Anetta Angel Szexpartner Budapest, V. kerület

Beszámolóim

Angelina, istennő szexpartner

  vivalanocse1

Egyeztetés

Nekem Angelina nagyon hamar megtetszett. Volt némi előtörténetünk itt az oldalon, levelezés formájában a több hónap alatt. Volt egy időszak amikor csak én írtam a csevegésébe, kitartóan. Akkor még nem csevegett senkivel. Egyszer csak kaptam egy üzit tőle, köszönte az eddigi bókjaim és felajánlotta elküldi az egyik már nem látható képét nekem, mert tudta az a kedvencem. El is küldte. Majd azóta bátran cseveg is az oldalon. Teljesen lekötelezett. Tudtam decemberre összejön a tali részemről való feltétele, ráérek és lesz virágom is.
Decemberben eltűnt majd visszaaktivált. Az eltűnt lányok között már kereste valaki, odaírtam nyugi vissza fog jönni. Így is lett, másnap visszatért. Akcióba lendültem. Ráírtam jó-e neki a Szilveszter? Visszaírt hogy jó, este 8-ig van. És hogy hívjam fel előtte mindenképp. Már azonnal akartam hívni de azt mondta ráér 31-én is. A számom üzenetben elkérte, lementette. Inkognitónak lőttek. Még 30-án hívtam, beszéltünk és hangunk alapján lecsekkoltuk a másikat, ő is engem fogadható vagyok-e. Átmentem a szűrőin. Aranyos beszélgetés zajlott. Megkérdezte te vagy aki a kényszerfranciát is akarod? Mondtam neki az nem én vagyok, azt majd mástól kapod. Éreztem elmosolyodik. Hozzátettem nem kényszerítenélek semmire. Erre ő: De kár. Imádtam a hangját, nem csak kedves volt, hanem izgató is. Popós szándékom itt is jeleztem, meg üzenetben is. Megkérdezte van-e időm beszélni, volt így folytattuk.Utolsó vendége akartam lenni, 18:00-19:00et mondtam. Elfelejtettem hogy az adatlapjára kiírta "aki Szilveszterkor jön kap plusz 15 percet, ez az én ajándékom". Ő emlékeztetett és mondta van plusz 15 perced, így 19:15, ha nem kell sietned nem félsz a kijárási tilalomtól. Persze hogy nem félek. Kiadta a címet is. Ha ott vagyok hívjam a kódért. Ujjazás bővebben telefonon mit jelent? Az higiénia. Még üzenetben kérte pénteken, azaz másnap, Szilveszterkor tali előtt 4-ig bezárólag erősítsem meg a szándékomat. Már 13:00-kor megerősítettem. Még 17:00-es indulásom előtt kaptam tőle smst, visszaírtam hogy most indulok. Nála különlegesebb lányt el se tudtam volna képzelni erre az évlezáró napra. Valami nagy dobásra vágytam, különleges élményre. B terv nem volt, ha nem fogad, otthon masztiztam volna a képeire.
Apropó, képei, volt egy Red Bullos képe régen, úgyhogy vittem neki Red Bullt.

Megközelítés

A megközelítés egyszerű volt, belváros lévén naná hogy BKV-val. Ezt egyébként kérdezte telefonon is hogy mivel megyek. Nos BKV-t választottam, kifogástalanul járt Szilveszterkor is. Astorián tett le a metrópótló busz. Onnan nem kellett sokat gyalogolnom és megérkeztem. 17:40-re már ott voltam, 20 perc várakozás a környéken. Mivel üssem el az időt? Elővettem a telóm, hogy beleolvassak a beszijeibe. De végül privát levelezgetések, fórumozás lett belőle. (Nem, nem is vagyok függő az oldaltól, ááá :)) ).

Helyszín

A helyszín épülete egy csendesebb mellékutca végében található. Kód beütése és elmagyarázta belépés után merre forduljak, a kinyíló bejárati ajtó is árulkodó volt, meg akit láttam ő is (Angelina!). Egy hosszabb előszobán keresztül jutottunk el a tetthelyig ahol megszabadultam a ruháimtól. Cipőt még előszobában vettem le. A lakás is tágas és a tetthely szobája is. A tetthely berendezése végeláthatatlanul bőséges, ágy mellette egy hosszú álló tükör,szoba közepén kis asztal, végében a falnál egy kanapé, az mellett is ülő alkalmatosság. Több kis fehér szőnyeg is a padlón. Fényviszonyok tökéletesek, és nyilván a tükör is visszatükrözi a fényt. Egy kéjlakot idézett fel bennem a szoba, mintha pornófilmforgatásra érkeztem volna. Ezt vendéglátóm külseje és ruházata is tovább erősítette. A fürdőszobából emlékszem a kádra, rémlik a kézmosó csap is, ott található szájvíz, poharak, meg szappan, sima hagyományos meg két folyékony. Kiesett a tusfürdők mennyisége és a törcsi színe, mérete, sorry a fürdőszoba fetisisztáktól. Se a mobilját nem láttam sehol se semmilyen órát, zene szólt. Zene kiesett mik mentek.

Hirdető külseje

Hát ez az! Bombasztikus külső tárult elém ahogy nyílt az ajtó. A privát üzenetben kért ruhában fogadott, azaz 9. és 10. képek. Ez a piros bugyi, piros melltartó és piros combfix, ja és egy magassarkú cipellő, amivel kb egy magasak lettünk. A hatás elképesztő volt, ugyanis van egy fényképe, az arckitakart 26-os. Az miatt nem mertem beleélni magam hogy olyan szép lesz mint az arcos képeken, de élőben az összes arcos képét felülmúlta. Elbűvölően tökéletes volt, azt nem tudom mennyit készülhetett, sminkelhetett, de pazar végeredmény fogadott. Gyönyörű arc, nem sokkal később megtudtam hogy egy csókra termett nyelv, szép száj, formás vékony nagyon szép test. Nem lehet belekötni. A haja hosszú és fekete, jól ment a piros ruhákhoz. Számomra a 6-os kép adja legjobban vissza a szépségét. Simán veri bármelyik celeb lányt 20 évre visszamenőleg. Csoda hogy az rtl-esek még nem fedezték fel maguknak. Egy Éjjel Nappal Budapestben ő lenne a sztár. A lábai eleve formásak és a magassarkú még jobban kiemelte. Végig rajta maradt, én kértem hogy az ágyon is viselje, de igazából bejártuk a szobát, benne közlekedett, dögös volt. Tetkó nem rémlik, szóval ha van nem lehet nagy. Ami lényeges, végigcsókolóztam vele a talit és nem éreztem semmi dohányra utaló nyomot, öngyújtót se láttam kitéve, szóval nem dohányzó. Hipnotikus, megbabonázó tekintet, bármit el tud hitetni. Kifogástalan modor, hibátlan és könnyed kommunikáció melyet ő irányít.

Action

Mikor megláttam, nagy szemekkel néztem, gyönyörködtem benne,ilyen szépre nem számítottam, így tartottunk befelé a tetthelyre. Szerencsémre nem zajlott itt még túl bonyolult párbeszéd, azt láthatta rajtam elégedett vagyok nagyon a látvánnyal. Bent a szobában rögtön odaadtam neki a Red Bullt és a másik ajándékát. Letettem őket a szoba közepén lévő asztalra. Angelina még a szoba ajtajához közel, az álló tükör közelében állt, odamentem hozzá, kis beszélgetés kezdődött, megmondtam neki ő a legkülönlegesebb, máshoz ma nem is mentem volna. Ő erre hogy ő a helyemben ment volna. Mondom én holnap úgy is szexelek, nem függök annyira ettől a naptól. Még megkérdezte otthonról jöttem-e egyből,beletrafált. Mondtam igen. Azonnal csókolózást kezdeményezett. Enyhe kifejezés, még észhez se tértem milyen jó nő áll előttem és már azt látom hogy a nyelvét szinte ledugja a torkomon, nagyon lendületesen és határozottan csókolózik, egyedi technikával, szép nagy nyelve van úgy érzem, át se tudom tenni az én nyelvemet sokáig, az ő nyelve hátranyomja a számban a saját nyelvemet, leírva a technikai részlet kevés, érzésre ez kibaszott jó volt. Egy pillanatig úgy érzem ebből fog állni a program, majd szétválik a szánk, és elvezet a fürdőszobába. Ott a legelső dolog a kézmosás. Én a szappant választom, ő szól hogy a középen lévő folyékonyt. Ellenállhatatlan a kérése így az lesz. Ritkán kért, de ilyenkor mindig együttműködtem vele.
Fürdőszobából visszajövet folytatjuk a csókolózást, simogatom a testét, fenekét, ekkor még minden ruha rajta, állok és ő belekezd egy szopásba úgy hogy leguggol, ez folytatódik aztán úgy hogy az ágyon ülök, ő pedig a szőnyegen térdel, bugyi már nincs rajta csak a melltartó. Formás fenekét nézem, miközben a farkam szopja. Az igen uram-ozós játék itt jön elő belőle, mondtam vegye be teljesen. A mélytorok alap, és derekasan végzi is rajtam, van hogy sokáig ott tartja a fejét (farkam teljesen elnyelve), szinte úgy tartja hogy kényszeresen lehessen rányomni. Nekem ez nincs a programomban, csak a popó. Elég kivégzős a szája, kell az önuralom, meg a váltás dugásra. Miközben szop, nézem a fenekét és eszembe jut hogy 69-ben nyalhatnám a fenekét hogy könnyítsem a popót neki. Megkérdezem szerinte elboldogul-e a popója a farkammal. Igent felel, felkel és mint aki olvas a gondolataimban azt mondja nem kell nyalnod ha nem akarod. Oké, akkor kezdjük. Az ágy mellett és mellettünk egy henger alakú tárgyban vannak az óvszerei, amit megrúgtam egy picit és pont kiesett egy óvszer. Amúgy sok van, márkát nem tudom, nem azonos színűek, méret sem azonos állítólag. Ő azt mondja keres olyat ami jó a farkamra, valami nagyot (imádom). Szerintem ha 5 cm lenne azt is képes lenne elhitetni hogy az mekkora szám. Amit felrúgtam óvszert pont jó méret, azt húzza fel, na de nem akárhogy: szájjal és rohadt profin, nagyon könnyen. Rutinmozdulatnak érzem, jó látványosan csinálja. Miután felkerült a gumi, jöhet a popója. Újabb meglepi: nem sikosít. (Persze talink előtt is elvégezhetett rákészülést erre) Az ágyra megy, bepucsít nekem háttal és én állok mögötte és könnyen berakom a popójába. Méretfüggetlen popó!!!
Egy darabig ebben a pózban leszünk, ő hátranéz, kezeit felrakja a fenekéhez, értem a jelzést, lefogom őket, a fenekéhez nyomom és közben dugom. Megkérdezem szabad-e kivenni majd újra betenni. Szabad. Aztán szemből dugom, én is már ágyon és közben csókolózunk. A nyelves technikája végig változatlan, imádom a nyelvét a számban. Csak akkor nem csókolóztunk mikor nekem van háttal vagy szop (ez ritka szitu volt). Szóval szemből dugom, mikor azt mondja áttehetem punciba. Egy kezemen meg tudom számolni hányan engedték meg ezt előtte (3-an). Neki ilyen jó a higiéniája. Készülök áttenni hát a popójából a puncijába, hogy az is érezze a törődést. Erre újabb meglepi megragadja a farkam felkel és elkezdi szopni a gumis farkam, seggből szájba. Tiszta pornó. Na ehhez kéz se kell hányan mertek előtte ilyet csinálni (0!) Most már ezt is meg tudom számolni az egy kezemen. Ilyet eddig csak filmen láttam. Nem tart sokáig, be is teszem a puncijába. Közben mivel szemből van csókolózunk. Majd visszaváltok popóra.
Valahogy a tükör elé kerülünk, kérése a szőnyegre lépjek, nem akarja hogy megfázzak, szerintem a padló nem hideg de teszem amit kér. Ő a tükörnek szemből áll, még mindig rajta hagyom a melltartót, én mögötte és beteszem popóba, kb jó a magasságunk, majd ő teljesen az álló helyzetéből előre guggol, látványos így tükör előtt, szemből is látom őt meg hátulról azt ahogy a popója elnyeli tövig a farkamat. Innen vissza az ágyra, nyakbatevős láb póz, egyet rak fel, ő van az ágyon, én állok, vagy guggolok az ágynál, előrehajolok, popójában vagyok, csókolózunk. Innen a kanapéra keveredünk, a hátulról pózra emlékszem én állok ő benne a térdén van. És popó. Lehet monoton, egy leszoplak kíséretében Angelina ismét orálra vált,kihúzom popójából látom hibátlan a gumi olyan ahogy rám adta, és beveszi. Nem mélytorok, nem is elvárás, kicsit tovább a szájában van mint legutóbb. Megkérdezem, folytatjuk a popót? Igent mond visszamegyünk az ágyra hason fekszik én pedig a popójában vagyok, ilyenkor is tudunk csókolózni. Aztán van egy mindkét lába a nyakamban póz popósítva. Kérem minél közelebb tegye őket a nyakamhoz. Végül valami hátulról pózban elélvezek. Kihúzom és nézem a gumit, benne a spermát. A gumi teljesen rendben, nincs összekenve ennyi idő után sem. Remek higiénia, vagy adottság. Közben szól nem kellett volna olyan gyorsan kihúznom. Elszúrtam, de rá akartam nézni a mobilomra hogy betartsam az idejét, ezért siettem, megnézem, 19:01 perc. Maradt max 14 percünk.
Azt mondja ne foglalkozzak az órával. Még egy cicikre élvezést tervezek 14 perc alatt. Ott állunk az ágy és a tükör közt, csókolózunk természetesen. Közben kezével a farkamat izgatja. Melltartót már lekértem róla. Kimondja hogy puncit még dugd. Így terv módosul, mondtam hogy teszem amit kér, ezúttal puncidugás-élvezés a terv. Gumit keres újra, megint szájjal teszi fel, fantasztikus, majd ágyon a hátára fekszik, lábait szétteszi és ebben az egy pózban dugom meg és élvezek el, közben végig csókolózunk. Megint gyorsan kiveszem punciból, de most már kapcsolok lehetett volna még benn hagyni lenyugodni. Szavaival meg is erősíti. Jön a kérdés, akarsz tusolni? Igen és már rohannék is hogy betartsam az idejét, de marasztal ne siess annyira, beszélgetünk. A végén megismerem őt picit, kivel sikerült ilyen fantasztikusat szexelnem, életem leghosszabb popója, legpornósabb együttléte.
Szóval a beszélgetés. Kérdezi honnan a vivalanocse1, kiderül picit tud spanyolul, tanítja a köszönömöt. Megkérdezem pornózott korábban? Azt mondja nem, csak max vendég videózta le régen. Rákérdezek ha két férfi jönne vállalna-e olyat, egyik én lennék, azt mondja nem túl sanszos, inkább lányt hozzak, azt szívesen vállal hármasban. Két lány egy férfi. Még beszélgetünk a fülharapásról, ő is bekapja a fülcimpám, kiderül orál kapcsán jobb szereti adni mint kapni. Én a masszázzsal vagyok így. Elmondja szereti ha a fenekét verik, ha a haját húzzák, ha kényszerfranciáztatják. Mondom neki én nem is nyaltam a puncid,meg nem kényszerítettelek, mire ő viszont a fenekem jó alaposan megdugtad. Végül eljön a tusolás, míg tusolok rákérdez mit kérek inni, felsorol vagy tíz lehetőséget, sima víz mellett döntök. Megiszom, velem jön ki, cipőt húzok, ő fürdőköntöst kap magára mert fázik. Még jó hogy nem itt akartam vele szexelni. Na majd a nyáron jó lesz. A Red Bullra mondja épp le akar szokni az energiaitalról. Közben ad egy szívószálas Sweet Walley szőlőt, csókolózással búcsúzunk, kikisér az ajtóban megáll, onnan néz és integet. Én pedig végül el. Mobilon az idő 19:42.

Epilógus: Az odaút volt a könnyű. A visszautat sikerült elrontani, egyszer csak a metropótló a Lehel téren tett le. Ja beszamolokoztam fel se néztem, rossz oldalon szálltam fel. Le a metróhoz, erre az meg Újpest végállomásig. Ebbe csak az volt a jó hogy innen már elronthatatlan volt: vissza a Lehel térre, onnan metrópótlóval Nagyvárad térig, és onnan tovább kék metróval. Szerintem a világ jobban járt hogy nem kocsival voltam, a vér az nem volt az agyban.

Elszámolás

Igazán csekélység. Tudom, még az ük-ük-ömet is. De ha majd látod milyen szép!!!! Ki van írva, prémium előfizetéssel látszik. Aki nem látja, annak is leírom hogy van. Szóval teljesen magamtól, előre minden kérés nélkül letettem az asztalra, had lássa kivel van dolga. A popó az extra és nem különb a deákné vásznánál. Igen így van jól olvasod, ez még csak a popó. Az alap óra az az átlag duplája. Ennek megfelelően háromszor gondoltam a haza bölcsére és egyszer az pogány Vajkra. Csekélység? Hidd el, ha ott vagy megmutatja hogy képes olyan műsort hozzá tenni hogy azt fogod gondolni megéri!!! A maximálisat kapod, 1000%-osan odatette magát minden elemében. A vállalásban, az odafigyelésben, a beszélgetésben. Az év legtöbbet és leggátlástalanabbul csókolózó lánya volt. Ezen kívül vele popóztam a legtovább egész eddigi életemben és egy szót se szólt érte, jól fogadta, addig csinálta ameddig én akartam. Szóval igazi must see Angelina, esetleg picit kevesebb lányhoz menjetek, böjtöljetek megéri. Én így tettem.

Angelina, istennő szexpartner

  vakar

Egyeztetés

Telefonon történt, több hívásra volt szükség, mire el tudtam érni és még egy párra, mire időpontot is össze tudtunk hozni.

Megközelítés

Szerintem csak tömegközlekedéssel ajánlott, az Astoria vagy a Deák tér lehet a célpont és onnan 5-10 perc séta. A cím és a bejutás teljesen egyszerű, semmi bonyodalom.

Helyszín

Egy tiszta, szép, otthonos, normális lakás. A fürdőszobában egy kádban lehet zuhanyozni. Fogalmam sincs, hány tusfürdő van és azt sem néztem, hogy csak egy pohár van-e kitéve a szájvíznek. A tetthely egy nagyobb méretű, teljesen berendezett nappali egy ággyal és egy kanapéval.

Hirdető külseje

A képeknek tökéletesen megfelel. Szuperjó alak, kedves arc, erős, de nem tolakodó vagy nagyon kihívó smink, gyönyörű szemek. Külön örülök neki, hogy nincs narancsos csokoládéra szolizva, ami egy ideje a trendnek tűnik.

Action

Már az ajtóban letámadott és teljes erőbedobással ölelt-csókolt. Elképesztő fogadtatás. Amolyan titkárnősen volt felöltözve, vagyis fehér felső, térdig érő fekete feszülős szoknya, fekete combfix, magassarkú. Olyan jól nézett ki, azt hittem elájulok.

Nyugalmat erőltettem magamra és elmentem mosakodni. Mikor kijöttem, ugyanabban a szerelésben az ajtó előtt várt, hátratett kézzel, összekulcsolt lábakkal, a szeme sarkából oldalról lopva rámpillantva, ajkát harapva.

Állva óriási smárolással indítottunk, majd az ágyra kerülvén ezt folytattuk, majd miután végigcsókolgattam a testét, felvettem a pozíciót a kölcsönös franciához. Jó darabig engedte, hogy csináljam, finoman ujjaztam is, majd kis idő után kedvesen és meggyőzően úgy tett, mint aki elélvezett.

További smárok és taperolások után hanyattvágtam magam és Angelina kezdett franciázni. A testével felém fordult, hogy tudjam simogatni, és először körbepuszilgatott, meg cirógatott, nyalogatott. A heréimet úgy össze-vissza nyalta, hogy tocsogtam, majd nagy nyelvcsapásokkal és nyelvvel körözéssel-nyomogatással a here és az ánusz közti részt kényeztette, majd kicsit a popsimat is. Nekem ilyen még nem volt és olyan jó volt, hogy csak na. Ezután bevette a szájába a farkamat, szopta rendesen (kezezésről szó sem volt természetesen), illetve mélytorokra vette és ott hosszú ideig benntartotta, miközben valahogy a torkát rezegtette vagy mit tudom én, de csillagokat láttam. Eközben képes volt végig a szemembe nézni és a szemén láttam, hogy mosolyog, bíztat. Mondta is, hogy így jól ráhúzhatom a száját a farkamra (beneveztem kényszerfranciára is).
Próbáltam kicsit lassítani, nehogy elmenjek, ezért felálltam, hogy kicsit csókolózzunk, de félreértette és rögtön leguggolt elém és hipp-hopp szopni kezdett. Nem pont ezt akartam, de akkor jöjjön a kényszerfrancia. Nem túl hosszú ideig és nem túl durván, de azért megdugtam a száját, amit rengeteg nyállal és pornós hanghatásokkal kísért.

Kértem a gumit, amit előszedett valahonnan, majd odahajolt és pár erőteljesebb szoppantás után felhelyezett. Kérésemre beleült és változó módon, néha gyorsabban, néha lassabban, néha szinte twerkelve lovagolt. Közben rámhajolt, csókolt, nyögdécselt, átölelt, hihetetlen volt. Missziben is csináltuk jó darabig, a hajamba túrt, lehúzott, csókolt, végig dícsért és bíztatott. Mikor mondtam, hogy már nem bírom sokáig, közölte, hogy “de azért megdugsz doggyban is, ugye?”. Egy hölgy kívánsága parancs! Angelina javaslatára átmentünk a kanapéra doggyzni. Amikor mondtam, hogy bár iszonyú jó feneke van, de így nem látom a gyönyörű szemét, akkor rögtön úgy fordult, hogy a feneke az égben, arca a kanapéra helyezve és hátulra nézett. Így hát doggyban döngettem egy darabig, de már nem bírtam tovább és elélveztem.

Nagyon kedvesen-viccesen leszedte rólam a gumit, letörölgetett, majd lefeküdtünk az ágyra dumálni. Nagyon közvetlen, jó fej, jót vihogtunk mindenfélén, majd együtt elmentünk mosakodni. Utána már csak öltözés és kénytelen-kelletlen távozás. Kiállt az ajtóba és kielégült arcot vágva, csábosan mosolyogva utánam integetett nekem, mint a pornófilmekben a hálás tinilány, akinek a középkorú pocakos úr mutatja meg, hogy milyen is az igazi szex.

Elszámolás

A bővebb infójában világosan le vannak írva a feltételek és ehhez képest sem a telefonban, sem a helyszínen nem volt semmi meglepetés. A mai átlagnak több, mint a duplája, viszont számomra egészen elképesztő jó élmény. Délelőtt tízre mentem egy órára, 11:20-kor léptem ki a kapun rogyadozó lábakkal.

Angelina, istennő szexpartner

  SZ_

Egyeztetés

Pár hete láttam meg a hirdetését, egyből a kedvencek közé helyeztem. Kivártam, hátha valaki meg énekli ezt a hölgyet. Szép lassan gyűltek az infók róla. Tudtam, hogy egyszer sorra kerül a kis lelkem. Ma volt a napja, tovább nem várhattam. Reggel kilenc után hívtam telefonon, pár ki csörgés után felvette, kedvesen bemutatkoztunk egymásnak.A lényegre tértem, afelől érdeklődtem mikor lenne egy kis szabadideje rám?Zűrös napja van, ezért ha rugalmas vagyok találkozzunk mostanában, mert nem tudja a délutánját-estéjét még biztosra mondani. Természetesen rugalmas voltam, 1.00-val későbbi időpontban egyeztünk meg.

Megközelítés

A telefonban kérdeztem tőle, le tudok parkolni a megadott cím előtt. Sajnos egy elzárt övezet, ahova nem lehet csak úgy behajtani. Egy közeli parkolóházat javasolt. Én a tömegközlekedést ajánlom, mert valóban nehéz még fizetős parkoló helyet találni a környéken is. Ilyen szempontból az ötödik kerület nem egy ideális célpont, de ugye tudjuk mindig van az a nő, aki megéri az áldozatokat. Parkolás után megcsörgettem, jeleztem mikor érkezem kb. arra kért még adjak neki három 4 percet.A ház egy régi épület. Könnyű megtalálni.

Helyszín

A lakás felújított. Nagyon könnyű bejutni. Nem kell emeleteket megmászni hozzá. Diszkréten megközelíthető. Nem egy kupleráj, otthonában fogad. Csak egyedül rendel. Célszerűen berendezett és kialakított lakás. A nappaliban történik az ottlét.Nyilván ha megkéred akár máshol is. Nagyon alkalmazkodó. Fürdő teljesen rendben, tusfürdő, szájvíz van.Törölköző is tökéletesen megfelelő. Na ezek a részletek amik totál lényegtelenek nála.

Hirdető külseje

Ajtó mögül előbukkan.Megpillantom, tökéletesen jó helyen vagyok, tökéletesen passzol, megérkeztem. Magassarkúban fogadott, ezáltal sokkal, de sokkal magasabbnak hat.A tű sarkak miatt olyan 185 magas lehetett. Fekete comb harisnya, egy szexi miniszoknya és melltartó volt rajta, haja kiengedve. Ittam a látványt, mint a sivatag ból a Zooázis ba tévedt fáradt utas aFekete comb harisnya, egy szexi miniszoknya és melltartó volt rajta, haja kiengedve. Ittam a látványt, mint a sivatagból oázisba tévedt fáradt utas a hideg vizet egy hosszú útból megérkezve. Remek viselet fogadáshoz. Megölelt, meg csókolgatott, mint egy rég látott szeretőt. Zavarba jöttem, nem tapasztaltam még hasonlót, de nagyon jólesett. A párod nem vár így haza. Nem is tudom mivel kezdjem a külsejét jellemezni, talán a szemeivel. Csodálatos szép kék incselkedő, szexi szempár. Arca nagyon szép.Haja fekete selymes nőies, dús.Alakja tinis, de izmos.Selymes bőre van, hibátlan. Feneke szép kerek combjai hosszúak, cicik remekművek, nagyon szép bimbói vannak. Azt hiszem egy tetoválás láttam az egyik alkarján, azt sem zavaró. Összességében és részleteiben is bombázó. Olyan pusztítást végzett az ítélőképességemben, mint a bejrúti tankerhajó, az egész városban.Elnézést a hasonlatért, de kb. ez jellemzi a jelenlétét a közeledben.

Action

Már a beléptedkor elkezdődik az Action. A fogadás, az incselkedés a csókolózás, az irányodban megtestesült figyelemben. Nagyon egyedi, nagyon neked szól, egyszerűen hihetetlen. Az ingem kezdte el csókjai közben gombolgatni. Fenekét markolásztam, a vetkőztetést kölcsönösen végeztük, míg minden de nem került.Arra kért nyaktól lefelé csókolgassam csak, persze ő ezt visszafelé nem tartotta be. Nagyon, nagyon erotikusan nyakam, fülem harapdálta, nyalogatta.Erre válaszként nekem is viszonoznom kellett mindezt. Libabőrös lett a válla.A farkam közben már beton kemény volt.Gyorsan félbeszakítottam, és törölközöt kérve elmenekültem. Visszatérve a falon egy fenekelésre alkalmas Love feliratú paskolót pillantottam meg.Kérdeztem, csak nem ezt szereted? Bizony ezt is, jött a válasz.Szépen ki pulcsittattam az ágy szélére. Megcsapkodtam óvatosan a popsiját mindkét oldalról. Csinálhatod erősebben, jött a válasz. Benne van a játékban. Egy kis játékos fenekelgetés után megharapdáltam, belenyaltam hátulról a szép puncijába.Olyan szépen domborított ott előttem, a popsiját is meg kellett nyalnom.Az ágyba feküdtünk egymás mellé, csókolóztunk, a kezem a puncijánál matatott.Ő a fenekét dörgölte hozzám. Elkezdtem lefelé tájolni magam a lábai közé, és puszilgattam, harapdáltam, nyalogattam ahol és amit értem odalent. Eszméletlenül szexi, erotikus volt az egész.
Helyet cseréltünk, most ő volt a lábam közt, én hátamon feküdtem, az ügyködését figyeltem. Nem támad le azonnal, szépen lassan felépítette az egészet. A környékét kényeztette, a zacskót szívogatta, nyalogatta. Aztán szép lassan a hegyéhez ért.A ma Kom kezted el szívni, először szépen gyengéden. Fokozta az erősséget, végig nyalta, oldalról is fel, le járt a szája. Egyre jobban eltüntette. Közben felemelkedett oldalról helyezkedett, hogy lássak mindent. Torokra vette, lelkesen lent is tartotta. Én menyországban voltam.69 be fordult, csodáltam szépségét, közben a szájában voltam tövig. Egy kicsit rá is fogtam a fejére, lent tartottam, nem tiltakozott. Azért nem állatkodtam vele. Mindez egészséges keretek közt maradt. Tiszteltem ott és akkor. (Is)

Gumi után nyúlt. Szájából vette a gumit, úgy tette a helyére. Majd kőkeményre szopta. Az ágy szélére kértem a kis punciát pucsítva. Így tettem be, szép óvatosan. Gyönyörű. Változatosan kezdtem el pumpálni. Kezem köré csavartam a haját, húztam kicsit.Most már basztam. Szereti, átadta magát teljesen. Markolásztam gyönyörű, kerek fenekét, megszorítottam a nyakát.Élveztem minden egyes pillanatot. Lenyomtam az ágyra, ráfeküdtem.Olyanokat löktem rajta most, hogy minden lökésre pár centit előre mozdult.Csókoltam, nyaltam, haraptam. A szűk punciát, a kisugárzását nem lehetett tovább büntetlenül élvezni. Bármelyik lökésre azonnal el tudtam volna menni.

Magam elé térdel tettem, így kértem a kivégzést a szájába. Folyamatosan tartotta a szem kontakaktust.Rátapadt a makkomra szájával. Kezeivel rásegített. Hatalmasat élveztem. Ajkai mindvégig körbe fogtak. Miután elmentem, óvatosan még 2 percig szívogatta, az utolsó cseppig. Lehajoltam és felhúztam. Ő az utódokat mindvégig a szájában tartogatta.Egy törlőkendőt vett elő. Oda engedte és megmutatta. Jó sok volt.

A végén együtt zuhanyoztunk, barátnős lezárásaként pornós együttlétünket

Elszámolás

Vállal extrákat, de érdemes megkérdezni mire vagy kíváncsi. Meglehet vele beszélni mindent. Korrekt, és szereti amit csinál. A javadalmazása nem átlagos, ahogy a hozzáállása, kinézete, tudása sem.Nem olcsó bizony, de minden forintját megéri az egyszer szent.

Angelina, istennő szexpartner

  gringo

Egyeztetés

Meglepően könnyű elérni telefonon annak ellenére, hogy milyen magas pontszámú, fiatal, bevállalós szépség. Eleve sokszor kinn van nála a csábító piros felirat, úgy terveztem, akkor hívom, de aznap csak nem jött elő, így végül spontán rácsörögtem amikor meguntam a várakozást. Akkor is, később is szinte mindig felvette pár csörgés után függetlenül a felirattól. A tájékoztatásban előre vette az átlagosnál nagyobb ajándék konkrét méretét, nyilván mert ez sokaknál rövidre is zárja a hívást. Mivel ugyanez szerepel a "Bővebb infó" alatt is, nem volt benne meglepetés, és szépen meg tudtuk beszélni pontosan mit szeretnék, mit lehet, mit nem. Aznapra már nem volt időpontja, a későbbit meg én mondtam le többszöri egyeztetés után. Szerencsére nem orrolt meg annyira, hogy ne kapjak egy újabbat pár nappal később, (dél körüli hívás, délutáni randi). Üzenetben is elérhető, de nem a fő profilja.

Megközelítés

A térkép a környéket helyesen mutatja, de a jelölő pár utcát téved. Könnyen megtalálható régi bérház, jó állapotban. Én az Astoriától sétáltam, de a Deák tér és a Ferenciek tere is közel van. Kocsival nem jönnék ide a parkolás miatt.

Helyszín

Az egyik legdiszkrétebb bejutás eddigi pályafutásom alatt: a ház ajtaja nyitva volt, és pár méterrel később már nyílt is az ajtó, így a gangig el se kell menni, lényegében menetből érkeztem. Kicsit zegzugos, de tip-top lakás, igényesen berendezett, tiszta, tágas terekkel. A tett helyszínén hatalmas ágy, egy kanapé, asztal, székek, miegymás és pár izgalmas játékszer kikészítve. A fürdő tiszta, kényelmes, van minden.

Hirdető külseje

Az ajtó mögött fekete, rövid, testre simuló bőr szerkóban egy gyönyörű lány várt. Papíron vagy 12 cm van köztünk az én javamra, de ezt a hatalmas tűsarkú nemhogy eltüntette, de kicsit még ő tűnt magasabbnak. Huncut szemei vannak, a szája döbbenetes szép vonalú, az orra kecsesen ívelt, kissé pisze - nagyon szép arca van. Fantasztikus cicik, alulnézetből látszik egy diszkrét pici vágás, különben emberfia meg nem mondaná, hogy nem természetesek. Dehát ami viszi a prímet az a popsija. Azt hittem PS-selt a képeken, hát nem. Sőt, még jobban is néz ki élőben, feszes-formás, egyszerűen tökéletes.
És a dilim, a finom, bársonyos bőr nála is megvan, bizsergetően puha, egész nap elsimogatnám. Jobb alkarjának belső felén halvány, diszkrét tetkó, egyáltalán nem feltűnő vagy zavaró.

Action

Sub-Dom játékra mentem, azzal a kitétellel, hogy ő legyen a SUB. Ennek megfelelően egy "Jó estét Uram"-mal köszöntött, ami hatalmas jópont. Bementünk a szobába, itt átadtam ajándékaimat: először csokit és borítékot, majd ráraktam egy nyakörvet és egy pórázt, végül a csukló és boka szíjakat. "Térdre" mondtam és megrántottam a pórázt, "Igen, uram" válaszolt és elém térdelt. Hátul összeláncoltam a kezét és a bokáját, a szájába adtam a pórázt és elmentem fürdeni azzal az utasítással, hogy abban a pózban várjon meg. (Szívesen bekötöttem volna a szemét, de azt nem engedi.) Fürdés után tehát egy gyönyörű lány várt, szexi fekete bőrruciban és fekete csipkés alsóneműben, térden állva, bilincsben, pórázon. Elkezdtünk egy odaadom-elveszem-könyörgés-parancsolás-megtagadás-megengedés-jutalom-büntetés játékot, ami arról szólt, hogy ő bármit szeretett volna (pl. csókot vagy szopni, vagy hogy valamit hagyjak abba) azt illedelmesen kérnie kellett, én meg vagy belementem vagy nem. Közben szigorú parancsokkal irányítottam (hogy szopjon, pucsítson, csókoljon meg, dugja ki a nyelvét stb.), amiket azonnal teljesítenie kellett, különben büntetést kapott. Ez utóbbi jobbára fenekelés volt, amit mellesleg nagyon élvezett, helyenként kifejezetten rosszalkodott is, csak, hogy elfenekeljem. Közben én élveztem a gyönyörű testét, simogattam, csókolgattam mindenhol, és a tocsogó punciját izgattam eszközzel, kézzel, nyelvvel, miközben lassacskán megszabadítottam a ruháitól.
Egy alkalommal feltérdeltettem az ágyra és büntetésből feltoltam neki egy anális gyöngyfüzért, ami a popsijában is maradt, nemhogy a játék végéig, de neki is adtam, annyira tetszett neki, távozásomkor még benne volt.
Mivel kikötözni nem lehet, maradt a keze hátrakötve, és a száját is kipeckeltem, a bokabilincset meg levettem, hogy rendesen hozzáférjek a puncijához. Többször is lementem a kelyhéhez nyalakodni, de elélvezni nem engedtem, bár párszor közel járt már hozzá.
Persze az én kényeztetésem se maradt el. Eszetlen, ahogy a előttem térdelve, hátrakötött kézzel azért könyörög, hogy leszophasson... Mindenféle pozícióban dugtam a száját, és ő készségesen mutatta be változatos repertoárját, attól függően, mit kértem, vagy épp mit tettem vele. Volt mélytorkos francia, gyors kivégzést célzó ütemes szopás, makkizgatás nyelvvel, here és rúdnyalogatás és mindenhez többféle pózt is kipróbáltunk. Bőven lehetett dugni a száját, nem finnyáskodott akkor sem, amikor ráhúztam tövig a farkamra a fejét és ott tartottam sokáig. Végül már annyira könyörgött a dugásért, és én is annyira be voltam indulva, hogy úgy ahogy volt, a hátán fekve (továbbra is összekötött kézzel) szemből estem neki (gumit és síkosítót jó előre kikészítette az ágy mellé, nyilván ebben a helyzetben magamnak tettem fel), felkaptam az egyik lábát a nyakamba és miközben ő a támaszkodó kezemet csókolgatta alaposan a magamévá tettem. Nem is váltottunk pózt, mert ott és akkor nagyon élveztem, szerintem ő is, de csak én élveztem el, én viszont nagyon. Levettem róla a játékszereket és összebújtunk. Csókolódzva-beszélgetve heverésztünk egymásba gabalyodva. Ő meg én nagyon más világban élünk, de azért volt közös témánk, bár sokszor percekig csak egymás szemében gyönyörködtünk heveny és kölcsönös simogatások közepette. Aztán lekéredzkedtem a puncijához és ezúttal rendesen kinyaltam.
Második menetre nem maradt időnk, bár szívesen maradtam volna még egy fél órára, főleg, hogy az egész távozási procedúra alatt folyamatosan incselkedett velem. Visszatért az "uram"-ozáshoz, tolta rám a gyönyörű seggét a fürdőben, amikor még a nadrág se volt rajtam, csókolt-simogatott és minden elképzelhető módon izgatott. Valahogy azért eljutottunk az előszobáig, itt "kinézek a kukucskálón" címszó alatt bepucsított és ismét felkínálta a popsiját, szóval megint 5 perc volt, mire tovább tudtunk lépni. Végül hosszas csókolózás után sikerült kiszabadulnom, sajnos, mert szívesen maradtam volna, de nem volt nálam több virág és ekkor is már jelentősen túlléptük a másfél órámat.

Elszámolás

A telefonban megbeszéltek és a bővebb infóban szereplőknek megfelelően az ajándéka majd' a duplája az általam ismert pesti átlagnak, amit az elején rendeztünk. Nincs ezzel semmi gond, mert egy gyönyörű, fiatal, szeximádó lány, aki mindent megtesz a vendégért, így maximálisan megéri.

Angelina, istennő szexpartner

  Lacafici

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk 2 nappal a randi előtt, majd a randi napján a megerősítő sms-t küldtem a megbeszélésünk szerint.

Megközelítés

Autóval mentem, az utcában a behajtás nem lehetséges ,a környékbeli utcákban kell keresni helyett.Mivel a Deák tér közelében van érdemes a parkolás miatt az érkezést előbbre tervezni.A tömeg közlekedés viszont nagyon jó.

Helyszín

Régebbi építésű ház, de belül teljesen rendben van. Mivel ott is lakik, ez látszik, de rend tisztaság van mindenhol.Így szerintem olyan mintha a barátnődhöz ugrottál volna fel kis légyottra, mert most éppen van időd rá.A fürdőben minden megtalálható ami szükséges, a választék bőséges mindenből.Az akció szobában francia ágy, a ruhának külön szék,kényelmesen el lehet férni.

Hirdető külseje

Angelinának nagyon sok képe van fent az oldalon, a képeken is nagyon jól néz ki,de élőben erre még + rá kell számolni.Keskeny huncut szemei vannak,és olyan ragadozó nézése.Szép arc, formás alak,markolni való fenék,darázs derék hozzá illő csípő, csókra termett száj, na és a mellek hm.... igaz mesterségesek,de csepp alakúak ,szépek. Azt nem tudtam megítélni milyen a mellbősége kb. két kézbe fogható nagyságúak, és jól markolható,gyúrható csodák.Igazából amikor megláttam nem is tudtam mit nézzek rajta az arcát,szemét, alakját,melleit,szép combokat ,lábakat csak kapkodtam a szemem ide oda.
Egy szó mint száz , szerintem bitang jó csaj.Miben fogadott?? Hát kérem Fekete combfix,magassarkú,rozsaszin csipkés melltartó, a mellek félig kin és tanga.Ezért is írtam le miben volt,így nem csoda amit írtam hogy nézet ki, csak amit láttam az volt maga a csoda.A megadott adatok szerintem 100%-ban stimmelnek.

Action

Ezt a részt kezdjük az elején,na de hol az eleje.Akkor kezdődött amikor becsukta az ajtót és megláttam, a látványtól a berendezés rögtön jelzett,az anyja ez igen ,persze hozzátartózik mit láttam kb.170 cm csodát magassarkúban,fekete combfix,rozsaszin melltartó, a mellek szinte éppen csak a fej magasságom alatt voltak félig kint a cicifixből,tanga. Csak néztem mint az a bizonyos a moziban. Bemutatkozás puszi,puszi és amint átadtam az ajándékomat már le is smárolt,persze én sem volta, rest és finoman végig simítottam a derekát és a fenekét. Úúúú....Egy kicsit beljebb mentünk a folyósról a konyhába,az ajándékot lerakta a asztalra, megnézte ,mivel nagyon örült neki még egyszer lesmárolt,na gondoltam ennek fele sem tréfa,ha ez így kezdődik mi lesz még.Meg kell mondjam nem csalódtam,ilyen kezdet után a vég kifejlett még jobbra sikerült. A konyhából a szobába mentünk ahol tovább folyt ami elkezdődött,konkrétan a csókolózás állva, persze én sem tétlenkedtem ,mert az ilyen kedvességet viszonozni kell ,simogattam a testét ,derekát, hátát,fenekét markoltam és kézzel és szájjal bele kóstoltam az ikrekbe,markolásztam és csókolgattam őket. Angelina közben megkérdezte szeretnék-e közös fürdést,na itt az agyamba elkezdtek cikázni a gondolatok, mi lenne a jobb a fürdőbe meztelenül ketten vagy gyors fürdés és vissza eme szépséghez.Gondoltam ha a fürdőbe szabadjára engedem , a belépőből ítélve 5 perc alatt kivégez, ezért inkább az egyedül fürdés mellett döntöttem .Úgy ,hogy ezt választottam ,de mielőtt elmentem volna kölcsönös csókolózás,simogatás közben szépen levetkőztetett, meg vizsgálta a hancúr lécet ,hát azt mondanom se kell igen csak 12 órát mutatót,pedig még csak fél 11 volt. Be kísért a fürdőbe illetve nem jól írom ,mert fogta a lécet és vezetett,én meg mentem utána ,mint vak vezető kutya után a vak ember, tulajdonképpen bárhová vihetett volna ,a köd leereszkedett a normális gondolkodásnak vége volt.Nagyon gyors, de alapos fürdés,száj fertőtlenítés.Vissza a szobába ,ahol már állva várt Angelina,itt folytatódót amit abba hagytunk,csókolózás,simogatás ,úgy csókol, az valami fantasztikus, nem szájra puszi, igazi nyelves ,szenvedélyes, majd ledugta a nyelvét a torkomon az enyémet meg szinte a szájába szívta.A cselekmények közben én is kicsomagoltam az ajándékomat ,megszabadítottam a cicifixtől és a tangától ,le ellenőriztem minden oké,derék ,csípő,fenék,combok, az ikreket megvannak-e és a bejáratokat nincs-e valami akadály ,éreztem minden rendben ,mert Angelina is kezdett nedvesedni.Aztán javasolta helyezzük magunkat víz szintbe, itt kicsit folyattuk a csókolózást,simogatást,mellek szopása,markolászása aztán komolyra fordultak a dolgok, az ágyszélére térdelt én hátulról rá közelítettem, a farkamat a fenék vájatba téve rá hajoltam és az ikreket markolásztam, meg csókoltam a hátát és a nyakát,egy kicsit mozogtam előre hátra,erre ő hátra nyúlt és elkezdte a zacsit meg a golyókat finoman masszírozni. Na gondoltam ennek fel sem tréfa ,ez így nagyon jó ,de még el lövöm a patron idő előtt, csinálni kéne valamit .Eszembe jutott ha már ez a fel állás akkor én szépen hátulról nyalakodok egy kicsit ,így is tettem szépen végig nyaltam a puncustól a popóig mind a két bejáratott és úgy vettem észre neki is tetszett,ezért folytattam a megkezdett tevékenységemet, egy idő után az ujjamat is bevettem ,szép finoman a puncusba nyomtam,majd a gátat és a popóját tovább izgattam a nyelvemmel.Mikor ezzel egy kis időt nyertem, megfordítottam és felkínáltam a hancúr lécet én is,most én térdeltem Ő oldalt helyezkedett és már kezelésbe is vette,szép finoman végig nyalta a zacsitól a végéig,majd bekapta TÖVIG.Egy ilyen feljövetelnél azt mondta "szeretek szopni", de nem csak szeret tud is.Hát mit mondjak, a göncöl szekér táncolt a szemem előtt.Ráfogtam a fejére és adtam az ütemet, néha torokra is lenyomtam ,közben a másik kezemmel a combjait és a fenekét simogattam, vette az adást és már helyezkedett is, lábait szét rakta, hogy a puncusát tudjam ujjazni.Az ujjamat szép fokozatosan vezettem be ,körbe ,körbe a csiklón aztán a puncus körül és bele a közepébe.Fantasztikus volt a fejét húztam a farkamra koppanásig ,torokra és közben ujjaztam a puncust .Azért, hogy ezt tovább bírjam néha az ikreket is kényezettem,és kivettem szájából a játékszerét ,oszt rá vettettem magamat az ikrekre,kézzel markoltam, gyűrtem őket és közben szoptam a bimbókat,úgy vettem észre ez a felállás sem volt ellenére.Aztán vissza a szájába,néha megnéztem tényleg torokra megy a szerszám nem-e csak úgy érzem ,egyik kezem a torkán másik a tarkón ráhúzom és ...igen oda megy. Ezt kényszeres ,mély torkot nem bírta olyan sokat, ezért inkább hagytam csinálja ő maga, na nem kellett noszogatni csinálta,így is nagyon jól esett.Mikor már megint éreztem közel a vég, váltottunk, gumit kértem, és amint meg kaptam a védőruhát misszibe támadtam.Az elején szépen ráfeküdtem, közben csókokat váltottunk és két kézzel rámarkoltam az ikrekre ,ezt csináltuk egy ideig majd feltérdeltem a lábait szét rakta fogtam a combját és csak nyomtam,nyomtam a farkamat tövig ki-be,ki-be, közben gyönyörködtem a látványba a puncusba amint ki-be jár a farkam , a mellek ringását amint ütemre mozognak ,az arcát ,hogy ilyen szép lányt dughatok ,néha elengedtem a combját és a melleket markoltam a bimbókat izgattam, az arcát nézve neki is tetszett amit csináltam.Amikor már kellőképpen kiélveztem a látványt pózt váltottunk. Hátulról indultam támadásba ,fogda a derekát és tovább dugtam, ha megálltam kicsit pihenni, akkor ő nyomta magát rendesen a farkamra, néha előre hajoltam és a melleket markolásztam ,voltak terveim a popóval kapcsoltban , de látvány a mellekkel való játék, na meg finom puncus kombinációja megtette hatását és begyújtottam a rakétákat, szerintem ő is izgalomba jött a gyorsabb tempó miatt, mert éreztem tolja magát rendesen a farkamra és egypár mélyebb lökést követően na meg még ő is rámozgott na akkor ki tört a tűzhányó.Nem ugrott el, hanem még kiélvezhettem a helyzetet,a lankadásig finoman járattam a farkamat és simogattam fenekét. derekát. Tisztogatás, pihi,beszélgetés e közben amíg én a hátamon feküdtem Angelina a vállamra tette a fejét ,a harisnyába bujtatott lábát a farkamon keresztbe,simogattam ahol értem,combok mellek,nyak,derék.Most néztem igazán körbe szobába és megakadt a szemem a szekrény nyitóra akasztott bilincseken gondoltam hmm... és rákérdeztem használni lehet , azonnal jött a válasz: szeretnéd kipróbálni? Igen válaszoltam, már ugrott is.és hozta.Talán jó ha 20 percet hagyott pihenni,kérés nélkül rávetette magát a farkamra és már zacsit, rudad nyalta falta,a mell szexet is bevetette, én csodálkoztam a legjobban de percek alatt harckész lettem,na azért ezt még élveztem egy ideig kb.10 percig.Javasoltam a 69 figurát én alulra ő fölém ,még ő szopta a farkamat ,mit szopta ,tövig engedte ,szívta még jó hogy nyitva volt szám, különben a farkamon jön ki a fejem.Persze azért én is kivettem a részem az ő kényeztetéséből nyaltam a csiklóját, közben a puncusát , popóját ujjaztam.Na mondom vágjunk bele,hátra bilincseltem a kezét és az ágyra álltam ,elém térdeltettem és a fejét fogva a szájába adtam a rudamat na kérem ez igazi kényszer francia volt mély torok fűszerezéssel ,fogtam fejét és szó szerint úgy dugtam a száját ahogy akartam,néha hogy egy kicsit pihenjen /na meg én is/ a nyelvére vertem a farkamat,mikor kellő képen kiélveztem a helyzetet gondoltam most vagy soha és mondtam neki most szét baszom seggedet a legnagyobb meglepetésemre jött a válasz, de közbe verd a fenekem,hát lehet ilyen kérésnek ellenállni NEM.Minden így is történt,de ha már itt vagyok először a puncusba is benéztem,majd utána szépen betévedtem a popóba, fogtam a kezét és húztam hátra , közben dugtam a popóját,ezek után elengedtem, az ágyra tette a fejét és elkezdetem fenekét csapkodni ő meg közben biztatott erősebben üsd,meg is tettem.Mikor ezt kiélveztük ,fordulás következett a bilincset most elöl használtuk és Angelina a hátára feküt a lábak szét , a farkamat a popójába helyeztem,rá feküdtem oszt indult a móka,a kezeit a feje fölé tette én rámarkoltam a mellekre, és dugtam a popóját ,majd térdelő póz egy kicsit szoptam a melleket ,csókot váltottunk és közben dugtam a popót.Felegyenesedtem, a lábait a nyakamba raktam,ráfogtam a combjára és dugtam .,dugtam,dugtam..... isteni szűk érzés volt .Majd szét engedtem a lábait,megint gyönyörködtem a látványba a puncust széthúztam és néztem amit a farkam ki-be jár simogattam a harisnyás combokat és dugtam Angelina a popóját,a fenekét kicsit feljebb emelte , így még mélyebbre tudtam a farkamat nyomni,isteni érzés volt ,na a látvány se volt kutya a puncusa szépen szét nyílt a ujjhegyével izgatta a csiklóját ,na erre be indult a gépezet ,köd leereszkedett oszt nyomtam mint süket az ajtót, Angelina sem feküdt tétlenül a kezével tovább izgatta magát és biztatott basszál, baszd szét a seggem, na akkor már semmi nem létezett a világból csak Angelina popója, Angelina hangja is megjött, kapaszkodtam a combjába fordulat 20000 és ez a hülye elektronika leszabályzót ,de hála isten előtte a rakéta kiröpült.Még tovább élvezkedhetem amíg a rudam teljesen el nem ernyedt. Mit mondjak az első menet se volt kutya, de a másodiknál kész voltam, még levegőt is alig tudtam venni.Megint tisztogatás, pihi, beszélgetés.Én hülye azt gondoltam ezek után hagy pihenni egy kicsit,de nem sokat.... , a vállamra feküdt és kb. 10 perc után simogatott és kezével módszeresen közelített a farkamhoz,oldalt fordult én melléje, a kezével átnyúlt a lába között be igazította farkamat a fenekéhez és szépen mozgott ,majd a puncus felé irányította a farkamat és mozgott tovább, mit lehet ilyenkor csinálni ,védekezni nem tudsz, akkor hát támadás a mellekre támadtam a kezemmel és puszilgattam nyakát, Ekkor vissza fordult és smároltunk ,én meg a mellekkel foglalkoztam,egyszer csak kérdezi: el fáradtál le szopjalak pihenés képen. Jézus Mária ...ez itt a pihenés.Itt már nincs vissza út menni kell ha visz az ár/vagy a farkad/.A lábam közé telepedett a mellek a combomon és indult szopás ,volt itt minden mély torok,végig nyalta ,a nyelvére verte,szívta rendesen, nyál csorgás,köpködés stb. Mikor éreztem a rudam tudja tartani a kb 90 fokot gumit kértem és kedvesem a nyeregbe pattant ismét meg győződhettem róla lovas nemzet vagyunk, a nemzeti vágtát simán nyerte volna ha indul,fergeteges volt, rá ült le föl mozgott, csattogót rendesen, majd térdelő pózt vett fel és a csípőjét előre hátra tekerte, én közben néha magamra húztam és ilyenkor a melleket gyúrtam, szoptam, a fenekét markoltam, paskoltam.Sajnos megint közeledett a vég kifejlett ,de ha már ilyen erősen rám parancsolt az elején, az ágy melle álltam ő elém térdelt és itt már szó szerint a kezembe vettem az irányítást, a szájába adtam a makkot ő szívta, én húzogattam rendesen néha kidugta a nyelvét arra vertem,körbe járattam a száján, aztán bekapta ezt többször megismételtük és az egyik bekapásnál szívott rajta rendesen és bele élveztem a szájába,a nyelvén megmutatta,majd bekapta finoman megszívta olyan volt mintha 1000 tűvel szurkálták volna a makkomat,mozogtam egy kicsit a szájában ,igaza volt ezt bűn lett volna ki hagyni.Ezek után olyan voltam mint a rongy baba.Elfeküdtem az ágyon ő elment rendbe szedni magát, mikor vissza tért mellém telepedett, cirógatott, hozzám bujt mintha a barátnőm lenne.Mivel volt vissza még jó fél óra 10 perc után mondja még egy.Hát fennakadtak a szemeim,mondom neki az én koromba ennyi bőven jó , "ne már bőven van időnk".A kis bestia nem nyugodott addig,addig mocorgót ,cselezett amíg csak sikerült megint a szájába venni a farkamat akkor már nem volt menekvés az előzőekben is írt szopó technikával keményre szopót ,majd beleült a farkamba megint kaptam egy fantasztikus lovaglást, de éreztem itt már kifogyott a töltény ,halkan megjegyeztem itt már nem lesz anyag válasz "de a farkad kemény" , le szált a nyeregből és a szájába vette a farkam,mindent elkövetett az eredmény érdekében, köpködés,nyál csorgatás, szívta ,nyalta,nyelvét pörgette a makkomon, kézzel verte közbe szívta én is besegítettem csípőből toltam a szájába, kézzel vertem hát egy negyed órát biztos szopott, élvezni ,élveztem .....nagyon jó volt ahogy a farkammal játszott na és nézni sem volt kutya hogyan szopik de sajna a mennyei manna elmarad,aztán így a lelkesedésem is leengedte magát.Közben már az időm is lejárt. A fürdőben lemostam a parfümjének maradványait és Angelina utánam jött, még incselkedett velem az orom elé rakta csodás melleit, még egy kicsit megszopogattam őket,majd felöltöztem és távozás közben még az ajtóig értem minden helységben le smárolt, na én meg a melleket vettem kezelésbe és emlékül szopogattam,markoltam őket, mielőtt az ajtót kinyitotta volna még egyszer le ellenőriztem mindent a helyén hagyta-e,mellek,puncus,fenék,száj,nyelv, mivel a minden a helyén volt, így ki slisszeltem a szabad világba.

Elszámolás

Amit megbeszéltünk minden annyi volt és maximálisan teljesítette is.Több extrát is igénybe vettem. Sőt szerintem még egy kicsit sztahanovista is volt ,mert túl is teljesítette az elvárásaimat , azt hiszen Ő nem drága anyagilag/más értelemben amúgy igen drága teremtés/ csak sokba kerül.Viszont az ár arányba van a szolgáltatás minőségével.Maximálisan megérte.

Angelina, istennő szexpartner

  egyszervolt

Egyeztetés

Oltári régen nem voltam senkinél, gondoltam körülnézek mi a helyzet a régi játszópajtásokkal, és a lehangoló helyzet az volt, hogy már nem igazán érhetőek el. Így az igényeimnek megfelelő paraméterekre rászűrtem, és a régóta szokásos, de valamiért soha meg nem látogatott találatok mellett Angelina lényegében új potenciális célpontként jelent meg, és rögtön az első helyre ugrott. Bár egy beszámoló nekem nem beszámoló, jó megérzésem volt a hirdetéssel kapcsolatban így vettem is a telefont és rácsörögtem. Rögtön sikerült vele beszélnem, meglehetősen jó kedvében találtam, éppen a kutyájával énekelgetett, és közben kedvesen tájékoztatott mindenről. Meg is beszéltük a randit másnapra, és izgatottan vártam a továbbiakat.

Megközelítés

Hát a helyszín elhelyezkedése BKV-val csillagos 5-os, autóval rémálom, az utcába eleve behajtani sem lehet, így a közeli Király utcai mélygarázsban hagytam a paripát, és pár perc sétát követően már az épület előtt is voltam.

Helyszín

Maga az épület egy régebbi típusú bérház, bár az udvarig nem jutottam el, mert a földszinten hál Istennek rögtön egy jobbossal diszkréten el lehet tűnni a tekintetek elől. A lakás maga teljesen rendben van, nagy, tágas, de hogy őszinte legyek elég hamar elvonták a figyelmemet, így a berendezést, meg úgy általában a részleteket egyáltalán nem volt lehetőségem megtekinteni. Vagyis lehetőségem éppen lett volna, de érkezésem már nem.

Hirdető külseje

Ugyanis Angelina tényleg maga a tünemény, elképesztően csinos, bomba alakkal, szép arccal, gyönyörűen vágott szemekkel és ennek köszönhetően iszonyatosan izgató tekintettel. A feneke világbajnok, nehezen vettem le róla a kezeim, a cicik pedig megfelelő jelzőkkel nehezen írhatóak le, úgy összességében Angelina megjelenése sokkal de sokkal jobb, mint a képeken, pedig hát azok sem éppen rosszak. Na szóval ahogy ezt az összhatást magam előtt láthattam, tudtam, hogy a "visszatérésem" nem lesz sikertelen, vagy éppenséggel rossz élmény. Egyébként magassarkúban, illetve bugyiban és melltartóban fogadott, a cipőjéből hamar ki is bújtattam, hogy eltüntessük azt a felesleges +10 centit.

Action

Na itt nyilván lesz fanyalgás, mert nem fogok pornónovellát ide kanyarítani, inkább Angelina hozzáállására hegyezném ki a beszámolót. A "de mégis mit csináltál vele" kérdések kielégítésére legyen elég annyi, hogy a tevékenyésgünk a francia nyelveterület keményebb vidékein játszódott leginkább, falnál állva, térdelve, fekve, ülve, tükör előtt, ahogy éppen jött. Az élmény fantasztikus volt, Angelina nem hogy mindent megtett hogy élvezzem a vele eltöltött időt, de imádja, és élvezi amit csinál, ez az első pillanattól kezdve látszott. És hát a helyzet az, hogy ennél még tovább is sikerült jutni, mert sikerült kihozni belőle az igazi állatot, ami hölgynél talán kicsit hülyén hangzik, így az a vadállat legyen mondjuk vadmacska. De ez a vadmacska nem afféle gombolyaggal pacsmagoló felidegesített házicica, hanem, a félhomályból rádtámadó párduc ami szétszed egy pillanat alatt. Kegyetlen volt. És ezzel úgy elment az idő, hogy a következő alkalomra is hagytam bőven tennivalót, a menüsor igen hosszú, és csak az elejéig jutottam.

Elszámolás

Első alkalommal találkoztunk, így a szokásoknak megfelelően előre kisasztalra. Maximálisan megéri.

Angelina, istennő szexpartner

  nyelvész85

Egyeztetés

Délutáni órákban kerestem, pár csörgés után felvette. Épp utcán volt, úgyhogy keresett egy félreeső részt, és kedvesen tájékoztatott. Másnap délutánra kértem időpontot, ami neki is megfelelő volt.

Megközelítés

V kerület, BKV szempontjából ideális, elég sok minden jár a közelben. Én például a 11 kerületből jöttem, 25 perc alatt oda is értem. Nagyon könnyű oda találni, a térképen megadott hely egész közel van.

Helyszín

Régi építésű belvárosi lakás, nagy terekkel, megfelelően berendezve. Az a bizonyos szoba is tágas. Fürdő felújított, tiszta, tusfürdő választék nagy.

Hirdető külseje

A képek nem hazudnak. Bomba nő, és az arckitakarástól sem kell tartani, nagyon szép. Melltartó, bugyi, magassarkú kombinációban fogadott, így pont jó magasságban volt hozzám. Nekem legjobban a haja és a feneke jött be, de a mellmániások sem csalódhatnak. Finom parfümöt használ.

Action

Zuhanyzás után a szobában állva kezdtünk ell csókolózni. Nem vette le a magassarkú cipőt, így pont abban a magasságban volt, hogy nem kellett lehajolni hozzá, mert egyébként elég magas vagyok. Csókja fenomenális, nem az a visszahúzódó, egyből dugja a nyelvét a másik szájába, hogy az belefullad :D. Közben harapdálja az ember száját. Elkezdtünk az ágy felé araszolni, közben levettem a melltartóját, és elkezdtem a melleivel játszani, miközben ő biztat, hogy "szopikázzam". Az ágyra feküdtünk, közben levettem a cipőjét, nehogy baleset történjen. Felváltva csókolóztunk, és szopogattam a mellbimbóit. Pár perc múlva elindultam a puncija felé pár puszit szórva a hasára. Miután megszabadítottam a bugyitól, igen szép látvány tárult elém. Elkezdtem hát a ténykedésem. Mivel ez volt az első találkozásunk, még nem tudtam, mit hogy szeret, de jelezte, hogy azt szereti, ha a csiklójával foglalkoznak. Finoman kezdtem, apró sóhajok hagyták el a száját, miközben kezünk összefonódott. Jól nedvesedett, nem csak én, ő is élvezte. Kb 15 percig tartott, és elélvezett. Megköszönte, és jelezte, hogy most ő jön. Egy kicsit játszadozott a mellbimbóimmal, majd elkezdte a francia leckét. Először a golyókkal incselkedett, majd változatos technikát használva, hol teljesen bevéve, hol a nyelvéhez csapkodva ügyködött. Nagyon élveztem, de szerettem volna már a puncikája ölelését érezni, így gumit kértem. Lovaglással kezdtünk, mit szintén változatos tempóban s módban művelt. Hatalmast élveztem, és megdicsértem, mire ő azt mondta, hogy ez még alig mutatott valamit a tudásából. Pihenés képen beszélgettünk erről-arról, közben öleltük egymást. Az első menet és ez igen barátnő feelinges volt. Második menetet ő kezdeményezte csókokkal, majd újra nyelvel kényeztettem, de most erősebben, amit érezhetően jobba élvezett, közben mozgatta a csípőjét, simogatta a melleit. Érzésre most hamarabb a csúcsra jutott. Ezután megint elkezdett szopni, majd kérte, hogy dugjam meg hátúról. Közben szavakkal biztatott, hogy keményen toljam, és jelezte, hogy csapkodjam a fenekét, majd hátra dobta a haját, gondoltam azért, hogy durvuljunk :D, így elkezdtem húzni, persze csak finoman, így első alkalommal még az amber nem tudhatja, hol a határ ;). Látszólag tetszett neki. Ezután fordulást kértem, és szemből hatoltam be. Csókváltások közepette ebben a pózban ért a második vég. A második menet igazi pornó feelinges volt.

Elszámolás

A bővebb infóból minden kiderül. Első találkozás révén előre kérte, kitettem az asztalra és távozásomig ott is maradt.

Anetta Angel, felejthetetlen szexpartner

  félórás_vendég

Egyeztetés

Az oldalról hívtam. Második próbálkozásra felvette. Megbeszéltük amit ilyenkor szokás, aztán megtaláltuk a megfelelő időpontot is. Megkaptam a címet és hamarosan indultam is hozzá.

Megközelítés

A parkolást el kell felejteni. Komolyan. Az utcába csak engedéllyel lehet behajtani, az meg szerintem csak kevesünknek van. Viszont a tömegközlekedés kiváló! Busz, villamos, troli és metró. Mindegyik csak 5 perces séta, de lehet még annyi sem.

Helyszín

Régi bérházban fogad. Szívesek is nyugodtan mehetnek, nem kell emeletet mászni. A bejutás teljesen diszkrét. A lakásból csak a konyhát, a fürdőt és a szobát láttam. Ezekkel semmi gond nem volt.

Hirdető külseje

Egyértelműen ő van a képeken, de egy pici utómunka van rajtuk. De nem vész, élőben is kedves a hölgy, bár elég szókimondó. Ez kiderült, amikor mesélt egy sztorit. De ezzel semmi gond, én is hasonló típus vagyok. A szemei nagyon szépek és a mellei megérnek akár két misét is.

Action

Fürdés után letettem az asztalra a borítékot, amit egy mosollyal és köszönettel nyugtázott. Franciás felvezetést kértem mélytorokkal, és szexet a végére. A franciája nagyon jó! Eddigi legjobb francia, amit kaptam. Tudja használni a száját és a nyelve is igencsak játékos. A zacsikat kitüntette figyelmével. Bő nyállal szopizik, még meg is köpködi a farkamat néha. Volt szemkontaktus is, ami nagyon izgató volt számomra. A mélytorok rendesen az, nemcsak félig veszi be. Közben csókolóztunk is és a melleire is szántam némi időt. Élvezet volt birtokba venni a cickóit, rendesen reagáltak a kényeztetésemre. Finoman ujjazni is lehetett, azt is élvezte. Aztán eljött a gumihúzás ideje. Ha már a hátamon feküdtem, nyeregbe pattant és meglovagolt, de rendesen. Pár perc után éreztem, bajok lesznek, ha nem figyelek oda. Kértem, forduljunk kutyusba. Míg ez megtörtént, nyertem egy kis időt. Aztán ahogy behatoltam hátulról, ez az idő egyből el is veszett, szinte ott folytattam, ahol a pacizásnál abbahagytuk. Nem telt bele 10 perc sem, és teleélveztem a gumit. A hátára hajolva lihegtem pár percet, majd óvatosan kihúztam még mindig kemény farkamat vigyázva, nehogy lejöjjön a gumi. Gyors tisztálkodás és öltözés után még a konyhában beszélgettünk, ahol megkínált egy üccsivel és egy kis csokit is kaptam az útra.

Elszámolás

Kicsit tartottam a félórás progi árától, mert nem kevésért méri az idejét, de kellemesen csalódtam. Szinte mindent az alapban vállal, csak kevés extrája van. Már az idő rövidsége miatt sem extráztam, csak az alapokból választottam. Szóval nem kevés amit kér, de meg is adja érte az elvárt élményt.

Anetta Angel, felejthetetlen szexpartner

  Andel1991

Egyeztetés

Először is bővebb infót kértem az adatlapján, ez után már nem sok kérdésem maradt. Telefonon hívtam a randi napján, délelőtt. Egyből sikerült is elérni és aznap délutánra találni egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot. Kaptam pontos címet, ill. Anetta megkért, hogy fél órával a randi előtt még SMS-ben erősítsem meg a szándékomat. Ez meg is történt, majd kisvártatva megkaptam a kapukódot, szintén SMS-ben.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel közelítettem meg a belvárosi címet, így kényelmes volt. A cím ill. a bejutási információk pontosak voltak, így könnyen ment a megközelítés. Nem kellett várnom a ház előtt, nyomtam a kapucsengőt és rögtön be is engedett Anetta.

Helyszín

A lakás egy régi építésű belvárosi házban található szép nagy, tágas szobákkal. A higiéniára nem lehetett panaszom, szépen rendben van tartva mind a fürdő, mind a tetthely, ami a nappali, ahol ágy és kanapé is rendelkezésre áll. A fürdőben sokféle tusfürdőből lehetett választani és szájvízből is voltak alternatívák.

Hirdető külseje

Anetta külseje a képeknek megfelelő, nekem személy szerint nagyon bejön, hogy "van mit fogni rajta", nem tudom, hogy a cicik vagy a popsija tetszett jobban, nagyon szexi leányzó.

Action

A randi előtt 10 perccel kaptam az SMS-t a kapukóddal, már a környéken voltam, így pár perccel hamarabb csöngettem, de vendéglátom rögtön nyitotta a kaput, nem kellett várnom. A házon belül nagyon könnyű megtalálni a lakást. Anetta egy szexi blúzban, szoknyában, necc harisnyában és magassarkúban fogadott. Bemutatkoztunk, puszi, aztán Anetta kedvesen beinvitált, ahol le tudtam pakolni a cuccaimat, majd következett egy kis csókolozás és egymás tapizása a nappaliban. Ezután elkéreckedtem wc-re, majd levetkőztem és következett a fürdés. Ez a rész nagyon aranyos volt, Anetta, mondhatjuk, lefürdetett. Amíg én a kádban álltam és tusfürdővel mosakodtam, ő a kád mellől locsolta rám a vizet a zuhanyfejjel. Utána kaptam szájvizet, majd vissza a nappaliba és rendeztük a virágszálakat, ill. kaptam egy pohár vizet is.

Kaptam egy kis show műsort, ahogy levetkőzött nekem, majd heves csókcsata következett. Olyan szenvedélyesen és szexisen csókol, hogy ilyenben még nem volt részem. A nyelvét mélyen bedugta a számba, kölcsönösen szopkodtuk egymás nyelvét, nekem nagyon bejött. Majd jött a natúr francia, amit kértem, hogy szépen lassan, érzékien csináljon és így is volt, sokat játszadozott a golyókkal és szinte szerelmeskedett a farkammal, ahogy nyalta, puszilgatta, a nyelvéhez ütögette, majd mélyen - konkréten tövig - mélytorkosan szopta. Amikor éreztem, hogy közelít a vég, megkértem, hogy forduljunk 69-be, így is lett. Azonban ahogy megízleltem a punciját, ez inkább csak olaj volt a tűzre és beleélveztem a szájába.

Anetta gyorsan elintézte a tisztálkodást a fürdőben, majd mikor visszatért, megkérdezte, szeretnék-e egy masszázst. Ekkor még nemet mondtam és inkább kértem, hogy csókolózzunk tovább. Ez kisvártatva kölcsönös franciába ment át, amikor is édesen nyögdösött, de sajnos a csúcsra nem tudtam eljuttatni. Majd kértem gumit és kutyusban kezdtük. Hát első osztályú látvány volt, ahogy bepucsított nekem azzal a popsival, lassan is kellett kezdenem, nehogy a második menet rövidebbre sikerüljön, mint szerettem volna. Egy idő után azért rá tudtam kapcsolni és kicsit keményebben döngetni a szexi hölgyet. Ezután a sorrendre már nem emlékszem teljesen, de volt lovaglós és misszi is, majd átmentünk a kanapéra, ahol megint kapta hátulról és meg is lovagolt újra. Amikor kicsit lankadtam, szopizott egy pár percet, majd új gumit húzva folytattuk. A végén visszatértünk az ágyra, ahol szemből élveztem el, a gumiba.

A második menet után még volt egy szűk fél óránk, amit beszélgetéssel, ölelkezéssel és masszázzsal töltöttünk. Anetta mondta, hogy nem tanulta a masszázs mesterséget, mindenesetre nagyon jólesően megdögönyözte a vállamat és a hátamat. A végén már indultam volna, de nagyon kedvesen marasztalt, igazi barátnő feeling volt :) De azért nem szerettem volna húzni az idejét, így elmentem tisztálkodni, felöltöztem és fájó búcsút vettem Alettától.

Elszámolás

Szájba élvezést kértem, ami az adatlapján extraként van feltüntetve, de nem kért érte plusz virágszálakat. Ez nem tudom, hogy a kölcsönös szimpátia miatt volt-e, vagy azért, mert másfél órát maradtam, vagy az adatlap hibás, mindenesetre hálásan megköszöntem. Az elszámolás a telefonban megbeszéltek szerint történt, előre, de ez szerintem természetes első találkozón, ill. én eleve szeretem letudni a csokrot az elején.

Anetta Angel, felejthetetlen szexpartner

  houdini

Egyeztetés

Reggel telefonon próbálkoztam nála először és sikerült egyből elérnem. Délután 2 órakor tudott fogadni. Egyébként ő az a lány volt számomra, akit legrégebb óta kiszemeltem már, hogy valamikor mindenképp szeretnék eljutni hozzá, akire vártam a kedvező alkalmat és most végre a tettek mezejére léptem. Már akkor sejtettem, hogy ő egy nagyobb falat és nem csak úgy fáradtan kell beesni hozzá, hanem rákészülni. A telefonban is már nagyon jó volt vele beszélni. Kedves hangján az egyedi stílusa már átjött, ami által igazán megnyugtató érzés fogja el az embert, hogy a legjobb helyre fog érkezni :)

Megközelítés

Korábbi beszámolókból tudtam melyik utcába kell eljussak, ha hozzá szeretnék menni, így eleve számoltam azzal, hogy őhozzá nem autóval célszerű próbálkozni. Én mégis annál maradtam és a kiszámíthatóság és a kényelem érdekében parkolóházas megoldást választottam, ami ugyan nem olcsó, de nekem megért ennyit. Egyébként mindent kedvesen elmond a telefonban ő is, hogy ne érjen meglepetés.

Helyszín

Kedvencem a környék, mivel korábban érkeztem a kiszámíthatatlan forgalom miatt, pláne így most a karácsonyt megelőző őrületben, emiatt volt időm még a környéken sétálni. Rengeteg beülős hely, galéria, stb. olyan igazi belvárosi feeling. A ház maga kívülről felújításra érett, de a tágas lakás teljesen rendben van. Diszkrét a bejutás és mindennel tökéletesen felszerelt a fürdőszoba is.

Hirdető külseje

Anetta mivel rengeteg fotóval és köztük arcos képekkel is hirdet, így ilyen esetben nem lehet csalódás. A képeihez képest mindössze annyi az eltérés, hogy ott dominálnak azon képei ahol nyilván fotózásra készült smink, haj ami látható. Élőben most "hétköznapibb" volt ilyen téren a megjelenése, vagyis nem ilyen megcsinált díva, hanem egy kislányosabb külső. Öltözéke is ezt erősítő stílusú, egy rózsaszín összeállítás volt, de az hamar lekerült róla. Mindez persze nagyon szép nőt jelent, mert mint nő egyébként nagyon egyben van, nagyon jó testalkatú. Nem vagyok alacsony, de cipőben azt vettem észre, hogy elég magas is volt mellettem, a fotói alapján kicsit alacsonyabbnak képzeltem, de teljesen tökéletes, arányos, nőies a testalkata. A bőre mint a bársony, hibátlan. A melle pedig ha nem állna az adatlapon, hogy szilikon, én rá nem jöttem volna. Megcsináltatta ezek szerint, de igazán diszkréten és így egy igazi természetes jó mellű csajnak tűnik, mint akinek jól markolható, feszes, természetes melle van.

Action

Huhh, hát rá kellett pihenjek, mielőtt írok itt róla pár sort. Olyannak érzem magam utána, mint valami rovar fajta, ami élete fő attrakciója, egy hatalmas szex után egyből fel is dobja a talpát.
Keresnem kell a megjelenítés formáit, mert olyan tömény volt a találkozóm Anettával, hogy azt nehéz leírni. Könnyebb lenne felsorolni, hogy mi nem volt.
Olvastam hogy sokszor nagyon rámenősen tud fogadni és titkon reméltem leszek annyira szimpatikus neki, hogy kedvvel kapjam majd a csókokat tőle. Hát a lakásba való belépésem után ezzel szemben már majdnem kinyírt - mindkettőnket :) Úgy a nyakamba, azaz rám ugrott teljes testtel, hogy azzal egyből lerántott a földre, de ő esett volna hanyatt, én meg rá, így alig bírtam a sérüléstől megóvni és valamennyire megtartani a földre érkezésnél ott a kemény kövön. Komolyan úgy fogadott, mint egy feleség, akinek a férje épp akkor érkezett volna haza a frontról hosszú évek távolléte után. :)
Úgyhogy itt már sejteni lehetett, hogy nem egy átlagos találkozásra jöttem. Az egész randi alatt olyan volt, -mondtam is neki- mint aki atommeghajtású. A szobába érve vízzel kínált, majd egyből vetkőztetni kezdett. Nekem annyiban ez szokatlan, hogy nálam alap a fürdőben kezdeni, de őszinte leszek, erre is számítottam és direkt úgy terveztem a találkát, hogy a találkozásunkat közvetlen megelőzően léptem ki otthon a zuhany alól. Azt mondta ő megérzi az emberen, hogy kinek nincs szüksége helyben fürdésre. Így innen kezdve szóhoz sem jutottam, hanem szó szerint letepert és gyakorlatilag ő irányított. És ebben aztán olyan aktív idő következett, hogy megállás nélkül csak egymásba gabalyodva voltunk. Az órát abszolút nem nézte, nekem kellett többször jelezni, hogy nem akarok az idejével visszaélni. Szuper volt az a szex, amit lezavartunk az órán is szépen túlnyúlóan. Egész együttlétnek egy relaxációs zene ad még hátteret, ami által úgy érzi magát az ember, mintha a szultán háremében lenne, tiszta hipnózis, ahogy írja is az adatlapján. Amúgy nekem az jött le, hogy orálozás a totális kedvence, állandóan a szájában voltam, ugyanakkor kihasználtam, hogy én is kapjak belőle 69-ben. Ekkora adagban puncit talán sosem kaptam egyszerre, maratoni nyalakodás vette kezdetét. Hosszú idő után mikor már dugásra vágytam, rám jött és meglovagolt piszkosul. Továbbra is atommeghajtással, fáradhatatlanul csinált mindent. Egyetlen apró szépséghibája volt e ponton, hogy ekkor szerettem volna punciban elmenni és gyakorlatilag csak pár lökésre voltam tőle, amikor váltott, így nem mentem itt el. Álltam végig, mert hozzá kell az erő, és élveztem minden módozatot, amit művel velem. Fordultunk összevissza az ágyon, hol párhuzamosan, hol fordítottan fekve egymáson és amit egymáson értünk, azt izgattuk. Szerettem a melleivel is foglalkozni, a csodás cicik a tenyeremben, a szám a puncijánál, miközben alul ő foglalkozott velem továbbra is. Rengeteg pornósba hajló heves akcióval, de én próbáltam néhol kicsit hűteni a kedélyeket, amolyan barátnő feelingesre véve, így csókban is kicsit az egymás felfalását meghittebbé szelídíteni és a dugás tempót is lassabb fokozatra kapcsolni. Közben váltottunk ágy szélén, tenyerével a földön támaszkodó pucsítós doggyba, majd misszibe, majd újra jött a nyalakodás. Csókok közben folyamatosan, de még mindig nem mentem el. Ekkor kérdezte, hogy mit tudna ebben segíteni. Hát vagy kézzel tudtam volna elintézni, de mondtam újra puncit adjon és ismét lovaglóban rám jött. Na és ekkor a beállított érzéki tempóval lőttem a gumiba. Ezután sem ért véget, mert végig ölelés, csók, simi. Majd mindezek után közösen mentünk lezuhanyozni, ahol a kádban állva a forró víz alatt is végig incselkedően ölelt, csókolt. Komolyan nem térek magamhoz azokon ami ma velem történt. Egy férfi összes erotikus álma így valósággá válik egyetlen nő által, akkor azt nem lehet egyből felfogni, idő kell feldolgozni. De leginkább ismételni kell mihamarabb!

Elszámolás

Megismerhető itt előre a virágszálak száma, ami annyi, amennyi, mondhatni, hogy magasabb az átlagnál, de az élményhez mérten helyén van. Én magamtól a belépés után azonnal letettem az asztalra, hogy onnan kezdve ne is legyen rá gond.

Anetta Angel, felejthetetlen szexpartner

  pater

Egyeztetés

Telefonon hívtam, jópár órával korábban, mint ahogy érkezni kívántam és szerencsére meg tudtunk egyezni. Ekkor még nagyon visszafogottnak tűnt, jól kommunikál, de ragaszkodott hozzá, hogy mielőtt leütjük az időpontot a rószákról és a lehetőségekről is szó essen. Ez utóbbit majd a megfelelő részben kifejtem.

Megközelítés

A belváros totális közepe, ahova még autóval sem lehet engedély nélkül behajtani, pakorlni így csak messzebb lehetséges, sajnos autóval érkeztem. Vendéglátóm felhívta a figyelmem mind a korlátozásokra, mind pedig arra, hogy a közelben meg se próbáljak parkolni...elég időt hagyjak a paripa kikötésére. Javaslom a BKV, roller, gyalog, ..., a megközelítést, de pontos és könnyen megtalálható cím volt.

Helyszín

A ház kivülről nem a legjobb benoymást kelti, de a bejutás rém egyszerű volt, a kapun bentebb kerülve csak pár lépés és már bent is voltam az előszobában. A lakás szép, tiszta, rendezett, nekem túl volt sötétítve, de nem fogorvoshoz mentem:) Belépésem után átadtam egy kis ajándékot, cipő le és bentebb is voltunk. Elég sok szoba van, de véleményem szerint vagy ő (is) ott lakik, vagy csak ilyen jó nagy meghitt ingatlant talált. A szobába érkezve, kis hangulatfény, jó illatok fogadtak Anettával együtt. Először csak úgy bókolgattunk ide-oda, majd úgy lecsókolt, hogy azt hittem kiesek a gatyámból. Ezt a nem rövid, néha-néha túlzásba is vitt eseményt követően, leszerelt rólam minden texilt, majd meredező tagomat megmarkolva, berángatott a fürdőbe. Nem egy Rossmann által kínált bőség a tusfürdők száma, de szerintem bőségesen elegendő választási lehetőséggel. Vendéglátóm végig ott volt, dumált, emelte a vágyat és a hangulatot, ami nagyon cuki volt részéről.

Hirdető külseje

A képeknek így utólag teljesen megfelel, de életben sokkal barátnősebb, sokkal természetesebb, mint a fotókon. Egy magassarkúban fogadott, amit sokáig nem is vett(ünk) le a fehér combfix is maradt egy ideig. Bőre illata, bársonyos tapintása és érintésének csodája teljesen levett a lábamról. Vékony, formás, feszes popsi, igazi markolásznivaló csodálatos mellek.

Action

Zuhanyzásból visszaérve folytatta a fergeteges csókolási vágyának kielégítését, szerintem ettől indul be igazán !? Majd beforgatott az állólámpának arccal ( ezt nem is értettem, de nem ellenkeztem) és valami őrületes francia negyedóra vette kezdetét. Ezt olyan technikákkal és olyan odaadással és olyan mély, szembenézéssel adta elő, hogy egy jó idő után félbe kellett szakítanom legalább egy pár percre. Nem akartam egyből a játék végére érkezni. Ekkor jutott eszembe, hogy a telefonban elmondott vállalásai talán csak egy újabb szűrő volt, hogy így is meglátogatom-e, de jól tettem, hogy igen... Franciáját megszakítva az ágyon találtuk magunkat, ahol gondoltam megkóstolom én is őt. Épp, hogy belekezdtem, azonnal felpattant a szájával gumit húzott rám és elém térdelt. Az a látvány életem egyik legjobb állóképe lett. Kicsit alá nyúltam, hogy ellenőrizzem, hogy csúszós-e a terep, ami olyan volt, mintha egy vízesés nedvesítette volna idáig. Nem kellett több, bekísértem a velem egykorút a legmélyebb pontra. Ez olyan hatást váltott ki belőle, amit rég láttam, éreztem, egyszerűen egy őrült döngetést hoztunk össze. A következőkben meglovagolt, de olyan szinten, ami említésre nem, hogy méltó, hanem maga a tökéletesség. Végem is lett így sajnos. Szünetben újra a csókok kerültek elő, ugyanolyan átéléssel, majd nemsokára újra a rúdon cuppogot, amit nagyon jól tett. Mondtam is neki, hogy ez már sokkkkk nekem, de nyomjuk. Anetta felkacagot és úgy mélyre rántott a szájában, hogy pár percen belül tele is lőttem alaposan. Ami nagyon tetszett, hogy nem rohant szilvike segítségéért, sem a fürdőbe, hanem sanda mosolyával csak nevetgélt. Pár perccel később felfedte mosolygásának témáját: az utódot a szájában játszottak eddig, majd szétkente a mellein és kérte, hogy még egyszer...sajnos erre már fizikailag képtelennek mondtam magam, így simogatások és vége lett a szeánsznak. Újra együtt mentünk a fürdőbe, majd húzta az agyamat és a farkamat, hogy naaaa...légysziiii, de indulnom is kellett.

Elszámolás

Nem a pesti átlag, hanem annak szorzata, de az az élmény és odaadás is.

Anetta Angel, felejthetetlen szexpartner

  Majomcsapda

Egyeztetés

Egyszer hívtam fel telefonon, akkor meg is beszéltünk mindent - lehetőségek, virágszálak, stb. Másnapra meg is egyeztünk egy időpontban. Az adott napra kért megerősítő SMSt, amit el is küldtem, válaszolt is, hogy vár.
Kicsit késtem, de rugalmasan toltuk 15 perccel a kezdést.

Megközelítés

Deák tértől pár perc séta, parkolni szerintem csak messzebb lehet (én gyalog mentem), tömegközlekedés rogyásig.

Helyszín

Régi ház, régi lakás, hatalmas belmagasság. Előszoba, majd konyhán keresztül kis hallon át lehet bejutni a tetthelyre. Ott kényelmes franciaágy, tükör, kanapé, lágy zene.
A fürdőben minden tiszta, kád és zuhanyfüggöny, tusfürdők, szájvizek. A törölköző szép nagy. A szerv tisztítására intim mosakodó áll rendelkezésre, amely tisztítását A. maga végzi, közben milliméterről milliméterre alaposan megvizsgálja a szerszámot, elváltozások után kutatva.
Én átmentem, a teszten, úgyhogy áttettük a székhelyünket a baszobába.

Hirdető külseje

A képek a valóságot tükrözik. Engem minimál sminkben, az új képein látható farmer short +virágos felső kombóban fogadott, nagyon csinos volt. Amit a képeken látsz, azt kapsz. Ami a képeken nem látszik, A. szeme gyönyörű színváltós, kívül kékes, beljebb sötétebb zöld, hatalmas tág pupillákkal.

Action

Nem tagadom, A. beszámolói megfogták a fantáziámat, kíváncsi lettem rá. Nos, a várakozásaimhoz képest egy teljesen más, mégis nagyon jó randevút hoztunk össze. A fentebb leírt fürdésnél elvégzett vizsgálat után az ágyra heveredtünk, ahol hosszasan csókolóztunk. Nem csak maszatolás, hanem rendes, nyelves csókok, ráérősen, egymás szemébe nézve, egySZER-egySZER kis harapdálás, közben simogatás. Ezzel elég hosszan elidőztünk, majd A. elindult a műveleti területre. Hát kérem, itt nincs kecmec, hanem A. odabújik, gyönyörű szemeivel rád néz, majd HAMM! Közben nyelve folyamatosan pörög, nyáltermelés a maximumon, rá sem kell húzni, mert nyeli magától, néha ritmust vált, kiveszi és a nyelvéhez veri, majd ismét rábukik. Pillanatok alatt felkeményedtem, de nem sietett, ott tartott az élvezés közelében, a végén (20-25 perc után) egy hatalmasat élveztem a szájába. Akikhez eddig szerencsém volt, azok között ez a szopás mindenképp dobogós helyre érdemes.
A. annyira kiszívott, hogy rövid ideig minden cselekvésre alkalmatlan lettem, de szép lassan összeszedtem magamat. Mindketten láttuk, hogy aktus most nem lesz, így kis masszázzsal és A. laza franciájával múlattuk el a hátralévő időmet.

Utána zuhany, könnyes búcsú.

Elszámolás

Mikor megérkeztem előre kérte, kiraktam a polcra, végig ott maradt. A végén vissza akart adni az aktus hiánya miatt, de nem hagytam, hisz az időt kitöltöttem.
Az ár magas. Szájbaélvezéssel még magasabb, a popsi még ehhez plusz (ez utóbbit nem vettem igénybe). Mégis azt kell hogy mondjam, megéri. Hetente biztos nem fogok visszamenni, de valószínűleg találkozunk még.

Angelina, felejthetetlen szexpartner

  Csakkukkolo

Egyeztetés

Már hétvégen kerestem, de ki volt kapcsolva, ahogy hétfőn is egész nap. Kedden délelőtt baragoltam az oldalon és láttam, hogy online. Rögtön felvette, sikerült közös időpontot taláni és hamarosan nála voltam.

Megközelítés

Astoria és a deák között, BKV-val a legegyszerűbb, de kocsival se bonyolult, leszámítva a parkolást, de a belvárosan ezen nem kell meglepőni.

Helyszín

Régi építésű polgári ház, a lakás felújjított. Szerintem ketten voltunk csak. A hálószoba hatalmas, ágy és kanapé is van, illetve egy nagytükör is segíti a vizuális élményt. Célnak is abszolút tökéletes.

Hirdető külseje

Az egyik korábbi besziben cicalánynak nevezte egy kolléga, tökéletes hasonlat. Gyönyörű, szexi lány, a képek visszaadják a látványt élőben is. Nagyon nagy szemei vannak, kékeszöld színű, végig tartja a szemkontaktust, ajkai csodásak, csókra hívogatók. Nyaka vékony, válla kecses, mellei nagyok és kerekek, kemének, tapintásnál nem érződik, hogy szilikon, csak ráfogsz rendesen. Mellbimbói nagyon szépek, picik és jól reagálnak a kényeztetésre. Hasa lapos, dereka karcsú, feneke kicsi és kerek, hosszú szexi combokkal. Bombázó a lány.

Action

Belépve egyból egy hosszú szájrapuszival fogadott, amiből nyelvescsók lett. Cicásan bújt hozzám, simogatott rögtön. Rendeztem előre az ajándékot. Folytattuk a hálóban a csókolózást, majd segített leöltöznöm és a fürdőbe vezetett.

Gyors zuhany után az ágy előtt csókolóztunk és ölelkeztünk, nyelve pajkosan járt a számban, látta a reakciómból, hogy bejön nagyon, többször is tövig átdugta a számba nyelvét, puszilta, csókolta, nyalta a fülem tovább izgatva engem. Levettem róla az egyberészes ruhát, melltartó nem volt rajta :). Egyből a melleit kezdtem simogatni, csókolni, ő pedig belenyalt a fülembe. Bugyi is lekerült majd az ágyra térdelve csókoltam tovább. Ő már indult volna franciázni, de mondtam, hogy én szeretném először Őt nyalni. Nyakától végigcsókoltam a testét, majd finoman kezdtem puncija kényeztetésébe. Finoman nedvesedett lágy nyelvmozdulataim után, így fokozni kezdtem a tempót. Közben simogatott, szemezett velem, majd felhúzott magához és lesmárolt. Kértem, hogy térdeljen a tükör elé és nézzük azt a kényszerfranciát. Először a golyóim nyalogatta, szopogatta, majd finoman a farkam nyalta, majd csak a makkot, végül lágyan szopni kezdte, ami nem tartott sokáig, rögtön magától tövig bevette és öklendezésig lent tartotta. Innentől ráfogtam a fejére és néha irányítottam, de Angelina magától kényszerezett, nekem annyi dolgom volt, hogy élvezzem és nézzem. Párszor ütemesen dugni kezdtem a száját pihenés képpen, de nem volt rá szüksége, mert újra és újra a hasamon koppant a homloka, játszi könnyedségel nyelt el engem, igaz nem cappys üveg van a lábam között. Magam mellé állítottam lesmároltam és gumit húztunk az ágyon, missziben kezdtünk. Mondanám hogy szeretkeztünk, de nem sokáig tartott ez sem, mert őt is engem is elkapott a hév és ütemesen dugtam a punciját. Végig szemeztünk, smároltunk, mellét fenekét markoltam. Majd kértem, hogy tegyük a popsiába. Pici síkosítás után missziben hatoltam a popsijába, lassan kezdve, míg befogadott szépen, amint éreztem hogy bent vagyok rendesen, Ő is kész rá, fokoztam a tempót, míg életem legvadabb, legcsattogósabb análszexébe csapott. Mikor úgy láttam, mintha fájna neki lassítottam és kérdeztem h fáj, dehogy, mondta, csináljam, nekem pedig nem kellett kétszer mondani. Óriásit élveztem a popsijába. Életem legjobb análja volt ez.

Segített a gumit levenni, mellém bújt, csókolt, szinte dorombolt, a hátam simogatta de hamar újra éledezett a farkam. Feltérdeltem, hátradőlve a vádlimra, újabb smárolás majd a farkamra bukott, bőnyálasan, mélytorkozott nekem, majd újra gumit húztunk és meglovagolt. Itt nem találtuk igazán mi a legjobb mindkettőnknek így kutyusba fordultunk. Ő széles terpeszben, mögé térdeltem és a punciba csúsztam, csípőjére fogva kezdtem dugni, ő pedig hasalva hátra fordult félig, hogy egyik mellét elérjem és lássuk egymást, majd megmutatta hajékonyságát, törzsét felém fordította, felegyenesedett, végig a szemembe nézett én pedig egyre vadabbul mozogtam benne. Markoltam a melleit néha, elkaptam a nyakát, majd újra két kézzel a csípőjét fogva húztam magamba és teleélveztem a gumit. Óriási numera volt.

Gumi eltávolítása után kaptam egy szuper masszázst, majd hátra fordultam, Ő újra leszopott keményen. Gumi fel, és misszi punciba. Kéjesen megkérdezte, ugye megdugom még a popsiját még? Erre nem lehet nemet mondani, kutyusba hatoltam a popsiba síkosítás után, Ő hasalt az ágyon. Amint befogadott magasabb fokozatra kapcsoltam és vadul keféltem a csodás popsiját, míg újra teleélveztem a gumit.

Maradt még egy kis időnk, 4. Menetre már nem lettem volna képes, így összebújtunk és beszéltettünk kicsit. Majd ötöztem, elköszöntem és távoztam.

Elszámolás

A BP átlag kétszerese, extraként kértem a kényszerfranciát és a popsit, szép nagy csokor de maximálisan megérte. Előre rendeztem, szóba se került utána.

Angelina, felejthetetlen szexpartner

  UncleJoe

Egyeztetés

Telefonáltam az elérhető időben, csak pár csörgést kellett kivárni. Még nem ismertük egymást, Angelina készségesen elmagyarázta, mire számítsak, és hova menjek. Le is vajaztunk egy két órával későbbi időpontot. A nagyon femme fatale-osan néző képek miatt eléggé meg voltam szeppenve. Mint kiderült, ez annyira átjött, hogy azt hitte, el se megyek. Pedig de.

Megközelítés

A Deák térhez és Astoriához is közel a mostani Mennyország kapuja. Persze, egyik adja a másikat, de ebbe most ne menjünk bele! Így aztán BKV-val a legegyszerűbb odajutni. Egyébként teljesen pontos címet kaptam, és az utca, házszám jó nagy betűkkel ki van írva, ahol kell. Ha sokkal előbb mennétek, és épp nem tombol az Apokalipszis, van egy csomó kávézó is a közelben.

Helyszín

Ahogy belépsz a házba, már ott is vagy. De csak szinte! Azért ne kezdjetek el a lépcsőházban levetkőzni! Hideg is van meg minden.
Egész nagy a lak, nekem volt egy kis labirintusos vibe-ja is. Egyébként otthonos és szép tiszta, aranyosan csajos hangulattal. Az akció a konyhán túli, tágas nappaliban zajlott egy jó nagy ágyon, rajta friss törölköző és annak látszó ágynemű, kényelmes párnák. Függönyök behúzva, de jó fények voltak, belépve már szólt a zene valami elég kúl hangrendszerből. A lakásban egyedül voltunk. Lógtak a polcokon egész pikánsnak látszó segédeszközök (most konkrétan csak a fenekelőre emlékszem), de ezek engem annyira nem hoztak soha lázba. A gyorsan feleslegessé váló ruhadarabokat a rökamién lehet elhelyezni. A fürdő is csillog-villog, kádban zuhanyozhatunk masszív zuhanyfüggöny mögött, az eszközpark, mint tusferedő és szájvíz műanyagpoharakkal épp elég és kellően választékos. Gigantikus méretű és jó puhaságú törölközővel szárítkozhatunk.

Hirdető külseje

Na, végre ide is megérkeztünk, ugye! Angelina már az ajtóból kikandikálva várt, hogy véletlenül se tévedjek el. Már itt elért az első meglepetés. Sok kép alapján egy ilyen kicsit vamposan vadító vadvirágra számíthatunk, de én (ekkor még, az elején), egy nagyon szerény, és persze nagyon csinos, magából kislányos bájt árasztó (de szexi, és nem olyan pedós értelemben) macskanővel találkoztam, aki innentől kezdve folyamatosan szemezett velem, és hát gyönyörű macskaszemei vannak, nem is akarsz többé máshova nézni. (Előre is bocs, de a cicahasonlat még sokszor előkerülhet.) Annyira nem emlékszem az outfitre, de szexin elegáns volt. Volt mit levenni később. Hosszú, egyrészes ruha, alatta szexi combfix, később előkerülő ferraripiros fehérnemű és felhőkarcolónyi magassarkú, ami gyorsan lekerült, hogy beszélhessek hozzá egyenes nyakkal. Olyan volt, mintha egyszerre izgulna, másrészről viszont baromira örül annak, hogy végre megérkeztem, ez utóbbit többször említette is.
Szóval kinézetre a képek alapján objektíve nem érhet meglepetés, azt leszámítva, hogy a végzet asszonya helyett egy mámorítóan kis édes virágszál fogad. Tehát azokat a képeket vegyétek inkább alapul, ahol olyan szendén néz ránk vissza. A hozzám hasonlóan mellesek kedvéért elárulom, hogy a keménységen és talán azon, hogy nem annyira érzékeny a cici, valamennyire érezhető a szilikon, de látványra a valóságban is nagyon szép és arányos cickókkal találkozhatunk.

Action

Bemutatkozás után kicsit néztük egymást, majd odajött, és kaptam egy hosszú és gyengéd szájrapuszit. Mintha hazaértem volna nemlétező barátnőmhöz. Bekísért a szobába, aprólékos gondossággal felmérte, mennyire vagyok elégedett eddig a körülményekkel, nemkülönben ivási igényeimmel, nagyon ( de tényleg nagyon) kedvesen kérte, hogy az ajándékot helyezzem az asztalra, amit egyébként is már akartam elővenni, és érkezett a vizem. Nehéz volt elindulni a fürdőbe, mert indulás előtt megint ölelkezve csókolózni kezdtünk (egyelőre még nyelv nélkül, de valahogy mégis egyre odaadóbban). Visszatértemkor kezdetét vette egy szinte soha véget nem érő előjáték, ahol szájvizezésemet követően már a nyelvek is beszálltak a csatába. Sokaknál olvashatjuk a „bújós kiscicád leszek” című reklámszöveget. Angelinánál ugyan nem bukkan fel ez a formula, de róla enélkül is eszembe jutott ez elég sokszor. Ő egyszerűen az, egy bújós kiscica. És ez nemcsak a folyamatos bújásra, finom füledbenyögésekre utal, hanem arra is, hogy már-már a képtelenség dimenzióiba sorolható, hogy Angelina minden egyes mozdulatot a lehető legszexisebb módon hajtott végre. Általában nem gerjedek az animálszexre, de Angelina rábírt.
Szóval a végtelen előjáték közben szépen lassan levetkőztettem, egyszer letérdeltünk, majd újra fel, az ágyra telepedtünk, ahol Angelina még eggyel feljebb tekerte a búj-o-métert, csutkáig. Kedvenc momentumaim közé tartozott, mikor egyszer-egyszer szupersebességre kapcsolva gyakorlatilag felfalta a számat belülről, vagy mikor hasonló hevességgel fülembe nyalintott. Mikor már kezdtem az őrület határára kerülni, megkérdezte, megkóstolhat-e. És hát ugye férfiember két dolgot nem utasít vissza, a szopást és a pénzt, hát nagy duzzogva belementem. Ne feledjétek, a szemezés továbbra is tart, és itt sem szakadt meg. Nagyon lassan és finoman, bőséges mellbimbóizgatás után jutott el kobrettihez, akit végigpuszilgatott, meg-megnyalintott, majd végül bekapott, és kezdetét vette a bólogatás, mely során szóba került a nyilvánvalóan bombasztikus ízélmény is. Itt azért adok csak négyest, mert valami hiányzott, de nem tudom, mi, viszont elég botorság lenne rossznak nevezni. Természetesen itt is úgy fordult, hogy folyamatosan elérjem a ciciket és a kókemény (köszönjük Fekete Pákónak) popókultúrát. Ezután félreérthetetlen jelét adtam annak, hogy neveltetésem szerint ha valamit kapok, azt mindig viszonzom is, mire elhangzott a kérdés: „Szeretnél kinyalni?” Férfiember három dolgot nem utasít vissza…
Egy nagyon szép, zárt puncival néztem farkasszemet pillanatok múlva. Sajnos annyira transzban voltam végig, hogy nem tudom megmondani, fazonírozott vagy kopasz volt-e, mindenesetre zárt, és nyelvmunkám hatására egyre inkább nyiladozó és nedves. Egyébként talán ez volt az egyetlen olyan játékunk, ahol nem szemeztünk, a magam részéről talán nem kell magyarázni a szemtengelyferdülés veszélyeit, Angelina pedig (reményeim és a látvány szerint) elmerült az élvezetekben. Hosszú és kitartó munkámnak meg lett az eredménye, Angelina egyre hevesebb és egyre hangosabb nyögésekkel, egyre erősebb szorítással jelezte, hogy célba értünk (hirdetőknél én itt mindig kételkedem, ezúttal se lehetek teljesen bizonyos, de nagyon meggyőző volt a folyamat, amit érzékeltem). Kaptam kedvesen dicsérő szavakat, majd újabb csókcsata után hogy-hogy nem, de szóba került, hogy megdugnám. De előbb vett egy újabb kóstolót (ezúttal bejátszott a vadító mélytorok is, belőlem tényleg minden elmerült), majd szuperszexi mozgással elővette a gumit, de még mindig kínzott, nem húzta fel egyből, még hátra volt egy bújós csókcsata. Aztán szájjal felhelyezte, és újabb hidratálás után javasoltam egy lovacskázást. Ismét a kínzó fokozatosság jegyében fogadott magába az az isteni melegség. Szenvedélyes szeretkezés vette kezdetét, teljesen elmerültünk egymásban, egyre inkább kezdett szexuálisan romantischhá válni a helyzet, majd végül kiürültem. Angelina még lekísérte az utórezgéseket, kicsit élvezkedett rajtam, majd biztatva, hogy csak pihenjek és engedjem el magam, és ellenőrizve, nem vagyok-e allergiás a nedves törlőkendőre (tényleg mindenre figyel), letisztogatott. Persze ezt is olyan mozdulatokkal, ahogy csak egy szexistennő teheti.
Majd összebújás, beszélgetés (itt már egészen feloldódtunk mindketten, ezt is különösen élveztem), csókok, tudjátok… ám erre nem maradt sok idő, nagyon hamar új erőre kaptam, ezt Angelina is érzékelte, és újra hevesedő csókok majd nyálas nedvesítés és felöltöztetés után misszibe fordultunk, és egyre vadabbá váltunk mind a ketten. Természetesen hátulról is ki kellett a tornát próbálni, itt is pillázott rám hátrafelé, feltérdelt, hogy bárhol és mindenhol markolhassam és csókolhassam, hajhúzás, popócsapkodás, mely közben végig biztatott, előtört mindkettőnkből a vadállat, majd végleg kisültem, de itt sem akart még jó pár pillanatig kiengedni magából.
Ezután hosszantartó, szinte már romantikusan ölelkezős beszélgetés vette kezdetét, sokat nevettünk és magánéleti témák is szóba kerültek az imádnivalóan krézi cicussal. Beszéltünk a „hirdetői szakmáról” is, vagy hogy hogyan és mennyire valódi ez a helyzet, és még ennek ellenére vagy talán éppen ezért is úgy éreztem, mintha financiális befolyás nélküli találkozón lennék. Angelina sokáig marasztalt is, nekem pedig ilyenkor eltűnik az időérzékem, így a korrektség jegyében el kell mondanom, hogy szándékomon kívül, ám cseppet sem bánva a megbeszélt időnél valamivel tovább maradtam, de az már titok kell, hogy maradjon, hogy mennyivel. Majd elvonultam feredőzni, ahova sajnálatomra már nem tartott velem, talán az időtúllépés miatt sem. Aranyos köntösébe burkolózva búcsúzott, nehezen szakadtunk el egymástól (kölcsönösnek éreztem), és még búcsúajándéknak egy banánt is kaptam, ha a csókok nem tartanának ki hazáig.

Elszámolás

A baszobába kísérésem és a vízmegkapásom közti mintegy fél percben penderítettem a csokrot az asztalra egy sztenderd postai borítékban egy nagyon finom felszólítás után (bár Angelina nyitott kapukat döngetett, épp akkor akartam magamtól is rendezni a dolgot). A számértékek legtöbbünk számára látszanak, mondjuk úgy, hogy VIP-kategória, de azt hiszem, hogy a cserébe kapott varázslat és vendéglátás is az. Másfél órára fizettem elő, extrákat nem kértem, mert azért én sem szarom a bankókat, de nagyon megérte.

Angelina, felejthetetlen szexpartner

  Kobiak

Egyeztetés

Ez egy nehézkesebb pont. Telefonon úgy ahogy elérhető. Az oldalt ritkábban használja. Kitartást igényel szerintem az egyeztetés, de úgy gondolom mindenképpen megéri!!!
Párszor beszéltünk telefonon és sikerült szerencsére egy randit is összehoznunk!

Megközelítés

Belváros közepe. Autóval katasztrófa, parkolás szinte megoldahatatlan, nekem hatalmas szerencsével sikerült viszonylag közel találni helyet. Parkolás fizetös.
Bkv-val kánoán. Metrók, villamosok, buszok közelben.

Helyszín

Engem ez annyira nem szokott érdekelni, kb annyira, hogy tisztaság legyen és ne döljön rám a ház.
Belvárosi régiépitésű ház. Körfolyosó, de a lakás a földszinten van. Belülröl tiptop felújitva! Fürdő nagy, tiszta, rendezett, kb 20fajta tusfürdő, friss kellemes törülköző.
Tetthely egy nagy szoba. Asztal, zene, kanapé, franciaágy, tükör amit csak akarsz! Számomra perfekt volt!

Hirdető külseje

Szerintem képek száma elegendő. Volt arcképes is. Sok a retusált kép, de a csalódás kizárt!!!
Magas vékony lány, szép arc, megfelelő smink. Mellek szépek pont illenek hozzá. (Mestermunka) Popsi formás pont ütni-vágni ühhmm akarom mondani paskolni való! :)
Van minimális tetoválás is, de nem zavaró. Nekem különösen nem mert szeretem.
Vigyázni kell nagyon mert az ártatlan mosolygós kislányos arc mögött egy igazi sub/perverz dög rejtőzik!!!
Nekem az egész nagyon bejött!

Action

Azzal kezdeném, hogy a randi istenő besorolású, csak alacsony kis kadét rangom miatt ilyet nem adhatok.

Rövid ideig vagyok Magyarországon, és e rövid idő alatt mindenképpen szerettem volna kicsit "mocskolódni"! :)

Voltak célpontok és ezen a listán előkelő helyen volt Angelina.
Rövid szabadidőm alatt próbáltam szervezkedni, de majdnem kudarc lett az egész mert épp senki nem ért rá(m). Szerencsémre Angelina kis kitartás után felvette, és kb egy óra múlva nála is voltam. A gyengémet a titkárnős "felszerelést" kértem, hogy abban várjon amit hibátlanul teljesitett.

Akik erotikus csöpögést szeretnének olvasni kérem őket lapozzanak...

Szóval megérkeztem...
Titkárnőm ajtót nyitott, kezet nyújtott. Én kis butus azt hittem hivatalos lesz a randi, de a kéznyújtásból kb két másodperc után csókolozás, tiz másodperc után hatalmas nyelves csókcsata lett. Csókja hibátlan, vad, nyelves, érzéki stb stb.
Szerepjátékra nem készültem, sub/perverz szopatásra ilyesmikre igen. (Azért irom igy mert úgy gondolom igy kell irni mert az volt.)
Megkérdezte megfelel-e a ruhája ami tűsarkú/börszoknya/top/combfixből állt...hát én is álltam tőle...!
Mondta, hogy ha ő a titkárnő akkor én leszek a főnök?!?! Lehet ennek nemet mondani...na és akkor itt kezdtek lassan eldurvulni a dolgok.

Elmentem tusolni.
Kérdezte: - mit hozhatok a főnökúrnak amig fürdik?
Mikor visszaértem a tükör elött ült és kényeztette magát bugyi nélkül. (Ez itt derült ki, hogy nincs rajta.)
Mondtam neki ez még kevés lesz az előléptetéshez...
Mondta, hogy tudja, de mindent megtesz majd érte!! (Hát be is tartotta)
Odaálltam elé és elkezdett ismerkedni a Főnökkel. Puszolgatta, nyalogatta, szépen kényeztette. Nyalta a golyókat, csókolgatta a farkamat majd szépen rábukott. Tökéletes volt már most is pedig még csak az út eleje volt. Szopott lassabban, gyorsabban, csak a makkot, majd hirtelen koppanásig, lenntartva majd vissza és előlröl. Volt fasszal pofozás kicsit meg fasszal "fogmosás" is! Tetszett a helyzet! Szemkontaktus szinte végig ami kibaszott izgató volt! Közben kérdezte mit tehet még a fönök úrért?!
Na itt lassan de biztosan jött az a bizonyos lilaköd...
Megfogtam a haját és elkezdtem dugni a száját torkát, mindezt lassan, gyorsan, mélyen, lenntartva újra és újra. A Titkárnőm rendületlenül tűrte, söt mi több élvezte és kérte...! Mikor farkam kivettem épp a szájából akkor leköpte, nyálát csorgatta rá amit utána élvezettel lenyalt/nyelt majd folytatta.
A köd egyre sűrűbb és lilább lett....
Mondtam neki : - ez még kevés lesz az előléptetéshez, többet kell tenned érte! Válasz: - igen főnök értettem...
Itt újabb fokozattal feljebb kapcsoltam és elkezdtem rendesen baszni a száját... glug-glug-glug... előjöttek az első könnyek is és mindvégig szemkontakt...! Mint is mondhatnék jó volt...!!
Pihenés képpen nyalattam a golyókat jó nyálasan egyet-kettőt bekapva már már harapdálva szinte felfalva...! Mondtam neki lejebb nyald a seggem is..."igen uram, értettem..." hát... olyan seggnyalás volt, hogy iszonyat...!!!
Gondoltam jól jönne kis csere igy hátára fektettem és lábait magasba és nyaltam újjaztam kicsit. Közben kezem ujjaim elkalandoztak, melleit simogattam, egy ujj két ujj pinába majd seggbe is... ha netán nem volt elég nedves akkor 2-4ujjam a szájába torkába majd újra mindenhova...

Na itt jöttek elő a végleges lila viharfelhők mert azt mondta csak azt nem értem Főnök miért nem kötözött még meg/ki... :)
Bilincs nem volt de lánc és kötél igen, igy egy kötéllel hátrakötöttem kezét ami végig igy maradt!

Felálltam, ő térdre és újra kökemény mélytorok/gagging... tövig sokáig lenntartva már már öklendezésig, persze végig szemkontakttal.. kicsit bevadultam ami szerintem érthető igy gag-gag-gag után jól rányomtam a fejét és közbe az orrát is befogtam a végletekig...birta sőt mint mondta élvezte ő is legalább annyira mint én...kurva jó volt...és mindezt ujra es ujra...!
Ha épp nem volt a fasz a torkában akkor vagy kicsit fasszal pofoztam vagy köpködte vagy épp a seggemet nyalta vagy kicsit csókolóztunk!

Négykézláb parancsoltam, én hátamra feküdtem lábaim felemelve és ujabb seggnyalatás, szinte megdugott a nyelvével, és fényesre nyalta a seggemet :) arca uszott a nyálba amit fasszal letisztiottam majd ujra a szájába adtam! Élveztem, de nagyon.

Kicsit még lefektettem, kezei a háta alatt összekötve. Én mellé térdeltem. 2-4 ujjam torkában szinte a kezemmel dugtam, egy közben előkerült fekete broki a punciban tövig és egy két ujjam a seggében... és élvezte... nekem meg tetszett...!
Néha ráültem és dugtam a torkát, majd kicsit feljebb és ujabb seggnyalás...! Szuper volt!!!

Annyira élveztem, hogy ezeket a köröket forgattuk és a dugás nem is járt a fejemben...! Igazi gaggos szopatás orrbafogással, pihenés képpen seggnyalással számomra brutális... főleg, hogy néha kaptam ilyeneket, hogy "bazd a szám te mocskos állat..."
Mondhatni a gépszij ilyenkor már már kiakadt...!

Ez kb 50percig tartott és akkor térdre parancsoltam. Utolsó támadás... végső fokozatban végig mélytorok, orrbefogás... (biztonság kedvéért kérdés, hogy hova lehet?! Haj/szemen kivül bárhova) igy lövések szájba/arcra amit még végső lankadásig nyalogatott izlelgetett...! Kész voltam idegileg/fizikailag :)))
Majd eloldoztam és letusoltam.

Hosszabbitáson törtem a fejem mert dugás ide oda szintén hibátlan lehet, de időre kellett vinnem a kocsit szervizbe.
Pedig mondta, hogy jo lett volna egy nagyot baszni... hát mit mondjak, biztos jó lett volna...!
Utána még megkaptam, hogy szeriviz után visszajöhetnék baszni... sajnos ez szintén elmaradt, de számomra hibátlan volt minden, és ugye elmaradtak dolgok szóval mint a nagyképű terminátor mondaná... i'll be back...!!! :)

Elszámolás

Van bővebb info. Személyesen és telefonon mindenben részletesen tájékoztat. Mivel első randi volt előre kérte. Teljesen normális és korrekt volt minden. Jóval húzósabb mint az átlag, de az élmény is az!! Számomra maximálisan megérte!!!
Mint irtam biztos, hogy visszatérek!

Angelina, felejthetetlen szexpartner

  Felhőtlenphil

Egyeztetés

Néhány meghiúsult, lemondott időpont után gondoltam egyet és a régi kedvenceim után felhívtam Angelinát. Érdekes beszélgetés volt, érezhető, hallható volt, hogy mindennel foglalkozik, csak velem nem. A legkellemetlenebb volt, hogy a három napra előre javasolt kora délutáni időpontot jónak ítélte, de kérte, hogy hívjam fel aznap délben, és majd megmondja, hogy tud-e fogadni. Pár órával a várva várt találkozás előtt nem jó szembesülni azzal, hogy hiába a fodrász, pedikűr, manikűr, ünneplős szandál zoknival, mégis ugrik a randevú, ezért aztán pár hétre parkolópályára került az egyeztetés.

Teltek-múltak a hetek, rövid időre felkerültek arcok képek is (aztán jó részükre diszkrét homály ereszkedett), köztük a „Play it wild”, amiről nekem egy csomó izgalmas dolog eszembe jutott. A kételyeimet félretettem, a telefont elővettem és a rendelési idejének első perceiben felhívtam. A hang ugyanaz volt, de mintha mégis egy másik lány vette volna fel a telefont. Angelina kedves volt, cuki, jókedvű és türelmes, a matekról SMS-t küldött, amit én elfogadtam és késő délután ott voltam nála.

Az oldalon az üzeneteket nem, vagy csak nagy késéssel olvassa, VTR-t nem használ. A találkozásunkat nem előzte meg végeláthatatlan online petting, a legszükségesebb információkat megkaptam, az egymásra hangolódás élőben történt. Még pedig elég gyorsan és zökkenőmentesen. De erről majd lentebb.

Megközelítés

Angelika az V. kerületben, az Anyák megmentőjéről elnevezett utcában rendel, mely a Kossuth Lajos út felé egyirányú. A keskeny, forgalomcsillapított, zsúfolt utcácska valószínűleg nem a gépkocsival érkezők kedvence, üres parkolóhelyet nem láttam, ugyanakkor az Astoria és a Deák tér egyaránt könnyű sétatávolságra van, így a megközelítéssel és odatalálással nem lehet gond.

Helyszín

A ház a XIX. század végén épülhetett, a lakás beosztása magán viseli a századfordulós építkezési szokásokat. Berendezése azonban modern, tiszta. A konyha, ahol távozáskor megkóstoltam az általam vitt velkámsütiket, a vizesblokk, ahol tisztálkodtam, és a játszószoba, ahol a legmocskosabb dolgok java része zajlott egyaránt semmi kivetnivalót nem hagy maga után.

Számos tusfürdő, szájvíz a light-től a hardcore-ig, puha törölköző, zuhanyfüggönyös fürdőkád, száraz kilépő egyaránt pipa.

A lakás a vastag falaknak köszönhetően a kinti hőség ellenére sem forrósodott át, a légmozgásról ventilátor gondoskodik.
A nagy, és alacsony franciaágytól távol egész alakos tükör néz a szoba közepe felé, beállítási szögéből arra következtetek, hogy célja nem a moziélmény biztosítása, inkább… nem tudom mi. De van nagy tükör, ez tény.
Zene is szólt, nem tudom mi, de hogy nem a Despacito, az biztos.

Hirdető külseje

Angelináról jó pár kép látható az oldalon, az egyiken-másikon ráadásul az arc sincs kitakarva. A valóságoshoz képest legnagyobb hasonlóságot a mostanra lekerült, pillangós-sminkes, az utolsó, virágcsokorral mosolygós, és a nem tudom hányadik, lófarkat (nem cicciolinai módon, hanem amúgy!) markolós, „Play it wild” fotók között véltem felfedezni, illetve a mostani korbácsos is hűen tükrözik a valóságot, csak hát ügye az arckitakarás meg a diszkréció.

Ha valakinek a fotók mellett szóban frissített megerősítésre is szüksége van, akkor jelenleg a fotókon láthatónál vékonyabb, lapos hasú, hosszú combú, hosszú hajú lányt képzeljen el. A frizura most nem volt vasalva, inkább kicsit hullámos volt, igazi, markolható, húzható. Angelina arca nem annyira kerek, mint korábbi képeken, de vonásai összetéveszthetetlenek, pajkos mosoly, hófehér fogak, látványos, de nem közönséges smink teszik felejthetetlenné.

Popsija valószínűtlenül kerek és feszes, a mellei pedig… atyaég, a mellei! Alkatához képest nagyok, de én még nem láttam akkora mellett, amit a méretei miatt kifogásolhatónak tartanék. Az egész lány borzasztóan szexi, amit pornós magas tűsarkúval, comfixszel, piros fehérnemű szettel és egy rövidke köntössel tetézett.

Action

Lépcsőn fel, ajtón be, lélegzetet vissza, cipőt le, ajándékot át.

Minden olyan gyorsan történt. Kölcsönös bemutatkozás után finom ölelés és csók. Hátborzongató érzés, ahogy egy vadidegen lány nyelve az első találkozás második percében már számban van. Ráadásul ezek a csókok nem ismerkedős puszik voltak, hanem az előjáték részei. Angelina a petting mellett nem feledkezett meg arról sem, hogy az egymásra hangolódás fontos része a beszélgetés is, bár az is igaz, hogy ezúttal talán nem voltam a legjobb társalkodópartner
• Esett kicsit, nem áztál meg?
• De jól nézel ki!
• Munkából jöttél?
• Bitang jó formában vagy!
• Mindig bringával jársz?
• Jaj, de örülök, hogy tudtál fogadni!
• Kérsz inni?
• Nagyon jó illatod van!
• Nem baj, ha kigombolom a nadrágod?
• Istenem, milyen finom kezed van!
• Elmész zuhanyozni?
Angelina csacsogás közben a tárgyra tért, átlátszó kis köntösét levette, tomporával nekidörgölőzött az alsónadrágomban meredező farkamhoz, majd térdre ereszkedett, dörzsölgette, a textilen keresztül ráharapott a brére. Ekkor hangzott el az „Elmész zuhanyozni?” kérdés, amire az addigi beszélgetésünk kb. első értékelhető válaszát adtam: „Ja, persze!” És már rohantam is a fürdőbe.

Talán leselkedett a tündérke, vagy csak véletlen műve, de pont akkor nyitott be a fürdőbe, amikor végeztem a törölközéssel. Odalibbent hozzám, megcsókolt, majd szépen lassan térdre ereszkedett és megvizsgálta a szerelemcsüngőt. Körbepuszilgatta, alulról végignyalta a zacskót, érzékien húzogatta a bőrt. Látványnak sem volt utolsó, ahogy tojásokat a szájában tartva álló farkamat az arcán pihentette, miközben a rúd mellett feltekintve egy pillanatra sem vette le róla a szemét. Vékony hangján már akkor kéjesen nyögdécselt, amikor még csak a homlokát seperte a makkom.

Jaj, de nagyon érti!

Bármelyik pornószínésznő megirigyelhetné a játékát. Szájába tettem hát a brét, ő pedig finoman franciázni kezdett. A kézimunkáról sem feledkezett meg, ami jól esett, de mégiscsak akadályozott benne, hogy a torkára toljam a cerkát. Elvettem a pracliját, ő pedig szavak nélkül is tudta mi a dolga: térdelésből guggolásba emelkedett, ügyesen egyensúlyozva a toronymagas tűsarkokon, miközben csuklóit a háta mögött összefogta, és engedelmesen hagyta, hogy alaposan megdugjam a száját. Nem kapkodtam, nem durvultam, közösen próbálgattuk a megfelelő szöget, mélységet. Hosszú percekig csak Angelina torokhangjai és nyögései hallatszottak. Bal csuklómra tekertem hosszú haját, jobbommal pedig megmarkoltam vékony nyakát és úgy húztam gyorsuló ütemben a farkamra. Zokszó nélkül tűrte a játékot, de féltem, hogy nagy igyekezetembe lelököm a zsiráfetetőiről, úgyhogy beszambáztunk hálóba, ő az ágyra ült és ott folytattuk, ahol a fürdőben abbahagytuk. Miközben a száját dugtam, addig ő a mellbimbóimat morzsolgatta, csavargatta, mintha a Juventus Rádió elfeledett frekvenciáit keresné. Ez a rész nem izgatott, inkább hátul összefogtam a kezét, kikapcsoltam a melltartóját, majd hanyatt fektettem, és a nagy mellei között néhányszor megjárattam a nyáltól síkos farkamat, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a finomabb intermezzo után fekvőtámaszból zuhanok a szájába, ahogy azt egy jó kényszerfranciánál illik.

Angelina kicsit rosszallóan figyelmeztetett, hogy ebben a pózban semmi durvulás, „Csak óvatosan!”. Pár nanoszekundumra le is fagytam, de villámgyorsan eldőlt a dilemmám, mert Angelina szó szerint tövig szippantotta fel magát a farkamra, miközben egyik kezével a fenekemnél fogva húzott a torkába. Csak óvatosan, mi? Hát persze. Így óvatoskodtunk jó pár percig, miközben ő a szabadon maradt kezével újfent a mellbimbóimat morzsolgatta. Egy idő után már kezdett kellemetlen lenni, ezért megint elvettem a kezét, és bár nem szoktam, éltem a javasolt 69-es pozíció adta lehetőségekkel (így mellbimbóim is kartávolságon kívülre kerültek).

Ismét bebizonyosodott, hogy valamelyest elveszítem a kontrollt, ha a farkamat szopják, mert hiába feküdt alattam Angelina szétvetett lábakkal, elsősorban szuszogva, nyögve dugtam a torkát, és a szám előtt elterülő lucskos puncit csak ímmel-ámmal nyaltam. Megtettem, ami tőlem telt, Angelina is volt olyan kedves, hogy kéjes nyögések formájában adott visszajelzést, de nem voltak illúzióim, ezért nemsokára inkább négykézlábra állítottam, és nyakát két kézzel fogva húztam magamra. Nem volt egy folyamatos torokdugás, gyakran kihúztam a farkam a szájából, hogy levegőt vehessen. A szemkontaktus egy pillanatra sem engedte el, ezért gondoltam, hogy megadom a lehetőséget, hogy ne csak engem, hanem magát is nézhesse, ezért egy hirtelen ötlettől vezérelve belemarkoltam a hajába és a tükör elé vezettem. Ő négykézláb jött mellettem, majd leguggolt – a tűsarkú még mindig rajta volt – csuklóit hátul összefogta, kitátotta a száját és hagyta/nézte, ahogy azt tettem vele, amit akarok. A kenés rendben volt, egyszer-kétszer rá is köpött a farkamra, de mintha ügyelt volna arra, hogy azért ne ússzunk a nyálban. Imádtam, ahogy alárendelte magát a ki nem mondott kívánságaimnak is. Félrefordított fejjel engedte, hogy kiélvezzem nyelvének, torkának, ajkainak kényeztetését, majd amikor haját a csuklómra tekerve visszavezettem az ágyhoz és hanyatt vágtam magam, akkor ütemesen bólogatott a farkamon, én pedig időnként alulról dugtam a száját. Egyik kezével támaszkodott, másik kezével pedig, mint a keselyű, rövid körözés után megint lecsapott a mellbimbómra! Esküszöm nem értem. Ezt a többi faszi tényleg szereti? Egyszerre nevettünk fel, amikor elvettem a kezét, és törődést jobban igénylő zacskóhoz tettem a kacsóját. Teli szájjal nem ment neki kacagás, azért kivettem ajkai közül a cerkát és miközben ő mosolyogva kezelte a tojásokat, addig a rudat néhányszor az arcához csapdostam.

A szemkontaktust végig fenntartva haladt egyre lejjebb és lejjebb. Incselkedve nyalta a gátamat és leheletfinom mozdulatokkal simított végig az ánuszomon. Összerándulásomra megkérdezte, hogy szeretem-e a popsikényeztetést. Ha nyelvvel csinálnád, akkor kurvára imádom – válaszoltam. Szuper, de tudod, hogy ez extra – mondta ártatlanul, a szempilláit rebegtetve. Az adatlapon nem volt feltüntetve ez az opció, nem készültem rá, ott és akkor pedig nem voltam abban az állapotban, hogy visszakérdezzek, hogy mennyi az annyi, mérlegeljek, odabotorkáljak a tárcámhoz, kipótoljam az ajándékot, aztán folytassuk a hancúrt, inkább elengedtem a témát. Legközelebb – ha lesz legközelebb – akkor már felkészültebb leszek.
Így is kellően fel voltam izgulva, úgyhogy gumit kértem, amit félig kézzel, félig szájjal helyezett fel, majd négykézlábra állt a nem túl magas ágy szélén és olyat pucsított, hogy majdnem kicsúszott a lábam alól a talaj. Hogy megőrizzem az egyensúlyomat, a felgumizott farkammal a puncijához támaszkodtam és rögtön tövig merültem benne. Szinte átmenet nélkül maximális sebességre kapcsoltunk, alapvetően én döfködtem őt, de úgy tolta rá magát a faszomra, mintha a zsúfolt japán metróban próbálna őrjítően formás popójával ülőhelyet kitúrni magának. Egyértelmű volt, hogy finomkodásra semmi szükség, úgy dugtam, ahogy csak bírtam, derekánál és a hajánál fogva húztam magamra, másik kezemmel a nyakát fogtam, vagy az ujjaimat szopattam vele. Angelina sem maradt adósom, cuki egérhangján izgatóan nyögött, miközben kezével lábai között hátranyúlt és a golyóimat masszírozta.

A heves dugástól már annyira előrecsúszott az ágyon, hogy már nem értem el, úgyhogy hanyatt fordítottam, ő pedig felhúzott lábait összezárva a hasához húzta: „Dugjál meg így!” Áhh, imádom, ha egy lány mocskosan beszél szex közben, úgyhogy óvatosan én is megpróbálkoztam a kontrával, „OK, nagyon meg foglak kúrni” Angelina pedig teljes természetességgel, zokszó nélkül vette a lapot: „Jól van, basszál szét keményen!” Beteg dolog, de nagyon fel tud spanolni a dirty talk, ő pedig szépen lassan a cuki lányból egy pornós ribanccá vedlett át, aki mindenféle gátlás nélkül adta meg azt, ami nekem kellett. Egykezes fekvőtámaszban zuhantam a puncijába újra, meg újra, miközben másik kezemmel a nyakát markoltam, és a hüvelykujjamat toltam a szájába. „Jól mutatna egy másik farok is a szádban” „Igen, akarok egy másik faszt a számba! Vagy egy pinát, amit kinyalhatok” Esküszöm, tudta, hogy ezzel a szöveggel az őrületbe tudja kergetni bármelyik pasit, én viszont nem akartam, hogy az agyam után a farkam is eldurranjon, ezért inkább leálltam a dugással, és szétválás nélkül hanyatt dőltem, őt pedig magamra húztam. Előbb térdelve, majd guggolva lovagolt meg (ekkor kerültek csak le róla a platformos, tűsarkú topánok). Ebben a pozitúrában kicsit lenyugodtam, ütemesen emelgettem a fenekét, simogattam a mellét, és még beszélgetni is maradt erőnk. Kérdeztem, hogy komolyan mondta-e amit mondott az imént, ő pedig szinte nevetve mondott igen.

Több sem kellett, a befejezést hátulról akartam véghez vinni, Angelina pedig úgy helyezkedett, hogy feneke az égnek meredt, ő pedig valamelyest kitekeredve, csak az egyik vállára támaszkodva, arcának jobb oldalát a lepedőre helyezve nézett rám vissza, miközben hátranyúlt és kezeivel széthúztam a kerek farpofáit. Édesistenem! Hosszú combjai miatt térdelve esélyem sem lett volna behatolni, ezért a dereka mellé lépve, talpról, térdemet kicsi behajlítva tuszkoltam be a farkamat a forró résbe. Tuti, hogy Angelina is ugyanazokat a felnőttfilmeket nézi, amit én, mert miközben és teljes testsúlyom minden lendületét beleadva dugtam a punciját, ő addig az ánuszát izgatta. „Ha bedugod az ujjad, akkor esküszöm, hogy nagyon meg foglak baszni!” – mondtam, mire ő szinte azonnal becsúsztatta mutatóujját a popsilyukába. „Akkor kúrjál meg, kérlek!” Kész, KO! Elveszítettem az eszem, kicsit elfordultam, jobb futóművemet a térdei közé talpaltam le, bal lábamat pedig a fejére helyeztem. Nem dobott le magáról, hanem még hangosabban nyögött és tovább izgatta a popsiját. Jobb csülköm elég hamar beremegett, már nem lehetett tovább feszíteni a húrt, ezért gyengéden a szoba közepére húztam, ő kis terpeszben háttal megállt előttem – a magassarkú szerencsére már nem volt rajta, mert nem értem volna fel – előrehajolt, megfogta a tükör keretét és tükörben folyamatos szemkontaktust tartva addig csattogtunk, amíg csak el nem sült nálam a cerka.

Csatakosan dőltem hanyatt az ágyon. A ventilátor kitartóan zúgott, de az én gondolataimat nem a hármas lapát kavarta össze. Angelina mellém telepedett, a submisszív bombázóból pillanatokon belül megint gondoskodó vendéglátóvá változott, megtörölt, majd finoman jelezte, hogy ideje zuhanyozni mennünk. Elkísért a fürdőbe, és miközben tusolás közben egymásnak adogattuk a zuhanyt, beszélgettünk arról, hogy tud ilyen gyorsan átlényegülni. Pontos magyarázatot ő sem tudott adni, ez csak úgy jön nála.

Miközben öltöztünk, rápillantottam a telefonomra, szinte pontosan hatvan perc telt el az érkezésem óta. Órát nem láttam a szobában, úgyhogy vagy hajszálpontos időérzéke van Angelinának, vagy a zenéből tudja, hogy mikor illendő a vendéget kitámogatni a fürdőbe.

Amíg erőt gyűjtöttem az induláshoz és beletorkoskodtam az ajándéksütibe, addig ő gyorsan megdajkálta a gyereket (nyugi! nem valódi emberpalánta, hanem egy négylábú, az ember legjobb barátja) utána hozzám bújt, megölelgetett, hosszan és sokszor belecsókolt a számba, miközben még ő szabadkozott és sajnálkozott, hogy el kell mennem. Tényleg minden, de minden arról szólt, hogy a vendég jó érzésekkel távozzon. Hihetetlen csaj!

Elszámolás

Ez elég kényes rész, mert hazudnék, ha azt mondanám, hogy semmiség. Alapból sem kevés, de extrákkal egy kisebb fekete-afrikai ország kéthavi GDP-je. Valójában az a kategória, amit a saját örömömre nem is szabadna választanom. De bebizonyosodott, hogy néha érdemes átlépnem a saját árnyékomat, és máskor, másmiben kicsit lemondóbban viselkedni, hogy cserébe olyasmibe kóstolhassak bele, amit addig nem próbáltam.

Angelina, felejthetetlen szexpartner

  arenanigga

Egyeztetés

Egy szombati nap reggel 9kor kerestem, kiírta, hogy 9től hívható, és 11től nyitott a találkozókra. 9:00kor hívom, fel is vette pár csörgés után, majd elég érzéki hangon megbeszéltünk mindent amit kell, 12-re tudtam menni, sajnos most csak egy fél órára. Rugalmas volt az időpontot illetően, korábban is tudott volna fogadni, de nekem a 12 volt csak jó.

Megközelítés

Belváros, annak is egy hangulatos kis utcája. Kocsival elég nehézkes az odajutás, én egy kb 5 perc sétára lévő mélygarázst találtam, bár utólag láttam, hogy az utcában, sőt a ház előtt is lett volna szabad parkoló, ugye jelenleg még ingyenesen. De hát mit lehet tenni, nem ezen múlt :) illetve egy későbbi időpontban, főleg hétköznap szerintem nem lehet sok szabad hely az utcában. Tömegközlekedéssel is kb 5 perc séta lenne a helyszín.

Helyszín

A bejutás tényleg nagyon diszkrét, utcai ajtón be, majd rögtön ott is van a lakás, nem kell a gangon jönni menni sokak szeme láttára. Lakás kicsit labirintusos, utána jöttem rá, hogy igazából körbejárható, nagy belmagasságú lakás. Fel van újítva, konyha, szobák, fürdő is, tetszetős környezet. Fürdő tiszta, van minden ami az ilyen alkalmakhoz kellhet. Szobában elég nagy ágy, kanapé, nagy tükör, szóval adott minden, hogy az ember sokmindent kipróbáljon.

Hirdető külseje

Mivel arcos képpel hirdet, így nagy meglepetés nem érhet senkit. Vékony, de nagyon formás csaj, nagy cicikkel, kerek popsival, vékony derék, szélesebb csípő, nekem nagyon bejött. Mindenhol arányos. Fehér színű felsőben és tangában fogadott.

Action

Megérkezéskor már az ajtóban rámtámadt, idézőjelben persze, egyből olyan nyelves csókot kaptam, hogy hirtelen azt sem tudtam hány óra van. Már ott izgatott, popsiját tolta rám, alig tudtam levenni a cipőmet :)
Majd bevezet a szobába, ahol már nagy igyekezetemben indulnék fürdeni, de nem hagyja, ismét vad csókok, fenekét markolom közben, ő megérinti a már duzzadó farkamat a nadrágon át, hát komolyan nehéz volt fókuszálni az aktuális célomra, ami ugye minél előbb eljutni a fürdőbe :) de aztán sikerült kiszabadulnom, gyorsan ledobtam pár ruhát és kaptam egy törülközőt, irány a fürdő... Ott is incselkedik, kérdezte maradhat-e, nézhet-e... Gyors fürdés volt mit ne mondja, persze alapos is :)

A szobába beérve folytattuk a vad csókolózást, majd térdre ereszkedik, és hátratett kézzel szopni kezd. Nyalja a rudat, beveszi, bólogat, kéz nélkül mindezt... Hát elég pornós volt, és még hol volt a vége... Rábukik a szerszámra, nem vagyok nagy, de simán eltüntetett, ott tartja a saját fejét, egészen addig míg kicsit öklendezni nem kezd... Utána engedi, hogy én nyomjam a fejét a szerszámra, persze nem voltam durva, de nagyon komoly élmény volt...

Ágyra parancsolom, ott még folytatom a szopatást, majd megkérem hogy pucsítson, előtte gumi szájjal felrakja, majd betolom a szűk punciba... Közben a fejét teljesen leteszi az ágyra, popsi a magasban, kezei még mindig hátrakulcsolva, megragadom őket, és úgy tolom... Elfordítja a fejét és ebben a pózban néz rám, látni akarja mennyire élvezem... Tudja mi kell a férfinek, na...

Majd pózváltás, hátára fektetem, lábait felhúzom, szemből behatolok, így tolom egy ideig, közben nyög, csukott szemmel... Vadító.. Utána fordulás, lovagló de fordított, tehát a hátát és fenekét látom, mozog rajtam, közben látom a csodaszép popsit, plusz ugye a farkamat ahogy eltűnik benne... Jó kis póz volt az is. Aztán felállok, ismét pucsításra utasítom, de ekkor elhív a kanapéhoz és ott pucsít... Nagyon küldöm neki, hangosan nyög, én pedig hirtelen azt sem tudom, hogyan menjek el, erre a gyönyörű testre, vagy gumiba, áh mindegy, annyira jó érzés volt benne lenni, hogy ebben a pózban hatalmasat élveztem a gumiba... Hagyott még pár másodpercig magában, még mozgott is kicsit... Hatalmas orgazmus volt.

Elszámolás

Lehet előre tudni, tőlem előre kérte, mert hogy még nem voltam nála, nincs ezzel problémám, sőt jobb előre letudni, utána sokszor már ködös a látásom, mint ahogy most is az volt a szex után...

Anetta Angel, nagyon jó szexpartner

  vivalanocse1

Egyeztetés

Egy popó tourt terveztem a nyárra, sok-sok hirdetővel. Összegyűjtöttem a szóba jöhető lányokat, besorrendeztem őket ès a lista elejère Anetta Angel került, rèszben jó emlèkek, rèszben gyakran lekerülő hirdetèse miatt.

Hívtam, egyből felvette kedves,èrzèki hangja kèrt egy keresztnevet, azt hittem règről lementett, de eszerint nem. Elnèzèst kèrtem, bemutatkoztam a keresztnevemen ès megbeszèltük a 15:00-16:00-t. Címre ugyanazt mondta ahol vagy 3 ève is volt.

Kèrdeztem mèg hogy valaha popó,punci cserèlgethető volt, most is lehet mèg? Azt mondta règen merèsz volt, most már nem. Popó extrát megtudtam ès azzal váltunk el hogy 14:30-kor SMS-ben megerősítem hogy megyek.

Megközelítés

Astoriáig kell csak BKVèzni, utána egy mellèkutca. Számomra kimondottan csendes, forgalommentes sziget a belváros nyüzsgő tengerèben. Ezt jól kiválasztotta Anetta Angel. Hamarabb èrkeztem, sokáig nyitva volt a bejárati ajtaja az èpületnek aztán amikor idő lett egy kijövő pár becsukta, kapucsengőt nyomhattam. Smsben jött az üzi ha odaèrtem mit nyomjak, bemenve merre forduljak. Pofonegyszerű, eltèveszthetetlen.

Helyszín

Voltam nála tèlen a hidegben, most felkerestem nyáron a legnagyobb melegben. Szerintem a lakás nem klímás, egy ventilátor hűtötte, a szoba közepèn állt. Èrdekes módon mègsem èreztem melegnek a lakást, a többi helyisèget sem. Az előszobában ami kb konyha is, van egy asztal ezèrt szexeltünk ott is. Itt láttam rengeteg energiaital dobozt, hell,red bull.

Tetthely szoba nagyon tágas, álló-hordozható tükörrel felszerelt, meg a ventilátor is hordozható. Az ágy kb franciaágy, talán mèg nagyobb is, de pici hiba van az egyik felèben valahol, oda nem mentünk, igaz bőven elfèrtünk az egyik felèben is.

Fürdőszoba kádas, kilèpős ès együttfürdős kellemes meglepetèsre. Kèrni sem kell ès Anetta Angel alapból velem tart.(Programbővülès itt) Törülköző ok, tusfürdő többfèle, szájvíz ok. Mèg a szájvizezès előtt már belèpve váltottunk nyelves csókot, újabb kellemes meglepetès.

Hirdető külseje

A kèpek tükrözik a valóságot, nem látszik viszont rajtuk Anetta Angel igèző tekintete ès szexi hangja, az is fontos. Mellei szèp nagyok, feneke formás, punci hibátlanul borotvált. Haja èbenfekete, mint a mesèben ès felfonva/copfolva/kontyolva vagy mi a jó szó. A meleg miatt nem kiengedve, hosszan leomolva, kell mèg tèlen újra látnom. Szuper a leányzó, szexi ruhát vett fel, fehèr combfixet, fehèr cipellőtt, fehèr melltartót.

Action

Beenged, vègigmegyünk az előszobán, megjegyzem milyen jó lenne itt szexelnünk, mondja okè, csak akkor ide kell hoznia a gumit. Piros pont, règen èn mondtam előbb. Mindenesetre bemegyünk a tetthely szobába, állunk, rámnèz, èrdeklődve kèrdezi hogy mièrt őt választottam hisz picit változott, mondom a tudása, hozzáállása számít, az biztos nem változott. Lesmárol nyelvesen majd fürdőszoba. Szájvizezek, beállok a kádba. Velem tart, de nem a kádba, hanem megnèzi becsületesen zuhizok-e, közben elnyúl a farkamèrt, kezeivel izgat, majd kádból ki ès megyünk a tetthelyre.

Újra csókolózunk, majd Anetta megkèrdezi szereted a szerepjátèkokat, mert ő igen. Hogy szólíthatlak? Szólíts Uramnak. :) Igen Uram. Mit szeretne az Úr? Egy jó franciát. Anetta letèrdel ès bakapja a farkam, ó egy Istennő szop. Majd gumi fel, kèrdi egyből popó? Igen ès a falnál lèvő bútoron bepucsít. Síkosító ès megy popóba. Megenyhül ès megkèrdi szeretnèd punciba? Ès működik a csere, rövid ideig popó punci lehetsèges egy gumival. Majd felkelünk onnan ès az ágy felè tartunk.

Közben Anetta gumicserèt kèr, legyen ahogy ő akarja, pattintunk egy újat, sikosító, ágyon is bepucsít ès popó. Közben mocskos szavakkal izgat, nyomjam be neki tövig, ne kímèljem. Aztán az ágyra megyünk hogy szemből is csináljuk. Az ágy másik felèt nem javasolja, így kèrèsemre az elejèbe visszamegyünk, szètrakja a lábait ès szemből popó. Majd szóba hozom az előszobát odamegyünk, nem kell újabb gumi, a nehezebb megoldást választja, èn úgy terveztem csak előrehajol az asztalon, de ő egyik lábát fel is teszi, nagyon pornós így a popóját dugni, így is èr a vèg. Tetthelyre vissza, ott gumi le majd fürdőszobába elkísèr, tusolok ès megbeszèljük a folytatást.

Második körnek egy francia. Ahol popóztunk először oda leülök, Anetta letèrdel, megkèrdi akarod hogy lecumikázzalak? Igen ès már hajol is előre. Jó mèlyen eltüntet, nèzem is meddig kap be, jó a szívó erő hatást el is èri, megy minden szájba, de olyan ügyesen megoldja hogy nyelvèvel kikanalazza a szája szèlère, így szája-álla körül lesz spermás, óriási pornós látvány, sajnos elfelejtettem így lesmárolni, pedig óriási lett volna...

Ezuttal beszáll velem a kádba ès közösen fürdünk, együtt tusolunk, utána mèg vízzel kínál. Szóba hozom a ne sokat, valahogy eljutunk oda hogy nektek könnyű, bárhol kicsaphatjátok* meg elárulja mègis elmentett ès tudta hogy èn èrkezem, de óriásit játszott velem. :) Elmondom mèg neki a popó tour-os tervem, hogy vele kezdtem, meg hogy meg is szakadt rögtön, egy lány átírta. Megkèrdezi akkor most hozzá mèsz? Á, ma már nem, most elègítettèl ki kètszer, kettő mínusszal nem mennèk hozzá, meg már lehet mire odaèrnèk már nem is rendelne. Megèrdeklődöm lehet-e mèg olyan hosszan popózni vele mint règen, azt mondja most is bírja a popója.

(*Epilógus: ès a Határ útnál fènyes nappal bokrot sem keresve valaki csak úgy simán kicsapta, ès húgyozott egy nagyot igazolva Anettát. Neeem, nem èn valami szakadt csöves kinèzetű alak az átèpített metróaluljáróban. Ilyenkor sehol egy rendőr...)

Elszámolás

Adatlapja alapján szereti az energiaitalokat, nem csak a redbullt, hellt is, stb adatlapra is kiírta, bővült az imádata. Èn "hagyományosan" red bullt adtam neki ajándèkba ès amíg nem kèr mást ezt is adnám máskor is.
Ja hogy a többi ajándèk? Előre hagyományosan, popó extrával növelten. Az adatlapra ki van írva az alap. Ez kevesebb mint három ève. A popó extra kis fèlènk hezitálás után bemondva a telóban a három èvvel ezelőtti. Anettától elfogadtam a kèrt rózsákat. Összessègèben kevesebb mint három ève, mondhatni pèlda nèlküli szinte az oldal törtènetèben, hisz azóta lefolyt pár infláció a Dunán...
(Okè, azèrt ne anyázzatok, tudom nem átlag, de Anetta Angel popója megèri nekem).

Anetta Angel, nagyon jó szexpartner

  Matador69

Egyeztetés

Anetta képei, beszámolói jó ideje felkeltették a figyelmem. Egyik nap vezetés közben próba szerencse felhívtam és szerencsémre egyből felvette. Elbeszélgettünk és találtunk másnapra időpontot, rugalmas voltam. :))

Megközelítés

Magát a házat gyalog lehet kényelmesen, mert kis belvárosi utca. Deák - Astória - Ferenciek tere háromszögben. A szomszéd ház számot ne keressétek egyik oldalról, mert üres telek.

Helyszín

Maga a lakás földszinti, tágas terekkel, nagy belmagassággal. Nincsenek meg a részletek, mert Anetta hatalmas szemei a belépésemet követően a szemei lesték és a háttér homályos lett. Fürdő tágas és felszerelt, gyorsan zuhiztam, hisz itt lényegesen drágább a viz, mint máshol.

Hirdető külseje

Képeknek megfelel, arcra azonnal felismerhető. Nekem talán egy micsit erősebb alkat, mint gondoltam, de teljesen rendben van. Fedzes és selymes a bőre mindenhol. A szexuális kisugárzása elképesztő, végig azt éreztem, hogy fel akar falni, amit meg is tett.

Action

Cumizik, szopogat, cumizik. Ez maradt meg leginkább.
Belépésem után már az előszobában kaptam eg, komoly nyeleves smárolást, amit jól fogadtam, így szívta is a nyelvem, rögvest jelezve mi vár "ránk".
Fürdés után kanapéra ültem, természetesen a lámpánál az én szemeim is megnézte alaposan, amire készültem, hisz sokan megírták már. Smároltunk a kanapén, simogatva egymást és egyszer csak, ki tudja honnan, előkerült a szájából egy cukorka. Akkora szája van, hogy eddig rejtegette valahol... Majd bekapott tövig és a cukorka mellett szopta a farkam. Elképesztő élmény volt, nem véletlen a nyalókás kép, valaminek mindig lenni kell a szájában. Az 1 órából 40 lercet biztos a szájában töltött a szerencsés kedvencem.
Kényeztetése változatos, hol tvégignyalja mint egy nyalókát, hol tövig elnyeli és ráhozza magát teljesen. Én közben kicsit nyulkáltam, de annyira nekem esett, hogy hagytam uralkodni magamon. Kértem helyezkedjünk a kanapéról az ágyra, elterültem és moziztam kicsit, majd átvettem az irányitást, elfektettem és elkezdtem dugni a száját. Ekkor dőlt el, hogy egy extrát bevállalok, mert ezt az adagot kár lenne nem a szájába tárazni, megdolgozott érte. Elfeküdtem az orgazmusom után pihenni, de egy öblités után viszzajött, kerülve minden formális beszélgetést ismét bevette a nyalókámat és pihenő időben is szopikázott. Majd felfedezte, hogy csikis a talpam és egy elképsztő csikizős cselgáncsos földharc alakult ki, smárolással és leszorításokkal, ahol ismét a szájában kötött ki a már megcsócsált farkam.
Megadtam magam, addig ingerlet a fürge nyelvével amig ismét sikerült elélveznem...félárbócon, mert a verekdés kimerített. ,) aktusig nem jutottam el a nyalókás lánynál.
Elképesztő vadmacska...

Elszámolás

Összekapartam magam, frissítő zuhanyt vettem, majd az extrával megspéket csokrot a szekrényre raktam. Szóba sem került a randi alatt. Popót is kérhettem volna még egy Deákért, de azzal most nem életem.

Anetta Angel, nagyon jó szexpartner

  zealous

Egyeztetés

Hétfő este hívtam, elsőre sikerült is elérnem. Másnap délelőttre szerettem volna időpontot, de először csak későbbi időpont lett volna jó neki, aztán megkérdezte, hogy mit szólnék a fél 9-hez?
Megkérdeztem, hogy nem lesz-e neki túl korai, de mondta hogy neki nem és visszakérdezett, hogy nekem nem lesz-e túl korai?
Én csak a reggeli forgalom miatt aggódtam, úgyhogy megállapodtunk a fél 9-es időpontban.
Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, virágszálak mértékéről, majd megkérdezte mivel érkezem. Mondtam, hogy kocsival és felvilágosított, hogy csak engedéllyel lehet az utcába behajtani, így nézzek inkább a közelben egy mélygarázst, az Astoriánál lévőt ajánlotta.
Megkérdezte, hogy mit szeretnék, mit vegyen fel, de én ezt teljesen rábíztam. A képek alapján szinte mindegynek tűnt, hogy mit vesz fel, mert biztos dögös lesz és úgysem az lesz a lényeges. 😉

Megközelítés

Reggeli csúcsforgalomban való araszolás. A waze mindenáron a pesti rakparton akart vinni, de én nem álltam kötélnek, hogy a déli agglomerációból arra menjek az Astoria-Deák tér közötti helyszínhez. A Kálvin térig jutottam, mikor a karigeri féle egysávosítás keresztülhúzott minden addigi számítást és álltunk, mint a szög, így 5 perc ácsorgás után arra az elhatározásra jutottam, hogy letámasztom a vasat, aztán gyalogszerrel teszem meg a hátralévő utat, amire volt még 10 percem. Waze szerint ekkor már 5 perces késésben voltam az érkezést illetően. Úgyhogy a reggeli edzés meg is volt futás formájában a Kálvin-tértől az anyák megmentőjéről elnevezett utcáig.
Gps ismeri a címet, előtte meg megugliztam az utcaképet, így már messziről láttam a célobjektumot.
A ház előtt hívtam pontosan időben, mondta a csengő számát, elmondta a bejárat utáni hogyan továbbot is, így gyorsan bejutottam.

Helyszín

Régi, 100 éves épület lehet, a lakás elég nagy. Az előszobában megszabadultam a cipőmtől és a kabátomtól. Persze nem csak így, ilyen egyszerűen. A hozott ajándékokat átadtam, ennek Anetta nagyon örült, ezt ölelésekkel és csókokkal hálálta meg. Már itt kacérkodott. Aztán beinvitált a konyhába, onnan egy kisebb szobán át a tetthelyre érkeztünk, mely panellakóknak még nappalinak is nagy lenne. Itt van egy nagy franciaágy, kanapé, mellette egy fotel, dohányzóasztal, íróasztal, melyen a számítógépen elindított zene szól, mellette egy nagy állótükör.
A szobában kellemes hangulatvilágítás van és a sarokban a híres állólámpa, aminek fényénél le kellett ellenőriznie szemem színét és megállapítást nyert, hogy hasonlóan zöld, mint az övé. 😊
A fürdőben kád van egy zuhanyfüggönnyel és a kád melletti burkolt polcon egy dm-et megszégyenítő tusfürdő választék. Nem számoltam meg, de szerintem kb. 30 féle volt
Szájvízből szerényebb volt a választék, “csak” 3-féle listerine volt. 😃

Hirdető külseje

A képei nagyon csábítóak, engem is mágnesként vonzott, de valamiért eddig nem találkoztunk.
Az ajtó mögé bújva várt, amint beléptem, akkor láttam meg a titkárnős öltözetet. Rózsaszín kötött top, mely alatt nem volt melltartó és a nagy mellei csak úgy vonzották a tekintetet.
Egy szürke kockás miniszoknya, mely pont a popsija aljáig ért, mint kicsivel később megtapasztaltam, bugyi sem volt rajta. 😁
Biztos nem szereti a fehérneműt.
Fekete combfix és fekete magassarkú volt még az öltözet.
Alakja a képeknek megfelelő volt, hosszú fekete hajzuhatagja ölelte körbe fehér arcát, mely igazán formás, nagy, csókos ajkai közül hibátlan fehér fogaival mosolyog, szemei egyfolytában a másik tekintetét keresi, a kettő között pedig pisze orra van, de a képek alapján nem ért nagy meglepetés az arcát illetően, csak nem volt rajta smink, ami abszolút nem negatívum, mert nem vagyok oda a vakolatért.

Action

Megérkeztem, bejutottam. Hozott ajándékokat átadtam, aminek nagyon örült, nyakamba is ugrott. Már itt éreztem, hogy ez nem egy szokványos randi lesz. Egy igazi bújós, smárolós vadmacska.
Az előszobában levettem a cipőmet és a kabátomat és 2 helyiségen keresztül sétálva eljutottunk a hatalmas baszobáig.
Jobbra volt az előkészített franciaágy, szemben egy dohányzóasztal, rajta pohár és 2 féle palackos víz gondosan előkészítve.
A legendás állólámpánál lecsekkolta a szemem színét. Megkérdezte, hogy mit kérek és töltött egy pohárral.
Balra a kanapé volt, melyre leültem, ő meg a dohányzóasztal szélére és úgy csevegtünk.
Majd felvetettem, hogy elmennék zuhanyozni lassan. Mondta persze. Felálltam, levettem a pulcsimat, majd mikor az ingemet kezdtem volna kigombolni, akkor közelebb lépett és ő kezdte el erotikusan kigombolni az ingemet. Hú, az a nézés és huncut mosoly! Meg persze a folyamatos bújás, búgás és csókjai. Nem semmi, ahogy csókol, egészen kidugja a nyelvét hozzá és azokkal a zöld szemeivel néz közben. Kikövetelte magának a nyelvemet, amit kidugtam és jól megszopogatta. 😜
Majd miután felső testem kiszabadult, a ruhákat a fotelbe tettem, kezével jelezte, hogy a nadrágot is vegyem le, így segítettem a trükkös övcsat kioldásában. Természetesen közben bújt, simogatott, csókolt. Én is simogattam a popsiját, ekkor még mit sem sejtve.
Mikor már csak az alsónadrág volt rajtam és kértem mutassa meg hol a fürdő, akkor teljesen közel állt hozzám, a szemembe nézett és 2 kézzel elkezdte letolni a gatyámat. Mindezt úgy, hogy a háta mögött volt a nagy tükör és ahogy hajolt le, ekkor vettem észre, hogy nincs rajta bugyi sem. (A melltartó hiányát egyszerűbb volt észrevenni, mert szinte átszúrták a nagy mellei a pulcsit.)
Eltávolította az alsómat és a mellkasom csókolgatásával elindult dél felé. Jeleztem, hogy nem ártana egyet gyorsan zuhéznom (a reggeli utazás miatt), de kérésem süket fülekre talált, mert leguggolt elém és a farkam tüzetes megszemlélése után egy nagyszerű franciázásba kezdett.
Alulról kezdte el végignyalni, miközben tartotta a szemkontaktust, majd a végét nyalogatta, azon cuppogott, aztán jó mélyen bevette és szopni kezdte. Elég ütemesen és mélyen szopogatta, megfelelő nyálmennyiséggel és közben fel-felnézett. Néha hátrébb pillantottam, mert a tükörben sem volt rossz a látvány, ahogy a felcsúszott miniszoknyából kivillant popsija guggolás közben.
Majd megkérdezte, hogy nincs-e kedvem az ágyra telepedni, így az ágy szélére ültem, ő meg bekuporodott a lábaim közé, kezeit a combjaimra tette és úgy folytatta a francia bemutatót. Többször is próbálkozott a mélytorokkal, de ekkor még egy pici hiányzott a tövig eltűntetéshez, de így is nagyon jó volt ahogy cuppogott a farkamat folyamatosan mélyre véve. Majd megfogtam az egyik kezét és a zacsimhoz irányítottam. Egyből tudta mi a teendő és a fel-le bólogatást abba sem hagyva elkezdte kézzel masszírozni a golyóimat, bal keze meg a combomat cirógatta. Nem is kell mondjam, hogy remek percek voltak. Majd egy idő után megkérdezte, hogy lassan, vagy gyorsan szeretném-e a végét. Ez nagyon tetszett, természetesen a lassú befejezésre voksoltam.
Kérte, hogy feküdjek az ágyra. Én elhelyezkedtem, párnákat tettem a fejem alá, ő a baloldalamon helyezkedett el négykézláb és így folytatta a kivégzésem. Miközben a kezei a környéket simogatták, itt már ment a mélytorok önvezérelt módon és igen sokáig lent tartotta, majd lassan kiengedte, nyalogatta a makkot, majd ismét mélyre engedte. Ezt játszotta hosszú perceken át. Eszméletlen volt. Eközben a punciját és popsiját simogattam. Megmondom őszintén fogalmam sincs hogyan bírtam robbanás nélkül ilyen sokáig, mert érzésre olyan 30 perc körül járhattunk. 😃
Nagyon élveztem a műsort, kérdeztem közben, hogy mit szólna a 69-hez, de nem rajongott az ötletért, így maradtunk ebben a felállásban. Kezdtem érezni a véget jeleztem is, hogy ezt a tevékenységet nem bírom már sokáig, így egyre többször tartotta lent a torkában a farkam, én meg alulról mozogtam benne.
Aztán mikor elért a beteljesedés, akkor mindent a szájába engedett és szép lassan kifacsarta, kiszívta az utolsó cseppig, majd várt még egy kicsit és csak utána hagyta magára a farkam, mielőtt az utódokat elrendezte, megtörölgetett és a kiszaladt a mosdóba.
Addig én ittam a kitöltött vízből, majd visszaheveredtem az ágyra.
Mikor bejött, megkérdezte, hogy kérek-e inni, de ezt addigra már megoldottam, nagyon figyelmes hozzáállás.
Megkérdezte, hogy megmasszírozzon-e, melyre kíváncsi is voltam, ha már így felajánlotta, így természetesen beleegyeztem.
Először csak mellettem ült az ágy szélén és úgy masszírozta a csuklyás izmokat kellő erősséggel, majd rám ült és úgy folytatta a masszírozást miközben beszélgettünk, aztán átment sztorizásba és meséltem neki egy autós sztorit amikor nem volt nálam pénz, pedig nagyon kellett volna és nem is tudtam róla, hogy üres a tárcám. Úgyhogy megkért nézzem már meg, hogy most van-e. 😃
Kimentünk a kabátomhoz és természetesen volt, mivel tudtam hova készülök és amúgy sem szeretem, ha nincs nálam elég mennyiségben, így egyúttal rendeztem is az órás program virágszálait legnagyobb megnyugtatására.
Visszamentünk a szobába és folytatódott egy kicsit a masszázs, majd valahogy egymás mellé keveredtünk és hosszú csókok közepette kalandoztak el kezeink egymás testét felfedezve.
Kezével a farkammal játszott, tetszett neki, ahogy a dorong puffog a hasamon. 🤣
Megkérdeztem, hogy kényeztethetem-e, de inkább ő szeretett volna kényeztetni, én meg nem erőltettem, inkább hanyatt vágtam magam és hagytam, hogy ismét bemutassa a fentiekben már megírt nagyszerű franciatudását. Nem siette el most sem és kellően felhúzott, majd egy jó 10 perces élvezkedés után rákérdezett a gumira, ahogy a gumiért előrehajolt én nem tudtam megállni, hogy hátulról ne nyalintsam végig egyszer-kétszer mindkét bejáratot. Nem lehetett ellenére, mert nem siette el a gumi megszerzését az ágy mellől, aztán hagytam felegyenesedni és meglett a kis csomag, amit kibontott és érzéki módon szájjal helyezett el a farkamon.
Megkérdezte a hogyant, én elsőre a doggyt választottam, mert igencsak vonzott a csodás popsijának látványa.
Rendesen bepucsított, nagyszerű volt a látvány, a szép popsilyuk csak úgy mosolygott, ahogy ki-be járt a farkam benne. Egész ütemes csattogással dugtam egy jó darabig, megjött a hangja is, majd kértem, hogy feküdjön hanyatt. Szemből támadtam, először térdelve, 2 kézzel a lábait fogtam, majd egyik kezemmel a punciját simogattam, ez a póz sem volt ellenére a tapasztaltak szerint.
Aztán kezdtem így fáradni és ráborulva, csókolózva folytattam, majd a nyakát csókolgatva dugtam a beteljesülésig.
Lassan szétcsatlakoztunk, majd az utódok elpaterolása és a tisztogatást követően egymás mellé feküdtünk. Úgy bújt, mintha most kéne elmennem egy háborúba és egy évig nem látna viszont.
Eszméletlenül összefonódtunk, miközben csókolgattuk egymást.
Éreztem, hogy időnk lejárhatott, erre rákérdeztem, mert órát nem láttam sehol, de mondta hogy ne törődjek vele, de sajnos várt a munka világa, meg az ilyenkor lopott órák alatt felgyülemlett nem fogadott hívások zöme, így megnéztem az asztalon elhelyezett órámat és 20 perc túlórát mutatott.
Jeleztem a problémát és hogy gyorsan dobnék egy zuhét. Ekkor is megnyugtatott, hogy semmi gond, majd odaadta az előre bekészített türcsit és elmentünk a fürdőszobába. Ott megmutatta a drogéria készletet, megnyitotta a vizet, míg zuhanyoztam, töltött egy pohárba szájvizet, de előtte megkérdezte, hogy melyik színűből szeretnék. Addig a szobában várt.
Lezuhéztam, a szobában felöltöztem, de folyamatosan bújt, mint aki nem akar elengedni. Nagy nehezen eljutottam az előszobáig, felvettem a cipőmet, de ott is bújt hozzám. Eszméletlen a csaj.
Ha nem lett volna más dolgom ott maradok egész napra.
Aztán pár perc évődés, cicázás után csak utamra engedett.

Elszámolás

Ez elég vicces volt, mert épp a hátamat masszírozta miközben beszélgettünk, én meg meséltem neki egy autós sztorit amikor nem volt nálam pénz, pedig nagyon kellett volna és nem is tudtam róla, hogy üres a tárcám. Úgyhogy megkért nézzem már meg, hogy most van-e. 😃
Kimentünk a kabátomhoz és természetesen volt, mivel tudtam hova készülök és amúgy sem szeretem, ha nincs nálam elég pénz, így egyúttal rendeztem is az órás program szálait, ami nem titok és nem is kevés, de nem érdemtelenül.
A túlórára rákérdeztem, de nem tartott rá igényt. Nagyon korrekt.

Angelina, nagyon jó szexpartner

  heavymental

Egyeztetés

Hosszú kihagyás után tértem vissza újra, de már régebben szemeztem Angelina hirdetésével. Korábban már próbáltunk egy közös időpontot egyeztetni, ez azonban miattam nem volt jó. Most újra felhívtam, és elsőre felvette a telefont - magam is meglepődtem, milyen flottul megbeszéltük a találka részleteit. Egy órát beszéltünk meg.

Megközelítés

A helyszín egyértelmű volt, BKV-s megközelítést választottam, autós szempontból nem tudnék nyilatkozni. A cím megadása SMS-ben történt, innen pedig nem lehetett gond. Helyileg egy sarokra található a pesti oldal egyik legforgalmasabb csomópontjától.

Helyszín

Na ez az, amihez konkrétan hülyének kell lenni, hogy elrontsd 😀. Belépést követően egy előszobában találod magad, majd a konyha és némi elágazás után a tetthely. Kellemes, meleg fények áradnak egy tágas szobában (nem led, disco, ilyesmi) , ahol egy hatalmas franciaágy, egy állótükör és persze egy isteni vendéglátós emeli az est fényét. 🙂 A fürdő makulátlan, legalább 5-6 tusfürdőből lehet válogatni, szájvíz is van pohárkával meg minden. Én meg voltam elégedve vele.

Hirdető külseje

Nos, egy az egyben a képeknek megfelelő. Imádom 😀. Hasonló ruhában fogadott, mint ami az 55-ös képen is látható, igen vadító volt számomra, amikor előbújt az ajtó mögül. Emlékeim szerint nincs tetkója, a ciciket leszámítva (amik egyébként bombasztikusak) pedig természetes benyomást keltett. Hihetetlen jó a feneke, finom a puncija, a szája és amit még kiemelnék, az nem más, mint a csábos tekintete. Én francia közben többször azt hittem, végem lesz, ilyen szembenézős szopásban szerintem soha nem volt részem. De erről bővebben eggyel lejjebb.

Action

Nos, már a belépéskor is el akart halmozni minden földi jóval - igyekeztem a körülményekhez képest viszonozni a szeretetet. Eléggé zavarban voltam az elején, nem sokkal később már a zuhany alatt voltam. Közben frissítővel kínált, az egyik előző beszámolóban már említett uram megszólítás kíséretében. Na ehhez végképp nem voltam hozzászokva, de a jóhoz hamar hozzá lehet szokni, ugye.😀

Tisztálkodást követően lassan, érzéki nyelves csókokkal melegítettünk be. Dicsérte a szemeimet és a szám, én is bókoltam neki. Szinte felcsigázott, annyira érzéki és huncut volt. Úgy beszéltük meg, hogy szex közben néha váltogatjuk a szerepeket, de csak enyhe formában, segédeszköz meg minden ilyesmi nélkül. Alapvetően sub beállítottságú a hölgy, de ha arról van szó, néha szívesen visszaadja a "törődés" 🙂.

Szóval addig-addig ingerelte a nyelvével a makkomat és az igéző szempárjával az agyamat, hogy nem volt mit tenni, muszáj volt megszopatni egy kicsit jobban az addigiaknál. Ez persze a tükör előtt történt, hirtelen nem is tudtam eldönteni, hogy hova figyeljek - hiszen a kis gonosz pont úgy helyezkedett, hogy a gyönyörű, formás popsit lássam premier plánban.

Ezután némi kebelszex következett, majd a hátára fektettem,, és folytattam az iménti tevékenységemet. Közben bátorított, hogy nyugodtan lehet pofozni, fojtogatni őt a farkammal - ment is a glugy- glugy, ráadásul még a nyelvével is rásegített. Mivel már majdnem a szájába élveztem, ezért megbüntetett az előző mondatban elhangzottakhoz hasonlóan, de még ki is kellett nyalnom őt rendesen 69-ben.

Mikor már teljesen kikészített, megkérdezte, hogy ízlett-e, amit kóstoltam. Erre elég egyértelmű választ lehetett csak adni. Ezen a ponton aztán gumit húzunk, ésnagyon meg kellett dugnom őt. Annyira csábító volt a teste, hogy missziben nem is bírtam tovább, és hatalmasat élveztem a felszerelésbe. Hagyott lenyugodni, majd egy kellemes masszázs kíséretében elbeszélgettünk a világ dolgairól. Értelmes, a külső alapján csalóka, de már-már azt mondom, hogy cuki lányt ismertem meg személyében - kicsit tovább is, mint gondoltam volna, szóval egyáltalán nem óranézős, aki ettől aggódik, nyugodjon meg, nem sürget egyáltalán (de azért ne éljetek vissza vele).

A beszélgetés után zuhany, majd a virágcsokor rendezését követően fájdalmas búcsú vette kezdetét, kb. még 5 percen át, és nem csak a részemről 😀.

Elszámolás

Egyetlen extrát vettem igénybe, és szóba sem kerültek az anyagiak az ott töltött idő alatt. Utólag rendeztem, pedig első alkalommal voltam nála, ilyet máshol még nem tapasztaltam.

Angelina, nagyon jó szexpartner

  Kobiak

Egyeztetés

Szerencsém volt újfent. Mivel napjaim eléggé kaotikusak ebben a rövid periódusban mig itthon vagyok, igy terveznem nehézkes.
Lett egy röpke rövid időm, telefonáltam és szerencsémre egyből felvette. Kb egy óra múlva nála is voltam.

Megközelítés

Helyszín továbbra is belváros szive. Parkolás szinte lehetetlen. Mivel kocsival voltam, igy volt most rendesen bolyongás mire helyet találtam.
Bkv-val amit csak akarsz. Metrók, villamosok, busz tömkelege a közelben.

Helyszín

Mint már irtam belvárosi, régiépitésű ház. Körfolyosó. Lakás a földszinten. Nagy belmagasság, sok szoba. Volt most szerencsém többet látni, mert körbevezetett a hölgy és mindenhol kicsit incselektünk, de aztán visszatértünk a tetthelyre ami egy nagy tágas szoba mindennel felszerelve, értsd zene, ágy, kanapé, türkör, asztal stb...! Fürdő nagy, szép, tiszta, rendezett, kb 20 fajta tusfürdő!

Hirdető külseje

Angelina nem változott. Számomra az összekép brutálisan bejön. Aranyos, kedves, ártatlan, kislányos... na ez mind az "álarc" ami mögött egy perverz szexördög lakozik! :)
Fekete haj, szép mellek, formás popsi, hosszú lábak. Szóval bomba nő!
Képek retusáltak, de nem csalnak. Akit látsz ő fog várni!

Action

Megint úgy kezdeném mint a múltkor, szóval ez itt istennő beszámoló lenne, de mivel nem vagyok vezérhim igy sajnos marad a "jó". De ez megint nem jó hanem kurva jó volt! ;)

Mint irtam a i'll be back... és mivel időm kevés ezt elég hamar megtettem.

A dúgó és parkolás gondok miatt pár percet késtem, de mosolygva várt rám, bár mondta, hogy már evett ivott és izgatottan várt! Jól eső mondatok voltak ezek az egómnak! :)
Ma egy az ő szavaival élve egy vad lázadó tinédszernek öltözött, aki rossz volt és várta haza apucit, hogy megkapja büntetését!
(Apuci ma nem volt nagyon szigorú...)
Top, kockás mini, tanga, combfix volt a szerelés.

Mivel pár perccel elöbb volt szerencsém fürdeni, igy egyböl egymásnak estünk mert mondta érzi, hogy finom tiszta friss vagyok.
Konyhában heves csókcsata. Felhúztam szoknyáját és elfenekeltem ami tetszett neki. Paskoltam fenekét miközben ő már nadrágon keresztül ismerkedett a már most álló farkammal.
Van egy kutyája ami egy szobában van elzárva, vittünk neki vizet. A szobában van egy nagy tükrös szekrény, itt is csókoloztunk, melleit izgattam, fenekét csapkodtam, szóval szépen húztuk egymás agyát.
Visszamentünk a tetthelyre. Levetköztem, és levetköztettem, csak a combfix maradt. Mondta a kislány, hogy apuci ne büntess meg a rossz tetteimért... rendben, de akkor kezdj el szopni.
Megtette... én álltam, elém térdelt és elkezdett szopni!! Lassan, nyalogatta, szopogatta, csókolgatta... golyókat is nyalta már mar falta. Jó volt már most. Fogtam a fejét/haját és elkezdtem diktálni az ütemet. Persze ez csak az én perverziómnak kellett mert Angelina szerintem a szopás egyik nagymestere és mindenféle segitség nélkül is csillagos "hatos" ahogy csinálja! :)
Volt már mélytorok, lenntartva, fogmosás, ráköpés, glug glug vagy gag gag amit akarsz...!
Falhoz dölve hanyatt feküdtem, ő oldalra majdnem 69ben mellém. Na itt kicsit bedurvultam(tunk)...
Ebben a szögben lett tökéletes a mélytorok. Olyan szinten elnyelte hogy azt a kurvaaaa.... én közben az egyik kezemmel/ujjaimmal a popsit paskoltam, vagy punciban, seggben jártam, a másikkal meg masszivan ráfogtam/ráhúztam a fejét.
Rendesen előjöttek a könnyek is ami nagyon tetszett és ő is élvezte! ;)
-tetszik mi...akarod...csináljam még...hhhm...te mocskos állat...ezeket mondta nekem...!!
Hát persze, hogy csináld ki az az idióta aki erre nemet mondana?? Hát én nem... lenntartottam amig lehet...ühhhmmm vagyis mégtovább is mert egyszer az egyik "öklendezésnél" kiment kicsit a mosdóba, de semmi lebaszás vagy bármi hanem mosolyogva visszatért! :)))
Na jó mondom pihi, igy felhúztam lábaim és jó nyálas tökéletes seggnyalást kaptam, persze néha feljebb jött és a golyók is kaptak. Mondta nekem térdelj négykézláb mert most jól kinyalom a segged...! Engedelmeskedtem, megérte mert ismét kurva jó volt!
Viszonozni akartam, igy hanyatt dobtam és elkezdtem fentröl lefele nyalni/izgatni... vad csókcsata, melleit nyalogattam/csókoltam, majd jól kinyaltam a puncit és popsit is miközben ujjaim, hol a punciba, popsiban, szájában, torkában jártak. Élvezte a drágám... annyira húztuk megint, hogy közel járt a vég, de most a baszást semmiképpen sem akartam kihagyni igy gumit húztunk és ebben a pózban betettem. Pár lökés lassabban és hajrá! :)
Löktem rendesen, közben melleit markolásztam, torkát fogtam, csókoltam mindenhol...lihegett ő is szépen és mondta ez az basszál...!
Mondtam magamban egyszer élünk, igy köptem párat a seggéhez és átraktam popsiba. Két három finom lökés után itt is csattogtunk már miközben ő hol a melleit fogta, hol izgatta magát, én pedig pináját izgattam. Akartam volna még húzni ezért lassitottam, de mindhiába mert tolta rám magát, hogy gyere basszad a seggem bazd meg jól... mit tudsz ilyenkor tenni... szerintem semmit, igy beindultam ami kifért a csövön egy rövid ideig majd gumi le, Angelina elém és egy utolsó pár mélytorkos lökés és mindent az arcára/szájába...mondanom sem kell a szopásnál és élvezésnél úgyszint végig szemkontakt van ami kibaszott izgató...!
Farkam már szinte összement, de még akkor is játszott vele és a gecit kenegette magán... igazi perverz dög, de persze nekem kibaszottul tetszett!!!!!!!

Letusoltam, majd beszélgettünk mindenröl, és megbeszéltük, hogy folyt. köv. Hogy mikor azt sajnos nem tudom, de bizom benne, hogy valamikor...!

Elszámolás

Mivel ez már a második volt vele, remélem nem az utolsó. Kb tudtam, hogy mire számithatok, az elején semmi szóba sem jött. A végen kérdeztem, hogy mi legyen...számomra egy teljesen korrekt válasz jött. Ennyi.
Van bövebb info is és telefonon mindent elárul a hölgy.

Anetta Angel, jó szexpartner

  sztyepp

Egyeztetés

Már régóta szemeztem az adatlapjával, nem folyamatosan hirdet, amikor megláttam, hogy elérhető és a zöld lámpa is villog hívtam telefonon. Néhány csörgés után felvette, tájékoztatott a részletekről, majd egyeztettünk egy időpontot aznap délutánra.

Megközelítés

Astoriához közel eső utca, autóval esélytelen, mondta is, hogy behajtási engedély kell, ezért bkk-val mentem. A metrótól 5 perc séta.

Helyszín

Az épület régi bérház, ráférne egy felújítás, a rendelő a földszintem van közel a bejárathoz. A lakás az épületnek megfelelő, kicsit labirintus jellegű, de jó állapotú. A tetthely a célnak megfelel, ágy és kanapé válaszható különböző akciókhoz. Az ágy ugyan 2 személyes, de mondta, hogy csak az egyik felét használjuk, mert a másik fele nincs túl jó állapotban. Egy szintén kissé ingatag fotelra lehet a ruhákat pakolni, kért, hogy lehetőleg arra ne üljek. Klíma nincs, de van egy ventilátor ami megfelelő hűvöst generál a nyári forróságban. Fürdő tiszta, kád van, amibe a be és a kilépés nagyobb mozdulatot igényel, kilépő van, tusfürdő többféle, törölköző tiszta.

Hirdető külseje

A képek előnyösek, de egyértelműen ő van rajtuk. Kicsit nagyobb, mint amire számítottam, van némi has, de helyes. Cicik arányaiban kicsit kisebbek, de így is szép nagyok és gömbölyűek. Nagy, betonkemény fenék, ez volt a kedvencem. Egy fehér csipkés kombinében fogadott, bugyi nélkül, szintén fehér emelt sarkú papucsban.

Action

Amikor beléptem mosolyogva fogadott, és rögtön egy szájra puszit adott. Beinvitált a nagyszobába, vízzel kínált, kicsit csacsogott, mondta vetkőzzek le, látszik melegem van - meg egyébként is. :) A fürdőbe invitált megkérdeztem velem tart-e, amire mosolygós igen volt a válasz. Kicsit mintha be lett volna lassulva, vagy rutinszerűnek tűnt, egyébként végig ez volt az érzésem.
A fürdőben segített a kádba lépnem, majd beállította a víz hőfokát. Rám irányítva a zuhanyt segített mosdani, megfogta, mustrálta a főszereplőt is, aztán hagyta, hogy magam fejezzem be a zuhanyzást. Kilépni is segített és megtörölközni. Visszamentünk a szobába és nekiláttunk látogatásom fő céljának.
Előszőr egy csókot kezdeményeztem, de inkább szájra puszis nyelv nyalogatás lett a válasz, kb. végig ilyesmik voltak. Kérdezte mit szeretnék, irányítsak én. Nos jól van, mondtam térdeljen le és szopjon. Ezt készségesen megtette, először finoman majd egyre határozottabban kezdett franciázni végig felnézve a szemembe. Néhány perc múlva rákérdezett, hogy próbáltam-e már anált, ha van kedvem csinálhatjuk. Mondom, nincs nálam több forrás az extrákhoz. Nem baj az, de akkor az idő lesz rövidebb mondja ő. Bár nagy anál rajongó vagyok ezt most inkább skipeltem. Inkább javasoltam, hogy menjünk az ágyra és én is megkóstolom. Széttárta combjait és én támadtam nyelvvel. A punci bár kicsit borostás volt, de jó ízű és a határozott nyelvcsapásaimnak köszönhetően gyorsan nedvesedett. Néhány perc után partnerem a kéj egyértelmű és nem visszafogott hangjaival jelezte, hogy jó úton haladok, a lábait a fejemre szorítottam és ütemesen kezdett fel le mozogni, a punciját az arcomba tolva. Rövid úton egy kisebb sikoly jelezte, hogy a csúcsra ért és az arcomat betakarta a sunaszaft, amikor nyaltam volna még egyet határozottam eltolta a fejemet, és mondta, hogy ne mert nagyon érzékeny, majd megdicsért, hogy ügyes vagyok.
Amíg a puncija pihent váltottunk, én hanyatt feküdtem és ő kezdett franciázni. Előbb végignyalta a rudat, majd bekapta és finoman szopni kezdte, előbb a felső harmadok majd egyre lejjebb engedte a torkába, kértem, hogy a golyókat se hagyja ki, azokat is körbenyalta, néha be-be kapta és szopogatta egyiket, másikat, majd vissza a központi egységre és rácsatlakozott ismét egyre vadabbul és keményebben amit nagyon élveztem. Egy idő után leállítottam, mondván már biztos megpihent az a punci ha lehet meg is dugnám. Mondta, hogy ezt már ő is javasolni akarta. Kérdezte hogy szeretném, itt vagy esetleg a kanapén? És a végén hova szeretnék elmenni. Mondom legyen a kanapén hátulról, és egy ilyen francia után természetesen a szájába. Örömmel beleegyezett, gumit húzott rám, négykézlábra állt a kanapén és bepucsított. Finoman betettem neki hátulról majd elkezdetem ütemesen tolni, miközben a kemény fenekét csapkodtam, ami tetszett neki. Van egy kis szőnyeg a kanapé előtt, amit már előtte kérdezett, hogy arrébb tegyen-e, én nemet mondtam, de ez hiba volt, mert nagyon csúszkál, szóval hasonló akciónál javasolt a szőnyeget elmozdítani. Éreztem, hogy közeledik a vég, de mivel nem így akartam elmenni, visszatartottam, aminek az lett az eredménye, hogy kezdtem lankadni. Lehúztam a gumit és javasoltam, menjünk vissza az ágyra és ott fejezzük be a menetet. Így is lett, újra a szájába vett és vadul elkezdett szopni, kértem, hogy az ánuszomat is simogassa az ujjával közben amit készséggel meg is tett. Kisvártatva hatalmasat élveztem a szájában, amolyan hörgős, remegős, többlövetűt ami majd 1 percig tart, amikor lenéztem még a szájában a farkammal rám mosolygott és megvárta az utolsó cseppeket is. Nem nyelte le, kiment a fürdőbe és ott szabadult meg együttlétünk végtermékétől.
Mivel még volt egy kis időnk felajánlotta, hogy megmasszíroz, amivel éltem is. Érződik, hogy nem képzett masszőr, de kellemes volt. A derekam és a hátam fájt már egy ideje, azokat nyomkodta meg. Aztán kicsit még beszélgettünk erről-arról, majdnem belekezdtünk egy újabb menetbe, de arra már idő biztos nem lett volna, ezért felajánlotta, hogy kicsit még franciázik. Az ajánlatot gyorsan tett is követte. Sajnos amikor épp kezdtem volna beleélni magam lejárt az idő.
Újra zuhany, ismét segített, még be is szappanozott odalent, amitől majdnem ismét harckészültségbe kerültem, még figyelmeztettem is, hogy arról volt szó befejeztük. :)
Felöltöztem, ajtóban szájra puszi és el.

Elszámolás

Az elején odaadtam a borítékot, kivette a pénzt és megszámolta, ezzel letudtuk a kérdést.

Anetta Angel, jó szexpartner

  Félénk-Fiú

Egyeztetés

Előtte 2 órával beszéltük meg az időpontot WhatsApp-on. Könnyen ment, nagyon kedves volt.

Megközelítés

Hát nekem 11 perc sétára volt, szóval GPS-el könnyen ment. Pontos címet kaptam, könnyen megközelíthető.

Helyszín

A lakás megfelelő, sőt jobb is mint az enyém. Minden tiszta, fürdőben is minden van ami kelhet

Hirdető külseje

A külső az bomba. Képeken is szép, de élőben mégjobb

Action

Tusolás után leültünk a kanapéra, egyből elkezdett simogatni. Utána heves nyelves csókcsata volt egész sokáig. Onnan felkelve haladtunk az ágy felé, de félúton megint csak csókcsata volt. Azután mikor odaértünk az ágyra, én hanyatt feküdtem és natúr franciázni kezdett, egy idő után cseréltünk, és én nyaldostam. Közben kaptam egy kesztyűt, hogy tudjak nagy tempóban ujjazni, és ne tegyek kárt benne. Amikor már elfáradtam, gumit húztunk és meglovagolt, és így is lett végem, nem volt pozi váltás. Utána megtisztogatott, kaptam vizet, egymás mellett feküdtünk ölelkezve és beszélgettünk. Idő után franciázott megint, hogy legyen majd második menet, de nem voltam felkészülve, szóval csak csókcsata lett a végére is.

Elszámolás

Sima órára mentem, abban is csomó minden van.

Anetta Angel, jó szexpartner

  Mbend

Egyeztetés

SMS-t írtam neki először, érdeklődve az aznap délutáni leterheltségéről. Válaszában szinte azonnal részletesen tájékoztatott a programról, díjakról, és a szabad időpontokról, majd a közös időpont megtalálása után megadta a címet is. A helyszínre érkezve beszéltünk először telefonon, addig csak üzenetet váltottunk.

Megközelítés

Nem sok hely lehet Budapesten, amit nehezebb lenne autóval megközelíteni. Azaz a megközelítéssel nincs gond, annál inkább a megállással (behajtási engedélyes városrész, kiskörút, Deák, Astoria, parkolóhelyvadászat). Ezzel ellentétben a tömegközlekedés pedig az ideálisnál is jobb (2 metró a közelben, villamos, troli, busz, minden van ami kell). Nekem pont szerencsém volt a parkolóhelyből kifolyólag, így a Dohány utcában a zsinagóga oldalában tudtam megállni, és egy 3 perces gyaloglással már a helyszínen is voltam.

Helyszín

A lakás a kerülethez méltatlan állapotú ház magasföldszintjén található. Az ajtón belépve hál istennek az enteriőr nem tükrözni a külső állapotokat. Szépen felújított lakás (konyha, fürdő, burkolatok), a fürdőben kád, tusfürdőválaszték és Anetta legyeskedik. A tett helyszínén kanapé, fotel, és egy régebbi ágy, amin ha úgy térdelsz akkor érzed középen a merevítést. A szobában hangulatvilágítás, ventillátor és muzsika könnyíti a hangulatot.

Hirdető külseje

Anettáról a képek előnyösek, de meg lehet ismerni a bejáratban. Egyeztetséünk alkalmával rákérdezett, hogy milyen ruhában várjon (rábíztam), így egy rózsaszín cicafül, ruha, fehér combfix kombóban nyitott ajtót. Sminkje szép, de nem visszafogott, alapozó egy kicsit sok, de összességében helyes arca van. Az alakja a képeknek megfelelő, kicsit talán husisabb, de nekem nem volt vele problémám. Szilikon cicik, nagy kemény fenék, kicsi pocak, szép punci, körmei ápoltak, természetesek. A hozzáállása nyájas (folyamatosan megy a kedvesem, drágám), de alapvetően pozitív, bárcsak mindenkinek ilyen lenne ezen az oldalon. A beszélgetések nekem kicsit egyszerűek, de ez valószínű a saját sznobizmusomból adódik, hogy én szeretem, ha a partnerrel intellektuálisan is egy szinten sikerül mozogni.

Action

Az action a fürdőszobában kezdődik egy nagyon alapos farokmustrával és mosással. Miután a szobába mentünk vadul lesmárolnt Anetta. A technikája egy kicsit erőszakos, NAGYON SOK nyelvvel, de egy kis idő elteltével már jobban egymásra hangolódtunk csókügyileg. Ezután hanyatt vágtam az ágyon és kezdetét vette egy francia, amit nagyon nagy lelkesedéssel és kifejezetten ügyesen csinál. Nyelvkörzések, golyószopkodás, mélytorkos elemek, igény esetén folyamatos szemkontaktus; minden van a megfáradt vándornak, hogy kiélvezhesse magát. Szerintem egy jó negyedórát szopott, amikor azt javasoltam, hogy vegyük fel a gumit, és lépjünk immáron fél órás kapcsolatunk következő szintjére. Kis síkosító használata után rendesen meglovagolt (ügyesen csinálja, de semmi extra), majd misszionáriusban folytattuk, ahol a kis pociról próbálta elterelni a figyelmem, de szerintem szexi, végül kutyában lett végem. A doggy technikája nagyon tetszett, álla az ágyon, és közben a kétkezével a lába között hátranyúlva simogatja a combom és a heréimet. Élvezés után törlés, vízivás, és szinte kezdetét veszi a második felszopás, ahol már küzdenie kell az elemekkel, de türelmesen eléri a kitűzött célt. Általában egylövetű vagyok, de ragaszkodik hozzá, hogy tegyünk érte, hogy ez változzon, így vehemensen szop, utána veri, utána kéri, hogy dugjam meg újra, majd amikor én már elengedem, hogy "ez nem fog összejönni" ő nem hagyja annyiban. Újra a szájába vesz és rendületlenül próbálja kisajtolni a bennem maradtakat. Egy gyors ötlettől vezérelve elkezdem verni magamnak, hogy hátha, mondani se kell kettővel hátrébb húzódik, és megmutatja mindenét minden szögből, mintha élőben néznék pornóképeket. A fantasztikus vizális inger meghozza a hatását, és a szájában megyek el másodjára, amit le is nyel, és megdícsér, hogy ügyesen küzdöttem.

Elszámolás

Előre tájékoztatott az árról SMS-ben (de a bővebb infoban is megtalálható itt az oldalon), ahhoz képest változás nem történt. Extrát nem számított a szájbaélvezésre. A pénzt első találkozásunkra való hivatkozással az elején elkérte és eltette, de ebből nem csinálok ügyet.

Anetta Angel, jó szexpartner

  davesteel81

Egyeztetés

I contact her in Viber, she answer to all your questions in timely manner.

Megközelítés

I went there by metro, she is really close the main metro stop and reachable from everywhere in Bp

Helyszín

Apartment is big and good, she invite you with all the things necessary, water, even candy :D , the bathroom is full of all the comfort and she loves to clean your dick (The party started even earlier :D)
She has a big room with a bed and a sofa. We did everything on sofa

Hirdető külseje

She is exactly as in the picture, maybe a bit more chubby but it is exactly what you would expect. I love her make up and her eyes. She had only a white dress without bra, when I entered I did not know what to touch firstly :D

Action

So I entered and at first second we kissed a real kiss with tongue, she really like to use it, she can put her tongue in your throat. After she told me to not go so fast, first a shower and surprisingly she told me that she will clean me.
I accepted and she cleaned me. After it she invited me to drink a little of water. After we start to kiss with passion, she get off all the clothes and I did the same. She want down and start to suck the dicks.
Incredible, I never received such blow job, she constantly look at you with her beautiful eyes while she sucks your dick. She also lick every where around , with her tongue hitting your "head" and then suck gently.
Of course I cum after 2-3 minutes and what do you think? She of course swallowed until the last drop. she also insisted and lick more my "head" just to not waste the last little drop and when doing this, she was always look at me, with her cat eyes.
She invited me to a massage and she did for the next 5 minutes, after it while licking my ear she told me if I want to wear a condom :D
she started to ride my cock while I was licking her boobs, or kissing her. She rode for 5 minutes, then again I could not stop to cum, but of course she asked to cum in her mouth again. :D
She was on her knees with her open mouth until I cum again, when I arrived she took my entire dick in her mouth to not waste any drop again.
What incredible experience :)

Elszámolás

She is correct, she offer almost the entire menu with her base, nothing more. I think she found a new regular customer. I will definitely go back to her.

Anetta Angel, jó szexpartner

  kosa_

Egyeztetés

Előző este hívtam fel, gyorsan tudtunk egyeztetni másnapra időpontot, átbeszéltük a részleteket és megkaptam a címet is.

Megközelítés

1 utcával arrébb tudtam leparkolni, teljesen egyértelműen adja meg a célállomást :) Belváros, így 10 percet érdemes parkolásra szánni.

Helyszín

A lakás teljesen megfelelő, a kapun belépve egyből jobbra van Anetta lakása. Belülről abszolút jó állapotban van, ha nem vesztem volna el az ajtóban kezdődő smárcsatától, akkor emlékeznék arra is, hogy frissen felújított-e vagy 1-2 éves :D Viccet félretéve a célnak teljesen megfelel, tusfürdőből elegendő választási lehetőség van.

Hirdető külseje

Anetta a képeknek azt gondolom 100%-ban megfelel, nyilván a friss képekre kell hagyatkozni. Nekem pontosan ő az esetem, gyönyörű cicik, formás fenék és szép arc.

Action

Anetta kérésemnek megfelelően egy rózsaszín szettben fogadott, miniszoknyában, combfixben és egy sokat nem takaró átlátszó felsőben. Ahogy beléptem az ajtón elkezdődött az action, kb 5 perc alatt beértünk a szobába ahol elkezdtük egymást vetkőztetni. Ide-oda ment a labda, hol én vettem le egy ruhadarabot, hol ő. Mire a lényegre tértünk volna kértem, hogy had ugorjak el fürdeni, sokat utaztam előtte így gondoltam jobb a békesség, Anetta a kérésemnek eleget téve a farkamnál fogva kivezetett a fürdőbe és akár a kezemet is hátratehettem volna, lefürdetett teljesen. Amikor kiszálltam a kádból, a szárítást már rám bízta, és legnagyobb meglepetésemre letérdelt elém és elkezdte a franciát.
Már a fürdőben is elindult a mélytorok-kényszerfrancia kombó legnagyobb örömömre, de a szobába érve meggyőztem magam, hogy az első menet NFVSZ lesz. Anetta a mélytorokban profi, hol csak a makkomat szopta, hol a farkamat félig, de legtöbbször valami iszonyatos jó átmenetben leengedett a torkába és nyálat nem kímélve pornós franciában részesített. Mivel lányokhoz alapvetően emiatt járok, kipróbáltam nála a kényszerfranciát is, ebben is teljesen irányítható, tökéletes partner, abszolút top kategórába sorolnám. Szóval az első menet a szoba közepén lévő tükör előtt folyt, a torokdugás tempóját folyamatosan növelve a szájában lett végem.
A második menet egy masszázs után kezdődött, amikor is Anetta rábukott a farkamra, egyre vehemensebben művelve fenti attrakcióját. Itt érdekes volt, azt vallaj magáról, hogy szereti a mélytorkot, és nekem átlagnál nagyobb méretem van, ezért ő kipróbálja mennyi ideig tudja lent tartani a farkam, én 28mp-et számoltam :D :D :D Teljesen őrült volt, imádtam. Miután kiéltük francia perverzióinkatgumit kértem és átmentünk a kanapéra, ahol doggyban próbálkoztunk, de sajnos miattam nem jött össze.
Összességében teljesen rendben volt

Elszámolás

Az elszámolást az elején kérte - most először jártam nála. Az egyeztetésnél kértem tőle popót is, így az ennek megfelelő virágszállal készültem de sajnos ezt elfelejtette, így azt a részt visszaadta, teljesen korrekt a hölgy.

Anetta Angel, jó szexpartner

  malomkenyér

Egyeztetés

Anettát is már régóta kiszemeltem és most éreztem az idejét annak, hogy meglátogassam. Munka után felhívtam, egyből felvette és elmondta aranyosan, hogy mi mindent csinálhatunk egy órában. Szerencsére szabad volt, így kb egy órával későbbre beszéltük meg az időpontot. A címet megadta a beszélgetéskor, illetve elmondta, hogy 5-10 perccel az időpont előtt küldi a pontos részleteket sms-ben. Ez így nagyon korrekt és egyszerű. Még leegyeztettük, hogy milyen szerkóban várjon aztán már csak készülődnöm kellett.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel mentem, az a legegyszerűbb, közel van a metró, a házat nagyon könnyű megtalálni. Az sms-ben kapott részletek alapján egyszerű volt a bejutás is.

Helyszín

Anetta egy elég nagy lakásban várt, nyilván nem voltunk minden szobában, de ahol történtek a dolgok egy hatalmas szoba/nappali volt kanapéval, nagy ággyal, hangulatfénnyel. Rendkívül jó állapotban van, a fürdő is felújított, tiszta, látszik hogy figyel mindenre.

Hirdető külseje

Nincs semmi meglepetés Anettával kapcsolatban, vannak arcos képei is, a testét nem takargatja, így tényleg azt kapod amit itt látsz: nagy szilikon cickók, amik érzésre tényleg nem tűnnek annak, feszes, kerek, harapnivaló segg, nagyon szép arc szépen kisminkelve. Finom telt ajkai vannak és olyan szemei, hogy beleveszel, ha sokáig nézed. Kértem, hogy egy fehér combfixet vegyen fel, meg egy magassarkút, a többit rábíztam, így végül egy fehér mini egyberuhában várt, amiből szinte kiestek a mellei, brutál látvány volt. Később kiderült, hogy egy szexi fehér csipkés tanga is lapult még alatta. A magassarkú óriási volt és így még kicsit magassabra is emelkedett, mint én, de nem zavart, inkább tetszett. A haja nagyon hosszú és szintén finom tapintású, ahogy a bőre is isteni, illatos.

Action

Nehéz szavakba önteni Anetta stílusát és hozzáállását, sok beszámolójában olvastam a különleges élményről, de így is teljesen lehengerlő volt az egész találkozó. Már a telefonban is "kedvesemnek" szólított többször is, és élőben is ez van, elképesztően közvetlen, fullos barátnő feeling. Belépés után finom szájra puszival üdvözölt, magához húzott. Miután megszabadultam a kabáttól és cipőtől még kaptam már-már csókszerű szájrapuszit és kézenfogva bevezetett a szobába, ott még pár puszi, tapi után elkezdett vetkőztetni, először a pulcsimat, aztán a pólómat, közben kérdezgetett, hogy kérek-e vizet, nem fázom-e, nincs melegem, stb. Közben még pár csók is elcsattant. Végül minden ruhámtól megszabadultunk. Mivel otthon előtte fürödtem, fogatmostam, szájvizeztem, szerintem érezte (ezt több besziben is olvastam már) így kb neki is álltunk mindennek. Kicsit átbeszéltük a programot, mondta, hogy annyiszor lehet élvezni, ahányszor bírom. közben csókolóztunk sokat, az ő ruháját is levettük, a melltartót is, így már hódoltam a cickójának. A kanapénál kezdtünk, én ültem, ő elémtérdelt és elkezdett szopni úgy, hogy pár perc alatt a szájába is élveztem. Végig a szemembenézett, mélytorkozott, nyalogatott. Miután lenyugodtam kiment öblíteni, aztán letisztogatott és odabújt mellém a kanapéra.

Ott folytattuk a csókolózást. Nagyon szereti az egész nyelvét átdugni a másik szájába úgy, hogy szinte a torkodig ér, Anetta tényleg egy külön univerzum ebben a csók témában is. Így egész hamar belesodródtunk a második körbe, kértem, hogy had nyaljam ki, aztán dugjunk. Mondta, hogy most nem biztos, hogy el fog tudni menni a nyalástól, de csináljuk. Finom puncija van, jó nyalni, nyögdécselt, de igazán nagy sikert nem arattam. Kérte, hogy még had vegyen a szájába, ismét egy jó mélytorkozós nyálas szopás jött, úgy helyezkedett, hogy a seggét tudjam tapizni közben, meg paskolgatni is lehetett. Párszor jól lent is tartotta ameddig csak bírta, aztán a szájával felrakta a gumit és elkezdett lovagolni. Ebben volt lassabb és gyorsabb rész is, az isteni cickókat fogdostam, néha a seggét, csók is ment közben. Aztán időhúzásképpen kértem, hogy forduljunk klasszikba. Itt is volt, hogy kicsit döngettem, volt, hogy lassan toltam, ráhajoltam, hogy megcsókoljam vagy a nyakát puszilgattam, esetleg a cickókat. Aztán kicsit a nyakamba vettem a lábait és úgy is dugtam egy rövid ideig. Nagyon bejött, jól reagál mindenre, eszméletlen érzéki a csaj. Aztán kértem, hogy a kanapéra menjünk át és úgy üljön bele. Sejtettem, hogy itt egy keményebb rész következik. Először picit finomabban kezdtük itt, de aztán átkapcsolt turbóba, tényleg szinte megkúrt. Ennél a résznél végem is lett bele a gumiba. Vicces volt, mert szinte észre sem vette, csak mikor leszállt rólam és elkezdtem levenni a gumit akkor.

Még mindig volt idő, így beszélgettünk, bújt, simogatott, ittunk egy kis vizet és még mindig csókolóztunk közben. aztán rákérdeztem, hogy leszopna-e mégegyszer. Erre mondta, hogy a szájábavesz, de utána még azért dugjam meg hátulról is rendesen, de azért a végén verjem a szájába. Természetesen beleegyeztem. Jött a lentartós mélytorkos francia egy darabig, bár ezt bármeddig el bírtam volna viselni, azért a hátulról dugás is nagyon jó volt még utána. Toltam neki amíg bírtam és a végén még elém térdelt és egy lendületesebb kezezős szopással igyekeztünk befejezni. Ez már kicsit nehezebben jött össze, úgyhogy kértem, hogy nyalogassa a golyókat én meg verem magamnak. Amikor jött a vég, akkor átadtam neki és full kivégzett.

Miután összeszedtem magam félig még elkísért lezuhanyozni, közben dumáltunk, mondtam neki, hogy biztosan jövök még, mert nagyon bejött a cukisága, aztán aranyosan elmondta, hogy kell kimenni :)

Elszámolás

A rózsaszálak nyilvánosak, így ebben sincs meglepetés. Egy extrát kértem, amire azt mondta a telefonba, hogy ajándék, de azért inkább vittem neki egy kicsivel többet, nem akartam, hogy úgy érezze, hogy visszaélek a kedvességével. Az elején adtam át a borítékot, így tiszta sor minden.

Anetta Angel, jó szexpartner

  Revel

Egyeztetés

Könnyen ment , mindent megtudtam amire kíváncsi voltam .

Megközelítés

Deáktól 5 perc séta , autó felejtős a környéken , már ha nem parkoló hely kereséssel akarod az időt tölteni .

Helyszín

Régi bérház , szerintem jól néz ki , minden megtalálható ami a szórakozáshoz kell .

Hirdető külseje

A képek elég jól visszaadják Angel különleges adottságait, gyönyörű szemek, állandó mosoly és jó eséllyel a város legtökéletesebb mellei :) Nincs eltitkolt túlsúly sem, ott gömbölyű, ahol kell egy nőnek.

Action

Amikor megérkeztem, üdítővel kínált. Én már akkor nem tudtam levenni a szemem a formás popsijáról. Az űditő után én gyorsan elintéztem a tisztálkodást. A fürdőből kijövet már "rám cuppant" :) Hanyat dőltem az ágyon és átadtam magam neki :) Élveztem, ahogyan meredező férfiasságomat először finoman az ajkai közé veszi, majd egyre mélyebben, egészen a tövéig bekapja. Csodás volt. Amikor már éreztem, hogy közeledik a csúcspont, kértem, hogy húzzunk gumit. A védő ruhát felhelyezte, majd hátulról kaptam el :) A csúcs előtt megkértem, hogy legyen a vége a ciciken befejezve.

Elszámolás

Minden az előzetes megbeszélés szerint került elszámolásra. Abszolút megérte!

Anetta Angel, jó szexpartner

  josephporta

Egyeztetés

Telefonon hívtam egy vasárnap délelőtt, elsőre felvette és elmondta a részleteket. 2 órával későbbre beszéltük meg a találkozót. Nagyon rugalmas volt.

Megközelítés

Én BKV-val érkeztem, Deák tértől egy pár perces séta. Szokás szerint korábban érkeztem, megkerestem a házat, amit egyébként nem volt nehéz megtalálni. Majd egy kávézóban ütöttem el a találkozóig hátralévő időt.

Helyszín

Egy régi èpítésű ház földszintjén található a lakás. Az előszobába belépve levettem a cipőt és a kabátom, majd több helyiségen áthaladva bementünk a nappaliba, ahol a randi nagy része zajlott. Fürdő korrekt, tiszta, szokásosan többfajta tusfürdő, szájvíz, nagy törölköző.

Hirdető külseje

Anette egy zöld kis egyberuhàban várt, melltartó nélkül, ami már látni engedte a hatalmas melleket. Hozzá fekete combfix és magassarkú, és mint később kiderült fekete bugyi. Képeknek megfelel, talán a mellei még nagyobbak is mint a képeken.

Action

Miután bementünk a nappaliba elkezdtem vetkőzni amiben Anette is segített, vagy inkább néha akadályozott hiszen már itt elkezdtünk csókolózni, igazi nyelves csókokat kaptam tőle. Én is elkezdtem őt vetkőztetni előkerültek a hatalmas mellek, el is kezdtem velük foglalkozni. Ekkor rajtam már csak egy alsónadrág volt, és mivel lent már elég jól álltam jeleztem neki, hogy szeretném ha a szájába venne. Ő letérdelt elém, megszabadított az alsótól és elkezdett szopni. Nem finomkodott, elég mélyre engedte a farkamat a szájában. Néha én is ráfogtam a fejére és lentartottam a farkamat a szájában/torkában, de azért vigyázva, nehogy sok legyen neki. Elvoltunk így egy darabig, majd felàllítottam és magamnak háttal fordítva az ágyra löktem. Ő bepucsított előttem, megszabadítottam a bugyitól és így hàtulról kezdtem el nyalni a punciját, néha a fenekébe is belenyalva. De mivel újra szájában akartam lenni, lefeküdtem az ágyra és így is szopattam egy kicsit. Majd gumit kértem, amit szájjal helyezett fel és hátulról kezdtem őt dugni miközben előttem térdelt ez ágyon. Majd hasrafeküdt és így folytattuk. Mivel itt már az élvezés határán voltam, csak kis mozdulatokkal, lassan tudtam őt dugni. Majd váltottunk lovaglóba, ahol szépen meglovagolt, de itt már nehezen bírtam és mivel szopás közben akartam elmenni visszakértem magam a szájába. Néhány percig még kényeztetett a szájával, majd kérdeztem tőle, hogy elmehetek-e a mellére mire azt válaszolta, hogy a szájába szeretné. Mondtam neki, hogy oké, de látni szeretném ezért kinyújtotta nyelvét, elkezdte verni a farkamat és egy hatalmasat élveztem a szájába. Hagyott lenyugodni majd elmentem leöblíteni magamat. Még maradt idő egy kis masszázsra és beszélgetésre, majd öltöztem és távoztam.

Elszámolás

A bővebb infóban is látható és telefonon is elmondja. Érkezéskor adtam át az ajándék csokival együtt.

Anetta Angel, jó szexpartner

  Botos

Egyeztetés

A napokban már parszor próbáltam hívni, de végül a randink napján kora délelött sikerült elérnem. Még aznap délutánra sikerült megegyeznünk az időpontban.

Megközelítés

Belváros. Busz, villamos, metro, minden maximum két perc sétára. Kocsival meg sem próbálnám, rémálom lenne parkolót találni.

Helyszín

Régi bérház, kissé lelakott kúlső homlokzattal, de a lakásban ennek már nyoma sincs. Nagyon diszkrét a bejutás. Tiszta, jó beosztású, több helységes lakás. Szép tiszta közepes méretü fúrdővel. Sok tusfürdő, három féle szájvíz.

Hirdető külseje

Nagyon különleges, gyönyörű lány, csodaszép szemekkel, vastag húsos szájjal. Kicsit vékonyabb mint a képek sejtetik. De mondta is, hogy a karantén alatt kicsit fogyott és a testedzést is hanyagolta.

Action

Huh, hát ezt nehéz lesz objektíven szavakba önteni, annyira szigeszív és föggőséget okozó élmény volt. Beléptem a lakásba, és egy csodás tünemény libbent elém az ajtó mögül, és rögvest a nyakamba ugrott és egy szájra puszival köszöntött. Ahogy megbeszéltük egy farmerban és pulcsiban várt. Egy kis papirtasakban átadtam neki az ajándékomat plusz egy kis extrát. Belenézett a tasakba, majd gyermeki lelkesedéssel ismét hozzám perdült és megcsókolt, ölelt és csokolt jó pár másodpercig, és többször hangoztatta, hogy mennyire örül, hogy itt vagyok. Gyorsan lerugtam a cipőm, majd bekísért a szobába. Csevegtünk kicsit, csokolóztunk, majd elkezdett vetköztetni, közben két csók között megkérdezte szeretném e ha segítene megmosakodni, persze szerettem volna. Eddigre már csak alsó és zokni volt rajtam, így megragadta az ekkora mar elég kemény férfiasságomat, az alsómon keresztül és finoman a fürdőbe vezetett. Itt a maradék ruháimtól is megszabadultam, és sürü csókok között beszáltam a kádba. Vizet engedett, miközben finoman csokolgatta a melkasomat, majd egy intim szappanbal alaposan megtisztogatta a hímtagomat, megtörölt, majd vissza andalogtunk a szobaba. Újabb ölelkezés, és csókcsata kezdődött, közben szép lassan én is vetköztetni kezdtem. Majd közölte, hogy már nagyon szeretné megkostolni milyen az ízem, így hagytam magam megkóstólni. Eleinte csak puszilgatott, kostolgatott, majd egyszer csak tövig eltűnt a hímtagom a szájában, és a kezemet a tarkójához húzta, jelezve, hogy mit is csináljak, így finoman tólni kezdtem a farkamra. Csodás volt. Majd kértem, had viszonozzam a kedvességét, itt nem tünt annyira lelkesnek, de hagyta, bar azt kérte csak finoman és csak a csiklóját izgassam. Próbálkoztam, próbálkoztam, de szerintem nagy sikrrt nem értem el. Aztán azt mondta szeretne érezni magában, úgyhogy hanyad feküdtem es ő nyeregbe pattant. Nagyon szeretem ezt a pózt, már sokszor sokakkal próbáltam, de ilyen fergetegesen jó még soha nem volt, finoman kezdte, majd gyorsított, kevert a csípőjével, hozzám dörzsölte a csiklóját, hatra feszítve magát (azt hiszem itt el is jutott a csúcsra), majd felgugolt és csókolózva mozgott rajtam, itt én is igyekeztem ala keverni, ami annyira jó volt, hogy el is durrantam. Lassított, de nem ugrott le egyböl, hanem megvárta míg lenyugszom, közben símogatott, és csókólt. Majd megszabadított a gumitól, és megjegyezte, hogy jó sokat termeltem. Símogatott, hozzámbujt, és azt kérdezte, hogy így mi lesz a popsiával, mert már nagyon szerette volna a "vastag farkamat" ott érezni, mert az elején kicsit faj ugyan, de utána nagyon jó. Megnyugtattam, hogy nem hagyom cserben. Kis folyadék pótlás és hát masszírozás után, ismet kezdett ágaskodni a hímtagom, kezdeményeztem a második menetet. Rövid 69 után kérte, hogy misszionárius pózban dugjam meg a punciat a popsia előtt. Hát lehet egy ilyen kérésnak ellenálni? Úgy éreztem nagyon élvezte a dolgot, amikor már mindketten nagyon belemelegedtünk, kértem a popsit. Négykézlab hejezkedett elém az ágyon, és némi sikosítás után elém tolta a fenekét. Szép lassan kezdtem, majd egyre gyorsabb lett a tempó, kérte hogy húzzam a haját, szinte teljesen hatra hajolt hozzám, én markoltam a mellét, csókoltam, csodás volt. Sajnos elöbb kifáradtam, mint beteljesedhetett volna az aktusunk. Fáradt voltam, mivel hajnalban keltem, így szájjal és kézzel sikerült befejeznünk az aktust, de így sem volt semmi hiányérzetem. Kis pihegés utan én elmentem letusolni. Utánam jött a fürdőbe, beszélgettünk, szemlesütve megjegyezte, hogy örülne ha még látna. Ez is tökéletesen beleillett a baratnős életérzésbe. Imadtam. Öltözködés közben rápillantottam az órára, és majdnem húsz percel tovább maradtam a megbeszéltnél. Újabb csókok kiséretében jutottam el az ajtóig és távoztam. Ezután egész nap nem tudtam letörölni az arcomról a vigyort.

Elszámolás

Én előre rendeztem, mert szerintem így korrekt. A virágcsokor nem átlagos, de majdnem minden benne van az alapban, amit válal, azt meg is teszi. Nekem ez az élmeny bőven megérte.

Angelina, jó szexpartner

  Csicsk

Egyeztetés

Az egyeztetés nagyon gyorsan zajlott, bár azt éreztem a hangján, hogy bizonytalan a személyemet illetően. Tegnapról mára történt a randevúegyeztetés. Megkért, hogy a címet majd akkor egyeztessük ha már biztosan eldöntöttem, hogy szeretnék találkozni. Őszintén tetszett, hogy nem nyomaszt, és ad időt és teret átgondolni. Még aznap visszahívtam, kicsit rosszul esett, hogy nem emlékezett rám, “és jah már meg is beszéltük?”, de nem vettem magamra, inkább annak tudtam be, hogy szűrőt alkalmaz, nem mellesleg kapós csajszi.

Megközelítés

Nah 9kor ment a telefon “már vártam, hogy hívj; nem tudtam hívni fogsz-e” nah bevallom tetszett az egómnak. Már ekkor sejtettem, hogy érti pontosan mi kell nekünk kedves makktársak! Szóval mondta a címet, én meg hajtottam. Dohány utca környékén parkoltam, onnan séta. Ház elől ment a telefon és mar nyílt is az ajtó. Átlag belvárosi bérház. Minden olajozott volt, gyorsan megtaláltuk egymást.

Helyszín

A lakás elsőre minimalista stílus jegyeit mutatta, de bent kicsit átment azért csajosba. Pedáns rend, ahogy szeretem. Heverő és ágy. Fürdő patika, többféle tusi, nem mintha ez engem bármennyire is izgatna.

Hirdető külseje

Én bevallom azt kértem, hogy sportosban várjon, nem kell sok smink, bár biztos vagyok benne, hogy a sok kép, ami fent van róla, teljesen hozza a valóságot. Gyönyörű csaj. Én nagyon kritikus vagyok, de nála nincs hiba. Istennő pofi, istennő testtel párosítva. Azért a magas sarkútól nem tudott elvonatkoztatni a Drága, de kifejezetten sportosban várt, ahogy kértem.

Action

Pfúú apám, ezt most nagyon nehez lesz szavakba önteni!
Egyből csókkal indítottunk már a bejáratnál. Szó szerint rám tapadt, és finomkodós volt. Mármint a beszámolóitok alapján azt hittem, hogy kezdésnek megesz, de nem. Ezt valószínűleg ti hoztátok ki belőle. Itt volt is bennem egy kis irigység, de nyugi elmúlt. Végtelenül kedves volt, mintha nem is tudom, mondjuk minimum barátnőm lenne, aki fülig szerelmes belém, és hetek óta nem látott.
Na de be a szobába, csókcsata folytatódott. Volt kis dumcsi is, meg természetesen kínált vízzel, ami nem utolsó, hogy nem volt beginázva :-).
Nem is tudom mennyi ideig smároltunk, és igen nagyon jól csókol. Nagyon jól megfogalmazta valaki, hogy egyszerűen nem tudod hova tenni a saját nyelvedet, de persze a jó értelemben. Ezzel annyi idő elment, hogy már már kezdtem baleknak érezni magam.
Nos én fullos csomagot kértem popsival, úgyhogy itt éreztem egy kis nyomást, de nem tartott sokáig. Át a heverőről az ágyra, ott indult a mélytorkos csütörtök. Taníthatná. Addigra feloldódtam én is, nyomtam a fejét szépen, ahogy Rocco tanítja. Nem zavartatta magát, szipogott kicsit, de olyan természetesen, mint ahogy mi levegőt veszünk. Na jött a védőruha szájjal feladva, oltári profizmussal. Lovagló utána misszionárius, próbáltam élvezetre bírni, de azt hiszem ez most nem jött össze. Akkor átkéredzkedtem a popsiba, addigra konkrétan mintha pityergett volna. El is gondolkoztam, hogy nem voltam-e vhol túl durv... de nem!! Sőt inkább kis finomkodós kis hülyegyerek.
Na mindegy szűk kis luksiba be, és igen onnan távozva sehol semmi, mintha épp akkor került volna fel a gumac. Eszméletlen higiénia érzés.
Kértem egy fordulót, hogy meglegyen a kutyapóz is. Fenék az égnek, fej az ágyra-jobbra hajtva, folyamatos szemkontaktussal, jobb cici is markolászásra kínálva. Így lett végem. Szóval lehet, hogy ő nem élvezett el, de azzal nyugtatom magamat, hogy a lelkét megérintettem, arról nem beszélve, hogy az egyik legjobb szexemet adta ez a gyönyörűség.

Elszámolás

Hát igen a matek. Kemény, mint a gyönyörű feneke és melle, de nüánsznyi megbánást sem érzek. A luxus gyönyört, luxus áron adják.
Jócskán túlléptem az időmet szerintem vagy 20-30 perccel, és inkább marasztaló volt a magatartás mintsem a “tűnj már el, dolgom van”.

Angelina, jó szexpartner

  Artur777

Egyeztetés

Telefonon könnyen elértem, második csengésre felvette. Kedvesen tájékoztatott mindenről és aznap délutánra megbeszéltük a randit.

Megközelítés

Autóval érkeztem a helyszínre, belváros Deák környéki utca. Behajtani az utcába nem lehet a környéken szerencsém volt közel találtam helyet. Tömegközlekedéssel könnyebb, metró, villamos a közelben teszi ki az embert, néhány perces séta.

Helyszín

Lakás a földszinten található a bejárattól nem messze. Szépen felújított az egész lakás, baszoba nagy, tágas benne franciaágy. A fürdő szinté tiszta, tusfürdő választék széles. Mosdó melett szájvíz. Türcsi nagy és puha. A végén egy tisztát kaptam tőle.

Hirdető külseje

A képek tükrözik a valóságot, az arckitakarástól nem kell tartani, nagyon helyes arca van. Alakja is hibátlan, a cicik természetesek, feneke feszes formás. Fekete hosszú haj. Egyszóval egy olyan nő aki után az utcán is megfordul az ember.

Action

Amikor beléptem a lakásban kedvesen mosolyogva fogadott. Beinvitált a szobába megbeszéltük még egyszer mit szeretnék elrendeztük az anyagiakat amit az asztalra raktam és a randi végéig ott is maradt. Gyors vetkőzés aztán el zuhanyozni. Angelinán egy fekete bőr mini egyberuha volt és magassarkú. Miután visszatértem a fürdőből ott várt mosolyogva. Állva elkezdtünk ismerkedni egymással. Először finom puszik majd hirtelen nyelves csókok. Úgy szívja az ember nyelvét, hogy fennakadt a szemem. Elkezdtem vetkőztetni a drágát. Mikor a melleihez értem ott elidőztem. Csókolgattam, nyalogattam a bimbót szívtam. Jól reagált rá mert mire tovább mentem volna letérdelt elém és olyan mélytorkos szembenézős franciát kaptam hogy csak kapkodtam a levegőt. Változatos tempóban szopott a drága hol csak a hegyét kapta be aztán eltüntette teljesen. Ekkor már elkapott az ékszíj és húztam rá a fejét, nem ellenkezett. Ezt elég sokáig csinálta a kedves meg is kérdezte, hogy menjen végig, de nekem még voltak vele terveim. Magamhoz húztam és folytattam a vetkőztetését, közben folyamatosan verte a farkam. Mire megszabadítottam mindentől ismét elém térdelt és folytatódott a mélytorokos francia. Egy idő után kértem a védőfelszerelést amit szájjal rakott fel és utána nyeregbe pattant. Nem kényeskedett olyan tempót diktált, hogy alig bírtam követni. Aztán átfordultunk kutyusba és onnan is toltam rendesen. Kérte hogy húzzam a haját és nyugodtan üssem a fenekét. Ki tud ilyenen kéréseknek ellenállni. Utánna átraktuk a popsiba. Uraim az valami fantasztikus volt. Az elején finoman bejárattuk aztán ami a csövön kifért. Nem kényeskedik odateszi magát rendesen, ha lassítottam a tempón tolta a fenekét a rúdra. Így folytattuk még egy idelyig és ahogy közeledett a vég kértem, hogy franciázzon. Elém térdelt és ismét jött a mélytorkos szembenézős francia. Az utódokat a szájába lőttem, nem kapja el a fejét, sőt még szépen levezette. Utána mosolyogva távozott a fürdőbe. Amikor visszatért a szobába az ágyon beszélgettünk mindenről, jó beszélgető partner is. Mivel az egy óra vég felé jártunk kérdeztem, hogy tudok e még maradni azt mondta igen, amit még egyszer köszönök. Elkezdtük egymást csókolgatni és ismét jött a már sokat említett mélytorok. Elég hamar keményre szopta a szerszámot és ismét beleült. Meglovagolt megint aztán átfordultunk miszibe és úgy toltuk tovább. Mikor úgy éreztem jön a vég ismét elém térdelt és elkezdett szopni. Szopta szopta,de nem akart a második összejönni. Mivel nem akartam visszaélni a vendégszeretetével elmentem zuhanyozni. Öltözés közben is jót beszélgettünk, majd egy nagy ölelés és nyelves csók, aztán ajtón ki és el.

Elszámolás

Elszámolás menetét telefonba elmondta, a helyszínen még egyszer átbeszéltük és letettem az asztalra, ami a randi végéig ott is maradt. Extrákból a mélytoros franciát, a szájba élvezést és a popó sexet vettem igénybe. Átlagban magasabb, mint a legtöbb lány, de sokkal magasabb és minőségibb szolgáltatást is kaptam.

Angelina, jó szexpartner

  evező

Egyeztetés

Telefonon hívtam, pár nappal későbbre tudtunk is időpontot egyeztetni. A hangja más a telefonban is nagyon meggyőző :) Később még sms-ben fixáltunk 1-2-részletet.

Megközelítés

BKV-val nagyon könnyen megközelíthető frekventált helyen lehet felkeresni Angelinat. Autósoknak itt egy horror a parkolás, javasolt távolabb keresni egy fizetős parkolót és rászánni az időt. A házat könnyen meg lehet találni, a cím egyértelmű.

Helyszín

Nagy belmagasságú patyolat tisztaságban tartott felújított lakásba toppanunk. A fürdőben bőven van tusfürdő választék, a tetthely pedig minden igényt kielégít, a huncut díszelemekről nem is beszélve.

Hirdető külseje

Magassarkúban és köntösben fogadott, ami nem von le egy szemernyit sem szépségéből. Lábai izmosak, szexik, feszesek, popsija fenomenális már köntösön keresztül is, kebleit semmi nem tudná takarni, egyértelműen vonzzák az ember tekintetét. Arca egyszerre szép és nagyon szexi, szája és szemei már előre jelzik, hogy nem pihenni jön az ember, egy igazi szexdémon!

Action

Belépés után gyorsan végigmértük egymást, majd azonnal csókot kaptam. Nem ismerkedőset, elkaplak és megeszlek típusút. Mondanom sem kell, már akkor kemény voltam. Gyorsan elmenekültem tusolni. Fürdés után már csak egy szexi fehérneműben várt és hamar az ágyon folytattuk az ismerkedést. Semmi finomkodás, csak vad smárolás, egymás hergelése, majd szép lassan egyik porcikáját sem kihagyva délre vettem az irányt. Puncija finom, illatos, kényeztetésre termett. Nem is kellett kétszer gondolkodnom, mihez kezdjek odalent. Hosszasan kényeztettem, majd munkámnak és kitartásomnak meg is lett a gyümölcse, remegés, menekvés, kézszorítás és hasonló finomságok. Visszatértünk a vad csókokhoz pihenés képpen, majd Angelina kerekedett felülre és mélyen a szemembe nézve tájékoztatott rövidtávú jövőképemről. Angelina minden kétséget kizárólag szeret szopni, mert ez uraim az volt. Nincs kegyelem, bírni kell és hagyni, hogy a szexdémon kiélje magát. Volt itt makkizgatás, mélytorok, bőnyál, golyók is megkapták a magukét, egyszóval hosszas perceken keresztül a keményebbnél is keményebbre varázsolt. Ha azt hittem volna, hogy ezt nem lehet fokozni, akkor tévedtem, mert a gumi szájjal történő felhelyezése után gátlástalan élvezethajhászat vette kezdetét. Doggy, hasonfekve, misszionárius, lovaglás, mindet végigvettük, és pihenésre nincs lehetőség, itt bizony keményen dugni kell. Ha az ember fáradni merne, ráparancsolnak, hogy nincs pihi. Mindeközben a mocskosabb szavak, a vad csókok és a popsi paskolás a kötelező elemeket képviselik. Kezdtem csodálkozni, hogy ezt meddig lehet bírni, de egy rugóra járt az agyunk, mert Angelina jelezte is, hogy most pedig ki akar végezni. No nem bánom, legyen és már a szájában is voltam. Pár perc után meg is lett az ellentmondást nem tűrő farokkényeztetés eredménye. Kivenni nem engedte, az utolsó cseppet is kiszipolyozta belőlem szexdémonom. Rövid szünet és frissülés után beszélgetés közben kezdtük el egymást ismét izgatni. Gyorsan megtaláltuk a legalkalmasabb helyzetet 69 formájában, majd az első etap megismétlődött ismét. Másodjára is a szájában ért a vég, ha lehet, most még jobban elvette minden erőm. Gyors zuhány után szenvedélyes csókokkal bocsájtott utamra.

Elszámolás

Az elején rendeztük, minden a megbeszéltek szerint alakult. Kicsivel magasabb az átlagnál, de semmiség az élményhez képest amit nyújt és akar adni.

Angelina, egyeztetési probléma szexpartner

  vakar

Egyeztetés

Telefonon beszéltünk, nagyon kedves, vicces és normális volt. A szokott rövid egyeztetéseknél hosszabb ideig tartott, mert mindenféléről is elbeszélgettünk.

Megközelítés

Az anyák megmentőjéről elnevezett utca, ezért M2-vel mentem és mindenkinek ezt ajánlom, aki nem szereti a parkolási macerát. A cím amúgy teljesen világos.

Leírás

Pénteken beszéltünk, hogy szombat reggel 9-re mennék. Ő mondta, hogy alkalmazkodik, válasszak időpontot. A reggel 9-ben állapodtunk meg. Kérte, hogy reggel 7-kor erősítsem meg SMS-ben, mert "akkor tudni fogom, hogy el kell kezdjek sminkelni". Elküldtem pontban reggel 7:00-kor az SMS-t, majd 9-re ott voltam a helyszínen és hívtam Angelinát. Nem volt elérhető. Kb. 3 percenként próbálkoztam 9:15-ig, majd küldtem neki egy SMS-t, emlékeztetve a megbeszéltekre és megerősítő SMS-re és jelezve, hogy akkor én most megyek.
Hát ennyi, nagy kár, nagyon vártam.