Luxurymilf Szexpartner Budapest, XIV. kerület

Beszámolóim

Luxurymilf, istennő szexpartner

  PETI1977

Egyeztetés

LuxuryMILF..., azaz Tiffany Rousso!

Mikor először rápillantottam férfielme bomlasztó, megigéző hatású fotós hirdetésére a másik portálon, ha nem szerepelt volna ott jól csengő neve, lebilincselő portréja alapján akkor is pontosan beazonosítottam volna, ki is Ő valójában.
Fürkészve csodálatos képeit, rengeteg parázs eseménysor és szaftos jelenet pergett le előttem, melyeket mindig élvezettel tekintettem meg az interneten és a különböző égi csatornák erotikus filmeket sugárzó adóin. Szerencsére a hosszú évek folyamán több ismert Hölgy, köztük igazán prominens " Nagyágyúk " is feltűntek hosszabb - rövidebb időre az oldalakon, s én mindig igyekeztem kihasználni ezen nem túl gyakran kínálkozó, de roppant izgalmas lehetőségeket, a tömény akciók után rendre mentve elérhetőségeinket egymás mobiljaiban, később szíves közreműködésükkel nem egyszer még több érdekes légyottra szert téve.
Megérzésem most sem hagyott cserben, s pár nappal személyes megismerkedésünk előtt előbb Viber - en , kisvártatva pedig egy hosszabb és kedélyes telefonbeszélgetés kíséretében lefixáltuk premier randink időpontját...

Megközelítés

A kapott instrukciók alapján eltévedni lehetetlen, annak pedig végképp nem illik tévútra terelődni, aki a zuglói régió Hozzá vezető közismert utcáin megannyi kellemes emlékű kuckó előtt halad el. Gépjárművel és tömegközlekedéssel is egyszerű az épület megközelítése, utóbbi esetében pár perces, jótékony hatású, Rákos - patak menti egészségügyi séta teheti teljessé a penzumot. A parkolás a hangulatos kis hotel előtt ingyenes, a GPS pontosan a takaros rezidencia elé invitál...

Helyszín

Többemeletes, csendes, tiszta, alsórákosi panzió, a belvároshoz közel, de a nyüzsgéstől már épp elég távol. A higiénia és a rend egy ilyen intézmény esetében természetesen elvárt és adott. A tetthely igényesen berendezett, otthonos, komfortos. Kényelmes és terebélyes franciaágya pedig elsőrangú alkalmatosság egy eseménydús együttlét szikrázó jeleneteinek megvalósítására. A fürdőbe menetkor nagyméretű, pihe - puha, illatos törölközőt kaptam, odabent pedig többféle márkás tusfürdő és szájvíz állt rendelkezésemre, mondjuk jómagam hosszú évek óta általam hozott és válogatott illatszer készletből készülök fel a találkozókra, de a patyolatcentrum felszereltségében is minden klappolt. No de a legfontosabb, hogy az idilli összképet a tökéletes harmóniához farokmerevítő látványú Megbabonázó Csábítóm ellenállhatatlan szexuális vonzereje tette végképp igazán teljessé...

Hirdető külseje

A felvételek önmagukért beszélnek.
Tiffany elbűvölő arcú, zöld szemekkel megáldott, félhosszú szőke hajkoronát viselő, észbontóan jó testű Bombázó, s mivel mindehhez formás lábacskák, pompás fenék, valamint gyönyörű szilikonmellek hatalmas és kívánatos bimbócskákkal a járulékos tartozékai, így rögtön az előszobába toppanva máris garantáltnak véltem, hogy eszméletlen klassz huncutkodás következik. Ezen lenyűgöző alkatrészek az Általa viselt fekete színű, szuperszexi fehérnemű kollekcióval és a fekete magassarkú cipellővel pazar kohéziót alkotva pedig aztán tényleg totálisan ütős vizuális összhatásként zúdulnak majd az ajtónyitás után a mámorra szomjazó delikvensre.
Super Milf a javából, a legszűkebb Top kategória színjeles képviselője! ...

Action

Realista vagyok, nem valószínű hogy már olyan sármos, fiatal legény lennék, mint akiket Tiffany általában a felvételeken ámulatba ejtő kebleire húz, ellenben minden más téren azért igyekeztem a tőlem telhető legméltóbb módon felnőni a nemes feladathoz. Kellemes hangulatú csevegésünk közepette máris határtalan örömmel konstatálta, hogy szeretném megörökíteni pásztoróránk, s bár nem volt csekély feladat a feltartóztathatatlan potens bikát partnereként, közben pedig a minőségi házi videóért is felelős lelkes operatőr szerepét egyszerre alakítanom, azért a legtöbb jelenet és az első nedves, nedűs végkifejlet lencsevégre, a káprázatos Pornós Baby pedig alaposan farokvégre került.
Bámulatos erogén zónáinak manuális majd végigcsókolt tanulmányozása után, észveszejtő franciás felvezetés vette kezdetét, mellyel nagyon tűzbe hozható és beindítható a Vonzó Teremtmény, ha ügyesen ténykedik az ember fia. Viszonzásként olyan szakértelemmel és szenvedéllyel kényeztette izmosodó szerszámom valamint környékét hogy arról csakis felsőfokban regélhetek. A pár perces nagyszerű zacsinyálazós, példás bőrtasak kényeztetős, valamint fejedelmi golyószopi produkcióját követően le is kellett állítanom az egyébként fenomenális előjátékát, mert nagyon - nagyon meg akartam dugni, és nem idő előtt elsülni.
Kőkemény jogarom fenséges új cickói között való serény megjáratására is kiemelt figyelmet fordítottunk, Tiffany pedig ritmusosan kivillanó hímtagom gondoskodó nyelvecskéjével való gyakori találkozására öszpontosított, teljes sikerrel, vastag nyálcsíkokkal bevonva tekintélyes eperszemre hajazó makkom felületét.
A védőruha felhelyezése immáron nem tűrhetett halasztást, nyitányként pedig klasszikus missziben tapasztalhattam meg fincsi puncijának szorosan ölelő vendégszeretetét, majd a tempót fokozatosan növelve, szexi lábacskáival már nyakamban, egyre intenzívebb lendülettel töcsköltem lucskos kelyhét. Ezt követően nyeregbe pattant és fáradhatatlanul lovagolta életerős nyársam, majd kissé hátradőlve, karjait maga mögött az ágyra támasztva, egyre pergőbb ütemet diktálva húzogatta Magát ágaskodó bráneremre. A módfelett jóleső testi közérzetjavító tréning mellett, szemeim szinte kocsányon lógtak zseniális attrakciójának vizuális ingereitől is. Akár fátyolos tekintetemmel, akár éppen a telefonommal történt felvételeim közben szemléltem epekedve önfeledt huzagolásunk, Tiffany elképesztő dinamikával prezentálta kéjsóvár szervezetemnek szédületes bemutatójának impulzusait.
Fokról - fokra vehemensebben merültünk az élvezetek hajszolásába, így természetesen a fordított cowgirl pozitúra is terítékre került , majd egy újabb váltással az oldalról érkező kemény löketek sem maradhattak ki debütáló bujálkodásunk egyre gazdagabb tárházzal rendelkező repertoárjából.
Szünet nélkül, becsülettel és rendületlenül, egyfolytában csak keféltem Exkluzív Szépségem. Mintha a filmkockák keltek volna életre, számomra azzal a nem elhanyagolható ténnyel, hogy most én voltam az a mázlista fickó akit kezelésbe vett az Attraktív Tünemény. Végül utolsó erőtartalékaim mozgósítva egyre szaporább elánnal, hosszú percekán át doggy - ban csattogtunk, ekkorra persze már háborgott bennem kitörni vágyó kantejem áradata, s tudatosult bennem, hogy lassan de biztosan utolér a könyörületes vég. A gumi lerántása után felálltam az ágyra, Pornós Múzsám pedig közvetlen mellé térdeltettem, robbanásra kész péniszem ismét mohó kis pofijába tettem, dugtam forró ajkait, s mivel Tiffany egyébként is olyan vággyal és odaadással szopott mint egy Szex Istennő, sorsom elrendeltetett. Beteljesülésem előtt kivételesen napokig " aszkéta " életmódot éltem, mert bőséges mennyiségű gesztenyeillatú örökítőanyag arzenálommal akartam megajándékozni e Dekoratív Gyönyörűséget. Ezenfelül nyilván rengeteg pluszt adott még a tudat is, hogy álmaim egyik, korábban elérhetetlennek gondolt Hölgye várta előttem mámoros pillantásaival valamint friss spermára szomjazó tátott szájacskájával és műszeremet cirogató, kinyújtott nyelvecskéjével a megérdemelt extra adagot, így hát szinte önkívületi állapotban, ellentmondást nem tűrő hévvel cumiztattam le elragadó filmes partnernőmet.
Hirtelen feltörő első ondó alakulataim a homlokáig lövelltem, de kapott belőle bőven jobb szemöldöke is, majd elsülő falloszommal rögtön irányt váltva a második nagyobb lövetem már helyes kis orrára és bájos arcának bal felére spricceltem, a harmadik ejakulátum dózissal pedig még szöszi haját és bal fülecskéjét is alaposan megöntöztem. Innentől azonban további dzsúz készletem tajtékzó farkamért mohón kutakodó, puha nyelvecskéjére vertem, patakzott már sűrű tejcsim forró ajkain is, onnan csorgott végig és csillogott állán, majd lassan megnyúlván, lomhán hullott alá mesés didkóira. Mindeközben Tiffany a szemkontaktot tartva kéjesen nyalta - falta pulzáló faszomról valamint érzéki szájacskája széleiről a vitamindús gecim, dicsérte a Számára tartogatott és senki által hetvenkét órája nem bolygatott spermakoktélom ízét, álomszép pofijához veregette ezredesem, és hosszasan, az utolsó kibuggyanó cseppig szorgalmasan lefetyelte tartalmas nedűm, így véve átmeneti búcsút a végére már csak nyálától csillogó és lassacskán petyhüdő rudimtól.
Oktatófilmbe illő módon szopott le, kifogástalan és látványos cumifesztivállal beteljesítve csúcsminőségű erotikában bővelkedő és szenzációsan megkomponált pénteki orgiánk.
A regeneráló részben előbb kiadós ásványvizes folyadékbevitelben, majd szakszerű masszázsban részesültem, azután pedig egy újabb velőtrázó, ezúttal már színtiszta orál party következett, mágikus fuvolajátékával kicsalogatván alaposan megcsappant, de még aktivizálható hímivarsejt állományom végső csapatait is...

Elszámolás

Mutatós csokrának nagysága természetesen nem átlagos, de még így sem a " kirívóan terebélyes " kategória, legalábbis széles skálán mozgó " bokréta - rendszerem " vizsgálva esetében egyértelműen így foglalnék állást. Mindenesetre műfajának egyik illusztris személyeként és külföldi karrierje mellett most már itthon és nekem is kiemelkedően bizonyított ékköveként, ezen beszámolóm respektált Főszereplőjét azonnal Legnagyobb Kedvenceim közé helyeztem...

Luxurymilf, nagyon jó szexpartner

  Adi31

Egyeztetés

Viberen írtam neki egyik nap és ma újra láthattam. Sikerült vele 1,5 órát együtt tölteni.

Megközelítés

Szokás szerint, BKV érkeztem. Nagyon pontos a cím, könnyen sikerült odatalàlnom. De a parkolás is elég könnyű.

Helyszín

Szoba egy nagyon szép és tiszta, fürdőszoba is nagyon jó illatos törölköző tusfürdő is található, az ágy is kényelmes , puha volt, a célnak tökéletesen megfelel.

Hirdető külseje

Külső egy elbűvölően és nagyon, szép és csinos nő-t ismertem meg a kívánt ruhában fogadott.

Action

Érkezéskor puszi puszi ölelés, aztán beszèlgetünk kicsit és nagyon örültem neki mikor megláttam hogy a kívánt ruhában fogadott, aztán fürdés után elkezdődött egy számomra felejthetetlen másfél óra, kedves Tiffany elkezdett szépen vetkőzni és magához húzott, és minden testrészèt vègigcsokoltam míg egyszer csak lent kötöttem ki és jó ideig ott is voltam, nagyon élveztem,de szerintem ő is, és kértem hogy húzzunk gumit és először a lovagló póz vàlasztottam , és nagyon jó volt ahogy lovagolt és közben a cickokat puszilgattam, míg egyszer csak elèlveztem aztán egy kis pihi, és kaptam tőle egy nagyon jó masszázst, masszázs után folytattam,ahol abbahagytam és újra gumit húzott és most hàtulról , folytattam, és újra gumiba èlveztem. Végén még beszèlgetünk az élet nagy dolgairól. És végén puszi puszi, fájó búcsú.

Elszámolás

Nem kértem semmi extrát. Teljes korekt nőt ismertem meg benne.

Luxurymilf, nagyon jó szexpartner

  ANFIELD_ROAD

Egyeztetés

Előljáróban megjegyeznék annyit, hogy szerencsés és talán kiváltságos embernek érezhetem magam, hisz megtisztelt azzal, hogy egy kicsit bizalmába fogadott és méltónak tart arra, hogy mikor épp ideje engedi, randevúzik velem. Épp ezért az aktuális randevúnk megbeszélése soha nem ütközik akadályokba. Egy telefonhívás vagy egy üzenetváltás, és mindketten rögzítjük az időpontot és kb ennyi. Nincs megerősítő sms, vagy valami hasonló. Ő tudja, hogy pontosan ott leszek, én tudom, hogy várni fog rám. Nem egy vendégre vár, hanem rám! Ezt onnan érzem, hogy különböző jegyek utalnak arra, hogy személyemet tiszteli meg kedves gesztusaival és cselekedeteivel aznap. Nekem ez fontos, és végtelenül jó és kellemes érzés. Lehet, hogy ezt sokan félreértik a hölgyek részéről, de én ilyen vagyok. Tiffany már ismer és ezért tudja, a határokat soha nem lépném át. Talán erre mondják, barátság extrákkal.

Megközelítés

Számomra oly kedves cím egy panzió. Mondhatom, már csukott szemmel is odatalálok. Tökéletes helyszín arra, hogy eltültsünk egy pár felejthetetlen órácskát. A szobák tökéletesen, mindent igényt kielégítve várnak minket, a többesszám azért íródott, mert volt alkalmunk már több szobát is szemügyre venni. A cím egyébként nagyon pontos, hihetetlen, de pont ott van, ahol lennie kell.

Helyszín

Mint ahogy említettem az imént, egy sok csillagos panzió, ami minden igényt kielégít. Persze, jó dolog a külsőség, de engem ekkor nem ez érdekel, csak az, hogy randizhatom Tiffanyval. Hisz személye úgy is elhomályosítja a környezetet. Legalábbis számomra. De egy pár szóban leírnám, zuhanykabinos fürdő, hatalmas szoba, amiben egy nagy francia ágy egy heverő, komód és székek is megtalálhatók. A falon egy nagy lap tv / kit érdekel/, több, kifejezetten izléses asztali és falilámpa, ami azért este a szemnek is kedves fényt áraszt magából. Ebben a sejtelmes fényben még szebb, még elragadóbb a kedvesem.

Hirdető külseje

Mit írhatnék ide, amikor Tiffany a magyar felnőttfilmek királynője. Egy tökéletes Nő, aki tisztában van magával. Persze, mint minden Nőnek, neki is jól esik, ha elhalmozzák bókokkal. Csakhogy ezek nem bókok, hanem a valóság. Észvesztő szemek, szép arc, mindig frissen ápolt haj, és egy tökéletes alak. A manikürje és a pedikürje is állandóan tökéletes. De, ezt mind felülírja a lelke, a közvetlensége és állandó, szemnek kedves mosolya. A nevetése pedig zene füleimnek. Tökéletes harmónia.

Action

A randijaink általában úgy születnek, hogy van időm készülni rá. Értem ezt az aktuális meglepetésem kiötlésében. Most is így történt, felkészülve és pontosan érkeztem a kis fészkünk ajtajába, majd kopogás után ajtót nyitott széles mosollyal az arcán Tiffany. Átöleltük egymást, két puszi is elcsattant, majd kéz a kézben beljebb léptünk a szobába, természetesen a cipőm levétele után. Beszélgetni kezdtünk, kivel mi történt ebben a pár napban, majd átadtam ajándékaimat és elhelyeztem azt, amit ilyenkor kell és illik, és önfeledt beszélgetésünket folytattuk, ott, ahol az imént abba maradt. Közben szép lassan elkezdtem levetni rongyaimat, volt időnk bőven, nem kellett rohanni sehova ezen a péntek estén. A megfelelő tisztálkodás elvégzése után már várt rám a heverőn ülve. Kiléptem a fürdőből és egy olyan látványban részesített, hogy elakadt a szavam. Egy fekete csipkés combfix, egy hozzá illő francia fehérnemü, és egy retinát égető fekete melltartó takarta már csak káprázatos testét. Azt hiszem, annyit rebegtem, hogy köszönöm. Odaléptem hozzá, és két kezét megfogtam, majd felsegítettem a heverőről, és a francia ágyhoz mentünk. Finoman lefektettem, a feje alá egy párnát helyeztem, majd csókjaimmal halmoztam el teste minden pontját. Egyetlen pontot sem hagytam ki. Hülye is lettem volna. Kecses nyaka, fülecskéi, vállai, karjai is kényeztetésben részesültek, majd szép lassan keblei is csókokat kaptak, majd köldöke és az oldala. Kezeimmel felnyúltam melleihez, hogy még melltartón keresztül érezhessem keményedő mellbimbóit. Ekkor itt már az Ő kezei is segítségemre voltak, majd szép lassan elhagyták az első sóhajok szájacskáját. Ajkammal, nyelvemmel haladtam egyre lejjebb, végigcsókoltam mindkét lábát, amit még ekkor a combfix fedett. Lábujjait sem hagytam ki, majd szép lassan visszaértem csípőjéhez. Itt a nyelvemmel játszottam egy kis ideig, majd azt éreztem, hogy jobb kezével félrehúzza bugyiját, és jelzi, hogy kelyhe nagyon kívánja már a számat. Finom ízekkel és melegséggel ajándékozott meg ekkor kedvesem. És persze egyre erősödő hangjával. Aminek az lett a vége, hogy bal kezével a fejemhez nyúlt, és egyre erőteljesebben húzott magába. Ekkor egy kicsit megszorította a fejem combjaival, jelezvén, hogy Ő már más tájakon jár. Ekkor hasra fordult, és megmutatta formás popsiját. Éreztem, hogy ez most egy újjabb felhívás, így most újra bejártam egész testét a számmal és a kezeimmel, csak most a hátán, a popsiján, és a lába hátsó tájain. Habzsoltam a talpát, a vádliját majd a combját, és megérkeztem a popsijához újra. Itt már a nyelvem is kívánta mindenét, amit újra szavakkal és hangokkal hálált meg. Mivel érezte, hogy nyelvem így egy kicsit nehezen éri el kelyhe azon pontjait amit szeret, így újra a hátára fordult, majd lábait felemelve két kézzel húzott magába újra. A menyországban éreztem magam. A szemeim előtt a popsija és a puncija, és csak azt akarja, hogy kényeztessem. Nyelvem mindkét kívánalomnak eleget tett, legalábbis szavai ebben erősítettek meg. Meg persze az a forróság amit érezhettem lüktető kelyhe irányából, és azok az ízes nedvek, amik elhagyták testét szinte az egész arcomat befedve. Mellébújtam, és vállamra hekyezte fejecskéjét és megpihentünk. A lenyugvás után kértem egy percet, míg a fürdőben megmostam arcomat, egy kicsit felfrissítettem magam, és visszabújtam mellé. Felemelte fejecskéjét, majd csillogó szemeivel rám nézett, és ekkor tudtam, hogy nekem annyi. Bebarangolta testem minden részét csókjaival, majd midőn megállapította, hogy ennél jobban már nem is lehetnék felajzva, szájával birtokba vette a péniszemet. Hihetetlen érzés az, ha egy ilyen szexuális kultúrával rendelkező hölgy kényeztet. Majd gondolt egyet, és, hogy csavarjon még egy kicsit rajtam, ráült a számra. Mit ült. Egyszerűen meglovagolt. Nyelvem hol a popsijában, hol a puncijában, péniszem ajkai közt. Egyre gyorsabban és egyre ütemesebben mozgott rajtam, majd mint egy vadmacska, lefordult rólam, gumit húzott rám, a hátára feküdt, és így követelt magába felemelt és széthúzott lábakkal. Péniszem már lüktetett, de látva arcát és szemeit, majd nyitott és hangokkal teli szájacskáját, nem tehettem meg, hogy csak magamra figyelek. Így ebben a misszionárius pózban szrretkeztünk tovább úgy, hogy közben a kezével is izgatta magát. Alattam egy csodálatos Nő, és kedvére lehetek. Imádtam akkor és ott minden másodpercet. Az érzés és a látvány és a hangok. 3 in 1. Hálát adok istennek, hogy megélhettem. És hálát adok azért is, mert Tiffany érdemesnek tartott rá, hogy egy olyan örömmel ajándékozott meg, ami az életem végéig elkisér. A karom már remegett, a lábaim szinte görcsben, de benne szerettem volna lenyugodni, gyönyörködni szemeiben, és mosolyában. Mellé feküdtem, kapkodtam a levegőt, és megpihenésem után a zuhany frissítő erejét vettem segítségül. Újra mellé bújtam, majd köszönöm gyanánt megpusziltam. Ekkor Ő ment el frissíteni, de egy perc múlva már követtem is a fürdőbe, hogy segítsek kilépnie a kabinból, és megtörölhessem testét. Visszamentünk a szobába, majd egy kellemes beszélgetésbe elegyedtünk, megosztva egymással egy pár dolgot. Ez a beszélgetés odáig fajult, hogy felajánlottam neki, hogy ha szeretné, megmaszírozom. Ez a tervem annyira jól sikerült, hogy kedvesem ezek után újra megajándékozott egy olyan szeretkezéssel, ahol nem volt tabu, csak két felnőtt ember, akik élvezik egymás társaságát mind kommunikáció mind a szex területén. Számomra az volt a legjobb, hogy szinte minden pont úgy zajlott mint az imént, talán csak annyi különbséggel, hogy hangjaink és szavaink egy kicsit még meggyőzőbbek voltak. Azt megállapítottuk, hogy lehet, hogy kommersz a misszionárius póz, de nekünk akkor és ott csak erre a szeretkezésre volt szükségünk. Egy párszor. Mert így volt szép és jó és tökéletes.

Elszámolás

Elszámolás nincs, csak az üzleti életben, mint már annyiszor leírtam. Ez egy egész estés pénteki randi volt. Maradjunk annyiban, hogy a nagyobb ajándékot én kaptam. Mert amit kaptam, és mindig kapok Tiffanytól az anyagiakban kifejezhetetlen. Van a randi elején egy erre utaló cselekvésem, hogy kifejezzem hálámat, de ez már soha nem kerül szóba közöttünk. Tudom a dolgomat és kész.

Luxurymilf, jó szexpartner

  bugs_bunny5

Egyeztetés

Tiffanyt egy ismerősöm ajánlotta még nekem, és tőle kaptam meg a telefonszámát, majd itt az oldalon is láttam a hirdetését és, mivel kapott szám stimmelt is a hirdetésben szereplővel ezért tettem egy próbát. Én viberen vettem fel vele a kapcsolatot, ahol kedvesen tájékoztatott a randiról, annak összegéről és, hogy mit vállal. Mivel jeleztem neki, hogy én vidékről szeretnék majd felmenni hozzá, ezért abban maradtunk, ha biztosan tudom mikor leszek szabad illetve Ő is akkor beszélünk újra. Kb. 2 hétre rá újra felkerestem és közös megegyezésre egy csütörtöki napban egyeztünk meg kora délutánra egy 2 órás programra.

Megközelítés

Maga a helyszín egy elég csendes kis utcában helyezkedik el így a diszkréció tökéletes. Tiffanyval az egyeztetés során konkrét címet adott meg, így a GPS pontosan odatalál. (Nekem jól jött mert én nem vagyok Budapesten annyira járatos :)) A konkrét szobaszámot csak a randi előtt pár perccel küldi el, de ezzel nem volt semmi gond.

Helyszín

A szobában maximális tisztaság uralkodott, fürdő is kellően felszerelt mindennel, amire szükség lehet (tiszta törülköző, szájvíz, tusfürdő és dezodor). A tetthelyen egy szép nagy franciaágy található, ami kellően kényelmes volt számunkra.

Hirdető külseje

Tiffany a képeknek teljes mértékben megfelel, tehát csalódás kizárt. Számomra az új hajformája tetszett nagyon, de hát az összkép az rettentően szép volt. Tőle csak egy szexi fehérneműt kértem fekete színben, mert az a gyengém, és nem kellett csalódnom a látványban, gyönyörű volt benne. :)

Action

Tiffany először megkért, hogy üljek le mellé és kicsit meséljek magamról, hogy mivel foglalkozom, honnan jöttem majd rátértünk a szexuális tartamú kérdésekre is. Miután átbeszéltük a programot gyorsan elmentem tusolni, és mire visszaértem ő már a gyönyörű fekete fehérneműjében csábítóan hívogatott az ágyra maga mellé. Itt egy kis kölcsönös simogatásba kezdtünk, felfedeztük egymást egy kicsit majd Tiffany megkért, hogy helyezzem magam kényelembe és csak élvezzem a franciáját. NF volt, de ahogy ő tudott kényeztetni, azt nem is tudom igazán szavakba foglalni, néha lágyan csinálta, de volt amikor igazán beleélte magát, úgy, mint amikor a filmekben láttam még. :) Kis idő elteltével kértem, hogy cseréljünk, mivel szerettem volna neki viszonozni a franciáját, mivel nem akartam idő előtt a csúcsra jutni. Ahogy belekóstoltam a finom kelyhébe az valami isteni volt, öröm volt kényeztetni egy ilyen gyönyörű hölgyet. Szerencsére a nyelvem munkásságának meg lett az eredménye, és a rezdüléseiből meg a kiadott hangokból hatalmas orgazmusa volt. Ezután javasoltam, hogy húzzunk gumit, és első körben misszionárius pózban szeretkeztünk, ahol a szép kebleit csodálhattam, illetve finom csókokkal kényeztettük egymást. Rövid idő elteltével javasolta, hogy hátulról is csináljuk, amire nem mondhattam nemet. Ebben a pózban többször is hangot adott a ténykedésemnek, és rövid időn belül ismét éreztem rajta, hogy újra elélvezett, de ekkor már én is közel voltam a véghez, és kértem hogy franciával juttasson el a csúcsra. Tiffany kényeztetése hamar elhozta nekem a végítéletet, ami egy felemelő érzés volt, hogy a szájában ért el.

Ezt követően kicsit megpihentünk és egy kis masszázst kínált fel, amit el is fogadtam, közben sok mindenről beszélgettünk, hogy még jobban megismerjük egymást.

A második körben egy franciás kényeztetést kértem csak tőle, mivel az első aktusban kicsit lefáradtam és az idő is lassan a vége fele járt. Itt ismét natúr franciás kényeztetés volt részéről, én meg egy kis láberotikát kértem tőle, hogy hadd kényeztessem én addig neki mivel a combfixes lábainak nem tudtam ellenállni, ezért őt ily módon kényeztettem közben. Rövid időn belül újra a szájában ért el a vég.

Időnk végeztéhez közeledve gyors elment újra letusolni, majd kicsit beszélgettünk. Végül megköszöntem Tiffanynak, hogy fogadott és, hogy eltölthettem vele ezt a csodás 2 órát. Az ajtóban kaptam még egy nagy ölelést meg egy kis csókot és elbúcsúztunk egymástól.

Elszámolás

Külön extrát nem kértem tőle, csak ami az adatlapján van az nekem bőven megfelelt.

Luxurymilf, jó szexpartner

  Adi31

Egyeztetés

Mai nap folyamán találtam rá itt az oldalon és egyből is írtam neki üzenetet és válaszolt is. És sikerült a mai nap egy talit összehozni.

Megközelítés

BKV érkeztem, most egy panzióban voltunk és nagyon könnyen megtaláltam a helyet.

Helyszín

Nagyon szép és tiszta szobában voltunk, friss törölköző, tusfürdő is volt ágy is nagyon kellemes puha ágy volt.

Hirdető külseje

Képeken teljesen ő van, de élőben még szebb volt, kértem tőle hogy egy sexi fehérneműben fogadjon és teljesítette amit kértem.

Action

Érkezéskor, puszi,puszi ölelés és beszélgetünk kicsit aztán mentem fürödni, és fürdés után beszèlgetünk, hogy mit szeretnék, kedvenc pózom aztán kedvesem le tèrdelt és elkezdte a francia nyelvleckèt egy isteni volt amit csinált, és kértem tőle hogy húzunk gumit és legyen felül, és szépen beleült nagyon élveztem, és gumiba èlveztem, utána egy kis pihi, és folytatás következett, újra nyelvlecke volt és mondtam hogy most hàtulról szeretném élvezni, és nagyon jó volt hallani ahogy mondta hogy dugjam meg , ne hagyjam abba és így is tettem, míg nem elèlveztem a gumiba. És végén még beszèlgetünk kicsit.

Elszámolás

Most nem kértem semmilyen extrát, de legközelebb lehet, hogy élni fogok vele.

Luxurymilf, jó szexpartner

  ANFIELD_ROAD

Egyeztetés

Itt a beszámolokon két úr van megbecsült és elfogadott státuszban, akit ebben a virtuális világban barátomnak mondhatok. Az egyik közülük megosztotta élményét nemrég Tiffany kisasszonnyal. Őszinte leszek, nem vagyok egy nagy porno film néző, inkább megélni szeretem az élet ajándékait, amit mi férfiak a hölgyektől kapunk. Írása annyira jól sikeredett, hogy a művésznő telefonszámát azonnal tárcsáztam. A sors kegyes volt velem, mert pár csengetés után már tudtam is beszélni Tiffanyval. Kedvessége, csilingelő hangja elvarázsolt egy pillanat alatt, és már nem volt kétség affelől, hogy bármi áron meg szeretném ismerni. Így leegyeztettünk egy időpontot, ami mindkettőnknek megfelelt. Ezen az időponton csúsztatnunk kellett, mert forgatási elfoglaltságai lettek, amit megértettem, és kedvesen javasolt egy másik időpontot, amit természetesen elfogadtam.

Megközelítés

XlV. kerület Bosnyák tér környéke, egy minden igényt kielégítő kis panzió. Megtalálása nem okozhat problémát, mind gépjárművel, mind BKV-val. Mondjuk aki tömegközlekedéssel érkezik, annak egy pár száz métert sétálni kell. De elhihetitek, minden lépés megéri. A parkolással pedig probléma nem lehet. A gps pedig gps, tehát odavisz.

Helyszín

A panzió állapota tökéletes, a szoba szintén, a fürdő modern, a törülköző is rendben volt. De megmondom őszintén, kit érdekelnek a külsőségek, amikor egy ilyen csodálatos nő várt rám. A szoba közepén egy hatalmas franciaágy, a falon tv, sorolhatnám.

Hirdető külseje

Meg kell írnom, hogy a randi előtt egy kicsit utánanéztem. Így volt egy kis elképzelésem róla, de azt kell mondjam, hogy személyesen sokkal elragadóbb, elbűvölőbb, sőt sokkal, de sokkal szebb. Ez a kisugárzásának varázsa. És fülnek kedves hangjának, és a szemnek kedves mosolyának, valamint csillogó szemeinek. Tiffany egy elegáns felsőben fogadott amihez egy színben illő szoknya párosult valamint lábai egy elegáns magassarkú cipőt viseltek. Egy szó. Bombanő! Erre mondják, én már az ajtóban elvesztem!

Action

Kedvesen beljebb invitált, cipőmet levettem, majd követtem a szobába. Illedelmesen elhelyeztem a komódra az előre elkészített boritékomat, majd átadtam ajándékomat. Mikor meglátta, úgy örült neki mint egy kislány. Leültünk, majd beszélgetésbe elegyedtünk, kiváncsiak voltunk egymásra. Én azt az elvet képviselem, hogy nem rontok ajtótsól a házba. Ismerkedés után levetkőztem, szobainasra helyeztem ruháimat, majd lefutottam a szokásos higéniai köröket. Visszaérve a szobába a franciaágyra heveredtem, és gyönyörködtem abban a látványban, ahogy Tiffany kecsesen megszabadul ruháitól és cipőjétől majd egy őrjítő fekete bodyban mellém bújik. Átöleltem és folytattuk beszélgetésünket. Figyeltem minden szavát, de a kezem egyre sűrübben érintette bájos arcát, vállait, nyakát, combjait. Selymes bőre érintése megmutatta az utat a gyönyör irányába. Finoman a hátára fektettem, majd a számmal bejártam teste minden apró pontját. Csókoltam és csókoltam, egyszerűen nem tudtam betelni sem a látvánnyal sem azokkal a hangokkal, amik elhagyták édes ajkát. Egyre lejjeb haladtam, csókoltam ágyékát majd combját és vádliját, majd visszaérve ágyékához felpillantva megláttam, hogy épp szabadítja ki csodás melleit a body fogságából és simogatni kezdte magát. Ha eddig úgy gondoltam, hogy az erotika magasiskolájának részese leszek, akkor azt kell mondjam, innentől a doktori elvégzéséhez kaptam iránymutatót. Megfogta a kezem, a melleire tette, majd közösen izgattuk mellbimbóit. A szám közben az ágyékánál, és itt is kaptam segítséget, mert jobb kezével szétpattintotta bodyját a puncijánál, és kelyhét a számra tolta. Szinte követelte nyelvem játékát, amit egyre hangosabb hangokat hallatva hálált meg. Egy kis lassítás, majd a számmal bejártam lábait, a lábujjait szopogattam, csókoltam, majd kedvesen visszahúzta fejem a mézédes puncijához, és újra kielégítette magát velem. Egy kis összebújás után egyszerűen hatalmába vette testem minden pontját. Csókolt, majd a nyakam a vállam a melleim és a hasam bejárása után birtokba vette péniszem, és egy olyan franciában részesített, amit soha nem feledek. Remegett már mindenem, csapkodtam az ágyat, majd megkönyörült rajtam, és egy gumit felhelyezve beleült a péniszembe. Szeretem ezt a pózt, mert lehet közben mozizni, simogatni a hatalmas kebleket, paskolni a popsiját. Majd rámalkoltam gömbölyű fenekére és csak húztam magamra egyre vehemensebben. A hangok újra előjöttek kedvesem torkából, majd egy kicsit csendesedve kecsesen mellém feküdt a hátára, lábait a feje mellé húzta, és csak ennyit mondott, gyere. Szófogadó vagyok, tehát teljesítettem a kérést. Egyre mélyebben és mélyebben hatoltam kelyhébe, amit egyre hangosabb kérésekkel nyugtázott. Hogy segítsek még egy kicsit, a lábait a nyakamba vettem, és így folytattam tovább tevékenységem. A péniszem majd szétrobbant, de figyeltem magamra, hogy képes legyek adni szépségemnek még annyit, amit megkövetel magának. De azt nem tudtam, hogy birtokol egy olyan hüvely technikát, amivel ha akarja egy pillanat alatt kivégez kegyelem gyanánt. Azt kell mondjam, hál istennek akarta! Majd újra és újra. Egy menyországból kaptam négyet vagy ötöt. Köszönet gyanánt csókoltam ahol értem, a kezem remegett, a tüdőm zihált, lábaim a görcs előszobájában, de semmi nem érdekelt. Csak, hogy csókolhassam amennyit lehet. Majd egymás mellé feküdtünk, ránéztem, és azt láttam, hogy szemei mosolyognak. Megelégedve magammal rogyadozó lábbal elmentem frissíteni. Bíztam a zuhany erejében. Visszaértem, majd Tiffany ment el frissíteni és ezek után újra összebújtunk. Beszélgettünk, ittam minden szavát, nagyon jól éreztem magam. Majd a kis huncut hasra feküdt, hogy megmutassa gyönyörű popsiját. Felhívás volt keringőre! Lábait egy kicsit széthúztam, majd elkezdtem újra nyalni a punciját és most egy kis pluszként popsiját. Nyelvemmel izgattam egy kicsit, majd bedugtam a nyelvem a popsijába. Ezzel olyan hatást értem el, hogy megemelte csipőjét, majd kézzel elkezdte izgatni punciját. A hangok újra erősödtek, majd egy kicsit elhalkultak, majd újra és újra megismétlődött minden. Egy ilyen Nőnek aki tisztában van a testével és a szexuális éhségével nagyon érdemes adni. Mert egy olyan gumi felhelyezésben volt részem, ami ritka, majd megfogta a péniszem, és a puncija irányába húzta, majd megkért, dugj meg hátulról. Nem kellett kétszer mondani, és teljes vehemenciával szerettem volna újra örömet okozni szépségemnek. Teljes idővesztésben volt részem, de jó érzés volt, hogy egy ilyen sztár engem bíztat, engem kérlel, szóval igényeihez engem használ, mert méltónak tart rá. Kértem egy kis pózváltást, mellé feküdtem, majd így hatoltam újra puncijába. Bal kezemmel a csiklóját izgattam, jobb kezemmel a hatalmas melleit simogattam, péniszem pedig a puncijában jár ki-be. És ugye a szavak és a hangok. Őszinte leszek, a vég felé közeledtem mind fizikailag mind agyilag. Tiffany! Egy ilyen véget elfogadnék. De kedvesem érezhette ezt, és a gumit lehúzva újra megmutatta fantasztikus francia tudását. Volt ott minden, köpködés, mélytorok, ágyék nyalás, majd újra és újra ismételte. A kezét elvétve használta. Szerettem mind a képet, mind az érzést. Majd újra egy új technika, és a szájában ért a vég! Hihetetlen, csodálatos élményben részesített az este Tiffany! Vigyázni kell, mert ha nem figyelek, akkor teljesen elcsábulok. De a legjobb, hogy Ő ezt tudja és érzi!

Elszámolás

Egy boriték van és ennyi. Szóra sem érdemes. Hihetetlen élmény egy hatalmas szexuális kultúrával rendelkező hölgytől!