi különleges. A lakásban tisztaság és rend. Az ágy kényelmes.

Hirdető külseje

Korát meghazudtoló formában lévő hölgy. Nagyon jól néz ki! Az arcát a képeken ugyan takarja, de ez csak a diszkréció miatt van. Abszolút illik a képeken látható testéhez.

Action

Nem vagyok elájulva attól, amit kaptam tőle. Rossznak nem mondanám, de teljesen jónak sem. Többet vártam a beszámolói alapján. A csókját többen is említik. Jól csókol, de vagy én nem voltam szimpi neki, vagy nem tudom, de 2 percnél nem csókolt tovább. Kicsit később ugyan ismét csókolóztunk, de akkor is csak nagyon rövid ideig. A franciája szerintem jó. Nem fogazik és rendesen ad kenőanyagot is. Volt kölcsönösség is, amiben szintén jól éreztem magam, bár a borotváltnak jelzett punci kicsit borostás volt, de finom és jól kényeztethető. Sajnos úgy éreztem, nem akarta átadni magát teljesen ennek a műveletnek, mert többször is úgy helyezkedett, hogy ne férjek hozzá teljesen a puncijához. Aztán jött a szex. Hiányzott belőle az átélés a részészéről. Isten bizony igyekeztem mindent megtenni azért, hogy neki is öröme legyen a dologban, de úgy éreztem, nem ott van fejben. Ettől függetlenül sikerült telelőnöm a gumit és nem volt rossz a numera, de lehetett volna jobb is, ha egy kicsit jobban odateszi magát.

Elszámolás

Nem lenne drága, de valahogy hiányérzetem maradt, így egy kicsit rossz szájízzel adtam át a tiszteletdíjat.

Corina28, egyeztetési probléma szexpartner

  Favre

Egyeztetés

Délután hívtam, itt még felvette. A képek alapján nagyon bejött a teste, így örültem, hogy elértem. Lebeszéltem vele a 6 órási időpontot. Mivel messziről mentem, így mondtam neki, még hívom, amikor indulok. Ez neki is jó, mert tudja, hogy biztosan megyek és nekem is, mert várni fog. Megbeszéltük még azt is , hogy mit szeretnék ottlétemkor.

Megközelítés

Mint említettem, messziről mentem. Biatorbágyról indultam , de úgy gondoltam azok a mellek megérnek egy kis autókázást. Ajándék pezsgővel és csokival feltankolva indultam. Ígértem, hogy felhívom és meg is tettem. Egy kicsit féltem, hogy nem fogja felvenni, mert annyi ilyet hallani, de nem kellett csalódnom (itt még), mert a harmadik csörgésre felvette. Mondtam, nagyjából mikorra érkezek és hogy biztosan megyek. Ő azt mondta, örül és elkészülve vár. Kocsiba be, és gáz.

Leírás

Megérkeztem a kapott címre. Telefon, hogy érkeztem. Nem veszi fel. Hívom újra, semmi eredmény. Basszus, mégis megszívtam? Az nem lehet, hiszen nemrég beszéltem vele. Hívom, semmi. Itt már kezdtem ideges lenni, hiszen átverekedtem magam a városon és készültem. Hívás, semmi. Újra hívás, újra semmi. Sms küldés, semmi válasz. Újabb telefon, itt már elhagyta némi szitok a számat. Kocsiba vissza és irány haza felé. Nem kicsit voltam mérges. Útközben (csakhogy tiszta legyen a lelkiismeretem) még egyszer próbáltam hívni. A második csörgés után kinyomta.