Lexi Szexpartner Budapest, XI. kerület

Beszámolóim

Lexi, istennő szexpartner

  Aragorn1

Egyeztetés

Telefonon hívtam aznap. Régen találkoztam vele. nagyon el volt tűnve, alig vártam, hogy újra kényeztessem. Rugalmassága nem változott, nagyon alkalmazkodó lány.

Megközelítés

a parkolás nem könnyű, sokat kell keresni, ha autóval mész, én mindig így teszek. A BKV könnyen megközelíthető.

Helyszín

A lakás ahol most rendel ismert lakópark 6. emeletén van. Ketten dolgoznak itt. A szoba nem nagy, de nem piheni megy ide az ember. Az ágy kissé nyikorog, nem mai darab. A fürdőszoba rendben, tusfürdők választéka is nagy.

Hirdető külseje

Lexi nekem az egyik nagy kedvencem. Az eltelt időszakban felszedett egy pár kilót. Magas, hosszú lábakkal, tetoválásokkal. Formás, kényeztetni való cicik, szép udvarral. Én imádom nyalni őket. A punci is finom és csupasz, szűk, borsónyi kis clitorissal.

Action

1 órára fizettem be hozzá. Sajnos a dugóba kerültem, így késtem, de nem rövidült a randik időtartama. Érkezésemkor rögtön üdvözöltük egymást, megbeszéltük milyen régen találkoztunk, kivel, mi történt. Gyors tusolás után, már vérrel dagadt farokkal érkeztem hozzá. A repertoár hasonló volt, mint az utolsó találkozásunkor. Markolásztam nagy popsiját, melleit simogattam és mindkettőt meg is kóstoltam. Ez után ágyra ült és kezelésbe vettem a farkamat. Lassan az ágyra feküdtünk és így csókolgattam végig testét, haladva a kis barlanghoz. Itt sokáig elidőztem, nyaltam, ujjaztam, néha hagytam ő is szopjon egy kicsit. Néha segítettem neki hogy ne csak a zászlóval foglalkozzon, hanem a zacskót is kezelésbe vegye. Lexi nagyon jó csinálja, igazán belead mindent. Jó lett volna, ha elélvez, de sajnos ez nála nem megy, pedig óráig eltudnám nyalni, közben Ő szopna.
A védőfelszerelés felkerülését követeően misszionáriusban csatlakoztunk. Először lassú tempót diktáltam, majd gyorsítottam, nyusziként nyomtam neki, közben mindketten nyögtünk. Hamarosan nagyon durrantottam a gumiba. Tisztogatást követően talpmasszást kértem, közben jót beszélgetünk.
A 2. kört Én kezdeményeztem, a szokásos felállásban, magamat eldobva, hagytam hogy játsszon a farkammal. Hol szopizot, hol a golyókat nyalta, hol kézimunkázott. Segítettem Én is neki, hamarosan egy újabb tárat ürítettem magamra.

Elszámolás

Extrákat nem vettem igénybe, nekem Lexi maga egy extra. Jó volt újra találkozni vele.

Lexi, felejthetetlen szexpartner

  SimiSoma

Egyeztetés

Aznap dél körül jelentkeztem be néhány órával későbbre. Másfél órát kértem (és kaptam). Nagyon szimpatikus, együttműködő stílusban tájékoztatott. Pontos címet adott, és nem kért további megerősítést.

Megközelítés

Jól ismert, labirintus jellegű lakópark az uszodánál. Sok villamos, néhány busz, kevés parkolóhely.

Helyszín

A lifttől még tekeregni kell, de Lexy remekül útba igazított. A tágas lakásban minden tiszta, higiénikus, jól felszerelt. A fürdő újszerű állapotú. Nedvszívó törcsi, száraz kilépő, szájvíz, elegendő tusfürdő, a kád mellett zuhanyfüggöny. A baszoba is tágas, bőven van hely a franciaágy körül is. A redőny résmentesre engedve, de van elegendő lámpafény.

Hirdető külseje

Arc nélkül hirdet, de szerintem nagyon szép, kedves arca van. Bőre finom, simogatnivaló. A punci tökéletesen csupaszított, tükörsima, holmi borostának nyoma sincs. Lexy higiéniája egyébként is kifogástalan.
Keblei is tetszettek. Hatalmas bimbóudvarral ékesek. Ekkora méretre már nem teljesen hatástalan a gravitáció, de teltek, jól markolhatók, élvezet kényeztetni. A popsi kőkemény, lenyűgöző méretű, van rajta mit fogni bőven.
Ahogy adatlapja jelzi, tényleg nem dohányzik. Kedves, bájos, együttműködő, igyekvő, vendégcentrikus, és mindenekfelett vidám, oldott, élvezi az életet, és ez a vendégre is átragad.

Action

Egy szál melltartóba öltözve nyitott ajtót. Természetesen már csak akkor pillantottam meg, amikor beléptem, kívülről nem látszott. De bent aztán nincs zsákbamacska, azt kaptam, amit láttam, beleértve a könnyed, aranyos stílust is. Eszembe sem jutott visszariadni.
Cuccoltam, letusoltam. Lexy egyetlen ruhadarabjától megszabadulva várt vissza.
Nehezen jutottunk el a franciaágyig, mert bemelegítésképp állva ölelkeztünk. Megpróbálkoztam a csókkal is, és a szájrapusziig el is jutottam, vagy még egy cseppet tovább, de éreztem, hogy nem kölcsönös a lelkesedés. Nem baj, a formás hölgyidomok simogatásával, puszilgatásával folytattam. Amikor hátulról rámarkoltam a melleire, Lexy megajándékozott specialitásával, a popsiriszálással. Különösen kispajtásomnak esett jól, alig akarta abbahagyni.
Lassan mégiscsak eljutottunk az ágyig, ahol viszonoztam partnerem kedveskedését, mármint a magam módján. Bizonyára popsiriszálással is zajos sikert arattam volna, de talán nem a kívánatos fajtából.
Inkább hosszasan nyalakodtam és csócsáltam hol a ciciket, hol a csodaszép puncit. Be is indultam rendesen, így amikor kedvesem cserét javasolt, én inkább gumit kértem. Ördögi színűt kaptam, ami kissé harsány az én ízlésemnek, ezért egy sötét lyukba száműztem. Ott aztán pazar dolga volt. Ki sem kívánkozott addig, amíg tele nem lett.
Tisztálkodás és egy kis frissítő után masszázs következett. Szexpartnertől még nem kaptam ilyen jót. Nem mondom, hogy férfikéz módjára gyúrt át, de nem is csak simogatott. Minden izmomat éreztette velem, és jól rátapintott a gyenge pontjaimra. Nem is nagyon akaródzott véget vetni, de mégiscsak váltottunk az erotika célirányosabb módjára.
Előbb csak kölcsönösen simiztük és somáztuk egymást. Majd következett a régóta várt francialecke. Lelkes tanulónak bizonyultam, Lexy pedig tehetséges és odaadó tanárnak.
Ismét teszteltük az ágy tűrőképességét. Már az előző menet alatt is panaszosan nyikorgott, de amikor Lexy meglovagolt, akkor talán még a szomszédok is megsajnálták. Úgy terveztem, hogy hátulról is megdöngetem kedvesemet, de annyira fergetegesen lovagolt, hogy be kellett ismerjem, én csak rosszabbul tudnám folytatni. Így hát nagy örömmel hagytam, hogy kivégezzen.
A tisztálkodással nem sok gondom volt, mert partnerem mindenről gondoskodott, mindent elintézett. Maximális törődés.
A levezető beszélgetés, sok simogatással tarkítva, rendkívül hangulatosan telt. Lexy nemcsak vidám és felszabadult, de jó humora is van, kellemes társaság minden tekintetben.
Nem is siettem távozni, csak a masszázskrém maradék nyomaitól szabadultam még meg a zuhany alatt.

Elszámolás

Lexy előre kérte, így három egyforma virágszálat helyeztem el egy bútordarabon.

Lexi, felejthetetlen szexpartner

  pater

Egyeztetés

Már régóta nézegettem, főként a zöld rucis fotója fogott meg, illetve az előttem író beszámolók is. Reggel hívtam, ebédidőre meg is beszéltünk egy időpontot nála. Tehát az egyeztetés könnyű és zökkenőmentes volt.

Megközelítés

Kondorosi lakópark egyik szeglete, a parkolás igaz ingyenes, de azért sikerült letennem a lovat. BKV-val érkezők előnyben, a villamos a házzal szemben áll meg.

Helyszín

Sok éplületből és lépcsőházból álló modern tömbház, őrült sok lakással. Kapukód beütése után pontos instrukciókkal egészen az ajtóig jutottam, ahol belülről már várt rám egy meztelen meglepetés. A lakás állapota megfelelő, fürdő klasszikus, semmi kiemelendő, vagy kifogásolandó nincs benne. A tetthely totál funkcionális, ágy, szék, asztal és egy ventillátor ( ami végig ment :), pedig még tél lenne, vagyis van. Az ágy nem a legjobb választás, hisz két szimpla ágy van összetolva, de nem egy hétre mentem, így a célnak megfelelt. Fürdőben szokásos választék piros márkás, fehér és kék termékek. A lakásban ketten rendelnek, érkezésemkor egy másik ffi cipő is az előszobában volt, illetve távozásomkor volt némi kis logisztikai fennakadás, de a szituációt jól megoldották.

Hirdető külseje

Ajtó nyitás után meglepődtem, hogy vendéglátóm nagy lendülettel és meztelenül várt engem. Nyilván jól esett a szememnek a látvány és gyorsabban állt át az agyam arra, hogy most mi fog következni. Magas, igazi spanyol testű amazonhoz volt szerencsém. A spanyol test alatt a nagy, gömbölyű popsit értem. Mellei természetesek és tenyérbe illőek, az összkép pedig abszolút jó, cuki kisugrázással. Lába közt kóstolás után egy igazi, tiszta és szűk rés várta, hogy valami legyen és lett is :)

Action

Érkezés, ruha a kisszékre le, elszámolás, fürdés, majd kezdődött a hókamóka. Nagyon strukturáltan, felépítve ment a program, pozitívumként jegyzem meg, hogy őrült jól be lett osztva a rendelkezésünkre álló idő. Igazából ezt sokan eltanulhatnák. Mire visszaértem a fürdőből már az ágy szélén ült, felpattant, kicsit csókolt, simogatott és pillanatok alatt a szájában csúszkáltam ki-be. Jó érzés volt, nem rohant, nem kapkodott, nem cibálta, hanem érzéssel játszadozott vele. Kis idő után viszonoztam kedvességét és megízleltem odalent. Igazi barátnős punci, édes, kissé szűk, élmény volt nyalni is. Ténykedésem közben többször jelezte, hogy ha mást szeretnék vele, akkor hajrá :) nem is kellett túl sokszor mondania, az oralizálást megszakítván, kaptam egy finom, szájjal elvégzett meggumizást. Mivel mindkettőnk kedvence a doggy volt, így hatoltam csak be, egy ideig elcsattogtunk így, majd elérkezett a vég pillanata. Tisztogatás, törölgetés, ..., kaptam egy krémes kellemes masszázst a hátamra. Közben több alkalommal jelezte, hogy ha mást is szeretnék még, akkor nyugodtan szóljak. Mivel éreztem az idő nyomását is, így egy kis idő után letörölgette a hátamat, majd fordultam , térdeltem és a szájába kerültem megint. Így lett végem, utolsó cseppig benn tartott. Aztán lejárt a szeánszra szánt időnk sajnos:(

Elszámolás

NFVSZ talán az egyetlen extra, amit igénybe vettem, előre számoltunk el, bár erről nem volt szó, de amit kért rózsacsokrot, alapból megtoldottam egy kicsikét.

Lexi, felejthetetlen szexpartner

  Aragorn1

Egyeztetés

Aznap hívtam,de előtte napokon hívtam, hogy dolgozik-e. Könnyen elértem. Rugalmas, kedves a telefonban, akár személyesen is.

Megközelítés

Helyszín nem ismeretlen, BKV, autóval is könnyen megközelíthető. Most egyszerű volt parkolót találnom.

Helyszín

Három kívánságom volt, ebből csak kettőt kérte. Éva kosztümben várjon, valamint a kisebb tükrös szobában legyen a randevú. A lakásban hűvös volt, köszönhető a klímának, a szobában ventilátor működött, ami kellemessé tette a benti, meleg szobát.

Hirdető külseje

Változatlan, az Éva kosztüm jó áll rajta. Markolászni való popsi, kreol, bársonyos bőrt. Nekem bejön, szóval csini csaj. Ajándék átadása egy kis popsi növelő, elszámolás az elején.

Action

1,5 órát terveztem nála, vele eltölteni. Ajándék átadása egy kis popsi növelő, elszámolás az elején. A tusolásból visszatérés után ölelkezés, csókok a testére, majd rögtön kezelésbe vette a tizedest. A kis legénynek nagyon tetszett Lexi déli ténykedésének, a gazdája közben a tükörben mozizot. Ezt követően lefeküdt, én rá és testét, majd a ciciket csókolgattam. Megkértem üljön az arcomra, hogy kényeztetni tudjam kis puncikáját. Most is ha rágondolok, valami elindul lent, délen. Ténykedésemet élvezte, de szerintem nem élvezett el. Szereti a franciás kényeztetés, de igazán a kufirculás jön be neki. Remélem igazam van és jól érzem. Annyira kinyaltam, hogy estére még az állkapcsomat is éreztem. Mint ha egy órán keresztül fogorvosnál jartam és ott kinyitni, be csukni kellett a számat. Ezt követően kértem ha élvezzék a cicikre, kicsit gyengéd, de jó mély francia után hatalmasat élveztem a melleire.
Szünetben egy közös masszázs. Mondta hogy jó eset neki, mert gyakran fáj a dereka, örülök hogy segítettem neki egy kicsit.
Hamarosan rátértünk a 2.körre. Egy gyengéd, fantasztikus franciát kaptam, a kicsike is gyorsan kihúzta magát. Én közben popsiját simogattam, majd kértem, hogy hagy kényeztessem puncikáját. Igyekeztem én is gyengéd lenni, most lágyabb nyalásba részesítették, hol a csiklóját nyálam, hol a nyelvemet barlangjába dugtam. Kértem a gumit i, majd hátulról nyomultam. Itt éreztem azt, hogy inkább a keményebb akciókat kedveli, talán el is élvezett. Tisztálkodás, tusolás, dumcsizás, s végül érzékeny búcsú várt rám.

Elszámolás

Teljesen korrekt árak, semmi extra, legalábbis nekem.

Lexi, felejthetetlen szexpartner

  Delejes

Egyeztetés

Simán ment, egyből felvette és pár perc múlva megadta a címet.

Megközelítés

Könnyű megtalálni a címet, ahova tömegközlekedéssel is sima az út.

Helyszín

Fürdőben tusfürdő választék, szájvíz, műanyag pohár. Hatalmas, kényelmes ágy a szobában, hangulatvilágítással, gyakorlatilag semmire nem lehet az embernek panasza.

Hirdető külseje

Életben még sokkal meggyőzőbb, mint a képeken. Vadító ruhában fogadott, amivel meg is szédített rögtön.

Action

Tételes leltározást nem fogok készíteni, de szinte minden volt. A franciája nagyon jó, és ami azt illeti az ottlétem alatt rengeteget élvezhettem ezt a fajta kényeztetést. Egyszer úgy is csinálta, hogy az ágyra térdeltem, ő szájába vette a szerszámot, és közben felpucsított. Csodás látvány volt felülről nézve. E mellett sokat csókolóztunk, és nyaltam, pusziltam, csókoltam, ahol értem. Nem bírtam betelni a bársonyos, csodás testével. Tökéletes szívalak, lenyűgöző látvány volt. Az aktus először hátulról történt, aztán hasra feküdt, összezárta a lábait, és úgy csináltuk tovább. Szenzációs érzés volt, mivel látszott, hogy élvezi a dolgot. Levezetésnek összebújós, simogatós beszélgetés volt, egy kis frissítővel megtoldva

Elszámolás

A csokrocskát már az elején átadtam, hogy a megfelelő helyre tudja tenni. Szerintem én többet kaptam.

Lexi, nagyon jó szexpartner

  Aragorn1

Egyeztetés

Telefonon beszéltünk, időpont egyeztetés és spuri hozzá.

Megközelítés

Parkolás könnyű, nem fizetős. BKV közlekedés is kitűnő.

Helyszín

Nekem változatlan, mivel nem először jártam nála. Szobában félhomály, latinos zene. Fürdőszoba tusfürdők széles választéka. Szóval rendben van minden.

Hirdető külseje

Hosszú lábak, magas lány. Cicik szépek, csupasz punci, nagy, markolászni való popsi. Egyben van rendesen.

Action

Mivel másfél órára neveztem be, hosszabb aktuasra terveztem. Lexi kívül másik lány is dolgozik, de jó logisztika működik. Mivel várnom kellett egy kicsit, hát simogattam, csókolgattam a testét. Hamarosan álló farokkal mentem gyors tusolni.
A menü innen már ismert volt. Ágy szélére leülve szopizott nekem, ami fantasztikus, jó beveszi, szinte eltüntette az ekkor már erekkel duzzadó farkamat. Közben simogattam, punciját kutattam. Hamarosan kértem feküdjön le, hogy én is nyalhassak. Jó érzés volt nyalni, szerintem élvezte, főleg mikor az ujjamat is bedugtam neki. Pihentetésként ő is szopizott. Ezt csináltunk kB 20 percig, majd gumi fel. Kutyusba fordult úgy tettem be neki. Hol lassan, hol gyorsabban adtam neki. Jó volt ahogy nyögött a drága. Nagyot lőttem a gumiba, de nem hagytam abba, tovább adtam neki. Lexi nem egy finnyás csaj, szereti ha jól meg..... k.
Lazásként talpmasszást kértem, melyet készségesen teljesített, közben filmekről, életmódról beszélgettünk.
A félidő lezárása után ismét franciakényeztetésbe részesültem, gumi fel és hátulról csatlakoztunk. Jó volt seggét fogni, közbe adni neki. Sajnos egy kicsit lelankadtam, így gumit letépve, kezdett szopni.
Lefeküdtem az ágyra és ott folytattuk. Hol szopizott, hol nyalta a zacsimat, hol rángatta. Igyekeztem segíteni neki, néha én is rántotta rajta. Gejzírt löveltem.
Törcsi, gyors tusi, dumcsi, majd puszi és érzékeny búcsú után fejeződött be újabb randink.

Elszámolás

Nekem megérte, remélem ő is élvezte jelenlétemet. Semmi extra.

Lexi, nagyon jó szexpartner

  Aragorn1

Egyeztetés

Aznap hívtam telefonon. Tudtam hová kell menni, nem először jártam nála. Rugalmas, mindig lehet rá számítani.

Megközelítés

Parkolás nem könnyű, de lehet találni, egy kicsit távolabb. BKV közlekedés tökéletes.

Helyszín

Változatlan, régi bevált szoba, kemény ágy, fürdőszoba is rendben volt, talán a zuhanyrózsa javításra szorul.

Hirdető külseje

Hosszú lábak, formás, markolászni való popsi, olyan brazilos. Tenyérbe illő mellék, nagy bimbóudvarral. Tökéletes, csupasz punci. Helyes arc.

Action

Meg~érkezésem után, üdvözlés, majd gyors tusolás. A tusolás után már álló fasszal mentem vissza a szobába. Lexi zenét kapcsolt, majd a szokásos fenékrázásba kezdet. Nyakát csókoltam, melleit simogattam, hamar leült az ágyra és megkezdte a francia leckét. Nagyon finom volt, ahogy szopott, néha úgy eltűnt a szájába, azt hittem lenyelte.
Ezt követően hanyat fektettem, majd fejemet feneke alá tettem és nyaltam, csupasz kis puncit. Ő az arcomon ülve élvezte ténykedésemet. Tetszett neki, de orgazmusa nem volt. Arcomról felemelkedett és oldalról kezdet szopni. Hogy rágondolok....
Újaztam, nyaltam, ő szopizott. Lassan vegyvédelem is felkerült és egy jót lovagoltunk. Hamar hatalmasat élveztem.
Pihenést egy masszással végeztük részemre. Nem sokára megkérdeztem, hogy érzem, mehet a 2.kör.Puding próbája....
Szopizott, hol a farkamat, hol a zacsimat nyalta. A kis tizedes nem akarta, mondtam is neki, nem te vagy a főnök. Így magamnak húzogattam, közben Lexi a zacsimat nyalta rendesen. Nem sokára ismét egy jót élveztem, igaz most magamra.

Elszámolás

Semmi extra. * rózsaszál.

Lexi, nagyon jó szexpartner

  Aragorn1

Egyeztetés

Aznap hívtam, megbeszéltük az időpontot. A helyszín nem ismeretlen, régóta itt dolgozik. Rugalmas, kedves lány.

Megközelítés

Parkolás változó, de lehet találni, bár nem közvetlenül a ház előtt. Villamos és busz közlekedés is tökéletes.

Helyszín

Nekem semmi változás, ugyabban a szobában voltunk, az ágy is kemény, jó tágas. Fürdőszoba is rendben volt.

Hirdető külseje

Mivel nem először jártam nála, számomra nem ismeretlen, nekem mindig bejön. A lábak hosszúak, brazilos popsi, csupasz, de tényleg csupasz punci, melle fogni valóak, szép, nagy bimbóudvarral.

Action

Kértem, hogy Éva kosztümben fogadjon, amit készségesen meg is tett. Gyors alvázmosás, mivel tisztálkodva érkeztem.
Meztelenül mentem tusolni és úgy is érkeztem, álló farokkal. Először hátat fordítva rázta a popsiját, közben én a nyakát csókolgattam, melleit markolásztam. Lassan megfordult, leült az ágyra és egy kellemes franciaórát adott. Ezt követően ágyra feküdtünk, én felül, melleit, pociját puszilgattam, majd délnek indulva, csupasz punciját vettem kezelésbe. Nyaltam ahogy csak tudtam, élvezte, de orgazmusa nem volt. Szereti, ha ujjazák is, én meg is tettem, hol nyaltam, hol ujjaztam. Mikor már jó nedves lett, gumi fel és meglovagolt. Fantasztikus volt látni ahogy lovagol rajtam, közben én a melleit fogdostam, nyaltam. Hamarosan ürült a tár a gumiba.
Ezt követően talpmasszást kértem tőle. Jót beszélgettünk. KB 20 perc pihenő után kérdezte, mehet a második menet, lehet visszautasítani, hát nem. Cumizott rendesen, közben én az ujjammal a vaginájával játszottam. Mikor elég kemény lettem, gumi ismét fel és kutyusba egyesületünk ismételten. Adtam neki rendesen, közben a seggét markolásztam. Újabb adagot űrítettem, hála Lexinek.

Elszámolás

Semmi extra, nekem Lexi maga az extra.

Lexi, nagyon jó szexpartner

  Aragorn1

Egyeztetés

Aznap egyeztetünk időpontot. Ismert lány, helyszín.

Megközelítés

Könnyen ment a parkolás. BKV-val is könnyen megközelíthető.

Helyszín

Változatlan, csak pozitív. Ágy kemény, jó rajta a kufirculás.

Hirdető külseje

Csakis pozitív. Mivel számomra nem ismeretlen, nem akarok ódákat zengeni róla.

Action

Megérkezésemkor szokásosan félmeztelenül fogadott. Imádnivaló fenekét jó volt újra látni. Puszi, majd tusi.
Tusolás után már meztelenül várt, latinos zene a háttérben. Popsiját ringatta előttem. Én rögtön simogattam, nyakát csókolta, lábait puszilta, megízleltem a cickókat is.
Állva kezdett kényeztetni isteni franciával, ami..... urvára jó esett. Ezt követően hanyat fektettem, végig csókolgattam testét. Hamarosan délen horgonyoztam le. Csókolgattam, nyaltam csupasz punciját.Tetszett neki, mert sóhajtott, de nem élvezett el. Nyelvemmell, ujjaimal kényeztettem szűk vagináját. Jó volt érezni Lexi nedüjét. Imádom így lányokat kényeztetni, engem nagyon lázba hoz, főleg még joban, ha el is élvez.
Hamarosan gumi fel, majd lovaglás a kezdett, közben a fenekét markolásztam, bimbóit nyalogattam. Nem sokára hatalmas gejzírt űrítettem.
Ezt követően sokat dumáltunk, ő masszírozott. A 2.felvonásra franciával kezdődött. Bő nyálasan csinálta, zacsimat is nyalta. Pihentetés képen néha marokmarcsi vette át az irányítást,hogy pihenjen egy kicsit. Eljött az idő, Cicikre élveztem egy adagot.

Elszámolás

Enyhe dominát kértem, de mivel itt a részleteket nem beszéltük meg, így elmaradt. Nem is baj. Elszámolás nagyon korrekt, nekem megérte.

Lexi, nagyon jó szexpartner

  Aragorn1

Egyeztetés

Telefonon hívtam aznap, nem először jártam nála, így rövid egyeztetés után irány a randevúra.

Megközelítés

Fehérvári úttól nem messze van találka hely. BKV, autóval érkezni mindkettővel jó.

Helyszín

Nekem változatlan, változás itt nincs.

Hirdető külseje

Number one, kedvesség, figyelmesség,diszkréció jellemző rá.

Action

Gyors tusolás, szobában popsi tapogatás, cicik somogatás. Rögtön rávetette magát a kis rókára, imádom ahogy élvezik a szájában a fütyim. Zacsimat is nyalogatta.
Ágyra feküdt, föléje térdeltem, ügy szopizott tovább. Ezután 69be fordultunk, így folytatjuk közös ténykedésünket. Imádom nyalni, közben a popóját markolászni.
Megfordultunk közben Ő még mindig szopizott. Elérkezettnek láttam az időt, hogy megszabaduljak mindentől, melleire élveztem egy nagyot.
Kis pihi közben sorozatokról beszélgettünk. Majd áttértünk ismét közös felfedezésre, kezelésbe vette a fütyim, közben a fenekét markolásztam. Gumi fel, hátul közelítetem, kicsit lankadásnak indult veszőm, így misszibe folytattuk. Sajnos lankadás nem áll le, így gumi le, kértem kényeztessen megint. Készséges volt, nyalta, a zacsimat sem hagyta ki. Hatalmasat élveztem, igaz most magamra.

Elszámolás

Semmi extra,legalábbis én még nem kértem soha.

Lexi, nagyon jó szexpartner

  Kadarka001

Egyeztetés

Nem tudom mi van mostansag, de se vtr re, se telefonhivasra nem reagalnak mostansag a hirdetok annak pedig jelzik hogy elerhetoek. Lexy konkretan a hetedik lany volt akit hivtam, jelezte hivhato hivtam felvette, rendesen tajekoztatot mi var ram ha meglatogato, mentem is par ora mulva megbeszelt idopontra, o gyors, korrect.

Megközelítés

Bkv volt megint a valasztas, villamosok vannak erre boven, suron jarnak. Parkolo is akad szerintem erre. Ismert kondorosi ut kozeli block.

Helyszín

Ujabb epitesu, modern, nehany kanyar a lakasig. 2 szobas lakas egy madik lannyal rendel itt, de ez nem eszlelheto. Furdo kicsi, de redezett, nehany tusfurdo. Szobaban redony altali felhomaly, nagy franciaagy, ruhaknak szek, ventilator a nyari melegre.

Hirdető külseje

Nem semmi parameterekkel biro lany volt a vendeglatom. Szep, nagy kerek fenek, formas mellek csak ugy bugyantak ki a melltartobol, noies.
Arca is nagyon szep, nem kell felni a kitakarastol. Hosszu sotet haja van, selymes, apolt bore. Fekete fehernemuben vart.

Action

Egyeztetes utan kaptam egy torcsit es zuhany. Szobaba visszaerve mar a bugyi le is kerult rola. Odahuzott magahoz torolkozot le is kapta. Csokoltam a nyakat simogattam, o viszont, probaltam csokot csalni, de itt elkapta a fejet inkabb nyakat tartotta azt csokoljam, nem eroszakoskodtam ez ugyben. Meg maradtunk alva kicsit megfordult nekem hattal igy oleltem es tolta oda a popsit es mar a farkam be is szoritotta a farpofak koze. Kozben nyakat csokoltam melleit markoltam kozben nyokdecselt kicsit, azert remelem elvezte is. Aztan odahuzott az agyhoz o folugrott ra negykezlabb es ugy kezdett el szopni mar az igy is majd szetdurrano farkam. Kozben egyik kezem a copfba kotott hajat mig a masikkal a popsit probaltam markolni. Aztan mondta irany a vizszint, mert ugy kenyelmesebb. Igy is lett kereszben az agyon nagyon lelkes es intezziven franciazott kozben markoltam a popsit, derekat, hajat, tarkojat. Nagyon finom, apolt bore van, kozben azert a punci fele is matattam kicsit simogatva, nedvesedett hamar amitol csak lelkesebben szopott. Gumit kertem gyorsan es mar egy pillanat alatt fel is rakta es ult is ram. De olyan lelkesen, gyorsan es intenziven ugrott ram hogy eszbe sem kapta. Szuk, forro puncija van es meg szoritott is magaba ugy kellett lasitasra kernem, mert durantam volna mar el ezredmasodperc alatt. A latvany, lelkesedes, hangok, hat ha 1 percig birtam az is csoda meg lett a durr. Kis pihi es utodok eltakaritasa. Felajanlotta hogy megmassziroz mondtam legyen ugy is regen volt mar ilyen. Hasra fekudtem es bekent es nagyon finoman megmaszott 😉. Kozben beszelgettunk jovokepekrol, a dragalatos eletrol,nagyon szimpi, vidam csajszi. Aztan kis idotoltes utan mondtam hogy megfordulok megtorolt hogy ne kenjem ossze a lepedot megfordultam es mar bukott is a csigahazra. Nagyon finoman, de eleg gyorsan egyesbol otos sebessegbe kapcsolt. Non stop csinalta, semmi kezezes csak a golyokat max es szinte levegovetel nelkul ugy felszopott hogy csak ni. Gumi fel es kutyus. Na ez a kemeny latvany, eleg hamar becsuszant es konkretan fol le tolta magat a farkahoz. Megragadtam a csipojet aztan lokjuk csak itt volt am hangszint noveles, utana kezeim vallara es meg gyorsabban kedvere volt nagyon csak en vagyok ven es mar nem birtam az ifju lenduletet es etvagyat, ameddig lehet kitartottam, de elfaradtam, hat oregszem. Leheveredtem kicsit pihenni....volna, de Lexy lekapta a gumit is mar szopott is. Hat van egy etvagya, dijaztam a lelkesedeset. Itt rendesen pillaztam, mert melytengeri gyongyhalasz merul igy egy levegovel, de o igy is csak dolgozok. Ez jo sokaig ment aztan mar en is nyomtam le a szajaba kozbe, de ameddig csak lehet a farkam az lement. Es amire nem szamitottam meg lett a masodik shot, gyorsan szoltam mindjart lovok ekkor epp idoben felkapta a fejet es lottem mindenfele az orokosoket. Huu hat azt se tudtam hol vagyok. Kis pihi, torlokendo. Ezutan elszaladtam zuhanyozni, egy kicsit varni kellett, mert szomszedba erkezett egy maktars es hogy ne utkozzunk. Ezutan ruha, cipo fel es irany a vadon.

Elszámolás

A telefonban megbeszelt maradt, elejen az asztalra ragtam a bekesseg kedveert.

Lexi, nagyon jó szexpartner

  Aragorn1

Egyeztetés

Aznap hívtam, szokott számon, egyeztettünk, mentem. Rugalmas, kedves, számomra nem ismeretlen lány Lexi.

Megközelítés

Parkolás könnyen ment, bár nem mindig van szabad hely. BKV közlekedés tökéletes, bár én mindig autóval megyek.

Helyszín

Változatlan, tiszta, rendezett, kemény ágy, latinos zene, fürdőszoba tiszta, tusfürdő választék kitűnő.

Hirdető külseje

Nem változott, hosszú lábak, brazilos popsi, apró cicik, csupasz, de tányleg csupasz punci, semmi borostás. Szokásos dresszben fogadott, alul semmi. Nekem a popsi jön be legjobban, ötcsillag. Nem vékony, mondhatnám erős lány, aki vékony lányokat keressi, ne őt keresse, de alakja tökéletes minden passzol mindenhez.

Action

Megbeszéltük a részleteket, 1,5 órás randi árát előre fizettem, majd gyors tusi. Tusolóban pénisz és here gyűrűt felhelyezve pucéran mentem vissza a szobába. Ő megfordult és popsiját kezdte előttem ringatni, közhen én a hátát puszilgattam, melleit simogattam, farkamat dörzsölgettem bársonyos bőréhez. Megfordult, leült és kezelésbe vette farkamat, fantasztikus volt most is, akár máskor. Hamarosan az ágyra feküdtünk, ő hanyat, én négykézláb csókolgattam testét, nyalogattam ciciket, majd délre haladva puncikájába nyalintottam. Közben halk sóhajok hagyták el száját. Ez ment kB. 5 - 10 percig, majd gumit felhelyezve a drága és oldalról támadtam, de sajnos így nem ment a szűk lyukba, így misszibe támadtam kedvesem, döngettem, majd egy hatalmasat élveztem a gumiba. Tisztálkodás, majd dumcsi következett. Lexivel lehet sok mindenről beszélni, nem egy kuka, fa darab, hanem értelmes lány.
Lassan éreztem, hogy jó lenne életett lehelni a szerszámba, nem volt gátlásos, elém ült és megkezdődött a franciaóra, jó nyálasan, hol hímvesszőm, hol a zacsimat nyalta, mivel ezt elég sokáig csinálta, gondoltam elfáradt, így átvettem, recskázni kezdtem, közben ő simogatott. Meleg volt vagy nem is tudom, nem tudtam élvezni, pedig jó lett volna egy nagyon spriccelni, de most ez kimaradt.
Gyors tusi, érzékeny búcsú Lexitől.

Elszámolás

Korrekt ára, semmi extra nem volt.

Lexi, nagyon jó szexpartner

  Bohém2

Egyeztetés

Telefonon vettük fel a kapcsolatot. Hamar megtudtunk a mai napi kezdő időpontjában állapodni és a pontos címet is megkaptam. Sms megerősítést kért reggel 8h-kor, mit meg is küldtem. Egy óra múlva jött a visszaigazolás, vár a megbeszélt időpontban.

Megközelítés

Kondorosi lakópark egyik többedik emmeleti lakása. A kapott cím alapján a GPS pontosan oda vezet. Ház előtti parkolók foglaltak voltak, de mintegy 150 méterre volt lehetőség. A parkolás ingyenes. Tömegközlekedés tökéletes. Pontban hívtam, kaptam a kódot,,liftből merre kanyarodjak és már repített is felfelé.

Helyszín

Viszonylag új építésű társasház. Gyors liftek, tiszta világos folyosó. Lakás az előzőekhez hasonló. Tiszta, jó levegőjű, tágas. Massz barátnőjével együtt bérlik. Logisztika tökéletes. Szoba célnak megfelelő. Nagy francia ágy terpeszkedik a közepén. Szék, mire a ruháim kerültek, éjjeli szekrények és egy kis asztal.

Hirdető külseje

A pontos eligazításnak köszoönhetően gyorsan az ajtó előtt voltam. Ajtó nyílt és mögüle előbújt, ahogyan az Isten megteremtette. Ruhaként az ízléses tetkóit viselte.Felül teljesen normál. Kedves arc, mosolygós szemek. Pont méretes cickók, melyeket kellemes érzés gyúrogatni. Keskeny derék, de mi ez alatt van! Egy brutál méretes, de arányos, formás, /három G-s/, popsi. Na erre mondják,hogy egész estét betöltő. Egy igazi, kívánatos Rubensi alkatu nő Lexi.

Action

Belépve bemutatkozás, cipő le és már vezetett befelé. Itt észbe kaptam és megkérdeztem maradhatok e? Mosolygós puszis igen után vetkőzni kezdtem. Törcsit kaptam és kalauzolt a fürdőbe.
Húztam vissza. Tisztáztuk, csók nincs max. szájra puszi. Össze simultunk először szemből, majd háttal. Tekergette popsiját, minek meg is lett a hatása. Farkam feléledt. Ezt észlelte és hátra nyúlva simogatta, húzogatta. Én melleit gyúrogattam, mi úgy tűnt a hangok alapján jól esett neki.
Ezután az ágyra ült, én állva előtte és így cumizott. Néhe el- el tüntette farkamat,kis kézhasználattal. Felnézett és kérdezte, így kényelmes? és az ágyra invitált. Hanyatt vágtam magam és így folytatta.
Egy idő után kértem cseréljünk. Most Lexi volt hátán. Végig puszilgattam testét és közben lábai terpeszbe kerültek. Finoman kezdtem és így is folytattam. Úgy vettem észre így szereti. Azért volt egy kis szívogatás is. Finom hangok adták tudtomra, hogy jól érzi magát. Úgy gondoltam megpróbálok ujjal rásegíteni, de ez sem váltotta be reményeimet. Igazából épen hogy csak bejutott ujjam. Éreztem váltanunk kell, mert csúcsra juttatni nem tudom.
Újra Lexi következett. Simogattam testét,punciját.Hamar harckész állapotba kerültem. Rám nézett és bólintottam.
Ügyesen felpattintotta a védelmet. Még egy szopogatás,sikosító és már pattant is nyeregbe. Farkamat célra állította és már ereszkedett is. Oltári szűk a puncija! Volt elképzelésem egy kutyira, de azonnal tudtam innen nincs menekvés. Nem is akartam. Megpróbáltam tartani magam. Nem gyenge kezdés után őrült vágtába kezdett. Megjött hangja. Markoltam fenekét és toltam alulról. Irgalmatlan csattogós kefélés folyt. Fenékről cicikre váltottam kezeimmel. Így már szabadon, kedve szerint mutathatta be ebbéli tudását. Minek kezdtem érezni jótékony hatását. Mocorgott az alsó ház. Ezt érezvén még fokozta a fordulatszámot. Hörögve, remegő lábakkal lőttem az örökítő anyagomat a gumiba. Tovább mozogva hagyott lenyugodni.
Szétválásunk után kaptam szilviát és nedves törlőt, majd egy pohár vizet folyadék pótlásul.
Kedvesen felajánlott egy masszázst, mit örömmel elfogadtam. Nagyon ügyesen csinálta. Nem maszatolt, tényleg egy massz volt mi nagyon jól esett. Közben beszélgettünk, tulajdon képen ekkor ismerkedtünk.
Idő lejárt, öltöztem, puszi, legyen szép a napod és jobbra el.

Elszámolás

Előre kérte, mi nem zavart első tali révén. Nem változott a helyszínen sem. Teljesen korrek,megérte.

Lexi, nagyon jó szexpartner

  xtreme

Egyeztetés

Hívtam, hogy délután meglátogatnám, rögtön felvette, tudott időpontot adni le is fixáltuk a randit.

Megközelítés

Sok parkoló elérhető a környékeb egy-egy potya hely mindig adódik. BKV-val is könnyen elérhető. A cím pontos, könnyen megtalálható. A GPS odatalál.

Helyszín

A mindenki által ismert Kondorosi úti tömb egyik új lakása, új a fürdő is. Minden tipp-topp. A szobában francia ágy és szék a lepakoláshoz.

Hirdető külseje

A képeknek teljesen megfelelően ott gömbölyű, ahol kell. Kedves, szép arca van őzike szemekkel, melybe el lehet veszni. Öltözködésében a naturalista irányvonalat követte, mely a hideg idő miatt meglepett, de jól esett, mert olyan érzést keltett, mintha csak felugrottam volna a szomszédasszonyhoz és ő akarna valamit tőlem.

Action

Az előszobában letettem a cipőm, ami inkább bakancs volt. Majd követhettem meztelen partnernőmet. A szék volt a szobainas, vetkőzés közben beszélgettünk és a ruháimat feltornyoztam a székre, majd gyorsan próbáltam letudni a zuhanyzást. A derekamra csavart törölközővel tértem vissza és lehuppantam az ágy szélére. Lexi pedig elém állt és úgy táncolt, hogy a törölközőt el kellett vennem, hogy az egyik lábát kényelmesen a lábaim közé tudja tenni. Így ringatózott finoman én pedig ölelgettem, csókolgattam, simogattam. Élveztem izmos testét és finom bőrét. Közben megbeszéltük, hogy franciás kényeztetés lesz előbb én próbálkozok aztán meg ő. Lexi kényelembe helyezte magát háton én pedig hasast ugrottam a lába közé. Számmal simogattam a combjait, akkor ő az ikrekbe kapaszkodott. Elkezdtem a nyelvemmel feltérképezni punciját, melyet sóhajokkal nyugtázott. Kicsit erőteljesebben habzsoltam a punciját, mely kicsit fokozta a sóhajtásokat. Pihenés képpen a combjait is csókolgattam. Majd az ujjamat is finoman bevetettem, tovább fokozva az élvezeteket. A nyelvemet tovább járattam a csikló környékén az ujjam pedig bent mozgattam. Én már nagyon élveztem :-))))). Tovább kellett emelnem a téteket, hogy esetleg sikerüljön elérni az ingerküszöböt.
Mivel partner volt ebben a játékban, gondoltam az a minimum, hogy megpróbálom csúcsra juttatni. Most nagyon sajnáltam, hogy nem vagyok Siva istennő 6 karral, mert szükségem lett volna rá. Jelen helyzetben az egyik kezem a punciban ezzel csak finoman mozoghattam, a másikkal ölelem a lábát és derekát közben veszettül nyaltam. Így jutottunk egy újabb szintre. Az előző felállásból sikerült még az egyik ujjamat harcra fogni és a csikló körül simogatni, ami a nyalással már lassan meghozta a várva várt áttörést. Az ölelésből az ikrek kényeztetésére tértem át a mozgatható karommal, majd vissza az öleléshez közben végig cirógattam a testét, ahol értem. Az ilyen cirógatásnál feszült ívbe a teste majd megremegett. A nyalást nem hagytam abba, így lett végünk. Alig pihegtünk máris a hátamra parancsolt. Oldalról térdelt a kisöcsihez. Nagyon finom franciát kaptam. Megbeszéltük, hogy mehet végig, ha szólok. Nem kellett sokáig várni rám én is a csúcsra értem. Hatalmasat élveztem. Rövid szusszanás után egymás dicsérete és zuhany után. Öltözés és fájó búcsú, puszikkal jó kívánságokkal.

Elszámolás

Alap programot kértem és a telefonon említett díjazás a helyszínen sem változott, melyet a komódra helyeztem megbeszélést követően.

Lexi, nagyon jó szexpartner

  Aragorn1

Egyeztetés

Előtte hívogattam, aznap beszéltük meg a találka pontos idejét.

Megközelítés

Autóval 2,de tömegközlekedés is tökéletes. Parkolás ingyenes, az sokszor szerencse kérdése.

Helyszín

Nem ért semmi meglepetés. Nem egyedül dolgozik, de nem találkoztam senkivel. Logisztika tökéletes.

Hirdető külseje

Öltözködést nem vitte túlzásba, ennek nagyon örülök. Gyönyörű látvány volt ahogy popója ringatózott előttem. Imád meztelenkedni.

Action

Gyors farok mosás, mivel otthon már tusoltam. Vissza érkezésemkor rögtön egymásnak estünk. Végig csókolgattam, majd lábait, popóját csókolgattam. Ezután Ő jött, rögtön bekapta a répát. 100-ból,100-as ahogy szopizik. Hamarosan az ágyra feküdtünk. Cici nyalakodás, majd lassan hasán keresztül eljutottam hamvas kis puncikához. 69-be fordulva, úgy hogy Én voltam felül kezdetét vette a francia óra. Nem sokára gumit kértem és hátulról támadta, döngettem ahogy a puskacsövön kifér, közhen a popsiját markolásztam. Nem sokára egy hatalmasat ürítettem a gumiba.
Ezt követően masszázs, dumcsi, majd áttértünk a 2.felvonásra. Szopival kezdett, közben a popsit, puncit simogattam. Hamarosan eljött az idő, gumi fel és misszibe csatlakoztunk. Tuti jó volt közbe hallgatni ahogy nyögött a drágám, a cicik csakúgy ugráltak. Egy újabb puff ürült a répából. Gyors tusi, öltözés és érzékeny búcsú.

Elszámolás

Az árak egy kicsit emelkedtek, de nekem megérte.

Lexi, nagyon jó szexpartner

  Hermione

Egyeztetés

Telefonon ment könnyen gyorsan egyszerűen. Ahogy kell tájékoztatott a lehetőségekről és a csokrok számáról. Hamarabb érkeztem pár perccel de fogadott is előbb.

Megközelítés

Habár a parkolás ingyenes hely inkább pár utcával odébb kényelmesebb és tágas. Kapuhoz érve mondta az emelet ajtó számot.

Helyszín

A helyszín maga a szoba lakás tökéletesen megfelelő. Tiszta higiénikus csendes. Nincs semmi zavaró tényező. Törölközőt kaptam ágyra már be készítve tus fürdőből is van választék . Ágy kényelmes nagy.

Hirdető külseje

Mikor beléptem igazából nem is gondolkodtam tudtam maradok. Pont kedvenc tökéletes választás. Tuti még megyek vissza. Tetoválás van rajta de nekem tetszik meg írja is. Őszinte leszek nem tudok olyat mondani ami ne tetszett volna.

Action

Két pózban csináltuk fenomenális egyszerűen tudja hogy kell érti a dolgát. A kutyus a kedvencem meg neki is. Kaptam masszázst is két felvonás között. Az első menetnél ömlöttem másodikból nem sok jött de el élveztem. Francia kitűnő nyálas de mégis érzéki. Masszázs közben picit beszélgettünk majd jött a következő kör. Nem sietett türelmes.

Elszámolás

Semmi extrát nem kértem amit kellett és akartam benne volt az alap menüben.

Lexi, nagyon jó szexpartner

  Aragorn1

Egyeztetés

Aznap hívtam, először nem vette fel, de megcsörgetett, majd beszéltünk. Rugalmas, kedves, közveen lány. Nem először járok nála.

Megközelítés

Helyszín sem ismeretlen, Kondorosi Lakópark, csak másik helyen, mint korábban. Parkolás hol van, hol nincs, tömegközlekedés tökéletes.

Helyszín

Lakás is rendben, ott jártamkor egy lánnyal dolgozik, aki masször. Nem találkoztam senkivel, csak Lexivel. A fürdőszoba jó felszerelt, a szoba tágas, a kényelemről, egy hatalmas franciaágy gondoskodik, és persze Lexi.

Hirdető külseje

Nekem nagyon bejön Lexi. Magas teremtés, hosszú lábakkal, bársonyos bőr, markolászni való, brazilos popsi, tényleg csupasz punci.

Action

Mivel nem először jártam nála, az új rendelő volt csak ismeretlen. Alul semmiben fogadott, de tusolásom után már cicifix sem volt rajta. Megérkezésem követően egy gyors alvázmosás, mivel otthonról tusolva érkeztem. Ahogy visszatértem rögtön elkezdtünk ölelkezni, én a nyakát, ciciket csókolgattam. Befejezés után rögtön kezelés e vette szerszámomat. Nagyon profin csinálja, keveset, szinte alig kezezik, most a zacsimat is nyalta. Hamarosan az ágyra kerültünk, nyakával kezdtem, majd mindkét ciciket kényesztettem, lassan haladva délnek. Csupasz, szűk, baba punci fogadott. Igyekeztem a mézeskelyhet jól kinyalni, borsónyi csiklója szerintem élvezte. Az ujjammal is megvizsgáltam szűk bejáratát. Közben apró sóhajok hagyták el Lexi száját. Majd föléje térdeltem és Ő kényesztette, majd Én következtek, próbáltam 69 fordulni, de erről most letettem. Ez ment kB. 10 percen átmajd gumi fel és beleült drágasságom. Lovaglás közben popsiját markolásztam. Nem sokára gejzírt löveltem gumiba.
Kis pihi, masszázs számomra. Sokat beszélgetünk. Ezt követően, még a szunnyadó férfiasságomat kezdte szopizni, ami lassan, de biztosan kihúzta magát. Kissé önző voltam, csak feküdtem, Ő szopizott, jó nyálasan, hamarosan a zacsimat kezdte el nyalni, közben magamnak vertem a tizedest. Lassan éreztem a végsőpontot és egy hatalmasat élveztem a hasamra. Tisztálkodás, gyors tusi és érzékeny búcsú Lexitől.

Elszámolás

Semmi extra nem volt, bár egyszer ki kell próbálni Lexivel.

Lexi, nagyon jó szexpartner

  budioka

Egyeztetés

Telefonon történt az egyeztetés. A részletek megbeszélése után a megjelentem Lexi kuckójában és a tettek mezejére léptünk.

Megközelítés

A kerület egy forgalmas helyén van a rendelő. Villamos, busz a közelben. Gk-val mentem, a parkolás könnyen megoldható egy rövid sétával és ingyenes.

Helyszín

Új építésű társasházban egy szépen berendezett, modern lakás. Mindenhol tisztaság és rend. A fürdő is szép, tiszta és minden jóval felszerelt a fáradt vándorok felfrissüléséhez.

Hirdető külseje

Fiatal, csinos leányzó Lexi. Nem az a gida típus, de mindene izmos feszes. Nagyon jó szexuális kisugárzása van. Amint megláttam már csak arra gondoltam, hogy a karjaimban tarthassam, meg miegymás. Hosszú sötét haja van, helyes arca, kézreálló cicik, feszes popó, szép ívű, izmos nunival rendelkezik. Szóval egyben van a hölgy.

Action

Egy melltartóban fogadott és bevezetett a tetthelyre. Megkaptam a törölközőmet és miután megfelelő állapotba hoztam magam visszatértünk az akció helyére.

Simogatások után lekerül a bikini felső és rövidke iker élvezkedés után lekerültünk az ágyra. Minden porcikája nagyon tetszett és el is időztem Lexi testén. Volt ott nyali-fali, amit szívesen vett. Aztán kezébe vette az irányítást. Kedvesen a hátamra fektetett és bájos NF és kézimunka után felkerült a gumi, amivel még kaptam egy franciát. Készen álltam a behatolásra. Lovacskával kezdtünk. Nagyon tetszett bent a melegben, na meg a látvány sem volt semmi, ahogy fiatal bombatestével mozgott rajtam. Cicik a kézben, na meg másik kézzel a csípőjén irányítottam a ritmust, meg a behatolás mélységét. Átváltottunk a kedvencére a kutyusba. Na ez sem volt semmi. Nagyokat lökve dugtam be a kápót Kimondottan élvezi a kicsit keményebb tempót. Kezeim a fantasztikus popón, csípőn, szóval ez is tetszett mindkettőnknek. Váltás misszibe és ennek a formációnak is kipróbáltuk néhány fajtáját. Így ért el egy roham után a jóság és vágtam tele a gumit a fehér anyaggal. Elég sok idő kellett visszatérnem a való világba és amikor megtettem letakarítottuk a maradványokat és dumcsizni kezdtünk. Aranyos, jófej csajszi Lexi.

Látta rajtam, hogy kitikkattam és megkínált vízzel, ami nagyon jól esett, életmentő volt. Kis idő múlva felajánlott egy masszázst vagy egy újabb menetet. Én az utóbbit választottam. Szakavatott kézimunkával és NF-el működésbe hozta a műszert, így ismét gumi került a bájosra. Fordított lovaglóban kezdtünk bele. Nagyon jól esett, na és ismét a látvány, az a gyönyörű popó és a csípő, szóval nagyon király volt. Váltottunk kis kifli- nagy kiflibe. Némi mozgás után inkább átmentünk misszibe. Ebben a poziban elcsattant egy-két csók/puszi is, amely eddig még nem volt eddig, ezt a bizalom jelének vettem. A végére NF és kézimunkát kértem és kaptam. Csak úgy kirobbant belőlem a fehér láva, ahogy kell. Némi elalélás után visszatértem a való világba és alapos zuhi után öltözés, búcsú és alaposan kielégülve indulás a szép napos, őszi világba.

Elszámolás

A cselekmény előtt történt a pesti átlagnál kicsivel kevesebb virágból álló csokor átadása. Mindent megkaptam amit a hirdetésben megadott Lexi, mindezt magas minőségi szinten. Nem kérdés, hogy számomra nagyon megérte ez a pásztoróra és minden MT-nek ajánlom.

Lexi, nagyon jó szexpartner

  robi2184

Egyeztetés

Miután láttam a hirdetését könnyen utolértem telefonon, mondta mikor szabad, azonban én még nem voltam biztos benne, hogy tudom úgy szervezni a napom, hogy eljussak hozzá az adott időben. Nem sokkal később visszahívtam (ismét könnyen elértem), hogy szabad-e még az említett időpont, mire mondta, hogy igen, így foglaltam is. Ide kapcsolódik, hogy mint utóbb kiderült nem ő kezeli a telefonját, amivel máshol jártam már meg, viszont ezúttal más tekintetben kompenzáltak, azonban erre majd térjünk vissza később.

Megközelítés

Kocsival mentem. A XI. kerület jól ismert lakóparja a Nyéki Imre uszoda szomszédságában. A lakópark mögött/mellett a kondorosin van egy nagyobb élelmiszer bolt, én ott hagytam az autót. Egyébként BKV-val is patent hely, villamos, busz stb.

Helyszín

Helyszín lakóparki ingatlan, könnyű bejutás, telefonon elirányít, rendben odataláltam az ingatlankomplexumon belül is. Előszoba, tetthely, fürdő is teljesen rendben van. Tusfürdő fétisben szenvedők húzhatják a szájukat, mert 3-4 fajta volt "csak" ami mondjuk nekem bőven megteszi amúgy is én a DM-es Baleas "noname" fajtát használom otthon is szóval ezt a tüsfürdő kérdést hagyjuk is... Nem mellesleg otthon is indulás előtt azért letusoltam meg persze ott is. Amit viszont feljebb említettem: Beinvitálást követően szobában derült ki, hogy nem vele beszéltem. Mondjuk amikor már ajtót nyitott erre magamtól rájöttem, ugyanis az adatlapján opcionálisan fel van tűntetve a szerepjáték. Erre rákérdeztem telefonban, mire jött a visszakérdés, hogy mire gondoltam. Mondom titkárnős és ennek megfelelő szerelés. Oké, akkor abban fog várni. Nos ehhez képest mikor megérkeztem egy melltartó volt rajta. Nem fogok a kardomba dőlni de na ez egy apróság, lehet másnál ez kiüti a biztosítékot. További beszélgetés során kiderült, hogy bár a NF arcra alap lehetőségként szerepel az adatalpon, azt sem ő kezeli és elmondása szerint többször kérte vegyék ezt le onnan, de még mindig nem történt meg. Illetve jelezte, hogy arcra abszolút nem opció. Emiatt sem fogok sivítva körberohanni száz kört a szobában, hiszen ettől még lehet jó az együttlét. Na de erről kicsit lejjebb majd.

Hirdető külseje

Küső baszolút megfelel a képeknek és a leírtaknak. Aki modellvékony lányra vágyik ne hozzá menjen. Ez megjegyezném nem azt jelenti, hogy kövőr, hanem nőiesen teltkarcsú. Jól áll neki, egyébként vagány, beszédes, kedves lány, egy szó sem lehet rá. Tetkók vannak, ami nekem kimondottan bejön, részemről nincs ezzel gond. Összességében formás, telt idomokkal rendelkező, valóban húszas évei első felében járó lányról van szó.

Action

Természetesen először illemkörök, ajándékcsomag asztalra (NFVSZ extrával) , vagyis az úgymond új pesti átlag. Ezt követően el fürdeni, majd visszatérve ágy előtt várt. Ölelkezés, puszik nyakra, simogatás, majd nem sokkal később ágy szélére ülve elkezdte a franciát. Kis idő múlva jeleztem neki, hogy hátha neki is kényelesebb ha hátra vágom magam, szóval úgy folytattuk. Lehet irányítani, nekem kimondottan bejött a technikája, meg lehet fogni a haját, a tempót mutatni. Én kértem, hogy nyugodtan hagyhatja bőnyálasan a dolgot, azonban ez végül nem lett annyira nedves, mint én azt igazán de nagyon szeretem. Ettől függetlenül piszok élvezetes volt. Változatosan hosszan csinálta. Fordulás után én ténykedtem, próbálkoztam nyalás/ujjazással egyszerre, de utóbbi elég nehézkesen akart sikerülni, tekintve kissé szűk. Utána ismét franciát kértem, amjd gumi fel és hátulról kezdtük. Habár többé-kevésbé nedves volt, de azért sikosítót használ. Lehetett keményebben, haját fogva/húzva, egész mélyen mindenhogy. Majd fordulás és szemből egészen mélyen, szintén változatos tempóban. Itt éreztem, hogy nedvesedik rendesen, illetve neki is tetszik a dolog, azonban sajnos én nem bírtam, így gumi le gyorsan és a hasára mentem el nagy hirtelen. A NFVSZ így nem lett kihasználva, de extrában ott maradt, igaz hiányérzetem nem volt, mert egyébként jól elbeszélgettünk, kedves lány, vannak elképzlései, értelmes, nem egy buta fiatal kis csajszi. Én azt mondanám hosszú távon nem való neki ez a pálya, de persze ő tudja. Kéretik rá vigyázni! Tekintve én szeretem a hosszú elnyújtott együttléteket, ezért második körre már se idő, se erő a részemről nem maradt, szóval öltözés és tipli. Mehettem volna újra zuhany alá (kádas zuhany van) de inkább léptem, mert még csomó munkám volt aznap.

Elszámolás

Összességében korrekt lány, bár mint említettem a telefonszolgálat és az adatlap azért megtévesztő picit. Személyiségével ezt kárpótolta részemre. Extárt fizettem, de nem lett kihasználva végül, az összeg természetesen maradt nála.

Lexi, nagyon jó szexpartner

  Aragorn1

Egyeztetés

Telefon hívtam aznap. Nem először járok nála, most új helyen dolgozik.

Megközelítés

Parkolás könnyű volt, 10 emeletes házak egyikében dolgozik, nem egyedül. Tömegközlekedéssel is jó megközelíthető, de én mindig autóval érkezek angyalkámhoz.

Helyszín

A lakásban ketten dolgoznak, másik lánnyal nem találkoztam. Fürdőszoba rendben, bár a vízet könnyen ki lehet fröcskölni. Tusfürdő választék nem sok, de ezzel nekem nem volt problémám. A szoba is teljesen rendben van, az ágy kicsit puha, rugózik, akinek fáj a háta vagy hátulról döngeti Lexit, kicsit küzdeni kell.

Hirdető külseje

Igazi angyal, nagyon kedves. Nekem az egyik kedvencem, most járok nála negyedik alkalommal. Minden tetszik, nem tudok kímélni egyet sem, így van jó minden rajta.

Action

1,5 órára fizetem be, de gyorsan elrendezett, így csak bő 1 órát voltam nála. Nagyon élveztem. Alul semmibe fogadott, ami megint elindított délen.
Gyors tusolás, here, pénisz gyűrű fel, irány a szoba. Lexi rögtön kezelésbe vette a kis tizedest. Hamar az ágyra kerültünk, cici nyalás, majd délre mentem meglátogattam kis kelyhét. Imádom a punciját nyalni, borsónyi csiklóját pusszantani, most az ujjam is bekerült szűk barlangjába. KB. 5 percig csináltuk ezt, hol cici nyalás, hol punciját csókolgattam, hol Ő farkamat szopizta. Hamarosan köntös került fel és csatlakozás hátulról. Na itt jó még kell támaszkodni, mert ahogy írtam az ágy kissé rugózik. Popsiját markolászva élveztem nagyot a gumiba. Úgy érzem, most Ő is jobban élvezte ténykedéseimet. Gyors tisztálkodás, masszázs előbb nekem, majd én neki.
Úgy éreztem eljött az idő. Hanyat feküdtem, s Angyalkám bőnyálasan felszopizott, most zacsi nyalás is volt. Nem kértem felszerelést, hanem most magamnak verve, közbe Ő is segített élveztem el ismételten. Köszönöm Lexi.

Elszámolás

Teljesen korrekt ár a 1,5 óráért 25 csokrot kér.

Lexi, nagyon jó szexpartner

  zealous

Egyeztetés

Hirtelen kanos kedvem támadt és gondoltam ideje ismét meglátogatni, mert a legutóbbi randin nem használtam ki minden előre óhajtott lehetőséget, így ideje volt ezt pótolni. Gyorsan felvette és mivel pont ráért, nem is volt kérdés, hogy suhanok felé. A címet megkaptam és konstatáltam, hogy már nem a kondorosinál rendel.

Megközelítés

A XI. kerületben a Kondorosi komplexumtól nem messze az aldi mögötti lakótelepen van most az új bázisa. Gps odatalált, hely volt bőven, pedig nem fizetős. Alternatíva lehet a kondorosihoz érkezőknek is, hacsak nem a nyári szabadságolások miatt volt olyan kevés autó a parkolóban.

Helyszín

Nincs túl magasan, így a lassan célba érő liftet simán le lehet előzni a lépcsőzéssel. A lakás átesett némi face-liften, úgyhogy kicsit modernebb konézete van, ez leginkább a fürdőn észrevehető, hogy szerencsére nem a ‘72-es házgyári állapotokkal találkozunk.
A kádhoz tartozik egy kis üvegparaván, mely minimálisan segít, hogy ne ússzon a fürdő. Van kádkilépő is, viszont a szájvízhez poharat nem találtam, így csak magamba töltöttem a fagyálló színű folyadékot. 😃
A szoba szemben a bejárattal, a folyosó végén a fürdővel nem nagy, de a célnak tökéletesen megfelel. Van egy nagy franciaágy, mely egy kicsit puha matraccal van megáldva, közvetlen mellette a falon tükör, szék a ruháknak, kis szekrényke a szeánsz kellékeinek és szemetes a romok eltakarításához. Sötétítő elhúzva, hangulatos félhomály, de nem kell tapogatózni, bár én nem tudtam megállni. 😊

Hirdető külseje

Megérkezésemkor egy fekete selyemköntösben várt, mely nem volt összekötve, így épp csak a bimbói voltak kitakarva.
Arca nekem nagyon tetszik, főleg mikor huncutul mosolyog. Szemei kíváncsian keresik a tekintetet. Fogai szépek, hosszú haja cirógat. Alakja a képeken látható, bár a cicik nem a 3-as kép szerinti kerek formájúak függőleges helyzetben, de így is élmény velük foglalkozni és Lexi is szereti. Hasa lapos, bár elmo dása szerint szeretne fogyni. Popsija igencsak formás. Főleg, ha bepucsít. 😁

Action

Megérkezetem, kedves ismerősként köszöntöttük egymást, ajándékokat átadtam, majd a cipő levétele után követtem a szobába, miközben a szomszéd szobából a kollegina kíváncsi kukucskálására lettünk figyelmesek. Viccesen gondoltam magamban megmutathatná magát, de ez az ötlet gyorsan elillant.
Csevegtünk miközben levetkőztem, aztán magamhoz vettem az odakészített türcsit és elkísért a fürdőig. Gyorsan lezuhéztam, szájvíz, majd ott várt. Mikor kijöttem még benézett a fürdőbe lecsekkolni, hogy nem csak vízilovak tudnak-e utánam bemenni, de meg lettem dícsérve, hogy egy makulátlanul hagytam ott a fürdőt. Nem hiába, a poroszos nevelés.
Szobába beérve az ágy mellett egymással szemben találtuk magunkat és csókolózni kezdtünk, kezeink elkalandoztak egymás testén, majd levette rólam a türcsit és megfordulva elkezdte összehajtani, én eközben hátulról elkezdtem a nyakát csókolgatni, miközben a melleit markolásztam, ezzel teljesen blokkolva a türcsi elhelyezésére irányuló tevékenységét. Aztán engedtem a szorításból, így lehetősége volt elhelyezni az ágy sarkán, ahogy lehajolt, hogy letegye már simított is be az ekkorra már álló farkam a popsik közé.
Majd megfordult, újabb csókok után leült az ágy szélére és a kezeit a combomra tévé elkezdte nyalogatni a farkam. Aztán bekapta, majd az egyik kezével simogatta a combom, a másikkal a zacsit cirógatta. Egész mélyen bekapta, így rákérdeztem a mélytorokra is, melyre a “megpróbálom” válasz érkezett. Ez sokkal jobb válasz, mint a “pfuuu, ez nem fog menni”, mert legalább megpróbálja. Nem ment tövig, de csak pár centi hiányzott, (bár mint tudjuk a mélytoroknál meg pár centi nem is számít, különben meg mitől lenne mélytorok 😉).
Próbálkozott és jó volt nagyon, amit csinált, váltogatta a technikákat. Volt zacsinyalogatás is, amit imádok, főleg, mikor zacsinyalásból a rudat végignyalva kapják be szinte tövig, miközben kéjesen nézik a reakciót. Éreztem, hogy ennek a mókának így gyorsan vége lesz, így egy kis időt akartam nyerni és kértem feküdjön hanyatt. Csókokkal indítva a cicik kényeztetése után eljutottam a combokhoz, aztán a célterület is kapott néhány csókot, majd a sima, nedves punci következett. Itt először csak nyelvvel ténykedtem, majd az egyik ujjammal először csak kívülről majd belülről izgattam, aztán bevetettem még egy ujjamat, tempósan nyaltam és ujjaztam, miközben mindkét lába folyamatosan remegett. Tocsogott a puncija és a hangok alapján nagyon élvezte, de eszembe jutott, hogy bármennyire is szeretem nyalni a punciját, ideje lenne az első kört lezárni, hogy kegyen idő regenerálódni a másodikra.
Az ágy mellé álltam és megegyeztünk az NFVSZ-ben, mivel az arcra élvezést nem preferálta. Itt folytatta a megkezdett mélyen bevevős szopás és nyalogatás, zacsicirógatás váltogatását, néha oldalanként végignyalva a rudat is, majd vissza a szájába és jeleztem, mikor már éreztem, hogy innen már maradhatna a szájában a végéig, amit meg is tett és azzal a lendülettel ki is táraztam. Utódok papírtörlőbe kerültek, volt némi törölgetés a részemről míg kiment a fürdőbe, majd felajánlott egy masszázst.
A masszázs kifejezetten kellemes volt és néhány masszázs hirdető sem tud ilyen erősségű masszázst nyújtani. Kellően ellazított, aztán rákérdezett a folytatásra és meg úriember lévén megkegyelmeztem kezeinek és megfordultam, hogy hanyatt fekve elkezdhesse a második kör felvezetését. Először mellettem térdelve volt a szájában a farkam, aztán felvetettem a 69 lehetőségét, melyre 2 mp múlva már lendült is át a lába a fejem felett. Szájában a farkam, nyelvem a punciján táncol, kezeimmel simogatom, majd jeleztem, hogy szóljon ha szeretne gumit húzni. Helyeselt és folytatta a farkam izgatását, a zacsihoz is lehajolt megnyalni, majd leszállt és bontott egy gumit. Én feltérdeltem, ő kibontotta a gumit, szopott még párat a farkamon és 1 mp múlva már fel is szerelvényezett. Még így is bekapta, hogy biztos legyen a hatás. Kérdezte, hogy hogyan szeretném, de mondtam, hogy majd az is lesz, most feküdjön hanyatt.
Hanyatt feküdt, én befészkeltem magam a lábai közé és néhány izgató farkammal való puncisimítás után becsusszantam a nedves punciba. Így kezdtem el dugni, majd a lábait felemeltem, először terpeszben, majd összezárva is dugtam. Néztem a kéjtől elborult arcát, majd a farkamat, ahogy ki-be jár a punciban. Az érzés nagyszerű volt, de a süppedős matrac nem kedvezett a combjaimnak a tempós térdelős dugásban, így kértem, hogy pucsítson az ágy szélére, amit meg is tett.
Hátulról dugtam igen tempósan, de a ventilátor hiába fújta a levegőt a seggemre, a hátamon patakokban folyt a víz. Majd elkezdett csipogni a telefon. Gondolom lejárt az idő és ez igencsak kizökkentett, meg hát nem vagyok már 20 éves, hogy ilyen melegben, ilyen tempótól ne fáradnék el.
Leállította a csipogást amíg kiszálltam megpihenni és az ömlő izzadtságot a homlokomról letörölni, de ez őt nem zavarta a randi folytatásában, abszolút nulla TP a részéről. Úgy voltam vele, hogy max majd megtoldom a hosszabbítás miatt, úgyhogy folytattam a dugást hátulról, majd kértem, hogy feküdjön hanyatt, gondoltam szemből az összezárt lábak közti mocorgás gyorsabb eredményt hoz, így dugtam pár percig, de éreztem, hogy a lábaim elfáradtak a süppedős matracon való mozgástól.
Kiszálltam, kérdezte, hogy befejezze-e szájjal, melyre igent mondtam. Hanyatt feküdtem pihenésképp, de ez a pihenés nem volt segítség a beteljesüléshez, így javasoltam, hogy az ágy mellé állok és úgy végezzen ki. Először szopott derekasan, majd láttam, hogy elfáradt és a zacsit nyalva veri a farkam, ami nagyszerű volt, de nem akartam visszaélni a vendégszeretettel és felajánlottam hogy besegítek. Kézbe vettem az irányítást, ő meg a kidugott nyelvével izgatta közben a makkom, de ehhez több idő kellett volna még, így inkább feladtam, pedig a keménységgel nem volt gond.
Újabb gyors zuhé és puszik után irány a gdp termelés.

Elszámolás

Előre kérte legutóbb is, ezzel viszont az a gond, hogy nem tudod pontosan mi fog történni, így az extrákkal nehéz kalkulálni. A legutóbbi randin előre odaadtam az NFVSZ extrát is, melyet nem használtam ki, de hagytam, hogy majd úgyis lesz legközelebb. Ez most eljött, az elején az órás összeget felkerekítettem, majd mondtam, hogy ha valami plusz lesz, azt még rendezzük.
A végén kérdezetem, hogy adjak-e még, de azt mondta rendben vagyunk, így maximálisan korrektnek érzem a hozzáállását.

Lexi, nagyon jó szexpartner

  Ricardo1984

Egyeztetés

Aznap kaptam egy üzenetet, miszerint "Egyik kedvenc hirdetőd újra elérhető", már akkor sejtettem, hogy Lexi lesz az. Egy pár hétig nem volt aktív, szóval már nagyon hiányoltam a társaságát igazából. Telefonon hívtam fel dél körül, délutánra egyeztettünk randi időpontot. Új helyre költözött a hölgy, megkaptam a szükséges infokat tőle és megbeszéltük, hogy amikor odaérek megcsörgetem.

Megközelítés

Én BKV-val és vonattal mentem hozzá, de minden eszközzel könnyen megközelíthető a helyszin. Parkolás is egyszerű, a GPS odavisz. Körülbelül 5 perccel előbb értem oda, amikor megcsörgettem elsőre nem vette fel, de 3 perc múlva visszacsörgetett. Segített a bejutásban és pikk-pakk ott voltam nála.

Helyszín

Útközben jutott eszembe, hogy én már voltam ezen a címen, egy másik lakásban, de nem nála. A lakásban nem néztem körül, nem is volt rá idő és kapacitásom sem. A fürdőben fürdőkád van, lehet szájvízezni, friss és illatos törölközőt kaptam tőle. Nagyon sok tusfürdő áll rendelkezésre, lehet válogatni. A baszoba pont jó méretű volt, a klímát egy ventillátorral segítette. Szép nagy franciaágy, a falon pedig tükör, amit imádtam, mert fantasztikus látványban volt részem az együttlét alatt.

Hirdető külseje

A csengő megnyomása után nyílt az ajtó és megláttam az ajtó mögött megbújó tüneményt. Talán emlékezett rá, hogy legutóbb arra kértem, csak melltartó legyen rajta, mert most is így fogadott. A képek teljesen jól tükrözik Lexi külsejét, de a valóságban szerintem ennél jobban néz ki. Szóval egyetlen színes melltartóban volt, alul semmi. Kibontott fekete hajkoronája pedig csak fokozta a látványt. Lexinek szép arca van és csodás, finom és fehér bőre. Én már a bőre érintésétől is beindulok, szóval nekem nagyon tetszik minden szempontból. Mostmár nem szemüvegben fogadott, mert nem kell hordania. Nem harisnyában fogadott, ahogy sok lány, frissen borotvált volt mindenhol. Egyébként Lexinek igazi nőies alakja van, ahogy az meg van írva. Vékony csípő, feszes has és nagyon szép, formás feneke. Szépek a mellei és arányosak, több tetoválás is szinesíti a bőrét, de ez egyáltalán nem zavaró. Sokszor eszembe jut róla, hogy milyen aranyéletem lenne, ha ő várna otthon munka után, mert a szubjektív benyomásom róla az, hogy szépsége mellett egy nagyon közvetlen lány. Jókat lehet vele beszélgetni.

Action

Egy órát voltam nála, de Igazából szóhoz sem jutok az első pár percben, amikor meglátom őt. Annyi néznivaló van rajta, hogy gondolkodni se nagyon tudok a randik elején, ez lehet látszik is rajtam. Pár szót váltottunk, hogy kivel mi történt, amióta nem találkoztunk. Aztán kaptam tőle egy törölközőt és elszaladtam tusolni. Ez is érdekes volt, mert tusolás után ott várt az ajtóban, még mindig ruhátlanul és együtt mentünk vissza a 'szobába. Ettől a pillanattól kezdve az egész olyan volt, mint a filmekben. Összeölelkeztünk, a nyakát és bársonyos bőrét csókolgattam. Levettem magamról a törölközöt, leültem az ágy szélére és beleültettem az ölembe szemből. Így folytattam a cicik csókolgatását és simogattam az egész testét. Közben a kezemmel elkalandoztam a lábak közé is, és finoman újjazni kezdtem. Nagyon jó volt érezni, hogy hamar nedves lett odalent és láthatóan nem volt ellene a folytatás. Ezután pár percig én kényeztettem a számmal. Ezt a legutóbb kihagytam a programból és hiányzott is nagyon. Finom, illatos kelyhe van és ágaskodó csiklója, így pár percig ezt folytattam. Nemsokára Ő következett, lefektettem az ágyra és mellé térdeltem majd hopp, be is kapta a "tizedest", aki ekkorra már elérte a keménysége maximumát. Kellemesen csinálta, a farkamon az erek megdagadtak, én pedig közben lent simogattam és néha bele-bele nyúltam újjaimmal a puncikájába. Ez nagyon kellemes volt, de az idő rövidsége miatt kértem védőfelszerelést és szemből támadtam Lexire. Izgatottan vártam már, hogy elkezdjük az aktust, mert tudtam, hogy akkor indul be igazán a műsor. Lexi folyamatosan hangot adott az érzéseinek és a szemkontaktust is igyekezett tartani. Párszor eszembe jutott, hogy ez már kicsit hangos lesz, vajon mit szólnak a szomszédok, de egy idő után nem izgatott. Nem néztünk végig egymás szemébe, de nagyon sokszor összepillantottunk, ami fokozta az élményt. A misszionárius pózt jó sokáig tartottuk, hol a lábait a nyakamba kapva, hol féloldalasan, hol odahajoltam hozzá és csókokat "loptam" tőle. Aztán váltottunk és kértem, hogy lovacskázzunk kicsit. Rámülve egy csöppet igazított a dolgokon, majd szépen beleült az ezredesbe és úgy mozgott rajtam, ahogy azt kell. Közben a ciciket csókolgattam és néha a száját is. Pár perc után a hátát és a popsiját is szerettem volna megcsodálni és kutyusba fordultunk. A popsijában kapaszkodva kezdtem és Lexin az látszott, hogy élvezte a ténykedésemet. Néha megkapaszkodva az ágyban tolta bele a popsiját az ölembe, halk sikolyokat hallatva.
Végül levettem a védőfelszerelést és hatalmasat élveztem a cickókra. A szünetben letörölgettük magunkat és kicsit beszélgettünk. Csöppet le is izzadtam az aktus közben, így kértem egy kis vizet Lexitől. Imádom, amikor egy szál semmiben kiszalad, majd megjelenik az ajtóban, kezében a pohárral. Ilyenkor úgy érzem, hogy az élet szép, különösen Lexivel. :)
Ezután masszázst ajánlott, de most nem éltem vele, mert izzadtam kicsit. Inkább újra belefúrtam magam az ölébe és kényeztettem még kicsit a számmal. Igazából ment volna a második kör is, mert hamar megtáltosodtam de már az idő rövidsége miatt egy kis 69-re volt csak időnk. Jó nyálasan szopizott, kicsit még a golyókkal is foglalkozott. Mindeközben én a popsiját simogattam, csókolgattam a puncikáját és belefúrtam a nyelvem a kisajkai közé. Végül mellé térdeltem és ismét a ciciken fejeztem be. Majd elmentem tusolni ismét és felöltöztem. Meztelenül kísért ki, és puszival búcsúztunk egymástól.

Elszámolás

Lexinél vannak extrák, de én ezeket nem szoktam igénybe venni. Egyébként a "pesti átlag" alatt van a rózsaszálak száma kicsivel. Szerintem nagyon korrekt, tekintettel arra, hogy ő tényleg beleteszi az együttlétbe, amit bele tud tenni. Mindent is. Talán a múlt évtizedben, még az első barátnőmmel volt ilyen jó a szex, mint vele.

Lexi, nagyon jó szexpartner

  Aragorn1

Egyeztetés

Telefonon hívtam, gyorsan egyeztetünk időpontot. Már jártam nála, visszavágytam hozzá. A telefon mint most is kezeli, kellemes hang a vonal másik végén.

Megközelítés

Autóval érkeztem, parkolás nem a legegyszerűbb, de megoldható hosszas keresgélés követően. BKV közlekedés jó. A helyszín nem volt ismeretlen, mert ahogy írtam jártam már nála.

Helyszín

A lakás változatlan, annyi változás, hogy nem a kisebb, tükrös szobában voltunk. Rajta kívül most csak egy masszázs lány dolgozik, aki ugyan ott volt szerintem, de én nem találkoztam vele. A fürdő is rendben van, a szoba fürdővel szemben, tehát sokat nem is kellett menni.

Hirdető külseje

Változatlan, megragadó teremtés. Alig két hete jártam nála, így sokat nem változott. Ha jó emlékszem melltartó a fogadott, alul semmibe. Változás amit észre vettem, egy szemüveg, ami nagyon szexi volt. El is képzeltem, mi lenne ha rajta élvezhetnék el, ez olyan pornós, de gyorsan el is hessegetem ezeket a gondolatokat.

Action

A szobába érve gyors vetkőzés, elkísért a fürdőbe, mivel már korábban tusoltam, így csak egy gyors farokmosás volt, valamint szájízzel öblítés. A fürdőből visszatérés már teljesen meztelenül várt. Összeölelkeztünk, a nyakát, bársonyos bőrét csókolgattam. Ő a már ágaskodó farkamat simogatta, jó érzés volt, mert most szép műkörmeivel birizgtál ott lent. Leült az ágyra, majd hop, be is kapta a kis tizedest. Kellemesen szopizott, a farkamon az erek csak úgy duzzadtak, köszönhető a péniszgyűrűmnek és Lexi fantasztikus ténykedésének. Ez még egy percig, majd ágyra feküdtünk és ciciket nyalogattam, közben ő sóhajtott. Végig csókolgattam a hasát, haladva délnek.
És megpillantottam, borotvált, szűk kis puncikáját. Nyálam kis rózsáját, borsónyi csiklóját csókolgattam, néha barlangba dugva nyelvemet. Szerintem tetszett neki a ténykedésem, de nem élvezett el. Ez ment kB 10 percig, hol nyálam, hol mellé térdeltem és ő szopott. Mikor ő szopizott még meg is ujjaztam. Lassan kértem a védőfelszerelést, egy jó lovagoltunk. Gyengéden lovagol, szerintem gyorsan elfárad,de nem baj én átveszem. Nagyon jó volt a popsiját is markolászni, két kezemmel popsiját fogva, kissé felemelve popsiját, mint a nyúlak úgy tettem magamévá egy gyönyörű teremtést. Hatalmasat durrantottam a gumiba.
Törölgetés, dumcsi. Masszázst ajánlott, de most nem éltem vele. Én terveztem, hogy megmasszíroztam, de annyira leszívott az első menet, hogy nem tettem meg. Legközelebb jó megyúrom. A beszélgetés után kérdezte, hogy érzem menne a 2.kör, mondom próbáljuk meg. Négy kézláb állva szopta farkamat. Jó nyálasan szopizott, közben én a popsiját simogattam, csókolgattam. Kértem a gumit, most kutyában támadtak, de a meleg miatt sajnos nem sikerült. Gyors tusolás, visszatérés még beszélgettünk, hülyéskedtünk. Meztelenül kísért ki, hú ahogy a fenekét néztem, ott gyorsan letepertem volna(itt már hűvösebb volt, a klíma miatt), dehát az időnk eltelt.

Elszámolás

Korrekt árak, nekem semmi extra nem volt, majd talán legközelebb.

Lexi, nagyon jó szexpartner

  Yankeey

Egyeztetés

Telefon beszéltünk, elsőre nem vette fel, de aztán visszacsörgött és megbeszéltük a részleteket.

Megközelítés

BKV-val mentem, Kondorosi út egyik ismert lakóparkja a helyszín. Mivel már jártam itt korábban, könnyen ment a bejutás.

Helyszín

Kicsit leharcoltnak éreztem a helyét belülről, meg úgy a tisztasággal sem voltam teljesen elégedett. Lehet ez annak tudható be, hogy már a nap vége felé érkeztem.
A szoba ahol a cselekmény történt elég kicsi, és nem annyira levegős. Ez mindenképpen hátrány így a nyári melegben. Klíma nincs a lakásban, vagy legalábbis nem volt bekapcsolva.

Hirdető külseje

Külsőre abszolút az esetem, ezért is mentem hozzá. A képek valósak, csak a tetkók vannak retusálva. A nagyon excentrikus tetkók általában zavarnak, de az ő esetében a kisugárzás és szexi megjelenés ezt teljesen ellensúlyozta. Igazi nőies alkat. Széles csípő, nagy fenék, barna bőr, szép arc, huncut tekintet. Nagyon szexi.

Action

A szex nagyon jó volt, szerintem volt egy kis kémia is közöttünk, így igazi lepedőgyűrős szeánsz kerekedett ki a találkozóból.
Ahogy írtam, Lexi nagyon kezdeményező lány és valószínűleg élvezi is amit csinál, ami azért a hirdetők java részéről nem mondható el. Könnyen egymásra kattantunk, szinte izzott a levegő körülöttünk és innen már történtek a dolgok maguktól.
Csók, natúr francia, misszionárius póz, kutya póz, lovagló póz minden féle verzióban és a többi.
Gyakorlatilag végig mentünk a kámaszutra összes pozícióján. Mindezt kétszer. A szünetben pedig egy kis masszázzsal múlattuk az időt. Nagyon jó volt, a többit pedig az olvasó fantáziájára bízom.
Amit még le kell írják, hogy a képek alapján azt hittem, hogy új hirdető, viszont
volt ő már korábban itt is és a másik oldalon is, és jártam is nála pár évvel ezelőtt, de a mostani hirdetés alapján nem ugrott be, hogy róla van szó. Szóval kicsit újdonságra számítottam, de abszolút nem bántam a látogatást.

Elszámolás

Amit a telefonon megbeszéltünk. Az elején lett rendezve. Teljesen korrekt.

Lexi, jó szexpartner

  Aragorn1

Egyeztetés

Szokásos módon, telefonon kerestem aznap. Megbeszéltük az időpontot és már rohantam is hozzá.

Megközelítés

BKV, autóval is könnyen megközelíthető. Parkolás nem egyszerű, de található üres hely.

Helyszín

Változatlan, mi mindig a kisebbik szobában vagyunk. A célnak megfelel.

Hirdető külseje

Változatlan számomra. Szép tenyérbe illeszhető cickók, szép nagy bimbóudvarral. Csupasz punci, hosszú lábak, jó kerek, paskolni való popsi.

Action

1,5 órára neveztem be hozzá. Érkezésemkor puszival fogadtuk egymást, majd gyors tusolás részemről. Mindig meztelenül vár, imádom, ahogy a seggével billeg előttem. Mindig így szoktam kérni.
A szobába visszaérve a felcsendült a latinos zene, hogy tudja rázni a popsiját. Már a álló faszomhoz dörzsölte hátsó felét, közben Én a hátát csókolgattam, melleit simogattam.
Hamarosan leült az ágy szélére és egy nagyon kellemes franciába részesített. Ezt követően a lefeküdt az ágyra és igyekeztem újra felfedezni fantasztikus testét. Végig csókolgattam, majd délre evezve, cuniját kezdtem el kényeztetni. Mivel a múltkor sikerült franciás kényeztetés során elélvezni, hát most is ezt nyújtottam neki. Jó pár percig nyaltam, csókolgattam a punciját, közben Ő sóhajtott. Ténykedésem hamarosan megint gyümölcsözött, örömet okoztam neki. Lassan felállt és gumiért ment, előtte még bevette ismét a szerszámot. Gumi fel és misszionáriusban dugtam meg. Hol lassan, hol gyorsabban adtam neki, amit megint élvezett. nm sokára egy hatalmasat löveltem a gumiba.
Tisztálkodás után egy jó beszélgettünk, a filmekről.
Mikor már éreztem, hogy mehet a második kör, Ő rögtön kezelésbe vette a pöcsöm. Fantasztikus ahogy szopizik Lexi, simogatja, nyalja, szopja, a zacsikat sem hanyagolja. Kényeztetésem meghozta az újabb adagot.

Elszámolás

Biztos vállal, mert olvastam, de én még ezekkel nem éltem. Lexi neki egy extra.

Lexi, jó szexpartner

  Donhuan17

Egyeztetés

>Régről ismerem.Visszatért legnagyobb örömömre.:)Telón előző nap hívtam,akkor mondta kemény asszonyos határozottsággal,h másnap,aznap reggel hívjam,ha akarok valamit.:DÉrtettem főnökasszony,és úgyis tettem másnap reggel,majd tali.:)Rákérdeztem a matekra nem változott,a régi maradt.

Megközelítés

>Kondorosira merőleges pivel kell megszorozni,és kijön a házszám,lépcsőház.:DEgy lyukkal arrébb rendel a Drágám,mint előtte.Parkolás ingyenes.Helyet keresni kell.

Helyszín

>Minden okés ilyen téren.Belépsz cipő le.Kisszobába be.Nagyon kicsi szoba van most.Ventillátorral.Van szék is fáradt orálbajnokoknak,mint én.Fényt itt is varázsoltunk.Tisztaság oké.Fürdő mindennel felszerelt.Választék is van.Ágy itt is nyekeg,dehát ki költene rá,nemigaz?:DD

Hirdető külseje

>Fiatal.Kor rendben.Súly rendben.Ápolt,jó illatú leányzó.Tetkók vannak régebbről,de még nincs túltolva.:DAz a fajta kis "töltött galamb" típus,aki az orálban jó szokott lenni,tapasztalataim alapján.Kedves.Kedvenc mondatom tőle:"amit csak szeretnél":))

Action

>Szükséges információk megadása után felkullogtam a tetthelyre lifftel.Itt már eltévedtem.:DSegített,és nem lett ideges tőle..:)Belépve puszi satöbbi.Matek átadása a szobában.Tisztálkodás,és belecsaptunk a lecsóba.:)Csók tudtam,h nincs,nem is ezért megyek hozzá,azért a kilenc kerbe járok Törpillámhoz meg Pocahontashoz.:DKis gyurmázással kezdtem vele,nem szeretem,ha egyszerre xopják.Majd leült az ágy szélére és jött az első osztályú barátnős orál,méghozzá nagy szorgalommal.Érdekes a technikája.Szemkontakt is van ha szólsz neki.Zsákot is kényezteti,oltári finoman.Kértem mélytorkot is extrába,az olyan barátnős,de lennt is tudja tartani.Nem tudom a nyelvével,mit csinál közben de nagyon jó érzés a makkomnak.Én pofáztam neki végig,elviselte!:DEzt jó darabig nyomattam vele,majd kértem egy kis lovaglást hirtelen ötlettől vezérelve.Nagyon jó benne.Közepesen szűk.Majd hátulról adtam neki keményen,megjött a hangja is,itt már szólt h fáj neki.Itt is Csődőrnek éreztem magam hirtelen,mint az "Angel" utcában később.Majd úriember lévén visszatértünk a csodás franciskára.Végig nyomta,nagy szorgalommal.Örültem neki.:)El is fáradtam,és sajnos elkövettem azt a nagy hibát,h túltoltam az időt,és már nem bírtam elélvezni sehogy,bárkire gondoltam is vagy bármi...:DDIdőm lejártával távozás.Nincs TP.

Elszámolás

>Van egy alap.Arra megy a mélytorok v más extra ami darabja egy Széchenyi minusz 1.

Lexi, jó szexpartner

  Aragorn1

Egyeztetés

Telefonon hívtam. Tudtam hogy hova kell mennem,alig vártam a találkozót.

Megközelítés

Bkv járatokkal is könnyen megközelíthető. Én mindig autóval megyek, még parkolót is találok.

Helyszín

Helyszín, így újabb egy hónap is után változatlan. A szoba nem tágas, ez meg is beszéltük, hamar meleg lesz. Az ágy kissé nyikorgó. A többi nekem a célnak megfelel.

Hirdető külseje

Mindig csak ugyanazt tudom leírni. Lexi nekem a zsánerem. Hosszú lábak, jó, markolászni való popsi.

Action

Mivel 1,5 órára neveztem be, kicsit kanosan és határozott célokkal jöttem. Gyors tusolás után már álló farokkal érkeztem a félhomályba. Hamarosan rá is tértünk a lényegre, végig csókolgattam a nyakát, közben a melleit simogatam. Nem sokára az ágyra ült és fantasztikus franciába részesített. Mivel átlagos mérettel vagyok megáldva, hamar eltűntette szájába duzzadó hímtagomat. Nem felejtette ismét a golyókat is kényeztetni.
Ezek után Én következtem, fentről lefelé haladva csókolgattam testét. Először a melleivel időztem egy kicsit, imádom az ikreket nyalni, szopogatni. Délre véve az irányt elérkeztem a kis kéjbarlangocskájához. Itt elidőztem egy pár percet, kezdetben csak lassan nyaltam csiklóját, néha nyelvemet betudtam szűk kis lyukacskába. Néha lentebb is nyalintottam, de célkeresztbe Lexi feltérképezése volt. Éreztem hkgy most sikerült a csúcsra nyalnom kedveskét. Hol lassan, hol gyorsabban nyaltam, volt hogy szívtam borsónyi gyöngyszemét. Hamarosan éreztem, hogy meglesz itt amiért is jöttem. Lexi egyre intenzívebben sóhajtott, nyögött, nem sokára teste hullámzó gyönyör állapotban került. Vau, sikerült, nem hagytam abba tovább nyaltam, de ekkor már nevetett, hogy most már csiklandós lett. Felült, kaptam tőle egy kis elismerést. Felugrottunk mindketten és gumit húzva, nyusziként, missziben döngettem meg. Hamarosan egy nagyot durrantottam a gumiba.
Szilvia után kapkodva töröltem le magamról a megmaradt út porát.
Pihenésképpen beszélgetünk filmekről, vészhelyzetekről.
Hosszab szünet után ismét kezelésbe vette hímtagomat, természetesen nyalva a golyókat, jó keményre szopva egy hatalmasat élveztem most magamra.

Elszámolás

Nekem mint mindig teljes mértékben megérte ez a randi. Lexi 🤪😛😜

Lexi, jó szexpartner

  Donhuan17

Egyeztetés

>Mivel már többször jártam nála,igy rugalmasan telón.Mindig korrekt,megmondja a tutit,hisz ő a NŐ,én meg csak a FÉRFI!:)Ezokból is kedvelem,mert még nem húzott oda magához,hogyha nem lesz más,jó lesz a Balek is jelszóval.mint egyes hirdetők itt,akik nem merik megírni,megmondani,h téged nem vállalak,mert nem vagy szimpi,és rossz a híred,mint nékem az oldalon,ezzel a múlttal???Ne vicceljetek...:DDDCsak rosszfiú lehetek.Na mindegy visszatérve Ő nem ilyen!:)))

Megközelítés

>Kondorosi környéke.Hát a 25 tonna vasat már nehéz kikötni ingyen,mert fullos az újított parkoló.:DBKV bőven,meg láttam van járda is,aki a közelnen lakik!:D

Helyszín

>Jó kis lakás!Tisztán tartják a lányok,Többen vannak,Nagy bánatomra nem láttam a másik Törpillát.Jó logisztika.Fürdő tiszta.Türcsi jó,Lefolyó kicsit lassan folyik le,de még nem vészes.A szobában szék a gönceidnek.Dupla ágy.Világítás szuper,nem kell a Vakondot játszanom.Volt már olyan,h egy bomba csajtól,azért jöttem el,mert nem akart villanyt kapcsolni.Meg is lepődött!:DJó illat a szobában,meg miden OKÉ!:)

Hirdető külseje

>Nekem nagyon bejön.Barátságos,mosolyog,nevet.Örül nekem mikor meglát.Fantasztikus.Remélem nem csak illuzió tőle.:D:PÁpolt,jó illatú Kiscsibe,A tekintete,szeme,igéző.megbolondítja a férfiembert.Szép sukár magas,hosszicombú.naná,h az!Alakja,mint a képeken.Élethűek.Kor rendben.Tényleg cuki,és fiatal.ami alázattal,szótfogadással,oriási szorgalommal jár együtt.amivel engem teljesen levett a lábamról...Léteznek még ilyen lányok???Nemcsak itt,a való életben is???Ennek nagyon örültem.Intelligens,jólnevelt.kacér amennyire kell!A természete egy nőnek a legfontossabb a kedvesség mellett.ez bőven megvan a lánykában!:)Jah,és mesebéli csőkos szája van,kárhogy nincs csőrőzés!:D

Action

>Diszkréten nyitotta nekem az ajtót.Beléptem.Édes puszik,ölelés,úgy ahogy azt kell.Leraktam a mérföldjáromat,aztán be a szobába.Ajándékot átadtam,nem kérte előre,én így szoktam.Székre a textiliák,közben kommunikáció.én tisztálkodi,majd uzsgyi vissza.Picit vizesre hagytam a Brét,majd megkértem törölgesse meg nekem szárazra türcsivel.Készségesen megtette.Utánna finom petting volt,ami a csók kivételével mindent tartalmazott.Majd lültettem az ágy szélére és franciázott szemkontakkttal.Szuper volt.Barátnős a franciája nem pornós,DT,zacsinyali is van,ha elég ápolt vagy persze.Jól irányitható,de saját maga is ügyes benne,Kitartó szorgalommal végzi ki a Pasikat,aki nem bírja a sok franciát,itt hamar végez.Én pont emmiatt járok hozzá vissza.Borzasztó jó a franciája,és szereti is csinálni.Régebbről talán pár nevet tudnék felsorolni.aki ilyen mércét megütött nálam.Végnyomattam vele az egy óra franciát.Sajnos az utódokat meg kellett hagynom a Barátnőmnek otthon,mert Babát akarunk...Pedig kiélveztem volna az édes kicsi száját...Nincs TP-Én szóltam,h lejárt az időm.Majd bánatomra Tipli,

Elszámolás

>Már tudom mennyi a matek.Most egy picit változott,de engem csak a minőség érdekel már a lányoknál,meg a különlegesség.Van pár extrája.A DT is az,de bőven megéri,mert nemcsak kétszer tolja le neked,azt is fuldokolva,hanem finoman barátnősen megy neki.

Lexi, jó szexpartner

  Sajt32

Egyeztetés

Az oldalon láttam hogy elérhető, hívásomat majdnem azonnal felvette.Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről és a hívás időpontjátol számítva másfél órára sikerült is nála lenni.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel teljesen jól megközelíthető.A cím is pontos és könnyen megtalálható volt még nekem is 0 hely ismerettel.

Helyszín

Ketten rendelnek barátnőjével ettől tartottam kicsit, azonban nem kellett volna mivel itt tényleg müködik az a bizonyos logisztika.A lakás teljesen rendezett,a fürdőben is teljes tisztaság fogadott.A tettek helyszíne egy franciaágy amely igaz kicsit nyikorog ha jobban bele lendül az ember de ez úgy gondolom leginkább hozzá ad az élményhez.A hangulatot egy kis lámpa és zene szolgáltatja amelyek úgy gondolom biztosítjàk a hangulatot az egymásra hangolódáshoz.

Hirdető külseje

Na igen... Én személyesen nem erre számitottam megelőzöen,amikor kilépett az ajtó mögül meg is lepődtem. Eddig úgy gondoltam hogy a nagyon kicsi és törékeny lányok az eseteim.DE!Ahogy haladott előre a dolog egyre jobban kezdtem megkedvelni végére pedig egyenesen megimádtam a felépítését.Magasnak mondható és kerek mindenhol ahol egy nőnek annak kell lennie.Tényleg azt érzi az ember hogy egy NŐ-vel van nem pedig egy kislánnyal.

Action

Első alkalmam volt és ilyen segítőlészségre én nem számítottam.A pontos részletekbe nem mennék bele de teljesem alkalmozkodó a fentebb leírt paramétereit pedig kegyetlenül ki is használja az együttlét során.Ahogy észrevettem szereti ha picit vadabb vizekre eveznek vele amelyre én nem tudtam nemet mondani.Egy elöző beszámolóban írták hogy lehetetlen nem picit begyorsítani vele ezekkel az adottságokkal amelyet én is megtudok erősíteni.A másfél órát az én kéréseimnek megfelelően töltöttük több pózt váltogatva talán néha tul gyorsan is miattam de teljesen kedves és kommunikatív volt végig.Ami még tetszett hogy nem játsza meg magát feleslegesen ha valami jó neki azt tényleg jelzi és hallatja azonban nem akar Oscar díjat nyerni.A lovaglást kihagyni vele pedig bűnnek minősíteném.

Elszámolás

Teljesen korrekt,én nem vettem igénybe semmilyen extrát.Úgy gondolom hogy 2x ennyit is megérne az amit itt kap az ember.

Lexi, jó szexpartner

  gliihaa

Egyeztetés

Reggel láttam, hogy elérhető így már tárcsáztam is. Rövid, tömör egyeztetés után lefoglaltam egy 1,5 órával későbbi időpontot.

Megközelítés

Újbuda, jól ismert környéke illetve maga a ház is ismerős volt, hiszen már jártam ott néhányszor, csak akkor másik lépcsőház, másik emeletén.
A megközelítés egyszerű - autóval mentem és mivel délelőtt jártam arra, parkolni is viszonylag könnyen lehetett. Aki BKV-val érkezik annak max 1 percet kell sétálnia a legközelebbi megállótól.

Helyszín

A lakás újabb építésű, amerikai konyhás nappali, talán 2 szobával - ebből 1 szoba biztos, ahol voltunk. A fürdőben van minden ami kell: többféle tusfürdő, szájvízből is 2 féle ha valaki szeret válogatni. A hálóban franciaágyon lehet duhajkodni.

Hirdető külseje

Belépéskor meglepődtem, hogy Lexi mennyire magas - a képek alapján nem gondoltam volna. Hosszú barna haja és számomra megfelelő méretű mellei vannak: se nem túl nagy, se nem túl pici. Ami megfogott benne egyből, az a mosolya :)
Jókedvű, jófej csaj, aki végig nagyon kedves. A képek szerintem régebbiek, de ez nem ront semmit az összhatáson.

Action

SZóval megérkezéskor kabát, cipő le és irány a szoba. Átadtam amit kellett, majd gyors fürdés után visszatértam a tett helyszínére. Lexi a fogadó szettjében várt, ami egy szál melltartó volt. Átöleltem, csókoltam a nyakát, finoman simogattam ahol értem és mindez megkaptam viszonzásképp is. Csók elvileg nincs (vagy csak szimpátia alapján) de abban a szerencsés helyzetben voltam hogy mégis sikerült azért néhányat kicsalnom. Pár perc ismerkedés után Lexiről lekerült a melltartó, rólam pedig a törölköző. Kedvesem az ágyra telepedett négykézláb és franciázni kezdett nagyon lágyan és izgatóan. Hamarosan mellé heveredtem és elvettem tőle a játékszert, hogy én is élvezkedhessek egy kicsit. A cicik kényeztetésével indultam, majd kis idő múlva haladtam tovább a punciig, amit hosszasan nyaltam és ujjaztam. Lexinek pozítívan fogadta a ténykedésem és bár a csúcsra nem sikerült eljuttatnom, biztos vagyok benne hogy örült a nyelvjátékomnak.
Ezt követően fordultunk, még egy picit a szájába vett, majd gumit kértem, és lovaglással kezdtük az együttlét lényegi részét. Finoman indult, közben én játszottam a melleivel, majd gyorsított, de túl jól csinálta, ezért kértem, hogy lassítson amit készségesen meg is tett. Viszont akármennyise is lassan mozgott rajtam, a látvány, illetve maga a szituáció annyira izgató volt, hogy éreztem, közel a vég. Pózcserét kértem és szemből hatoltam belé. Itt is csodásan mozgott velem együtt miközben a derekamat átfonta a lábaival. Isteni volt az egész: a látvány, a hangok és nem utolsó sorban a finom punci a farkam körül. Nem csoda, hogy hamarosan gyorsítottam s egy hatalmasat élveztem a gumiba.
Szünetben felajánlott egy masszázst, amit elfogadtam - közben beszélgettünk mindenféléről: ki mit csinál, mit szeret háziállatok stb. Meséltem a kutyámról és megjegyeztem, hogy ha jól láttam, akkor neki is van egy kis kedvence, hisz amikor megérkeztem, egy kócos Yorki fejet véltem látni a kanapé mögött...
"...háát.... ööö, Ő a barátnőm volt" mondta :)) Na itt hatalmasat nevettünk és percekig nem is tudtuk abbahagyni. Itt kérek nyilvánosan elnézés a kedves barátnőtől: félhomályban már szemüvegre van szükségem ami épp nem volt nálam - szóval nem szoktam lányokat kutyának nézni :))
Miután abbahagytuk a nevetést és a testápoló is lassan beszívódott a hátamon, Lexi kérdezte, hogy szeretnék-e második kört. Mondom: NANÁ!
Gyorsan a szájába vett ismét és életet varázsolt belém, majd ismét gumit húzott és beleült a farkamba. Lovacskáztunk egy darabig, majd felajánlotta, hogy forduljunk kutyusba.Itt a lassú kezdés után hamar erőteljes tempóra váltottam és dugtam a drágát hátulról. Úgy vettem észre, hogy ezt a fajta együttlétet jobban kedveli, mint a finom barátnős szeretkezést, úgyhogy innentől kezdve nem finomkodtam. Jó pár percig csináltuk így majd lassan éreztem, hogy itt a vége és újra élveztem egy nagyot. Törölgetés után gyorsen vettem egy zuhanyt, majd eljött a számomra szomorú búcsú ideje, de megígértem, hogy hamarosan visszatérek :)

Elszámolás

Az elején intéztük, többet nem esett szó róla. Az ajándék mértéke abszolút korrekt. Minden percét megérte.

Lexi, jó szexpartner

  újúrfiú

Egyeztetés

Lett egy rövidebb szabad sávom napközben, így körülnéztem ki érhető el a kedvencek között. Lexi zölden villogott, elsőre felvette pár csörgés után. Kedves, természtetes nem megjátszós hangon elmondta a részleteket és bő másfél órával későbbre egyeztettünk is időpontot.

Megközelítés

Fehérvári út jol ismert része. Tömegközlekedés is hibátlan, de autóval parkolni is könnyen lehetett dél körül. A házat könnyű megtalálni, de biztos ami biztos telefonon még fixáltuk érkezésemkor.

Helyszín

Újabb, de nem legújabb epitésű ház. A lakás is teljesen rendben van. Van egy barátnő is, de vele nem talalálkoztam, csak a hangját hallottam, illetve egy másik cipőt mellé “parkoltam”. Diszkréten kezelik a vendégeket.

Hirdető külseje

Képeknek megfelel, talán azóta még nőiesebb, de nagyon szexi. Melltartóban fogadott, semmi más, már ez oldotta a hangulatot a kedvességén túl. Mások is írták ár, tetkók azért vannak, több is, de még talán tetkó pártiaknak elfogadható mennyiség teteje.

Action

Szobába be, közben beszélgettünk röviden. Anyagiakat rendeztük és törölközővel irány a zuhany. Van függöny és egy tucat választék. Visszatérve a szobába becsukta mögöttem az ajtót, majd dögösen rám tapadt, előbb szemből, majd háttal. Nem kellett túl sok idő a keménységhez ettől, a brutál fenekét a törölköző mögött rejtőzködő ezredeshez dörgölte, majd törölközőt eldobva folytattuk. Nem sokára az egyetlen ruhadarabjától, a melltartójától is megszabadítottam és a popsi után a cicik is a kezem ügyébe kerültek. Ezután nagyon tetszett, hogy nem sokat teketóriázott és hamar a lényegre tért. Érzékien a kőkemény farkamra cuppant, először a rudat, majd az egészet magáévá téve. Nem ellenkeztem :-) majd az ágyon ülve folytatta az isteni szopást. Később négykézlábra váltott és úgy bukott rá és bólogatott lendületesen. Közben hol a ciciket, hol a popsit és a puncit izgattam. Hosszabb idő után váltottunk, Lexi hanyatt feküdt az ágy végében, én fölé helyezkedve és kezdődött a ciciszex. Idővel ciciszex és francia mix lett belőle, majd újra csak francia, de itt újból szinte teljesen eltüntette. Látva a lelkesedését elkezdtem kicsit a fejet irányítva óvatosan csípőből is mozogni, light szájba dugásba ment át a dolog, ami nem volt ellenére. Ezt a koreográfiát még jó ideig műveltük és annyira jó volt, hogy naívan gondoltam aktus majd a második körben. Így a végén a cicikre és az arcára élveztem egy hatalmasat.
Gyors mosakodás, majd masszázst kaptam. Azt mondta, nem tanulta, pedig elég jól csinálta! Na és itt jött a probléma, hogy az erő sehogy sem akart visszatérni még a hosszabb pihenő után sem. Így sajnálattal, de még így is kellemes élményekkel ismét a fürdő felé vettem az irányt.

Elszámolás

Én kérdeztem az elején, hogy most vagy a végén és Lexi azt kérte az elején. Extrát nem kértem, az ha jól emlékszem az nfvsz lehetett volna. Korrekt ár érték arány.

Lexi, jó szexpartner

  memen

Egyeztetés

Telefonon hívtam, amikor az oldal jelezte, hogy elérhető. Felvette, vele beszéltem, és egy óra múlvára kaptam is időpontot. A tájékoztatás gyors: minden, ami az oldalon ki van írva, az van. Korrekt. Megkaptam a címet is.

Megközelítés

Uszoda mellett mindig van hely, ingyenesen. Villamos szintén a ház előtt. Rutinosoknak jól ismert lakópark többedik elmelete, könnyű megtalalni. Ház előtt még pár perc várakozást kért a telefonban. 5 perccel az időpont előtt érkeztem, nem szeretek a kapu előtt várakozni ilyen forgalmas helyen.

Helyszín

Lakás teljesen rendben van, minimális berendezésű szoba, francia ágy, félhomály. Szerintem ketten vannak a lakásban, de a logisztika kiváló, nem zavaró egyáltalán. Fürdőben kád, világítós zuhanyrozsaval, menő. Több féle tusfürdő, szajviz, pohár, és egy felirat, hogy a kuka bizony arra szolgál, hogy abba dobjuk a használt poharat. Gáz hogy ezt ki kellett írni, nekem kellemetlen a többi vendég nevében is. Szobában van egy szék, ahova le lehet pakolni.

Hirdető külseje

Fogadó ruha nincs, ahogy azt már megirták többen :) Lexi szép lány, bár bevallom kicsit mást vártam, de ez abszolút szubjektív. Ő nagyon lendületes, belevaló, én jobban kedvelem az egy fokkal visszafogottabb lányokat. Tetoválások vannak több helyen, ahogy az az adatlapot is szerepel, illetve orrpiercing. Haj copfban hatrafogva. Fenékben abszolút erős, mellben átlagos. Képek kicsit sportosabb alkatot sejtették, de azösszkép abszolút jó. Ennek ellenére valahogy nem indult be a kémia. Viszont jó fej, humoránál volt, oldotta a hangulatot.

Action

Fürdő után még állva ölelés, simogatás, aztán leult az ágy szélére és francia. Nekem ez túl gyors, sajnos csak sokkal több rahangolodadsal működom, de megértem hogy másnál így is megy. Persze jeleztem neki utána és inkább lefekudtunk az ágyra. Az kiderült, hogy csók (legalábbis nálam) nincs, ami szomorú, ez tovább nehezíti az amugyis frusztrált allapotombol való oldodast. Többször kérdezte, hogy hogy szeretném, ez nagyon figyelmes, bár jobban szeretem, ha magától történnek a dolgok, ahogy alakul, érzésre. Mindenesetre ezután már fekve, és simagatasok után elkezdodott egy szuper francia, ami nem barátnős, viszont nagyon jó ritmusú és melyre is megy, ezt hagytam is jó darabig, mert bizony igen jól esett. Utána próbálkoztam kolcsonosseggel, de láttam, hogy itt ez nem fog működni. Megintcsak az én hibám lehet, de a megjatszott sohajok engem nagyon le tudnak lombozni, ezért inkább ezt felfuggesztettem. A francia viszont tényleg nagyon jó volt, és mire gumit kértem, alig maradt bennem valami :D Ettől függetlenül kiprobaltuk a lovaglást, brutál jó a szuper fenekét közben fogni, és úgy élvezni, aztán kutyus, aztán misszionárius. Mindegyikben az vég határán voltam folyamatosan, úgyhogy sajnos nem tudtam beleadni úgy, ahogy szerettem volna. Az persze egyértelmű volt, hogy neki ez munka, ő a vendéglátó, én meg a vendég, de ebbe eddigre már beletorodtem, hogy itt nem lesz meg az az illúzió, amit én keresek általában. Mindenesetre tényleg sokszor kérdezte, hogy hogy szeretném, hogy lenne jó, tehát nem érheti szó ilyen szempontból. Végül misszionáriusban lett végem, nem akartam tovább húzni a dolgot, meg lehet hogy nem is tudtam volna :) Utána meg volt kb 20 perc az órából, és rögtön felajanlott egy masszázst, amit el is fogadtam, így a hátralevő időben egy nagyon jól eső hátmasszázst kaptam, ami bár nem profi, de abszolút jó kézzel nyúl az emberhez, szuper volt.

Elszámolás

Extrákkal nem éltem, ami az adatlapot szerepel, azt mindent vállalt. A csoknal a "bővebben telefonon" van megjelolve ami nem igazán tudom, hogy mit jelent esetemben azt jelentette, hogy nincs.

Lexi, jó szexpartner

  Thomi_boy

Egyeztetés

Mivel már nincs vonalas telefon így mobiltelefonon hívtam. Szerencsére felevette és meg is beszéltük az időt. Mondjuk még 2 órás útra voltam tőle de lebeszéltem. Helikpterem még nincs de odaérhetek gyorsvasúttal is.

Megközelítés

Gyorsvasút , ami megy a földfelszín alatt meg felett is.De mi hajcsa ? Kinek mi. Van többféle is. . Szerencsére választható mindkettő. GPS-en van de nem volt kihúzva az antennám, a furcsa az, hogy enélkül is odavítt a vaskerekes , vannak még csodák. És még ami eztán jött...na majd arról is lesz szó. Nem , nem a ház előtt előtt tesz le a hintó de nem is baj, szegény lovaknak adni kell néha egy kis friss tista vizet. Én vittem nmagammal mivel hamarabb odaértem tudtam is magamhoz venni egy kis frissítőt.

Helyszín

Na ide kellett egy kis kiképzés, mirte feltaláltam a lakásig. Csak az ösztöneimre hallgattam és így sikerült.A lakás pont megfelel, én ngyon nem azt nézzem nem azértmentem, de nem is érdekelt a lakás.

Hirdető külseje

Ő nyitott ajtót és már nem is volt rajta ruha. Ezen picit meglepődtem, de a lényegre tértünk, azaz én is levetkőztem és elmentem zuhanyozni. Az arca ki van takarva de kedves bájos arca van.
Én már picit izzaddt is voltam, jól jött a zuhany, ahol azonban elsőre nem csak egy üres tusfürdő flakon találtam de a kás másik végében ott voltak a tele töltetek is. Ekkor még én is tele voltam töltve amit rövid idő után 2 ürítés követett. Hogyan is ? MIndjárt elmondom....:)

Action

Az action rész a szokásos volt. Mivel először voltam nála így tisztázódott több kérdés is. Lassú testhez simulással kezdett majdd Franciás nyelvleckével folytatta. Én is lehuppantam az ágyra, hogy jobban elérjem. Jól csinál mindent, nem kapkod, de nem is kell ezt elsietni. Volt kölcsönös francia kissebb elidőzéssel, erre jól reagál, élvezi Ő is én is. Utána gumihúzás és egy kis lovacska következett. Csak úgy ügetősen, alig bírtam bele kapaszkodni, jól csinálja jól mozgatja a derekát. Kpott pár tenyerest is a fenekére erre is jól reagált. Utána kértem folytassuk hárulról, hogy ne kelljen előlről..vagy hogy is van az aranyköpés ? Kezdjük hátulról, hogy ne előlről kelljen kezdeni ?? Ilyesmi, majd javítsatok ki esetleg . Mozognom kellett jócskán, hogy haladjunk a gumi nem volt jó , igazából nehezeb elmennem gumiban.
Aztán ez is megtörtént de meg kellett hozzá dolgoznom immár oldalra fordítottam Lexi-t és az ágyon térdelve ért véget az első menet, picit be is görcsölt az egyik lában, de aztán az elmúlt a masszázs jótékony hatásának köszönhetően.
Kaptam egy kiadás hátmasszázszt, sok sok krémmel - krémes nem volt de ha lett volna megettem vona, főleg a franciát :) - így sikerült ellazulnom, feltöltődnöm egy picit.
ezután is messzíroztam Lexi-t főleg a lábait, fenekét , derekát. Ere már ujra kemény voltam és kértem, hogy csinálja nekem kézzel. Ez is egyfajta masszázs volt csak most a cicikhez dörzsölte a botomat, én meg utána megnéztem milyen ha hátulról látszik, picit pucsítva , na ez olyan hatást váltott ki belőlem, hogy újra sikerült egyet lőnöm a testére - az irányításommal - amit a szép hátsó combján landolt. Így megvolt a célbalövés is, mivel nem mellé ment. ?Ondjuk a mellére még mehetett volna, de majd ezután.

Elszámolás

Pesti átlag alatti, korrekt elszámolás, a menü előre fizetve ez nem étterem, inkább egy mozi de olyan mozi, ahol te is színész lehetsz és azt csinálhatod, amit szeretnél vagyis lehetsz pornósztár egy röpke órára.

Lexi, jó szexpartner

  pitypangmanci

Egyeztetés

Délután Mikor láttam hogy elérhető villog a zöld jelzés azonnal hívtam 40 percre rá már a címen voltam. Gyorsan felvette és hihetetlenül szép hangon( meg is lepődtem) tájékoztatott a tarifáról. Megegyeztünk majd indultam is.

Megközelítés

Autóval indultam neki a parkolás ingyenes. A tömegközlekedés sem probléma a villamos megálló 3 perc séta nyugodtan. OMV benzinkút mellett található új építésű lakóparkban található a tetthely.Telefonon hívtam mikor megérkeztem mondta a kódot, emelet, ajtót. Csendes és diszkrét a bejutás.

Helyszín

Kis két szobás jól berendezett lakás. A célnak teljesen megfelel bár ez tényleg csak arra van ahogy néztem. Ketten dolgoznak de nem zavaró jól meg van csinálva a logisztika. Kádas fürdőszoba külön a wc. Több tusfürdő, szájviz is adott.
Mindenhol tisztaság és rend. Szobában nagy franciaágy, plusz egy ventilátor kellett is rendesen. Aki szereti a latin zenéket itt megtalálja bőségesen. Ritmusra kaptam a táncot nem véletlen, teljesen jól csinálja már akkor kemény lettem.

Hirdető külseje

Megérkeztem meztelenül várt így öltözködésről nem tudok nyilatkozni.Tetoválásai vannak de nem kell megijedni csak ízlésesen. Rajtam is vannak amit ki is emelt. Arca nekem tetszett, mosolygós, vidám. Teste nekem az esetem van mit fogni kerek fenék így a jó.

Action

Levetkőztem majd a fürdőszoba irányába indultam. Szépen megmostam alul-felül ahogy kellett makulátlan tisztára.Miután végeztem már várt rám meztelenül és adta ami kellett: az izgatást!Felállított majd ágyra leült én pedig állva néztem ahogy franciázik. Nem is esett rosszul így több hét kimaradás után. Ezután megkérdezte kényelmes erre én lefeküdtem az ágyra és úgy folytatta a szopikázást. Éreztem itt az idő a behatolásra kértem gumit majd szó nélkül mintha tudta volna beleült a dagadó hímvesszőmbe. Jól meg lovagolt hangos nyögésekkel majd leszedtem magamról és kutyusba váltottunk. Lehet neki adni rendesen nem nyávog, nem finnyás.Lövés előtt a gumitól megváltam és kértem hogy szájba élvezzek de inkább arca élvezés lett belőle nem spóroltam az adaggal, jött is rendesen.Letisztogattam magamat és ő is mert volt mit utána kértem egy masszázst amit meg kell hagyni kegyetlenül jól csinált.A vérkeringésem teljesen beindult hiányzott már. Időnk végéhez közeledett úgyhogy fogtam magam tusoltam vissza öltöztem közben a szokásos ismerkedős és érdeklődő kérdések majd mentem a valóságba vissza.

Elszámolás

Semmilyen extrát nem kértem amit kellett megkaptam hibátlanul. Maximálisan és teljes mértékben jól éreztem magam. Fiatal lány aki érti és szereti a munkáját. Okos, intelligens és értelmes tud kérdezni lehet vele hülyéskedni. Ha normálisan állsz hozzá akkor ő is hozzád.

Lexi, jó szexpartner

  KovácsGeri8899

Egyeztetés

Könnyű volt elérni telefonon hívtam ,elsőre felvette .Elmondta a lehetőségeket és egy órás randit beszéltünk meg. Már a telefonban nagyon tetszett a hangja és eléggé közvetlen volt.

Megközelítés

Én autóval mentem ,a helyszín a Fehérvári út .Parkolót könnyen találni . A tömegközlekedést nézve a villamos megálló is közel van maximum 5 percre. A bejutás könnyen ment de kaptam segítséget telefonon.

Helyszín

Új építésű emeletes ház ,a lakás rendben volt, a fürdő is volt minden ,tusfürdő szájvíz ,törülköző. A szobában nagy francia ágy , egy kis hangulatvilágítás és egy szék a ruháknak. Részemről teljesen rendben volta helyszín.

Hirdető külseje

Na hát az öltözködésére kifogás az nem lehet ugyanis nem volt rajta semmi :D Amikor megláttam Lexi-t azt sem tudtam merre vagyok arccal ezt gondolom ő is látta . Nekem nagyon tetszett elölről is meg hátulról is ,Arcra nagyon szép , és itt amit kiemelnék azok az igéző szemei. Alakja is szép nőies a képeknek megfelel .Szép cicik és van pár ízléses tetkója is. Összességében eléggé bejött nekem.

Action

Megérkezésem után Egy kicsit ledöbbentem a látványtól , átadtam neki a kis ajándékomat és egy kicsit beszélgettünk mit lehet és mit nem. A csókra rákérdeztem de sajnos ez most elmaradt lehet miattam, de nem is erőltettem a dolgot viszont az élmény így is 98% volt részemről :D. Kaptam egy törülközőt és elmentem tusolni. Visszaérve már halk latin zene szólt és az ágy mellett ölelkezéssel kezdtük felfedezni egymást , majd Lexi az ágyra térdelt és elkezdett egy lassú érzéki natúr franciát. Nagyon profi a technikája. Ezt tovább folytattuk az ágyon még pár percig majd kértem hogy én is viszonozhassam. Nagyon rendben volt odalent is :D .Ez után gumit kértem és megkérdezte hogyan szeretem én a lovaglást mondtam ,több nem is kellett egyből rám ugrott :D. Eléggé szűk és így valami eszméletlen jó volt számomra ez a póz ,közben végig tartotta a szemkontaktust ez még adott egy kis pluszt .Nem is bírtam sokáig , és kértem egy kis pihenőt , Lexi csak nevetett rajtam de egyáltalán nem siettet megvárta amíg kicsit lenyugszom. Ez után kértem ,hogy kutyusban folytassuk ez is elképesztően jó volt ,tempót váltogatva ,lassabban majd gyorsabban csináltuk nagyon jól mozgott közben , utólag meg is jegyeztem neki ,hogy jó a mozgása meg a ritmusérzéke és tuti ,hogy jól is táncol .Ez után megkértem zárja kicsit össze a combjait és próbáljuk meg így hátulról , na ezt már csak pár percig bírtam és a végén a gumiban lett végem .Hagyott lenyugodni ,majd kaptam egy pár törlőkendőt ,hogy le tisztítsam magam. Ez után kértem tőle egy masszázst ,hát ebben is elég jó teljesen el lazított .Utána én is meg masszíroztam ennek úgy láttam örült és azt mondta ügyes a kezem :D. Közben beszélgettünk is ,itt megjegyzem ,hogy intelligens , neki is jó a humora úgyhogy elég jól elvoltunk . Második menetet még megpróbáltuk de kivégzett totálisan az elsőben így ez nekem már nem jött össze viszont nagyon türelmes és ő mindent megtett, talán majd legközelebb. Ez után felöltöztem és elbúcsúztunk. Az órát majdnem kitöltöttük nekem egy nagyon jó élmény volt.

Elszámolás

Abszolút korrekt volt ami nekem hiányzott az maximum a csók de ez nyilván szimpátia függő is ,az alapban nála kb minden benne van szerencsére ami nekem kellett, extrákat nem kértem.

Lexi, jó szexpartner

  Irogato

Egyeztetés

Telefonon kerestem, gyakorlatilag azonnal elértem (ki is volt írva, hogy hívható). Nagyon kedves volt, sajnos csak egy fél órával későbbi időpontja volt, mint ami optimális lett volna, ezért elgondolkoztam, mondta, hogy nyugodtan hívjam vissza, ha eldöntöttem. Sokat nem gondolkoztam, kb 2 óra múlva már nála voltam.

Megközelítés

A címet telefonon pontosan megkaptam, pár házzal eltér az adatlapon szereplő térképtől, de nem szignifikánsan. Én autóval mentem, de BKV-val is könnyen elérhető. Parkolót lehet találni, bár célszerű nem a cél objektum környékén, hanem pár házzal arrébb keresgélni. A ház előtt újra telefon, megkaptam a kódot és az ajtó számot. Az ház óriási, kicsit keresgélnem kellett, de megtaláltam, nem volt gond.

Helyszín

A lakás egy újabb építésű ház sokadik emeletén van, több szobás. Feltételezem, hogy legalább ketten szolgáltatnak itt, de én nem találkoztam mással, ezt nagyon diszkréten kezelte. Az érkezés egy előtérbe történik, ahonnan nyílik a konya-nappali egybe, de itt kb 10 mp-et se töltöttünk, betessékelt a tetthelyre. A szoba berendezése egyszerű, hallkan szólt a zene, szék a sarokban, nagy méretű francia ágy.

Hirdető külseje

Az ajtó mögé bújva, de teljesen meztelenül fogadott, így sok kérdés nem maradt. A képeknek megfelelő alakja van, bár szerintem a kilók száma kb egy 10-essel több, ami részben a fenekén és picit talán a hasán látszik. Egyébként nagyon formás, tetszetős, az arca kadves, a haja végig lófarokban volt. Azt majd elfelejtettem, hogy tetszett, hogy elég magas, a leírt adatoknak teljesen megfelel.

Action

Ahogy már írtam, meztelenül fogadott, cipő le és minden mást vittünk a szobába. Itt adtam neki oda a rózsacsokrokat, miután megbeszéltük, hogy igénybe vennék egy extrát is.
Vetkőzés, majd irány a fürdőbe. Kádas fürdő, semmi extra, célnak megfelel, gyors fürdés, törölközőt természetesen kaptam.
Fürdés után már egy szál törölközőben mentem vissza, ami elég gyorsan lekerült. Kicsi zavaromat gyorsan oldotta, mivel elképesztően feszes fenekét állva nekem nyomva bújt közelebb. Tetszésemnek gyorsan látható jelei mutatkoztak, miközben a nyakát puszilgattam és persze a melleit simogattam.
Szépen megfordult, elém térdelt és szájábba vettem a velem egykorút. Finoman és nagyon jól csinálta. Egy idő után megkérdezte, hogy nem fekszem e inkább hanyatt az ágyon, úgy kényelmesebb lenne.
Az ágyon fekve már úgy kuporodott mellém, hogy az eszméletlen jó feneke és puncija pont kéz közelben legyen. A feneke elsőre nagynak tűnt, de olyan feszes és kemény, hogy nehéz volt betelni vele. Miközben szorgosan dolgozott én hátulról simogattam.
Egy idő után kérdeztem, hogy lehetne e 69, már mozdult is. Őszintén szólva részemről nagy finomkodás most nem volt, nyaltam rendesen.
Nem terveztem, hogy így fejezzük be az első kört, de egy idő után szóltam neki, hogy abba ne hagyja, mert elképesztően jól csinálta. Mivel ezt az extrát kértem, így a szájában lett végem. Nem volt finnyás, mind a szájába ment, ott is maradt, gondolom a végén szilviában végezte, de ekkor nehezen tudtam figyelni, főleg, hogy a puncija még mindig a számnál volt. :) Ez az extra nagyon bőven megéri a felárat (részben ezért is mentem).
Sajnos én voltam idő kényszerben és bár 1 órára mentem, jeleztem, hogy nem tudok végig maradni.
Az első kör után felajánlotta, hogy megmaszíroz, ez inkább simogatás volt, de kifejezetten jól esett.
Utána kérdezte, hogy mehet e a második menet, amiről mondtam neki, hogy nem tudom, fog e menni, de hajrá.
Hát ment... pillanatok alatt olyan keményre szopott, hogy csak na. Gumi húzás után kis misszi, ahogy láttam ezt nagyon szereti, főleg felhúzott nyújtott lábakkal. A látvány se rossz és a hanghatás sem. ;)
Ezután rám ült, ami jó volt, majd próbáltuk háttal is. Kicsi kutya is volt, de ehhez nekem túl puha volt a matrac, így újra misszi.
Nem tudom, hogy valóban nekem szólt e, de itt az tűnt fel, hogy élvezi és nem csak az a megjátszós dolog. Eléggé lehet neki tolni és szereti is. Beengedett rendesen, nem volt finomkodás meg láb szorítás, így másodszorra is elég komolyat élveztem.
Őszintén szólva magam miatt mentem és önző is voltam, bízom benne, hogy ettől függetlenül én is pozitív benyomást tettem rá. Legközelebb lehet másként lesz.
Gyors fürdés, mert rohannom kellett, öltözés és búcsú.

Elszámolás

Előre telefonon elfelejtettem kérdezni, de az adatlapon volt, így kérdeztem, hogy NFVSZ van e, és ha igen mennyi. Ezt igénybe is vettem, megérte.

Lexi, jó szexpartner

  Dr_Würmer

Egyeztetés

Akadt egy félórám (ellógtam az ebédidőt), úgyhogy a múlt heti zalaegerszegi fiaskó után gondoltam szerzek magamnak egy kis örömet. Felhívtam pár kedvencek közé elmentett lányt, Lexi volt az aki legkorábbra időpontot tudott adni, szóval a hívás után 45 perccel már nála is voltam.

Megközelítés

Kondorosi-Fehérvári sarkán álló újépítésű monstrum. Sok lány rendel ebben a tömbben, parkolni nem könnyű, szánjatok rá pluszban 5-10 percet.

Helyszín

Jó állapotú lakás, rend és tisztaság mindenhol. Bútorzat minimál, de hát nem is az IKEA-ba akartam menni. Szerintem ketten vannak, bár nem találkoztam senkivel, de távozáskor kinyílt az egyik ajtó és Lexi elugrott a folyosó "látómezejéből". Baszoba elsötétítve, de egy lámpa világított, plusz ment a ventillátor, amit kikapcsoltam (messze még a nyár).

Hirdető külseje

Meztelenül fogadott, pályafutásom során ez volt az első ilyen alkalom. Tetszett amit láttam, maradtam. Magas lány. Helyes arca van, kellemes cickói, vékony dereka, és igazi "brazilos" feneke, valamint erősebb, izmos combjai. Az egyik karja ki van varrva, engem nem zavart. A puncija zárt ívű, csupaszra gyantázott példány, az íze nagyon fincsi.

Action

Koppra érkeztem a megbeszélt időpontra, már épp hívni akartam amikor csörgött a telefonom. Lexi hívott fel, érdeklődve, hogy merre járok? Elképzelhető, hogy korábban sokan átejtették, vagy szoros volt a menetrendje és nem fért bele a késés, mindegy. Kapukód, lift, némi séta a körfolyosón és az ajtó elé érve már tárult is a nyílászáró. Ott állt előttem Éva kosztümben (elmondása szerint imád meztelenkedni), a látvány kicsit letaglózott, de próbáltam ezt nem mutatni. Cipő előszobában le, utána a szobában a csokor átadása után a többi ruhadarab is, és gyors tisztálkodás, valamint szájvízhasználat után visszatértem vendéglátómhoz.

Átöleltük egymást, és elkezdtük simogatni a másik testét. Rákérdeztem a csókra, azt mondta OK, de elég visszafogott volt, szóval nem nagyon erőltettem a továbbiakban. Háttal fordult nekem és a telefonjáról indított zenére popóval hozzámdörgölőzve táncolt kicsit, majd az ágyra ülve neki akart állni a franciának. Ekkor kértem, hogy először kicsit hadd ismerkedjem meg a cicikkel. Ezt abszolválva hátamra fordultam és elindult a francia, ami nagyon kellemes volt, kérésemre hangsúlyosan a golyókkal foglalkozott. Majd fölém kerekedett, és néhány percig nyalakodtam ízletes pinája tájékán, miközben a farkam kényeztette.

Ezt követően javasoltam, hogy dugjunk, rögtön gumit pattintott rám, majd az alappózokat vettük sorra. Lovaglás, misszi, kutya, majd zárásként misszi. Hátulról valami egészen pompás a lány, a nagy, kerek, izmos fenekét markolva öröm volt őt pumpálni. Volt hogy megálltam, és csak ő mozgott rá a rudimra, adottságaiból adódóan ezt úgy tudta csinálni, hogy a segge közben csattogott az ágyékomon. Próbáltam a látványt beégetni az agyamba, rendkívül izgató volt. A vég missziben ért, kiadósat élveztem. Nem kapkodott, megvárta amíg lenyugszom és miután kihúztam a brét adott szilviát, hogy rendbe tegyem magam.

Gyors tusi, öltözés és léc, pontosan 30 percig tartott a félóra. Nem volt túl kommunikatív, de azért öltözés közben beszélgettünk kicsit. A szeánsz alatt izgatóan nyögdécsel, de csak a hangulat fokozása érdekében, nincs ezzel semmi baj. Nagyon készséges volt, bármit kértem azonnal megtette, jó szolgáltató.

Elszámolás

Előre, a félórás akcióért a kisebb méretű szabványcsokor.

Lexi, jó szexpartner

  fghrtz

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk. Azonnal felvette és két órával későbbre adott is időpontot.

Megközelítés

BKV-val nagyon könnyen megközelíthető. Egyértelmű instrukciók alapján könnyű volt megtalálni a lakást is.

Helyszín

Többen vannak a lakásban, de nem láttam senki mást. Célnak megfelelő. A fürdő tiszta. szájvíz és tüsfürdő van.

Hirdető külseje

A képek kissé retusáltak. Ki vannak takarva a tetoválások. Ez persze nem vett el az élményből. Sportos testalkatú.
A ruhákból kihámozni nem kellet, mert meztelenül fogadott.

Action

Fél órára mentem. Látta rajtam, hogy kissé izgulok, de nagyon kedves és folyamatosan próbál az ember kedvében járni.
A szájával nagyon ügyes. Kicsit túlságosan is, így a kelleténél hamarabb ért véget a találkozó. Rövid időre mentem és így se maradtam végig. Talán az izgalom. Legközelebb hosszabb időre megyek.

Elszámolás

A telefonban megbeszéltek szerint. Bár nem kérte, de előre odaadtam.
Az ár korrekt.

Lexi, jó szexpartner

  Aragorn1

Egyeztetés

Aznap hívtam, felette, megbeszéltünk mindent. Nagyon rugalmas volt, a képei fogtak meg a legjobban.

Megközelítés

Ismert hely, sok lány dolgozik a vidéken. Könnyen odataláltam, parkolás is könnyen ment.

Helyszín

A ház tiszta, tágas, a szobában egy tükrös beépített szekrény ami növelte a hangulatot, pont az ágy mellett. Fürdőszobában kád, két tusfürdők, száj íz, speciál engem nem zavart. Az ágy kényelmes, ketten elférnek rajat, nem nyikorog. Hangulat fény. A tükrös szekrény nekem nagyon bejön. Lexin kívül más is dolgozik itt, de senkivel nem találkohtam, a diszkréció jó működik.

Hirdető külseje

Magas, hosszú lábakkal, pár tetkóval, azt hiszem a lábán. Sportos alkata a múltjából ered. Formás fogni való popsi, csupasz, finom punci, kicsi cicik, de jó őket kényeztetni. Leginkább a popsi, selymes bőre tetszett a legjobban. Szóval nekem bejötta tetkók engem nem zavartak.

Action

Megérkezése kor, szokásosan az ajtó mögött meg új a fogadatt, egy tanga bugyi, melltartó kombiba. Bemutatkoztunk, majd bevezetést a szobában, itt megbeszéltük mégegyszer meddig szeretnék maradni. Mivel otthon tusolta, így csak egy kis farokmosásra jelentkeztem be. A bugyiját levéve kísért el fürdőszobába. Fürdőszobából visszaérkezve összeölelkeztünk, a nyakát csokolgattam. Melltartó le, cici két simogatta, puszilgattam. Jó volt látni magunkat a tükörben. Leült az ágyra és kezelés e vette farkamat. Nagyon jó csinálta, mélyen nyelte, leginkább száját használta. Én többször megpróbáltam lentebb dugni a szájába farkamat, semmi ellenkezés nem volt részéről.
Ideje volt nekem is akcióba lendülni, ágyra feküdt és elöször a a ciciiet nyalogattam, majd fentről lefelé haladva csökolgattam, lassan elérve a punciját. Kezelés e vettem, leginkább a csiklóját nyalogattam, ténykedésem tetszett neki. Gumi fel és lovaglóba folytattuk, finom volt. Kértem forduljunk meg misszibe, hát így folytatódott kettőnk együttléte. Hamarosan bekövetkezett a bekövezni való, egy nagyot lőttem a gumiba.
Masszást ajánlott fel. Sokat beszélgettünk, intelligens, értelmes lány, akinek még humora is van.
Mégfordultam és cirógatuk egymást, majd megkérdezem mehet a második. Hát persze. Ismét egy fantasztikus franciát kaptam, farkam már nagyon állt, kértem üljön a számra, így kényesztettük egymást. Ténykedésem közben apró sóhajok hagyták el száját. Gumi fel, majd kutyában döngettem, popsiját markolászva. Ha most is rágondolok, feláll a faszom. Egy újabb anyagot lőttem a gumiba. Fürcsi és távoztam egy puszi kíséretében.

Elszámolás

Teljesen korrekt, semmi rejtett költség. 18 rózsaszál nagyon jó ár egy ilyen kellemes szeretkezésért.

Lexi, lehetne jobb szexpartner

  xbtomxxx

Egyeztetés

Telefonon hivtam, egyből válaszolt és már mehettem is. Korrekt tájékoztatást kaptam kedves hangon.

Megközelítés

Szokásos Kondorosi/Fehérvári sarok. Parkolni nehézkes, de a rutinos harcosok feltalálják magukat a közeli ingyenes parkolók felfedezésében.

Helyszín

Tiszta kis lakás, praktikus kis helyekkel. Belépve előszoba, cipő le, majd az egyik kisszoba. Műsor alatt hallható, hogy más is van a lakásban, ellenben a logisztika flottul ment.
Füri tiszta: van, ami kell.

Hirdető külseje

Hááát, a képek alapján mást vártam. Hivható brazil popsinak, de ez a mi falunkban már +++size modell, főleg deréktól lefelé. A képekhez képest élőben +20kg minimum. Arcra aranyos, csilingelő hang, évben kb 20-as évek második fele. sötét, összefogott hosszú haj, jópár tetkó, elmondása szerint többet is tervez.
Ekkora lánnyal nem voltam még…

Action

Belépve azért hümmentettem egyet, de éhes voltam maradtam, viszont felmérve a “kihivást” inkább a franciás programot preferáltam, azt is inkább úgy, hogy nyaktól felfelé legyen meg az optika.
NF, nna, abban nem volt hiba, kitartóan dolgozott mind a két körben.
Pénzt előre kérte. Az első kör után módositani szerettem volna a tervezett órán(elmúlt a kezdeti varázs…), elmondása szerint azt nem lehet, pénzt vissza nem ad a cég(hozzáállás —).
Hát akkor maradok!, és igy is lett. Második kör is NFVSZ, profin előadva, nem volt rá panasz.
Kölcsönössel próbálkoztam kevés sikerrel, végén hagytam inkább sodródni magam.

Elszámolás

* az óra + * rózsa az extra(nfvsz), két kiváló franciáért ez határeset. Sajnos többre nem volt ihletem… Nekem inkább deficit, de ha valaki birja a nehezebb terepet, akkor ki tudja hozni plusszra.

Lexi, egyeztetési probléma szexpartner

  NoTetko

Egyeztetés

Délelőtt hívtam telefonom, miután átnéztem az adatlapján vállalásait. Kedvesen elbeszélgettünk néhány percet, aminek az volt a vége, hogy megvolt a címe és tudtam azt is, mikorra tudok menni hozzá. Ebéd utánra kaptam időpontot.

Megközelítés

Fehérvári út egyik ismert része. Parkolás kissé játékos, de megoldható. Busz és villamos szinte a ház előtt tesz le.

Leírás

Bejutottam és ő is van a képeken. DE! Az adatlapján nincs feltüntetve, hogy lenne tetkója. Sajnos én nagyon viszolygok a tetoválásoktól, el nem bírom viselni őket. Lexi pedig van szépen. Nem 1-2 kicsi, hanem szép nagyok. Mikor megláttam, kivert a víz. Mondtam neki, hogy ezt igazán kiírhatta volna az adatlapjára, mert akkor akármilyen szép, biztosan nem hívom fel. Mondta, hogy a képeken lehet látni, hogy a karján ki van takarva egy pacával, meg is mutatta a képeket, de csak az első 3 képét néztem meg telefonon, azokon nem látszik. Ráadásul a keresőbe is beállítottam, hogy tetoválás nélküli lányokra szűkítsen, és mivel az adatlapján nem volt feltüntetve, Lexi hirdetését is kidobta találatként. Ez egy kissé félrevezető dolog! Nagyon sajnáltam, de nem tudtam maradni.