Mercy10 Erotikus masszázs Budapest, XIII. kerület

Beszámolóim

Mercy10, nagyon jó erotikus masszázs

  BungalowBill

Egyeztetés

Nagy volt a csend e - képei alapján - nagyon izgató külsejű hölgy körül, frissebb beszit hiába vártam egy ideje, csak másfél évtizedes beszámolókból táplálkozhattam. Ezért "ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez" alapon úgy döntöttem magam veszek "kóstolót" Mercyből, egy fél órás látogatásból komoly baj nem származhat. Ígyhát ennyi időtartamra nyújtottam be pályázatom telefonon, majd VTR-en keresztül is egy találkozóra. Nagyon kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, ekkor még szexpartneri minőségben.

Megközelítés

A Marinán van praxisa, jól megközelíthető, kulturált környezetben. Talán a többségnek nem kell bemutatni e Duna Plázához közel eső újépítésű negyedet. A pontosabb cím a VTR-ben is meg volt nevezve, nem lehetett eltéveszteni.

Helyszín

Célnak megfelelő, tágas, kényelmes, külön hálószobás lakás, melyben rend és tisztaság fogadott, valamint vendéglátóm egy személyben. Férfi tusfürdő éppen fogytán volt, de nem derogált a nőit használni. :) Egyébként minden tisztálkodási eszköz rendelkezésre állt.

Hirdető külseje

Tele voltam kérdőjellel, de bíztam abban, hogy a képek sokat nem torzítanak, és lám...nem is kellett csalódnom! Bár némely képek biztosan régiek már, de Mercy alakja továbbra is a tökéleteshez konvergál. Talán a sokéves kihagyás miatt volt az a képzetem, hogy egy virágzásán már túllévő, amolyan "milf" karakterű hölggyel fogok találkozni, de a helyzet az, hogy Mercy továbbra is virága teljében van! A vártnál jóval fiatalosabb megjelenés, kifejezetten szép, bájos arc, bomba cicik, és lenyűgöző női formák. Ha nagyon keresném a hibát, talán a csípő tájéka lett kissé szélesebb az évek során, de alapvetően úgy tűnik nem fogja az idő. Legfrissebben feltett képei valóban a közelmúltban készülhettek.

Action

Ottlétem óta portfóliót váltott, én még szexpartneri minőségében látogattam meg, így az élményekről a kényeztetés rovatban számolok be.
Az elején egy kis relaxációs masszázst ajánlott, de az idő rövidségére való tekintettel kértem, hogy talán mégis térjünk egyből a kényeztetés mezejére. Kölcsönös simogatással és csókváltással hangolódtunk egymásra, gyönyörű testét végigtapogattam, mellein és bimbóin ajkaimmal is elidőztem. Lefejtettük fekete fehérneműit, és hamarosan úgy helyezkedtünk, hogy hozzáférhessen addigra már dorongként ágaskodó farkincámhoz, amit nagy hozzáértéssel vett kezelésbe. Péniszem finom szopogatását golyónyalások kísérték, precízen megízlelte férfiasságom minden négyzetmilliméterét. Punciját közben megcsodálhattam széttárt lábai között... valóban egy bombázó nő hevert előttem! Elviseltem volna még orálmunkáját egy darabig, de szerettem volna én is megkóstolni azokat a szeméremajkakat, így egy rövidebb puncinyalásos etap beiktatása után gumit húztunk, és szemből nyársaltam föl. Vigyázni kellett, mert jelezte, hogy elég nagynak tűnik neki a szerszámom, de szerencsére végül nem volt semmi gond, kelyhecskéje szépen befogadott. Ölelkezős, gyengéd szeretkezés vette kezdetét, enyhe nyögdécseléseiből úgy vettem ki ő is élvezi. Felegyenesedtem, majd lábait felhúzva, leszorítva, "csirkepózban" is dugtam kicsit...elképesztő látvány volt! Ezután megkérdezte legyen-e felül, és én nem ellenkeztem. Fergeteges lovaglással folytattuk hát, amivel már durranás közeli állapotba hozott, de idő előtt kifáradtunk, így inkább visszatértünk a natúr franciához. Mindent megtett, hogy kifacsarjon, oldalt fekve punciját is felkínálta újra simogatásra, de én nem voltam most formában, talán a szűkös idő is feszélyezett, így az utódok nem kerültek napvilágra. Ettől függetlenül is az élményre és a kezelésre nem lehet panasz, és konstatáltam, hogy legközelebb nyugodtan benevezhetek egy órára is.

Elszámolás

A szolgáltatás minőségéhez viszonyítva teljesen korrekt a csokor mérete. Extrákról nem esett szó. Gesztusából ítélve nem lett volna szükség rá olyan hamar, de azért az elején letettem az asztalra a részvételi díjat.

Mercy, nagyon jó erotikus masszázs

  Colt666

Egyeztetés

Telefonos próbálkozás. sokadikra, de sikerült elérnem. Ellenben majdnem meggondoltam magam, olyan szinten flegmán tájékoztatott. Ezért már mondtam vissza nála találkozót, de elhatároztam, most akkor is meglátogatom. Helyszínre érkezés részemről időben. Ő megint a frászt hozta rám, ugyanis nem bírtam elérni a találkozó előtt 5 perccel... Mint kiderült a tetthelyen maradt előző nap a telefonja. viszont egy másik számról felhívott, így végül 20 perc várakozással sikerült bejutnom. Vegyes a kép, összességében a logisztika lehetne jobb!

Webinek--> Ismét egy korábbi (márc. vége) történés. Tudod, lustaság fél egészség:-)

Megközelítés

Autóval, ingyenes parkolási lehetőségek tömkelege. BKV-s dologról nem tudok nyilatkozni, ennyire nem ismerem a helyszín környékét:-) Házszám könnyen megtalálható, kapucsengőt megadja, minden ok.

Helyszín

Fullextra. Egyes képeken látható ágy uralja a szobát. Fürdő tiszta, tágas, berendezés hangulatos, ízléses.

Hirdető külseje

WoW. Bővebben: isteni test. Ha nekem ilyen lenne én állandóan magamat tapiznám... Mellek tuning cickók, de tökéletesek, poci lapos, feszes, a hölgy teste maximálisan karban tartva. Égési nyomokat én nem láttam, azaz a szolibarnaság részemről ok. Szőke hajzuhatag, bájos pofi, szép szemek, nekem nagyon durván tetszik úgy ahogy van!

Action

Itt már árnyaltabb a kép, mint az eddigi szempontoknál. Nézzük csak: Csók nincs, max szájrapuszi. NF - mint egy kezdő tini. Épp csak a végét, azt is, mintha szívességet tenne, alig érezni valamit, inkább csak kézimunka. KFet nem nagyon engedi, majdnem görcs állt a nyakamba, de csak nem értem el a puncit... Ha nem, hát nem... Akkor jöjjön a papás mamás. Na itt már jobb a helyzet, ugyanakkor a hölgy valóban nagyon szűk, szorít és mellesleg a látvány... Nagyon észnél kell lenni. És a közben nekiáll nyalogatni magát, belecsíp a mellbimbómba és vadítóan nyög. Kifejezetten segít elnyújtani az aktust...:-P Ennek örömére inkább feltérdeltettem, hátha úgy több önuralmat tudok tanúsítani. Rossebeket, az a látvány, az a fenék... És lőn boldogság. Beszélgetés, masszírféleség, én is őt. ekkor megtörni látszott a jég, elég kellemes csevej kerekedett. De nem ezért mentem, így javasoltam még 1 menet abszolválását. A válasz, hogy biztos, nem tűnsz még készen és nem sok időnk maradt... Mondtam, tegyen érte valamit. Pici kézimunka és máris hadra kész lettem. (A látvány akkor is 5*) Lovagló póz. cicik tökéletesek, szerencsére a második kört jobban lehet bírni. Mozog, szuszog, tekeri a csípőjét és a punci istenien szoros. Magamra húztam, a nyakát engedi csókolni és én diktáltam az ütemet. Sikerült az ismételt élvezés, erre bejelenti , hogy naaaa, kezdett jó lenni. De akkor meg miért sürget előtte? Végül még egy gyors fürdés, még vagy negyed óra(!) beszélgetés, majd elköszönés.

Elszámolás

Valaki előttem pedzegette a pofára történő elszámolást. Egyetértek. Az ár átlagos. A test tökéletes, a szolgáltatás erősen hullámzó, de ezt kedvességgel, odafigyeléssel az irányában jelentősen fel lehet javítani. Ugyanakkor a franciska rész kifejezetten gyenge. Az odafigyelés a végén egészen megváltoztatja a hölgy hozzáállását. Véleményem szerint ide több látogatás és egymásra hangolódás kell.

Mercy, nagyon jó erotikus masszázs

  iSteve

Egyeztetés

Telefont Ő kezeli, így nem mindig elérhető. Tőlem kért egy újabb hívást a találka előtt 1 órával. Innentől a szokásos első alkalmas menet: kaptam címet, majd a ház elöl újabb telefon a kódokért

Megközelítés

Free parkoló bőven. BKV-val is megoldható.

Helyszín

Átlagon felüli, minden tekintetben. Van két kiskutya is.

Hirdető külseje

A képek a Hölgyről készültek a helyszínen. A hirdetésben lévő infók pontosak. Merci nagyon szép nő, tökéletes alakkal és formákkal. De amitől kivételes az, hogy kedves, figyelmes és értelmes is. Kínált üdítővel, csokival és chips-szel is. :)

Action

Kérdésére elmondtam mit szeretnék és mennyit szánok a programra. Belefért. :)



Masszázzsal kezdtünk. Erősebben kértem. Úgy is csinálta, mégis volt valami érzékiség benne. (Ha valaki először járna nála, ajánlom ezt a menüpontot, mert van idő ráhangolódni a szexre.)



Az egész eksön érzéki, barátnőfeelinges volt. Kiváló partner érzéki szeretkezéshez.

Elszámolás

Masszázs, csók, NF, KF, szex egy órában. Teljesen korrekt. Először voltam, így szokásos módon előre.



NFV(Sz)-t nem kér(dez)tem.

Mercy, jó erotikus masszázs

  cohiba

Egyeztetés

Telefonon kerestem, majd sms-ben kértem másnapra időpontot, amit OK-zott. Majd másnap csúsztatnom kellett két órával, amit rugalmasan kezelt. POZITÍV!

Megközelítés

Parkolás fizetős, GPS odatalálna, de éppen le vannak zárva a környék utcái, így pár kör után kis séta. Ház előtt várni nem kell.

Helyszín

Lakás igényes, és ízléses, lift nincs, III. em. lépcsős. Fürdőben kád zuhanyfüggöny, tusfőrdőből és törölközőből van választék, baszoba a 2. kép szerinti mobil klímás megoldással.

Hirdető külseje

A képek csak sejtetik a lány arcát, bár a részletek is sokat ígérnek, de élőben az arca minden várakozást felülmúlt.

Action

Csók helyett inkább finom puszikák, majd francia mindkét részről, viszont 69-et nem igazán támogatta, de isteni finom, és érzékeny puncija kihagyhatatlan. VV után papás-mamás póz, ami látszólag neki bejött, és nekem is látványban is maximális gyönyört nyújtott. Némi tisztálkodás után masszázst kezdeményezett, ami meglepően szakszerű, és kellő erősségű volt.

Elszámolás

Fullos csomagot választottam, NF KF csók, masszázs, ami közül csak a csókot hagynám ki legközelebb. Egyszerűen nem tud, vagy nem akar csókolózni. Szinte csukott szájjal, inkább apróbb puszikat ad. Persze finom, de nem nevezném semmiképpen csóknak.

Mercy, jó erotikus masszázs

  lacika004

Egyeztetés

Kora délután hívtam a lányt és már 6 órakkor az ajtajában álltam!Korrekt  egyeztetés!

Megközelítés

Kocsival érkeztem,parkolás nem pont  a ház elött,de viszonylag könnyü parkolni!És ingyenes!

Helyszín

Nagyon szép lakás!Szivesen be is költöznék!Fürdő nagy sarrokáddal,rengeteg tusfürdö!Na és az ágy az hatalmas!

Hirdető külseje

HU hát mikor megláttam egy pár percig csak néztem magam elé,mert szóhoz sem jutottam!Kérésemre a 3-ik képen látható kis rózsaszin feket szerlésbe nyitott ajtót!HU nem semmi!

Action

Beinvitált a szobába miután meg tudtam szólalni,üditövel kinált!Miután egyeztettük a részleteket kaptam egy hatalmas törölközöt és megmutatta merre van a fürdöszoba!Tusolás közben hallom nyillik az ajtó,megfordulok és hát ő állt ott már csak egy szál tangában!Mit szolnál ha segitenék?hangzott el a szájábol és már a szájába is volt az ezredes!Hamar keményre hozott és hirtelen abbahagyta és eltávozott!Na majd gyere béby!mondta nekem!HU nem is kellet több egyböl törölközöbe csavartam magam és irány a szoba!Hu amit itt kaptam az valami felejthetetlen!Nem is ragoznám ezt ki kell mindenkienk próbálni!Hát itt ha lehetne 100 pontot adnék!:-)

Elszámolás

Nagyon korrekt a telefonban megbeszélt öszeget leraktam az asztalra!

Mercy, jó erotikus masszázs

  NoTP

Egyeztetés

Viszonylag könnyen ment, fél óra múlva már a helyszínen voltam.

Megközelítés

Négyemeletes házakkal benépesített, kultúráltnak mondható panelövezet. Autóval könnyen elérhető. Ingyenes parkolás, de BKV-val se lehet nagy gond.

Helyszín

Keleties hangulatú szoba, minden arról szól, hogy érezd magad jól

Hirdető külseje

Plázacicás külső, minden szükséges kellék bedobva, hogy elhagyd az agyad, ha meglátod. Csábítás felsőfokon. Aztán jön a meglepetés: az árak a helyszínen valahogy más értelmezést, nyernek.

Action

A lány magassarkú nélkül se csúnya, de azért egy kicsit fölszállt a lila köd az agyamról, amiben jelentős szerepe volt a kijózanító ártárgyalásnak: mindössze egy aktus és NF fért bele. Szinte úgy kellet éreznem, hogy örülhetek, hogy egyáltalán hozzáérhetek ehhez a gyönyörű lányhoz, Végülis persze hozzáértem igencsak, és nem nem is volt rossz, de főleg a szépen szabott sziliciumdombok segítettek feledni a méltatlan ártárgyalás rossz emlékét. Az NF elég távolságtatró, ami persze önellentmondás :)

Post coitum omne animal triste ( közösulés után minden állat szomorú ). Nos itt a kutyának jó kedve volt :), mivel van egy kis kutyája a Mercikének.

Sőt mi több, egész jól elbeszélgettünk utána.De azért a barátnő-érzés szele se libbent. Gondolkodtam rajta, hogy talán egy második látogatás fejleszthetne a viszonyunkon, de erre asszem, még alszom egy párat.

Elszámolás

Már ecseteltem, hogy a telefonos árak olyan viszonyban vannak a helyszínivel, mint a banki reklámok és az apróbetűs részek.

Mercy, jó erotikus masszázs

  probst

Egyeztetés

Mostanában inkább külföldön vendlégszerepel, alpesi országok lakóit teszi bolsoggá, úgyhogy nem volt könnyű, de amikor felvette, már gyorsan ment.

Megközelítés

A már ismert XIIIkerületi - a magyar Pigalle- címen, BKV-val és kocsival egyaránt könnyen megközelíthető helyen, simán ment.

Helyszín

Egy szobás, három emeletes panelben lévő, hangulatos lakás, a fürdőszoba viszont inkább a nyolcvanas éveket idézi. Tiszta, rendes, de azért ilyen lányhoz jobb illene...

Hirdető külseje

Tizes is adnék, bár lehet, hogy elfogult vagyok. Címlaplánynak bármikor elmenne ( és a nézők is elmennének...). ha mindenáron a kákán is csomót keresnénk, a magasság ( legfeljebb 160 cm) és egy kis pocak lenne megemlítendő, bár utóbbi igazán helyesnek tűnik.

Action

Teljes barátnő fíling - régen láttuk egymást- , az egyre szakszerűbbnek tűnő masszázs után francia mint előjáték, majd előről és hátulról akció, mindkettő igazán kellemes, főleg a gyönyörű cicik és az igazán formás punci okán. A lány igazán kézséges, de azért ő szeret irányítani. ( Ez azonban az adott szituációban nem baj.)

Elszámolás

A már megszokott, kerek csomagár, a lány küllemét és hozzáállását tekintve nem drága. A válság ellenére nem látszik az infláció. Elszámolás utólag.

Mercy, jó erotikus masszázs

  Colt666

Egyeztetés

Múlt hétvégén volt két nagyon nagy lyukra futásom. Merci mentett meg... Telefont elsőre felvette, SMSt írt, egyeztetés maximálisan könnyen.

Megközelítés

A kerületre már nem emléxem, most máshol rendelt. Még neki is annyira új, hogy egy 20 házszámmal arrébb irányított:-) Végül telefon és lejött elém. Lényeg, odataláltam. A közelben nagy parkoló, hétvége és este lévén nem volt gond. BKVről nem tudok nyilatkozni.

Helyszín

Új lakás, továbbra is maximálisan igényes. Fürdő kellemesen tágas, tusfürdő választékról fogalmam sincs, a törölköző tiszta és illatos. Pedig a gazdi nem volt csendben:-)

Hirdető külseje

WoW. Még mindig! Egyszerűen tökéletes test, gyönyörű, lehengerlő, őrjítő... Akinek ennyi szinonima nem elég, az járjon utána:-D Egy fekete harisnyába és olyan forró naciban fogadott, amitől minden vér kiszállt a fejemből... Ilyen cicik mellett nehéz a lélek tükrébe nézni, de nála ez sem gond, mert figyel, beszélget, értelmes... Olyannyira, hogy már a telefonban beazonosított és rögtön egy kellemes csevejjel nyitottunk... Folyt. köv. innen az akció rovatban:-)

Action

Szóval 30 perc csevej, majd elhúztam fürödni, lévén ketyeg az óra. Megnyugtatott, hogy take it easy, még van időnk mindenre:-)

Fürdés után kiszaladt és ledobta a ruháit és éva kosztümben jött vissza. Igyekeznem kellett, hogy ne csorogjon a nyálam. Eszméletlenül néz ki, tökéletes.

Elég gyorsan a lényegre tértünk. Csók inkább csak szájrapuszi, de az érzéki, közben húz, érint, markol, ölel. Aztán francia. Oldalra dőlve elmerültem a puncijában. Nem az ideálom, de finom, semmi kellemetlen íz, illat, teljesen csupasz. Ő inkább csak a kezét használja, a végét kapja csak be. A franciska gyenge ilyen szempontból, mégis észnél kell lenni:-) Aztán beöltöztetett és kérdezte, hogy hogy szeretném. Mondtam, az első körben ahogy neki jobb. Végül közös megállapodással a papás-mamás mellett döntöttünk. Nagyon észnél kell lenni, mert a hölgy kellemesen szűk. És ha akar, még szorítani is tud ban. Végül elég jól bírtam, állítólag neki is jó volt. Minden esetre a csók, ölelés, simogatás végig jelen volt, NAGYON jól esett. Élvezés után átmentem lusta disznóba és hagytam magam meggyőzni, hogy megmasszírozzon. Alaposan átgyúrt, lábam, hátam, erős keze van, nekem jól esett. A masszázs végét a lábam között matató kezecske jelezte. Sok pihenőt nem hagyott, ez pici negatívum. A második körben pici lovaglás, magamra húzva pici vadulás, majd doggyval zárás. Picit ő is megizzadt, de állítólag jól esett neki is. Külön öröm:-) Még egy fél óra csevej, aztán tus és távozás. Összességében NAGYON azt kaptam, amire vágytam, egy érzéki szeretkezés egy értelmes és gyönyörű nővel. Az első alkalom után azt gondoltam, hogy kipróbáltam, jó volt, de ezek után muszáj lesz ismét találkozni Vele!

Elszámolás

A végén kérdeztem az összeget, a válasz: mint múltkor. Számomra BŐVEN megérte. Még megyek.. Ja, ezt már mondtam:-)

Mercy, jó erotikus masszázs

  Laca69

Egyeztetés

Elsőre sikerült elérnem, két óra múlva ott is voltam.

Szerintem megérdemli a maximális pontszámot.

Megközelítés

Könnyen megtaláltam, ingyenes parkolás a ház elött. Ebbe sem lehet belekötni.

Helyszín

Szintén hibátlan. Tiszta, szépen berendezett lakás. Azok a részei ahol jártam, azok biztosan. A fürdő, törülköző tiszta. Ha valkinek fontos, hogy 15-20 féle tusfürdő legyen az ne menjen. Annyi nincs. Annyi viszont van, hogy megtaláljam melyiket is akarom használni.

Hirdető külseje

A képek valódiak, nagyon nagyon szép, jó alakú nő. Talán egy kicsit túl szolizott. A cici sebész dijjat érdemelne annyira jól sikerült ez a munkája. :-)

Action

Merci olyan nő aki rászánja az időt, hogy egy kicsit rád hangolódjon ezáltal (gondolom) könnyebben megy neki a dolog és tartalmasabb is lesz. (ezt a hozzáállást Ineznél tapasztaltam) Tehát aki azért menne hogy egy órán keresztűl izzadva keféljen egy nőt az megint csak ne menjen. De aki azért, hogy kapjon egy jó és tényleg nagyon jó masszást egy kicsit beszélgessen, ismerkedjen egy nővel majd lefektesse ezt a csodaszép nőt, na az ne tétovázzon! És aki arra is halandó, hogy egy kicsit rá is figyeljen az szerintem egy felejthetettlen élménnyel lesz gazdagabb.

Elszámolás

Olvasgatva az eddigi beszámolókat az az érzésem, hogy az elszámolás pofára megy. A teleonban nem is mondott semmit csak hogy masszást vállal. Persze bíztam benne, hogy nem csak így lesz. Személyesen aztán mondott egy összeget amibe minden belefért amit szerettem volna. Ez az összeg maradéktalanul megérte.

Mercy, jó erotikus masszázs

  GentleLover

Egyeztetés

Régebben mindig este próbáltam telefonon elérni, kivétel nélkül sikertelenül. Ezúttal dél körül hívtam. Rögtön felvette. Másfél órával későbbre tudott időpontot mondani.

Megközelítés

Könnyű volt parkolót találni. Nem fizetős zóna.

Helyszín

Panel, de kifejezetten a jobbik fajtából. A lakás belül szuper. A lány pályát tévesztett, lakberendezőnek kellett volna mennie, annyira érzéke és ízlése van hozzá (kérdésemre elmondta, hogy ő rendezte be a lakást).

Hirdető külseje

Ha valaki a szép arcú, elegáns, finom nőkre bukik, akkor Mercit kell választania. A fényképek maximálisan tükrözik, milyen hölgyre lehet számítani. Ha nagyon szigorú akarok lenni (ízlésem szerint) mindössze 2 szépséghibája volt: tetoválása és hogy (számomra) rövidek a lábai. Kérésemre felvette magassarkú papucsát és combfixet. Tetszett, hogy ékszereit akció közben is magán hordja, amitől még inkább sugározta a luxus nő feelinget.

Action

A fényképek alapján az az előítéletem volt, hogy hideg és kimért lesz. Életem leggyengédebb barátnő feelinges szeretkezését kaptam Mercitől. Szó jó értelmében a lány vérprofi. Rendkívül érzéki és finom. Szavak nélkül is azt teszi, amire gondolsz. Viszont ha hagyod magad, ő veszi át az irányítást. Nem nyavalyog, nem kényeskedik. Látszik, hogy mindent igyekszik megtenni a vendégért. Talán a nyögések azok, melyekkel nem tudta számomra a tökéletes illúziót kelteni. De ennek ellenére is azt mondom csillagos ötös volt a produkció.

Elszámolás

Voltam olyan rutintalan, hogy telefonos egyeztetésünkkor nem kérdeztem rá az árakra. Azt gondoltam, hogy a szokásostól alapvetően nem térhet el. Tévedtem. A helyszínen derült, hogy alapszolgáltatásba csak a masszás tartozik. Melynek ára megegyezik egy (más szolgáltatóknál) töltött 1 óra összegével. A szeretkezésért pont ugyanennyit kért pluszban. A lány nagyon tetszett, ezért még bármit elkezdtünk volna, beleegyeztem a duplaárba. Meg kell említenem, hogy csókot, KF-t, NF-t nem számította fel extraként. A végén (60 percért) fizettem.

Mercy, jó erotikus masszázs

  probst

Egyeztetés

Elsőre sikerült, ő vette fel, kedves volt a hangja és az útbaigazítás is

Megközelítés

XIII kerülte lakótelepi részén négyemeletes házban, előtte sok parkoló, de én taxiztam.

Helyszín

Teljesen jó, a szoba a keleti és az arotikus stilus keveréke, piros függönyök, Marylin Monroe plakát (ami jól illk Mercihez), a fürdő is szép, csak a WC szűk.

Hirdető külseje

Mint a fotón, vagyis - számomra- káprázatos. Talán csak a a magassága... 162 helyett legfeljebb 160. Szép a bőre is

Action

Viszonylag hosszu beszélgetés után(utazások, állatok, válság) KNF majdnem végig, majd váltottam, sok simogatás (gyönyörű mellek és fenék, izmos lábak), kényeztetés után előröl sikerül. Utána ujra simogatás, kényeztetés, kár, hogy másodikra már sem idő, sem képesség.Összességében élmény, a lánynak LELKE van, bár - valljuk be- jelen esetben a TESTE motiválja a látogatásokat.

Elszámolás

Korrekt, utólagos. Én csak egy extrát vettem igénybe - a végén derült ki számomra, hogy csókot is kérhettem volna-, a kapottakhoz képest olcsó volt, de lehet, hogy a végére elfogult lettem.

Mercy, jó erotikus masszázs

  usbslave

Egyeztetés

Hét elején hívtam, biztosra akartam menni pénteken Természetesen a telefont Ő veszi fel és meg is beszéltük a pénteki alkalmat.

Megközelítés

Ház körül bárhol lehet parkolni, természetesen ingyen. Árpád-hídhoz közeli utca. Bejutás kaputelefon, ajtókód, majd néhány lépcsőfok.

Helyszín

Nem akarom magam ismételni, ugyanolyan mint amikor először voltam. Ízléses, tiszta, minden rendben van.

Hirdető külseje

A képek csak ízelitőül szolgálnak Róla, élőben azonnal beindul tőle az ember (5 pont). Igaz nem a külsőhöz tartozik, de nagyon kulturált lány. Nagyon kellemes egyéniség. A cickók nagyon rendben vannak, főleg amikor az arcom előtt lebegnek lovaglás közben. Punci teljesen szőrtelen, csodálatos, ápolt frissen mosott és nagyon szűk.

Action

Most a piros ruciban fogadott, amik a képeken is láthatóak. Megbeszéltük mit szeretnék, majd eltrappoltam tusolni.

Utánam Ő is elment fürcsizni, majd mivel picit fázott odatérdelt a hősugárzóhoz. Én meg oda Hozzá. Most a masszír

részét a végére hagytam. A cickókkal kezdtem és a folytatás már az ágyon történt. Nagyon hosszan hagyta hogy dolgozzon a nyelvem, közben sóhajtozott. Ezután térdelve elaraszoltam a szájához Ő meg a mellei közé vett. Utána jött az ő franciája. Hasonlóan hosszasan csinálta mint előtte én. Nagyon jól esett. Ezután felkerült a védelem és elsőnek kértem hogy lovagoljon meg. Most megembereltem magam és többféle pózt is kibírtam míg végül szemből támadva

ért a végső áramütés. Tisztogatás után kértem még a masszázs részét a dolognak. Jó erősen átropogtatta a hátam, ez is jól esett.

Elszámolás

Távozás előtt elszámoltunk az egyenlet végéig. Nagyon baráti érték jött ki:) Lesz még folytatás.

Mercy, jó erotikus masszázs

  usbslave

Egyeztetés

Délelőtt hívtam, Ő vette fel, igaz csak másodszorra, de biztos dolga volt.Telefonban nagyon rövid informálás, részletek majd a helyszinen. Én másnapra kértem időpontot, előtte egy órával megerősítést kért és a címet is akkor árulta el.

Megközelítés

Ingyenes parkolás a ház előtt, tömegközlekedéstől sincs messze.Lakásba könnyen be lehet jutni.

Helyszín

Panel ház első emelete. Igényes berendezésű lakás, fürdő is nagyon rendben van, minden kifogástalanul működik. Vadiúj türcsi, többféle tusfürdő. A tett helyszíne ami a képeken látható, jó nagy kovácsoltvas ágy, ízlésesen berendezett szoba, megfelelő világossággal, tükrök több oldalon is, halk zene. Sajnos a krómrúd már nem üzemel.Ja és két elemes játékkutya. Belépéskor lecsekkolnak, akció közben ki vannak zárva a szobából, távozás előtt pedig hanyattvágják magukat egy kis simiért. Nem mintha nem kapnák meg a gazditól, csak azért mégis.

Hirdető külseje

A képek magukért beszélnek (max pontszám), én az arctól tartottam, az mindig zsákbamaccs. Mikor megláttam, ledöbbentem. Élőben sokkal csinosabb. Hibátlan, kellemes barna bőr, elképesztő alak, itt-ott tetkó, szőke egyenes haj és rendkívül bájos arc, kékeszöld szemek. Nagy, de nem eltúlzott tuningcickók, pici csavarókával a hegyében, nagyon kellemes foglalkozni velük. Punci teljesen szőrtelen nem lógós kisajkak, természetesen frissen mosott kellemes illatú (még a vendég érkezése előtt tisztálkodik) és nagyon szűk. Oda kell figyelni, nagyon veszélyes.

Action

Nem tudom miben fogadott, mert teljesen ledöbbentett, talán párducmintás tanga és melltartó volt, de hamar lekerült. Megbeszéltük mit szeretnék és ennek mi az ára. KNF-et és a végét testre kértem, de a végét nem vállalta, merthogy Ő olyat nem vállal. De mondom a hírdetésben szerepel. Pedig Ő nem vállalja. Ha nem hát nem. Masszázzsal kezdett bokától felfelé, egészen a nyakig. A lábamat rendben találta, de a hátam az csomós volt. Jó erősen masszíroz, nem csak simogat. Közben beszélgettünk, azt is lehet vele. Sok közös témát találtunk, de nem beszélgetni mentem. Letudva a sportos masszázst, a körmeivel finom cirógatásba kezdett a combok belső felét majd a zacsit izgatva. Ez nagyon kellemes. Fordulás után elkezdtem élvezni a testét. A cickókkal kezdve haladtam lefelé, majd megemelve a popóját a nyelvemmel vettem ostrom alá. Nagyon jól reagált rá. Ezután jött az ő franciája. Éppen eredményes de semmi extra, csukott szemmel csinálta. Ezután felkerült a védelem és szemből támadtam elsőnek. Elképesztően szűk puncija van. Miközben nyomkodtam belé a farkam, néha megálltam a cickóival foglalkozni de sajnos nem volt elég önuralmam ezért pózváltásra nem került sor. Végem lett benne. Tisztogatás után hasrafekve egymás mellet dumáltunk még erről arról, azután kiderült hogy már csak 10 percem van. Szerintem a masszázs kicsit hosszabb volt a kelleténél. Összeségében nagyon kellemesen éreztem magam Mercinél. Nagyon jó Vele tölteni az időt! Azért kértem, hogy az adatlapját módosítsa, hogy a kedves MT-k ne kívánjanak olyat amit nem vállal.

Elszámolás

Szolgáltatás ellenértékét (távozás előtt) amikor nyújtottam felé, kérte hogy tegyem az asztalra. Utána ásványvízzel kínált és rengeteg finom csoki közül választhattam. Nekem még muszáj mennem Hozzá.

Mercy, jó erotikus masszázs

  flex1

Egyeztetés

Mercit a randi elött pár órával hívtam asszem másodjára vette fel.Sima ügy.Ő vette fel nagyon készséges volt.Rögtön kedvet csinált..(amiben egyébként sem volt hiány..)

Megközelítés

XIII. ker hibátlan környék 3 emeletes társasház a panel rentgeteg szivében.Autóval mentem.Megyek8 segített a megközelítésben vagyis azzal sem volt gond.Tele van ingyen parkolóval.Kocsit lerúgtam magamról,majd telefon,kód,irány Merci.

Helyszín

A lakás teljesen rendben van.Igényes,tiszta.A szoba nagyon fullos egy picit el is csodálkoztam (rúd a szoba közepén!)Az ágy baromi nagy és kényelmes.A fürdő is nagyon egyben van sok a tusfürdő.Hatalmas törcsit kaptam.A szobában klima is van.

Hirdető külseje

Na itt *5 öst adnák ha lehetne!!Merci minden várakozásomat felűl múlta.Gyönyörű szolibarna vékony,feszes testű.Zavarba ejtően szexi arc (tutajos szemek...)Rendelkezik pár tetkóval van piercingje is (imádom az ilyet..)Szexi fekete csipke cuccban fogadott magassarkúban(tökéletes lábai vannak ám...)Nekem a popsija különösen bejött izmos kis kerek....

Action

A masszírt kihagytam.Szeretkezést kértem NF KF.Fürdés után az ágyon vártam szépen elnyúlva tettre készen (a gyönyörű test látványa annyira felhúzott hogy már a fürdőbe a törülközőt is a f@rkamon vittem).Merci bejött és egy nagyon érzéki franciával indított.Olyan finoman csinálta ,bő nyállal,hogy komolyan figyelnem kellett magamra.Majd gumi fel és hátulról megtámadtam (ha nem megy kezdhetem elölről:) fordulás a hátára.Fel váltva dugtunk illetve nyaltam.Finom illatos puncival rendelkezik vétek lett volna kihagyni.Majd én fordultam és Merci meglovagolt szuperül mozog.Annyira bele lendültünk hogy ez a vágta lett a végem.

Elszámolás

Fizetés utólag.Nagyon korrekten.Egyáltalán nem drága!!Ár érték arány teljesen rendben sőt.Részemről nagyon megérte.Teljesen elégedetten távoztam.Visszatérő leszek az biztos.

Mercy, jó erotikus masszázs

  impfist

Egyeztetés

Az elmúlt hetekben próbáltam kétszer, most harmadik nekifutásra sikerült időpontot egyeztetünk kora délutánra. A telefont ő veszi fel.

Megközelítés

Lakótelepen átvezető utca nem messze az Árpád-híd pesti hídfőjétől. Bőven van parkolóhely. Tömegközlekedés pár perc séta.

Helyszín

Lakótelepi emeleti kéró korrektül berendezve. A lesötétített baszoba kellemesen tágas egy nagy ággyal és némi kiegészítő bútorzattal. Halk zene szól, a klímát ablakba helyezett ventilátor szolgáltatja. A fürdőszoba és a törülköző tiszta. A kád alja kicsit billeg, de legalább nem csúszik.

Hirdető külseje

Ő van a képeken. Szép szolibarna lány csinos arccal és formás mellekkel. Minimális pocak van és a feneke egy kicsit lapos, ez azonban egyáltalán nem ront a kellemes összképen. Van rajta néhány ékszer és tetkó, de ezeket nem figyeltem meg alaposabban.

Action

Egy pohár tea és zuhany után masszázzsal indult a műsor, előtte megkérdezte hogy finomabban vagy erősebben kérem. Aránylag gyorsan átgyúrta a lábakat és a hátat, majd átment erotikusabb cirógatásba, amely közben sűrűn simogatta a golyókat. Hanyatt fordulás után ismét a lábakat vette kezelésbe majd feljebb ült és a mellkas rövid átgyúrása után rátért a cerka simogatására.



Ennél a pontnál javasoltam hogy húzzuk fel a gumit, amibe egy kicsit tétován, az "elég nagy a szerszámod" megjegyzéssel egyezett bele. Ennek megfelelően óvatosan kezdte a lovaglást (a franciát valamiért kihagyta), amit színészi nyögésekkel és sóhajokkal tarkított. Ez a póz nem volt valami nagy szám, ezért kértem hogy feküdjön hasra, és picit emelje meg a fenekét, hogy ebben a kedvelt hátsó pozícióban intézzem el. Sajnos művelet közben a gumi megadta magát és elszakadt. Új gumit nem kaptam így némi csalódásomra egy zacsinyalással színesített farokverés lett a vége. Ez sem volt túl nagy szám, inkább farokrángatás rá a jó szó. Levezetésnek rövid beszélgetés, zuhany, fizetés és távozás. 1 órát voltam nála, TP nem volt.

Elszámolás

Fizetés utólag, extraként van francia és aktus. A franciát magyarázat nélkül kihagyta a műsorból. Illetve lehet, hogy azt gondolta franciának, mikor farokverés közben egyszer-kétszer rányalintott a zacskómra, de ez elég hülye vicc lenne.



Az árképzés úgy megy felfelé hogy masszázs kézi levezetéssel - franciával - aktussal. Egyre jobban idegesít ez az elszámolási forma, mivel az aktus miatt a teljes összeget elkérte, holott franciázás nem is történt. Véleményem szerint az lenne a korrekt, ha ilyen esetben levonná a kimaradt extra díját, de ezek szerint ha aktus van, akkor mindenképp a full összeget kell fizetni.



Összegzés: kedves, csinos lány, de egyrészt nekem picit amatőrnek tűnik a szexuális tudása, másrészt ez az elszámolási módszer nála is elveszi a kedvem attól, hogy visszamenjek.

Mercy, jó erotikus masszázs

  dakooka

Egyeztetés

Több napos próbálkozás után sikerült elérnem. kb 10 kor hívtam, és megbeszéltük délre az időpontot. Aztán előtte negyed órával felhív, hogy kb 3/4 órát késni fog mert vidékről jön, dugó van. Kérdezi jó-e nekem. Mondom oké belefér. Gondoltam ilyen fullos csajt kár lenne kihagyni.

Megközelítés

Váci úttól nem messze, közel az Árpád hídhoz, pár perc gyalog de aki kocsival megy parkolni nem nehéz.

Helyszín

A lakás nagyon szép, igényes, hálószoba nagyon szép, ezek a képek is ott készültek.

Hirdető külseje

Bombázóóóóó, helyes arca is van, kedves. Csokival itallal kínál. Még borral is akart, de mondtam így szex előtt nem a legjobb ugyanis mint tudjuk az alkohol csökkenti a teljesítőképességet...azt én ugye meg nem szeretném :)

Action

Mielőtt hozzákezdenénk, megbeszéljük mi legyen. Csodálkozik azon, hogy két akciót szeretnék. Azt mondja erre még nem volt példa nála. Mondom neki, hogy én más lánynál mindig kettőt szoktam. Abba maradtunk, hogy majd meglátjuk menni fog-e. Masszázzsal indítottunk, majd utána simi, nyögdécselések. Azok a szép formás cicik....úristen nagyon durva...isteni :))) Misszionárius pózban hatalmas lövés a gumiba majd pihi, duma, elég közvetlen. Aztán megkérdezi, hogy akkor a második menet mehet-e, mire mondom, hogy igen. Kértem, hogy húzzon gumit és üljön bele, de ő nem akart, elkezdte kézzel majd egy kicsit a nyelvével is nyaldosta a farkamat. Jó volt meg minden, de én szerettem volna meglovagoltatni (nem lett volna utolsó látvány) de ő azt mondta, hogy most így lesz, ő igy akarja végül kézzel is fejezte be mire métereset spricceltem a lepedőre. Mosolyogva megjegyezte milyen jó erőben vagyok :) Az volt csak a baj, hogy nem az lett amit én akartam, elvégre én fizetek.

Elszámolás

Gondoltam oké, de legközelebb előre fogunk tisztázunk mindent. Mindezektől eltekintve ajánlani tudom, de meg fogom neki mondani, hogy azért az legyen amit én akarok

Mercy, jó erotikus masszázs

  Rocco S

Egyeztetés

Egész könnyen el tudtam érni. Korábban már beszéltünk egyszer, de akkor nem jött össze a dolog. Ezúttal kora délután hívtam és rám is ért kb 2 óra múlva. A telefonban mindig vele beszéltem, nincs recepciós. Az egyeztetett időpont előtt fél órával kér egy megerősítő hívást. A telefonban csak a masszázst mondja el, minden egyebet a helyszínen kell személyesen egyeztetni. Szimpátiától is függnek az "egyebek".

Megközelítés

Az Árpád híd pesti hídfőjénél. Bőven van tömegközlekedési lehetőség is. A helyszín egy lakó, pihenő övezet. Ingyen parkolást kedvelőknek igazi kánaán, a sok szabad parkolóhely közt még azt is megválaszthatjuk, hogy a nap honnan süsse az autónkat :-)) Nem kell várakozni szinte semmit, amint a ház felé lépdeltem hívtam, rögtön felvette és mondta a kapucsengőt, meg a kódot, így gyakorlatilag lendületből be is jutottam.

Helyszín

Egy kisebb háztömbben egy emeleti lakás, mely főleg erre a célra van berendezve. Szép rend, tisztaság mindenhol. A fürdő modern berendezésű, mosogép épp halkan dolgozik hogy legyen friss törölköző és lepedő. 4-5 jobb fajta tusfürdő, friss illatos törölközőt kaptam. A tetthely nagyon igényes, félhomály, vörös szőnyeg, hatalmas kovácsolt vas ágy félig elfüggönyözve, több irányból tükrök, HiFi-n halk zene szól, diszkrét füstölő (nem zavaró egyáltalán). Figyelem!!! Testőrség van!!! Bár én szimptikus lehettem, mert egyből az égnek dobta mind a négy pici lábát és hagyta, hogy a hasát simogassam. :-))) A kis kutyi viszont példásan nevelt, mert amint elkezdődött a dolog, mintha ott se lett volna.

Hirdető külseje

A képeken 100% ő van. Sajnos az új fotók egyike, nem vmi jól sikerült kép. Sokkal helyesebb arca van. Most nem egyenes, hanem olyan a haja mint az első képen. Szép lány nagyon. Csokibarna test, hibátlan szilikoncickók, tenyérbeillő kerek kis popsi, egy pici poci van ugyan, de szerintem nem zavaró. Szexis arany ékszerek, piercingek, dobják fel az amúgy sem piskóta látványát. Vadító ruciban, extra magas sarkú go-go szandálban, tisztán, megfürödve várt és amikor a résniyre nyitott ajtón beléptem és megláttam, hogy ki lapul mögötte, eldobtam az agyam. Mindig izgulok, hogy na vajon milyen látvány fogad majd, de egyáltalán nem csalódtam, sőt alig vártam, hogy csapjunk már a lecsóba. Mint egy full-full-fullos sztriptíztáncos aki épp most lépett le a színpadról csak a te kedvedért. Egyébként jófej, aranyos csaj, könnyű beszédtémát találni és nem jártatja csak a száját, hanem tényleg társalog.

Action

Igazából egy finom masszázsra akartam menni a délelőtti fárasztó edzésem után és gondoltam, hogy hadd legyen már vmi fincsi desszert is a végén. Amikor a programot egyeztettük és kicsit szemérmesen mosolyogva közölte, hogy gyakorlatilag bármelyik extra amit kértem megoldható, akkor már nem is annyira a masszázs izgatott. kb. 15 perc alatt túl is estünk a közepesen erős gyúráson. Ügyesen csinálta, nagyon jól esett. Bokánál kezdte, majd haladt felfelé combok, fenék, derék, vállak és átváltott egy izgató simogatásra, amit természetesen nem a kezek, hanem az isteni szilikonpárnák végeztek. Amikor benyúlt a két combom közé és rátapintott a lényegre, nem tudtam tovább várni, megfordultam és...action! Finom NF következett. Kivételesen tetszett, hogy ő óvatosabban csinálja és nem torkig nyelve. Engem nem zavar, hogy közben a kezét is használja. Ügyes lány nagyon, precízen figyelt, hogy a látvány is tökéletes legyen közben. :-) Picit elidőztem én is a lábai között, aztán nyeregbe és vágta... Illetve vágta lett volna, de nem tudtunk túl lendületesek lenni, mert túlméretes voltam neki. 1-2 pózban tűrte ameddig csak tudta, de láttam, hogy már kellemetlen neki és finoman utalt is rá, ezért úgy döntöttem, hogy nem erőltetem szegényt, hagytam hogy kivégezzen szájjal. Én úgy gondolom, hogy ezért nem vonok le pontot, mert amíg tartott a dolog, addig fantasztikus jó volt, végig küzdöttem hogy el ne duranjak idő előtt és komolyan igyekeznem kellett, nehogy valamelyik tükörbe pillantsak közben, mert akkor azonnal végem lett volna. Az action után fürdés, majd picit tekerte magát a szobában lévő króm rúdon, 1-2 perc beszélgetés, elszámolás és búcsúpuszi.

Elszámolás

A masszázson felüli extrákat személyesen kell letárgyalni és erre mond egy csomag árat. Szerintem korrekt. Nem olcsó, de a körülményeket és főleg Mercit elnézve szerintem megéri. NF, NFV, NFVSZ, Vibr, KF, csók ilyesmik lehetségesek. Semmit nem erőltet, mondod mit szeretnél, és mondja hogy lehet-e és tesz egy ajánlatot. Előre ajándékoztam a bonbont amit vittem neki, a "papír részét" utólag. Korrekt és rugalmas lány, mindent meg lehet és meg kell vele beszélni és megegyezni ;-)

Mercy, jó erotikus masszázs

  th601

Egyeztetés

Végtelenül kedves és nyilt a telefonban, egyszerűen elmondja, hogy mikor hova.

Megközelítés

Ingyenes parkolás, szebb lakótelep, 4 emeletes, sok üres parkolóhely. Megtalálni egyszerű.

Helyszín

Hangulatos, szépen berendezett, tiszta, tiszta türcsi, üditő, csoki kinálás. Ahogy kell.

Hirdető külseje

Tünemény. Képeknek tökéletesen megfelel, csodálatosan szép. Kerek szilikonos cicik, ápoltság, minden szuper.

Action

A korábbi beszámolókból okulva full programot kértem és nem bántam meg, sőt. Masszázzsal indittottunk, de alig birtam magammal, hozzá kellett érnem, megérinteni, megcsókolni, kinyalni (amire jól reagál). Szuper NF, KNF, fantasztkus szeretkezés 2x. Közben beszélgetés, ebben kevésbé erős, de kit érdekel???!! Egy csoda a lány. Konkrétan az volt az érzésem, hogy ideküldték a gyárból csak nekem tesztre!! Kell, megveszem!!!

Elszámolás

Korrekt. Előre letisztázva, utólag rendezve. Nyilván nem olcsó, de hát mi olcsó, ami ennyire jó??

Mercy, jó erotikus masszázs

  Promtoss

Egyeztetés

Többször voltam már Nála, elsőre is könnyen elértem, a második után pedig megjegyezte a számom, úgyhogy innentől szerintem ha lehet még egyszerűbben fogok bejutni. :P

Megközelítés

XIII. ker. ***** utca közelében, parkoló dögivel, és ingyenes, bkv-val nem járok, de sztem 3-4 perc sétával azt is meg lehet úszni.

Helyszín

Kívülről egy szerintem kb 10 éves társasház, a lakás viszont full-full extrás,igényesen és szépen felújítva, mostmár teljesen berendezve, (mikor legelőször voltam, akkor még kicsit kopár volt a szoba), teljes a kéj-lak érzés, de abszolult a pozitív értelmében.

Hirdető külseje

Nahát.... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ korábban a **** oldalon találtam rá, és nagy fenntartásokkal mentem el, mert gondoltam hogy ilyen külsejű csajohoz ilyen gyorsan bejutni... biztos kamu, de egyáltalán nem. Mikor először megláttam tudtam hogy maradok, bármi is legyen az ára... :) Így is tettem. Itt azonban meg kell jegyeznem, hogy én csak Mercinél voltam, a barátnőjét Cintiát a fotókon kívül még csak nem is láttam a jó logisztikának köszönhetően, de majd egyszer talán vele is átmasszíroztatom magam. Szóval Merci a képeknek teljesen megfelel, hosszú szőke haj, gyönyörű mellek, finom puha bőr, isteni szeméremdombok, csinos lábak... mi kell még? Beszélgetni is kellemesen lehet vele, szóval nekem nem is kell tökéletesebb. Bár lehet hogy ez most kicsit túlzónak hangzott, de tényleg nagyon ott van a hölgy.

Action

Masszázs, és szeretkezés a repertoár. Korábban már készültek beszámolók a hölgyről, a választék változatlan. Masszázs (én mindíg kérem), majd KNF, akár végig is, de én eddig még mindíg action közben végeztem be. KNF nél hagyja magát, szerintem élvezi is, ám nagyon finoman kell bánni vele, nem az a "gyere de keményen" fajta. Szóval aki kemény és nem finom,bújós "barátnő feelinges" (mert ekem eddig olyan volt) szeretkezésre vágyik az ne hozzá menjen. (És ezt nem az irígység miatt írom, hanem mert ha durva vagy nem fogod megkapni a gyengédséget ami ilyen jóvá teszi az együttlétet). Szóval, a pózokban benne van, és aktív résztvevő, amit a hangok, a mozgása, és a szemkontaktus is jelez.

Elszámolás

Szerintem drága, de nekem megéri, és ide a full program miatt érdemes menni, nem egy kurta fél órácskára. Tényleg azt kapod amit a képeken látsz... ezt azonban meg kell fizetni, viszont nincs TP, van viszont sokféle csoki, egy fullos hölgy, és persze a fullos élmény is.

Mercy, jó erotikus masszázs

  matyizo maki

Egyeztetés

Minden rendben,pontosan.

Megközelítés

váci ut környéke,jó parkolás.

Helyszín

Panellakás,a szoba pont arra jó amire kell.

Hirdető külseje

11 pontot adok érte ha 10 a maximum!

Action

Sexy fehérnemüben érkezett,tudja a dolgát az biztos.Lassan kezdte a dolgokat,kis dumcsi,simi,álló bimbok,szép hegyesek!!! Aztán lejjebb irányitottam,golyónyalás,szopás,majd gumi fel és nekiláttam a munkámnak:).Kár hogy popo nincs,jó lett volna de ne legyünk telhetetlenek.Egyszóval full program nem mellékesen full csajjal!

Elszámolás

Korrekt.

Mercy, jó erotikus masszázs

  wakerlakat

Egyeztetés

Többszöri próbálkozásra sikerült elérnem. Telefonban nem sokat mond, a részletek személyesen, szám nélkül ne hívjátok.A masszázsinfon akadtam rá.

Megközelítés

XIII. ker belső része, ingyenes parkolás ház előtt.Rakpartról jól megközelíthető.

Helyszín

A kéjlak kifogástalan, tiszta. Fürdő türcsi rendben.A szoba szép, jó nagy kovácsoltvas ágy, szépen berendezve mécses,zene.

Hirdető külseje

Hosszú szőke haj, szép pofi, a képeken garantáltan ő van.Szép nagy cicik, vékony alkat.

Action

Extra fehérneműben fogad (piros csipke,piros tanga, piros melltartó)

Masszázst kértem nf és testre élvezés extraként. Fürdő, majd az ágyon vár fekve, megszabadítottam a felesleges daraboktól, majd finom puszik simi.

Rövid masszázs után hátra forulás, ezredes a szájba majd finoman kezezve franci.Utána beleült, gyönyörű álló cicijeit simogatva meglovagolt.Nem is bírtam sokig elsültem. A szexet kicsit színészkedve élvezi, távolságtartás van, ezzel együtt profin mozog.Nincs igazi barátnő filing ezel gyütt kellemes élmény a hibátlan testét nézni.

Elszámolás

Korrekt. Pénzt előre kérte. Nem volt olcsó, de ilyen testalkattal megértem...Extra: NF, KF, testre élvezés.Popót nem vállalta, nem erőltettem.