Victoria Szexpartner Budapest, XI. kerület

Beszámolóim

Victoria, istennő szexpartner

  kispista001

Egyeztetés

VTR-en egyeztettük az időpontot pár nappal a randi előtt, annyit kért, hogy a randi napján délelőtt hívjam fel, hogy megerősítsem, hogy menni fogok. Minden könnyen és flottul ment, a randi napján délelőtt kérésének megfelelően felhívtam. Telefonon nagyon kellemes volt a hangja, már ekkor éreztem, hogy jól döntöttem.

Megközelítés

BKV-val mentem, pár perc sétányira van a villamos megálló. A kapott cím teljesen pontos, így könnyű volt megtalálni. Helyszínen hívtam a randi időpontja előtt pár perccel, kedvesen tájékoztatott a bejutás részleteiről így minden gördülékenyen ment.

Helyszín

Új építésű lakás, mindenhol patika rend és tisztaság. Fürdőbe zuhanykabin, tusfürdőből hatalmas választék, törölköző jó méretű, frissen mosott. Többféle szájvíz is van és kis pohár is van kikészítve. A baszoba nem túl nagy méretű, de a célnak tökéletesen megfelel, ágy kényelmes és bőven el lehet rajta férni, ruháknak van szék ahová mindent le lehet pakolni. Légkondinak köszönhetően kellemes hőmérséklet volt az egész lakásban.

Hirdető külseje

Hát amikor Victoriát megláttam a lélegzetem elállt. Tökéletes alakú, gyönyörű arcú Istennő. Feneke szép formás, mellei szintén remekművek. Szerintem a szemüveg is nagyon jól áll neki :) Imádtam a finom illatos bőrét is.
Kedvenc testrészt nem tudok megnevezni mert a teljes összkép hibátlan.

Action

Megérkezéskor csókkal fogadott és kedvesen a szobába invitált, itt pár percet beszélgettünk és átadtam az ajándékot. Majd levetkeztőem és előzékenyen bekísért a fürdőbe ahol megmutatott mindent, hogy hol találok. Fürdés után a szobában várt egy bodyban ami gyorsan lekerült róla. Először elkezdtük egymás testének a felfedezését, majd egy nagyon finom natúr franciát kaptam tőle, amit kértem, hogy had viszonozzak. Ezt örömmel vette és a hangokból ítélve nem is volt ellenére. Miután mindenki bemelegdett a velem egykorú megkapta a védőfelszerelést és Victoria nyeregbe pattant, ezt sokáig nem bírtam volna, mert eszméletlen jól csinálta és a látvány is páratlan volt, ezért kértem, hogy misszibe folytassuk. Még később kipróbáltuk hátulról is, hát a popsi látványa nem mindennapi így is lett végem. Eztuán hagyott lenyugodni és hozzám bújt ami nagyon jól esett, közben pár percet beszélgettünk az élet dolgairól. A beszélgetés csak tovább fokozta a szimpátiámat, nagyon kellemes beszélgető partner volt.

Végül ajánlott egy masszázst amit el is fogadtam. Nagyon kellemes volt ez is, inkább a simogatós fajta. Ezután még picit összebújtunk, de második menetet már nem bírtam volna így időm lejártával szomorúan elkezdtem készülődni a távozáshoz.

Elszámolás

Van pár extra szolgáltatása, de számomra tökéletesen megfelelt az alap csomagja így nem kértem extrát. Elszámolás a randi elején történt, maximálisan korrekt volt. Amit megbeszéltünk az is történt.

Vivien, istennő szexpartner

  bazsi10

Egyeztetés

Először viberen írtam neki hogy hamarosan meglatogatnam , aztán telefonon is egyeztettünk egy időpontot

Megközelítés

Bkv.val érkeztem villamos busz metro megalló kb perces sétára található. Parkolás az nehéz a környéken mivel ez egy kis utca.

Helyszín

Régebbi építésű ház de van lift benne . De pár lépcsőfok még nem okoz gondot nekem . Lakás az felujított kitünő állapotban van . Fürdőszobába zuhanykabin talalható kb 10féle tusfürdővel . Action szobába egy nagy kihuzható kanapé (de eleg kenyelmes ) , és a rádiobol bömböl a zene. ( engem nem zavart )

Hirdető külseje

Egy kis lenge ruhába fogadott alatta nem volt semmi . Teste átlagos semmi felesleg , cicik szép feszesek kézbe valók, arca is nagyon szép.

Action

Gyors fürdés után a kanapéra vetettem magam , kezdte csókolgatni a testem majd lejjebb tért és a farkamat köpködte és szopta . Előre szólt hogy szájbaélvezes nincs ezért gumit kértem ment egy kis sikosító és bele is ült egyből. Erős gyors vágtába kezdett ezért kicsit hamar elfáradt de most én jöttem szemből. Nyomtam neki rendesen és húzott magába közben a mellbimbójat nyalogattam vége előtt még rágyorsítottam és egy hatalmasat élveztem, hagyott lenyugodni magába és csak azután huztam ki a farkam. Szépen letörölgetett ő elugrott mosdóba majd felajánlott egy kis masszázst amit elfogadtam. Masszázs alatt kipihentem magam és jöhetett a következő menet . Köpködös faszverős technikával kezdett ezt hagytam hagy csinálja mivel nagyon tetszett nekem . Gumit kértem majd ismét meglovagolt közben a seggét és a tökéletes ciciket markolásztam . Pózcsere én jöttem hátulról tökéletes látvány volt beleégett a retinámba . Úgyéreztem ebben a pozicióba nem lesz sikeres élvezés (elfáradtak a lábaim ) ezért kézi befejezést kértem . Először a golyókat nyalta és ugy verte a farkamat utána áttért a mellbimbókra , én is besegíttem kézzel , hatalmasat robbantam. ( utolag belegondoltam hogy az arcra élvezés extrát igénybe kellett volna venni)

Elszámolás

Mivel először voltam nála előre elkérte de ez nem zavart legtöbb helyen mindig előre kell letenni a rózsaszálakat.

Victoria, felejthetetlen szexpartner

  Lali68

Egyeztetés

Telefonon hívtam pár nappal a randi előtt.Váltottunk pár szót az ünnepekről,kivel mi történt.A randi napján még megerősítettem a szándékomat.Nagyon izgató a hangja,órákig tudnám hallgatni.

Megközelítés

Autóval járok,a közelben lehet parkolni.

Helyszín

A lakás egy új építésű házban van és minden igényt kielégít.

Hirdető külseje

Eszméletlen szép nő! Nekem Ő a legszebb!Ezek után mit írjak még? minden pozitív adottsággal meg van áldva.A képek sejtetik,hogy milyen lehet,de a valóság sokkal szebb.Kedves,odaadó,beszédes teremtés.Mindig azon van,hogy Nekem a legjobb legyen.Teljesíti a kéréseimet és még új dolgokat is kitalál.

Action

Viktória mint mindig meztelenül és csókokkal várt,viszont volt egy pohár pezsgő a kezében.Állva estünk egymásnak,és szenvedélyesen csókolóztunk.Harapdáltam a telt ajkát és a szép fenekét markolásztam,aztán előre nyúltam és a nuniját is megsimogattam.Régen találkoztunk,jó volt újra érezni ezt a testrészét.Ő is rátalált az Én legnemesebb testrészemre és jól megszorongatta.Kezébe vette a pezsgőspoharat ,letérdelt elém és csak ennyit mondott "most leszoplak" És Tényleg,a szájába vette a hímvesszőmet és ütemesen szopni kezdte.Kortyolt egyet a pezsgőből és szopott tovább,aztán a farkamat mártotta a pezsgőbe úgy vette a szájába.A hímtagom oda vissza járt a pezsgő és a szája közt.Kéjesen,nagy élvezettel csinálta, de a legjobban Én élvezetem.Ekkor előálltam egy régi vágyammal,azaz szexeljünk a fürdőszobában,és igent mondott.Átmentünk a fürdőbe és tovább folytattuk az orális élvezkedést,és itt már a golyóim is szerepet kaptak.Felültettem a mosógépre,szétette a lábát elé térdeltem és benyaltam Neki. Nagyon szeretem nyalni Vikit,jól meg is dolgoztam de nem élvezett el.Így hát felálltam és a péniszemmel hatoltam be a csupasz vaginájába.Szép ez a punci nagyon,és jó szűk is.Eleinte finom voltam,majd mikor bejáratódott bátrabban toltam Neki.Viki élvezte mert egyre sűrűbben mondta el-elcsukló hangon,hogy"basszad a pinámat".Mit tehettem "basztam",egyre hevesebben egyre vadabbul.Jól megraktam a sunáját!Felálltunk és megtámaszkodott a mosdón,Én meg Őt támasztottam meg hátulról.Így is megadtam ami jár Neki.Közben a tükörben szemeztünk egymással,ami még jobban begerjesztett.Visszamentünk a szobába ahol ismét rábukott a szerszámomra,köpködte, csorgatta rá a nyálát, és még a zacskómat is nyalogatta,igazi pornós szopás volt.Benyúltam a combjai közé izgattam a csiklóját és ujjaztam.Ezek után meglovagolt.Szép lassan ereszkedett Rám és ringatózott Rajtam.Megmarkoltam a fenekét és segítettem Neki.A számmal elértem a mellét és a hihetetlenül nagy bimbóit szopogattam.Szemből is a magamévá tettem.Felhúzta a lábát és Belé csusszantam.Nagyon jó volt így is Benne lenni.Ráhajoltam és csókolóztunk.Feltérdeltem az ágyon,Ő mögém és eljött az est egyik csúcspontja.Viktória kinyalta a popsimat ,de rendesen!Hú de élveztem!Aztán már égnek emelt lábakkal feküdtem de Ő még mindig,a lábam közt volt.Végül a hátára fektettem,mellé térdeltem és a punciját simogattam,aztán már benne voltam teljesen,Ő meg Bennem,feldugta az ujját az ánuszomba. Nem tehettem mást a cickóira vertem.Akkorát élveztem,hogy spriccelt mindenhová,Viki kapkodta a fejét,de hiába!Megtörölgette Magát és Engem is.Meztelenül kísért az ajtóhoz,csókolgattam közben és a fenekét simogattam.Legszívesebben visszafordultam volna de eljöttem.

Elszámolás

Egy extrát vettem igénybe,de Viktória Maga is az.

Victoria, felejthetetlen szexpartner

  sz-norb.tomi

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk nap végén, azzal a merész gondolattal, hogy még aznap esti órákban tudunk találkozni. Kedvesen tájékoztatott, majd megkaptam a címet sms-ben, utána még váltottunk egy üzenetet megerősítés végett és már rohantam is a kocsihoz.

Megközelítés

Esti órákban már visszafogott volt a forgalom, gyakorlatilag fél órán belül ott voltam parkolással együtt. Cím egyértelmű, parkolás fizetős és szerintem nekem szerencsém volt, mert egyből találtam helyet viszonylag közel a lakáshoz. A parkolás fizetős erre tessék figyelni.
Ahogy néztem BKV-val is könnyen megközelíthető, ott megy a villamos a ház előtt.

Helyszín

Több szobás újépítésű lakás, egyszerű, tiszta, elfogadnám magamnak is akár. Lift vitt fel a megfelelő emeletre és a résnyire nyitott ajtó mögött várt vendéglátóm. Szobában van egy szék amire le tudtam pakolni, van egy szép nagy ágy, két tükör is amiben lehet mozizni, kellemes hangulatfénnyel.
A fürdő is tiszta, zuhanykabinnal felszerelve rengeteg tusfürdővel.

Hirdető külseje

Képeknek abszolút megfelel. Nekem nagyon bejött! A képeken látható piros necc ruhában várt piros alsóneműben. Szőke haj, mosolygós arc, szemüveg mögött szép szemek, felturbózott mellek kemény fenék. Korban pont hozzám illő :D

Action

Ajtónyitás után rögtön puszival üdvözöltük egymást. Zavarban voltam, két dolog miatt is. Egyrészt nagyon jó csaj és hát előben nagyon szexi. Másrészt, mivel kicsit hamarabb telefonáltam, nem a ház elől és megkérdezte mennyi idős vagyok, ott kicsit megijedtem, hogy lehet elleszek hajtva, ha belépek... de szerencsére nem így lett :-) Kis beszélgetéssel indítottunk, megbeszéltük, hogy akkor mennyi időt is maradok és extrát is szeretnék igénybe venni. Megszabadultam ruháimtól és az ajándékot elhelyeztem jól látható helyre, hogy ebből később ne legyen gond és csak egymással tudjunk önfeledten foglalkozni.
Gyors zuhanyzás és szájápolás a jól felszerelt és tiszta fürdőben és irány vissza szexi vendéglátómhoz.

Az ágy mellett állva csókkal indítottunk. Nagyon beleélte magát és a csókja is nyelves barátnős csók volt, nem csak szájra puszi. Én már keményedtem lenn és mosolyogva kezdett simogatni, én is simogattam ahol értem. Fantasztikus popsija van! Mellei is csodálatosan sikerültek sebész segítségével, minden férfi álma egy ilyen testű nő! Megfordult, hozzádörgölőzött és kicsit előrehajolt így láttam a popsiján a kemény farkam és csak arra tudtam gondolni, milyen jól meg fogom dugni hátulról, tükörben mozizva. Ágyra telepedtünk, mellémtérdelt és nekiállt a bőnyálas szopásnak. Többször nyálat csorgatott a kemény farkamra és rábukott. Nincs mélytorok, de annyira nem is igénylem, örülök, ha van persze, de a lényeg, hogy valaki odaadóan csinálja. Közben megszabadult a ruhájától és visszatérdelt mellém. Én tudtam simogatni a popsiját, kicsit paskoltam is de csak finoman. Melléhez veregette a kemény farkam és csorgatott egy újabb nyál adagot és folytatta a szopást. Vikinél nincs szájbaélvezés, kézzel nem akartam így elmenni, úgyhogy önző módon gumit kértem és hogy lovagoljon meg. Felpattinotta a gumit és már bele is ült. Nagyon lassan mozgott, amit én kifejezetten szeretek és igénylek. A mellei a számban voltak, bimbóit szopkodtam ő meg lassan mozgott rajtam. Ez a póz és a mellek látványa és a meredező bimbók a számban megtették hatásukat és gyorsan a gumiba ürítettem. Segített letisztogatni, ő elment a fürdőbe kicsit rendbehozni magát én meg maradtam kiterülve az ágyon. Kicsit leszívott már így az elején. Visszajött, mondtam neki, hogy ezért nagyon ki fogom nyalni, de egy masszázs azért jöhet :-) Kellemesen megmaszírozott, válltól lábig közben cseverésztünk egymásról. Nagyon szimpatikus dolgokat osztott meg és sok közös van bennünk úgy érzem.
Masszázs végeztével kértem, hogy feküdjön hátra és ki fogom nyalni. Kicsit húztam a dolgot a nyakánál meg a fülénél, a farkam újra kemény volt, de ez most nem az én köröm volt, pedig egy kósza gondolt azért megfordult a fejemben, hogy megint bemennék abba a mele punciba, csak hát megígértem és olyan szép puncija van... nyelvelésre született!
Szépen lassan indítottam, talán túl lassan is... csak később éreztem rá, hogy az igazán aktív nyelvmunkát szereti, amikor ez megvolt jött is a csípőemelés, kis sóhajok, cicisimi és azok a bimbók meredeztek. Rendületlen nyaltam a punciját és a nedvét a végén már kicsit fájt a nyakam, de csak akkor kell igazán ráerősíteni és a kezeimmel a melleire markoltam a számmal meg teljes erőmből a klitoriszt izgattam és úgy érzem meg is lett a hosszas ténykedés eredménye. Ez a kör most róla szólt, az ő örömére az én elégedettségemre :-)
Mivel férfiasságom továbbra is keményen meredezett, és ezt meglátva gyorsan gumit pattintottunk és missziben hatoltam belé. Szépen lassan indultunk missziben, ki akartam élvezni minden pillanatát amit a puncijában töltök, közben csókot váltottunk, majd a nyakát és fülét nyaltam-faltam. Kicsit emeltem a tempón továbbra is élvezve minden pillanatot, kaptam seggrepacsit, bíztató szavakat közben, és a végén a gumiba élveztem. Nagyon jól éreztem magam. Igazán aktívan kitöltöttük szerintem ezt a másfél órát. Még maradt egy jó negyed óránk, akkor egymás mellé feküdtünk és beszélgettünk. Mielőtt zuhanyozni indultam volna csókot loptam, de ha még van egy negyed óra a randiból tuti lett volna harmadik kör is, nagyon fickós lettem tőle :-) ez az ő dícsérete :-) gyors zuhany után indultam búcsúcsókokat begyűjtve az éjszakába haza, szigorúan sebességet betartva.

Elszámolás

Mikor odaértem, megbeszéltük, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak és maradnék másfél órát és maradhatok is, így extrával kicsit nagyobb a rózsacsokor. De megérte!

Victoria, felejthetetlen szexpartner

  budioka

Egyeztetés

Telefonon történt az egyeztetés. A részletek egyeztetése után megjelentem nála pontosan, ügyesen, kedvesen.

Megközelítés

A kerület forgalmas pontján található Victoria vigvamja.Villamos van a közelben biztosan, buszt nem tudom. Gk-val voltam és kicsit kellett keresni parkolót, de viszonylag kis sétányi távolságra ez sikerült. A ház megtalálása nem gond.

Helyszín

Egy új építésű házban egy szépen berendezett lakásban fogadott Victoria. A kecóban minden a helyén, nagy rend, tisztaság. A berendezés terén is minden részletre figyel Victoria. A szobában tükrök vannak, amelyekben minden irányból gyönyörködhetsz a cselekmény megtekintésében.

Hirdető külseje

A képeken látható csinos hölgy, akinek mindene a helyén. Helyes arc, izmos popó szép ikrek, amelyek szilikonosak, de remekművek. Tényleg igazán exkluziv hölgy.

Action

Bevezetett a szobába és pontosítás után megkapva a ropogós törölközőt bekísért a fürdőszobába. Amikor visszaérkeztem simogatással kezdtünk a témához, az Ő keze is tudatosan a velemegykorút célozta meg és letesztelte, hogy működőképes. Élveztem minden porcikáját, amit sikerült felfedeznem. Ágyra kerültünk, ahol a déli tájak felfedezésére összpontosítottam. Érzésem szerint tetszett cselekedetem mert álltak a bibik és a nuni is belucskosodott. Kértem, hogy erősítsen rá Ő is egy kicsit, mire kaptam egy csodálatos NF-et, tövig bekapva és cici szexszet. Na ezután már nem bírtam magammal, kértem a pajzsot és hogy üljön bele. Valami frenetikus volt, ahogy meglovagolt, kezeimben a cicik. Kértem, hogy váltsunk kutyusba. Erősen, szép ritmusban tettem a magamévá. Fordulás misszibe és annak néhány vállfaját kipróbálva érkezett el az én időm! Sikerült egy hatalmasat eldurrannom és televágtam a gumimat a fehér nedűvel. Kis pihegés után irány zuhizni. Visszatértem után öltözés közben kis duma, ami jól esett. Aranyos volt Victoria nagyon!

Ezután kellemesen kiürülve indulás a szép, napos világba.

Elszámolás

Az aktus előtt tettem le az átlagnál kicsit magasabb rózsaszál mennyiséggel elkészített virágcsokrot. Mindent megkaptam, amit beígért csodálatosan jó minőségben. Nem kérdés, hogy számomra megérte!

Victoria, felejthetetlen szexpartner

  Mcennedy

Egyeztetés

Délelőtt beszéltük meg telefonon , profi egyeztetés volt .

Megközelítés

Kocsival mentem , a forgalom gyér volt , parkolás nem jó de megoldható .

Helyszín

Szép lakás, jó stílusban van berendezve, otthonosan érzed magad benne, mindenhol tisztaság. Fürdő nagyon tágas és szép, a kádban úgy vélem ketten is be lehet férni, talán erre is majd sor kerül ;) Rengeteg féle tusoló áll rendelkezésre, és több fajta szájöblítő közül is lehet választani. A tetthely is hangulatos volt, nem túl homályos, még pont megfelelő mértékű . Ágy kényelmes, ketten kényelmesen el lehet rajta férni, halk zene szólt a tvből, ez is tetszett.

Hirdető külseje

A képek magukért beszélnek. Közép magas lány, feszes jóillatú bőre van neki, gyönyörű arca, igéző szemei. A cicik tenyérbe illőek, cukik, imádom őket. Hasi lapos csókolni való, feneke hibátlan szép kerek. Szülők jó munkát végeztek

Action

Rövid kis egyeztetés után nekiláttam finoman feltérképezni, pusziltam, símogattam, szagolgattam a selymes, illatos bőrét, hátát, vállait. Kedvére volt az óvatos közeledés, viszonozta is. A bemelegítés után kértem, hogy üljön a számra, nem kellett győzködni, 69-es verzió következett. Finoman kezdtem nyalogatni a pillangó szárnyacskáit, majd egyre határozottab ténykedésemre kidugta a kis fejecskéjét, lehetett nyelvvel símogatni, csokolgatni. Közben Vic sem tétlenkedett, finoman franciázott, éreztem, hogy miközben jót akar nekem, neki sincs ellenére a feladat. Átéléssel, türelemmel csinálta, gyorsítva-lassítva, néha csak a végét izgatva, majd végigszántva a teljes hosszon, eltűntetve az utolsó milliméterig. Néha már az jutott eszembe, talán bőrlégzése van a hölgynek, olyan hosszan lenn tudja tartani a szerszámot.
A nagyon kellemes franci közben én is elkalandoztam, nyaltam a popsiját is .
Bő negyedórás, húszperces adok-kapok után gumit kértem, és doggyban hatoltam a forró kis punciba. Lassan, de határozottan mozogtam benne, markoltam a kerek popsiját, szorítottam és húztam magamra. Kedvére volt a nem túl durva, de kellőképpen határozott mozgásom, tolta a popsiját rendesen, kérte magába a farkamat. Időnként lassítva próbáltam ellenállni, de nem ment, kitört a sereg a fedezékből és landolt a csapat a védőfelszerelésben.
A melegtől és az átéltektől zihálva borultunk az ágyra . Mivel egy órára mentem, volt még egy lehetőségem. A pihiszünetben beszélgettünk, hogy ki hogy került ide, meg ilyesmi, végig nagyon kedves, kellemes beszélgetőtárs volt.
Jöhet a második? kérdésére nem tudtam nemet mondani. Azért belevágtunk, jó tízperces franciája végén azért a kiskatona rendesen vigyázba vágta magát. Nála végén szájba nincs, ezért a végső pillanatban rutinosan tartotta a cickókat, hogy élvezzek rájuk. Éreztem, hogy a maradék kissrácok kukucskálnak kifelé, de az utolsó pillanatban valamiért mindig visszafordultak. A végén feladtam, a második töltet a tárban maradt.

Elszámolás

Érkezéskor rendeztem .

Victoria, nagyon jó szexpartner

  vivalanocse1

Egyeztetés

Mivel Miával Vtreztem ès ő már elfogadta a Vtr-t,Victoria annyit írt csak rám privát üziben hogy termèszetesen ő is nagyon vár sok szeretettel. Mèg visszaírtam hogy nagyon kedvesen meghívott a csevijèben meg hogy Miával egy fèl órával előbb kezdek: 19:00-20:00 Mia, ès 19:30-20:30 pedig Ő. Ès ennyi, nem bonyolítottuk túl az egyeztetèst, könnyen ment.

Megközelítés

Móriczról többfèle villamos is jó, pár megálló csak. Nem, nem kell elmenni ama bizonyos benzinkútig,ez nem az a lakópark.

A bejutás egyszerű. A kinti èpület előtti kapunál kód beütèse majd a megfelelő bejárat előtt ugyanazt a kódot újra be kell ütni ès utána megadott emeletre fel.

Helyszín

Kifogástalan állapotú, új èpítèsű lakóház. Bent előszobában cipőlevèt. Csak Miával találkozom, diszkrètek a lányok. Mia szobájába lèpve azonnal látok egy nagy tükröt, ajtóval szemben. Ez a tükör ès Mia annyira elvonták a figyelmem hogy csak soká esett le hogy az ágy fal oldali rèszènèl is a fal fel van tükrözve, vègig az ágy vonala. Mèg egy szekrènysor is van az ajtóhoz közel, rajta telefon, csokik, èdessègek.

Fürdőszoba zuhanykabinos, frissen cserèlt kilèpővel melyet következő tusolásom után újabb frissre cserèltek, kèrès nèlkül, ennyire vendègcentrikusak. Van szájvíz, kispoharak. Ès itt van látogatásom egyik főszereplője: a mosógèp. De ez a másik besziben főszereplő.
Victoria beszijèben az ajtóhoz közeli szekrènysor volt a főszereplő, az hivatott a konyhapult szerepèt eljátszani, nèmi átalakítás után.

Hirdető külseje

Tapasztaltabb mint Mia, de egymás közti kommunikációjukban nem jött elő hierarchia, vagy utasítgatás, egyenrangúak. Victoria remekül tartja magát, nem kèrdeztem sportol e, de annyira magától èrthetődően látszik hogy nagyon törődik a testèvel. Csak genetikával ezt nem lehetne összehozni, minden elismerèsem, ebben lehet edzès bőven. Egyèbkènt fitt lady, fitt vonalon van ès nem body builder vonalon. Mellei szèp nagy szilikon mellek, mikor bejött a szobába azonnal elbűvölt velük. Haja hosszú volt, testèben nem volt hiba, ápolt volt ès jó illatú. Èrdeklődő, figyelmes ,szóval vendègcentrikus hozzáállást tapasztaltam. Nyakán volt egy fekete masni amivel mèg szexibbè varázsolta magát.

Action

Mia hason van èn pedig felette ès dugunk. Ekkor èrkezik Victoria, inflagranti vagy ilyesmi, viszont neki nem tettem mèg ki a rózsáját, így megszakítom a közösülèst Miával, szekrènyre kiteszem Victoria ajándèkát is majd vissza Miához ès szemből dugom. Victoria remekül feltalálja magát ès dirty talkingot tesz hozzá, plusz közel van, csodás mellei elèrhetőek. Baszd szèt a pináját, ez az, mondja lelkesen. Majd Mia kerül felülre, meglovagol, közben azon gondolkodok Victoriát a számra ültessem? Eddig simogattam, max melleiben gyönyörködtem. A dilemmát Mia oldja meg, olyan fantasztikusan lovagol, mozog rajtam hogy elèlvezek.

Megkèrdezem Victoriától letusoljam? Igen. Eljön velem a fürdőszobába, mindketten szájvizezünk, ő is a szemem láttára, majd tusolásom után azonnal új kilèpőt terít elèm, pedig mèg az előzőnek sincs semmi baja. Ez ám a vendègcentrikusság! Aztán visszatèrünk Mia szobájába, hárman vagyunk, a kèt lány egyszerre orálozik nekem, ez abból áll hogy mindkèt lány szája, nyelve èrinti a farkam, vègignyalnak, elèg látványosan. Majd Victoria oráljával ès kezeivel is megismerkedem, mindkettő külön-külön is kivègzős, számomra jó mert erősen csinálja, orálban is erős, jó a vácum, kèzzel is ezt kèpviseli, ráadásul jó pontokon izgat. Felváltva kèz ès orál. Addig Mia csodás fenekèt simogatom. Majd ideje Victoriával kapcsolatos bakancslistámnak is eleget tenni, a konyhapult tetejèn. Ez annyiban módosul hogy a szobában nem konyhapult van, hanem szekrèny. Ide tettem a rózsát, itt vannak mobilok, csokik. Mia önzetlenül elpakol róla, ès kèszen áll minden Victoriához: szex a szekrènyen. Mia ideje lejárt, 20:00 van, elköszönünk egymástól. Magunkra hagy Victoriával.

Victoria mèg gumihúzás előtt egy natúr franciában rèszesít, majd gumi fel, Victoria a szekrènysorra fel, èn pedig szemből dugom, sarkamat megemelve, mert magasabban van a szekrènyen. Amíg lehet így szexelünk, mikor már elfárad a lábam az ágyon folytatjuk, illetve ő megy az ágyra nègykèzláb èn pedig mögötte, hátulról szexelek vele ès hol formás hátsóját nèzem hol őt a tükörben. Így lesz vège, benne a gumiban èlvezek el.

Jön velem a fürdőszobába, szájvizezik tènyleg nagyon ad a higièniára èn pedig tusolom a farkam. Bent pici beszèlgetès, jobban megismerem őt, itt beszèlgetjük a hozzáállását csókhoz, extrákhoz. Van tartása, igènyes nő. Majd belekezdünk a mi második körünkbe, először orál ès a terv hogy a melleire èlvezek, majd gumihúzás ès az előző ágyas dugást ismèteljük, de most máshogy fejezzük be, elèm tèrdel, gumi le száj ès kèz ès mellekre èlvezès a vèg. Vègig nagyon rugalmasan alkalmazkodott a második köröm terveihez.

Kikisèr a szobából,vennèm fel a cipőmet ès fogja lehajol èrtük ès idehozza elèm, ez aztán a vendègcentrikusság meg figyelmessèg. Meg beszèlgetjük hogy így lányokhoz járva jobban meg lehet ismerni a nőket. Nagyon figyelmes, jó beszèlgetőpartner. Majd el.

Elszámolás

Beszèlgetèsünk során az jött le hogy fenntartja magának a jogot hogy ő döntse el, azt is vállal-e extrát,pl csókot. Pèldakènt említette van csók extrában, de extrában is csak azokkal akik teljesítik szájhigièniai feltèteleit, akinek hiányzik fèl fogsora azokkal extrában sem. Igènyes nő, ebben is ad magára. Nekem nem voltak extrás terveim, illetve a kèt lány egyszerre èlmènye volt az a plusz èlmèny ami vonzott, amièrt mentem hozzájuk. Szóval ez egy ALAPos tali volt.
Előre adtam oda, akkor amikor belèpett a szobába, ezzel indult ismerkedèsünk ès a jó kapcsolatunk elmèlyítèse.

Victoria, nagyon jó szexpartner

  Lacafici

Egyeztetés

Kérem szépen az egyeztetés érdekesen alakult, mert tulajdon képpen nem is vele egyeztettem. Hanem eredetileg a Miával beszéltem meg a randit erre az időpontra. Mondja a címet, na mondom én nem régen voltam itt. Mindegy legyen megpróbálom. Oda érek hívom nem veszi fel, na mondom itt tényleg pikkelnek rám, pedig ha az emlékeim nem csalnak, akinél itt voltam írtam is róla beszit és semmi rosszat nem írtam sőt csak jót. Na mindegy még egy hívás, mert azért három a magyar igazság. Jön egy sms-t elkellet menni ,halaszthatatlan, de a barinő tudna fogadni, ki az, mondja Victoria, hijj ebből mi lesz? Aztán gondolta egy életem egy halálom OKÉ.

Megközelítés

Autóval mentem a közelben lévő utcában találtam parkoló helyet, ami szerintem nem egyszerű. A tömeg viszont jó. A házszám egy kis problémát okozott, mert amit megadtak az egy házzal arrébb van és a múltkor ez volt a félre értés oka, mert én ott voltam, viszont amit ők láttak a kapu előtt álldogálni az nem én voltam mivel én egy kapuval arrébb voltam. Ő náluk pedig egy igen csak kétes kinézetű emberke álldogált, amit érthető módon nem toleráltak így sajnos én maradtam hoppon. Most viszont sikerült és bejutottam.

Helyszín

A lakás minden igény kielégít, fürdő, babszoba, ágy, törölköző, fertőtlenítő.

Hirdető külseje

Victoria gyönyörű nő. Formás idomokkal, szép kerek, gömbölyded markolni való feneke van, selymes bőre. A mellei nem kicsik, NAGYOK. A szépsége viszont mit sem érne ha nem lenne ilyen kedves, figyelmes, aranyos, bújós, csábos mosolyú nő. A megadott kornak megfelelő, nem vékony inkább olyan akin van mit fogni jó értelemben, tehát nem súlyos enyéniség, viszont nem puha húsú inkább kemény fogásra. Ráadásul a hálós ruhában várt.

Action

A bejutás kissé kalandosra sikerült, de azért az ajtón belülre kerültem, mikor meg láttam azt gondoltam ezt már csak elrontani lehet. Hála istennek nem rontottuk el, mert azért tegyük hozzá kettőn áll a vásár. Mosolygott, ahogy jellemzően az egész randin. Átadtam az ajándékot, aminek nagyon örült. Legszívesebben azonnal megöleltem volna ,de nem csak öleltem volna hanem a melleire és a fenekére is rárepültem volna, mint a sas a zsákmányra. De azért még türtőztettem magam, mivel a kinti idő miatt olyan hideg volt a kezem, hogy szerintem nem csak a ruhából hanem a bőréből is kiugrott volna ha meg fogom. Irány a szoba ahol meg beszéltük a lehetőségeket, majd vetkőzés aztán irány a fürdő. Akár mennyire is érdekel mindenkit hogyan melegítem fel a kezemet és csukatoltam magamat ezt nem fogom elmesélni. Vissza mentem a szobába ahol is Victoria várt, kapcsolt egy kis zenét, amikor le hajolt, hogy a telefont letegye az éjjeli szekrényre, nem bírtam magammal és hátulról megleptem. végig simítottam a fenekét, derekát, hátát, aztán a már álló farkamat a fenekéhez igazítottam, és a kezemmel birtokba vettem a melleit. Közben a nyakát puszilgattam és a kezeimmel próbáltam a melleitől megszabadulni, néha rövid időre sikerült a combját hasát , fenekét simogatni, de szerintem a doki valami féle kéz mágnest épített a melleibe ,mert a kezeim állandóan vissza mentek oda. Közben sikerült kihámoznia magát a hálós ruhából és a melltartóból, na jó kicsit segítettemen én is. Ez után megfordult és szemből is megismerkedtem a melleivel , itt most a kezem helyett a számnak jutott a főszerep, pihenés képen a nyakát puszilgattam majd vissza tértem a fő tevékenységemhez, mert nemcsak kéz mágnes van bele építve hanem száj mágnes is. Na azért a kezeim sem tétlenkedtek , még ha csak mellékszerep is jutott nekik , ők sem unatkoztak a fenekét és a hátát simiztem, na meg mivel csak egy szám van de viszont a mellekből kettő ezért aztán a kezemnek is jutott a jóból. Egyszer csak Viki gondolt egyet és letérdelt elém, na nem imádkozni akart csak közelebbről is megismerkedett a főnökkel. Szépen körbe nyalta aztán beengedte a szájába, az elején lassan ,kicsit, aztán egyre gyorsabban és mélyebbre. Kénytelen voltam lehajolni ,mert azok a fránya mágnesek még mindig vonzották a kezeimet. Ez ment egy ideig, de kezdtem fáradni, hiába öregszem az állás már nem megy annyira, na nem a főnöknek hanem nekem , le kellet ülnöm az ágyra. Meg kell mondjam így még jobb is volt , mert a kezeimmel könnyebben elértem a csodás melleket, nem győztem őket gyurmázni, na meg a bimbokat morzsolni. Aztán egy olyan kép került az agyamba , hogy a főnök a mellek között van, na ez nem sokáig volt a képzeletembe , mert mindjárt meg is valósítottam. Vikit fel emeltem egy kicsit , érezte mit szeretnék a mellei közé fogta a főnököt én egy picit hátra dőltem és mozogtam a mellei között, élvezetes volt látni ahogy a főnök kibukik a halmok közül, néha kicsit kijjebb engedte őt és ilyenkor rányalt a végére. Meg kell mondjam kurva jó érzés a combodon és a farkadon érezni a melleket. Mivel egy extrára is beneveztem ,ideje lenne kihasználni kérdeztem popsi? Ok, mehet jött a válasz. Feltérdeltem az ágy szélére és kezdetét vette a szeánsz, itt kapott minden ami látszott zacsi, popó, természetesen nyelvel játszott hangszereken. A keze sem tétlenkedett, mert eközben a körmével finoman végig szánkázott a fenekem dombján és a combomon. Ezt nem is tudom hányszor eljátszotta, de k... jó volt. Egyszer csak eszembe jutott , már mióta itt vagyok és igazából egy két simogatáson kívül a puncusnak még a közelébe sem voltam. Itt felszínre tört bennem ,hogy tulajdon képpen én miért is jöttem. Na meg aztán ha nem akartam korán befejezni a randit akkor kellett egy menekülési út. Ezért aztán gumit kértem. Elfeküdtem az ágyon mint a török pasa, Viki nem is kérdezett semmit a gondolatomat is kitalálta , felhelyezte a védő felszerelést és már helyezkedett is fölém. Itt már sok variáció nem volt, vagy én mozogtam alatta vagy ő lovagolt, na jó azért a mellekkel való foglalkozást még meg variáltam, vagy a számba vettem az egyiket és a másikat a kezembe vagy markoltam őket mint két kézzel vagy mint kettővel a bimbot morzsoltam a fejemet közé tettem. Két kezem a fenekén, a melle a számba, de lehet volt még valamilyen variáció, de a kép már nem ugrik be. Azt mondanom se kell ,hogy közben a főnök ki be járt a barlangban, gyorsabban, lassabban mikor hogy. Bírtam, bírtam de ahogy az öreg székely mondta ami ki akar jönni azt ki kell engedni nem szabad bent tartani. Így is tettem, a gumiba a nyavajásokkal. Még egy fontos dolog Viki nem ugrott le rólam azonnal, szinte addig maradt rajtam amig érezte ,hogy kezdek el lankadni. A lövés után is tudtam benne mozogni amig kemény volt a főnök. Ezek után pihegtem egy kicsit ,kaptam vizet szükségem is volt rá. Majd jött egy levezető masszázs ,amit a végén még meg spékelt egy fenék karmolászással, persze csak finoman.

Elszámolás

Mivel Miával beszéltem az ő tarifáit tudtam, ez másként alakult, amit a helyszínen tudtam meg, de nekem megfelelt. Egy extra volt a popsi nyalás, ami 10 rózsa, de megérte igazi pornós.

Victoria, nagyon jó szexpartner

  Lali68

Egyeztetés

Telefonon beszéltünk délelőtt,szeretek beszélni Vele mert tök kedves,és mindig tréfálkozik.Estére beszéltünk meg találkozót.

Megközelítés

Autóval járok,a GPS odavisz,a közelben szoktam parkolni.

Helyszín

Viszonylag új építésű ház,a lakásban rend van.A fürdőben zuhanyzó,és mindent megtalálsz amire szükséged lehet.A baszobában nagy franciaágy,és két tükör is van.(ha ezek a tükrök mesélni tudnának,hogy miket láttak már...)

Hirdető külseje

Bevallom elfogult vagyok Victoriával,nagyon szeretek Vele lenni!A képeken Ő van ez kétségtelen.Gyönyörű nő,tökéletes idomokkal,szép kerek a feneke,imádom simogatni,a melleit nem kevésbé és szopogatni a szép nagy bimbóit.Igéző a szeme,puha bársonyos tapintású a teste.Egy végtelenül kedves,bújós kiscica ha úgy szeretnéd ,de tud vadmacska is lenni, rajtad múlik!

Action

Az ajtó résnyire nyitva volt így könnyen bejutottam,Victoria meztelenül várt,Én kértem így.A fürdőből visszatérve megfogom a kezét,magamhoz húzom, átölelem és megcsókolom.Imádom csókolni ezt a gyönyörű nőt,simogatom a fenekét közben,aztán a melleit és a punciját is.Megmarkolja a farkamat jó szorosan és húzogatja,jól esik mondhatom.Megemeli kicsit az egyik lábát,így jobban hozzáférek a csiklójához,dörzsölöm a bejáratot de tovább most nem jutok.Elkapom a mellét és a bimbóit morzsolom az ujjaim között aztán szopogatom, egyiket a másik után.Megfordul és hozzám nyomja a hátsóját,előre nyúlok és elkapom a cickóit,jól megszorongatom őket.Letérdel elém, a szájába veszi a meredező hímvesszőmet,és olyan szopásban részesít,hogy csak na.Nagyon jól szopizik,nem veszi túl mélyre,van mikor csak a makkot szopogatja,megfogja mindkét kezével a fenekemet úgy folytatja.Aztán a zacskót is körbenyalja és a golyókat is beveszi a szájába.Felfekszik az ágyra,utána mászok és csókolózunk tovább vadul,szenvedélyesen,lejjebb haladva a melleit nyalogatom ,végig csókolom a testét míg elérek a csodaszép puncijához.A combjait csókolgatom és lassan haladok egyre beljebb a csiklójához.Nagyon szeretem Viki csupasz punciját nyalni!Bevetem minden tudásomat,hogy a csúcsra juttassam és végül heves rángások közepette elélvez a drágám.Fordulunk egyet és 69-ben folytatjuk.Viki ráfarol a számra,hát nem sokat látok a világból,levegőhöz is ritkán jutok,de azért jó .Markolom a fenekét,nyalogatom tovább a nuniját,Ő pedig majdnem kivégez.Tartani kell Magam, hogy meg ne lepjem egy adaggal,de sikerül!Felhúzza a gumit és ráereszkedik a hímvesszőmre.Lassan mozog rajtam én meg átvéve a ritmust alulról besegítek.A fenekét simogatom és a ciciket míg az egyiket a számba nem adja.Fordulunk és Ő kerül alulra,széttárja a combjait,az a látvány..hú.. nagyon szép!Elé térdelek és óvatosan becsusszanok, finoman dugom,behasalok a combjai közé és szép lassan mozgok Benne.Ráhajolok és csókolom megint,harapdálom a telt vörös rúzsos ajkát.A nyakamba teszi a lábát és már bátrabban lehet tolni neki,próbálok egyre mélyebbre hatolni,megfogom a két bokáját úgy dugom tovább.Viki eközben végig pajzánul biztat,így serkent nagyobb erőbedobásra.Oldalra néz és a tükörben figyeli, mit csinálunk.Most már teljes erővel adom neki,megmarkolom mindkét mellét azokba kapaszkodok.Feltérdel és hátulról folytatjuk,szemben a másik tükör.Simogatom a szép nagy fenekét és tolom neki,csattog rendesen,megfogom a derekát és húzom magamra egyre jobban.lehasal,így folytatjuk,nézem a tükörben ahogy ezt a gyönyörű nőt dugom.Nagy elégedettséggel tölt el a látvány.A hátamra fekszem,a fenekem alá tesz egy párnát,szemből behasal a lábam közé a szájába veszi a hímtagomat és szopogatja,majd halad lejjebb és a golyókkal folytatja,de nem áll meg,még lejjebb megy.Az ánuszomat előbb a kezével majd a nyelvével izgatja."Kinyalom a popódat" mondja,és valóban egyre mélyebbre hatol.Nekem nem marad más,megmarkolom a velem egykorút és beterítem a hasamat.Ekkor Viki is előbújik az odúból ahová befúrta magát :).Letisztogat,fürdés ,öltözés.Meztelenül kísér az ajtóig,itt ismét csókolgatom és a fenekét simogatom ,kielégülten de nehéz szívvel eljövök.

Elszámolás

Nem kértem extrát,a rózsákat távozás előtt adtam át.

Victoria, nagyon jó szexpartner

  BigiBoy9

Egyeztetés

Victoria beszamolok.com-os hirdetése azonnal szemet szúrt nekem, mert nagyon kihívóak, egyben izgatóak a fotói, amik totálisan fedik a valóságot. Mivel nekem a szőkék a gyengéim - azt hiszem sokan vagyunk így ezzel -, az első adandó alkalommal felhívtam őt. A telefont felvéve még jobban meggyőződtem arról, hogy el kell hozzá mennem, a második percben felállt a cerkám, ahogy dumcsiztunk. Már itt jól el lehetett vele beszélgetni, miközben egyre nagyobb kedvem lett meglátogatni őt. Azért is írom mindezt le, mert a többi lány közül is üdítő kivétel, hogy érdekli a leendő vendégének a véleménye egy-két dologról, ezáltal intellektusán keresztül is fel tudta tüzelni a vágyamat. Summa summarum hamar megtaláltuk a közös metszetet, amikor találkozni tudunk, és másnap reggel már nála is kezdtem a napomat.

Megközelítés

A Victoriát rejtő új építésű ház a Fehárvári út Móricz Zsigmond körtérhez közel eső részén található. A BKV-nak vagy négyféle villamosjárata éppen a ház előtt áll meg, kitűnő helyszín ilyen szempontból is, de ahogy láttam, az autósoknak sem kell megszakadniuk ahhoz, hogy parkolóhelyet találjanak. Kellemes környék, és mivel pontosan érkeztem, egy percet sem kellett téblábolnom, máris várt engem a kiválasztott szépség. A házban lift van, de a második emeletre gyalog is könnyűszerrel fel lehet jutni, és az ajtó sokat sejtetően egy résnyire már ki is volt nyitva, ahogy megérkeztem.

Helyszín

A lakás pont megfelel a célnak, kellemes kisugárzású, az ember kedvet kap benne egy kis hancúrozáshoz. Van benne hangulatvilágítás, ami még jobban megdobja a libidót, ahogy a szépen felszerelt egészalakos tükrök is. Victoria elmondása szerint hárman dolgoznak ebben a ragyogó tisztaságban tartott háromszobás lakásban, de egyáltalán nem volt fennakadás egy pillanatra sem. A fürdőben megtalálható minden, ami egy ilyen légyotthoz szükséges: jó minőségű törülközők, számtalan tusfürdő, szájvíz és spray. Utóbbiakat is érdemes használni, Victoria nagyon örül neki. Külön plusz pont nálam a zuhanykabin, mert szeretek nagy vízsugárral tusolni, és így minden száraz marad a kabinon kívül.

Hirdető külseje

Victoria külső megjelenése abszolút egybeesik azzal, amit a képeken látni lehet róla, azzal a kiegészítéssel, hogy élőben még sokkal szexibb, hiszen a kisugárzását a fotók értelemszerűen nem tudják úgy visszaadni, ahogy azt az életben meg lehet tapasztalni. Igazán lebilincselő , szemet vonzó kék ruhában jelent meg az ajtó mögött, amelyet egyébként lehet is látni egyik-másik fotón itt a beszamolok.com-on. A hálós kiképzésű szett úgy simult a fenekére, hogy azonnal bemerevedtem, nem kellett sok, és már meg is simogattam, amit ő kedvesen fogadott. Mosolya magával ragadó, csopdaszépek a fogai, és az arca is ettől lesz lenyűgözően szép. Nálam ez a része is nagyon fontos a megjelenésnek, mert ha nem szép egy nő arca, akkor lehet bármilyen pompás alakja, az levonna az értékéből. Nos, Victoria arca a csábos mosolyával a legszebbek közé tartozik itt a hirdetők között, és azt hiszem a való életben is. A feneke formás, izgalmas domborulatokkal rendelkezik, a mellei csodaszépek, mívesen megcsináltak, de egyáltalán nem látszik rajtuk a beavatkozás, csak úgy merednek az ember szemébe, szinte hívogatóan, hogy "Simogass meg, csókolj meg!". Ráadásul a hasa is nagyon szépen ível, nincs rajta egy gramm felesleg sem, ami számomra különösen vonzó. A látványtól máris beindultam, így hát következhetett az action.

Action

Az együttlét előtt még gyorsan lezuhanyoztam, de közben még beszélgetni szerettem volna vele, így Victoria rutinosan nyitva hagyta a fürdőszoba ajtaját, ennél fogva pedig mindent láthatott, hogy mi zajlik éppen bent. Oltárira izgató volt, már álló farokkal léptem ki a fürdőből, ő pedig finoman megfogta a kiálló részemet, úgy vezetett a szobába. Azt hiszem még soha nem volt ilyenben részem. Aztán nem sokat teketóriáztunk, gyorsan egymásnak estünk. Nyaltuk-faltuk egymást, ölelkeztünk, akár egy szerelmes filmben a beteljesüléskor. Aztán azon kaptam magam, hogy hanyatt fekszem, simogatom Victoria fenekét, ő pedig extra gyorsasággal szopja az én legféltettebb testrészemet. Olyan jól csinálta, hogy szólnom kellett, hogy hagyja abba, mert ha így folytatja tovább, időnap előtt elsülök. Házigazdám vette az adást, és lassított, majd egy gyors gondolattól vezérelve fölém kerekedett és meglovagolt. Ilyen jó pacizásban még életemben nem volt részem. Vonaglottunk, hullámoztunk egymást szorítva, igazán bensőségesnek éreztem a pillanatokat, és legszívesebben itt kimerevítettem volna életem filmjének képkockáit. Ehelyett persze csak a farkam lett merev, de az nagyon, és jeleztem is Victoriának, hogy közel a vég. MIvel tudta, hogy egylövetű vagyok - ezt előtte megbeszéltük -, így ezt a pózt is szépen lassan abbahagytuk, miközben feltette a kérdést: Hátulról nem szeretnéd? Dehogynem! - vágtam rá, és máris a tettek mezejére léptünk. Ott állt négykézláb előttem az istennő, akit most éppen hátulról magamévá tehetek - nem is igen akartam elhinni. De ő csak puccsított tovább előttem, amire én már nem tudtam magam tovább türtőztetni, és beléhatoltam. Hallottam, ahogy halkan felszisszent, én pedig a percek élvezetébe merültem el, és még két oldalról is figyelhettem testének gyönyörő formáit a tükrökben. Igyeketem úgy időzíteni, hogy még bírjam egy kicsit, koromnál és tapasztalatomnál fogva ez azért még ment, igaz, ilyen élményben nem minden nap van részem. Először lassan indítottam, de ő már akkor is a hard talking eszközéhez nyúlt, ami nekem az egyik gyengém. Nem tudom, honnan találta ki, mert erről előtte még nem beszélgettünk, de fején találta a szöget, én pedig innentől fogva toltam neki rendesen. A képek itt összefolynak emlékezetemben, annyira el voltam ragadtatva, egyre gyorsabban és gyorsabban zakatoltunk, Victoria egyre válogatottabb malacságokat sugdosott-nyögdécselt, és egy ponton túl nem bírtam tovább, hatralmas hörgésekkel és még mélyebb extázissal elélveztem kéjhölgyem karjai között, akarom mondani a fenekének és csípőjének látványára. Még jó, hogy előtte megbeszéltük, hogy nálam az orgazmus az átlagosnál tovább tart, mert a legvégsőkig nyomta rám a popóját, míg az utolsó cseppeket is ki nem facsarta belőlem, és amíg az utolsó sóhajjal is nem jeleztem neki, hogy immáron totálisan végem van. Olyan szinten elélveztem, hogy arra nem is igen vannak szavak, eldőltem, mint egy liszteszsák, ő pedig gondosan elvégezte az ilyenkor elkerülhetetlen tisztogatási munkálatokat. Ezután még egy ideig beszélgettünk, mert nem lehet csak úgy simán visszazökkenni egy ilyen élmény után a rideg valóságba, ezalatt simogatott, kedveskedett.

Elszámolás

Vikctoria minden ténykedése maga egy extra, amit nem lehet kihagyni, így én nem is kértem különösebb extrákat, minden jött magától. Az ár-érték arány abszolút kedvező, a fentiek fényében sokkal többet is megért volna számomra. Az elszámolás is korrekt volt, annyit fizettem, amennyiben előzőleg megállapodtunk.

Victoria, nagyon jó szexpartner

  Chocolatebunny

Egyeztetés

Telefonon beszéltem vele , kedves volt a telefonban , már akkor is flörtöltünk . Hamar találtunk megfelelő időpontot a randihoz.

Megközelítés

Könnyen ment ,nem nagyon volt forgalom ahonnan jöttem , parkolás néhány tíz méternyire sikeredett .

Helyszín

Az épület még újnak számít . Lakásban többen vannak ,nemrég már jártam itt . Szoba nem túl nagy ,de a célnak tökéletesen megfelelő , fürdőben minden van amire szükség lehet a megtisztuláshoz.

Hirdető külseje

Az a Nő aki tökéletes arányokkal bír , minden tökéletes összhangban van . Arca kimondottan a szép kategóriába tartozik . Mellei némi tuningal rendelkeznek ,de szinte észre vehetetlen .

Action

Érkezéskor derült ki , hogy jó pár évvel ezelőtt mát találkoztunk (többször is ). Azonnal felismertük egymást . Ennek köszönhetően a randi elején egy nagyon jót beszélgettünk . Aztán kaptam egy pihe-puha vastag törölközőt , és elkísért a fürdőbe . Végig dumáltunk amíg Én rendbe hoztam magam . Utána a szobában ledőltünk az ágyra ., azonnal csókolózásba kezdtünk , az első pillanatban minden részlet beugrott a múltból . Mézédes csókja van ,minta három hónap lakatlan szigeten kiéhezett volna . Erre lehet mondani , hogy nyaltuk,faltuk egymást .Majd vándor útba kezdtem lefelé , de megtorpantam a két gyönyörű mellnél . Muszáj volt birtokba vennem őket , épp ,hogy finoman ráfújtam és már azonnal fel is izgultak , nyelvem érintésére erősen ráhúzta a fejemet a melleire ,és elcsukló hangon kért , hogy abba ne hagyjam ! Egyiket szívtam nyaltam a másikat finoman masszíroztam . Ő közben végig szorított magához . Jeleztem ,hogy még szeretnék lejjebb is barangolni , azonnal letolta a fejemet a puncijához ami akkor már nem kicsit volt nedves . Örömteli fogadtatásnak vettem , először csak kívül kényeztettem , majd haladtam a középpont felé , ekkor már volt neki is hangja rendesen . Feltett szándékom volt , hogy orgazmusba nyalom , a hangok a mozdulatok a szorítások alapján sikerült is . Két három szusszanás után megállapította , nincsenek merevedési gondjaim . Ekkor Ő vette birtokba a farkamat , különleges változatos technikájával elkápráztatott és sodort volna a gyönyöre , ha hagyom . Úgy tűnt nem csak a kedvemre akart tenni , hanem élvezte is . Szóval meg kellett állítanom ,mert más véget terveztem . Még meg sem szólaltam és már fel is öltöztet ,majd úgy pattant nyeregbe mint ahogy más levegőt vesz .Könnyed galoppal kezdett , majd versenytempóra kapcsolva rodeózott , közben néha úgy rám szorított ,hogy pillanatok választottak csak el a robbanástól . Amikor szusszant egyet hanyatt fordítottam és missziben , folyamatos csókolózásban andalogtunk , ez mind kettőnknek nagyon bejött ,majd Én fokoztam az ütemet addig míg el nem mentem . Ahogy melléfeküdtem a mellkasomra tette a fejét , és még egy jó darabig beszélgettünk simogatva egymást . Aztán dobtam még egy zuhanyt indulás előtt.

Elszámolás

A végén rendeztük , mert az elején teljesen elfelejtkeztünk róla .

Victoria, nagyon jó szexpartner

  D_Dömötör

Egyeztetés

Már jóideje próbálkoztunk közös időpontot találni, sajnos sikertelenül. Ennek ellenére mindig úgy váltunk el, hogy majd legközelebb. Így is tettem a randi napján felhívtam amikor jelezte, neki most jó a telefon. Mikor felvette ezúttal igen gyorsan sikerült egy közeli időpontot találnunk.

Megközelítés

Az időpont után gyors infócsere, merre találom őt. Szerencsére sms-ben is megerősítette, (jár a piros pont) mert számomra könnyen félreérthető egy-két paraméter a címben, de így teljesen egyértelmű lett.
BKV-val csodás lehet, mert közel jár a kötött pályás. Autóval annyira nem csodás, mert fizetős a parkolóhely és még így is kevés a szabad hely, de ha elég kitartó az ember biztos fog találni.

Helyszín

Elég új építésű társasház. A lakás tiszta, rendezett, a türcsi puha, elegendően nagy volt. A fürdőszobában zuhany van és minden ami ilyenkor kell. A szobában egy franciaágy és egyéb kisebb bútorok voltak. Megfelelően tágas, hangulatos kis helység.

Hirdető külseje

A hirdetésében elegendő mennyiségű kép van. Emiatt senkit nem fog csalódás érni. Victoria valóban bombázó alakkal megáldott magas lány. A fogadó szett nagyon érdekes volt, mert néhol igen nagy anyagfolytonossági hibák voltak, az amúgy sem túl vastag anyagban. Természetesen olyan helyeken, ahol mindenkit zavarna a textil, ha ott lenne. Arca nagyon helyes, biztos vagyok benne az utcán sokan utánafordulnak. Habitusa Victoriának nagyon kellemes, közvetlen pörgős csajszi, nem érzi feszélyeztetve magát mellette az ember.

Action

A szobába belépve megbeszéltük az időtartamot és a lehetőségeket. Egy extrát kértem a csókot. Az elszámolás ekkor történt Gyorsan zuhanyzóba el, ott megkaptam a megfelelő instrukciókat, mmi az elvárt és mi az opcionális dolog.
Zuhi után a szobában várt Victória. Itt állva kezdtük el az ismerkedést egymás testével. Ekkor már megtapasztaltam, hogy jól tettem az extrára való szavazatot, mert Victória jól csókol, nem alibi. Érzéki, mégis egy kicsit vad. Igen hamar elkapta a harcostársamat, majd nemsokára elém guggolt és érzékien társalgott a kaptiánnyal. Hamar kihúzta magát jól érezte magát. A ruhája segített teste felfedezésében, de eljött a pillanat, amikor már útban volt. Ekkor kértem segítséget, mert tanácstalan voltam a kicsomagolásban. Készségesen segített. Kértem, hogy most én kedveskedjek neki. Örömmel fogadta. Finom kelyhe van nehezen teltem be vele, elég jól reagált az ingerekre, remek játszótárs volt.
Helycsere után olyan kellemesen dörzsölte hozzám testrészeit amit szóvá is tettem. Olyan mozgással és odaadással csinálta, hogy sok lány a csúszkamasszázst nem csinálja ilyen profin. Én már voltam olyan állapotban, hogy szinte könyörögtem a felszerelést. gyorsan felszerszámozott és már ment is a lovacska. Nehéz szavakkal leírni. Az biztos, hogy nagy lelkesedéssel csinálja nagyon jó mozgáskultúrával, aminek emberfia nehezen áll ellen. Nagyon szívesen maradtam volna ebben a helyzetben, de sajnos Victória kezdet fáradni. Én is szerettem volna megcsodálni kerek popsiját, így váltottunk kutyusba. A szoba kellőképpen van felszerelve tükrökkel, így elég jó látványban lehet része az embernek.
Kiskutyus után szerettem volna ismét a szájában lenni és megkértem beszélgessen ismét a jó öreg harcostársammal. Ennek semmi akadálya nem volt. franciája lendületes, néha pornós, köpködős. Az első körben ez volt az utolsó helyszín a haverom mindent kiadott magából és egy nagy orgazmussal lett végem, ami után még pár percig nem tértem magamhoz.
Masszázst ajánlott, amit elfogadtam, másra erőm nem lett volna. Közben kellemesen elbeszélgettünk. A masszázs igen érdekes volt. Nem éreztem profizmust a mozdulataiban, de a kezei nagyon kellemes energiával cirógatták testemet.
beszélgetésünkkor kiderült milyen széles látókörrel, jó gondolatokkal megáldott leányzó.
A második felvonást ő ajánlotta fel. nekem még ehhez sem volt energiám, de tudtam, hogy tud olyan csinálni aminek nem tud ellenállni az ezredes. Így is lett. Végig repített a szájával Victória. Külön kellemes volt, popsiját odatolta, hogy tudjam simogatni. Ezt sokkal jobban kedvelem, ha van mit simogatni, főleg ha ilyen kellemes adottságai vannak, mint Victóriának.
Ezután már csak egy gyors zuhany maradt és a búcsú.

Elszámolás

Az elején történt: 1.5 óra+extra. Az extra simán megérte, kár lett volna kihagyni.

Victoria, nagyon jó szexpartner

  Peina-Haider

Egyeztetés

Telefonon aznap kerestem. Az oldalon akadtam a hirdetésére, éppen lehetett hívni. Elsőre felvette. Készséggel tájékoztatott a lehetőségekről.
Már a hangján érezhető volt, hogy nagyon intelligens, kommunikatív, érett hölggyel van dolgom. Sikerült is másfél óra múlvára egyeztetnem az időpontot.

Megközelítés

Vendéglátóm pontos címet adott, melyet sms-ben küldött el pár perc múlva. A környék az Allee-Móricz Zs. körtér tengely közelében. BKV mindenféle járgánya közlekedik.
Autóval GPS a házig visz. Parkolás a környéken fizetős, ennek ellenére nehézkes, ezt érdemes belekalkulálni. Nekem szerencsém volt, pont megüresedett egy hely a bejárattól 20m-re.

Helyszín

Nemsokemeletes, nem a legújabb építésű társasház de kívül-belül tisztaság. Lift nincs, lépcső viszont van!
Emeletre megérkezvén vendéglátóm az ajtóból kilépve fogadott. Nem kell megijedni, a diszkréció adott, mivel csak 2 lakás található az emeleten.
A lakás teljesen rendben, nagyon hangulatos. Olyan érzés, mintha egy közeli ismerőshöz felugranál -, vagyis nem egy szolgáltató-ház "feeling"-gel találkozhat a vendég.
Fürdő nagyon rendben, max higiénia. Zuhanykabin rendesen záródó ajtóval és melegvízzel, rengeteg tusfürdő, nagy és puha törülköző, szájvíz (pohár!) vagyis minden adott a felkészülésre.

Hirdető külseje

Victoria teljesen megfelel a fotóknak. Igaz ruhában (talán egy köntösben, sajnos nem emlékszem pontosan) fogadott, de már az ajtóban éreztem, hogy jól fogom érezni magam.
"Szőke bomba csaj", feszes és éppenhogy barnított bársonyos bőrrel, gyönyörűen kidolgozott keblekkel, fenomenális formás és feszes fenékkel megáldott fiatalos (nem tini!) hölgy.
Pozitív kisugárzás, mosolygós és helyes arc. Formás ajakívekkel, igéző szemekkel. Semmi művi dolog a testén (tetoválás sem), egyedül a mellek kaptak igazítást, de hát az is olyan természetesnek tűnt, hogy csak bámultam.
Nem tudok olyat említeni, ami ne tetszene rajta. Pont a zsánerem, nem vékony, nagyon formás, de nem is túlsúlyos. Éppen olyan, mint a fotók körvonalaznak, de élőben szenzációs.

Action

Érkezésemkor megegyeztünk, hogy maradhatok. Cipő le, majd vendéglátóm beinvitált a tetthelyre, a hangulatos lakás egyik könnyen megközelíthető szobája. Kellemes háttérzene szólt, kényelmes kihúzható 2 személyes nagy heverővel, komóddal. Ruháimat székre helyezhettem. Victoria beinvitált a fürdőbe, mindent megmutatott hol találok.

Mikor fürdőből kijutottam vendéglátóm már egy sexy öltözékben, melltartó-combfix harisnya kombóban várt. Intim testrészét és fenekét is nagyszerűen kiemelte ez a kis jelmez. Ez eléggé beindított, amit csak tetézett az a bályos erotikus tánc, amivel kedvemben járt. Közelembe jött finom érintéseivel és odaadó csókjaival teljesen levett a lábamról. Úgy éreztem végre itt fontos vagyok, itt valóban a kedvemben szeretnének járni. Megöleltük egymást, csókoltam derekát, nyakát majd a melltartótól megszabadulva azokat a csodás kebleket vettem kezelésbe, melynek bimbói antennaként meredeztek. Kedves MT-ak innentől kezdve az ezredes olyan vigyázba került, hogy még magam is meglepődtem.

Victoria ezután leguggolt elém és teljesen beszippantotta a cerkámat, folyamatosan figyelve minden rezdülésemet. Felülről kecses dereka és leírhatatlan fenékívei csak fokozták a (nem csak) vizuális élvezetet. Javasolta, dőljek le az ágyra, úgy folytatta kényeztetésemet. Néha átöleltem és ott csókoltam bársonyos testét, ahol csak tudtam. Kértem szabaduljon meg az alsó ruhadarabtól, melyet követően már minden testrészéhez hozzáférhettem az ajkaimmal. Nem szavakkal csak finom mozdulatokkal játszottunk, adtam tudtára így, hogy én következem és testének intenzívebb feltérképezésére vágyom. Finom csókváltás, keblek "felfalása" (melyre érzékenyen és mély sóhajokkal reagált) után mézédes kelyhét vettem célba ajkaimal és nyelvem játékával. Eközben Victoria finom érintéseivel bíztatott, lábújjaival éppen elérte a meredező egykorút és finoman játszott vele. Ez brutális vágyakat indított el bennem, mellyel még inkább szerettem volna gyönyörű puncijába belefeledkezni. Nem szerettem volna abba hagyni, mivel Victoria kéjes rezdülései tovább ösztönöztek a végkifejlet felé. Mellbimbóinak újjaimmal történő fokozottabb ingerlése, csiklójának, szeméremajkainak és hüvelyének nyelvemmel történő teljes átnyálazása hatására halkan elszállt a kedves pillangóm, melyet jóleső dícsérettel illetett. Ezután vágytól éhesen újra a szerszámom francia típusú kényeztetésébe kezdett, érezni lehetet, hogy kívánja és szereti is ezt a kényeztetést nyújtani.

Újabb helycserével az ágyra előre dőlve tartottam, ő terpeszben én háta mögé guggolva kezdtem gyönyörű fenekét, kidomborodó szeméremajkait és ánuszát nyelvemmel illetni.
Gumit kértem, hanyatt dőltem a nagy párnákra és kértem üljön az ölembe. Lágy szeretkezés kezdődött, finoman és barátnősen mozgott a rúdon, hol hátrahajolt, én a melleit markolva mozgott, hol átölelkezve vagy éppen a kebleit csókolgatva átfonva derekát együtt hullámoztunk.

Kis idő múlva missziben folytattuk. Leírhatatlan, ahogy egy ilyen nő feltárja intim testrészét, gyönyörű combjaival szinte hívogatóan fogad magába. Kéjes hangok kíséretében - miközben ő az ajkát nyelvével nedvesítve és mélyen a szemembe nézve - lágyan szeretkeztünk. Victoria odaadó csípőmozdulataival csak fokozta a pozitúra adta gyönyört. Minden percét ki szerettem volna élvezni, ezért nem siettem, melyet vendéglátóm lelkesenl tolerált. Kis figyelemelterelő beszélgetésbe kezdtem, mellyel kedvességét és odaadását dícsértem, jeleztem, hogy nagyon kedvemre van a vele töltött idő. Victoriának ez nagyon jólesett, tudtomra is adta, hogy szintén szimpatikus vagyok a számára és örül, hogy megismerhetett. Semmi zavaró körülmény, csak mi ketten élveztük ezt a meghitt együttlétet. Egy idő után ezt a frenetikus ingert a magamfajta (nem a legfiatalbb korosztályt képviselő férfi ember) már nehezen tudja tovább elviselni, így a mozdulatok egyre hevesebbek lettek mindkettőnk részéről. Dereka alá nyúlva, egyik kezemmel fenekét erősen megmarkolva, ajkammal nyakát csókolva, mozdulataimat erőteljesebbre véve hatalmasat élveztem a gumiba. Pár pillanat egymás karjaiban még szükséges volt a lenyugváshoz. Készséggel és finom mozdulatokkal segített a tisztogatásban.

Ezután beszélgettünk arról, ki hogy boldogul az életben. Nem szeretném minden részletét itt leírni a diszkréció miatt.

Időnk végének közeledtével zuhanyozni elvonultam, majd öltözködés és búcsúvétel. Vendéglátóm is utcai ruhát öltött közben, majd úgy köszön el, olyan csókokkal enged el, hogy úgy érzed, tényleg a legkedvesebb szeretődtől veszel búcsút.

Elszámolás

Értékarány teljesen rendben. Mai budapesti átlagnak (felső? szint) megfelelő. Extrát nem vettem igénybe, minden igényemet kielégítette az alap vállalása.

Victoria, nagyon jó szexpartner

  Princ

Egyeztetés

Húsvét előtti csütörtökön egyeztettük a programot , azzal , ha valakinek nem jó , keresi a másikat .

Megközelítés

Én autóval mentem hozzá , de jár ott tömegközlekedés is .

Helyszín

Új építésű házban fogad , a lakással minden rendben , ahogy a nagykönyvben meg van írva .

Hirdető külseje

Nagyon formás , amikor élőben megláttam az jutott eszembe , hogy egy igazi ragadozó , de aztán kiderült , hogy nagyon finom és gyengéd is tud lenni . Gyönyörű a szeme nagyon finom a bőre . Teste szép szolizott , ettől még izgalmasabb az egész nő.

Action

Amikor végeztem a zuhanyzással , már meztelenül várt az ágyon.Igazi bombázó tárult elém !
Egy kicsit beszélgettünk , nagyon aranyos és barátnős volt.
Kis összebújás, ölelkezés, és simogatás következett . Számomra fontos az érzékiség , a sima dugásból már kinőttem . Szeretkezni akartam ezzel a nővel .
Kaptam egy pici lazító masszázst , nagyon jó keze van . Nagyon bensőséges hangulat volt .
Amikor letörölte rólam az olajat, már minden porcikám pezsgett . Utána megmutatta milyen egy jól felépített francia óra . Rávettem , hogy kicsit én kényeztethessem , egyrészt mert nagyon kívántam , másrészt ha tovább folytatta volna akkor elmegyek.
Ezután gyorsan felkerült az óvszer a legnagyobb örömömre .
Ezután jött a csoda szeretkezés. Minden részlet leírása nélkül először rám ült. Az a kép már magában örökre beégett a retinámban , isteni szorítása volt és csoda csípő munkája .Most is le kellet egy állnom kicsit az írással , mert annyira a szemem előtt lebeg . Bár csak soha ne lett volna vége !
Persze az én forgatókönyvemben más végkifejlet volt megírva . Kértem , hogy fordítsa felém azt a csodálatos popsiját , hogy így érhessen utol a vég ! Így is történt , így ért utol a " kis halál" ! Kellett vagy pár per hogy újra betöltsön a rendszer .

Elszámolás

Nem igazán merült fel a telefonos megbeszélés alkalmával , gondoltam jó ha előre rendezem , érkezésemkor adtam át .

Victoria, jó szexpartner

  baiu

Egyeztetés

Egy héttel az esemény előtt telefonon egyeztettünk, majd a tett napján ismét. Informatív, sallangoktól és nyávogástól mentes, határozott kommunikáció zajlott.

Megközelítés

Allee -hoz közel kényelmes sétatávolság, van villamos is dögivel. Akut prüdéria kell, hogy ne találj oda. Én gyalogosan közelítettem. Időpont előtt pár perccel felhívtam, leendő vendéglátóm mókázgatva átnavigált a kapukódok útvesztőjén.

Helyszín

Új építésű társasházi lakás, résre nyitott ajtaja mögött lapult vendéglátóm. Belépve előszoba, jobbra hangulatfényes szoba, előre csukott ajtó, majd célnak megfelelő zuhanyzós, mosógépes fürdőszoba.

Hirdető külseje

A képek teljesen valósak, az adalapon szereplő 28-as szám után a "+" jel teljes mértékben indokolt.
Túlzott elvárásaim miatt, olyannyira más arccal egészítettem ki a kép-kitakarásokat, hogy ilyeneket terveztem ide írni: "életemben ilyen bomba nőt meztelenül nem láttam, de még az elképzelt lányok között is benne van a top 10-ben".
Végül ezt írom: nagyon kedves, már-már cserfes hölgy fogadott puszival, a méltán híres kék szaggatott ruhával, vagy minek is lehet nevezni. Teste fitt, keblek megnyugtatóan domborúak.

Action

Előszobából a célnak megfelelő, fali tükörrel és francia ággyal ellátott kis szobába toppanánk, hol ruházatomat egy darab tiszta törölközőre cseréltem eltakarván az ekkor még kókadozó farkam.
Victoria a folyósó végén található tiszta zuhanyzóba invitált, itt komplikáció nélkül hajtottam végre az első napirendi pontot.
Visszatértemkor szürke törölközőt hetykén a komód melletti székre lendítettem, ekkor partnerhölgy hiányos öltözéke még a helyén volt (aminek kifejezetten örültem). Szélesen mosolygott.
Simogattam melltartó szövetét, majd megkérdeztem nyalogathatom-e a ciciket. Azon nyomban eltünt minden textil, így lábon állva (ekkor már álló farokkal) nyalogathattam hihetetlenül kiálló mellbimbóit, aminek folytatására szóban buzdított: "imádom, ha nyalják a melleimet". Kezeimet lefelé vittem lábaihoz, azoknak a találkozásához. E mozdulatomat a "szeretem, ha simogatják a pinámat" mondattal festette alá. Igencsak örültem az ilyen jellegű megnyilvánulásoknak, egyre bátrabban simogattam a csiklóját, miközben további "pinás" mondatokkal kedveskdett. Újjammal a bejáratot próbáltam bejáratni, ami elég lassan nedvesedett, de végül csak sikerült belülről is ingereleni, ekkor ezt mondta: "azt akarom baszd meg a pinámat". Hát tulajdonképpen pont ezért jöttem. Még otthon elhatároztam, megnézem a punciját hátulról is, kérésemet készségesen teljesítette, így gyönyörködhettem a feltárult látványban, szétnyitottam, újjaztam, miközben újabb "picsás" megjegyzést tett. Nagyon jó a narrációja, ekkorra már igencsak kívántam a baszást.
Azonban illemtudó fasz vagyok, mondtam kinyalnám. Erre találd ki, mit mondott! Igen, "imádom, ha nyalják a pinámat". Nosza nyaltam én a kellemes ízű női nemiszervet, hol innen, hol onnan. Lihegett, de nem élvezett el.
"Le akarlak szopni" - terelte újabb irányba tevékenségünket, mire én javasoltam a 69-es számot. Rá is farolt hát számra, így folytattam amit az előbb abbahagytam, és álló farkam elnyelése előtt még megüzente hogy "nyaljad a lucskos pinámat". Valóban lucskos volt, közben rábukott a brére, de vizuálisan ezt nem tudtam megerősíteni, hiszen az ülepe teljesen eltakarta a világot. Kisvártatva szóltam, óvatosan, mert még idejekorán véget ér kalandunk, majd nyaltam tovább, miközben gumit húzott rám.
Kértem szemből ereszkedjen hímvesszőmre, így megcsodálhattam amint könnyedén elnyeli puncija a farkam. "Basszad a pinámat". Toltam én alulról, amit további kifejezésekkel vadított. Annyira beleéltem magam, hogy rámarkoltam csípőjére, amitől fájdalmasan feljajdult. (ezúton is elnézést kérek, túlzottan beindultam). Hamarosan ismét mozogni kezdett, de a még röstellettem magam, amikor éreztem kissé lankad a farkam. Hű, mondom itt baj lesz, ezért ismét rákapcsoltam, dugtam alulról, ismét kőkeményre merevedtem. Ismét a közösülés folytatását javasolta: "Nagyon jól baszol", vagy valami ehhez hasonlóval stimulálta egómat. Vigyáztam, megint ne csípjem csípőjét. Érezni kezdtem a végem, kértem folytassuk klasszikusan: hanyat feküdt, lábait széttárta. Ismét bámultam kicsit a vagináját. Farkam könnyedén csúszott a lukba, majd pumpáltam ahogy a cövön kifért. No ki is fért, mert "beléd gecizek" jelszóval elélveztem.
Papírtörlő.
Törölköző körbe.
Irány a zuhanyzó. (a zárt ajtó mögül különös csattogó hangok szűrődtek ki, szerintem ott is közösülés zajlott :) )
Ruha vissza, tipli.

Elszámolás

A virágokat az elején virítottam, extrát nem kértem.

Victoria, jó szexpartner

  BigiBoy9

Egyeztetés

Miával telefonon egyeztettem, gördülékenyen ment minden, egyértelműen lebeszéltük a találkát, és azt is, hogy ezúttal a barátnőjével, Victoriával fogad, akihez már volt szerencsém, nagyon jó emlékeim vannak róla, amit úgy érzek, újra és újra meg kell erősíteni. Természetesen itt a beszamolok.com-on láttam meg Mia bájait is, és egyből az járt a fejemben, mikor tudnék hozzá a lehető leghamarabb eljutni. Az pedig csak hab volt a tortán, hogy felajánlotta, hogy hármasban is eltölthetünk egy kis időt együtt, így megállapodtunk egy óra hosszában. Már nagyon vártam, nem is tudtam másra gondolni. Mindketten nagyon rugalmasak voltak, már eleve az is erről tett tanúbizonyságot, hogy Mia maga kezdeményezte, hogy Victoriával együtt is tudnak fogadni, az pedig már az én mázlim, hogy Victoria egyszer már jól ellátott mindenféle jóval, így nem haboztam a hármast illetően.

Megközelítés

Aki nem ismeri Pestet, az is szinte csukott szemmel odatalál. A Móricz Zsigmond körtértől vagy hatféle villamossal lehet odajutni, mindössze két megállóra a körtértől, de a 4-es metró Újbuda-központ megállójától már csak egy megálló villamossal, ami közvetlenül a ház előtt tesz le. A cím egyértelmű, a házszám több házhelyet jelöl, de a kaputelefonhoz nagyon könnyen odanavigálnak a lányok, miközben az jár a fejedben, hogy pár perc múlva micsoda élvezetekben lesz részed. Ahogy láttam, autóval is meg lehet arrafelé állni, de mivel forgalmas helyről van szó, előfordulhat, hogy kicsit keresgélni kell a megfelelő helyet.

Helyszín

A lakás egy újépítésű ház második emeletén helyezkedik el, egykönnyen fel lehet oda jutni, lift is van. A lakás tip-top, igazán kellemes hangulatot áraszt a ledfényekkel, ami még a fürdőszobában (!) is van. Az ágy masszív, mindenféle hancúrt kibír, és ezúttal hármunknak is megfelelt, nem kellett szűkölködnünk. A fürdőszobában a törülközők patyolattiszták, tusfürdőből is van vagy húszféle, és Mia már fürdés közben odakészítette nekem a szájvizet, miközben kedvesen rám mosolygott. Kedvem lett volna behívni a zuhanykabinba, de ő már megérkezésem előtt fürdött.

Hirdető külseje

Mia kinézete pontosan megfelel annak, amit a képeken láthatunk róla, Victoriát meg ugye már ismertem, nem vettem zsákbamacskát, ő is egy bombanő barátnőjével, Miával együtt. Mia egy merészen kivágott fekete bodyban fogadott, ahogy barátnője egy kék színű hálós alig-ruhában, ami nem takarta feneke domborulatait. Egész egyszerűen nem tudtam, mikor kire nézzek, annyira elvarázsolt a látvány. A fekete ruhában kidomborodtak Mia kegyetlenül jó vonásai, a feszes popsi úgy ívelt, hogy már az első gondolatom is az volt, hogy ők ketten most engem teljesen szét fognak szedni a szó jó értelmében. Úgy is lett. Victoriánál ki kell emelni az erotikusan búgó hangját, Miánál pedig azt ez édes mosolyt, amivel gondolom a tanárait is levette annak idején a lábáról. Most viszont én ismerkedtem meg közelebbről az ő - és persze Victoria - lábaival, és persze azzal, ami közöttük van.

Action

Mia és Victoria elképesztően jól összeszokott páros, nekem egyből lejött, hogy fél szavakból is értik egymást, így nem esik nehezükre, hogy iszonyú nagy összhangban elkényeztessék a vendégeiket. Megvan bennük az a tűz, amivel el tudják varázsolni a férfierőt, és mindegyikük külön-külön is izgató és dögös jelenség. Mindketten olyanok, akik után megfordulnak a férfiak az utcán, és bűnös gondolataik lesznek. Ezeket a gondolatokat váltottuk most valóra. Amikor bementem a szobába fürdés után, már egymással foglalkozott a két lány, simogatták, csókolgatták egymást, amire nekem egyből beállt az erekcióm, nem kellett hozzá semmiféle szopás. Kéjes hangon invitáltak maguk közé, és én már ott is teremtem közöttük, hol egyiküket, hol másikukat csókolgattam, és persze egyszerre mindkettőjüket simogattam. Nem kellett sok, együttes erővel rátapadtak a farkamra, felváltva hol a golyóimat, hol a farkamat szopták, közben mindketten nyögdécseltek, láttam rajtuk, hogy élvezik. Közben egymást is csókolgatták és simizték az arcukon és a testükön is, én meg azt hittem, hogy egy pornófilm forgatásának kellős közepébe csöppentem. Elcsöppenni, kilövellni azonban még nem akartam, így hamar kértem a védőfelszerelést, amit rögvest meg is kaptam. Elképesztő nagy rutinnal került fel egy pillanat alatt az óvszer a cövekként álló hímtagomra (voltak ezzel kapcsolatban sajnos más lányoknál negatív tapasztalataim, de ez akkor és ott Miáéknál nem jutott eszembe), miközben Victoria hanyatt vágta magát és elkezdett apait-anyait beleadva masztizni, csak úgy jártak az ujjai a csiklóján. Nekem ez a gyengém, ha látok egy dögös hölgyet önmagával foglalkozni, és erre Victoria nagyon ráérzett. Nem is tétováztam, egyből beléhatoltam, ami könnyedén ment, igazán szépen be volt járatva a bejárata, ugyanakkor nagyon tudott szorítani, s ez még inkább izgalmassá tette az együttlétet. Miközben Victoriával missziben nyomultunk, Mia a golyóimat és saját mellét simogatta, és tovább folytatódott a nyögdécselő parádé. Minden az ízlésem szerint alakult, pedig nem is mondtam meg nekik előre, hogy miket szeretnék velük csinálni. Mivel igencsak felhevült állapotban voltam, ezt mindkét lány látta, engedték, hogy felgyorsítsak, Victoria pedig nem fukarkodott a biztató szavakkal, hol édesen-kedvesen kérte, hogy élvezzek el, hol pedig mocskos szavakat suttogott a fülembe, amire Mia is elkezdte ugyanezt, így sztereóban hallottam egyszerre két lánytól az igencsak ingerlő mondatokat, ami nem volt semmi élmény. Hamar meglett az eredménye, hatalmasat élveztem, miközben Victoria felhúzta a combjait. Húúú, az a látvány, ha most rágondolok, máris rohannék vissza hozzájuk. Fürdés után egy kicsit beszélgettünk, amiből meg kellett állapítanom, hogy arra is kitűnően alkalmasak, majd belevágtunk a második körbe. Nemigen szoktam ezzel a lehetőséggel élni, de mivel két vendéglátóm volt, így azt gondoltam, ezt nem hagyom ki. Mia vette kezelésbe a farkamat, miközben Victoria a mellbimbóimat nyalogatta, puszilgatta, nem is tudtam magamról, hogy ez utóbbit is tudom élvezni. Én közben mindkettejük fenekét simogattam, ráadásul mindkét lányt láttam hátulról két, egymással szemben lévő fekvő, egészalakos tükörből. Összességében véve olyan domborulatokat még nem sokan láthattak, mint én ott ennél a két lánynál, így ez már a helyszínen is büszkeséggel töltött el. Mia nem sokat lacafacázott, úgy gondolhatta, hogy most ő jön, és igaza lett, belecsöppent ez a démon a meredező bájrudamba, és szemből vadul lovagolni kezdett. Először persze még csak érzéssel, hogy megtapasztalja, mennyire vagyok erre vevő, de miután látta, hogy kedvező fogadtatásra talált nálam, így begyorsított. Erre Victoria beállt mögé, hátulról csókolgatta Mia nyakát, simogatta Mia cicijeit, amikre nincsenek szavak, mennyire kézre valóak és szépek. Közben én is felemelkedtem kicsit, csókolgattam Mia arcát, és ugyanezt tette hátulról Victoria, egészen addig, amíg Victoriával is nem kezdtünk egy kis egymás csókolgatásába úgy, hogy köztünk volt Mia. Leírhatatlan, a szó jó értelmében hátborzongató volt ezt átélni. Nem gondoltam volna magamról, hogy második menetre is képes leszek, de így történt. Egyre csak fokozódott az izgalmunk, én egyre gyorsabban toltam Mia puncijába egyre jobban merevedő farkamat, és nekem úgy tűnt, hogy Mia is elélvezett, amikor én. Lehet, hogy ehhez az is kellett, hogy a szépséges Victoria hátulról a csiklóját izgassa, de nem bántam, csodaszép és számomra eléggé perverz látványt nyújtottak, persze csak a jó ízlés határain belül. Mia saját bevallása szerint nimfomán, így nem kellett azon csodálkoznom, hogy elélvezett, de azért őszintén szólva ez még így is jót tett az egómnak. Ha lehet, másodszorra még nagyobbat élveztem velük, mint elsőre, és Mia orgazmusán kívül besegített a csúcsra jutásomba Victoria is, aki szintén nyögdécselt, de cefetül. Mia teste megremegett, és még akkor is ezt tette, amikor én lövelltem ki - illetve bele a gumiba. Ezután egyre lassuló zihálásunk közepette simogattuk egymást, a két lány egymásra nézett és nevetgélt, látszott, hogy nem először vannak ilyen szituációban. Azt hiszem, ha tehetném, minden nap eljárnék hozzájuk, az idők végezetéig - ez forgott az agyamban, miközben másodszor is zuhanyoztam náluk. Még ásványvízzel és csokival is megkínáltak a végén, nehogy rossz szájízzel távozzam, de persze ez csak tréfa, a lehető legvidámabbra sikeredett a búcsúzkodásunk is. Becsületükre legyen mondva, még a búcsú pillanataiban is engem kényeztettek, Mia átölelte a nyakamat, Victoria pedig csókolgatott, aztán szép lassan elváltunk egymástól, azzal az ígérettel mindhármunk ajkán, hogy még találkozunk ebben a felállásban.

Elszámolás

A lányok nagyon nyitottak és rugalmasak voltak, jó eséllyel Mia és Victoria is pályája csúcsán vannak, és szépen meg lehet beszélni velük, hogy mikre vágyik az ember. Mivel egyszerre kettejükkel voltam, nekem ez már alapból extra volt, így nem is nagyon firtattam, miket lehetne még azokon a csodákon felül csinálni, amiket egyébként is megtettünk. Ragyogó, összeszokott páros, akik megérik a pénzüket, sőt még ennél is sokkal többet, mivel olyan élményekkel gazdagodva jössz el tőlük, amiket nem mindenkitől kapsz meg még a szolgáltatók közül sem.

Victoria, jó szexpartner

  Kopaszkukac1

Egyeztetés

Némi gondok előjelei már itt megmutatkoztak. VTR-t és az oldal cset felületét össze-vissza használja-nem használja. VTR-t épp nem, mert "átállítják a dolgait" ő meg nem követi, javíttaja... Nincs kellő figyelem az itteni ügyfelezésen.
Üzenet volt itt, valamint telefon, sms.

Megközelítés

Most épp a Fehérvári út volt. Egyértelmű cím, jó közlekedés, hűvösben is tudtam parkolni.

Helyszín

A lakást 3-an használják, de fürdő csak 1 van. Lakás rendben van, igényesnek mondható, viszont mindenütt kicsit szűkös, amolyan gazdaságosságra tervezett csoportos fészek.

Hirdető külseje

Gyönyörű érett nő! Igen formás és arányos mindenütt! Egész teste jó tapintású puha (talán a szoli kissé felérdesítette, kiszárította a bőrét), de sehol se felesleg, csak egy lehelletnyi puhaság. Ez fantasztikus, s a magassarkúban fenomenális. Nagyon szép sminkje, ajkai, ajaktetoválása van. Szóval a külső, a teste csillagos hatos.

Action

Sajnos alapvetően a 2 órás randi pénzéért jött a helyszínre (Mi másért ment volna ? Szórakozni ? Vagy eszmét cserélni a kvantumfizikáról? -Webi). Aznapi első voltam, s előtte 1-2 napot kihagyott. Amikor ő korábban elkészült sürgetőleg üzent, hogy ő már kész - a randi előtt kb. 12 perccel. Én pedig pontosan érkeztem. (Mekkora szemét, hogy jelzi, hogy akár 12 percel korábban is mehetsz... :) - webi) Bemutatkozás, kis ajándék átadás, beszélgetés, majd fürdő. Nagy rutinnal de kevésbé hitelesen kacérkodik, de ez még jól áll neki, mert qrva csinos és nagyon szép látvány! (Tehát a zsánered a hiteltelen kacérkodás... Értem. Viccet félretéve, ha megemlíted, hogy hiteltelen, aztán meg hogy ugyanaz a kacérkodás ennek ellenére tetszett, akkor az egyszeri olvasó mit gondoljon, most ez mi ?:) - Webi)
Az action nem hagyott mély nyomot, elnézést, hogy emiatt nem lesz részletes és élvezetes.
Először elém térdelt a kis szőnyegre s a legintimebb zónát hathatós kezelésbe vette. Ez a direktség kissé sok volt nekem. (Ezt, ha megdöglök sem értem, mit akar jelenteni... sok volt , hogy direkt bekapta? Kapta volna be véletlenül, úgy nem lett volna direkt, és akkor jobban tetszik? Vagy mire gondoljunk ?:) - Webi) Utána ágyon folytattuk oda, vissza, 69-be, s végül puncinyalásba helyezkedtem a lábai közé. Ez viszonylag tetszett neki, de mindenki jobban járt volna, ha érdemben instruál, hogy hogyan szeretné. Kicsit intenzív voltam, s emiatt később is értem célt. Utána faroknyálazás, majd felgumizás + kis sikosító (korban azért nem annyi mint ami ki van írva (megnyugtatlak, azért a síkosító, és a kor nem mindeig egyenesen arányos, minimális az összefüggés - 70 alatt - webi)). Azt hiszem meglovagolt (Csak hiszed? Te közben mivel voltál elfoglalva, hogy csak azt hiszed , hogy meglovagolt ? - Webi), s feltöltöttem a gumit. Letisztogatás után átmasszírozott krémmel, ami egy barátságos leápolás inkább mint masszázs - igaz én az erősebb svéd, sportos masszázst kedvelem (Ajánlom figyelemdbe masszázs hirdetőinket :) - webi).
Némi beszélgetés után úgy alakult, hogy no mi legyen? Még 1x vagy itt a vége. Ekkor még szűk 1 óra hátra volt. Nem vagyok egy kapkodós, gyors ürítős, nekem kedvem van a kellemes légyotthoz időnyomás nélkül. (Tényleg mekkora mocsok a hirdető, megkérdezte hogy a második órát mivel és hogyan töltsétek... Lelombozó.... Csoda , hogy ilyen megaláztatás után még felállt, nekem nem ment volna... :) - Webi) Inkább fizetek többet. Kértem a még 1x-t, de a szitu nem volt túl farokállító. Azért hathatós munkájának köszönhetően előállt a megfelelő állapot, felgumizás, sikosító, s misszibe elég volt 2-3 perc. Nem volt nagy elán cifrázni a dolgokat (Az elán szót így használva eléggé értelmetlen a mondat... Nem világos megint, hogy mire gondoltál. Ha nagyobb elánnal áll neki, még 2-3 perc se lett volna...;) - Webi). Letisztogatás, beszélgetés, majd fürdő. Kicsit várnon kellett míg a másik kuncsaft máshoz bemegy, után öltözés, fizetés, s eltáv. Kb 30 perccel korábban távoztam, mint a lekötött és kifizetett tartam. De ez a szitu csak engem zavart (beszid alapján ebben biztos vagyok... :) -Webi ).

Elszámolás

Megérdeztem a végén hogy mennyivel jövök (órát nem néztem, csak már az utcán), s mondta a 2 órás tarifát, amit rendeztem. Bónuszt nem volt kedvem adni.

Victoria, jó szexpartner

  aszidien

Egyeztetés

Már régóta szemeztem az adatlapjával, nagyon kíváncsivá tett, de csak ebédidőtájt jutottam el oda, hogy fel is hívjam. Elsőre felvette, nagyon kellemes hang üdvözölt. Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, szerencsére tudott is fogadni még aznap.

Megközelítés

A lakás a kerület egy forgalmas részén van. BKV-val és autóval is könnyen megközelíthető. A parkolás a környéken fizetős, ennek ellenére nagyon kevés szabad hely szokott lenni. Ezt érdemes belekalkulálni és korábban érkezni.

Helyszín

A célnak megfelelő szépen berendezett szoba egy új építésű társasházi lakásban, nem messze a központtól. Fürdő kényelmes és minden szükséges dologgal fel van szerelve. Sokféle tusfürdő, törölköző és szájvíz is volt.

Hirdető külseje

A testalkata lejön a fotókból, de az arca is teljesen rendben van. Csak a diszkréció miatt nem mutatja. Izmos popsi, szép mellek, igazán dögös hölgy.

Action

A tusolás után odajött hozzám és elkezdett simogatni, az ágyra feküdtünk és ott kalandoztam el a csodás testén. Csókolgattam a ciciket, a bimbókat nyalogattam, nehezen tudtam betelni velük. Finoman a hátamra tessékelt, majd olyan kebelszexben részesített, hogy alig kaptam levegőt. Fel le mozgatta a nagy ikreket az ágaskodó farkam körül, incselkedett vele, majd finoman bekapta és életem egyik legjobb szopását kaptam meg tőle. Annyira jól csinálta, hogy nem győztem nyögdécselni, közben mondanom sem kell, a kezem folyamatosan felfedező úton volt. Visszonozni akartam az élményt, ezért a hátára feküdt és elkezdtem nyalni a punciját. Miután befejeztem, gumit kaptam és kérésemre kutyusban folytattuk. Jó tempóban nyomtam neki, velem együtt mozgott, nagyon tetszett, hogy aktívan részt vett az együttlétünkben. Már majdnem elélveztem amikor kértem, jöjjön felülre és lovagoljon meg. Mosolyogva eleget tett ennek a kérésemnek is, majd belelült az ölembe. A szűk puncija kellemesen körbeölelte a farkamat, és addig lovagolt rajtam amíg már lihegtem a gyönyörtől, majd egy hatalmasat élveztem bele. Minden egyes pózban felejhetetlent alkotott számomra.

Elszámolás

Megérkezésemkor automatikusan letettem az előkészített virágcsokrot. Mindent megkaptam, amit megbeszéltünk. Nem kérdés, hogy számomra megérte.

Victoria, jó szexpartner

  Ritchey7

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk, egy nappal a találkozó előtt hítvtam, megbeszéltük a fontosabb pontokat majd SMSben megkaptam a címet.

Megközelítés

BKVval is könnyen megközelithető, én autóval érkeztem nem messze van egy utca (török hadvezérről kapta a nevét) ahol tudom, hogy mindig találni parkolót, akár az árnyékban is, a kis séta meg belefér a jóidőben. A pontos címet is könnyű volt megtalálni. Mivel kicsit hamarabb érkeztem még sétáltam egyet a környéken, na mondjuk a közvetlen közelben a parkolás esélytelennek tűnt :) Majd amikor ütött azóra, felhivtam, kaptam kapukódot és kisvártatva már a lakásban is voltam.

Helyszín

Újépítésű lakás, lift is van. A fürdő tágas, ahogy Victoria is leírja a bemutatkozásában, többféle szájvíz, tusfürdő áll rendelkezésre. Az akció helyszíne is kellően tágas, franciaággyal, tükrökkel a vizuális élmények fokozására. Később még a nappaliba is betekintést nyertem bár ez jelen beszámolóban némileg irreleváns, de szép látvány fogadott ott is :)

Hirdető külseje

Ahogy már előttem megénekelték, a képek önmagukért beszélnek, formás alak, nem túl vékony, nincs felesleg, arany középút. Nagyon szépen megalkotott cicikkel, az arc is csak a diszkréció miatt van kitakarva. Az egész arca a szőke hajjal, a frizurával, a szemüveggel, valakire nagyon hasonlít talán egy filmből vagy sorozatból, de még azóta se jöttem rá, hogy kit vélek felfedezni benne, de ha eszembejut megosztom majd :D Nagyon kedves és mosolygós lány.

Action

Miután bemutatkoztunk beinvitált a szobába, ahol lepakoltam a levedlett textilt. Kaptam egy törölközőt és instrukciókat a fürdő fortélyairól. Majd a tisztasági kör után újra talákoztunk a szobában, ahol Victoria próbált valami alkalomhoz illő zenét csiholni a rádióból, de már ekkor jelezte, hogy nyugodtan kezdjek el addig is ismerkedni a testével, így mögé léptem és elkezdtem simogatni a formás fenekét, melleit, amit ekkor még egy fekete melltartó takart a közvetlen érintéstől, persze már nem sokáig. A fenekével addig is, amig a zenekeresés ment úgy táncolt előttem, hogy már ekkor kezdte nagyon jólérezni magát a velem egykorú, majd amikor felémfordult elkezdődött a csókcsata is. Nagyon izgatóan csókol, nem csak szájrapuszik, játékos a nyelve, finomak az ajkai. Néha elkalandoztam a csodás cicik felé is a számmal, majd amikor leült elém az ágyra bemutatta franciatudását is, ami már ebben a formában is elnyerte a tetszésemet, de kértem, hogy egy 69-el folytassuk a ténykedésünk. Pár perc közös kényeztetés után kértem az első védőfelszerelést és egy lovaglást kezdésnek. Váltakozó tempóban galoppoztunk, közben a ciciket hol a kezemmel, hol a nyelvemmel próbáltam elérni, vagy épp közelebb húztam magamhoz Vikit csókot csenni miközben ő a melleivel hullámzott a testemen. Amikor éreztem közeledni a beteljesülést, akkor kértem váltsunk át misszionáriusba, de ezzel már csak kicsit tudtam elodázni az első kör végkifejletét. Tisztára törölte a szerszámomat és elkezdtünk beszélgetni mindenféléről, szerencsére tényleg annyira közvetlen és értelmes beszélgetőpartner, hogy bármiről tudtunk csevegni. Kaptam egy masszázst is, ami nem egy igazi átgyúrós masszír volt, hanem inkább egy simogató krémezés, de jól esett a beszélgetés mellé.
A második kör előtt elmentem egy frissítésre a fürdőbe és leheveredtem az ágyra, majd vendéglátóm kezelésbe is vette az újra ébredező férfiasságom és közben úgy helyezkedett, hogy a popsiját kényelmesen tudjam simogatni. A francia tudása ismét elérte hatását, váltakozóan csinálja ezt is, végignyalta tövétől a hegyéig, foglalkozottt előtte a tojásokkal is, majd amikor a szájába vett is váltogatta az ütemet. Felajánlott egy újabb védőfelszerelést, aminek nem mondhattam ellent. Ismét egy lovaglással vetettük bele magunkat a második menetbe, hasonlóan váltakozó tempóval, amit hol ő diktált, hol pedig én adtam alulról az ütemet, majd kértem egy doggyt is, mert véteknek éreztem kihagyni ezt a pózt vele. Bár a menet elején úgy éreztem, hogy talán túl hamar engedtem újra a kisértésnek mivel nem vagyok ilyen szempontból gyorsan regenerálódó, de a kutyus póz hamar megtette hatását és kiüritettem ismét a táramat.
Majd következett egy újabb tartalmas beszélgetés és elmentem egy búcsúzuhanyzásra visszafele még az emlitett nappali betekintést is megejtettem, de ez már egy másik történet kezdete lesz majd valószinüleg :)
Felöltöztem és búcsúcsókok kiséretében távoztam vissza a valóságba.

Elszámolás

A virágszálakat lévén, hogy először találkoztunk előre kérte, a megbeszéltek szerint, extraként a csókot kértem, számomra teljesen megérte 2 órára teljesen kikapcsolt.

Victoria, jó szexpartner

  Forte

Egyeztetés

Telefonon kerestem meg , minden lehetőséget elmondott .

Megközelítés

Kocsival mentem , parkolás nehézkes .

Helyszín

Lakás jó állapotú , nem mondanám extrának , de minden szükséges dologgal fel van szerelve .

Hirdető külseje

A képeken ő van , egy kétrészes fekete szettben fogadott . Nagyon határozott szexi nő . Üdítővel kedveskedett .

Action

Nagyon kellemes volt! Extraként kértem csókot: jó ötlet volt, jól csókol, igazi. Ölelgethettem, simogathattam, semmi elhúzódás, éreztem, hogy jólesik neki is. Jó francia, éreztem, hogy a farkam kényeztetése közben felhúzza magát - aztán én kényeztettem hamvas puncikáját, nagyon finom volt, neki is jólesett, és amikor nyali-fali közben az ujjammal finoman köröztem a hüvelybemenetnél, akkor felsóhajtott, hogy ez őrült jó! Talán el is élvezett így, éreztem az ujjam begyén a hüvelyizmok összehúzódását. Aztán gumi fel, és finoman beleült: megjegyezte, hogy nagyon finom farkam van - ettől elolvadtam... Szépen kitágult, fokozatosan, befogadta a vastag ezredest, meglovagolt, éreztem, hogy magának csinálja. Majd rámszólt, hogy most hátulról akar engem! Több se kellett, gyerünk hátulról: gyönyörű látvány hátulról a gazellateste, popsija. Nagyon jólesett neki, majd hasrafeküdt, engem feljebb rendelt, gyakorlatilag fekvőtámaszban voltam, farkam bent a puncikában, nem nehezedtem rá, ő elkezdett hason fekve mozogni, rá- ráhúzta a puncikáját a farkamra, tövig be, a csiklóját kézzel izgatta, én meg álltam felette fekvőtámaszban... Nagyon jó volt látni, ahogy használja a farkam, majd aranyosan elélvezett! Farkam kihúztam, melléfeküdtem, 1-2 percig pihegett, aztán gumi le, s jött az NFVSZ, amit nagyon korrektül teljesített - utódokat a fürdőben intézte el.

Elszámolás

Előre intéztem, érkezéskor.

Victoria, jó szexpartner

  Transporter28

Egyeztetés

Telefonon hívtam, rögtön készségesen tájékoztatott mindenről amiről informálódni szerettem volna.
Telefon beszélgetésünk után több ízben beszéltünk még viberen is. Minden módon elérhető volt.

Megközelítés

Egy eléggé forgalmas út mellett található a helyszín. Tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető, de mivel én
kocsival mentem délután sikerült beleszaladnom egy jó pár kilométeres útfelújításba ami azt eredményezte, hogy a húsz perces időráhagyásom érkezés előtt leredukálódott öt percre. Szóval aki mostanában szeretné meglátogatni a lányt és kocsival érkezik minden esetben számoljon ezekkel a dolgokkal.
A parkolás fizetős a helyszíntől 300m-re találtam egy parkolót.

Helyszín

Nem tudom megmondani, hogy mikori lehet a ház, mert nem vagyok egy építészmérnök, hogy ezt meg tudjam határozni. Nem volt gond felszaladtam és már bent is voltam a lakásban.
A lakás rendezett, tiszta, a fürdő mindennel el van látva amit ilyenkor az embernek használnia kell.
A szobába érve rögtön éreztem a klíma jótékony hatását, aminek nagyon örültem.
Kaptam egy frissen mosott törülközőt, illetve egy pohár citromos vizet ami nagyon jól esett, mert eléggé szomjas voltam mikorra odaértem.
Megkért, hogy az általunk megbeszélt virágcsokrot előre szeretné elkérni, mert nem szeretné, hogy elhervadjanak a virágok.
A szoba rendezett volt ugyanakkor minden kéznél volt aminek ilyenkor kéznél kell lennie

Hirdető külseje

Sokat nézegettem indulásom előtt a képeket és emiatt már nagyon izgultam, hogy valóban azzal a lánnyal fogok találkozni aki a képeken van,
mert pont egy ilyen lányra gondoltam, amikor keresgéltem. A képeknek tökéletesen megfelel. Valóban Ő szerepel a képeken,
Állítása szerint nagy a feneke. Hát én nem tudom, hogy neki mi a nagy, de ha nekem ilyen fenekem lenne akkor folyamatosan azt fognám.
Azért én kicserélném a tükröt, mert kicsit nagyít az a tükör. Szerintem pont ideális :)

Action

Telefonon megbeszéltük egy koreót.
Szerettem volna kérni egy laza vetkőzős táncot majd utána egy kellemes lepedő összegyűrést.
Hát hol is kezdjem. Megérkezésemkor olyan szinten izgultam, hogy mielőtt elmentem volna zuhanyozni még Ő nyugtatott, hogy ne izguljak
mert semmi okom nincsen rá :) Nagyon kedves volt.
Zuhanyból visszatérve szó szerint letépte rólam a törülközőt majd megkért, hogy helyezzem magamat kényelembe.
Az ágyat választottam a szék helyett :) Majd kaptam Tőle egy fantasztikus táncot amit lassan csinált, hogy kiélvezzem minden percét.
Közben folyamatosan járt a kezem fel- és alá. majd mikor megszabadult a ruháitól letérdelt elém és kaptam egy Isteni franciát.
Szólnom kellett, hogy kicsit finomabban mert ha így folytatja akkor hamar ki fog végezni.
Utána felvettük a 69 pozitúrát ami szintén fantasztikus volt. Látni, hogy egy ilyen kaliberű lány foglalkozik a kobrával miközben én Őt kényeztetem leírhatatlan.
Csodás látvány volt. Ezután Ő a hátára feküdt és csak én kényeztettem. Nagyon finom volt, miközben kényeztettem simogattam a hasát a mellét és mindenét.
Majd kis idő után nem csak a nyelvemmel hanem egyik ujjammal is kényeztettem ami kis idő után elérte a célját :) Kisebb rándulásokat éreztem és mondta, hogy egy kicsit most szenzitív így most Ő következik. Hát ismét kaptam egy olyan franciát, hogy majd kiesett a szemem.
Ezek után nyeregbe pattant és kaptam egy csodás lovacskázást. Itt jegyezte meg, hogy milyen nagy a feneke :) Akkor gondoltam lássuk azt a nagy feneket és megfordulva ült belém. Hát azt semmi esetre sem mondanám, hogy nagy... olyan fantasztikusan mozgott, hogy sajnos nem is bírtam sokáig így a védőfelszerelésben lett végem ebben a pozitúrában. Hagyott lenyugodni majd letisztogatott és elkezdtünk beszélgetni minden féléről.
Fantasztikusan jó volt Vele nekem az együttlét és egy iszonyatosan jót beszélgettünk.

Elszámolás

Nem kértem tőle semmilyen extrát. Mivel annyit mondott, hogy az árban amit az elején elmondott benne van a tánc is.
Sajnos nem tudok az extrákkal kapcsolatban nyilatkozni.
Az időt jócskán túlléptük. Nagyon kellemetlen volt, hogy ennyire elhúzódott a beszélgetésünk, de annyira jót beszélgettünk is, hogy egyszerűen nem vettem észre az idő rohanó lépteit. A végén felajánlotta, hogy szaladjak el tusolni, de nem akartam húzni az idejét, mert már így is jócskán elröppent az az egy óra.

Vivien, jó szexpartner

  Xérum

Egyeztetés

Gyorsan, egyszerűen, telefonon. Randi előtt sms-ben megerősítés. Tökéletes tájékoztatás! Bár mindenkinél így menne!

Megközelítés

A közelben lakom, így nem okozott gondot a cím megtalálása. A Móriczhoz közel, a piacnál, kis utcában. A parkolást el lehet felejteni az utcában, hacsak nem foglal valaki 3 nappal előtte helyet. Tömegközlekedés a környéken.

Helyszín

A kerület egyik régi bérházában fogadott. A lakás rendben van, szerintem nem túl régen újíthatták fel. Tisztaság van. A fürdőben is.

Hirdető külseje

Igazán kedves arcú, szőke leányzó, szinte tökéletes testi adottságokkal. A szemcsi is direkt jól áll neki.

Action

Először beszélgettünk egy kicsit, hogy jobban egymásra tudjunk hangolódni. Hamarosan a lényegre terelődött a szó és a tett is. Én kezdtem a kényeztetést. Apró csókokkal araszoltam lefelé ahhoz a gyönyörű és finom puncihoz. Éreztem, hogy ez nagyon bejön Vivinek, mivel folyamatosan jöttek a visszajelzések: most lassabban...most gyorsabban... Amikor már nagyon hevesen vette a levegőt, felugrott és elfektetett az ágyon. Párna a hátam mögé és következett a finom, de legtöbbször vad szembenézős francia lecke. Nagyon jó volt, de egyre nagyobb késztetést éreztem, hogy átforduljunk kölcsönös franciába. Innen már nem kellett sok időm és felkerült a gumi is, még csak kérnem se kellett, pont a legjobb időben. Kiültem az ágy szélére és hátulról beleült. Finom, apró és lassú mozgásokkal kezdtünk, de egyre jobban felpörgettük egymást. Közben segített és mondta, mit hogyan csináljak, hogy mindkettőnknek jó legyen. Rövidesen meg is lett az eredménye a dolognak, mert mindketten óriásit élvezetünk, és szinte egyszerre. Nagyon örültem, hogy ő is elment, mert számomra fontos ez is.

Elszámolás

Ezzel sem volt semmi gond. Az előre lebeszélt méretű csokoládé előre az asztalkára helyezve, a kísérőként vitt virág mellé. Valójában minden az alaoban van, ami számomra fontos volt.

Vivien, jó szexpartner

  RedMiller

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk időpontot. Kb. 1 óra múlva már nála is voltam. Az elején kicsit fura volt, mert németül és angolul kezdett el beszélni, de aztán átváltottunk magyarra.

Megközelítés

Alletól nem messze egy csendes kis mellékutcában rendel. Tömegközlekedéssel mentem a megadott címre, ami a helyszíni hívás alkalmával a szemben lévő lakóházra módosult. Ezt azt a célt szolgálja, hogy a lakásból megtudja figyelni az ékező vendégeket, amit biztonsági okokból megtudok érteni. Gondolom nem enged fel magához akárkit.

Helyszín

A lakás kicsit zsúfolt, de amúgy minden rendben volt vele és nem is lakás nézőbe jöttem :)
Az ajtón belépve egy folyosó nyílik aminek jobb oldalán helyezkedik el a fürdő, baloldalán pedig a konyha, a folyosó végén pedig a két hálószoba. A nagyobbik erkélyes szobát használja "dolgozó" szobának. A kisebb szobában pedig a kis kutyáját bújtatta, aki szerencsére jól viselkedett és nem hangoskodott a randink alatt. Tisztaság tekintetében rendben találtam a lakást.

Hirdető külseje

A kiírt 28-as életkor szerintem egy kicsit túlzás, de Viviennek nincs szégyelni valója a korát illetően, ugyanis ő egy jól karban tartott érett harmicas, amolyan MILF kategória. A képek nagyrésze retusált, amik nyílván egy idealizált állapotot mutatnak be, de szerenncsére a valóságban nincs nagy eltérés a képekhez képest. Van egy-két retusálatlan kép, szerintem azokból érdemes kiindulni, mielőtt meglátogatnád. Arca ki van takarva a legtöbb képen, de nem kell félni tőle, mert egy szép arcú, helyes nő és nem a vasorrú bába fog ajtót nyitni :)

Action

Az elején csókoloztunk, aztán simogattuk egymást, majd pedig franciával folytattuk. A francia nem volt rossz, kellő intenzitással és változatos technikával csinálta és picit foglalkozott a golyókkal is. Az első menetnek így is lett vége. Második menet előtt megmaszírozott, bár ez inkább simogatás volt, mind rendes masszázs, de arra jó volt, hogy a következő körig valahogy elüssük az időt. A második kört szintén natúr franciás felvezetessél kezdtük, majd rátértünk az aktusra, előszőr missziben, majd kutyusban folytattuk, végül pedig meglovagolt. Itt szólt, hogy kb. még 10 percem van fürdéssel, öltözéssel és mindennel együtt. Belehúztam és pár perc alatt előttem a tárat, gyorsan lezuhanyoztam, felöltöztem és útnak indultam. Amikor kiléptem a házból akkor rápillantottam a telefonomra. Az óra szerint ebben a pillanatban lett volna még 10 percem az egy órás randiból.

Elszámolás

Telefonban kértet előre rendeztem, új pesti átlag.

Victoria, egyeztetési probléma szexpartner

  Lacafici

Egyeztetés

Telefonon sikerült elérni, előző nap egyeztetünk időpontot, megbeszéltük a találka részleteit elméletileg azt mondta beírtalak. Aznap sms-ben megerősítettem, amire válaszolt OK, rendben. sajnos ez volt az utolsó üzenet váltásunk.

Megközelítés

Kocsival mentem, a ház mellett a Tesco elött találtam szerencsére parkoló helyett. A Fehérvári út ismert része.

Leírás

Kicsit előbb érkeztem mint 19 óra, így a kinti hőmérsékletre való tekintettel, na meg nem akartam a kapu elött ácsorogni a kocsiban töltöttem ki a vissza lévő időt. Szép kényelmesen elsétáltam a kapuig, ni csak pont egész van ,telefon csörgetés, semmi válasz, jó várok egy kicsit, séta oda vissza, megint csörgés, semmi, na itt már kezdtem izgulni na nem úgy, mint ahogy terveztem. Ok várok 5 percet, csörgés, megint semmi válasz, még 5perc ugyanaz megismétlődik. Ekkor már a kezdeti izgalmam átcsapott idegességbe. Még biztattam magam na még egy utolsó próba, hátha... de amelyik mondat elején vagy végén a HA van ott már nem lesz semmi, sajnos így is volt, 19 20-ig próbálkoztam aztán feladtam. Még írtam egy sms-t ,hogy hívom de nem érem el. Igen szarul eset ,mert a telefonba amikor a hangját hallottam nagyon kedves hangja volt. Készültem a randira minden féle tekintetben. Az ajándék a kukában végezte, pedig talán neki is meg nekem is lehetet volna jobb sorunk is. Sajnálom a nehezen összelopott órámat , hogy kárba veszett. A képek alapján adtam egy címkét.