Kendra Szexpartner Budapest, XIII. kerület

Beszámolóim

Kendra, istennő szexpartner

  kispista001

Egyeztetés

Itt az oldalon chaten egyeztettünk, majd végül vtr-en foglaltam időpontot kora estére. Minden könnyen és gördülékenyen ment, napközben még 1-2 apró részlet miatt hívtam telefonon. Elsőre felvette és a hangjától csak még szimpatikusabb lett.

Megközelítés

Én BKV-val mentem, picit távolabbról sétáltam, de az utcában van buszmegálló, egy utcányira pedig villamos is. Parkolás a ház előtt is megoldható de nem messze van egy lakótelep ahol jópár szabad helyet láttam. VTR-ben kapott cím pontos, a bejutási instrukciók alapján könnyedén bejutottam a társasházba és megtaláltam az ajtóm ami mögött Kendra már várt :)

Helyszín

Új építésű lakás a 13. kerület egyik legjobb részén, minden igényesen, szépen berendezve és makulátlan tisztaság mindenhol. Fürdő mindennel felszerelt ami csak kell (többféle tusfürdő, szájvíz, kispohár a szájvízhez), frissen mosott jó méretű minőségi törölköző. Baszobában nagy méretű franciágy volt amin kényelmesen elfértünk mindketten, illetve mivel elég nagy hőség volt, ezért Kendra bekapcsolta érkezésem előtt a légkondit, így kellemes hűvös fogadott a lakásban.

Hirdető külseje

Képeknek abszolút megfelel, cicik hatalmasak ahogy a képeken is látszik. Popsija szép formás, bőre pedig selymes. Az arca tényleg csak diszkréció van kitakarva, gyönyörű arca van és ígéző szemei. Nekem sokkal jobban tetszett élőben, ami valószínűleg amiatt volt, mert nagyon pozitív kisugárzása (és persze erotikus is :D) van ami számomra jelentősen dobott az összképen. Személyiségileg is kedves, vendégcenbtrikus, tehát abszolút 10/10.

Action

Érkezéskor magassarkúban és egy egész alakos nagyon szexi férneműben (ruhában?) fogadott, mindkettő hamar lekerült, belépés után puszival üdvözölt pici beszélgetés után pedig a szobába invitált. Itt már pár csók kiséretében lekerült róla a fehérnemű és a magassarkú, mielőtt jobban belemelegetünk volna és gyorsan elmentem zuhanyozni. Zuhanyzás közben is beszélgettünk ami szimpatikus volt, hogy nem elvonulva várt mondjuk a telefonját nyomkodva.

Zuhany utána a szobában ott folytattuk ahol abbahagytuk, finom csókok kiséretében lefeküdtünk az ágyra, ahol egymás simogatása közben jeleztem, hogy ha nem bánja én kezdeném a kényeztetését, mert nálam szabály, hogy a hölgyeké az elsőbbség az orgazmusban is. Ennek nagyon megörült és miután belekezdtem a kényeztetésébe elég gyorsan hallhatóan és láthatóan a tudtomra adta, hogy tetszik a tevékenységem. Miután végeztem, összebújva pár csókkal hangolódtunk rá a szerepcserére és elkezdte bemutatni francia tudását ami anyanyalvi szintű volt. Ezután gumit kértem és olyan lovaglásba kezdett amiben nem tudom, hogy volt-e már részem, ezt csak fokozták hatalmas melleinek a ringásai. Ezután missziben és kutyusban folytattuk, majd mivel gumiba nem tudtam elmenni így 69-ben lett végem.

Miután kicsit magamhoz tértem kérésemre kaptam egy nagyon finom masszázst, ami bár szabatkozott, hogy nem szakképzett masszőr, nekem tökéletes volt és nagyon jól esett. Utána vízzel kínált és még picit beszélgettünk, majd gyors zuhany és öltözködés után hatalmas mosollyal az arcmonon távoztam.

Elszámolás

Alap órát voltam vele, extrák nem is kerültek szóba (bevallom nem is néztem meg, hogy vannak-e extrái), az alap órája bőséges kínálatot nyújt.

Kendra, felejthetetlen szexpartner

  07matee11

Egyeztetés

Már régebbről ismerjük egymást, ezért amikor az oldal jelezte, hogy újra aktív a hirdetése már akkor felvettem vele a kapcsolatot, könnyedén ment itt az oldalon üzenetben, le is foglaltam az időpontot, utána pedig a találkozó napján telefonon is beszéltünk, könnyű volt őt elérni, mindenre kedvesen és részletesen válaszolt.

Megközelítés

Én vidéki vagyok, de tömegközlekedéssel érkeztem, nagyon egyszerű volt, egy budapestinek vagy egy olyannak tagnak aki nagyon járatos a BKV közlekedésben pedig szerintem még egyszerűbb lehet, a közelben mindenféle megálló van, a ház előtt pedig sok parkolóhelyet láttam napközben, nem bonyolult a parkolás, így aki kocsival megy számára sincs probléma. A házat nagyon könnyű megtalálni, amit Kendra megad címet a GPS pontosan odavisz.

Helyszín

A lakás egy újépítésű házban található, a bejutásnál követni kell Kendra instrukcióit és akkor nem érheti probléma az embert, a főbejáraton belépve rengeteg ajtóval találkozunk, az egész egy szabaduló szobára emlékeztet, de nem annyira bonyolult, ki is van táblázva minden. A megfelelő emeleten egy szép kis lakásba toppanunk, mindenhol tisztaság van, a baszobában van egy nagy ágy, oldalt szekrények amik teljesen tükrösek, ezekben a későbbiekben nagyon jól lehet mozizni, volt több szék is amikre a ruhákat le lehet pakolni. A fürdő szép tiszta, több féle tusfürdő van kikészítve, valamint kis poharak és szájvíz is, a törölköző nekem teljesen megfelelt, tiszta volt és jó illatú.

Hirdető külseje

Mint ahogy a legelső sorokban említettem korábban többször is jártam már nála így tudtam, hogy mire számítsak, én teljesen szőkén ismertem meg, de ez a mostani hajszín is remekül áll neki, egy szép arcú szépszemű lány, szép fehér fogakkal, és ami ma már ritkaság ezen az oldalon és talán a világban is, a teste teljesen tetoválás mentes, legalábbis én eddig sosem vettem észre rajta egyet sem, jár edzeni, ez a popsin jól észrevehető, rendkívül formás, a cicik pedig brutálisak, óriási méretűek, szilikonosok, de alig lehet ezt megmondani ha az ember kezei között vannak:). A képei közt is látható piros fogadó ruha volt rajta és magassarkú amikor megérkeztem, szenzációsan nézett ki, de biztos vagyok benne hogy az utcán is megfordulnék utána!
Aki a képek alapján úgy dönt, hogy szeretné meglátogatni biztosan nem éri csalódás, a fotók teljesen tükrözik a valóságot!

Action

Megérkezésem után mint régi ismerőst üdvözölt, üdítővel kínált amit el is fogadtam és jól is esett, beszélgettünk, hogy kivel mi történt az elmúlt években, elmentem tisztálkodni, a vizesblokkban minden előírt és kikészített eszközt használtam, amikor végeztem visszatértem a szobába, ő már ott várt engem a korábban említett piros ruhában, fantasztikusan nézett ki, elkezdődött már állva a csókcsata majd pár perc múlva mentünk az ágyra, ekkor ő levette a fogadóruhát és a magassarkút, szinte azonnal rábukott a szerszámomra, remekül csinálta, szuper a technikája, vegyesen kézzel és szájjal is kényeztet, próbált úgy helyezkedni, hogy a mutatványt, és a tükörből is még többet lássak mindenből, közben folyamatosan izgattam és ujjaztam a tükörsima punciját, erre a műveletre jól reagált és tetszett is neki, nekem is nagyon tetszett ezért több percig is maradtunk ebben a pózban, majd gumit kértem és hátulról kezdődött az első menet, jó pár percig tartott, szerencsére nem sültem el gyorsan, hátulról is remek látvány, a hölgy pedig bírja a tempót és kívánja is, amikor éreztem, hogy közeleg a vég letéptem a védőfelszerelést és a szájában landoltak az utódok, miután hagyott lenyugodni a szájában kiment a fürdőszobába és megszabadult tőlük.
Utána ismét egy jót beszélgettünk, hozott nekem vizet mert kellett a hidratálás, a két menet közt meg masszírozta a hátamat amit nagyon jól csinált és jól is esett, majd amikor kértem őt, hogy folytassuk a lepedőakrobatikát már azonnal kezdődött is a a második felvonás, ez is hasonló forgatókönyvvel indult mint az első, de itt már jóval több pózt próbáltunk ki, kezdődött a lovaglással majd a fordított lovaglással, ezekben szenzációs a látvány, öröm játszani az óriási cicikkel, ezek után szemből hatoltam belé közben apró csókok is elcsattantak és a végén ismét hátulról folytattuk, a végkifejlet pedig pontosan ugyanúgy történt mint az elsőnél, a védő felszereléstől megszabadultam és ismét a száját vettem célba az utódokkal.
A második menet után még pihentünk egy picit aztán ismét meglátogattam a fürdőszobát én is, majd elbúcsúztam és hazaindultam.

Elszámolás

Amennyit a telefonban és üzenetben mondott az a helyszínen sem változott, teljes mértékben korrekt ilyen szempontból is, az ár magasnak tűnhet, de minden az alapban van és nincsenek extrák, valamint minőséget kap az ember. Az órás programban a Haza Bölcse Feri bácsi kétszer köszön, a másfél órás foglalkozásnál pedig háromszor.

Kendra, felejthetetlen szexpartner

  lanog

Egyeztetés

Láttam, hogy újra elérhető lett, és a bemutatkozó szövegben az volt, hogy vtr-en foglalj időpontot. Így is tettem, kb. egy hétre előre vtr-en kértem időpontot, amit pár perc alatt el is fogadott. A többi részletet itt, üzenetváltásokkal intéztük. Könnyen ment minden.

Megközelítés

A közelben lakom, ezért gyalog mentem, de jár busz és villamos is a környéken. Az épület egy csendesebb kis utcában van. Újabb építésű nagy társasház több bejárattal, a VTR-en kapott cím egyértelmű és könnyű volt megtalálni a házat, valamint normálisan ki van írva házszám.

Helyszín

Tiszta modern társasház. A megfelelő ajtó megtalálása után lifttel is lehet menni, bár nem kell sokat menni vele. A fürdőszoba tiszta, többféle tusfürdőből lehet választani, van szájvíz és pohárka is kikészítve. A tetthely egy kis szoba volt amiben egy franciaágy volt, valamint egy szék is, ahova ruháimat le tudtam pakolni.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelően nagyon szép Kendra, csak élőben sokkal elragadóbb. A képeken nem látszik, de szép mosolygós arca van, igazán szexi a kisugárzása. Szép nagy mellei vannak, nagyon jó tapintásúak és a méretük is tökéletes. Formás popsija van. Finom sima a bőre mindenhol, és tetkót sem láttam rajta. Szép hosszú szőkés barna haja van, ami ha jól emlékszem össze volt kötve a randi idejére, szerintem így is jól áll neki. Egy kis piros hálós ruciban fogadott, amiből könnyen ki tudott bújni.
Végig nagyon aranyos és érdeklődő volt. Nagyon jó a hozzáállása, nekem nagyon tetszett.

Action

A lakásban Kendra két puszival üdvözölt. Levettem a cipőmet, már közben váltottunk pár szót, nagyon kedves volt. Majd bementünk a szobába és még itt is beszélgettünk egy kicsit, mivel pár éve már találkoztunk. Leraktam az ajándékom az asztalkára, kaptam vizet (mivel azt kértem, de választhattam volna valamilyen üdítőt is) és egy tiszta törölközőt, még a szobában levetkőztem, majd elmentem zuhanyozni.
A tisztálkodás után a hálószobában folytattuk. Közel lépett hozzám, és állva kezdtük el simogatni és csókolni egymást, nagyon finoman csókol, egy kicsit ölelkeztünk is és közben Kendra simogatta a velem egykorút. Kibújt a piros kis ruciból és levette a magas sarkút. Majd a lefeküdtünk az ágyra, és ő elkezdett franciázni, nagyon finom meleg szája van, igazán jól csinálta, már majdnem ettől elmentem. De inkább megkértem, hogy kényeztethessem a számmal egy kicsit a szép nagy melleit, miközben ő fölém hajolt. Nagyon jó volt a cickóit nyalni falni, markolászni, és egész sokáig hagyta, hogy így élvezzem a dolgot. Utána megkértem, hogy most ő feküdjön hanyatt, én a finom sima punciját nyalogattam, a hanghatásokból ítélve Kendrának is jó volt. Ezután ő még egy kicsit a kényeztetett a szájával, aztán felhelyezte a gumit és misziben csináltuk, az elején csókolóztunk majd ölelkezve folytattuk így, közben hanghatások voltak hallhatók tőle, a testének rezdüléseiből neki is jó volt, az első menet végig így ment végig és nagyon jót élveztem a gumiba. Majd levette a gumit és letisztogatott.
A szünetben finoman megmasszírozott egy kicsit, és közben beszélgettünk, jól lehet vele beszélgetni mindenféle dologról. A második menetet ő kezdeményezte egy kis nyelvleckével, majd mint az első körnél ismét a fantasztikus ikreket csókolgattam, nem tudtam betelni velük. Gumit kértem, és elkezdett lovagolni. Nagyon jól mozgott rajtam, én közben a melleit simogattam, utána doggyra váltottunk, így diktáltam a tempót egészen hosszan miközben Kendra bíztatott míg nemsokára elmentem, de ezután is még mozgatta egy kicsit a csípőjét a velem egykorún, ami nagyon jól esett. Majd elmentem még zuhanyozni is. Felöltöztem és még megittam a vizet, amit kaptam, közben még beszélgettünk egy kicsit. Kendrával egy forró csókkal búcsúztunk, majd útnak indultam. A másfél órát teljes egészben kihasználtuk.

Elszámolás

Az elején letettem az asztalkára. Az üzenetben egyeztetett dolgok a randira érkezve sem változtak. Teljesen korrekt volt minden ebből a szempontból is.
Engem minden kielégített, ami az alapban van, így extrát nem vettem igénybe. Így is fantasztikus volt.

Kendra, jó szexpartner

  Offenburg

Egyeztetés

Vtr és telefon útján történő egyeztetés után, gyorsan sikerült.

Megközelítés

Autóval és tömegközlekedéssel is adott, a parkolás nem lehetetlen de fizetős és van forgalom.

Helyszín

Új építésű flat, szokásos amerikai konyhás nappali, onnan egy hálószoba nyílik. Tiszta és hibátlan állapotú, a fürdőszoba szintén, rend és higiénikus a környezet. Világos, modern lakás.

Hirdető külseje

Magas csinos sportos alakkal megáldott hölgy nyitott ajtót, piros szexi ruhában, és tűsarokban ami még inkább emelte a vendéglátás színvonalát. Hatalmas cicik, hosszú szőkésbarna hajú kidolgozott bomba alakkal megáldott milfként lehetne jellemezni Kendrát, erotikus hanggal.

Action

A teljes szerkóban indultunk állva, csókok, bemelegítő simogatások után - hattttalmas mellek ! - a "terepasztalt" még jobban bejárva lekéredzkedtem a megfelelő magasságba, és nyelvvel rátértem a punci kényeztetésére, amit nagyon jól fogadott Kendra. Nemsokára ledőlt inkább az ágyra és az izmos combjait széttárva hagyta az orális munka elhatalmasodását, csiklóélvezés egyszer, majd folyamatosan nyalva második és harmadik alkalommal is óriásit nyögött, hosszú percekig zihált, nemhiába, azt hiszem megdolgoztam érte :) Némi csevegés után hanyatt vágtam magam és én következtem a szerinte "elég méretes" rakétával, amit hevesen magáévá tett, falta-nyalta ahogy bírta mivel elég nehezen fért el a csinos kis szájában. Ezt a mutatványt már a tükrös szekrényben is vizuálni lehetett, fuckin' sexy jelenet volt, a megfelelő félhomályban inkább kiadta a pornó jellegét. Utána gumihúzás, és szemből közelítettem, óvatosan mert megkért hogy a "jégtörőt" csak fokozatosan vigyem a kikötőbe. Szép lassan, beolajozva a révkalauz instrukciói alapján egyre beljebb jutottam de érezni lehetett hogy itt nincs mese, meló van! Egyre hevesebb ütemben zakatolt az egyhengeres a hüvelyben, jóleső sziszegés,nyöszörgés utan - dialógus - és ismét jégtörés de doggyban. Itt már kitágulva szinte akadálytalanul haladt a fúrótorony, ütemesen előre-hátra, viszont látvány ismét volt a tükörben. Elképesztően szép kerek popsija van, a bőre hibátlan, se folt, se szakadás, se tetkó. Jó pár perc után ismét misszibe váltottunk, a farkam így leírhatatlan ingereket kapott, még próbáltam visszatartani az orgaz-mumust, de az első pálya töredékéig jutottam csak és a zárótűz parancs nélkül bekövetkezett, a spermagránát rövid úton elhagyta a "csövet" a latex mentes vezetékbe.
Tisztálkodás majd beszélgetés edzésről táplálkozási szokásokról, honnan jött, némi utazási beszámoló tőle, hiszen van múltja a szakmában, világlátott hölgyemény az biztos.
Ilyen testtel nem is csoda. A fényképek visszaadják, pontosan, de élőben varázslatos.
Különösen ajánlott kategória.

Elszámolás

Extrát nem vettem igénybe, a standard program is épp elég vele, egyrészt olyat nem akartam ami neki kényelmetlen, másrészt a kölcsönös alap játszik nálam, együtt legyünk jók.

Kendra, jó szexpartner

  doki2323

Egyeztetés

Vtr-en pár nappal előtte elsőre sikerült időpontot egyeztetni.

Megközelítés

A cím teljesen pontos a kapott instrukciókkal könnyen odataláltam az épületben a lakáshoz .Tömegközlekedéssel mentem, nincs messze a körút, parkolás nehézkes aki azzal menne, és fizetős a környék.

Helyszín

Régi bérház a belvárosban, a lakás teljesen modern ,a fürdőben nagy sarokkád változatos tusfürdő vannak. A szobában egy nagy francia ágy van.

Hirdető külseje

A képek nem adják vissza a külsöjét gyönyörű alakja van és nagyon csinos arca. Magassarkúban és egy hálós sexi ruhában fogadott.

Action

Fürdés után visszatérve azonnal hozzám simult és máris élvezhetem édes csókjait. Majd kibújva a hálós ruhájából a szép nagy melleit csókolgattam. Először én szeretem volna kényeztetni hátára feküdt és elkezdtem finoman nyalni a szép puncit, a hangokból ítélve kétszer sikerült a csúcsra juttatni. Fordulásnál kaptam egy nagyon finom, kellemes franciát és jeleztem hogy nagyon kívánom, kaptam védőfelszerelést utána hátulról kezdtem el finoman tolni kellemes szeretkezés lett az első menet hamar végem lett, a második menet elött kaptam egy nagyon kellemes frissítő masszást közben sokat beszélgettünk. Értelmes, okos beszélgetőpartner. A második menetnél kellemes finom csókokkal indult, megint én kezdtem a kényeztetését finom punci nyalással addig ügyeskedtem a nyelvemmel hogy sikerült a csúcsra juttatni a hangokból ítélve, ismét egy nagyon finom franciát csinált közen a szemembe nézet ez borzasztó izgató volt. Kértem védőfelszerelés és most szemből misszionárius pózban csináltuk, közben folyamatosan csókolóztunk hihetetlenül érzéki volt, nagyon hamar elkészültem ebben helyzetben, hatalmasat élveztem. Elmentem fürdeni, és öltözés közen beszélgetünk, majd indultam. Maradandó élményt kaptam.

Elszámolás

Egy órát mentem előre letettem az asztalra a pontos összeget, távozáskor is ugyan ott volt még. Semmi extrát nem kértem.

Kendra, nagyon jó szexpartner

  sweet33

Egyeztetés

Az oldalon chateltünk, könnyedén elértem és mindenre szuper gyorsan és kedvesen válaszolt, tájékoztatott. Néhány óra múlva már nála is voltam, kora délutáni időben.

Megközelítés

Én autóval érkeztem és szinte a ház előtt találtam is parkolót. BKK is kiváló a környéken, könnyedén megtalálja az ember a VTR-ben kapott információk alapján.

Helyszín

Újépítésű lakás, nagyon hangulatos természetes fénnyel, kényelmes ággyal felszerelt játszószoba. Minden patyolat volt, friss és kellemes.

Hirdető külseje

Nos, nekem teljesen lesett az állam Kendrától, az első két mondatomban, csak hümmögtem, habogtam. Bomba nagy betűs MILF, mindene nagyon rendben van, ahogy másik is úgy én is a hatalmas kemény ciciket emelném ki, de én a selymes, puha bőrét is a tenyérbe illő popsiját is imádtam.

Action

Ezt most nem szeretném minden részletekbe menően megosztani, de kiemelném a kedvenc pózom.

A randi egy pontján ráhajoltam és megkértem kapaszkodjon a nyakamba, majd felemeltem és én az ágyon térdelve, ő a karjaimban folytattuk a szexet. Imádtam ahogy a hatalmas mellei a mellkasomnak szorulnak, minden lélegzet, sóhajt hallani érezni. Markoltak csodás fenekét és a bársonyos lábai a könnyökhajlatomban pihentek. Imádom ezt a pózt, nagyon intim és igazán irányítani lehet benne a ütemet, hangja és visszajelzés alapján mindketten nagyon élveztük.

A randi végén franciájával végzett ki, nagyon jót kufircoltunk! ❤️

Elszámolás

Nem beszéltünk extrákról, alapdíjjal voltam nála. Korrektséghez kétség sem fér, minden a megbeszéltek szerint történt.

Kendra, nagyon jó szexpartner

  vakar

Egyeztetés

VTR-en egyeztettünk időpontot másnapra. Előre elküldte a bejutáshoz szükséges infókat is. Megkérdeztem, hogy esetleg küldjek-e reggel egy megerősítő sms-t, de nem tartott rá igényt.
Jóval előbb odaértem a helyszínre, mert messziről jöttem és kicsit ezért meg a parkolás miatt ráhagytam az időre, aztán mindenhol a leggyorsabban átsuhantam és így fél órával hamarabb már a ház előtt parkoltam. Írtam neki, hogy esetleg kezdhetjük-e előbb és hamar válaszolt, hogy jöjjek nyugodtan. Szóval az egyeztetés nagyon szuper volt és maximálisan együttműködő és rugalmas volt.

Megközelítés

Kocsival mentem, a ház előtt, konkrétan a bejárat előtt sikerült parkolóhelyet találnom. Ilyen szerencsére azért senki se számítson, a környék parkolás szempontjából nem egyszerű, érdemes számolni vele. A tömegközlekedés viszont kiváló. A megadott címnek a háztömbje stimmel, de másik utcából van a bejárat.

Helyszín

A lakás nagyon rendben van. Kicsi, de minden tiszta és rendes. Talán a baszobából hiányzott egy szobainas, de volt egy bárszék, amire pakolhattam. Az ágy nagy, süppedős és alacsonyan van.

Hirdető külseje

A képek Kendrát ábrázolják és a megadott adatok szerintem simán stimmelnek. Átlagos magasság, óriási szilikoncicik, sportos, amolyan amazonos testalkat, hosszú hullámos haj jellemzik Kendrát. Nagyon kedves, közvetlen, vendégközpontú, dumálgatós típus. Nem kell félni attól, hogy hosszú, kínos csöndek lesznek. Egy nyári ruhában fogadott, amire felesleges lenne azt mondani, hogy kiemelte a melleit, mert akkora mellei vannak, hogy azokat eltüntetni se lehet, nem kell még őket külön ki is emelni.

Action

A zuhanyzás után a szobában állva smárolással kezdtünk. A csók szuper, nem alibizza el. Közben alaposan felfedeztem a testét, főleg a popsit, mert a cickókat nem kellett, mert már azelőtt éreztem őket, mint hogy Kendra száját éreztem volna, ahogy egymáshoz hajoltunk.

Ezután az ágyra kerültünk, a nyári ruhácska meg lekerült Kendráról. Némi simogatás meg további csókolózás után a kölcsönös franciával kezdtük a programot. Örültem neki, hogy sokáig hagyott a sima puncin ügyködni, közben sóhajtozott, nyögdécselt, a vége felé pedig már egészen hangosan is örült nekem. Nyilván sose tudjuk meg, hogy tetszett-e neki a dolog, de az biztos, hogy nagyon élethűen csinálta.

Természetesen ezután Kendra mutatta meg, hogy ő mire képes. Nagyon jól lehetett irányítani, minden kérésemet rögtön teljesítette. Nem vette be nagyon mélyre, de jól szívott és sokat használta a nyelvét szopás közben is, meg úgy általában is nyalogatva a rudat meg a zacsit. Sokszor rá is köpködött a farkamra, aztán bekapta és szopta megint, közben a kezével a heréimet izgatta, szóval volt itt minden, kérem szépen. Mivel ő sokáig hagyott engem nyalakodni, ezért cserébe én sokáig hagytam őt szopni, de aztán végül csak kértem a gumit.

Az eksön lovaglással kezdődött, és Kendra szépet edzett combra, meg én is megtettem alulról minden tőlem telhetőt. Sokat csókolóztunk is, ilyenkor persze az óriási melleket is odanyomta a mellkasomhoz, miközben dugtunk. Oltári volt. Volt ezek után még misszionárius is, ahol gyönyörködhettem a hullámzó cickókban, meg csókolózás közben rájuk borulhattam. Időnként a lábával vagy éppen a kezével ráfogott a derekamra vagy a fenekemre és húzott magába, meg adta a tempót dugás közben. A végén volt még doggy, jó sokszor Kendra húzta rá magát a farkamra, közben kedvesen bíztatott mindenféle perverz dumával, meg adta az ütemet stb. Doggyban sikerült végül elélveznem, nagyon frankó volt.

Ezután már semmi érdemleges nem történt, csak egy második zuhany és indulás haza.

Elszámolás

Utólag adtam, extrákat nem vettem igénybe, nem is biztos, hogy vannak. Minden rendben volt.

Carmen, felejthetetlen szexpartner

  satyros

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk, gyakorlatilag másodikra sikerült , mert vissza csörgött és akkor én visszahívtam. A részletekkel kapcsolatban teljeskörűen informált és megbeszéltük estére a randit. Sajnos nekem közbejött egy esti program, ezért felhívtam, hogy tudunk-korábban találkozni. Tudtunk. Nagyon rugalmas ebben is.

Megközelítés

Autóval mentem, GPS pont odanavigál. A parkolás természetesen fizetős , de mivel 8 óra után érkeztem ,így akkor ingyenes volt. az instrukciók alapján a házba való bejutás is egyszerű. Bár nem nagyon néztem körül ezen a téren , de BKV val sem
lehet probléma a megközelítés.

Helyszín

Nem túl régi ház állaga is megfelelő, a lakásba való bejutás is egyszerű a részletesen magyarázat után. A lakás nagyon kellemes , tiszta, a hálószoba is kultúrált, a célnak tökéletesen megfelelő. Nagy franciágy van a szobában, ami nem lerobbant, hanem kényelmes. A fürdő is ok, közvetlenül a hálószoba mellett található.

Hirdető külseje

Az ajtó kinyílt és mögötte ott volt Carmen. Pont olyan, mint a képeken, az arca is tetszett. Szép magas hölgy, igaz egy magas talpú papucsban fogadott. Szép az alakja is, vékony, a popsija saját bevallása szerint lehetne jobb (elég intenzíven eddz rá), de nekem nagyon tetszett így is. A mellei csodálatosak, sebészkés alkotta őket pár évvel ezelőtt. Van bennük természetes hatás, annak ellenére, hogy egyértelműen látszik, szilikon van bennük és a bimbó udvara körül ott vannak a műtétre jellemző hegek is.

Action

Kedves termentés és természetes módon viselkedett ami számomra pozitív volt, nagyon. Vízzel kínált, pár percet beszélgettünk , majd elmentem fürdeni. Zuhanyzás után elkezdtük finoman felfedezni egymás testét. Lekerült róla a maradék textil is, így élvezhettem a testét. Hamarosan elkezdett franciázni, ami nem az én stílusom, mert én a finom, érzéki mozdulatokat szeretem, míg ő inkább a pornós jellegű, intenzívebb stílust részesítette előnybe. Így is jó volt. 69-be fordulás után megízlelhettem Őt is, finom volt a kelyhét nyalogatni és nedvesíteni. Legszívesebben így mentem volna el, de mást szántam magamnak, így gumit húztunk és kezdésnek szemből hatoltam be. Finoman, érzékien, apró, villámcsapásként rázó mozdulatokkal fonódtunk egymásba. Közben csókolóztunk, a nyakát és a melleit is csókolgattam. Egy idő után hátulról folytattuk, az is jó volt. Persze azért nem lehetett ezt a végtelenségig húzni, úgyhogy még a lovaglást is ki szerettem volna próbálni. Pózt váltottunk és elkezdett szépen ritmusosan hullámoznintajtam. Tényleg a mennybe repített pár perc után majdnem szó szerint , de átvitt értelemben bizzosan. Utána még pihegtünk majd gyors tusolás és távoztam.

Elszámolás

Magasabb kategória, de az érték arány megfelelő. Fél órát maradtam, utólag rendeztük a telefonban már letisztázott módon

Carmen, felejthetetlen szexpartner

  Tom.9

Egyeztetés

Második csengetésre felvette a telefont, ennél simábban még nem sikerült egyeztetnem.2 óra múlva már nála is voltam.

Megközelítés

Autóval mentem, ismerem a környéket, sok lány dolgozik arrafelé s a házban is.
Bkv val sem megközelíthetetlen. Kifejezetten jó helyen van.

Helyszín

Szokásos célnak maximálisan megfelelő kéjlak.
Minden megtalálható, ami egy ilyen randihoz elengedhetetlen.

Hirdető külseje

Magas nagyon kedves, hatalmas mellű jó alakú a hölgy.
Engem kifejezetten az Orosz lányokra emlékeztet.
Moszkvában találkoztam ilyen karakterű lányokkal.

Action

Zuhany után beinvitált a szobába és mellébeszélés nélkül nekiesett a farkamnak.
Minimális kezezéssel fantasztikusan szopott.
Általában elsőre a végig franciát választom, ezt a jó szokásomat itt is megtartottam, miután éreztem, hogy kár lenne átvenni az irányítást tőle.
Érződött profizmusa, végig szemembe nézett, hosszan szopattam mig végül a szájában landolt a lényeg.
Nem kapkodott, hagyott lenyugodni, majd elnézést kérve kisétált a fürdőbe egy kis technikai szünetre.
Visszajőve beszélgettünk és mivel elég közvetlen lány elég sokat mesélt arról, hol és merre járt a világban, hol szerette a legjobban ezt a munkát stb.
Párizsban érezte a legjobban magát :)
Idő telvén lassan támadtam a következő menetre.
Jól veszi a kényeztetést, de a végén megint csak a szájában éreztem magam.
Kértem a vegyvédelmit, s mivel a mellei fantasztikusan táncolnak mozgás közben, így kértem hogy üljön bele.
Fantasztikusan mozog benne, mellei rengenek, s folyamatosan lehajol hogy s csók csatával vegyítve lovagol.
Kár lett volna variálni, látszik, hogy élvezte, s ez maradt is így a végkifejletig.
Kellemes beszélgetés közben dobtam egy zuhanyt és időm túllépve távoztam.

Elszámolás

Korrekt amit a telefonban mond, kicsit erősebb mint az átlag, de megéri.

Carmen, felejthetetlen szexpartner

  biggie

Egyeztetés

Könnyen ment az egyeztetés. Egy nappal korábban kerestem a lehetőségek miatt. Elsőre nem vette fel, de kis idő elteltével megcsörrentet. Én visszahívtam és másnapra meg is beszéltük az időpontot. Kérte, hogy egy megerősítő sms-t küldjek. Így tettem, plusz újra beszéltünk is, mert volt, amit elfelejtettem megkérdezni.

Megközelítés

Gps a bejárat elé vitt. Esti időpont lévén nem láttam, de nem is kerestem parkolóórát. Ház előtt könnyedén találtam helyet.

Helyszín

Új építésű ház sokadik emelete. A lakás tágasabb még két hölgynek is, mint amikkel eddig találkoztam. A tetthely egyszerűen, de hangulatosan berendezve. Hatalmas nedvszívó törülközőt kaptam. Fürdő is tágas, zuhanykabinnal, aminek ugyan a bejárata nem rám volt szabva, de miután behajtogattam magam már rendben is volt minden.

Hirdető külseje

Huh vagy inkább Wow :) Carmen rendkívül dekoratív, formás, csinos, szép arcú hölgy. Kérésemnek megfelelő színű bodyban fogadott, melyben látva nincs férfi, aki ellent tudna állni neki. Kívánatos volt minden porcikája. Bőre selymes, illatos - kívánatos.

Action

Érkezésemkor puszival fogadott, majd kézfogás, bemutatkozás. Cipő le. A neki vitt ajándékot átadtam, majd a szobába kísért. Ágy szélén ülve kis ismerkedős csevej, mely során a szokásos zavarom hamar oldódni is kezdett. Pár perc nevetgélős dumcsi után a fürdő felé vettem az irányt. Zuhanykabin nem két méter magas emberekre van szabva, de rendeltetésszerű használatát megoldottam. Visszatérve már a lámpák leoltva és csak valami kis lámpa világíthatott. Tulajdonképpen körbe sem néztem mi és hol világít, annyira Carmenen maradt a szemem, aki odalépve megölelt, majd csókolózni kezdtünk. Carmennel csókolózni olyan olyan, mint egy barátnővel. Valódi csók, nem szájra puszi. Kis idő múltán az ágy szélére ültem miközben megszabadult a bodytól, majd egyek lábát a két lábam közé téve a jobb combomra ült. Folytattuk a csókolózást majd a mellek felé kéredzkedtem - az este folyamán nem utoljára. Mint kisgyerek az édesség boltban. Nem tudtam betelni velük. Carmen tréfásan meg is jegyezte, hogy milyen jól elvagyok velük, valóban így volt :) Az ágyon feljebb csúszva hanyatt fekve helyezkedtem és már Carmen is mellettem volt. Fölém kerekedve újra csókolóztunk, majd újra a melleket kértem kényeztetésre melyeket rögtön az arcomba is kaptam, sőt játékosan fel is pofozott velük, majd közéjük nyomta az arcomat is :) Élveztem a helyzetet nagyon, majd néhány perc elteltével Carmen kezdett kényeztetni. Ügyesen mellém helyezkedett, hogy mindent lássak és mindent el is érjek közben. Franciája nagyon jó. Foglalkozik a környékével is. Eltünteti majd a nyelvével járja körbe le és fel. Tényleg változatos, jól eső. Pár perc után éreztem, ha így folytatjuk hamar vége lesz az elő körnek, így kértem, hogy lassítsunk és én kezdtem kényeztetni. Kérésemre szemből helyezkedett fölém. Illatos, szép, finom és kívánatos puncija volt, jól esett kényeztetni. Mohón játszottam vele, mely idővel Carmen apró remegésével ért véget. Újra visszatelepedett mellém és folytatta a franciát egészen a végéig. Egy pillanatra kiszaladt és kiöblítette a száját. Kis tisztogatás után jó hangulatú beszélgetés következett, közben apró simogatások oda-vissza. Mutatott néhány korábbi fényképet, illetve elmondta mi késztette a papírlapon látható dátumos kép elkészítésére. Értelmes, okos beszélgetőpartner. Közben vízzel kínált, melyet elfogadtam. Carmen kezdeményezte a második felvonást, mely újra csókokkal indult, majd kérésemre újra megkaptam az ikreket :) Ezt követően ezúttal a másik oldalamra telepedett hasonlóan, mint az első felvonásban. Ezúttal már egy erőteljesebb, köpködősebb franciát kaptam. Tanítani kellene. Többször is dicsértem tevékenységét, majd kértem, hogy 69-ben folytassuk. Hosszan időztünk így egymást kényeztetve, Carment 2x is újra a csúcsra juttattam, melyet apró remegése jelzett. Majd én következtem, mely az elsőhöz hasonlóan fejeződött be. Utána még beszélgettünk pár percig, majd rákérdeztem hogyan állunk az idővel. Túl voltunk pár perccel, ennek ellenére még percekig beszélgettünk, de mivel nem akartam sem udvariatlan lenni, sem visszaélni a helyzettel, újra a fürdő felé vettem az irányt. Búcsúzóul jeleztem, hogy még biztosan jövök hozzá. Puszi, majd távozás.

Elszámolás

Telefonban megbeszéltek szerint történt. Érkezésemkor helyeztem el az előszobában. Pesti átlag másfélszerese az óra, de számomra megérte még a másfél óra is.

Carmen, felejthetetlen szexpartner

  JossBeaumont

Egyeztetés

Kb. egy hónapja jártam Carmennél, másfél órás találkozónkról remek élményekkel távoztam.
Korábban azt gondoltam, hogy sosem fogok visszatérni egy lányhoz sem, hiszen annyi izgalmas lehetőség található az oldalon, hogy nincs annyi idő és virágszál sem, hogy minden kedvemre való lánnyal találkozzam.
Carmennel viszont tényleg nagyon jól éreztem magam és pár hét után elgondolkodtam. Párban hirdető barátnője (Zara) is a kedvenceim között figyelt, ráadásul még sosem voltam 2 lánnyal egyszerre, így remek ötletnek tűnt, hogy ezt velük próbáljam ki.
Carment hívtam a találkozónk előtti hetekben (mivel elégé sakkoznom kell a szabad óráimmal). Az első randink előtti hűvösebb hangnemnek nyoma sem volt, emlékezett rám, így remek, viccelődős hangulatban egyeztettünk. Mivel jó előre lefoglaltam az időpontot, ezért még párszor beszéltünk, ahogy a céldátum közeledett.
Ahogy korábban, most is minden flottul ment.

Megközelítés

Lehel tér környéke, tömegközlekedés szempontjából tökéletes, a fogaskerekűn és a HÉV-en kívül bármilyen járművet választhatsz, tetszés szerint.
Parkolóhely (fizetős) hétköznap kora délután még volt bőven, kocsival is simán jó lehetett volna a megközelítés.
A megadott cím egyértelmű, eltéveszteni is nehéz volna.
A kapucsengő számára is emlékeztem, úgyhogy a megbeszéltek szerint odaérve egyszerűen felcsöngettem. Lifttel jutottam fel a megfelelő emeletre, egy mammer is jött velem egy darabig, de nem méregetett túlságosan, mivel illedelmesen előre köszöntem neki... :)

Helyszín

Ketten rendelnek a viszonylag (10 évnél fiatalabb) új építésű ház egyik felső emeletén található lakásban.
Rend és tisztaság mindenhol. A fürdőben zuhanykabin (óriási pozitívum!) vár, asszem 7 féle tusfürdő, fogkrém, fogkefe, szájvíz. Nekem semmi sem hiányzott.
A szoba az általános akciószoba méretű, a franciaágy mellett körben kb. 70-80 cm hely. Egy székre tudtam lepakolni a cuccaimat, nekem ez elég volt. Hajtogatást kevésbé preferáló ruhadarabokra is biztosan van megoldás, ha máshol nem, akkor a nagyméretű előtérben.

Hirdető külseje

Páros találkozót kértem, Carmennel kezdem a leírást.
Vele ugyebár már másodszor találkozom, tehát Ő nyilván tetszik, elég rendesen. Újabb képein szinte minden látható, nincs zsákbamacska, ez kérem a valóság. Arca (rangom miatt, vagy amúgy sem?) nem látható, de azzal, hogy folyton nevet, nekem tetszik. Fontos kiemelnem a fantasztikus tapintású cickókat, egyszerűen tényleg hihetetlenül jól sikerültek, mintha eredetiek lennének, olyan természetességgel ülnek a tenyérben.
Zara alakját talán a zuhanykabin előtt készített, fehér telefonos szelfi adja vissza a legjobban. Őszinte leszek, teljesen letaglózott a látványa. Előre szeretnék szólni, hogy indokolatlanul sokszor fogom használni a továbbiakban a 'természetes' kifejezést, de vele kapcsolatban muszáj, szinonimákon pedig nincs kedvem agyalni. Elképesztően arányos test, nőiesen arányos, tehát van csípője, feneke, hasa, cicije is rendesen, de minden kőkemény! Selymesen puha, barna bőrét élmény volt magamon érezni. Arca gyönyörű, tekintete bájosan szende. Nem igazán tudom, hogy mire számítottam, de engem azonnal megvett kilóra az eddigi lányoktól eltérő természetessége. Álmodozóknak és hősszerelmeseknek veszélyes terep Zara, mert abból csak baj lehet... :)
Igazán ütős páros, maradjunk annyiban.

Action

A bejárati ajtó mögött bújt Carmen, szemben pedig Zara állt velem szemben. Mindketten melltartó+bugyi összeállításban vártak, de többre nem emlékszem. Brutális látvány ez a páros. Puszik után cipő le, aztán haladtam is a már korábbról ismert szobába. Vetkőzés közben kipakoltam a borítékot és a kis ajándékokat, törölközőt kaptam és mentem is zuhanyozni. Nem is igazán beszélgettünk, nekem ismerős volt a terep, ők pedig tudták, hogy miért jöttem.
Zuhany után az ágyra heveredtek és talán a korábbi 'ismertség' okán Carmennel kezdtünk heves csókolózásba. Szegény Zara ajkait is hasonló elánnal támadtam be, Ő talán kisebb csókokkal kezdett volna, de rárontottam a nyelvemmel. Hamar elengedte magát és a randi hátralévő részén már Ő is odaadóan, hosszan csókolt. Egy ideig felváltva ment a csókcsata, Carmen velem - Zara velem - Carmen Zarával, ilyen köröket nyomtunk. Ha nem egymással, vagy velem csókolóztak, akkor egymás cicijét izgatták ajkaikkal. Rátértünk a cicikre, felváltva szopogattunk-nyaltuk faltuk az éppen soron lévő leányzó kebleit.
Aztán Carmen úgy döntött, hogy szájába veszi az irányítást, hamarosan csatlakozott hozzá Zara is. Hol felváltva, hol egyszerre (egyikőjük a farkammal, a másik versenyző a golyókkal) kényeztettek. Carmen változatosabban franciázik, nyalja-falja, nyög hozzá, Zara pedig rááll egy tempóra és ütemesen csinálja, így gond nélkül húzhattam lágyan a fejét a hancúrlécre. Mindketten egyszer-egyszer mélyebbre is bevettek, de ez nekem sem különösebb igényem, így nem erőltettük. Fekve kezdtem a mozizást, fel is álltam kicsit, majd újra fekve folytatták a franciaórát. Amikor Zara dolgozott rajtam, akkor Carmen folyamatosan próbálta őt olyan pozícióba helyezni, hogy elém a lehető legjobb látvány táruljon. Sokszor nyalta Zara punciját, izgatta cicijét, csókot lopott tőle, majd tőlem is. Hatalmas melleit is sokszor tolta az arcomba, amit amúgy is kértem volna.
Álló helyzetemben fordult elő többször, hogy egyikőjük a farkamon tevékenykedett, a szabad lány pedig hevesen csókolózott velem. Párszor kértem, hogy lassítsunk, mert hamar kivégeztek volna. Semmi sem tart örökké, így a második fekvő pozícióban kértem, hogy Zara szájába mehessek el. Lövés után hamar felugrott, előfordulhat, hogy kicsit félrement a lövet. Carmen szerencsére ott volt és csókjaival kísérve nyugodtam le.
Zuhany után kis beszélgetést követően Carmen elkezdte Zarát kényeztetni orálisan én pedig Carmen pucsító popsiját kezdtem falni. Aztán odamásztam én is Zara punciját nyaldosni, ami nekem nagyon kellemes volt, neki szerintem nem volt egy nagy szám. Őszintén szólva sajnos azt veszem észre magamon, hogy egyre kevésbé figyelek a partneremre ilyen szituációkban, míg korábban próbálkoztam, hogy a lányoknak is örömet okozzak, mostanában már önző módon csak saját élvezkedésemre koncentrálok. Nem szép dolog tudom, Zara izgatását is csak úgy befejeztem és kértem a franciás bekeményítést. Próbálok nem csapongani túlságosan, de az egész randira jellemző volt, hogy egyik lány vette ki a másik kezéből/szájából a farkam, állandó heves csókolózások közepette fogtuk, simogattuk egymást. Zara kemény feneke egyszerűen rabul ejtett, szóval amikor csak tudtam, próbáltam elérni tenyeremmel. Számomra tényleg ilyen egy tökéletes, természetes női test. Mikor már kellő keménységre húztak fel, gumit kértem és Zarával kezdünk missziben. Kevesen nyögdécselt, csókolóztunk, majd Carmen is odahajolt, Zarával és velem is csókokat váltott, miközben egyre mélyebbre tudtam behatolni. Kértem Zarát, hogy forduljunk kutyusba, naná! Carmen beterpesztett a pucsító Zara elé, hogy vele nyalassa punciját. Carmen a randi alatt folyamatosan figyelt arra, hogy számomra mindig a legjobb vizuális élményt nyújtsák. Sokszor instruálta Zarát, hogy a lehető legjobb belátást engedő pózba helyezkedjenek. Itt a passzív fél sosem volt igazán passzív, vagy velem, vagy egymással foglalkoztak, ez dicséretes dolog! Még egy kis kitérő, Carmen az állandó szemkontaktus híve, Zara már kevésbé, bár ha Ő is folyton a szemembe nézett volna, akkor 2x5 perces menetek égettem le volna magam... :)
Zara után gumicsere, Carment támadtam szemből, majd őt is kutyusban. Bár a pucsító Carmenben voltam tövig, mégis Zarát próbáltam magamhoz húzni és csókolni, mert tényleg annyira fantasztikusan formás és kemény mindene, hogy ezt (is) érezni akartam. Visszafordultunk misszibe Carmennel, de egy idő után érzetem, hogy a második kör is csak franciával érhet véget számomra. Az ágy elé álltam, ők pedig térdre ereszkedve kezdtek ajkaikkal kényeztetni. Carmen ismét változatosan, Zara tempósan dolgozott. Kértem Zarát, hogy álljon fel mellém. Kicsit kifordulva kezdtünk ölelkezős csókolózásba, miközben Carmen lent tevékenykedett. Tudtam, hogy így végem lesz, imádtam a helyzetet. Úgy szorítottam magamhoz Zarát, mint egy kisgyerek a kis mackóját, markoltam, ahol értem, mindezt Ő is viszonozta. Zarát ölelve-csókolva lőttem tele Carmen pofikáját, fenomenális élmény volt.
Újabb zuhanyzás után, öltözködés közben pillantottam az órámra és az órás keretünket jócskán túlléptem. Nem győztem mentegetőzni, de Ők csak nevettek rajtam és biztosítottak arról, hogy minden rendben, nem kell kapkodnom. Roppant kedvesek voltak, pedig tényleg bőven túlléptük a megbeszélt időkeretet. Maximális kedvesség, TP-nek nyoma sem volt.

Elszámolás

Életemben először voltam egy órás programon, eddig mindig másfél órákat kértem mindenhol. Ez okozott is egy kis csúszást, de a lányok nagyvonalúan kezelték. Ezt utólag is köszönöm, ez nagyon kedves gesztus volt tőlük.
Az órás csokor az átlagnál több virágszálból áll. Ezt ugye jelen esetben dupláznom kellett, ami nem elhanyagolható méretű csokor, mégis minden szála maximálisan megérte.
Érkezésem után, vetkőzés közben helyeztem a borítékot az ágy mögött lévő polcra az ajándékokkal együtt, addig és utána sem került szóba.

Kendra, jó szexpartner

  fenekezo69

Egyeztetés

Régen rendszeresen látogattam aztán egyszer tűnt fel tavaly, most még rám is írt, hogy újra lesz, úgyhogy rögtön le is csaptam egy időpontra. VTR-en ment egyszerűen és még el is hülyéskedtünk chatben a "különleges" igényemről.

Megközelítés

Külső Angyalföld, Béke térhet közeli utca így diszkrét és könnyű parkolóhelyet találni. BKK Gondolom hasonlóan jó.

Helyszín

Erről nem érdemes sokat írni, mert csak most van itt Kendra; nagyon szép AirBnB-s lakás. Hálóban kényelmes franciaágy, és egy HATALMAS tükör:) A földszint vicces, valóban kb 8 ajtó nyílik különböző irányba, ilyet életemben nem láttam még.

Hirdető külseje

A külső szerintem a képek és a megadott adatok (kg) keresztmetszetében értelmezhető. Változatlanul nagyon jó nő Kendra, szép hosszú lábakkal, sima bőrrel (no tetkó:) és óriási mellekkel. Mivel az első szilikon még régen készült, a bimbóudvaron látszik a műtéti nyoma de sztem ez cseppet sem zavaró. A mellek óriásiak, de nem keltenek mű benyomást. Általában kicsit kevésbé sportos mint korábban volt.

Action

Megérkezve jót nevettünk, mert nem tudta hogy én vagyok az idióta nick mögött, de örült nekem. Én kértem hogy a nővérke szettben fogadjon, mert az állapotom nagyon súlyos, kezelést igényel. Ennek megfelelően fogadott, ezen jót nevettünk. A kutya vadul morgott rám a kanapéról, kicsit sajnáltam hogy a kanapé az övé, szívesen igénybevettem volna én is.. Még állva elkezdtünk csókolózni, nagyon jól csókol, és már nem tudtam magam türtőztetni markolásztam isteni melleit a nővérke szettben. Aztán ellibbentem fürödni, visszatérve állva smároltunk a tükör előtt. Forgattam nézegettem csókoltam ahol értem. Ágyra heveredve kicsomagolta magát a szettből. De a fejkendő rajta maradt, így állt neki a farkam ápolásának. Köpködve, néha kézzel szopott, közben úgy helyezkedett hogy markolászhassam a melleit, és tükörben meg a fenekét néztem. Egy idő után hátára fektettem és bekéredzkedtem a didkók közé. Mellszex közben is nyalogatta a makkot, szuper volt. Ezek után én kezdtem nyalakodni, szerintem élvezte, tekergett, sóhajtozott, nyögött. Ezek után ő folytatta a franciát, de kis barátom kicsit lanyhult. Gyorsan kiszaladtam a fürdőbe, hideg vízzel lemostam az arcom , visszatérve a szobába újra állva csókolóztünk, majd letérdelt és lendületes szopásba kezdett, amit én a tükörből is figyelhettem. Kőkemény lettem így jöhetett a gumi. Először hátulról jöttem, isteni volt csattogni miközben hatalmas mellei ringását néztem a tükörben. Majd reverse cowgirl következett, a tükör itt is jól jött végül a kihagyhatatlan lovaglás. Ekkor hörögve jeleztem, hogy a kezelés akkor lenne teljeskörű ha a szájába élvezhetnék. Téptük is le a gumit, és melleibe kapaszkodva óriásit élveztem. (Lehet hogy átjön a leírásról hogy rá voltam kattanva a melleire?:) Utána pihi, dumcsiztunk egy kicsit mindenféléről, majd elindultam. Remek volt.

Elszámolás

Annyi amennyi, nem került róla szó, extra nincs.

Carmen, jó szexpartner

  SirBré

Egyeztetés

Pár nappal korábban személyes üzenetben egyeztettünk. Tökéletesen ment minden. Előző nap telefonon megerősítettem az érkezésem, ekkor ért egy kis meglepetés, mert kifejezetten mély hangja van. ( Bár ez furcsa módon eddigi tapasztalataim alapján jót jelent)

Megközelítés

Lehel tértől rövid séta. Bkv optimális, de szerintem a piacnal parkolni is lehet. Az odajutás nagyon könnyű. Sikerült is egy kicsit korábban érkeznem, felhívtam és jelezte nem probléma, így már mehettem is.

Helyszín

Új lakás sokasik emeleten több szobával, de otjártamkor csak ketten voltunk. A fürdőszoba pazar, kendő, kilépő, szájvíz stb. Szóval minden van. A bizonyos szobában ventillátor szolgáltatja a hűvösebb levegőt, ez lehet valakinek kevés, engem az sem zavat volna, ha nincs, mert szeretem a meleget ;) Az ágy nagy és tágas. Hozzávetőlegesen lemértük, mert az elején majdnem sikerült leesnem, mert kicsit nagy volt a lendület. Szóval 180as ágyról van szó a célnak tökéletesen megfelel. A hely teljesen diszkrét és hibátlan.

Hirdető külseje

Az ajtó mögött fehérnemüben bújt meg az ajtó mögött. Belépve nem csalódtam. Végre megint egy igazán jó nővel van dolgom. Arca kifejezetten szép, kicsit olyan kerek mindenhol és mindig mosolyog. Az ajkai a szilikon miatt dúsak, bár ezt csak azt hiszem az adatlap alapján tudom, ránézésre akár természetesnek is mondanám. A szeme csáboskékeszöld. A mellek valóban hatalmasak és hátul is megfelelően domború. A pociján látszik kicsit a csokiimádat, de én meglehetősen perfekcionista vagyok, így ezt csak mellékesen jegyzem meg, mert nem sokat von le az összképből. Lényegében olyan nő, aki után rögtön megfordulsz az utcán és elkéred a számát ;)

Action

Kis beszélgetéssel kezdtük, majd simogatás és csókok. Hihetetlen izgatóan tud nézni mélyen a szemembe. A franciát kihagytam, mert inkább tartogattam az energiát a lényegre. Felvezetésként én kezdtem franciázni. A puncija kimondottan finom és szép, alig tudtam vele betelni, úgy tűnt neki is tetszett a dolog, bár annyira belémélyültem, hogy nem is tudom. Közben időnként rám nézett és közben mélyen a szemebe nézett és sóhalytozott. Ez inkább pornós volt, mint érzéki, de nem volt zavaró. Sőt a végén még izgató is volt inkább, mint sem. Az előjáték után gumit kértem és rátértünk a lényegre. Szép lassan kezdtem nem akartam hamar kigeküdni az első körben, közben csókolóztunk, jól csókol, valódi érzéki nyelves a javából. Az első felvonás után beszélgettünk kicsit. Elárulta, hogy milyen helyeken járt már a világon és kia hazánkban, találtunk is pár közös pontot. Ezután belekezdtünk a szeretkezésbe újra. Kicsit fáradtnak éreztem magam, de aktív volt és sikerült másodszor is elélveznem. Beszélgettünk még picit, majd elmentem zuhanyozni, bár a csevegést még közben sem hagyta abba. Nagyon szeret beszélni, hihetetlenül közvetlen, tényleg olyan érzésem volt, mint ha már ismertük volna egymást. Ilyen érzésem csak néhányszor fordult elő, rapidrandik során. Nagyon jó volt a vele eltöltött óra, nem is tudom pontosan mennyi ideig voltam, mert órát nem is láttam csak a falon egy rajz formájában.

Elszámolás

Minden alap, az alap meg pazar ezert ennyi az annyi, ami lehet nem annyi mint máshol, de nem is éreztem magam úgy mint bárhol.

Carmen, felejthetetlen szexpartner

  JossBeaumont

Egyeztetés

Előző nap délután hívtam, egyből felvette, ez volt életem legrövidebb egyeztetése.
Az általában jellemző nyájas, kedveskedő csicsergés helyett Carmen rögtön a lényegre tért. Nem vacakolt, az általam kért időpont neki megfelelt, elmondta a címet, illetve a másik fontos tudnivalót és kész.
Ha valakinek kicsit ridegnek tűnik majd telefonban Carmen annak jelzem, hogy ne aggódjon, jó számot hívott...

Megközelítés

Lehel tér környéke, számomra tökéletes megközelítés szempontjából. Az utcán volt pár parkolóhely (napközben!), így kocsival sem lehet gáz, bár én tömegközlekedtem.
Még előző nap említette a telefonos egyeztetésünk során, hogy lehetőelg ne a bejárat elől hívjam. Egy házzal arrébb csörögtem rá, megadta a kapucsengő kódját, majd hogy a megfelelő emeleten merre forduljak. A bejutás a megbeszéltek szerint ment, minden oké volt.

Helyszín

Néhány éves sok emeletes társasház, tökéletesen személytelen hely ehhez a kalandhoz.
A többszobás lakásban ketten rendelnek, most a kollegina nem volt ott, így nyugodtan mászkálhattam a szoba és fürdő között a randi alatt. Szobánk ajtaja is nyitva maradt akció közben.
A lakás tiszta, rendezett, a fürdő szintén. Zuhanykabinban lehet tisztálkodni, ami a kád+függöny variációhoz képest igazi felüdülés. 6 féle tusfürdő, fogkrém+kefe és szájvíz is kikészítve, bár én mindent hozott anyagból intéztem.
A szoba teljesen oké, kicsit süppedős az ágy, ami csak egy póznál volt zavaró. Székre pakolhattam a ruhámat, táskámat, ez is rendben volt.
Nincs légkondi a lakásban, ez másnak problémás lehet, engem nem zavart. Egy nagy álló ventilátor szolgáltatta a légmozgást, ami maitt Carmen szinte végig szabadkozott, de nekem tényleg megfelelt. A hét egyik legmelegebb napja volt, így alap, hogy izzadtam. Többször zuhanyoztam a randi alatt, de általában ez mindig így van.

Hirdető külseje

A retus nélküli képeknek tökéletesen megfelelő gyönyörűség. Az arca nekem kimondottan tetszett, legfőképpen amiatt, hogy végig mosolygott, nevetett, sokszor még kacagott is.
Arányos alakja van, popsija szép kerek, bár a csípője nem széles. A cickók eszméletlenek. Bár nem eredetiek, mégis annyira kellemesen puha tapintásúak, hogy alig tudtam nem rájuk koncentrálni. Semmi műanyag érzés, imádtam őket. Természetesnek ható bomba csaj. Ja, és nincsenek tetkói, ami szinte hihetetlen!

Action

Bejutás után 2 puszival üdvözölt, egy piros egyberészes valamiben fogadott. A jobb cicije félig ki is buggyant a helyéről, de ez őszintén szólva nem igazán zavart. :)
Cipőt levettem, majd a szobában vetkőzni kezdtem. Amíg a felkínált frissítőt behozta, addig kipakoltam az ajándékom és a csokrot. Szóba sem került később.
Zuhanyzásból visszatérve állva elkapott és csókolózni kezdtünk. Eszméletlenül jól csókol, nem hogy csak viszonozza, hanem rendesen beszippant, mintha kívánná. Szenvedélyesen használja a nyelvét is, igazi barátnős élményt varázsolt ezzel. Az egész randink alatt, proaktívan kereste a csók lehetőségét, már csak emiatt is fantasztikusan éreztem magam vele.
Nagyon hosszan csókolóztunk, még a rucija lehámozása után is, majd már az ágyra heveredve a cicikkel kezdtem foglalkozni. Mire szájába vette az irányítást, addigra annyira felhúzott, hogy szinte azonnal pihit kellett kérnem. Punciját vettem kezelésbe, mely nagyon kívánatos és kellemesen nedvesedett a nyalás hatására. A csúcs közelébe sem juttathattam volna, de igazából nem figyeltem az örömszerzésre, csak élveztem a helyzetet. Kedvesen bíztatott, nyögdécselt, de én már ismét a szájába kívánkoztam a farkammal. Változatos, nem túl mély, de annál nyálasabb franciában részesített, szinte folyamatos szemkontakt kíséretében. Tényleg állandóan leste a tekintetemet, nevetett-kacagott, mint aki tényleg imádja ezt csinálni és élvezi. Nem kezdtem azon gondolkodni, hogy ez mennyire valós helyzet, egyszerűen átadtam magam a pillanatnak. Egy gyönyörű lány folyamatosan a szemembe nézve oboázott, kezével simogatott, seggemet markolta, levegővétel közben pedig csak nevetett. A második pózban, a hátamon fekve lőttem tele az arcoskáját, nagy adag jött, de nem folyatta ki. Kiugrott öblíteni, majd a tisztogatásomat már ő végezte el.
Zuhanyozni mentem, majd az ágyon elkezdett beszélgetésünket egy hátmasszázs kíséretében folytattuk. Előre szólt, hogy nem lesz profi a dolog, de nem is ezért mentem. Egy idő után megfordultam, majd heves csókolózásba kezdtünk. A kihagyhatatlan cicinyalás után felálltam az ágy mellé, ő pedig négykézlábra ereszkedve az ágyon a szájába vett. Foghattam, ráhúzhattam a fejét a brére, itt már jóval mélyebben bevette, nyalathattam a golyókat, mindezt a már korábban említett szembe nézős incselkedéssel vegyítve. Felkeményedés után gumit kértem, missziben kérte a kezdést, mert állítása szerint az átlagnál vastagabb vagyok. Kértem, hogy forduljunk lovaglóba, amit a csodás mellek miatt nem szerettem volna kihagyni. Az ágy mélysége miatt viszont nem találtam a megfelelő ritmust és talán a gumi is zavart, úgyhogy ezt nem erőltettem sokáig. Carmen szerint a gumi szűk volt rám, ezért cserét javasolt egy nagyobb méretre. Megfelelő keménységre szopikázott, majd felhelyezte az új védőruhát. A szemből kezdés után szinte azonnal kutyusba fordulást kéretem, ami remek döntés volt. Fantasztikus látvány volt a kerek popsija, a puha cicik markolászásával pedig igazán élvezetes perceket éltem át. Gyakran visszafordult és nyögdécselve nézett én pedig csak pumpáltam. Pár perc után jeleztem, hogy biztosan szeretnék ebben a pózban maradni, így is lett végem. Megint hatalmasat élveztem. Letisztogatott, csókolgatott, majd zuhanyozni indultam. Nagyon jól álltunk idővel, ő pedig végig a kedvemben akart járni, ezért mintha megleptem volna azzal, hogy egyből a fürdőbe megyek. Kértem, hogy a masszázshoz használt krémet mossa le a hátamról, ezért ő is bejött velem a kabinba. Kérés nélkül először nevetgélve jól megmosta a farkam, majd a hátamat is. Kicsit dumálgattunk még úgy, hogy én zuhanyoztam, majd illedelmesen kiment a fürdőből.
Visszatérve felöltöztem, kaptam még frissítőt, majd elköszöntünk egymástól.
Másfél órát kértem, mint mindig mindenhol, most 75 perc után már kiléptem az utcára, de egy hajszálnyi hiányérzetem sem maradt.

Elszámolás

Az ajándékkal együtt az elején egy polcra tettem, szóba sem került.
Az átlagnál magasabb, ilyen nagy csokrot még sehol sem hagytam. Több, mint egy szállal nagyobb volt a csokor, mint korábban máshol, de annyira megérte, hogy nagyon!

Carmen, felejthetetlen szexpartner

  morefun

Egyeztetés

Hivtam, eloszor nem vette fel, viszont 15 perc mulva egy csorgessel tudtomra adta, hogy mar telefon kozelben van. Hivtam is egybol, felvette, 1 oraval kesobbre beszeltunk is idopontot. Telefonban elmondta a tudnivalokat es hamarosan utnak is indultam...

Megközelítés

13. kerulet belvaroshoz kozelebb eso kozponti resze, parkolas itt mar ritkan problema (fizetos), tomegkozlekedessel is kivalloan megkozelitheto, ha valaki ezt az opciot preferalna.

Helyszín

Ujepitesu tarsashaz magasabbik emelete, annak is egy privatabb sarka (ez nekem fontos, mivel nem szeretek lakok kozott keresztulmaszkalni, se szeteso 150 eves hazakban), szoval ez tok jo, a lakas belulrol abszolut modern es szuperul felszerelt. Az ismerkedesre a haloszobaban kerult sor, ahol egy szep nagy agy var :) A lakasban (mint ahogy a profilbol sejheto is) van meg egy holgy, akit majdnem beinvitaltunk 3-nak, de sajnos ezt financialis okokbol ki kellett hagynom. Legkozelebb ;)

Hirdető külseje

Ahogy a kepekbol sejteni lehet, Carmen _nagyon_ dekorativ, kicsit kapkodnom kellett a levegot es keresni a szavakat par percig, de aztan sikerult osszeszedni magam. Lenyeg: arckitakaras van ugye, de semmi felni valo nincs: nagyon szuperul nez ki arcra is, nem csak mellre :) Carman az a csaj akit nyugodtan felvallalnal barhol ;) Es nem csak a kulalakja miatt, hanem mert abszolut intelligens es jokedvu beszelgetopartner.

Action

Mivel megvolt a kezdeti osszhang es Carmen abszolut profin nagyon kozvetlenul tudja oldani a legkort, viszonylag hamar a lenyegre tertunk: csok finom, francia 10/10, melytorokkal, mell-dugassal es ami csak szem szajnak ingere. Egy erdekes baratnos es pornos feeling egyben, 100% ajanlott. Lassan gumit kertem, majd mindenfele poz, lovaglas, misszi, oldalrol, hatulrol, misszi etc, majd megszakitva meg egy kis extra franciaoraval ujabb kor es egy kellemes 30-40 perces menet utan egy szuper elvezessel vegeztunk is :)

Elszámolás

Budapesti atlag felett picivel, de a kozvetlenseg, baratno/porno feeling + oriasi keblek + odafigyeles abszolut az ajanlott kategoriaba rakja Carment.

Carmen, nagyon jó szexpartner

  yko

Egyeztetés

Nem először voltam náluk, ráírtam Carmenre, válaszolt, találtunk időpontot. Ennyi.

Megközelítés

Kocsival 5 perc tőlem, gyalog 6. A hideg miatt az előbbit választottam. Parkolóhely volt a közelben.

Helyszín

Angyalföldi újíépítésű ház emeleti lakása. Kicsit már hazamentem, a kedvemért beüzemeték a híres zenélő tusolót.

Hirdető külseje

Carmen és Zara is tökéletes nők. Legutóbb nyáron voltam velük hármasban. Carmen azóta edz is, vékonyabb derékkal, keményebb fenékkel várt, peddig eddig sem volt semmi hiba. A tekintélyt parancsoló cicik a kézműipar remekei. Zara is a vékony, de nagy cicis superwoman kategória. És összesen négy igéző szem.

Action

Másfél órára mentem, ebből legalább egy óra igazán beéghetne a retinámba. Hármas csókolózással kezdtünk, aztán még mielőtt bejutottam volna az ágyba, egyszerre kezdték élesztgetni a farkam. Nagyon nem kellett persze, de szerencsére nem hagyták abba. Amikor két ilyen nő szop egyszerre, elgondolkodsz az élet értelmén. Én tíz perc gondolkodás után meg is találtam, úgyhogy kértem a lányokat, menjünk az ágyba. Az első félidőt a nyelvleckéknek szenteltük. Kicsit sajnáltam, hogy nincs több kezem, mert így vagy két cici vagy két punci volt a kezem ügyében, miközben két nyelv játszott a farkamon. Néha persze ők is nyalták egymást, jó volt figyelni az értő technikát. Aztán igazságos Mátyás királyként előbb Zarát, majd Carment nyaltam ki: úgy tűnt, mindketten örömmel vették. Amíg Carmen ült az arcomon, Zara rajtam dolgozott. Meg is kellett állítanom, mert azt szerettem volna, ha ketten juttatnak a csúcsra. Úgy is lett, az utódok Zara szájában távozta a fürdőszobába. Kis félidei szünet következett, amit vízivással és négykezes masszázzsal töltöttünk ki. Ezután ismét szájjal ébresztették fel alvó barátomat, eközben próbáltam minél több cicit és puncit a kezem ügyében tartani. A sok nyelvlecke után jött a tornaóra. Zara kérte, hogy missziben kezdjünk, hogy ráhangolódjon a méretemre. Ez sikerült is, és a mozgás közbeni hármas csókolózás technikáját is kidolgoztuk. Egy kis szendvics következett: én oldalt fekve hátulról dugtam Zarát, Carmen pedig a hátulról simogatott. Végül sikerült megfordulnunk anélkül, hogy a farkam kicsúszott volna, és így Zara lovagolhatott egy kicsit, Carmen pedig elborította az arcom a hatalmas ikrekkel. Ezután csere következett. Én háton maradtam, Carmen pedig szemből lovagolt meg. És itt jött el a foglalkozás legszebb pillanata: Carmen kitalált egy pózt. Zara felállt, háttal a falnak, én pedig alulról tartottam a fenekét. Így az engem lovagló Carmen szemből hozzáférhetett a puncijához. Egyszerre láttam a fejem fölött Carmen nyelvét Zara puncijában, Carmen cicijeit Zara combjai között, s ezalatt a farkam boldogan táncolt Carmenben. Egészen addig csináltuk míg Zara el nem fáradt, a comb- és hasizomgyakorlatban, szerintem a Pilates edzők sírva könyörögnének a receptért. Ezután levettük a vegyvédelmit, és Carmen a cicijei közé vette a farkamat. Egy idő után fordultunk, és mialatt lovaglópózban dugtam a hanyatt fekvő Carmen melleit, Zara is szopta a farkamat. Végül ismét fordultunk és megint Zara szájában lett másodszor végem.

Elszámolás

Letettem, nem esett szó róla. Az új pózt pedig ezentúl Carmenzarának hívják a szexlexikonok.

Carmen, nagyon jó szexpartner

  Fred29

Egyeztetés

Legtöbb férfi vágya, hogy két nővel szexeljen egyszerre, az enyém is, nagyon is. Volt ilyen örömökben részem a magán életemben is és így szolgáltatás keretein belül is. Ezért is motoszkált a fejemben újra.
Priviben dumcsiztunk Carmennel, őt már ismerem, mikor felvetődött a hármas randi, Vele és Zarával. Agyaltam már egy ideje ezen, de sosem említettem neki, addig a pillanatig. Az ilyesmit jól átgondolom azért mindig.
Eltartott egy darabig, mire sikerült mind a hármunknak megfelelő időpontot találni, de Carmen kitartásának és szervezésének köszönhetően sikerült.

Megközelítés

Voltam már itt Carmennél, így nem volt ismeretlen a cím, bár azért a gps-re szükségem volt, nem most jártam már felé. De a gps is pontosan találja a címet, nincs gond.
Lehel tértől nem messze van a lakás, így nem lehet gond a tömegközlekedés sem, ezt pontosan nem tudom azért. Parkolni pár méterre tudtam az épülettől.

Helyszín

A lakás újabb építésű társasházban, egy fentebbi emeletén található, lift van, nincs gond. Tágas, szép, tiszta és ízléses lakhandi.
A szoba kellően nagy, ahogyan az ágy is. Kényelmes, nem nyekereg terhelés alatt sem. Van szék, elegendő hely, hogy lepakolhass.
A fürdő kimondottan nagy, a higiénia kifogástalan. Zuhany kabin van és minden amire csak szükséged lehet.

Hirdető külseje

Carment egy ideje nem láttam már, nagyon sokat változott előnyére persze. Sok munkája van benne, sportol, régen is dögös volt nem hogy most. Sportos alakja van, igazi bombázó. Egy fenekénél spagetti pántos body-val járt a kedvemben. Popsija kerek és kemény, nagyon szexi volt benne. Nagy mellein továbbra sem látszik hogy a doki bácsi hozzá nyúlt. Arca szép, mosolya kedves és játékos, ajka dús. Bőre puha, illatos, bársonyos. Nem kell félteni a csajt az biztos, igazi vadóc, szókimondó, de persze nem rossz értelemben, igazi rosszcsont. Jó fej amúgy, veszi a csipkelődést és osztja is.

Zara nagyon szép és kívánatos nő, szexi, magas. Tanga, melltartó kombó feszült formás testén. Természet adta nagy formás cicijei vannak. Arca nagyon szép, nem kell félni a kitakarástól. Feneke markolni való, formás. Bőre selymes, illatos. Baba puncija nagyon finom. Kimondottan kedves volt, közvetlen hozzáállással, bár úgy éreztem szimpatizál velem eléggé, gondolom ez is kell hozzá.

Action

Végre beléptem a lakásba, Carmen nyitott ajtót, rég látott ismerősként pusziltuk körbe egymást. Zara is ott termett pillanatok alatt. Bemutatkoztunk. Átadtam egy kis ajándékot figyelmességből. Mit ne mondjak, a hölgyek irgalmatlan szexik voltak külön külön is, de így együtt, ahhh. ;)) Tudtam végem lesz.
Izgultam picit, de azért ne sajnáljatok. ;) Kellemesen el nevetgéltünk, oldottuk a kezdeti minimális feszkót, szoktuk a nem mindennapi helyzetet, igen jól ment. Kaptam inni, törcsit, húztam zuhanyozni.

Megtisztulva tértem vissza hozzájuk, a szobában vártak az ágyon. Nem volt kecmec, bele vágtunk. Térdelve az ágyon össze bújtunk hárman, előbb Zarával váltottunk igazi nyelves csókokat, Carmen is csatlakozott, az ő csókja szintén teljes átélésű igazi csók, nem csak puszilgatás. Ezt a csókot nem csak velem de Zarával is megosztotta folyamatosan. Két nőt láttam smárolni, velem is smároltak, Carmen ott hagyott minket, alábukott, szájába vette a már igen merev farkamat.
Rendesen elkapott, felfalt, hevesen kényeztetett. Kezét csak keveset használta, ajkait annál többet. Cuppogott nagy átéléssel. Carmen a kéjlécem, Zara a számat nyelvelte. Zara is besegített odalent, lepillantva azt láttam, hogy ketten végig nyalják a farkam teljes hosszában, egyik szexi a szájába vett, a másik szexi a zacsim nyalta, majd cseréltek, dicsérgették fegyverem, lelkesen ügyeskedtek rajtam.
Én következtem, hátukra feküdtek, Carmen punciját kezdem nyalni, nagyon jól reagált, nyögdécselt, Zara punciját kézzel izgattam, közben folyamatosan csókolóztak. Felkúsztam hozzájuk, hárman smaciztunk egyszerre, a melleikbe is bele kóstoltam, majd vissza a punci nyelveléshez. Előbb még Carmen kényeztetését folytattam, markolásztuk a melleit közösen, majd áttértem Zara kelyhéhez, finom volt, kéjesen nyögdécselt. Amíg nyalakodtam, Carmen a szájába akart venni, csípőmet kifordítottam és már el is érte, falta is.

Fenomenális előjáték után gumit kértem, kerestek nekem megfelelő méretűt, nehogy szorítson. Carmennel kezdtük, missziben, előbb óvatosan, de nem kellett sok és már el is ragadtak bennünket a vágyak. Markolt, húzott magába, hozzá hajoltam, csókolóztunk. Zara mellénk bújt, habzsolták egymás száját, majd az enyémet is közösen.
Kutyusba váltottunk, kapaszkodtam Carmen fenekébe, melleibe, egyre jobban élvezte a ténykedésem, csattogósra emeltük a tempót. Előtte feküdt Zara széttárt lábakkal és az ő punciját nyalta hevesen, közben én hátulról gyömöszöltem és moziztam, csak lestem, ahogy egymással játszanak.
Carmen nyergembe pattant, pacizással folytattuk. Komoly tempót diktált, meglovagolt rendesen, nem kímélt és magát sem. Vágtázva lovagolt, mint ha az életért lovagolt volna az indiánok elöl menekülve a vadnyugaton. ;) A szám sem maradjon üres, a két csaj melleit szopogattam egyszerre, ők meg egymás nyelvét.

Gumit váltottunk és lányt is. ;) Maradtam a hátamon és Zara belém ült. Diszkrétebb személyiség mint Carmen, de azért őt sem kell félteni. Kezdeti össze szokós lassúzás után, vágtázni kezdett, hozzám bújt, csókolt, ölelt. Carmen a számba adta melleit. Igazi energia bomba, nem tétlenkedik.
Misszibe fordultunk Zarával, egyre hangosabban élvezte ahogy a testét művelem, egyre nagyobb vehemenciával járattam magam benne.
Kutyusban folytattuk, én Zara mögött tevékenykedtem, előtte Carmen széttárt lábakkal. Sosem bír magával, rendesen felszólította Zarát "gyerünk nyaljál". Már csak az ostor hiányzott a kezéből, nevetünk is ezen.
Így szexeltünk egy jó darabig, majd levettem a gumit, kértem fejezzenek be szájjal. Nem tiltakoztak, az ágy mellé álltam, ők elém térdeltek és már faltak is fel ajkaikkal felváltva. Nem is kellett sok idő, valami hatalmasat élveztem Carmen szájába. Ez a hancúr majdnem ki is töltötte az egy óránkat, addig tartott. :)
Kiszaladt öblíteni, az ágyon egymás mellé feküdtünk hárman és nagyon jót beszélgettünk mindenféléről, nagyon jól eltudtunk dumálni is, érdeklődőek voltak és kedvesek.
Bőven túl léptük az időt, nem tették szóvá, hanem én, de nem siettettek sehova. Lezuhanyoztam még, öltözködés közben még sokat beszélgettünk, majd búcsúzás.
Próbáltam ezt a beszit picit jobban Carmenre fókuszálni, ahogyan majd Zaráét Zarára. Remélem sikerült.

Elszámolás

Az átlag felett valamivel és ez kétszer, ugyebár a két hölgynek. De a lányok sem átlagosak. Megért e az nem is kérdés. Az elején tettem magamtól az ágy mellé, nem ők hozták szóba.

Carmen, jó szexpartner

  bnagy1000

Egyeztetés

Egy héttel a randi előtt hívtam Carment telefonon, nem vette fel de néhány perc múlva megcsörgetett. Időben kezdtem az egyeztetést a találkáról, mivel egy barátommal ketten mentünk és meglehetősen be voltun korlátozva idővel, plusz még Zarát is be kellett szervezni a dupla randihoz. Kedves de határozott hangon tájékoztatott a lehetőségekről. Pár nappal a randi előtt még pontosítottunk az időponton és kellemes izgalommal vártuk a nagy napot.

Megközelítés

Ahogy már előttem sokan megírták a tetthely a Lehel tértől nem messze van. Autóval mentünk, késő délután érkeztünk, közvetlenül a ház előtt tudtunk parkolni, a parkolás fizetős.

Helyszín

A lakás a felső szintek egyikén található, tágas és tiszta, tökéletesen megfelel a célnak. A szobák közül, én csak az egyikről tudok nyilatkozni, abban egy nagy francia ágy volt, és egy szék ahová a ruhákat tudtam lepakolni. A fürdőszobában illatos törölköző, zuhanykabin, sokféle tusfürdő és két fajta szájvíz volt.

Hirdető külseje

Carmen tényleg egy bombázó. Magas, vékony derekú, szép arcú lány. A cicik valami elképesztően jók. Sokan írták már, én is csak megerősíthetem, a doki keze munkája alig látszik rajta, annyira természetesnek hat. Ezt a témát komolyabban körbejártuk vele ottlétem alatt és mondta, hogy neki a műtét előtt is nagy mellei voltak, valószínűleg ez is közrejátszott, hogy ilyen jól sikerültek. A szája is fel van töltve, de szigorúan a jó ízlés határain belül. Selymesen finom puha bőre van. Ami nekem még külön tetszett benne, hogy nincs rajta tetoválás. Egy piros bodyban várt, amiből szinte kibuktak a gyönyörű mellek.

Action

A kezdők izgalmával érkeztünk meg lifttel a kívánt emeletre a haverral és fordultunk a kis folyosóra amikor már nyílt is az ajtó és mögötte várt bennünket a két szépség. Carmennel voltam végig kontaktban, valahogy adta magát a dolog, hogy az Ő szobájába kanyarodjak a rövid bemutatkozások után. Zara is nagyon tetszik és utólag hasonló jókat mesélt róla a haverom, szóval nem kizárt, hogy a legközelebbi utamon Őt is meglátogatom.
Carmen nagy dumás csaj. A kezdeti kis izgulásom egy perc alatt foszlott szerte. Nála nem tudok elképzelni kínos csöndöt. Imádni valóan löki a szöveget, de nem csak úgy a levegőbe, teljesen értelmes témákról is. Persze nem a beszélgetés volt látogatásom fő célja ezért amint felszabadult a fürdő, besurrantam lemosni magamról a hosszú út porát, majd irány a tettek mezeje.
Az ágy mellett állva csókolózni kezdtünk és felfedezni egymás testét. Elég volt egy pillantás a brutális cicikre és már üzemi hőfokon dolgozott a farkam. Kihámoztam Carment a piros bodyjából körbenyalogattam a szép nagy bimbókat, amik kellemes keményedéssel reagáltak az akcióra. Ezután Carmen az ágyon térdelve vette szájába a farkam. Igazi pornós, köpködős franciában részesített. A hátamra feküdtem és kértem, hogy forduljunk 69-be. A puncija szép és illatos volt. Vehemens nyögésekkel reagált a kényeztetésre. Ezután gumit húzott és beleült. Egyre inkább fokozta a tempót és közben olyan hangokat adott ki mint a legvadabb pornókban a csajok. Éreztem, hogy lassan itt a vég és elkövettem azt a hibát, hogy nem engedtem eldurranni magam. Fordultunk doggyba, missszionárusba majd vissza lovaglásban, de sehogy hogy elélvezzek. Kezdtem elveszteni a reményt, hogy jól végződhet a dolog, de Carmen megnyugtatott. Azt mondta, hogy tőle nem távozhatok, csak elégedetten. Kis pihi után életre keltette szájjal a farkam, majd tolt egy olyan franciát, hogy még most is beleborzongok. A végén egy kis kézi rásegítéssel óriásit durrantam a melleire. Beszélgettünk még az élet nagy dolgairól, megvitattuk, hogy melyik színészre hasonlítok és sokat nevettünk. Az egy órát bőven túl lépve nagyon jó hangulatban váltunk el.

Elszámolás

A végén számoltunk el, teljesen korrekt volt, ahogy tudom egy kicsivel a Pesti átlag felett, viszont amit kaptam az bőven átlagon felüli.

Carmen, jó szexpartner

  07matee11

Egyeztetés

Könnyen és gyorsan ment az egyeztetés, rugalmas és kedves volt, minden információt elmondott, megtudtam amit kellet illetve amit tudni akartam:)

Megközelítés

Vidéki vagyok, ezért a tömegközlekedést részletesen nem tudom leírni, de biztosan az is könnyű mert elég forgalmas környék, és nagy csomópont valamint pályaudvar is van a közelben. Én autóval érkeztem, egy kicsit zsúfolt környék, sok építkezés van, ennek ellenére lehet találni parkolót, de a közelben van egy nagy bevásárlóközpont, ott is lehet parkolni, fizetősen. Navigáció segítségével könnyen odataláltam.

Helyszín

Egy újépítésű ház felső emeletén található a lakás, lift van. A Carmentől kapott infók alapján könnyű a bejutás és a feljutás a kéjlakba. Szépen karbantartott lakás, mindenhol tisztaság uralkodik, a fürdőszoba is patyolat tiszta, többféle tusfürdő van, szájvizek valamint kis poharak. Friss törölközőt kaptam vendéglátómtól. Két nagyobb szoba van a lakásban, mert ketten dolgoznak, de ott létemkor nem volt ott a barátnő, Carmen mondta, hogy van lehetőség hármas randira is:) A szobában is tisztaság van, nagy ággyal és tiszta lepedővel.

Hirdető külseje

Carmen egy nagyon szép arcú és jó alakú hölgy, szőke hosszú hajjal és kék szemekkel. Szép és izmos popsija és lábai vannak, bár állítása szerint most kezdi majd újra az edzést, de szerintem most is szuper formában van! Szenzációs cicijei vannak, bár nem igaziak, de szinte észrevehetetlen az orvosi beavatkozás. Szép mosolya van, gyönyörű fehér fogakkal!! Mint ahogy már korábban többen is írták, valóban tetoválás mentes, szerintem ez manapság már nagyon ritka, szinte kuriózum!

Action

Bejutás után puszival üdvözölt, egy piros egyberészes ruhában és magas sarkúban fogadott. A hatalmas cicik majdnem kibuktak a ruhából, igazán kellemes látvány volt :) Azonnal megkínált frissítővel, én vizet kértem és kaptam is. Beszélgettünk, nagyon kedves, értelmes lány, jól lehet vele beszélgetni is, sok helyen járt már a világban, és bármiről beszéltünk, mindenről volt véleménye és álláspontja-szerintem ez jó dolog! Odaadtam neki az ajándékot és egy kis édességet, aminek örült is meg nem is, ugyanis elvileg a kedvenc csokiját vittem, de mondta, hogy nem szabad sok csokit ennie, mert vigyázni kell az alakjára :) Megkaptam a törölközőmet és mentem a fürdőszobába. Miután végeztem a tisztálkodással, visszamentem a szobába ahol ő már meztelenül várt. Csókolózni kezdtünk majd elidőztem a ciciknél, tényleg fantasztikusak, később kaptam egy kis síkosítót az ujjamra és a punciját kezdtem izgatni, majd ő kezdett franciázni, remekül csinálja, de kértem, hogy had viszonozzam én is ezért 69-be fordultunk, ekkor már megjött a hangja is, a hanghatásokból kiindulva sikerült neki örömet szereznem, és saját bevallása szerint is! Majd gumit kértem, elsőre ő jött felülre és lovagló pózban folytattuk, közben a melleivel voltam elfoglalva és időnként elcsattantak csókok is, így folytattuk jó ideig, majd kértem, hogy csináljuk hátulról, szenzációs látvány, nem is bírtam sokáig itt már a szájába élveztem. Ezután ő kiment a fürdőbe, de nem rohant, majd visszajött és letisztított engem is! A félidőben ismét jót beszélgettünk mindenféle témáról, mesélt magáról majd én is, magamról érdeklődő volt végig. Kezdetét vette a második felvonás, most csak ő franciázott, ismét remekül, majd hasonló volt a forgatókönyv mint az első körben, előbb lovagló pózban majd doggyban szexeltünk, a befejezés pedig szintén a szájában történt. A második menet után ismét kiment a fürdőbe. majd hozott nekem ismét vizet, hogy pótoljam magamban a vízhiányt és még odafeküdt mellém, beszélgettünk, csókolóztunk. Nem akartam visszaélni a jóindulatával is az időm is lassan lejárt, ezért elmentem zuhanyozni, majd felöltöztem és puszival utamra engedett. Gyorsan elrepült az idő.

Elszámolás

Minden annyi amennyit előre mondott, számomra sajnos elég magas a díjazás, a legkorábban és a legkésőbb született honfitársaink arcképével ellátott papírokat kellett otthagynom az egy órás randiért. Ha lesz lehetőségem biztosan visszamegyek még!

Carmen, nagyon jó szexpartner

  yko

Egyeztetés

Korábban már jártam Carmennél és akkor megbeszéltük, hogy összehozunk egy hármast Zarával. Ennek most jött el az ideje, ezzel leptem meg magam. VTR-en egyeztettünk, sima ügy volt. Az általam javasolt délutáni randinál korábban, mert Zarának el kellett utaznia, de a kedvemért még maradt egy kicsit...

Megközelítés

Közel a lakásomhoz, gyalog 5 perc lett volna, kocsival a dugó miatt 6. Parkolóhely viszont volt.

Helyszín

Új építésű angyalföldi ház jó állapotú lakása. A többek által megénekelt rádiós, villogós, szteppelő tusolófülke tiszta fürdőszobában várja az urakat. Az esemény helyszínén franciágy, fölötte óriási órával. De semmi time pressure: festett cucc.

Hirdető külseje

Carment már megénekeltem egyszer: igazi nagyvad, gyönyörű, hatalmas cicik, vékony derék, csinos feszes combok, szőke loknik, egészen hihetetlen türkiszkék szemek. Zarával már megbeszélték, hogy ilyen különleges szemem van, mondta. Zarának én csak másodjára néztem meg a szemét, annyira lekötöttek a Carmenénél kisebb, de így is tekintélyt parancsoló cicik, a formás test. De persze utána jutott idő a nevetős, szép arc és a barna, huncut szemek tanulmányozására is. Egyikük sem balettáncos alkat, aki a nőies vonalakat kedveli, annak itt a helye.

Action

Másfél órára mentem, a hölgyekre bíztam az étlapot, én csak ritkán javasoltam újabb fogást. A porondmester leginkább Carmen volt, látszott, hogy gyakorlott párosról van szó.

Bemelegítésnek csak néztem őket, ahogy kihámozzák egymást a szexi fehérneműkből, és egymásnak esnek. A csókolózásba én is beszálltam, egész jól ment hármasban is. Egy idő után már csak Zarával kettesben, mert Carmen lejjebb csúszott, de persze a szája akkor is dolgozott. Az első felvonásban nem is volt más, mint a francia forradalom végigjátszása. A hármas erősen vizuális műfaj, én pedig halálom óráján is szívesen nézném, ahogy két ilyen szépség szopja a farkamat. Sokszor váltottunk, mindkettőjük puncijával kimerítően foglalkoztam, úgy tűnt, nem hiába. Közben kipróbáltam, milyen ha négy ilyen tökéletes cici simogatja az arcom, miközben a lányok egyetlen percre sem hagyták szakszerű felügyelet nélkül a farkam. (Előkerült egy diszkrét rózsaszín játékszer is.) Zarával kipróbáltuk a 69-et is, nem szólt, hogy majdnem megfullad, - ebből lett egy kis röhögés, hogyan mesélem majd el a bíróságon, mi történt. Vagy háromnegyed óráig csak szoptunk-nyaltunk, mint a jótanuló, én meg próbáltam fejben levideózni mindent. Végül Zara szájában mentem el, ő pedig előzékenyen kivitte az utódokat a fürdőbe.

Pihenésképpen a lányok felajánlottak egy négykezes hátmasszázst, amire boldogan igent mondtam. Közben az élet nagy kérdéseiről cseréltünk eszmét. Egy idő után újra szolgálatra jelentkeztem, és kezdődött a második felvonás. Rövid franciás felvezetés után életet leheltek félmafla barátomba, majd Carmen meghozta az ítéletet: előbb Zarával kell dugnom, mert vele még nem voltam. A parancsnak nem tudtam ellenállni. Az én esetemben mindig fokozatos misszivel vagy hasonlóval kell kezdeni, mert kell egy kis idő, amíg a puncik felveszik a farkam méretét. Zara kért, hogy legyek óvatos, ezt annyira sikerült abszolválni, hogy amikor megfordultunk, olyan lelkesedéssel ült bele a farkamba, hogy hogy azt sem tudtam, hol vagyok. Ijedtemben Carmen cicijébe kellett kapaszkodnom. Sajnos ezen a ponton jött egy baleset, begörcsölt a vádlim. Hamar elmúlt, de sajnos a nagy buzgósággal együtt. Cseréltünk, Carmennel válogattuk a pózokat, közben Zara hol a cicijét adta a számba, hol a golyókat simogatta. Csodás menet volt, de a görcs miatt nem tudtam okosan kihasználni a rendelkezésemre álló időt. Szóltam a lányoknak, hogy másodjára nem fogok elmenni, mert mindjárt el kell menni. Carmen felajánlotta, hogy azért befejezik, amit elkezdtek, de tudtam, hogy ilyenkor több időre lenne szükség. Inkább csókokat váltottunk, és gyors tusolás után, könnyes búcsút vettünk egymástól.

Elszámolás

Borítékban vittem a megbeszét rózsaszálakat, és távozáskor letettem az asztalra. Nem esett róla szó.

Carmen, nagyon jó szexpartner

  Baldessarini1

Egyeztetés

Kedden vagy szerdán írtam egy üzenetet Carmennek, nagyon hamar válaszolt, majd telefonon hívtam. Ekkor még nem tudtam melyik nap viszem az autót kötelező szervízre, ezért megbeszéltük, hogy csütörtökön a reggeli órákban hívom. Ez így is történt, majd megbeszéltünk egy számunkra megfelelő időpontot, azt megjegyezném, hogy nagyon rugalmasan kezelte az időponttal kapcsolatos kérésemet.

Megközelítés

Az autóm leadása után én BKV-t választottam, hisz a Wallistól az 1-es villamos megfelelt nekem. Szerintem mind BKV-val mind autóval könnyen megközelíthető a Lehel tér környéke! Ahogy láttam, sok szabad parkoló volt a környéken, természetesen fizetös.

Helyszín

Új építésű ház, rend és tisztaság mindenhol, a lakás nekem tetszett, látszik, hogy rendben és tisztán van tartva, a fürdő minden igényt kielégít, több fajta tusfürdő, szájvíz, kilépő egy nagyon elegáns és minden igényt kielégítő zuhanykabin előtt. Maximálisan el voltam kényeztetve.

Hirdető külseje

Carmen egy olyan jelenség, aki után az utcán biztosan megfordulsz, magas, nagyon jó lábai vannak, formás popsi, és gyönyörű mellek, csábos arc, csillogó szempár. Engem egy magassarkú elegáns cipőben várt, így pont olyan magas volt mint én! Egyszóval egy bomba nőhöz érkeztem, aki mosolyogva és kedvesen fogadott.

Action

A lakásba lépve egy finom puszival fogadott, az asztalra helyeztem a borítékot, majd átadtam ajándékomat, és egyből úgy kezdtünk beszélgetni, mintha több éve ismernénk egymást. Egy közvetlen, mosolygós hölgyet ismerhettem meg személyében, aki egyből magával ragadott minden tekintetben! Egy gyors fürdés és öblítés után irány a szoba, ahol egy hideg üdítővel várt a drága. Egy pár korty után karjaimmal átöleltem, és csak habzsoltam ahol értem. Finom csókok, illatos bőre simogatása, mellei érintése megtette hatását, nagyon kivánós lettem. Finoman lefektettem.az ágyra, megszabadultunk a ruháitól és cipőjétől, majd szép lassan el kezdtem kalandozni nekem tökéletes testén. Kis idő elteltével a puncijához értem, ahol várt rám egy illatos és finom menyország! Ahogy a hangjából és a mozgásából megitéltem, nem volt számára közömbös a ténykedésem, de a csúcsra sajnos nem tudtam eljutatni. Később megtudtam miért. Carmen, hogy kifejezze számomra, hogy nagyon felizgult, ő kezdett ténykedésbe! Nagyon finoman csókolgatni kezdett, egy kis rész sem maradhatott ki, míg a péniszemhez nem ért. Nagyon finoman elkezdte nyalogatni a hímvesszőmet, haladva a golyóim felé, majd egyszer csak beszippantotta! Majd elengedte, majd újra és újra a szájában voltam golyóilag. Majd a meredező péniszem felé vette az irányt, és valami isteni franciában részesített. Az intenzitás és látvány megtette hatását, és a fantáziám elindult. Az, ahogy eltüntette a szájában arra sarkallt, hogy hanyatt fektessem, hogy lefelé lógjon a szép feje, és az ágy mellett állva elkezdhettem dugni a száját. Ekkor persze már a két kezem hol a mellein, hol a combjain voltak. Így telt el egy pár perc, majd megkértem, hogy üljön rám! Egy isteni lovaglásban részesített, a szemeim elött a hatalmas keblek, és amikor rád néz, mert tudja, hogy csak jó lehet neked! Ekkor gyorsan megfordítottam a drágámat, formás lábait a nyakamba véve kezdtem egy gyorsabb menetbe! Nem kellett sok, a látvány, a hangok, egy hatalmasat élveztem! Ráborultam és csak lihegtem egy pár percig. Majd kedvesen megtisztogatott, és egymásnkarjaiba bújva beszélgettünk egy jót a világ nagy dolgairól, és utazásokról! Sajnos az órácska elszaladt így lebegve távoztam!

Elszámolás

Amit megbeszéltünk, szóra sem érdemes egy ilyen hölgytől! Nekem minden tökéletes volt! Nagyon jól és kellemesen éreztem magam.

Carmen, nagyon jó szexpartner

  yko

Egyeztetés

Este megláttam az adatlapját, még éjjel ráírtam, kora reggel visszaírt, reggel már beszéltünk is, délutánra pedig már a ház elől hívtam. Ennél simábban nem is mehetett volna.

Megközelítés

Kocsival mentem, de olyan közel van, hogy gyalog is mehettem volna, csak éppen le akart szakadni az ég.

Helyszín

Angyalföldi újítépítésű ház felső emeletén jó állapotú, szépen megcsinált lakás, ahol két hölgy fogadja a látogatókat. Kényelmes szoba, nagy ággyal. A megénekelt rádiós tusolóban csak a vizet nyitottam meg, a dumát zárva hagytam. Tisztaság, rend mindenütt.

Hirdető külseje

Azta**! Ez volt az első reakcióm, amikor megláttam Carment. A gyönyörű cicik bele sem fértek a kis semmiségbe, amit viselt, mindehhez vékony derék, csinos feszes combok társulnak, nem is beszélve a szőke loknik alól kivillanó igéző, türkiszkék szemekről. Carmennek kifejezetten szép arca van, az aranykezű mester nemcsak a ciciken, hanem a szájfeltöltésen is jó ízléssel dolgozott. (Én nagyon nem kedvelem a lufi-kacsaszáj kombót, de itt nyoma sincs egyiknek sem.) Ráadásul Carmen annyira természetes lány, hogy a mesterséges porcikáiról is elhiszem, hogy a gének vagy jóisten adományai.

Action

Rövid, oldott beszélgetős után gyors tus, aztán az ágyon ülve megbeszéltük, hogy ő vezeti a programot, én majd szólok, ha új műsorszámot szeretnék. Amikor a melltartóból kiszabadultak az ikrek, persze már tudtam, hogy mit szeretnék, de hagytam, hogy történjenek a dolgok. Carmen némi simogatás után franciával nyitott, rendkívül finoman, nem túl erősen, de azért nem is túlóvatoskodva csinálja. Elnézést kért, amiért a méreteim miatt teljes eltüntetést nem tud bemutatni, de aztán mégis majdnem teljesen meglett az is. Úgy helyezkedtünk, hogy én is elérjem kézzel a babapuncit és a saját pályára állt, ringó ikerpárt. Egy idő után franciába fordultunk, illatos, jó ízű, ápolt punciján keresztül nyelvvel diktáltam a ritmust, amit ő a farkamnak adott vissza. Ezután jött, amit vártam, és a cicik közé kéredzkedtem. Carmen minden második ütemnél szájjal is rásegített, mondtam is neki, hogy remélem, beleég a retinámba a látvány, ahogy a cicijei között jár a farkam, és aztán besiklik az ajkai közé. Hogy el ne menjek túl korán, ezután én franciáztam neki, visszajelzései alapján nem is eredménytelenül. Pihenésképp kipróbáltuk a kisebb erogén zónák, fülcimpák, hajlatok érzékenységét, aztán elő a védőruhát. Mivel nagy voltam a babapuncinak, először missziben óvatosan hatoltam belé, de hamar meglett az összhang, pár perc múlva már vígan váltogathattuk a pózokat. Négy-öt pózt végigpróbáltunk, néha rövid pihenőket beiktatva. Amikor rámguggolt, már végképp nem volt baj a méretekkel, csak úgy siklott, aminek siklania kellett. Amikor éreztem, hogy lassan mindkét értelemben lejár az időm, kértem, hogy a cicik között fejezhessem be a soiré-t. Ez az utolsó fejezet nem tartott sokáig. Éppen azon gondolkoztam, hogy a szájában vagy simán a ciciken menjek el, amikor egy hibrid megoldással végem lett, kintre, bentre is jutott az anyagból. Még 10 percünk volt, amit a külföldi rbnb lakások jellemzőinek megvitatásával töltöttünk el kellemesen. A tusolás és érzékeny búcsú közben már tudtam, hogy nem utoljára jártam Carmennél.

Elszámolás

Telefonon elfelejtettük megbeszélni, így kénytelen voltam szóba hozni távozás előtt. Megoldottuk.

Carmen, nagyon jó szexpartner

  sz-norb.tomi

Egyeztetés

Telefonon próbáltam elérni először akkor nem sikerült, majd visszacsörgetett. Később újrapróbáltam, ismét nem sikerült, majd SMS-ben tartottunk először a kapcsolatot. Két napra rá, az oldalon szemezgetve láttam, hogy elérhető, VTR-en egyeztetve majd később telefonon egyeztetve megbeszéltünk aznapra egy találkát. A telefonnal nem volt szerencsém szerintem, de a többivel igen :)

Megközelítés

Kocsival történt, közelben sikerült leparkolni. Ha fizetős is a környék, én már a fizetési idő határán érkeztem, így meg sem fordult a fejemben, hogy autómatázzak. Egyébként tuti, hogy fizetős, De parkoló van elég, az tuti. Egyébként BKV-val is teljesen jól megközelíthető a leányzó: metró és villamos a közelben megy el.

Helyszín

A ház rendben van, nem olyan rég épült a lakótömb. Lift vitt fel a megfelelő emeletre és pár kanyar után már ott is voltam az ajtónál. A lakás nincs lelakva, minimálisan berendezett, látszik rajt, hogy még nem lakták be, de majd idővel ez is megtörténik. Szobában van egy szék amire le tudtam pakolni, van egy szép nagy ágy, amin keresztbe is lehet feküdni akkora, és van egy beépített szekrény ami elég dizájnos :)
A fürdő is stílusos, zuhanykabinnal felszerelve (amiből szólt a zene :-) ami nem baj csak érdekes) Volt szerencsém a lakásban kicsit körülnézni, minden szép tiszta, nagyon jó lakás, főleg így vendégváróval együtt... elfogadnám :D

Hirdető külseje

Ajtó mögött megbújt a vendégváróm és ahogy becsukta az ajtót, végre megpillanthattam őt. Huh apám... ez igen! Szőke hajzuhatag, mosolygós arc, szép szemek, brutális nagyságú mellek, amik szinte kikukucskáltak a dollból, fekete tanga, vékony lábak, kemény fenék... nagyon egyben van a csaj. Korban annyi amennyi az adatlapon meg van jelölve :) pont hozzám illő :D

Action

Ajtónyitás után rögtön puszival üdvözöltük egymást. Nagyon zavarban voltam, hihetetlen jó csaj és hát magassarkúban állva előttem a mellei kb szem magasságban voltak, nehéz volt az arcára tekinteni, pedig az is bájos :) kis beszélgetéssel indítottunk, közben megszabadultam ruháimtól és az ajándékot elhelyeztem jól látható helyre, hogy ebből később ne legyen gond és csak egymással tudjunk önfeledten foglalkozni.

Gyors zuhanyzás a rádiós zuhanyban :) jól felszerelt egyébként, lehet válogatni erősen. Utána egy gyors szájápolás és igyekeztem vissza a szobába ahol már vártak rám :)

Az ágy mellett állva csókkal indítottunk és dorombolt nekem, mint egy kiscica. Nagyon beleélte magát és a csókja is nyelves barátnős csók volt, nem csak szájra puszi. Én már keményedtem lenn és mosolyogva kezdett simogatni, mondta hogy most megszabadul a felesleges ruhadaraboktól, és mehetünk az ágyra. Ahogy levette a felsőt, láttam meg mekkora az akkora... uh igen csak méretes mellek... elfeküdtünk az ágyon kis simi kis tapi kis puszi és már szájába is vett. Ami nagyon tetszett, hogy nagyon ad a látványra, tudtam mozizni,milyen szép teste van és közben simogattam. Kérdeztem, hogy szájba élvezés van-e, mondta hogy persze, megnyugodtam, hátra dőltem és élveztem most már becsukott szemmel a ténykedését. Többször mélyen bevette, végignyalta változatosan csinálta, szinte 0 kezezéssel amit nagyon szeretek. Ténykedését szájbaélvezés koronázta én pedig percekig mozdulatlan feküdtem. Kis pihi, és kérdezte, kérek-e masszázst. Hasamra feküdtem, majd eg kis kellemes masszázs-simogatás kombinációt kaptam, míg újra erőre nem kaptam. De most én jöttem franciatudásom csillogtatásával. Végigpusziltam testét, közben simogattam, sikerült rátapintanom a csikis részre is :) majd a lábai közt elmerülve kényeztettem nyelvemmel. Lassan álltam neki, annyira nem is láttam hatását, úgyhogy bele kellett adni minden tudásom lelkesedésem és kezdte élvezni. Pár perc után kis remegések mellett elévezett. Kb fél perc pihi a részéről és mivel én újra készenálltam az akcióra gyorsan rá is cuppant. Minden egyes pillanatát élveztem, amit azzal tölt hogy a szájával kényeztet. Kértem gumit, felpattintotta és már bele is ült. Nagyon jó volt látni a cickókat felettem ugrálni. Közeledett felém csókolózni, majd ismét távol. Egyszercsak teljesen felemelkedett és elkezdett rohamosan mozogni rajtam, nahát akkor lett hirtelen végem...

Kis törlés, realx üzemmód és beszélgettünk átlagos témákról, semmi extra. Párszor sikerült megnevettetni és kellemesen telt az idő, de még volt annyi idő, hogy egy harmadik menet belefért.

A harmadik kört is szokásos mód kezdtük kis csók és már a szájában is voltam. Végig tudtam simogatni a testét és néztem, hogyan ügyködik. Kértem egy gumit és most misszionáriusban kezdtünk amit gondoltam, hogy majd megtoldok még egy kutyussal, de nem így alakult. Lassan kezdtem, igyekeztem kiélvezni, milyen jó benne lenni. Éreztem, hogy ideje felgyorsítani, azért legyen neki is jó :)
közben csókókat loptam. Lehet neki bátran nyomni, azt élvezi igazán, ahogy az arcára néztem, kéjesen visszanézett, majd lepillantottam a ringó mellekre és már el is sültem.

Atyaég, de jó volt vele ez a három kör...megköszöntem a lehetőséget, kis pihi, kis víz (ja igen még az elején kértem vizet, és hozott fél literes bontatlan vizet pohárral, ezt nagyon nagyra értékelem) utána még kicsit beszélgettünk majd elmentem zuhanyozni. Gyors öltözés, és még kértem, hadd adhassak a melleire is két jó nagy puszit. Törölközőt kinyitva adhattam oda is és az arcára és jó kedvűen indulhattam utamra azon a borongós késő délutánon.

Elszámolás

Előre történt, én ezt így szoktam. A virágszálak nem változtak a megbeszéltekhez képest, nincs extra, úgyhogy teljesen rendben volt. A virágcsokor nagysága átlagnál nagyobb, de a leányzó is!

Carmen, jó szexpartner

  Móriccka

Egyeztetés

Hirtelen felszabadult időm miatt felhívtam pár "kedvencet" Ő volt aki tudott fogadni. Simán ment, kedvesen tájékoztatott, minden rendben ment.

Megközelítés

Könnyen megtalálható, a cím korrekt, szemben a házzal még parkolóhelyek is voltak, tudtam válogatni. Egy szép árnyékosat választottam :D

Helyszín

Tiszta rendes lakás, minden megvan ami szükséges. A fürdőben vannak kegyszerek a tisztálkodáshoz bőségesen. A szoba franciaágyas kis szoba, de pont elég amúgy is csak az ágyon töltöttük az időt.

Hirdető külseje

A képek közül az amatőr képek adják vissza az alakját. Vékony testalkat nagy enyhén ereszkedett szilikonos cicik, formás falatnyi popó, igényesen borotvált mindenfelé. Az arcából ítélve szerintem némileg idősebb mint a megadott, de kedves és ez mindenért kárpótolt.

Action

Megérkezésemkor kedves szavakkal fogadott, piros csipkés bugyi melltartó szettben, bekísért a szobába, ahol megszabadultam a gönceimtől és elszaladtam fürdeni. Csak fél órára mentem, mert a felszabadult időmet akartam efféle mókával elütni, de mire találtam a kedvenceim között ráérő hölgyet, elszaladt az idő nagy része így csak fél óra maradt. Szóval fürdés után már meztelenül bekísért a szobába. Én az ágy mellett álltam Ő az ágyon térdelt, így kezdtünk csókolózni, ami nagyon finomra sikerült. Közben a melleit popóját markolásztam. Én még mindig az ágy mellett álltam, lement kutyába, ekkor még szájjal felém és franciázásba kezdett. Ügyesen bőnyállal cuppogott rajtam, elég mélyen eltüntetett. Ez annyira jó volt, hogy az erő kiment a lábaimból így hát ledőltem az ágyra. Még egy kicsit franciázott, a golyókat is benyálazta, közelgett a vég amit ekkor még nem akartam, így hát kértem, hogy feküdjön a hátára. A cicikkel játszottam, majd lementem odalent is körbenézni, kapott pár puszit meg nyalást, de az idő rövidsége miatt mélyebben nem volt lehetőség nyalakodni. Ekkor gumit kértem és először missziben dugtunk, majd a hátamra feküdtem, belém guggolt. Egyik kezemmel a melleit másikkal a csiklóját izgattam, időnként csókolóztunk. Végül kutyusba fordultunk rámarkoltam a derekára és ami belefért a végkifejletig löktem neki. Kis törölgetés, szuszogás, után ismét fürdés és ennyi volt.

Elszámolás

Korrekt, minden a megbeszéltek történt. Előre adtam oda, nem kérte, de valahogy úgy adódott.

Carmen, jó szexpartner

  gyakorlatlan

Egyeztetés

Ad-hoc alakult. Éppen Budán voltam mikor mikor az oldalt böngészve láttam hogy "rendel". Tárcsázás után hamar felvette, már a telefonban is kedves, vidám volt. Elmondtam amit elszoktam magamról mikor először tervezek találkozni egy számomra új hölggyel. Nem jelentett számára problémát. Kérdeztem, hogy mikor lenne számára legközelebb alkalmas? Mondta, hogy éppen már úton van szolizni, de ha megyek akkor feladja ez irányú terveit és szívesen fogad. Így történt. Meg is beszéltük, hogy akkor elindulok és mikor odaérek ott leszek:)

Megközelítés

Jelen esetben Kelenföldről érkeztem autóval "Újlipóciába". Ő is, Én is meglepődünk milyen hamar odaértem. Végig zöldet kaptam és forgalom sem volt. Hétvége lévén a parkolás ingyenes volt és kb. 100m-en belül találtam is parkolóhelyet. A tömeggel érkezőknek jó kiindulópont lehet a Lehel Csarnok ami baráti pár perces sétára található. Ügye itt megtalálható mindenféle gépjármű a BKV portfóliójából(BMV BuszMetróVillamos).

Helyszín

Újabb építésű épület, belső körfolyosóval. Lift van, ami egy magasabb emeletre suhintja fel az utazót. A liftből kilépve viszont már el is tűnik az ember, egy diszkrétebb lakás felé a már említett körgangot elkerülve. Nagy lakás több szobával, egy Carmennek egy pedig a barátnőjének. Mindkét szobában nagy francia ágy van, kicsit süppedős(szerintem) matracokkal. Bár lehet csak parányi valóm alatt süppedtek. Nagy lakáshoz nagy fürdő is dukál. Tolóajtós teljesen zárt zuhanyfülkével. Felül is zárt ilyen egybeépített cucc, magasak fejre vigyázni, én vigyáztam:). Tiszta törülköző kezdéskor és távozáskor a búcsú zuhanyhoz is. Jelenleg a hűtést légforgatókkal oldják meg a lányok. A klíma beszerzése folyamatban van. Van többféle, megfelelő méretű óvszer! Füstmentes lakás ahogy ki is van írva.

Hirdető külseje

Nagyon szép nő. Az arc kitakarástól szerintem heteró férfinak nem kell tartani. Sokat mosolyog, ami jól áll neki. Szépen sminkelve fogadott. Felkötött, hosszú derekáig érő szőke koronával, amit később kiengedett. A képekről azt mondom, legjobban az amatőr képek adják vissza amire az ember számíthat személyesen. Finom sima mindenhol. Tetoválása nincs(vagy jól álcázta:)), ami nagyon ritka manapság, már lassan az az "egyedi" akinek nincsen. Hatalmas szilikonos cicik, amik sokkal inkább hatnak természetesnek, mint orvosi műremeknek. Szóval nagyon jók:). Szép popsi, ami felett a keskeny dereka/háta húzódik(kutyusban nagyon jó páros). Formás lábikók, per-pill pirosra lakkozva sexy magassarkúban, ami hozzám nem árt. És amiért az itteni célközönség leginkább megveszik, az a formás combok között bújik, kopasz baracknak álcázva magát. Ami, ha betérsz szorosan és forrón ölelve kerget a véged felé.

Action

Belépéskor az ajtó mögött rejtőzött egy szexy piros fehérneműben, magassarkóban. Ő mosolyogva a kezét nyújtotta, én automatikusan puszit adtam így ennek keverékével köszöntöttük egymást. Egyből éreztem hogy kellemes találkozóra érkeztem. Cipő az ajtóban le és irány Carmen szobája. Gyorsan rendeztem a rendezni valót. Majd törülközőt kaptam és a zuhany felé vettem az irányt.

Visszatérvén állva ölelkeztünk és az első ismerkedős csókok is elcsattantak. Mindeközben először a bomba cicikről csúszott le a piros csoda és ejtett ámulatba. Nem is kellet sok, egyből a kezeimmel simítottam, fogtam őket majd bekaptam a finom kis bimbókat. Sokat csókolóztunk, és szünetekben nem tudtam elégszer mondani hogy nagyon szép nő. Ő nem így gondolta, amit a kicsi én merevségére mutatva próbáltam megcáfolni:) amin jót nevettünk hogy tényleg nincs gond. Leültem az ágyra ledobta a pirosnemű még fent lévő részét. Ekkor csodálhattam meg először a teljesen sima punciját, ami még durvábbá tette az összképet.

Eldőlvén csókolóztunk hogy teljesen rám simult és mindenhol elértem. Kis idő múlva már oldalról kaptam a csodás franciás kényeztetés. Nagyon finom volt, mintha a barátnőd lenne, lassan finoman. Volt hogy csak a makkal smárolt ha mondhatok ilyet, mikor az ajkai csak azt fogták körbe közvetlen alatta. Miikor próbálta mélyre venni, de ezt inkább hanyagoltuk mert egyszer sikerült kicsit a kicsit karcolva visszajönni belőle. Szabadkozott is kedvesem, hogy a méretek miatt volt, ezután inkább skippeltük ezt:). Sexyn köpködős, nem olyan pornós mindent összenyálazós jelenet is többször megesett. Sokat néz közben az ember szemébe is, teli szájjal mosolyog, nagyon jó.
Majd kértem kis 69-et amit hasonló elemekkel folytatott mint korábban, csak nem láttam mert egy nagyon szép popsi/punci került az arcomba:). Tükör sajnos nincs, de az oldalsó szekrény fényezésén, azért lehet sejteni az érzéseken felül, hogy mi történik odalent. Simogatáshoz kaptam kis síkosítót az ujjamra, hogy kellő finomsággal tudjam érinteni kelyhét.

Ezután már magammal nem bírván gumira kérdeztem. Kaptam is rám valót , de szükség esetén lett volna még nagyobb is. Kérte hogy először Én jöjjek szemből ismerkedés gyanánt. Így is lett, nagy terpeszés szépen lassan behatoltam Carmen már kellemesen meleg és szűk puncijába. Teljesen ráfeküdvén összekulcsolta a lábait mögöttem és átölelt húzott magába. Itt is sokat csókolóztunk, ez az egyész együttlét alatt így volt. Nem csak viszonozta a csókot, hanem kezdeményezte is. Kicsit feljebb emelkedve a melleit habzsolhattam.
Ezek után jött a zsokés mutatvány ami megint csak felemelő látványt biztosított. Mikor a bombasztikus mellek az ember arca előtt ugrálnak a lovas tempójában. Volt hogy rám feküdt és teljes testével csúszkált miközben benne voltam. Így fej fej mellett bekapta fülem a nyakam csókolta. Ez nagyon tettszett. Ilyenkor alulról is lehetett adni a tempót a puncikának. Nem győztem fogni a csípőjét s a szép melleket a számba kapni paci közben. A légkavaró menedzselését is megtudj oldani paciból leszállás nélkül, hogy megfelelő hűtést kapjunk:)
Kutyus következett ami több felvonásban esett meg. Az ágy mellé állva először csak próbáltuk hogy lenne jó kivitelezni. Itt is aktívan részt vett. Ő is volt hogy tolta magát, folyamatosan szexy hangok, bíztatás stb. Pl.: megtart magának, szereti ha ilyen vastag ,meg hasonló egónövélők:):). Majd az alacsony ágy miatt ez számomra már nem volt az igazi, de piszokul tettszett hátulról. Ekkor Carmen bedobta, hogy menjünk át a barátnője szobájába ott nagyobb az ágy:) Jelentem nagyobb, legalább is magasabb az tuti:) Itt sajnos nem volt éppen hűtő alkalmatosság ezért izzadtam rendesen Carmenre. Háttal lévő partnerem sokáig élveztem ebben a pózban. Ekkor kértem hogy engedje ki a haját, ami nagyon szépem omlott le, majdnem a popsijáig. Ez még pluszban rátett a kutyusos élményre. Volt csattogósabb és lassabb sorozat is lassan teljesen ki majd vissza tövig és ő meg csak tekergeti a popsiját közben. Ráhajolva szinte mindig csókban részesültem.
Kis technikai szünetet kért törülközni ,majd vissza a barátnő szobájába. Ismét pucsítva huppant virgoncan az ágyra hogy folytassuk. Folytattuk, viszont egy gyorsabb menet után kiegyeztünk abban hogy a hűsebb másik szoba az igazi és ott folytattuk.
Visszatérvén a kiinduló ágyra kérdezte ,hogy hogyan szeretném. Hasra fekve szerettem volna épp zárt lábakkal a szexy kis popsiját kicsit kitolva. Mosoly csókok majd újra a szűkségben találtam magamat. Elég sokáig voltunk így. Többször ráhajoltam és csókolóztunk ekkor is. Szegényt teljesen bepasszíroztam a süppedős ágyba. A végén Még paciztunk egyet amit nagyon vehemensen nyomott a hölgy . Ismét lebombázott a cicikkel vágta közben:) Iszonyat izgatóan megkérdezte hogy szeretnék-e a szájában elélvezni. Ezt vigyorogva a szép nőre függőben hagytam, hogy majd eldől. Mert ekkor már nagyon közel jártam és nem tudtam, hogy lesz-e agykapacitásom kiszállni a meleg nedves szorításából. Nem volt. Így paciban ért a vég, kértem hogy gyorsítson kicsit és beleélveztem. Nem ugrott le egyből, még percekig együtt voltunk utána. Szétválás után kKaptam tisztogatást.

Sokat beszélgettünk Róla, Rólam, a fesztivál élményeiről mostanság, hogy mennyire "defektes" vagyok stb. Időnket túllépve egymás mellet fekve folytattuk az élet nagy dolgairól. Még egyszer elugrottam zuhanyozni, megint friss törcsivel. Kifelé ölelés, csók után a körgangon találtam magam a liftre várva .

Elszámolás

Én mindig előre próbálom letudni a kertészkedést, hogy a varászlat emiatt ne szakadjon meg. Hogy a vendég tudjon hova lőni, Carmen már a bemutatkozójában is ad kis iránymutatást. Telefonban elhangzottak a helyszínen sem változtak. Pontos csokorral készültem. Nála nincsenek extrák amit lehet azt az alapként lehet. Az elején a szobába érkezés után az ágy feletti kis polcra helyeztem az illatosítók és minden egyéb mellé:)

Carmen, nagyon jó szexpartner

  Fred29

Egyeztetés

Közös történetünk jóval korábban kezdődött, ugyanis volt már egy randi időpontra való próbálkozásunk, de akkor lecsúsztunk egymásról, már akkor feltűnt, hogy milyen jó fej és közvetlen. Nem hagyott nyugodni a dolog és most jó pár nappal korábban indítottam vtr-t. Nagyon örült, hogy nem felejtettem el és már igazolta is vissza az időpontot. A randiig még többször priviztünk. A telefonhívást sosem hagyom ki, de most akaratomon kívül, még is elmaradt.

Megközelítés

Gps vezetett a címre, autóval közelítettem. Pontosan oda vezetett, nem volt hiba, XIII. kerület központi része, ennek ellenére tudtam is parkolni pont a lépcsőház előtt, volt hely több is. Hétvége révén ingyenes is volt. Lehel tér nincs olyan messze, nem lehet gond a tömegközlekedés sem szerintem.

Helyszín

Újabb építésű sok lakásos társasház sokadik emeletén, de van egy csiga lassú lift, de legalább van és működik is. A lakás teljesen korrekt, nagy és tágas. Barátnőjével osztozik rajta, de akkor nem volt ott, ketten voltunk. A szoba tágas, az ágy nagy és kényelmes.
A fürdő különösen nagy és zuhanykabin van. Nincs 1000 féle tüsfürdő, aki azt szeretne, az a rossmann-ban keresse, az a pár darab is elég szerintem. Van szájvíz, jó törülköző, a higiénia kifogástalan.

Hirdető külseje

Carmen igazi nehézbombázó de tényleg. Teljesen megfelel a képeinek, van pici pocija most, de elmondása szerint lusta mostanában edzeni. ;) Na igen, azok oltári cicik, amik örvényként szippantják be a perverz férfi népet, azok élőben még durvábbak, nem semmi. ;) Mindezek ellenére figyelmem még arra is kijutott, hogy észre vegyem milyen szép szeme van. Az életkorát nehezen tudnám megállapítani, szerintem talán valamivel idősebb lehet, de lehet nem jól gondolom.
Az arc kitakarástól nem kell tartani, különösen szép arca van, az ajkai abszolút ízléses mértékben vannak feltöltve. Csókja igazi, nyelves, teljes átéléssel. Teste formás, bőre ápolt és illatos.
Mosolygós, laza nő, saját bevallása szerint is, imád csacsogni. :)

Action

Előzetes instrukciók után feljutottam és már nyílt is az ajtó. Megmondom őszintén fogalmam sincs, hogy miben várt, mert még a szám is tátva maradt, mikor megláttam. Azt gondoltam,azt a r@hadt de jó helyen járok. ;)
Nagyon örült nekem, nagyon kellemesen csalódott, másra számított, tetszettem neki, olyanokat mondott nekem, hogy az igazán jól esett.
Megleptem a kedvenc csokijával, extra nagy méretben, örült is nem kicsit. Lepakoltam, megmutatta mi merre van, kaptam törülközőt és inni is. Vágtáztam zuhizni, nem akartam sokáig váratni.

Állva kezdtünk csókolózni, pillanatok alatt a kezében voltam, elismerését fejezte ki a farkam miatt. Elővette nekem a giga ciciket, pfúú, már faltam is, rábuktam rendesen, nagyon komolyak. Az ágyra telepedett előttem négykézláb és már kaptam is a magamét rendesen, kényeztetett a szájával, kezét minimálisan használta, a zacsit sem kímélte, közben a szemembe nézett kéjes mosollyal az arcán.
Lefeküdtem az ágyra, mellém jött, úgy helyezkedett, hogy elérjem a punciját, így nassolta a farkam tovább, így mélyebbre is tudta venni a kéjlécet, kértem a punciját a számra, 69-ben ment játék tovább. Ténykedésemre nagyon jól reagált, nyögdécselt oda vissza.
Váltottunk, a hátára feküdt, én nyalakodtam még tovább, közben markoltam az isteni melleit. Szerintem csúcsra nem járattam, azt hiszem, bár elismerően szólt miután elő kerültem a puncijából.

Gumit húztunk, keresett nekem valót és tényleg nagyon passzolt rám. Missziben kezdtük a huncutkodást, óvatosan támadtam először, a nyelveink sűrűn találkoztak, mikor épp nem nyögdécseltünk. Simogatta a testem,markolt ahol csak ért. Hátamra huppantam, már ült is belém szó nélkül. Előbb csak óvatosan, nem teljes mélységében, guggolva, hogy láthassam csodás testét rajtam dolgozni. Hozzám bújt, csókolt. A mellei ott ringtak nullára az arcomba, nem volt mit tenni, muszáj volt markolnom és habzsolnom. Intenzíven lovagolt, magamra húztam, én dolgoztam alá vehemensebben.
Kutyusba vágtuk magunkat, kapaszkodtam a fenekébe, a melleibe, Carmen a lábai között hátra nyúlt, ő pedig a zacsiba kapaszkodott, gyengéden masszírozta.
Levettük a gumit és az ajkaival végzett ki, pár perc mesteri szájmunka után robbantottam a forró magmát az ajkai közé, hatalmasat élveztem. Kiment cuccossal öblíteni, jött vissza kaptam tisztogatást én is. Közben végig mosolyog, csacsog, bírtam nagyon.
Sokat beszélgettünk még, jól éreztük magunkat, el voltunk nagyon is, tökéletes beszélgető partner is, olyannyira, hogy éppen le is járt az időnk, csak ezután mentem még zuhanyozni, de nem zavarta egyáltalán, nem siettetett, még beszélgettünk utána is, eltartott egy darabig az öltözködés és a búcsú is.

Elszámolás

Érkezésemkor tettem le a szekrényre borítékban. A pesti átlag felett valamivel, de a hölgy és a nyújtott élmény is kivételes. Nagyon korrekt volt, korábban még üzenetben beszéltük meg a mértékét.

Carmen, jó szexpartner

  Napjáró

Egyeztetés

Itt találtam Carmenre. Telefonon egyeztettünk, elsőre felvette. kedves volt a hangja, megbeszéltük a lényeget, 1 óra múlva ott is voltam.

Megközelítés

13. kerület, Lehelhez közeli kis utca. Volt némi építkezés kanyargás a környéken, de nem volt vészes. Könnyű megtalálni, de figyelem, a parkolás fizetős! De ha valaki tömegközlekedéssel megy, metró, villamos közel van, és nincs parkolási gond.

Helyszín

Új építésű ház, rendes környezettel. Carmen nem szereti ha a kapuban állva telefonálsz egyeztetésre. Légy diszkrét, és tiszteld a kérést! A túloldalról, csendben beszélve hívtam a kapukódért, emeletért. A lakás tiszta rendes. A fürdő is tiszta, tele tusfürdő választékkel. Az akció helyszíne is tuti! Hatalmas franciágy, kellemes félhomály, és tisztaság.

Hirdető külseje

Carmen életben szebb mint a képeken. Hiszen nem látszik bájos szép pofija. Magas karcsú lány, gyönyörű nagy cicikkel, szép arccal, és kedves vidám természettel. Fekete kétrészes csipkecsodában fogadott. Máris merevedésem volt. Tudtam, hogy fantasztikus óránk lesz..

Action

Már kétszer is voltam nála, gondoltam a második után írok. Csalódás semmi nem volt, minden alkalom fantasztikus. A fürdőből kilépve csókkal várt a szobában, a csipkecsodába burkolva. Feltérdeltünk az ágyra, és simogattam mindenhol, majd elkezdte magát kicsomagolni. Felszínre kerültek a gyönyörű mellei. Egyáltalán nem látszik a szilikonos beavatkozás. Csodásan természetesen feszesek. Mint az éhes csecsemő, azonnal ráharaptam, gyömöszöltem, toltam az arcomba, bebújtam közéjük. Közben elkapta a már keményre merevedett szerszámom. Szerencsére elég nagy mérettel rendelkezem, és elismerés képen fülembe súgott egy "húúúúú.." dicséretet. Erre még jobban beindultam, hagyta simogatni lábaközén finom kis nunusát, markolásztam formás popsiját, majd azonnal rátért a francia módszerre. isteni volt nézni azt a szép arcot, a rengő ciciket, ahogy bekapta, ahogy ki, be mozgatta. A mennyekben éreztem magam, nyalogatta csókolgatta a végét a közepét. Puszilgatta a két gömbömet, aztán teli torokkal tövig az egészet benyelte. 20centi férfiasság eltűnt a csodás finom szájában, és Csak nyomta, nyomta. Szinte abba sem akarta hagyni, de már én is nagyon kívánkoztam a lábai közé, amit idáig csak ujjaimmal éreztem. És gondoltam, mielőtt ellövöm magam ettől a francia gyönyörtől, kell még egy kis hancúr! Hagyta magát irányítani, hanyadt feküdt, szét tárta formás combjait, és azonnal ott teremtem lábaközi ajkainál. Nagyon finom íze van a bőrének, a puncinak, és mindenének. Ahogy nyalogattam , nyelvemet betoltam, éreztem hogy beleremeg. Sóhajtozott, a fejemet finoman nyomta magába, és élvezte minden mozdulatát a számnak, nyelvemnek. Bekaptam aranyos kis csiklóját, és finoman dédelgettem a nyelvemmel. Egyre jobban remegett. Egyre jobban rágerjedtem, új pózt kértem. Azonnal feltérdelt kinyomta formás izmos popsiját, és már a kitárulkozó látványtól is majdnem elsültem. A popsiba is behatoltam nyelvemmel, igazi pornós érzésem volt. Nyalogattam le, föl, csókolgattam a combjait és mindenét nyaltam, amihez csak hozzáfértem. De már nagyon jött a tűzparancs, gyorsan kértem egy kabátot, és hanyadt fekve , lábait az egekbe emelve behatoltam. Ahh, a látvány is a retinámba égett, azóta is hordom magammal. Csak nyomtam, nyomtam, közben masszíroztam gömbölyű cicijeit, a popsiját hátranyúlva. Néha lehajoltam egy csókra, fantasztikus. Ennyi móka után nyilvánvaló volt már nem bírom tovább, és a kabátban Carmenben végeztem. Szerszám tisztítás, kcsi beszélgetés, finom puszilkodás, és nem panaszkodom, már megint harcra kész voltam. Volt még 20 perc az óránkból, amit csak én figyeltem. Carmen csak velem törődött, és érezvén az újbóli ágaskodást, azonnal tetrekész volt. Hanyadt fektetett, és újra szájával akciózta a méretesemet. Váltogatva minden finomságot, hol tövig benyomva, hol körbenyalogatva, hol a golyókat nyelvvel cirógatva. Közben a tekintetünk is összeakadt, óóóóó..., hát ez a látvány is mennyei! Ami csak elképzelhető a keménységemmel, azt mindent megkaptam, volt kicsi cicis kényeztetés is, de érzete, a nyelves, és mélytorkos a kedvencem. Egész jól bírtam, fantasztikus gyönyörök közepette a szájában landoltak az utódok. Nem kényeskedett, levezetés képen kaptam még oda puszikat, nyelveseket. Kis beszélgetés, simizés, aztán szóltam, hogy lejárt az időm. Tusolás, és csókkal, meg egy férfiembernek nagy önbizalmat adó megjegyzéssel engedett el. Hozzam el neki máskor is a nagy merev harcosomat. Minden mennyeit megkaptam.Carmen nagyon tud. A barátnős és a pornós filing egyaránt elbűvölt. Ahogy kértem, minden kérésem teljesíti, de közben figyelve engem kezdeményezett is sokat. Nagyon kedves, kicsit cserfes és vidám. Csodálatos a franciája, a teste, a mozgása, az ajkai, és mindene. Ezen felül egy igazi szexbomba, karcsú formás idomokkal, és gyönyörű nagy cicikkel, finom ízű bőrével és puncijával.

Elszámolás

Az elszámolás diszkrét volt, ahogy ez illik. A telefonban már leegyeztettük, másodszorra meg tudtam. Az elején letettem az asztalra, és még a tekintete sem tévedt rá. Carmen nem az "egyszerű" lányok közé tartozik, de amit kapsz, az mindent megér.

Carmen, jó szexpartner

  mannam

Egyeztetés

I called Carmen and we set-up a meeting. She speaks pretty good English. Just to show how committed I was to meeting her, I also sent a VTR booking.

Megközelítés

Her apartment is near Lehel ter and it is very easy to reach by public transportation. I had all the instructions on how to get to the apartment so I just rang the bell, took the elevator and went straight to the apartment.

Helyszín

The apartment was big, clean and contained all the amenities for grooming yourself. There could perhaps be a few more pillows in the bed, but that is just a minor detail.

Hirdető külseje

Carmen looks just stunning. She had high heels on and was dressed in sexy lingerie including stay-up stockings as I had requested. She is a beautiful lady and as well formed as you can see in the pictures.

Action

After I had showered she waited for me in the bedroom where we started exchanging French kisses. Her top went off and revealed the majestic pair of breasts which I started caressing. For being silicon breasts they feel really soft and natural!

Carmen turned me on my back and started giving me a really good blowjob including licking my balls. After some time of this I asked to change it 69 and started licking her pussy. It felt just great to have her pussy in front of me, her giant breast in my lap and her mouth doing wonders between my legs. In order to prolong the foreplay, I asked her to get on the back and switched to give her a fully focused oral pleasure. This continued until her body got tense and she erupted.

After a short rest, Carmen again turned her oral skills on my manhood. Not long into this I was getting really horny and asked her to put on a condom. She obliged and came on me in the cowgirl position. This both felt amazing and provided some views worth remembering when she rode with her big tits in front of me. We switched position to missionary and I started to be a done deal and came really strongly. Wow.

Carmen is a chatty girl and we talked about traveling and things like that. She asked if I wanted a massage, which I gladly accepted. After a while of massage we started kissing again. I didn't feel quite ready for the second round so I suggested that I go for second round of my favorite sport - giving oral pleasure. She didn't seems unpleased at all of my proposal so soon I was again playing with her clitoris. This continued again until she was received the same happy end status as in the first round.

Again we switched for provide to giver and Carmen started sucking me off and teasing my balls. This time she also took my rubbed my dick between her breasts, which felt amazing. Finally I felt like the appropriate time for a condom round had begun and started fucking her in missionary position.

To my disappointment the weekend's previous sexual encounters and little sleep seemed to take a toll on me and my balls were too low on the elixir of love so I just couldn't come a second time. Here I have to give special points for Carmen, because she insisted that we will try to the last minute of our meeting and we changed between oral pampering and fucking, but this time nothing was enough even if Carmen was the right girl for the job in terms of skills, looks and attitude.

Elszámolás

The bouquet of roses was larger than the the usual, but the value you get is also phenomenal! Definitely worth it!

Carmen, jó szexpartner

  Péter06

Egyeztetés

Először telefonon sms-ben történt némi informálódás, majd telefonon is hangját meghallva pontosítottuk a részleteket. Rendkívül kellemes hangtónus, búgó, mégis nőies hang, mellyel élvezettel suttog a füledbe. ;)

Megközelítés

Bkv-val, egy kis gps-es navigálással könnyen megközelíthető a kellemes lakása a hölgyeménynek. :) Nem volt probléma :)

Helyszín

Viszonylag újabb építésű ház, és a lakás is, melyről árulkodik az igényesség és a tisztaság, minden a helyén, hatalmas franciaágy, a berendezési tárgyak csak még inkább ezt a benyomást támasztják alá, "nincs is jobb alkalom és helyszín egy kis légyottra" :))

Hirdető külseje

Varázslatos Szőke Amazon...nincs jobb szó rá, gyönyörű szép Nő, finoman plasztikázott száj, érzéki csókokkal, francia nyelvleckével párosulva, hosszú leomló haj, égig érő combok, amire a 8 centis magassarkú még inkább rádobott. Nem vagyok egy alacsony férfi, éppen emiatt is volt ebben a kis cipellőben üdítő látvány a hölgy. Ám ami mégis kifejezetten vonza a tekintetet, azok a hatalmas, dús keblek, ami szintúgy plasztikázott, de mégis megőrizte a természetességét, kellemes tapintása volt, az ember legszívesebben egész nap a kezei közt akarná tudni. :)

Action

Megérkezésem pillanatában egy finom csókkal üdvözölt, amit viszonozva magamhoz húztam, kellemesen kezeim közé fogva veszes fenekét, majd megmutatván a célhelyiséget, gyors vetkőzés után még gyorsabb zuhanyzást indítványoztam. Már nagyon a kezei, édes szája között szerettem volna lenni, így elég rövidre fogtam a zuhanyzást, de természetesen üdén és tisztán érkeztem vissza a szobába. Visszaérve a szobácskába, miután Carmen elfeküdt a hatalmas ágyon, mellé térdeltem, ki sem kellett mondani, látszott, hogy mit akar, édes szopogatásba kezdett, ami varázslatos élmény volt, először finoman, majd még inkább eltünve a szájában. Utána kérésemre egy 69-es formáció következett, ahol én is felfedezhettem puncija rejtett zugait. Kikötötte, hogy nincs ujjazás, ám megtisztelve éreztem magam, hogy nekem mégis megengedte - egy gyors körömellenőrzés után -, amit szemmel láthatóan nagyon élvezett. Első körben így is akartam eldurranni, verte a farkam rendesen, szopta, mélytorok, minden, ami egy felejthetetlen élményhez kell. Kértem közben simogassa, nyalogassa a zacskót is, aminek készségesen eleget is tett. a Szájában lett vége az első menetnek. Gyors tisztálkodás után kis szusszanásnyi ideig elég jól elcsevegtünk egymással. Kifejezetten értelmes, nagyvilágot látott hölgyről beszélünk, és ez a tapasztalat az egész személyiségén meglátszik. Ha lehet mondani ilyet, egy igazi Nagymacska FENAVAD :))) A kellemes beszélgetés után egy kis nyelvleckét kértem tőle, mert már kezdtem elfelejteni a tanultakat, majd kértem térdeljen fel, és dőljön előre, hogy ilyen helyzetben is belenyalhassak abba az édes nedűbe. Érzékien nyaltam-faltam, birizgáltam, közben ujjaztam a drágámat. Finoman próbáltam megszívógatni is, vagy harapdálni, de azt mondta, azt nem szereti, mert nagyon érzékeny a kis, finom puncija, de nem bírtam már magammal és óvszer feltétele után belülről is megtapasztalhattam édes kelyhecskéjét. Nagyon sok pózt kipróbáltunk, amire erőm és kitartásom engedett. Volt kutyapóz, kis lovagló, hanyattfekve nekem háttal ült belém, itt tudtam kecses hátában gyönyörködni, minduntalan hatalmas kebleit keresve. Végén missziónárius közben lett végem, a végén rendesen reszeltem már Carment, dőlt is rólam a víz, ezért szíves bocsánatodat kérem kedves. :))) Elvágódva mellette vagy egy félórát még elbeszélgetünk az élet apró-cseprű dolgairól, az utazásairól, munkáról, a lakásokról, szóval igazi nagydumás csajról beszélünk, aki mellett a halkszavű férfinak is megered a nyelve, így is meg úgy is. :DD

Elszámolás

Telefonon történt előzetes egyeztetés után nem ért semmi meglepetés, a virágszálak mellé egy kis édesség is kijárt ennek a tüneményes hölgynek. Abszolút, teljes mértékben megérte, még most is beleborzong az ágyékom, annak a gondolatától, ahogy dolgozik édes ajkaival, ring a csípője, arcom előtt ringatoznak azok a csodás mellei. Személy szerint kicsit berozsdásodva éreztem magam, ám a stílusa, személyisége gyorsan lerázta rólam ezt a dolgot. Köszönöm drága ezt az élményt. :) MIndenkinek csak ajánlani tudom. :)

Carmen, jó szexpartner

  Vanília01

Egyeztetés

Telefonon vettem fel vele a kapcsolatot, illedelmesen bemutatkozva, egyelőre még ismeretlenül. Bár később kiderült, hogy egy szülővárosunk.
Azonnal válaszolt minden kérdésemre. Ettől kezdve szinte azonnal kialakult köztünk egy olyan kommunikációs kapcsolat, amelyet etalonnak tartok. A megérkezés viszont nem volt problémamentes a részemről. Az autópályán iszonyatos karambol volt, ezért a másfél órás várakozás miatt újra csörgettem, mert nem láttam biztosnak, hogy a megbeszélt időpontban meg is fogok tudni érkezni. Több volt mint segítő kész, átszervezte a napját, hogy késve is, de tudjunk találkozni. Csillagos 5-ös!

Megközelítés

A Lehel tértől nem messze lévő utcában található. Gyalog innen könnyen megközelíthető. Autóval érkezve, nagyon egyszerű az odatalálás. Az utcán lehet parkolni, de a házzal majdnem szemben egy parkoló udvar is van, ahol kényelmesen és biztonságosan lehet parkolni.

Helyszín

Új építésű ingatlan, liftes, ámde diszkrét bejutási lehetőséggel. Lifttel felérkezve a megadott ajtó már ujjnyira nyitva volt. Bent pedig a pazar lakás vár. Az előszoba, és a szoba is otthonos. Fürdőszoba kisebb drogéria-üzlet tusfürdő, szájvíz, fogkrém, egyszer használatos pohár, fogkefe választékával felszerelve. Puha, illatos nagy méretű törölközőt kaptam. A zuhanykabin tökéletes, hangulatvilágítás, zene, mi kell még... Tisztaság felsőfokon. Tökéletes helyszín.

Hirdető külseje

Amennyiben még nem láttad élőben, nézd meg képeit. Ehhez képest élőben sokkal szebb, csinosabb. Nyugodj meg, nagyon szép az arca, egy igazi szexbomba.
Nagyon jó adottságokat hozott magával kétségtelenül, valószínű nem kell napi több órát szenvednie ahhoz, hogy így nézzen ki, bár jár edzeni, hogy elmondása szerint jó kondiban maradjon.
Nem dohányzik az adatlapja szerint. Sem a szobában, sem csókolózás közben nem érezni még erre utaló halvány jelet sem. Szilikonos száj, plasztikázott cicik? Érzékenyek, puhák és rendkívül gyönyörűek.

Action

A zuhanyzóban miután végeztem bementem a hálóba.
Röviden elmerengtem azon, hogy tényleg itt vagyok egy ilyen bombázó hajlékában és most bizony le fogok vele feküdni. Nem nagyon volt idő ezen gondolkodni, mert mellém feküdt az ágyra Carmen és kezdetét vette a csókcsata. Bársonyos, finom, puha ajkai vannak. Nyelve kíváncsian kereste ez enyémet és enyém az Övét. Mindeközben a kezek is felbátorodtak részemről és felfedező útra indultak. Igen csak felizgatott amit láttam és éreztem! Ő is talált valamit, ami elég merev lett. Bár már a lakásba való megérkezéskor és Carmen megpillantásakor meredeztem.
Ezután csókokkal halmoztuk el egymást és Carmen lejjebb ereszkedve finoman szájába vette és hosszasan kényeztetett.
Külön tetszett, hogy Ő sem akarja, hogy rövid idő alatt legyen vége!
De eljött és a szájában ért véget.
Próbáltam nem adós maradni és a ciciknél kisebb időtöltés után eljutottam a szép, pihe-puha, illatos puncihoz.
Nyaltam, óvatosan szopkodtam, majd kis idő múlva egyre erőteljesebb hanghatásokkal Carmen teste megfeszült, kezei az enyémet fogták.
Kis beszélgetés után, majd újra a szájában voltam, de most már érezni is akartam azt, ahogyan ez a gyönyörűség rámül és körbeöleli kardom! Vegyvédelmi szerelést kértem, fel is került, de nem ám akárhogyan a cumis játékkal egybekötve.
Lovagló pozicióban indítottunk, majd misziben folytattuk és néhány határozott határozott lökéssel hátulról elvesztem az élvezetben.
Az előzetes terveimmel ellentétben, hogy egy nagy szájba spricc után nézem amint eltűnik a fehérje a csodás szájacskában, kénytelen voltam változtatni az álláspontomon és egy hatalmas orgazmussal élveztem tele a gumit.

A továbbiakban mosolygás mindkettőnk részről, puszik, csókok, zuhanyzás és fájó búcsú. A finom illatot még sokáig éreztem. Szerencsére haza soká mentem még.

Elszámolás

Amennyit a telefonban említett , ez a helyszínen sem változott , előre adtam át - ami a kapott élményhez teljesen passzoló - ajándékot. Sajnos a borítékot elfelejtettem.

Carmen, jó szexpartner

  vakablak

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk. Az elején kicsit biznisz-jellegű volt a hangja, de aztán végül normálisan meg tudtuk beszélni, amit kell. Meg kell említeni, hogy éppen elindult valahová és a kedvemért visszafordult, ami szép volt tőle.

Megközelítés

Kocsival mentem, a parkolás a hétvége miatt könnyű volt, a házat könnyű megtalálni. Külön kérte, hogy a diszkréció miatt ne a ház elől hívjam, hanem kicsit távolabbról.

Helyszín

Új építésű lakás, nagyon jó állapotban. Fürdő, szoba és a lakás többi része is tiszta és rendes. Tusfürdők, szájvíz stb. teljesen korrekt. Az egyetlen nehézség az volt, hogy a cuccomat hová rakjam a fürdőben, mert a zuhanykabin mellett közvetlenül nem tudtam sehová, csak kicsit messzebb. Vagyis 3 teljes lépést kellett tennem érte a fürdőn belül. Skandalum!
Ketten dolgoznak a lakásban (a másik hölgy neve is fent van, mert párban is várnak), de hétvége lévén kettesben voltunk.

Hirdető külseje

A képek róla készültek és hűen adják vissza a Carmen-feelinget. Meg kell jegyezni, hogy a 12-16-os képekhez képest (ezek a régebbiek) egy kicsit többet mutat ma a mérleg, de elmondása szerint ezen aktívan dolgozik (épp edzeni indult, amikor a kedvemért visszafordult, ld. feljebb).
Egy piros szexi ruhában fogadott, piros magassarkúban és pirosra rúzsozott szájjal. Komoly volt.

Action

Nagyon könnyen sikerült megtalálni a hangot vele. Laza, nyitott, jó hangulatú hölgy Carmen. Nem barátnős feeling, inkább olyan "friends with benefits". Az egész action közben sokat dumáltunk, viccelődtünk, prüdéria nélkül megtárgyaltuk a dolgokat és általában véve laza, vicces és jó hangulatú volt a dolog.

Mosakodás után indult az action. Először állva csókolóztunk és taperoltam a testét. Carmen eszméletlen jól csókol, hevesen, mindent beleadva, sok nyelvezéssel és kezdeményezően. Ezzel máris levett a lábamról, úgyhogy fekve folytattuk a dolgot. További simogatás-taperolás-csókolgatás, aztán elindultam dél felé, franciázni neki egy kicsit. Soha nem tudom eldönteni, hogy valójában mennyire élvezik a lányok, de ha a mozgás és a hanghatások alapján kell megítélni, akkor Carmen élvezte a dolgot, még talán el is élvezett.

Ezek után hanyatt vágtam magam és Carmen kezdett franciázni. Ügyesen csinálja és kérés nélkül mélytorkozott, valamint mindennek eleget tett, amit kértem. A mélytorkozás miatt rendszeresen félbe kellett szakítania a mutatványt, mert folyt az orra tőle, többször kifújta. Állítása szerint ez mindig ilyen, de ez is inkább vicces volt, mint zavaró. Mindenesetre én máshol nem láttam ilyet, de nála erre lehet számítani, hogy nem fog megállás nélkül (csak levegővétellel) mélytorkozni. Mindenesetre nagyon jól franciázik. Közepes kézhasználat, sok nyelvezés, és amolyan stop-go jellemzi a franciáját, amit igyekszik úgy csinálni, ahogy kéred.

Gumírozás után először ő ült bele, mert rögtön nem lehetett doggy, először tágítani kell (akár csak egy fél perc is, de ennyi kell neki). A lovaglás közben még a Napot is kitakarták az óriási mellek, de kérésemre le is hajolt megcsókolni. (Én nem vagyok nagymell-mániás, de aki igen, az fix, hogy jó helyen jár Carmennél.) Volt doggy meg hittérítő is, végig jókat dumáltunk meg csókolóztunk és nagyon jól éreztem magam. Sajnos túl jól bírtam és szólnia kellett, hogy lassan el kéne mennem, úgyhogy ez is megtörtént.

Mosakodás közben még egy csomót dumáltunk olyan országokról, ahol mindketten dolgoztunk. Nem néztem, de az időmet fix, hogy túlléptem, valószínűleg a hétvége miatt nem bánta.

Elszámolás

A megbeszélteknek megfelelő volt, semmi meglepetés, ami ebben az esetben a korrektség szinonímája. Az átlagnál több, de ezt nyilván előre elmondja és mindenki eldöntheti magának, hogy megéri-e.

Carmen, jó szexpartner

  vajp

Egyeztetés

Délutáni órákban próbáltam hívni. Azonnal felvette. Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről. A lehetséges időpont számomra nem volt lesőre megfelelő, ezért abban maradtunk, hogy még egyeztetek más lányokkal is és visszahívom. A telefonban megköszönte a nyílt kommunikációt. Néhány óra múlva visszahívták és nagy szerencsémre tudtunk megfelelő időpontot egyeztetni.

Megközelítés

XIII. kerület Lehel csarnokhoz közel eső része. Hétközben fizetős parkolással számos tömegközlekedési lehetőséggel.

Helyszín

Kétezres évek közepén épült társasház sokadik emeletén található. Lift repít a megfelelő szintre. Érkezésemkor a lift eléggé forgalmas volt ezért még kellett várnom a következőt. Ennél fogva kicsit lassabban értem fel. Carmen rám is csörgött, hogy nem tévedtem e el. Megnyugtatták, hogy nem. A lakás a folyosó végén található, mire az ajtó elé értem kedves vendéglátók már nyitotta is az ajtót. A lakás a célnak megfelelő berendezésű. Amikor ott jártam akkor épp az oda költözést követő berendezkedés szakaszában tartottak a lányok. Klíma nem volt még, de tervezték a beszerzését.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő szép karcsú lány fogadott rózsaszín és fekete színekben pompázó fűzőben és magassarkú cipőben. Gyönyörű szőke hajzuhataga fel volt kötve. Finom illatú, puha szolibarna bőre hibátlan és tetoválásoktól mentes. Gyönyörű, orvosi segítséggel tökéletesített melleiről nehezen tudtam levenni a szemem. A cicik nem a kőkemény fajtából valók, sokkal inkább emlékeztetnek a természet adta kincsekre. Carmen szája is kapott egy kis feltöltést, a jó ízlés határain belül, ami tovább fokozta szexi kisugárzását.

Action

Érkezésemkor már az ajtóban tudtára adtam, hogy mennyire tetszik. Bár lefürödve várt, figyelemmel a gyönyörű testére, úgy éreztem, hogy egy közös fürdés során kezdeném bájait közelebbről való megismerését, ami nem volt ellenére. Figyelte minden kérésem. Már a zuhany alatt kaptam egy rövid franciát. Ezt követően a fürdőhöz közelebb eső szobában az ágyra heveredtünk és egy nagyon kellemes, a farkamat teljes egészében eltűntető szembenézős franciás kényeztetésbe kezdett, amit igyekeztem viszonozni. Kicsi én teljesen eltűnt a szájában, orra a hasamon koppant. Átlagos mérettel rendelkezem, ezért rákérdeztem, hogy ezt a mutatványt meddig tudja előadni. Nevetve megnyugtatott, hogy tőlem nagyobbat is eltűntet. Puncijarű símára borotvált babapunci. Ténykedésem nem maradt hatástalan teste megfeszült majd kezét a nunijára helyezve jelezte, hogy érzékennyé vált. Ezt követően röviden ugyan de több klasszikus pózt is kipróbáltunk, azonban a látvány miatt nem bírtam túl hosszan és a szájában értem véget. A két felvonás közötti időben átmentünk a nappaliba mert az hűvösebb és a bemutatott gyakorlatok miatt rólam szakaszba víz. Kellemesen elbeszélgettünk utazásairól, az oldal szolgáltatásairól valamint az ingatlan piac helyzetéről. Közben hűsítő vizet is kaptam. A második felvonás az elsőhöz hasonló koreográfiával történt. Ki kell emelném, hogy a lovagló pózt mindenkinek ki kell próbálnia. A hatalmas keblei ringása az orrom előtt annyira az izgató volt, hogy rövid idő alatt megadtam magam. Carmen végig leste minden kívánságom és igyekezett mindent úgy csinálni, hogy az nekem a legjobb legyen. A végén is vízzel kínált és türelmesen megvárta amíg lezuhanyzom. Semmi TP.

Elszámolás

Korrekt, ahogyan a telefonban egyeztettünk. Előre adtam a kedvenc csokijának dobozában csúsztatva egy kis zöld borítékban. Ez okozott is egy kis félreértést. Már az előszobában voltam indulásra készen, amikor nagyon finoman és udvariasan jelezte, hogy valami még hátra van. Mivel annyira sikerült belecsúsztatnom a csokis dobozba a borítékot, hogy az nem volt észrevehető, így keletkezett ez a félreértés. Amikor kihozza a dobozt és előkerült a boríték akkor nagyon jót nevettünk a helyzeten.

Carmen, jó szexpartner

  Ailan

Egyeztetés

A telefonálás nekem (a környezet miatt) nem egyszerű, ezért ráírtam itt, és hamarosan válaszolt is. Meg is beszéltünk egy randit, amit aztán vérző szívvel le kellett mondanom, de megértő volt, és hamarosan újabb lehetőségről tárgyaltunk.

Megközelítés

BKV-val mentem, és könnyedén oda is találtam. Belső-Angyalföld, vagy mi, egyik felújított utcájában egy meglehetősen új ház a helyszín, az utcanév kissé áthallásos. :)

Helyszín

Szolid kis lakás, két hölgy osztozik rajta, a másik éppen nem volt otthon. Minden tiszta, minimál stílusú. A zuhanykabinhoz szerintem pilótavizsga kell, de majd belejövök. Tiszta törölköző és rengetegféle tusfürdő várt.

Hirdető külseje

Előzetesen azt is egyeztettük, milyen hacukában fogadjon, amit tökéletesen teljesített is. Az arca (ami a képeken ugye nem látszik) nagyon kedves, vidám és szép. Főleg, ha mosolyog.:)
Az alakja teljesen megfelel a leírásnak, ha nem erősítette volna meg többször is, hogy a dekoltázsa "szilikonvölgy", nem hittem volna el, így is csak nehezen.

Action

Gyors tusolás után az ágyon kihámoztam abból a kevés (egy) ruhadarabból is, és eltűntem a cicik között. Miután majdnem beteltem velük, úgy gondoltam, én kezdem a kényeztetést, és kezelésbe, pontosabban nyelvelésbe vettem a finom édes punciját. A reakcióiból ítélve átmentem a nyelvvizsgán, legalábbis remélem.
Ezután ő kezdte finoman szopogatni a nyúltagyamat, én pedig egy idő után kértem, rendeződjünk 69-be. Hamarosan visszaszámlálás közeli állapotba kerültem, úgyhogy még a kilövés előtt leálltunk.
Pihenésképpen Carmen egy kicsit (nagyon) megmasszírozta a hátamat, én pedig próbáltam dorombolni.
Ezután újra kezdte a kevés kéz, sok száj kényeztetést, ami hamarosan meg is hozta az eredményét, egy frenetikus szájba élvezés formájában. Miután magamhoz tértem, még egyszer megmasszírozott, de már csak úgy simogató-levezető jelleggel. Pont ahogy kellett. :)
Közben beszélgettünk mindenféléről, kiderült például, hogy ugyanabban a városban születtünk, csak épp jó pár év különbséggel.
Ezzel el is ment az idő, még egyszer letusoltam, néhány puszival elbúcsúztunk, és némileg rogyadozó lábbal útnak indultam.

Elszámolás

Előre megbeszéltük. Csak a randi végén tettem le diszkréten a kisasztalra.
Úgy érzem, megérte, mert egyáltalán nem volt közben az a "van az a pénz" hangulat.

Carmen, jó szexpartner

  nagyfunate

Egyeztetés

Az oldalon írtam rá, mivel szerettem volna egy édeshármast vele, és Zara barátnőjével. 2-3 üzenetváltás után már megvolt az időpont is, az akció napján még egy gyors telefonos egyeztetést eszközöltünk, az alapján minden infót megkaptam, amire szükségem volt. A hangja nagyon dögös volt. Olyan, mint aki hozzám hasonló ártatlan kisfiúkat eszik reggelire :)

Megközelítés

13. ker, Lehel tértől nem túl messze. Eltévedni szerintem nagyon nehéz. Tömegközlekedtem, az teljesen jó a környéken, pár perc egészségügyi séta meg kell. Parkolást nem is figyeltem, de biztos meg lehet oldani azt is a környéken.

Helyszín

Újabb építésű ház, magasabbik fele. Lift jó szolgálatot tesz a nem sportos egyéneknek. A lakás csini, semmi extra. Szoba nem túl nagy, de van benne szék ruhákat pakolni, meg egy széltében-hosszában nagy ágy mást pakolni :) A fürdő jó nagy, és tiszta. Zuhanykabin van, többféle tusi, száraz türcsi, minden amire szükség lehet.

Hirdető külseje

Nos, itt kicsit hasad a tudat, mert két külsőről is írok majd.
Carmen: A hangja nem hazudtolta meg magát, tényleg dögös csajszi. Szexi rózsaszín fehérneműben és magassarkú topánkában fogadott. A keblek tényleg méretesek, egy kézzel szerintem profi kosarasok se tudják átfogni őket. :) Arckitakarástól nem kell tartani, nem szaladnék el az utcán se, ha szembe jönne.
Zara: Ő lett nálam az abszolút favorit. Nagyon helyes arc, csodás test, tökéletes keblek, kislányos punci. A hangja is nagyon szexi. Talán fekete fehérneműben fogadott, de annyira elvarázsolt, hogy nem vagyok benne biztos. Azonban szinte biztos, hogy hamarosan meg fogom látogatni egy privát randira is.

Action

Tusi után ők már az ágyon vártak rám, gyorsan melléjük is heveredtem. Először elkezdtek apró csókokat váltani egymással, aztán felváltva kaptam én is 1-1 rövidebb nyelvleckét, végül egy hármas csókcsatával folytattuk az ismerkedést. Közben Carmen megszabadította magát minden fölösleges ruhájától, és előkerültek azok a keblek. Győzze az ember csókolgatni meg markolgatni őket, nagyon jó munkát végzett a Sebészúr. A keblek izgatásába beszállt Zara is. Utána Carmen alábukott, hogy felfedezze hímtagomat, amikor is szembeötlött neki a méretem, azon jól el is vicceltünk, hogy ennél még lesz egy kicsivel nagyobb is, de a lányok befogadóak sőt, kíváncsiak voltak, csak óvatosságra intettek az elején. Közben Carmen elkezdett finoman, aztán pár pillanat múlva már határozottam szopni, ami nagyon jól esett, én pedig Zarát kezdtem el kicsomagolni, folyamatos csókok kíséretében. Nem sokára fordult a felállás, és Zara kezdett el dolgozni hímtagomon, én pedig elkezdtem felfedezni Carmen punciját, ő pedig Zara puncijával kezdett foglalatoskodni. Nem sokára újabb pózváltás, én a hátamon, és a két lány két oldalról nagy lelkesedéssel ápolta a farkamat, közben apró csókokkal egymással is játszottak, illetve néha-néha egy-egy kéz eltéved és a golyók környékét is átgyúrta. Nem sokkal ez után kértem is a gumit, hogy most már meg kell dugnom valakit. Az első választásom Zarára esett, missziben kezdtünk neki. Óvatosan kezdtem bele, közben Carmen kezdetben belopakodott a hátam mögé és a gátam környékét masszírozta, utána pedig Zara mellé feküdt, hogy Zara és én is tudjunk foglalkozni vele és a ringó keblekkel is, miközben a saját puncijával is szorgoskodott. Itt jött elő az együttlét egyetlen ellensége, hogy nagyon meleg volt aznap, és nincs klíma, így az action-től izzadtam, mint a ló. Szükség volt egy kis törölköző szünetre, mielőtt összeesek. A pihenésben kicsit lanyhultam, de a lányok nagyon kedvesen és gyorsan visszahozták a hangulatomat. Utána Carmen került terítékre, őt is missziben támadtam meg először. Talán egy 5 perces hajtás után megint szükség volt a törölközőre :) Ezután Carment doggy-ban támadtam meg, miközben ő Zara lábai közé túrta magát. Nagyon szexi volt a látvány, de valószínű a nagy melegtől még mindig nem mentem el, csak hajtott tovább a lendület. Újabb törlőszünet, amikor megint lanyhultam egy kicsit, ekkor Carmen vett kezelésbe, miközben Zarával ott már éreztem, hogy nagyon megvan köztünk a szikra, folyamatosan csókolúztunk, ki se akartunk szállni egymás szájából. Végül újra harcidíszbe lettem öltöztetve, és Zarát is elkaptam doggy-ban, nehogy ő kimaradjon a jóból. Közben Carmen befeküdt elé, és hagyta magát kényeztetni. Végül egy hatalmas és izzadós hajrával Zarában is lett végem, szépen telelőtt gumi lett a jutalom. Nem siettek, hagytak lenyugodni. Kaptam utána minden részemre törlési lehetőséget. Végül pedig egy kellemes beszélgetéssel zárult a kaland, ami olyan jól sikerült, hogy kicsivel még túl is léptem az időt, de nem problémáztak rajta, még tusolni is elengedtek :)

Elszámolás

Üzenetben és telefonban is minden infót megkaptam, nem került szóba, az action végén tettem az ágytámlára. Kicsivel az átlag felett, de első édeshármasnak részemről abszolút megérte.

Carmen, jó szexpartner

  Brúsz

Egyeztetés

A telefont első próbálkozásra felvette.

Megközelítés

13. kerület Szabolcs utca. A cím egyértelmű volt. Mivel vasárnap délután mentem kora este könnyen tudtam parkolni. Amúgy BKV val is jól megközelíthető a hely. A házzal szemben egyébként egy fizetős parkoló van egy üres telken.

Helyszín

A lakás emeleti, tiszta kulturált két szoba és egy nappali egy fürdőszoba. Rendel ott egy barátnő Zara. Rákérdeztem hogy használhatjuk e a nappalit? Benne volt abban is. Volt ott egy jó kis bőr kanapé gondoltam szívesen lovagoltatni amott is egy kicsit. De végül elmaradt . Fürdőszoba korrekt tiszta bármiféle tusfürdőre emlékszem de nem volt túllihegve.

Hirdető külseje

Szép nagy cicis vigyorgós vágány csaj. Telt idomok, pici húsi, abszolút vonzó alkat a dudákat látván tudtam hogy nem hagyhatom ki ,hogy jól mellbe rakjam.

Action

Együtt mentünk el fürdeni kérésemre. Alaposan meg tisztogatott, dagadt is egyből az ezredes. Én is jól le csutakoltam a különösen nagy figyelmet fordítva a hatalmas cickre. Végig járt a szája így hát beteretük egymást a hálószobába és némaságra ítéltem. Elég jól cumizik, változatosan mélyen beleszi. Látta a mozdulatomat, hogy mindenáron be akarom tenni a melleit közé. Egyből segítőkész volt és alaposan nyálazta a kupakot közben. Hátranyúlva a puncit izgattam ami jól nedvesedett. Egy idő után átfordultam 69-be és mivel kedvemre volt a száj munkája, kértem hogy gyorsítson. Komoly mennyiséget fogod fel. Nem volt finnyás, diszkréten kivonult és tv macisat játszott. Szinte kérni se kellett be nem állt a Bagó leső jel dumát sok mindenről de érdekes volt amit mondott. Elég vágány jellem minden fele járt már. Így telt az idő mikor éreztem, hogy képes lennék egy gyors vágtára. Így hát ismét a szájába tettem aminek meg is lett hamar az eredménye. Majd védőruhát követelve előről végül hátulról támadtam. Bírta a pakolást és a tempót. Nem akartam sokat tökölni ezért önző módon átadtam magam a kéjnek. Egy gyors mozgásra vissza szaladtam még a fürdőbe, majd dumáltunk még egy kicsit végül utamra engedett. Van egy barátnője állítása szerint Zara, nagyon csinos láttam is már a hirdetését. Fenem rá a fogamat , de még nem sikerült elérnem. Rá is kérdeztem hogy egy közös triót vagy egy dupla párosban benne lennének- e? Igent mondott rá, sőt leszbit is vállalnak. Azóta se megy ki a fejemből.

Elszámolás

Egy kicsit magas de maga a minőség mondjuk úgy, ellensúlyozta. Nekem most szerencsém volt. Úgy érzem végül nem ment pocsékba.

Carmen, jó szexpartner

  Invictus007

Egyeztetés

Először írtam neki egy üzenetet. Alapvető információkat kaptam. Aztán felhívtam, és beleegyeztünk minden részletbe. Minden nagyon könnyen és gyorsan történt.

Megközelítés

Mivel nem Budapestről vagyok, begépeltem a címet, és könnyedén megtaláltam. Az épület előtt parkolóhelyek vannak, könnyen parkolható.

Helyszín

Újabb lakás. Nagyon szépen fel van szerelve. Egy nagy fürdőszoba, zuhanykabinnal felszerelve. Akció szoba nagy ággyal. Nagyon jó lakás, minden szép tiszta.

Hirdető külseje

Huuuuu, mit mondhatok?:)) Kék bombázó! Carmen egy magas, gyönyörű lány. Szép arc, szilikon száj, gyönyörű nagy mellek, szép hosszú lábak, szép fenék. Nem változtatnék semmit!

Action

Amikor bejöttem, őszintén zavarban voltam. De gyorsan segített megszabadulni. Egy kicsit beszéltünk, aztán gyorsan elmentem zuhanyozni. Elkezdtünk csókolózni, de rendesen nyelvvel, ami nagyon pozitív. Után elkezdtem kényesztetni a nagy melleket. Nagyon jó érzés szopni azokat a nagy melleket. Amikor befejeztem, Carmen elkezdte franciazni. Nagyon jó érzés volt. Végignyalta, mélyen bevette, rá köpött es és újra mélyen bevette. 69 fordultunk és elkezdtem nyalni, nagyon finom puncija van. Nem birtam sok ideig es szájbaélvezésel fejeztuk be. Ő kínált nekem egy masszázst, de nem akartam. Folytatni akartam tovább. Elkezdtem újra nyalni egy darabig, de nem sikerült a csúcsra jutni... Utána megint egy kicsit franciazni kezdet, felszopot es indult a sex. Először lovagolt rajtam, után miszionaris poz és végül doggy pózban fejeztük. Sajnos volt picit gond a gumival, ezért kértem hogy franciaval fejezze be. Körülbelül 30 percig tartott es az időm már lejárt....és sajnos nem jött össze a második menet. Még meghaladtam az időt is, de nem volt probléma. Egyetértettünk abban, hogy egy óra kevés volt.

Elszámolás

Szeretem az elején rendezni. Ahogy megállapodtunk így volt, nincs extra. Az ** kissé magasabb lehet az átlagosnál, de a szolgáltatás átlag felett van.

Carmen, jó szexpartner

  nagy rs

Egyeztetés

Könnyen és jól ment, kommunikatív és megnyrő volt. Mindenre választ kaptam, ami érdekelt

Megközelítés

Könnyű, körúti lakás, segít a bejutásban, mindenben készséges. KKV jár, parkolni nehezebb, de megoldható a környéken.

Helyszín

A ház rendben van, lift felvisz ahova kell, és már ott is vár, nyitja a rácsos ajtót:) Lakás szép nagy terekkel, jól berendezett.

Hirdető külseje

Megdöbbentő, már a folyosón is érezhető volt, hogy nem csalás nem ámítás, a képek Róla készültek! De amikor beértünk és megmutatta magát, uhhh az igen! megnyert egyből. Arca szép, vonzó, teste minden képzeletet felülműló!

Action

Szereti a szexet, érződik és majd mutatkozik is. Gyors fürcsi, ismerkedés szimpátia alapján igazi csókok, majd gyors bemelegedés, csiszolódás. Hatalmas keblek előkerültek, iszonyat jó fogása van, pont úgy lejt mint egy megrajzolt óriási mellpár. Még nem láttam ilyet, pláne ilyen szép karcsú testen. MAgas lány, csinos karcsú, szép arccal és orbitális mellek!!! Kezdeményező, élvezi az együttlétet, imádja a@t, mondja is és látni is. Beleéli magát, fantasztikus! Mélytorok próba is volt, egész jó, irányítást is veszi rendesen. Álom! MAjd action hátulról... ameddig bírod, nem könnyű, még hátulról is rengenek a giga cicik:) Pihi, kis cirógatás, beszélgettünk, majd újra próbálkoztunk. Kevés idő telt el ezéet még pihentem picit, DE ennek ellenére segített... Hátra dőlve maszturbálni kezdett előttem és közben eszméletlen mellei mozogtak ahogyan kényezette magát... na nem kellett sok, azonnal jött egy lovaglás, legvégén kuytussal befejeztük. Ez igen!

Elszámolás

Korekt, előre és annyit amennyit mondott.

Carmen, jó szexpartner

  steven2015

Egyeztetés

Viszonylag simán ment ,kb 1 óra múlva kaptam időpontot.majd jött SMS hogy toljuk el a randit 20 perccel .

Megközelítés

13 kerület ,BKK is jár de én autóval mentem, vasárnap este lévén ingyenes és helyet is kaptam .

Helyszín

Új épület ,egyik felsőbb emeletén talaálható a kéjkuckó.Ketten rendelnek de most csak Carmen volt.
2 szoba +nappali ,tehát tágas,A fürdő mindennel jól felszerelt.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő nem ért meglepetés,formás idomok ,nagy szilikon mellekkel ,ajak is plasztikázva de diszkréten.

Action

Megérkezvén beinvitált a szobában ,ahol egyeztettünk a programot illetően,majd bekisért a fürdőbe ahol ki volt készitve a türcsi.Megtisztulva léptem a tettek mezejére,állva simogattuk egymást egy ideig majd én,próbáltam finom punciját izgatni váltakozó sikerrel .Ekkor jobbnak látta a leányzó aktiválni magát,
egy jó de nem eszméletlen franciába kezdett,aminek meg is lett nemsokára a hatása ,fáradtnak mondta magát, ami meg is látszott egész tevékenységén ,misszibe hatoltam be és nem túl sok idő múlva igy is ért a vég.Beszélgettünk egy ideig a külföldi pályafutásáról ,majd időben elkezdett franciázni ,egy kicsit nehezen de összejött egy második orgazmus is NFVSZ .Ezután gyors fürdés majd tipli.

Elszámolás

Nem olcsó kategória ,lehet megéri a pénzt, de ma este sajna nem volt kirobbanó formában.
Az elején letettem a szekrényre ahogy mindig is szoktam.