Melani Szexpartner Budapest, IV. kerület

Beszámolóim

Melani40, felejthetetlen szexpartner

  Tudortok

Egyeztetés

Rátelefonáltam fél órával a randi előtt. Felvette, kedvesen elbeszélgettünk, megkérdeztem a fél órás tiszteletdíj árát, és mivel kedvezőnek találtam a stílusa is megnyerő volt, fixáltuk az időpontot

Megközelítés

Megmondta az utca nevet, Újpesten a központhoz közel, kis séta. Parkoló is van elég a panelházak között, de én BKV-val mentem, így gyors, és egyszerű volt megtalálni a házat. Ház elől még egyszer felhívtam. Emelet, ajtószámmal pontos cím, és hipp hopp az ajtaja előtt voltam, ahol diszkrét nyitással várt.

Helyszín

Jó állapotban lévő panellakás. A nagy kinti meleg ellenére elviselhető volt a lakás levegő hőmérséklete, mondjuk később felizzott a levegő, de ez a jó partnernak volt köszönhető. :) Tusfürdő 4-5 elegendő mennyiségben, minőségben, felújított szép fürdőben. Törölköző jó volt, szájvíz rendben odakészítve. A szobában rend, egy ágy kinyitva, ami kényelmesnek bizonyult a későbbiekben többé kevésbé.

Hirdető külseje

Már az ajtónyitáskor, megakadt Melanin a szemem. Egy jó karban lévő 40-es, szép arccal, kellemes domborulatokkal, szexi bugyiban, és átlátszó kendőben várt. A bőre csodálatosan lebarnulva, amúgy alap fehér. :) Nagyon jól illik a gyönyörű vörös hajához. Csókos száj, szép nyak, cicije közepesen nagy, kellemes bimbókkal. Megfelelő formákkal rendelkezik, hogy a pasikat felizgassa már első látásra, és ha megfordul, kerek popsija, hívogatja az embert. Lába is szép, akinek számít a lábfeje is izgató. :) Igényes nő, akit mindenképp az utcán is megnéznél. Puncija csupasz, forró, és izgató.

Action

Kedvesen fogadott belépéskor , puszival. Megnyerő mosolya, és modora van. Kicsit beszélgettünk, aztán elmentem fürdeni. A meleg víz jól esett, de már siettem vissza hozzá, mert izgatott, hogy milyen ha közelebb kerülünk. Csók van, de extraként. Én szeretem az összebújósabb indítást, így igénybe vettem ezt a lehetőséget. Leheveredtünk az ágyra, már csak a bugyi volt rajta, izgató volt a látványa. Közelebb bújt, jól, izgatóan, nyelves csókcsatát vívtunk, ami már megmozdította a farkam. Szerettem volna felfedezni, így a csókok után lefelé indultam. hagyta magát kényeztetni, talán jól is esett neki. finom bőrén haladtam lefele, melle jól reagált a simire, és a puszikra...kicsit elidőztem a lábai között, de a talpáig felfedeztem.
Ezután került le a bugyi, és én térden állva kezdtem nyelvvel a puncija felderítését. Izgatóan széttette a lábait. Maximálisan jó illatú, szép húsos puncija van. Ahogy nyaltam, nem tétlenkedett a lábaim közé nyúlt, és a farkam simogatásával keményített meg teljesen. Még egy kis csókolózás, és áttadtam neki a terepet. A hátamra feküdtem, és gyönyörködtem benne, ahogy franciázott. Finoman benyálazta a farkam, és remek szopásba kezdett, a keze segítségével. Nagyon ügyes, jó a technikája, és érzéki volt a kényeztetés. Már szerettem volna szeretkezni vele, így gumit kértem.
Ügyesen felöltöztetett, és a farkamba ült. Ügyesen mozgott, közben csókolóztunk, gyönyörű cicije ringott az arcom előtt ,amit alkalomadtán be is kaptam, szívtam a bimbóját. Ez is jó érzés volt, de amikor megkértem hogy térdeljen fel, és hátulról támadhattam az volt a csúcs. Szép kerek fenekét markoltam, ahogy a szoros puncija elnyelte a farkam. Gyönyörű látvány volt ,ahogy a farkam mozgott benne, alig bírtam magam visszafogni. Ez volt a randi legjobb része, nagyon izgató volt.
A végén megkértem, hogy kézzel segítsen rajtam, nagyot élveztem az ügyes kézimunka végén. Kedvesen reagálta le a nagy mennyiségű anyagot, letörölgette, végig fennmaradt az intim légkör.

Elszámolás

Nekem megfelelt, a csók extra, jobb lett volna ha nem az, mert nagyon finom volt. Elszámolás teljesen korrekt, úgy ahogy előtte a telefonban megbeszéltük.

Melani40, nagyon jó szexpartner

  kannonmilk

Egyeztetés

Elsőre felvettem a telefont és kedvesen tájékoztatott, a hangja már telefonon keresztül nagyon csábító volt szerintem.

Megközelítés

Tömegközlekedésről csak annyi fogalmam van amit autóból láttam, szerintem egyszerű lehet az is. Kocsival nagyon egyszerűen odataláltam a parkolás ingyenes és egyszerű. GPS pontosan oda visz ahova menni kell.

Helyszín

Kis panel lakás erre szokták azt hiszem azt mondani hogy a célnak megfelel. Az ágy egy kicsit lehetne nagyobb bár ez a vendégek többségének biztosan nem probléma csak nekem :P Fürdő is teljesen rendben volt. Szintén mondhatni a célnak megfelel.

Hirdető külseje

A képeknek tökéletesen megfelel, szerintem semmi retust nem lehet felfedezni a képeken. Az arca is nagyon tetszett nekem (négy és felet pontoztam volna ennek ellenére, miért nem lehet fél pontot adni), a mosolya gyönyörű és aranyos. Vannak hölgyek akiknek van egy megfoghatatlan erotikus kisugárzásuk, aurájuk, nevezze ki minek akarja biztosan értik a makktársak miről beszélek. Melaniban ez nagyon erősen megvan. Volt kérésem hogy miben fogadjon, de nem adtam pontos leírást, amiben fogadott viszonyt vadító volt. A négyes és hetes képen amikben van azt képzeljék el egy képen :O

Action

Fürdőből kijövetelemet követően én kértem hogy egy kicsit beszélgessünk, de ez tényleg nagyon rövid lett mert nem tudtam ellenállni ennek a testnek :) Csókolózni kezdtünk el. A technikája nem a legjobb kissé talán passzív is, de nekem ettől érződött igazán barátnő feelingesnek, mert így egyáltalán nem volt benne semmi erőltetett, biztosan nem játszotta meg csak magát adta. Közben hátradőltem az ágyon és szép lassan elkezdett lefelé haladni. A franciáját a csókjához tudnám hasonlítani. Messze nem a legjobb, egyáltalán nem pornós, de csöppet sem rossz. Erre is nem tudnék mást mondani minthogy egy ilyen barátnős érzése volt, annyira élveztem is hogy elidőztem ezen egy jó darabig és közbe a testével játszottam ahol értem (odáig nem értem el ebben a helyzetben). A lassú, érzéki tempó ellenére amikor már úgy éreztem hogy végem lenne kértem hogy cseréljünk. Szerettem volna most már én is kényeztetni őt, amit ha másból nem is az eddigi beszámolóimból is kivehető :) csak hogy az történt hogy félre értette hogy mit értettem a "cseréljünk" alatt és mielőtt kettőt pisloghattam volna már gumi volt az egyszeműn és hanyatfekve várta hogy menjek belé.. Igaz hogy itt még ettől függetlenül kényeztethettem volna én is, de annyira kíváncsi voltam hogy ilyen finom lehet-e belülről is hogy inkább csak sodródtam az árral. Ahogy rákészültem hogy belefogok menni papás-mamás pózban a lábait hátrafeszítettem és úgy kezdtem el szép lassan tolni, és minden egyes mozdulattal szép lassan egyre mélyebbre hatoltam (főleg hogy részemről ki is maradt az előjáték ezért különösen óvatos voltam). Iszonyatosan szűk volt, nagyon tetszett. Időt ilyenkor nem tudom már számon tartani, de kérdeztem tőle egy idő után amikor még nem gyorsítottam be hogy milyen és mondta hogy egy ideje (mivel nem volt elérhető egy darabig és elsők közt tértem be hozzá egy kihagyás után) nem volt valami aktív ezért tényleg különösen szűk és ha lehet ne toljam neki teljesen mert az már fáj is neki. Így is tettem aztán gyorsítottam, gyorsítottam.. amikor már éreztem hogy nem sok van hátra nem tudtam visszafogni magam és végig tövig mentem, de itt már úgy láttam hogy élvezi is. Ahogy kezdtük lényegében abban a pózba is fejeztük be. Bár szerettem volna látni, markolni a fenekét is azt mondta hogy nem szeretné ha most hátulról kapnám el mert az biztosan nagyon fájna. Igazából nem is bántam mert iszonyatosan szép látvány volt a mellett le-fel ugrálni és csókcsatákba bonyolódni menet közben.
Az első menet befejeztét követően kis pihi és beszélgetés következett amiután kértem hogy masszírozzon meg. A masszázs biztosan nem profi, de ennek ellenére még is nagyon finom volt és annyira jól is esett aznap, hogy már másra nem is került sor. Hagytam hogy a hátralevő időnkben végig masszírozzon. (egy órát maradtam) Ritka számba megy hogy ennyire jól el is tudtam beszélgetni valakivel masszázs közben. Nem csak egy odaadó és gyönyörű nővel találkozhattam, de még értelmes is!

Elszámolás

Szerintem teljesen korrekt volt elején helyeztem el szó nélkül az asztalra. Pesti átlagnak mondanám. Érték arányban meg annyit mondanék hogy biztosan nem utoljára voltam nála :)

Melani40, nagyon jó szexpartner

  szajas

Egyeztetés

Többször beszéltünk a végleges időpontfoglalás előtt, mert kicsit nehezen jött össze, de végül is összejött. Senki sem hibáztatható, egyszerűen így alakult.

Megközelítés

Autóval mentem, könnyen, egyszerűen megközelíthető, ingyenes parkolás, viszont cserébe elég nehéz üres helyet találni, de nem lehetetlen.

Helyszín

Klasszikus sokemeletes panelház X-edik emelete, tiszta, kétszobás kecó. Célnak teljesen megfelel.

Hirdető külseje

Na hát ez volt az első pozitív meglepetés, abszolút csinos, formás, jó alakú Hölgyemény, a képeken abszolút Ő van, de élőben ugyanilyen bombázó a maga nemében. Széparcú, formás testű, egyszerűen szívesen beljebb mész a lakásba.

Action

Amíg zuhanyoztam, addig megvetette az ágyat, majd Ő is lezuhanyzott. MIre beért, vártam az ágyon, majd elindultak a kezeink felfedező útra, simogattuk-csókolgattuk egymást. Csodás kebleit már ekkor csókjaimmal halmoztam el. Kis idő múlva ágyra dőlve folytattuk, és én kerültem elsőnek felülre. Itt derült ki, hogy a csókolózás extra, így ezt most kihagytam, pedig..... Folytattam a csókolgatását, a csodásan jelző keblein túlhaladva leértem a mennyek kapujához. Nagyon kellemesen reagál rá, nedvesedik, nyögdécsel, határozottan látni-érezni, hogy élvezi. Na ez pluszt ad ilyenkor hozzá, sőt kis idő múlve kérte, hogy az ujjammal is cirogassam a beljebb lévő érzékeny részeket. Végül azt hiszem eljutott ahova kellett. Cserét követően igénybevettem az ágy keretét, és már-már fölé hajolva toltam a szerszámot a szájába, melyet tövig elnyelt, huuuhh, még most is megremegek, ha rá gondolok. Közben a másik kezemmel simogattam a punciját, ujjammal ki-be járva benne. Majd amikor a franciája megtette hatását, munkaruhát húztunk, és hátulról behatolás. Nagyon kellemes érzés vele ezt megtenni, és ismét kis nyögdécselések hallatszottak édes szájából. Sajnos a több pózt nem tudtuk kipróbálni, mert hamarosan végem lett, gyerekek a gumiban landoltak. Kedvesen kínált innivalóval, kávéval utána, de inkább a mosakodás, és léc.

Elszámolás

A végén letettem az asztalra az átlagos ajándékot.

Melani40, jó szexpartner

  Wharfedale

Egyeztetés

Tíz után hívtam , még ki sem csöngött és már is meghallottam kedves hangját . Minden információt részletesen átadott .

Megközelítés

Árpád üzletház melletti utcában van , autóval mentem , érdekes módon alig volt parkolóhely .

Helyszín

Lakás normális a tisztaság az uralkodó . A fürdőben bőséges tusfürdő és szájvíz választék van .

Hirdető külseje

Dögös bögyös , igazi tüzes milf . Arckitakarástól nem kell tartani , jól esik ránézni .

Masszázs

Inkább ösztönösnek, mint tanultnak hatott a teljesítménye.
Bokától fel nyakig, finoman határozottan, nem fájósan nyomkodta megfáradt testem.
Összességében jól esett, de a futástól bedurrant és bután le nem nyújtott vádlim és combjaim nem vették észre, hogy kezelést kaptak.
Amúgy kellemesen társalogtunk és figyelmesen kérdezgette, hogy éppen jól esik-e amit és ahogy csinál.
Majd észrevétlenül lekerült a melltartó és kezdetét vette az erotika , ami már igazából a kényeztetés része szerintem annyira izgató és finom...Közben nem bírtam tartani a kezeimet magam mellett simogattam bársonyos bőrét ahol csak értem.

Kényeztetés

Szinte észrevétlenül jött a fordulás, teljesen egybeolvadt a masszázs és az erotika , ugyanis az folytatódott csak épp egy kicsit lejjebb. Pár perc múlva kezeimbe adta csodás melleit hogy úgy tehessem a farkam a mellei közé ahogy én szeretném. Őrjítően jó volt alig bírtam visszafogni magam főleg mivel amint előbukkant ágaskodó farkam Melani mellei közül rögtön a szájában landolt. Isteni érzés volt. Ezután fogta magát lekuporodott a lábaim közé és egy isteni franciával kivégzett. Miután lenyugodtam még masszírozta kicsit a karomat. Teljesen lenyugodtam.

Elszámolás

Teljesen korrektül ment, először mentem de a végén intéztük. Szerintem a kerületi átlagnak megfelelő.

Melani40, jó szexpartner

  Főnök771

Egyeztetés

Nézelődtem. Ismét az oldalon. Carina oldalára tévedtem, regi vágyam volt, hogy meglatogatom. Egyszer. Vettem is telefonom potyogtem a számát. Rögtön föl vette kedves erzeki hanggal tájékoztatott. Le is fixaltuk időpontot. Felora mulva már nála is voltam.

Megközelítés

Miután lefixaltuk időpontot, megkaptam pontos címet, maris autóba ültem és már indultam is. A cím pontos a GPS pontosan a házig navigalt. Parkolot könnyen találtam, sőt több ures hely is akadt volna. Kb. 20 méter sétával már a lépcsőház elöl ujra hívtam.

Helyszín

Liftes több emeletes panel ház. Megfelelő emeleten kilépve liftből már jott is élem, hogy racsos folyosón atjutva pár lepesnyire belepjek lakasba. Lakás tiszta mindenhol rend. Fürdő tiszta kádas függönyös megoldás. Túsfürdők ,tiszta törölköző szajviz minden megtalalhato mi ilyenkor szükséges.

Hirdető külseje

Rácsos részén bekelett, hogy engedjen igy természetesen utcai ruhában tette. Őszintén megvallom nem nagyon figyeltem ruhazatot forma vilaggal voltam elfoglalva. És tetszett amit láttam. Képeknek teljes egészében megfelelő. Élőben bajos aranyos közvetlen, mintha reges régen ismernék egymást, annyira közvetlen volt.

Masszázs

Kötelező tisztálkodási rituálé atesve , vendeglatom a szobaban várt. Félhomályban kivehető volt formás alakja ,amit már csak egy sexy fehérnemű takart. Törölközőt lehelyeztem és kérte fekudjek le az ágyra. Kérdezte mivel szeretném a masszázst? Rabizom. Olajat valasztotta, finoman hátamra csurgatta. És elkezdett masszírozni ,kellemes közepes erősségű ,masszázsal kezdte a hátam gyúrni. Szakszerunek ítéltem meg. Hátam után a labaimat vette kezelesbe, külön külön. Combtol bokaig végig dolgozva. Ezzel is végzett jott egy lágyabb ,kellemesebb simogató masszázs, közben a melltartó is lekerult, és gyönyörű formás mellekkel is rasegitett. Nagyon kellemes finom érzés volt.

Kényeztetés

Masszázs után kérte forduljak meg, persze egy szóra eleget tettem kérésének. Na de ki az aki ilyen keresre nemet mond. Kézzel kezdett neki a velem egykorú kenyeztetesenek. Közben ugy helyezkedett, hogy én is jól érezzem magam és formás gyönyörű idomait tudjam simogatni érezni. Mivel eléggé stresszes és fáradt voltam a velem egykorú kicsit nehezen tért életre. Vendeglatom Carina mindent elkovetett ennek érdekében. Lekerult a bugyi is és kértem, hogy most kicsit én szeretnék örömet okozni neki. Nem volt ellenére keresem,és igy helyet cseréltünk. Fentről indultam adtam ket finom puszit az ikreknek, és nem sokat idozve már a gyönyörű fazonra igazított puncinal találtam magam. Amit rögtön finom elkezdtem kényeztetni, érkeztek is finom hanghatasok Carina részéről. Ezen felbuzdulva finoman és elég hosszan kenyeztettem vendeglatom, aminek meg lett az eredménye ha jól éreztem. Ujra helyet cseréltünk megprobalt még eletet lehelni velem egykoruba, de sajnos stressz és a fáradság győzött rajtam. De az idő is végefelé járt.

Elszámolás

Extrákat nem vettem igenybe, sőt őszintén nem is érdeklődtem. Teljes mértékben korrekt, korekkt hozzállas. Mivel először találkoztunk igy előre kérte a rozsaszalak számát. Nem is volt ezzel semmi gond első talalkozasunk alkalmával.

Melani40, jó szexpartner

  digokan

Egyeztetés

Többször egyeztettünk telefonon, volt hogy neki nem volt alkalmas a beszélgetés volt hogy nekem, de végül sikerült leegyeztetni az időpontot, a kedves hangja nagyon megfogott, nyugodt, kellemes hangja van, ez nagyban befolyásolta a döntésemet hogy nála kötöttem ki. teljesen rugalmas volt akár korábban is mehettem volna de így Ő is kényelmesebben el tudott készülni. A telefonban átbeszéltük a lehetőségeket a programot gyakorlatilag mindent.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel mentem így könnyű volt megtalálni a közelben van villamos megálló, busz is és egy kis sétával a metró iskönnyen elérhető, központi helyen van, mégis jó búvóhely :) a házat sem volt túlságosan nehéz bár egy kicsit oda kellett figyelni egy 10 emeletes panel, célnak tökéletesen megfelel,.amikor odaértem felhívtam, egyből fel is vette és megadta a bejutáshoz szükséges kódokat :)

Helyszín

Lakás állapota a célnak teljesen megfelel, a fürdőszobában is minden megtalálható ami szükséges, szájvíz is ki van rakva amit persze elsőre nem vettem észre:) De Melani figyelmeztettet hogy használjam, így visszamentem öblíteni egyet :) aki egy kisebb zavaró tényező hogy nem egyedül rendel, de ez nem okozott fennakadást, nem találkoztam rajta kívül mással az szobában kellemes hangulatfények, az ágyra sem lehet panaszom kényelmes puha :)

Hirdető külseje

A képeknek tökéletesen megfelel, Mivel arckitakarással hirdet kiváncsi voltam, volt egy elképzelésem az arcáról, persze másmilyennek képzeltem, de bejött, szép arca van, dús keblek, vörös haj, markolni való popsi, igazi milf :) Egy lenge hálóingben fogadott ami láttatni engedte a lényegi dolgokat, tetszett a látvány, tudtam hogy jó helyen járok.

Action

Fél órára mentem hozzá, ez nagyban azért behatárolta a lehetőségeket a csók extra nála így azt nem erőtettem, valamint ujjazás sincs. Elmentem fürödni a szobában vetkőztem le, erre mondta látja elég rendetlen vagyok , de majd fél óra alatt megnevel :) Hát nem tudom mennyire sikerült :) bejöttem a fürdőszobából leheveredtem az ágyra elkezdett finoman franciázni ami kellemes volt, közben simogattam őt a ciciket is simogattam de a popsiját is kellemes puha bőre van, egy kis idő után bekent krémmel és úgy masszírozta , ez nagyon izgató volt szólt előre hogy szóljak hogy mikor húzzunk gumit, tartottam tőle hogy a masszírozás véget vet a kalandnak, mivel eléggé teli tárral érkeztem, így kértem húzzunk gumit, fel is került villámgyorsan azt beszéltük meg hogy háturól jövök helkezdtem kefélni, a hanghatásokból úgy éreztem neki is jó, elég gyorsan el is mentem kértem hogy forduljon meg és a cicikre és a hasára mentem el, letisztogatott, egy kissé korán mentem el és mivel még volt bőven időnk így felajánlott egy masszázst ami nagyon kellemes volt, mivel régen volt már benne részem nagyon jólesett. Finoman masszíroz közben jót is beszélgettünk, társaságnak is kiváló a hölgy. Eredetileg többet szerettem volna a cicijeivel foglalkozni, de az erre most talán az idő rövidsége miatt nem került sor, de legközelebb bepótoljuk.

Elszámolás

Előre kérte az ajándékot amivel nem is volt gond hiszen először voltam nála, teljesen korrekt volt még vissza is tudott adni, ami külön pluszpont, teljesen rendben volt a dolognak ez a része is, csók és szájba élvezés nála az extra ezeket nem vettem igénybe, ezt egyébként elmondta a telefonban tehát nem árul zsákbamacskát , nem okozott nagy gondot hogy ezeket nem vállalta, nem volt élet-halál kérdése.:) Az ujjazást sem engedi amit kissé fájlaltam mert állítólag jó vagyok benne :) de elfogadtam és nem tettem szóvá. A végén még volt egy vicces dolog is az ingemet eléggé átizzadtam és betettem a fürdőszobába felajánlotta hogy kimossa , mindketten nevettük a helyzeten , természetesen az ing velem jött :) Távozáskor még kikukkantott hogy a másik szobából nincs mozgás nem volt elbúcsúztunk egymástól egy jó hangulatban telt randi után :)

Melani40, jó szexpartner

  FreddieMercury

Egyeztetés

Elég egyszerűen ment .

Megközelítés

Egyszerű volt , kocsival mentem , a navigáció biztos utat mutatott . Parkolás könnyen kivitelezhető .

Helyszín

Semmi extra , kicsi több lakásos társasház . lakás megfelelően funkcionál a célnak . Tiszta ,rendes .

Hirdető külseje

Vadítóan izgalmas milf.

Action

Ami rögtön szembetűnt az a dús keble és a puncijának fazonja. (Magam részéről támogatom az ízléses fazont, a borotválástól kipattogzott bőrrel szemben.) Fürdést követően finom simogatások közben heveredtünk a fekhelyre. Azonnal a csábos mellekre buktam és nyelvcsapásaimmal kényeztettem őket. A bimbója nagy udvarú, merevedésre hajlamos. Hasának sima vonala, punciszőrzetének bolyhai simogatta arcomat, miközben nyelvemmel körbenyalogattam kelyhecskéjét. Mivel e barlang nedűjének fokozódása megfigyelhető volt, kértem, hogy üljön meredő férfitagomba. Eleget tett örömmel kérésemnek és finom ügetésbe kezdett. A tempót én váltottam galoppba, majd vágtába. Együttlétünk beteljesedése után beszélgettünk. Később Ő kezdeményezte a második menetet. Ekkor hátulról hatoltam testébe. A már említett tükörnek itt lett jelentősége. Általában e helyzetben kissé oldalról szoktam megszemlézni a mellek hullámának játékát. Itt premier plánban szemből csodálhattam tempóm kiváltotta bugyogást, hullámverést és egyéb természeti jelenségeket. Kilövellésem után magában tartott és testmelegségében hagyott lenyugodni.

Elszámolás

Pontos volt ez előre egyeztetettek szerint történt.

Melani40, jó szexpartner

  Leonar

Egyeztetés

Már régóta próbáltam elérni,nem volt könnyű,de megérte.) Mivel sokszor foglalt volt, küldtem egy SMS-t,kb 10 percen belül válaszolt.

Megközelítés

Még csak távolról sem vagyok környékbeli, de elmondás és GPS alapján is sima ügy, és úgy lett könnyen oda találtam .

Helyszín

Társasházi lakás magasföldszintjén dolgozik. Nem találkoztam senkivel. Normális kétszobás lakás , fürdő tiszta, kád, sok tusfürdő. A szoba nekem teljesen bejött

Hirdető külseje

Aki a képek alapján menne, nem fog csalódni,sőt..Nagyon szép és finom tapintású bőr,szerintem olyan mint a képeken, de inkább jobb. Szeretem ezt a korosztályt, de Ő nagyon jól tartja magát.

Action

Elmentem tusolni, majd ő is, mikor végeztem az ágyon, vártam meztelenül, mikor megérkezett a fürdőszobából hasonló öltözékben rám nézett és, tudta mire vágyom! Szemből közelített, én háton fekve vártam, szájába vette a szerszámom és elkezdte a francia nyelv, és szájleckét! Finoman, majd kicsit erősebben, mélytorokkal kombinálva, kezezés nélkül, fantasztikusan csinálja, mint mindig! Mikor már nagyon keményen álltam bele akart ülni, de megkértem,hogy feküdjön hanyatt, és csókolni kezdtem, majd a melleit kezdem nyalni, szopogatni, hamar bekeményedtek a bimbói! Láttam rajta, hogy élvezi, aztán rátértem a punci kényeztetésre a csiklójával, kezdtem, nyaltam, szívtam, néha áttértem az ágyékára is, és számba vettem csodás, és gusztusos szeméremajkait is. Finom íze volt mindenének! Nagyon tetszett neki, nyögött rángatózott örültem, hogy(el)élvezi, amit csinálok! Aztán kicsit kezébe vette a dákóm és hamar készen álltam! Szemből belehatoltam nedves barlangjába, majd finoman, aztán gyorsabban folytattam a szeretkezést, amit nagyot élvezve, fejeztem be!

Elszámolás

Az előre megbeszélt ajándékot a távozás előtt adtam át,korrekt volt,