Kamilla Szexpartner Budapest, V. kerület

Beszámolóim

Kamilla, nagyon jó szexpartner

  Tipon

Egyeztetés

Kamillával régebben volt már néhány jól sikerült randink. Néhány napja személyes üzenetben kerestem meg,hogy volna-e kedve feleveníteni a múltbéli kalandokat.
Gyorsan jött is a kedvező válasz,miszerint szeretettel vár. Így aztán felvázoltam Neki, hogy mikor tudnék egy kellemes pásztorórára elszökni a gyárból,amit sikeresen le is egyeztettünk.
Üzenetre gyorsan válaszol, telefonon könnyen elérhető. Vtr-t most valami hiba miatt nem tudtuk használni,de enélkül is sikeres volt az egyeztetés,nem volt más dolgom,mint számolni a találkáig hátralévő perceket.

Megközelítés

Kedvesünk búvóhelyét a belvárosban találjuk, egyik pályaudvarunktól néhány perc sétára, tömegközlekedéssel maga a Kánaán. Aki nem szeret gyalogolni, annak jó opció a piros,gumikerekű villamos , mely a szomszéd utcában teszi ki a kalandort.
Gps ház elé vezet, parkolás a belvároshoz illően fizetős,de legalább nehézkes.

Helyszín

Régi házak között megbújva,egy újabb építésű társasházban leljük alkalmi szeretőnk rejtekhelyét,nem túl magas, akár lépcsőzve is könnyen elérhető szinten.
A kéjobjektum egy szépen berendezett, tisztaságtól ragyogó kis lakás, melyet lakótársával,egy kedves kiskutyával oszt meg csinos Tündérünk.
Fürdő minden szükséges jóval fel van szerelve, bőséges (!) tusfürdő választék, száraz kilépő,zuhanyfüggöny, friss,jó nedvszívó törcsi, szájvíz pohárkákkal várja a betérő vándort.
Foglalkoztató szobában kellemes hangulatvilágítás, kényelmes, nagyméretű francia ágy,szekrényke a kellékekkel és a ház szexi úrnője fogadja a vágytól éhes kalandort.

Hirdető külseje

Mai vendéglátóm egy kb 150 centis, picike Tündérke. Hosszú,derékig érő fekete hajzuhatag keretezi bájos,mindig mosolygós arcát,igéző barna szemeit,csókra álló száját.
Alkatához illő, nem túl nagy,de rendkívül kívánatos cickók, kényeztetésre gyorsan hegyesedő bimbók,lejjebb mindig tükör simára húzott , illatos csuprocska várja az őt megillető törődést . Ahogy mondani szoktuk, szebb,mint a képeken,bár meg lehet őt csodálni bőséges portfólióján is, ahol arcos képekkel hirdet.
Életkora nincs ellenőrizve,de a kiírthoz képest nem lehet túl nagy turpisság a dologban.
Egyszóval kedvesünk már a megjelenésével kihozza a gyarló férfiemberből a védelmező,és egyéb pajzán ösztönöket :)

Action

Megérkezéskor a már megszokott telefonos beléptetés müködik, röpke séta az x emeletre,ahol már Kedvesünk széles mosollyal, mindössze egy vadító, piros miniruhácskában fogadott,mely alatt,mint gyorsan észrevettem,nem viselt semmit. Üdvözlő csókocskák,és cipőlevétel után átadtam neki egy kis édességet, elrejtve benne a csekély méretű rezsitámogatást, majd kedvesen üdítővel és kávéval kínált.
Gyorsan leszórtam a gönceimet,felkaptam a törcsit,mire huncut mosollyal kérdezte, hogy nagyon mérges lennék, ha szeretne velem fürödni ?
Hát ki vagyok én,hogy egy ilyen kedves invitálásnak ellent mondjak ?
Gyorsan megszabadult falatnyi ruhácskájától,és már ugrott is a kádba,ahol kezdetét vette egy kiadós előjátékkal felérő zuhanyozás.
Lelkesen simogattam,izé... fürdettem formás cickóit,finom kis kelyhecskéjét, kemény popsiját,közben Ő is kézbe vette Kispajtit,aki örömében rögtön vigyázzba vágta magát.

Nagyon kellemes volt,de azért vízszintesen mégiscsak másabb az időtöltés, ezért szépen átvonultunk a babaszobába, hogy ott áldozhassunk a szerelem oltárán.

Tündérkém megkért,hogy helyezzem magam kényelembe, mert szeretné Ő elkezdeni a játszadozást.
Elhelyezkedtem,gyorsan a fejem alá nyomott még néhány párnát,mondván,hogy így könnyebb lesz mozizni, majd néhány barátnős csók után lassan lefelé indult,útvonalát simogatásokkal és csókokkal kísérve .
Megérkezve céljához,lágyan végigsimított a türelmetlenül követelőző Kispajtin,majd üdvözölte a zsákos családot is.
Lassan végig csókolgatta bűntársam oldalát, majd egy érzéki mozdulattal eltüntetett puha,mohó ajkai között.
Lágyan,ráérősen játszott zsákmányával,szinte folyamatosan csúcsközelben tartva,időnként kacér pillantásokkal ellenőrizte az elégedettségemet.
Mivel nem szerettem volna,ha randink csúfosan rövid véget ér,így kértem,hogy most én hagy kényeztessem Őt.

Szépen hanyatt fektettem kedvesemet, és miután sikerült néhány csókot csennem, elindultam déli irányba,hogy felfedezzem a rám váró finomságokat.
Először is véletlenül (?) elakadtam szépséges kebleinél,ahol kedvemre csókolgattam,simogattam a csodás ikreket, hegyes bimbókat.
Majd lassacskán továbbhaladtam játszóteremről eredeti célom felé, és lassan megérkeztem a Csodák völgyébe,ahol már egy nedvesen csillogó illatos ékszer várta , hogy vele is foglalkozzak.
Először körbecsókoltam a combhajlatokat, majd lassan a már türelmetlenül várakozó szárnyacskákhoz értem.
Köszöntêskêppen a húsos szárnyak közé nyalintottam, majd érezve a mézédes nedvességet , intenzívebb lefetyelêsbe kezdtem.
Mind mélyebben süllyesztettem nyelvem a finom nyílásba,időnként visszatérve vágytól remegő csiklójához,közben éreztem,higy hogy kedvesem a fejemre szorítja kezét,combjai időnként megremegnek.
Ha csúcsra teljesen nem is tudott eljutni,azért azt hiszem,hogy meglehetősen kedvére volt tevékenységem.

Kis idő múltán szinte egyszerre mondtuk,hogy húzzunk gumit,ezért bűntársam gyorsan ve kett öltöztetve,és Kami lágyan elfoglalta a pole pozíciót a nyeregben.
Szenzációs êlmény volt érezni rejtett izmainak szorítását,ahogy kedvesem először lassan mozgitt rajtam, majd némi csípő körzés után galoppozni jezdett.
Időnként rám hajolt,ilyenkor csókváltás közben én igyekeztem alulról diktálni a tempót.
Lassan belekezdett egy minden eddiginél hevesebb vágtába, én pedig ,ahogx azt illik,szépen megtöltöttemba gumit.

Aranyosan hagyott magában kenyugodni,majd mikor már az utórengések is elcsittultak, szépen kevezényelte a szétcsatlakozást, megtisztogatott,ês barátnősen hozzámbújt.
Egymást átölelve,csókolgatva még beszélgettünk kicsit,majd egyêb teendőim miatt lassan letusoltam,öltözés,még egy kis folyadékpótlás után egy kellemes élménnyel gazdagabban elköszöntem bájos kedvesemtől.

Elszámolás

Kamilla nagyon korrekten tájékoztat telefonban a csokor méretéről, mely átlag alatti egy szenzációs élményért cserébe,van néhány extra is, ezeket nem vettem igénybe, hacsak vendéglátóm kitűnő hozzá állását nem tekintem extrának. Mindennel maximálisan elégedett vagyok.

Kamilla, nagyon jó szexpartner

  Ashitaka

Egyeztetés

A minőségi szolgáltatás már az egyeztetésnél kezdődik. Apróság, de észrevettem, hogy Kamilla hangja a telefonban kristály tisztán hallható. Rengetegszer belefutok eldugult mikrofonú, alig érthető hangokba a telefon másik oldalán. További csodálatos dolog, hogy Kamillát el tudom érni kiszámíthatóan, tudunk időpontot egyeztetni, nincsenek felesleges körök, nagyon jó a rendszere. Fél kilencre beszéltünk meg egy 60 perces randit.

Megközelítés

Lehel tértől öt perc, Oktogontól öt perc, pöcök precízen mutat. Parkolás nehéz lehet autóval közlekedőknek.

Helyszín

A helyszin mindig patyolat tiszta, biztonságban érzem magam a renddel bélelt, izlésesen berendezett új építésű lakásban. Folyosóról ha sétálok, első jobbos az action szoba, második jobbos a fürdőszoba. Ha arra gondolok, hogy még egy aranyos kutyus is lakik a lakásban, plusz pont dukál a tisztaság szintjéért. Az ágy már tökéletes, ruháknak fotel szolgál, van belmagasság, van oxigén a lihegős jelenetekhez, a fürdőszoba fullos, minden kellék a megfelelő minőségben rendelkezésre áll.

Hirdető külseje

Kamilla fotói tökéletesen tükrözik a valóságot. Nekem azért is emelkednek ki képei a tömegből, mert élethű mosolyával féktelen boldogságot sugároz. Tetoválásait fejből le tudnám rajzolni, annyira beégtek az agyamba az extázisok során. Apró termetével igazi nagy medvének érzem magam mellette. Izmos kemény hasa sportos multjából fakad, nem a törékeny jelző jut eszembe, ha magam elé képzelem. Mellei tenyérbe illőek, jól reagáló, hatalmas bimbokkal, popsija élőben gömbölyű, szerintem jobb mint a képeken. Haja szuper dús, erős, egészséges, olyan rendőrnős. Arcában kis huncutságot is látok, vidámság, vagyányság, fiatalság, és tényleg sokat mosolyog az emberre.

Action

Nekem már az egyeztetésnél kezdődik az action, amikor izgató hangjával a nevemen szólit, amint felveszi a telefont.
A talit egy közös fürdéssel kezdtük. Kamilla nagyon közvetlen, kedves és szolgálatkész. Simogatom a zuhany alatt szappanos kreol bőrét, és az élet nagy dolgairól diskurálunk. A szobában kérésemre újra felöltözik, (hogy én vetkőztethessem le :-): melltartó és egy szexi egybe ruha, de semmi bugyi. Itt jön a kedvenc részem az ölelkezés, csókolózás, ami nagyon bennsőséges, barátnős. Miután romantikusan levetkőztetem, magam elé ültetem és síkosítós kezemmel simogatni kezdem forró punciját. Folyamatosan segít nekem a megfelelő ritmus, erősség, és irány megtalálásában, de néha huncutkodik és eltereli a figyelmem azzal, hogy hátranyúl és a farkammal játszik. Persze mivel az én istenem csak annyi vért adott, hogy egyszerre vagy a farkam, vagy az agyam üzemel, nem jutottam messzire a punci simogatásommal.

Úgyhogy beugrottam a lába közé orális kényeztetésre. Imádom az apró bíztatásokat, amikor a kezét legszentebb szentségébe temetett fejemre teszi és finoman irányítja nyelvcsapásaimat. Közben ujjaink néha összefornak, ahogy lassú léptekkel haladunk a beteljesülés vadregélyes útján. Egyszer csak érzem, ahogy halmazállapot-változás következik be és extra nedvesség csurran a szám előtt, visszafogodt, kéjes sóhajok kíséretében. Alig hiszek a szememnek, mert még eddig egy alkalommal sem sikerült nyalással eljuttatni a csúcsra Kamillát, pedig becsületesen próbálkoztam minden találkozásunkkor. :-)

Melegítsünk az aktusra? - kérdezte és lecsúszott a péniszemig, majd lassan, átéléssel, barátnősen szopni kezdett. Ekkorra már kő keménnyé merevedett farkam ritmusosan járt ki-be pici szájából, miközben szabad kezemmel melleit simogattam. Mondanom sem kell, nem sokáig hagytam, mert a korábbi események pöccintésre durranós állapotba emeltek. Ezért gyorsan gumit kértem, mely mérnőki precizitással és ellenőrzéssel került felhelyezésre. Lovaglással nyitottunk. (És ezzel zártunk is… ez a beszámolóm nem a maratoni dugás címszó alatt lesz megtalálható.) Imádom ahogy Kamilla lassan rámcsusszan, rámtámaszkodik, teljesen rámhajolva átkarol, szorosan belém kapaszkodva aklimatizálódik, mig vaginája fel nem veszi hímvesszőm inverz alakját. Szük puncija nekem személyes menyországom, minden egyes lökése feloldozás a hétköznapok nyűgjei alól.

Úgy érzem nem laca-facázok tovább, ráfordulok a célegyenesre és gyorsítok a tempon. Pehely könnyű testét felemelem, és az ágy ruganyosságát kihasználva pattogok partnerem medencéje alatt. Pillanatokon belül irányíthatatlanná váló izgatottsági szintem falakat rengető orgazmusba torkollik. Kamilla hagyott lenyugodni, majd megdícsérte a szervezetem által produkált sperma mennyiséget :-)

Elszámolás

Megérkezésemkor a szekrény tetejére tettem az édesség dózissal együtt. Onnan a hűtőbe került. Mármint az édesség. A bővebb infóban mindent tartalmaz. A fentiekből diagnosztizálható nálam a Kamilla-Addikció, úgyhogy nem tudok objektíven nyilatkozni a megérte-nemérte kérdésben.

Kamilla, istennő szexpartner

  QQri

Egyeztetés

Előző nap megakadt a szemem egy csevegőbe írt néhány szavas mondaton, melynek lényege az ellentmondás volt, ki az ki szereti, ki az ki ...nem!
Ebbe a kategóriába tartozom az oldalon én is, van ki szeret, van ki nem. Gondoltam egy merészet és felhívtam. Néhány kicsengés után egy kedves HÖLGY vette fel a telefont, de kellemes, vidám hangja alig volt hallható. ( Allergiás, és itt a főszezon. ) Gyors egyeztetést követően küldtem is a VTR- t, melyet rövidesen vissza is igazolt! Itt kezdődött egy kis egészséges drukk, vajon mi és hogyan lesz az első randevúnkon. Ma már az ötödik randevúnkat ünnepelhettük és ötödikén. Az egyeztetés azóta is folyamatosan zökkenőmentes. ( És valóban ez az első beszámoló, mellyel a kis HÖLGY, egy valódi energiabomba eddigi hozzáállását szeretném megköszönni, egyúttal elismerni.)

Megközelítés

Tömegközlekedem. Belvárosi cím, a sok- sok útlezárás, villamospálya felújítás, pótlóbuszok ellenére is alig egy óra alatt a kapuban voltam. A parkolás fizetős. A VTR-en megadott cím pontos, a randevú színhelye, a Nyugati- pályaudvartól néhány perc séta után már a tetthelyen lehetünk, ahol szívélyes fogadtatásban lehet részünk.

Helyszín

Jövetelem céljának a lakás tökéletesen megfelelt. Az előszobában szabadulhat meg a vendég a lábbeliktől, majd jobbra helyezkedik el a mindennel jól felszerelt kádas, zuhanyfüggönyös, száraz kádkilépős fürdőszoba. Tusfürdő választék bőséges, több féle szájvíz, akár két törölköző a két zuhanyozás után. A babaszoba szintén a jobb oldalon található, ablakai a körfolyosóra nyílnak. A redőnyök nem csupán a hőség, de a diszkréció miatt vannak leeresztve. A tetthelyen ragyogó világítás van, mely folyamatosan segíti az amúgy is ámulatban lévő énemet. Berendezési tárgyak,: kényelmes, süppedős franciaágy, fotel a ruháknak, egy magas, több fiókos komód melyben a segédanyagok és a frissen mosott törölközők találhatóak, rajta a folyadék háztartás egyensúlyának segítésére az általam kért pohár csapvíz. A franciágy másik oldalán egy kis éjjeliszekrénykén a következő óra eseményeihez előkészítve valamennyi jó minőségű és elegendő mennyiségű segédanyag. A hőség ellensúlyozására egy nagyobb méretű álló ventilátor biztosítja a kellő komfortérzetet.

Hirdető külseje

Szavakkal szinte leírhatatlan, alacsony, rendkívül arányos, sportos, ízlésesen tetovált testalkat, ( 10- es skálán minimum 9.999! ) állandó mosoly az arcán, csillogó vidám, örömet, jókedvet sugárzó barna szempár. Hosszú fekete haj, szép arc, formás, tenyérbeillő keblek és gömbölyű fenék, melyeket izomtól duzzadó lábai még inkább kiemelnek, selymes finom bőr és a fotókon is jól látható finom ívű frissen borotvált punci. Egy kis ANGYAL, s ha van aranyhal , akkor a kis HÖLGY számomra az ARANYANGYALKÁM! ( Igen, így csupa nagybetűvel, felkiáltó jellel, és a beleegyezésével. )

Action

Érkezésem után az ajtó záródását követően azonnal csókra forrt a szánk. A HÖLGY már saját tapasztalatból tudja, érkezésem előtti pillanatokban lila L...- el öblítek, nálunk nem is kérdés az üdvözlés ezen módja. Örömmel ölelkeztünk, csókoltuk egymást, majd a cipőim levétele, kezeim megmosása után irány a már jól ismert babaszoba, ahová kéz a kézben érkeztünk. Leltárt nem csináltam, de minden a helyén volt. Lemálházás után folytatódott a nyelves csókcsata, a kölcsönös símogatás, egymás becézése. Vetkőzés, vetkőztetést követően a kádas, zuhanyfüggönyös, mindig száraz kádkilépővel ellátott fürdőszoba felé vitt az utunk, ahol a hangsúly egymás zuhanyoztatásán kívül egymás erogénzónàinak stimulálása kapta a főszerepet. Zuhanyoztatás után a női tusfürdő flakonja kicsúszott a nedves kezemből, és mint a vajaskenyér a nyitott tetejére esett, s a járólapra kezdett kifolyni, nem győztem elnézést kérni. Pillanatok alatt feltörölte, és közölte már önmagával is előfordult hasonló sikamlós történet. Jót derültünk az egészen, ez a néhány pillanat is még közelebb hozott bennünket. Lezuhanyoztattuk egymást és alig itattuk fel a maradék vízcseppeket, ismét a babaszobába indultunk, a változatosság kedvéért most egymást átölelve. Közösen leterítettük a lepedőt a franciaágyra, majd azonnal birtokba is vettük a süppedő alkalmatosságot. Csókokkal halmoztuk el egymás ajkait, miközben sem kezeink, sem pedig lábaink nem pihentek. Igyekeztünk a társunk kedvére tenni símogattuk, csókolgattuk, ölelgettük egymást, majd elváltak ajkaink és kezdetét vette a kölcsönös kényeztetés első fejezete, ahol tetőtől-talpig csókolgattam, símogattam, gyengéden ölelgettem. Az egyre meredező és keményedő mellbimbóihoz érve nem csupán nyelvvel, de ujbeggyel, tenyereim kisujjaim felőli részével símogattam formás, tenyérbeillő kebleit. Nem tétlenkedett, arcomat, fűleimet, fejemet símogatta, puszilgatta, cirógatta, ölelgette. Óvatosan lejjebb haladtam és köldökén keresztül meg is érkeztem a már jól nedvesedett finom ívű, frissen borotvált puncijához. Lassan, óvatosan csupán nyelvjátékommal igyekeztem kedvében járni, kezeimmel formás testét símogattam, már ajkait nyalogatta, kezeivel enyéimet kereste, ujjaink összefonódtak, apró sűrű rezdülésekkel, finom szorításokkal adta értésemre sikeres csúcsra segítettem. Ahogyan már a legelső randevúnkon is bevallotta, Ő egy csendes élvező. Valóban a kis HÖLGY mestere a harsány, esetenként a vendég kedvéért előadott színjátéktól mentes szeretkezésnek. Rövidke pihenőt tartottunk, mely után a második felvonás következett, ahol én voltam a kényeztetett. Puha ajkai közé vette a kőkemény kiskukit, ügyes nyelvecskéjével, kellő mennyiségű nyálával, fergeteges francia tudásàt megcsillogtatva, hatàraimra figyelve repített a kéjek birodalma felé, miközben heréimet gyengéden símogatta. Kezeink ismét megtalálták egymást,újjaink újból összefonódtak. Amikor már érezhetővé vàlt sikeres az érzéki tevékenysége, a kedvenc 69- be fordultunk. Szemet gyönyörködtető látvány a már csúcsra jutott, nyiladozó, finom ízű kelyhe. Rövidesen a randevúnk csúcspontjára érkeztünk, egy fordulás után beöltöztetett, először misszionárius pózban, majd a kedvenc kutyuskában folytatódott a mi kis örömünnepünk. A formás derekát fogva már nem is érdekelt a privátban kapott levél, ( melyet rajtam kívül kb. még 40 MT is megkapott ) gyönyörködtem a látványban és telelőttem a gumit. EGÉSZSÉGÜNKRE! Hagyott magában lenyugodni, majd megszabadított a màr feleslegessé vált vv- től. Letisztogatott, irány a fürdőszoba, újabb zuhanyozás, törölközés, öltözés. Ezt követően már személyes ajàndékainak átadása, a házi sárgabaracklekvárral és meggylekvárral töltött palacsinták " szemrevételezése ", majd finom csókjai és gyengéd ölelései következtek, melyekkel utamra engedett, a mielőbbi viszontlátásra.

Elszámolás

A megbeszéltek alapján e!őre, nem okozott gondot. A bővebb infó lekérdezése, a telefonos egyeztetés után a csokor mértéke a helyszínen eddig egyetlen alkalommal sem változott. A régebbi átlag, melyért a kapott élmény rendkívüli, amivel a kis HÖLGY teljesen le is vett a lábamról!

Kamilla, istennő szexpartner

  andrasmasodik

Egyeztetés

Már többedik randink előtti egyeztetés volt, üzenetben. VTR-ben, SMS-ben, szinte csak galampostán és füstjelekkel nem. Mindig hamar és kézségesen válaszol, használja az oldalt, könnyű elérni. Végül a randi előtt egy gyors telefonos megerősítés, hogy tényleg ott leszek.

Megközelítés

Sokat nem tudok hozzátenni a korábbi írásomhoz, illetve a többiekéhez. Nyugati, Nagykörút közel, BKV+pici séta, sima ügy. Én autózom, eddig mindig találtam parkolóhelyet is, most közvetlenül bejárat előtt. Fizetős a parkolás, de szerintem ez egy-két óra esetén elhanyagolható. VTR-en megkaptam a pontos címet, telefonban pedig a kaputelefon számát, meg az emeletet. Lift van, picit kell menni felfelé.

Helyszín

Újabb, inkább modernebb, de nem tegnap épült ház. Amúgy teljesen normális, működik a kaputelefon, a lift. Liftből kilépve egyből balra, nyílik az ajtó.
A lakás is elég korrekt, modern, tiszta. Ha jól tudom, ketten dolgoznak napközben, de eddig még nem volt logisztikai probléma.
Kicsi szobában franciágy, fotel a ledobandó ruciknak, halk zene.
A fürdő használható, melegvíz beállítható, néhány féle tusfürdő is van (akinek ennyi nem elég, vigye a sajátját). Két észrevételem van, amit jeleztem is: a törölköző pici, pedig nem vagyok Godzilla méretű, és nincs pici eldobós pohárka a szájvíznek. Ezért töményen öntöttem a számba a Listerint, majd a csapból hígítottam, ezen lehetne azért javítani, komfortosabb lenne. Ezekért kapott négyest a fürdő.

Hirdető külseje

A képeknek teljes mértékben megfelelő, pici, formás ifjú hölgy fogad az ajtóban. Csodaszép szemek, kedves arc. Eleinte picit tartózkodó, de néhány kedves szóval előbukkan elbűvölő mosolya, kedves természete.
Egy pici fekete passzos ruhában fogadott, melltartó és bugyi nélkül (ezt gyorsan, de finoman leteszteltem), ami jól ment a hajához, kiemelte alakját.
Ízlések és pofonok, nekem nagyon tetszik az arca és a mosolya, és természetesen a pici, tenyérbe illő almácskákat is imádom.

Action

Ruhaledobás után elkísért a fürdőbe. Kértem, maradjon, így alaposan, előjátéknak is beillő módon megfürdettük egymást. A szobába visszatérve apró puszikkal-csókokkal indítottunk. Éreztem, hogy kezd feloldódni, ezért elkóboroltam, üdvözöltem a cickókat, majd lejjebb haladva, megérkeztem a kelyhecskéhez, ami annyira hiányzott már. Finoman kényeztettem a csikóját, amire jól reagált, egyre alaposabban nedvesedett. Végül a lepedőmarkolás és sóhajtozás után szerepet cseréltünk. Én feküdtem a hátamra, és kezdetét vette a felejthetetlen franciaóra. Annyira finoman, érzékien, látható élvezettel kényezteti a kistesót, hogy nem lehet sokáig bírni. Próbál figyelni a reakciókra, nem elsietni, ritmusváltásokkal hosszabbítani a műsort.
Hamar el is jött a pillanat, amikor váltást kellett kérnem, hogy ne legyen még végem. Felöltöztetett és nyeregbe pattant a drágám, és nem túl gyorsan, de ütemesen mozgatva csípőjét, szépen alaposan lefejte a cuccot a tartályból. Hagyott szépen lenyugodni, miközben magamhoz öleltem, és csak pihegtem, szuszogtam.
Megtisztogatott, majd pihenésképp masszázst ajánlott, de én inkább azt kértem, bújjon kicsit hozzám pár percre. Meg is tette, hozzám bújt, dumcsiztunk kicsit erről-arról. Pár perc után kezdett a kezünk-nyelvünk újra elkalandozni, fölém térdelt, úgy puszilgattuk egymást. Lecsússzantam az ágyon, ezáltal a nunija pont a számra került, bele is kóstoltam. Nedvesedett ismét, de azért érzékeny volt, nem erőltettem a dolgot, inkább újabb gumi és barátnősen, missziben fejeztük be az együttlétet.
Tisztogatás, öltözés, fájó búcsú.

Elszámolás

Rögtön az elején leraktam a komódra az előre megbeszélt virágcsokrot, így szoktam, később már nem kell vele foglalkozni. Hozzá sem nyúlt, nem először találkoztunk. Teljesen korrekt volt ez a rész is.

Kamilla, felejthetetlen szexpartner

  bukta333

Egyeztetés

Kamillával sokat leveleztem mielőtt felhívtam elsőre ki volt kapcsolva másodszorra egyből felvette gyorsan meg is beszeltünk mindent.

Megközelítés

6. kerület kis utca kocsival mentem GPS egyből odatalált,parkolóhely volt dögivel meg a kapu előtt is meg tudtam volna állni.

Helyszín

A ház nem mai építésű de nem is olyan régi kulturált.Lakás tiszta rendezett,fürdőben minden szükséges eszköz megtalálható tusfürdő, szájvíz,pohár, zuhanyfüggöny, száraz kilépő.Szobában egy nagyon puha franciaágy , fotel meg egy kis szekrény van.

Hirdető külseje

Kamilla tényleg egy pici törékeny virágszál.Nagyon szép a helyes lány.Szép arc gyönyörű szemek nagyon mosolygós életvidám kis teremtés.Formás test,selymes puha barna bőr,tenyérbe illő cicik,Többit nem nagyon néztem meg leragadtam az arcánál meg a ciciknél :)

Action

Megérkezésemkor mikor megláttam majdnem dobtam egy hátast utcai ruhában fogadott smink nélkül aminek kimondottam örültem. Bekísért átadtam a kis meglepit majd adott egy törülközőt utána kérdezte mit szólnék egy közös fürdéshez na itt kikerekedett a szemem megköszöntem de nem éltem a lehetőséggel mert féltem,hogy még ott kivégez :) aztán jött egy hideg zuhany :D szó szerint fordítva van jelölve a csapon a hideg-meleg ezért magamra nyitottam a hideg vizet.Szobába vissza majd ó is elment zuhanyozni.Mikor bejött mellém feküdt kértem üljön a hasamra egy kicsit had simogassam meg gyönyörködjek benne,Először félt,hogy nagyon megnyom :D de mondtam neki ez kizárt az ö kis termetével,simogattuk egymást beszélgettünk egy kicsit végig mosolygott majd következet a francia nagyon kellemesen csinálta néha kézzel is rásegít közben simogattam a combját neki,mikor odanéztem belenézett a szemembe ezt nem szabad csinálni mert olyan szemekkel néz,hogy az embernek egyből vége lesz.Kértem gyorsan a kölcsönöst nagy finom kis puncija van azt meg kell hagyni,nyomta is néha rendesen a számra alig kaptam levegőt.Markolgattam a popsiját simogattam ahol értem nagyon finom selymes bőre van.Majd a szájába lett végem,kis tisztálkodás utána még odabujt beszélgettünk egy kicsit majd ismét zuhany kikísért kaptam két puszit aztán távoztam.

Elszámolás

Érkezés kor átadtam a kis meglepi neki de a virágszálak nálam maradtak mert sokkot kaptam a látványtól.Nem is kérdezte én mondtam,hogy lemarad mondta,hogy majd a végén,Tehát távozáskor rendeztem.

Kamilla, nagyon jó szexpartner

  Ashitaka

Egyeztetés

Telefonon kerestem kora délután, azonnal felvette. Szerencsére volt szabad időpontja estére. Rutinosan beszéltük le a találkozót, kb negyedszerre látogatom meg őt. Amikor meghallom a hangját a vonal másik végén, már rózsaszin felhőben is vagyok: mormogom boldogan, hogy akkor a 18.30-at fel is irom magamnak, erre csak azt hallom, hogy ne-ne azt írd fel, a fél nyolcas időpont 19.30-at jelent! ááá, nekem ilyenkor már semmi vér nem maradt a fejemben. :-)

Megközelítés

Romantikus utcák sorozatán suhanok végig bringámon, mint például a Szív és Rózsa utca. Autóval a parkolás problémás, gyalog a metrótól pár perc séta.

Helyszín

Új építésű ház, eddig négyből háromszor be is engedtek a lakók: vagy szerencsém van, vagy nagy a forgalom. Most egy mexikói arccal utaztam a liftben, 70x70 centis. Mármint a lift. Tényleg azon tetriszeztem a fejemben, hogy hogyan kellene úgy állnunk, hogy ne érjen össze a vállunk. A lakás persze patyolat tiszta. Annak ellenére, hogy lakik Kamillával egy aranyos kutyus is. Persze az akciószobától messze elzárva, csöndben, egyetlen egy nyikkanás nélkül várja hűségesen a gazdáját. Az előszobából közvetlen jobbra a hatalmas ággyal megtöltött szoba, kettővel jobbra meg a fürdő. Utóbbi minden szükséges eszközzel felszerelve: 7 féle tusfürdő, szájvíz, hatalmas törölköző, zuhanyfüggöny, száraz kilépő, higiénia. Az akciószoba ágya nagyon puha, majdnem elnyeli az embert, de már kezdem megszeretni és kihasználni a ruganyosságát mindenféle huncutkodásra. A zajokat egy rádió nyomja el, most például Cooky vezette a műsort, úgyhogy témába vágott az 5 percenkénti bemutatkozása.

Hirdető külseje

A képek mindent elárulnak. Izmos has, mindig mosolygós arc, dús, gyönyörű hosszú fekete haj, tenyérbe illő mellek, selymes bőr. A 165 centimmel igazi nagy medvének érzem magam mellette. :-) Látszik rajta, hogy korábban sokat sportolt, a kondíciója is kiválló.

Action

“A kopogós cipődben vagy, tehát akkor munkából jössz igaz?”. Így hangzik az ügyfélkapcsolati rendszer működés közben. Fürdés, ágyazás, csókolózás pucéran. Kamilla iszonyúan jól csókol. Aktív, mélyen, érzelemmel, közben átölel és hozzám simul. Ajkai puhák és dúsak, körülvesznek, néha finoman harapdálnak. Közben a romantikát megtörve tenyeremet lába közé simítom, és forró punciján pihentetem. Én már annyira imádom ezt az ölelkezős összebújós csókolózós szakaszt, hogy ha itt vége lenne mindennek és elmaradna az aktus, már elégedetten távoznék. De megnyugtatom a kedves olvasót, hogy elmaradásról szó sincs: fergeteges menet vár reám.

Lassan leválok ajkairól, nyakát, mellkasát, hasát majd combjait kezdem csókolgatni. Megérkezem szemérem ajkaihoz, de inkább felugrok és letérdelek az ágy mellé, őt az ágy széléhez húzom, hogy teljes kényelembe helyezkedjek az orális kényeztetéshez. A nyitó-nyalásomból felbukkanva látom, hogy arcán mély koncentráció ül és lecsukott szemmel figyel rám. Nem sokára keményedést tapintok nyelvemmel, melyet enyhe csípőmozgás követ. Ha rögzíteném a fejem pozícióját, szinte hozzám dorombol ritmikusan hullámzó medencéje. Apró termetének köszönhetően kezem kényelmesen masszírozza melleit miközben arcom eltemetve élvezkedik combjai között. Kisvártatva mély ellazulást érzek különösebb tüzijáték nélkül. Inkább az őszinte reakciót kedvelem, mint a megjátszott, teátrálisat.

Hátamra fektet és ekkorra már ágaskodó farkam felé veszi az irányt. Mellém térdepel és oldalról kezd el szopni. Ahogy lenézek, pici szájában hatalmasnak tűnik péniszem, igazán férfiasnak érzem magam. Szopás közben picit megáll, mosolyog és bólogat. Pár perc múlva már nem birok magammal, gumit kérek. Ha már így fekszem, belémül és meglovagol. Hol mozdulatlan csípője alatt pattogok a ruganyos ágyon, hol ő ugrál rajtam tüzes vehemenciával. Néha viszont a kedvencem jön: rámfekszik, szeméremdombját az enyémhez szorítja így szorosan hozzám simulva közvetlen közelről hallom izgató szuszogását. Nemsokára megfordulunk, misszionáriusban terelgeti be vídia kemény szerszámom tűzforró vaginájába. Azt érzem, eggyé váltam ezzel a lánnyal, annyira szorít magához. Most a nyakamba veszem lábait, és izmos combjaival növelem a szorítást. Mennyei. Aztán rápillantok az éjjeli szekrényen lévő órára és látom, hogy közeledhet a befejezés. Régen még tolakodónak gondoltam volna egy ekkora számlapot az arcomba, de ma már inkább praktikusnak találom ilyen alkalmakkor, amikor annyira jól érzem magam, hogy teljesen összemosódik minden, elveszítem az időérzékemet az első 10 percben. Szóval utolsó figurának összeteszem partnerem lábait magam alatt, így csapdába ejtve elélvezés határán lévő hímvesszőmet. A célegyenesbe kanyarodván mélyen egymás szemébe nézve spriccelem tele a védőfelszerelést. Saját súlyomat csak remegve tartó karjaimon csúsznak fel Kamilla simogató ujjai, ahogy hagyja lenyugodni lüktető testem e csodálatos élmény után.

Elszámolás

Az ajándékot és egy fincsi csoki-pakkot érkezésemkor a komód tetejére tettem. A bővebb info mindent tartalmaz. Nekem nagyon megérte. Mert hát lassan elvonási tüneteim jelentkeznek, ha nem megyek elég gyakran.

Kamilla, jó szexpartner

  Tokutei

Egyeztetés

Ismét könnyen elértem telefonon, igaz teljesen más női hang vette fel a telefont, mint akivel találkoztam.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel mentem, a belvásorban rendel, nagyon könnyeű eljutni hozzá! Autóval kicsit necces a parkolás miatt.

Helyszín

Ismét minden tiszta volt, rendezett. Volt tusfürdő választák, szájvíz. Nagyon fontos a higénia.
Szoba rendben volt, ágy kényelmes, de ha már ott vagy akkor minden mind1! :D

Hirdető külseje

Köntösben fogadott, lengén. Csinos törékeny lányka, finom puha bőrét imádom, és a popsi ami nagyon bejövős.

Action

Nem először voltam nála, nagyon kedvesen mosolygósan fogadott, könnyen megismert!
Puszi-puszi, kis beszélgetés, aztán fürdőszoba.
Mikor visszamentem, már az ágyon fogadott, kértem hogy térdeljen elém, és játszon a farkammal. Nem kellett 2x mondani neki.
Nagyon jól szopott, de éreztem gumit kell húzni, mert közel a vééég.
Kutyusba kezdtük a menetet, elég hevesen indítottunk, de most épp erre volt szükségem. Finoman húztam a haját, és nyomtam neki ahogy bírtam, partner volt mindenben.
Mivel most félórára mentem, gyors zuhanyzás, és viszlát.

Elszámolás

Ahogy megbeszéltük, minden pontosan úgy volt. Mint mindíg, most is előre fizettem neki.

Kamilla, jó szexpartner

  Tokutei

Egyeztetés

Vasárnap délelőtt hívtam telefonon, amit elsőre felvett, nagyon gördülékenyen ment az egyeztetés.

Megközelítés

Belvároshoz közel helyezkedik, tömegközlekedéssel mentem, nagyon könnyen megtaláltam a lakást.

Helyszín

A lakás teljesen átlagos tiszta, illatos! Fürdőszoba teljesen megfelelő, van szájvíz is.

Hirdető külseje

Ajtónyitásnál kicsit bátortalan volt, egyébként nagyon kedves, kellemes társaság. Finom illatos, puha bőre van.
Képek teljesen megfelelnek a valóságnak.

Action

Pár éve voltam már nála, nagyon kiváncsi voltam, azóta mennyiben változott.

Kis beszélgetés, majd elmentem zuhanyozni, amikor visszatértem, már meztelenül várt az ágyon. Elkezdtem csókolgatni a nyakát, majd szépen áthaladtam a cicikre amire nagyon jól reagált.
Megtaláltam a finom punciját ami puha, illatos volt, és kényeztetésre nagyon jól reagált.
Megkértem hogy, 69-es pózban folytassuk a dolgot. Szopást lassan szépen építette fel, aztán keményen bevette, kértem is hogy jobb ha gumit húzunk.
Kutyusba pattantunk, és már élveztem is a punciját, közben csókolgattam a nyakát, cicit lehetett markolászni, illetve finomat a haját is lehetett húzni.
Nagyon egy hullámhosszon voltunk, legalább is én úgy érzetem, majd egy szép élvezés lett a vége.
Aztán elmentem gyorsan zuhanyozni, majd kis beszélgetés és azt vettem észre, hogy bevette a farkamat.
Örültem, hogy kezdeményezett, kértem hogy lovaglóba folytassuk az akciót.
Gyorsan felpattant, és meglepően keményen meglovagolt a kislány, tud ám a puncijával szorítani rendesen.
Gyorsan ki is végzett a drágám.
Újabb zuhany, és búcsúzkodás.

Elszámolás

Amit telefonon megbeszéltünk az úgy volt.
Mindig szeretek előrefizetni, ez most sem volt másképp.

Kamilla, egyeztetési probléma szexpartner

  DNS-Minta

Egyeztetés

Telefonon azonnal tudtam beszélni vele, egyeztetés, ez rendben volt.

Megközelítés

Autóval a parkolás körülményes, de a 2 mellette lévő utcában megoldottam. Figyelni, hogy bizonyos utcában CSAK az ott lakók parkolhatnak, különben 30 rózsaszálas büntetés várható...

Leírás

Nem volt action, hiszen nem jutottunk el oda, a lent leírt problémák miatt.
A képeknek nem felel meg, jónéhány kg plusz van azokhoz képest....Az elszámolás sem teljesen tiszta, ahogyan azt lent kifejtetttem. Telefonon tisztán emlékszem, hogy a csókolózást kérdeztem, az benne van a fél órában, azt mondta. A helyszínen ismét rákérdeztem, ott már tiltakozott, hogy az nincs benne, idézem " nem velem beszéltél". Tuti, hogy igen... Aztán amikor elindultam haza, mégis felajánlotta, hogy * rózsaszálért hajlandó. De én nem szeretem, ha átvernek...
A csókolózás résznél, az adatlapján , az volt előzőleg, hogy megbeszélés tárgya. És miközben írom ezeket a sorokat, látom, hogy belépett és a csókolózást "NINCS"-re állította.
És még az "bővebb info"-ban is 20/40 rózsaszál van az alján - ezt sem ártana ellenőrizni. Bár lehet, ez valami régebbi adat, de akkor sem tiszta.

Kamilla, jó szexpartner

  CIA

Egyeztetés

Nagyon hamar sikerült elérnem ,részletes útmutatót kaptam, nagyon kedves volt .

Megközelítés

Nem autóztam , ott nehézkes a parkolás .

Helyszín

Nagyon jól felszerelt rendezvényszervező objektum , minden megvan ami egy boldog órácskához szükséges . Minden tiszta , ágy strapabíró .

Hirdető külseje

Olyan igazi kis cukorfalat , állandó mosollyal az arcán . Nagyon megfogott a szemei ragyogása . Igazi kis vagány zsebtigris !

Action

Zuhanyzás után egy csöppnyi tangában fogadott, üdítővel kínált. Majd kezdődött a simi , apró csókok után elindultam felfedezni a hasikája alját, amit sóhajokkal és némi dorombolással fogadott. Ezután 69-be fordultunk, amíg teljesen meg nem merevedtem. Felgumizás , majd lassan behatoltam szűk kis puncijába, missziben kezdtünk, így adtunk az érzésnek kb 10 percig , majd kutyusban folytattuk , jó volt látni a testét előttem, nagyon érzékien mozgott, ütemesen ringtunk együtt .. Vissza misszibe és szinte összeforrtunk , megszűnt a külvilág, de mielőtt leszállt volna a rózsaszín köd, megfordítottam kutyába, és így lett végem.

Elszámolás

Lebeszéltük , hogy érkezéskor rendezem , úgy is lett .

Kamilla, jó szexpartner

  fordwayne

Egyeztetés

Mivel már testileg lelkileg éreztem hogy baj van ezért gondoltam ideje meglátogatnom a kedvenc Dr. Nőmet!:) Felhívtam telefonon és gyorsan le is beszéltük az időpontot.

Megközelítés

Belvároshoz nagyon közel, könnyen elérhető BKV-val elsősorban. Autóval kicsit nehézkes lehet. Nem lakom messze ezért gyalog érkeztem.

Helyszín

Mivel már sokszor írtam csak ismételni tudom magam... otthonos, tiszta, nyugodt lakás!
A randi most nem a kis hanem a nagy szobában volt. Az ágy sokkal kényelmesebb volt nekem, nem annyira puha a matrac...meg jó volt a változatosság.

Hirdető külseje

Most is egyedül fogadott vagyis nem mert a kis kutyus is ott volt úgyhogy kutyázással kezdtem:) Na a gyógyításom már itt megkezdődött:)
Dr. Kamilla kellemes kisugárzású, kedves és nem mellesleg gyönyörű nő!
Most részes ruhában volt, de hamar meg vált tőle.
Ha a képeit megnézed azok tükrözik a valóságot!
Beszélgetés közben oda adtam a csokikat meg az üdítőt és elmentünk fürödni.
Ott vettem észre, hogy meghagyott egy finom szép kis fazon csíkot, ennek nagyon örültem! Egyrészt mert jól áll neki , sexy, másrészt mert nekem bejön!:) Meg is dicsértem!

Action

Puszilgattam játszottam egy kicsit mellével, simogattam de nem bírtam sokáig... alig vártam hogy kényeztessem az illatos pinut. El is helyezkedett kényelmesen én meg buzgón dolgoztam hogy örömet szerezzek neki.
Sikerrel is jártam, már tudom mit hogyan kell csinálnom hogy elélvezzen..de nem árulom el!:)
Most én feküdtem hanyatt és hagytam hogy kényeztessen... A kezeivel és a szájával úgy játszott rajtam mint egy hangszeren,( profi zenész ) simogat mindenhól közben finoman furulyázott, néha vadul... én csak feküdtem simogattam meg élveztem! Ez már nagyon hiányzott és jól esett!
Nem is bírtam sokáig így kértem hogy tegyük fel a gumit.
Én voltam felül, missziben csináltuk. Az ágy sokkal kényelmesebb volt nekem, jobban is bírtam mozogni.
Szeretem lassan csinálni ki élvezni minden mozdulatot, néha be gyorsítottam, a kedvencem mikor a lábát a nyakamba tette és közben kevert rám. Kb 15 percig bírtam aztán el is mentem.
A gyógyításom sikeres volt!:) Beszélgetés üdítőzés aztán készülődés haza...
Dr Kamillánál nincs nyafogás, kifogás, időhúzás... azon van hogy jól érezzem magam.. ezért is látogatom olyan sűrűn!

Elszámolás

Nagyon korrekt volt, pontosan ugyanaz mint ahogyan telefonon megbeszéltük. Nem nézegette az órát kedves volt végig :)

Kamilla, jó szexpartner

  dany1

Egyeztetés

We agreed about time over WhatsApp and in 20 minutes I was there.

Megközelítés

Nice apartment, very well located in the city center. I went by public transport

Helyszín

Very nice apartment with a large bedroom and fresh bathroom with a lot of shower gels, etc...

Hirdető külseje

She is short, small boobs and a bit larger at the bottom. She has a nice smile, overall as expected from the pictures. She comes across as very shy, she did not engage a lot in conversation but overall she let me do what I went there for. Not GFE.

Action

I started to lick her small tits and then I went down to her pussy. I played with it for a few minutes and then we changed. She gave me a good covered blowjob and then we did a couple of positions. We did missionary, doggy and missionary again. Her pussy is tight and I came inside quite fast.

Elszámolás

I payed more than the Budapest average, without using any extras

Kamilla, jó szexpartner

  Rezidens

Egyeztetés

Reggeli órákban hívtam elsőre nem sikerült elérnem , de visszacsöngetett (hála).

Megközelítés

Abszolút belváros ,ha nem autózol könnyű . Autóval célszerű egyből a parkolóházban landolni .

Helyszín

Kimondottan szép lakásban rendel a hölgy , illik hozzá . Minden szép tiszta volt . Tusfürdő és szájvíz készlet bőség zavarába ejtő .

Hirdető külseje

Gyönyörű kis teremtés ,fiatalsága és zsengesége ragul ejtő .

Action

Amikor visza tértem a fürdésből, már fekete fehérneműben volt, de ettől hamarosan megszabadult, amint elmerültünk az érzékek birodalmában. Nagyon jó volt vele csókolózni, csókjai hatására a lábaim közötti érzékeny testrészem jól reagált, és elnyerte a harci keménységet. Az ágaskodó szerszámot türelemre intettem, és egyéb élvezeteket kerestem. Mivel részemre az is nagyon fontos, hogy a partnerem is jól érezze magát, mind a kettőnk élvezetére, Kamilla testének kényeztetésére tértem át. Felfedeztem melleinek varázsát, elbujálkodtam puncijának rejtett zugai között. Kezeit, a puncijához húztam Ő is besegített a kényeztetésbe, igy gyönyörködhettem a kinyíló szirmokban. Közben másik kezével érzékeny szerszámomat simogatta, én meg folytattam a nyalakodást. Teljes sikert nem értem el, átadtam a kezdeményezést Kamillának. Már nagyon kívántam puncijának szorítását, a gumi felhelyezése után könnyedén és kéjesen fogadott magába. Kedvenc pózomban keztünk, és így is fejeztük be, hol gyorsabban hol lasabban tekergett rajtam, közben csodás melleit, és feszes fenekét markolásztam, közben néha csókolóztunk is, csodás perceket töltöttünk el, nem is kell mondjam a végkifejlet is csodás volt.
Filmszakadás után szükségem volt egy kis időre, mire magamhoz tértem, ekkor Kamilla csókot lehelt a számra, és feléledtem. Ezek után megismerkedtem Kamilla legjobb barátnéjével, Sindy-vel, megtörölgettem magam vele. Beszélgettünk tréfálkoztunk, pletykálkodtunk, volt bőven közös témánk bőven, de Kamilla cirógatásai és kedvessége újra erőt lehelt belém, habár alapvetően egy menetes vagyok, de elgyengültem Kamilla franciájára. Úgy érzem mindent megtett a siker érdekében, de a a teljes sikerig nem jutottam el, talán ha több időnk lett volna...
Búcsuzás előtt még hoszasan hozzámbújt, érzékien csókolóztunk, nehezen akart elengedni. Gyors zuhi után felöltöztem, búcsuzás előtt még kiélveztem Kamilla meztelen testtének és tökéletes vonalainak látványát, beégettem retináimba, hogy ne feledjem, és mielőbb megkívánjam. A randi bearanyozta napom, és részben kárpótolt a hét megpróbáltatásai után.

Elszámolás

Magától értetődő módon a megérkezésem után egy adandó alkalommal átadtam szívemet Kamillának , a telefonban megbeszélt virágcsokorral.

Kamilla, jó szexpartner

  mediator62

Egyeztetés

Telefonon történt az egyzetetés, előtte két nappal hívtam. Mivel elsőre nem tudta felvenni, visszahívott, így beszéltük meg a randit. Előtte 2 órával üzenetet írtam, ő meg megadta a paramétereket.

Megközelítés

Kamilla Pest belvárosának szívében fogadja a vendégeit, egy köpésre a Dunától és a Dunakorzótól. Aki szeret a Belvárosban parkolni, az talál parkolóházat, tömegközlekedéssel is kiváló.

Helyszín

Tipikus randihelyszín, tisztaság és hatékonyság jellemző a kis lakásra – minden ott van, ahol lennie kell.

Hirdető külseje

Kamilla külsejére azoban nem elég ez a mondat, hogy minden ott van, ahol kell – egyébként ott van -, mert a szépsége és a buja fiatalsága lehengerlő. Amikor már az ágyon várt meztelenül, hosszú másodpercekig csak gyönyörködtem a tökéletes idomaiban, meg is kérdeztem, hogy „magától” ilyen, vagy valamit alakított rajta. Azt válaszolta, hogy magától, és legfeljebb 30 felett gondolkodik azon, hogy erre oda kéne figyelni. Rögtön eszembe is jutott a kegyetlen mulandóság, ahogy Villon a maga nyersességében le is írta:
„Eltűnt szépségem, ifjuságom,
Mely diadalt adott nékem,
Papon, kalmáron, diákon,
Mert nem volt egykor senki sem
Kinek (bár másnap bánta) nem
Repült a péntze, mint a pelyva,
Ha neki adtam kegyesen
Azt, ami koldusnak se kell ma.”

Action

Egy rövid ismerkedő masszázst kértem először, közben beszélgettünk is. Miután meggyőződtem róla, hogy a Kamila a művészneve, megdicsértem, hogy jól választott, mert nagyon illik hozzá ez a név. Aztán elém feküdt, és én felfedeztem gyönyörűséges testét. Ha lett volna időm és türelmem, minden porcikájánál jócskán elidőztem volna, de így a lényegre kellett koncentrálnom. A két kézbevaló cicijét simogattam, nyalogattam, nem tudtam vele betelni. Aztán a különböző tetkóin át lefelé kalandoztam, amíg elérkeztem fantasztikus puncijáig. Hatalmas szeméremajkai közt először alig találtam meg a nyelvemmel a csiklót, de aztán nagy élvezettel kezdtem nyalni, szívni, csókolni. Ahogy lassan benedvesedett, a lábait is széljebb tárta, sőt, az egyiket fel is húzta, hogy a hüvelyébe is minél mélyebben be tudjak nyelvelni.Ekkor már szaporábban sóhajtozott, örültem, hogy láthatólag ő is élvezte a kényeztetést. nem ment el, de féltem megkérdezni, hogy sok kellett volna még, vagy sem.
„Ékes vállamat hol keressem?
S karcsu karom, finom kezem,
Izmos derekam, s büszke mellem,
Mely valaha oly édesen
Ringott becéző kezeken?
Széles csípőmet, s a kemény
Combok között a szerelem
Házát a kis kert közepén?”
Aztán ő vett kezelésbe, és extra élvezetekben részesített. Olyan finoman szopta, nyalta a farkam, ami ritka különleges érzés volt. Finom, lágy mozdulatok a nyelvével, mégis mindig ott érintett, ahol akkor éppen a legjobb volt. Egy idő múlva megkérdezte, hogy húzzunk-e gumit, de bevallom, a dolog olyan jó volt, hogy azt kértem, inkább folytassa. magamra húztam, hogy közben én is csókolhassam, falhassam a punciját, és nem sokkal ezután végem is lett. Miután letisztogatott, volt még idő beszélgetésre, aztán újra én kezdtem nyalogatni a punciját, végül megint egy kis masszázs beszélgetéssel, nevetgéléssel.

Elszámolás

Csak azt sajnálom, hogy a csók feláras nála. Az érkezéskor odaadtam a rózsacsokrot, hogy utána már neki se ezzel kelljen törődni. Szerintem már az átlagos fővárosi rózsaszálat kéri, de gondolom, a beszámolóból is kiderül, hogy bőven megéri.

Kamilla, jó szexpartner

  Pulikutya

Egyeztetés

Több hónapja voltam nála, sajnos a beszámoló írását addig halasztgattam, Amíg elfelejtettem. Vtr-n keresztül történt. Reagált gyorsan, kb 1 órán belül tudtam is menni hozzá.

Megközelítés

Autóval érkeztem. Parkolás könnyű, de fizetős övezetben van. A lakás előtt meg tudtam állni.

Helyszín

Lakás nagy, a tisztaságára nem lehet panasz. A fürdőszobában a választékban nem volt hiány. Törülköző friss és ropogós.
A kejlak sejtelmesen sötét, az ágy egy nagy franciaágy.

Hirdető külseje

Csinos, szexi, bűbájos nem lehetett betelni vele.
Fiatal, hamvas arc és test. A hölgy apró és törékeny. Finom bánásmódot igényel minden porcikája. A tetkói vadítóvá varázsolták.

Action

Először én kaptam a finom és érzéki kéjeztetést, finom szája és nyelve eljátszott a kéjléccel. Nem is birtam soká, az orális öröm szerzése sikerrel járt. Ezután én indultam kényeztető túrára a Boldogság Völgyébe.
A siker hangja, ha minden igaz valósnak tűnt.
Ezután VV felszerelés fel és rám ülve úgy tekergette a csipőjét mint egy hastáncosnő. Nagyon élveztem. Nem sokkal később áthelyezte a velem egykorút a másik testrésbe. Itt is ugyanúgy tekert és csavart ahogy csak birt, alig bírtam szusszal. Az utolsó percekben még átfordultam kutya pózba, és finoman indulva gyorsítottam, amit jól és elvezetesen bírt.
Sajnos nem jutottam csúcsra másodjára, de az idő amit együtt töltöttünk számomra felejthetetlen élményt nyújtott.

Elszámolás

Elején átadtam. A popsi extrával együtt.
Nem tudom a mai árakat, de nagyon megérte.

Kamilla, jó szexpartner

  kuruzslo

Egyeztetés

Telefonon hívtam, nem értem el, de aztán visszacsörgött.
Kedves hangja van, megbeszéltünk mindent.

Megközelítés

Új helyen van, a Haza Bölcséről elnevezett metrómegállótól 10p séta.
Tömegközlekedéssel nagyon jól elérhető, autóval nem próbálnám. Problémás lehet a parkolás, bár talán van parkolóház a közelben.

Helyszín

Sokadik emeleten lévő kis lakás.
Teljesen rendben van, szép, tiszta minden.
A fürdőben több féle tusfürdő, szájvíz.

Hirdető külseje

Kamilla pont olyan, mint a képeken. Pici, formás lány, helyes kis cicikkel, gömbölyű kis popsival.
A képek közül a 10., 11., és 12. kép tükrözi leginkább a valóságot, de a többin is egyértelműen ő van.

Action

Hát.. valami nem működött. Talán a kémia? :)
A bejutásig rendben volt minden, kaputelefonon hívtam a megadott számot, nyitotta a kaput, felmentem a megadott emeletre, és a megadott ajtó előtt megálltam, majd amikor nyílt, beosontam. :)
Nagyon tetszett Kamilla élőben.. viszont nagyon kedvetlen volt valamiért (lehet, hogy nem voltam szimpi neki?), ez az egész randinkra rányomta a bélyegét.
Zuhanyozás után kérdezte, hogy hogy kezdjük.. a franciás felvezetést választottam.
A franciája nagyon jó!!!
Aztán óvszert húzott rám.. na, az óvszer valami ritka kellemetlen darab volt.. vastag, szoros.
Meglovagolt, előbb lassan, majd kérésre gyorsabban csinálta; ez jó volt.
Ezután kiskutya-pozícióban tömtem egy kicsit.. de ahogy elmúlt a kezdeti izgalom, az óvszer miatt alig éreztem valamit, így azt levéve kértem egy kis franciás erősítést, amit újfent jól csinált.
Ezután új óvszer, síkosító, és próbáltam volna a popójába betenni.. de nem ment.
Úgyhogy óvszercsere, és hanyatt fektetve a puncijában lett végem.
Ezután kicsit beszélgettünk még (ekkor kezdett feloldódni), majd mosakodtam, öltöztem, és mentem.

Elszámolás

A fél óra az a Haza Bölcsének megfelelő virágszál, a popó egy öt szálból álló csokor.
Előre az éjjeliszekrényre tettem, ott maradt a randi végéig.
(Bár a popó nem sikerült, de a virág maradt.)

Kamilla, jó szexpartner

  emigrant

Egyeztetés

Gyorsan felvette és szintén gyorsan egyeztettünk egy időpontot, kb. fél óra múlva helyszínen is voltam. Egyeztetés problémamentes és gördülékeny volt.

Megközelítés

Kamilla új helyen rendel, a házat egyszerű megtalálni, GPS az ajtóig visz. Nagyon belváros, tömegközlekedés nem jelenthet problémát, parkolás inkább, de gondolom most már megoldható, hogy ismét fizetni kell érte. Nem teszteltem egyiket sem, motorral mentem, azzal meg mindenhol meg lehet állni.

Helyszín

Belváros, nagy bérház sokadik emelete, kis lakás, teljesen rendben lévőnek tűnt. Fürdőszoba is tiszta volt, minden szükségessel fel volt szerelve, extraként bejött egy Kamilla is. Szobában pakoltam le, mindennek volt hely. Ezen kívül volt még egy nagy, hibátlan franciaágy hancúrozás céljából.

Hirdető külseje

Arcos képekkel hirdet, képeknek természetesen mindenben megfelel. Nekem az új képein olyan, mint egy perzsa hercegnő. Nagyon helyes arca van, a mosolya gyönyörű a hófehér fogacskáival. Már nem is emlékszem miben fogadott, csak arra emlékszem, hogy mennyire csinoska volt.

Action

Kicsit döcögősen indult a randi. Telefonálási szokásaink eltérőek és másképp is gondolkodunk a dologról, véleményeinket nehezen lehet összhangba hozni. Nem hagytuk, hogy mindez elrontsa a hangulatot, a randit. Kaptam törcsit és mentem fürödni. Kami kis idő múlva megjelent és be állt mellém a kádba. Cuki ez a szokása, segédkezni szokott a szappan leveretésében. Közben lehet mozizni. Jól meg kellett volna már itt is ölelgetnem, de ez elmaradt. Együtt visszamentünk a szobába, együtt megágyaztunk és egymás mellé fekve beszélgetéssel, simogatással indítottunk. Kami beletúrt dús hajkoronámba és ez nekem nagyon jól esett. Első randinkon is ezt csinálta két kézzel, azt hiszem szereti masszírozni a tenyerét a fejemmel. (Ebből csak a dús haj nem igaz. Kevés hajam van és az is rövid.:) Tudom már róla, hogy Kami nem egyszerű eset, de próbálkoztunk egyet az ő kényeztetésével. Aranyos volt, kötélnek állt. Voltak szuszogások, csípőmozgások, de nem igazán jutottunk célba, pedig én bele adtam anyait, apait. Szerintem jó hosszan próbálkoztunk, de egy idő után azt éreztem, hogy nem lesz meg a dolog és nem akartam tovább erőltetni. Biztosan nem voltam elég ügyes.:( Így aztán cseréltünk. Úgy emlékszem kutyus volt meg misszi, ezt váltogattuk sokat csókolózva. Nem lovacskáztunk, pedig az is jó Kamillával. A végén kértem egy kézi kivégzést, amit meg is tett eléggé olajozott módon. Rákérdeztem az időre, kb. még 10 percem maradt az egy órából. Kértem egy szusszanásnyi időt még, aztán fürdés, ölelés és tipli.

Elszámolás

Kami előre kérte, én meg odaadtam. Mennyiség nem változott a telefonon megbeszélteknek megfelelően alakult. Nem olcsó a lány, de a jóért fizetni kell.:)

Kamilla, jó szexpartner

  Ricardo1984

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk. Amikor odaértem, SMS-ben küldte a részleteket. A megbeszélt időpontban tudott fogadni, nem volt késés.

Megközelítés

Autóval mentem és tudtam, hogy necces lesz a parkolás, ezért 30 perccel előbb érkeztem, ha esetleg kicsit sétálni kellene, nehogy kések. Egy főút menetén parkoltam, ahol mindig szokott lenni egy-két hely. Most pont kitolatott egy autó, én pedig peiszkoltam a helyére.

Helyszín

A lakás egy újabb építésű társasházban van, szép és tiszta minden. A szoba nagyon rendben volt, kényelmes volt az ágy is.

Hirdető külseje

Nagyon tetszett Kamilla, megmondom őszintén nem emlékszem miben fogadott, de zuhanyzás után hamar ledobta a ruháit és már kecses testének látványától beindultam. Alacsony lány, kecses lábakkal, szép formás fenékkel. A mellei pont megfelelő méretűek. Már-már védjegye a fazonigazított punci, amit zuhanyzás után meg is csodálhattam személyesen.

Action

A kisugárzása nem volt túl vidám, amikor találkoztunk, kicsit távolságtartónak tűnt. Csak annyit beszélt hozzám, amennyit nagyon muszáj volt és nem nagyon mosolygott. Általában ettől nagyon lelankadok, de most valamiért pont fordítva sült el a dolog és kifejezetten begerjedtem a kis szótlan tündérkétől. Fél órát töltöttem vele, de őszintén szólva olyan egy órának tűnt a valóságban, mert nagyon sok dolgot csináltunk. Az elején elekezdtem cirógatni a testét, felfedeztem minden porcikáját. A mellein és a fenekén is érdemes elidőzni, csókolgatni. Aztán kölcsönös franciát kértem. Ebben nagyon jó volt Kamilla és a puncija is igazán kellemes emlék maradt. Aztán megkértem, hogy franciázzon még kicsit mielőtt gumit húznánk. Nagyon finoman és jó technikával csinálja. Ilyen kemény nagyon régen voltam már odalent, mint akkor. Ezt Ő is érezhette és pár perc után kérdezte, hogy feltegye a védőfelszerelést. Szépen kértem, hogy még kicsit csinálja, mert jól esik. Közben a haját simogattam a kezeimmel és a finom kis vállait. Misszionárius pózban kezdtünk, majd kutyusban folytattuk. Gyakran előfordul, hogy lelankadok a hosszabb együtlétek alatt, de ez Kamillával nem fordult elő. Úgy éreztem, hogy bármeddig benne tudnék maradni. Szük puncija folyamatos impulzusokat adott, hogy folytassam. Végül szólt, hogy el kellene mennem és a gumi levétel után a szájában lett végem.

Elszámolás

Kamilla a budapesti átlag felett van, nem is olyan kicsitvel. Viszont ő egy magasabb szinten is van és ennek megvan az ára. Aki kicsit többre vágyik a szomszédlány tipusú hölgyeknél, azoknak tetszeni fog. Én úgy mondanám, hogy egyszer mindenkienk el kell menni hozzá.

Kamilla, jó szexpartner

  Laca760

Egyeztetés

Először telefonon kerestem,érdeklődtem aztán 2x egyyeztetés után VTRbejelentkezéssel foglaltam 2 órát a hölyeménynál.Atelefont ő kezeli,bár én ezt nem tartom mind addig lényegesnek hogy ki veszi fel a telefont amig létre jöhet a hirdető álltal felállított lehetőségek korrekt vállalása és nem csak a telefonba mondja hogy igen vállalom ezt és vállalom azt is.

Megközelítés

Parkolás,mivel belváros és az adott helyzet miatt kicsit nehézkes mivel alig van parkolohely,a feltüntetet cim GPS egyből megtalálja.a pontos címet VTR-en és telefonon is megkaptam

Helyszín

A lakás újépítésű társasház ,már a kaptelefonnál kamerázva van az épület ami azt sugallja hogy a lakoközösség is normális lehet lépcsőház tiszta rendezett lift van.a lakás x. emeleten található de mire fel ér az illető ő már teljes harcidiszbe vár az ajtóban.Az ajtó melleti kis szoba nagyon világos friss illat mindenhol.Megérkezésemkor bemutatkozás puszi majd beinvitált a másik nagy szobába ahol már meghitt hangulat uralkodott,a megbeszélt rozsaszálak és egy kis meglepit az asztalra raktam ,ezt követően megkínált kávéval ,és üditővel(figyelmes gesztus amit ritkán kap meg az ember)amíg elfogyasztottam a kávét friss lepedő és türölközö került el és aranyos kis szolid fekete miniruhájátol megválva velem tartott a kötelező tusolásnak ami megint csak a figyelmességét igazolta vissza.a fürdőben tulzás nélkül mondhatom bőőven van választék mindenből ideértve a tusfürdő szájviz dezodor ,a kádkilépő száraz a törölközö méretét már a tusolás elött megkérdezte milyen méretűt szeretnék szóval abbol is választható méret,minden apro részletre oda van figyelve

Hirdető külseje

a képeknek teljesen megfelel,első benyomás már az ajtóban kialakul kedvesen csinosan nem kirivioan de olyan érzésed van hogy már az ajtóban neki tudnál esni,gyönyörű hosszu fekete haj ami azt is sugározza hogy egy igazi kis vadmacska

Action

Aközös tusolás után visszatértünk a babaszobába ahol hatalmas franciágy a már elővett friss lepedővel letakart ágy fogadott,tele finom pihe puha párnákkal illatos gyertyák fokozták a hangulatott és halk romantikus zene szolt.feltérdelt az ágyra miközben csokollgattam és simogattam picike törékeny testét,szó nélkül kaptam azt amit telefonon is megbeszéltünk teljesen olyan volt mintha 1000 éve ismernénk egymást vagyis inkább ő engem,csolozás hada indult el miközben aző keze és én kezem se tétlenkedett csokolázás közben míg én simogattam a kis inast addig ő sem tétlenkedett kényeztette saját magát ami fenomenális látvány volt nézni és akkor lett igazán szabad a játék és lett világos mindenféle játékban benne van akár még az ilyen te magad én magam izgatásában is.ezt követően amikor már felajzott hangulatban voltunk mindketten elkezdte ő a kis játékát,gumit huzott majd ovatosan beleült kezemet a mellére majd a fenekére helyezte felváltva és finomman markolásztatta miközben kélyesen vonaglott,a turpisság amit még soha nem játszott velem senki itt kezdődőtt amikor már érezte hogy kezd végem lenni leszált a kisinasrol és csak szimplán csokolgatott aztán csokolgatta a kis inast aztán mikor ugy érezte vissza ült bele aztán mikor megint azt érezte kkezd végem lenni megint le már igazábol a csillagokat láttam de a csokolgatása és a franciája elvarázslo.szoval a játék már elkezdődőtt ezt 3x megcsinálta velem és tudta hogy most itt lesssz a vég 4 jére olyan orgazmust élhettem át mint még soha senkivel,makktársaim ajánlom nagyon ezt a részt kiprobálni,a hölygyemény nagyon ráérez erre a fajta izgatásra és igazábol a két óra alatt a hölgyemény majdnem egy óráig csak az agyam huzta a jo értelembe a maradék időben probáltam megismerni beszélgetni vele és hálám jeléül én adtam neki egy masszázst,

Elszámolás

én személy szerint nem kértem extrát de mivel olyan orgazmusba volt részem mint soha senkivel nekem ez már extrának számit

Kamilla, nagyon jó szexpartner

  gnus

Egyeztetés

Éjszaka, telefonon kerestem, elmondott mindent. Kedvesnek telefonban egyáltalán nem mondanám, sőt, eléggé szigorú, emiatt egy kicsit aggódtam is, de ez az aggodalom felesleges volt szerencsére.

Megközelítés

Kocsival mentem. Belvárosi mellékutca, a parkolás ennek megfelelően lutri és természetesen fizetős (már amikor a vezír nem mondja azt, hogy ingyenes, ugye)

Helyszín

Valójában nem a megjelölt időpontban voltam nála, hanem valamikor a nyáron, igy az emlékeim már eléggé megkoptak, de az rémlik, hogy a fürdő közvetlenül a baszoba mellett van. A fürdőben kádbanzuhanyzás van, a tetthely franciaágyas, félhomályban.

Hirdető külseje

Apró lány, rózsaszín feszülős ruhában fogadott, ami szerintem nem áll jól neki. Már csak azért sem, mert az apró termetéhehez apró popsi társul.

Melle elsőre kicsinek tűnt, de valójában kézbe illő, formás és kellően telt.

Az arcát képek alapján nem tudtam megítélni, hogy nem tetszik, vagy elmegy kategória, de személyesen ezügyben is pozitívan kellett csalódnom, mert egészen helyes kiscsaj.

Action

Érkezésem után elmentem zuhanyozni, ahova ő is követett, és leült a kád mellett felém fordulva. Engem ez egy kicsit feszélyezett, ezért megkértem, hogy inkább várjon meg kint. Ezt kicsit furcsállta, de mikor mondtam neki, hogy bár határozott céllal vagyok ott, annál azért szégyenlősebb vagyok, hogy zuhanyzás közben figyeljen, akkor mosolygott és kiment.

Ha jól emlékszem bugyiban várt, hanyatt feküdtem az ágyon, és rábíztam magam. Egy nagyon kellemes finom cumival kezdett, amit azért is különösen értékeltem, mert nem pornósan kapkodva gluggyogva, cuppogva stb. abszolválta, hanem pontosan úgy, ahogy én szeretem. Finoman, érzékien, lágyan. Lassan indítva, kicsit gyorsítva fokozatosan, teljesen jó ritmusban. Ezt egyébként nagyon ritkán sikerül a lányokból kicsikarnom, sokszor annak ellenére sem sikerül, hogy egyértelműen (de kedvesen), kifejezetten kérem. Egyszerűen sok lánynak nem megy, ezért is örültem nagyon Kamilla performanszának.

Mikor már többre vágytam, megkértem, hogy üljön bele, amit meg is tett. Őszintén mondhatom, hogy tényleg úgy lovagolt meg, mintha a barátnőm lenne. Ezt sem siette el, nem akart sem pornós módjára pattogni, csattogni, és a nagy fordulatszámot is meghagyta a nyusziknak.
Lassan kezdett, érezte a ritmusomat és ezúttal is tökéletes ütemben gyorsultunk annyira, amennyire még nekem jó volt. Mindamellett, hogy nem volt kamu sikongatás, sóhajtozás. Utóbbiból csak annyi, amennyit totál elhittem.
Közben a már fentebb említett formás, kellemesen telt melleit markolásztam finoman, ő pedig a fejét az enyém mellé hajtva, az arcát az arcomhoz érintve halkan lihegett. Tényleg olyan érzést keltett, mintha ez most mindkettőnk kedvére lenne/történne.

Lassan úgy éreztem, hogy közel a vég, így megkértem, hogy térjünk át a kuytus pózra, ahol majd áttérnék a popsira is, amiért eredetileg érkeztem.
Nem volt ellenére, igy négykézláb az ágy széléhez mászott (természetesen popsival kifelé), ahogy kértem, en pedig először punciba helyeztem a szerszámot, és heves dugványozás közben hüvelykujjal simogattam a másik nyílást.
Megkérdeztem egy idő után, hogy átrakhatom e, amire igen volt a válasz, de sajnos nem bizonyultam elég keménynek a művelethez. Sajnos ilyenkor mindig ráfeszülök a dologra, mivel nem szeretnék fájdalmat okozni a partneremnek, függetlenül attól, hogy tisztában vagyok vele, hogy profi a dologban, és a gumi is nagyon zavar.

Így aztán a popsi sajnos az én hibamból nem sikerült, de csalódottságomban visszafeküdtem az ágyra, és a tökéletes szájmunka hatására lett végem.

Mikor megvolt a nagy durr, még maradt időnk, és beszélgettünk kicsit, miközben ő az időt nem nézte, és egyértelműen készen állt rá, hogy ha összeszedtem magam, folytassuk a mókát. Ez sajnos elmaradt, mert ismét a másik fejembe áramlott a vér, és rögtön beindult az agyalás és a lelkifurdalás ahogy szokott, így elköszöntem és eljöttem.

Elszámolás

Előre rendeztük a matekházit, pesti átlag.

Kamilla, jó szexpartner

  blin

Egyeztetés

VTR-en kértem időpontot, hamar visszaigazolta.

Megközelítés

BKV-val mentem, pár perc sétára van a nyugatitól. Parkolás elég macerás a környéken, nem sok helyet láttam. A cím pontos, gps könnyen megtalálja, mikor a házhoz írtam felhívtam amit gyorsan fel is vette.

Helyszín

Átlagos de tiszta lakás, fürdő is tiszta és jól felszerelt. Rengeteg tusfürdő, dezodor áll rendelkezésre, van szájvíz és kihelyezett műanyag pohárkák. Az ágy francia ágy, célnak tökéletes, egyedül fogad. Kicsit talán túl sötét a lakás így utólag vissza gondolva. Van ventilátor a meleg napokra.

Hirdető külseje

Pici, aranyos lány, képeknek tökéletesen megfelel, adatok valósnak tűnnek.

Action

Sajnos saját hibámból elég nehezen indult be, jól franciázik de csak nem akart a nap sztárja fellépni, úgyhogy kértem egy masszást, kicsit beszélgettünk közben, aranyos, közvetlen lány. Utána végre Ő méltósága is úgy döntött egy kis francia óra után hogy most már kezdődhet a show. Popsit akartam kipróbálni úgy hogy azzal kezdtük, hátulról bele ült, minden gond nélkül magába fogadott úgy hogy tényleg nem reklám szöveg a méretfüggetlenség. Popsija szűk és ahogy a farkamon jár fel alá egy eszméletlen látvány. Majd gumi csere és a punciját támadtam kutyában ami szintén jó szűk, lehet neki tolni rendesen, így is lett végem. Franciára vissza térve inkább gyengédebb, nem ez a pornós levegőért kapkodós, köpködős fajta, olyan kis "barátnős". Összességében jó volt, kár hogy nem indultak be hamarabb a dolgok pedig Kamilla mindent megtett.

Elszámolás

A popó volt extra

Kamilla, jó szexpartner

  cliif12

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk. Könnyen el lehet érni. Egy fogadási időn kívüli korai időpontra kérdeztem rá és nagyon rugalmas volt, így még később SMS-ben megerősítettem jövetelem, ekkor kaptam meg a címet.

Megközelítés

Parkolás a korai időpont miatt könnyen ment. Gyakorlatilag közvetlenül a cím előtt sikerült parkolni. Telefonon csörgés után megadta a kapukódot és az emeletet.

Helyszín

A lakás nagyon kellemes szép, tiszta. Kívánni sem lehetne jobbat szerintem. A fürdő maximálisan felszerelt. Két szoba közül lehetett választani, melyek franciaággyal felszereltek. Nincs átmenő forgalom, nagyon diszkrét kis kuckó.

Hirdető külseje

Képeknek teljesen megfelelő, nagyon szép vonzó lányt ismertem meg. Hogy pontosan miben fogadott azt már nem is igazán tudom...Az arca és a személyisége jobban lekötött. :)

Action

Miután ajtót nyitott bekísért a lakásba és megbeszéltük, hogy melyik szobát válasszuk. (kutyás vagy nem kutyás) Én inkább a kutya nélkülit szerettem volna, így a cuccok lerakása után és a részletek egyeztetését követően kaptam egy türcsit és elmentem a fürdőbe.
Visszatérve már meztelenül várt és az ágyra heveredtünk. Csókokkal kezdtünk, mely közben kicsit a ciciket is kóstolgattam. Majd ő kezdett kenyeztetni és hamar hadrendbe állított. Mivel a popsit mindenképp szerettem volna kipróbálni, így a javaslatára ott kezdtünk. Szépen beleült a popsival és így lovagolt meg. Annyira jó volt, hogy mire lassítást kértem volna inkább gyorsítottunk és így is lett végem. Szépen letörölgetett és kis dumcsi után elmentünk együtt lefürödni. Visszatérés után javaslatára kaptam egy kellemes masszázst, mely közben beszélgettünk néhány dologról. Mikor úgy gondoltuk, hogy jöhet a következő kör akkor újra elővette finom kis franciáját és a dákó újra engedelmeskedett neki. Újabb gumi húzás után puncival beleült és nagyon jó technikával lovacskázott rajta, sokszor épp hogy a hegyét ingerelve. Egy idő után kutyusra váltottunk és így is kiélvezhettem a helyzetet. Még egy lovaglásra való visszatérés után kérdezte, hogy szájjal végezzen-e ki, és igenlő válasz után nekilátott a finish-nek. Eleinte szájjal próbálkozott, majd mivel az előzmények miatt már elég jól bírtam, így többször kézi vezérlésre váltott, mely szintén nagyon jó volt. Ezen ügyködésnek köszönhetően végül csak megindultak a barátaim és kilöveltem, melyből egy pici ment az arcára is. Letörölgetett, kaptam egy friss türcsit és elmentem zuhanyozni. Visszatérve felöltöztem, elbúcsúztunk és kellemes élménnyel gazdagodva elhagytam a helyszínt.

Elszámolás

Az elején megbeszéltük és rendeztük. Az alapra néhány extra került: popó, csók. Így egy átlagos csokrot hagytam ott.

Kamilla, jó szexpartner

  Paquito

Egyeztetés

Személyes üzenetben majd később telefonon beszéltünk és egyeztettünk az idő pontról.

Megközelítés

Én a Keleti pu.-tól indultam gyalog. Ha egy mód van rá a vírus helyzet miatt próbálom kihagyni a BKV adta kényelmet, meg amúgy is jól esik a gyaloglás. Na le is sétáltam a Blaháig onnan meg az Oktogonig majd az Andrási útra fordulva közelítettem meg a Rózsa utcát. Útközben azért megálltam, hogy Kamillának meg vegyem az üdítőt meg a csokit amit ígértem.

Helyszín

Meg is érkeztem a megbeszélt 20:00 időpont előtt kb negyed órával. Fel is hívtam, hogy megérkeztem de mondta, hogy várnom kell így még volt időm egy kellemes cigire is a randi előtt. Mire végeztem meg is csörgetet egyszer tudtam, hogy ez a jel a kapu kód beütésére. Már nyitotta is az ajtót. A lift most nem működik de sebaj, gyorsan fel is ballagtam a megfelelő emeletre.

Hirdető külseje

Kamilla már halotta hogy jövök és nyitotta az ajtót. Kedvesen fogadott egy egybe részes testhez simuló sárga ruhában. Oda adtam a csokit meg az üdítőket. A lakás mint mindig tiszta szépen berendezett és nyugodtság árad mindenhól. Beszélgetés közben én meg is váltam a ruháimtól. Ez màr rutinból csinálom, meg van mit hova teszek-pakolom. Meg kaptam a törölközőmet de még fürdés előtt oda adtam a csokrokat Kamillának ne hogy elfelejtsem, sajnos történt már ilyen...
Én neki is álltam a szokásos fürdésnek, kiválasztottam a Nivea tusfürdőt mert most ehhez volt kedvem. Kamillám is csatlakozott.
Szép selymes bőre van és mostanában egyre feszesebb mindene, látszik rajta az egészség és hogy jól érzi magát a bőrében. Én sosem szoktam vele játszadozni-bemelegíteni fürdésközben, ez mindig a tisztálkodásról szól meg a beszélgetésről! Meg is beszéltük a mostani magánéleti problémám amit most veletek nem osztom meg:) Fürdés után egy kis dezodor, arra már nem emlékszem hogy melyiket választottam..

Action

A szobába érve a szokásos tisztaság fogadott!
Szépen elrendezve minden kellemes fények. Kamilla meg terítette az ágyat addig én töltöttem üdítőt. Még egy kicsit dumáltunk egymás mellet simogatva majd meg kérdezte, hogy én szeretném e kezdeni? Még szép!:)
Sajnos most a járvány miatt a finom csókjai elmaradtak, nem vállalja ami teljessen megérthető! (Remélem minél hamarabb vége lessz ennek járványnak mert nagyon hiányzik az ajka, a csókjai ami nekem a búfelejtő, feledteti a problémáim és teljessen megnyugtat bármilyen feszült is vagyok!:) )
Hanyatt feküdt én meg csókolgattam a finom illatos testét és rátértem a mellére. Finoman szívogattam nyaltam játszottam vele, közben a kezem a belsőcombját és a popsit simogattam lassan érzéssel. Erre jött is a reakció, halottam a mély sóhajt és éreztem hogy el lazult a teste, tudtam hogy jól esik neki és élvezi.
Gyorsan lejjebb is mentem, közben meg dicsértem, hogy milyen gyönyörű!:) Az külön tetszett és jeleztem neki, hogy az nap nem a szokásos csupasz pinu várt, hanem volt rajta kellemes érintésű apró szőrzet!:) Nekem nagyon bejött csak úgy néztem és simogattam és nem utolsó sorban jól is áll neki!:) Sajnos nem fogja meghagyni mert őt zavarja..:)
Na neki is láttam nagy élvezettel!
Csókol kád tam nyaltam a belső combjait az ajkacskákat valamint ajkai mellett a domború húst. Finoman rátértem a csiklóra, csókolóztam vele, néha szívtam is. Kezeim közben a testét kényeztették. Figyeltem a reakcióit.
Mindent be vetettem:) A csiklót finoman, vadul majd az egész puncit nyaltam néha be be nyalva a szentélybe is. Mind a ketten élveztük, Kamilla közben a vállamat és a karom simogatta olyan finoman hogy még jobban beindultam:) Varázs keze van, elég ha csak végig simít és már harcra kész vagyok:)
Egymásra néztünk és el is nevettük magunk annyira be voltam indulva, nagyon jól esett vele foglalkozni, ha tehetném még most is nyalnám falnám!
Helyett cseréltünk és jött a mennyország!
Rá helyezkedik a combomra és érzékel kezdett neki. Kis puszi a makkra majd lassan nyelvesen eltüntette. A kezei meg a testemet kényeztették, a mellem, hasam, belsőcombjaim és a fenekem.
Én csak ott vergődtem az ágyon, néha fel nevettem az örömtől mert annyira jól esett! Ilyenkór én extázisban vagyok, annyira tudja mit kell velem csinálni hogy magamon kívűl legyek.
Adtam egy csókot a kezére és mondtam hogy most már jöhet a gumi és meg dicsértem a kezét, hogy mennyire jól bánik vele!:)
Ezzel nem fogok tudni betelni!
Gyorsan fel is helyezte és jött a szokásos póz azaz én voltam felül.
Kis síkosító és be is helyeztem. Finom meleg várt bent, hajlékony lábait széttárva a kezeim tartották. Nagyon szép látvány! Csókolgattam a lábát és a talpacskát de eszembe jutott hogy ott csikis és abba is hagytam:)
Lassan nyomtam tövig ki és be, ki és megint be közben a testét simogattam ő meg a combjaim.
Néha be gyorsítottam és keményebben toltam, majd megint lassan és közben a csiklócskát a hüvelyk ujjammal izgattam megkérdezve hogy ez jól esik neki és igen volt a válasz.
Így játszogattam a finom kis testével majd a befejezésnél egy kicsit alá nyúltam a popsinak és a lábát a nyakamba rakta, tudtam hogy így hamar végem lessz és így is lett. Nagyon finomat és kellemeset élveztem!! Meg is köszöntem neki és hogy nagyon jól esett.
Tisztogatás után üdítő majd beszélgettünk amit most nem osztanék meg veletek mert magán dolgokról volt szó.
Irány öltözni, Kamilla meg fürödni így társalogtunk a jelenlegi vírus járványról.
Aztán el köszöntünk és indulás haza szintén gyalog.

Elszámolás

Extrát-extrákat nem szoktam kérni tőle, nem
Is nagyon van rá igényem. Én a szeretkezést szeretem! Ezért is járok hozzá olyan sűrűn, mert ezt Kamilla tudja megadni nekem minden egyes alkalommal!!

Kamilla, jó szexpartner

  Paquito

Egyeztetés

Személyes üzenetben, könnyedén és gyorsan.

Megközelítés

Általában gyalog szoktam menni a keletitől, vagy ha nagyon hideg van akkor busszal és trolival.
De szerencsémre most egy barátom el dobott autóval:)

Helyszín

A lakás a tisztaság és otthonosság mintaképe!
Minden alkalommal ez vár, sosincs felfordulás.

Hirdető külseje

Rövid fekete egyrészes ruhában fogadott, de hamar meg vált tőle.:)

Action

A szokásos heti feltöltődésemre mentem most 2 óra hosszára.:)
Beszélgetés közben közös fürdés, utánna irány a szoba. Bevittük a szokásos üdítőt és csokit.
Kamilla megvetette az ágyat és az ágy szélére helyezte a gyógyításomhoz szükséges kellékeket:) Azaz az óvszereket meg a síkosítót, valamint a kéztörlőt.
Kicsit még sztorizgattunk de én közben simogattam szép arányos selymes testét.
Egy hosszabb pettingbe kezdtünk. Ölelkezve csókolóztunk és simogattuk egymást. Én közben a punit simogattam és a csiklóját izgattam. Lejjebb a mellét nyaltam szívtam, de nem durván hanem finoman. Meg is volt az eredménye mert halottam a mély lélegzet vételét közben. Ez mindig be indít!
Kértem, hogy helyezkedjen el kényelmesen mert most én szeretném kényeztetni.
Végig csókoltam a belső combjait majd finoman rá tértem a puncira. Finoman lassan által neki, csókolgattam-nyaltam. Egyre intenzívebben, közben szívogattam a csiklót. Ezt felváltva csináltam, szívtam nyaltam még el nem élvezett. Majd helycserés támadás következett.
Simogatott, belső combjaim-hasam- mellem. Ezt olyan finoman csinálja a kis kezeivel hogy a mennyben járok!:) Közben ő franciázik és néz a szemembe. Elkezdte szívni egyre intenzívebben és mélyebben, ezt kb 5 percig bírtam és szóltam hogy itt az ideje a guminak. Gyorsan helyett cseréltünk, kényelmesen hanyattfeküdt én meg elé térdeltem. Profin gyorsan fel helyezte a gumit, rá egy kis síkosítót és már mehet is.
Előtte megbeszéltük hogy ki próbálnám a popsit, akár hogy próbálkoztunk sajnos nem jött össze, nem tudtam berakni. Na de semmi gond mert a pinusa maga a mennyország;)
(Egyébként Kamilla innen is látszik hogy korrekt hirdető mert a popsi extrát nem számolta fel!)
Szeretkeztünk, missziben ölelkezve csókolózva majd feltérdelve folytattam. Az egyik lába lent a másik a nyakamon volt, majd oldal fekvésben folytattunk tovább.
Kértem hogy forduljon hasra és nyomja ki a popsit hátha úgy sikerülni fog de sajnos nem...
De nem gond mert a látvány eszméletlen!:) Csak térdeltem felette és néztem a gyönyörű segget, kerek barna almákat és simogattam markolásztam de nem durván. Mondtam is neki, hogy nagyon szép, ilyet nem minden nap látni. Kicsi formás és rugalmas.
Gondoltam pihenek kicsit és mellé feküdtem beszélgetni, én oldalt Kamilla meg maradt hason. Beszélgetés közben én azért simogattam fogdostam a kis popó meg csókolgattam a hátát.
Megint ögsszeölelkezdtünk és most intenzív csókolózásba kezdtünk. Meg kértem hogy szájjal és kézzel végezzen ki. Olyan intenzíven franciázott egy idő után hogy el is nevettük magunk:) Kértem hogy feküdjön mellém, át ölelt és egy kézzel amit be nyálazott el kezdte verni és masszírozni a kupakomat. Jeleztem hogy ez nagyon jól esik ne hagyja abba! Neki is látott intenzívebben erősebben verni közben mindig nyàlazta a kis kezét hogy jó sikamlós legyen. Nem is kellett sok és hatalmasat élveztem.
Kis tisztálkodás és beszélgetés.
Aztán éreztem lassan itt az idő távozni, de azért még a kutyázást nem hagyhattam ki:)
Elbúcsúztunk majd haza vettem az irányt.

Elszámolás

Ez nem is kérdés mennyire érte meg, mindig megéri és a legkorrektebb!

Kamilla, nagyon jó szexpartner

  Paquito

Egyeztetés

Üzenetben és telefonon, gyorsan és egyszerűen. Kb fél óra és ott is voltam.

Megközelítés

A parkolást azt nem tudom, mert általában gyalog vagy trolival szoktam menni. A 76-os troli egy sarokra tesz le, de a nyugatitól gyalog kb 10 perc.
Könnyen meg található, de ha élősszőr mész jobb ha használod a telefonod, ha nem vagy ismerős a környéken.

Helyszín

Új építésű lakás, másfél szobás. Kellemes illat és tisztaság vár minden egyes alkalommal Kamilla otthonában, ami be van töltve nyugodtsággal és kedvességek ami Kamillából árad.
A fürdő tiszta, jól berendezett és felszerelt. Szájvíz, többféle tusfürdő és dezodor!
a randi a kis szobában van, színes led fények, zene a rádióból és egy kényelmes nagy francia ágy több kis párnával.

Hirdető külseje

Mivel nem élősszőr vagyok nála így már benyomásról nem nagyon tudok írni, csak annyit, hogy nála és benne még nem csalódtam!
Mindig máshogy fogad, meztelenül, köntösben vagy ruhában.

Action

A fürdés mindig közös, én ezt szeretem és ő is mert így mind a ketten frissek illatosak leszünk , Kamilla még egy kis parfümöt is tesz magára mert tudja hogy szeretem.
Én mindig szeretkezni megyek!
Fürdő után a szobában még egy kicsit beszélgettünk, de hamar nekiláttunk. Simogattuk egymást, tudja hol simogasson finoman hogy kirázzon a hideg:)
Simogattam ahol csak értem finoman, aztán a puncit simogattam meg a csiklót, közben érzékien csókolóztunk.
Lecsúsztam a melléhez és azzal játszottam, nyaltam-szívtam finoman közben a puncijával játszottam. Szeretem hallani mikor sóhajtozik, az nagyon be indít.
Kértem a natúr franciát. Lassan-erotikusan csinálta, a nyelvével édesen játszott rajta. Először csak a makkot,később mélyebben csinálta közben nézett a szemembe. A kezeivel a testemet simogatta, az egyikkel a mellem, hasam, kezem, a másikkal a belső combom, fenekem, lábam!
Ez annyira jól esik, hogy sokszor magamon kívül vagyok, mert egy időben képes az összes erogén zónámat ingerelni:) Van, hogy el is nevetjük magunk mert olyan hangokat adok ki:)
Nemsokára kértem is a gumit. Kértem, hogy feküdjön hanyatt, helyezkedjen el kényelmesen. Egy kis síkosító a dákomra és finoman lassan be is raktam. Lassan ki be húztam mindig egyre mélyebben és közben simogattam a gyönyörű testét. De ő sem tétles közben ő is simogatót. Felvettem egy lassú tempót és a csiklót masszíroztam közben. Egyre gyorsabban és keményebben jártam benne, elértem egy gyors tempót aminél már fognom kellett a derekát is. Néha össze ölelkezve folytattuk, csókolta nyaltam a nyakát. Amikor éreztem, hogy fáradok akkor az ó testét mozgattam fel-le. Nem is bírtam tovább és hatalmasat élveztem! Pár percig még ölelkezve feküdtünk-csókolóztunk mire le tudtam nyugodni. Kis tisztálkodás után beszélgetünk-sztorizgattunk és csokit ettünk. szeretek vele beszélgetni, nem unalmas lány és intelligens is!
Kicsit még kutyáztam a legaranyosabb kutyussal:) Meg köszöntem a csodálatos órát és haza indultam.

Elszámolás

Sok extrát vállal. Én személy szerint még nem kértem tőle extrát, de ami késik nem múlik!:) A popsit szívesen ki próbálnám vele és nagy az esély, hogy legközelebb meg is kérem rá!
Abban biztos vagyok, hogy amit megbeszélsz vele és vállalja azt maximális oda adással fogja teljesíteni!

Kamilla, felejthetetlen szexpartner

  theobroma

Egyeztetés

I have already met Kamilla several times before and I wanted to see again her charming smiling face. Each time that I visit the website and I see her pictures, I am in love. As she announces squirting, I wanted to see it. One week before my visit, I sent a VTR request and she replied the same day. We continued with some messages and I confirmed the day before the meeting by SMS.

Megközelítés

As I know the place, no problem to arrive. Her apartment is not far from Nyugati Pályaudvar. So it is easy to arrive by public transport even if it is necessary to walk a bit.

Helyszín

She has a nice apartment in a modern building with a large inner court. It is not large but the room is totally convenient, modern and luminous, and the bathroom has all what you need.

Hirdető külseje

Charming, she is really charming! She looks exactly like her pictures. She is really small and light but she is so cute. She has a beautiful and smiling face, delimited by long black hair and she has two small and cute boobs. She has several tattoos among which one is particularly well placed :-) She looks like a small fragile doll.
She welcomed me in a short pink dress, with her marvellous smile.

Action

The meeting lasted two hours. The social time was limited because she knows only a few words of English and German but it was not a problem, we spoke with the eyes and the smiles. And anyway, I did not want necessarily to talk :-) She offered me a glass of water before starting.
I left to take a shower and, surprise, she arrived also in the bath and took her shower. It was exciting to the take the shower together and to admire her beautiful small and cute body.
We went then back to the room and started to kiss and caress us reciprocally. I was particularly interested by her beautiful tattoo supporting her tiny cute boobs. I titillated them delicately and her nipples reacted immediately. She was always smiling and laughing.
We lay down on the bed and we had still a lot of kisses and caresses. I moved then on her to kiss her body and her cute boobs, going down slowly up to her hidden treasure. I began licking her pretty pussy tenderly. She has in fact a developed and very beautiful oyster. I continued more and more rapidly, more and more intensively. Her breath intensified and her body started to move. After a certain moment, she tightened my hand and reached an orgasm. She looked so happy.
She sat up straight very pleased and we exchanged our places. She started to lick and suck my rod without condom for a few minutes, delightfully caressing and kneading my balls. It was also delightful to see my penis disappearing in her beautiful small mouth, watching her beautiful eyes. After a few minutes, she put a condom and she went on me in cowgirl position. She introduced slowly my penis in her tight pussy. She rode me for a while and more and more frenetically. I then sat up straight to grip her body and lick her cute boobs what she appreciated seemingly very much. I lay down again and she continued to ride me in cowgirl.
After a few minutes, I asked her to change the position and I came behind her in doggy position. I entered delicately in her pussy to not hurt this beautiful fragile doll and I went in and out her for a while, taking well care to caress and knead her tiny and cute boobs and buttocks. I finally exploded into her and we both collapsed on the bed, exhausted and totally satisfied.
She offered me then a very long and really professional massage, sometimes strong, sometimes soft, insisting well on the muscles, the vertebra....
After the massage, I enquired about the squirting. I started then a second cunnilingus, alternating soft and strong moments, for a long time. She loved it, moaning, moving and finally having again an explosive orgasm. But the squirt did not happen.
We relaxed some more time on the bed, in each other's arms, still with a lot of kisses and caresses, and it was already and unfortunately time to go.

Elszámolás

Everything was agreed previously and there was no surprise. I put discreetly my gift on the furniture. The gift was really honest for the great moment spent.

Kamilla, jó szexpartner

  RTMS

Egyeztetés

Telefonon hívtam, elsőre nem, vette fel. Azonnal vissza csörgetett. Megbeszéltünk egy félórával későbbi találkát.

Megközelítés

A hirdető oldalán bejelölt helyszín - a szokásoknak (nem egészen értem miért) megfelelően - csak hozzávetőleges. Így a helyszínre érkezésem kissé késve történt. Dícséretére írhatom, ezt megértéssel vette. A lakás kifogástalan.

Helyszín

Kényelmes, szép tiszta ágy, tiszta fürdő. Minden volt,amire szükség volt az előkészületnél.

Hirdető külseje

Picike angyal. Szép az arca, mosolya különösen kedves. Teste arányos, kislányos, de feneke azért kellően párnás, mellei kellemes tapintásúak. Az együttlét végére megerősödött bennem, hogy szépen fejlett pucija, popója, és szája.

Action

A fürdőbe bekisért, s így a pancsolás sem volt "mellékidő". Kellemesen kezdhettem el ismerkedni testével, lelkével. Ő gondosan mosta meg a számára fontos testrészeimet.
Az ágyon folytattam testének puszilgatását, s hamar rátaláltam szép, kellemes puncijára.
Néhány perc után ajánlotta, hogy cseréljünk, hát nem gondoltam, hogy feladatom orálisan kielégítenem őt, így cseréltünk. Mivel kellőképpen felkészültem már, nem sokáig élveztem kifogástalan száját, kértem a felszerelést.
Rám ült. Könnyedén hatoltam be puncijába, s élveztem annak szorítását. Mivel jól ingerelt, fokozta önbizalmam, képességem, így - a korábban már feltételesen megbeszélt - popót kértem. Lovagló pózban könnyedén vett be popójába is. Mivel nem óvatoskodott, kértem, hogy kerülhessek én felülre, s különösebb óvatoskodás nélkül, lendületesen maradtam a popónál. Spórolva az egyetlen lövetemmel, kissé megpihentem. Kedvem támadt a puncit is alaposabban próbálgatni. Új gumi és meglepetten tapasztaltam, hogy a puncija még a popójánál is jobban szorít, igen kellemes volt. Néhány percig élveztem, örültem, hogy kellően közelíteni tudom a csúcsot. Aztán az idő teltével elérkezett az az állapot, hogy már át is állt szervezetem a tartós "célegyenesben maradásra". Kérdezte, hogy el tudok-e, akarok-e elélvezni. Bevalottam, hogy igen, elérkezett az ésszerű idő. Ajánlotta, hogy ismét ő jön felülre. Nos ez volt a legnagyobb értéke: olyan tempóval esett nekem, hogy hamar éreztem ezzel a végső csúcsot segít elérni. Kellemesen fokozta élményemet, s fáradhatatlanul emelt fel a csúcsra.

Elszámolás

szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves, maximális diszkréció

Kamilla, felejthetetlen szexpartner

  xtreme

Egyeztetés

Már előző nap SMS-ben sikerült időpontot kérnem, ami megfelelt neki.

Megközelítés

Egy nagy csomópont közelsége nagy segítség a megközelítésben, utána gyalog érdemes menni. Autósoknak az a szerencse, hogy a csomóponttól 4...5 utcára már lehet parkolni. A cím pontos, könnyű odatalálni.

Helyszín

Újépítésű ház, újépítésű lakása, ennek megfelelően a fürdő is új, nem lehet rá panasz. A tusfürdő választék bőséges. A tethely a bejárat melletti szoba, amely mellett van a fürdőszoba.

Hirdető külseje

A képeknek teljesen megfelelő, minden megmutat a képeken, ami a valóságban is így van. Egyberészes pink koktélruhában fogadott, ami alatt valószínűleg nem volt semmi. Ez felcsigázott.

Action

Megérkezésem után, cipő le, majd kaptam egy teljes komódot a lepakolásra. A zuhanyzást követően megválltam a törölközőtől, ő is ruha nélkül jött és találkoztunk az ágy közepén. Beszélgettünk volna többet is de nem vagyok az a beszédes típus, így ez mosolygásba fulladt. Kamilla megpróbált életet lehelni belém. Mondtam, hogy nem vagyok egy nagy mágus, így ha már elégnek érzi a vér mennyiségét ne tétlenkedjen és tömje magába. Meg is jegyezte, hogy akkor ne laca-facázzunk, de én ragaszkodtam a laca-facázáshoz, hát ezért jöttem. Nyeregbe is pattant. Fantasztikusan jó érzés volt egy forró, fiatal csajt ölelgetni, csókolgatni. Kamilla közben keményen dolgozott az én beteljesülésemen. Valamiért az én bőröm hideg volt az övé forró, így minden érintése fokozta az érzékenységemet, simogattam, ölelgettem, csókolgattam a bőrét, ahogy csak bírtam, közben vigyáztam, hogy ne hátráltassam nagyon tevékenységét. Magam is meglepődtem, de magamhoz képest sokáig bírtam, így fárasztottam Kamillát. Ezek után elért a vég, jól esett, a finom levezető mozgásokkal együtt. Tisztogatás következett, melybe egy kicsit én is besegítettem. Majd engedélyt kértem, hogy én is kényeztethessem, így a lába közé helyezkedhettem. Finom mozgásokkal segítette ténykedésemet, egész sokáig eljutottam, de aztán szólt, hogy abba hagyhatom. A időből kezdtünk kifutni, így már csak mellé feküdtem és simogattam, majd ölelgettem és beszélgettünk, ami miattam elég nehezen ment, de úgy éreztem mindketten egyfajta megnyugvást találtunk a találkánban.

Elszámolás

A bővebb infóban és az oldalon feltüntetettEK megfelelnek a valóságnak, ami a helyszínen sem és telefonban sem változik. Korrekt.

Kamilla, nagyon jó szexpartner

  Ashitaka

Egyeztetés

Könnyű volt elérni, egy órával a randi előtt kerestem, este fél kilencre egyeztettünk egy találkozót telefonon. Már itt elvarázsolt a vagány, érces hangjával, lényegre törő, intelligens beszédével. Amikor a kapu elől hívtam telefonon, egyből a nevemen köszöntött, úgyhogy szövegértés pipa.

Megközelítés

Konkurens oldalon fent van a pontos cím, nálunk a térképen a pöcköt kicsit nyugatabbra kell értelmezni. Belváros, parkolás gondolom horror, szerencsére a bringámnak mindig van hely. Már egészen tisztul a környék, de azért 2 Kryptonite-ot tettem fel. :-)

Helyszín

Új építésű ház, pont jöttek a bentlakók, úgyhogy könnyű volt a kapun bejutás, csak szerintem ezzel félbeszakadt a rutintájékoztatásom, ezért lemaradtam arról a részről hogy melyik ajtón érdemes kopogtatnom… Tipikus rémálmom, hogy rossz irányba fordulok a folyosón, és egy nagymama nyit ajtót, aki épp a piacra indul. Megfigyeltem egyébként, hogy a legjobb kalandjaim pici sokkal kezdődnek, az adrenalin löket még közelebb sodor a valósághoz. A lakás egyébként teljesen rendben, Hilton szintű rend, tisztaság, előszobából első ajtó jobbra modern, süppedős ágyat rejt, egérút körülötte. Második ajtó szupertágas fürdőszoba, minden kellékével. Nem lakberendező szemüveggel megy az ember, ez világos, de még is megnyugtat, hogy partnerem rumli-toleranciája alacsony. Ilyeneket nem is említek, hogy rengeteg márkás tusfürdő, szájvíz, száraz kilépő, törölköző-méretválasztó-program várja az odalátogatókat.

Hirdető külseje

A képek precízen bemutatják: vagány, mindig moslygós, ici-pici, szuper csinos, sportos testalkatú, izlésesen tetovált lányról van szó. Stílusra nekem Michelle Rodrigez jutott a képekről az eszembe, de élőben az arca még szebb. Az a fajta lány, aki ha nem is visel sminket, már alapból van egy izgató egzotikum a vonásaiban, egy lehellet kacérság a tekintetében… Hangja nekem nagyon bejön, fogai gyönyörű fehérek, és sokat használja is őket. Mármint a mosolygáshoz. :-)

Action

Roppant meleg napon volt a randink, úgyhogy elkisér a fürdőkádba. Gyakorlatiasan dobja le ruháit, mint Lisabeth a tetovált lány c. filmben. 10 centire van tőlem pucér teste, nagyon élvezem a szituációt. Esetlenkedéseinkből a kontextus átformálásával humoros helyzetet teremt, profin oldja a hangulatot. Törölközés, lepedő igazítás, hanyat fekszik és magára invitál egyetlen szóval. Lassan simogatom, majd csókolgatom nyakát, mellkasát. Egyre lejebb gördülök izmos hasára, majd a combjai belsejét kényeztetve jutok el nemiszervéig. Nyalásra halkan reagál, néha ajkaiba harap, szemét lecsukja. Kisvártatva csípőjét is ritmusosan nyomja arcomhoz, ekkor lettem nagyon fontos a kollégámnak. Rezgőre állított telefonom úgy vibráltatta az egész táskámat, hogy azon nevettem magamban, sikeresebb lennék, ha a mobilt használnám izgatásra. Noha bénázásom miatt nem juttattam el szuper szexi partneremet a csúcsra, felejthetetlen élmény volt számomra, ahogy kezem után nyúlt és szorított magához.

Csókolózni kezdtünk. Ekkor fedeztem fel milyen dús ajkai vannak, és mennyire odaadóan tudja őket használni. Ez után én feküdtem hanyat és ő oldalról kényeztette farkamat szájával. De még mielőtt bekapta volna, lepillantottam. Brutál hatalmasnak nézett ki ágaskodó férfiasságom ici-pici kezével átfogva. Önbizalom-Boost pipa. Ütemes szopása technikás, mély, körülölelő volt. Imádom, hogy ilyenkor ránehézkedik ágyékomra, jó nagy felületen érzem, hogy szervizelnek odalent.

Kis idő múlva gumit húztunk. Ő balra, én jobbra nyúltam ki, és szinkronba gördültünk vissza egymás mellé az ágyra, óvszerrel a kezünkben. Lovaglással indítottunk. Lassan kéjes csípőmozgással belémült, és odahajolt. Belém kapaszkodott, csókolni kezdte a nyakamat és ritmusosan kezdett vonaglani rajtam. Majd gyorsítunk, már rajtam guggol, a süppedős ágy rugalmasságát kihasználva csattogósan vagyok megkefélve. Kicsit visszahajol, melleit markolászom, tetoválása beég az agyamba. Azt hiszem ezt a motívumot soha el nem felejtem.

Szemembe néz, mosolyog: “na, birod még?”
Cserélünk most őt fektetem hátára, és misszionáriusban hatolok belé. Ahogy becélzom punciját sarka beakaszkodik farpofámba és húz magába ellenálhatatlanul. Nagyon jól érzem magam, hozzásimulok és beletemetem arcom partnerem hajába. Pár perc után teljesen elvesztettnek ítélem meg a csatát önuralmam felett és hatalmasat élvezek lábai között. Hagyja lecsillapodni felkorbácsolt pulzusomat. “Egyébként messze laksz?” - kérdezi. Úúú, most kezd tudatosulni bennem, hogy életem legjobb barátnős szexe pergett le előttem. Még hasára fektetem, megmasszírozom testápolóval a hátát, gyönyörködök izmos testében, amig le nem jár az időm.

Elszámolás

Bővebb infó gomb lényegre törő. Nagyon baráti ajándékot a szekrényre tettem, átlagon felüli szolgáltatásért.

Kamilla, felejthetetlen szexpartner

  kazmaier

Egyeztetés

A randi előtt jópár nappal egyeztettünk időpont VTR segítségével tegnap délután 4re. A visszajelzés nem sokkal később meg is érkezett, Kamilla elfogadta.

Megközelítés

Nyugatitól nagyon közel van Kamilla kecoja, így a tömegközlekedés, illetve a parkolás sem okozhat különösebb problémát. Egyértelmű a helyszín, nagyon egyszerű az odajutás.

Helyszín

Átlagos budapesti tömbház, kívülről teljesen átlagos, belül tiszta, rendezett, minden rendben. Fürdőszobával minden ok, úgy mint a tusfürdő választék, vagy mint a szájvíz a poharakkal. Az ágy kicsit süppedős, kicsit más mint a legtöbb helyen, ez érdekes volt, de egyáltalán nem kellemetlen. Összegezve minden rendben volt a helyszínnel.

Hirdető külseje

Kamilla picurka, nagyon vonzó lány. A fotók szerintem nem adják vissza teljesen a valóságot, valójában sokkal szebb. Arca mosolygós, vidám, kis feszes popsival, kezembe illő cickókkal találkoztam utam során. Punci borotvált és nagyon finom.

Action

Megérkezvén bementünk a szobába, tisztáztuk, hogy mi fog történni, majd levetkőztem és elmentem tusolni. Innen vissza a vizem már a szekrényen várt, Kamilla pedig az ágy mellett teljesen mesztelenül. Térdeltünk az ágyon egymással szemben és csókolózni kezdtünk miközben simogattuk egymást. Nagyon jól csókol, mélyen, beleélősen, mintha szerelmesek lennénk. Már itt elkezdett ágaskodni a kis barátom, közben eldőltünk az ágyon és tovább csókolóztunk, míg nem elindultam lefele. Csókolgattam a ciciket, ami nagyon tetszett, majd pedig lassan még leljebb kerülvén eljutottam a fincsi puncihoz amit rögtön nyalogatni kezdtem. Nagyon fincsi volt, szívesen elidőztem volna még, de már kő keményre keményedtem közben, és kíváncsi voltam francia tudására. Nem kellett csalódnom, franciája nagyon finom, inkább a lasabb fajta ami nekem igazán bejön. Szívesen élveztem volna tovább, de már nagyon szeretem volna benne lenni, ezért javasoltam a gumihúzást, ami rögtön meg is történt. Először nyeregbe pattant és lovacskázott, amiben nagyon ügyes volt. Volt, hogy meszebb volt, itt gyönyörködtem a testében miközben fogtam a derekát, volt, hogy közel volt, átkaroltam és közben sokat csókolóztunk. Gondoltam, ne legyen egyhangú, ezert atfordultunk misszibe. Először lábakat a nyakamba kapván gyönyörű látvány fogadott, mint ahogy korábban leirtam nagyon bejött Kamilla. Majd közelhajolva, csókolózva folytattuk. Rájött, hogy nagyon szeretem ha a nyakammal is foglalkozik, ezért már nem is bírtam tovább és így ért véget az első kör. Megtisztogatott, majd elfeküdtünk egymás mellett az ágyon, és beszélgettünk pihenés képpen. Értelmes lány, oldottan tudtunk beszélni sokmindenről. Később, mikor úgy éreztem, hogy visszatér belém az erő ujra simogatni kezdtem, amit viszonzott is. Először valamilyen furcsa oldalsó 69et próbálgattunk, viszont ez borzasztó kényelmetlen volt, ezért normál 69be fordultunk. Éreztem, hogy kis barátom ujra életre kel, ezért ujra gumihúzás következett. Gondoltam kutyusban folytathatnánk amit nemrég befejeztünk, és így is lett. Ő az agy szélén, én pedig mögötte állva. Nagyon jól esett, de kezdtek fáradni a combjaim, ezért beljebb csúsztunk az ágyon. Nagyon jó volt viszont kezdett kényelmetlenné válni, ezért ujra lovacskáztunk. Bevallom, aznap reggel 10kor volt már egy randim, és hát nem végtelen az energiám. Kamilla viszont nagyon kitartó volt, különböző trükkökkel tovább próbálkozott, hogy elérjen a második boldogsághullám, ami meg is jött volna, de már nagyon kifelé voltam az 1 órából, és nem szeretem húzni a lányok idejét, ezért javasoltam, hogy mára ennyi. Gyors tusira kiugrottam, majd felöltöztem és elindultam haza.

Elszámolás

Mint nagyon sok lány mostanaban, Kamilla is használja az oldal által biztosított bővebb infot, így egy kattintással megtudhattam mindent. Mértéke a kisebb fajta pesti átlag, amit vetkőzés során az asztalra tettem.

Kamilla, nagyon jó szexpartner

  theobroma

Egyeztetés

I have already met Kamilla several times before and I wanted to see again her charming face. Each time that I visit the website and I see her pictures, I am in love. As I had some free time this evening, I decided to contact her. I sent her a SMS and she replied immediately. We continued with some SMS.

Megközelítés

As I know the place, no problem to arrive. Her apartment is not far from Nyugati Pályaudvar. So it is easy to arrive by public transport even if it is necessary to walk a bit.

Helyszín

She has a nice apartment in a modern building with a large inner court. It is not large but the room is totally convenient, modern and luminous, and the bathroom has all what you need.

Hirdető külseje

Charming, she is really charming! She looks exactly like her pictures. She is really small and light but she is so cute. She has a beautiful and smiling face, delimited by long black hair and she has two small and cute boobs. She has several tattoos among which one is particularly well placed :-) She looks like a small fragile doll.
She welcomed me in a white T-shirt and a jeans, with her marvellous smile.

Action

The meeting lasted one hour. The social time was limited because she knows only a few words of English and German but it was not a problem, we spoke with the eyes and the smiles. And anyway, I did not want necessarily to talk :-) She offered me a glass of water before starting.
I left to take a shower and, when I came back, she was waiting for me completely nude with her charming smile. We started to caress us reciprocally. I was particularly interested by her beautiful tattoo supporting her tiny cute boobs. I titillated them delicately and her nipples reacted immediately.
She went down and started licking and sucking my rod without condom for a few minutes. It was delightful to see my penis disappearing in her beautiful small mouth, watching her beautiful eyes. I wanted then to return the favour and I moved on her to kiss her body and her cute boobs, going down slowly up to her hidden treasure. I began licking her pretty pussy tenderly. I continued more and more rapidly, more and more intensively. Her breath intensified and her body started to move. After a certain moment, she tightened my hand and reached an orgasm. She looked so relax and so happy.
But time was flying, she sat up straight very pleased and we exchanged our places. She started again licking and sucking my stem without condom, delightfully caressing and kneading my balls. After a few minutes, she put a condom and she went on me in cowgirl position. She introduced slowly my penis in her tight pussy. She rode me for a while and more and more frenetically. I then sat up straight to grip her body and lick her cute boobs what she appreciated seemingly very much. I lay down again and she continued to ride me in cowgirl.
After a few minutes, I asked her to change the position and I came behind her in doggy position. I entered delicately in her pussy to not hurt this beautiful fragile doll and I went in and out her for a while, taking well care to caress and knead her tiny and cute boobs and buttocks. I finally exploded into her and we both collapsed on the bed, exhausted and totally satisfied. We relaxed some time on the bed, exchanging some words, and it was already and unfortunately time to go.

Elszámolás

Everything was agreed previously and there was no surprise. I put discreetly my gift on the furniture. The gift was really honest for the great moment spent.

Kamilla, nagyon jó szexpartner

  nagyblero

Egyeztetés

Éjszakai műszak előtt egy egy hirtelen öttlettől vezérelve gondoltam, hogy keresek egy lányt aki popsit is vállal, mert arra támadt kedvem. Kamillára esett a választásom, hívtam a telefont egyből felvette és 20 perc múlva már nála is lehettem.

Megközelítés

Bkk-val és autóval is egyszerű odatalálni, én az utóbbit preferálom, GPS házhoz visz. Egyébként a belváros egy virágról elnevezett utcája. Pontos címet kaptam és hétvége lévén a parkolás is egyszerű volt és ilyenkor ingyenes

Helyszín

Régi pesti bérház, kivülről belülről rehabilitált állapotban. A lakás a célnak tökéletesen megfelel, tiszta rendezett. A fürdő is minden igényt kielégít, volt elég tusfürdő és szájvíz is. A szoba nem túl nagy szinte teljesen elfoglalja a nagy franciaágy, a ruhákat is volt hová pakolni.

Hirdető külseje

A képeken látható, pici, bájos arcú mosolygós kislány. Mellei pont tenyérbe illőek, alkata arányos, nőies.

Action

Megérkezésemkor utcai ruhában fogadott mely egy rövid farmer short és egy kis felsőből állt. Cipőt levettem az előszobában és a szobába invitált, de csak annyi időre, míg egy törölközőt kaptam és már mutatta is az utat a fürdőbe. Mire visszatértem ő már megszabadult a testét takaró textíliáktól, igy kezelésbe vehettem csöppnyi testét. Az ágy előtt állva kezdtünk egymásra hangolódni. Simogattuk egymást és csókolózni kezdtünk. Csókja kicsit visszafogott volt, a nyelvét inkább kicsit visszahúzta, de azért időnként sikerült az enyémmel elkapni. Az ágyra keveredtünk, ahol Kamilla hamar délre vette az irányt és rögvest finom kis szájába kerültem. Nem volt mélytorok, vagy bőnyálas köpködős, hanem egy nagyon finom lágy barátnős francia. Javasoltam a 69-et, ami neki sem volt ellenére. Ennek hatására ő is kezdett kicsit jobban belelendülni, keményített is odalent a francián, de ennél többet most nem értem el, sajnos csúcsra nem tudtam juttatni, szerintem nem tudtunk teljesen egy hullámhosszra kerülni. Éreztem, hogy én viszont lassan a végét járom és jövetelem célját semmiképp sem szerettem volna kihagyni, így kérésemre gumit húzott rám és finom kis punciával meglovagolt. Mivel már tényleg alig bírtam tartani magam, javasoltam, hogy popsiban folytassuk. Úgy lovagló pózban maradva próbálta Kamilla áthelyezni a szerszámom a hátsó bejáratba, ez egy picit nehezebben sikerült, de végül a szűk popsi engedett és isteni érzés volt benne lenni. A kezdeti finom bejáratás után rendesen lehetett pakolni ennek a pici lánynak szűk kis popsiját. Mondanom sem kell. hogy nem is bírtam sokáig tatani magam és nagyot élveztem a popsijába. Ezután nem ugrott le rólam azonnal, megvárta míg kicsit lenyugszom, majd rendbe tett, eltüntette a gumit és letisztogatott. Ezután én még elmentem fürdeni és meglepetésemre Kamilla is utánam jött és kérdezte, hogy bejöhet-e ő is lezuhanyozni. Ennek természetesen nem volt akadálya, így segítettünk megmosni egymást, miközben simogattuk újra egymás testét, de idő híján már nem lett volna lehetőség újra kezdeni, ezért inkább kijöttem megtörülköztem és felöltöztem. Közben még kicsit beszélgettünk, majd búcsú és el.

Elszámolás

A bővebb infoban megadott a helyszínen sem változott. Alapban pesti átlag alatt, a popsival éri el az átlagot, ami extra, de nem szabad kihagyni. Megérkezésemkor kérés nélkül letettem kis ajándékom kíséretében a polcra.

Kamilla, nagyon jó szexpartner

  Tipon

Egyeztetés

Kamilla hirdetésével itt az oldalon találkoztam,majd mivel már volt egy jól sikerült dedütáló randink,személyes üzenetben érdeklődtem nála a folytatást illetőleg.
Örömmel vette a megkeresésemet,majd miután hatalmas rugalmasságról tett tanúbizonyságot,mivel hajlandó volt fogadni a számára még hajnali,rendelési időn kívül eső tartományban is,vtr-n fixáltuk az időpontot.
Telefonon már csak érkezésemkor beszéltem vele.

Megközelítés

Kamilla kéjkuckóját a Nyugati pályaudvar közelében találjuk,gps ház elé irányít, parkolás megoldható,bár belvárosra jellemzően fizetős.
BKK csodái közül én a piros gépsárkányt vettem igénybe, mely megállójától minimális sétára már látható is vágyaink tárgyának búvóhelye,egy ódon épületek között elhelyezkedő újszerú társasház,melynek nem túl magas emeletén várja alkalmi kedvesünk a felfokozott vággyal érkező kalandort.

Helyszín

Kami kéjkuckója egy szépen rendben tartott lakás,legalább két szobával,szépen,kellemesen berendezve.
Fürdőben kád+tusoló,zuhanyfüggöny,bőséges!!! tusfürdő választék,szájvíz pohárkákkal,tiszta,száraz kilépő, friss , ropogós, jó nedvszívó törűlköző fogadja a betérőt.
Babaszobában hatalmas méretű franciaágy,bár a matrac lehetne kicsit keményebb,de mivel nem aludni jöttem,így nem ez a legfontosabb tényező,komód,szekrényke az elkövetkező idők kellékeivel,fotel a ruháknak,és természetesen maga a ház szexis úrnője fogadja vendégét.

Hirdető külseje

Mivel Kamilla bőséges portfóliójában arcos képekkel hirdet,nem érheti váratlan meglepetés a látogatót,legfeljebb annyi,hogy közhelyszerűen sokkal csinosabb,mint azt a fotók alapján várjuk.
KB 150 centi, húszas évei legelején járó,szemtelenül csinos,elbűvölő Angyalka áll a nyitott ajtóban,arcán elbűvölő, huncut mosollyal,egyszál vadító vörös,hálóing szerű valamiben,melyet majd átszúrnak kíváncsian hegyesedő mellbimbói.
Olyan, mint egy igazi bújós kiscica,ahogy ártatlan szemekkel vendégéhez simul,és üdvözlésképpen csókocskákkal halmozza el látogatóját,miközben ruhácskája "véletlenül" feljebb csusszan ,és látni engedi karcsú,selymes combjait,melytől az ember gyorsan eszét veszti :)

Action

Lakásba lépve üdvözlés,majd néhány gyors kérdés,hogy kivel mi történt az elmúlt időben,közben átadtam a neki hozott édességet,egyebeket,illetve szokásomhoz híven gyorsan túlestem a rózsaceremónián, kedvesem lágyan felszólított,hogy vetkőzz már mert van némi bepótolnivalónk az elmúlt randiról. Gyorsan leszórtam a ruhámat, és vendéglátóm elvonszolt a fürdőbe,miközben nem az ujjamba kapaszkodott.

Gyorsan töltöttem egy felest a szájvízből,mjad hirtelen betoppant hozzám bájos házigazdám,egy szál Éva-kosztümben,és hívott a kádba pancsizni.
Ilyen kedves invitálásnak nem lehet ellenállni ,ezért már vágódtam is mellé,és kezdetét vette egy bőséges előjátéknak megfelelő közös tusolás.
Gyengéden kézbe vette az éledező Kispajtit,majd játékosan simogatva fürdetni kezdte ,amit asszisztensem lankadatlan átélésel nyugtázott.
Eközben én sem tétlenkedtem,fürdetésnek álcázott tapizással kedveskedtem Kami kellemes tapintású, hegyes bimbókkal megáldott cickóinak,majd jóleső simogatás,csókolgatás után lejjebb nyúltam,és kedvesem ékességét is üdvözöltem a pillangószárnyacskák intenzív simogatásával.

Ezután megtöröltük egymást, és átvonultunk a foglalkoztató helyiségbe,majd közöltem vendéglátómmal.hogy szerertném én kezdeni a kényeztetést,mert már nagyon be voltam indulva kedvesem bájaira.
Ő szó nélkül hanyatt fordult,és hagyta, hogy végre kiélhessem vágyaimat csodálatos testén.
Lágy,barátnős csókok után elkezdtem lefelé haladni,a fürdőben már megtapasztalt,finom kebleket simogattam,csókolgattam,majd tovább haladva eredeti célom felé, megérkeztem a Csodák völgyébe,ahol az eddigiek hatására a rószaszirmok már nedvesen csillogtak.
Kezdésként végig csókoltam a szárnyacskákat.majd érezve,a kedvező fogadtatást nyelvemmel egyre mélyebbre igyekeztem hatolni a gyönyörök kapuján,amira kedvesem heves combremegése és erőteljes sóhajai voltak a visszajelzés,majd kis tevékenység után kedvesem elröppent.
Miután kipihegte magát,jelezte,hogy most Ő következik,ezért hátamra fordultam,és hagytam kibontakozni a drágámat.
Kedvesen megtudakolta,hogy milyen szintű kényeztetéshez lenne kedvem,én a gyengéd,barátnős opciót választottam,és milyen jól tettem !
Kényelmesen elhelyezkezett a pole pozitioban ,majd kezelésbe vette a virgoncan ficánkoló Kispajtit.

Először ajkaival csak szinte súrolta a hegyét,majd lágy csókokat helyezett el az oladalán,egész le a rúd aljáig,közben nem feledkezve el a csatolt tartománytól sem,időnként huncut pillantásokkal tartva a szemkontaktust,majd hirtelen azt vettem észre,hogy társam szinte teljesen eltűnik kedvesem csöpp kis ajkai között,és ezt folyamatosan váltogatta,engem közben végig a robbanás közelében tartva,nem is tudom,mikor volt részem ilyen szenzációs franciában.
Végül szinte egyszerre mondtuk,hogy ideje lenne VV-t alkalmazni,mert ezt a csodálatos ékszeres dobozkát belülről is érezni kell.
Villámgyorsan megkaptam a védőfelszerelést,és kedvesem máris nyeregbe pattant,szinte nyársra húzta magát felszerszámozott rudamon.
Kellemes,érzéki pacizásba kezdett, először lassan,majd egyre gyorsulva,időnként pihenésképpen rámborult,ilyenkor én igyekeztem alulról diktálni a tempót.
Végül csak elérkezett az igazság pillanata,és szinte ugyanabban a piilanatban értünk mindketten utunk végére.
Miután lenyugodtam benne,óvatosan leszállt rólam,kedvesen letisztogatta a velem egykorút,barátnősen hozzámbújt,és kérdezte,hogy mit szólnék egy levezető masszázshoz ?
Ilyen kedves invitálásnak természetesen nem lehet ellenállni ,ezért hasra fordultam ,és átadtam magam Kamilla ügyes kis kacsóinak.
Olajjal bekente a hátamat,majd olyan szenzációs átgyúrást kaptam, hogy a végén újjászületve keltem fel az ágyról. Ki sem lehetne nézni belőle,hogy egy ilyen pici,törékenynek látszó virágszál kezeiben ily hatalmas erő lakozik.Elmondása szerint , bár nem tanulta,de mégis nagyszerűen masszíroz ezért (is) megérte Őt ismét felkeresnem.

Miután befejezte az "újraélesztésemet", kikisért a fürdőbe,és kedvesen lemosta a hátamról az olajat,majd gyengéden megtörölgetett.
Mivel az órámra pillantva láttam,hogy időmet már rendesen túlléptem , öltözés és érzékeny búcsú,a mielőbbi viszontlátás reményével.

Elszámolás

Extra szolgáltatást nem vettem igénybe, Kamilla személyes varázsa maga egy extra élmény .
Kedvességéért cserébe nagyon csekély méretű csokrocskát vár,mely a kapott élményhez képest igazán elenyésző.
Csokor méretéről bővebb infóból,vagy telefonon kapunk tájékoztatást,mely mértéke a helyszínen sem változik. Én szokásomhoz híven szeretem ezt érkezéskor letudni .

Kamilla, nagyon jó szexpartner

  Bela04

Egyeztetés

Telefonon történt. Elsőre nem sikerül beszélnünk, de egy órával később igen. Pontos tájékoztatás, pontos útbaigazítás. Öt perccel korábban hívtam a megbeszélt időpont előtt akkor még nem vette fel, de pontban a megbeszélt időpontban igen. Rendben ment. Valószínű (biztos), hogy más is kezeli ezt a telefon számot), mert egy kis érdekességként megemlítem, hogy miközben már együtt voltunk (69-es pózban) a telefonom csörgött. Utólag láttam, hogy kamilla volt az???. Bár én már semmin sem csodálkozom, mert akár a telefon is önállósíthatta magát és tárcsázott magától. (Volt rá nálam is precedens.)

Megközelítés

Könnyű minden eszközzel. A 6. kerület lassacskán megújuló részén található, de frekventált út mellett. Meglepő volt, hogy könnyű volt a parkolás, de a környékhez viszonyítva meglehetősen magas árkategóriájú. (Vagy csak emelték a tarifát az elmúlt időszakban.) GPS könnyen megtalálja.

Helyszín

Új építésű ház. A lakás tiszta minden szempontból megfelel a célnak. Fürdő szintén tiszta száraz. Normál eredeti tusfürdők és szájvíz is található a kínálatban.

Hirdető külseje

Nem igazán lehet hozzá fűzni a képekhez. Pontosan úgy néz ki mint a hirdetésen. Kedves arc, és mosoly jellemzi. Pici apró teremtés, de ez az adatlapon is látható. Nekem tetszett.

Action

Kötelező tisztálkodás után, már meztelenül jött be a szobába Kamilla. Igazán kellemes látvány.
Egyszerre látni benne a nőt és a termete miatt mégis kiviláglik a zsenge kora. Mert bár szépen szabott és arányos női formákkal rendelkezik, de a magassága mégis kölcsönöz neki egy gyermeki vonást.
Itallal kínált, amely többféle választékból állt. (Kávé , víz, üdítő) Választásom után gyorsan szervírozta is az általam választott üdítőt.
Ez a pár perces előkészület kellett ahhoz, hogy immár először elmosolyodjon Kamilla. Tényleg nagyon kedves mosolya van, mint ahogyan azt már előttem is leírták.
Friss lepedőt terített fel. Szeretem, ha előttem teszik ezt meg mert látom a tisztaság iránti elkötelezettséget ebben a mozdulatsorban.
Ágyon kezdtük meg egymás felfedezését.
Lehet simogatni mindenhol így ezzel kezdtem. Majd csókkal folytattam. Igazából Kamilla csókja a szájra puszi és a nyelves valós csók között helyezkedik el. Lehet "nyalni", szopogatni csókolni az ajkait, de a nyelves csata nincs. Néha elértem a picit fogai között előredugott nyelvének hegyét , de többet nem enged. (Legalábbis ezen a találkozón nem.
A lehetőséggel életem és ajkait csókoltam. Közben egy egy szünetre melleit csókoltam, nyaltam-faltam.
Jó volt igazi ciciket érezni. Valós szövetek rugalmasságát és ruganyosságát.
Mivel az igazi nyelves csók nem szerepelt a repertoárban így leügyeskedtem magam a kelyhéhez.
Remekbe szabott szép igazi nőies kehellyel és "lepkékkel" áldotta meg a sors. Illatos kertjét nagy élvezettel kényeztettem.
Hosszan kitartóan. Kamilla aktívan mozgott nyelvem alatt pont olyan tempóban amilyet én szeretek.
Célba nem értem, de elég hosszan időztem lent, hogy érezzem néha hasának és lenti régiójának záróizmainak egy egy összehúzódását, de a katartikus ritmikus összehúzódások élményével ezúttal nem lettem gazdagabb.
Javasolta , hogy forduljunk 69-es pozitúrába. Így is lett és immár mindkettőnk izgatása folytatódott.
kellő időt töltöttünk így el.
Szerettem volna folytatni még úgy, hogy csak egymás mellet vagyunk és kézzel folytatjuk, de mivel csók nem az a vad igazi érzéki és ujjazás sincsen így kértem a védő felszerelést.
Misszionáriusban voltam benne. igazán jó érzés Kamillában érezni magát az embernek. Hosszan lassan mozogtam benne. Néha föl egyenesedtem, hogy láthassam , hogyan mozog ki be benne a velem egykorú, de visszatértem az eredeti pozitúránkhoz.
Bár most jól tudtam magam kontrollálni, de eljött aminek el kellett jönnie.
Utána letisztogatott, majd egy kicsit beszélgettünk.
Most már, hogy "közelebbről is megismertük egymást oldottabb lett Kamilla és többet mosolygott.
Igazán jól áll neki a mosoly, nagyon kedves ilyenkor a tekintete.
Nem szeretek kapkodni és elmentem a fürdőbe letisztítani magam.
Miután végeztem még egyszer megkínált itallal ami igazán jól esett. Jeleztem, hogy sajnos az időm lejárt, de kedvesen megjegyezte, hogy nem kell sietnem, mert senki nem sürget bennünket.
Tudom a szabályokat így elbúcsúztam és így ért véget ez a kis kalandom.

Elszámolás

A bővebb infóban megtalálható mérték. Régi Pesti átlag. Előre érkezésemkor adtam át magamtól, mint mindig.

Kamilla, nagyon jó szexpartner

  kisoroszlán1

Egyeztetés

Kamilla néhány beszijét már korábban is olvastam, de valahogy "átsiklottam" felettük - talán a távolság okán. Aztán tegnap olvastam legutóbbi beszijét - a kolléga himnuszként megénekelt dícsérő szavait - és megakadt a szemem Kami csupamosoly avatárján, s nem tudtam ellenállni a kísértésnek. Tudtam, hogy nekem ezt a kis tüneményt mielőbb látnom kell, ezért gyorsan dobtam rá egy vtr-t a mai napra.
Késő estig várnom kellett válaszát izgatottan, de aztán jött a megerősítés és a cím. A bővebb infót lekérve már megvolt minden ismeret.

Megközelítés

A Terézvárosban található kuckója a Podmaniczky utcáról nyíló egyik utcában. Ismerem a környéket, de azért nem ártott a GPS, mert az utcák egyirányúak. Troli is jár főúton, közel van a megállója.
A parkolás ma könnyű volt és ingyenes, de hétköznap biztosan egy kicsit nehezebb.

Helyszín

Kicsit féltem amikor a címet megkaptam, mert ismereteim szerint ezen a környéken szinte minden ház kb. 100 éves, dohos, körfolyosos, kíváncsi idős nénikkel a gangon....
Nos, megnyugtatok mindenkit hogy erről szó sincs, mert a kérdéses ház egy újépítésű a sok öreg ház között!
Ennek megfelelően a lakás is kultúrát, tiszta. A tetthelyen széles ágy egy kissé süppedős matraccal, kis fotel a cuccoknak, komód az ajándékoknak.
A fürdő tiszta, többféle tusfürdő, friss illatú törcsi.
Az egyetlen negatívum a puha matrac volt számomra - ha nagyon bele akarnék kötni valamibe :)

Hirdető külseje

A képei alapján szinte azonnal "beleszerettem" egy kicsit: minden képen úgy mosolyog a világra, hogy attól biztosan jókedvre derülsz.
Mikor mosolyog, édes kis gödröcskék jelennek meg a szája sarkában - egyszerűen odáig vagyok az ilyen kis tüneményekért. Mondhatnám hogy a teste már nem is érdekelt innentől - de úgysem hinné el senki...és nem is teljesen igaz....
Egy pici lányra számítittam az adatai alapján, de a valóság ennek ellenére igencsak meglepett. Hozzám képest igencsak kicsi lányka nyitott ajtót, szinte meg is ijedtem, hogy én a nagy medve mancsommal és testemmel majd jól összelapítom ezt a drága kis teremtést.
Kicsi de nagyon formás testén kedvtelve legeltettem szememet mikor fürdésem után már meztelenül tért vissza. Szép kis cicijei kalandra hívogattak, izmos lapos hasán végfuttatva szememet megállapodott a fókuszom a szépen nyiladozó sima kis puncusán - ekkor már tudtam, ha vigyázok rá szép élményekkel gazdagodhatok.
Az utóbbi időben szerintem még fogyhatott is egy kicsit, mert most tutira nincs 48 kg, mivel úgy felkaptam mint a pihét - pedig nem vagyok egy Fekete Laci :)

Action

Amikor kinyitotta az ajtót egy fekete koktélruhában, meglepve láttam hogy egy mennyire pici lány lesz a mai partnerem. Szerencsére gödröcskés mosolya átsegített a magam által kreált kezdeti nehézségeken - kedvesen elkísért a fürdőbe.
Mikor visszatértem már lekerült róla a ruci, és aranyos kis testét nem rejtegetve feküdt hanyatt az ágyon.
Kértem, hogy álljon elém az ágyra, s így egy kissé lehajolva elkezdtem finoman felderíteni ajkát.
Puha szája rögtön elnyílt és fürge nyelvecskéjét számba dugva elkezdett körözni az enyém körül. Nagyon kellemes volt nyelveink játéka, majd egymás ajkát finoman beszívva folytattuk az ismerkedést. Olyan édesen, puhán de szenvedélyesen csókolt, hogy nagyon nehéz volt otthagyni elnyílt ajkait.
Aztán megkértem hogy "ugorjon a nyakamba", s popsiját megfogva az ölembe kaptam őt. Most már nem kellett nyújtózkodnia a csókhoz, és talán még nagyobb odaadással kutatott nyelvével.
Aztán a nyakamba bújva csókolta bőrömet, s én is így tettem vele.

Nem volt könnyű kibontakozni ebből az ölelésből, de vágytam már kis testének további gyönyörűségeire, s könnyedén az ágyra fektettem. Arcát két tenyerembe fogva csókoltam puha száját, majd kedvemet leltem sima hónaljának csókolgatásában - végre megint egy olyan lány akinek nem csikis ez a része - s kiélhetem "perverz" vágyaim!
Karcsú és izmos testét végigcsókolva jutottam el a meglepően szépen elnyílt feslő rózsára hajazó puncusához. Először csak finoman ízlelgettem, a környékét puszilgattam, majd egyre jobban birtokba vettem.
Kami csípője szinte azonnal mozgásba lendült, elöször csak lassan, aztán egyre gyorsabban mozgott a szám alatt. Reakcióit figyelve hol mélyen belenyaltam, hol csak a szeméremajkait nyalogattam-szívogattam, játszottam vele. Kami szemét lehunyva sóhajtoztott, megfogta a kezem s már kezdtem reménykedni...de aztán mégsem. Nem adtam fel a reményt és hosszasan dajkálgattam a pillangót..de a szerencse ma elpártolt tőlem.
Én ennek ellenére nagyon élveztem édességét, s remélem egy kicsit Kami is.

Most már átadtam a terepet neki, s Kami egy nagyon finom, lágy de mélytorkos franciával szeretett volna "vígasztalni".. de a kisori nem nagyon akart kötélnek állni. Kami mindent elkövetett a halott felélesztése érdekében, lelkesen cuppogott tövig nyelve a kis jószágot.
Fáradozását siker koronázta, és a kisori olyan közepesen vv-képes állapotba került. Kami feladta a védőruhát, majd kis sikosítás után kézzel finoman besegített puncusába. De nem ült rögtön rám, hanem a kisorira finoman rámarkolva - mintegy kézenfogva - ki-be mozgatta ajkai között, egyre mélyebbre magába engedve. Ilyen csábításnak még a makrancos jószág sem tudott ellenállni, s ha nem is kőkeményen, de szeretkezésképes állapotban sikerült behatolni Kami vágyakozó kis puncijába.
Kami szépen magába fogadott és lágyan ringatózni kezdett rajtam. Csillogó szemekkel simogattam feszes kis hasát, babusgattam a lágyan ringó ciciket, s már kezdtünk egészen jól belemelegedni - amikor egy gonosz kis manó elkezdett sutyorogni a fülembe: "pedofil kéjenc disznó, mit akarsz te ettől a törékeny kislánytól?" - s a kisori lehanyatlott megint :(

Kami is "észlelte" a változást mert misszit javasolt: meg is fordultunk, de nem sok sikerrel.
Látva kudarcra ítélt próbálkozásaimat, kézi vezérlésre váltottam és Kami édes testében gyönyörködve feszes kis pociján végeztem.

Még egy kicsit hozzám símult némi vígaszt adni, majd megegyeztünk a mielőbbi folytatásban a siker reményében.
Elkísért a fürdőbe, majd az ajtóban két kezembe fogva arcocskáját egy utolsó puszit adtam neki.
Valami különlegesen finom illatú nyomot hagyott kezemen, s még sokáig szimatoltam erre a kis tüneményre gondolva.

Elszámolás

A bővebb infóból egy hihetetlen méretű csokorról kaptam tájékoztatást. Ámulva láttam hogy ez kis tünemény 3 szál sárga nárcisszal boldoggá tehető. Ezek után kis csoki természetesen szinte kötelező kiegészítés.

Kamilla, felejthetetlen szexpartner

  Roundcube

Egyeztetés

Egy picit nehezen értem el, de gondolom dolga volt, miután elértem gyorsan egyeztettünk időpontot telefonon. Minden flottul ment, két órával később tudtam is menni hozzá.

Megközelítés

A helyhez közel rengeteg parkolóhelyet lehet találni napközben, én autóval mentem, nem volt gond. Estefelé lehet kicsit macerásabb parkolóhelyet lelni. Mivel navival voltam így a megközelítés egyértelmű volt, de az utca szerintem mindenkinek ismert, elég központi hely. Sajnos egy valami nincs a közelben, bankautomata, így egy kicsit tipliznem kellett hogy pénzt vegyek fel. A ház új építésű, jó a környék.

Helyszín

A ház - mint írtam - új építésű, a lakás nem túl nagy, de igazából ki a fenét érdekel, egy szobát használtunk :D A fürdőszoba kádas és nem zuhanytálcás, nem szeretek szöszmötölni a függönnyel, de nem volt gond. Tusfürdő, szájvíz bekészítve. A tetthely elég nagy a célnak, van benne egy elég nagy franciaágy és egy fotel (később használni szeretném). A matrac meglehetősen puha, de igazából nem zavaró (Kamilla ezt szereti, így nincs okom panaszra). Összességében teljesen rendben van minden.

Hirdető külseje

Igazából két dolgon lepődtem meg az érkezést követően. Nem néztem meg pontosan milyen magas, így meglepődtem (ne értsen félre senki, igazi imádni való pici lány), másrészt meglepődtem hogy az esetében mennyire nem hazudnak a fotók. Egy "normál" utcai ruhában fogadott (első alkalommal nem is gond), majd a zuhanyzásom után már meztelenül jött utánam a fürdőbe. A bőre az valami vadítóan selymes, feszes, a mellei aranyosak, formásak és puhák, isteni markolni, gyömöszölni őket. A mosolya olyan vadító mint a képeken. Pontosan ilyen lányra vágytam már hosszabb ideje, sem a hirdetés, sem a képek nem hazudtak egy picit sem.

Action

Telefonban ellfelejtettem kérdezni, hogy csók lehetséges-e, úgy tűnik szimpatikus voltam :D Én soha nem várok el semmi fantasztikumot első alkalommal, egy picit ő is, én is megfelelő távolságban voltunk, de a csókjától nagyon beindultam (lehet fáradt volt egy kicsit, ha igen akkor le a kalappal előtte, teljesen odatette magát, meg aztán ismeretlen vendég, ki tudja mennyire van "alert mode"-ban). Mondhatni percekig tartott, miközben simogattam mindenhol, főleg a combjai közét, közben teljesen felizgultam. A kicsit (tényleg kicsit) erősebb érintéseket, markolásokat, harapásokat is jól fogadta (érzékien, nem vadul), volt hogy olyan ügyesen markolászta a farkam hogy majdnem elélveztem, aztán áttértünk a franciára. Nagyon kellemes volt a szájában lenni, nem vadul, nem mélytorkosan csinálja, de élvezettel és puhán. Közben a formás fenekét gyömöszöltem és a sűrű, szép fekete haját, itt is közel voltam a csúcshoz, úgyhogy szóltam hogy kérnék egy gumit (meghalok ha nem dughatlak meg - őszinte kijelentéssel) :D Ő hanyatt feküdt, én térdeltem, majd ráhajoltam és ebben a pózban szinte végig csókoltuk egymást. Valahogy olyan melegség fogott el ahogy néztem őt szex közben az édes kis melleit és az arcát. Egy idő után kutyusba váltottunk és ott is mentem el, ebben a pózban sem tiltakozott a kicsit erősebb dolgok ellen. Hatalmasat élveztem, a vizuális és a fizikai élmény miatt. Isteni volt.

Elszámolás

Mivel első alkalommal voltam, így az elején komódra kitéve, minden a megbeszéltek szerint.

Kamilla, felejthetetlen szexpartner

  theobroma

Egyeztetés

I had already met Kamilla some months before and I wanted to see again her charming face. When I knew that I would have some free time, I sent her an invitation on VTR and she replied in the next morning. I fixed the details afterwards with some SMS.

Megközelítés

The address is indicated on the VTR system and now I know the place, so no problem to arrive. Her apartment is not far from Nyugati Pályaudvar. So it is easy to arrive by public transport even if it is necessary to walk a bit.

Helyszín

She has a nice apartment in a modern building with a large inner court. It is not large but the room is totally convenient and the bathroom has all what you need.

Hirdető külseje

Charming, she is really charming! She looks exactly like her pictures. She is really small and light but she is so cute. She has a beautiful and smiling face, delimited by long black hair and she has two small and cute boobs. She has several tattoos among which one is particularly well placed :-) She looks like a small fragile doll.
She welcomed me in a black T-shirt and a white short, with her marvellous smile.

Action

The meeting lasted one hour. The social time was limited because she knows only a few words of English and German but it was not a problem, we spoke with the eyes and the smiles. And anyway, I did not want necessarily to talk :-) She offered me a glass of water before starting.
I left to take a shower and, when I came back, she was waiting for me completely nude with her charming smile. We started to caress us reciprocally. I was particularly interested by her beautiful tattoo supporting her tiny cute boobs. I titillated them delicately and her nipples reacted immediately.
She went down and started licking and sucking my rod without condom for a few minutes. It was delightful to see my penis disappearing in her beautiful small mouth, watching her beautiful eyes. I wanted then to return the favour and I moved on her to kiss her body and her cute boobs, going down slowly up to her hidden treasure. I began licking her pretty pussy tenderly. I continued more and more rapidly, more and more intensively. Her breath intensified and she tightened my hand. She reached an orgasm. I continued licking her softly and tenderly for a while, she looked so relax and so happy.
But time was flying, she sat up straight very pleased and we exchanged our places. She started again licking and sucking my stem without condom, delightfully caressing and kneading my balls. After a few minutes, she put a condom and she went on me in cowgirl position. She introduced slowly my penis in her tight pussy. She rode me for a while and more and more frenetically. I then sat up straight to grip her body and lick her cute boobs what she appreciated seemingly very much. I lay down again and she continued to ride me in cowgirl.
After a few minutes, she asked me to change the position and I came on her in missionary position. I went in and out her, taking well care to lick her sensitive nipples. We changed then to a doggy position in which I enjoyed caressing and kneading the tiny and cute boobs and buttocks of this charming, fragile, little doll. I finally exploded into her and we both collapsed on the bed, exhausted and totally satisfied. We relaxed some time on the bed, exchanging some words, and it was already and unfortunately time to go.

Elszámolás

Everything was agreed previously and there was no surprise. I put discreetly my gift on the furniture. The gift was really honest for the moment spent.

Kamilla, jó szexpartner

  nagyblero

Egyeztetés

Telefonon hívtam, elsőre nem vette fel. Kicsivel később azonban már sikerült elérnem és megbeszéltünk egy fél órával későbbi időpontot. Telefonban aranyos volt a hangja és mindenről precízen tájékoztatott.

Megközelítés

Autóval mentem, könnyű oda találni, a parkolás fizetős, viszont nem egy leányálom, de szerencsém volt, aránylag közel pont találtam egy szabad helyet. BKK-ról nem tudok nyilatkozni.

Helyszín

Egy belülről már rehabilitált régebbi bérház, lift visz fel a lakásig, ami (amennyit láttam belőle) szintén felújított. A fürdő szintén és minden igényt kielígít, szájvíz és tusfürdők vannak, viszont kis poharat az öblögetéshez nem találtam. A szoba nem nagy, szinte kitölti a hatalmas nagyon süppedős francia ágy, de a célnak tökéletesen megfelel. Ruhákat egy fotelre lehet pakolni.

Hirdető külseje

A képeken látható, alacsony, formás, nagyon csinos lány, pont tenyérbe illő cicikkel. Amint beléptem, tudtam, hogy jó helyen járok. Egy fekete mini ruhában fogadott, ami jól állt neki, illett a fekete hajához.

Action

Megérkezésemkor rögtön üdítővel kínált, amit elfogadtam, majd törülközőt kaptam (nem volt túl méretes) és irány a fürdő, visszatérve már meztelenül várt Odaléptem hozzá és csókolózni kezdtünk. Hihetetlenül jól csókol, átérzéssel, mélyen a nyelvvel, nagyon barátnősen. Olykor finoman a számat harapdálta. Olyan jó volt vele smárolni, hogy percekig abba sem hagytuk, miközben kezeink is el kezdtek kalandozni a másik testén, közben valahogy az ágyra keveredtünk, miközben a csókolózás sem maradt abba. Ezután kaptam egy nagyon kellemes franciát, nem volt mélytorkos, vagy pornós, inkább nagyon kellemes barátnős. Közben én is simogattam odalent, de ujjazás nincs. Egyszer csak szó nélkül gumit vett elő, felöltöztetett, majd nyeregbe pattant. Fantasztikusan lovagol, tekeri a csípöjét, jobbra balra előre hátra, közben egymásra borulva újra egymás száját kerestük, majd újra felegyenesedve ritmust váltott és mélyebbre engedett, közben én simogattam ahol értem, a melleivel játszottam a bimbókat nyalogattam és koncentráltem, hogy még ne érjek véget. Ezután még több pózt kipróbáltunk, de a végén ismét a lovaglást kértem, mert az egyszerűen fantasztikus volt. Nem is bírtam már sokáig, óriásit élveztem a gumiba. Ő nem ugrott le rólam azonnal, hagyott kicsit lenyugodni, bár a következő pillanatok kicsit ködbe vésznek, de úgy emlékszem mindent elintézett és utána kicsit letörölgetett. A végén még elmentem zuhanyozni, felöltöztem, megkínált még egy pohár innivalóval, közeben még kicsit beszélgettünk, majd elbúcsúztam.

Elszámolás

A bővebb infóban megtalálható, régi pesti átlag, a helyszínen sem változott. Több dolog csak extraként vehető igénybe, de én most ezekkel a lehetőságekkel nem éltem. Az ajándékot még az elején kérés nélkül letettem a kis polcra, szó sem esett róla, talán mintha a végén már nem lett volna ott, de nem foglalkoztam vele igazán.

Kamilla, nagyon jó szexpartner

  andrasmasodik

Egyeztetés

Bővebb infó kérésemre a száraz tények mellett barátságos üdvözlő üzenet érkezett...Kaptam az alkalmon, és kialakult köztünk egy kellemes levelezés. Néhány levélváltás után tudtam, hogy meg kell látogatnom ezt a kedves kis Tündérkét...
Végül VTR-en is bejelentkeztem, hogy kipróbáljam, mennyire használja az oldalt a drága. Nem ért csalódás, szinte azonnal elfogadta az időpontot. Nagyon pozitív volt a kapcsolatteremtés!

Megközelítés

Persze a randi előtt egy órával telefonon egyeztettünk, ahol pontos címet kaptam. A rózsaszálat a róla elnevezett utca végén (házszám szerint, egyébként sztem ez az eleje:)) lehet megtalálni. A Nyugati közel van, sokféleképpen meg lehet közelíteni. Én autóval mentem, síma ügy volt. Egyébként a cím ismerős lehet azoknk, akik masszázsszalonokban jártasak...A parkolás nem egyszerű, én is mentem 2 kört, mire viszonylag közel meg tudtam állni. De hát ez a Belvárosban törvényszerű, bele kell kalkulálni az érkezés időpontjába.

Helyszín

Új építésű, vagy felújított házban lévő lakás, ami kifejezetten erre a célra lett kialakítva. Nem érhet nagy meglepetés. Lifttel fel egy kicsit, majd be a lakásba. Ott minden működik, bár a fürdőben egy kicsit nehezen folyt le a víz. Kicsi negatívum ez, meg az is, hogy volt 2 db tusfürdő, és nem volt pici pohár a szájvíznek. Végül a kupakból öblögettem, kicsit gáz volt, ezt kellene fejleszteni...
A célnak teljesen megfelel a helyszín, de amint belépsz, rögtön lejön, hogy bizony ez egy baszótanya, annak minden pozitívumával és negatívumával. Engem most ez nem zavart, hosszas nélkülözés után dugni akartam egy jót egy fincsi csajszival, ehhez pedig minden feltétel adott volt.

Hirdető külseje

Mivel a képein minden látszik, nagy meglepetés nem érheti az embert. Lényeg: a képek valódiak, tényleg ő van rajtuk. Ha meglátogatod, csalódás nem érhet. Egy pici, szexi, csodaszép lányhoz érkezel.

Action

Ami fura volt, hogy érkezéskor kicsit hidegen, távolságtartóan fogadott. Mintha félne tőlem. Majd fürdés után, mikor lekerült a ruha és becsukta az ajtót, minden megváltozott. Azonnal összegabalyodtunk, eltűnt a félénkség, és előbújt belőle a profi vadmacska. Kezdésnek hívogatón a hátára feküdt, fejest is ugrottam a combjai közé, ahol egy igen-igen jól viselkedő, finom, jól nedvesedő puncikát találtam. Nyaltam-faltam a nem óriási, de azért kellemesen rágcsálható, zabálható lepkeszárnyakat, a cseresznyérire duzzadó csiklócskát. Nagyon jól reagált minden mozdulatomra, nem is kellett engem bíztatni, dolgoztam a nyelvemmel, ujjaimmal rendesen. Kettő biztos, de lehet, hogy három élvezésig jutott, amikor aztán ellentmondást nem tűrően kiugrott alólam. Hogy mostmár én jövök.
Beadtam a derekam, kényelembe helyeztem magam, és engedtem őt érvényesülni. Nekilátott a kistesó kényeztetésébe, hát ilyen franciát régen kaptam! Elsőre egy jó átlagosnak tűnő technikája van, de ahogy bemelegszik, valami olyasmit csinál, amit kevesen tudnak. Mintha egy vibri lenne a szájában, valahogy rezegteti, még nem is éreztem korábban ilyet! Egyértelműen a natúr francia a legjobb vele, ő is élvezi, odaadóan csinálja, és te is fogod:)
A véghez közeledvén kértem, pattanjon nyeregbe, amit a felöltöztetésem után teljesített is. Izmos barlangjával szépen ütemesen fejte a farkamat, miközben én a cickókkal voltam elfoglalva. Segítettem neki, a fenekénél fogva emelgettem a rúdon, pici lányka, könnyen lehet vele bánni.
Amikor mindketten elfáradtunk a rodeóban, kutyusba fordultunk, és a pici kis popsiját markolva ért el a végzet.
Utána picit dumcsiztunk, talán ekkorra oldódott fel teljesen, mert nagyon aranyosan csevegett mindenféle dologról. Mégegyszer: mintha sok rossz tapasztatlata lett volna korábban, és idő kellett volna neki, hog feloldódjon... szerintem még sokkal jobb, több lehet vele, ha többször meglátogatja az ember, és elnyeri a bizalmát.

Elszámolás

Érkezéskor adtam át a régi esti átlagnak megfelelő másfél csokrot a kisleánynak. Nem volt kérdés, az üzenetekben és a telefonban mindent megbeszéltünk előre.

Kamilla, nagyon jó szexpartner

  theobroma

Egyeztetés

It was already some time that I was looking at the charming face of Kamilla on Beszamolok (I spend definitely too much time on the site :-) ). I exchanged some words on the chat and showed her that I was somebody sympathetic. When I knew that I would have some free time, I sent her an invitation on VTR the evening before the meeting and she replied in the next morning. I fixed the details afterwards with some SMS.

Megközelítés

The address was not indicated on the VTR system. I asked her then the address by SMS the day of the meeting around noon and she sent it immediately. Her apartment is not far from Nyugati Pályaudvar. So it is easy to arrive by public transport.

Helyszín

She has a nice appartment in a modern building. It is not large but the room is totally convenient and the bathroom has all what you need.

Hirdető külseje

Charming, she is really charming! She looks exactly like her pictures. She is really small and light but she is so cute. She has a beautiful and smiling face, delimited by long black hair and she has two small and cute boobs. She looks like a small fragile doll. She welcomed me nude with just a tiny pink string, just to say that she was not completely nude. In the beginning, she was a little bit timid.

Action

I had booked initially one hour but finally I stayed two hours. The social time was limited because she knows only a few words of English but it was not a problem, we spoke with the eyes and the smiles.
I left to take a shower and, when I came back, she was lying on her bed still with her tiny pink string. We started to caress us reciprocally, I was particularly interested by her tiny cute boobs that I titillated delicately. Her nipples reacted immediately. On the other hand, she was not really kissing, just a few kisses from time to time. But with the time, she was going to defrost and start smiling spontaneously. I removed her string and moved on her, starting licking her nipples, what she appreciated very well. I went down to her pussy and I began licking her tenderly. I continued more and more rapidly, more and more intensively. Her breath intensified and she tightened my hand. She reached an orgasm and she sat up straight happy.
We exchanged our places and she started sucking my penis without condom, delightfully. After a few minutes, she put a condom and she continued to suck me a bit. She then asked me in which position I would like to continue. I proposed her to start in cowgirl position. She went on me and introduced slowly my penis in her tight pussy. She rode me for a while and more and more frenetically, in cowgirl position then crouched and later again in cowgirl position. I grabbed alternatively her small and cute boobs and her buttocks just as small and cute, and, in my turn, I passed the top gear. We stopped both exhausted.
As the time had almost elapsed and we had not yet finished, I offered her to stay one more hour and hopefully she was free. We resumed caressing us reciprocally and after a while, she began to masturbate me more and more rapidly. She then put a condom and sucked me a few minutes. The view of her beautiful face and beautiful dark eyes with my penis is her mouth was absolutely delightful. She invited me to enter into her in missionary position, what I did with obedience. I went in and out her, taking well care to lick her sensitive nipples. We changed then to a doggy position in which I enjoyed caressing and kneading the tiny and cute boobs and buttocks of this charming, fragile, little doll. I finally exploded into her and we both collapsed on the bed, exhausted and totally satisfied. Now, unlike the beginning of the meeting, she was smiling generously and sincerely :-). We relaxed some time on the bed, exchanging some words with Google Translate. It was already and unfortunately time to go.

Elszámolás

Everything was agreed previously and there was no surprise. I put discreetly my gift on the furniture. The gift was really honest for the moment spent.

Kamilla, nagyon jó szexpartner

  fakirka

Egyeztetés

Telefonon sikerült elérni, egy órával később már tudott is fog

Megközelítés

Személy szerint gyalogosan közelítettem meg a helyszínt. Mivel a VI. kerület frekventált részén található, ezért a tömegközlekedés jó, a parkolás valószínűleg kevésbé.

Helyszín

A lakás könnyen megközelíthető, nem kell sok lépcsőt mászni. A fürdőszoba elég kicsi, de mindennel fel van szerelve, többféle tusfürdő és szájvíz is található eldobható poharakkal. A szobát gyakorlatilag kitölti az ágy faltól-falig. Ezen felül másfél méternyi hely van a szekrényig. Aki sok csomaggal érkezik az kicsit szűkösen, de el fog férni.

Hirdető külseje

A hölgy nagyon szép, filigrán alkat és az arca is bájos. Engem leginkább a mosolya fogott meg.

Action

A szobába belépés után lepakoltam a cuccaimat, megbeszéltük a tartózkodásom hosszát. Ezután kaptam egy törölközőt és némi útbaigazítást a fürdőszoba felé. A tisztálkodás után visszatérve a szobába még megbeszéltük mit szeretnék, aztán neki is kezdtünk. Előbb lassan csókolóztunk, ezután kicsit elkalandoztam a testén is. Miután kikapcsoltam a három(!) melltartókapcsot és a bugyi is lekerült, egyszerűen hanyatt lettem döntve az ágyon. A franciázás kellemes volt, még ha nem is a legtechnikásabb, közepes kézhasználattal. A sebesség három fokozatban kérhető, én megmaradtam a se gyors-se lassú ütemnél. Majd kölcsönös fagylaltozásba kezdtünk, ahol néha érződött a fogazás, de szerintem csak azért, mert Kamilla is jól érezte magát. A védőfelszerelés felhelyezése után előbb a papás-mamás, majd a kutyulis pózban élveztük az együttlétet. Számomra a végszóra az ágy mellett került sor, szép fokozatosan sikerült lenyugodnom, ami plusz pont. Ahogy a drámában is megmondták: "A többi néma csend..."

Elszámolás

Az új pesti átlagnak megfelelő számú kamillát adtam át Kamillának. Mivel először találkoztunk, ezért előre adtam a csokrot.

Kamilla, jó szexpartner

  Brit007

Egyeztetés

Nagyon egyszerűen itt az odalon levelet váltva megbeszéltük az időpontot. Mivel korábban érkeztem ráírtam hogy tudnék e korábban menni ? Mindjárt mondta , hogy nem gond nyugodtan menjek ! 5

Megközelítés

Könnyű lenne BKV val megközelíteni mivel közel van a nyugatihoz . Én autóval érkeztem . Távolabb kerestem biztonságos parkoló helyet . A környék elég kaotikus . Rövid séta után azonban odaértem . 4

Helyszín

Felújított épületben , rendezett lakás . Ketten laknak a lakásban de nem zavart meg senki nem volt semmi mozgás . Valószínű a reggeli időpont miatt is . A fürdő és a törölköző tiszta . A mosógép is éppen üzemben volt . Érkezésemkor terített lepedőt az ágyra , 5

Hirdető külseje

A képek száz százalékban tükrözik a valóságot . Egy kicsi kedves mosolygós / korán reggel is !/ szép arcú lány fogadott az ajtóban .5

Action

Érkezés után mindjárt átadtam a rózsákat. Kicsit többet mert nem volt időm egyéb figyelmesség beszerzésére . Aztán irány a fürdő . Majd mindjárt az ágyra kerültünk és csókolózni kezdtünk . Nem is kellett sok azonnal felizgatot. A puha szája és a kis játékos nyelve . Majd lejjebb vettem az irányt és elkezdtem a csókolgatni a melleit majd a hasát és mivel kellemes illatos puncihoz érkeztem így abba is belenyalogattam . Majd kérte hogy ő is kényeztethesse a virgoncot . Szépen szorítva a szájával gyönyörű perceket okozott . Majd kértem hogy forduljunk egymásra 69- be . Miközben a csiklóját nyalogattam az orromat beledugtam a puncijába , míg ő szinten belelendült cumiba . Elviseltem volna hosszasan de akartam időt hagyni a 2.menetre is , így kértem a gumit és mikor felhúzta mindjárt bele is ült és elkezdett lovagolni finoman néha tekeregve . Majd hosszan ki és vissza egyre ütemesebben . Annyira jó volt hogy úgy döntöttem nem is kell új pozíciót keresni , Kisse alányultam és lendületet adtam a testének . Ez aztán olyan jól sikerült hogy hagytam bekövetkezni a végkifejletet . Ezután elfeküdtünk egymás mellett és beszélgettünk . Egyszerű , kedves lány . Jó vele dumálni . Majd alaposan megtisztogatta a furulyát és gyönyörű szopránt szólaltatott meg rajta ..... 5*

Elszámolás

Nem került szóba semmilyen extra . Izgató volt minden pillanat így is ! 5

Kamilla, jó szexpartner

  austin812

Egyeztetés

Az időpont egyeztetés könnyen ment, mint általában mindig.Elsőre elértem Kamillát és skerült is egy órán belül találkoznunk.

Megközelítés

A ház a belvárosban van, a parkolás fizetős, általában könnyen megoldható, de a hely találásra kell egy kis időt hagyni.

Helyszín

A lakás rendben van, minden tiszta rendezett. A fürdőben jónéhány tusfürdőből lehet választani.

Hirdető külseje

Kamilla egy kis földreszállt angyal, aki hónapokkal ezelőtt megbabonázott. Talán ha 150 cm lehet, bájos, fiatal vidám arc, sportos alkat. Mint egy gyönyörű kis ékszer. Most is nagy mosollyal és puszival fogadott.
Már az első alkalommal, amikor találkoztunk megfogott az a közvetlen kedvesség, amit nem lehet megtanulni és megjátszani sem. Nehéz elmondani milyen az, amikor valaki minden rezdülésemre figyel, ugyanakkor engedi azt is, hogy én is kényeztessem öt és a reakciói őszinték.

Action

Kamilla, amellett hogy egy kis földreszállt angyal ugyanakkor egy szexistennő is a számomra.
Tudja, mennyire szeretek franciázni, ezért most is, amikor a fürdőből visszatértem, egy fergetes csókcsata után fölém térdelt és az arcomra ült. A puncija mézédes, vadító, ha lehet én így szeretnék majd egyszer meghalni. :)
Igazából a pózok nem érdekesek, mivel mindegyikben ugyanolyan jó vele.
Ami még egy nagy fegyvere, az a popsija. Először hitetlenkedtem, hogy egy ilyen csöpp lány hogy vállalhat popsit. De nagyon is működik! :)
Nekem fontos hogy a másiknak is jó legyen, és ennek Kamilla csalhatatlan jeleit adta most is. :)

Elszámolás

Én mindig amikor bemegyünk a szobába diszkréten leteszem az asztalra az ajándékot, ez sosem volt kérdés.

Kamilla, nagyon jó szexpartner

  Tipon

Egyeztetés

Kamilla hirdetésével itt az oldalon találkoztam,nem túl régen.Mivel nagyon szimpatikusnak találtam,elmentettem a kedvenceim közé,és néhány napja jelzett a rendszer,hogy Kami új fotókat tett fel.Miután megnéztem a képeit,írtam a csevijébe néhány sort,majd reakcióját követően privát üzenetben váltottunk néhány levelet.Mindig aránylag gyorsan válaszolt,majd miután rákérdeztem egy alkalmasnak látszó időpontra, vtr-n erősítettem meg szándékomat,melyet gyorsan vissza is igazolt,küldve a pontos címet. Telefonon csak ezek után beszéltünk,ott is gyorsan elérhető volt.

Megközelítés

Vtr-n kapott cím alapján Bkv-t vettem igénybe.Kamilla kéjkuckója Nyugati pályaudvar közelében található,néhány perc sétára a kék metrótól,bár ahogy láttm,a szomszédos utcában troli is jár.Gépkocsival érkező kollégákat Gps ház elé navigálja, ahol a parkolás megoldható,bár ahogy láttam fizetős.

Helyszín

Régi,közel száz eszendős épületek közé rejtett újszerű társasház nem túl magas emeletén találunk rá Kamillára. Kapun bejutást telefonon kapott instrukciók segítik,ottjártamkor lift éppen nem üzemelt, szerencsére azért nem kell az égig mászni :) .
A kéjobjektum egy szépen rendben tartott lakás,legalább két szobával,mi az ajtó felőliben voltunk,babaszobában kényelmes,hatalmas ágy ,bár matrac lehetne picivel keményebb is,de hát nem aludni jöttem :).illetve komód,fotel a cuccoknak, fürdőben kád+tusoló,zuhanyfüggöny,száraz kilépő,friss törcsi,szájvíz pohárkákkal,és majd elfelejtettem a lényeget ! Többféle tusfürdő közül választhat a megtisztulni betérő vándor.

Hirdető külseje

Lakásba belépve egy kb 150 centi magas, elragadóan mosolygós szextündérke fogadott utcai ruhában,feszes,testre simuló farnernadrágban,mindent jól megmutató felsőrészben.Kedves moso
mosolyától szinte zavarba jőve, alig tudtam felmérni,hogy kedves vendéglátóm milyen gyönyörűen csillogó szemekkel,hosszú,sötét hajzuhataggal,formás keblekkel melynek bimbói majd kiszúrták a pólót ,van megáldva!
Mint néhány perc múlva megyőződhettem a meztelen igazságról,tudtam,hogy Kami nagyon jó választás volt . Formás,tenyérbeillő cickói,kemény,izgatásra hevesen reagáló bimbói,karcsú,törékenynek látszó alakja,szépen ívelt ,fissen borotvált kelyhecskéje láttán az emberfia gyorsan elveszti az eszét,ami pillanatok alatt az alsóbb régiókba tevődik át.

Action

Miután kellően kigyönyörködtem magam Kami elragadó szépségében,és képes voltam mondani Neki már összetett mondatokat is,átadtam a neki szánt kedvenc cskot és egyéb apróságot tartalmazó ajándékot.Megbeszéltük a programot,hogy elsősorban ismerkedő jellegel érkeztem,kedvesen innivalóval,és kávéval kínált,majd felszólított,hogy dobjam le a ruhákat,kezembe nyomott egy friss törcsit,és nem az ujjamat fogva bevezetett a fürdőszobába

.Megkért,hogy várjak egy pillanatot,ezt kihasználva töltöttem magamnak egy felest a szájvízből,majd kedves vendéglátóm váratlanul Éva-kosztümben lépett be hozzám,és közölte,hogy szeretné,ha együtt tusolnánk.Mivel nem vagyok én semmi jónak az elrontója,kézségesen beleegyeztem Kami kérésébe,és helyet szorítottam neki magam mellett,amitől az eddig félkómában levő Kispajti rögtön elkezdett öntudatra ébredni.
Házigazdám ezt észlelve elkezdte játékosan fürdetni asszisztensemet,egyre határozottabban simogatta a tusfürdővel,majd elkezdett a csatolt tartománnyal is intezíven foglalkozni,Közben én is lelkesen " fürdettem" ,simogattam vendéglátóm csodaszép cickóit,kicsit elidőzve a formás,keményedő bimbóknál,melyek heves nyújtózkodással reagáltak a kedvességre,majd tenyerembe öntve némi tusfürdőt lejjebb kezdtem haladni bájos kedvesem testén,Szépen odaértem a szépen borotvált kincséhez,gyengéden végigsimítottam,amire Ő megremegett és megszorította hamvas combjaival a kezemet.Éreztem,hogy nincs ellenére a dolog,de nem szerettem volna csúfosan rövid randit,ezért határozottan elvettem tőle játékszerét,megtörölköztünk.és átmentünk a játszószobába.

Miután elhelyezkedtünk az ágyon,megkértem a ház úrnőjét,hogy hadd kezdjem én a kényeztetést,amibe lelkesen beleegyezett.
Először is váltottunk néhány csókot,ami meglepetésemre nem a tipikus szájrapuszi-oszt-jólvan volt,hanem igazi,barátnős nyelves csók ! Már ezért megérte idejönni !
Szép lassan ottagyva kedvesen ajkait,elindultam dél felé hogy üdvözöljem a kádban már bemutatkozó szépséges ikreket.Jól fogadták kényeztetésemet,a bimbócskák majd átszúrták a nyelvemet,miközbem vidáman köröztem rajtuk.
Lassan otthagytam játszótársaimat,és megérkeztem Kami ékességéhez,ahol már a kis pillangó szárnyak enyhén kinyílva várakoztak,készen állva gazdájuk elröptetéséhez.Beköszönésképpen benyalintottam szép,húsos ajkai közé,majd elkezdtem a nyelvemmel lassan ,simogatóan kényeztetni kedvesem csupasz ékszerét,ami érezhetően nem volt ellenére.Reakcióit érezve fokoztam tevékenységemet mire észrevettem,hogy Kami szinte némán a gyönyörök kertjébe röppent,mindezt csupán csípője heves remegésével,és combjai összeszorításával éreztetve.

Miután jelezte,hogy most picit érzékeny lett,pihenésképpen elkezdtünk picit matekozni,egy kis osztás-szorzás után mindkettőnknek a 69 jött ki végeredménynek,ezért csinos házigazdám megkért ,hogy feküdjek hanyatt.
Kényewlmesen elhelyezkedtem,Kami még egy picit tett-vett fölöttem,majd éreztem ,hogy kispajtim a lehető legjobb helyre,illetve ajkak közé került.Kami kedvesen megkérdezte ,hogy milyen erősen és milyen intenzitással szeretem,majd lágyan franciázni kezdett .Szenzációs élményben volt részem. Előszőr lágyan,szinte csak a nyelve hegyével körözött a makkomon,majd szépen lassan az egész rudat végignyalogatva,csókolgatva éreztem ,hogy lassan teljesen eltűnök csöpp kis szájacskájában.Közben én is csókolgattam,nyalogattam finom kis kelyhecskéjét,csak itt jöttem rá,hogy a magasság beli különbségek vízszintben is megmaradnak,mert ha kedvesemet jobban ráhúztam arcomra,akkor utána Ő kapaszkodott visszafelé játszópajtásához,szóval jó kis húzd meg -ereszd meg játék lett belőle :)! Soha rosszabb időtöltést nem kívánok senkinek.
Miután éreztem ,hogy közeleg a vég,jeleztem Kaminak,hogy fel a kezeket,mert lövök,huncutul visszanézett rám és átkapcsolt egy kellemes,lágy kézivezérlésbe,mire már én sem bírtam tovább tartani magam és útnak engedtem az ovisokat,olyan bőséggel,hogy jutott belőle mindenhova vendéglátóm cickórai nyakára ,mire mosolyogva mondta,hogy a végeredményből látva jól éreztem magam :) .
Kedvesen letörölgetett megkínált innivalóval,majd barátnősen hozzámbújt,mint egy kiscicia,és kellemes beszélgetésbe kezdtünk az élet nagy dolgairól.Mivel az órára pillantva éreztem,hogy második kör részemről már csak nagyon összecsapva sikerülne,ezért mondtam,hogy már csak maradjon így mellettem és dumcsizzunk,Erre ártatlan szemmel megkérdezte,hogy esetleg egy masszázshoz mit szólnék? Hát,mit szólhattam volna!

Szépen hasrafordultam , és elkezdett olajjal bekenve masszírozni. Bár állítása szerint nem tanulta de olyan lelkesen,nagy hozzáértéssel csinálta,hogy le a kalappal előtte ! Sosem hittem volna,hogy egy ilyen törékenynek látszó pici lányka kezében ilyen erő lakozik!
Nagyon kellemesen ellazított,átgyúrta a derekamat,időnként sajongó vállaimat,hogy úgy éreztem,teljesen újjászülettem.
Mivel már időm erősen végéhez közeledett,és sajno sidőpontra kellett valahova mennem,kénytelen voltam lassan a távozás gondolatával kacérkodni, bár Kami egy pillanatig sem foglalkozott az idővel.
Szépen elvonultam tusolni,kedvesen megkérdezte,hogy kérek -e másik törcsit,majd velem tartott a kis drágám,és kedvesen megmosta a hátamat
Ezek után öltözködés,érzékeny búcsú részemről,és tipli a dolgaim után.

Elszámolás

Extrát nem vettem igénybe,hacsak kedves vendéglátóm kedvességét,maximális barátnős hozzáállását nem tekintem extrának.
Virágcsokor mértéke meglepően a régi pesti átlag , került bele az ajándékos zacsiba,amit még érkezésemkor tettem le a komódra,és távozásomig ott is volt.
Ajándék nagyságáról bővebb infóból tájékozódhatunk,illetve Kami is elmondja kérésre telefofon,Ennek mértéke az előzetes infókhoz képest a helyszínen sem változott.

Kamilla, jó szexpartner

  Timsel73

Egyeztetés

A Tobbszori hivasom utan visszacsorgetett rugalmasan kézsegesen sikerult megfelelelő időpontott talalnunk

Megközelítés

a hely a nyugati palyaudvar kozvetlen kozeleben talalhato alapos felderites utan felfedeztem hogy trolival is kőnnyen elérhető meg 4-6 villamossal is bár onnan egy kiados seta aran lehet elerni a randi helyett a kesoi orak miatt kocsival erkeztem könnyedén odataláltam a parkolas igy sem ment könnyen de megoldhato fizetos a környek nagy része

Helyszín

A légyott helye egy ujjepitesu tarsasház felsobb emeletén találhato tobbszori ottjartamkor a lift altalában mukődik pechemre utoljara nem szerencsere nem kell sok emeletett megmászni mindossze harmat

Hirdető külseje

A leanyzo nem árul zsákbamacskát hisz arcos képpel hirdet belépve egy sugárzóan kedves aranyos filigramm picur fiatal leány fogadott fekete miniruhaba es i kedvesen beinvitált rögtön egy hosszú előszobaba megkinált hideg vizzel ami jol esett

Action

A programot mar elöre leegyeztettük csak az pontositottuk hogy mennyi az időkeret en nfsz kertem amit nagyon ugyesen esjol csinalt állando szemkontaktus es megfelelelo kedves hozálassal nagyon jol csinalt majd folytatuk mar felvertezve gumival,elöször ö lovagolt meg engem majd fordultunk aztan hátso pozt is kiprobaltam amit maximális odafigyelessel es egyutt mükődően csinalta meg egy kellemes masszirozást is kaptam tole végén kis ősszebújas beszelgetes majd irany a furdo vegen meg kv is kaptam a masfel orat tartalmasan töltöttük Összeségében remekul ereztem magam a kedves szolgálatkesz es kellemes kiszolgalas es az odafigyeles miatt

Elszámolás

Korrekten előre a pesti átlag alatti a bonuszok nélkul teljesen megfelelő

Kamilla, jó szexpartner

  Nuvolari

Egyeztetés

Előző nap hívtam, és abban maradtunk, hogy a tervezett időpont előtt 1 órával még keresem. Jó volt neki az időpont, amit ajánlottam, és türelmes volt, pedig a rossz térerő miatt mindkettőnknek mindent legalább kétszer kellett elmondanunk. Mélyebb hangja van, mint amire számítottam, de ezzel együtt is nagyon aranyos.

Megközelítés

Nyugatitól pár percre, ezért a tömegközlekedés nagyon jó, repülőn és hajón kívül minden megáll a közelben. Legközelebb talán a trolik tesznek le. Parkolóhelyet találni már problémásabb lehet, de talán annyira közel mégsincs a Nyugatihoz, hogy ne legyen lehetséges.

Helyszín

Új építésű (vagy szépen felújított) ház emeleti lakása. Sajnos a lift rossz volt, amikor ott voltam, remélhetőleg hamar megjavítják. A lakás is újnak néz ki, rendezett és ízléses. Jó nagy az ágy, és van egy fotel a ruháknak. A fürdőszoba kádas, van elég tusfürdő és van szájvíz is. Régen jártam már itt egy másik lánynál, aki már nincs az oldalon, de most nem láttam jelét, hogy bárki más lett volna a lakásban.

Hirdető külseje

Kamilla egy pici, aranyos lány, egyedien szép arccal, gyönyörű szemekkel és bájos mosollyal. A képekhez és a megadott súlyhoz képest szerintem fogyott, de a cicijei ugyanolyan szépek most is. Egyszerű, ámde szexi utcai ruhában fogadott.

Action

Rövid ismerkedő beszélgetés után adott egy törülközőt és elkísért a fürdőszobáig. Tusolás után megkínált egy pohár innivalóval, én elfogadtam, és arra kért, feküdjek le.
Miután megkaptam a vizemet, odabújt mellém, csókolni és simogatni kezdtük egymást, és hamar megtalálta a velem egykorút is, de én jobban szeretem, ha én kényeztetek először. Rögtön értette, mire készülök, ezért úgy helyezkedett, hogy odaférjek. Nagyon finom puncija van, öröm volt nyalni. Nem túl hangos közben, de ha jól sejtettem, sikerült eljuttatnom a csúcsra.
Utána helyet cseréltünk, ő vett szájára engem. Kézzel is besegített, ami engem nem zavar. Nem tartott sokáig, mire gumit kellett húznunk, és ha már feküdtem, ő jött először felülre. Így is nagyon finom volt a puncija, és még hozzám is bújt közben, hamar elvitt a csúcs közelébe. Pozícióváltást javasoltam, kutyusban folytattuk, és így sültem el.
Tisztálkodás után összebújva beszélgettünk. Az elején kicsit mintha zavarban lett volna, de később megeredt a nyelve (úgy is). Elkezdtem újra simogatni a cicijét, és ettől újra éledezni kezdett a műszer. Ő is észrevette, kapott az alkalmon, és kézzel-szájjal felváltva kezdett újra játszani vele. Másodszorra már sok idő kellett az eredményhez, de közös fáradozásunk végül sikerhez vezetett, a mellére és a hasára mentem el.
Még egy kis beszélgetés, folyadékpótlás, aztán elmentünk zuhanyozni (többes szám, mert ő is elkísért). Búcsúzkodás, öltözködés, de utóbbit csak én, Kamilla végig meztelen maradt. Nem bántam :)

Elszámolás

Az elején kérte, amivel szerintem semmi baj nincs, főleg hogy először voltam nála. A csokor mérete a pesti átlag alja, de pontosabbat is megtudhattok a bővebb infóból.

Kamilla, jó szexpartner

  guilt

Egyeztetés

Telefont azonnal felvette. Késő estére egyeztettünk időpontot ezért kérte, hogy egy órával előtte majd erősítsem meg, hogy még mindig aktuális. Flottul ment minden, nagyon kedves volt.

Megközelítés

A körúttól 7 perc séta. Tömegközlekedéssel kiváló, szinte 1 percre csökkenthető a gyaloglás. Autóval a parkolás lehet, hogy nem egyszerű, napszaktól függ szerintem, ahogy minden belvárosi helyen. Westend parkoló szintén pár perc séta.

Helyszín

Új építésű társasház, lifttel. Tiszta rendezett lakás. Egyedül rendel. Fürdőben minden ami kell, többféle tusfürdő, szájvíz. A szobában nagy ágy, fotel, éjjeli szekrényen halkan szól a rádió.

Hirdető külseje

Gyönyörű, sportos alacsony lány. A valóságban sokkal szebb mint a képeken. Olyan csábító, szenvedélyes kisugárzása van élőben, ami a képeken nem jön át, ahhoz profi fotós kellene aki el tudja kapni a pillanatot.
Formás mellek és popsi, gyönyörű szemek és ajkak.

Action

Elmentem zuhanyozni, mondta, hogy mindjárt jön Ő is. Azt hittem úgy érti, hogy vissza a szobába, de meglepetésemre a zuhanyzóba jött. Ez nagyon kellemes meglepetés volt, fantasztikus látvány egy ilyen szépséggel a közös zuhanyzás.
Zuhanyzás után szobába vissza. Gumis franciát kértem, amit olyan jól csinál, hogy az valami egész hihetetlen, az a fajta érzés amikor olyan keményre áll tőle, hogy majdnem szétdurransz.
Ezután szemből belém ült, csak Ő mozgott. Ezt is olyan jól csinálja, hogy szinte végig élvezésközeli állapotban tart. Nem is bírtam túl sokáig ebben a pozícióban kivégzett.
Ezután sokat beszélgettünk bújtunk, simogattuk egymást. Tökéletes barátnő feeling. Totál elvarázsol.

Elszámolás

Pesti átlag, a telefonban elmondottnak megfelelő. Nagyon megéri. Előre adtam.

Kamilla, jó szexpartner

  Timsel73

Egyeztetés

lehet hogy óriási szerencsém volt néhány probálkozás után szinte azonnal felvette,remek érzékkel sikerült találni gyorsan időpontott a rugalmasságának köszönhetöen

Megközelítés

A megfelelő helyismeret birtokában kocsi helyett bkval közelíettem meg de ottjártamkor is volt elég parkolóhely több is és mivel közel esik egy forgalmas csomóponthoz könnyen megközilithető lehetne miután befelyezték köruti vágány felujitasokat addig azonban a Ferdinánd hid felöl a kis elkerulő utakon keresztul vagy a városliget irányábol érdemes erkezni celszeru a waset használva akár indulás elött ujraterveztetni az elérési utvonalat igy akár 20 perc alatt is sikerult odaeni miutan többször volta mindig mas utakat használva A parkolÁs közelben szinte a randi hely mellett is megoldható fizetös a pesti átlag szerint

Helyszín

A a légyottra kijelölt hely egy modern építésű társasház x emeleten található.A be jutás a kapukód megszerzése után könnyen megy egy modern lift sűvit fel veled az emeletre ,ahol egy modern lakásba jutsz, Valószínűleg többen tevékenykednek ebbe a munkakörbe de a jó logisztikának köszönhetően én nem találkoztam olyannal ki hasonló cipőbe jár

Hirdető külseje

Miután informatív képekkel hirdet ahol jol latszik minden és nem árul zsákbamacskát nem csalódtamSŐT a hirdetésének megfelelően egy tündéri vagány pici lány fogadott aki kedvességével közvetlenségével rögtön rabul ejtett teljesen barátnős feelingem volt

Action

Mivel csak egy órára mentem a gyors fürdés után egy natur nfzs kertem melyet nagyon kézségesen kellemes és jól csinált még szemkontaktus is volt majd utána több pozba is folytattuk kellemes és ruganyos testével a nagyokat meghazudtoló kirobbanó energiával óriásit alakítottunk majd lenyugodva egy oda bujos rész következett amit szintén nagyon élethűen adott elő mar mar barátnői figyelmességgel az idő hamar elgurult így a tisztálkodás mezerejére léptem egy rövid puszi kicsi csevej es mar léptem is tovább mivel teljesen kinyomni a telomat elfelejtettem a kedves kollégám készeri aggodó és sürgető hívása megtalált amit szinten rugalmasan kezelt .Kilépve a pihenőidőt kelemesen felhasználva energiával feltöltődve ugyanakkor kellemes ézésekkel fuligg érő szájjal távoztam

Elszámolás

Mikor először mentem természetesen előre a megadott összeget letettem a pesti átlagnak megfelelő arányba. Később már az időaránynak és extrák igénybevevésének fügvényében utólagos elszámolásra tértünk át a kölcsönös bizalom jegyében

Kamilla, jó szexpartner

  chicago_sunroof

Egyeztetés

Még sosem egyeztettem vtr-n. Lefoglaltam az időpontot, majd telefonos egyeztetés után vissza is igazolt nem sokkal.

Megközelítés

6 kerület, West End mögött található a kúria. Nem leven autóm, nem tudom, hol lehet parkolni, de tömegközlekedéssel nagyon könnyen el lehet jutni a helyszínre. Rengeteg opció (troli, metro) minimalis / szinte semmi gyaloglással.

Helyszín

A környéket új társasházak és régi polgári bérlakások tarkítják. Elsőre kicsit megijedtem, hogy egy utóbbiba visz az utam, mely olyan állapotban volt, amelyben II. világháborús jeleneteket is leforgathattak volna. Szerencsére nem így történt. Új építésű társasház, melyben sikerült kicsit eltévednem, magam hibájából. Fürdőben van minden, ami kellhet, igényes, szoba pedig szép, minimalista, tiszta.

Hirdető külseje

Képek teljesen visszaadnak mindent. Kamilla egy sportos, alacsony lány, mosolya egészen varázslatos. Testét egy-két tetoválás díszíti.

Action

Találkozó elején nehezen találtam meg a lakást, félreértettem Kamillát, de utána minden flottul ment. Lepakoltam a szobába, majd irány a fürdő. Be kell valljam, kicsit az elejen megijedtem, Kamilla elég ridegnek tűnt. Nem mintha én olyan pozícióban lennék, hogy emiatt akárki felett is ítélkezhetnék, hisz szociális képességeim, hmm hogy is mondjam, nem tartoznak a legfőbb erősségeim közé. Szerencsére fürdőből kijövet ez a félelmem elszállt, a távolságtartás teljesen szertefoszlott.

Visszatérve az agyon kezdtünk egymásba gabalyodni. Csókolózás és simogatassal inditottunk. Nagyon finom illatos, bársonyos a bőre. Nem sokkal később ő vette kézbe az irányítást. Először kézzel kezdte el verni a farkam, közben szájával a környékét kényeztette, minden kellő figyelmet kapott. Hamarosan gumit kaptam, majd óvatosan rámült és belecsúsztam.

Fantasztikus érzés volt, nagyon ügyesen mozgott, hol lassabban, hol gyorsabban. Simogattam ahol értem, gyömöszölgettem a fenekét, lábait. Próbáltam tovább húzni a műsort, de ember legyen a talpan,aki ilyen finom punciban sokáig húzza. Miután telelőttem a gumit, hagyott nyugodni, nem pattant le rólam rögtön.

Kis tisztogatás, kis folyadék. Közben egész sokat beszélgettünk a világ dolgairól. Ezért is volt nekem olyan fura a kezdeti távolság, hisz nagyon aranyos, közvetlen lány Kamilla. Nevetése, mosolya különösen megfogott.

Kis idő múlva megkérdezte, hogy másodjára szokott-e menni. Mondom 50-50, az égiektől függ. Újabb franciába kezdett, ám ekkor kértem, hogy forduljunk 69-be, hogy én is tudjak egy kicsit nyalakodni. így már sikerült elég keménynek lennem. Újra nyeregbe pattant, am itt már nem jött össze a vég számomra. Mondtam, hogy ez most a rosszabbik 50%.

Gyors fürcsi, öltözés, majd búcsú.

Elszámolás

Először voltam Nála. Előre kérte, amivel nekem nem volt problémám.

Kamilla, jó szexpartner

  profx

Egyeztetés

Egyeztetés először itt a chat-en (a napot itt beszèltük meg) a pontos részleteket pedig telefonon, elsőre felvette, kicsit kevesebb, mint 1 óra múlva már ott is voltam.

Megközelítés

Bkv okés, kicsit azért kell sétálni, parkolás, ha nem is pont a ház előtt, de nem rémálom.

Helyszín

Fürdő&lakás&szoba nagyon rendben van, újabb építésűnek mondanám. Ágy nekem furi volt, nagyon rúgózik, de nem volt zavaró. Ami nem tetszett, hogy a szoba mellett van a fürdő így amikor más használja az zavaró lehet.

Hirdető külseje

Totál olyan, mint a képeken, talán picit vékonyabb élőben (a híres +5kg a kèpeken, ami optikai csalódás csupán). Öltözködés, nem túl sok minden volt rajta :)

Action

Már chaten puhatolóztam a popós progi iránt, illetve, hogy mi az, ami szószerint még belefér, amikor mondta, hogy majd "meglátjuk" már tudtam, hogy nem lesz anál, most vagy én vagyok nagy vagy a lányok között van egy egyezség, hogy dicsérik a méretet, de be nem engednek oda senkit. Mivel előre tudtam, hogy ez lesz, pontosabban, hogy mi nem lesz ezért nem is vagyok csalódott. Ennyit a popóról. Érkezés után, szokásos fürdő, kértem, hogy tartson velem, reménykedtem egy gyors zuhany alatti nfv-ben, ezt kedvesen hárította, hogy majd a baszobában. Bőre nagyon finom, puha és illatos a hátamat kértem, hogy mossa meg, amire megfordultam, már jócskán kész álltam mindenre/bármire. Fürcsi után, szobában kaptam egy egész jó franciát, tövigről álmodni sem mertem a fentebb említett dolgok miatt, ágy mellett állva lett végem, a testére élveztem. Ismét gyors zuhi, majd ágyban fetrengős beszélgetès, itt éreztem, hohy feloldódott vagy hogy megtaláltuk a közös hangot, kis kacarászás (értelmes csaj). Aztán 2. menet nf majd esőkabát a program: lovacska,misszi végül kutyus, közben voltak kisebb hanghatások, nem hiszem, hogy összejött neki, nem csinálok az ilyenekből egó-dolgot. Végül hátamon fekve francia-kezes párossal lett végem. A 2. menet alatt többször elment az ihlet em a fürdőből jövő hangoktól (semmi extra nem volt csak zuhany és ajtó nyitás-csukás) pont rosszkor ez zavart picit. 2.menet után zuhany és távozás. Összesítve az zavart, hogy a fürdő melletti szoba a miénk, az elején lassan lazultunk el, de ha megyek még szerintem másodjára jobb lesz majd az összhang. Ami nem tetszett, hogy az 1 óra az be van tartatva, nem akartam ott aludni vagy ilyesmi, csak 50. percben szólt, hogy lassan lejár az időnk. Jó dolgok: imádnivaló, ha elengedi magát, vicces és nagyon dögös, fiatal, még biztos visszamegyek hozzá.

Elszámolás

Korrekt volt, elszamolás rendben ment, érkezés után, mivel először voltam szerintem ez így ok.