Fanni Szexpartner Győr

Beszámolóim

Melissa, felejthetetlen szexpartner

  FreddieMercury

Egyeztetés

Kora hajnali tizenegy órakor hívtam . Néhány csörgés után fel is vette a telefont . Bájos erotikus hangján belebúgott a telefonba , azonnal bizsergető hatással volt rám . A kora délutánt választott a légyott időpontjának . Részletes itinert kaptam mindenről .

Megközelítés

Autóval mentem hozzá felvállalva a parkolási anomáliákat a környéken , de bejött hogy 19-re húzzak lapot . Mellette a Molnár utcában találtam elsőre parkolóhelyet . Már csak pár perc séta választott el a paradicsomtól .

Helyszín

Pici ékszerdoboz lakás minimalista berendezéssel . Szobában kinyitható ágy szolgál a hancúr terepnek . A fürdőszoba egy komoly épített kétszemélyes zuhannyal rendelkezik , nagyon szép és ízléses . A falicsempe egyes elemein talán a budai vár látható. Mindent a tisztaság és a rend ural .

Hirdető külseje

Érkezésemkor egy pici tangában és egy rövid pólóban fogadott . Nagy örömömre , mert ahogy beinvitált azonnal megcsodálhattam a műremek feszes popsiját . Mosolya bájos , tekintete igen huncut .

Action

Miután átbeszéltünk mindent , kaptam egy finom vastag törölközőt . Irány a zuhany . Játékosan megkérdeztem , hogy megmosná-e a hátamat . Azonnal vette is le a pólóját legnagyobb megelégedésemre , és már léptünk is a zuhany alá . Én kis naiv elkezdtem zuhanyozni , de kérésére erről gyorsan lemondtam és a már vízcseppektől ragyogó bőrét elkezdtem simogatva fürdetni . Na.... itt elszabadult a libidó rendesen , a második percben már finoman habzott a tusfürdőtől a formás melle és a forró víz ellenére a mellbimbójával üveget lehetett volna vágni . Eme testrészek alapos megtisztítása után a gravitációs kényszer hatására lejjebb folytattam tisztító technikám tökéletesítését . Áldásos tevékenységemnek köszönhetően hamar elkezdte hallati a hangját , " abba ne hagyd ! Még !!! Ohhh ! Ekkor már egy más dimenzióban voltam és gyorsan elé guggoltam , mire azonnal szélesített a terpeszén . Mint a kisgyerek aki a kedvenc fagylaltját megkapta nyaltam házigazdám mézédes kelyhét . A hangatás fokozódott és a keze alaposan rászorított finom csiklójára , nem sok időre volt szüksége ,hogy egy remegős orgazmussal ajándékozzon meg. Nem volt rest azonnal közölte , hogy egyenliteni akar . Nosza , rajtam nem fog múlni ! Szappanozás és öblítés következett , majd apró csókokkal haladt lefelé , közben folyamatosan a kezében tartva a farkamat , finoman izgatott fel . Majd a célterület elérésekor úgy vett a szájába , hogy azonnal koppanásig merültem a szájacskájába ! Hol finom , hol a legnagyobb vehemenciával követelte a jussát ! Le kellet , hogy állítsam , mert más végkifejletet terveztem , és nem voltam biztos , hogy menne a kettő ! Kérdezte , hogyan tovább , kértem ,hogy itt folytassuk hátulról , mert ez hatalmasodott el a fantáziámban . Gyorsan hozott munkaruhát , és hamar beöltöztette a kisbarátomat . Had szóljon ! Már fordult is , és én azonnal támadásba is lendültem ahogy kitolta a gyönyörű popsiját . Isteni finom szűk puncija hamar felvette a méretemet , és hamar felvettük az üzemi fordulatszámot ! Nem lehet máshogy megfogalmazni basztunk mintha az életünk múlna rajta . Nagyon feltüzelt a hangokkal már már majdnem elmentem , de szerencsére ismét beleremegett , és hüvelye ritmikus összehúzódásai megadták a kegyelemdöfést . Ordítva élveztem el (elnézést a szomszédoktól ) ! Ezután még kicsit kényeztettük magunkat a jótékony vízsugarak alatt majd visszazökkenve a szürke hétköznapokba utamra indultam .

Elszámolás

A telefonban megbeszéltek alapján történt .

Melissa, felejthetetlen szexpartner

  Tréfli

Egyeztetés

Minden simán ment, hétfőn délben hívtam, egykor már nála voltam. A telefonban korrektül tájékoztatott, elmondott mindent, amire kíváncsi voltam.

Megközelítés

Könnyen ment a célpontig eljutni , parkolóhely keresés nehézkes .

Helyszín

Lakás, szerintem kizárólag élménycentrumnak használva. Semmi extra, rendben van tartva, a baszobában jó nagy és kemény az ágy, van tusfürdőválaszték, együttlét előtt-után száraz törülköző.

Hirdető külseje

Melissza kifejezetten kedves, csinos lány, húszas évei közepén járhat . Korához képest teltebb, a mellek kellemesek , az arca nagyon csinos, a teste pont az a már nem vékony, de még nem duci, lágy, nőies alkat, amit annyira szeretek.

Action

Megérkezéskor már felkészülve fogadott. Némi csókízelítő után elmentem fürdeni, majd vissza a tetthelyre, ahol ő már meztelenül várt. Kölcsönös simogatások, csókváltások után elkezdtem kényeztetni orálisan, amit ő hálásan fogadott. Majd ő következett, és kaptam egy kiváló viszont kényeztetést. Na, innentől nem volt tréfa, kértem is a gumit, amit megkaptam, és utána rám ült. Elég szűk teremtés, így hamar váltottunk misszionáriusba, amit jobban bírok, így is maradtunk, amíg a gumi megtöltésre került. Utána jött az összebújás rész, nagyon aranyos volt, csacsogtunk-fecsegtünk, majd kértem egy nfvsz-t, amit isteni szinten megkaptam. Ekkor eszméltem, hogy időm lejárt, túlléptem az alap keretemet , már rohantam is tusolni. Miután ezzel is végeztem, szépen lassan, egy nagyon jó élménnyel gazdagabban mentem a dolgomra.

Elszámolás

Minthogy először voltam nála, így előre rendeztem.

Melissa, felejthetetlen szexpartner

  Wedge

Egyeztetés

16 órakor hívtam, nem értem el, de rögtön üzenetet írt, megbeszéltük a randit, csak 30 percet kért hogy fogadhasson, és mehettem is.

Megközelítés

Ötszáz méterre lakom most tőle, bár fogalmam sem volt róla mikor hívtam .Mikor telefonon beszéltünk, gyakorlatilag a ház előtt álltam. Egyébként BKK-val egyszerű nagyon.

Helyszín

Tiszta lakás, ez vonatkozik a fürdőre is.Tusfürdő kínálat bőséges, szájvizet is használhattam, eldobható pohárral. Törölköző mérete megfelelő, de nem éreztem rajta az öblítő illatát, egyébként tiszta. A baszoba parányi, franciaágy jó, pici asztalka, falakon polcok, praktikus tárgyakkal, talán szőnyeg. A célnak tökéletes a helység.

Hirdető külseje

Először nem is láttam rendesen a félhomály miatt, de aztán lekerült a köntös, és csak ámultam. Fehér melltartó, piros bugyi. Kimondottan fehér bőr, arányos testalkat, súlyfelesleg egy gramm sem, feszes has, mellei átlagosak, na de a feneke.........Megőrülsz tőle/érte! Én köntöst kihagytam volna, de be kell látnom hogy nem kértem külön hogy miben fogadjon.

Action

A fürdőből jövet az ágyon fekve várt. Közösen megszabadítottuk a melltartó/bugyi kombinációtól, és csak most, a kitűnő világítás mellett láttam mekkora kincs akadt a kezembe. Símogattam pusziltam, csókoltam ahol értem, nem tudtam betelni vele. Először én kényeztettem. Nagyon jó ízű és illatú a punija, szinte elvesztem benne. Újjaztam lefetyeltem felválltva.Azután ő következett. Mellémtérdelt, és egy inkább lágy nagyon kellemes NF-át kaptam előjátékként. Tecnikája jó, ezt így kell csinálni. Mélytorok nem volt, kéz is csak egy pici, amennyi épp szükséges.Nyállal is rásegít mikor kell, úgyhogy hamar védőfelszerelést kellett kérnem. Gondoltam legyen hátulról, hiszen a popsija gyönyörű! Ami ezután következett, az maga volt a gyönyör és a kéj. Ezt a lányt hátulról pakolni..........Még most is beleborzongok! Többször meg kellett állnom: egyrészt mert ki akartam élvezni minden pillanatát, másrészt a látvány sem volt utolsó. Szépen ívelő háta, karcsú dereka, nőies vállai,könnyen elérhető mellei, no meg a popsija. Markolásztam, gyömöszöltem, miközben keményen dugtam. Mindezt az ágy mellett állva, ő az ágy szélén egészen. Olykor megfogtam vállait, majd keményen behatoltam. Csapkodtam a popsiját, nem bánta. Éreztem a testén hogy ő is felhevült kissé, már nem bírtam tovább. Oszolj volt a gyerekhadnak. Megvártuk míg picit megnyugszom, majd pihi és beszélgetés vette kezdetét. Kicsit félrehúzódik, de közeledésemet nem utasítja el. Simizem, csókolgatom, punciját maszírozom még kicsit . A második etap is az ő franciájával kezdődik, de már kevés az idő, aktusra nincs lehetőség, javaslom a kézi levezetést amit én fejezek be, most a gyerkőcök a csodás popsiján- derekán landolnak, amit ő hátrafurdulva végig is néz. Így még kéjesebb az érzés, pláne hogy tekintetünk is találkozik.Szemembe néz, ugye ezt nem kell sokáig magyarázni mit jelent ez egy férfiember számára.

Elszámolás

Telefonon megbeszéltek alapján érkezésemkor rendeztem .

Melissa, felejthetetlen szexpartner

  Akai

Egyeztetés

Telefonon még tegnap, mert tudtam, ha aznap hívom, már nincs időpontom. Ritkán vagyok ennyire előrelátó , de volt egy jó érzésem, hogy megéri tervezni. Telóban mindent elmondott, azt is amit nem kérdeztem.

Megközelítés

A megadott címre navigációs segítséggel jutottam el . Kb még a az idő is stimmelt .

Helyszín

Nekem megfelelő volt , számomra semmi hiányosság nem tűnt fel , jó lehet , hogy igénytelen vagyok tusfürdő téren .

Hirdető külseje

Képeknek abszolút megfelel, erre számítottam, emiatt mentem. Egy kicsit még jobb is, mint amilyet elképzeltem. Finom karcsú és FITOS :) mindene. A bőre és szemei nagyon szépek. Tényleg fiatal, egy exemre emlékeztetett fotókról, élőben még inkább.

Action

Zuhany után finom csók, popsi markolászás, amit érdemes fogdosni. Majd csüccs, és olyan vágtába kezdett, hogy alig bírta az ágy. Ez fasza kis szex volt. Több pózban, csókokkal, finom mozdulatokkal, izgató érintésekkel és hangokkal. Azt sajnáltam kicsit, hogy mivel állandóan egymásba voltunk gabalyodva, keveset láttam a testét és nem figyelhettem emiatt az arcát sem. Pedig nagyon szép mindkettő. Volt több póz, nem is részletezem, nem pornóregény ez. Csak annyit még, hogy meglepően vehemens tud lenni, ha finom neki a szex. Nem tudom, hogy elélvezett -e, de sokszor nagyon-nagyon közel volt hozzá az egészen biztos. A vége szájjal való kivégzés volt !
Kis beszélgetés után, közben kaptam 1-2 csókot a nyakamra, onnan én tévedtem a szájára, simogattam ahol a legnedvesebb tud lenni egy nő, onnantól ismét francia, majd az első felvonás megismétlése mind a 3 szokásos pózzal, végét ismét szájjal menedzselte ! Finom volt.

Elszámolás

Előre adtam kérés nélkül, amit ki is vitt magával rögtön, amíg vetkőztem és zuhanyozni indultam. Szokásos órás átlag, nincs matek.

Melissa, nagyon jó szexpartner

  DonVapo

Egyeztetés

Este hétkor kerestem , nagy szerencsére nyolcra mehettem hozzá .

Megközelítés

Kocsival mentem , mint a villám ott is voltam .

Helyszín

Lakótelep , érkezés után hívtam és már mentem is fel . Lakás szépen felújított , jó panorámával . Fürdő tipp-topp , tenger kék , világoskékkel megbolondítva (csempe) ,fürdőben kádban lehet megtisztulni .Bőséges tusfürdő választék és szájvíz . Dolgozó szoba megfelelő méretű ,csak a színe nem tetszett (pisztácia zöld). Ágy kiállta a próbatételeket.

Hirdető külseje

A képek tökéletesen mutatják , amit nem , hogy mennyire feszes mindenhol , és hogy mennyire selymes a bőre . Élvezetes markolászni .

Action

Megérkezésem után azonnal üdítővel kínált . Mire visszaérkezett a konyhából már neki is álltam a vetkőzésnek , szerinte is meleg volt mert ledobta Ő is a kis elsőjét . Kicsit beszélgettünk , aztán mentem tusolni .A kaland az ágyon folytatódott, apró csók, játszadozás a bimbókkal , pici csókok a hasára , aztán finom nyalakodás és csókolózás a puncival . Baba rózsaszín játszótér , nagyon finom puha és érzéki . Még pihéknek sincs nyoma .Nyaltam, kívül ,belül , játszadoztam vele ,míg elérte a gyönyör .Punci nem maradt szárazon , a lepedőt gyűrögeti közben emelgeti a csípőjét és sóhajtozik .Majd csere-bere és Én lettem a kedvezményezett , a nyakamtól kezdte , haladt a farkam felé és nagyszerű műsorba kezdett , szopott és szopott . Utána gumihúzási ceremónia A zamatos lucskos nuni könnyedén befogadott , ritmikus lovacskázásba kezdett .A popsiját markoltam, cicjét ingereltem , jó úton rohant a következő orgazmusa felé. Ölbe vettem , majd hanyatt döntöttem közbe folyamatosan benne voltam .Lába gyöngysorként a nyakamban , közben folyamatosan gyönyörködtem az arcában ahogy élvezett .Enyhén felemeltem popsiját és folytattuk , egyre hevesebben . A gyönyör már ekkor engem is elért . Benne maradtam míg le nem nyugodtam . Remek partner volt mindvégig .

Elszámolás

Minden rendben volt , az elején intéztem . Korrekt annyi volt amit a telefonban mondott .

Melissa, nagyon jó szexpartner

  Revel

Egyeztetés

Délelőtt próbáltam elérni , könnyen sikerült a kapcsolat teremtés .

Megközelítés

Kocsival mentem , a Mester utcában álltam meg , nem tudtam lesz-e hely a kis utcában .

Helyszín

Régebbi épület , lakás belül teljesen rendezett ,lehet , hogy itt is lakik , fürdőben minden rendben . Ágy kényelmes és masszív , bírja a terhelést .

Hirdető külseje

Sportos ,formás széparcú ,beszédes lány . A fotói hűen tükrözik a valóságot .

Action

Megérkezés után üdítővel kínál majd be a szobába és egy kis dumcsi majd irány a fürdő. Visszatérve már egy száll semmiben volt az ágyon, leheveredtem mellé és megkezdődött a felderítés .
Fentről lefelé haladva végig csókolgatta a mellkasom majd elért a nemesebbik testrészemhez és elkezdett egy fenomenális franciával kényeztetni . Nyalja-falja hol a végével foglakozik a nyelvével hol tövig eltünteti a drága, a végén már azt hiszi az ember , hogy be fog horpadni a homloka . A finom és a vad szopás keveréke amit előad . Pár percig bírtam még a kivégzés elött , hatalmas élvezést csikart ki belőlem . Utána hagyott magamhoz térni , még kicsit beszélgettünk majd sajnos indulnom kellett .

Elszámolás

Telefonban megbeszéltek alapján , érkezésemkor intéztem .

Melissa, jó szexpartner

  boldjason7

Egyeztetés

I saw her ad on the Beszamolok site and called her on the telephone. It was early around 9 :30 am and after a few rings a low and voice greeted me. I introduced myself and asked for a one hour appointment which was given promptly after discussing the terms and conditions, After a moment of waiting in anticipation I received an SMS message with the correct address and time. I place that into my Google maps to follow when the time came. I sent an SMS message back thanking her and confirming the time, I will be there by 15:00 hours.

Megközelítés

I proceeded to figure out how to get there by public transport which was pretty straight forward and easy. that is why I arrived early and waited for the time to be correct before announcing myself. I walked up and down the block of the vaci utca taking shelter from the rain, and when it was time I called her on the phone !I received an SMS message with the door code and floor number. once I got there a tall , slender and rather beautiful woman called me by name and ushered me through a corridor to the front door of her apartment .I now proceeded to take off my shoes and hand my anorak up. We walked into the main crime area which was large and nicely decorated and tidy. Now I deposited my token of 30 roses with a small gift of mine on the counter. She accepted the chocolate with a smile and a hug.

Helyszín

the flat is located at an intersection of the Vaci Utca typically touristic pedestrian area but surprisingly calm .the building was not new but in good condition with on of those old style elevators and a beautiful metal staircase. The flat is spacious and beautifully decorated. Everything was tidy and clean. The bathroom was great and has all the needed items for a shower. perfect hygiene and tidiness.

Hirdető külseje

She was wearing a pair of flimsy shots and a top but that is because we met on the landing area and walked along the corridor to her flat door. once inside she undressed to reveal a gorgeous firm natural body, which matched the pictures on the site. Her face was surprisingly beautiful with long brownish hair. I love lingerie and would have appreciated it even more but the sight of her breasts was sufficient to appease me I had struck gold and was in for quite a treat!

Action

After the ritual of negotiations was done I was show to the bathroom . I undressed and proceeded to take my shower in the modern sliding door type with all the necessary products were available . Clean towels ,shampoos, deodorants, and mouthwash which I used all and after drying myself went back to the bedroom. Here I was greeted by my CILLAGOM . We sat next to each other on the spacious double bed and caressed and cuddled to acquaint each others bodies .She quickly found my erection and went down on me for a French lesson I had not taken before! Noticing that I was eager and ready for action she expertly put a condom and proceeded to straddle me . She impaled herself on my cock and slowly engulfed me . then the rhythmical dance started and increased in speed and power . the cadence was maddening After a while we changed position to the classical missionary position, followed by dog style and front to back . This ritual continued for quite a while until we were both getting tired .Me more than her because age before beauty! We both enjoyed each others movements , sounds and sighs. I exploded with full energy and sound as she sighed and lay back catching her breath. I asked for some water and rested chatting . After that I went to the bathroom and showered dried and got dressed. I asked if everything was okay and she acquiesced and smiled gleefully! I thanked her and promised to be back soon! We said goodbye kissed and parted ways until next time I hope!

Elszámolás

There were no extras demanded or given, All was correct as agreed on the phone prior our meeting!

Melissa, jó szexpartner

  Blau

Egyeztetés

Telefonon hívtam, rögtön felvette. Szimpatikus volt, minden kérdésemre pozitívan válaszolt, el hittem hogy ez kell most Nekem.

Megközelítés

Boráros tér környéke, könnyű volt parkolni.

Helyszín

Gangos régi bérház legfelső emeletén található közepes állapotú lakás. Kis fürdő, kis felszereltséggel, gyenge minőségű tusfürdőkkel.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő lány állt az ajtó mögött. A képeken nem látható pocakkal, ami enyhén petyhüdt.

Action

Közös tusolást kértem, rögtön igent mondott és egy tiszta türcsit nyomott a kezembe. A pici kádba beállt mellém és megmosta a brét, én is a sunáját. Finoman szólva se volt sima, de kérésemre legyalulta csupaszra.
Vissza a szobába, ekkor felterített egy friss lepedőt az összecsukott kanapéra. Eldőltem, ő egyből elkapta a brét kézzel és dolgozott rajta. Szigorúan egy kézzel és csak a rudat húzogatta míg felkeményedett. Ráhúzott egy gumit és bekapta. Elkezdődött egy monoton gyors szopás kézi rásegítéssel. Csakhamar elvettem Tőle, mert szerettem volna erotikusabbá varázsolni a pillanatot. Picit cirógattam, csókolgattam kebleit. Semmi reakciót nem váltottam ki. Gondoltam egyet és elindult a kezem lentebb a már sima punci irányába. Ahogy odaértem, kértem nyissa szét a combját és szokásomhoz híven megnyaltam az ujjamat és beletúrtam a punciba. Jelezte, hogy a síkosítót jobban szereti, ezért egy nedves kendővel eltávolította a nyálam magáról és kezembe síkosítót nyomott. Picit kedvem szegte, de valóban jobban siklott a kezem a punciján. Én élveztem, ő nem.
Ezért inkább visszakértem magam a szájába és hamar a gumiban végeztem.
Gumit magamnak levettem és tisztába raktam magam.
Kis pihegés után kérdezte: még egy kör?
Mondtam hogy ez nehezen megy nekem, de mehet.
Én fekve, ő ülve. Ismét egykezes húzogatás, félkeményre szájjal gumihúzás és monoton kézzel, kézzel-szájjal, de nagyon kitartóan csinálta. Sikerült a gumi állagú farkamat ismét a óvszerbe csavarni. Legumiztam magam, tisztítás, öltözés, indulás.

Elszámolás

Érkezésemkor felszólításra átadtam a telefonban megbeszélt összeget.

Melissa, jó szexpartner

  Nyaralok

Egyeztetés

Dél körül hívtam, egy órán belül már nála voltam. A telefonban teljeskörű tájékoztatás, nem is volt több kérdésem.

Megközelítés

Oktogontól 4-6-os villamossal , Mester utcától +5 perc séta .

Helyszín

Lakás a célnak megfelelt , fürdő tiszta , ágy jó !

Hirdető külseje

Kifejezetten helyes hölgy, csini arccal, formás testtel, kézbeillő kemény mellekkel és popsival, és rendelkezik egy olyan aurával, amiből már a megismerkedésünkkor tudtam, hogy ma minden lesz, mi szem-szájnak ingere.

Action

Melissa az a lány, akivel az étlap alapján mindent lehet, ami nekem fontos, így az együttlétünk során szépen végig mentünk a kínálaton. Kényeztetni őt nagyon megéri, hálásan fogadta nyelvem, ujjam, többször a csúcsra ért a nyalifali közben. Franciája finom, puncijában lenni hihetetlenül jó, tudatosan rá tud szorítani a műszerre, és óriási pozitívum a jó minőségű gumi. Az aktus során a papásmamás után, mikor megcéloztam kutyusban , na, az valami isteni volt, már csak ezért is visszamegyek hozzá. Így is lett végem, aztán pihi, beszélgetés, majd egy lassú, kényelmes, nagyon hosszú második menet, aminek során a puncijában ért a vég.

Elszámolás

A kapott szolgáltatás tökéletes, ár érték arányban is, és abszolúte is. TP nincs, csak egy laza szerető feeling.

Melissa, jó szexpartner

  julios

Egyeztetés

Melissa profilja már régebben mentve volt nálam, talán még amikor a másik lightosabb oldalon hirdetett. Azóta szerettem volna megismerni.
Amikor újból láttam már a mostani oldalon volt. Tobbszor beszéltem Vele, mindig nagyon tetszett a kommunikációs stílusa, volt benne valami ami meg fogja az embert, engem biztosan. Pár hónappal ezelott eldontottem hogy személyesen is most már megismerem.
Kerestem, visszahívott mert nem tudta felvennie. Tali leegyeztetve.

Megközelítés

Cím világos, nálam BKV. Randi elott szintén keresett, semmi változás , minden adott a találkozóhoz.

Helyszín

Gangos ház, tipikus folyosóval, a lakás egy szobás, vendégek fogadására teljesen alkalmas.
Furdoszobában volt egy két ecset, gondolom még valamiféle nem oly régi festés , meszelés alkalmából...reméltem nem rám várnak az eszkozok az akció utáni levezetéshez .Tusolók , textília rendben.

Hirdető külseje

Melissa helyes lány, vékony, sportos, szép alkattal, arcban lehet nekem vékonyabb a képekhez képest, de semmi csalódás.
Fekete egyrészes ruciban fogadott, puszi, bemutatkozás. .

Action

Nagyjából egyeztettuk a programot, mondtam is Neki hogy lehet hogy csak masszázst fogok kérni egyéb finomságokkal, a tobbit majd meglátjuk így az elso találkozásunk alkalmából
Tusoláshoz textília kiosztva, Melissa kiszabadította magát a fekete ruciból, addigra én is az egészséges stresszhelyzetben minden textíliámat a kis fotelra "dobtam". Megbeszéltuk hogy egyutt megyunk zuhanyozni, én ezt szeretem amikor a tusolóban kezdunk ismerkedni.
Melissának épp frissen volt "felrajzolva" a legújabb , csodálatos tetkója, tartott is tole hogy a víz most nem a legjobb barát a kezének ezért elkezdte lefedni valamiféle nylonfoliával (nem tudom a pontos kifejezést), de mivel láttam hogy ez most egy kis gondot okoz neki nem eroltettem a kozos tusolást.
Visszatérve a babaszobába Melissa már az ágyon várt, elkezdodott a testi-lelki érintkezés. Simogatással kzdtuk, nagyon fel voltam dobódva, pláne amikor elkezdte az érzéki franciát. Tudtam hogy az elso levezetést hamar abszolválom, meg is kértem rovidesen hogy a testére maszatoljon szét.Bummm.
Szokásos higiéna, beszélgetések tobb témában, majd megkértem hogy kozben maszírozza meg a hátamat, hisz valamikor régebben ez miatt nézem ki magamnak :)
Amásodik felvonást Melissa kényeztetésével kezdtem. Felso test puszilgatása után egyre lejjeb merészkedtem, sokat idoztem a belso combok tájékán, kozeledve a csodás puncija felé, mindig kozelebbre és kozelebbre, már szinte belenyalva , aztán megint távolodva egy kicsit hogy jobban felhúzzam....és ezt párszor így eljátszva. Amikor végleg rácuppantam már éreztem hogy meg lesz a hatása az elojátéknak....és pár perc múlva így is lett. Kaptam tole egy nagyon jol eso verbális motivációt, elismerést. Nincs mit, máskor is gondoltam...vagy talán mondtam is.
Ekkor úgy éreztem hogy újra erore kaptam , kértem is a munkaruhát....csakhogy megpittyent ebben a pillanatban az a fránya teló amire Melissának válaszolni kellett, úgyhogy egy kicsit alábbhagyott a lelkesedés. MUnkaruha fent, kértem Melissát hogy forduljon nekem hátulról oldalra hogy ebben a helyzetben támadhassam...behelyeztem nedves puncijába, egy darabig játszadoztam ebben a pozícióban de mivel éreztem hogy ez most nem az iagzi kértem hogy fekudjon a hátára és folé térdeltem majd kézi levezetésével újbol a cici tájékra maszatolt. Bummm2. Pihi, beszélgetés, zuhany.

Elszámolás

Szerintem minden rendben, a megadottak alapján korrekt.

Fanni, istennő szexpartner

  p40pro

Egyeztetés

Nagyon kedves csilingelő hangon vette fel a telefont . Kimondottan jól elbeszélgettünk . úgy beszélgettünk mintha ezer éves barátok lennénk .

Megközelítés

Remek helyen van , Lurdy plázától pár száz méterre . Tömegközlekedés és autó is jó megoldás . Én kocsival mentem , végre a lakóparkon belül is van fizetős rész , így azonnal le tudtam parkolni .

Helyszín

Lakás számomra megfelelő volt . A lényeges dolgok tökéletesek voltak , megbízhatóan stabil ágy , és tiszta jól felszerelt fürdő .

Hirdető külseje

Fekete szettben nyitott ajtót , el is bűvölt rögtön . Az arcát most láttam először , de rögtön a retinámba égett ! Bementünk az egyik szobába , ahol ismét számba vettük a lehetőségeket , mindezt úgy , hogy az ölembe ücsörgött . Közben megtapasztaltam , hogy mennyire finom és illatos a bőre és mennyire feszes a melle és mennyire kemény a gömbölyű kis popsija.

Action

Majd mentem megtisztulni . Amikor kiléptem már az ajtóban várakozott . Megfogta a kezem és bevezetett a szobába , ahol azonnal szerelem oltárára dőltünk . Semmi hevesség , apró finom simogatások , oda-vissza . Ezek az apró simítások mind kettőnket beindítottak és nagyobb hévvel kezdtük egymás izgatását . Végig csókoltam illatos bőrét a fülecskétől indulva lefelé , megtorpantam a finoman domborodó melleknél . Nem tudom melyikünk élvezte jobban a melleivel való játékot . Szuszogott , kicsit zihált . Ez számomra felhívás volt keringőre és megindultam tükörsima puncikája felé . Isteni érzés volt ahogy a comjai szorítását éreztem az arcomon miközben a csiklóján körözött a nyelvem . Végig vittem míg hangosan utol nem érte a beteljesülés. Aztán mintha kikapcsolták volna , csak a folyamatos mosoly az arcán jelezte , hogy megütöttem a mércét . Aztán picit Ő következett , hála istennek hamar eljutott a farkamig mert már nagyon vágytam a kényeztetésére . Ráfogott a tövére és finoman a szájába engedte , mintha csak nyelves csókok barangolnák be a farkam . Olyan nyelvmunkája van amit csak az tud aki imád szopni ! Simán el tudtam volna menni ,de még más vágyaim is voltak . Védőruha fel , és kértem , hogy foglalja el a helyét a farkamon ,mert szeretném karóba húzni . Nagyot nevetve tövig magába engedve cuppant belém . Nagyon finom körző mozdulatokkal kezdte , volt egy pont ahol mindig nagy élvezettel felsóhajtott. Aztán a körzéseket úgy folytatta ,hogy elkezdett közben fel-le ingázni . Akkor már ég és föld között lebegtem a beteljesülés határán . Tutti megint elélvezett volna ,de meg kellett állítanom , mert a határon voltam . Mivel így alakult gyorsan fordítottam is rajta és hátulról vettem birtokba tüzesen forrongó hívogató lucskos punciját . Mindketten egyszerre nyögtünk fel amikor behatoltam . Na itt megint vagy fél perc szünet , annyira vadítóan hatott . Aztán amikor felvette a méretemet megindult a menetelés a révületben . Egyre gyorsabban és gyorsabban , egyre hangosabban és hangosabban ! Hevesen bíztatott két nyögés közben . Majd az utolsó roham után Ő hasra vágódott én meg rá omlottam . Hevesen vettük a levegőt egy jó darabig. Aztán kicsit még csevegtünk .

Elszámolás

Minden rendben volt , maximálisan korrekt .

Melissa, jó szexpartner

  budioka

Egyeztetés

Telefonon történt. Néhány kicsengés után felvette és egyeztettük a részleteket, lehetőségeket. A megbeszélt időpontban ott voltam nála.

Megközelítés

Villamos a közelben mert egy forgalmas helyen van a Melissa lak. Gk --val voltam, a parkolás egyszerű bár fizetős.

Helyszín

Régi típusú gangos házban egy tiszta lakásban található Melissa munkahelye. A fürdőben is minden adott a felkészülésre. A helyszín tökéletesen megfelel a célnak.

Hirdető külseje

A képeken látható feltűnően csinos, bájos arcú leányzó Melissa. Mindene csinos, feszes, nagyon kívánatos jelenség.

Action

Megérkezésem után bevezetett a szobába és leegyeztettük ismét a részleteket, hogy mit szabad és mit nem. Ezután megkaptam a törölközőmet és irány rendbe tenni az egyéni higiéniai felkészültségemet. Miután visszaérkeztem lekerült róla a textil és elém tárult a hibátlan teste, aminek látványa egyből felvillanyozott. Végig csókolgattam, simogattam nagy élvezettel majd lekerültem délre. A csiklója, nunija szépen reagált aktivitásomra és szépen benedvesedett. Kértem a védelmet és kaptam egy minden igényt kielégítő gumis franciát. Szépen feldolgozott így kértem, hogy lovagoljon meg. Nagyon kellemes volt a szűk puncijába behatolni, közben csípőjét, ciciét simogatni, markolászni és gyönyörködni az arcában. Átfordultunk kutyusba. Így is szépen mozogtunk együtt, lopva,oldalra pislantva a nagy tükörbe, így is gyönyörködve Melissa csodálatos testében, úgy, ho9gy tövig benne voltam. Csoda volt!
Fordulás misszibe. Na így is gyönyörűen körbe vett az arany punci, ahogy kell. tettem ide-oda a lábát, behatoltam finoman, mélyebben, változtattam a tempón.Érezhetően Ő is élvezte cselekedeteimet. Aztán elindult a fehér láva a mélységből. Elgondolkodtam, hogy hova és milyen módon engedjem ki és úgy döntöttem, hogy a gumiba landoltatom az óvodát. Kicsit még pihegtünk együtt, majd megtisztogattuk a nemesebb szerveket. Gyors zuhi, érzékeny búcsú és indulás a nagyvilágba nagy mosollyal az arcomon, kielégülve, pompás érzéssel.

Elszámolás

A cselekmény előtt adtam át a pesti átlagnak megfelelő virágszálakat Melissának. Kellemes fél órát tölthettem el egy kedves és nagyon csinos leányzóval. Minden percét élveztem, így nem kérdés, hogy számomra megérte.

Melissa, jó szexpartner

  Norbi95

Egyeztetés

Első hívásra felvette, könnyen elérhető hirdető, teljesen rugalmasan áll a dolgokhoz.

Megközelítés

Egyértelmű a cím és a Ház is. BKV-val könnyen megközelíthető, én személy szerint sétáltam, mert szinte egy kopesre van tőlem a helyszín.

Helyszín

Régi berhazrol van szó, rendezett korához képest, a lakás amiben Melissa fogadott tiszta, rendezett nem hagyott kívánnivalót maga után, fürdőszobában bőséges tusfürdő állt rendelkezésre.

Hirdető külseje

100 százalékban megfelelnek a képek a valóságnak, nem fog csalódás vagy meglepetés senkit érni. Ahogyan a fotókon látható, élőben is nagyon csinos lány, nagyon helyes mosolygós arccal, nekem személy szerint ez tetszett a legjobban benne.

Action

Gyors zuhanyzast követően, kis eszmecsere, majd meztelenül egymás mellé fekudtunk simogatasok közepette, utána kértem egy natúr franciát amit pazarul csinált. Ezután gumit kértem majd tovább léptünk: lovagló, misszionárius, majd Doggy pozíció következett, utóbbiban lett végem. Ezután megtorolgettem magam, kedvesen megkinalt egy pohár hideg vízzel amit el is fogadtam, mert jól esett a nagy melegben. Sokat beszélgettünk mindenféle ről: nyaralás, ki mit tervez a nyárra stb. Második aktusra nem maradt idő, így egy kézi levezetest kértem, és így is lett végem másodszorra is.

Elszámolás

Natúr franciát kértem extraként, amit rendeztünk.

Melissa, jó szexpartner

  Yahama

Egyeztetés

Tegnapi napon délelőtt hívtam, azonnal felvette, mindenről készségesen tájékoztatott, meg is beszéltük az időpontot délutánra.

Megközelítés

Tömeggel is és saját járművel is egyszerűen megközelíthető helyen fogad. Tömegtől kis séta, sajáttal kis szerencse is kell a parkoláshoz.

Helyszín

Nem vagyok a körülnézegetés híve. Szerintem a célnak megfelel a lakás. Úgy láttam van minden, ami kell, nem hiányzott semmi. Az ágy is jó volt.

Hirdető külseje

Mint a képeken, csalódás, meglepetés kizárva! Nőies, formás alakja van, feszes combokkal és popsival.

Action

Közös zuhival kezdtünk, ahol megmostuk egymás testrészeit :) Nagyon élvezem vele a cici punci mosást :) Egy masszázzsal kezdtünk és meg kell mondanom, valóbam ügyesen tud masszírozni nem csak simogatás mint legtöbb csajnál!!
Majd franciázni kezdett, amit profi módon csinál!! Én is kívántam a kis punciját, 69ben folytattuk, majd kértem, hogy húzzunk gumit, mert majdnem elsültem. Kutyában szereti ezért így csináltuk az első menet így is végződött. Beszélgettünk, nevetgéltünk :) 2. menet misszionáriusban csináltunk, majd ismét együtt zuhi, zárásként kértem egy masszázst.

Elszámolás

A végén került sor a kiegyezésre. Így kerültünk egálba.