Alexa Szexpartner Budapest, II. kerület

Beszámolóim

Alexa, felejthetetlen szexpartner

  THE-PUNISHER

Egyeztetés

Utolsó beszámolóm óta most vettem a bátorságot, és megpróbáltam az ezelőtti vadrettenetet egy kicsit kikalapálni magamban hölgy társasággal . Alexa hirdet itt is hirdet ott is :.
Én kb 3 hónapja viberezek vele egy randi végett. És pont összejönni látszott az amit már régóta terveztem megnézni azt az állati jó csajt aki a fotókon van. Sikerült az Úr segedelmével egy olyan időpontot lelni ahol mindketten ott tudtunk lenni, azt találtuk ki, hogy az legyen nálam.

Megközelítés

Megközelítette az én kecómat , hát komolyan örültem annak hogy végre sikerül...

Helyszín

Nem a legpompázatosabb pillanata volt az otthonomnak, de az elvárt szintnek azért megfelelt. Nem kaptam a kicsi rumli miatt :)

Hirdető külseje

Na igen az a külső :) Először a testét írnám mert az komolyan ámulatba ejtett. Ruhába is sejteni lehetett ,hogy az amúgy nem alacsony 170 cm es Lexinek bizony nem rossz teste van. De ez mikor csak a melltartó és imádni való Lexi stílusú bugyi maradt nemigen tudtam más merre tekintgetni csak a testére és annak roppant szép gondozott remek kicsit szolizott de puha illatos bőrben tartott eszméletlen részeire. Perfect Body .
Azt hiszen nincs benne semmi túlzás. A fenék gömbölyű, a has lapos , nagyon jó kecses testfelépítésű, hölgy ő bizony. Mikor sikerült a maradék kettő fent maradt ruhadarabot is lecsaljam róla akkor láttam meg azokat a ciciket amikbe helyben szerelmes is lettem. Meg aztán az egészbe oly nagyon hirtelen nem is tudtam hol fogjam, nyomogassam, simogassam mert mindenhol remek élményt nyújtott. A gyönyörű ciciken lévő csodás bimbók rendesen kitettek magukét ha izgatni kezdetem akár kézzel akár szájjal nyelvvel. Nehezen hittem el de volt ahol úgy láttam kicsit zavarba jött. Ez még fokozta az erotikusságát. Arca csinos, szépek a szemei ott is jól néz ki cakkompak .... Gondozott darab mindenhol, ez egy egyből jól látszott.

Action

Ő volt egy jó ideje akit szerettem volna már vendégül látni, és az igazság hogy azt ezt megelőző élményem után örültem annak is hogy megmaradt valami érdeklődésem a szolgáltatást végző hölgyek felé.
Nem voltak túl merész terveim, így talán még én is zavarban voltam Lexivel együtt mikor az ágyra ültünk. A textil rólunk nagy részben addigra elfogyott, így a látvány átvette zavartságom helyett az irányítást.
El is kezdtem simogatni puszilgatni azokat a részeket amik közel voltak hozzám. Mivel az órát menet közbe sajnos nem sikerült hosszabbítani így a viszonylag rövid, de egy órához mérten hosszú bevezető ismerkedés miatt az Action részre már nem túl sok idő maradt...De már a látvány és kedves érzéki simogatás hatására megindult lent a férfiasságom így nemsoka rá már gumírozhattuk is. És már lovasleckéket is kezdett Lexi bemutatni nyergemben.
Ez is meglehetősen jól csinálta a maradék kevés időt kiélvezve ritmikus lovaglásával, ennek látványának élvezésével, és amit érek markolászásával töltöttük majd megtöltöttem rendesen az elejét a Durexnek.

Elszámolás

Még mielőtt beléptünk volna otthonomba odaadtam neki a két legnagyobbat. Átlagnak nem mondanám az árat de még mielőtt erről szó lett volna sejtettem milyen árfekvés. Korrekt volt mert nagyon készséges és figyelmes volt nem volt olyan amire nemet mondott volna de nem is volt extra kérésem semmiben se. Mondtam búcsúzásnál nézzünk egy időpontot is mikor futunk megint össze :) .....Ez már két órában történt időközben de az egy másik beszámolóm tartalma lesz :)

Alexa, felejthetetlen szexpartner

  Törzsvendég

Egyeztetés

Mióta Alexa feltűnt az oldalon a kedvenceim között pihent és vártam, hogy végre meglátogathassam. Nagy szerencsémre második nekifutásra össze is jött. Első körben VTR-en próbálkoztam de az az időpont nem felelt meg neki. Telefont rántottam hirtelen és mindent megbeszéltünk. Az idegeim kisimultak és izgatottan vártam a találkozást.

Megközelítés

Autóval mentem de baromira nehéz volt parkolni. OK... olvastam, hogy ne utcán hanem inkább garázsban parkoljunk a környéken mert sokkal egyszerűbb de én szeretem a kihívásokat. Beraktam hát a verdát egy igen szűk helyre és a jobb első ajtón szálltam ki (nem volt jobb lehetőségem). Mindent a pontos érkezés érdekében! Utálok késni!

Helyszín

A lakás egyszerű de rendezett és tiszta. A fürdőt külön kiemelném mert sok helyen picit elhanyagolt a tisztaság, itt perfekt 2000! :) Néha hallottam mások hangját és volt egy kis közlekedési káosz távozáskor, majdnem összefutottam egy másik vendéggel de a lányok ügyesen hárították a helyzetet. A partyroom egy félhomályba burkolt helyiség nagy franciaággyal ami komolyabb tempónál viccesen recseg, ropog, nyikorog de ezek ellenére kényelmes. Jókat mosolyogtam!

Hirdető külseje

Alexa élőben jobb mint a képeken. Nem viccelek és nem nagyítok. Csak akkor írom ezt ha tényleg így is gondolom. Már belépéskor az járt a fejemben, hogy anyám micsoda formás popsi és milyen gazella test. Gyönyörű hosszú lábak, karcsú derék, igényesen lebarnított szép bőr. Sorolhatnám de erre mondják, hogy látni kell.

Action

Fürdőszobából visszasietve már Alexa a szobában várt. Az volt az érzésem, hogy picit zavarban van de én igyekeztem hamar oldani a feszültséget. Ledobtam a törölközőt és magamhoz szorítottam. Álló helyzetben kezdtük felfedezni egymást, kis csókok, nyakra pusszantások, simogatások után már röppent is le a melltartó amiben természetesen készséggel segítettem. Majd letoltam abugyit Alexáról és ismét magamhoz húztam és csókolgattam ahol értem. Feldobta a kérdést, hogy folytatjuk e az ágyon és én már huppantam is a hátamon. Alexa mellém heveredett és folytattuk ahol abbahagytuk. Kellemes rezgéseket éreztem a testén és ez valahogy nagyon feldobott. Hanyatt feküdtem és egy kellemes, lágy orális gyönyörben lehetett részem. A mohó szopás után, ami valóban igazi barátnős volt már pattant is fel a gumi a helyére. Alexa a hátára feküdt és én elhelyezkedtem a remek formára faragott lábai között. A misszi után váltottunk kutyusba és kanalaztunk is de én állva akartam befejezni ezért kértem, hogy álljunk fel ha nem baj. Hála a magasságosnak, hogy nem hagytam ki mert ez volt a hab a tortán. Alexa derekát nagyon jó érzés megragadni és hamarosan utól is ért a kielégülés. Kis tisztogatás után kaptam egy kellemes maszírozást, jót dumáltunk és mivel elröppent az idő én gyorsan lemostam magamról a kaland okozta izzadtságot és a masszázsolajat amit kaptam jócskán a hátamra (viszont finom illatú, jó anyag volt). Felrántottam ruháimat aztán a szobából majdnem kilépve jött az irányítás riasztása, nagy meglepődés, visszalépés, kedves hang jelezte, hogy "jöhettek" és puszi-puszi, búcsú.

Elszámolás

Teljesen átlagos nagyságrendű csokor és véleményem szerint abszolút megéri minden szál. Érkezésemkor a szobába lépve azonnal le is helyeztem a kiszsekrényre és az ott is maradt távozásomig. Alexa nagyon bájosan, kedvesen, mondhatni szerényen vagy inkább kicsit félénken (de jó értelemben) állt hozzám. Az ellenértéket szóba sem hozta, én jeleztem, hogy annak szerintem ott a helye, ez így a korrekt.

Alexa, felejthetetlen szexpartner

  tiberius95

Egyeztetés

Aránylag új hirdetés vadonatúj csodálatos fényképekkel. Nagyon megtetszett
és elkezdtem hívogatni. Másodjára sikerült, és minden kérdésemre szívesen
válaszolt. Megbeszéltük a randi időpontját és még aznap VTR-t küldtem, amit
rövid időn belül visszaigazolt.

Megközelítés

Nagyon ismerős helyen rendel, közel a Gárdonyi szoborhoz. Nagyon ismert
környék, mert a Bartok 27-be jártam iskolába, ami szemben van a szoborral.
Közel parkolni nehéz, de csak pár perc séta az Allétól. BKV járatokból van
minden, villamos, busz. Én villamossal mentem, mert annak megállója a
szobornál van, gyors volt és kényelmes.

Helyszín

Egy régebben épült ház felújított lakása. A megadott paraméterek alapján
könnyű megtalálni. A kód beütése után mindjárt nyílik a kapu ajtaja.
Nem kell sok emeletet megtenni, a lakás szépen berendezett, a célnak
tökéletesen megfelel. Több szoba van. A fürdőszoba kényelmes és sok tusfürdő
közül lehet választani. Mindenhol rend és tisztaság van. Szerintem többen
rendelnek, de nagyon jó a logisztika, így nem találkoztam senki mással.

Hirdető külseje

Hát nagyon jók a képek, de a valóség még ezeket is felülmúlja. Az ajtóban
egy nagyon jó alakú, vékony, csinos, csodálatosan szép arcú, mosolygós,
fiatal lány fogadott. Mindenhol gömbölyödött, ahol kellet, mindenhol
kemény és rugalmas, kisugárzása mindjárt az elején nagyon megfogott.
Ő van a képeken és a megadott adatok mindenben megfelelnek a valóságnak,
Mosolya, nézése elbűvöli az ember fiát, hamar kék felhőben láttam a világot.

Action

Érkezésem után ruháimat egy kényelmes kis kanapéra pakoltam. Ezt követően
elmentem fürödni és kaptam finom, puha törölközőt. Visszatértem után állva
és mosolyogva várt a kényelmes francia ágy előtt. Hideg itókát kaptam,amit
később fogyasztottam el.
---Kezdésnek finom szájra puszikat kaptam és megengedte, hogy
kibontsam szexi ruhácskájából, ami nem volt könnyű, de kedvesem
készségesen segített, mire megjegyeztem, hogy konstruktív együttműködésre
később is szükség lesz. Mivel először voltam nála elkezdtük pontosítani a
ránk váró programot. Megegyeztünk a menetrendben és azt mondta, hogy
most tekintsek el a táncikálástól, de ha később is kedves leszek, akkor majd
kihívóan fog billegni előttem.
---Állva maradtunk, elkezdtük egymást simogatni és puszilgatni. Kezeim
finom mozdulatokkal kalandozták teste vonulatait és egy-egy helyen sokáig elidőztek. Ezek után leheveredtünk az ágyra és kezdetét vette hátam és derekam masszírozása. E rész lezárásaként rám ült azzal a csodálatos gömbölyű és kemény popsijával, ingerlően mozgott és így folytatta kényeztetésemet és a hátgerincem masszírozását, kértem, hogy ne hagyja abba, folytassa, mert nagyon jól esik.
---Kértem, hogy adjon lehetőséget arra, hogy én is kényeztessem. Mosolygott és beleegyezett. Elkezdtem simogatni és puszilgatni. A fülecskéknél kezdtem, amik nagyon csiklandósak, tovább
incselkedtem és a nyakacskáját puszilgattam, amik hasonlóan reagáltak. A hónalj puszilgatást hasonló okok miatt kihagytam. Eljutottam a szép, kerek melleihez, ahol sok időt töltöttem és ingereltem a
bimbócskákat, amelyek megnőttek és kivirágoztak. Dél irányba folytattam felfedező utamat, majd eljutottam a vágyak völgyébe, ahol illatos mézes csuporra bukkantam egy virágos mező közepén.
Hát én nagyon szeretem a kinyílt virágokat, amik hívogatóan várják az arra tévedt vándort. A szivárgó csupor közelében finom nyalakodásba kezdtem, ami ingerelte a szirmocskákat is lepke tánc
helyett finoman billentyűztem ujjaimmal is. Ezen tevékenységnek meglett folyékony következménye, mert mézecske kezdett csepegni a csuporból. Közben kedvesem ajkát halk nyögések hagyták el, mely
meggyőzött arról, hogy jó technikát választottam.
---Lélegzetvételnyi szünet következett, amit hasznos beszélgetés töltött ki, és megtudtam, hogy szeret főzni, nosza rajta, megjegyeztem, hogy szívesen jelentkezem kukta tanulónak és cserébe hasznos
nyelvleckét ajánlottam fel. Ajánlatomat feljegyezte és abban maradtunk, hogy visszatérünk a dologra.
Ezt követően Lexie kezelésbe vette az ezredest, ingerlően szopogatta, közben a golyókat is ingerelte és simogatta és ez így együtt nagyon kellemes élményt okozott. A hangulatot egy nagyon ingerlő melles csúszkával fokozta, amelynél a kemény mellei kiemelkedő szerepet kaptak. Ezt nem lehetett sokáig bírni, gumit kértem, amit szájacskájával a megfelelő helyre illesztett. Ekkor már libegő érzés fogott el, de még
összekaptam magam és oldalról, bal lába felemelésével kerestem a puncihoz vezető utat, megéreztem meleg puncijának izgató élményét, majd kértem, hogy lovagoljon meg, ezt csodálatos csípő mozdulatok követték, amire az ezredes kilőtte összes patrónát. Hagyta, hogy lenyugodjak, majd nedves törlővel letörölte a nedveket.
--Még volt arra idő, hogy a hátamon feküdve elölről is masszírozzon. A jobb oldalon a karommal, kezemmel kezdte, következett a combom, térdem és lábszáram, ezt a bal oldalon is megismételte.
Nem voltam rest, szépeket mondtam és többször is megdicsértem, amit kedvesen fogadott. Végezetül sok puszit és simogatást kaptam a mellekre és három nagyot az elárvult ezredesre, valamint
megígérte, hogy legközelebb érdemrenddel fogja kitüntetni.

Elszámolás

A telefonon megbeszéltek szerint alakult az elszámolás, ez később sem
változott. Az asztalkára tettem, ez végig ott maradt. Szerintem budai átlag,
de nekem nagyon megérte. Kedvessége és az élmények örök emlék bennem.

Alexa, nagyon jó szexpartner

  Welur

Egyeztetés

Alexa hírdetése számomra hektikus. Van, hogy sokáig fent van ezen az oldalon van, hogy eltűnik sok időre. Éppen fent volt az oldalon és jelezte, hogy hívható. Meg is tettem. Elsőre felvette. Sok időm nem volt így gyors egyeztetés után megbeszéltünk egy közeli időpontot. Hangja kedves volt éreztem, hogy jó lesz a randi.

Megközelítés

A kerület az egyik legforgalmasabb része. Sok lehetőssel megközelíthető BKV-val is. Én autóval mentem. Ilyenkor a környéken való parkolás lehet kihívás. Szerencsémre sikerült nem túl messze parkolnom.

Helyszín

Egy korszerű társasház szerű talán irodaház, nehéz megállapítani. A lakás tiszta, nem olyan régen felújított rendezett, szép. A zuhanyzót sajnos a szakembereknek nem sikerült tökéletesen megépíteni, a víz nem arra folyt amerre ők gondolták. A szoba picike kis ággyal, nagyon hangulatosan berendezve. természetesen rend és tisztaság mindenhol. Az ágy a szobának megfelelő méretű kényelmes fajta.

Hirdető külseje

Alexa képein látható, hogy nem egy átlagos hölgy. Az adatlapja is igen nyálcsorgatós. Ilyenkor mindig van egy kis félsz bennem a csalódás lehetősége miatt. nos amikor beléptem, minden félelmem szertefoszlott. Alexa tényleg a képeknek és a megadott adatoknak megfelelően csinos, szép leányzó. Kis fehérneműben fogadott ami igazán szexi volt, engedte láttatni szép idomait. különösen kedvelem a természetes testű lányokat, akik genetikailag olyan szerencsések, hogy nem szükséges kés alá feküdniük. Alexa természetes szépség, talán nem túlzás, hogy bombanő. Hosszú szőkésbarna haja volt. Keblei természetes vonalú közepes mérettel, jól reagáló bimbókkal. popsija szépen domborodik, jól markolható. Lábai véget nem érően hosszú, karcsúak.

Action

Gyors fürdés után állva estünk egymásnak. hamar lekerült a textil és az ágyon folytattuk. Sajnos csók nem volt. Szép cickókkal eljátszottam egy kicsit, majd dél felé vettem az irányt. Csupasz, illatos punci várt rám. Kicsit elidőztem, sok sikert nem értem el, de élvezetes volt őt megkóstolni. Helycsere után ő kényeztetett ajkaival. Kellemesen, finoman csinálta. Az idő szűke miatt sajnos nem tudtam sokáig élvezni ezt a helyzetet. Felöltöztetett és rámcsücsült. Kellemesen szűk puncija így is finom volt. Nem szerettem volna úgy elhagyni a helyszínt, hogy szép popsiját nem látom szex közben, de előtte egy kicsit miszibe váltottunk. A végén még egy kicsit kutyusba, éreztem, hogy sokáig nem fogom bírni. Nagyon szép látvány tárult elém kerek popsijával és a finom puncijával hamar kivégzett, amit nagyon sajnáltam, de így nem éltem vissza vendégszeretetével, így fértünk bele a fél órába. romeltakarítás után egy gyors fürdés, érzékeny búcsú, majd tipli.

Elszámolás

Utólag volt, semmi fennakadás.

Alexa, nagyon jó szexpartner

  vakar

Egyeztetés

Főképp telefonon egyeztettünk, nagyon kedves volt és elküldte SMS-ben a címet, mert éppen vezettem és nem tudtam volna felírni. A telefonban nagyon normális, segítőkész volt.

Megközelítés

A tetthely a Marinán van. Én a DunaPlazaban parkoltam és átsétáltam. Tömegközlekedés és autós közlekedés meg a parkolás ennek megfelelő, szerintem minden rendben. A cím egyértelmű, a bejutás világos, a liftet kicsit keresnem kellett, mert bár a Marinán voltam többeknél, de pont ebben a házban még nem és pár pillanatig keresnem kellett a liftet.

Helyszín

A lakás szerintem gyönyörű, kimondottan szépen berendezett. A fürdőszobában a csap valamiért nagyon nehezen mozdult, erre akkor jöttem rá, amikor a szájvizet le akartam öblíteni. Ez a legnagyobb negatívum, amit a helyről el tudok mondani, egyébként tényleg nagyon szép. A baszobában van egy tükör, de valahogy pont annyival van magasabban az ágy síkjánál, hogy épp nem túl sokat lehet benne látni. Nem tudom, hogy Alexa egyedül dolgozik-e a helyen (tippem szerint igen), de én senkivel nem találkoztam, senkit nem láttam/hallottam.

Hirdető külseje

A képek egyértelműen Alexáról készültek. Fiatal, csinos, feszes, arányos, nagyon jó testű hölgy Alexa. Festett szőke, egyenes haja van, amit végig feltűzve hordott, modellhez illően hosszú combok, szuper popsi és természetesen tökéletes mellek. Jó élmény még csak ránézni is. Úgy éreztem, hogy egész idő alatt valahogy vibrált, mintha kicsit feszélyezett lett volna vagy túl lenne pörögve vagy nem tudom, de nagyon kedves, kellemes beszélgetőpartner és két lábbal a földön járó, értelmes hölgy. Összességében nekem nagyon tetszett.

Action

Zuhany után gyorsan megbeszéltük a lehetőségeket (mindig szeretem a helyszínen is tisztázni), majd csókolózással indítottuk a murit. Alexa rendesen csókolt, nem csak puszilgatott és a nyakamat, mellkasomat is kényeztette. Már éppen komolyabbra fordította volna a dolgot, amikor kértem, hogy inkább ő feküdjön le és én kényeztetném egy kicsit. Némi további smárolás után kicsit a cickókkal is foglalkoztam, de aztán felvettem a pozitúrát a kölcsönös franciához. Alexa az elején nem volt túl aktív, de aztán folyamatosan kezdett feloldódni, megjött a hangja, hullámzott a teste és jó sokáig engedte, hogy nyalakodjak. Nem tudom, hogy milyen sikert értem el nála, de legalábbis hagyta jó darabig a dolgot.

A következő körben természetesen ő kezdett franciázni nekem. Először még térdelő helyzetben voltam és úgy kapta be, nagy lelkesedéssel, torokhangokkal, nyögdécseléssel kísérve kezdett a franciába. A lelkesedésének hála hamar kezdett remegni a lábam, úgyhogy térdelőből fekvő helyzetbe váltottam, Alexa meg a lábam közé kuporodott és ott lelkeskedett tovább. Nekem nagyon tetszett, amit csinált, pláne, hogy apróbb kéréseimet (pl. zacsinyali) azonnal és kiváló minőségben teljesítette. Nagyon jól éreztem magam, peregtek a percek, egyre keményebb lettem, aztán Alexa felajánlotta, hogy felpattint egy gumit, amit "na, egye fene, ha annyira akarod!" felkiáltással elfogadtam.

Alexa lovaglással indított. Totálisan észbontó volt, ahogy rámdőlt, odanyomta a cickókat, közben a nyakamat csókolgatta és meglovagolt, én meg a popsiját gyúrtam. Kis idő múlva szerintem elfáradt, mert kicsit megpihent és csak lazábban hintázott. Kihasználtam az alkalmat és megragadva a díjnyertes popsit, alulról döngettem egy kicsit. Alexa pózcserét kért, átmentünk hát misszibe. Ebből a pózból elsősorban az maradt meg, hogy milyen szépen mozogtak a cickók a lökéseimtől és hogy mennyire izgató volt, ahogy széttett, felhúzott lábakkal fogadott magába, aztán még a sarkával ösztökélt is. Mondtam neki, hogy tekintettel a világbajnok popsira tutira nem hagyhatjuk ki a doggyt sem... úgy is lett és leginkább ebben a poziban sikerült "ellátni a baját", amit egyre hangosabb nyögdécselésekkel és hátramozgással díjazott. A végére még fekvő doggy (prone bone) poziba is átmentünk, mert nekem ez egy óriási kedvencem, pláne az olyan lányoknál, akiknek ennyire jó fenekük van, mint Alexának. Itt már nem is tudtam sokáig tartani magam, annyira izgató volt a forró punci és a felnyomott popsi, úgyhogy hamar nagyot élveztem a gumiba.

Másodikra nem volt erőm, úgyhogy innentől már semmi érdekes nem történt, csak volt még egy zuhany, némi diskurzus és sipirc haza.

Elszámolás

A megbeszélteknek megfelelő volt a csokor, extrákat nem kértem. Én adtam magamtól előre, ő nem kérte. Végig ott maradt, ahová raktam. Szerintem minden teljesen korrekt volt.

Alexa, nagyon jó szexpartner

  unit

Egyeztetés

Telefonon hívtam, először foglalt volt, de rá 5 percre elértem. Kedvesen tájékoztatott a részletekről és megbeszéltük a randi idejét, helyét, így nem sokkal a telefon után már tudtam is menni.

Megközelítés

Autóval is megoldható a parkolás, de fizetős, illetve kicsit nehezebb parkolót találni mivel a Mórizs Zs. közelében van. Én a bkv-t választottam, mert az tűnt jobb megoldásnak. Van minden ott, metro, villamos, tehát nem nehéz oda jutni. A metrótól pár utca séta, ha jó helyen jössz fel persze.

Helyszín

A lakás szépen rendben van tartva, több hálóval. Az előszobában kis cipőtároló, illetve onnan nyílnak a szobák. A fürdő rendben van tartva, sok tusfürdővel, szájvízzel és száraz kilépővel.
A szobában van egy kisebb szék/kanapé szerű, szobainas, franciaágy, kisebb éjjeliszekrények, minden ami kell. A franciaágy kicsi nyikorog, ha testmozgás van, de engem ez nem zavart.

Hirdető külseje

Alexa egy szép magas lány, festett szőke hajjal. Széles csípője van, vékony lábai, formás és jól markolható popsija, tenyérbeillő, nagyon szép formájú mellei, lapos hasa, szolis puha bőre és kedves, szép arca, és szépen ápolt puncija.

Action

Az érkezés után, cipő le, bekísért a szobába, ahol hagyta, hogy vetkőzzek, amíg kifutott egy pohár vízért, utána meg bekísért a pont szembe lévő fürdőbe. A fürdés után a szobába találkoztunk, a fehér melltartó és tanga amiben fogadott rajta volt még szerencsémre. Nem is teketóriáztunk sokat, Alexa letámadott és elkezdtük simogatni egymást, majd csókolózni. A csókok nem nyelves csókok, ezt az elején jelezte is, így nem max pontos, de erős közepes, jól csókolózott, közben markoltam a popsiját, magamhoz húztam, összemelegedtünk, lekerült a melltartó is, majd a csókolózásból, nyakcsókokból áttértünk a mellek masszírozására, majd a bimbók nyalására, majd vissza a csókokhoz, közben a kezem mindenfelé kalandozott, lekerült a tanga is. Simogattam, ahol csak értem, megfordítottam, hogy háttal legyen nekem. Csípőjét magamhoz húztam, közben a mellekkel játszottam és a nyakát csókoltam.
Nem sokkal ezután át is tértünk az ágyra, kérte feküdjek le, az elején még összebújva folytattuk a csókokat, de aztán betérdelt a lábaim közé és elkezdett franciázni. Jó technikával csinálta, lágyan, kéz nélkül, néhol apróbb mélyebb megmozdulásokkal is, jó élmény és látvány volt. Kérdezte egy idő után, hogy jöhet-e a gumi, de kértem, hogy először váltsunk szerepet és is meg szeretném kóstolni. Így hátára feküdt én meg megízleltem ápolt punciját, néhol kis ujjazás is belefért, de nem volt se elég hosszas , se sikeres ténykedésem, így miután kijátszottam magam, kértem, hogy folytassuk gumival, előtte még visszavett a szájába, miközben térdeltem. A falon lévő tükrön meg csodálni lehetett, hogy mit művel az emberrel egy csinos nő. Gumit végül felhelyezte, szájjal még igazított rajta és misszionárius pózban indítottunk, kis síkosító után. Jó érzés volt, nem is bírtam magammal és a tempót is gyorsabbra kapcsolva, majdnem élvezésig jutottam, de megállt kellett parancsolni, más pózt is ki akartam próbálni, így jött a nagy kedvenc a kutyus. Nagyon szép látvány és érzés volt, markolni a popsit, miközben mozizol a tükörben még. Így is ért el a vég. Törölgetés, száraz/nedves papírral, és utána szünet a 2. felvonás előtt..
Kaptam egy kellemes masszázst olajjal miközben pihentünk, jól csinálta Alexa, nem csak simogatta az emberfia hátát.
Majdnem elbeszéltük az időt, de még jókor kapcsoltam, és volt még némi időnk hátra, bár nem sok, és Alexa benne volt egy második körben, ami szuper, mert volt már negatív tapasztalatom ilyenkor.
Apró csókokkal indítottunk, kevésbé vehemensen, mint az elején, itt már nem engedte, inkább csak puszikká alakultunk, majd kaptam egy bemelegítő franciát, majd jött a gumi.
Kértem ismét a kutyust. Mivel sietősre kellett venni a figurát, így nem is váltottam másra, maradtam a jól bevált módszereknél és így ért el a második finish is.
Ismét törölgetés, majd fürdés, elköszönés.

Elszámolás

Az elején raktam le, budai átlagnak megfelelő, úgy tudom. Ott maradt végig a kis polcon, nem mozdult, annyi volt amennyit megbeszéltünk.

Alexa, nagyon jó szexpartner

  Berthier

Egyeztetés

Egy nappal a tervezett találkozónk előtt hívtam Lexiet, de nem sikerült elérnem, így utazás közben villámgyorsan egyeztettem vele egy aznapi időpontot és szerencsével jártam, mivel volt még aznapra egy "jegye" számomra. Egyeztető beszélgetésünk mindössze egy perc és hét másodpercig tartott.
Nagyon kedves és barátságos stílusban tájékoztatott és mindössze néhány kérdésemre választ adva, hamar leszerveztük a randit majd a címet üzenetben megküldte részemre. Mintaszerűen gyors és hatékony szervezés. Így kell ezt csinálni! 

Megközelítés

A megadott címre GPS segítségével érkeztem, bár magát a környéket ismerem. A XI.kerületben kifejezetten jó tapasztalataim voltak a parkolást illetően. Ezúttal viszont egy kicsit vadásznom kellett, hogy nagy szerencsémre egyetlen szabad helyet találjak autómnak egy éppen csak Velorexnél nagyobb helyen ahonnan "élemre állítva" fértem ki oldalazva. Mindössze három percem maradt, hogy odaérjek időben gyalog, és ez sikerült is. 

Helyszín

A lakásban Lexie nem egyedül dolgozik de én mással nem találkoztam. A diszkrét félhomály nekem tetszett mint ahogy csinos vendéglátóm is aki az ajtó mögött várt rám. 
A fürdőben számos tusfürdőmárka mellett a lányok személyes illatszerei és kozmetikumai is kint voltak, ezzel a belakottság-érzetet fokozva. Rend és tisztaság fogadott száraz kilépővel. 
A szobában egy nagy és valóban kényelmes franciaágyon akcióztunk és az csak egyszer "szólalt meg" doggyban.

Hirdető külseje

Amióta az oldal hirdetési fotóit nézegetem, azok közül kevés volt rám olyan hatással mint Lexie hetedik képe a piros ruhájában, fekete magassarkúban. Nagyszerű fotóival amúgy is magasra tette a lécet az elvárásaimmal kapcsolatban, de érdekes mód mégsem kételkedtem abban, hogy amikor majd felkeresem nem azt fogom látni, amire számítottam. Nem tévedtem. Gyönyörű lány nyitott ajtót és csak annyi eltérést láttam,hogy hajának árnyalata világosabb volt mint a fotóin. Szolibarna, kellemes tónusú, finom és puha bőrével markáns kontrasztot képvisel a hidrogénszőkébe hajló árnyalatú hosszú és illatos haja. Nem beszéltünk sem fogadóöltözékről, sem úgy igazán semmiről, hogy mit is szeretnék majd, mert azt előre sosem tervezem. 
Mivel nincs welcome dress fétisem ezért még tetszett is, hogy nem valami ultramagassarkú topánban nyitott ajtót, mert úgy már fölém nőtt volna. Persze ezzel sem lett volna komoly gondom. 
Amint szembe fordult velem és kézfogással üdvözöltük egymást, kellemes érzéssel nyugtáztam, hogy arca is nagyon az esetem és a csodás testtel egy nagyon vonzó tekintet párosul. 
Amint az utat mutatta előttem haladva, már megcsodálhattam a kerek popsiját ami nem maradt el a megtapasztalt összképtől. Valóban hosszú és formás lábainak láttán kezdtem izgalomba jönni. A mellei kifejezetten tetszettek a kemény és jól reagáló bimbókkal, no és azért, mert igazán tenyérbeillő remekek! 
Lexie hangja nemkülönben nagyon kellemes hangszínű, kissé halkabb de határozott. Már a telefonban is tetszett.

Action

A beléptetést követő kellemes meglepetésemből ocsúdva nem volt aki megcsípjen, hogy álmodom-e, így vártam amíg a szobába érkezve kedves vendéglátóm megszólalt és itallal kínált, melyet örömmel vettem, és el is fogadtam. Egy pohár ásványvizet kértem és rózsáimat az éjjeliszekrényre helyezve, egy kis édességet adtam át neki amit kedvesen megköszönt. Rövid ismerkedő társalgásunk talán egy kissé kevésbé volt gördülékeny mint az tőlem megszokott, de úgy érzem ő is zavarban volt valamelyest. Nem gond, mert a legnagyobb színészek közt is előfordul a lámpaláz és mégis tökéletesen szerepelnek az előadás során. Ezt követően egy törölközőt nyújtott át, és megmutatta hol találom a fürdőszobát. 
Amikor visszatértem,Lexie egy kétrészes fehérneműben várt, így abból én bonthattam ki egész rövid küzdelmet folytatva a melltartó egyik kapcsával, míg a másik már megadóbb volt, s még szinte ugyanezzel a lendülettel csinos partnernőm a bugyitól is megszabadult. 
Egy ölelést, és a vállaitól lefelé haladó simogató mozdulataimat követően rendkívüli finomsággal tért ki egy lehetséges csók elől, ezért az ágyon folytattuk ismerkedésünket. 

Csodás melleire adott puszikat követően a bimbókat izgattam nyelvheggyel minek hatására azok gyorsan megkeményedtek és erre talán túlontúl hamar megérkeztek Lexie hangjai amik később egyre inkább elhalkultak. 
Nagy örömmel konstatáltam, hogy a számomra oly vonzó pillangós puncija pontosan olyan amit a leginkább kedvelek. Lelkesedésem, és a kitartó lágy kényeztetés ellenére sem tapasztaltam szinte semmi reakciót és ez bizony a saját izgalmamat is kezdte letörni. Békaperspektívából feltekintettem szépséges partnernőm arcára, de csak a hosszú műszempillák rebbenéstelen állapotát tudtam megállapítani. Sebaj, ez még mindig jobb mint a műnyögés, így tovább folytattam, de hamarosan fejben már temetni kezdtem a randit és arra gondoltam, nem lesz mi megfelelően felélessze az alattam szunnyadó petyhüdt "kismadarat". Ujjammal végigsimítottam a pillangók között és végre egy kis nedvesedést észleltem, aztán nagyon lassan beköszöntem vele a szűk puncijába és e "kettős hatás" eredményeként 
Lexie hasa feszülni-ernyedni kezdett miközben apró nyögései megtörték az addigi csendjét. Egyetlen ujjamat is szokatlan szorosan ölelte körbe egyre nedvesebb hüvelye, és a csiklója is duzzadtan jelezte, hogy végre valami történhet, amikor hasa végképp megfeszült, combjait felhúzta és kissé összezárta és mivel kezdett eltávolodni előlem, ezért a további izgatással leálltam és csak egy csókot nyomtam finom puncijára. 

A lábaim közé telepedett, majd egy kellemes franciázást kaptam tőle miközben kedvem támadt őt alulnézetből is megcsodálni, így kérésemet követően készségesen fölém helyezkedett, s immár békaperspektívából nézve is kigyönyörködhettem magam a puncijában, miközben néhány puszit adtam rá. Csípőjénél két kezemmel fogva élveztem még kicsit a vizuális gyönyört majd kértem a gumit és mivel egyelőre nem mozdultam háton fekvő helyzetemből, ezért Lexie a jeleket fogva felülről érkezett szép lassan magába fogadva a csodásan szűk puncijába.
Hegyesen kitartott popsival twerkelve kezdte, aztán fölém hajolva a simulós pózban folytattuk,majd meredeken rajtam galoppozva lovagolt meg és így egyúttal gyönyörű melleinek és arcának látványát is élvezhettem. 

Mielőtt Lexie kifáradt volna, átfordultunk misszibe és hosszú lábait a kezeimmel tartva kezdtünk, de mivel jobban kedvelem az egymáshoz simulós papás-mamás verziót a kényelme és magasabb fokú intimitása okán ezért hamar így folytattuk. Egy szájrapuszit követően nyakát és a vállait csókolva egyre intenzívebben szeretkeztünk aztán hamarosan még mindig "összekapcsolódva" fordultunk oldalt kifli-pózba ahol térdben behajlított jobb lábát tartottam kezemmel és másik kezemmel a haján végigsimítva a vállát cirógattam. Egyre jobban gyorsítottam már a nyúl-tempóhoz közelítve amikor féloldalt rám tekintett és ekkor kértem a kutyus-pózt. Először megcsodáltam a bepucsított popsiját és a finom punciját, s csak ezután hatoltam be újra. Karcsú derekát markolva, majd csípőjét megragadva egyre energikusabban csapattuk. Az ágy zakatolni kezdett alattunk és eközben Lexie szőke fürtjeinek hullámzását figyeltem, aztán kinyújtott, és ökölbe szoruló ujjait néztem amint a lepedőt gyűri velük. Mivel még sokáig tartott volna, hogy élvezés közelbe kerüljek, ezért farkam saját kézbe véve, kis kézimunkát követően az időközben elém helyezkedett Lexie formás hasára és a mellei közé élveztem. 

Egy kis tisztálkodás után felajánlottam neki egy hátmasszázst amit nagy örömmel vett és eközben egy igazán jót beszélgettünk is. A hátát és a nyakát alaposan átgyúrva, a lábait és a combjait is kényeztettem kezeim erejével amit halk nyögései alapján nagyra értékelt. Visszatértem újra a hátához és egy ideig még intenzívebben masszíroztam amit ha lehet még jobban élvezett. Kedvesen megköszönte a törődést és ekkor fürödni távoztam... 
Amíg felöltöztem, pár szót váltottunk, majd felhajtottam a pohár vizemet amit korábban behozott és miután az ajtóig kísért, ott két puszival búcsúztunk egymástól. 

Elszámolás

Csokromat édességgel együtt a kis éjjeliszekrényre helyeztem és a haza bölcsének tekintete végigkísérte egész randinkat. Extrákról nem tudok, de nem is volt rá igényem. Egy ilyen csinos lánnyal töltött óráért bőven megérte. 

Alexa, nagyon jó szexpartner

  cickomicko

Egyeztetés

Telefonon hívtam, könnyen sikerült elérnem. A randi előtt két órával egy zöldlámpás szakaszt fogtam ki. Néhány csörrentés után már egyeztettünk is.

Megközelítés

A parkolás a helyszín achillese. Vagy időben el kell kezdeni a keringést, rossz esetben kb. 15-20 perc, vagy jobb az Alle parkolóját célba venni, onnan még öt perc séta. BKV 4-6 villamos vagy 4 és metró Móricz lehet a célterület.

Helyszín

Régi ház felújított lakásában fogad Lexie. Nem kell lépcsőzni nem kell liftezni. Az előszobából nyílnak helységek A fürdőben épített zuhanyfülke bő választékban tusfürdő és szájvizkeszlet. A baszoba félhomályban a falon a már párszor említett rossz magasságban elhelyezett tükör. Az ágyszéle nem sípcsont barát, szerencsére vannak párnák a kényelemhez.

Hirdető külseje

Az alkat nagyon patent. A képek a valóságnak megfelelőek. Természetes és nagyon formás mellek. Hosszú combok lapos feszes has, gyönyörű és kényeztetésre kívánkozik minden porcikája! Az arca nekem eléggé a zsánerem szerintem másnak sem okoz majd csalódást! Az ajkai olyanok mintha biggyesztené őket és szerintem kiválóan csókol ha a szimpátia megvan.Egy kicsit sikerült elcsípni belőle, hogy milyen lenne ha... De érezhetően ezt nem szívesen veti be a kelléktárba.

Action

Az akciót állva ölelkezve kezdtük csókocskákkkal, amik finomak voltak de nem lett szenvedélyes smárolás belőle. Közben lecsekkoltam a formás popsik rugalmasságát és kibontottam a fogadó öltözetből.
Az ágyra heveredve kaptam egy oldalról finoman kivitelezett naturfranciát és közben simogattam a fenekét ingereltem a punciját, egészen libabőrös lett a lábszára és a combja.
69-ben folytattuk és alaposan belakmároztam az elém tárt nuniból.
A gumirozás után lovagolva indítottunk és változatos ritmusban ment a pacizás. Partnernőm egyszer kétszer egészen bedurvuló vágtára váltott és sexy hangkiséretet adott mellé amitől igazán valódi barátnős sex hangulat kerekedett.
A lovacska után doggyval és misszivel is próbálkoztunk mindkét pozícióban brutálisan szép látvány volt a teste és adta magát az akcióhoz, de nem tudtam valami miatt tartós keménységet produkálni. Ehhez a szűkbejáratú puncihoz kevés a nem kőkemény farok! A váltások közt adok kapok ment a natúr francia és szerintem az én produkcióm is tetszést aratott. Igaz nem esett nehezemre ezt a gyönyörű nőt minden nyelvtudásomat latba vetve kényeztetni.
Végül missziben lett végem a nem mindennapi látvány gyönyörűsége miatt néhány lökés után kapituláltam.

Elszámolás

Jól fogalmazó előttem felszolaló megállapítása a legmagasabb címletű bankjegyről helytálló.

Alexa, nagyon jó szexpartner

  oli66

Egyeztetés

Lexie fotói, melyek visszafogott, ízléses stílusban készültek egy minden bizonyára szép nőről, már régóta felkeltették érdeklődésem. Amiért halogattam e csoda meglátogatását az annak köszönhető, hogy a város számomra ritkábban felkeresett részébe tette át székhelyét. A hét utolsó napjára a XI. kerületbe szólított a sors és már napokkal előtte láttam, hogy kora délutánra véget fog érni a programom. Bár még ekkor nem tervezgettem komolyan, hogy valakit meglátogatok, de ránéztem az oldalra és a kora reggeli óra ellenére láttam, hogy Lexie adatlapján villog az elérhetőségét jelző gomb. Hirtelen, talán inkább kíváncsiságtól vezérelve ráírtam - mit veszíthetek? - hogy pénteken elérhető lesz-e és milyen feltételekkel látogathatnám meg. Örömmel konstatáltam, hogy rövid idő alatt visszajelzett, hogy igen, elérhető lesz és megadta az alapinfókat is. A gyors válasz felbátorított és a hirtelen ötletből elhatározás formálódott. Több levélváltás után előző nap telefonon egyeztettünk: kedves, fiatal, bársonyosan visszafogott, a képen látható hölgyhöz illő hang válaszolt kérdéseimre és nagyon figyelmesen még a parkolással kapcsolatban is tanácsot adott. Innentől kezdve számoltam az órákat, perceket a találkozásunkig.

Megközelítés

Biztos ami biztos Lexie kérte, hogy erősítsem meg SMS-ben érkezésem 2 órával előbb. Ekkor küldte meg a pontos címet. Tanácsának megfelelően az Allee mélygarázsában hagytam a vasat és gyalogosan indultam az egyébként max. 5 percre lévő lakáshoz. A lakás utcájában valóban egymást érték a parkoló autók, tehát érdemes volt Lexie tanácsát megfogadni. A megadott cím egyértelmű és csak az téveszti el aki el akarja téveszteni. Nem akartam. Egyébként vállalkozó kedvű kalandorok a BKK sárga vagy kék színű eszközeivel is könnyen elérhetik a helyszínt: egy sarokra több járatnak is van megállója.

Helyszín

A megbeszélt időben érkeztem a tetthelyre. Az épület múlt század elejei lehet, de szép állapotú. Telefonos bejelentkezéskor a már megismert kedves hang adja meg a bejutáshoz szükséges kódot. Szívem a izgalomtól ekkor már a torkomban volt.. Két misztikus számjegy beütése szükségeltetik a ház kapujának nyitásához és tényleg csak pár lépés ahol a Mennyország kapuja nyílik, ahol egy édes angyal vár. Vendéglátóm kedvesen beinvitált. Szépsége miatti zavaromban miközben ügyetlenül a cipőmet próbáltam letépni lábamról, csak annyit láttam, hogy egy szépen felújított lakásba érkeztem. A szobát, ahová bevezettettem, a meghitt pillanatoknak megfelelő hangulatvilágításban, középen egy kényelmes nagy franciaágy uralja. Két oldalán szekrénykék amelyeken gyertyák, masszázsolajok, kisebb lámpák, női csecsebecsék helyezkednek el. A falon - kissé talán magasan az ágyjelenetek követéséhez - díszes keretben egy tükör lóg. Szobainas áll az ágy mellett a ruháknak, de akár a sarokban megbújó kis kanapéra is lehet cuccolni. Talán még egy szekrény egészíti ki az egyébként kifogástalanul tiszta szoba berendezését. A fürdőszoba szintén szépen felújított, újszerű. Nagy örömömre zuhanyfülkés. A tisztasági program maradéktalan abszolválásához minden bőségesen, nagy választékban adott. Még szájvízből is legalább háromféle áll rendelkezésre. Száraz kilépő, nagy méretű törölköző szintén adott. Piros pont. Egyébként a lakást bevallottan többen - talán hárman - használják, de ennek jelét csak ott vettem észre, amikor rövid ideig várnom kellett a randi végén a fürdőre, ahol éppen egy Kolléga készült elő a bevetésre.

Hirdető külseje

Hát, igen! Sejtettem, tudtam, hogy életem egyik legszebb nőjével lesz randim, ha valóban róla készültek a képek. Ezért aztán érthető, hogy felfokozott izgalommal, kíváncsisággal vártam a randit. Előre megkérdeztem: milyen outfitben fog várni - egyébként teljesítette volna kívánságom is - nehogy felkészületlenségemben már a küszöbön összeessek. Így utólag úgy érzem: a lelki felkészülésem nem sikerült tökéletesre. Ajtónyitáskor valóban, mintha a Mennyország kapuja nyílt volna és ott engem a Királynő - fiatalságát, frissességét és korát is figyelembe véve, inkább a Hercegnő fogadott volna. Lexie szépsége, üdesége már ott a küszöbön letaglózó volt. Persze elterveztem én, hogy miként lépek be, hogy fogom indítani a randít, de ott hirtelen minden csődöt mondott, meglátva ezt a lányt. Arca nagyon szép, hosszúkás, szabályos. Gyönyörű, szép metszésű, talán zöldeskék szemeit műszempillával és erősebb, de nem túl erős, ízléses sminkkel hangsúlyozza. Arcvonásai finomak, szája szépvonalú. Szolid, a rózsaszín valamilyen árnyalatához közelálló színű rúzst használt. Fogai hófehérek, ápoltak, talán a felső fogsorában van valami rendetlenség, de csak éppen annyira, hogy az emberfia ne higgye, hogy festményt lát. Angyali megjelenését akkor éppen egyenesszálú, finom tapintású, hosszú, szőke haja hangsúlyozza. Alkata sudár, nőiesen vékony. Lexie bármelyik kifutón megállná a helyét a modellek között. Ápolt lábfeje, karcsú bokával csatlakozik hosszú, formás, kellően izmos lábaihoz. Popója, csípője kerek, szép ívű és nélkülöz minden súlyfelesleget. Karcsú lány. Kebleit mintha szobrász formázta volna, de Ő az anyatermészettől kapta. Hívogató mellbimbói közepes méretűek, világos színű udvarok közepén trónolnak, melyek a velük törődés következtében sötétebbé válnak és kíváncsian tolják magukat a férfiember arcába. Mezítláb, egy fehér, csipkés, nagyon ízléses kétrészes fehérneműben fogadott: Mint írtam letaglózott a szépségével. Kézfogással mutatkoztunk be: kecsesen nyújtotta kezét, puszi nem volt, talán zavaromból egy pici rá is ragadt. Félszegen megkérdeztem, hogy maradhatok-e? Beljebb invitált. :) Cípőm levétele talán még életemben nem tűnt ilyen bonyolult feladatnak, szinte téptem a lábamról. Lexie ártatlanul meg is kérdezte, hogy segítsen-e valamiben. Erre felnevettünk és mondtam, hogy koromat tekintve, ha nem is vagyok beláthatatlanul messze, még talán nem tartok ott, de később másban majd élek a lehetőséggel. Ahogy bevezetett a szobájába szinte majd felfaltam a tekintetemmel. Egyfolytában ott dörömbölt a fejemben: rohadtul szerencsés vagyok, hogy egy ilyen rendkívülien szép nővel randizhatok!

Action

A szobába érve azonnal megkérdezte, hogy kérek egy pohár vizet. Kértem. Talán nem is a szomjúságom miatt, mint inkább mert még mindig az első pillanat hatása alatt voltam. Pár korty közben/után próbáltam félszegen szavakba önteni csodálatom: ügyetlenül bókoltam, amit kedvesen megköszönt. Itt vettem észre, tudatosult bennem először Lexie testbeszédéből, hogy kissé talán Ő is zavarban van. Kicsit távolságtartó volt testtartása, nem is lépett közelebb és egyik lábára támaszkodva, egyik kezét isteni csípőjén nyugtatva, másik kezének mutatóujjával szőke hajfürtjeit csavargatta.
Közben ledobtam ruháim és iránymutatása mellett a fürdőbe vettem az irányt. Úgy tűnt mintha ügyetlenül közvetlen az orra előtt csuktam volna be az ajtót: gyorsan rá is kérdeztem, hogy esetleg követ-e, de kedvesen elhárította próbálkozásom a zuhanyfülke ingatagságára hivatkozva :( Na, mindegy! Gyors, de alapos tisztálkodás után vágtattam vissza a tündérszobába.
Lexie kért egy percet majd visszatért hozzám. Bátortalanul tovább bókoltam és az ágyra heveredtünk. Valahogy azt éreztem, hogy továbbra is kölcsönösen zavarban vagyunk. Nehezen, nehezebben oldódott a hangulat még az első, ismerkedős randit nézve is. Én nem akartam ajtóstul a házba rontani, egy ilyen angyalt lerohanni: Ő pedig talán azt várta, hogy kezdeményezőbb legyek. Végül is felajánlottam, hogy masszázzsal kezdeném testének kényeztetését. Levette melltartóját, előbukkantak gyönyörű keblei és hasra feküdt. Kis olajat tettem a kezemre és a tőlem telhető odafigyeléssel, lágysággal, remegő kézzel kezdtem el hátát masszírozni főleg a gerincvonalra és vállaira koncentrálva. Bőre lágyan szolizott, bársonyos tapintású, szinte hibátlan csak néhány kisebb szemölcsre kell ügyelni. Sem tetkó, sem testékszer - a fülbevalókon kívül - nem díszíti testét, de erre neki nincs is szüksége. Vádliját, combjai külső és belső felét is végigsímítottam és persze nem hagytam ki szép formájú fenekét sem, de az intimebb területeket kihagytam, egyenlőre. Elmondása szerint jólesett tevékenységem és talán oldódott is hangulatunk, majd kértem forduljon a hátára és sóvárogva folytattam fiatal testének felfedezését. Olajjal kentem be vállait, karját majd mellei közötti rész és hasa következett. Melleivel csak akkor kezdetem el foglalkozni, amikor halk sóhajokkal adta tudtomra, hogy teszik neki amit csinálok. Közben megpróbáltam csókot is csenni, de ezek inkább pusziféleségre sikeredtek, szóval a kémia csak nem akart berobbanni közöttünk. Ez idő alatt a romantikusan csipkés kis bugyi végig rajta maradt.
Aztán helyet cseréltünk és Ő kerekedett felém. Előbb felkötötte haját majd elhelyezkedett lábaim között és tisztelettel köszöntötte az Ezredes Urat. Lágyan vette ajkai közé az öreg bakát aki azonnal reagált is a kényeztetésre. Nem tudom kérdezett-e valamit Lexie-től, de ez az angyal szaporán kezdett el bólogatni és szinte csak száját és nyelvét használta eközben. Látva a gyors vigyázzba állást Lexie rákérdezett a gumedli felhelyezésére, de elhárítottam, mondván és is szeretnék bemutatkozni. Ismét hátára feküdt és immár csodás melleit sem kihagyva végigcsókoltam isteni testét elidőzve, meg-megállva, visszatérve mellbimbóihoz, köldökéhez, szép szájához de igazi csókokig nem jutottunk el. Halk sóhajok jelezték továbbra is tetszését, de ekkor már éreztem, hogy ezen az ismerkedős randin nem lesz átütő sikerem Nála. Aztán csak lekerült az a romantikus kis alsónemű is. Megállapíthattam, hogy ez a lány mindenhol gyönyörű, friss, illatos. Lágyan próbáltam kedvében járni, óvatos csókokkal, lágy nyelvjátékkal fedeztem fel a csodát. Igyekezetem és Lexie maximális együttműködésének ellenére egy idő után beláttam, hogy vendéglátóm nem fog feljebb lépni a gyönyör létráján és ha nem akarok lemaradni a vágyak villamosáról tovább kell lépni.
Kérésemre 69-be fordultunk. Lexie újból harci készültségbe helyezte az Ezredes Urat miközben én az isteni csodát dédelgettem ott lenn a nyelvemmel. Bocsánat: én még ilyen finom, jó illatú, édes puncit nem nyaltam!
Bár én még bírtam volna a helyzetet élvezni, de csak felkerült a katapultgátló az ekkor már türelmetlen és hetykén érdeklődő Ezredes Úrra. Lexie a bevetésre beöltöztetett kurafit alaposan bekente síkosítóval és óvatosan ráülve lágyan magába fogadta. Rövid, lágy galopp után hátrahajolva, fejét is hátravetve vágtába fogott szinte felkínálva csiklóját a kézzel történő kényeztetésre amellyel igyekeztem is élni. Ez a pozitúra szorult helyzetbe hozta az öreg bakát aki azért hősies ellenállást tanúsított. Szintén kérésemre partnernőm fordított lovaglást is bemutatott meredező férfiasságomon, mely nem csak testi élvezetet hanem rendkívüli vizuális élményt is nyújtott számomra. Tökéletesen kerek popója, a kéjbarlangban járó rudazat látványa, izmos háta, hátul a derekánál szimmetrikusan kirajzolódó kis kráterecskék beégtek retinámba. Az akció közben Lexie maximálisan együttműködő volt, de mintha nem tudta volna elengedni, átadni magát a helyzetnek. Ez pici hiányérzetet keltett bennem, de szépsége, együttműködő hozzáállása kárpótolt. Partnernőm fáradni látszott a megerőltető lovaglástól így misszibe fordultunk. Lágyan, lassú ütemet diktálva, hol ráhajolva, hol sarkamra ülve, kecses lábait felemelve próbáltam kedvére tenni. Teljes mértékben átadta magát, mindenben együttműködő volt, de visszafogottságot éreztem rajta, nem tudtam előcsalni belőle azt a szexistennőt amit szerettem volna. Aztán kutyusba váltottunk. Felsőtestét az ágyra nyomta, terpeszben felém emelte mennyei szépségű fenekét és hátranyúlva vezette magába kéjrudamat. Csodás látvány és még csodásabb érzés kerített hatalmába. Lexie sóhajai továbbra is visszafogottak, de szaporábbak lettek. Egyre jobban elmerültem a kéj tengerében és szinte már fuldokolva benne hirtelen leszállt a rózsaszín köd. Lexie felsőtestével még mindig az ágyra simulva pihegett, majd segített a szétcsatlakozásban és kissé rendbe hoztuk magunkat.
Még a program elején tisztáztuk, hogy lesz még időnk szívesen tesztelném masszázstudását, hiszen Lexie képzett masszőz. Mivel volt nem futottunk ki teljesen az időkeretből éltem a lehetőséggel és vendéglátóm a hátamra telepedett és gyors, gyakorlott, de nem túl erős mozdulatokkal frissítő masszázst adott nekem levezetésként. Közben csevegtünk. Sokat megtudtam Lexie-ről ebben a pár percben: miért jött el az angyalok kerületéből, mik a kedvenc könyvei - merthogy sok van - mik a közelebbi tervei és mit tanul, meghogy viszonylag új lány és nem akar csak rövid ideig ebben "szakmában" dolgozni. Kellemes, tartalmas beszélgetés volt, ami pici magyarázatot adott Lexie visszafogott viselkedésre, de ugyanakkor talán közelebb is hozott bennünket, megalapozva a viszontlátás lehetőségét. Beszélgetésünk készülődésem közben is folyt. Lexie csodás, aranyos és bájos volt végig. Közben már magára vett egy vékony, fekete selyemkimonót ami szintén istenien állt neki. Kifelé menet kecses lépésekkel előttem haladt ebben a szerelésben. Ismét megdöbbentem szépségén és bevillant, hogy milyen szerencsés is vagyok hogy eltölthettem vele egy órát. A kölcsönös jókívánságok és viszontlátás reményében köszöntünk el egymástól.

Elszámolás

A program díjáról telefonon egyeztettünk ami extrák nélkül a legnagyobb címletű bankóval kiegyenlíthető. Extrát most nem vettem igénybe, hacsak figyelembe nem veszem Lexie extra szépségét amivel elkápráztatott. Az anyagiak később nem kerültek szóba, bár én azt kis borítékban, csekély ajándékkal együtt mindig előre rendezem az éppen közelben található bútorzatra helyezve.

Alexa, jó szexpartner

  Waldau

Egyeztetés

Természetesen Alexa is a listámon szerepel egy ideje, mint az oldal egyik legjobb csaja. Most, hogy a Tavasz érezhetően berobbant, ami nem csak kizárólag a hőmérsékletben nyilvánult meg, hanem bizonyos testi tünetekben is így tüstént elővettem azt a bizonyos listát. Elkezdődött a becserkészés, ami bár nem volt egyszerű, de végül célt ért. Miután elértem hamar találtunk mindkettőnk számára megfelelő időpontot. Kedves, vidám tutajos hangja van Alexának.

Megközelítés

A cím egyértelmű, a házszám már messziről látszik. Parkolni nem egy kihívás, könnyen megoldható. BKV is kb a ház előtt.

Helyszín

Kis garzon, ami praktikusan felszerelt és tiszta.
Fürdőszobába semmi túlzás, épp elegendő mennyiségű tusfürdő áll rendelkezésre a tisztálkodáshoz. Törölköző jó minőségű, frisset kaptam.

Hirdető külseje

Alexa egy bomba baby, amit bár sejtettem de most így élőben teljesen a hatása alá kerített, alig fértem a gatyámba. Különlegesen szép arc, igényes ápolt haj, hosszú combok, kerek popsi, formás cicik, szóval patent a csaj ahogy van.

Action

Rendeztük az ajándékot, majd rohantam a fürdőbe hogy minél hamarabb elkezdhessük egymás testének felfedezését, amiben végül inkább csak én voltam aktív. Lehet csak az eddigi tapasztalatok miatt számítottam rá hogy azért a lányok szeretik az izmosabb pasikat, Lexinek nem feltétlen ez a gyengéje, de nem volt egyáltalán hiányérzetem. Lexi lelkes és odaadó nyitott szinte minden finomságra. A gumi rám került és nagyon koncentráltam, hogy sokféle pozícióban láthassam, érezhessem a gyönyörű nőies testét.
Kényeztetni való, finom minden porcikája amit lelkesen meg is tettem. Mikor éreztem hogy lassan vége a mókának, hasra fordítottam és hátulról a lábát kicsit szétfeszítve, derekát letolva a matracra, lassan, mélyen beléhatolva egy pár mozdulat után lett végem. Izgató volt, ahogy Lexi markolja lepedőt, ahogy a farkam beléhatol ez a látvány is hozzájárult az orbitális orgazmushoz , talán kicsit hangosabb is voltam a megszokottnál Lexi is kicsit pihegett hason majd hozta a törlő anyagot.

Elszámolás

Korrekt, ahogy megbeszéltük. Nem ért semmi meglepetés (csak kellemes)

Alexa, jó szexpartner

  Csaba721

Egyeztetés

Viberen. Megbeszéltük és már mentem is.

Megközelítés

Könnyű volt megtalálni. Környező utcában parkoltam.

Helyszín

Lakás nagyon barátságos,jó francia ágy. Fürdő rendben, volt mindenféle tusfürdő.

Hirdető külseje

Milyen külsőleg? Gyönyörű. Én kész voltam ahogy megláttam. Arca szép, teste tökéletes. Popsi szép...
Fehérneműben várt. Szép volt.

Action

Simogattuk egymást...én nem tudtam betelni vele. Egyszerűen tökéletes.
Francia nagyon jó volt, én is kényeztettem kicsit. Nem tudom ő élvezte e, de kényeztetni való a puncija is.
Kértem ,hogy elölről jöhessek, hú az a látvány. Aztán hátulról. Na itt kész lettem. :) nem bírtam tovább.

Elszámolás

Nagyon kedves volt. Egy órára mentem. Rövidebb időre nem érdemes.
Ölelkeztünk, ez nagyon jól esett. Megadta a hangulatot.
Még a hatása alatt vagyok. :)

Alexa, jó szexpartner

  _Alex

Egyeztetés

Telefonon kerestem fel Alexát szombaton, és nagy örömömre másnapra kaptam is időpontot. Nagyon kedves volt, és még nevetgéltünk is egy kicsit, hogy mennyire hasonlít a nevünk. A telefonban mondta a címet, a csokor méretet. Reggel azonban kaptam egy SMS-t, hogy tudnánk-e egy órával később kezdeni. Én ráértem, így visszaírtam, hogy semmi akadálya.

Megközelítés

Nagyon könnyű megtalálni a címet, nagy számokkal ki van írva a ház oldalára. A kapuból felhívtam Alexát, hogy megérkeztem, de még kért néhány perc türelmet, így a kapunál vártam. Pár perc múlva csörgött is, hogy jöhetek. Megadta a kódot, amivel bejutottam a kapun. A lépcsőházban is könnyű megtalálni az ajtót, de szerintem nincs lift, szóval a harmadikra fel kell lépcsőzni.

Helyszín

Alexa a saját lakásában rendel, ezért tényleg csak mi ketten voltunk, ami tetszett. A lakás csak egy szobából és a fürdőből áll. Tiszta, higiénikus, és Alexa nagyon hangulatosan berendezte. Még gyertyákat, igen, valódi gyertyákat is gyújtott. Ezt kedves gesztusnak találtam. Kaptam egy pohár vizet, és volt hely pakolni. A szeánsz francia ágyon zajlott, amin több rétegben is friss lepedő fogadott.

Hirdető külseje

Alexa tényleg nagyon szép lány, vékony, feszes, izmos, magas. A kiírt adatoknak és képeknek megfelel. Feszes, szolizott bőre van, nagyon szép hosszú lábai, közepes méretű természetes cicik, és igényesen megcsinált szőke haja. Finom illatúan fogadott. Ami külön tetszett, az a karakteres arca. Szerintem kifejezetten szép szája és szeme van. Szexi fehérneműben és kérésemnek megfelelően magassarkúban fogadott.

Action

Gondolkoztam, hogy megírjam-e ezt a beszámolót, mert valahogy kettős érzésekkel távoztam, ami nyilván szubjektív. De igazából pont ezért érdemes szerintem megírni, én is kíváncsi lennék egy ilyenre. Alexa tényleg kedves lány, de már az elejétől valami izgatottságot, távolságtartást éreztem rajta. Próbáltam beszélgetéssel oldani a hangulatot, de nem múlt el, így kerek perec rákérdeztem, hogy izgul-e. És megbeszéltük, hogy nem, csak ilyen pörgős típus. Kicsit olyan, mintha fel lenne húzva, nagyon aktív, jön-megy, tesz-vesz, de emiatt olyan, mintha nem élné meg a pillanatot, hogy ott vagytok ketten. Emiatt barátnő feelinget egyáltalán nem éreztem, pontosan éreztem végig, hogy a csokor miatt kaphatok valamit. Beszélgettünk, aranyos volt. Simogattam, amire nem túl lelkes reakciókat kaptam, így mondtam, hogy inkább ő simizzen. Hát ha akcióba lendül, akkor lelkes (mint mondtam, nagyon aktív), tud adni, de semmilyen vonzalmat nem éreztem részéről. Gumis franciát kértem, amit meg is kaptam némi nyögdécseléssel. Elfogadtam, hogy ez most ilyen lesz, és a pozitívumokra koncentráltam:
Egy gyönyörű, kecses nő kényeztet, és megteszi, amihez csak kedvem van, sőt megpróbálja elhitetni, hogy élvezi. Hát akkor nyomjuk! Misszionárius pózban kezdtünk, láb lent, aztán a nyakamban. Utána kutyus. Alexa formás, feszes feneke és hosszú lábai szép látványt nyújtottak. Jött a lovacska, ami szintén nem az érzékiségről szólt, hanem jó keményen meglovagolt Alexa, mint egy cowgirl. El is fáradt benne, így újra misszi, majd kutyusban szerettem volna befejezni. A formás popsi és kecses lábak között érkezett a beteljesülés. Alexa már nyújtotta is a papírtörlőt.

Elszámolás

A telefonban megbeszélt csokrot a záró zuhany után a kapott pohár mellé helyeztem az asztalra. Alexa kedvesen megköszönte.

Alexa, jó szexpartner

  Vitro

Egyeztetés

Egyeztetés telefonban történt, kedves hangja van. Segítőkész, mindent elmond. Ünnepek előtt leptem meg magam vele, így mindkettőnktől szükség volt egy kis rugalmasságra, de összehoztuk.

Megközelítés

Autóval érkeztem, szomszédos utcákban lehet parkolni. Új építésű ház 1. kerületi főúton, házszám óriási, könnyű megtalálni. BKV jár a ház előtt.

Helyszín

Új építésű garzon lakás, tiszta, kultúrált amerikai konyhás. Fürdőszoba jól felszerelt, tusfürdő stb minden volt. Tetthely egy nagy franciaágy, kicsit talán puha, de nem befolyásolja a jólétet.

Hirdető külseje

A képek retusáltak, kitakarástól nem kell félni Alexának kedves, mosolygós arca van. Puha, finom, illatos bőr, szexi fehérneműben fogadott. A képekhez képest talán 2-3kg különbség lehet, de bomba nő.

Action

Gyors zuhany után irány az ágy, kicsi beszélgetés után állva ismerkedéssel kezdtünk, simogatás itt ott, bátortalan puszikkal. Kell neki egy kis idő és talán szimpátia, de csókolózásba kezdtünk. Nagy nyelvcsatának azért nem nevezném, de elindult a plafon felé a léc. Simogattam ahol értem, éreztem, hogy hangolódik az eseményre kisvártatva leült az ágyra és szájába vette finoman és elkezdte felszopásom. Inkább barátnősen, mint pornósan csinálja, de jó érzéssel túrtam bele a gyönyörű hajába, semmi erőszak, csak egy kis irányítás. Belendült szépen és jól felhergelt, szóval jeleztem, hogy nyelvemmel érinteném kelyhét mielőtt az aktusba kezdünk. Nyalásra jól reagált, finom, ápolt, de kis színpadias szexi nyögést magam is felfedezni véltem. Nem zavart különösebben, ez benne van. Kértem, hogy most ismét kezdjen szopásba és vegye kézbe a gumit. Nem kellett sok idő, gumi fel és kutyusba váltva neki kezdtünk újabb gyönyörnek. Hátulról dugni csodálatos látvány. Szexi fenekét és lüktető farkam nézve igazán ünnepi hangulatba kerültem. Lexi szerintem nem a rombolós szexre vágyó partner, szóval kellő határozottsággal, de nem túltolva dugtam. Utána gumi le ismét kérésemre szopás, majd váltás 69be és végül egy mámorító kézimunka amire kitört a gejzír. Az valóban zseniális, nem tudom hogy érinti miket csinált, de hű élménnyel gazdagodtam. Utána kedvesen megmasszírozott, közben beszélgettünk. Jó fej, és kicsit oldottabb már ilyenkor. Mivel volt még bő 10 percem az órából, kértem még egy kis szopást, amiből beteljesülés nem lett. Inkább irányítani kell ami semmit nem von le az élményből amit kaptam.

Elszámolás

Minden a megbeszéltek szerint zajlott, korrekt volt, extrát nem vettem igénybe.

Alexa, jó szexpartner

  Gmatee86

Egyeztetés

Viberen kerestem, ott egyeztetünk végig. Kedves volt és készséges. Pontos infókat a bejutáshoz időben kaptam.

Megközelítés

Autóval érdemes előbb érkezni, és a környező utcákban parkolni. BKV majdnem a ház előtt tesz le. A házon nagyméretű házszám jelzés található, így nehéz eltéveszteni.

Helyszín

Luxus apartmanház korrekt lakása. Folyosó nincs, a lakások egy légterű tágas előtérből nyílnak, ez nem segíti a diszkréciót. Szerencsére gyorsan ajtót nyitott. Egy szoba, fürdőszoba, és ennyi, szóval garantáltan kettesben voltunk. Fürdőszoba korrekt, bár minden poros volt. Háromféle tusfürdő közül tudtam választani. Szájvíz volt, de pohár nem. Törölköző friss és illatos.

Hirdető külseje

Zseniális a lány. Bájos arc, fantasztikusan selymes bőr, csodás mellek, formák és ívek úgy, ahogy egy magazinban. Egy rövidke ruhában várt, ami alaposan megmozgatta a fantáziámat. Illatok és ízek rendben voltak mindenhol.

Action

Zuhany után állva simogattam. Próbáltam csókot kérni, de csak egy bátortalan puszit kaptam, úgyhogy nem erőltettem. Végigsimogattam a testét. Csodás bőre van. Megcsókoltam a melleit, amit engedett, bimbók gyorsan reagáltak. Ezután kértem, hogy térdeljen az ágyra nekem háttal, és nyalni kezdtem a punciját, majd a popsiját is. Nyögött, sóhajtozott, de nagyon színpadias volt, ami eléggé lelombozott. Aztán mellé feküdtem, kértem, hogy vegyen a szájába, amit elég finoman kezdett, de aztán főleg verte - megjegyzem, istenien veri. Gumit kértem, beleült. Egyből vadul ugrálni kezdett, közben a melleit kerestem a számmal, de elvette a játékomat. Végül kértem, hogy pucsítson be, így dugtam, és így is lett végem. A látvány csodálatos volt, a műnyögés sajnos nem annyira. Azért jót élveztem, és kedvesen várt, amíg lenyugodtam. Gyors tisztálkodás után tipliztem.

Elszámolás

Fél órára mentem, amit végül percre pontosan ki is töltöttünk. Érkezéskor letettem a rózsákat a pultra. Mindent megtett, amit kértem, semmit sem utasított el.

Alexa, jó szexpartner

  spixel

Egyeztetés

Telefonon erdeklodtem elozo nap, egybol felvette es pozitiv ertelemben nagyon meglepett a fiatal, kedves es pozitiv energiat sugarzo hangja. Nagyon gordulekenyen ment igy az egyeztetes es masnap delutanra le is sikerult fixalnunk egy idopontot. Csak annyit kert, hogy elotte 1,5 oraval kuldjek megerosito sms-t, amit meg is tettem masnap es a valasz smsben elkuldte a pontos cimet.

Megközelítés

Marina part, ami mar nagyon jol ismert. Konnyen megkozelitheto, par perc a Duna plazatol. Parkolas konnyu, ha jol tudom ott van metro megallo is, igy mindenhogyan konnyu odajutni es odatalalni. A cim pontos es a gps is jol mutatja, ami egy kis erdekesseg, hogy par eve mar voltam ebben a hazban es ugyanebben a lakasban egy masik szolgaltatonal, de akkor is nagyon nehez volt megtalalni a liftet, mert egy kivilagitatlan uvegajto moge rejtettek a bejarattol jobbra.

Helyszín

Belepve kellemes eper illat fogadott. Uj epitesu es jo allapotu a lakas, ahol egyedul vart. Amiben talalhato egy nagyobb, fuggonnyel elvalasztott nappali, de ezt nem hasznaltunk ki. Az akcioszoba tiszta, rendezett volt. Egy beepitett szekreny, egy nagy massziv francia agy, ami elfoglalja majdnem az egesz szobat, egy kis ejjeli szekreny es egy fem ruhafogas fogad. A szobaban klima is talalhato, ami segitett a nagy melegben. A furdo kozvetlen a szoba mellett talalhato, ketfele szajoblitovel, eldobhato muanyagpoharakkal, rengeteg tusfurdovel es friss, tiszta torolkozo hegyekkel.

Hirdető külseje

Egy szexi fekete, atlatszo haloingszeru ruhacskaban fogadott, ami alatt csipkes fehernemut hordott. Egybol feldobott a pozitiv kisugarzasaval es mosolyaval es a fiatalos, energikus viselkedesevel. A hosszu hajat felkotve hordta, szerintem egy kicsivel feherebb szoke, mint a kepeken, de nem ertek annyira a szinekhez. A kormei vilagos rozsaszinek voltak, amik nagyon illettek hozza. A kepekhez kepest nyar alkalmabol kicsit szolisabb, de nagyon jol allt neki. Nem szeretem a lanyokon a tetkokat, rajta nem volt egy sem, vagy annyira kicsik, hogy nem is emlekszem ra. A cicik hozza passzolo meretuek, szerencsere szilikon nelkul. Egyedul talan a muszempillaja lehetne kisebb, de nem zavaro. Szerintem nem viselt sminket, de nem is kell, mert egy termeszetes, szep arcu, mosolygos lany.

Action

Erdeklodott, hogy kerek-e egy pohar vizet, amire igent mondtam. Elmentem furdeni es mire visszatertem, a viz a kis asztalon volt, O pedig az agyon fehernemuben vart. Elkezdtunk beszelgetni, nagyon nyitott volt, ami egy kicsit el is huzodott, mert mint kiderult tobbszor is veletlenul egymasba futhattunk volna a valo eletben. Aztan elkezdtem csokolgatni az eper illatos nyakat, majd lefele haladtam a cicik fele es miutan megszabaditottam oket a melltartotol, a csokokra es nyalogatasra szepen bekemenyedtek. Ez utan lefele vettem az iranyt, de a hasa kornyeken nagyon csikis volt, igy meglejjebb haladtam es megszabaditottam a bugyitol. Majd a belso combjaitol haladva elerkeztem vegre a puncijahoz, ami egy igazi kis borotvalt tinipuncira hasonlitott. Nyaltam, faltam, amire jol reagalt, a puncija ket oldalrol feldomborodott es a csikloja is kemenyedett, de nem sikerult eljuttatnom a csucsig, mert mivel elegge elbeszelgettuk az elejen az idot, igy atvette a kezdemenyezest es csereltunk. Puszilgatta, simogatta a testem, izgatta a szajaval a mellem, majd elkezdte a szajaval kenyeztetni az ezredest: nyalcsorgatosan, egyre nagyobb utemet diktalva a fejevel, majd vakumszivosan, de nem melytorkosan. Kertem, hogy huzzunk gumit, igy egy gyors es hatasos technikaval raadta a vegyvedelmi felszerelest az ezredesre. Eloszor szembol tamadtam, nagyon szuk volt, igy a tempot csak nagyon lassan noveltem. Halk, nyogdecselos hangok hagytak el ajkait es a mellei fel-le himbaloztak. Par perc utan a hatulrol tamadast javasoltam. Aki ismeri a vicces kepet a negy fajta kutya pozzal, annak konnyebben elkepzelni, hogy mindegyiken vegig haladva az expert szinten kotottunk ki, amit lathatoan a legjobban kedvelt. Ekozben markolasztam a popsijat, majd ketoldalrol a csipojebe kapaszkodva adtam az utemet, hogy a popsija a csipomnek utodjon. Mivel inkabb baratno feelinges volt az egyuttletunk, igy kozepes erosseggel pumpaltam, majd a hevesebb tempot is birta, de en mar nem, mert igy lett vegem.

Hagyott lenyugodni, levettuk a gumit, segitett letisztogatni, majd irany a furdo. Visszaterve megittam a vizet, meg kicsit beszelgettunk, hogy kinek hogy telik majd a hetvegeje, puszi es elhagytam a tetthelyet.

Elszámolás

A viragszalakat elore rendeztuk, mert eloszor voltam nala es jobban szeretem ezt elobb letudni. Elso alkalommal nem kertem, se nem erdeklodtem extrakrol. Az elszamolas a Marina parti atlag.

Alexa, jó szexpartner

  legendAAA

Egyeztetés

Először VTR-en próbálkoztam, gyorsan vissza jelezte hogy nem jó neki az időpont. Másodszor már telefonon hívtam, itt gyorsan mindent megtudtunk beszélni.

Megközelítés

XI. kerület frekventált része. BKV-val is könnyen megközelíthető én autóval érkeztem. Ismerve a környéken a parkolás nehézségeit korábban érkeztem. Szerencsémre egy utcával odébb pont kiált egy autó előttem, így ezt a gondot meglepően gyorsan letudtam.

Helyszín

A környékre jellemző régebbi bérházak egyikében található a rendelő. A bejutás igazán diszkrét, nem is lehet eltéveszteni a lakást. A lakás minden része így a fürdőszoba is igényesen felújított és jól felszerelt (számos tusfürdő és szájvíz áll a rendelkezésünkre). Alexán kívül mással nem találkoztam szerintem egyedül rendelt.

Hirdető külseje

Bevallom aggódtam a retusált képek miatt, de szerencsére a képek tökéletesen megfeleltek a valóságnak. Amennyiben egy szóval kellene jellemeznem az a tökéletes lenne. Gyönyörű, vékony alkatú fiatal lány hihetetlen formás popsival és testéhez tökéletesen passzoló szép cickókkal. Bőre nagyon kellemes tapintású és illatú volt mindenhol. Az arc kitakarástól sem kell tartani, mosolygós szép arcú lány. Falatnyi fehérneműben fogadott amitől segítettem megszabadítani.

Action

Érkezésem után természetesen fürdéssel kezdem ami után beinvitált a szobába. Itt kért 1 perc türelmet, majd 2 pohár hideg üdítővel tért vissza ami később jól jött. Az ismerkedésünk a kezdetben finom, érzéki simogatásokkal kezdődött, amelyből szép lassan egyre több szájra puszi is kibontakozott. Ekkor már túlvoltunk a kezdeti izgatottságon és invitált, hogy szabadítsam ki béklyójából. Amíg én keményen megdolgoztam, hogy Alexa kényelmesebben érezze magát a melltartója nélkül, addig ö is hozzá látott az áldásos tevékenységéhez A következő pillanatban már a szájában is találtam magamat. Itt egy kellemes, barátnősen lágy szopásban volt részem, ami a korábbi puszik intenzitásával tökéletesen harmonizált. Igen hamar meglett volna az eredménye a csodás szopásnak ,így kértem evezünk más vizekre. Ekkor úriemberhez méltóan viszonoztam a korábbi kedvességét, és fejemmel a fantasztikus hosszú lábai között voltam. Kezdetben én is csak finoman, leheletnyi puszikkal kezdtem bele a nyalakodásba. Viszont a látvány gyorsan magával ragadott, és az újam is a helyszínre tévedt. Ennek hatására partnerem arca kissé máskép kezdet ragyogni, és érezhetően lágyabban csusszant az édes nedűben a nyelvem. Így hogy megteremtetünk a megfelelő körülményeket, gumit hoztunk és misziben folytattuk. Közben mindvégig csókolgattam nyakát és testét ahol csak értem, majd Alexa gyönyörű lábát a nyakamba vettem és így folytattam az akciót változó intenzitással. Idővel helycserés támadással ö került felülre, és bemutathatta lovagló tudását. Azt kell mondanom nem ért csalódás. A szemkontaktus és a páratlan látvány kombinációja megtette hatását és végem lett. Hagyott lenyugodni és felajánlott egy könnyed masszást amíg kiheverem a korábbi élményeket. Alexa a masszást is nagyszerűen végezte közepes intenzitással, de mivel nem emiatt mentem, így hátulról folytattuk. A magassága miatt tökéletes volt a pozíció, így finoman lehetet szabályozni az ütemet és lehetet élvezni gyönyörű feszes popsijának és párduc testének látványát. A fantasztikus látvány és a szűk punci kombinációja ismét hatásosnak bizonyult. Utána még kicsit még beszélgetünk, majd gyors fürdéssel zártam a találkozót.

Elszámolás

Az egyeztetéskor elhangzott virágcsokrot vittem magammal, amit a szobába lépve letettem az első bútorra. A helyszínen már nem is eset szó róla. Extrákról nem érdeklődtem, ami az adatlapján szerepelt azt mind teljesítette.

Alexa, jó szexpartner

  gabi8585

Egyeztetés

Egy borús tavaszi napon az oldalra 'tévedtem' és láttam, hogy a kedvencek közé betett Alexa neve mellett 'most hívható' felirat van, ennek a jelnek nem tudtam ellenállni. Telefonon egyeztettünk, könnyen ment.

Megközelítés

XI. kerület központi része, parkolás a helyszínen nehéz, de a közeli bevásárlóközpontban könnyű, ami 5 perc gyalog. Móricz Zsigmond körtér is kb annyi lehet, ha valaki onnan jön.

Helyszín

Lakás jó állapotú, tiszta, a fürdőszobában rengeteg jobb tusfürdő található. A szoba maga nem nagy, de a célnak megfelel, kellemes félhomály, az ágy egy kicsit nyikorog. Az ágy melletti falon található egy tükör, ennek nagy hasznát lehet venni az 'action' alatt.

Hirdető külseje

Alexa egy szép, magas, fiatal lány. A képek sokat sejtetnek, arckitakarástól nem kell tartani. Puha, feszes bőre van, mellei nem nagyok, de szépek. Nem emlékszem, hogy miben fogadott.

Action

Fürdés után egy percet kért Alexa, majd végre bejött és becsukta az ajtót. Simogatással és szájrapuszikkal kezdtünk (nagy smárolásra ne számítsunk, ahogy az eddigi beszámolókból is kiderül), majd hátradőltem és egy finom, lágy, barátnős szopást kaptam. Kis idő múlva gumit húztunk és belémült, kellemesen meglovagolt, közben a cicijét csókolgattam. Kis idő múltán hátulról folytattuk, ez a magassága miatt 'pont jó' helyzet volt, élvezet volt nézni a feszes popiját és időnként kitekinteni a tükörbe is. Majd megfordultunk és egy hagyományos misszionárusban fejeztük be, miközben a nyakát csókolgattam és a fenekét markoltam. A végén hagyott lenyugodni, majd megkérdezte, hogy megmasszírozzon-e. Igent mondtam és ez abszolút jó döntésnek bizonyult, mert egy nem túl erős, de mégis jóleső masszázst kaptam, ami az időnk végéig tartott. A végén friss törölközőt adott és lezuhanyoztam.

Elszámolás

Az elszámolás korrekt volt, annyi, amennyit a telefonban mondott, ez most a pesti átlag. Extrákat nem vettem igénybe, bár őszintén megmondom, nem is tudom, hogy vannak-e.

Alexa, jó szexpartner

  Christianxxx

Egyeztetés

Régebb óta megakadt a szemem Alexa hirdetésén és korábban már többször próbáltam hívni, sikertelenül, de tegnap szerencsére egy kicsörrenés után egyből felvette és már beszéltük is a részleteket. Nagy szerencsém volt hogy pont az az egy szabadidőpontja volt amikor én is ráértem.

Megközelítés

Parkolás és BKV szempontjait nem tudom értékelni mert motorral mentem, amivel pont a ház előtt megtudtam állni a járdán, de igazából elég jó helyen van a lakás, több villamos és busz is jár arra. Ezen felül elég közel van a Móricz ami elég kézenfekvő.

Helyszín

Kívülről egy régi ház, viszont belül a lakás teljesen kulturált. Nem egy luxus, minimalista lakás de tisztaság van. Szerintem egyedül van a lakásba mert nem hallottam mást és bujkálni se kellett a fürdő és a hálószoba között. A hálószobába hangulat világítás, gyertyák, halk zene és az ágy mellett egy tükör is volt ami fokozza a hangulatot. A fürdőben rengeteg féle tusfürdő, kellett is egy kis idő mire megtaláltam a megfelelő illatút. Szájvízből is többféle volt. Tiszta, illatos törölközőt kaptam.

Hirdető külseje

Nincs olyan ami Alexán ne tetszene! Egy szexi de egyben aranyos fehérneműben nyitott ajtót, olyan barátnő feelinges volt. Szőke haj, gyönyörű barna, selymes bőr, eredeti cicik, formás test, pont amit a képek alapján vártam. Az illata is nagyon finom volt!

Action

Fürdés után lefeküdtünk az ágyra egymás mellé és beszélgettünk még egy pár szót akció előtt. Ezután elkezdtem puszilgatni a nyakát és szépen lassan levenni róla a melltartót. Nagyon szép, formás melleit elkezdtem puszilgatni és nyalni amíg a combjait simogattam és az ujjammal kezdtem felfedezni. Lehúzta a bugyit és elkezdtem ujjazni amíg a melleivel játszottam. Ezután megkértem hogy szájjal kényeztessen. Báratnő feelinges lassú, érzéki szopást kaptam amit én sokkal jobban kedvelek mint a pornós féle vad, mélytorkozó szopást. Nagyon szép látvány volt, közben a hajával játszottam és a testét simogattam. Ezután gumit húzott és belém ült. Kis lovaglás után hátulról, végül miszibe folytattuk. A végén megkértem hogy kézzel fejezzen be, amit örömmel teljesített egy kis extra síkosítóval megfűszerezve. Egy pár percig még hanyatt pihentem amikor megkérdezte hogy kérek-e egy masszázst, amit szívesen elfogadtam. Az óra lejáratáig masszírozott.

Elszámolás

Semmilyen extrát nem kértem tőle, úgy volt jó ahogy van.

Alexa, jó szexpartner

  Omede

Egyeztetés

Találkozásunk napján írtam neki egy sms-t amira azonnal választ és fix időpont kaptam. (gyors pontos egyeztetés)

Megközelítés

Autóval mentem korábban érkeztem ezért a közeli bevásárlóközpontnál (bevásárlást intéztem) és itt találtam is ingyenes parkolót. Bevásárlás után séta közeli utcába ahol a parkolás nehézkes lett volna, és fizetős is. Nem használtam GPS-t aélkül is megtalálható.

Helyszín

A hölgy egy régi bérház földszinti lakásában szolgál. A lakás fel van újítva kultúrált fürdőszoba van szájvíz + tusfürdő felhasználásra kikészítve. A szoba jól berendezett ruhainas, szekrény, franciaágy.

Hirdető külseje

Nekem Alexa nagyon bejött már az ajtónyitás után tudtam szuper egy óra elé nézek. Az adatlapon szerepltő adatok megfelelnek az általam látottakal. A képek róla készültek tökéletes alak szép arc (kitakarás inkább az inkognitó miatt lehetséges)

Action

Az ajtónyitáskor Alex fehérneműben fogadott így rögtön láthattam fenomenális szexi megjelenését már ekkor ráhangolodtam. A szobába érkezéskor ajándék átadása után elkezdtem tisztálkodáshoz készülődni már ekkor egymás feltérképezésével voltunk elfoglalva (rajta még mindig fehérnemű volt) ölelkezés apró puszik. Ezek után elmentem volna zuhanyozni azonban jelezte, h a lakásban nem ketten vagyunk ezért várjak egy picit amig megnézi szabad-e a zuhanyzó ill. az odavezető út, pici várakozás után mehettem. Visszatértemkor fél percre még magamra hagyott fürdőben volt gondolom tisztálkodott ő is. Aztán ott volt már a fehérneműből nagyon gyorsan közösen kihámoztuk ölelések és csókok közepette. Nagyon hamar az ágyon landoltunk amikor is megkérdezte milyen pózban járhat a kedvemben. Mondtam mit szeretnék = három - négy póz váltása után végem is lett majd kaptam tisztálkodáshoz törlőt. Következett számomra a lazítás része egy nagyon finom olajos masszázst kaptam tőle nagyon jól csinálta szerintem igazi profi. Megkért forduljak meg így is folytatta a masszázst lábamon hirtelen ágyékomhoz érve kézi majd franciás kényeztetéssel hozzásegített a második levezetéshez. El zuhanyozni, öltözködés, búcsú. Az ajtón kilépve láttam, h három - négy percel korábban fejeztük be a megbeszéltekhez képest, de más állapotban lehettem -> még a maszkot is elfelejtettem felrakni (az utcán furcsán néztek). Alexa köszönöm az együtt töltött idő.

Elszámolás

Extrát nem kértem az adatlapján alapként szereplő dolgokat megkaptam tőle megbeszélés nélkül mintha érezte volna mit szeretnék. Az sms-ben írt ajándék ki volt neki készítve (külön a zsebemben) amikor beléptem a szobába átadtam neki ami az kisasztalon volt távozásomig.

Alexa, jó szexpartner

  5ubJr

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk. Elsőre sikerült elérnem. Kedves volt a hangja. És még aznap délutánra meg is beszéltünk egy időpontot.

Megközelítés

Mivel 20 percre lakom tőle gyalog, így egyszerűen odasétáltam a megadott címhez. Parkolással inkább ne tervezzen senki. Eléggé lutri, hogy van e hely. Ha kocsi, akkor érdemes az Allee-ban letenni az autót és onnan gyalog 5 perc. Út közben felhívott, hogy biztos érkezem e akkor a megbeszélt időpontra? És kaptam pár instrukciót a kaputelefont illetően. Ami nagyon figyelmes tőle és itt normál esetben nem szokott ilyet tenni, de mivel aznap állítólag 2 vendég is szó nélkül nem volt hajlandó megjelenni, biztosra akart menni. Szóval itt üzenném mindenkinek, hogy aki bejelentkezik és valami közbejön neki, akkor legyen annyi tartása, hogy legalább egy SMS-t küld, hogy az X:Y időpontot szeretné lemondani, mert közbe jött valami. Aki erre nem képes az nagyon nem érdemli meg, hogy egy ilyen szép Nő akár csak szóba álljon vele.

Helyszín

Régebbi építésű épület magasföldszinti lakása. Ha jól emlékszem 2-en szolgáltatnak a helyszínen külön szobákban, amiknek nincs közös faluk, szóval nem kell aggódni a hangok miatt :)
Érkezésemkor pörgött a mosógép. Ami jó hír, mert nagyon figyelnek a higiéniára. Fürdőben számtalan tusfürdő és szájvíz. 5*

Hirdető külseje

A kapun túljutva a magasföldszintre érve, nyitotta vendéglátóm az ajtót. Gyönyörű hosszú szőke haja, fehér színű bugyija és melltartója azonnal vonzotta a tekintetem még a folyosón lévő félhomályban is.
Belépve gyors köszönés 2 puszi. És ahogy a szemem megszokta a fényviszonyokat, láttam milyen szép kecses, szolibarna és szexi alakja is van. Meg is dicsértem.
Mivel most voltam nála először, így testbeszéde egyértelműen mutatta, hogy ő jobban izgult mint én :)

Action

Hálószobába érve kaptam egy friss és illatos törülközőt. És indultam zuhanyozni. Bár 30 perccel előtte már ezt megtettem odahaza, azért a ez mégis csak a dologhoz tartozik és vidáman mentem is újra lecsutakolni magam.
Visszaérve a hálóba Alexa kért még 2 percet a mosdóban. Gondolom megigazította a sminkjét vagy hasonló. Én addig hasra feküdtem a franciaágyon.
Visszaért és kérdezte megmasszírozhat e? Örömmel bólogattam, hogy igen. Sokan írtak már az ügyes kezéről így kíváncsi voltam. És nem is csalódtam. Valóban ügyes. :) Közben beszélgettünk, de még mindig azt éreztem rajta zavarban szegényke.
Majd hanyatt feküdtem és Alexa már kötötte is fel a haját... Lábaim közé térdelve finom natúr franciába kezdett. Technikája változatos és nagyon jó érzés. Kifejezetten tetszett, hogy kicsit bő nyálasan csinálja és igyekszik mélyen bevenni a farkam, ami kő kemény vigyázzállásba vágta magát. Kis idő elteltével 69-re váltottunk. Gyönyörű punciját úgy nyaltam, mint Bicebóca a fatálat.
A kölcsönös nyalakodás után gumi fel és Alexa finoman rám ült. Először csak finom kis mozdulatokkal, aztán egyre mélyebben és mélyebben. Közben én az ikrekkel játszottam. Váltakozott a tempó. Néha ráfogtam a két kezemmel a fenekére és széthúzva azt alulról ütemesen nagyokat tolva csattogtattam, amit ő egyre hangosabb nyögéssekkel nyugtázott.
Miután elfáradt váltottunk misszionáriusba. Gyönyörű és nagyon izgató látvány, ahogy a gazella teste a hosszú és sima combjaival az ember előtt fekszik és tekereg, amíg kéjes tekintete mellett hangosan nyög, ahogy az ember két combját teste mellett az ágyra nyomva hüvelykujjal a szeméremajkakat széthúzva dugja. Kitekintve a tükörre az ágy mellett fellehet tenni a látványban a habot a tortára. :)
Ezt követően kutyusra váltottunk. Na az a fenék tényleg szuper. Széles terpesz, feje és mellkasa az ágyra szorítva. Csípője pucsítva hogy szép kis puncija az égnek álljon. Kértem hogy ne párhuzamosan legyünk a tükörrel, hanem tompa szöget zárva be annak síkjával. Így végig gyönyörködhettem benne ahogy a fenekébe belekapaszkodva és azt széthúzva ki és be járt a farkam. 5*-os program. Ki kell próbálni. Alig bírtam megállni, hogy ne menjek el. legalább 10 percig élvezkedte így. Utána meg lógott a nyelvem, olyan volt a tempó. Aztán hasra feküdtünk és picit megpihentünk. Majd pihenésnek ő újra meglovagolt. És ezt követően kanalazásra váltottunk, ami nekem a kedvencem. Egyik kezemmel nyaka alatt átkarolva, másikkal lábát felhúzva hosszan és mélyeket lökve egyre ütemesebben és ütemesebben ért a vég.
Kis pihi után Alexa megtisztított minket és megszabadultunk a csapdába esett gyerekektől.
Míg én lihegtem, ő megint kicsit masszírozott és folytattuk a beszélgetést. Itt már kezdett kicsit jobban feloldódni. Nagyon jó beszélgető partner, jókat nevettünk.
Kissé el is beszélgettük az időt és mikor ráfordultunk a 2. kör natúr franciára, már későre járt. De meggyőztem, hogy gyors leszek a második menetben. Gumi fel és kutyusba vágtuk magunkat. tükör előtt pozíció beállít és indult is a rodeó. Na de most nem is fogtam vissza magam. 3-4 perc után újra csúcson voltam. Az a látvány és puncijának nedves ölelése az tényleg észbontó.
Gyors zuhany után öltözés és korrekt elszámolást követően 2 puszi az ajtóban és percre pontosan belefértünk az 1 órába.

Elszámolás

1 óráig élveztem Alexa gyönyörű testét és kedves vendéglátását, amit a legnagyobb címletű bankóval lehet honorálni.

Alexa, jó szexpartner

  BudaGyöngye

Egyeztetés

Lexii hirdetésével már szemeztem egy ideje, és próbáltam is randevút szervezni, de telefonon sajnos nem értem el soha, a VTR-es jelentkezéseimmel pedigig mind rossz pillanatokat szemeltem ki. Ennek fő oka, hogy munkaidőnk nagyjából megyegyezik. Ugyanakkor üzenetváltásokban folyamatosan kommunikáltunk.
Ez alkalommal jobban ráértem, ezért újra megpróbáltam a VTR-t. Kérdezte, hogy lehet-e egy órával később a találkolzó, én meg elfogadtam.
Azt hiszem, a módosítás miatt új VTR-t kellett volna indítanom, de ezt nem tudtam, ezért az a rendszerben nem rögzült.

Megközelítés

A találkozó helyszíne valóban nincs messze a Móricz Zsigmond körtértől, egy kis utca régi építésű bérlakása. A címet a VTR-ben kaptam meg, könnyen megtalálni.
A közlekedés könnyű, autóval érkezve a parkolás viszont szerintem nehéz lehet.
Az utcán a ház előtt szokatlanul nagy forgalom volt, a kapuban hárman is álltak, ezért a helyszíni telefonhívással vártam pár percet. Ez sem segített, ezért az instrukciókat végül nem a ház elől hívva, hanem kicsit messzebbről kérve kaptam meg.

Helyszín

A lakás jó állapotú, de régi építésű bérlakás.
Az előszoba folyosóról több szoba is nyílik, találkozónk szobájában kellemes félhomály fogadott. A szoba közepén fakeretes franciaágy, az ajtó mellett kisebb kanapé, mellette ruhainas a ruháknak. Az ágytól balra a falon tükör, ami ahhoz kicsit magasan van, hogy a fekvő helyzetben történő akciót is szemmel követhessük, de állva minden jót megdupláz.
A fürdőben zuhanyfülke, megszámlálhatatlan mennyiségű tusfürdővel, a csapnál műanyag kispoharak, és szájvíz két színben is.

Hirdető külseje

Alexa (Lexie) gyönyörű, magas karcsú lány, tökéletes alakkal. A ház kapuján belépve jobbra egyből ajtó nyílt, és már a folyosóról láthattam, hogy ott várt Ő, fekete fehérneműben.
Hosszú szőke haja a vállára omlik, mosolya, szeme gyönyörű. Az arckitakarástól senkinek nem kell tartani. Szubjektív, én nem szeretem a műszempillákat. De ezzel az összes (számomra) negatív kritika meg is született.
Bőre nagyon finom tapintású és szépen napbarnított.
Mellei puhák, de tartásuk gyönyörű, szép gombölyded formák jelentek meg vele a teremtő vásznán.
Puncija borotvált, popsija feszes, és szintén kellőképpen gömbölyded.
A lány egész egyszerűen hibátlan külsővel rendelkezik, amit ráadásul rendszeresen karban is tart.

Action

A fürdőben a zuhanfülkét meglátva kedvem támadt egy közös fürdőzéshez.
Lexie igent mondott, csak addig ment a szobába, míg haját feltűzte.
Én addig beállítottam a hőfokot.
Beérkezve szépen megmosta előbb a hátamat, majd a mellkasomat, végül altestemet. Én közben mellét, hátát, fenekét símogattam, nyakát puszilgattam.
A levegő sajnos nem izzott át.
A szobában az ágyon egymás mellé heveredtünk. Kérdeztem, szeret-e csókolózni, mire azt mondta, visszafogottan. Ez gyakorlatilag néhány szájra puszit jelentett, azok is csak ha én kezdeményeztem.
Elkezdte nyakamat, mellkasomat puszilgatni, én pedig gyönyörű melleire cuppantam rá. Amikor elengedtem, akkor lejjebb helyezkedett, és finoman elkezdett franciázni.
Ez igazán jó volt. Lágyan, bő nyállal, változatos ütemben, ahogy akár órákig élvezni tudja az ember fia, anélkül, hogy elélvezne, de folyamatosan izgalomban maradva! Teljesen a feladatra koncentrált, szemkontaktus viszont zero, de ettől függetlenül nagyon jóleső percek voltak. Talán hagynom kellett volna, de egy óra alatt az ember sok mindent szeretne...
Kérdeztem, szereti-e a 69-et, és igent mondott, automatikusan helyezkedett is fölém.
Remekül éreztem magam, nyaltam a finom puncit, és ő pedig engem kényeztetett az előbb ecsetelt módon.
Aztán a kényeztetésem lassult, majd megállt, és hirtelen le is ugrott a számról.
Kérdeztem, hogy rossz volt vagy baj van, de azt mondta, nincs semmi baj.
Ért az ember a jelekből, szóval ideje tovább lépni.
Ok, akkor lehet kis lovaglást kérni?
Nyúlt is a gumiért, majd felszerszámozott. Kicsit még szájjal is ráerősített, majd önmagát is besíkosítva nyeregbe pattant. Egyből ívben hátradőlt, ami a látvány szempontjából tökéletes volt, de azonnal ki is pattan a kard a hüvelyből. Újrakezdés, de valahogy a mozgása nem volt szinkronban az enyémmel, ezért megpróbáltam az irányítást átvenni. Átöleltem, magamhoz húztam és alulról kezdtem pumpálni, közben a melleket is kényeztetve. Majd hagytam felegyenesedni. Ebben a pózban próbált twerkelni, de valahogy nem volt meg továbbra sem az összhang.
Kértem pózcserét. Ahogy lepattant rólam, a szűk punci lehúzta rólam az óvszert, ami a hasamon kötött ki. :(
Új gumit húztunk, de a malőrök megzavarta, és emiatt nem voltam olyan kemény, mint egyébként. Gondoltam, majd missziben feljavulnak a dolgok.
Lexie hanyatt feküdt, én pedig szemből betoltam a szerszámot, Lábaival átölelt, majd mivel közben látni is szerettem volna, felemelkedtem. Szerettem volna ide-oda pakolgatni a lábait, miközben szeretkezünk, de úgy éreztem, hogy ellentart. A nagy vivódás közben Lexie kérte, hogy álljunk meg, és jó volt a sejtése. Sajnos nem figyeltük a gumit, (én sem) és az lecsúszott rólam. :(
Kármentés, és törölgetést követően a hangsúly vissza került rám, Lexie szájjal, majd egyre inkább kézzel dolgozott kielégülésemen. én gyönyörű mellett markolgatva végül a testére lőttem.
Kis tisztálkodást követően felajánlott nekem egy masszázst, amit el is fogadtam.
Kellemes, símogatós hátmasszázst kaptam, melynek során a tarkómat, és a két karomat is végig masszírozta, egészen az utolsó ujjig. Közben laza beszélgetést folytattunk, kedves, aranyos lány.
Mikor abbahagyta, megkérdeztem, hogy állunk idővel.
Negyedóra volt hátra, és kérdésemre, hogy futunk-e még egy kört, igent mondott.
Szájjal hamar felizgatott, és újra gumit húztunk. Mivel ő is szereti, a kutyust választottam.
Sajnos ahogy elkezdtem, egyre előrébb húzódott, alig értem el, egyre kényelmetlenebb volt. Közben megálltam kicsit, hogy ellenőrízzem az óvszert, és mikor újra feltérdelt, megint elkezdtem hátulról. Miközben megint egyre előrébb dőlt, és bár egyre nehezebben értem el, azért próbáltam fokozni a tempót, hogy elélvezzek. Majdnem célba is értem, mikor valószínűleg egy rossz mozdulat miatt kiugrott alólam, hogy ez fájt neki.
NAgyjából itt ért véget a randi érdemi része, miután fájdalmát leküzdötte, elkezdett összepakolni, én meg letörölgettem magamat.
Felöltöztem, és Lexie egy köntösben kikisért az ajtóig.

Elszámolás

Lexie egy szép kerek csokrot kér, és ezért egy kivétellel mindent megkaphatunk, ami az adatlapján szerepel. A csokor negyedével megnövelve pedig a francia végig is mehetett volna az ajkai közé.

Alexa, jó szexpartner

  Zsoller87

Egyeztetés

Telefonon kerestem amit szinte azonnal fel is vett. Szerencsém is volt mert pont aznapra egy szabad időpontja így legyeztettünk mindent én már úton is voltam.

Megközelítés

11. Kerület központi része. Sajnos a parkolás nagyon nehéz ezen a részen de ezzel is mázlim volt mert 1 utcácal arrébb meg is tudtam állni. A ház könnyen beazonosítható. GPS is pont oda navigál. De iinkább BKK-t ajánlanám mert azzal sokkal könnyebb.

Helyszín

Régebbi építésű ház, De a lakás nagy és több szoba is van benne. Senkivel nem találkoztam rajta kívül. A szoba és a hangulata kellemes és a fürdő is tiszta. mindenből nagy a választék szóval teljesen rendben van.

Hirdető külseje

A képek teljesen megfelelnek a valóságnak . Fiatal vékony és magas leányzó. Az életkor is stimmel szerintem. Nekem pont a zsánerem külsőre :) Szexy fekete fehérneműben fogadott.

Action

Megérkezésem után bemnetünk a szobába ahol gyorsan átbeszéltük még a dolgokat. Utána elmentem egy gyors fürdésre ahova velem jött. Amig én fürödtem addig kicsit bezsélgettünk és oldódott a kezdeti feszültség.
Szájvíz után már közeledtem is hozzá és elkezdtem felfekdezni a testét. Csókok inkább csak szájra puszik de ezt az elején mondta is szóval nincs is semmi baj. Visszamentünk a szobába ahol már el is kezdünk jobban egymásra hangolodni. Kezeimmel elkezdtem kiszabadítani abból a fekete ruciból ami rajta volt de kézségesen segített benne :) Kicsit állva folytattuk így majd az ágy huppantunk ahol pár puszi meg simogatás után meg is beszéltünk kezdjünk egy jó 69-el amit azonnal teljesített is.
Kellemes volt de a technikán van még fejleszteni való de ennél nagyobb baja sose legyen az embernek sztem :) így egy kicsit elidőztünk majd felajánlotta a védőfelszerelést és lovaglóba vágtuk magunkat.
Az elején lassabban majd egyre gyorsabban néha előre/rám dőlt utána hátra szóval jól mozgott. Mikor kezdett fáradni felajánlottam váltsunk át missziónáriusra.
Itt én tudtam diktálni a tempót szóval a néhány kezdeti lassabb lökés után magasabb fokozatra is váltottunk és így is lett végem. Hagyott lenyugodni kaptam tisztálkodáshoz mindent ami kell. Utána felajánlott egy masszást amit el is fogadtam.
Közbe nagyon jót beszélgettünk mindenféléről és el is repült az 1 óra amire mentem. Utána egy közös fürdés a végén és elindultam hazafele

Elszámolás

Telefonba megbeszélt összeget előre adtam oda. Minden úgy volt ahogy ott megbeszéltük szóval semmi meglepetés nem ért. Az átlag Pesti árakkal kell számolni.

Alexa, jó szexpartner

  Vpet

Egyeztetés

Telefonon hívtam, kora délutáni órákban ,viszonylag könnyen felvette. Bartók B. uthoz közeli mellékutca, régi de tiszta lakás. Korrekt fürdő. A lakásban többen vannak, de a diszkrécióra ügyelnek.

Megközelítés

A parkolásra érdemes időt szánni, mert sajnos az nem egyszerű. Az útbaigazítás egyébként jó volt a lakást könnyű megtalálni.

Helyszín

A lakás maga régebbi építésű, de jó karban van. A fürdő is megfelelő.

Hirdető külseje

Lexie a hirdetében látható képeknek megfelelően, vékony , formás lány szép arccal. Az a típus akit barátnőnek is elfogadna az ember. Nagy örömömre szinte ruha nélkül fogadott, így rögtön a belépés után megcsodálhattam hibátlan alakját.Kedvencem a szép lábak, és popsi voltak.

Action

Kölcsönös franciával kezdtünk, majd az ujjaimmal kényeztettem. Utána aktus következett kutyában, úgy láttam azt nagyon szereti. Végül eléálltam és hagytam ,hogy a szájával fejezze be. A feladatot tökéletesen abszolválva. Az utódok a csodás kebleken végezték pályafutásukat. Lexie nem az a pornó feelinges szolgáltató, hanem inkább a barátnős irány. Kedvessége mindenesetre példa értékű, többen tanulhatnának tőle.

Elszámolás

Elégedett voltam a "szolgáltatás" minőségével. Szerintem még visszatérek. Az elszámolás is korrekt volt.

Alexa, jó szexpartner

  Kadarka001

Egyeztetés

Telefonon hivtam ahogy lattam hogy hivhato, nehany csenges utan felvette reszletesen elondott mindent rugalmasan megbeszeltunk egy mindkettonknek jo idopontott azanmar indultam is. 1 oras programra mentem.

Megközelítés

Alle vagy a moricztol 5 perc setara van a helyszin. Parkolas bem lehet egyszeru talan az alle parkolojaban. Bkv val mentem minden a kozelben.

Helyszín

Regi epetesu haz a kapun belepve egybol itt is a lakas bejarata. Nagy belmagas lakas nagyon jol felujitva. Szobaban nagy franciaagy, kis felhomaly, tukor a falon, szobainas es kanape a sarokban a ruhanak. A furdo nagyon igenyes, zuhanyzo modern tusfurdo az osszes felvasarolva a dm bol.

Hirdető külseje

Nagyon szep, vekony leanyzo. Szep cickok, szerintem festett szoke haj, de csinos. formasak fehernemuben fogadott. Kepeken o van.

Action

Lakasba beerve puszi puszi kabat,cipo le szobaban mit hogyan mennyiert aztan irany a zuhany. Siettem vissza ahogy tudtam visszaervecegy pohar vizzel vart nagyon kedves volt. Irany az agy es bujtvis oda, olelkedes puszilkodas probaltam csokot csalni, de ez fel siker volt, mert eleg hamar elkapta az ajkat. Van ez igy igazvhogy alapnak van irva, de percekig tart csokcsata szerintem felejtos, lehet csak nalam masnsk talan tobb sikere lesz. Azert a hangulat meg igy is megmaradt. Kemenyedes eleg hamar bekovetkezet. Lejebb csuszottces nagyon finom franciaba kezdett, szep latvany, keves kezezes. Ifo elott gyorsan gumit kertem fel is helyezte es ult is ram szo nelkul :) ment a vagta hol o fokozta a tempot azan en gyositottam, lihegtunk egymas nyakaba mire teleeresztettem a gumedlit. Szuszanatnyi idore gyors tisztalkodas es felajanlotta hogy megmasziroz. Finoman bekent, jol betorzsolte , ugyesen csinalja. Itt beszelgettunk kicsit belemenoleg a szakmajaba hogy regeben a Marina parton rendelt, erre jobban tetszik neki, normaliabbak a vendegek is, sok orult sztori ami kb vigjatekokban latunk. Itt mar megpihentem es kertem hogy jojjon a masodik menet. Kezsegesen mar lejjebb is csuszott es franciaora kemenyedes elerese erdekeben elkezdodott eredmenyesen. Missziben keztuk, itt nagyon jo tempot diktaltunk, itt is beprobaljozam hatha hosszabb lesz a csok resz, de csak szaj es nyakpusz lett belole. Aztan kerdtem hogy egy kis doggyra valtsunk. Itt lepett be a tukor szerepe hogy lasd az esemenyeket reszletesen. Nagyon lehet neki adni, hangok fokozodtak, popsit tolta kijjebb agy csak recseget mintha a veget jarna aztan vegul csak meg telt a gumedli. Kis pihi es elmentem zuhanyozni, ruha fel es irany a ksracsonyi vasarlas mert az mindkettonknek elmaradt. Jokivansagok es irany a vadon.

Elszámolás

A telefonba megbeszeltnel maradunk, extra nem volt. Uj pesti atlag. 1 orara mentek, de csak tavozasnal vettem eszre hogy eleg elszaladunk volt meg 15 percem. Elofordul.

Alexa, jó szexpartner

  ehrenfest

Egyeztetés

Először telefonon próbálkoztam. Habár már Lexie rendelési ideje után járt az idő, gondoltam azért teszek egy próbát. Nem vette fel és nem is akartam már ilyenkor zavarni, viszont annyia megtetszett, hogy gondoltam megpróbálkozom egy üzenettel az oldalon. Hamarosan válaszolt is kedvesen, majd végre először kipróbáltam a VTR-t és így jelentkeztem be nálam másnapra.
Minden flottul ment mindenről tájékoztatott, már alig vártam hogy felvirradjon az új nap mikor is találkozunk. :D

Megközelítés

Újbuda frekventált részéhez tartozik a randihelyül szolgáló lakás. Megtalálni roppant egyszerű, van a környéken közeli bkv megálló is, de én taxival mentem. Kocsival azért necces lehet a parkolás, főleg ezekben az időkben. Tipikus környékbeli ház, nagyban virít az elején a házszám, nem lehet eltéveszteni.

Helyszín

A lakás abszolút patent, teljesen felújítva, nagyon szép minden. Több szoba van (szerintem csak kettő, de nem a helyiségeket számolgattam.), de jól elkülönülnek, és ha mozgás is van, nem lehet észrevenni (szerintem ketten rendelnek). Engem a hátsó részén nyíló szobába invitált be Lexie. Fürdőszoba is csodás, szép ilyen küszöb nélkülire megcsinált zuhanykabin van, ami meglepően jól zár, és nem folyik össze vissza ki a víz, ez igazi ritkaság :D Tusfürdő is van legalább 3-4 fél vagy több nem számolgattam nem vagyok túlságosan válogatós. A baszoba nagyon kellemes, igényesen van berendezve. Szobainas+kis kanapé is van, ahova lehet pakolni. Plusz a lényeg, egy szép nagy széles ágy foglalja el a szoba nagy részét. Oldalt van egy tükör, bár véleményem szerintem lehetne kicsit alacsonyabban, jobban az ágy szintéhez közelebb. :D

Hirdető külseje

A képei is nagyon jók, de 3D-ben még csodálatosabb. Karcsú, feszes, magas lány. Az arc kitakarástól sem kell félni, mert egyszerűen gyönyörű. Fehérneműben fogadott, de pontosan nem emlékszem milyen volt, mert nem sokáig volt rajta, és a látogatás további része árasztja el éppen a emlékeim. :D

Action

Féltem a forgalomtól, úgyhogy időben elindultam. Elég hamar odaértem, de úriemberhez híven megvártam a pontos időt. A bejutás nagyon diszkréten és gyorsan megy, pár másodperc múlva már a padlóról szedhettem össze az állam, meg az elgurult szemeimet. :D Nagyon közvetlen volt az első perctől kezdve. Kedvesen beinvitált a szobába, kaptam egy extra friss törölközőt, majd miután elhelyeztem a kis szobai kanapén a cuccaimat, átvezetett a fürdőbe. Mire én is visszatértem a szobába már megszabadult a "welcome" ruházatától és teljes természetes csodájában tündökölt előttem. :O Hát gyerekek... nagyon tuti.

Leültünk az ágy végére egy-két átvezető mondat után már a sajátunk helyett inkább egymás szájában mozgattuk a nyelvünket. :) Közben elheveredtünk, és felfedezhettem a csodás testét. Tényleg nagyon feszes mindenhol, tökéletes méretű és formájú feszes mellek és popsi. Élmény volt simogatni közben csókolgatni. Egy idő után aztán elindult lefelé, hogy megnézze a misztikus obeliszket. :D Finom gyengéd franciába kezdett, kézzel javarészt csak tartotta, de közben el-el engedte és kezével inkább a zacsi felé vándorolt. Pont így szeretem felvezetésnek, nem szeretem a sok kezezést, meg a túl erős dolgokat, szóval kiváló élmény volt. Ezután én is megmutattam neki, hogy milyen szinten vagyok nyelvtudás terén. Nagyon szép, és fincsi volt. Szerintem tetszett neki, úgy gondolom, hogy ügyes szoktam lenni, teljes tarolást nem értem el, de már nem csak szájjal vágytam rá. :D

Felhúzódtam hozzá, és szinte egyszerre mondtuk, hogy jöhet a gumi. :D Hát akkor a nagy egyetértés jegyében így is lett. Felszerszámozás után szemből kezdtük el mélyre hatóbban megismerkedni. Nagyon jó volt közben simogatni, és látni ahogy ez ilyen tökéletes nő vonaglik alattam. Utána oldalt fordultunk, amit tökféle "szubpozícióban" is abszolváltunk. A soron következő póz a kutyus volt, majd áttértünk a lovacskára. Eszméletlen élmény közben gyönyörködni az vonalaiban, nincsenek szavak.... Ezt át kell élni. Amúgy nagyon ügyes minden pózban és lelkesen lovagolt is, aminek meg is lett az eredménye. :)

Tisztogatás után felajánlotta, hogy megmasszíroz. Most engedtem a csábításnak, és nem én masszíroztam, de majd esetleg viszonzom legközelebb. Nagyon kellemes lazító masszázst kaptam amúgy, közben pedig beszélgettünk erről arról. Érdeklődő, és jól szóba lehet elegyedni vele.

A masszír vége fele mondta hogy forduljak át, és rátért a lényegre, szájjal, kézzel. Még volt egy kis időnk úgyhogy gondoltam még belekezdhetünk egy menetbe. Készségesen bele is ment, és ismét ő került felülre. Az eddig tapasztalt odaadással, és aktivitással vonaglott rajtam, de másodjára már nem járt sikerrel a csúcstámadás. Mindent megtett és nagyon ügyes, de hát éppen így jött ki. Mindenesetre fenomenális élményt nyújtott. :)

Az időnk végével elmentem gyorsan még letusolni, aztán öltözés közben egy kis csevej, majd az új élményektől zsongó fejjel távoztam.

Elszámolás

Az előre megbeszélt honoráriumot az elején adtam át, nem volt félreértés, extrákat nem vettem igénybe, nem tudom hogy vannak.

Alexa, jó szexpartner

  algaalga

Egyeztetés

Itt az oldalon láttam a hírdetését, könnyű volt elérni telefonon, pár csörgés után már fel is vette, megadta az adatokat és rövid idő múlva már indultam is hozzá

Megközelítés

Taxival, bkv-val is könnyű, Marina part, 13 kerület, pontos címet kaptam, könnyű megtalálni, a GPS odavisz. Én taxival mentem, gyorsabb volt a késői idő miatt.

Helyszín

Újépítésű lakás, porta szolgálattal, fürdő, lakás patent. Nagyobb lakás, több szobával, több francia ággyal, szépen elrendezve, iparosoknak. Ott jártamkor csak ketten dolgoztak. Az ágy leterítve törölhető ágynemüvel, gondolom a foltok miatt. Többféle tüsfürdő a tusolóban, tisztaság mindenütt. A szobában a hatalmas ágyon kívül szobainas, de más már nem fér el.

Hirdető külseje

A fotók a tökéletesen megfelel a külselye, gyönyörű, vékony, közép magas, mosolygós, fogni való, fiatal, félénk lány.Fekete melltartóban és tangában fogadott. Egyszerűen gyönyörű volt. Olyan lány akit mindenki megnéz, és az ember már a szemeivel leverkőzteti és meg is dugja, de minimum kétszer ám.

Action

Ajtót nyitott, mint már mondtam fekete fehérneműben, belibbentem, köszöntöttük egymást és megbeszéltünk a továbbiakat. A szobába belépve lepakoltam, a tiszteletdíjat is, majd fürdő, amit világbajnoki idő alatt futottam, persze azért alapos voltam. Majd vissza a szobába,vendéglátom vízzel kínált, amit hamar el is fogyasztottam. Neki láttam kicsomagolni, elsőként a cici fixet dobtuk a sarokba, és neki láttam finoman nyelvvel s ajkaimmal a feszes melleknek. Nagyon finom az illata, és selymes a bőre mindenütt, fel - feljöttem csókolni finom ajkait, szájra puszinál egy kicsit tovább jutottam, de igazi nyelves csók nem volt, sajna. Majd lekerült a kis tanga is. Lefektettem, és nyelvtudásomat előtérbe helyezve bevetésre indultam. Csodátosan gyönyörű a puncija formája, na de az íze, hmmm. Mindenkinek ilyen nyalintani valót kívánok, finom, selymes, fiatal, egyszerűen kényeztetni való. 😋😋Na jó be kell valljam itt elidőztem egy kicsit. Három felvonásos nyelvjátékomnak és egy kis ujjazásnak megjött az eredménye, csiklóügyileg megduzzadva pihegett fölöttem, bár elélvezéshez több idő kellett volna. Na sebaj ezután én is megkaptam amiért jöttem, egy igazán bőnyálas natúrfranciát, kicsit komolyan, célirányosan, de nagyon lágyan is. Jöhet a gumi felkiáltás után, misszionáriusban támadtam, öröm volt nézni ezt a fiatal, gyönyörű lányt alattam előttem vonaglani. Egy idő után kutyusba fordultunk, de ekkor volt egy kis illúzió rombolás, fordulásnál az óráját vizslatta, de szólni nem szólt. Kutyusban is nagyon figyelemre méltó a munkássága, lehet tolni vonni neki, csattogtunk is nagyon, biztos a síkosító is besegített. Húztam a farkamra ahogyan csak lehetett. Kértem, még, hogy üljön rám, ami nagyon jól sikerült. Majd újra az orális maffia kezébe kerültem, kedvenc zacsi nyalogatós, szopogatós natúr francia után vertem a mellére a kölyköket. Tisztogatás következett, majd újra fürdő.

Elszámolás

Korrekt csaj, extrát nem vettem igénybe.Kissé komoly, félénk, érezni, hogy még kezdő az oldalon, minden kérést teljesít. Kicsit már lehet, hogy fáradt volt, és késő is volt, ezért nézte egyszer-egyszer az óráját, de ezenkívűl nagyon vendég centrikus. Tudom ajánlani.

Alexa, jó szexpartner

  Hriszto8

Egyeztetés

Mindenképpen fiatal leányzót kerestem ő elérhető volt előző este is. Vtr-en jeleztem neki az időpontot ,viszonylag gyorsan igent mondott. Ezután már csak a részleteket kellett egyeztetni. Szimpatikus volt a kommunikációja.

Megközelítés

Marina part. Mit lehet még mondani róla, autóval és tömegközlekedéssel is könnyű megközelíteni. Pontos címet kaptam ezáltal könnyű volt megtalálni.Parkolás fizetős ,de este nem.

Helyszín

Új építésű lakópark,ezért a lakás is pár éves. Állapota ennek megfelelően jó. Én már jártam ebben a lakásban és meg voltam elégedve. Minden adott a tisztálkodáshoz,ráadásul még segít is a lecsutakolásban. Az ágy elfoglalja a szoba nagy részét,de az egyik fal teli tükör. Óriási plusz. Szobainas ,komód ,hangulatvilágítás. Szerintem ideális helyszín.

Hirdető külseje

A képek nem hazudnak,szép. Festett szőke,vékony lány hosszú combokkal és aranyos cicikkel. A feneke nagyon jó,arányos,kellemes látvány. Nem igazán emlékszem miben fogadott,de mikor lekerült róla arra emlékszem.

Action

Megérkeztem ,cipő le ,szobába be. Megfogott elsőre is a látvány ,felébresztette bennem a vágyat. Vetkőzés közben jeleztem a közös fürdő iránti vágyam, készségesen állt elébe. Hát ügyes kis kezei vannak,ahogy a vékony ujjaival végigmosta a testem az zseniális volt. Háttal állt nekem úgy fürdettem Őt,melleit masszírozva ,fenekét is alaposan lemosva. Már alig vártam a szobába érkezést,ahol egy-két csók is elcsattant,bár ez heves csókcsatának nem mondható. Ám ezzel bemelegítve franciázni kezdett,néhol mélyre is véve a kedvencemet. Kértem hogy én is tevékennyé válhassak,így heveskedtünk egy kicsit. Nem gondolnám hogy élete legjobb nyalását kapta tőlem,viszont megpróbálta elhitetni velem,ami még több lendületet adott nekem. Lovaglást kértem ezután ,amit elég lendületesen adott elő . Végem mégis kutyusban lett,mert ennek a fenéknek nem lehet ellenállni.Pihenésképpen egy masszázst kértem. Sok lánynál voltam és sokan masszíroztak meg,de ez benne volt a top háromban. Teljesen ellazulva és kicsit ismerkedve vendéglátómmal,ajánlottam egy második menetet,amire készségesen igent mondott. Életet lehelt a férfiasságomba és szemből támadtam meg. hihetetlen látvány,amikor a nyakamba vettem a lábát és toltam erőből. Végig csúcsközelben voltam,de éreztem hogy nem fog menni egész napos munka után könnyen. Ezért végül a kézi vezérlésben láttam a megoldást,ez vezetett eredményhez másodszorra. Még egy gyors zuhanyra és pár kedves szóra maradt idő. szerintem kellene még mennem hozzá.

Elszámolás

Picit több mint a pesti átlag,de próbál többet is adni az átlagnál. Nekem maximálisan megérte.

Alexa, jó szexpartner

  CharlieHarper

Egyeztetés

A szép vasárnapi délutánon gondoltam egyet és telefonon felkerestem Alízt. Néhány oda vissza hívás után kifejezetten rövid időn belül kaptam is randevú időpontot, összeszedtem magam és megindultam a célterület felé. Mindig ugyanaz a kedved hang veszi fel a telefont, feltehetően diszpécser, de kit érdekel igazán, szalonról lévén szó.

Megközelítés

Autóval érkeztem, ismerem a helyet, a közeli kis zsákutca parkolóban eddig mindig találtam helyet, de mivel erre arra építkezések mennek, akárhol le lehet rakni a gépet. Tömegközlekedést erre az útra még nem használtam, Váci út, gondolom a M3 megállói relatív sétatávra vannak.

Helyszín

Marina part ebből a szempontból jól ismert része, újabb építésű épület. Már megfordultam párszor a szalonban, most sem ért meglepetés. Ház előtt telefoncsörgetés, kapom a kapukódot, emeletet, lakásszámot, lift majd élesen balra és bejutás a tett helyszínére. A szalon patika, frissen felhúzott ágy a kiegészítőkkel, szobainas, kellemes fények, nagy tükör mindkét oldalon, fürdőben kád zuhanykabinná alakítva. Az esetek legnagyobb többségében tiszta, száraz, ami ezen alkalommal bántotta a szemem az egy odaszáradt enyhén szürke lábnyomfolt, de túltettem magam rajta, sok tusfürdő, szájvíz és a szokásos szervíz.

Hirdető külseje

Érkeztemkor egy gyönyörű, mosolygós, kedves arcú, hosszú finom hajú, valóban magas vékony lány fogadott. Retusált képek, arc kitakarva, de nem hinném, hogy az ember gyerekét bármi csalódás érné. A retusos képeket mindig fenntartásokkal kezel, ezúttal is kellemes csalódás volt. Finom selymes bőr és természetes, kézbe fogható cicik, nem túl nagyok, de a sok szilikon után kifejezetten jó érzés volt a természethez visszatérni, cipő le, be a szobába.

Action

Megkaptam a törölközőt és indultam is zuhanyozni. Vissza érkeztemkor én már Ádám kosztümben, vendéglátóm még fehérneműben. Letelepedtem az ágyra, ő mellém. Könnyed beszélgetés, semmi konkrétról csak a szokásos bemelegítő szóváltások. Finom simogatásokkal kezdtünk, megszabadítottam a melltartótól, kaptam pár szájrapuszit, kicsit érezve a távolságtartást, de nem volt zavaró. Jöttek a csókok a nyakamra, nyelvével finoman izgatta a mellbimbókat, ezt annyira nem szeretem, de tőle egész jó esett. Szépen lassan kalandozott lefelé és elkezdtük hadrendbe állítani a velem egykorút. Változatos technikával kellemesen franciázott, majd kértem, hogy hadd álljak az ágy mellé és úgy folytassuk. Így is lett, élveztem a kényeztetést, markolásztam a ciciket és a gyönyörködtem a tükörben lévő látványban. Jött a kérdés? Jöhet-e a gumi (vagy valami hasonló)? Ám legyen. Szemből kezdtük el a történetet változatos tempóban, alattam fekve gyönyőrű látványt nyújtott finom fiatal teste. Kértem, hogy lovagoljon meg, de itt nem igazán voltam a toppon, így kértem, hogy újra szemből, így is lett, majd záróakkordként hátulról támadtam és így lett végem. Az akció közben végig változatos hanghatások, bár végig az volt az érzésem, hogy nincs nagyon ráhangolódva a dologra, lehet nem voltam szimpatikus, de inkább a legyünk már túl rajtaérzés tükröződött a tekintetéből, hozzátenném konkrétan ez nem volt éreztetve, készségesen teljesítette a kívánságaimat. A menet végén ismét a kezdeti kedvesség és jó hangulat, felajánlott a hátralévő időre egy masszázst ezt el is fogadtam, de a zuhany alatt annyira felfrissültem, hogy nem éltem vele, kaptam egy pohár vizet, rendeztük a rendeznivalót, két puszi és indultam utamra.

Elszámolás

Minden az előre megbeszéltek szerint történt, pesti átlag feletti rózsacsokor, a program végén az ágyra téve. Extrákat nem vettem igénybe.

Alexa, jó szexpartner

  Shinrai

Egyeztetés

Telefonon kerestem egy kora délutáni időpontban és mint kiderült nem vele beszéltem meg a randinkat egy késő esti órára, hanem egy kolléganőjével, de mindenről készségesen tájékoztatott majd a találkozásunk időpontját VTR-en is megerősítettem, ami ugyan nem azonnal, de még időn belül visszaigazolást nyert. A címet is VTR-en kaptam meg.

Megközelítés

Marina part új építésű épülete a találka színhelye, melynek nem túl magas emeleti szintjére lifttel jutunk fel. A bejutáshoz szükséges kódot telefonon kapjuk meg az emelet és ajtószám megadásával. Parkolni nem könnyű a ház környékén mert a bejárat előtti útszakasz tűzoltósági felvonulási terület, ahol nem lehet megállni, így egy távolabbi helyen parkolhatjuk le autónkat, de pár perc sétára megoldható. A cím egyértelmű GPS pontosan odavisz. Tömegközlekedéssel is megközelíthető az épület busz, metró igénybevételével, aminek megállóitól (Duna Pláza) kényelmes sétával is max. 10 perc.

Helyszín

Belépve a lakásba cipőnket rögtön levehetjük és láthatjuk, hogy mások is rendelnek itt mert másik pár férficipővel is találkozhatunk, így egyértelműen randiknak lett kialakítva a kéjlak. Több szoba is található szép nagy franciaágyakkal és amit láttam azokban nagy tükrök találhatók ággyal szemben az élvezetek fokozása érdekében. A mi szobánk a folyosó végén volt, amiben az egész szobát szinte elfoglalta a nagy franciaágy, amivel szemben a már említett hatalmas tükör. A fekhely mellett kis szekrény, amin zenét szolgáltató eszköz és óra, amivel nyomon követhetjük a gyorsan múló időnket, valamint a nálunk lévő kisebb tárgyakat is rátehetjük. A szoba sarkában szobainas, ahova ruháinkat tehetjük.
A fürdőszoba a mi szobánk mellett rögtön balra volt, ahol kád szolgált a tisztálkodásra, aminek szélén elválasztó plexi fal akadályozza meg a víz kicsapódását és, hogy a kilépő száraz maradjon. A mosdóra gondosan kikészítve szájvíz poharakkal együtt, amik nem kicsik ellenben jó nagyok :). Akinek szükséges még férfiaknak szánt parfüm is ki van készítve. Ami kiemelendő, hogy mindenhol tisztaság és rend uralkodott. A logisztikára sem lehet panasz mert ottlétem alatt nem találkoztam senkivel vendéglátómon kívül.

Hirdető külseje

Kedves vendéglátóm mint, ahogy a képek is sejtetik nagyon szép vonzó nő. Fekete fehérneműben fogadott, ami sokat engedett láttatni szép alakjából. Belépve a lakásba mindig kíváncsian várom a találkozás azon részét, amikor az arcát pillanthatom meg mert már az első percben kiderül mennyire vagyunk szimpatikusak egymásnak. Itt ért az első kellemes meglepetés mert arca szépsége minden képzeletemet felülmúlta, kedves mindent elsöprő mosolyával együtt. A mosoly őszintesége mindent elárul az első percben, hogy erőltetett vagy szívből jövő. Itt az utóbbit tapasztaltam. Meg kell még említenem testének szépségét formás alakját szép eredeti melleit, amik kézbeillőek, bimbói pont olyan árnyalatúak, ami nagyon tetszik egy nőben ugyanúgy, mint kerek markolható popsija. Röviden, fantasztikus, gyönyörűen szép érzéki - NŐ!

Action

Megérkezésem után még kézfogással mutatkoztunk be egymásnak majd a szobába kísért, ahol megmutatta hova tehetem ruháimat. Ezután megkaptam puha nagy törölközőmet és a fürdőszobába vettem az irányt, ahol letudtam a kötelező tisztálkodást szájvíz használatot sem nélkülözve.
Mikor végeztem, visszatértem a szobába, ahol vendéglátóm egy pohár vízzel kedveskedett, amit örömmel vettem mert elég fülledt meleg volt bent. Ezt követően az ágyra feküdtünk majd némi beszélgetés után megállapodtunk abban, hogy én kezdem a kényeztetést egy hátmasszázzsal.
Levette melltartóját majd hasra fordulva olajjal bekent kezemmel kezdtem kényeztetni, kicsit erősebben nyomkodva hátát, mivel mondta is, hogy kicsit fáj neki és jól esik ez a fajta erősség. Ez megtette hatását mert kicsit nyitottabbá, beszédesebbé vált.
Egy idő után megköszönte majd mondta szeretne engem is megmasszírozni, de mondtam neki majd a végén esne jól nekem, Javasoltam forduljon meg mert folytatnám kelyhe kényeztetésével, mire levette bugyiját széttette lábát én meg finoman megérintettem nyelvemmel, lassan kezdve nyalakodásom. Hangjai egyre jobban felerősödtek lendületesebb ténykedésemnek köszönhetően, de a csúcsra juttatni nem tudtam. Mosolyogva megköszönte kedvességem majd megkért feküdjek hátamra, amit megtámasztottam egy párnával, hogy nézhessem, ahogy szájába veszi férfiasságom egy nagyon érzéki franciázásba kezdve. Azt nem tudom tudatosan e vagy sem de úgy helyezkedett, hogy simogathattam, markolhattam észbontóan gyönyörű popsiját majd engedélyt kapva ujjamat is becsúsztathattam nedvekben bővelkedő puncijába finoman ujjazva, simogatva csiklóját is, amit élvezett, de amit ő csinált velem az valami fantasztikus volt mert annyira finoman csinálta, hogy kedvem lett volna elélvezni abban a pillnatban. Mikor idáig jutottam gondolataimmal megkérdezte jöhet e a gumi, amire persze egy igen volt a válaszom. Ezt nagyon gyorsan fel is tette rám majd lovacskát javasoltam, amit készséggel meg is tett gyengéden magába csúsztatva merevségem. Lassan kezdte mozgását, amit hagytam, hogy saját ritmusában mozogjon mert érezni akartam mi jó neki. Meg is jöttek a hanghatások, sóhajok kíséretében, de ezek a hangok akkor erősödtek fel mikor megmarkoltam kerek popsiját és erősebben nyomtam magamba egyre ütemesebben. Megkérdeztem közben mehet e a csók mire nem túl szenvedélyesen, de érzéki csókokat váltottunk nyelveinkkel is kényeztetve egymást. Nagyon jó volt hallani, hogy élvezi, de pózcserét javasoltam. Megkértem mutassa hátulról popsiját és a tükörrel szemben helyezkedjen el. Észbontó volt látni ezt a popsit ebben a pózban, főleg, amikor hátranyúlt és bevezette kelyhébe férfiasságom. Nem tudtam megállni, hogy egyből ne nyomjam be tövig és finom mozgással dugjam tocsogó punciját úgy, hogy markolom simogatom popsiját csattogva rajta. Mikor éreztem közel a vég kivettem farkam lehajoltam felém pucsított popsijához mert még éreznem kellet mielőtt elélvezek, ahogy hátulról nyalogatom ánusza rózsáját és kelyhét felváltva, amit hanghatásokkal tudatott velem, hogy tetszik neki. Ezt követően visszacsúsztattam férfiasságom nedves puncijába és egyre gyorsabb, ütemesebb tempóban haladtam a beteljesülés felé, de mielőtt ez megtörtént volna megkérdeztem hátára élvezhetek e? A válasz igen volt és nekem is végem lett abban a pillanatban mert egy tövig bent tartott lökés után kivettem farkam levettem a gumit és minden gyönyör cseppem hátára lőttem. Hagyott lenyugodni és mikor magamhoz tértem nedves kendőért nyúlva letisztítottam kedvesem hátát majd magamat is. Mindezek után az ágyat megigazítottuk majd hasra feküdtem és megkaptam az ígért masszázst, ami nagyon jól esett mert nem csak simogatás volt, hanem határozott mozdulatokkal véghez vitt kényeztetés. Eközben sokat beszélgettünk és még utána is kicsit mert nagyon jól el lehet beszélgetni csinos vendéglátómmal. De minden jónak egyszer vége szakad ezért felajánlotta, hogy még lefürödhetek, aminek lehetőségével éltem is majd ezután felöltözve puszik és ölelések kíséretében kicsit túllépve időmet, távoztam mosollyal az arcomon.

Elszámolás

Elszámolásunk utólag történt addig egyszer sem került szóba. Extrát nem vettem igénybe mert számomra ő volt az extra az odaadásával, figyelmével, mosolyával. Átlag feletti rózsaszálakkal kell készülni, mint, ahogy a hölgy is átlagon felüli. Ennek mértéke pont öt rózsaszállal több, mint az átlag.

Alexa, jó szexpartner

  rezfaszú bagoly

Egyeztetés

Előző héten hívtam, megbeszéltük a randi időpontját. Kért megerősítést, küldtem, ott voltam a megbeszélt időpontban. Kért még pár percet és mehettem.

Megközelítés

Marina part, van jópár lány a környéken. A BKV-s opciót nem tudom, nyilván a Duna Pláza környéke könnyen elérhető, kocsival parkolás (fizetős) nem mindig egyszerű, de most hamar találtam helyet.

Helyszín

Egy többszobás lakás az emeleten. megfelelő méretű és tiszta ágy, jó illatú törölköző és többféle tusfürdő, illetve egy nagy flakon zájvíz fogadott. Többen vannak a helyen, de ez nem zavaró.

Hirdető külseje

Alíz képei teljesen valósághűk, kellemes megjelenésű (szemnek és kéznek is) fiatal lány, szép alakkal. Szexi fehérneműben fogadott. Elmondása szerint nem sportol, genetikai adottság a vékony, formás alkat. Ápoltan, illatosan fogadott, kifogástalan higiéniával.

Action

Rövid bemelegítés és érintős maszázs/beszélgetés után lekerült Alízról a feketenemű, ápolt, illatos, frissen borotvált punci fogadott. Orális igyekezetem mérsékelt reakció koronázta, valószínűleg nem igazán vagyok az ő esete, és/vagy nem jött be az alkalmazott technika. Kár, mivel pont a nekem oly kedves formájú kehellyel áldotta meg a teremtő. Viszont profin kezelte a helyzetet, illetve a hancúrlécet kézzel és szájjal is, és mindenben a kedvemben járt, gumihúzás és síkosítás után beljebb kerültem Alízba. Pár hagyományos póz után kézi befejezést kértem, melyet sikerrel abszolváltunk. Picivel hamarabb végeztünk az órával, ismételt tus, öltözés és utamra tovább el. Maga az élmény jó volt, nem eget-földetrengető orgazmussal, viszont Alíz végig készséges volt. Volt már szerencsém meglehetősen unott lányokhoz is, úgyhogy ezt a pozitív hozzáállást maximálisan értékelem.

Elszámolás

Amennyit előre (telefonossal) megbeszéltünk, a műsor előtt kikerült az éjjeliszekrényre, ott is maradt a végéig. Pesti felsőbb átlag.