Viktória Szexpartner Budapest, II. kerület

Beszámolóim

Viktória, istennő szexpartner

  Bela04

Egyeztetés

Rég írtam beszámolót igaz ennek az oka, hogy akikhez jártam azok mind felhagytak a szolgáltatással így keresgélhettem újra. Viktóriához való jutásomat a jó sorsnak köszönhetem, hiszen előtte bejelentkeztem egy egészen sok kiváló értékelést kapott hölgyhöz vtr-n keresztül is és legnagyobb döbbenetemre a találkozás előtti napon kaptam egy kis leckét arról, hogy aki masszázs lányokhoz is jár milyen felelőtlen. Így elutasított. Igaz az általa leírtakkal én nem találkoztam, de tanulságos volt. Úri ember vagyok nem erőlködtem tovább tiltó listára került nálam a hölgy annak ellenére, hogy telefonon simán ki lehet játszani az elveit.
Így találtam rá Viktóriára, akire rácsörögtem felvette, végtelenül kedves volt és megbeszéltük, hogy a végleges időpontot vtr-n adom meg a számára. Így is lett, minden kiválóan ment, ahogy a nagykönyvben meg van írva.

Megközelítés

Budapest tömegközlekedése egészen kiváló így biztosan meg lehet így is közelíteni Viktóriát, de én mint mindig saját autómmal mentem. Nagyon barátságos környék. Könnyű megtalálni önmagában is , nem szükséges a legújabb gps rendszer hozzá. Parkolás maga az utcában nehézkes, de hegyoldalnak felfelé egy párhuzamos utcában ahova egy közoktatási intézmény melletti merőleges úton lehet feljutni, mindig van szabad parkoló így az is relatíve öt perces plusz sétával könnyen megoldható. (Természetesen itt is kell fizetni a parkolásért.)

Helyszín

A helyszín ahol fogad, mind a ház, mind a lakás nagyon barátságos és diszkréten lehet bejutni. Maga a lakást patyolat tisztaság jellemzi kellemesen berendezett. A fürdő szép tiszta száraz és minden szükséges jó fajtájú eredeti tisztálkodási eszközzel ellátott.
A szoba ahol a randi lényegi része zajlik, szintén tökéletesen megfelel egy meghitt randinak. A francia ágy méretes kényelmes és nem nyekereg, nincs kifeküdve, perfekt.
Mégis talán a leglényegesebb, hogy Viktória egyedül fogadja az embert így valamennyi helyiséget felszabadultan lehet használni, mert nem kell ügyelni a „barátnő” vagy esetleges másik makktárs azonos idejű használata miatti összefutásra.

Hirdető külseje

Viktória egy gyönyörű fiatal nagyon kívánatos természetes igazi nőies szépség. Kedves arc szép formás ruganyos keblek és alak hibátlan bőrrel, és mint ahogy adatlapján is szerepel igazi homokóra alkatú hölgy nőiesen szép erősebb csípővel. Nekem nagyon tetszett.
De a vizuális szépségénél nekem még jobban tetszett az a kedves és erotikus kisugárzás, ami áradt belőle az ottlétem alatt. Ez utóbbi egészen csodás volt.

Action

Kis beszélgetéssel kezdtünk érkezésemkor. Olyan volt az egész mintha ezer éve ismernénk egymást. Közvetlen felszabadult és „mosolygós”.
Beszélgetés közben szépen lepakoltam a ruháimat egy székre, nem siettetett hagyta, hogy a saját tempómba hangolódja rá a jövetelem céljára. Majd elmentem a kötelező higiéniai protokollt letudni.
Vissza már a hálószobába mentem ahol már a tökéletesen lenge öltözékben várt.
Így öleltem át csak úgy simán élvezve a látványa szépségét bőrének tökéletes selymességét és egy rövid ideig csak magamba szívtam bőre illatát. Majd apró puszikat helyeztem el a vállára és orcájára miközben simogattam csodás bőrét. Viktória szintén simogatott közben lágyan, de még elkerülve az erogén zónákat. A puszik szép fokozatosan átmentek lágy érzéki erotikus igazi nyelves csókba.
Közben már szép és kívánatos kebleit is simogattam és egyszer-egyszer megcsókoltam.
A gyengéd bevezető után telepedtünk le a francia ágyra. Összebújva, bőrünk érintésével lágy simogatásokkal és csókokkal megtűzdelve kezeink kezdtek az érzékenyebb régiók felé elkalandozni, de még itt is a lényeg az érintés szépsége volt és nem a direkt célirányos izgatás. Az egész igazán barátnősre sikeredett.
Lejjebb csúsztam és melleinek csókolgatását beiktatva elértem gyönyörű ápolt kívánatos szép kelyhéhez. Amelyet ugyanolyan gyengéden kezdtem el kényeztetni nyelvemmel, mint az előjáték eddigi menetében volt. Amikor már nedvesedését megfelelőnek éreztem óvatosan újamat is becsúsztattam feszes hüvelyébe. Viktória közben egészen lágyan ringatta csípőjét és halk hangokat adott ki, mígnem egy igen intenzív orgazmussal ajándékozott meg. Szinte egész teste átment megfeszülés és elernyedés ritmikus mozgásába és meglepően hosszú lecsengésű volt, olyannyira, hogy míg „békaperspektívából” gyönyörködtem a látványba arra is volt időm, hogy fölcsússzak hozzá, hogy teljes testfelülettel össze érjünk, és míg lecsendesedett nála az öröm hulláma addig lágyan csókolgattam arcát és simogattam. Mikor lenyugodott teste olyan hihetetlenül átsütő tekintet mellett közölte, hogy nála ez a legritkább esetekben fordul elő, hogy már ha akkor be kellett volna fejezni, mert az időnk lejárt akkor is megérte volna meglátogatnom őt.
Folytattuk a csókolózást, majd átadtam magam Viktóriának. Lágyan simogatta egész testem és egyre direktebben ért a velem egykorúhoz, míg bele nem kezdett igazán érzéki és finom franciás kényeztetésébe. Nagyon hosszan ellettem volna így, de már türelmetlenül vártam a pillanatot, hogy érezzem barlangjának feszes ölelését, így kértem a védőfelszerelést. Akartam látni szemből Viktóriát így a misszionárius pózban fogadott magába. Az egész barátnős gyengéd együttlét miatt itt nálam szóba se jöhetett pózváltás, mert, ahogy eddig zajlott így folytattuk, így is lett végem nekem is egy gyengéd szeretgetős pozitúrában.
Még hosszan összebújva beszélgettünk, de az időm lejárt, nem sürgetett, de tudtam, hogy illik mennem. Így még egy gyors tisztálkodás és illedelmesen elköszöntem és egy nagyszerű élménnyel gazdagodva mentem utamra.

Elszámolás

Adatlapon szerepelnek a vállalás virágszálai és ezek valós arányokat jelenítik meg. Erről igazából nincs mit írni, mert ma már ezeregy virágcsokor struktúra alakult ki. Korrekt az elszámolás és mint mindig előre adtam át, hogy ez ne feszélyezze egyikünket se az ott töltött idő alatt.

Viktória, istennő szexpartner

  deviljoe

Egyeztetés

Talán egy borús nap volt mikor szembefutottam vele az oldalon, de az biztos nem a napokban történt. Ismertem, álmodtam talán egyszer, hogy már találkoztunk valahol, valamikor. Véletlen lehetett, de mikor hívtam felvette. Kedves hangon szólt, én kissé félreértettem mivel az utcán álldogáltam egy villamosra várva, de egy éles szirénahang szólt félig-meddig közbe és az ő hangja közé. Szinte pár szó és pár mondat hangzott csak el köztünk, de leegyeztettük a körülbelüli randi napját és óráját. Aztán VTR kerekedett belőle de a többi már könnyen ment azaz ahogy mondani szokták, "megy mint e karikacsapás".

Megközelítés

Mivel a bringák mestere vagyok, de csak tavasztól-őszig így autó hiányában lekorlátozódtak a lehetőségeim. Az egyetlen opció, a BKV. Tudtam, hogy valamikor délután még lesz egy pohár bor majd a kezem ügyében így inkább nem vezettem, se akkor se máskor, persze szigorúan csak aznap. Mivel a VTR megadta a címet így nem volt nehéz odatalálnom, főleg egy okostelefonnal a kezemben. Sajnos a kapucsengő megszívatott, talán a hideg okozhatta a fagyást, de egyetlen érintésre sem reagált. Hívtam és vártam, jött és beengedett. Viszonylag nyugis és csendes környék, a lakás pedig csak pár méterre volt az utcai bejárattól. Szinte beosonni sem kellett, de azért nem csörtetve és lármázva kopogtattuk a lépcsőház kockaköveit. Így részese lehettem egy utcai és egy . . folyt.köv.

Helyszín

A lakás maga, aprócska, egy lépéses belépő a lakásba, jobbra a kis fürdő zuhanyzóval és mellékhelyiséggel kombinálva. Egyúttal a konyhát is megtekintetted, aztán egy tolóajtó hangulatosan "Japanese" feelinget ad a hálószobába be, ami egyúttal a nappali is. Kis garzonszerű lakás, de nekem nagyon bejött a maga varázsával. Szinte elragadott. Kellemes halk zene szólt, úgy éreztem ez a nyugalom szigete és egyben erotikus kisugárzást is adott a pillanatnak, hogy fel sem eszméltem abból, hogy az előbb még utcai ruha volt fedetlen testén, pikk-pakk lekerült róla . . folyt köv.

Hirdető külseje

Abszolút nem csalódtam, hangja és a képek alapján élőben még több erotikát sugároz. Csábos mosolya, szexi rucija elragad magával. De, visszatérve az előzőekben leírtakhoz..utcai ruháját pikk-pakk ledobva ott ült az ágyon, ami egy franciaágy pont annyit nyikorog de pont annyit amennyit kell..szóval, ott abban a kis egyberészesben..látni kell mégegyszer! A tetkók nem zavaróak, kérdeztem is honnét vannak. Szívesen beszélt róluk. Pár szót még váltottunk, persze közbe-közbe is beszéltünk erről is-arról is de inkább csak erre-arra figyeltem és megmaradt talán az aminek megmaradnia kellett. Cickói tenyérbe illőek, kecsesen lágy vonalúak, formásak ahogy az kell, "perfektek" ha egy szóval jellemezném. Hajszíne vagány, ahogy ő maga is a visszafogottságával. Ellentétek vonzásában. Zuhanyzás után már meztelenül fogadott, elment talán még magát is rendbe tenni 1 percre, de ahogy ott termett újra, szinte mint két egymást régóta ismerő szeretők kezdtünk hozzá testi mivoltunk feltérképezéséhez.

Action

Na, ezt most úgy kezdem, persze újra végigolvasva az általam eddig leírtakat, hogy aki eddig eljutott az olvasással, szerintem el fog jutni hozzá is. Szexeltünk úgy ahogy kell, egymásra hangolódva. Én felajánlottam egy kisebb masszázst, amit elfogadott. Szeretek masszírozni, krémmel persze, amit kért a száraz és fehér bőréhez, értettem és úgy tettem, kentem. Egyre lejjebb jutva, kapott pár nyelves masszírt a puncijára. Felajánlotta, hogy szembe fordul, felhúzott lábakkal én pedig szemből folytattam ténykedésemet, tovább fokozva ezt is azt is, ne meg az izgalmakat. Miután elege lett belőlem, nagy élvezettel fejeztük be, szóval a szó legjobb értelmében, kaptam egy olyan de olyan isteni, lazán bőnyálas franciát, hogy levegő után kellett kapkodjak. Gumit kértem, szemből "támadtam". A többi már történelem, múlt, jelen és jövő. Tuti visszamegyek és bepótoljuk azt ami kimaradt. Azaz folyt.köv.még több időben és egy komplikáltabb randi, masszázs, szex. előjáték, masszázs, közjáték, szex, ésatöbbi, stb. Nem tudom, hogy cenzúrázzák majd ha angolul írom, de úgy kifejezőbb : "live your life and have sex...enjoy yourself and have fun...don't be shy to try" :)

Elszámolás

Ami az adatlapján fel van tüntetve, azt vállalja. Extrák nincsenek, de nem igazán van rájuk szükség ha egymásra vagytok hangolódva. Ez kell ahhoz, hogy köztetek is működjön a kémia. Igen, megmondom a frankót őszintén és szerényen. Nem ismertük egymást, de mivel jó emberismerők vagyunk, így szerintem fel sem vetődött benne, hogy előre kérje. Zuhi után még beszélgettünk, zsebembe nyúlva tettem az ágyra amely összeget említett. Megköszönte és én is viszont.

Viktória, felejthetetlen szexpartner

  Mbend

Egyeztetés

Telefonon kerestem abban az időpontban, amikortól hívható, és elsőre fel is vette. Viszonylag tág időkorlátot (2 nap) adtam vendéglátómnak, hogy válasszon egy számára szimpatikus órát, amikor meglátogathatom, és másfél órával később már nála is voltam.

Megközelítés

Autóval érkeztem ismerős környékre; a környező utcákban mindig lehet parkolóhelyet találni. BKV szintén van a környéken, de azért egy kicsit sétálós: busz van a legközelebb, aztán villamos, végül a hév egy jó 10 percre. A ház könnyen beazonosítható a cím alapján. Az édesszájúaknak a Daubner cukrászda - utána meg is látogattam - jó támpontot adhat.

Helyszín

A lakás egy második kerületi újépítésű társasház félemeletén lévő másfél szobás lakás, ahol Viktória egyedül rendel. A nappaliban történik a vetkőzés, ahol kanapéra lehet pakolni, a fürdő monden igényt kielégítő, több tusfürdővel, a szobában az ágy kényelmes (nem nagyanyád kifeküdt rökamiéja), és a sarokban egy tükör is segíti a mozizást.

Hirdető külseje

Viktória egy fekete tangás bodyban fogadott. A kiírt adatok a valóságnak teljesen megfelelnek, korából egy 5-öst nyugodtan letagadhatna. Testalkata átlagos, van egy kis poci, cicik kemények, tenyérbeillőek, feneke is szép formás. Arca helyes, szép nagy világos szemek, karakteres orr és szép ápolt fehér fogak :) Két tetoválás el van tüntetve a képekről, egy a hasán keresztben, egy pedig az alkarján.

Action

Megérkezés, bemutatkozás, small talk, vetkőzés, tusolás. A fürdőszobából kilépve már meztelenül várt, ahol megcsodálhattam a fentiekben leírtakat. Állva kezdtük egymás megismerését, finom, visszafogott (nyelv nélküli) csókokkal, és simogatással. Az ágyra heveredve közelebbről is szemügyre vettem Viktóriát, és szájjal kényeztettem a simára borotvált puncit egy hitelesnek tűnő kicsi orgazmusig. Miután kipihegte magát belekezdett egy finom, lágy franciába. Gumihúzás után lovaglóban folytattuk, majd misszionárius végül doggy. Az aktus közben próbáltam többször szemkontaktust keresni, sajnos sikertelenül, azonban a technikára és helyezkedésre egy rossz szót nem lehet mondani. Következett egy kis egészségügyi szünet, beszélgetés, majd a második körben csak az én franciás kényeztetésem. Az utódok a cicijein landoltak.

Elszámolás

Végén számoltunk el egymással, abszolút megérős kategória volt nekem egy okos lánnyal, aki pozitívan áll hozzá a saját jövőjéhez.

Viktória, felejthetetlen szexpartner

  memen

Egyeztetés

Előző nap késő este jelentkeztem VTR-en. Másnap reagált személyes üzenetben reggel, hogy sajnos az az idopont nem jó neki, és egy másikat ajánlott, ami nekem nem volt jó, majd én egy harmadikat, ami meg neki nem :D már fel is adtam, és megírtam, hogy annyi baj, majd máskor, de aztán beugrott még egy időpont, amit meg tudtam oldani, és micsoda szerencse, neki is megfelelő volt. Abszolút rugalmas, VTR-en és személyes üzenetben könnyű és célszerű vele kommunikálni.

Megközelítés

Ezt az előző beszámolóban részletesen megírtam, azóta sem változott. Szerencsére a ház előtt sem volt semmi zavaró tényező, mint legutóbb. GPS odavisz, BKV-t nem ismerem, parkolni merőleges utcában könnyen lehet, persze fizetős. Ház előtt hívtam 5 perccel a találkozó előtt, rögtön felvette, kapucsengőt mondta is telefonban, a bejutast ajtoig pedig már ismertem.

Helyszín

Lakást szintén részletesen megírtam legutóbb, ez sem változott. Nagyszobában kanapén pár perc uldogeles, egykét szóváltás, de az ismerkedő részen múltkor már túl estünk, így hamar mondtam, hogy megyek zuhanyozni, mert a kinti 38 fokos hőség durván megviselt. Fürdőben kád függöny, sok tusfürdő, intim mosakodo, szajviz, dezodorok. Mit írjak még, ami új infó a múltkorihoz képest...? Fürdőben nincs kuka, vagy csak én nem találtam, így a műanyag poharat a csap szélénél hagytam, így a végén nem kellett újat vennem, így ma is tettem a bolygónk jövőjéért. :D amugy is kiabrandito, amikor dobom ki a poharat, és ott van vagy 15 másik, kora délelőtt :D ezek nem lényegi infók, csak próbálok újat mondani :)

Hirdető külseje

Itt is nehéz lesz. Gyönyörű arca van (persze, relatív, de nekem gyönyörű), simán el tudom képzelni, hogy valakinek a múzsája legyen, dicsértem is többször. Mondta is, hogy reméli, nem leszek szerelmes, mert hogy úgy néztem rá :D hát, lehet, hogy úgy néztem, de ami szép, az szép. De nyugi, nem vagyok már 16 éves, túl vagyok a hősszerelmes korszakomon :)
Valami erotikus ruhában fogadott, nem tudom behatarolni, hogy mi az, de tuti nem hétköznapi fehérnemű, legalábbis nem tűnt túl kényelmesnek. Mire a furdobol kijottem, lekerult róla, illetve hozott nekem egy pohár vizet is, a nagy meleg miatt. Nem ittam meg, mondtam, később nagyobb szükségem lesz rá, és tényleg.
Alakja szintén szuper, klasszikus szépség, ezt is reszleteztem legutóbb. Két tetkó, nem zavaró, formás mellek, hosszú lábak, szép fenék, tökéletes magasság. Mi kell még?

Action

Ismételten masszázs beszámoló következik, bár masszázsra nem került sor, de mivel aktusra sem, így ebbe a kategóriába sorolom, illetve a rozsaszalak is ennek megfelelően alakultak.
Fürdés után még állva megoleltem, kisebb csókokat váltottunk, illetve simogatás, ezzel jelezve, hogy a masszázs resztol ma eltekintek.
Ágyon egymás mellett fekudve csokoloztunk, illetve folytatódott a simogatás, izgatás. Jó, talán kicsit romantikus hangulatomban voltam, ezért tette fel a fent említett kérdést :D alapvetően az együtt töltött órát sok csók, sok ölelés és sok bújás jellemezte. Nem olyan érzés volt, mintha a szeretőmnél lennék, ez alatt azt értem, hogy nem mondanám, hogy fülledt erotikaban telt az óra, se nem "szettepjuk egymást" hangulatban. Inkább olyan nyugodt, bújós, pihenős volt, a szavak jó értelmében. Azt gondolom, ő ilyen, vagy lehet, hogy mással más, de velem ilyen volt. Nem is vagyok biztos, hogy ki tudnám hozni a vadabb énjét, ha van olyan. Na de azért volt sok minden, hogy az urak ne mondják, hogy semmi konkrétum. Először én kenyeztettem, a multkorihoz hasonlóan hamar mondta, hogy ő már rendben van, ezt meg ugye nem firtatjuk, bár én folytattam volna akár egy órán keresztül is :) ezután ha jól emlékszem odabujtam és csokoloztunk kicsit. A csók jó, szeretem csókolni, bár érződik, hogy van egy korlát. A lábai közt, szinte misszionárius pózban, persze aktus nélkül. Közben néha váltottunk pár szót, laza volt a hangulat, legalábbis én így éltem meg, és ez az én valóságom története :) szóba került az aktus, azt mondta, hogy esetleg tehetünk egy próbát, de nem akartam elrontani a hangulatot egy sikertelen próbálkozással :D mindenesetre igazán megtiszetlo, hogy felajanlotta, talán legközelebb megpróbáljuk. Aztán 69, persze én alul, öregesen, mégiscsak én vagyok a vendég :) egy idő után itt is mondta, hogy neki ismét jó. Aztán a lábam közé helyezkedve francia, majd kissé oldalról helyezkedve, hogy tudjam simogatni. Valahol itt lett vége, VSZ, úgyhogy gyorsan ment is a fürdőbe, ami érthető. Visszafelé hozott papír törlőt. Még kicsit beszélgettünk, pihegtem, aztán el fürdeni. Fürdés után megkoszontem a vendéglatast, aztán jobbra el.

Elszámolás

Nem tudok extrarol. Elején rendeztem, ismét mondta, hogy raert volna, de jobb ezen tulesni.

Viktória, felejthetetlen szexpartner

  Yossarian1

Egyeztetés

A randi előtt vagy 1héttel nyaralás alatt VTR-en kértem randit Viktóriától. Párszor szembe jött már hírdetése régebben is, de mivel a bevállalósabb kategóriában van, ráadásul a vállalási korhatár is számottevően alacsonyabb az enyémnél így nem terveztem vele. Aztán nemrégiben a csevegőjében írt valamit, amire én is reagáltam. Viktória is az enyémre, szóval ,,barátkoztunk" egy kicsit. A dolog jól végződött, a párbaj elmaradt. Másnap elértem telefonon és teljes szimpátiámról biztosítottam, valamint elnézését kértem, ha megbántottam volna. Szerencsére minden rendben volt, most már személyesen is ismertük egymást. Szóval ment a vtr, Viktória rövid időn belül jelezte, hogy elfogadja az időpontot.

Megközelítés

Viktória hangulatkarbantartó helyszíne Óbudán található. Tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető, parkolás a közelben megoldható. A közelben busz, villamos jár, megállójától kb. 5 perc séta a címig. Én ezt választottam, csak ritkán autózom már a városban.

Helyszín

Kis hangulatos meredek utca a Rózsadomb irányába. Aránylag új építésű társasház, kaputól nem túl messze, diszkrét környezetben van Viktória apartmanja. Nagyon ideális helyszín, semmi kupi feeling, abszolút barátnős helyszín. Tágas nappali, kis amerikai konyhával ízlésesen berendezve, hálószoba franciaággyal, tökéletes állapotban, fürdőszoba kádas-zuhanyozós, mindennel mire szükség lehet. A klíma teszi a dolgát, ami most igen csak jól esett. Az egész apartman jól elszeparálva, külső zaj semmi. Hálószoba intim megvilágításban, zene kellemes, andalító.

Hirdető külseje

Viktória képei abszolút a valóságot ábrázolják. Talán az erkélyes képen vékonyabbnak tűnik, de azt leszámítva nem ér csalódás. Magas lány, főleg fogadó cipőjében13cm-es sarokkal nézett le rám. E nélkül kb. velem egy magas. Áttetsző szürkés egyberuhában fogadott, csinosan, helyes pofival mosolygott rám. Karcsú, arányos testalkatú lány, szép fehér selymes, puha bőrrel, szép formás saját cicikkel, hosszú combokkal, köztük frissen borotvált, zárt, kislányos puncival. Popsi formás, kellemes simogatni, nyaka hosszú, érzéki, csókra termett. Viktória okos, intelligens lány, kellő humorérzékkel rendelkezik, kiváló beszélgetőpartner is. Szexuális kisugárzása vitathatatlan, csillogó kék szemeiben könnyű elveszni.

Action

Viktória utolsó beszije méltán mutatta be őt és a hangulatot, amit át lehet élni vele.
Kapott is olyan reagot, hogy én csak álmomban lehetnék részese egy ilyen kedves válasznak. Ezek után van értelme az én kis kommersz talim történetéről megemlékezni? Ilyen és ehhez hasonló gondolatok jártak a fejemben, de aztán mégis az írás mellett döntöttem. Gondoltam hátha ez is segít valamelyik MT.-nek a döntéshozatalban. Viktóriától a masszázs programot kértem egy órás időtartamban. Az ajtón belépve mosolyogva fogadott, de azért megkérdeztem maradhatok-e. Maradhattam, s mivel ő is tetszett nekem a társalgóba már együtt mentünk be. Viktória hellyel kínált a kanapén, de nem ült közvetlen mellém, sréhen szemben ült le és enyhe mosollyal az arcán nézett rám. Néhány másodperc elteltével Viktória törte meg a csendet a ,,hogy vagy" kérdéssel. Őszinte ember lévén az ,,egy kicsit szarul" válasz jutott eszembe. Innét kezdve egy oldott beszélgetés zajlott le kettőnk között, ami megalapozta randink hátralévő idejét. Viktória egy finom kávét főzött és azt kortyolgatva kerültünk közelebb egymáshoz. Miután nem csak a cukor oldódott fel a kávémban, hanem már én is, a kapott törölközővel a fürdőbe távoztam. Mire kijöttem Viktória már meztelenül ülve várt az ágyon. Kértem álljon fel, hogy jobban szemügyre vehessen. Szép és vadító látvány volt, egyből átöleltem, majd kezeim felfedező útra indultak gyönyörű testén. Közben nyakát, száját csókoltam, időnként egy kis nyelves is bejátszott. Viktória az ágyra feküdt, így jelezvén felém a történet folytatását. Én viszont másképp szerettem volna, ezért az ágy szélére ültem és megkértem őt, hogy térdeljen elém és így tegyen kedvemre. Viktória teljesítette kérésem, hamarosan forró ajkai vendégszeretetét élvezhettem. Nagyon finom franciával kényeztetett, ezt leírni nehéz, ezt érezni kell. Amit viszont nem sok lánynál tapasztaltam, hogy a makknál pörgeti a nyelvét és a hegyével izgatja a végét, ami nekem nagyon bejön.
Fogtam finom vöröses-szöke haját, s néztem ahogy le-föl jár fejecskéje. Mielőtt azonban túlságosan is beleéltem volna magam a jóba, cserét javasoltam Viktóriának. Ő visszafeküdt az ágyra én föléhajoltam és a szájától lefelé haladva, melleinél(amik gyönyörűek), kicsit elidőzve jutottam el lába közéig, ahol az egyik legszebb punci várt rám, amivel valaha is találkoztam. Először újjaimmal játszottam kicsit, Viktória jól fogadta, csiklója jelentősen megduzzadt, lélegzete felgyorsult, lucsukott szemhéja kissé vibrált. Mutató újjammal finoman belülről is izgatni kezdtem. Igen, Viktória puncija valóban szűk, ez már így is megállapítható volt. Éreztem, hogy jól esik amit csinálok, de ő is megerősítette néhány szóval. Feneke alá nyúltam, számhoz húztam és figyelve reakcióit, de kielégítvén férfiúi hiúságomat is sikerült csúcsra juttattnám öt. Felkúsztam hozzá, néhány puszi ide-oda, majd kaptam egy hálás csókot. Ez sem volt rossz, de azért ennél többre vágytam, ezért újra az ágy szélére ültem. Viktória most már párnát tett térde alá, úgy szívta magába férfiasságom. Először kis kézi segítséggel, majd kezeit már csak farkam környékét izgatva, csak szájjal osztotta az örömöt. Volt itt minden, de engem megint ez a nyelvpörgetős rész izgatott fel a legjobban. Teljesen hátradőltem az ágyon, lábaim ösztönösen kissé megemeltem. Viktória még jobban hozzámfért, fokozta a tempót, a kéj teljesen kitöltötte az agyi receptorokat és egy óriásit élveztem Viktória ajkai közé. Néhány pillanatig, ami többnek tűnt, nem léteztem, csak lebegtem az eufóriában. Viktória kedves arca, kezében papírtörlővel zökkentett vissza a valóságba, de hát ez van mint tudjuk, minden jó egyszer véget ér.

Elszámolás

Mivel ez most masszprogram volt, a csokor mérete is eszerint alakult. Már az elején rákérdeztem, de a végén rendeztem.

Viktória, felejthetetlen szexpartner

  steven2015

Egyeztetés

Reggeliben ay M5 bevezető szakaszán félreálltam és láttam hogy villog a most hivhatsz ,felvette ,nagyon angyali hangon tájékoztatott a lehetőségekről ,az általam kért időpont az neki is megfelelt ,tehát cimet megkapva elidultam hozzá.
Itt az oldalon szemeztem a hirdetésével már régebb,de a hektikus programom miatt nem is próbálkoztam mert a rendelési időn kivül nem zavarnék senkit.,főleg nem ,első randi cimen.

Megközelítés

Gepkocsival közlekedem a GPS pontosan oda navigált ,szerencsámre majdnem a ház előtt találtam parkolót is amely természetesen fizetős.Buszjáratot is láttam z úton a város irányába közlekedni.

Helyszín

A lakás egy 2000 években épült jól karban tartott ingatlan , a bejárattól csörögtem,megkaptam a bejutási koordinátákat majd könnyen az ajtójánál voltam amit, amint odaértem kinyitott,természetesen az ajtó takarásában várt.
Lélegzetem is elállt a mosolygós fogadtatástól,illetve Viktória lenyügöző látványától.Cipő le majd be lettem tessékelve az amerikai konyhás nappaliban, ahol nyugodtan le tudtam cuccolni,és elvonultam a fürdőszobában egy puha türcsivel felvértezve.A fürdő is patyolat tiszta akár az egész lakás,megfelelő számu tusfürdő illetve szájviz is található,kádban lehet lemosni az út porát.

Hirdető külseje

Mint emlitettem elállt a lélegzetem Viktória lenyügöző látványától,manapság elég ritkaság számba megy ,hogy a képek tükrözik a valóságot ,jelen esetben a valóság még sokkal szebb mint azt a képek átadják.Egy fekete kombóban várt és nagyon megörült Ő is hogy végre magasabb pasit dobott ki a gép mint mostanság,szóval a kezdeti kölcsönös szimpátia adott volt.
Viktória magas,mosolygós ,roppant szép keblekkel és bimbókkal ,formás fenékkel hamvas fehér bőrrel megáldott hölgyike ,simára borotvált babapuncival.

Action

Fürdőből visszaérkezvén ,pár csókót nyomtam világbajnok szépségü cicijeire,ezután a csókólózási probálkozásomra egy hosszan tartó nyelves igazi barátnő csókólózásban forrtunk össze.Megkértem feküdjön hátára a méretes franciágyon, hogy tudjam rendesen kényetzetni.Pár nyelves kellems csók után a ciciket kezdtem finoman nyalogatni amik roppant gyorsan reagáltak is nagyon formás és szép udvar illetve bimbókkal van megáldva,lassan kezdtem lefele haladni a kényeztetéssel amig megérkeztem a hamvas tökéletesen simára borotvált babapuncihoz.Finoman elkezdtem izgatni, csak nyelvvel az ajkait illetve a csiklóját amire kellemes sóhajokkal reagált, fenekét megemeltem kezeimmel, majd folytattam a kényeztetést amit kifejezetten élveztem partnerem reakcióját , amig elérte a beteljesülést.Hagytam pár percet lenyugodni majd ő parancsolt hátamra és belekezdett egy hihetetlenül lágy és kellemes franciázásban fogalmam sincs honnan tudta hogy ez igy a kedvencem semmi kezezés,csak finom nyalogatása a rúdnak,végtelenségig el tudnám viselni,megkértem gumizzon fel és üljön belém,sajnos mire ez megtörtént már nem voltam elég kemény ehhez a manőverhez ,kértem hogy kényeztessen tovább gumiban,ez sem volt nyerő,ezért kértem forduljunk 69 amit készségesen teljesitett ,igy természetesen a világbajnok punci láttára és nyalogatására már keményebb lett a kicsi én.Kértem doggyban próbáljuk,bár vesztettem a keménységből amint bekerültem a szük puncijában újból kemény lettem ,lassú mozdulatokkal szeretkeztünk nem birtam betelni a feneke látványával ,persze nem sokat lehetett birni a szük punci szoritását ,igy nemsokáa egy nagyon kellemes orgazmust éltem át.
Lassan ,a gumit fogva szétkapcsolódtunk,majd segitett a romeltakaritásban.Felajánlott egy masszázst ,ami roppant kellemes és irodista múltam miatt kimaszzirozta a letapadásokat,igy érthető is, hogy volt periódus amikor masszázs kategóriában is volt . Az időm leteltéről diszkréten értesitett majd elvonultam fürödni,szerencsémre valami nagyon jó minőségü krémet használt amit hamar sikerült lemosni olajokkal ellentétben.
Felöltöztem,megköszöntem a vele nagyzserüen eltöltött órát,átadtam az általa telefonban mondott csokrot,egy hossző csókkal elbúcsúztam,majd indultam útjaimra.

Elszámolás

Teljesen korrekt a csokor mérete,főleg ha a nyújtott szolgáltatást nézzük,extrát nem kértem ,nekem elég az alap,mert a kedvesség megfizethetetlen.

Viktória, felejthetetlen szexpartner

  feketecipo

Egyeztetés

I sent her an SMS as we already know each other. She replied within some minutes and we set the time which was just one hour later.

Megközelítés

2nd district on the boarder to 3rd. Parking is always available and payable. BKK is also close by and a short walk away. Very easy to find.

Helyszín

Modern apartment building on a lower floor. The apartment itself is very nice and comfortable. Living room and a separate bedroom where the magic happens.
Bathroom is always clean and plenty of shower gels to choose from.

Hirdető külseje

Like on the pictures, she is not hiding anything. Beautiful long blond hair, good proportions of her body and she is also very nice and pleasant to talk to.

Action

I always visit her for a massage, so also this time.
We spoke a bit on the living room and exchanged what happened to each since the last visit.
I took a shower and met her already naked in the bedroom. First we kissed a bit while still standing and shortly after she started the massage. She is a professional also in that area so with plenty of oil she could remove some of the knots in my shoulders on neck area. There is no mirror but you can still watch er in the frosted glass of the wardrobe next to the bed.
After half the time I turned and we continued with some kissing and she took me right into her mouth to please me. After a while I asked to change and started to caress her body and kissing her breasts I moved lower so I can please her. I was successful and she thanked me for the experience.
As it was now my turn, I let her lying on her back and kneed in front of her head so she can continue with some french which she finished also in the same position. Meanwhile I was teasing her breasts and lower part.
Second shower, dressing up, kiss good bye...

Elszámolás

As usual I left it on the table when getting undressed. We don't speak about this anymore as it is all clear. Prices are also visible on her profile. But I should mention that the prices for massage only (no sex) are a bit different. That's why it does not match with the published prices.

Viktória, felejthetetlen szexpartner

  dgab

Egyeztetés

Belső üzenetekben szoktunk csevegni a leggyakrabban, de természetesen Viki telefonon is elérhető amikor jelzi, hogy hívható, akkor biztosan lehet személyesen is vele beszélni.
Két nappal a tervezett találkozó előtt írtam üzenetet, hogy nagyon szívesen meglátogatnám újra és érdeklődtem, hogy a kinézett időpontom megfelelő lehet-e a számára is.
Szerencsém volt, azonnal elfogadta az időpont javaslatomat.
Ismerem már jól a címet, nem kellett a részleteket megbeszélnünk, de mivel van VTR lehetőség és hát akkor miért is ne használjam, küldtem gyorsan a megbeszélt időponttal, amit Viki talán még gyorsabban vissza is igazolt.

Megközelítés

A Tömegközlekedés és az autós megközelítés kiváló. A helyszín nem messze van a kerület két terétől a Zsigmond és Kolosy tértől, kényelmes pár perces séta csak a távolság. A cím pontos eltéveszteni sem nagyon lehet, azt követve egy diszkrét pár emeletes szép kis társasházhoz jutunk.
A Parkolás fizetős, viszont közvetlenül a ház előtt már necces, kell egy kis mázli, hogy ott tudjunk rögtön parkolni, de ellenkező esetben a parkolás a közvetlen közelben megoldható.

Helyszín

A szép újszerű társasház kívülről nem néz ki nagynak, de a kapun túljutva azonban már más kép tárul elénk.
A kaputól egy hosszú folyosó visz végig, majd annak a végén van a lépcsőház, ami az emeletekre vezet fel. Vikihez csak pár lépcsőfokot kell megtenni és már az ajtóban is vagyunk. Egy otthonos és igazán kényelmes, kiváló állapotú lakásban fogad Viki egyes egyedül. Teljes a diszkréció a lépcsőház is és maga a lakás is csendes, nyugodt, teljesen olyan érzést kelt, mintha a barátnőjéhez érkezne meg az ember. És ezt a feelinget Viki a hálószobában bizony többszörösen felül is tudja múlni ;)
A lakáshoz tartozik egy szép konyhával egybeépített tágas nappali, tv-vel dohányzó asztallal és egy sarok kanapéval az abszolút otthonosságot és a kényelmet biztosítva.
A fürdő a nappali végében van közvetlenül a hálószoba mellett, kb. egy lépés távolságra vannak egymástól, a fürdőajtóból kilépve egy jobb kanyarral azonnal a hálóban vagyunk.
A teljes lakást és a helyiségeket a rend és a tisztaság jellemzi. Viki szorgos leányzó, ő gondoskodik egyedül a rendről és a tisztaságról és mindig ügyel arra, hogy kifogástalan környezetben fogadja a vendégeket.
A fürdő káddal, jó nagy és hosszú zuhanyfüggönnyel felszerelt a vizet kicsapni nagyon nagy ügyességet igényel :) A szokásos tisztasági kellékeken túl szájvíz is megtalálható a mosdónál, célszerű használni mindent, mert kellő szimpátia esetén lehet esély Viki finom csókjait is megtapasztalni :)

Hirdető külseje

Ez a mostani már a sokadik találkozónk volt, visszajárós vagyok, de Viki mindig minden alkalommal ugyanolyan szép, vonzó és szexi, mint amikor a legelső találkozónkon megpillantottam.
Egyedül a haja színén és a hosszán szokott alkalmanként változtatni. Láttam már őt vörös hajszínnel az is rendkívül jól állt neki, de most jelenleg középhosszú talán picit vöröses tónusú, de jellemzően szőkés színű a haja és a hossza a válla alá ér.
Olyan gyönyörű szép csillogó és mosolygós szemecskéi vannak, hogy mindig elbűvöl velük, öröm egyszerűen rájuk pillantani. Sminket nem nagyon szokott viselni, de szerintem nincs is rá szüksége, Viki egy természetes szépség. Egy igazán dekoratív megjelenésű, magas termetű Hölgy, formás hosszú combokkal és lábakkal, amelyek a fekete combfix-szel is valami mesésen szépek és szexisek.
Cicijei alkatához mérten tökéletes méretűek, formás csepp alakú olyan igazi tenyérbe valóak.
A többi sok lánnyal ellentétben Viki bőre hófehér, ami különösen jól áll neki, a szépséges arca is vele szinte gyönyörűen tündököl és ahogy mindig mosolyog és hozzá ahogy csillognak a gyönyörű szemecskéi…szerintem tudja, hogy mi tetszik nekem ;)
Pár kisebb tetoválás ékesíti, de azok egyáltalán nem zavarók.
Kedves okos intelligens mosolygós lány Viki, aki még amellett, hogy jó beszélgetőpartner rendkívül szexi is ;)

Action

Pár perccel korábban érkeztem, így sétáltam egyet a környező utcákban, ami olyan jól sikerült, hogy amikor az órámra pillantottam láttam, hogy hűha érkeznem kellene. A kódot már ismerem, de előtte telefonon azért jeleztem az érkezésemet, majd utána pillanatok alatt a lakásajtóban voltam.
Viki egy fekete színű kétrészes fehérnemű szettben és fekete combfixben fogadott. Mint mindig most is gyönyörű fogadtatásban volt részem, nagyon örültem, hogy újra látom.
Viki igazából fogadott már mindenféle öltözékben, szexi fehérneműben, sportos ruházatban, láttam már farmerben és pólóban, sőt felvette már egy alkalommal a fotóin is látható méretes magassarkúját is. Egyedül talán téli kabátban nem láttam még, de szerintem abban is igazán szemrevaló dekoratív megjelenést mutatna :)

A nappali kanapéján egy jó hangulatú beszélgetéssel kezdtünk, kivel mi történt az előző talink óta. Vikivel jól bele lehet merülni a beszélgetésbe, amit idővel azért már egyre több simogatással és puszival is színesítettünk, majd közös döntésre levetkőztem és elindultam a fürdőbe.
Mikor végeztem Vikin már csak a szexis combfixek maradtak és az ágy mellett csábítóan várt rám a hálószobában. Gyengéd simogatásokkal és finom puszikkal indítottunk, nagyon jó volt Vikit újra átölelni és ilyen közel érezni magamhoz, majd azok a finom lágy ajakpuszik még finomabb igazi nyelves csókokká alakultak. Végigsimítottam közben formás vállait hátát, derekát, majd a kezeim egyre lejjebb csúsztak a fantasztikus popsijára. Bőre nagyon finom és illatos volt, így már nem csak a domborulatai tapintásával növelte vágyaimat. Viki keze sem maradt tétlen, mialatt érzékien csókolóztunk a már erősen mocorgó férfiasságomat kezdte bűvölni gyengéd mozdulatokkal. Pár perc csodálatos egymásra hangolódást követően a fülébe súgtam, hogy feküdjünk az ágyra. Viki hanyatt feküdt én pedig szemből idomultam hozzá és folyamatos simogatásokkal és csókokkal kedveskedtünk tovább egymásnak.
Kezeim közben végigjárták fel és alá csodálatos testét, nagyon élveztem mindenét megérinteni, többször finoman a combjai közé is betévedt a kezem, puncija már izgatóan forró volt.
Nehezemre is esett Viki finom csókos ajkaitól megválnom, de a szép cicijei ekkor már nagyon vonzották a számat, a bimbókat felváltva szopogatva vettem őket az ajkaim közé, amelyek izgatóan egyre csak keményedtek a nyelvem alatt. Nagyon finom volt, de haladtam aztán tovább, amíg a combjai közé nem értem. Gyengéd lassú nyelvjátékkal kezdtem gyönyörű punciját kényeztetni, combjait és a combtöveket is bevonva a kényeztetésbe.
Viki teljesen elengedte magát és láttam, éreztem rajta, éreztem minden rezdülésén, combjain csípőjén, hogy mennyire jól esik neki, amit csinálok. Csodálatos volt kényeztetni a punciját, bejártam nyelvemmel minden apró pontját és igyekeztem, hogy a legjobb legyen neki. Jó úton jártam, mert Viki reakciói egyre csak fokozódtak, ekkor már lehunyt szemmel édesen nyögdécselt, majd pár perc múlva finom rángások mellett a csúcsra ért. Fantasztikus élmény volt ez nekem is, együtt élveztem Vikivel. Ezután hagyni kell időt a pihenésre, mert nagyon érzékeny lesz, ezt az időt mindig összebújással és csókokkal töltjük.
Aztán fordultunk, mert mondta Viki huncut mosollyal az arcán, hogy most bizony rajtam a sor. Tudtam már az előző randijainkból, hogy elképesztően finom kényeztetésben lesz részem, amit most is 100%-ban megkaptam. Viki a lábaim közé térdelt és rengeteg puszit adva a felsőtestemre, mellkasomra és a hasamra kezdett bele a kényeztetésembe. Cicijeivel lágyan finoman izgatta, simogatta a meredező farkamat, majd lejjebb csúszva az ajkai közé vette.
Mámorítóan finoman szopogatta, lassan lágyan, barátnősen, szinte beleborzongtam, annyira finom és érzéki volt. Kezét éppen csak az első ütemekben használta, utána már a csípőm mellett két kezével az ágyon támaszkodva forró ajkaival élvezetesen szopogatott.
Többször egészen mélyre engedve az ajkai közé, ekkor megállt és a nyelvével valami olyasmi izgatót csinált, hogy azt tényleg meg kell tanulni kibírni. Isteni finoman pörgette a nyelvét végig a férfiasságomon, majd a makkomon, aztán kívülről nyalogatta meg egészen le a végéig, majd a forró nyelvével áttért a zacsim kényeztetésére. Alig tudtam nyomon követni, olyan változatosan és izgatóan csinálta, finoman járatta körbe mindenhol a nyelvét, majd egyenként be is kapta a golyszikat, csodálatos volt.
Aztán újra az ajkai közé vette, előtte ráfolyatott még egy kis nyálat, de már igen-igen nedves volt mindenem és vitt tovább a csúcs felé. Viszont nem akartam, hogy így legyen végem, lehet ezt Viki is megérezte és egyszerre döntöttünk a gumi mellett.
Ügyesen feltette nekem és a választást rám bízva első körben misszibe fordultunk. Csábítóan nagy terpeszben felhúzta mindkét lábát én pedig közéjük csúszva finoman behatoltam.
Ahh még mindig nagyon-nagyon szűk a puncija, isteni érzés volt, ahogy lassan magába fogadott. Finoman kezdtem el mozogni, abszolút átvéve Viki ütemét, aki ugyanúgy mozgott velem együtt tökéletesen kiegészítve így egymást. Lehunyt szemekkel halk nyögdécselésekkel élvezte a lökéseimet, amiket, ahogy már puncija teljesen befogadott kezdtem egyre ütemesebre gyorsítani. Viki végig aktív volt, ölelt, csókolt, húzott magába, lábait a combjaim köré fonta és ebben a csodálatos pózban hol gyorsabban, ekkor időnként picit csattogósan is, hol pedig lassabban szorosan összeforrva szeretkeztünk. Majd mikor picit fáradtam felegyenesedtem, lábait felhúztam először magam mellé és szexeltünk tovább. Így a szűk puncija még feszesebb és szűkebb érzést keltett. Annyira izgató volt ez a póz és látva, hogy Viki is mennyire élvezi, közben puncija olyan finoman és szorosan masszírozta a farkamat, hogy éreztem, nem sokáig fogom bírni és a puncija szorításában a gumiban lett végem.

Nem volt meleg a szobában, de nekem ekkor már igazán melegem lett az élménytől :) Fogyasztottunk egy kis frissítőt, majd az ágyon jót beszélgetve, nevetgélve pihentünk és regenerálódtunk.
Bőven volt még randinkból hátra, pedig Vikivel bizony szárnyal az idő, így közös kezdeményezésre belevágtunk a második körbe.

Viki továbbra is aktív maradt, csodálatosan bánt velem, köszönöm Drága :) ő kezdett és máris a lábaim közé került és az első körhöz hasonlóan a mesés élményű franciájával rövid idő alatt akciókészre szopizott. Ha más nem is lenne, Vikinek a franciája is egy tökéletes kényeztetés egy álomszerű mesés élmény. Azonban nagyon kíváncsi voltam a kerek popsijára abban a csábító pózban aznap még nem láttam :) , így a gumihúzást követően kutyusba fordultunk.
Viki mélyen előrehajolt az ágyon szépen magasra kidomborította kerek popsiját és félig visszafordulva, várta, hogy tegyem a dolgomat. Csodálatos látványt nyújtott, megsimogattam popsiját, adtam rá pár puszit, majd a férfiasságomat finoman a puncijába csúsztattam. Viki szerintem nagyon élvezi ezt a pózt is, mert olyannyira együtt mozgott velem, hogy az csoda. Nagyon aktív volt ekkor is, szexisen nyögdécselt, markolta a lepedőt, minden lassításomra azonnal reagált és tolta vissza rám a csípőjét, sok pihenőt ezzel nem igazán hagyva nekem. Én imádom a combfixes lábakat, nagyon bejönnek nekem, az aktus közben meg is fogtam mindkét lábát a bokájánál, Viki rögtön erre feljebb is emelte őket, így a két oldalam mellett a lábait megtartva szexeltünk. Izgalmas látványt nyújtott, ahogy a lökéseimre szépen ringatózott Viki csípője és a kerek popsija, valamint isteni érzés volt, ahogy eközben ki-be csúszkáltam a feszes puncijában.
Picit rövidebb volt ebben a pózban az aktus, mint missziben, Viki összhatása és az élmény nagyon felhúzott, nemsokára el is értem a csúcsot és egy lendületesebb menetet követően ismét a puncijában a gumiban lett végem.
Az aktus után lassan szétváltunk a gumit levettem, majd tisztogatás és azt követően, még a fennmaradó rövidke időmet az ágyon egymás mellett összebújva beszélgetéssel, pihenéssel töltöttük.

Elszámolás

Az ajándék nagyon korrekten nyilvánosan megvan adva, lehet tájékozódni felőle, de Viki ezt telefonban is természetesen elmondja.
A másik nagyon vendégbarát hozzá állás Viki részéről, hogy nem nézi az órát, ott és akkor csak a vendégért van, ez 100% pozitív.
A végén adtam át az ajándékommal együtt a randink időtartamának megfelelő tiszteletdíjat.

Viktória, nagyon jó szexpartner

  memen

Egyeztetés

Itt az oldalon, személyes üzenetben kerestem, és néhány nappal későbbi időpontról érdeklődtem. Megerősítette, hogy aznap elérhető lesz, így a legelső délelőtti időpontot le is foglaltam VTR-en. Hamar vissza is jelzett, hogy elfogadja, illetve írt is, hogy mindenképpen várni fog. Később a helyszínen mondta, hogy a napi vendégei számát egy főre redukálta, így szerencsésnek éreztem magam, hogy én lehetek ez az egy. Ez a szám valószínűleg idővel nullára fog csökkenni, igy még inkább örülök, hogy megismerhettem őt és néhányszor talalkozhattunk.

Megközelítés

GPS odavisz, BKV-t nem ismerem. Ház könnyen megtalalhato, épületen belül sem nehéz eligazodni. Parkolás fizetős, de a merőleges zsákutcaban mindig van hely. 4 perccel az időpont előtt hívtam, mondta is a csengő számát és kereken az idopontnal már az ajtón kopogtam.

Helyszín

Kopogas hatására az ajtó nyílt, és mögötte takarasban várt ő. A lakás nagyszobás konyha, hálószoba és fürdőszoba részekre tagolódik. Ismerkedés a nagyszobában található sarokkanapen történik, illetve itt le is lehet pakolni asztalra és megszabadulni az öltözéktol. Fürdőszobában kád, sok felé tusfürdő, intim mosakodo, szajviz, műanyag pohár. Törölköző nagy, tiszta, száraz, program végén pedig új törölköző jár. Hálószobában nagy ágy, sok párnával.

Hirdető külseje

Fekete fehérneműben fogadott, amin valami fura lánc szerű kiegészítő is volt, szép látvány. Ismét megjegyeztem, hogy akár melegítő ruhában is várhatna, számomra úgy is tökéletes lenne. Ilyen opció nincs sajnos, nem hord ilyen ruhákat :D Fürdés után már ruha nélkül várt. Magas lány, nőies alkattal, szép, formás mellekkel, olelheto testtel. Számomra gyönyörű arc, nagy kék szemekkel, szép mosollyal.

Action

Fürdőbol visszaerve atoleltem, és állva simogattuk egymást, kisebb csokokkal kiegeszitve a dolgot. A csoknal továbbra is érzem a határt, amit nem lehet atlepni, de ez van, végtére is nem a barátnőjéhez megy az ember. Hamarosan javasolta, hogy fekudjunk le, mert túl magas vagyok, nem ér fel :) Az ágyon fekve folytattuk az ismerkedést, amit szokásomhoz híven megint a végtelensegig nyújtottam, ez van, szeretem a gyenged erinteseket kapni és adni egyaránt. Aztán az ölembe ültettem és így folytattuk a dolgot, továbbra is megmaradva a petting keretein belül. Igy hát viszonylag hosszabb idő után, miután látta, hogy én valószínűleg egy órán keresztül csak simogatnam és csokolnam őt, mondta, hogy esetleg ő, ha nem bánom, elkezdene valami komolyabb tevékenységet is. Jóvá hagytam, és továbbra is a hátamon fekudve, ő pedig négykézláb feltamoszkodva elkezdett kényeztetni. Na igen, amit csinál az valami eszméletlen, a szuper francia technika, tényleg különleges. Közben tudtam simogatni, csókolni testét, fejét, nyakát, többször félbe szakítottam a műveletet, csókot loptam. Mielőtt hamar véget ért volna a találkozó váltottunk, és én jöttem a kényeztetéssel. Ahogy mondtam is, ezt akár egy órán keresztül is csinálnám, de ő sajnos nem bírja addig. A tevékenységemnek vélt vagy valós eredménye lett, amit örömmel fogadtam, így újból lazább program következett. Vagy ezelőtt, vagy ezután valamikor még 69 is volt, de már osszefolynak az emlékek, mégiscsak eltelt egy nap azóta :D
Az óránk VSZ-szel ért véget, jeleztem neki, hogy nyugodtan mehet a mosdóba, ahonnan papírtorlovel tért vissza, így én is rendbe tudtam tenni magam. A végén még beszélgettünk sokat, pályaváltasrol, műtétekrol, vendegekrol és szolgáltatókrol, a diszkréció határain belül maradva természetesen. Utána tusolas, oltozes, két puszi, majd távozás.

Elszámolás

Nem tudok továbbra sem extrakrol, amiket leirtam, azt mindet alapból vállalta, teljesen korrekt és természetes módon. Ahogy a leirtakbol látszik, ismét masszázs csomagra neveztem be, bár a masszázs ismét elmaradt.

Viktória, felejthetetlen szexpartner

  vivalanocse1

Egyeztetés

Nagyon vonzottak a képei és a kommunikációja miatt a személyisége is, újra az oldalára néztem és ráírtam:15-én lesz vagy pihenni tervez? Szerencsére azt írta pont bent lesz, így vtreztem a 12:00-13:00-at. Vtr-ben nem csak a címet, de mindent megadott így telefonos kommunikációra nem volt szükség, ilyet még szerintem nem tapasztaltam. Bár a számom megadtam üziben ha a BKV megtréfálna. Rendkívűli kedvesség jellemezte az írásbeli kommunikációját.

Megközelítés

Pont március 15-én vizsgázott a bkv csillagos ötösre, ami azt jelenti hogy majdnem 30 perccel előbb ott voltam. A 9-es busz terelve közlekedett, a szokásos belvárosi megállóit kihagyta délelőtt. A Zsigmond tér megállónál szálltam le a 9-es buszról, onnan gyaloglás a megadott címhez.
Várakoztam, sétáltam kivártam az időmet(Viktória odabent elmondta ha hívom azonnal beengedett volna).

Helyszín

Kimondottan jó állapotú lakás, egy nagyon tágas nappaliban tettem le a ruhákat, ebből a nappaliból a fürdőszoba felé mentem tusolni majd vissza és a tetthelyre mentem be. Az egész lakás makulátlanul tiszta, rendezett, patent.A fürdőszobában fürdőkád, elhúzható zuhanyfüggöny, kilépő, szájvíz, sprayk és többféle tusfürdő, a két oldspice fogott meg, a nem a white waterrel hanem a másikkal tusoltam. Szájvízezés, kispoharat majd Viktóriának adtam.
Tetthely is tágas, ágy hatalmas, még az ajtó mellett megpillantottam a "giga" cipőket melyek a 12. képen rajta vannak. Felfedeztem egy álló tükröt, de úgy belefeledkeztem Viktóriába hogy ezúttal a tükör kihasználatlanul maradt. Tali alatt végig különleges zene szólt, amolyan kifinomult, ellazító és nem a tömeg tuctuc. Legjobb berendezés az órája volt, nem látni hogy óra. Mondta kopogtassam meg az ágy melletti kisasztalt így tettem és elővarázsolódtak a számok, ilyet még nem láttam! Majdnem megkérdeztem ilyet hol lehet kapni.

Hirdető külseje

Mikor megláttam ismerősnek tűnt, lehet már találkoztunk valaha? Talán. Angyali, kedves szép arcú lány fogadott, kedvessége mellett mosolygós és vidám is volt. Na meg fiatal. A haj a tali lényegi részében copfban, fogadáskor már nem tudom, elvesztem a szemeiben. Bájos ártatlan szemei vannak, gyönyörű természetes mellei. A mell volt az egyik amiért vonzottak a képei és most élőben is megcsodálhattam, egy teljesen természetes lány fogadott. A tali felénél vettem észre hogy tetkói is vannak, számomra nem feltűnő de ebben nem vagyok mérvadó. Ő azt írta átlagos alkat, szerintem szerénykedik, jobb az mint átlagos, kellően nőies, számomra formás és pár aprósággal anyaszült meztelen testét mellyel ott állt előttem még erotikusabbá varázsoltuk. Az egyik a magas cipellő volt a 12. képről. Úgyszintén az a kép, egy hasonló combfixtartós combfix. Még combfixtartósat nem láttam, Viktória az első.(fekete színűek voltak) Mondta ha előre kérem már ezekben fogad, mondtam ez így tökéletes, nézni is szeretem ahogy felveszi.

Action

Álomkezdés, tök kedves, barátságos és még a combfix/cipő kérést is szívesen teljesíti,így már abban jön fel velem az ágyra és nagyon vonzó. A folytatás is jól alakul (ez van ha valaki biztosra megy és nem noname múlt nélkülit választ), fergeteges franciát mutat be rajtam. Úgy kezdte hogy lágyan, finoman bekapta, játékos-erotikus felvezetésként, majd a lágy francia egy egyre mélyebben bevevőssé vált, és az erotika jegyében volt hogy kivette és megnyalta, majd újra szájba vette és legszebb meglepetésként nyálat is folyatott a farkamra. Annyira meglepett hogy kérdeztem is tőle elismerően hogy ilyet is tudsz? A látvány olyan jól felépült hogy szerintem ezért esett ki a tükör a gondolataimból, csak élveztem ahogy a hátamon fekszem, ő pedig oldalról kényeztet, de úgy hogy elérem a fenekét. Lendületessé gyorsult a franciája, bármeddig elviseltem volna de gumit kértem.
A gumit ő húzta fel, én a farkamat oda tartottam hogy megkönnyítsem neki. Olyan ügyesen rakta rám hogy top3 benne. Szemből póz mellett döntöttem, kihasználva a mellek látványát. Óvatosan kezdtem neki, tudtam hogy extra szűk az adatlapról, lassan nyomtam oda a puncijához, volt olaj a közelben azt csorgattunk a farkamra és újra a puncihoz tettem, volt hogy a pucijához hajoltam picit oda nyaltam meg nyálat folyattam oda meg a gumis farkamra is tettem nyálat és visszatoltam a puncihoz, puszilgattam a nyakát, ő a kezeivel simogatott, abszolút szeretkezés feeling volt, és egyszer csak puncija teljesen befogadott, a lassabb tempó mellett maradtam egy darabig így tettem minél mélyebbre, majd lábait nyakam köré kértem izgató látvány volt legvégül egy gyors tempóra váltottam, igaz ezt ő diktált és ő kezdeményezte, nekem csak az ő ritmusára kellett mozognom, finom hanghatásokkal húzott és megtörtént az elélvezés. Megkérdeztem érezte hogy elélveztem, mondta igen talán a szűk puncija miatt. Gumi le, törlés, kis pihi, beszélgetés.
Második kör újra orállal indul, ezúttal egyből lendületesen kezd bele, gumihúzás mint az előbb és most úgy kezdünk bele hogy ő oldalt van, az oldalára fekszik, pazar fekete combfixes lába látványa ebből fordulunk úgy hogy ő hasra én felette, beolajozom a farkam, van egy rész amikor csak kívűlről csúsztatom a farkam a puncijához, majd betolom szép lassan és sikerül, ebben a pózban maradunk már figyelek a reakcióira és végül elélvezek, másodszor is benne gumiban. Beszéljük minden elképzelésem megvalósult pont így akartam mert láttam adatlapon nincs szájba. Kellemes meglepetés ér, azt mondja van, ha valaki szimpi megengedi, nekem is megengedte volna. Gondolom ez nem telefonon látatlanul dől el hanem a tali hangulata és a vendég kedvessége adja ki a helyszínen. Szóval ha valaki ilyet szeretne célszerű a szeretkezés során rákérdezni aztán talán szerencséje lehet. De nem elvárható, nem autómatikus vállalás vagy jön az adott hangulat vagy nem. Számomra nem volt központi kérdés, a két szeretkezés maximálisan kielégített, Viktória külseje és személyisége miatt mentem. Még beszéltük hogy mivel óvatosan csináltam meg nem durván így jól esett neki. Meg hogy "durvább/bevállalósabb" lányokhoz járónak látott. Így külön jól esett hogy fogadott, bizalmat szavazott nekem. Az asztalra kopogok, óra megjelenik, időm lejárt gyors tusi, öltözés és búcsúzás. Tökéletes vendéglátó volt, ilyen kedvességgel ritkán találkozik az ember. Barátnő feelingre nagyon ajánlott.

Elszámolás

Végre egy vendégbarát megoldás! Nem csak a nyilvánosba kiírt és a bővebb infóban is köztudottá tett infóra gondolok technikailag hanem kimondottan magára a rózsára. Egy hely ahol még nem szálltak el a rózsák. Mintha Viktória csak a vendégekért élne.
Egyébként ahogy megérkeztem már magamtól le is tettem, mondta ráért volna a végén.

Viktória, felejthetetlen szexpartner

  Ronnie94

Egyeztetés

Többször is hívtam telefonon, ami alatt természetesen nem azt kell érteni, hogy ötpercenként, amíg meg nem unta és vagy felvette vagy letiltott. Különböző napokban, eltérő időpontokban (jelenléti idején belül). Szó ami szó, egyszer sem jártam sikerrel. Vettem egy nagy levegőt, az oldalon firtattam, mikor tudnánk esetleg. Visszaírt, a megadott időpontban csörgettem, felvette, kellemesen elbeszélgettünk, majd egyeztettünk egy időpontot.

Megközelítés

BKV ezerrel a közelben, a Kolosy térhez közeli viszonylag csendes budai utca szép társasháza. nagyon könnyű odatalálni, bejutni még könnyebb és nem is kell utána sokat gyalogolni.

Helyszín

belülről nagyon rendben van a szoba. Tulajdonképpen alig előszoba után hatalmas amerikai konyhás nappali, abból nyíló fürdőszoba zuhanyfüggönyös káddal. Tusfürdőből akad bőven, szájvizes műanyag pohárkából is. A törülköző finom, puha.
Amin viszont nem kicsit szakadtam, az a fogas. A bejárati ajtóval szembeni falon saccperkábé 2,24 méteren van (vájtszeműbbek rögtön kibökik, ez a női röplabdaháló magassága, és igen). Nem vagyok alacsony növésű, így még éppen elértem. Bájos vendéglátómmal azon kacarásztunk nem cseppet, hogy ő sem alacsony, de neki már egy kicsit problémás oda akasztgatni, de előtte 150 centis olaszok bérelték a lakást. Hagyok időt vizualizálni.

Hirdető külseje

A képek nagyjából fedik a valóságot. Most éppen szőke félhosszú haja van (ennek annyira örültem, nem a félhosszúnak – mondjuk annak is – a hajszínnek). A hajzuhatag egy hosszúkás és ovális arcot ölel, magas homlok, nagyon okos, intelligens, csillogó szempár, pici formás orr, istenien telt ajkak, ami a kedvenc fogsorformámat rejti. Egy szóval: szép. Hibátlan búőr, arányosan telt alak, a legszebb mellek egyike, amit idáig láttam, formás popsi, elöl simára borotvált babapunci. formás lábak nagyon szép pici lábfejekkel.
Nekem nagyon rendben van. Pláne azért, mert egy kifejezetten kedves, tájékozott, okos, intelligens nő, aki szeret és tud is kommunikálni.

Action

Belépés után bemutatkozás, cipő le, majd a nappaliban leülünk beszélgetni. Mint akik már ezt a csevegést elkezdték és abbahagyták valamikor. Nem voltak kínos csendes, lázas témakeresések (időjárás, tojnak-e a tyúkok rendesen, stb.), fecserésztünk, mosolyogtunk, nevetgéltünk. Elmondtam, a bemutatkozása miatt kicsit tartottam,, élőben is annyira katonás-e, de pár perc alatt lejött, az nem nekem szólt. Annyira a társalgás kötött le, hogy egyáltalán nem figyeltem, mi van rajta, de az rémlik, hogy utcai ruha (nadrág az biztos, a pulcsi már nem, de mintha az lett volna) és mezítlábacskák. Leginkább a szemét néztem, van az úgy.
Egy idő után felálltunk, a fürdőig elkísért, majd magamra hagyott, hogy onnan visszatérve és a hálóba lépve már ne hagyjon semmit fedetlenül. Azaz mégsem, mert két fekete combfix volt rajta, de egy idő után lekerült. Állva finom ölelés és simogatás, apró szájra puszik, majd csókok a végén nagyon pici nyelvjátékkal. Ágyra heveredve egy idő után már egyértelműbb nyelves csókok végig megmaradva az innenső határvonalán annak, amit vad smárolásnak neveznek. Kényeztettem a melleit, inkább csak simogatva és puszilva, majd szokásomtól eltérően nem én vágtam magam hanyatt, hanem elindultam. Csodás babapunci apró csiklóval, imádom! Szent elhatározás volt, hogy most itt lassú, finom és lágy kényeztetés következik. A sóhajok viszonylag hamar elindultak, amit halk nyögések követtek, majd hullámozni kezdtek a combjai, a csípője, majd egy idő után ívbe feszült s nagyot nyögve elélvezett, amit néhány utórengés követett (mint később elárulta, ilyenkor érzékeny a csiklója).
Most már elheveredtem és kezdetlét vette a lábam közé térdeplős, két oldalt karletámasztós, fantasztikus francia. Érzéki, lágy, simogatós, nyálölelős, változatos, nagyon élveztem, mit tagadjam. Néha kézbe vette, de akkor is inkább lágyan masszírozta, majd újra vissza a szájába. Néha kértem csókot.
Még egyszer lekértem magam és ugyanazt a lágy, finom, kényeztetős nyelvjátékot választottam és ugyanolyan nagyon szép orgazmussal ért véget, majd kaptam egy olyan bókot, ami nagyon kedves volt tőle, mert az ok-okozati összefüggésből az utóbbira vonatkozott és nagyon őszinte.
Még egy darabig folyt a csókolózás, mellkényeztetés, majd arra kértem, forduljon hasra és elkezdtem a hátát, a popsiját és a lábait simogatni. Ekkor fejtettem le róla a harisnyákat. Órákig tudtam volna csinálni, de kezdtünk kifutni az időből. Gumihúzás után paci, ahol a kezdeti poroszkálásból hamar vágta lett. Miután lágy szexért jöttem, egy idő jután missziben folytattuk. Persze itt is elérte, hogy nagyobb legyen az iram. Amikor jött a vég, akkor csak lelassítottam és a fantasztikus melleit simogatva egy tőlem visszafogottabb orgazmussal fejeztem be az együttlétet.
Egymás mellé feküdve még beszéltünk, beszéltünk, beszéltünk, érintettünk, beszéltünk és így tovább.

Elszámolás

Szokásomhoz hűen kérés nélkül előre rendeztük, amit rendezni kellett. Az ajándék akkor is ott volt, amikor elmentem. Extrája egy van, a személyisége, nagyon kedveltem.

Viktória, felejthetetlen szexpartner

  BaloghTibi

Egyeztetés

Előző pénteken beszéltünk telefonon - elsőre felvette, már itt nagyon szimpatikus volt a hangja. Szerdára beszéltünk meg időpontot, az első kérésem megfelelt neki. A részletekről pontosan tájékoztatást kaptam. Minden flottul ment.

Megközelítés

Mivel eléggé időben voltam, egy 15-20 perces sétát választottam a Margit hídtól. Egyébként szerintem a villamos nem messze tesz le, és talán parkolóhely is volt az utcában, bár nem nagyon figyeltem.
A megadott cím egyébként pontos. Pár perccel a megbeszélt időpont előtt érkeztem, de ebből semmi probléma nem volt, amikor telefonáltam, már engedett is be.

Helyszín

A társasház kívülről jóval kisebbnek tűnik, mint amilyen valójában. Bejutás után kaptam pontos instrukciót, a lakásajtó pedig már diszkréten nyitva várt - nem kellett 10-20 másodpercig feszengeni az ajtó előtt, mint néháyny más helyen.
Viktória egyedül rendel, az egész kis takaros lakás az ő játszótere. Belépés után egy konyha/nappali kombóban találtam magam, ahol kicsit leültünk a kanapéra, megmelengettük a kezem és beszélgettünk/ismerkedtünk pár szót. Semmi feszengés, mintha a barátnőmhöz ugrottam volna fel egy pásztorórára. Már itt nagyon otthonosan éreztem magam.
A kis beszélgetés után megismerkedtem a fürdővel is - itt is minden tip-top, tiszta, rendezett. A törölközű nekem kifejezetten tetszett - általában kettőt használok (ha lehet), Viktória törölközőjéből egy is elég volt (pedig kaptam másodikat, amit végül nem vettem igénybe).
A szoba szintén tökéletesen megfelelt a feladatnak: nagy, stabil ágy, ezen kívül normál berendezés. Nagyon mondjuk nem néztem körül, mert a lakásba lépéskor viselt szexi fehérnemű a fürdésem ideje alatt lekerült, és hát prioritások :-)

Hirdető külseje

Az adatok megfelelnek a valóságnak, Viktória egy csodás és kedves fiatal nő. Kb. a 10-es képen látható fehérneműben fogadott.
Haja jelenleg szőke, talán egy kis vöröses beütéssel. De lehet, hogy ezt csak bele akartam látni :-)
Alakja nőies, bőre nagyon finom, kellemes tapintású. Gyönyörű, formás keblek, és tökéletes punci.

Action

Fürdés után folytattuk egy kicsit a beszélgetést, és ha már úgyis ismerkedtünk, felajánlott egy masszázst - ez a masszázs kategóriában is megállta volna a helyét, nem vette fél vállról, jól átgyúrta a vállam.
Majd gyors csere, bár az én masszázs-tudásom hagy kívánnivalót maga után, én inkább csak egy kis hát és popsi simogatásra vállalkoztam. Fordulás után egy kis összebújós csókolózás következett, mjad apró puszikkal elindultam felfedezni a testét. Viszonylag hamar megtaláltam a már említett tökéletes puncit, ahol folytattam a csókot, amit fentebb már elkezdtem. Nagyon jól reagált - hogy mennyire, annak ő lehet a megmondhatója - az én szempontomból mindenképpen csodás élmény volt.
Ezután jött egy újabb 1-2 perces összebújós pihi, majd az én kényeztetésem kezdődött. Egy hosszú és nagyon kellemes francialecke következett. A kezét nem használta, de nem is volt rá szükség, ajkainak és nyelvének kényeztetésének minden pillanata a mennyország volt. Majd gumi fel, és nyeregbe pattant - a punci nem csak gyönyörű, de szűk is. Viktória kezdeményező, nagyon kellemes csípőmunkával lovagolt rajtam, miközben én a combjait, fenekét simogattam.
Egy kis ölelkezésre, összebújásra és pár csók erejéig misszibe váltottunk, majd újra a hátamra feküdtem és kaptam még egy kis repetát a kellemes franciából. Végül kérésemnek megfelelően a kacsói között ért a vég.
Köszönöm, Viktória, az élmény minden szempontból felülmúlta a várakozásaimat.

Elszámolás

Extra nincs, az ajándék megfelelt a telefonban elhangzottnak (illetve lásd bővebb infó). Valójában szó sem esett róla.
Órát egyáltalán nem nézte, az action végén én kérdeztem rá az időre - 56 volt. Még ekkor sem volt semmi sürgetés. És kaptam szaloncukrot :-)

Viktória, jó szexpartner

  frankiewaver

Egyeztetés

VTR-en egyeztettünk időpontot. Másnapra kértem és kaptam is.

Megközelítés

A kapott információk alapján könnyen odataláltam és a bejutás is flottul ment az SMS-ben kapott üzenetben fogaltak szerint.

Helyszín

Nincs kivetnivaló a helyszín paramétereiben.
Tágas, tiszta, nincs zavaró körülmény.

Hirdető külseje

Viktória úgy van rendben, ahogyan van. Amivel kapcsolatban esetleg kukacoskodni lehetne, azt pedig a kedvességével messzemenően kompenzálja. :-)

Action

A szokásos "kísértet nyitotta" ajtó bezáródását követően egy gyönyörű, kívánatos nő fogadott fekete csipkés egyberészes öltözetben.
... már amennyiben az ilyen ruhaneműt öltözetnek lehet nevezni. Inkább a formákat kiemelő "testdekorációban" ... :-)
Puszi, ölelés, fölösleges ruhadaraboktól való megszabadulás következett
(Nagy zakózás lehetőségét magábanhordozó elektromos járművel érkeztem. A protektorok kerültek le ilyen gyorsan. :-) )

Kaptam vizet, közben elkezdtünk beszélgetni a kanapén.
Nagyon gyorsan közös hullámhosszra kerültünk.
Miközben odakísért a fürdőszobához Viki, már állt a dákóm.

Gyors zuhanyozás után a szobában már a testdekoráció nélkül fogadott a vágyam mosolygós tárgya.
Csókok, a domborulatok alapos feltérképezése következett még az ágy előtt ácsorogva. Azt hiszem a gyönyörű keblek látványa, tapintása állította meg az időt számomra... talán egy órát is elmatattam volna így. ;-)
Viki agitált az ágyba, ahol ugyan ez a játék folytatódott kölcsönösen, csak most már vízszintben. Csókjaimmal borítottam a formás domborulatait.
Elérkeztem a vénuszdombok vidékére, ahol a titkos barlang bejárata található. Itt addig nyelveltem, míg a bebocsájtás ígéretét jelző hangok szünetre nem kérleltek ("mert már nagyon érzékennyé vállt...").
Csere következett. Hálásan viszonozva az alapos munkát a drága is kitett magáért.
Annyira kellemes és izgató volt, hogy javasoltam, folytassuk 69-be.
Amikor a vágy a tetőfokára hágott, előkerült a gumi. Nyilván meg lettem szólítva, hogy hogyan szeretném. De nekem már bárhogyan jó volt és jó lett volna, így átpasszoltam a döntést. Misszionárius póz lett belőle.
A mellek maszrozása és a lábak ide-oda pakolgatása közben figyeltem a reakciókat... mígnem úgy éreztem, hogy nem próbálnám ki az összes "látószöget". Én, aki nem vagyok egy gumiba élvezős típus, oda ürítettem a magvakat.

Itt egy hosszabb személyes részleteket is taglaló beszélgetés következett egyást ölelve, simogatva.
... majd eljött a búcsú ideje. Néhány kölcsönös kedves szó, puszi, csók, ölelés.

Elszámolás

Nem akartam mindent egyszerre. Az első alkalom volt, de nem az utolsó. :-)
Azt kaptam, amiért mentem. Figyelmet, kedvességet, gyengédséget.

Viktória, nagyon jó szexpartner

  bleez

Egyeztetés

E hét hétfőre egy másik lánnyal szerettem volna randizni, de nem jött össze az egyeztetés. Üzenetet küldtem Vikinek, hogy szeretnék Vele találkozni 10:00-kor, nemsokára válaszolt, hogy 11:30-kor van szabad időpontja. Felhívtam, mert hallani akartam a hangját és nem bántam meg, mert a telefonba egy jó zengésű, sejtelmes hang búgott bele, akinek a gazdájára még kíváncsibb lettem. Megbeszéltük az 1 óra masszázst, aztán VTR-en meg is erősítettük. Már csak a délelőttöt kellett valahogy kibírni.

Megközelítés

A cím a Kolosi tér közelében van, szóval ami tömeg ott jár, az meg is áll ott és onnan 5 perc séta. Csendes, nyugodt utca, forgalom nuku, parkolóhelyek vannak. Én kocsival mentem és a háztól néhány méterre meg is tudtam állni. A parkolás fizetős. A helyszín egy modern pár szintes társasház félemeletén van, csend rend nyugalom, egy lélek sem jár delelőn, én pont ezt szeretem. 2 perccel az egyeztetett időpont előtt hívtam Vikit, egyből felvette, a kódot is sikerült elsőre beütnöm és a navigációja is tökéletes volt.

Helyszín

A lakás korszerű garzon, előszoba, nappali konyhával, pici hálószoba és fürdő. Viki nem itt lakik, a berendezés egyszerű de ízléses, a ruhákat a nappaliban le lehet pakolni, van puha, nagy törcsi. A fürdőszobában pici kád, a függöny jól elhelyezett, nem pacsálja ki az emberfia a vizet. Tusfürdő többféle, kedvencem köztük, műanyag pohárkák, szájvíz rendelkezésre áll. Tisztaság, rend mindenütt, ami megnyugtató.

Hirdető külseje

Ami még megnyugtatóbb az Viki maga, aki a hirdetésében szereplő képeknek és bemutatkozásának megfelelő, magas, karcsú, szőke hosszúhajú leány. Amit a képek nem adnak vissza, az a bájossága, gyönyörű kék szeme, és a gödröcskék az arcán, mert mindig pajkosan mosolyog. Engem egyből megvett kilóra, nem győztem dícsérni. A képeken látható fekete átlátszó ruhában fogadott, amelyen átsejlettek szépséges, természetes keblei. A magassarkú miatt majdnem olyan magas volt mint én, jó volt megölelni. Külön említést érdemel a bársonyos fehér bőre, simára borotvált, rózsaszín babapuncija.

Action

Kedves olvasóim itt egy kicsit kevesebb élményhez fognak jutni, mert én bizony masszázsra mentem Vikihez. Én alapvetően masszázspárti vagyok, mert az én koromban egy erotikus masszázs elnyújtott orális kényezetéssel van olyan jó, mint egy sokmenetes dugás. De ez csak az én személyes véleményem. A bejutást követően puszi-puszi, szokásomhoz híven a hőség miatt jégkrémet vittem Vikinek, amit örömmel fogadott. Váltottunk néhány ismerkedő szót, közben levettem a gönceimet a nappaliban és tekintettel arra, hogy a kinti 40 fok miatt kezdett folyni rólam a víz - a jégkrémért gyalog mentem a Kolosi térre - bevetettem magam a fürdőbe. Amikor kijöttem, Viki már meztelenül várt, odaléptem és átöleltem, majd megkérdeztem a csókot, nem volt akadály, finom nyelves csókot kaptam, nem alibi szájra puszit. megegyeztük, hogy először kényeztetjük egymást, majd masszírozunk, végül meglátjuk, mi lesz.Vízszintesen folytattuk a csókolózást, majd nyelvszkennerrel letapogattam a nyakát, a cicijeit, a pocakját. Itt találkoztam az egyetlen tetkójával, aminek szimbólumával kapcsolatosan megvitattuk a véleményünket. Eljutottam a combokhoz és bokákhoz, majd vissza a combok közé, a gyönyör kapujába. A hívogató rózsaszín ajkacskák között finom lefetyelésbe kezdtem, amely hatására megindult a nedvtermelés. Viki lehúnyt szemmel, visszafogottan sóhajtozott, megfogta a kezemet, a visszafogottság megmaradt, a légzése szaporább lett, majd összerándult néhányszor és elernyedt. Jelezte, hogy most érzékeny, nyomtam egy puszit a puncira és visszavonultam. Ő következett, oldalt mellé térdelt és először lingam masszázsban részesített, majd finoman a szájába vett és csuda érzéki francia kényeztetésben részesített, többször jeleztem, hogy ott vagyok a határon, ilyenkor lassított, fokozta a gyönyört, aztán már nem bírtam tovább és a kezei között lett végem. Szilviát a kezembe nyomta, én takarítottam le a hasamról az anyagot. Ezután hasra vágtam magam, kértem üljön rám, úgy masszírozzon, féltett, hogy agyonnyom, de azért elhelyezkedett és szépen kigyúrta a nyakamból és a csuklyás izomból a csomókat. Közben végig beszélgettünk, imádom a stílusát, meg a humorát, jókat nevettünk és ennyi. Zuhanyoztam, kértem még néhány csókot aztán tipli.

Elszámolás

Az elszámolás a végén történt, amit a masszázsprogiban vállal, azt 100%-ban teljesíti Viki.

Viktória, nagyon jó szexpartner

  memen

Egyeztetés

A hirdetését itt láttam. Pár hete egyeztettük a lehetőségeket személyes üzenetben, ez alapján tudtam, hogy a szigorú mérethatárok miatt csak masszázsra van lehetőségem, így most egy masszázs beszámoló következik. Most VTR-en jeleztem ébredés után, hogy meglátogatnám. A megjelölt időpont neki nem volt megfelelő, de ajánlott egy ebéd utáni időpontot, amiben megegyeztünk. Kérte, hogy az új időpontot is erősítsem meg VTR-en, ami megtettem. Telefonon még hónapokkal ezelőtt beszéltem vele, most nem éreztem szükségesnek. Gyorsan és korrektül reagál és használja az oldal által nyújtott kommunikációs csatornákat.

Megközelítés

GPS megtalálta a címet, ház előtt a parkolás kicsit necces, de a szomszédos utcákban rengeteg hely van. BKV-t nem láttam a közelben, de ez nem jelent semmit, nem vagyok otthon a pesti tömegközlekedésben. Parkolás fizetős. Szomszédos lépcsőház előtt hívtam, mert közvetlen a ház előtt kisebb munkás csoport fogyasztotta épp az ebédjét. Ettől függetlenül a bejutas diszkrét, ez valószínűleg egyedi eset volt, hogy pont most, pont ott dolgoznak valamin.

Helyszín

Lakás szép, tiszta, egyedül használja. Nagyobb szobában le lehet pakolni, illetve a kanapé ismerkedő beszélgetés céljára szolgál. Szomszéd szobában van a nagy, kényelmes franciaágy. Fürdőben kád fuggonnyel, rengeteg tusfürdő, és valóban van férfi intim mosakodo is, ilyennel ezelőtt sehol nem találkoztam. Szajviz műanyag poharakkal, dezodorok. Nagy, tiszta, puha törölköző, a végén felajanlotta, hogy ad egy másik, teljesen szarazat, de nem éltem ezzel. Lakásban a hőmérséklet megfelelő a meleg ellenére, masszázs közben megkérdezte, hogy nem fázom-e, nem kérek-e egy pohár vizet. Igazán figyelmes.

Hirdető külseje

Képeknek megfelel, a valóságban sokkal természetesebb, a szó pozitív értelmében. Gyönyörű arca van, 10/10, a szem, a száj, és minden, tökéletes, nem tudtam betelni vele. Persze, mindenkinek más jön be, na nekem ő abszolút. Tökéletes magasság, valahol 170 fölött, ami nálam még mindig alacsonyabb, még magas sarkuban is. Kecses járás, szuper, nőies alkat, a feneke, a hasa, dereka. Húh, nagyon.. Zavarba is voltam. Mindenéből a természetes nőiesség sugárzik, nem az a mostanában nagyon divatos, nekem egyáltalán nem bejövős, "minden nap edzoterem, szoli, fél tonna smink stb" , hanem a természetes tökéletesség. Visszafogott smink volt rajta, de szinte biztos vagyok benne, hogy smink nélkül, reggel az ágyban felkelve is ugyanúgy tetszene. Vagy melegítő nadrágban, pólóban :D na hát tetszett, hova ragozzam még :D Mire a furdobol visszatértem, lekerult róla a kevés ruha is. Ja igen, két tetoválás, egy kisebb és egy nagyobb, ami rocker múltat/jelent sejteti, nem zavaró egyik sem.

Action

Kérdezte, hogy hogy kezdjük, mondtam, hogy egyelőre lányos zavaromban vagyok, rábizom, ahogy szokta. Így is lett, hasra feküdtem, és masszázs kezdődött, mindketten meztelenül természetesen. Először a hátamat masszírozza, majd a lábakat. Krémet használ, a masszázst tanulta, én is tanultam, így nyugodt szívvel mondhatom, hogy szakszerűen masszíroz. Nem túl erősen, de nem is az az első pillanattól erotikus fajta. Korrekten végig maszirozott, közben pár szót beszélgettünk (illetve még fürdés előtt, ruhában a kanapén ülve kezdtük, és itt folytattuk a beszélgetést). Első találkozás, ismerkedős beszélgetés, semmi mely téma, de nem is kínos. Lehet, hogy legközelebb, ha lesz legközelebb, majd mélyebbre megyünk, nem tudom. Még mindig hason fekve következett egy kis csúszka szerű izgatás a hátamon, majd hátra fekudve folytattuk. Na innentől éreztem magamat feloldodva, megnyertem a csókját, ami igazán megtiszetlo, és végre simogathattam, erinthettem őt. Egy rövid francia után, kérdezte, hogy mit szólnék, ha ő is mellém fekudne, ami fokozta a helyzet romantikáját, szinte mondhatnám, hogy barátnős/szeretős hangulatba kerültem, így izgattuk egymást fekve, csokolozva, simogatva. Aztán gondoltam egyet, és szájjal kezdtem kényeztetni, ami elég rövidre sikeredett. Éppen kezdtem belejonni, amikor mondta, hogy neki már jó volt, és ezután már érzékeny. Az ilyen dolgokat nem illik vitatni, így ezután hagytam hogy ő kényeztessen. Na persze azért 69-be fordulva, nem menekülhet ilyen könnyen a kezem közül :D így is lett vége a kalandomnak, még gyorsan kérdeztem, az ilyenkor szokásos lehetőségeket, húh, mehet a VSZ, akkor hajrá.

Elszámolás

Nem tudok extrakrol, a csók "bővebben telefonon", nem kérdeztem rá előre, de szerencsére elhettem a lehetőséggel.

Viktória, nagyon jó szexpartner

  xenpak16

Egyeztetés

Egy viszontagságos délelőtt végén sikerült vele beszélnem, elsőre felvette. Kedvesen tájékoztatott, már csak délutáni időpontot tudott felajánlani, így első körben megköszöntem, majd elköszöntem. Viszont ezután elfogott egy furcsa jóleső érzés, ahogy felidéztem a beszélgetést magamban, hogy basszus, nagyon cuki volt telefonban. Több se kellett, 10 perccel később újra hívtam, hogy ugye még szabad az időpont, és már foglaltam is. A részleteket VTR-en folytattuk le ezután.

Megközelítés

Kocsival mentem, a helyszín a Daubner cukitól pár száz méterre található. Nagy szerencsémre szinte a cím előtt találtam parkolóhelyet, ami fizetős. Célszerű azért szánni rá egy pár percet, hogy tuti legyen hely valahol a közelben.

Helyszín

2000-es évekbeli kisebb társasház egyik lakása a helyszín, viszonylag nyugisabb utcában a környékhez viszonyítva (Szépvölgyi út). Kapunál hívtam T mínusz 2 perccel, de nem vette fel. Egy fél perc múlva jött az SMS az utasításokkal, és már be is jutottam az épületbe. Mire az ajtó elé értem, már nyitva volt, Viki az ajtó mögött bújt meg. A lakás amúgy tök guszta, ízlésesen berendezve, simán laknám. Fürdő is letisztult, tiszta, modern, minden megvan, amire szükség lehet. A találkozó fő helyszíne külön háló, kényelmes nagy ággyal, tükör a sarokban (amire legközelebb nagyobb figyelmet fordítok :) ).

Hirdető külseje

A fotók alapján nagyon bizakodva indultam Vikihez, és nem csalódtam. Miután érkezésemet követően előbújt az ajtó mögül, igencsak kellemes látvány fogadott. Bár az emlékek már halványulnak, de talán egy fekete fehérneműben, köpenyben fogadott, és magassarkúban volt. Első körben kézfogással, puszival üdvözöltük egymást. A képeknek tökéletesen megfelel, vékony testalkatú szőke bombázó, csábító tekintettel, klassz popsival és csodás cicikkel. Nagyon jó összhangban van a csajszi, egyből tudtam, hogy remek választás volt felkeresnem.

Action

Az indulás kicsit "steril" volt, először találkoztunk én pedig agyilag kicsit zokni is voltam, így rövid egyeztetés után el is vonultam a fürdőbe. Ahogy végeztem, Viki már anyaszült állapotban várt a háló ajtajában, megszabadult minden fölösleges tényezőtől. A magassarkút is levette, így már nagyságrendileg egy szintbe kerültünk, hisz csak pár centivel vagyok magasabb nála. Magához húzott és elkezdtük komolyabban megismerkedni egymással. Meggyőződéssel állíthatom, hogy naaagyon jól csókol, beleéléssel, nyelvvel, mindennel ami kell. Közben popsiját markolásztam és közelebbről szemügyre vehettem az ikreket. Gyönyörű formás páros és jó kemények, nem ám az az agyonhasznált tollas párna feeling :).

Hamar az ágyra költöztünk és meg is váltottam az első jegyet, Viki kényelembe helyezte magát, majd leszálltam lábai közé, hogy kényeztessem aktuális hercegnőmet. Frissen borotvált puncijával csókolóztam hosszasan, miközben leinformáltam vendéglátómat, hogyan szereti. Meg is kaptam a megfelelő utasításokat, amihez próbáltam tartani magam, ugyanis legszívesebben megzabáltam volna. Igyekezetem egyre sűrűbb sóhajok majd apró összerándulások kíséretében ért kellemes véget. Miután mindketten kifújtuk magunkat, szerepet cseréltünk. Én helyeztem magam kényelembe, Viki pedig befészkelt a lábaim közé, majd nagyon kellemes franciába kezdett. Először csak szájjal indult el, és nagyon finoman, érzékien csinálta, épp hogy csak éreztem, hogy játszik a szerszámon. Néha jelentősebb nyálmennyiséggel nyakonöntve, kézzel rásegítve folytatta, de ezt is olyan gyengéden, mintha pillangók vagy tündérek kényeztettek voltak. Ilyen finom élményben még nem volt részem.

Amikor már pattanásig feszültem, gumit applikáltunk és kértem egy lovagló felállást, mondván lustiban, panorámakilátással kezdeném. Nem is kellett nagyon viaskodni, párat pislogtam csak, már nyeregbe is pattant. Szépen lassan kezdett bele, mivel kértem, hogy finoman csinálja, mert ki akarom élvezni a látványt és az élményt. Megfogtam a derekát és mozgattam magamon a kívánt tempóval. Közben a cicikkel is foglaltoskodtam, hiszen megérdemlik a törődést. Itt realizáltam, hogy Viki bimbóudvara egy kicsit, de tényleg csak kicsit pufibb az átlagnál. Ennek nagyon megörültem, mert számomra nagyon izgató, és megvallom, reméltem, hogy egyszer egy ilyen lánnyal is összehoz a sors. :) Hogy ennek jelét is adjam, felültem, hogy kényeztetni tudjam őket, és ebben a pózban folytattuk egy kis ideig. Hamarosan már Vikit csókoltam hevesen, majd visszadőltem, mert éreztem, hogy közel a vég. Az ügetésből vágtába csaptunk át, csípőjét szorítva pedig teledurrantottam a gumit. Mintha egy sziklát dobtam volna le magamról, úgy hussant el a sok szarság, ami az utóbbi 1 héten nyomasztott. Viki fellibbent, majd letisztogattuk a forró testnedveket és leheveredtük az ágyon.

A szünetben kellemesen elcsevegtünk magunkról, ki honnan jött, merre tart. Szerencsére kedves, intelligens beszélgetőpartner, így hamar teltek a percek a regenerálódás alatt.

Említettem, hogy tényleg jól esik kiszakadni a valóságból 1-2 órácskára, csak a testi-lelki örömökkel foglalatoskodni, és ilyen formás csajokkal időzni, mint ő. Ezzel a végszóval fordultam is felé és csókokkal jeleztem, hogy akár indulhat a 2. kör. Természetesen nem is kellett több, Viktória már a lábaim közé helyezkedve magához ragadta a furulyát és újra hangolni kezdett. Kellemesen szólózott, hamar készenlétbe helyezett, jöhetett a gumi. Kedvesen tájékoztattam, hogy most hátulról fogom szeretni, felvette a kutyus pózt, én pedig mögé térdeltem. Finom nedves volt még, így pikk-pakk be is csusszantam. Csak ámultam lefelé, ahogy a szerszám centiről-centire eltűnik abban a csodás forró punciban. A sarokba be van támasztva egy tükör, ment is benne a 18+-os műsor, viszont ezt csak hátrafordulva láttam, így nem volt ergonómikus. Inkább visszatértem az élő show-ba, majd legközelebb máshogy pozicionálom magam :). Kértem Vikit, hogy húzódjuk ki az ágy széléhez, mert állva nagyobb mozgásteret tudok uralni. Már is más volt a helyzet, jól megmarkoltam a csípőjét és lendületesebben tudtam magunkat egymásra rántani. Ezután üresbe tettem a gépet, hagytam, hadd fusson szabadon. Csak álltam ott mozdulatlanul, Viki pedig tette a dolgát, ütemesen lüktette punciját rajtam, ami hamar meghozta az eredményét. Éreztem, hogy már nem vagyunk messze a végétől, így visszavettem az irányítást, jól megkapaszkodtam csípőjében és vállában, majd pár erősebb lökéshullámot kihasználva elsütöttem az ágyút. Kicsit ráborultam Viki hátára, és szorosan ölelve őt és csodás melleit fújtam ki magam.

Elszámolás

Teljesen korrekt, a tájékoztatásnak és az oldalon rögzített információknak megfelelt minden. Érkezésemkor kis csokoládé kíséretében az asztalra helyeztem a borítékot, többet nem is beszéltünk róla.

Viktória, nagyon jó szexpartner

  Mrmagoo

Egyeztetés

Az egyeztetés VTR-en történt. Hajnalban kértem az időpontot és mire végeztem a reggeli napindító rutinnal, már vissza is igazolta Viktoria, hogy részéről rendben van az időpont. A telefonos egyeztetésre megadott időintervallum kezdetén telefonon is egyeztettünk, és már úton is voltam.

Megközelítés

Mindenhová kocsival járok így a BKV-s megközelítésről sokat mondani nem tudok. Buszok jártak a környéken. Nekem lehet szerencsém volt, mert pár háznyira a helyszíntől simán találtam parkolóhelyet. A parkolás fizetős, de igazából már a legtöbb hely az.

Helyszín

A helyszín nagyon kultúrált budai csendes kis utcában található. A ház egy épp belső tisztasági festésen áteső bérház.
Vikit a ház előtt állva hívtam majd kaputelefon használata mellett beengedett az épületbe, és navigált a nagyon egyszerűen megtalálható lakás nyitott ajtajáig.
A lakás nagyon rendben van.
A nappaliban lévő kanapén beszélgettünk kicsit. Alkalmam volt szétnézni. Minden tiszta, ízléses, nagyon rendben.
Beszélgetés után a tetthely fő helyszínén, a kis szobában textil le, majd irány a minden igényt kielégítő, kádas fürdőszoba. A fürdőben van minden, ami kell. A kapott törülköző is szuper volt.
Tisztálkodás után irány vissza a kis szobába.

Hirdető külseje

A szobában Viktória màr ruha nèlkül a francia ágy mellett állva várt.
Viktória csodaszép arcú lány. Alakja valóban egy karcsú homokórához hasonlítható. Nem tudom miért de a fotók alapján alacsonyabbnak gondoltam - pedig le van írva a magasság, centiméterben megadva, hagyjuk :) - de így volt teljes, és nagyon szép. Finom, puha, ápolt fehér bőr, gyönyörű szemek. Az utcán is megcsodálnám ruhàban is. Nem tudnék mit kiemelni, bárhová néztem, bárhol érintettem az osztályon felüli élményt nyújtott.

Action

Állva simultunk egymáshoz. Apró puszik a nyakán - nagyon finom illata volt- miközben igyekeztem a kezeimmel felfedezni a testét. Ahogy hozzám értek a csoda ikrek az már elővetítette azt a kimagasló élményt amiben később részesültem.
Szóval állva ízlelgettük egymást miközben Viki megszabadított a derekam köré csavart törülközőtől. Aztán zsupsz az ágyra.
Nem bírtam abbahagyni a felfedező utam, így folytattam az utat a szájától egyre lejjebb. Ha jól emlékszem néha felültem, hogy egészében csodálhassan ezt a gyönyörű lányt ruha nélkül.
Mikor eljutottam a finom puncijához, már nem nagyon érdekelt az etikett, de mivel én érkeztem, gondoltam én köszönök be először. Igyekeztem Viki minden rezdülését figyelni és ennek megfelelően folytatni a beköszönés kényes folyamatát. Köszöngetésem fogadtatása remegő, hullámzó női test lett, melynek gyönyörű szemeiben elégedettség tükröződött mikor mindketten lenyugodtunk annyira, hogy egymásra tudjunk nézni.
Viki csereköszöntést javasolt, én pedig azt tanultam ha adnak fogadd el :)
Nagyon finom francát kaptam, de vmi nagyon finomat. Itt lettem saját mohóságom áldozata. Erre az időre már annyira előre haladtam, hogy öltözködés következett.
Kértem, hogy ő legyen felül. Összeölelkezve szeretkeztünk. Nem dugás volt, szeretkezés. Ölelés, csókok, simogatások. Váltakozó ütemben, de együtt mozogtunk. Így is lett végem egy bődületes orgazmus formájában.
Egy kis tisztálkodás után Viki kérdezte, hogy mivel bőven van időnk, szeretném e újra. Itt férfiadan bevallom, hogy nem igazán a szex kedvéért mentem, most a lelkemnek volt szüksége egy nő közelségére.
Szóval kértem ha nincs ellenére, örülnék ha megmasszírozna. Na emberek itt aztán jött a masszír orgazmus. Mindenem átgyúrta Viki. De még a sarkam is. Kaptam olyan masszázst, hogy az világbajnok volt. Mindent kellő intenzitással, odafigyeléssel végzett. Ezt úgy tudnám leírni igazán, hogy mikor a vádli.masszírozta, még a homlokom is beleborsózott az elégedettségtől.
Itt következik Viki harmadik olyan tulajdonsága, ami teljessé teszi az élményt. Intelligencia és kommunikáció. Az első pillanattól érezhető volt, hogy egy nagyon okos, értelmes lánynál vagyok, aki tud és szeret is beszélgetni. Egész időtartamon át tartó kedvessége, kezdeményező készsége mutatta, hogy Ő most tényleg azért van ott, hogy én jól érezzem magam. Köszönöm

Elszámolás

Az elszámolásra semmi panaszom nem lehet. Amit előre leegyeztettünk az volt. Diszkréten a randi végén a konyhapulton elhelyezve hagytam ott. Még csak meg se számolva maradt ott, amíg ott voltam.

Viktória, jó szexpartner

  Hermione

Egyeztetés

Viki egy szemre való teremtés, adatlapjára és a csinos fotóira nem rég bukkantam rá, tetszett, nagyon, amit láttam és amit olvastam róla. Privátban írtam rá és kezdtünk levelezni, amely során mindig kedves, minden igényt kielégítő válaszokat kaptam tőle.
Ahogy telt az idő egyre csak jobban és még jobban szerettem volna meglátogatni, de az egyeztetés részemről nem volt azért olyan zökkenőmentes.
Amikor láttam, hogy hogyan alakul a szabad időm, telefont ragadtam, de természetesen tettem ezt úgy, hogy figyelembe vettem Viki megkeresésre irányuló tanácsait, azaz, akkor célszerű őt hívni, amikor jelzi, hogy most hívható.

Megközelítés

II.-ik kerület nevezetes csomópontjához nagyon közel. Tömegközlekedéssel hibátlan a megközelítés, a körúti és a budai rakparti villamos csak néhány perci távolságra van, viszont autóval azért már jóval neccesebb, persze nem a megközelítés, itt igazából már a parkolásra gondolok.

Helyszín

Ahogy hívtam, azonnal be is engedett, és egyértelműen navígált a lakásig. Amikor odaértem, azonnal nyílt is az ajtó.
Az előtérben letettem a táskám, kabátom, majd Viktória beljebb invitált. Az első mondatokat a tágas, és világos nappaliban váltottuk, maga a randi egy kisebb hálóban zajlott. Itt vetkőztem le, és kaptam egy jó nedvszívó képességű törülközőt.
A fürdőben kád, függönnyel, és számtalan tusfürdővel. Kis pohárka kikészítve a szájvíznek.
A háló részben nagyméretű franciaágy, és kellemes félhomály (Nem sötétség!) várt. A szoba sarkában tükör.
Kellemes, elég nagy méretű a lakás, lakni is kellemes lenne.
A lakásban gyakorlatilat minden új, vagy újszerű, és minden nagyon nett volt.

Hirdető külseje

Az adatok megfelelnek a valóságnak, Viktória egy csodás és kedves fiatal nő. Kb. a 10-es képen látható fehérneműben fogadott.
Haja jelenleg szőke, talán egy kis vöröses beütéssel. De lehet, hogy ezt csak bele akartam látni :-)
Alakja nőies, bőre nagyon finom, kellemes tapintású. Gyönyörű, formás keblek, és tökéletes punci.

Action

Már a telefonos egyeztetésnél kiderült számomra, hogy az én kis igényeimet lazán, könnyedén teljesíti, semmi feszültség nem volt benne. Így először elmentünk együtt fürödni. Alapos kölcsönös fürdetés után bevonultunk a tett helyszínére ahol egy ágy és egy kanapé fogadott félhomályban, zenével (olykor vésés aláfestéssel). Ráhangolódás végett és mert egyébként is már nagyon vágytam rá, mert szükségem volt masszírozásra, megkértem gyúrjon át engem. Nagyon finom és szakszerű masszázs kaptam. Cserét kértem és adtam egy nem szakszerű és nem alapos simogatást ahol figyeltem az erogén zónákra. Kaptam visszajelzést, hogy nincsen ellenére a dolog amiben akkora örömömet leltem, hogy arra kértem húzzunk védőfelszerelést, majd nyeregbe pattant. Ekkor már éreztem, hogy rohamosan közeledem a véghez, de nem szerettem volna ha nem próbálunk ki más pozitúrát, így arra kértem csináljuk hátulról. És így lett végem. Sajnos majdnem ilyen gyorsan, mint ez a mondat.
Kis pihi alatt megerősödött bennem az az észrevétel, hogy Isabell egy klassz csaj, értelmes, jó vele dumálni (is).
Az idő vége fele éreztem, hogy van még benne annyi, hogy a korábban bemutatott fantasztikus franciájára még el tudnék hamar "érzékenyülni". És most sem okozott csalódást, mert nagyon ügyes volt és hamar könnycseppet csavart ki az "egyszeműből".

Elszámolás

Ami az adatlapján fel van tüntetve, azt vállalja. Extrák nincsenek, de nem igazán van rájuk szükség ha egymásra vagytok hangolódva. Ez kell ahhoz, hogy köztetek is működjön a kémia. Igen, megmondom a frankót őszintén és szerényen. Nem ismertük egymást, de mivel jó emberismerők vagyunk, így szerintem fel sem vetődött benne, hogy előre kérje. Zuhi után még beszélgettünk, zsebembe nyúlva tettem az ágyra amely összeget említett. Megköszönte és én is viszont.

Viktória, jó szexpartner

  Chri123456

Egyeztetés

A hosszú hétvége előtt kerestem - vagyis majdnem egy hét telt el a telefon és a randi között. Első hívásra pont elértem, megbeszéltünk minden részletet, minden gördülékenyen ment. Igazából picit még beszéltettem is, mert jó volt hallgatni :)
A tali napján egy megerősítő SMS váltás is megtörtént, ahol megadta a pontos koordinátákat.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel mentem. Nem gondoltam volna, hogy olyan korán odaérek, ezért sétálgattam a környéken. Sok irányból megközelíthető, egyértelműen odatalálni. Autóval biztosan problémásabb lett volna.

Helyszín

Nagyon hangulatos, szép tiszta, megfelelően berendezett kis lakás.
Kényelmesen el lehet helyezkedni, cipőt, kabátot, ruhákat lepakolni. Kb. 3 helyiségből áll a lakás (előtérrel egybenyittott amerikai konyhás nappali, egy fürdő és a hálószoba - amit láttam belőle)
Fürdőkád, tusfürdőválaszték, szájvíz.
Hálószoba, franciaágy.
Nem tudnék semmi kivetni valót említeni.

Hirdető külseje

Szerintem előttem már megjegyezte más is, jó vele beszélni.. Első hívásra már valahogy olyan érzés fogott el, mintha ismerősök lennénk, pedig tuti nem.
Lehet, hogy picit már régebbiek a képek és talán nem annyira "feszes".. sokkal természetesebb... hmm.. de kb pont nem is érdekel, mert egy nagyon lényeges rész nem látszódik a képen, azok a szemei, uh, mert nagyon szép szemei vannak.
Valami egyrészes, fekete ruhában fogadott, de annyira ez nem is maradt meg. :D A cukiság faktor tényleg befigyel és nagyon jól áll neki - nekem meg ez (is) különösen tetszik. :)
Viki szép, kedves, intelligens nő és tényleg átjön az a barátnős érzés.

Action

Ahogy azt írtam, picit előbb értem a területre.. illetve sokkal, úgyhogy egy kis sétálagatás után, kb 15-20 perccel a megbeszélt előtt jelezetem, hogy megérkeztem. Kért pár percet, de egyébként úgy tűnt nem történt nagy baj és fogadott is.
Amint beinvitált, eligazított, hogy mindent oda rakok, ahova nekem tetszik. Persze azért igyekeztem ennyire nem otthon érezni magam. :D
Kézenfogva bevezetett a nappaliba, ahol leültünk a kanapéra, váltottunk néhány mondatot. Megegyeztünk benne, hogy nem ismerjük még egymást, utána a lényegesebb dolgokra tértünk, úgy mint a fürdés. Törcsivel kínált, amit elfogadtam, a ruhákat a nappaliba hagyva, meg is ejtettem a fürdést.
Amikor végeztem, már a szobában várt - akkor már tutibiztos, hogy nem volt rajta semmi, úgyhogy gyorsan egyenlítettem én is, leraktam a törölközőt és el kezdtünk ismerkedni.
Nem akartam semmivel kapkodni, simogatással, ölelésekkel és gyengéd csókokkal indítottunk. Az adatlapja és az előző beszámlók alapján úgy gondoltam, hogy ez neki is jobban fog tetszni. Néhány pec múlva javasolta, hogy helyezkedjünk el az ágyon, úgyhogy vízszintesben folytattuk.
Bár az ajkaival alig bírtam betelni, egy idő után mégis elindultam felfedező útra, előbb a nyakánál, majd a melleknél kicsit tovább elidőztem, hol nyelvvel, hol kézzel kényeztetve a területet. Sajnos tudtam, hogy véges az időm, megindultam lefelé, folytatva a felfedezést. A lábai közé kerülve szépen elkezdtem körüljárni a számmal a célterületet.
A combok és az alsó dombvidék körüljárása után, elérkeztem a testréshez. Itt már a kezem szinte nem is mertem használni - kérte is, hogy ha lehet ne dugjam be az ujjam. Tehát maradtam a nyelvnél. Ez a fajta nyelvtudás elég hasznosnak bizonyult, egyrészt jó érzés volt így "beszélgetni" vele, másrészt úgy tűnt meg is találtuk a közös hangot - finom, de egyre határozottabb és mélyebb sóhajtások és halk nyögések kíséretében Viki eljutott a csúcsra. Kért egy kis pihit, úgyhogy addig kezdtem előről - vagyis újra az arcára és az ajkaira koncentráltam. Felajnálotta, hogy ő is kényeztet ha szeretném. Persze, csak a kölcsönösség jegyében, én ezt el is fogadtam.
Nagyon finoman csinálta - igazbából én ott arra koncentráltam már inkább, hogy nehogy véletlen végem legyen idő előtt. Amint szóba hozta, hogy gumi, kértem is, hogy jöhet. Annyi volt a kérése, hogy nem szeretne felül lenni, amiből igazán nem csináltam már problémát abban az állapotban :)
Mielőtt a lényegre tértem volna, szerettem volna, még egy picit nyelvvel kényeztetni, ez annyira jól sikerült, hogy mégegyszer sikerült csúcsra juttatnom. Ekkor már már én is nehez bírtam magammal és kénytelen voltam behatolni. Nem csak a nyelvemnek volt finom és befogadó a környezet.
Sajnos-nem sajnos, de itt már csak néhány percem volt és végem lett. Ekkor azért megjegyeztem, hogy nembiztos, hogy lesz mégegy köröm.
Törölközés és egy kis összebújós, beszélgetős pihi következett, amikor felajánlotta, hogy megmasszíroz, amit természetesen nem tudtam elutasítani.
Miután végzett, én nem mertem volna egy hasonló masszázba belemenni, ezért csak kis simagatásba bonyolódtam.
Közben azért kaptam egy.. khm.. jelzést, hogy esetleg mégis megpróbálhatnám a második kört. Megint missziben egyeztünk meg, de ahogy arra számítottam,, ez már nem jött össze. Kicsit már bennem volt, hogy sajnos nem lesz időm sem. Végülis nem erőltettük a dolgot.
Jött a tisztálkodás - mégegy tus - és a (számomra mindenképp) ézékeny búcsú.

Elszámolás

Minden fel van tűntetve az adatlapon és a bővebb leírásban. Aszerint jártunk el.

Viktória, nagyon jó szexpartner

  BudaGyöngye

Egyeztetés

Viktória régóta a kedvencek között van, de valamiért eddig még nem találkoztam vele.
Korábban már beszéltem vele telefonon, emlékeztem, hogy kedves hangon, öszeszedett mondatokban tájékoztatott, szimpatikus volt.
Az adott nap reggelén láttam, hogy aznap elérhető, elolvastam néhány friss beszámolót, és eldöntöttem, ma megismerem.
VTR-en jelentkeztem be, amire rövid időn belül reagált is, és elfogadta.
Természetesen megkaptam a pontos címet, valamint kedvesen jelezte, ha előbb érkeznék, hívjam nyugodtan, ne a hidegben várakozzak! Ez nagyon figyelmes gesztus volt, és már előre sokat elárult vendéglátóm kedvességéről.

Megközelítés

A helyszín a Szemlőhegy keleti oldalán fekvő, nem túl forgalmas utca. A ház előtt volt parkoló (bár nem autóval járok), a közelben pedig több busz, és villamos járat közlekedik. Nincs messze a Kolozsy tér sem, és maximum 10 perc sétával a hév is elérhető.

Helyszín

Ahogy hívtam, azonnal be is engedett, és egyértelműen navígált a lakásig. Amikor odaértem, azonnal nyílt is az ajtó.
Az előtérben letettem a táskám, kabátom, majd Viktória beljebb invitált. Az első mondatokat a tágas, és világos nappaliban váltottuk, maga a randi egy kisebb hálóban zajlott. Itt vetkőztem le, és kaptam egy jó nedvszívó képességű törülközőt.
A fürdőben kád, függönnyel, és számtalan tusfürdővel. Kis pohárka kikészítve a szájvíznek.
A háló részben nagyméretű franciaágy, és kellemes félhomály (Nem sötétség!) várt. A szoba sarkában tükör.
Kellemes, elég nagy méretű a lakás, lakni is kellemes lenne.
A lakásban gyakorlatilat minden új, vagy újszerű, és minden nagyon nett volt.
Kellemes környezet.

Hirdető külseje

Ahogy fentebb jeleztem, Viktóriának már a hangja is nagyon kellemes volt.
Az ajtón belépve egy mosolygós, szőke lány fogadott, izgalmas, fekete harisnyakötős fehérneműben.
A legegyszerűbben tényleg az általa is említett "cuki" kifejezéssel lehetne jellemezni, de ezzel csak külső benyomásokat írnék le.
Összességében azonban egy érett gondolkodású nő, aki még vicces és, sőt, udvariasan veled nevet
Külsejét tekintve.
A fotókon talán egy picit vékonyabbnak hat, ugyanakkor ennek köszönhetően sokkal nagyobb, de mégis feszes mellekhez volt szerencsém, gyönyörű, rózsaszín mellbimbókkal! Imádtam!

Action

A fürdőből visszatérve még kérte egy perc türelmemet, kiment, de tényleg nem váratott meg.
Elkezdtünk csókolózni.
Csókja finom, barátnős, nem túl sok, de nem is kevés, és együttlétünk alatt még inkább barátnős lett még több nyelvmunkával.
Lefeküdtünk az ágyra, kicsit csókolóztunk még, majd megkérdezte, hogy velem kezdjünk-e?
Nem bírok csinos nőknek nemet mondani, főleg nem ilyen helyzetben! :)
Előbb csodálatos cicijeivel izgatott érzékien, majd franciázni kezdett, közben kezemmel én is elértem őt.
Franciája finom, változatos kellemesen szopogatta, közben nyelvét pörgette, bólogatott rajta, ezeket váltogatta. Jól éreztem magam, de szeretem a kölcsönösséget, ezért 69-et kértem.
Sima, frissen borotvált punci került a számra, nagyon élveztem a helyzetet, majdnem végem is lett, ezért kértem, hogy lassítsunk.
Lelassított, majd ez után már magára koncentrálva meg is állt a franciázásban, én pedig kihasználtam előnyömet, és addig nyaltam, amíg el nem ment!
Pici szünet után ismét én kerültem a célkeresztbe.
Újra a már említett finom franciával kényesztetett, majd gumit húztunk, és missziben kezdtünk szexelni.
Eszméletlen, amit ebben a pozícióban tud. Gyakorlatilag folyamatosan együtt mozgott velem, olyan volt, mint egy reverse lovaglás, ilyet még nem tapasztaltam, nagyon ügyes volt. Közben csókolóztunk, remekül éreztem magam. Hamarosan el is élveztem.
Így ért véget az első kör.
Pihenésképp összebújtunk, beszélgettünk, közbem csókokat loptunk egymástól.
Kis idő elteltével ismét ő kezdeményezett, de ez alkalommal a lábam közé helyezkedett, és szemből franciázott.
Ismét sikerrel akciókész állapotba hozott.
Gumi húzást követően előbb ismét misszi, majd lovaglás, (Imádtam alulnézetből a melleit! )és mivel a lehető legtöbbet akartam a magam szempontjából megtapasztalni, még hátulról is szexeltünk.
Végig nagyon együttműködő volt, a misszi, és a lovaglás a hangok alapján neki is tetszett valamennyire. :)
Utána még egy kicsit összebújtunk, én beszélgetés közben még meg- megszeretgettem a cicijeit.
Végül felöltözést követően az ajtóig kisért, és csókkal búcsúzott tőlem.

Elszámolás

Amit olvashattam az adatlapján, azt mind megtapasztalhattam élőben.
Semmi váratlan (kellemetlen) meglepetés nem ért, nagyon korrekt minden tekintetben.

Viktória, nagyon jó szexpartner

  Lepricon

Egyeztetés

Approaching Viki was over the phone in the morning, she answered immediately. She was nice, polite and relaxed over the phone. We scheduled a meeting for the early afternoon.

Megközelítés

I arrived by taxi from city centre to the quite apartment in Buda, it was quick and easy. I returned with a bus i can say that it's easily approachable by bus too. Bus station is a few minutes walking

Helyszín

The apartment is in a small and rather new building. The apartment has a living room in addition to the bedroom. I mention it specifically because we spent a few minutes talking, getting to know each other (elaboration in the following chapter). The apartment is very clean and tidy and feels like a real home. Shower is good, towels are soft and comfortable.

Hirdető külseje

Viki is a real young woman, real in the sense that she can be this person working in the next door office or you see in a café sitting with a friend or with a laptop. She has a sexy body, appealing curves, pretty face and somewhat shy smile.

Action

She greeted me warmly when I entered. It was nice and delicate. Then we sat in the living room and had an intro chat. It was nice and "normal", in the sense that it was not the standard arrival, hi, shower. We started touching each other gently and slightly kiss. They were small kisses but they developed later to full french kisses - but let's continue by the time order. After about 8-10 minutes of chat, i went for a shower and after returning we moved to the bed. We started kissing softly and gently and I went down licking her softly, then I increased the pressure on her clit and fingered her gently.. it was very good and she liked it as well :) after a few minutes we switched and she started licking me, it was a great bj for me, completely non-pro feeling. Perfect. Then after a while I felt ready to move on, i "dressed up" and she started riding me while kissing. We switched many positions, missionary, doggy, side and more. We moved from soft to rough and all along she was a very responsive and active partner. Maybe it was a good chemistry and maybe she's just this kind of person (probably both) but I was fantastic. I ended up in missionary, relaxed in for some time, then off to the shower and bye bye until next time

Elszámolás

The financial issue was not discussed even once. I left the money before my departure in the living room. Took no extras and have no idea if there are any.

Viktoria, felejthetetlen szexpartner

  kiskos33

Egyeztetés

Nap közben hívtam és már a telefonbeszélgetésközben is nagyon megtetszett a hangja és a hozzáállása. Még a program hosszában is rugalmas volt látatlanban is. Tájékoztatott a lehetőségekről és mivel nagyon tetszett amit hallottam, gyorsan lecsaptam az alkalomra.

Megközelítés

A II. kerület egyik fontos teréhez kellett mennem, ami BKK-val tökéletesen megközelíthető, azonban autóval nem egyszerű a közelben parkolni. A cím és a bejutáshoz szükséges infók ismeretében könnyen megtaláltam a helyszínt.

Helyszín

Egy gyönyörű épület emeleti szintjén van a lakás. Én még ilyen gyönyörű helyen nem jártam. Lenyügöző volt minden, az előszoba, a masszoba, és a fürdő is. Mindhol szép tisztaság és rend várt. A szobában kellemes zene szólt, szóval minden adott volt a tökéletes együttléthez.

Hirdető külseje

Dorothy egy gyönyörű teremtés. Nem egy címlaplány, de pont ez benne a jó. Ő egy szuper kedves, csinos és tökéletes valódi nő. Olyan aki mellett az ember jól tudja magát érezni és nem kellemetlen a saját tökéletlensége. Egy fekete fehérnűben volt. Már amikor a folyosón jártam láttam, hogy nyílik az ajtaja. Ez is olyan jóleső volt, azt éreztem, hogy már vár rám. Kedves és őszinte mosolyával rögtön elvarázsolt. Jó előérzetem volt...

Masszázs

Amikor megbeszéltük a programot, rugalmas volt és jelezte, hogy a kedvem szerint alakíthatjuk a programot. Éltem is a lehetőséggel. A zuhanyzás után rögtön elkezdhettük az ismerkedést. A bevezetés után azért volt egy kis masszázs is. A masszázst meglepően jól csinálta, főleg ahhoz képest, hogy mondtam, hogy most ez a rész számomra kevésvé fontos. Mégis látszott rajta, hogy igyekszik mindenből a legjobbat nyújtani. Aztán a masszázs átváltott egy csúszkás változatra.

Kényeztetés

Rögtön az elején egy intim ismerkedéssel kezdtük. Látszott, hogy nagyon odaadó és jól esett, hogy bízik bennem. Igyekeztem ezzel nem is visszaélni. Az elején csak leheveredtünk a tatamira egymás mellé és szép fokozatosan jutottunk el simogatásoktól a komolyabb kényeztetésig. Ennél a résznél főleg én kényeztettem, mivel ez volt a kérésem. Csodás hangulatot teremtett nekem. Utoljára ilyen intim pillanatokat a hozzám legközelebbi nővel éltem eddig csak meg. Abszolút éreztem a BARÁTNŐ feelinget. Ilyen élményben még nem volt erotikus masszázson részem. Segített a visszajelzéseivel, hogy sikerüljön eljuttatnom a csúcsra. Nagyon hálás volt érte. Aztán a csúszkamasszázs után is belecsaptunk egymás kényeztetésébe. Ezúttal már én is "hagytam" magam. Mondtam, hogy nem igénylem a franciát, tehát erről nem tudok nyilatkozni. Viszont ezt leszámítva megint nagy élményekben volt részem. A légkör amit teremtett, az utánozhatatlan volt. Erről nem tudok jobban nyilatkozni. Egyszerűen csodásan éreztem magam az elejétől a végéig. Az derült ki számomra, hogy ha udvarias és gyengéd az ember, akkor szuper élményben részesülhet.

Elszámolás

Tudtommal nincs semmilyen extrája, és ahhoz képest amit nyújtott, nagyon kedvező volt a rózsaszálak mennyisége. Az elején rögtön kitettem az aztalra és szinte még ő kért elnézést, hogy nem kellett volna rögtön odaadnom.

Viktoria, felejthetetlen szexpartner

  CharlieHarper

Egyeztetés

Szép napsütéses reggelen indítottam a telefonhívást, könnyen elértem Isabellt és rövidesen meg is érkeztem hozzá. Tájékoztatás teljeskörű, kellemes hangon és stílusban. Szinte vártam már, hogy ott legyek.

Megközelítés

Budai oldal forgalmas csomópontjához közeli szentély. Bkv szinte a ház előtt tesz le, parkolni most már azért lehet, de pár kört lehet, hogy kell tenni a sikerért. A házat nem lehet eltéveszteni, a pontos instrukciókat telefonon kaptam meg. Nekem gyalog volt a legegyszerűbb és leggyorsabb.

Helyszín

Újszerű épületben, újszerű lakás. Minden patika, teljesen rendben van. Végre nem egy sötét lyuk, hanem egy kellemes kis lakás, a nappaliból beáradó fénnyel. A tett helyszíne matraccal felszerelt, ízlésesen berendezett kis kuckó, célnak tökéletesen megfelel. Fürdőszoba patika, sok tusfürdő, száraz törölközők mindenfele, szájvíz stb.. Isabell nagyon igényes a rendre és tisztaságra.

Hirdető külseje

Ahogy azt már előttem is páran megénekelték, a klasszikus lány a szomszédból Isabell. Nálam majdnem szó szerint érthető. Megérkeztemkor egy mosolygós, szép, formás hölgy fogadott, fekete fehérneműben. Nincs kínos összenézegetés, kb egyből megvan az összhang. Kellemes arc, szép fehér bőr, kerek fenék, tenyérbeillő cicik. Szinte vágyik rá az ember, hogy azonnal megérintse.

Masszázs

A klasszikus masszázsprogram szerinti felállás. Kaptam egy száraz törölközőt, instrukciót a zuhanykabinhoz. Vissza érkezésemkor leheveredtem a matracra, Isabell elugrott kezet mosni és már jött is vissza. Ekkor lekerült róla a még fenn lévő textil és megindult a kellemes program. A matrac előtti nagy tükörből végig szép látványt nyújt. A masszázs gyengéd, mégis frissítő, kellemes technikával, könnyel eltávolítható olajjal. A hátammal kezdtük, majd a lábaimmal folytattuk, közben végig beszélgetés mindenféle dologról, mindennapokról, költözésről, ami éppen eszünkbe jutott. Miután megtörtént a frissítő rész, kértem egy pohár vizet, hogy hidratálhassak, majd jött az erotikus rész.

Kényeztetés

Szóval megfordultam és Isabell rögvest nekiállt a léc felturbózásának. Finom puszikkal és remek testével lepte meg az érzékeny részemet. Kaptam egy kis csúszkát, imádtam amikor kellemes mellei a farkamon siklottak. A hadrendbe állítást finoman kezdi, kezet nem használ csak finom ajkait és játékos kis nyelvét. Eközben ahol érem ott próbálom felfedezni teste minden porcikáját. Selymes bőr, gyönyörű sima punci. Miután a léc készen állt kezével is rásegített az akcióra, majd kértem, hogy elé állhassak, így előttem térdelve folytathatta szuper tevékenységét. Kellemesen csinálja, nem siet. Minden kérésemet teljesítette, majd jött a vég és élveztem ahogy kell. Nem az a klasszikus pornós program, inkább az a minden reggelnek így kellene indulnia verzió. Ezután irány a zuhany. Újabb száraz törölköző, Isabell kérésemre lecsutakolta a hátamról az olajat, tisztálkodás, öltözés és könnyes búcsú.

Elszámolás

A telefonban megbeszélteknek megfelelően, korrekten. A mulatság végén rendeztem a rendezni valót. Abszolút megérte, helyi szokásosnak mondható rózsaszál.

Viktória, felejthetetlen szexpartner

  srác22222

Egyeztetés

Telefonon vettem fel vele a kapcsolatot múlt hét elején. Abszolút korrekt, kedves lány, már pár szóváltás után tudtam, hogy meg kell látogatnom Őt. Tájékoztatott a lehetőségekről, helyszínről, válaszolt a kérdéseimre. Abszolút nem siettetett a telefonban, 4-5 percig beszéltünk. Könnyen elérhető volt számomra, és már első telefonhívásnál konrét címet kaptam!

Megközelítés

Budai oldal, két csomópont között. BKV néhány perc séta, parkolás nehézkes, de az utcában volt egy-két szűk hely. A GPS odavinne, mert így néztem utána az utcának, de én gyalog érkeztem, mert nem messze volt dolgom. A cím egyértelmű. Nem lehet eltéveszteni.

Helyszín

Tökéletes földszíntes garzon lakás, a bejutás diszkrét, a lakás a célnak megfelel.Egy szűk előszoba konyha, onnan nyíló fürdő, és egy szoba a tett helyszíne. Tökéletes helyszín erre a célra, de az egyetemi éveim alatt simán el tudtam volna képzelni egy ilyen kecót.
A szobában kanapé, nagy ágy, tükörs szekrény, ledcsík. Halk zene, félhomály. Egyik legjobb tetthely, ahol valaha jártam. A fürdőben többféle túsfürdő, és kétszer tiszta puha törülközőt kaptam. (Egyetlen negatívum, hogy talán a zuhany alatt nem férnénk el ketten, de talán inkább legközelebb ki kellene próbálni????)

Hirdető külseje

Az új képei mindent elárulnak, korának megfelelő szimpatuikus hölgy. Hazavinném. Nem csak csinos, jó fej, és jó az ágyban, hanem okos, értelmes is. Beszélgettünk is az ottlétem alatt, maimális barátnő feeling. Ezt szeretem, és vélhetően a következő randi még jobb lesz. Egyberészes fekete ruhában fogadott, alatta fekete tanga volt. Ezt kértem.

Action

Néhány perccel korábban érkeztem, de mivel a telefonban rugalmasnak tűnt, ezért a hidegre való tekintettel gondoltam megcsörgetem, hátha mehetek. Így is történt, elnézést kértem, de jelezte, hogy nem probléma. Földszinti lakás, pikk-pakk benn voltam. Már nyílt is az ajtó, és megláttam Őt. Csodálatos, azonnal barátnő feelinget éreztem, mintha haza mentem volna. Puszi puszi, kézfogás, cipő le. Beszéltünk pár szót, és mentem zuhanyozni. Visszatérésem után vízzel kinált, de nem éltem most vele.
Megszabadult a ruhától, elém tárultak a gyönyörű tini lányos mellei (néhány 19-20 éves lány megirigyelné), és megszabadult a bugyitól is. Ott áltunk egymással szemben anyaszült mesztelenül. Itt már elkezdtem feltérképrezni a testét, és apró csókok is csattantak. Az ágyra heveredve én voltam első körben a kezdeményezőbb. Végig pusziltam a testét tetőtől talpig. A melleinél elidőztem, és utána dél felé vettem az irányt. Csini punci fogadott, olyan igazi nyalnivaló fajta. Nyaltam picit előjáték színten, ami szerintem tetszett neki.
Fel voltam izgulva, nagyon vágytam rá, így gumi után nyúltam, és missziben kezdtük óvatosan. Szép lassan kezdtük, aztán egyre fokozódott a tempó. Kis idő elteltével lovaglást kértem. Na ez az, amit mindenképp ki kell próbálni. Azok a cicik...bújt, csókolt...mintha otthon lettem volna. Zárásként megkértem, hogy feküdjön hasra, és így támadtam a puncit. Néhány perc után így ért a vég. Hatalmasat élveztem a gumiba.
Szünetben zuhi, beszélgetés, abszolút jó beszélgető partner, szívesen eltöltenék vele néhány órát egy kávézóban is.
A műásodik menetet franciával kezdtük, hadrendbe állított, és kértem, hogy a kanapén ülve lovagoljon meg. Itt folytatótodd az előző koreográfia azzal, hogy amikor fáradt kértem, hogy támaszkodjon a falnak, és állva dugtunk hátulról. Utána az ágyon folytattuk kutyusban, és a vég missziben ért.
Ezután kicsit hoszabb szünet következett, ami beszélgetéssel telt, de a farkam hamar éledezni kezdetett, és Vikin is látszott, hogy szeretné, ezért franciával hadrendbe állított, és kutyusban szexeltünk. Így csináltuk hosszasan, nem tudtam betelni vele. Itt keményebben adtam neki, és szerintem élvezte ő is. A végén midnenképp az ajkai között szerettem volna elmenni, így a kanapére átülve, elém térdeve végzett ki. A szájában ért a vég.

Elszámolás

Abszolút korrekt, a jelenlegi budai átlag volt a díjazás. Extrákról nem tudok, amit vállal, azt maximálisan telejsítette.

Viktoria, nagyon jó szexpartner

  kissjana82

Egyeztetés

Nagyon könnyen ment. Első hivasom sikeres volt. Gyorsan tudtunk időpontot egyeztetni.

Megközelítés

Autóval mentem, GPS segített. A cím egyértelmű. A parkolás viszont nehéz, még jó, hogy időben érkeztem. Néhány utcával arrébb tudtam megallni.

Helyszín

Portaszolgálatos ingatlan lifttel. Nagyon szép, felujitott vagy új lakás. Ez a zuhanykabinos stílus a kedvencem.
Mindennel felszerelet. Tusfürdő, szájviz, dezodor.
A szoba pont akkor, amekkora kell. Matrac, szék, szekrény,kelkemes fény és illat.

Hirdető külseje

Arc kitakart hirdetés esetén ez mindig izgalmas, milyen lesz a lány.. Most végre kellemes csalódás volt. Amúgy is nekem a vékony, magas, feherbőrű lányok tetszenek. Dorothy pont ilyen. Biztos nem öregíti magát de alig tudom elhinni, hogy 30+
Az első pillanattól kedves, nyitott és mosolygós volt.

Masszázs

Hát ez jó! 😁
Csak én masszíroztam Őt. De ez csak is miattam volt. Ez volt az én kívánságom. De mivel többször is mondta, hogy szereti és tetszik neki így elégedett vagyok ezzel is.

Kényeztetés

Ez az amiért mentem. Kényeztetés, kikapcsolódás.
Mire megfürdetem már meztelen volt és ez tetszett. Ez is arra utalt, hogy nem volt zavarban.
Állva simogattuk egymást (igazi csók nem volt, lehet nem vagyok szimpatikus).
Majd kértem, hogy térdeljen le és úgy franciázzon, hááát az valami isteni volt. Pont mint otthon vagy a caajomnál. Csak akkor használta a kezét ha én is akartam. Nem sietett, nagyon finom volt.
Majd én nyálam orgazmusig.
Pihenőt kért. Majd masszírozza. Lásd fent. Masszázs után újra megnyaltam és újra nagyon tetszett neki.
Ezután előttem térdelve franciázott és lett végem.
Szuper volt!!!!!

Elszámolás

Utólag tettem az asztalra a borítékot.

Viktória, nagyon jó szexpartner

  galapag78

Egyeztetés

Telefonon sikerült őt elérnem. Bár kicsit tartottam töle hogy nem veszi fel, mivel az oldalon épp nem jelezte hogy hívható. De végülis sikerült. Bájos, csilingelő hangon szólt bele a telefonba.
Egyből magával ragadott. Tisztáztuk a virágszálak mértékét, lehetőségeket. Időpontot egyeztettünk. Már ekkor eldöntöttem hogy szeretném jobban megismerni, így hát jelezetm is hogy 2 órát szeretnék maradni.
Semmi akadálya nem volt a kérésemnek...

Megközelítés

Budai oldalon kis bérház, egy kissebb utcában. Én autóval mentem. Parkolás nem okozott gondot, gyorsan találtam helyet. Fizetni a parkolásért senki ne felejtsen el!!
Tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető a helyszín. Van a közelben villamos, de azt hiszem busz járat is...

Helyszín

Budai, nem túl régen épült bérház. A lakás néhány lépcsőfok után könnyen megtalálható. Zavaró, bámészkodó szomszédokat nem láttam, csönd és nyugalom volt.
A lakás: Hát sajátnak is elfogadnám. Ajtón belépve a nappaliban talátam magam ami egyben a konyha és az előszoba is. Izlésesen berendezve, makulátlan tisztaság, semmi zsufoltság, pont jó.
Nappaliból nyilt a fürdő, mely ugyancsak makulátlanúl tiszta. Fürdőkád, mosdó, toalett kombó. Még egy házi inas is helyett kapott, zuhanyzásnál a ruha és a törölköző tárolására pont ideális.
Fürdő mellől nyilik a tetthely, mint minden ez is izlésesen berendezve. Franciaágy, beépített szekrény tükörrel...

Hirdető külseje

A képek őt ábrázolják. Bár nekem a képeken kicsit husibbnak tünt. De kellemes csalódás ért az ajtón belépve, egy gyönyörü vékony tünemény fogadott. Vékony arc, csillogó szemek... Nem is emlékszem milyen ruhában fogadott, annyira elvarázsolt a mosojával.

Action

Miután magamhoz tértem tisztáztuk meddig maradnék és mit szeretnék. Vetkőzés részemről és irány a zsuhany. Hozzá teszem a lakás bármely zugát használhatnánk a vetkőzéshez, nem lenne gondja vele.
Zuhanyozásból visszatérve a szobában az ágy mellett várt teljesen meztelenül. Simogatások, puszik, majd csókok amik átmentek nyelves csókba, volt a fogadtatás.
Leheveredtük mindketten az ágyra és ott folytattuk. Majd elindultam csókjaimmal felfedezni a testét... Nyakát... tovább melleit... Édes picike, de nagyon jól izgatható melleket fedeztem fel.
Mideközben ő simogatott és halk szuszogást hallottam töle. És elérkeztem a vándorutam legédesebb kéjbarlangocskájához. Isteni finom puncival rendelkezik, és nagyon szereti ha kényeztetik.
Néhány perc ténykedésem, nyelvleckém és némi újjas segitség után remegve sikerül a csúcsra juttatnom őt. Némi közös pihenő, mely csókokkal telt, ő vette át az irányítást.
Nem teketóriázott elkapta az ezredest, és istenien kezedett kényezetetni. De nem akartam hogy túl hamar végem legyen, kértem egy kis szünetet. Hozzámbújt simogatott míg kissé lenyugodtak a kedélyek, majd ismét
elkapott. Itt már nem volt szünet, nem kegyelmezett, kivégzett! Sajnos, nem a édes pici szájában lett végem, de így is pár percig kapkodtam a levegőt, azt se tudtam hol vagyok épp.
Majd, mindketten elmentünk a fürdőbe felszámolni a romokat. Szobába visszatérve az ágyon egymás karjaiban csókok közepette, némi beszélgetéssel egyetemben, hangolódtunk a követekező menetre...
Most sem kellett kérni, mondani mit szeretne az ember fia. Egy szempillantás alatt az ajkai között volt az ezredes... Itt már azért nem hagytam magam kivégezeni, védőfelszerelést kértem.
Kértem, hogy lovagoljon meg, had gyönyörködjem közben anygyali arcában. Semmi ellenvetése nem volt, nyeregbe pattant, és így végzett ki. Néhány percig hagyott lenyugodni, hozzámbújt, csokolóztunk, majd romeltakarítás.
Még hozzám bújt, jót beszélgettünk a maradék időben.

Elszámolás

Elszámolás diszkért, korrekt. A bövebb infoban megadott virágszálak a nappaliban az asztalon landoltak megérkezésemkor. De távozásomkor még nem kerültek vázába. :D

Viktória, jó szexpartner

  Gluglu69

Egyeztetés

Viki képei már korábban felkeltették figyelmemet, majd miután láttam a zöld jelzést, hívtam. Egyből felvette, rugalmasan megbeszéltünk egy közeli találkát. Kérte, ha odaérek csörgessem meg, még pár percet kért és mehettem.

Megközelítés

A parkolás a közelben megoldható, de fizetős, BKV számos lehetőséget kínál. Könnyen megközelíthető, forgalmas környék.

Helyszín

A helyszín egy modernebb társasház lakása, nem lehet több 5 évesnél. Minden patyolat tiszta, Viki rend mániás, a jó értelemben. A hatalmas nappaliban csak megbeszéltük a dolgokat, majd elmentem fürdeni, kaptam egy puha törölközőt. A szobában halk zene és gyertyafény fogadott, meg persze Viktória a hatalmas franciaágyon.

Hirdető külseje

Az ajtón belépve tudtam, hogy jó helyen járok. Viki gyönyörű fiatal lány, kedves mosolyával segít feloldani a feszültséget. Gyönyörű arcáról nehéz levenni a tekintetet. Formás szép mellei csábítóak, igazán vonzó ifjú hölgy.

Masszázs

Még kategória váltás előtt voltam nála, masszázsa kellemes, érezni hogy tanulta, inkább gyengéden relaxáló, mint átgyúrós fajta.

Kényeztetés

A fürdőből kilêpve egy istennő fogadott, lágyan simogatott és csókolt. Nagyon jó volt vele csókolózni, gyengéd nyelves és szájrapuszik. Megkért, hogy feküdjek le, majd egy igazán gyengéden kényeztető lassú barátnős franciában részesültem. Eleinte csak csókolgatta a makkot, majd lassan végignyalta a szerszámom fel és le lágyan és hosszan. Igen kellemes volt, de szerettem volna én is megkóstolni, 69re váltottunk és egy csodás orgazmussal ajándékozott meg. Viki nagyon finom, puncija nagyon jól reagált a kényeztetésre. Pacival kezdtünk így élvezhettem gyönyörű melleit, majd misszire váltottunk és hamarosan így lett végem. Igen szűk, de rendkívül kellemesen használja hüvelyi izmait, csodálatosan gyengéd szerető. Megengedte hogy kiélhessem rajta masszázs tehetségtelenségem, állítása szerint nem volt rossz. Finom benyúlásokat is megengedett, majd megfordult és egymáshoz bújva csókolóztunk. Ismét érezni szerettem volna finom kelyhét, így testét végigcsókolva délre tartottam. Kényeztetésemet újból siker koronázta, csodás érzés volt érezni, ahogy ez a fiatal lány elélvez a karjaimban. A második körben kutyussal kezdtünk, majd picit szemből, végül ismét hátulról és így lett végem. Picit felfrissítettük magunkat a fürdőben, majd egymás mellé heveredve beszélgettünk. Viki jó beszélgetőpartner, közben simogattuk és csókokkal becéztük egymást. Kedvet kaptunk egy újabb szeretkezésre, Viki ismét gyengéden kényeztetett ajkaival, technikáját tanítani lehetne. Ismét kutyusban kezdtünk, ekkor már kissé hevesebben csattant ölünk egymásnak. Lassan lejár minden jó dolog ideje, még egy gyors tusolás. Búcsúzás alatt megbeszéltük, hogy még biztosan találkozunk. Ajándékom az asztalra helyeztem, majd Viki egy szájrapusszival búcsút vett tőlem.

Elszámolás

Búcsúzáskor adtam át neki, extrákról nem tudok. Viktória különleges, gyengéd szerető, mintha egy régi barátnőjével találkozna az ember.

Viktória, nagyon jó szexpartner

  dgab

Egyeztetés

Viki egy szemre való teremtés, adatlapjára és a csinos fotóira nem rég bukkantam rá, tetszett, nagyon, amit láttam és amit olvastam róla. Privátban írtam rá és kezdtünk levelezni, amely során mindig kedves, minden igényt kielégítő válaszokat kaptam tőle.
Ahogy telt az idő egyre csak jobban és még jobban szerettem volna meglátogatni, de az egyeztetés részemről nem volt azért olyan zökkenőmentes. A beszámolóm a pár héttel korábbi márciusi randink eseményeiről szól.
Amikor láttam, hogy hogyan alakul a szabad időm, telefont ragadtam, de természetesen tettem ezt úgy, hogy figyelembe vettem Viki megkeresésre irányuló tanácsait, azaz, akkor célszerű őt hívni, amikor jelzi, hogy most hívható. Az első próbálkozásom sikerrel is járt és egy nagyon kedves, mosolygós hangú, angyali leányzó köszöntött a vonal másik végén. Telefonos nincsen, Viki saját maga kezeli a hívásokat, így közvetlenül vele lehet a randit megbeszélni, ami valljuk be tényleg a legjobb dolog, hiszen mindenki szeretne a leendő randi partnerével előzőleg telefonon is beszélni.
Szerencsémre Vikinek is megfelelt az általam javasolt randi időpont, amit a telefonunk után VTR-en kétszer is megerősítettem…ezt Viki tudja, hogy miért, de ez maradjon is a mi titkunk ;)

Megközelítés

Viki a randinkon említette, hogy rövidesen költözni fog, de a kerület marad, csak egy nagyobb és szebb lakásba költözik, ami azóta már elvileg meg is történhetett, ezért a helyszínleírásom még a korábbi helyszínre és lakásra vonatkozik, ahol ténylegesen a találkozónk történt.

II.-ik kerület nevezetes csomópontjához nagyon közel. Tömegközlekedéssel hibátlan a megközelítés, a körúti és a budai rakparti villamos csak néhány perci távolságra van, viszont autóval azért már jóval neccesebb, persze nem a megközelítés, itt igazából már a parkolásra gondolok.

Helyszín

Egy több emeletes, régebbi épület földszinti kis lakásában fogadja Viki a vendégeit.
A ház régebbi kivitel, de nagyon egyben van, úgy, mint ahogy a kis garzonszerű lakás is, ahol Vikivel voltam. Tipikus kollégiumi feeling jellemzi a lakást. A bejárattól egy keskenyebb előtérbe jutunk, onnan jobbra van egy picike konyha és mellette a fürdő, ezek tolóajtóval vannak elválasztva egymástól. Itt picit szűkösebbek a mozgásterek, de a nappali viszont annyival tágasabb. Elegáns és tiszta randi helyszín, tökéletes és mindenben megfelel egy kis huncutkodásra.
A szobába belépve jobbra a sarokban egy nagy és kényelmes ágy fogadott, talán még három személy is könnyedén elférne rajta, az ágy melletti falnál egy tükrös szekrény és az ággyal szemben lévő szoba falánál pedig egy kanapé található, ide lehet a ruhákat lepakolni.
A kanapé mellet volt egy kis asztalka, rajta egy piros rózsa maci… nagyon tetszett nekem, Viki engedélyével kézbe is vehettem, ilyen még úgysem volt a kezemben…na mindegy ez szubjektív élmény volt, csak leírtam :)
A fürdő is aprócska, üvegfalas zuhanyzós, a vízzel azért óvatosan kell bánni, pici a hely és nehogy kicsapjuk. Kellékeket tekintve több tusfürdő, szájvíz is rendelkezésre állt, mindent megtaláltam, nem éreztem semminek a hiányát.

Hirdető külseje

Viki fotói nagyon csábítók, az arcát ugye nem láthatjuk rajtuk, de a fotók engem teljesen meggyőztek, azonban bevallom nagyon kíváncsian vártam az élő találkozást, milyen is lesz valójában. Igazából minden várakozásomat felülmúlta a találkozás, Viki élőben is teljesen megegyezik a fotón látott formás alkatú Hölggyel, sőt élőben még szebb.
Magas, karcsú, tényleg homokóra alkatú szexis leányzó hosszúkás formás combokkal és ami igazából kitűnik, hogy Viki tényleg teljesen fehér bőrű. Pár tetoválása ugyan van, ezt az adatlapján is jelzi, de ezek egyáltalán nem zavarók.
Öröm volt ránézni, az első pillanattól kezdve mosolygós és vendégszerető volt. Nagyon szép arcú, kedves, igazi Nő, erős erotikus kisugárzással és mindehhez a csábító mosolya és a szép szemecskéi…hát bizony első pillantásra el tudja csavarni a férfiak fejét.
Cicijei szépen ívelt, formás tenyérbe illő keblek, nem olyan nagyok, az alkatához mérten tökéletes méretűek. Mint ahogy már írtam, tényleg szép homokóra alkata van, kecses dereka és formás kerek markolni való popsija. A haja festett vöröses tónusú, a fehér bőréhez és a csinos arcához nagyon jól passzolt, kevés sminket viselt, pici szájfényt, de szerintem nem is kell több, szépsége a természetéből adódik. A fogadó ruciját tekintve most picit bajban vagyok, mert érkezésemkor a kapunyitó rendetlenkedett és nem tudtam a kapun bejutni, ezért Viki lejött elém és beengedett. Így a kapuban láttam meg őt először egy lezser, de annál csábítóbb melegítő szettben, amit gyorsan magára kapott, fehérneműben azért mégsem akart elém jönni… ;)

Action

Miután Viki a kapun beengedett csak pár lépcsőfokot kellett mennünk és máris a lakásnál voltunk.
Körbevezetett a kis lakásban, tetszett minden, de a vendéglátóm sokkal jobban, ugyanis Viki pillanatok alatt le is vette a ruháit és fehérneműben, bugyiban - melltartóban pózolt nekem tovább. Csoda szép látvány volt, nagyon tetszett mindene, közben megmutatta hová pakolhatom a cuccaimat, majd egy kötetlen, kedves ismerkedő beszélgetésbe kezdtünk. Cuki mosolygós lány az első perctől kezdve szerintem nagyon jól egymásra hangolódtunk, kedélyesen cseverésztünk közben levetettem a gönceimet, majd a kapott törcsimmel azért csak elmentem tusolni is :)
Mikor visszaértem a szobába Viki már Éva kosztümben várt. Elnézést kért és még egy másodpercre kiszaladt ő is a fürdőbe, de nem hagyott sokáig magamra, jött is azonnal vissza. Nagy-nagy mosollyal az arcunkon az ágy mellett még álló helyzetben lassan összeölelkeztünk és simogatni kezdtük egymást.
Nem estünk rögtön egymásnak, szerintem ez így volt a tökéletes, lassan ízlelgettük apró puszikkal, simogatásokkal egymás testét, izgalmas volt nagyon a szituáció, nagyon élveztem. Minden alkalommal, amikor a tekintetünk összetalálkozott kedvesen egymásra mosolyogtunk, incselkedtünk, majd a folyamatos puszik, amiket Viki arcára, nyakára és a cicijeire adtam ekkor már az ajkai felé koncentrálódtak, amiket ő is nagyon kedvesen viszonzott és pár pillanatot követően már izgató kellemes csókokkal kedveskedtünk egymásnak.
Közösen döntöttünk, hogy huppanjunk az ágyra, Viki a hátára feküdt én pedig szorosan hozzá bújtam. Folytattuk a finom nyelves csókokat, közben a formás kebleit masszíroztam az éppen felszabadult kezemmel, ami nem sokkal később automatikusan Viki combjai közé csúszott. Éreztem, hogy forró már a puncija, kifejezetten izgató volt, fülébe súgva megkérdeztem, hogy elfogadja-e a kényeztetésemet, amire egy mosolygós igenlő választ kaptam.
Pár csókot követően Viki cicijeit vettem újból a számba, felváltva kényeztettem őket, bal kezem ez idő alatt mindvégig a combjai között volt. Hófehér selymes bőrét élmény volt puszilgatni, igyekeztem is minél több területet felkutatni a testén, közben haladtam lassan egyre csak lejjebb, míg a combjai közé nem jutottam.
Kezdetben lassan próbáltam Viki kedvére tenni, majd ahogy éreztem tőle a visszajelzést, úgy szorgalmaztam én is a nyelvem játékát. Csodás élmény volt kényeztetni a punciját, bejártam nyelvemmel minden pontját, nagyon finom volt. Viki reakciói is arra utaltak, hogy nagyon élvezi, hosszú percekig voltam elbújva ölelő combjai között, amelyek a kényeztetésem végére a két fülem mellett már izgatottan remegtek, de a csúcsot mégsem sikerült elérni, arra kellett volna még talán egy picivel több idő.
Viki aztán felült hálásan megköszönte a kényeztetésemet, majd mondta, hogy most ő szeretne nekem kedveskedni.
Váltottuk pár finom nyelves csókot, majd végül a hátamra feküdtem. Viki hozzám bújt rengeteg puszit adott az arcomra, nyakamra, mellkasomra, aztán a jobb oldalamra fordult és az ágyékom felé haladva osztogatta a testem minden pontjára a cuppanósokat.
Kerek popsija ebben a pózban nagyon jól kézre esett, sokat nem is tétlenkedtem, végig simítottam a csodás félgömbjeit, majd a combjai közé nyúlva a punciját kényeztettem.
Ezalatt Viki ajkait és pajkos nyelvét már a zacsimon éreztem, felemelő érzés volt. Finoman nyalogatni és szopogatni kezdte a golyóimat, bal kezével a farkamat lassan, ritmikusan masszírozva. Intenzív és erős ingerek öntötték el az altestemet, hamar megmerevedtem attól, amit csinált velem. Ezt Viki persze érzékelte és a zacsim szuper kényeztetése után a hímtagommal kezdett foglalatoskodni.
Nézegette, simogatta, puszilgatta…nagyon-nagyon élveztem és tetszett, ahogy bánik vele. A finom puszik után nyelvével többször végig nyalta fel és le, majd mikor újra felért a végéhez, akkor lassan bekapta és gyengéden szopni kezdte. Olyan forróság öntött el az ajkai fogságában, hogy azt hittem rövid időn belül el is fogok durranni, de szerencsémre nem így történt és talán Viki sem akarta, hogy hamar végem legyen. Lassan és érzékien szopizott isteni élmény volt, de a póz nem volt alkalmas arra, hogy szemkontakt is legyen közöttünk, viszont olyan finoman csinálta, hogy ez akkor eszembe sem jutott.
A forró ajkai változatosan kényeztettek, volt, amikor csak a nyelve játékát éreztem, ekkor finoman nyalogatta a farkam szárát egészen a tetejétől le az aljáig, majd onnan vissza. Amikor lent járt a nyelve, akkor természetesen a zacsi és a golyók sem maradtak ki, majd a tetejére érve a makkomat masszírozta körbe a nyelvével. Ezután gyengéden újra bekapta és barátnősen franciázott tovább. Szédítően kellemes élmény volt, órákon keresztül is eltudtam volna viselni, feltéve, ha bírom, de Viki is nagyon jól ráérzett és továbblépett, megkérdezte, hogy jöhet-e a gumi. Ha tovább szopizott volna, akkor biztosan végem van és nincsen szex, amit nem akartam, és már jött is a védelem.
Viki bontotta ki és tette fel nekem, majd a fekvő pózomat kihasználva jobb lábát áttette az ágyékom felett, a puncijához igazította a farkamat és nagyon lassan rácsúszott. És ekkor alig hittem, amit éreztem, Kislányosan szűk odabent ez a leányzó, csodálatos érzés volt, puncija szűk, forró és feszes, lassan centiről centire jutottam csak egyre beljebb.
Mikor aztán teljesen becsúsztam Viki rám hajolt, összebújtunk és egy lassú mozgású nagyon kellemes lovaglással indított. Csípőjével finoman hullámzott rajtam, csókoltuk, simogattuk egymást a szex közben, majd Viki a nyakamba bújt erotikusan a fülembe sóhajtott és csípője egyre gyorsabb ütemű mozgásra váltott.
A tempót növelve izgalmas pacizás kerekedett ki a mozgásából, közben átkaroltam a derekát, szánkat összetapasztottuk és fincsi csókokba merülve szexeltünk tempós ütemben tovább. Eszméletlen jó volt ez a póz, összhangban mozogtunk, jól eltaláltuk a ritmust, nagyon élveztem vele a szexet. Miután Viki tempósan kimozogta magát rajtam, felegyenesedett mélyen beleült az ölembe és csípőjének lassú egyenletes körkörös mozgásával növelte tovább bennem az élvezetet. Itt a csodás érzések mellett Viki látványa is szenzációs volt, azonban ekkor nagyon távol került tőlem, ezért nem sokkal később én is felültem és összeölelkeztünk, váltottunk pár csókot, majd egyszerre visszadőltünk az ágyra és Viki újra belendült.
Combjaival a csípőmet körbefogva csattogósan meglovagolt, mozgásával végig a csúcsponton tartott. Kezdtem is lassan érezni, hogy ezt a tempót nagyon sokáig már nem fogom bírni, de olyan jó volt, hogy pózt váltani mégsem akartam. Viki viszont nem lassított, rám dőlt, és gyors hullámzó csípőmozgással a célegyenesbe repített. A végére egy lendületes és élvezetes vágta lett a jutalmam, amivel szó szerint ki is végzett, a szűk puncijának szorításában nagyot élveztem a gumiba. Viki nem pattant le rólam rögtön az aktus végén, hosszasan élveztem levezető finom ritmikus csípőmozgását, majd csak ezután váltunk szét.
Gumi le, majd tisztogatás és azt követően, még a fennmaradó rövidke időmet az ágyon egymás mellett összebújva beszélgetéssel töltöttük el.

Elszámolás

A végén történt az elszámolás, pedig az eszemben volt, hogy ez az első találkozásunk és talán a randink elején kellene rendezni, de olyan jó kis beszélgetésbe kezdtünk, s majd csaptunk bele az annál izgalmasabb dolgokba, hogy végül is a végére maradt az ajándékozásom. Ami a megbeszélteknek megfelelően zajlott, teljesen megérte a számomra.

Viktoria, nagyon jó szexpartner

  uhb

Egyeztetés

Telefonon próbálkoztam, nem állítom, ogy elsőre sikerült, de próbálkozásom meghozta gyümölcsét. Sajnos az első időpont opció nem volt megfelelő, ezért aztán egy későbbi időpontot beszéltünk meg, ami szintén változott, de mikor felhívtam, hogy bocsi de nem lesz jó amit megbeszéltünk sikerült egy közelebbi időpontot találni ami már tuti volt. Ez viszont azonnali indulásra kéztetett így startoltam is.

Megközelítés

Parkoláshoz a közelben ismert Plázát érdemes igénybe venni, ha valaki nem a parkolóhely keresgélésével akarja huzni az időt.
A parkolótól, kb. 5 perc séta és már az tetthelyen is vagy. Szokásos, onnan telefonálsz és kapod az instrukciókat, nem bonyolult a bejutás.

Helyszín

Kedves üdvözlő puszik után tetthely megmutatása, szekrényen tükör, francia alkalmatosság, ruhainas. Tiszta törcsi a kézben, irány a fűrdő.
A fürdőben minden van a mi szükséges, 2-3 választható tusfürdő és szájvízhez is ott a pohár.

Hirdető külseje

Miután nyilik az ajtó, kellemes meglepetésben részesülsz, hisz arc nélkül hírdet, így ez ott derül ki, de nem kell aggódni.
Az első pillanatban lehetett látni, hogy a képek nem hazudnak, így aki arra számít ami a fotokon van, nem csalódik.
Iza kedves lány, akivel beszélgetni is lehet. Melleiről nem könnnyű levenni a tekinteted, de a kelyhe is igazán szépséges.
Feszes popsi, simogatásra invitáló mellek.

Action

Iza, nem nyomul, jól alkalmazkodik a vendéghez, igyekszik kedvében járni, Én egy masszázzsal egybekötött programot vettem igénybe.
Mint már említettem egy masszázst is igényeltem, mely pici ráhangolodásnak is ideális kellemesen massziroz. Ebből némi kölcsönös kényeztetés alakult ki, majd miután ténykedésem eredményt hozott és már jelezte, ő kellő állapotban van forduljon a kocka. Ő is megtette amit igényeltem, melyben nem voltak extrém kívánságok, utána megtalálva amegfelelő pózt nem hagytam félbe a dolgot és volt eredménye...
Iza állítása szerint ő is élvezte a dolgot, remélem, mert kitőrő megnyilvánulás nem volt, de azért voltak pozitiv visszajelzések.

Elszámolás

Előre rendeztem az átlagos rózsaszálakat, extra tudtommal nincs, kedvesség van.

Viktoria, nagyon jó szexpartner

  xtreme

Egyeztetés

Reggel szerveztem a délutánomat és hívtam rögtön felvette. Tudtunk egyeztetni délutánra időpontot.

Megközelítés

A XI. kerület egy csendesebb részén. Az Alletől nem messze, így villamos, busz metro is használható közelségben van. Autóval inkább az Alle parkoló tűnik biztosnak az utca parkolással szemben. A cím pontos, a GPS odatalál. Könnyű és egyszerű a bejutás.

Helyszín

A lakás felújított, így a fürdő is szép, tiszta, roskadoznak a polcok a tusfürdőktől. A szobában hatalmas franciaágy, székek a pakoláshoz.

Hirdető külseje

Egy filigrán szőke nő fogadott, kétrészes fekete fehérneműben. A képekhez képes soványabbnak tűnik, kellemes pici cicik, kedves arc.

Action

A szobában lepakoltam, majd levetkőztem, az asztalkára tettem a rózsaszálakat, megkaptam a törölközőmet. A logisztikai kényszerpihenőt simizéssel töltöttem ki, ami jó alapnak bizonyult. Sikerült bejutni a fürdőszobába és felfrissülni. A szobába vezetés közben csodálhattam csupasz partnernőmet, kellemes meglepetés volt. Visszatérve a szobába még egyeztettük a programot. Sajnos kénytelen voltam közölni, hogy mostanában olyan vagyok, mint a lágy tojás - 3 perc és kész. Ezzel a kijelentésemmel sikerült egy kisebb megdöbbenést okozni és nevetést csalni a beszélgetésbe. Én kezdtem a kényeztetést, nagyon finom volt. Orális kényeztetés közben próbáltam a kezeimmel minél több örömöt okozni és fokozni a hatást. Én nagyon élvezetem, finom punci, kellemes cicik és bimbók. Kb. félidőben erőteljes izom összehúzódásokkal adta tudtomra, hogy csúcsra jutott. Nekem erre szükségem van a lelki kielégüléshez, neki is jól esett. Most én kerültem a hátamra és ő mutatta be a tudományát. Nagyon finoman ingerelt, ami nagyon jól esett. Cicik csiklandozták a testemet és mozgás közben el-elakadtak az egyre meredező barátomba. Néha néha kézzel meg kellett igazítani, hogy a következő körben feltétlen elakadjon. Partnerem nagyon körültekintően és finoman bánt velem, hogy minél tovább élvezhessem társaságát. Mivel a barátom egyre csak meredezett, így az az ötlet támadt, hogy további próbákhoz be kell öltöztetni. Sajnos mostanában megviseli a merevedésemet a gumi, így egy kis orális rásegítést kaptam. Én már az aktusra gondoltam, mire ő felajánlotta, hogy meglovagol, jó volt az összhang. Nyeregbe pattant és a barátom is próbált a helyére kerülni. Kellemesen szűk, meleg helyre kerültem. Finoman lovagolt, hogy ne végezzen velem, de szerintem nem sokkal léptem át a lágytojás idejét, így lett végem. Várt, hogy nem azonnal ugorjon le rólam, így kellemes baráti feelinget nyújtott itt is. Eltávolítottuk a vegyvédelmi felszerelést és megtörölgettük. Majd mellém térdelt és még pár percig simiztünk, mindent amit elértünk. Majd rövid tisztálkodás, öltözés és fájó búcsú.

Elszámolás

A telefonban és a bővebb infóban szereplő összeg nem változik a későbbiekben sem. Én az elején szeretem rendezni, most is ezt tettem.

Viktória, jó szexpartner

  RockYss

Egyeztetés

Telefonon hívtam, mikor jelezte, hogy elérhető, egyből fel is vette. Kellemes, vidám hangú lány szólt bele a telefonba. Minden fontosat megbeszéltünk és lefixáltuk a randit aznap délutánra.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel utaztam a helyre, nem nehéz odatalálni, több járat is van arra felé, utána pár perc séta, és meg is érkezni.

Helyszín

A lakás nagyon rendezett, tiszta. A nappaliban is el lehetett volna lenni (talán legközelebb :D). A fürdőben is letisztultság jellemző, tusfürdőből nagy választék, szájvíz. A hálóban nagy ágy kényelmes matraccal, párnákkal.

Hirdető külseje

A képekhez képest nincs nagy eltérés, csak a retus. Szép fehér bőrű lány, pici formás cicik. Az arca is szép.

Action

A helyszínre való megérkezéskor hívtam, egyéből felvette és kaptam az instrukciókat a bejutáshoz. A lakáshoz érve már nyitotta az ajtót. Az ajtó mögött bújt el, lévén már elég kevés ruhadarab volt rajta :) aminek örültem, mert kevesebbet kell majd lehámozni róla. Az ajtó zárás után puszi puszi, kis csevegés, amíg ruháimat levetem és irányba veszem a fürdőt.
Nagy kád található bent, valamint a tisztálkodáshoz van elégséges számú tusfürdő, szájvíz, törülköző.

Visszatértem a nappaliba, ahol vendéglátóm meztelenül várt rám, és beszéltük, hogy hol legyünk, a hálóban vagy a nappaliban és használjuk a kanapét. Végül a hálót választottam, Viki mutatta az utat. Mielőtt leheveredtünk volna, elkezdtünk csókokat váltani, amik szájra puszik voltak, valamint simogatni egymást. A melleinél elidőztem kicsit, utána ledőltünk az ágyra. Cseverésztünk, közben simogattam szép fehér bőrét, melleit, majd délnek vettem az irányt. Előbb az ujjaim felfedezték a kéjbarlangot, ahová hamarosan a szám is tett látogatást, és elkezdtem nyalni. Nagyon szép és picike puncija van. Úgy láttam, ténykedésemnek volt eredménye, ezután csere.

Én feküdtem hanyatt, és ő kezdett el foglalkozni a velem egykorúval. Finoman, bő nyállal dolgozott rajtam, és egész hamar fel is állította a farkam. Néhány perc után visszakértem magam a puncijához, és ismét nyaltam kicsit. Nagyon szép puncija van Vikinek, szép látványt nyújtott, ahogy előttem fekszik, közben a ciciket simogatom, majd vissza az én kényeztetésemhez, amikor én kértem. Abszolút alkalmazkodott ahhoz, hogy én mit hogyan szeretnék és készségesen teljesítette is.

Miután keményre varázsolt ajkaival, missziben kezdtünk. Lassan hatoltam be, ekkor éreztem meg puncija szorítását. Fokozatosan növeltem a tempót, közben előre hajoltam néhány szájra puszira valamint a melleinek simogatásához. Halk hanghatásokkal jelezte felém, hogy ő is élvezi. Szemei csukva voltak, saját gyönyörére koncentrált. Aztán ahogy növeltem a tempót, nem kellett sok idő, el is mentem, nem lehetett tovább bírni abban a szűk punciban. Kicsusszantam belőle és kaptam törlőkendőt, és ledőltem mellé az ágyon. Kértem, hogy csússzon közelebb hozzám, hogy még simogathassam testét és markolhassam cicijeit. Így is tett egyből. Inkább én voltam a kezdeményező a randink alatt, ha kértem valamit, azt viszont egyből jött és csinálta.

A második menet elmaradt, időbe már nem fért bele, ezért a maradék időben beszélgettünk, közben én még simogattam testét, cickóit, és néhány szájra puszit váltottunk, aztán elkezdtem öltözni. Amíg öltöztem, a lejárt mosógépből elkezdte kiszedni a ruhát. Kértem és kaptam a korábban megbeszélt pohár vizet, majd puszi-puszi és utamnak indultam.

Elszámolás

Extrát nem vettem igénybe, a telefonban előre megbeszélt rózsaszálakat egy borítékba helyezve, a konyhapultra tettem le a randi elején, végig ott is maradt, nem került szóba a randi alatt.

Viktória, jó szexpartner

  vajaskenyer

Egyeztetés

Az egyeztetés gördülékenyen ment, akkor hívtam, amikor jelezte, hogy elérhető. Másnapra sikerült megbeszélni.
Picit nyomi vagyok, már telefonáláskor izgulok, de Viktória hangja is nagyon kedves, nyugalmat áraszt, szóval neki hála viszonylag hamar sikerült megfogalmaznom értelmes mondatokat is :)

Megközelítés

Odatálálni is egyszerű, a ház előtt is volt szabad parkoló, de a szomszéd kisutcában is lett volna bőven hely.

Helyszín

Viszonylag új építésű házban tiszta, szép kis lakás és a fürdő felszerélére sem lehet panasz. A szobában halk háttér zene szólt, gyertyák égtek, romantikus félhomály de nincs túlsötétíve.

Hirdető külseje

Viktória nekem nagyon tetszik, vonzó nagyon kedves intelligens lány, kedvenc testrészt nem is tudnék kiemelni. Imádtam mindenét!

Action

Érkezés után csevegtünk kicsit, nagyon feszült voltam, kellett egy kis idő, de hamar ráébredtem, hogy Viktóriánál jó helyen vagyok. Gyors zuhany után a következő emlékem, hogy egymással szemben állva összesimulva simogatva fedezzük fel egymás testét közben az arcra/nyakra adott puszik csókká fokozódtak. Aztán irány az ágy, nem siettetett, haladhattam az én lassan oldódó tempómban. simogattam puszilgattam ismerkedősen, mintha az új barátnőm lenne, és persze viszonzást is kaptam.
A cici kényeztetést soha nem untam volna meg, de aztán mégiscsak a combjai közé kívánkoztam és ott folytattam az ismerkedést. Nem tartom magam a francia nyelv mesterének, de Viktória teste tudatta velem, hogy jó úton járok, szóval képtelen voltam abbahagyni, aminek meg is lett a gyümölcse. Viktória arcát már a találkozásunkkor is szépnek találtam, de amikor élvez, hát arra nem találok szavakat. Pici pihenő után jöhetett a csere, Ő vett kezelésbe engem. Nagyon élveztem ahogy a szájába vesz és kényeztet. Természetesen itt nem a gyorsan kivégzős szopás a jellemző, de féltem, hogy így is túl hamar végem lesz, ezért inkább gyorsan gumit kértem, gondoltam majd az kicsit lelassít. Lovaglást kértem, és már nem is akartam tovább variálni. Az érzés, Viktória gyönyörű testének látványa, a gravitációval makacsul dacoló cicik, az impulzusok amik finom puha bőre érintésével kaptam, néhány perc alatt elrepítettek. Szerintem kellett jónéhány perc mire meg tudtam szólalni egyáltalán. Tisztálkodás után egymást simogatva beszélgettünk amíg kipihegtük magunkat, és összeszedtem magam a következő körre.
Miután mindketten túl voltunk a fürdő látogatáson, én megint ellenállhatatlan vágyat éreztem egy kis nyalakodásra. Aztán missziben folytattuk, majd hátulról kutyusban szerettem volna, végül megint lovaglást kértem. Sajnos átestem a ló túloldalára és már nem tudtam elélvezni, de Viktória minden megtett. Bevetette a csodálatos francia tudását is. Ettől függetlenül szuper együttlét volt.

Elszámolás

Amit telefonon beszéltünk, az úgy is volt. Végén letettem az asztalra. Fél mondat esett csak az anyagiakról, így nem volt illuzió romboló a tranzakció :)

Viktória, jó szexpartner

  viralovits

Egyeztetés

Telefonon hívtam, amikor ki volt írva, hogy hívható. Fel is vette hamar, hangja megnyugtató volt, kedves és a kommunikációs bénázásaimat hamar vicceskedésbe terelte. Számos alkalommal már a hang alapján eldöntöm, hogy köszönöm szépen, nem megyek az adott hölgyhöz, de itt ennek pont az ellenkezője történt: biztos voltam benne, hogy ide el kell mennem. Másnapra beszéltünk meg egy időpontot.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel plusz némi gyaloglással könnyen elérhető, parkolásra kell időt szánni, de megoldható. Közel a Duna, a külkapcsolatok, bv intézet, van itt minden. A címet telefonban megadta, nem lehet eltéveszteni. Régebbi bérház, de amennyit láttam belőle, világos, takaros. A kaputelefon ugyan pont nem működött, de ezt könnyen áthidalta vendéglátóm.

Helyszín

Egészen pici kis lakáska, inkább amolyan koliszoba, pici konyhával, amin át közelíthető meg az ugyancsak pici fürdőszoba. Utóbbiban néha komoly manővereket kell végrehajtani a testi épség és a vízmentes padló megőrzése érdekében, de kihívásként értékeltem a helyzetet és sikerrel vettem az akadályt. Egyébként mindenhol tisztaság, friss törülköző, semleges illatú tusfürdő, dezodor, szájvíz, kis műanyag poharak, ami kell. Az egyetlen szobában egy kanapé, egy franciaágy, valamint egy tükrös gardróbszekrény. Tényleg olyan, mintha belógott volna az ember a koliba a kiszemelt csajhoz.

Hirdető külseje

A képek annyiban csalókák, hogy eggyel vékonyabb, nyúlánkabb alkatú hölgyet sejtetnek, azonban ezen kívül a valóság mindenben teljes mértékben megfelel az elvárásoknak. Finom bőr, kedves arc, kellemes homokóra alak, amin kifejezetten ki kell emelni a pompás és kerek feneket, valamint a tényleg perfekt melleket. Utóbbiakkal Viktória is teljes mértékben elégedett és meg tudom érteni: mind méretüket, alakjukat, rugalmasságukat, illetve keménységüket tekintve adják azt, amitől az emberfira órákon át csak a kezében tartaná őket. Finom, jól reagáló punci, kézreeső boka. Pici pocak van, de ez sem von le semmit az összhatásból, pláne, hogy én sem sixpack-kel érkeztem. A képek talán egy hűvösebb hölgyet sejtetnek, a valóság viszont egy melegséget, kedvességet árasztó személyiség, akivel jó egy helyen lenni. Pláne benne, lásd lejjebb.

Action

A zuhanyzásom után elugrott gyorsan kezet mosni, de ekkor már meztelen volt. Amikor visszatért, finom, de nem nyelves csókokkal és simogatásokkal kezdtük, állva. Lágy és nyugtató zene szólt, ami meghatározta az én hangulatomat is, így lassan pörögtek fel az események. Pusziltam finom bőrét, fogtam a fenekeét, aztán megfordítottam nekem háttal és melleivel ismerkedtem így, kezembe véve őket. Javaslatára az ágyon folytattuk, ahol némi ölelkezős csókolgatás után úgy helyezkedtem, hogy ő is értse: szeretném, ha a szájába venné nemes testrészemet. Én hanyatt fekve, ő mellém térdelve, pucsítva kezdett bele ebbe a tevékenységbe, amit kiválóan művelt. Nem volt pornós, nem volt tocsogós, nyáladzós, cuppogatós, ellenben valóban olyan finoman, mégis határozottan csinálta, hogy szememet lecsukva tudtam élvezni, nem kellett hozzá semmilyen vizuális inger. Persze azért nem hagytam ki ezt sem, illetve közben a melleit vagy fenekét markoltam, illetve a puncit simogattam. Még mindig eléggé lassú voltam a zene hatására, ezt meg is jegyeztem neki. Amikor megemlítettem, hogy pl. mulatósra biztos másként mennének a dolgok, akkor szó szerint tele szájjal nevetett... Sokáig élveztem ténykedését, tényleg jó volt hagyni magamat. Aztán gumit kértem és először meglovagolt. Ebben már jóval vehemensebb hozzáállást mutatott, tekerte a csípőjét, hullámzott rajtam. Magamra húztam és én is adtam neki alulról, csattogtunk rendesen. Kellemesen nyögött közben, éppen annyira, hogy teljes mértékben hihető volt a már említett kolis történet. Váltottunk misszibe, itt is a csattogás szó írja le legjobban azt, amit műveltünk. Mivel nem keresnék tovább jelzőket, maradjuk ennél a soron következő doggival kapcsolatban is. Itt is igyekeztem adni a szituációnak, de aztán rá kellett jönnöm, hogy fáradt voltam ahhoz, hogy igazán hosszan játszam a csődört. Felajánlotta, hogy szájjal fejezi be, amit elkezdtünk. Az ágy melletti szőnyegre térdelt, én eléálltam, úgy, hogy a tükörben lássam az eseményeket. Változatosan kényeztetett. Itt kell megemlítenem, hogy használja a kezét is alkalomadtán, de olyan jól, hogy ebben sem lehet semmilyen kifogásolnivalót találni. Végül, kitartó munkával eljutatott a csúcsra, remegve élveztem a szájába. Az utódokat kivitte a fürdőszobába, de nem rohant ki rögtön, szóval nem volt innentől sem lerázós érzés.
Kicsit még beszélgettünk, aztán nekem indulnom kellett, második menetre már nem volt időm. Ugyan 1 órára jelentkeztem be, de a napom végül úgy alakul, hogy háromnegyed órám volt a randira. Ez végül elégnek bizonyult, hála a hölgy emberi hozzáállásának is, ami valóban nagyon barátnős és kedves volt. Zuhanyoztam még egyet, aztán két puszi után távoztam.

Elszámolás

A végén adtam át a borítékot az ajándékkal. Annyi volt, amennyit mondott, illetve a bővebb infóban írt. Extrák tudtommal nincsenek.

Viktoria, jó szexpartner

  D_Dömötör

Egyeztetés

Telefonon kerestem és sikerült elérnem. Ezen az oldalon található telefonszámon keresztül. Ment minden gördülékenyen, már a hangja megbabonázott.

Megközelítés

Az időpont lefixálása után kaptam meg a koordinátákat. Forgalmas budai főút, mégforgalmasabb csomópontjánál. Parkolás főleg mostanában nem egyszerű a BKV-s lehetőségek sokkal vonzóbbak.

Helyszín

A lakás teljesen rendben van tiszta, hangulatos halk zene szólt olykor romantikus ütvefúró és egyéb építőipari gépek és munkálatok kellemes ritmusára, amiről szegény Isabell nem tehet semmit.

Hirdető külseje

A hölgy arckitakarással hirdet, amitől nem kell tartani. A hangja alapján elképzelt arca találkozásunkkor nem okozott csalódást. Egy kedves, aranyos lány aki nagyon közvetlen. Csipkés fehérneműben fogadott ami nagyon tetszett.

Action

Már a telefonos egyeztetésnél kiderült számomra, hogy az én kis igényeimet lazán, könnyedén teljesíti, semmi feszültség nem volt benne. Így először elmentünk együtt fürödni. Alapos kölcsönös fürdetés után bevonultunk a tett helyszínére ahol egy ágy és egy kanapé fogadott félhomályban, zenével (olykor vésés aláfestéssel). Ráhangolódás végett és mert egyébként is már nagyon vágytam rá, mert szükségem volt masszírozásra, megkértem gyúrjon át engem. Nagyon finom és szakszerű masszázs kaptam. Cserét kértem és adtam egy nem szakszerű és nem alapos simogatást ahol figyeltem az erogén zónákra. Kaptam visszajelzést, hogy nincsen ellenére a dolog amiben akkora örömömet leltem, hogy arra kértem húzzunk védőfelszerelést, majd nyeregbe pattant. Ekkor már éreztem, hogy rohamosan közeledem a véghez, de nem szerettem volna ha nem próbálunk ki más pozitúrát, így arra kértem csináljuk hátulról. És így lett végem. Sajnos majdnem ilyen gyorsan, mint ez a mondat.
Kis pihi alatt megerősödött bennem az az észrevétel, hogy Isabell egy klassz csaj, értelmes, jó vele dumálni (is).
Az idő vége fele éreztem, hogy van még benne annyi, hogy a korábban bemutatott fantasztikus franciájára még el tudnék hamar "érzékenyülni". És most sem okozott csalódást, mert nagyon ügyes volt és hamar könnycseppet csavart ki az "egyszeműből".

Elszámolás

Elszámolás a végén az előre egyeztett virágszálak szerint

Viktoria, jó szexpartner

  NyAlex

Egyeztetés

Még előző nap egyeztettünk telefonon, a másnapi időpontot. Megkaptam a címet és megeggyeztünk ha valami közbejön csak akkor hívom vagy írok.

Megközelítés

Kocsival indultam, de az eső és néhány mazsola akik éppen egymásba mentek feltartottak így egy plázában pesten hagytam a verdát és metróval folytattam az utat. Közben SMS.-ben értesítettem Isabell-t, hogy késni fogok! Mivel végül metróval mentem, a Móricz Zsigmond térnél kell a felszínre jönni. 200m séta a megadott cím, nem nehéz megtalálni. A parkolás nem egyszerű!

Helyszín

Késésem kb.10Perc volt, de nem okozott gondot, a lakás nemrég lehetett felújítva. A szoba és a fürdő is rendben volt, a szobában hangulatvilágítás,szobainas kanapé és egy nagy kényelmes ágy.

Hirdető külseje

A képeknek megfelel, de mivel arc nélkül hirdet kis talány volt benne. Érkezésemkor belépve egy csinos szép arcú, mosolygós lány várt az ajtó mögött. Valami kétrészesben, nem arra figyeltem...Cipőmet az előszobában hagytam és bementünk a szobába, ahol vetkőzés után kaptam törcsit, és elmentem a fürdőbe.

Action

A szobába visszatérve alkalmi kedvesem meztelenül várt az ajtóban. Puszik, majd csókok is elcsattantak majd simogattam a testét még állva, és rövidesen az ágyon folytattuk az ismerkedést. Kértem hagy kezdjem én a kényeztetését, nem ellenkezett! Kispárna került a popó alá és csókok, simik, cicipuszik után elértem a puncihoz, amit először csak finoman nyelvel kényeztettem. Majd mikor kívül simogatva a puncit kellően nedvesnek ítéltem meg, egy ujjam is bevetettem a szűk nedves punciba... Rövid idő múlva érkeztek a jelek ,hogy közeledik a csúcs felé és halkan a teste megfeszült a punci összeszűkült satuba fogva az ujjam elröppent! Megköszönte és mondta ő nem egy kiabálós fajta, biztosítottam róla, hogy éreztem az örömét. Kis pihenő után ismét kényeztetni kezdtem, és láss csodát ismét sikerült elélveznie, ami után hiper érzékennyé vált. Kérte hogy ha lehet hagyjam pihenni a punciját, és ha nem gond akkor ő kényeztetne engem, nem lehet egy ilyen ajánlatot visszautasítani, ezért helycsere következett! Oldalról látott neki a kezelésemnek, minimális kezezéssel amit később el is hagyott. Szuper a franciája! Hol csak a makkon pörgette a nyelvét, majd végigszopta a rudamat az elejétől a végéig. Mikor elfáradt kicsit kézzel izgatott, majd ismét szájába vett, váltogatva a módokat amíg végül nem kis idő múlva a szájába nem élveztem. Nem kapkodott , megvárta míg lenyugszom és csak utána kelt fel mellőlem, nem tudom mi lett az utódokkal nem láttam szilviát nála... Majd kiment a fürdőbe rendbe tenni magát, mikor visszatért kértem és kaptam egy kis vizet. Az ágy mellett a falnak támasztva volt egy óra ami mutatta az időt, ami sajnos lejárt, így gyors fürdés öltözés búcsúcsók az ajtóban és távozás.

Elszámolás

Én 1 extrát vettem igénybe a NFVSZ.-ba. Az elején kérdeztem az "ajándékot" mikor rendezzem? A válasz nem sürgős ráér a végén, ahogy nekem jó....