Jázmiiin és Kingus Szexpartner Budapest, XI. kerület

Beszámolóim

Jázmiiin és Kingus, felejthetetlen szexpartner

  sztbali

Egyeztetés

VTR alapon egyeztettem a lányokkal és ők egymással. Könnyen ment és hamar visszaigazolták, hogy nekik is jó az általam megjelölt időpont.

Megközelítés

Jázmiiin kuckójában voltunk. Már jártam itt néhányszor és a párosok mindig itt zajlottak.Még mindig az autó a jó választás, de én BKK-val járok. Ritka busz és ehhez képest kevésbé ritka villamos jár errefelé. Parkolás megoldható, mert láttam szabad helyeket.

Helyszín

Másfél szobás garzon, mert az amerikai konyhás nappali mellett egy kis szoba is van a lakásban. A fürdőszobába minden van ami kell. Többféle tusfürdő és többféle szájvíz is.

Hirdető külseje

Mivel nemrégiben készültek a lányokról friss képek, ezért engem nem ért meglepetés. Mindketten fiatalosak Jázmiiin Babarca még mindig meg van és Kingus is helyes arccal rendelkezik. Kingus mellei nagyobbak a sebészkés miatt, de mindkettejük formás, csak egy kicsit más módon. Lapos has és kecses lábpár mindkettejüknél és szerintem Jázmiiin popsija kicsit formásabb Kingusénál. Mindketten szexi fekete bodyban fogadtak; amelyek alul kikapcsolhatóak voltak.

Action

Megérkezésemkor Jázmiiin nyitott ajtót, de Kingust nem láttam. Rákérdeztem és azt mondta, hogy még fürdik. Valószínű, hogy már befejezte és törölközött, mert vízcsobogást nem halottam. Nagyjából egy perc telt el, mire Kingus kijött a fürdőből. Addig én átadtam Jázmiiinnak az ajándékát. Mikor már mindkét lány a szobában akkor elvonultam lemosni magamról az út porát. Visszatértemkor az ágyra helyezkedtünk és Kingussal kezdtem el csókolózni. Később Jázminnal csókolóztam és addig Kingus simogatott. Hanyatt feküdtem és Jázmiiin elkezdett franciázni. Kisvártatva Kingus a szám fölé helyezkedett, de a korábbiakkal ellentétben most a popsiját nyalogattam. Kiderült, hogy ő is szereti az ilyenfajta kényeztetést. Így csináltuk majd váltottunk. Kingus franciázott és én Jázmiiin punciját nyalogattam. Gumit húztunk és Kingussal kezdtem szemből és közbe Jázminnal csókolóztam. Váltottam nyuszi-pózba Kingussal és most a két lány egymással csókolózott. Ütemesen dolgoztam meg Kingust és a lábait is imádtam. Gumi csere és Jázmiiin háttal lovagolt rajtam és közbe Kingussal csókolóztam. Később Kingus a melleit a számhoz emelte és Jázmiiin megfordult és szemből lovagolt tovább. Elkezdtem ujjazni Kingust és pár perc után elérte az orgazmust. Váltottunk Jázmiiinnal és hátulról folytattam a munkát. Átváltottunk háromszögbe, ezért gumi le és Jázmiiint kezdtem nyalni, ő Kingust nyalta, aki közben engem szopott. Utána cseréltünk és Jázmiiin franciáját élveztem míg őt az a Kingus nyalta, akit én nyaltam. Így csináltuk egy darabig, majd az ágy mellé álltam és párban franciáztak és végül a négy cicire engedtem az utódokat. Frissítő helyett ittunk egy pohár bort (akárcsak legutóbb) és utána elvonultam egy második tusolásra. Visszatérve csevegtünk egy picit és elkezdtem felöltözni. Visszahúzta a cipőmet is és utána rendeztem a csokrot. Búcsúcsók és ölelések mindkét lánynak végül tipli.

Elszámolás

Az adatlapjukon meg van jelölve a csokorméret, ezért ezzel nincs gond. Van bővebb info is, ami külön plusz pont a lányoknak. A végén rendeztük és nekem nem volt vele problémám.

Jázmiiin és Kingus, felejthetetlen szexpartner

  sztbali

Egyeztetés

Ez a rész igazán hosszúr nyúlt. Mármint én így éreztem. SMS alapon folyt a dolog. Váltottunk jó pár üzenetet. Monden részlet tisztázása után sikerült megfelelő időpont találni. Én mindkét lánnyal egyeztettem ők pedig egymással.

Megközelítés

Az utazással vannak gondok, mert a BKK az halott errefelé. Egy nem túl sűrű villamos és egy nagyon ritka buszjárat van errefelé. Én a villamost választottam, de inkább autóval érdemes idejönni. Parkolás megoldható, de a díjszabás nem ismert. Aki a tömegközlekedést választja; annak ajánlatos egy "próba utat" tenni errefelé. Én ezt megtettem korábban és ez rendkívül hasznos és kifizetődő volt.

Helyszín

Na ez az a rész, ami óriási kettőséget mutat. A környék egy évtizede épült. A lakópark csendes és nyugodt. A ház külseje nem mutatja a benne rejlő borzalmat. A lépcsőház kész labirintus, mert több lépcsőforduló is ugyanazt a szintet jelöli. A lift sem nyújt valami nagy segítséget. Nem kell hegyet mászni, de akárki tervezte a házat, annak én elvenném a diplomáját
A lakással nincs gond. Az teljesen rendben van. Másfél szobás kuckó. Amerikai konyhás nappali és egy kisebb szoba plusz a fürdő. A konyha részt járólap a nappali részt parketta borítású. Kádas fürdőszoba van és miden van ami kellhet. Több fajta tusfürdő és szájvízből is van választék. Törölköző nagy tiszta és jó nedvszívó hatású.

Hirdető külseje

Jázmiiin és Kingus. Aktív páros.
Jázmin meg mindig ugyanaz a babaarcú és tini kinézetű lány. Átlagos méretű cikkel és lapos hasal megáldva és eléggé feszes a teste.
Kingus egy picit másképp néz ki. Arcra helyes ő is, de más vonásokkal van megáldva. Cicijei átlagnál nagyobbak és nem szabad kihagynia már sokszor megemlített sebészkést. Kicsit teltebb Jázminnál, olyan átlagos alkatú.
A fogadtatás érdekes volt, mert Kingus egy fekete textilt viselt, ami csak a hasát fedte míg Jázmin már meztelen volt. Elképzelhető, hogy bemelegítettek egy kicsit az érkezésem előtt.

Action

Megérkezésemkor a fentebb említett ok miatt bolyongtam egy keveset a lépcsőházban és még félre is értettem valamit, ezért pár perc a lakás megtalálásával telt el. Mikor végre célt értem Kingus nyitott ajtót nekem. Miután megvolt az üdvözlés egy kis játékot játszottam velük. Nemrégiben volt jázmin születésnapja, ezért egy kis ajándékkal készültem neki. Az egész annyiból állt, hogy az édességet a hátam mögé rejtettem és arra kértem válasszanak, hogy melyik kezembe van az ajándék. Jázmin alapvetően örült az ajándéknak, bár Kingus megjegyezte, hogy legközelebb neki jár hasonló egy hasonló alkalom miatt. Elkezdtünk csevegni és én vetkőztem is ezzel egy időben. Miután végeztem az út porának lemosásával akkor a nappali részben található nagy ágy volt a színtere a további eseményeknek. Elfeküdtem az ágyon és ők a lábam közé telepedtek és elkezdtek felváltva franciázni. Az egyik a szájba vett, addig a másik a zacsikat nyalogatta. Ez ment egy darabig felváltva és utána pózt váltottunk. Kingus terült el az ágon és Jázmin a punciját kényeztette. Én először simogattam Jázmint és utána Kingus melleit vettem a számba. Kialakult egy hármas csókcsata és utána gumit húztunk. Kingussal kezdtem menetet szemből. Jázmin mellettem volt és felváltva csókolóztunk illetve a mellét kényeztettem. Kingus fölé teltem Jázmint és így Kingus nyalta Jázmint én pedig mindkét lányt simogattam miközben szünet nélkül dolgoztam meg Kingust. Gumicsere következett és Jázmint is szemből tettem magamévá. Ráfeküdtem és az arcát fülét simogattam és pár csók is elcsattant. Időnként Kingus is odahajolt egy hármas csókolózásért. Gumi le és egy újabb franciás menet következett. Itt főként Jázmin szopott engem, de időnként Kingus is kivette a részét belőle. Utolsó vegyvédelmi eszköz és Jázmin kértem, aki háttal lovagolt meg. Kingus a melleit kínálta fel ezért én azokat kényeztette és mivel közel volt a vég, ezért az ágy mellé álltam és egy kis francia utána négy cicire engedtem az utódokat. Kicsit még pihegtünk, utána ittunk egy pohár bort, mert a kedvenc frissítőm helyett; kivételesen ezzel tudtak megkínálni. Végül is régen fogyasztottam már alkoholt, ezért nem utasítottam vissza ezt az ajánlatot. Jázmin egy kicsit elámult, amikor két húzásra megittam a pohár tartalmát és utána nem kezdtem el öklendezni. Ő egy kicsit nehezebben bírná ki ezt. Ezen jót mosolyogtam, majd mindhárman elkezdtünk öltözködni. Mikor már mindenki felvette a kellő mennyiségű ruhadarabot akkor rendeztem a csokrot. Visszahúztam a cipőimet és búcsúcsókok és ölelés végül tipli.

Elszámolás

A végén rendeztük. Pontosan annyi, amennyi az egyeztetés során megismertettek velem. Teljesen megéri és egészen jó párost alkotnak.

JázmiiinésKingus, nagyon jó szexpartner

  sztbali

Egyeztetés

Telefonon egyeztettem Jázmiiinnal már hetekkel korábban. Ez akkor volt, amikor még aktív volt a páros hirdetése Kingussal. Mivel már minden részletet tudtam, ezért a lányok közötti egyeztetés is hamar lezajlott és randi napján egy megerősítő SMS-sel véglegesítettük a randit.

Megközelítés

Jázmiiin kuckójában és a legutóbbi találka óta nem változott a hely. Én vonattal közelítettem meg a helyet és pár busz is segítségünkre lehet, amennyiben a tömegközlekedést választjuk. Autóval a parkolás megoldható, mert én láttam szabad helyeket.

Helyszín

Mivel maga lakás ugyanúgy néz ki ezért nincs újdonság. Az action balra pozicionált ággyal rendelkezik és jobb oldalon van a kanapé a ruháknak. A fütdőben minden van ami kellhet.

Hirdető külseje

Jázmiiin egy babarcú fiatal lány. Vékony alkata és átlagos méretű cicik mellett egy kisebb popsi társul hozzá. Szexi fekete ruciban nyitott ajtót.
Kingus is helyes arccal rendelkezik és neki nagyobb cicjei vannak egy kisebb sebészkéses korrekcióval és átlagos alkata mellet a popsi is olyan nagyobb méretű. Egy lilás bodyban volt és éppen fogat mosott amikor megérkeztem.

Action

Megérkezésemkor üdvözöltem mindkét lányt és bementünk a szobába, igaz Kingus egy perccel később a korábban említett dolog miatt. Elkezdtem leöltözni miközben csevegtünk és utána elvonultam tusolni. miután befejeztem visszamentem a szobába ahol a két lány már megszabadult a textilektől. Jázmiiin a kedvenc frissítőmet szolgálta fel amiből fogyasztottam egy keveset, majd az ágyra telepedtünk. Felváltva csókolóztam a két lánnyal és ők néha egymással is csókolóztak. Később Kingus elkezdett franciázni és akkor Jázmiiinnal csókolóztam majd a ciciket kezdtem el kényeztetni. Helyzetet váltottunk és én elfeküdtem az ágyon és a két lány felváltva franciázott. Néhány váltás után Jázmiiin elkezdett hevesen franciázni akkor Kingus a melleit a számhoz emelte én meg hátranyúlva kívülről simogattam a popsinyílását. Szereti ezt, de benyúlni már nem szabad. Újabb váltás és Kingus folytatta a franciaórát és Jázmiiin a számra ült. Ment a nyelvmunka rendesen és Jázmiiin elkezdett a számon vonaglani amíg kéjesen sóhajtozott és végül elérte az orgazmust. Újabb helyezkedés és Kingus elfeküdt az ágyon és Jázmiiin gumit varázsolt rám. Szemből kezdtem el tolni Kingust míg Jázmiiin csókolózott vele és én elkezdtem a lábimádatot és egy kicsit Kingus fölé hajoltam. Rendesen ment a lábcsókolgatás és néha Jázmiiinnal volt egy-két csók. Gumi csere és váltás Jázmiiinra először szembe majd oldalt fekvő pozícióba helyeztem őt és így csináltuk közben ő Kingussal csókolózott. Odahajoltam és egy hármas csókcsata kezdődött, majd Jázmiiin füleit is puszilgattam. Utolsó gumi csere és Jázmiiin hanyatt feküdt az ágyon Kingus az ágy mellé állt és utána Jázmiiin öléhez hajolt én pedig Kingus mögé állva kezdtem hátulról tolni. Jázmiiin fekvő Kingus félig könyökölő-félig álló én pedig álló testhelyzeteket vettünk fel. Utolsó póz amikor a két lány előttem ült és közösen kényeztettek a vele egykorút és én végül a ciciken fejeztem be.
Elterültem az ágyon és kis törlés után egy újabb adag frissítőt fogyasztottam. Igazán élvezetes beszélgetés kezdődött. Közben vízcsobogást halottunk ami azt jelentette, hogy Fruzsi van fürdőben. Jázmiiin diszkréten jelezte, hogy jönnek hozzá és Fruzsihoz és feldobta az ötletet, hogy csatlakozzak Fruzsihoz a fürdőben

A fürdőben a következő intermezzo zajlott le. Miután beléptem üdvözöltem Fruzsit. Ő kipillantott a függöny mögül és elmosolyodott. Kérdeztem, hogy csatlakozhatok-e és ő igent mondott. Mellémásztam és kértem hogy tusoljunk együtt tovább. Ő bekent tusfürdővel és a ciciket simogattam és néha csókolóztunk. Folyton a fürdőbeli "bónuszmenettel"viccelődök eme lányokkal és ez most is szóba került. Ő elkezdett a velem egykorút simogatni és én szerettem tovább kényeztetni de a cicik végigcsókolgatása után már csak az egyéni találkában egyeztünk meg. Vissza a szobába és a két lány (Jázmiiin és Kingus) kérdezte, hogy mi történt a fürdőben, mert a velem egykorú még nem volt nyugalmi állapotban. Igazából én hebegtem egy picit, de nem mondtam semmi konkrétat. Visszahúztam a gönceimet és a cipőmet, majd búcsúcsókok mindkét lánnyal gyors csokorrendezés végül tipli.

Elszámolás

A végén rendeztük és igazából szóba sem került. A csokor mérete egy magasabb átlag, de a hármas randik sosem átlagosak.

Kingus, jó szexpartner

  Irogato

Egyeztetés

A hirdetését itt találtam, VTR-en jeleztem neki, hogy mikor szeretnék érkezni (ebben figyelembe vettem, hogy nem fél órára mennék és így is beleférjek a megadott "nyitvatartásba").
Abban egyeztünk meg, hogy a ház elől hívom telefonon, akkor elmondja, hogy hogyan jutok be és merre kell menni. Az instukciók pontosak voltak és nem tévedtem el a labirintusban.

Megközelítés

A pontos címet megkaptam VTR-en keresztül, aminek annyira nem örültem. A cím a "szokásos" 11. kerületi új építésű lakótömb a Kondorosi út környékén. Ettől kicsit meg is ilyedtem, teljesen alaptalanul, de erről majd később.
Mivel a cím pontos volt, így egyszerű volt megtalálni. Parkoló helyet keresni már nem annyira, így én a panelházak aljában álltam meg, onnan kb 5-8 perc séta, de ez bele volt kalkulálva. BKV számtalan opcióval van jelen, talán a legegyszerűbb a villamos.

Helyszín

Mint írtam, kicsit féltem tőle, hogy hová megyek, megjegyzem alaptalanul. Amikor bejelentkeztem csak 1 beszámoló volt róla és az is páros, így a nem volt honnan tájékozódni.
A lakás a lakótömbben van, könnyű volt bent is megtalálni. 1,5 szobás pedáns rendben tartott lakás, látszik, hogy Kingus erre is igényes. A fürdő jó méretű, kádas, őszintén szólva fogalmam sincs milyen tusfürdők vannak, mert otthonról lefürödve érkeztem, így csak az első kör után fürödtem, akkor is csak vízzel. Természetesen megfelelő méretű törölközőt kaptam.
A tett helyszínén a fal mellett van egy megfelelő méretű ágy, amit ki is használtunk és van egy masszázs ágy is.
Van klíma a lakásban, kellemesen be volt sötétítve, semmi se zavart.

Hirdető külseje

Arc nélkül hirdet, így azért kicsit lutri volt elsőre. Picit másra számítottam, de ez nem azt jelenti, hogy csalódtam volna, főleg a későbbiek miatt.
A képek róla készültek, de kicsit szerintem korábbiak. Most nem egy tini már, inkább mondanám elképesztő MILF-nek.
Tetszett, hogy nem meztelenül fogadott, hanem szexi melltartóban, bugyiban, combig érő harisnyában és lehet még volt valami rajta, de valahogy nem maradt meg. :)
A melle kiemelkedő, a feneke meg fogdosni, markolni való.

Action

Ahogy írom ezt a beszámolót sorra jutnak eszembe dolgok, hogy jé, ez is, meg az is történt, így bocsássatok meg, ha kicsit csapongok.
Sokat gondolkoztam rajta, hogy mennyi időre menjek, de úgy gondoltam, hogy most nem akarok semmit elkapkodni, elsietni, így 1,5 órát kértem (nagyon nem bántam meg).
Az ismerkedés után (érkezésemkor egyből vízzel, üdítővel, kávéval kínált, én csak vizet kértem) bementünk a szobába, ahol kicsit beszélgettünk még, mégis hogy gondolom a dolgot, aztán meg minden ment a maga útján.
Elmondta, hogy kifejezetten szereti, ha a fenekét markolásszák és ha a mellével is foglalkoznak, ezek nekem sem voltak ellenemre. Mivel volt időm, így lassan csókolózni kezdtünk és a korábbi más lánynál tett látogatásommal ellentétben most én kezdtem el kényeztetni őt. Szépen lassan a mellekkel sokat foglalkozva eljutottam délre és belenyaltam. Láttam, hogy ez nagyon tetszik neki, így ténykedésemet folytattam, majd mikor már láttam, hogy nincs messze a céltól egy ujjamat is bevetettem a játékba... meg is lett a látványos és hangos eredménye. Ez nem megjátszós dolog volt, mert kért egy kis időt, hogy kifújja magát. Bevallom, nekem ez nagyon tetszett, kicsit büszke voltam magamra.
Ezek után rám került a hangsúly szépen lassan ő is lejutott a velem egykorúig és nekikezdett a nyelvleckének. Hihetetlen változatosan olyan dolgokat csinált, amit eddig maximum külön külön kaptam, de így egyben soha. Hol a golyókkal meg a tövével játszott, hol épp mélytorkozott, hol meg járt le föl... elképesztően jó volt, de jeleztem előre, hogy nem így akarok végezni elsőre. Úgyhogy a francia óra után gumit húzott, beleült és ahogy a viccben is van az egyiket a számba a másikat a kezembe adta. Amikor nem a melle, akkor a feneke volt a kezemben, markoltam ahogy tudtam.
Megfordult, ez is döbbenetes látvány volt.
Misszibe váltottunk, itt mondta, hogy van valahol egy kis rózsaszín készség, amit használna. Na, ilyen se volt még, de rettentő izgató volt. Addig ténykedtem, hogy ismét elment. Mikor harmadszorra is látszott, hogy elélvez, akkor már én se bírtam magammal.
Lefürödtem és felajánlotta, hogy megmaszíroz, ami amúgy feláras, de szimpi vagyok. Mivel tanulta így nagyon jól csinálja. Az ideális az lett volna, ha 2 órára megyek és az elején meg a végén van szex, közte masszázs, de ne legyünk telhetetlenek.
A masszázs közben jelezte, hogy hol tartunk időben és én döntsek, hogy mi legyen.
Mivel mindenképpen szerettem volna még egy kört, így vissza a normál ágyra. Újra francia, majd mondta, hogy legutóbb szerettem volna hátulról is, de ugye az már nem volt, ne hagyjuk ki. Mit lehet az ilyenre mondani. Döbbenetesen jó volt. A szájába szerettem volna elmenni, így egy idő után befejeztem a ténykedésem és (elnézést, hogy kicsit vulgárisabb), olyan szopást kaptam, hogy a füleim is ketté álltak. A mélytoroktól, a nyál folyatóson át, a finoman nyalogatósig. Nagyon komoly technikai tudása van a hölgynek és szereti csinálni, váltogatja, huh még most is beleborzongok.
Lényeg a lényeg másodszorra a szájában végeztem, hogy mi lett az utódokkal fogalmam sincs, mert a plafont néztem csak kitikkadva.
Beszélgettünk még egy kicsit fürdés közben, majd elszámolás és a kedvenc boraink kitárgyalása volt még.
Nagyon elégedetten, kissé remegő lábakkal távoztam.

Elszámolás

Előre VTR-en egyeztettünk, sajnos a 1,5 óránál már nincs kedvezmény, viszont kaptam grátisz masszázst, így messze megérte.
Én szerettem volna anált is, de az nála nagyon méret függő így nem lehetett. Mondtam neki, hogy ennek most nem tudom, hogy örüljek vagy ne, mivel elmaradt az anál, de legalább a méreteim rendben vannak. :)
Az ár sok, de a szolgáltatás szinvonalát nézve minden forintot megér.