Sexy Roxy doll Szexpartner Budapest, XIII. kerület

Beszámolóim

Sexy Nihan doll, jó szexpartner

  nacig

Egyeztetés

Telefonon, gyorsan tudtam időt foglalni, semmi gond nem volt.

Megközelítés

BKV híve vagyok, elég központi helyen van, mindennel el lehet érni könnyen.

Helyszín

Jól felszerelt lakás, tökéletes tisztaság, minden igényt ki elégít.

Hirdető külseje

Mivel baba így a képeknek megfelelő a valóság is, sok újdonság nem ér.

Action

Első alkalom volt kíváncsi voltam, elsőre csak 30 percet voltam, kellet sietni a végén, legközelebb maradok többet.
Szobába belépve az ágyon ült, csöndben volt, némán várt rám. A szemein lehetet látni hogy nagyon akar engem, nem is tétováztam sokat, ledobtam a ruhákat mindenkiről, tetszett hogy engedelmesen tűrte, nem nyafogot. Szép mellei vannak, lehet markolászni, gyúrni rendesen, szereti ha a fenekét is simogatjuk, de csapkodni is lehet nincs kifogása.
Egy kis orálal kezdtem, kicsit furcsa ábrát vesz fel ilyenkor az arca, olyan kínai jellegű, de tűrhető. Mélyen be tudja kapni, viszont kicsit melós a dolog, edzettség nem árt ha van hozzá.
Mindenféle pózba be lehet állítani, igazából 3 póz volt amit ki próbáltam, misszionárius volt az első itt még vaginális behatolás volt, utána át tértünk a kutya pózban, itt is először punciba, aztán át tettem popsiba is, kellemes érzés volt mind a két helyen, felváltva tettem ide oda. A végső 3.póznál kutyából a sarkaimra ülve emeltem magamra, átkarolva a ciciket fogtam miközben vadul nyomultam a popsiba itt is lett végem, gumiba durrantam el, nem ugrott le rólam hagyott le nyugodni magában.
Gyors tusi, öltözés és indultam is.

Elszámolás

Korrekt árak, korrekt elszámolás.
Mindent vállalt ami szerepel az adatlapján, megkérdeztem pár dologról, de nem volt ellenvetése, némán tűrte, és tudjuk a hallgatás az beleegyezés.

Sexy Dorothy doll, jó szexpartner

  Mintamokus56

Egyeztetés

Egy, az oldalról megismert hölggyel – nevezzük Boginak – beszélgettünk arról, hogy tehetnénk egy felfedező utat a dollok világába. Egymagam valószínűleg nem jutottam volna el, de a közös kíváncsiság kielégítése már kell motivációt biztosított.
A telefonos hölgy az oldalon jelzett időpontban elérhető volt, tárgyilagosan és egyértelműen tájékoztatott, úgyhogy ez 10/10.

Megközelítés

A helyszín a XIII. kerület egyik nemrégiben épült lakótömbje, így autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető. A mellékutcákban láttam néhány üres parkolóhelyet, a busz pedig szinte az ajtó előtt tesz le. 10/10

Helyszín

Az újépítésű társasházak minden előnyét élvezhettük. Tágas szoba nagy franciaággyal, különbejáratú fürdővel. A komódon TV, akár pornót is lehetett volna nézni – ami a nem túlságosan kezdeményező doll társaságában jól jöhet az izgalmi állapot megteremtéséhez – ha nem bénáztam volna a távirányítóval történő navigálással.

Az előszobában egyébként ott várt minket a doll house összes szolgáltatója, mint egy filmbeli bordélyban, kivéve az általunk választott „lányt”, aki már készségesen állt (ült) a rendelkezésünkre a szobában.

Törölközők, frissítők, óvszerek, síkosító bekészítve. 10/10

Hirdető külseje

A fotókon némelyik doll félelmetesen néz ki, az egyik tökre olyan, mint egy Chucky baba, úgyhogy azt rögtön kizártam. Fekete lánnyal még csak egyszer voltam, úgyhogy gondoltam most valamelyest kompenzálhatom ezt a hiányosságot, ezért Dorothyt választottam.
A doll egy kistermetű, a valóságosnál ideálisabb paraméterekkel rendelkező, szexin felöltöztetett baba. A bőrszín és a felület nem hiteles, a kellemes őszi időben is hideg tapintású, ugyanakkor több helyen – melleken, feneken – jól markolható, ruganyos. A karok és a lábak fogása a „váz” miatt egészen élethű. Az ujjakban nincs csont, azok kókadt kóróként lógtak a kézfejen.
Apropó, fej. A doll arca egészen élethűre sikeredett, a paróka semmivel sem állt rosszabbul, mint a hús-vér lányokon. Az állkapocs – szerencsére – nem mozog, de a száj lehetővé teszi a francia imitációját, de annak végrehajtásához a nagy átéléssel járó csukott szemek kellenek, máskülönben látni, ahogy szegény Dorothy arca totál eltorzul a szopatástól. (Miközben azt rezzenéstelenül tűrte, hogy csavarok állnak ki a talpából. Szegény!)
A mozgatás nem egyszerű, a rutintalanabbak valószínűleg nem fogják a végtelenségig variálni a pózokat. A misszi és a kutyus kis gépészkedés után azért összehozható. Összességében egy doll a hús-vér lányoknak nyomába sem érhet, de az elvárásaimat magasan felülmúlta. 7/10.

Action

Dorothy nem jött elénk, helyette egy kedves, helyes, fiatal madame fogadott. Tájékoztatott a tudnivalókról (higiénia, a doll mozgatása, síkosítás, stb.), aztán magunkra hagyott minket, de simán maradhatott volna, szimpi volt.
Szerencsére ott volt nekem Dorothy és Bogi. Előbbi elég közönyös volt, Bogi viszont egyből rám csavarodott, amint a madame becsukta maga mögött az ajtót. Hihetetlen, hogy amíg nyilvánosan tartja a két lépés távolságot, addig a négy fal között olyan kívánós, hogy alig bírtam kihámozni magam a karjai közül, hogy elmenjek kezet és arcot mosni, meg öblíteni. Bogi követte a példámat.
A szusszanásnyi szünetet kihasználva próbáltam Dorothyval ismerkedni, de Bogi megint rám mászott és egyértelművé tette, hogy először őt kell megdugni.

Hát jó.

Volt már olyan lány, akinél a csókolózás hasonló volt, mint egy dollal lehet, de nincs összehasonlítási alapom, mert Dorothy helyett Bogi mászott a számba. Nem kicsit. Egymásra tapadt a szánk, kezünkkel szorítottuk egymás tarkóját, miközben nyelveink keverő mozgásának segítségével zajlott az intenzív nyálátömlesztés. Smárolás közben lekerült rólunk a ruha, mi pedig a tükrös szekrény elé keveredtünk. Egy párnát ledobtam a parkettára, Bogi pedig szavak nélkül is kitalálta, hogy mit szeretnék. Engedelmesen letérdelt elém, én a szájába tettem a farkamat, miközben Dorothy szégyenlősen elfordult. Ne aggódj, rád is sor kerül – gondoltam magamban, miközben Bogit szavakkal és mozdulatokkal biztattam a jóleső szopásra.
Imádtam, miközben tükörben nézte, ahogy dugom a száját. Talán a kezeit összefoghatta volna hátul, de így is nagyszerű partner volt, akár a fejét húztam a farkamra, akár a tarkójánál fogva járattam ajkai között a kápót. Bogi szemmel láthatóan nagyon igyekezett, mégsem tudtam tövig letolni faszomat a torkán, időnként összerándult, ilyenkor hagytam neki egy kis levegőt, miközben nyálas farkamat az arcába töröltem. Sebaj, majd Dorothy, villant át az agyamon.

De még mielőtt a dollra kerítettem volna a sort, gumit húztam, Bogi pedig máris négykézláb pucsított az ágyra. Nem volt szükség különösebb síkosításra, a punci már a francia okozta izgalmak hatására tiszta lucskos volt. Az ágynak igen kemény széle volt és a heves dugás hatására Bogi mindig beljebb csúszott az ágy közepe felé, állandóan bevertem a térdem, ezért pont jókor jött, hogy kicsit átrendeződtünk, hogy szex közben mindketten tudjunk mozizni.
Ez volt aztán az igazi móka. Bogi hajába kapaszkodva hol az ágy matracába nyomtam a fejét, hogy felhúztam és a tükör felé fordítottam, hogy nézze, ahogy hátulról baszom. Úgy toltam, mintha nem lenne holnap. Először csak az ágy mellett állva, aztán felléptem az ágyra és berogyasztott térdekkel, felülről adtam neki. És a java még csak ezután jött. Amikor Bogi az ágyra hajtotta a fejét, a jobb talpamat a tarkójára tettem és úgy dugtam tovább. Sajnos nem tudtam magam sokáig egy lábon tartani, mégsem nehezedhetem fél testsúllyal sem Bogi fejére, úgyhogy egy-két perc múlva inkább a feje mellé léptem az ágyra, ám erre ő elkezdte szopni, nyalni a lábujjaimat. Tiszta őrült a csaj!

Szívesen folytattam volna a mókázást, de szívem már nem a régi, a kor előrehaladtával az állóképességem meredeken zuhan, úgyhogy farkamat kénytelen voltam a kezemre cserélni. Fárasztó volt a dugás, de biz isten, az ujjazásba is frankón beleizzadtam, kis híján begörcsölt a karom is, mire Bogi egy lábremegős orgazmussal – vagy azt imitálva – vetett véget az első menetnek.

Megtörölköztem, szusszantam egyet, pótoltam a folyadékveszteséget, közben próbáltam közeledni Dorothyhoz. Ő egykedvűen tűrte, hogy Bogival közös erővel próbáljuk megszabadítani a felsőjétől, miközben kezemet a szoknyája alá csúsztatva kitapogattam punciját. A jól táguló, de hűvös és száraz testrés nem hozott lázba, de Bogi lelkesen felszopott, gumit húzott a farkamra, síkosítót kent a célterületre és az óvszerre egyaránt. Közös erővel hanyatt döntöttük Dorothyt én pedig felhúzott térdei között hatoltam be a guminuniba.
Meglepően jó érzés volt, nem túl szűk, nem túl szoros, szóval éppen ideális. Miközben én a tökéletesen megformázott műciciket markolásztam, addig Bogi nyálas-nyelves csókokkal fokozta a hangulatot. Egészen belejöttem a dologba, Dorothy teste az ütemes dugásra kellemesen ringatózott alattam, a szilikonajkak között probléma nélkül járt ki-be a farkam, szeméremdombjaink pedig már-már emberi módon csattantak össze.

Smárolás közben Bogi hajába markoltam és odahúztam a doll hasához, hogy közelről nézhesse, ahogy kefélem a doridot. Nem kellett hozzá sok idő, hogy elguruljon nála a gyógyszer és magának követelje a farkamat. Új gumit húztunk, majd ezúttal először szemből támadtam. Bogi Dorothyt másolta, felhúzott térdei közé furakodva nyársaltam fel és dugtam, miközben hol az egyik, hol mindkét kezemmel a nyakát szorítottam.
Úgy tűnt, hogy mindkettőnknek bejött a kutyus, ezért Bogi hamarosan úgy helyezkedett, hogy megintcsak hátulról kúrhassam meg. Beleadtam apait-anyait, de már szakadt rólam a víz, pár perc múlva zihálva rogytam az ágyra és hagytam, hogy Bogi felpolírozza a családi ékszert. Ha egy igazi kétlányos felállás lett volna, akkor Dorothy is rábukott volna a csigaházra, ő azonban továbbra is hanyatt fekve, széttett lábbal várta, hátha még egyszer sorra kerül.

Nem került.

Bogi jó érzékkel felváltva nyalta-falta a golyóimat és habzsolta a farkamat, mígnem a vég közeledtével kicuppantottam a szerszámot az ajkai közül és az arcára élveztem. Mivel az első benyomásunk alapján úgy sejtettük, hogy Dorothy nem fog minket siettetni, ezért ébresztőt állítottunk be, ami pont akkor szólalt meg, amikor a spricc Bogi arcán landolt.

Tartalmas óránk volt, éppen csak egy gyors zuhanyra és öltözködésre maradt időnk. Dorothytól nem is vettünk búcsút, csak a madame-nak köszöntük meg a lehetőséget. 9/10

Elszámolás

Az elszámolás teljesen rendben volt, kettőnknek éppen a fővárosi átlag feletti összeggel kellett hozzájárulni a dollhouse rezsijéhez. A madame maximálisan korrekt volt, még számlát is állított ki, de mivel diszkréció is van a világon, ezért számlára a volt főnököm családi vállalkozásának nevét és címét írattam. Úgyis szeretett mindent költségként elszámolni a cégben, a könyvelést intéző feleségének bizonyára kitalálja, hogyan költségelje el a hangulatjavító szolgáltatást.
Az ott felejtett számlát nyugodtan postázzák a megadott címre a számlát. 10/10

Sexy Dorothy doll, jó szexpartner

  Nimrod81

Egyeztetés

Délelőtt 11:00 körül telefonáltam, 13:30-ra már kaptam is időpontot. Kedves hangú hölgy, türelmesen eligazított.

Megközelítés

Voltam már korábban, de könnyű megtalálni a címet. Parkolni sem lehetetlen a környéken.

Helyszín

Tiszta és rendezett, mint eddig bármikor amikor mentem. Nem hiszem, hogy bárki kivetni valót találhatna. A "belső" szoba (két szoba van a lakásban) saját fürdővel rendelkezik és hatalmas tükrökkel.

Hirdető külseje

Baba esetében nyilván nincs ok attól tartani, h csalódás éri az embert... Pl. a képekhez képest van ott még pár kiló itt-ott. Cserébe viszont nincs smink és előfordulhatnak a használatból eredő kisebb hibák.

Action

Egy baba nem nyafog, nem görcsöl, nem mond nemet. Cserébe nem fog simogatni és nem fog helyetted is mozogni sőt, kifejezetten izzadságos tud lenni a művelet, ha több pózt is kipróbálnál. Dorothy kifejezetten izgatta a fantáziám a bőrszíne miatt is, ill. mert kifejezetten filigrán baba, tökéletes (nem túlméretes) cickókkal és kemény formás popsival.
Némi "önélesztést" követően, miután megszabadítottam a bugyijától, gumi fel és kutyapózba helyeztem a Dorothyt, majd egyéből a (a picit sajnos sérült) popsijába csúsztam bele. A "háttérzeneként" kapcsolt pornó hangjaira, valamint a tükörben látottakra igazán be tudtam indulni. Váltva dugtam a lyukacskáit, mígnem a jóval mélyebb és talán emiatt is számomra kellemesebb puncijában lett végem. Kis pihenő és videózás után a második menetre szemből támadva kerítettem sort, a melleivel is foglalkozva kicsit. Babáknál a fej számomra inkább a kiábrándító rész sajnos, az orált nem is igen szoktam erőltetni, mivel nem is túl mély ez a nyílás és az arcuk is durván eltorzul ilyenkor. Szóval ez most sem erőltettem.

Elszámolás

A honlapon is megtalálható összeget fizettem, ami szerintem korrekt a nyújtott szolgáltatásért cserébe.