Sexy Sasha Szexpartner Budapest, XIII. kerület

Beszámolóim

Sexy Ingrid doll, nagyon jó szexpartner

  BryanAdams75

Egyeztetés

Miután úgy éreztem,hogy vannak még tartalékok a kapcsolatunkban,meg hiányzott is Kira,felhívtam a Dollhouse recepciót.A feltűnően csinos fiatal recepciós hölgy sajnálattal közölte hogy Kira már nincs,így nincs lehetőségem talizni a Csodás Kis Ázsiai Szépséggel.A Hölggyel korábban már találkoztam.
Viszont figyelmembe ajánlotta Sexy Ingrid Doll-t.Ingrid Doll paramétereit tanulmányozva úgy döntöttem,hogy meglátogatom.
Ídőpontot egyeztettünk.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel mentem.
A busz az Árpád hídtól indul,a társasház mellett közvetlenül van egy megálló.

Helyszín

Új építésű társasház.
Az általam már ismert csinos recepciós hölgy nyit ajtót.
Az előszobában Ingrid két barátnője ül.
A bejárattól jobbra amerikai konyhás nappali.Két szoba,szuper fürdőszoba,külön bejáratú WC.
Ingrid Doll a fürdőszoba nélküli szobában fogadott.Nagy franciaágy párnákkal,az ágy két oldalán kis szekrények.
A Szobában TV készülék is van.

Hirdető külseje

Az ágy szélén ülve fogadott Ingrid Doll egy csipkés fehér kombiné szerű szerelésben.
Hosszú szőke haj,kék szemek,kirúzsozott száj,nagy mellek.
Megfordítva a popsija is kellemes látvány.

Action

Beállítottam doggyra a babát.
Óvszer fel,majd elkezdtem az akciót.Toltam rendesen Ingrid Dollt,csak úgy csattogott a segge,jó volt közben markolászni a hatalmas melleit.
Remek látvány volt a popsijának,kecses derekának és a hátának az összképe ebben a pózban.
Tovább toltam,majd egy hatalmasat élveztem a gumába.....

Elszámolás

Fél órára mentem.
A rózsacsokrot a program kezdete előtt adtam át a recepciós hölgynek.

Sexy Kira Doll, nagyon jó szexpartner

  BryanAdams75

Egyeztetés

Telefonon hívtam,a recepciós hölgy néhány csörgés után felvette,megegyeztünk az időpontban,valamint megadta a pontos címet.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel mentem.
A busz az Árpád hídtól /új nevén Göncz Árpád városközpont/ indul,és közvetlenül a társaház mellett van egy megálló.

Helyszín

Teljesen új társaház,a legfelső emeleten van a szalon.Lift van.
Fiatal recepciós hölgy nyit ajtót,a hangja a telefonálások után felismerhető.
Az előszobában egy fotelnak támaszkodva Kira Doll barátnője "fogadott".Kicsit körbenéztünk a lakásban.
A bejárattól jobbra amerikai konyhás nappali.Két szoba fogad vendégeket.Szuper fürdőszoba fürdőkáddal,külön bejáratú WC.Az egyik szobához saját fürdőszoba tartozik!
Kira Doll a fürdőszoba nélküli szobában fogadott.Nagy franciaágy párnákkal,az ágy két oldalán levő kis szekrényeken üdítők,csokik,síkosító,óvszerek.
A szobához TV készülék is tartozik,melyen erotikus műsorokat lehet nézni.Klíma is van,ami nyáron jól jöhet.

Hirdető külseje

Tipikus ázsiai szépség.
Akár azt is elképzelhetjük,hogy egy híres japán szinésznővel bújunk ágyba:)
Szép arc,édes száj,szép barna szemek,félhosszú fekete haj,műkörmök.Bőrének tapintása érdekes.Nagy kemény mellek,a vádlija kicsit vékony.Puncija életszerű.
Az ágy szélén ülve fogadott kék-fehér melltartó+bugyi kombóban,fehér necc combfixben.Nyakán egy csokornyakkendő volt.

Action

Miután meglehetősen macerás hajtogatni a babát,az én véleményem szerint popsi szexre lehet a legkönnyebb beállítani.
Egy csókcsatával indítottunk.Teljesen olyan érzés volt,mintha egy fiatal kezdő lányt "letámadsz",aki úgy meg van lepődve,hogy levegőhöz sem tud jutni,te pedig csókolod,csókolod,csókolod...az örökkévalóságig:) Már nagyon hiányzott a csókcsata,mert a kedvenceim többségének a programja nem tartalmazza a csókot.
Utána beállítottam Kira Dollt popsira.
Óvszer fel,majd kellő síkosítás után elkezdtem a popsizást.Remek látvány volt a kellemes popsija,dereka ebben a pózban.
Toltam rendesen Kira Dollt,közben a melleit markolásztam.Miután a babának súlya van,teljesen úgy tűnt,hogy az akció közben jól ellen tart.Ez a felfújható babáknál nincs így.
Majd egy hatalmasat lőttem a gumába.....
A végén néhány csokit és egy üdítőt elfogyasztottam.

Elszámolás

Fél órás programra mentem.
A programnak megfelelő rózsaszálakat a megérkezésemkor adtam át a recepciós hölgynek.

Sexy Kira Doll, jó szexpartner

  Jozsi64

Egyeztetés

Telefonon egyeztettem, minden rendben volt. Nagyon kedves volt a hölgy mindent elmondott amit tudni szerettem volna.

Megközelítés

Kellett pár kört mennem autóval, de találtam helyet egész közel, ha nem lennék kényelmes akkor az első körben is lett volna csak kicsit távolabb.

Helyszín

Három szoba van az egyikhez tartozik fürdő, jó illat, tisztaság volt mindenhol, rendezett az egész. Síkosítóból nem volt valami sok, de még éppen meg tudtam oldani. Tv is volt a szobában a hangulat fokozásáért. Látszik, hogy már bejáratott a dolog.

Hirdető külseje

Kb. mint a képeken, jól kidolgozott a baba, feszes mindenhol, mellben talán túlságosan is, de azért ott is lehet rendetlenkedni. Ahogy régebben már többen is írták van súlya rendesen el is gondolkodtam, hogy a hölgy, hogyan tudja mozgatni. :) Itt talán annyi negatívumot tudnék mondani, hogy nem olyan szerelésben várt mint amit kértem, de ez legyen a legnagyobb baj, mert sokáig nem volt rajta.

Action

Őszintén szólva kellett kb. 5 perc mire el tudtam dönteni, hogy magamévá tegyem a babát vagy ne, szürreális volt az egész, de hajtott a kíváncsiság ezért is akartam kipróbálni. Melltartó felül lent egy bugyi és egy harisnya volt rajta ami azért megkönnyítette a döntésemet. Kibujtattam belőle és feltérképeztem mik vannak odalent. Nagyon nem lepődtem meg mert azt találtam amire gondoltam egész jó kidolgozottságban sőt inkább mint egy prémium művagina. Popsi szép kerek persze anatómiailag nem ott vannak a dolgok mint ahol azt várná a férfi ember. Kezek járnak össze-vissza. No de a lényeg, hajtogattam mindenfelé(ez nem kis meló volt szóval aki készül babához számítson erre) kebelszex, vagina, popó megvolt, száját nem próbáltam ki mert a fejét nem igazán mertem mozgatni mert kb. csak egy állást ismert és az is kb. olyan volt mint aki rád sem akar nézni vagy le akar esni. Vagina, popó olyan volt mint amit írtam az előbb vagyis elég intenzív. Mégis úgy döntöttem, hogy a melleit veszem célba illetve a mellei közötti részt és végül ott is lett vége a légyottunknak persze gumiban. Második körre már nem volt erőm vagy inkább elszállt az ihlet a tv-ben lévő pornó ellenéri is. Annyi negatívumot tudnék mondani vagy javasolni az üzemeltetőknek, hogy ha vendég van ne menjen a mosógép mert az eléggé el tudja rontani az egészet, de ez lehet, hogy csak engem zavart, de engem nagyon. Az pedig már tényleg az én szerencsétlenségem, hogy pont akkor fúrtak valamelyik lakásban ami szintén nem könnyítette meg a dolgomat. :) Persze van akit ez nem zavar annak nem lesz rossz élménye.

Elszámolás

Teljesen korrekt, ahogy a telefonban elmondta a hölgy és az oldalukon is írják. Előre fizettem, de ez így korrekt szerintem.