Tera Szexpartner Budapest, IX. kerület

Beszámolóim

Tera, felejthetetlen szexpartner

  laci-laci

Egyeztetés

Már korábban kinéztem magamnak Terát, és most úgy alakult, hogy tudok idősz szakítani egy rendevúra.
Először az oldalon levelztünk, melyet VTR foglalással fixáltunk. Természetesn telefonon is beszéltünk, megerősítve az érkezési szándékomat.

Megközelítés

Mivel a búvóhely a belvárosban található, meg sem próbáltam kocsival megközelíteni. A parkolás katasztródális.
BKV-val viszont tökéletesen elérhető a helyszín, egy nagykörúttal párhuzamos utca. Diszkréciós okokból a szembe oldal házszámát kaptam meg Terától, de mivel volt már szerecsém itt randevúzni ez nem ért meglepetésként.

Helyszín

A kapukód telefonon történő megkapása után indultam meg a lakás irányába. Negyedik emelet, lift van, egyértelmű útbaigazítást kaptam alkalmi partneremről.
Az ajótban várt, mikor felétrem, egy fekete csipkés semmiségben. Kérte, hogy a cipőt vegyem le az előtérben, majd az egyik kisszobába invitált.
Ahogy az egész lakás, a fürdő is szépen, monder stílusban van felújítva. A tisztálkodáshoz többéle szájvít és tudfürdő is rendelkezére áll.

Hirdető külseje

Mint említettem egy fekete csipke semmiségben, alatt rózsaszín fehérnemüben fogadott.
Tera egy jó alakú, szép arcú nő. A képein van itt-ott retus, de az összképet ez nem befolyásolja.

Action

Ez az a pont, ami nem lesz túl beszédes.
A szobába belépve lepakoltam a kistáskát, majd az ajándék és a virágcsokor átadása után beszélgettünk egy kicsit, hogy mind a ketten megfelelően oldódjunk.
Lassan levetkőztem, majd elvonultam zuhanyozni, majd Tera is kiszaladt rendezni a terepet.
Lassan keztünk el egymással foglalkozni, óvatos csókok, hol szájra, hol mellre, majd rátért az orális kényesztetésemre. Rövidesen kérte, hogy csináljuk kölcsönösen, ami neki is a kedvére volt.
Kis 69 után gumit keresett, felruházott, majd nyeregbe pattani. Hát ez valami fenomenális volt! Nagyon jól kavart közben, hol rámhajolt csókot lopni, hol én hajoltam feljebb a kebleihez vagy a csókjáért. Magam is megleődtem, hogy mennyire élvezi. Kértem forduljunk misszionáriusba, kérésemnek eleget is tett. Ebben a gyakorlatban ért el először a vég, majdnem egyszerre repültünk el Terával.
Ezután cseverésztünk kicsit, mert mind a ketten kifulladtunk az első körtől. Mivel nekem több idő kell két menet között közel fél óráig cseverészünk erről-arról.
De végül nekikezdünk egy másoknak, hol franciásan, hol kézzel izgatott. Végül a markában ért a vég, ott és akkor ez tökéletese volt.
Picit pihenő és folyadékpótlás után ismét felkerestem a zuhanyzót. Lassú öltözés, forró ölelés és búcsúcsók után távoztam.

Elszámolás

A VTR-ben megadott csokorral készültem. Természetesen előre adtam át egy általa kedvelt édesség kíséretében.

Tera, felejthetetlen szexpartner

  dirtydave24

Egyeztetés

Telefonon történt, igaz elsőre nem értem el, de pár perc múlva visszacsörgetett. Relatíve könnyen tudtunk időpontot egyeztetni.

Megközelítés

Már ismertem a helyszínt, könnyen oda találtam. Belváros, szóval a tömegközlekedés kellően jó a környéken.

Helyszín

Több szobás lakás, van "barátnő" de a logisztikát általában jól megoldják szóval esélytelen, hogy bárki mással csak véletlenül összefusson az ember. Fürdő tiszta, száraz törölközőből is mindig van több is. És a tett helyszíne is tökéletesen megfelelő és komfortos véleményem szerint.

Hirdető külseje

Alkatara a képeknek teljesen megfelelő, csinos, bájos mosolyú MILF hölgy. Tényleg szép formás a popsija és nagyon finom tenyérbe illő falatnyi mellei vannak Teranak. Ha nem csal az emlékezetem (fogadóruha tekintetében szokott) eddig mindkét alkalommal valamilyen body volt rajta amikor fogadott és ezektől mindig gyorsan meg is szabadul, sajnos picit túl gyorsan.

Action

Mint említettem már jártam a tett helyszínén, mind Tera-nál, mind más ott rendelő hölgynél szóval ismerős volt a terep, ennek megfelelően a kötelező köröket igyekeztem gyorsan letudni. És mint említettem ezután ő a fogadóruhából rögtön ki is ugrott egy fél pillanat alatt. Azonban én itt már annyira nem akartam sietni és nyitányként egy finom lassú csókcsatával kezdtünk. Nagyon finoman érzékien csókol, nem csak olyan himi-humi szájra puszi, igazi nyelves csók. A kis felvezetés után, immár vízszintes pozícióban, elindultam lefelé a testén kicsit felfedezni és minden finomságot megízlelni. Természetesen a legfinomabb falat Tera combjai között lapult, szóval el is időztem vele egy darabig. Igyekeztem változatosan több féle módszert kipróbálva kényeztetni partneremet mind nyelvvel, mind ujjakkal. Melyért cserébe finom simogatásokat és kellemes sóhajokat kaptam, viszont a csúcsra valószínűleg nem sikerült feljuttatnom.
Ezt követően cseréltünk és egy olyan franciát kaptam amitől a fülem ketté állt. Először szépen lassan a szerszám és összes tartozéka részesült egy kis törődésben, majd hirtelen hopp teljes egészében eltüntette a szájában. Na ezt nevezem tényleg igazi finnyáskodás nélküli mélytoroknak! Ezután váltogatva hol ismét teljesen eltüntetve, hol csak kevésbé de annál játékosabban munkálkodott a velem egykorún.
Amikor úgy éreztem, hogy már elég volt az idegennyelvek gyakorlásából kértem, hogy húzzunk védő felszerelést, amit követően Tera egyből nyeregbe is is pattant. A lovaglása legalább ugyanolyan felejthetetlen élmény mint a franciája és ugyanolyan változatos is. A kicsit gyorsabb hevesebb vágtát és az egymáshoz simulósabb barátnős csókolózós tempót váltogattuk párszor. Majd a másik klasszikus póz a misszionárius következett. Itt először a kicsit lassabb összebújós tempó dominált az én irányításomnak köszönhetően, de azért egy idő után a nyakamba kaptam a lábait és akkor már magasabb fokozatba kapcsoltunk. Kedvesen persze ezekben végig partner volt és ő is velem mozgott mindig amennyire csak tudott. Viszont én még szerettem volna mást is kipróbálni, ha már a popsija olyan isteni látvány megkérdeztem esetleg azt kipróbálhatjuk-e. Pozitív volt a válasz, szóval pózváltás és behatoltam hátulról is. Először csak szépen nagyon lassan csúsztam be az isten szűk popóba, majd ahogy éreztem, hogy lehet elkezdtem picit ütemesebben mozogni, persze nem olyan hévvel mint egyébként. Hát azt hiszem, hogy erre is csak azt tudom mondani, hogy mennyei érzés volt, viszont egy idő után sajnos jelezte, hogy nem fogja sokáig bírni, pedig különben tuti kivégzett volna. De sebaj így is nagyon jó volt. Gyors gumicserét követően pedig vissza váltottunk misszionáriusba és így is lett végem lábaival a nyakamban.
Mivel a rendelkezésre álló időt szinte majdnem kitöltöttük így a végén már igazából csak egy gyors zuhanyra és elköszönésre volt idő.

Elszámolás

Az elején történt. A bővebb infóban is megadott és telefonban is elmondott virágcsokor a helyszínen is pontosan annyi. Ahogy nekem feltűnt sajnos lassan már inkább csak régi átlag. Viszont a szolgáltatás színvonala és szinte minden más helyen extraként kérhető dolgok alapban léte miatt egyértelműen nagyon is megéri.

Tera, felejthetetlen szexpartner

  Thomi_boy

Egyeztetés

Telefonon hívtam, sajnos nincs vibere. Így a telefon a legjobb az egyeztetésre. Egyébként gyorsan ment, le tudtuk beszélni az időpontot.

Megközelítés

Elég jól megközelíthető helyen van, sokminden jár arra és most kicsit sétáltam is. Parkolás is megoldható de némi keresés nem árt előtte, nem meszze található a Mester utca .

Helyszín

Szokásos 4. emeletei lakás, amit megosztva használnak. Most a nagyobbik szobában voltunk, ami picit tágasabb, mint a másik. A fürdő egy zuhanyzós fürdőszoba, van több friss száraz törülköző is van és szájvíz is.
A lakás rendben van, a (ba)szoba célnak megfelelő. Halk zene, hangulatvilágítás, franciaágy, minden, ami kell OK.

Hirdető külseje

Képeknek megfelel , az arckitakarás ne zavarjon senkit ez csupán a diszkréciót szolgálja. Szép arca van, ha az utcán találkoznék vele, akkor is megnézném. Van benne egy pici huncutság :)
Combfix volt rajta és egy kis felső ruha , amit gyorsan le is vett magáról.

Action

1 órásra beszéltük meg a randit, általában mindig 1 órára szoktam menni.
Szeretem ha az action után van egy levezetés és egy esetleges 2. élvezés is.
Miután a zuhany megvolt leheveredtem az ágyra. Tera mellém feküdt, mitha a barátnőm lenne és el is kezdett kényeztetni. Ezt szeretem viszonozni ilyenkor én is majd nemsokára 69-be fordultunk.
Így tartott jó pár percig a kölcsönös kényeztetés, sikerült keményre formálnia a szerszámomat. Utána gumit kértem és Tera lovagolni kezdett, nem tudomm, hogy ez e a kedvenc póza de szemlátomást tetszett neki és még keményebb lettem odalent.
Jól tudott szorítani és hangosan élvezett is , azt nem tudom, hogy elment-e de ha nem is , közel volt hozzá. Így tartottam magam , mozgattam fölöttem előre hátra, és néha finoman a fenekére is csaptam, ami tetszett neki. Ha tovább maradunk így szinte biztosan végem lett volna ezért inkább kértem forduljunk kutyapózba. Így már visszavettem egy kicsit a tempóból és kényelmesebben tettem be neki hátulról, szinte megálltam és ő mozgott rajtam. Maga a kerek fenék látványa és a lassú mozgás a szerszámom csúcsán hát ez valami felejthetetlen látvány. Ez nagyon bejön nekem , mert így tudom magam tartani egy ideig és azután senki se tudja mikor fogok kilőni . Picit időztünk így.
Később még váltottunk, kértem jöjjön az ágy szélére és meg felálltam az ágyról és állva de kissé lehajolva tettem be neki újból hátulról. Így már megfogtam a derekát fürgébben dolgoztam rajta , ami után az belelőttem a gumiba.... Voltak hangok, amik ilyenkor kijöttek a számon de ez ezzel jár. Jó sok adrenalin termelődőtt meg más is :)
Ezután kértem egy lágy hátmazzsázst, amit Tera készségesen teljesített is. Picit felfrisített, konyomkodta a kemény részeket a hátamból és elernyedtem, picit dumcsiztunk erről-arról. Később én is megmaszíroztam egy picit, közbe csodálva a testét.
Volt még egy kis idő nem is kellett sietnünk ezért azt mondtam nézzük meg sikerül-e újra keményre varázsolni a szerszámom. Hát nem kellett sok neki , sikerült. Egy kis franciázástól újra kemény lettem ami után levezetésképpen már nem kértem gumit, hanem a kutyapózban a fenekére engedtem a nedűt, mint ahogyan a felnőttfilmek záróakkordjaként szokták. Mi is épp felnőttfilmest játszottunk Terával. Csak épp ezt a mutatványt nem vette fel a kamera :)

Elszámolás

Érkezésem után történt előre. Amit megbeszéltünk. Extrákat nem kértem, csak ami az adatlapján szerepel.

Tera, felejthetetlen szexpartner

  SusiMaci

Egyeztetés

Vtr-en egyeztettünk másnapra. Gyorsan elfogadta, majd másnap rámírt, hogy lehetne e egy fél órával későbbre tenni a találkozót. Aminek örültem, mert én meg egy órával későbbre szerettem volna áttenni :-)
Gyorsan megegyeztünk és minden más simán ment.

Megközelítés

Körúttal párhuzamos közeli utca. Teljesen egyértelmű a kapott cím, gps oda visz. Telefon hívás után átirányít a pontos címhez, ami közel van.

Helyszín

Nagyon szépen felújított lakásba léphettem be.
Ketten rendelnek a helyszínen, de ez számomra csak egy másik férfi cipőből az előtérben kihelyezett törölközőn (esett az eső) derült ki.
A fürdőben van minden ami kell ilyenkor. Az is nagyon szépen fel van újítva, tágas zuhanykabinnal van ellátva.
Baszobában jó meleg volt, később mikor tüzes lett a hangulat ablakot is kellett nyitni 🙂. Ruhákat egy fotel/székre lehet rakni. Az ágy kétszemélyes és nagyon jó kemény, pont ahogy szeretem.

Hirdető külseje

Nagyon szép nő, minden porcikájával meg voltam elégedve. Egy fekete átlátszó köntöskében, fekete bugyi melltartó kombóban és harisnyában fogadott, ami végig rajta is maradt. Nagyon erotikus kiszgárzása van.

Action

Szokásos módon fürdéssel kezdtem. Szobába vissza érve kért egy kis időt, addig én kényelembe helyeztem magam az ágyon. Miután vissza jött, megszabadult a feleslegessé vált textiliáktól. Úgy helyezkedve, hogy kézzel mindenhol elérhessem, a velem egykorú kényeztetésébe fogott. Finoman csinálta, hamar kő kemény lettem, de kértem hogy had folytassam én a bemelegítést. Az ágyra fektettem és felé hajolva csókolozni kezdtünk. Utána csókoltam a nyakát, a melleit és lefele haladva elértem a kelyhéhez. Itt sokáig elidőztem, amit hálás nyögésekkel és isteni nedűvel hálált meg.
Feltérdeltem és ismét egyből rávetette magát az ezredesemre. Gumit kértem és finoman rámülve galoppozni kezdett. Sokáig tartottuk ezt a pózt, próbáltam kiélvezni minden pillanatát a látvány és az érzés eme tökéletes kombójának (a lovagló a kedvenc pózom). Miután rendesen elfáradt az ágyra fektettem ismét és missziónáriusban folytattuk.
Lassan mozogva kezdtem, majd a tempót egyre fokozva és a nyakát csókolva, magamba szívva az illatát jutottam a csúcsra.
A maradék időben kaptam egy finom masszázst ami közben érdekes dolgokról beszélgettünk.
Öltöztem és egy búcsú csók kíséretében elváltunk egymástól.

Elszámolás

Az elején a szobába érve egyből átadtam neki a papír darabot és nem volt szó a továbbiakban a dologról.
Nem vállal extrákat, minden alapban van amit vállal és szerintem ez így is van jól.

Tera, felejthetetlen szexpartner

  nagyblero

Egyeztetés

Telefonon történt, mikor hívtam egyből felvette és kedvesen tájékoztatott mindenről. Tetszett amit hallottam, így meg is beszéltünk egy két órával későbbi randit.

Megközelítés

Autóval nem bonyolult GPS oda visz. A ház utcájában nem, de egy hozzá közeli utcában könnyen sikerült parkolóhelyet találnom. Természetesen fizetős. BKV is megoldható több villamos is jár a közelben.

Helyszín

Tiszta rendezett, a célnak teljesen megfelelő lakás. A szoba viszont ahol voltunk nagyon kicsi, a franciaágy teljesen kitölti. Fürdő tiszta praktikus, van megfelelő tusfürdő választék tiszta puha nagyméretű türcsi. Szájvízből egy drogéria saját márkás terméke van, de abból kétféle, kis pohárkákkal. A pohárnak viszont nem találtam szemetest a fürdőben így azt kérésemre vendéglátóm dobta ki.

Hirdető külseje

Képeknek tökéletesen megfelel, vállig érő szőke haj keretezi csinos arcát. A kitakarástól sem kell artani, tényleg csak a diszkréció miatt van. Nagyon nőies az alakja formás tenyérbe illő mellekkel, fantasztikus posival. Egy szinte az egész testét borító harisnya szettben fogadott, egy lila melltartóban, amin még egy nagyon vékony selyem köntös volt a ráadás.

Action

Megérkezésemkor cipő le a megfelelő helyre, kabát a fogasra és beinvitált a szobába. Itt mégegyszer kedélyesen megbeszéltük jövetelem célját és mivel először voltam kérés nélkül átadtam a virágcsokrot kis ajándékom kíséretében. Ezután elkísért fürdeni. Fürdést követően visszatértemkor még ő is kiszaladt a fürdőt rendbe tenni. Én addig törölközőbe csavarva vártam epekedve. Mikor visszajött már csak a a melltartó és a harisnya volt rajta. Szó nélkül megölelt és érzékien csókolózni kezdtünk majd vad smárolásba csapott át. Istenien csókol, az, hogy barátnős az nem kifejezés (némelyik barátnőm nem csókolt így) közben a kezek is beindltak, róla lekerült a melltartó, rólam a törülköző. Mág mindig az ágy mellett álltunk. Kicsit elkezdtem a melleivel is ismerkedni. Az ikrek hálásan reagáltak nyelvem játékára a bimbókon. közben az ágyra keveredtünk ahol még hosszasan csókolóztunk, majd én kezdtem dél felé vándorolni, pontosabban végül az arcomra ültettem és úgy kényeztettem csodás punciját, posiját nyelvemmel, ujjaimmal. Próbálkozásaimat végül siker koronázta. Most Tera indult felfedező útra és hamar megtalálta legnemesebb szervemet, amit fantasztikus franciában részesített. Teljesen mélyen leengedte a torkára és nem volt kifogása, ha még a fejét is kicsit rányomtam. Javasoltam hogy 69-ben folytassuk ezt a játékot, amit ő is szívesen vett. Mikor már fenyegető volt a veszély, hogy végem lesz idő előtt gumit kértem, amit ő kézzel szájjal fel is helyezett, majd lovagló pózban kezdtük az üzekedést. Istenien csinálja, fantasztikusan mozog, előre hátra, oldalra, tekeri a csípőjét, közben időnként hozzád hajol , hogy csóklozni tudjunk. Úgy gondoltam kicsit átveszem az irányítást, most én kezdtem dolgozni és alulról kemény tempót diktálva kegyetlenül megbasztam (elnézést a vulgáris kifejezésért de erre most nincs jobb szó). Ő is vette a lapot és nagyon élvezte szerintem mégegyszer el is ment. Egyre közeledtem én is a végkifejlethez, de a hivogató gyönyörű, formás popsiját nem szerettem volna kihagyni, ezért még úgy lovagló pózban átkéretkeztem. Elején picit még óvatosan kezdtük, de hamarosan teljes erőbedobással tolhattam a posiba is. Tera közben kezével simogatta, izgatta a csiklóját és kéjesen nyögdécselt. Ezután még hanyatt fektettem és úgy dugtam forró szűk ánuszát. A korábbiak és az isteni popó meg is tette a hatását és végül hatalmasat élveztem a gumiba. Mikor magamhoz tértem kicsit még összebújva pihegtünk, egy-egy csókot váltva majd kedvesem eltakarította a romokat, én pedig még egy gyors tusival felfrissítettem magam. Öltözködés közben még kicsit beszélegttünk, de sajnos az idő kegyetlen, így el kellett válnunk. Az ajtóban egy búcsúcsókkal engedett utamra.

Elszámolás

Pesti átlag egy átlagon felüli szolgáltatásért.
Kérés nélkül előra átadtam a csokrot, amit ő rögtön kivitt. Extrákról nem tudok, amiért mentem az minden az alapban volt.
Az egyetlen extra Tere kedvessége, vendégcentrikussága.

Tera, felejthetetlen szexpartner

  Pestiboy

Egyeztetés

Telefonon sikerült egyből első hívásra megbeszélni a találkát, jelezve is volt az adatlapján délelőtt hogy most elérhető.Nem volt telefonos ő saját maga kezelte a telefonját.

Megközelítés

A tömegközlekedést választottam a Corvin negyedtől sétáltam öt percet a házig.A címet pontosan az adott időpontban adja meg ami srégen található meg a telefonon megbeszélttől.Egy kicsit előbb érkeztem így várni kellett a bejutásra többször hívtam így.

Helyszín

A lakásban rend és tisztaság volt. A fürdőben zuhanykabin volt többféle tusfürdő és szájvíz is megtalálható.törülköző is rendben volt.A szoba kicsi de az ágy kényelmes és nagy.

Hirdető külseje

A képek jól visszaadják a külsejét nekem mindene tetszik.

Action

Kényelembe helyeztük magunkat az ágyon.Finom csókolózással kezdtük aztán rátértem a mellei kényeztetésére utána lejjebb mentem a lábai közé.Hagyta magát kényeztetni a hangok alapján élvezte a nyalást is és bevetettem az ujjamat is amin éreztem hogy kicsit rászorított .Aztán ő került felülre ismét csókok és aztán ő vette szájába nagyon kellemes volt.Aztán gumit húzott és beleült szemből utána meg háttal is.A végén megint franciázott és kézzel elégített ki..Még volt idő egy kis masszásra is amit jól csinált.

Elszámolás

Külön extrát nem vettem igénybe.Amit vállal szerintem jól csinálja.

Tera, nagyon jó szexpartner

  budioka

Egyeztetés

Hosszú ideje próbáltam már megszervezni egy randit és nagyon megörültem, amikor néhány kicsengés után felvette a telefont. Gyorsan átbeszéltük a részleteket és a megállapodott időben megjelentem az ajtójában annak rendje-módja szerint.

Megközelítés

Forgalmas helyén a kerületnek van a Tera rendelője. Villamos a közelben. Gk-val voltam és egyszerűen le tudtam parkolni, ami fizetős, de sebaj.

Helyszín

Viszonylag új építésű társasházban található a modern, tiszta, szépen berendezett lakás. A fürdő is új, valamint minden megtalálható, ami kell a hancurra kiéhezett férfinépnek. Tusfürdők, szájvizek armadája áll rendelkezésre.

Hirdető külseje

A képeken látható csinos hölgy Tera. Helyes arca, kézre álló Ikrei, szép, izmos nunija, kemény popója van. Izgató, szexi hölgy.

Action

Megérkezésem után bevezetett a fürdőbe és ellátott minden infóval, hogy hol, mit találok. Visszaérkezésemkor egy pillanatra eltűnt ( gondolom rendbe tette utánam a fürdőt. Amikor visszaérkezett apró csókokkal, simogatásokkal csaptunk a szex márkonyába. Lassan minden textil lekerült róla és ott állt előttem a maga meztelen valóságában. Voltam én mindenhol, arc, nyak, cicik, bimbi miegymás. Lekerültünk az ágyra és már mentem is délre elidőzve közben a didkóknál. Aztán a gyönyörű csikló és közben ujjazás, aminek hatására benedvesedett alaposan Tera. Kértem, hogy játsszon el a kisfickóval. Nagyon kellemes, mélytorokkal fűszerezett NF-et kaptam, aranyos kézimunkával. Már így eltudtam volna lőni egy patront, de kértem a védelmet.

Misszibe indítottunk bemelegítésként. Szépen magába fogadott és mozogtunk együtt ütemesen. Váltogattam a ritmust, szöget, erőt és így haladtunk a gyönyör felé.
Kértem egy váltást és kutyusban loptam be neki a szerszámomat. Így is kihasználtam a lehetőségeimet. Alaposan megdöngöltem. Kértem, hogy a popóba is bejussak és megkaptam a lehetőséget, amellyel éltem is nagy élvezettel.
A végkifejletet misszibe kértem. Egy nagy menet után, a lassabb tempóban ért el a kéj eljövetele, aminek folytán jól megtöltöttem a pajzsot matériával. Nagyon jól esett!

Kicsit megtisztogatott, majd irány zuhizni, felfrissülni. Felöltözés közben még egy kis dumcsi és indulás a szép tavaszi napsütésbe.

Elszámolás

Az aktus előtt történt. A hirdetésében megadott lehetőségek közül választottam, lehetőségem szerint mindent. Mindennel megvoltam elégedve, így nem kérdés, hogy az ár megérte.

Tera, nagyon jó szexpartner

  papamaci214

Egyeztetés

Reggel kerestem, sikerült is egy időpontot aznapra egyeztetni ami mindkettőnknek megfelelt.

Megközelítés

Autóval menetem, nincs gond cím megtalálásával. Parkolót könnyen sikerült találni. Villamossal is könnyen megközelíthető a helyszín.

Helyszín

Egy újabb építésű ház. A lakás rendben van, nem találkoztam senkivel. A szoba tiszta, nagy francia ágy, kényelmes. A fürdőszoba tiszta megfelelő számú tusfürdő, listerin is van, szóval minden ok.

Hirdető külseje

Az ajtóban egy kedves Nő fogad, a képeknek teljesen megfelel, engem semmilyen csalódás nem ért. Szépsége mellet kedves, valami átlátszó köntösben, bugyi, melltartó, harisnya kombóban fogadott. Nagyon jó a kisugárzása is.

Action

Fürdőbe vettem az irányt, majd miután végeztem vissza a szobába. Akkor kért egy kis időt, de nemsokára jött is vissza. Miután visszajött belekezdtünk, csókokkal kezdtünk, érzéki kezdés, majd hevesebb, vadabb. Nagyon jól csókol. Közben a kezek kölcsönösen beindultak, simogattam mindenütt, közben a melleket kezdtem puszilgatni és ledöntöttem az ágyra. Itt elidőztem még a bibókon, majd lentebb vettem az irány és finoman elkezdtem kényeztetni a puncit, popsit. A nyelvem mellet az finoman az újam is bevetettem. A ténykedésem hamarosan siker koronázta és léthatóan elélvezett. Majd cseréltünk, én kerültem hanyatt és Tera indult felfedező útra, lentebb vándorolt és egy fantasztikus franciába kezdett. Nagyon mélyen leengedte. Mielőtt végem lett volna kértem a gumit. Lovaglással kezdtünk, amit láthatóan élvezett. Mielőtt végem lett volna ki szerettem volna a popót, ezért cseréltünk és kutyusban folytattuk, óvatosan bevezettem popsiba, finoman kezdtem, de ahogy haladtunk előre egyre hevesebben toltam és így is lett végem, hatalmasat élveztem a popsiba (gumiba). Szünetben pihenés egy kis masszir, majd második kör. Második kör is hasonló felvonásokban, lovaglás, misszi, csókók ezerrel, majd a végén szájjal kivégzett.

Elszámolás

Mint a megbeszéltek, vagy a bővebb infóban, nem ért meglepetés. Minden ok!

Tera, nagyon jó szexpartner

  serlokholmsz

Egyeztetés

Többször próbáltam már vele egyeztetni, de mindeddig nem jött össze, mikor ő ráért volna én nem, és fordítva. Végre találtunk egy időpontot, ami mindkettőnknek megfelelt, így személyes üziben, majd VTR-en is lefixáltuk. A megadott időpontban telefonon hívtam, a pontosítások már szóban történtek. Teljesen rugalmasnak bizonyult, mert a forgalom miatt szükségi s volt rá, ugyanis a ráhagyásos tervezés ellenére majd 10 percet késtem, azonban megértő és készséges volt ennek ellenére is. A hirdetési itt és a konkurens oldalon is fenn van, de a VTR adta biztonság miatt itt egyeztettem.

Megközelítés

Budapest forgalmas részén rendel, most kocsival mentem, és a közelben találtam is parkolót. Igaz fizetős, de legalább van... A VTR-ben megadott címre mentem, onnan hívtam. Telefonos navigálással pár lépés és már a bejáratnál voltam. Gps is odavisz, de ismerem a környéket, úgyhogy simán megtaláltam az utcát, aminek az elján van a cím. Tömegközlekedéssel se tűnik bonyolultnak, úgy is pár perc sétával elérhető.

Helyszín

A lakás emeleti, ahova lift visz fel. A lépcsőház nem mai, de szépen felújított, ahogy a lift is. A lakás szintén jó állapotú, a szoba a célnak megfele, egy kényelmes ágy illetve egy fotel volt benn, ahova le tudtam tenni a ruhát. A fürdő tiszta, megtalálhatók benne a szükséges tisztálkodó szerek, szájvíz, stb. A polcról kaptam egy nagy száraz törölközőt, a zuhanyzás fülkében történhet, így nem lesz locspocs a fürdőben. A folyosón ahol a cipőmet hagytam már volt egy másik férfi cipő, gondolom a kolléganő vendége is ott vette le. Találkozni nem találkoztam senkivel, a diszkrécióról még egy paraván szerű valami is gondoskodik, ami mögött talán a konyha lehet. Összességében teljesen rendben van a kecó, és a körülmények is.

Hirdető külseje

A képeken kétségkívül Tera van, bár a fotós ügyes volt. Nem pont azt vártam ami fogadott, de összességében jó első benyomást keltett így aztán nem volt kétség hogy maradjak-e. Egy kis fogadóruciban várt, ami már mutatott ezt-azt Tera testéből, bár combfix és fehérnemű is volt alatta. A kiírt kornak megfelelő test, formás cicik, kerek popsi, és kedvesség jellemzi a hölgyet. A haja a képekhez hasonlóan szőkés vöröses bongyori... Punci szép formájú, borotvált, kellemes tapintású és illatú, helyes pillangó szárnyacskákkal. Végül van egy kis poci is, amin látszik, hogy régebben babázott már, de ez a beszélgetés során téma is volt, és a kiírt kor alapján nem okozott sem meglepetést, sem csalódást. A bőre és a teste egyaránt arányos, a pocin kívül feszes, jó vele összebújni. Igazi milf típus, ami a választásban szempont volt, és teljesen elégedett voltam a kapottakkal.

Action

Cipő az előszobában maradt, utána a szobában beszéltük meg a részleteket. Mint már említettem késéssel érkeztem, úgyhogy mikor felértem ezt tisztáztuk először. Megértően fogadott, és szerecsére nem kellett rövidíteni a programot, így maradhattam az előre megbeszélt órára. Felfelé már számolgattam, hogy ha esetleg erre nincs lehetőség hogyan osszam be a fél órát, de szerencsére nem volt szükség újratervezésre a késés miatt. Készségesen elmondta a lehtőségeket, és mivel először voltam, meg én amúgy is így szoktam, rendeztük a piszkos anyagiakat. Kikisért a fürdőbe, kaptam törölközőt, amivel a gyors zuhanyzás után megtörölköztem. Ő a folyosón várt, bekísért a szobába, kérte, hogy helyezzem magam kényelembe, majd kiment és feltörölte a fürdőben azt a pár csppet is, amit elejtettem törölközés közben. Gyorsan visszaért, és ledogta magáról a csipke rucit, majd a fehérnemű is lekerült, egyedül a combfic maradt rajta. amit nem is bántam. kellemes látvány volt... Az ágyra dölve előbb Tera vett kezelésbe, és hamar elérte a kívánt hatást, de kértem, hogy helyezkezdjünk úgy, hogy én is hozzáférjek. Meg akartam kóstolni, hogy nyalni is olyan kellemes-e, mint simogatni. Jelentem igen... 69-ben folytattuk, így készítettük fel egymást a toivábbiakra. Az időérzékem ilyenkor nem az igazi, de lehetett vagy 15 perc, amíg nyaltuk-faltuk egymást. Aztán kértem, hogy adjon rám védőfelszerelést, mert már nagyon kívántam a nyalakodásomtól lucskos punciját, popóját. Felkerült a gumi és előszőr hátulról hatoltab a punciba. Jó mélyen, merültem Tera szűk puncijába. Nagyon kellemes érzés és látvány volt, közben a cicikkel játszottam, amik a kutyus póz miatt, kellemesen ringatóztak az ütemes mozgástól. Fordulást javasoltam és szemből támadtam, ami szintén nagyon kellemes látvány volt. Kicsit origamiztam, hajtogattam Tera lábait, hol az én fülem, hogy az ő füle mellé, kicsit igzultam is, hogy bírja-e a gerince, de nem panaszkodott. Kéjesen nyögdécselt amiről nem tudom eldönteni, hogy igazi volt-e mindenesetre pozitív visszajelzésnek értékeltem. Így is elvoltunk vagy 10 percet, mikor úgy éreztem nem bírom tovább, és nagyot lőttem a gumiba, mélyen behatolva. Hagyott lenyugodni, majd segített tisztálkodni, után apedig mellém bújva simogatott. Kérdezte, szeretnék-e masszázst, és úgy döntöttem megpróbálom. Nem az a kőkemyén, mégis kellemes masszázst kaptam. Amikor indultam gondolkodtam, a popón is, de a simogatásnál, éreztem rajta, hogy valami nem kerek a popó tájon, és mondta, is hogy a szőrtelenítésnél történt egy ksi baleset, úgyhogy végül nem eröltettem. így is nagyon jól telt a program. A masszázs közben merkérdezte, legyen-e második menet, de az első teljesen kielégítő volt, úgyhogy mondtam, masszirozzon inkább tovább.
A végén elszaladtam zuhanyozni, majd felöltözve és kielégülve távoztam. Mikor leértem az utcára néztem vissza a telefonomon az időt és eszerint éppen egy órát töltöttem a hölgynél.

Elszámolás

Ahogy írtam ez elején rendeztük. Pesti átlag alja, de ezért tényleg színvonalas ellentételezés jár. A popót kicsit sajnálom, de majd legközelebb kipróbáljuk. Extrát nem kértem, és szerintem nem is nagyon van, amit vállal az az alapban van.

Tera, nagyon jó szexpartner

  gruber

Egyeztetés

Hétköznap dél körül hívtam. Emlékem szerint elsőre nem vette fel, de pár perc múlva röviden visszacsörgetett. Kora délutánra egyeztettünk időpontot.

Megközelítés

A helyszín a IX. kerület egyik kisebb utcája. Párhuzamos a Nagykörúttal. Egy szomszédos utcában parkoltam, ami természetesen ezen a környéken fizetős. A megadott ház elé érkezve megcsörgettem Terát, aki diszkréten átirányított egy pár házszámmal arrébb lévő kapualjhoz.

Helyszín

Alapvetően kényelmes, modern kis lakás. Más szolgáltató is dolgozik a lakásban. A bejárattól nem messze tettem le a cipőmet, illedelmes fél méter távolságra egy másik férficipőtől. A fürdő teljesen rendben. Tusfürdő, szájvíz és törölköző a fizetővendéglátás nagykönyvében megírtak szerint prezentálva. A tetthely egy viszonylag kis szobát jelentett, franciaággyal ill. szemben egy (kérésemre) kikapcsolt tévével. Annyi konstruktív kritikát azonban teszek, hogy egy szobainas mindenképp jól jönne a szobába. Ennek hiányában az ágy sarkára tettem le ruháimat.

Hirdető külseje

Tera bugyi + melltartó párosításban fogadott. Csodás hullámos hajzuhatag, kedves mosoly, szép szemek, csókolni való száj és a hívogató domborulatok mellett is ruganyos, izmos test. Az adatlapon megadott életkorát talán kicsit lefelé kerekítette, de szerintem őt ebben is pusztán a szerénység és a szakma más nagyágyúi iránt tanúsított alázat vezérelhette.

Action

Indításként nagyon kellemesen és hosszan fonódtunk össze állva, végigcsókoltam nyakát, arcát. Majd megízlelhettem csókját is. Nagyon odaadóan és magát cseppet sem visszafogva csókol. Hosszú percekig álltunk így, majd kérésemre könnyedén úgy fordult, hogy levehessem melltartóját és bugyiját. Megállapítottam, hogy Tera még ruha nélkül is nagyon kellemes jelenség. Ő továbbra is egészen kiválóan csókolt, de egy idő után javaslatomra mégiscsak az ágyon helyezkedtünk el, a bútordarab természetéből adódóan vízszintes testhelyzetben. Mellé feküdtem és változó tempóban habzsoltam kebleit, nyakát és ajkait. Egy idő után ujjammal délre kalandoztam és csókolózás közben odalent kényeztettem, amit érzésem szerint ő is élvezett. Már jó ideje ügyködtem, és persze a rutin meg az évek alapján ilyenkor általában már jönni szokott az enyhe hiperventilláció közepette megérkező bájos női elolvadás. Ez most váratott magára. Férfiúi önérzetemben kicsit elbizonytalanodva meg is kérdeztem Terát, hogy ugye, nem mentél még el? -Dehogynem, többször is - jött az (őszintének tűnő) válasz. Nocsak, ezek szerint ő akkor sorozatélvező és teszi mindezt roppant csendesen. Ezek után pozíciót váltottunk és Tera szemből és jó hosszan lovagolt meg. Megállapítottuk, hogy összeillünk és kölcsönösen jól érezzük magunkat az örömszerző tevékenységben. Újabb váltás után hátulról cserkésztem be Terát és itt is mentem el. Ezek után még hosszasan beszélgettünk, majd az idő lejártával elmentem még egy rövid zuhanyra is. Nem óranézegető típus.

Elszámolás

Egy órára mentem, extrát nem vettem igénybe, mert nincsenek is extrái. Amit feltüntet, azt alapban vállalja. Kérésére az elszámolást még a zuhany előtt rendeztem. Én is jobb szeretem így. Egypapiros.

Tera, jó szexpartner

  deckard4

Egyeztetés

Telefonon hívtam, rögtön felvette és egy órán belül tudtunk is találkozni.

Megközelítés

GPS odavisz, a parkolásra kell némi időt ráhagyni és fizetős. BKK esetén a Corvin negyed metrómegálló nincs túl messze, esetleg 4-6-os vagy Mester utcai villamos is jó lehet.

Helyszín

Lakás korrekt, minden tiszta és a célnak tökéletesen megfelelő. A szoba kicsi, de hát nem is teniszezni vagy focizni mentem.

Hirdető külseje

Képeknek megfelel, korrekt, formás milf, finom puha bőrrel, jó lábakkal és cickókkal.

Action

Gyors tisztálkodás után kicsit vártam még Terára, de hamar megérkezett és rá is tértünk a lényegre. Az ágy mellett állva kezdtünk témázgatni, a csókok itt az elején még felületesek voltak, le is vettük az egyberészes alig-valamit-takaró felső részt, hogy más testfelületeihez is hozzáférjek. Rá is cuppantam a finom cicikre, közben a délebbi részen finoman dörzsölgettem a csiklót és környékét, amit hálás nyögésekkel fogadott. Áttértünk vízszintes helyzetbe és hasonló műveletekkel folytattuk, egyik felfelé mozdulás közben véletlenül majdnem becsúsztam egy jobb helyre, de Tera ügyesen igazított a helyzeten :-). Fokozatosan déli irányba haladva a számmal belekezdtem egy alapos franciás kényeztetésbe, a nyögdécselés folytatódott, de egy idő után úgy éreztem így nem lesz belőle csúcspont, úgyhogy szerepet cseréltünk. Nagyon finom rúdszopogatás kezdődött, betonkeményen tologattam magam a szájába, kiváló élmény volt! Kértem gumihúzást, nehogy idő előtt lőjem el az első adagot, ezt brutál szexi módon szemből szájjal oldotta meg. A hátára feküdt és én a formás harisnyás lábakat felemelve szemből határozottan tövig betoltam a szerszámot, ami könnyen ment, újabb hangos nyögéseket generálva. Lassan kezdtem el mozogni előre-hátra és időnként előrehajolva kóstolgattam a száját vagy a cickókat. Egyre jobban belelendülve lehúztam menet közben a combfixeket is, hogy csak a meztelen bőrével érintkezhessek mindenhol. Ezzel sikerült is rendesen túlhúzni magam, igyekeztem fékezni és Tera is kérdezte hogy ugye most ne mozozgjon (jól érezte, hogy a határon vagyok), de nekem már késő volt, úgyhogy inkább rákapcsoltam a tempóval és keményebben megdöngetve élveztem el hosszan a finom punci mélyében. Pihegve bent is maradtam még egy ideig, lassan tovább mozogva be és ki, aztán kicsusszantam a szent helyről és tisztálkodtunk.
Pihenőszakaszban jókat dumáltunk mindenféléről, nem volt kínos hallgatás vagy ilyesmi, Tera jó beszélgetőpartner is. Mikor már újra egyre határozottabban simogattam belevágtunk a folytatásba. A beszélgetés közben úgy tippelem némileg nőtt a szimpátia faktorom, mert az ezután következő csókok jóval szenvedélyesebbek és bizony nyelvesebbek is lettek mint az elején, gyorsan akciókész állapotba is kerültem ismét. Újra kiélveztem a korrekt francia tudást, majd afféle féloldalas 69 verzióban rácuppantam a puncira. Nem csak a csókok, de Tera nyögdécselései is jóval intenzívebbek lettek ettől, miközben lelkesen tologattam magam a szájába. Jó hosszan folytattuk a kölcsönös franciázást így, ami annyira jólesett, hogy már nem is akartam újabb óvszerhúzást, helyette inkább a szeméremajkaira tapadva rángatózva, több hullámban spricceltem tele a száját a második adaggal - érzésre nem is kevéssel. :-) Fokozatosan ellazulva így maradtunk még egy ideig, aztán lassú szétválás után ismét tisztálkodás következett. Nem tudom sikerült-e Terának is a csúcsra jutni, remélem igen, mindenesetre úgy tűnt, hoyg túl rosszul biztos nem érezte magát velem. Köszönöm az élményt!

Elszámolás

Minden amit vállal alapban benne van, előre megbeszéltük az árat, korrekt.

Tera, jó szexpartner

  Peroska

Egyeztetés

Telefonon hamar felvette ahogy szokta többször voltam már nála. Sajnos csak fél órára volt szabad aztán ment dolgára. Máskor többet szoktam maradni.

Megközelítés

Parkolót vadászni elég nehéz, tömeggel könnyebb lenne menni. Mindig találok 2-3 kör után helyet.

Helyszín

Két szobás lakás 4 emeleti. Fürdő tiszta mindig van több törcsi illetve szájvíz. Zuhanyzó van. Tudom nem ez a lényeg,de a lakásnak a dizájna eléggé bejön, aki volt az már tudja szerintem.

Hirdető külseje

Olyan mint a képeken sőt szerintem sokkal szebb a mosolyát nagyon szeretem szépek a szemei. Cici jó kemény és kézbe illő, mármint az én kezembe lehet máséba nem. Nincs olyan testrésze ami nekem ne tetszene.

Action

Érkezésemkor ajtó mögött egyből felismert, szájrapuszival kezdtünk. Aztán be a szobába majd gyorsan zuhi mert ugye fél órára volt csak ideje sajnos. Zuhany után a szobába mentem ő még visszament a fürdőbe feltörölni, aztán jött is a szobába be. Kék fehérnemű szett és fekete kis hálóing volt rajta. Írtó szexi. Ilyenkor általában ölelgetéssel simogatással és jó sok csokkal kezdünk, de most sietettett az óra. Így pár csók köztben az egyik lábát feltette az ágyra én bedig a lába közé nyóltam és bugyin keresztűl simogattam. majd feltérdelt az ágyra levette a fehérneműt és kezébe vette az akkor már félig kemény farkamat. Huzott rajta párat rám nézett majd be is kapta, pillanatok alatt kemény lettem. Ő pedig pillanatok alatt eltűntetett a szájában. Nagyon jó érezni mikor teljesen beveszi. (Vissza gondolva még most is bizsereg) Kicsit finomat ráhúztam a fejét nem volt ellenére nekem pedig jól esett. Majd megkérdezte nincs e kedvem elfeküdni. Kinek ne lenne kedve. Ezek után én háttal ő bal oldalamon helyezkedett el és úgy tűntette el teljesen a nemesebbik testrészem. Nagyon jól esett közben néha felültem a fenekét vagy éppen ahol értem puszilgattam, néha még csókoloztunk is. Mennyei érzés volt. Majd elővett egy gumit felhúzta és beleült. Semmi sikosítás nem kellett mert nedves volt. Azonnal ment a paci istenien csinálta közben a ciciket markolásztam. Néha rámdőlt és csokolóztunk. Magamhoz szorítottam nyakát csokoltam. Közben ő nyögdécselt és nagyon kéjes hangokat adott ki magából. Majd kértem, hogy forduljon meg és úgy egy kicsit tegyük popsiba. Próbáltuk, de most nem ment azt mondta ahhoz jobban fel kell izgulnia. Ezt persze tudtam róla csak hát az idő nagyúr így erre most kevesebb idő jutott. Se baj majd úgy is bepótoljuk legközelebb. Viszont a punciba olyan szépen becsusszant és annyira szűknek éreztem így. Gyönyörű volt látni ahogy így mozog rajtam. Majd hátulról átöleltem és magamra húztam. Fura volt neki de élvezte. Popsival jobb lett volna, de legközelebb. Rajtam feküüdt az a gyönyörű nő a nyakát csokoltam és mikor felém fordult akkor a száját. Majd kérdezte hogyan szeretnék elmenni. Hát én a szájába az a kedvencem. Így hát kipattant gumi le és máris a 69-es pózt gyakoroltuk. A puncija annyira finom és édes egyszerűen imádom. (szerintem vagyunk még páran így vele) Kértem ha jön a vég akkor a cuncust nyomja az arcomba. Majd jeleztem, hogy jön a vég és kicsit a fejem felemelve felatam a punciját miközben a szájába robbantam. Azonnal nem hagyta abba és így kellemes volt nagyon, persze én is nyaltam még élvezés után. Majd finoman felkelt rólam. Bevallom nem tudom mi lett az utódokkal, mert nem voltam annyira magamnál, de lehet lenyelte vagy zsepibe ment passz. Magamon kívül voltam. Utána mikor magamhoz tértem gyorsan leöblítettem magam. Majd öltözésnél beszélgettünk még, illetve a cipőhúzásnál. Csókkal váltunk el és tett egy igéretet amit remélem mihamarabb meg tudunk valósítani. A kémia jó köztünk, de ezt az első alkalommal ő jelentette ki.

Elszámolás

Érkezés után egyból a szobában szoktam letenni az ágyra. Az adatlapján ami van mindent vállal és csinálni is szoktuk.

Tera, jó szexpartner

  Iminko_

Egyeztetés

Még a hétfői napon láttam, hogy Tera elérhető, gondoltam lecsapok rá. Sajnos nem vette fel a telefont és mivel tudtam, hogy másnap is a városban leszek gyorsan lefoglaltam egy időpontot másnapra VTR-on keresztűl. Később Tera próbált visszacsörgetni, de az aznap délutáni terv átkerült másnap délelőtre, Tera elfogadta az időpontom. Kicsit türelmetlen voltam, de se baj, ami késett az nem múlott ;)

Megközelítés

Tömegközlekedéssel mentem, az út egyszerű volt. Kb. két éve voltam már egyszer nála, a cím nem változott. Eldugott kis környék, már majdnem egy sétálóutca.

Helyszín

A helyszín egy nagy lakás, több szobával. Többen is vannak bent, de nem zavaró, jól összeszervezik a dolgokat. A fürdő jól felszerelt, a tetthely egy franciaágy. Ahogy szállóigévé vált, a célnak tökéletesen megfelelt.

Hirdető külseje

Két éve voltam először Teránál. Akkor gyönyörű volt... nos ez semmit sem változott, egy kedves, mosolygós, gyönyörű arcú és formás testű hölgy. A haja még mindig olyan amibe az ember egy csók közben örömmel túrja bele az ujjait... meg is tettem :)

Action

Megérkezésemkor kicsit még várnom kellett, nem baj, volt lehetőségem beszélgetni Terával. Sajnos ő már nem emlékezett rám, de erre számítottam is. Viszont nekem nehezebb lett volna elfelejteni egy ilyen gyönyörű nőt, így egy két kérdést feltettem, ami még az előző találkozásunkkor maradt meg bennem. Utána törülközőt kaptam és irány a zuhany. Ő kint várt a fürdő előtt, majd végeztemkor visszamentünk a szobába, ahol megszabadult a felesleges ruhadarabok egy részétől. Csak a harisnya maradt, de az sem sokáig ;). Egy csókcsatával, némi nyali falival indultunk, előbb ülve, majd megkértem, hogy feküdjön le és én szépen lassan elkezdtem lejjebb vándorolni ;). Lent megszabadítottam a már említott harisnyáktól és ahogy nyaktól lefele végigcsókoltam a gyönyörű finom testét, a lábaktól elindultam visszafele az ambrózia forrásához.
Ténykedésem ott kezdődött igazán. Kicsit telhetetlenül bele vetettem magam Tera nedves, puha és gyönyörű ágyékába és mohón ízlelgettem ahogy csak tudtam. Ez a rész tartott a legtovább, egyrészt mert szeretem, másrészt mert ő sem rejtette véka alá, hogy tetszik neki. Hangos nyőgésekkel és sóhajokkal kezdődött, de itt még folyt tovább a dolog ;). A simogatásokból hevesebb reakciók lettek, hol a párnát szorongatva remeget, hol a kezemet szorongatta, hol a hajamba túrta bele a kezét. Később már érzékien belemozgatta a csípőjét a kóstolgatásomba és a bal lábával is simogatot, a végén pedig már a combjával magához is szorított :).
A hosszú finomság után rámszólt, hogy ideje lesz már cserélni :). Felfeküdtem az ágyra és ő következett a technikájával, amire csak a fantasztikus jelző illik. Finoman érzékien kezdődött, majd mélytorokra kapott és a megkóstolásom így is folytatódott tovább :). A francia után gumi fel, még egy kis csók a kis bajtársamnak úgymond bátorítás gyanánt, majd Tera meglovagolt... ráadásul meglehetősen keményen. Kb kétszer akkora vagyok mint ő, de olyan szinten a combjai közé szorított, hogy elkapott a rettegés, nehogy két perc alatt kivégezzen. Szerencsére tartottam magam. A lovaglás közben lehajolt hozzám és folytatódott a csókcsata. Nem kis részt emiatt akartam magint visszamenni. Kevés olyan nő tud így csókolni mint Tera, így nagyon boldog voltam, hogy ismét lehetőségem volt rá, amit ki is használtam. Amikor lehajolt hozzám, hogy ajkaival tegyen boldoggá, én megmarkoltam formás fenekét és rásagítettem kicsit az ütemre :). Ezután átmentünk misszibe. Én lettem felül én irányítottam, de a program nem változott ;), a kis barátom ott is a combjai között volt, ahogy az ajkaim is az ő ajkán, az orcáján, a nyakán, a vállán. Ő hangosan és vadul a fülembe nyőgött, a nyakamba lihegett, jelezvén, hogy tetszenek neki a dolog. Onnan felültem és a lábait a vállamra véve folytattam. Pár perc így lankadatlanul, majd ismét fölé hajoltam. Tera ekkor felvett egy szemkontaktust, ami újból arra a tetre csábított, hogy megkóstoljam az ajkait.
Lassacskánt az óra végéhez értünk, de én teljesen belefeletkeztem az alattam fekvő gyönyörű nőbe. Tera szólt, hogy ideje lenne elmennem, így kértem, hogy váltsunk kutyusba. Ott kicsit gondba akadtam, csak nehezen tudtam elmenni. Először finoman csináltam a formás popsiába kapaszkodva, majd mivel nem éreztem a véget, kicsit jobban beindultam. Finoman rápaskoltam az ágyékomhoz nyomuló formás domborulatokra, amik Terából kéjes hanghatásokat váltottak ki és egy gyorsabb remegősebb menet után végül el is jutottam a célba. Kicsit féltem, hogy a zárró akord már túl keményre is sikerült, de Tera megnyugtatott, hogy nem volt számára gond :). Tisztogatás, majd törülköző és ismét zuhany. A randi tökéletes volt. Minden pillanat kicentizve, egyetlen egy felesleges perc sem volt benne. Egy tökéletesen kimaxolt óra, egy gyönyörű párját ritkító nővel. Felöltöztem, búcsúzóul egy pár puszi és kielégülten bár kicsit szomorkásan távoztam.

Elszámolás

Extrák nem voltak, nem is tudom, hogy vannak-e nála olyanok. Nekem általában egy tüzesebb barátnősebb feeling az ideálom és az az igazság, hogy az elmúlt években, annyi lány közül, ezt Tera tudta a legtökéletesebben levezényelni a számomra. :)

Tera, jó szexpartner

  sztyepp

Egyeztetés

Régebben már voltam nála kétszer, és mindig nagyon jó élményekkel távoztam, de elég hektikusan hirdet, vagy éppen én nem értem rá. Most éppen pont jó volt az időpont, amikor megláttam, hogy újra aktív a hirdetése több se kellett és rögtön hívtam telefonon. Gyorsan felvette és egyeztettünk is egy időpontot délutánra.

Megközelítés

Mester utca környéke parkolás a közelben esélytelen, én eddig mindig tömegközlekedéssel mentem, a metrótól pár perc séta. A címet könnyű megtalálni, kicsit régebbi ház, de felújított.

Helyszín

A lakásban két kisebb (ba)szoba van és egy nagyobb paravánnal elválasztva, ott eddig mindig szólt a tv amikor ott voltam, számomra titok mit rejt az a rész, de nem zavaró és nem is különösebben érdekel. Mosdó, fürdő felújított, zuhanykabinban függöny, törölköző, tusdürdő, szájvíz több, mint elegendő.

Hirdető külseje

A képek sokat sejtetőek, és nyilván retusált, beállítottak, de egyértelműen ő van rajtuk. Arca szerintem helyes, vékony, jó alakú, fenék bitang jó, kerek, markolható, cicik nem nagyok, de pont elférnek az ember tenyerében. Igazi b*sznivaló milf. Egy fekete body-ban volt és egy szintén fekete csipkés rövid köntösben, fekete combfixszel.

Action

Amikor a liftbők kiléptem rövidesen nyílt az ajtó jobbra és besurrantam. Megismert, hogy voltam már régen. Puszi, cipő le, szobába be. Kis beszélgetéssel kezdtük, mi újság, munka, milyen volt a nap stb. Aztán ruha le, fürdés. Megvárt kint, a szobába tessékelt, kért egy kis türelmet amíg rendet tett a fürdőben utánam.
Pár perc múlva a szobába libbent, mivel még fényes nappal volt, csinált egy kis félhomályt majd vetkőzni kezdett. Ledobta a köntöst, kikapcsolta a lába között a body-t és húzta volna le, de leállítottam, hogy azt majd én akarom róla levenni. Ez nagyon tetszett neki, gyorsan össze is bújtunk és heves csókcsatába kezdtünk amolyan igazi vadulósba, mint amikor a barátnődet nem láttad napok óta és nagyon vágysz rá. Finoman mosolyogva meg is jegyezte, hogy lassítsak kicsit, be ne kapjam, de közben érezhetően élvezte ő is aminek hangot is adott. Közben a punciját simogattam és a melleit is kiszabadítva a bimbóit nyalogattam és a nyakát csókolgattam. Közben ő is megtalálta odalent a már meredezőt és finoman masszírozni kezdte. Nem sokára váltottunk, lehúzta a body-t és beköszönt odalent, elkezdett finoman szopni, majd egyre hevesebben és mélyebben. Elkértem én is a punciját, mert a 69 a kedvencem és én is belekóstoltam a finom simára borotvált illatos kehelybe miközben ő odalent komolyan mélytorkozott amire én is rátoltam néha. Így elvoltunk vagy 10 percig egyre hevesebben, majd szétváltunk, most már csapjunk igazán a lecsóba. Ekkor már kezdtem elveszteni a kontrollt, Tera egy igazi szexmániás nő, aki imádja amit csinál, és jól is csinálja. Elővett egy gunit a szájával felhúzta majd felnyársalta magát a farkamra és veszettül kezdett lovagolni, közben hangosan élvezett. Alulról toltam neki én is néha akkora lendülettel, hogy kicsúsztam és a gumi is lecsúszott, de gyorsan észrevettük. Kicsit lelohadtam, gyorsan felszopott megint, húzott egy újabb gumit és beleült megint de most fordítva, így lovagolt miközben én az isteni feszes fenekében gyönyörködtem. Ezután kutyusba fordultunk és a popsit előkészítendő először a punciját dugtam egyre keményebben, majd kis síkosítás után finoman áthelyeztem a farkam az ánuszába. Először lassan toltam, majd egyre hevesebben, lehet döngetni rendesen, miközben ő egyre több hangot adott élvezetének. Még mindig nem tudtam elmenni, pedig csináltuk már vagy fél órája elég intenzíven, talán fáradt voltam kicsit. Kértem, hogy folytassa szájjal, kézzel. Több se kellett, nagyon határozott száj és kézmozdulatokkal próbálta kifacsarni belőlem a nedűt de csak nem ment. Kértem nyalja a golyókat, kicsit rásegítettem magamnak kézzel, majd amikor éreztem, hogy közel a vég a szájába tettem, ahol nagy lendülettel kiszopta a készülő adagot ami szinte szökőkútként tört fel belőlem, hatalmasat élveztem a szájába, szinte remegtem közben.
Miután megszabadult a fehérjétől egy szilviába mosolyogva mondta, hogy pihenjek, mert látszik, hogy kitikkadtam, addig ő is felfrissíti magát. Ekkor már közelgett az óra vége, kicsit pihegtem, beszélgettünk, majd gyors zuhany, öltözés, puszi és el.

Elszámolás

Az elején a megbeszéltek szerint, nincs extra, ő maga extra úgy ahogy van. :)

Tera, nagyon jó szexpartner

  Thomi_boy

Egyeztetés

Telefonon történt. Többször megcsörgettem, mire tudtam vele beszélni, de végül sikerült vele egyeztetni.

Megközelítés

A 9. kerület egy csendes utcája. Mivel nincs messze a belső forgalmas körutaktól így a megközelítés nem okozott gondot. Autó felejtős arra, nem igazán lehet ott parkolni vagy ha igen, akkor nehezen. Az elektromos vonat gyakran jár ott ez OK volt.

Helyszín

Egy régebbi társasház 4. emeletén van a helyszín. A lakás átlagos , el van szeparálva mivel más is rendel ott nemcsak Tera. De ez nem gond a diszkréció végig meg volt. A szoba pont megfelel a ruhákat is lehet tenni az ágy az jó nagy.Tisztaság van mindenütt van egy kis háttérzene is a TV-ből de ez halk és az elmaradhatatlan hangulatvilágítás, persze egy enyhe sejtetős félhomály.

Hirdető külseje

Tera külseje pont megfelel a képeknek Még a ruha is ugyanaz volt, mármint a harisnya, ami nagyon jól állt neki. A kora 35 és 40 közöt lehet valahol, nem tudom pontosan. Nem túl vékony de ez az a testalkat, amit szívesen vesz kezelésbe az emberfia, akár nyelvvel akár kézzel simogatva.A hajzuhatag is nagyon vadító meg a csábos szemek a szép keblekkel és picit teltebb csipővel, nagyobb fenékkel , ami kifejezetten szexis így. Nálam plusz pont a nagyobb kerek fenék.

Action

Zuhannyal kezdtem és lefeküdtünk az ágyra. Tera már rögtön hozzámbújt és elkezdett simizni, nagyon barátnős volt. Igaz már nem az első alkalommal voltam nála. A kezei már tudták a dolgukat , jó helyen jártak és kezdtem keményedni. Mindig jó az, ha van egy kis pusi, tapogatózás előjátéknak. Megismertük a másik arcát is kicsit közelebbről és puszilkozás is volt. Pár perc múlva Tera rátért a lényegre és franciázni kezdett. Közben úgy fordult, hogy hogy én is hozzáférjek a cicikhez és a fenekéhez.Mivel a melltartó és a tanga még rajta volt ezt gyorsan még az ágyon fekve lekapta magáról, ne legyen útba a kezecskéimnek , amikkel érintettemőt. Hamar támadt az az ötletem, hogy fokozzuk ezt még és menjünk át 69-be. No nem a villamosra, az ide opicit meszebb van :) Szerintem Ő is pont ezt akarta.
Itt egy pár percet eltöltöttünk nem siettünk sehová, hová is siettünk volna.... Ezután felkerült a védőfelszerelés majd ő rámült , ezt mondhatjuk lovaglásnak is. Én nem is akartam fölkelni ebből a testhelyzetből így pont megfelelő ritmust találtunk és Tera mozgása meghozta azt az eredményt, hogy kértem inkább hátulról folytassuk, mert a kerek hátsóját is szeretném megmarkolászni mint Buttman a pornófilmekben :) Így is lett , hátulról tettem be neki és már nagyon kemény volt a szerszámom, muszály voltam picit lassítani mert a látvány és az érzések már kezdtek forrni bennem. Így el tudtam még adoghatni pár percet , volt hogy megálltam és toltam-húztam magamra a csodás testét volt, hogy én gyorsítottam. Ez túl sokáig nem tarhatott hatalmas erővel lőttem tele a gumit és alig kaptam levegőt annyira megdolgoztak bennem a hormonok, egy igazi élvezés volt.
Picit letörölgetett én meg elmentem leöblíteni magamról a maradékot majd visszafeküdtem az ágyra. Ezután egy jó hátmasszázst kaptam Teratól, amit nagyon jól csinál. Valahol tanulta is ezt, mert nagyon nem amatőr benne. Meg is éreztem mindjárt elillantak a hátfájásaim hisz szépen kinyomkodta a csomókat. Közben persze beszlgettünk mindenféléről, nagyon jól lehet vele beszélgetni. Még kértem egy kis franciás kényeztetést afféle pornós verziót , majd kézi befejezést, amit ugyancsak - a szó szoros értelmében - kitörő lelkesedéssdel fogadtam és a fenekére engedtem a nedűt a gyönyörű fehér bőrére. Huhh ez nagyon szexi volt beleképzelem ilyenkor magam egy pornós jelenetbe :)
Summa sum azért nem is rossz ha azt nézzük euzt így együtt 1 óra alatt vittük véghez .
Felejthetetlen élményben volt részben, szerintem még meg fogom látogatni Terát.

Elszámolás

Érkezés után az elején letettem a polcra majd adott egy törülközőt és kimentem tusolni. Korrekt volt, amit megbeszéltünk, az történt.

Tera, nagyon jó szexpartner

  Iminko_

Egyeztetés

A VTR rendszeren keresztül értem el először, majd még másnap reggel megerősítettem SMS-ben is a megjelenésem. A későbbiekben telefonon is pontosítottuk a pontos időt, aminek örültem, mert így meghallgathattam a bájos hangját még a találka előtt.

Megközelítés

A parkolásról nem tudok nyilatkozni, BKV-val mentem, de sajnos csak egy öt perces késéssel értem oda a címhez. Ezt természetesen SMS-ben előre jeleztem Tera-nak aki kedvesen és türelmesen fogadott.

Helyszín

A lakás jó állapotú, szép modern. Többen is használják, de ez egyáltalán nem volt zavaró. A fürdő kicsi kellemes jól felszerelt, ahogy Tera szobája is. Ahogy az elcsépelt kifejezés mondja: A célnak tökéletesen megfelel.

Hirdető külseje

Félve szoktam retusált és kitakart arcú hirdetőkhöz menni, de az az igazság, hogy Tera egy nagyon vonzó, széparcú, gyönyörű hölgy, aki szerintem még jó pár évet is letagadhatna. Kedves mosolygós egy meglehetősen formás testű tündérke.

Action

Rövid beszélgetést követően Tera indította a programot. Egy meglehetősen finom és érzéki franciával kezdet, ami hamar el is érte a hatását és kő keménnyé váltam. Ahogy idáig elértünk simogatni és puszilgatni kezdet, majd kérésemre egy heves csókcsata kezdődött. Gyönyörű hullámos haja beterítette az arcomat, amíg egymás ajkait kóstolgattuk. Mindeközben a kezemmel végig simíthattam feszes üde testét. Ezt követően kértem, hogy cseréljünk, ő feküdt hanyatt és én indítottam a következő csókcsatát, majd lassan a nyakától, a combjáig végig kóstolhattam, a gyönyörű selymes bőrét. Aztán leértem oda ahol az ambrózia terem. A combjai csókolgatásával kívántam alapozni még egy kicsit a tervezetnek, majd viszonozni kezdtem a tőle korábban kapott franciát. Az előjáték során is kéjes nyögésekkel és sóhajokkal jelezte felém tetszését, ami még hangosabbá vált ahogy odalenn kóstolgattam. Ezt követően gumit kértem, de még a felhúzása előtt megjutalmazott (legalábbis remélem) az odalenti szorgoskodásomért és egy rövid, de elsöprő mélytorkos franciát kaptam, amibe mindenem beleremegett. Kérésére ismét hanyatt feküdtem és gumihúzás után lovaglóban indítottuk a legfőbb mutatványt. Az elején finoman érzékien csinálta, közben tovább csodálhattam a szemeimmel és a kezeimmel a gyönyörű testét. Az néha-néha még le le hajolt egy-egy közbeiktatott érzéki csókcsatára ,majd elindult, vadul és gyönyörűen akár egy istennő. Annyira elterelte a figyelmem az egész, hogy még csak észre sem vettem ahogy a fejem az ágytámlának koccan minden egyes csípőlökésnél. Tera ekkor megkért, hogy kicsit csússzunk lejjebb, mert ha igazán beindul azt a fejem nem fogja megköszönni. Így is lett, beindult és egy fergeteges vad és szenvedélyes lovaglásba csapott át, el sem hittem volna, hogy az előzőt fokozni tudja, ha nem élem át. Hosszú percekig így csináltuk, hébe-hóba egy egy csókváltással kizökkenve, majd nekipróbálkoztunk annak amiért őt választottam az oldalról, tehát a popsinak. Sajnos nem voltam rá túl harcedzett a fáradság és a szorító idő miatt, na meg Tera kemény, feszes popsija okán nem tudtam végül lehúzni a dolgot a bakancs listámról, de ami késik az nem múlik. Tera azt javasolta induljunk el punciba, hogy visszanyerjem némileg a keménységem. Ő hanyatt feküdt és a lábait a vállamra helyezte, én finoman kóstolgatva őket nekiindultam, az előző próbálkozásom orvoslására. Tera lovaglós ütemét magamra véve kezdtem a táncunkat, ő pedig kitűnő örömmel fogadta a dolgot. Akárcsak én ő alatta, úgy ő is alattam fel-le járkált vad ágytornánkban. Hosszú percekig így folytattuk, majd ebben a pózban is mentem el. Megérdeklődtem tőle, hogy milyennek érezte, ő jelezte nekem nagy örömömre, hogy nem igen szokott hüvelyi orgazmust átérni, de most talán már közel volt hozzá.
Ahogy végeztünk kicsit még beszélgettünk, majd zuhany és enyhén szomorkás búcsút vettem tőle.

Elszámolás

Teljesen korrekt és csodálatos nő. Még az elején tisztáztuk mit vállal, mit nem, mit szeret és mit nem, így nem ért meglepetés. A kiírtak mind tökéletesen megfelelnek a valóságnak.

Tera, nagyon jó szexpartner

  steven2015

Egyeztetés

Délután folyamán hivogattam ,mert zöld volt a jelzés ,pár probálkozás után sikerült, abban maradtunk hogy este még jelentkezem. Este nehezen sikerült ,de elértem félóra múlva mehettem is félórára.

Megközelítés

A Ferenc körúttal párhuzamos kis utca ,parkoló hely este esélytelen de mivel gyalog mentem igy no stressz ,4-6 villanyos meg Boráros sincs messze .

Helyszín

A helyszin egy újabb épitésü ház emeletén van ,előbb a szembe számot adta meg, majd utána a jó számot, nem értem a logikát, de ez van. A lakás rendben van 2 szoba biztos erre van kialakitva a konyha el van takarva paravánnal, fürdő szintén OK. rendeben .Zuhanyfülke megfelelő számú tusfürdővel, Listerin, pohár türcsi minden OK száraz kilépő dettó. A tetthelyen a szobában nem nagy ágy van sajnos.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő kedves hölggyel lehet találkozni ajtónyitás után. A harisnya végig rajta maradt egyébként fürdőköpeny szerüségben várt az ajtó mögött ,eredetileg órára mentem volna de bár 23 óráig ig kellett volna rendelnie csak félórát maradhattam valamiért sietni kellett haza neki .

Action

Emlitttem félórára szükült be az eredetileg 1 órásra gondolt program .Belépés után cipő le majd be a tetthelyre ahol székre lecuccoltam majd elvonultam lecsutakolni magam ,ezután a fürdő ajtóban várva elvonultunk a baszobába egy kis állva simizés után hátára fektettem majd elkezdtem kényeztetni ikreit, majd lassan levonultam a puncihoz, itt elég sokáig időztem ,az ujjam is bevetettem, nyögdécselt is folyamatosan, de nem igazán értem el a célom, igy feltérdeltem és bekapta farkam lassan kényeztette oldalról mélytorkos beütésekkel , én a punciját és popsilyukát is kényeztettem újjaimmal .Egy idő után kértem a vegyvédelmi eszközt majd kis sikositás után hátulról kezdtem el döngetni nem túl hevesen ,rákérdeztem mehet e a popsi megfelelő e a méretem az ő elképzelésének ,minden ok volt, csak szólt, hogy ne sokáig dugjam a popsiját és ne túl mélyen, ebből az jött lenekem, hogy nem sokkal elélvezés előtt tegyem be a popsijába majd néhány, nem túl mély mozgás után élvezzek is el.
Majdnem igy is történt, mikor már éreztem nem sok van hátra kellően elő készitett és sikositott popsiba könnyen becsusszantam nem túl vastag a farkam tegyük azt is hozzá majd pár lökés után a megfelelően szük popsiban a gumiba élveztem.
Szétválás ,rom eltakaritás majd elvonultam fürödni, nem raboltam a hölgy idejét fölöslegesen ,felöltöztem majd tipli mindenki ment a saját útjára .Elfelejtettem emliteni, de bevillant, hogy már jártam itt vagy két éve, ebben a kecóban ,egy lánynál de nem alkotott maradandót, igy nem is maradt beszi nyoma sem ,ráadásul még egy kicsit nem is napon barnult leányzó volt .

Elszámolás

A magadott dolgokat alapban vállalta elég széles a paletta popsi mindenhol majdnem extra tehát jó ár érték arány ,lehet az órában még jobban éreztem volna magam de igy is ok volt .

Tera, jó szexpartner

  milf1

Egyeztetés

Most Terával VTR-en vettem fel a kapcsolatot, mert most már lehet így is időpontot foglalni. Így telefonon csak az érkezésemkor hívtam és beszéltünk, mivel már voltam nála így nem volt gond.

Megközelítés

Munkából hazafelé menet autóval mentem parkolással nem most nem volt gond kb. száz méterre letudtam simán tenni az autót. Közvetlenül a ház előtt nem igazán van üres parkoló legalábbis nekem egyszer se volt. A GPS azért pontosan odanavigált a VTR-en kapott címhez. BKV járatok is járnak a közelben villamosok formájában és hév végállomás sincs nagyon messze kis sétával könnyen elérhető a cím, ami nem pontos, mert másik oldalon van a házszám, amit kaptam, de tudom hogy melyik házban található Tera így már eleve odamentem.

Helyszín

A helyszín semmit nem változott a legutóbbi látogatásom óta a ház egyik magasabb emeletén található ahová lifttel érdemes menni a liftből egy jobbra fordulva már ott is vagyunk a lakás ajtaja előtt. Cipő le és beinvitált az egyik szobába, mert a lakáson belül több szoba is ki van alakítva az ilyen rosszalkodásokra.. A diszkrécióra teljes mértékben odafigyelnek. Ruháimat egy asztallapra tudtam tenni, mert nem volt más. Már otthonosan mozgok a lakásban, mert voltam már egy párszor ott. Több féle tusfürdő és szájvízből is többféle áll rendelkezésre, amit használni is kell. Higiéniailag is teljesen rendben volt erre nagyon odafigyelnek A szobában pedig egy kényelmes nagy méretű ágy szolgál a szeánsz érdemi részészre. Széket hiányolom még mindig ahová a ruhákat és egyebeket le lehetne tenni. Amúgy tökéletes helyszín.

Hirdető külseje

A képeken egyértelmű hogy ő van és ő is fogadott egy kék színű fehérnemű együttes és test színű combfix harisnya volt rajta melyek az együtt tusolás miatt hamar lekerültek róla. Helyes szép arc, formás ikrek és tökéletes alak jellemzi. Szőke haj, arc kitakarás ne tévesszen meg senkit szép arca van legalábbis nekem tetszett. Képei között vegyesen vannak retus és retusálatlan képek.

Action

Pontosan érkeztem, mint általában szoktam. A lakásba érve érzéki puszikkal üdvözöltük egymást cipő le szobába be. Az előzetesen megbeszéltek szerint együtt fürdéssel kezdtük ezt a megismételt randit. Már itt csókolóztunk igazi barátnő feelinges csók volt. Már itt elkezdett keményedni bajtársam. Kölcsönösen lefürdettük egymást, majd visszatértünk együtt a szobába.

A szobában aztán ott folytattuk még az ágy mellett állva csókolóztunk nagyon finom a csókja, de ezt már megtapasztalhattam előző és a mostani fürdőszobában kapottal. Barátnős csókolózás után az ágyra dőltünk. Ott folytattuk, ahol abbahagytuk még álló helyzetben csókolózással. Közben kezével bajtársammal foglalkozott.

Majd átadtam Terának magamat. El is kapta grabancát bajtársamnak először a makkokat vette kezelésbe majd a fokozatosan áttért bajtársam kényeztetésére eleinte finoman kezdte kényeztetését majd egyre mélyebbre engedte a szájába, amit többször is megismételt tetszett is bajtársamnak. Én még rá is segítettem kezemmel kényszer franciát kapva, de nem durván arra azért figyeltem.

Szóltam Terának, hogy következik a helycserés támadás. Így helyet cseréltünk majd újabb csók csatával folytattuk nagyon finom a csókja. A nyakától kezdtem puszilgatni majd az ikrei következtek a sorban nagyon jól reagáltak nyelvem érintésére. Folytattam dél felé utamat a hasára kapott egy babapuszit mondta is, hogy már várta majd tovább puszilva haladtam puncija felé előtte a környékét puszilgattam majd bele a közepébe finom puncija, ami már rendesen nedvesedésnek indult.

Amire rá is tettem egy lapáttal, azaz nyelvemmel és ujjammal még a popsija is kapott nyelvcsapásaimból és de azért egy kis síkosítóval könnyebb volt finoman ujjaztam előkészítve a popsiját bajtársamnak nem is kellett sokáig ténykednem meg lett az eredmény is remegve élvezett el ezt a hangok is alátámasztották.

Kapott egy kis lábimádatot, mindkét lábát végig puszilgattam a lábujjainál kicsit tovább időztem mondta is, hogy nagyon jól esett neki nem igazán kaptak ilyen gondoskodást még a lábai.

Ezután még egy rövid ideig visszaadtam magamat Terának, hogy foglalkozzon bajtársammal is pihentetés képen. Kértem a 69-es pózt látni szerettem volna popsiját közelebbről is adni neki is nyelvcsapásaimból. Így is lett sikerült kinyalakodnom magamat kedvemre ő még nyomta is rám magát, hogy minél mélyebbre tudjak nyelvemmel hatolni a popsijába és a puncijába.

Majd következett a beöltöztetés kérésemre. Először punci támadás következett könnyen behatoltam missziben rendesen benedvesedett punciba mélyen toltam neki, ő pedig kéjes hangokat adva élvezhette a helyzetet. Olyannyira, hogy másodszor is sikerült örömöt okoznom Terának.

Ezek után kérésemre eljött a nap fénypontja a popsijának felülvizsgálata be pucsított én pedig óvatosan tettem a popsija közelébe majd bele engedtem finoman, hogy ne okozzak kellemetlen érzést Terának. Amikor már bent volt bajtársam akkor már nem volt akadálya annak, hogy lehessen tolni jobban tövig sikerült behatolnom, amit a hangokból leszűrtem tetszhetett Terának is.

De bajtársamnak is tetszhetett, mert nemsokára ellőtte a puskaporát a popsiba. Egy kicsit hagyott lenyugodni majd óvatosan előbújva popsija szorításából az öltözet eltávolítását és a tisztába tevést rám bízta.

Egy kicsit még összebújtunk puszilgattuk egymást megköszönve ezt a remek együttlétet kölcsönösen. Bízom benne neked is annyira jó volt, mint nekem. Csókollak mindenhol, de ott, ahol a legjobban szereted.

Elszámolás

Itt a szokásos koreográfia volt a Terának vitt nasit előre odaadtam aző virágszálait pedig utólag tettem le pesti átlagnak megfelelően a kapott élmény az átlag felőli volt. Köszönöm szépen. Csókollak

Tera, jó szexpartner

  IeatUout

Egyeztetés

VTR-en egyeztettünk, minden simán ment.

Megközelítés

Autóval érkeztem, a GPS a ház elé navigál, parkolót is találtam.

Helyszín

A lakás egy 4. emeleti, tiszta lakás. A fürdőben van minden: tusfürdők, szájvíz, friss törölköző! A szoba egy kisebb méretű szoba volt, ahol Tera félhomályt varázsolt és halk zenét tett be… klassz volt.

Hirdető külseje

Tera a képeknek abszolút megfelel. Egy szexi combfixben és egy majdnem átlátszó ruhácskában fogadott. A combfix végig rajta maradt. Imádtam!

Action

A fürdőből visszakísérve a szobában rögtön lekerült róla az apró ruhácska, a combfixet leszámítva. Kis simi és puszikák után az ágyra feküdtünk, ahol Tera rögtön a szájába vett és franciázni kezdett. Úgy helyezkedett, hogy kezeimmel én is elérjem, így közben én is el-el kalandoztam szuper testének különböző domborulataihoz. Ahogy borotvált punciját simiztem, ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy közelebbről is megismerjem, ezért megkértem, hogy forduljunk 69-be. Tera nem ellenkezett, rögtön arcomra tolta finom, mézédes punciját, amit először körbejárva, gyengéden, majd egyre hevesebben kényeztettem, miközben ő a farkamat szopta. Nagyon élveztem, közben markolásztam feszes fencsijét és úgy gondolom, hogy sikerült elröppenteni Tera pillangóját. Ekkor gumit kértem, és megkértem, hogy lovagoljon meg. Ekkor jött az igazi meglepi! Ahogy Tera rámült, és éreztem, hogy mennyire szűk puncija van, tudtam, hogy nem fogom sokáig bírni. Eszméletlen volt. Először lassan, majd egyre gyorsabban lovagolt közben a csípőjét tekergette, én meg markolásztam ahol bírtam, és arra koncentráltam, hogy még ne legyen végem. Amúgy is ez a póz a gyengém, de ahogy Tera lovagolt az extrém szűk puncijával, az teljesen kikészített. Egy darabig bírtam, aztán hatalmasat élveztem a gumiba. Hagyott lenyugodni, majd megszabadított a gumitól. Szerettem volna a popsiját is kipróbálni (ezt említettem is;)), de őszintén szólva, nem hiszem, hogy ezt a puncit felülmúlná, meg sajnos a fél órába nem fért volna bele. Azért legközelebb majd sort kerítünk rá, ha meg nem őrjít ismét a puncijával! :)
Ez után gyors tisztálkodás és vissza a való világba…

Elszámolás

Az ajándékot előre átadtam, később nem esett szó róla! Nagyon korrekt volt e tekintetben is! Extrákat nem vettem igénybe, számomra a puncija az extra!!!

Tera, jó szexpartner

  Bohém2

Egyeztetés

A hét elején hívtam telón és egyeztettük a mai,szerdai talit. Kedves hangon tájékoztatott mindenről. Mivel még nem ismertük egymást a délelőtt folyamán sms megerősítést kért. Erre nem került végül sor, mert vtr-t küldtem, mit rövid időn belül vissza is igazolt.

Megközelítés

A cím alapján a gps oda vezetett. Ismerve a környék nehézkes parkolási lehetőségét a Tűzoltó utcában raktam le a vasat. Kis sétával, mi tán öt percig se tartott, máris a helyszínen voltam. A pontos helyszínnel átellenbeni házszámot adott meg mint kiderült. Érkezésemkor hívtam. Átballagtam a túloldalra és pötyögtem a kódot. A megfelelő emeletre lifttel mentem.

Helyszín

Tipikus belvárosi bérház. Lakás rendben. Nagyobbacska előszoba. Innen nyílik minden. Kolleginák a paraván mögött csiviteltek. A szoba nem nagy, de elfér benne a szükséges méretes ágy, egy kisebb fotel, mire a ruháimat raktam és egy éjjeli szekrény. Fürdőben zuhanykabin, száraz kilépövel. Jól felszerelt, minden igényt kielégítő választékkal. Higiéniára sem lehet panasz, tisztaság, rend mindenütt.

Hirdető külseje

Hirdetési képeinek megfelelő jó karban lévő milf Tera. Ami nem látszik, kedves mosolygós arca, csillogó szemei. Bőre fehér, illatos, jó simogatni. Fekete necc rúha, alatta kék melltartó és bugyi volt fogadó ruhája. Szexi és kívánatos volt benne. Lábát a magassarkú még kecsesebbé tette.

Action

Belépve bemutatkozás és már vezetett is a szobába. Kérte vetkőzzek, Ő pedig megnézi szabad e a fürdő. Míg vetkőztem jelezte az oldalnak, hogy megjelentem. Zöld lámpa és már mentem is. A hőségben jól esett a zuhany.
Miután végeztem Tera libbent ki egy fürdőtakarításra. Visszatértekor már csak a melltartó, bugyi volt rajta./ Kezemet, majd farkamat is fertőtlenítette./ Ezektől gyorsan megszabadult, karjait széttárta és csók. Éreztem melleit és a popsit is megmarkoltam. Kellemes érzés volt mindkettő.
Ágy szélére ült, én elé álltam. Kis nyalakodás után szopni kezdte. Hol csak hegyét aztán mélyebben is bevette. Ez utóbbiban segédkeztem. Toltam is és fejét is ráhúztam.Hangok, sóhajok folyamatosan voltak. Birtokba vettük az ágyat. Ráfordult a farkamra én simogattam és benyúltam combjai közé. Felém fordult és mondta: ujjazás és szájba élvezés nincs. Ok, mondtam, tudok olvasni. Elvoltunk így egy darabig és gumit kértem. Felvértezésem után nyeregbe pattant. Punciját rám nyomva lovagolt. Kértem forduljunk. Szemből hatoltam belé, hangok erőteljesebbek lettek. Átnyúlt hónom alatt és ráfogott a fenekemre így húzott magába. Ezután lábait gyertyába és néztem ki- be járó fütykösöm. Újra a klasszikus póz.
Ezután puhulás miatt gumi le és 69. Keményedik mondta örömmel hangjában miközben puncija a számon. Csak hümmögni tudtam. Oldalra helyezkedett. Kézzel, szájjal kényeztette mellemet. Aztán kézzel, szájjal csak farkam következett. Én punciját izgattam. Így jutottam csúcsra és terítettem be a magoncokkal a lepedőt.
Ezután vízzel kinált mi nagyon jól esett. Mindketten csapzottak voltunk.
Masszázst ajánlott, mit örömmel elfogadtam. Közben beszélgettünk, ismerkedtünk így utólag egymással.
Végül egy újabb hűsítő tusi, öltözés, csókos búcsu, kölcsönös, legyen szép a napod és el.

Elszámolás

Előre kérte a rezsihozzájárulást,, mit kivitt. Nem változott a helyszínen sem. Teljesen korrekt.

Tera, jó szexpartner

  Thomi_boy

Egyeztetés

Telefonon. Már előző héten is mentem volna de a nagy forróság miatt nem voltam teljesen jól így inkább most mentem.

Megközelítés

Sajnos ez nem sikerült túl jól, mert as földalatti nem jár már 5 éve felujítás miatt a föld felett megy csak lassan lehet haladni a többi személyautó miatt. Késve érkeztem, szerencsére az 1 órás időtartam emiatt nem változott.

Helyszín

Szokásos társasház felső emelete, ahová gyalog mentem fel. A lakás tiszta, rendezett. A szoba is megfelelő, van klíma nem kell aggódni a meleg miatt. A fürdő egy zuhanyzó, aho minden megvan, ami a tisztálkodáshoz kell.

Hirdető külseje

Képeknek megfelel, Tera nem tölt fel fals képeket egy kis retus persze van a képeken de a valóságnak teljesen megfelelnek. Kis sexy ruhában fogadott , ami hamar lekerült róla. Szép finom bőre van talán szolis is vagy napozott már a nyárom, Végülis közel van a Balatonhoz, ahogy én tudom. A helyébe én minden hétvégén ott lennék.

Action

Zuhannyal kezdtem ami után vissza a ba-szobába és kezdődött az action.Franciával indított Tera, ezt annyira jól csinálta, hogy el tudnám viselni akár reggeli ébresztőnek is és Tera se lenne ellene ha mellettem ébredne :) . Mad kértem menjen fölém és kölcsönösen folytassuk. Így is lett. Fincsi volt vele a 69 ez a kedvenc póza neki is meg nekem is :) El lettem volna így végig de nemsokára gumit kértem és azután felülre ült kértem így előre dőlve folytassuk . Így elértem az ikreket is amikre ráfért egy kis masszírozás és puszilgatás már.

Ezután kértem hogy fordulás legyen és kutyusban hátulról kezdtem dolgozni. De inkább lassítottam, mint gyorsítottam mert tul gyorsan elmentem volna már magától a kerek popsi és vékony derék látványától is. Így is alig tudtam visszafogni magam én szinte nem is mozogtam csak ő egy picit 'liftezett' a fenekével de csak egy kicsit. Így aztán nemsokára durantottam és nagyokat sóhajtoztam közbe pillanatokig alig tértemmagamhoz, kicsit ki is voltam száradva a melegtől, kellett utána innom valamit. Ezután kaptam egy kis hátmasszázst, ami nagyon jól esett.

Ezután még1x a szájába vett és újra megkeményedett a szerszámom. Ez arra jó volt , hogy egy kis kézimunka testre élvezzek , ahogyan a pornófilmekben szokás .

Elszámolás

Korrekt, amiért mész, azt kapod és annyiért .

Tera, jó szexpartner

  Blaise70

Egyeztetés

Előző nap kerestem, könnyen elértem. Kedvesen tájékoztatott, majd másnapra beszéltünk meg egy délutáni időpontot. Délelőtt még megerősítettem az érkezésem. A címre megérkezve pedig megkaptam a bejutáshoz szükséges információkat.

Megközelítés

Villamos egy rövid sétára van, parkolás szerintem a környéken nem egyszerű, nem is próbálkoztam vele. A Corvin Plázától egy rövid séta és ott fedett helyen parkolhatok.

Helyszín

Egy régebbi építésű társasházban látogattam meg. A lakás tiszta, szépen berendezett. Többen is dolgoznak ugyanitt, de senkivel nem találkoztam. A lányok ügyesen kezelik a vendégeket. A szoba ugyan elég kicsi, de ez nem okozott problémát. A fürdő is szép tiszta, rendben tartott. Megvan minden szükséges kellék.

Hirdető külseje

Tera végig kedves volt, de egy kis távolságtartást éreztem az elején ami nem meglepő, hiszen először látogattam el hozzá. Egy órát maradtam aminek végére szerintem mindkettőnknek sikerült feloldódni.

Action

A fürdés alatt az előszobában várt, majd visszakísért a szobába. Ekkorra a kisköntös lekerült és hamarosan követték a fehérnemű darabjai is. Még állva egy kis simogatás-puszi ismerkedést követően eldőltünk és igyekeztem a látáson felül más érzékekkel (tapintás, ízlés, ...) felderíteni Tera bájait. Azok a formás cicik fantasztikusak, szinte kiáltanak a kényeztetésért, ás úgy tűnt, hogy Terának sincs ellenére. Délebbre haladva megízleltem más finomságot is amit lelkesen fogadott. Igyekeztem megtenni ami tőlem telik és úgy tűnt, hogy eredményes is az igyekezetem, de attól tartok a végeredményt azért mégsem sikerült elérni. Remélem, hogy ha többet gyakorolok és jobban kiismerem Tera testbeszédét, akkor majd jobb eredményeket érek el. Miután helyet cseréltünk nagyon finom, érzéki franciás kényeztetés következett. Terát nem kellett irányítani nagyon pontosan ráérzett, hogy mi esik jól, mit szeretek. Mielőtt túl késő lett volna, kértem a védőfelszerelést, majd megtartottuk a helyzeti energiánk nagy részét, én maradtam alul, Tera pedig felül. Nagyon jól mozog és ügyesen váltja a ritmust amire szükség is volt, mert nem vagyok már egy könnyen, akár a nadrágomba is elmenő típus. Tera kitartott én pedig kiélveztem tökéletes adottságait. Végül meglett a cél is egy felejthetetlen orgazmus formájában, és igen, attól tartok Terát ismét magára hagytam. Miután mindketten újra az orrunkon tudtuk venni a levegőt, megcéloztam a fürdőt. Öltözés után elköszöntünk és távoztam.

Elszámolás

A magam részéről az extrák nem érdekeltek, ha vannak. Maximálisan megkaptam mindent amiért mentem.

Tera, jó szexpartner

  milf1

Egyeztetés

Mivel csak telefonon lehet kapcsolatot létesíteni Terával így sok választás nem volt. Elsőre nem vette fel, de 1-2 perc múlva visszacsörgetett és én hívtam újra majd sikeresen egyeztettünk egy mindkettőnknek tökéletesen megfelelő időpontot és kb. félóra múlva már nála is voltam. Mivel nála nincs VTR így ez a lehetőség elmaradt. Pedig célszerű használni, mert jó dolog.

Megközelítés

Autóval mentem a parkolás egy kicsit nehezen sikerült, de azért meg lehet oldani. A háznál kevés parkolásra van lehetőség így egy kicsit messzebb lehet parkolni. Amúgy a GPS is oda navigált ezzel nem volt gond. BKK járatok is járnak a közelben villamosok formájában, ami jónak mondható pár perces sétával elérhető a cím, amit kaptam nem pontos, pont a másik oldalon van a házszám, amit kaptam. Így csak átsétáltam a másik oldalra. Mondjuk ennek nem sok értelmét láttam más számot megadni. De biztos meg van az oka.

Helyszín

A helyszín a ház egyik magasabb emeletén található ahová lifttel érdemes menni a liftből egy jobbos és már ott is vagyunk a lakás ajtaja előtt. A lakásba lépve puszikkal üdvözöltük olyan barátnős fogadtatás volt és egy kézfogás után bemutatkoztunk egymásnak. Cipő le és beinvitált egy kicsike szobába. A lakáson belül több szoba is lehet kialakítva az ilyen szeánszokra. Halottam hangokat, de találkozás csak Terával történt. A diszkrécióra odafigyelnek. Ruháimat egy asztalra lehet tenni, mert mást nem láttam. Megmutatta a fürdőszobát, ahol egy tusoló van kialakítva több tusfürdő is van, de az én kedvencemet nem találtam közöttük azért megoldottam ügyesen a választást. Szájvízből is többféle áll rendelkezésre. Higiéniailag is minden rendben van erre nagyon odafigyel látszik a lakás azon részein, amit láttam. A szobában pedig egy kényelmes nagy méretű ágy szolgál a szeánsz érdemi részészre. Azt szeretném javasolni, hogy célszerű lenne egy széket betenni ahová a ruhákat és egyebeket le lehet tenni. Máskülönben minden rendben volt a szobával.

Hirdető külseje

Pont, mint a képeken egyértelmű, hogy ő fogadott egy piros ruha volt rajta alatta pedig egy fekete színű fehérnemű együttes és combfix harisnya volt a lábain. Helyes szép arca van formás ikrekkel és tökéletes alakkal rendelkezik. A haja pedig inkább szőke felé hajlik, mint szökésbarna, ahogy az adatlapján írva van. Arc kitakarás se tévesszen meg senkit csalódni biztos nem fog, aki meglátogatja ezt csak inkognitóban tartja vendégei számára. Fotói is szerintem retus mentesek, de nincs is mit retusálni rajtuk. Nekem így volt tökéletes így tetszett ahogy van.

Action

Mint írtam barátnős fogadtatásban volt részem. Gyors tusolás és szájvíz használat után tértem vissza a szobába ahová jött utánam mikor meghallotta, hogy kijöttem a fürdőszobából. A szobában ekkor lekerült róla az piros ruhácska és a fehérnemű felső része. Lefeküdtünk az ágyra majd heves hosszú csókolózásba bonyolódtunk beleadott anyait és apait odatette magát rendesen. Míg én az ikreivel foglalkoztam, amik nagyon jól reagáltak ténykedésemre.

Abszolút barátnős érzésem volt. Elindultam testének felfedezésére az ikrekkel kezdve, amik nem túl nagyok, de pont tenyérbe illenek. Nyelvem hatására is jól reagáltak keményedtek is a bimbói úgy, ahogy illik. Tovább mentem dél felé a hasára kapott egy baba puszit. Majd folytattam utamat puncijához míg ő kicsit mű nyögdécseléses hangokat hallatott, de izgató volt így is, abszolút nem volt zavaró egy cseppet se, sőt még jobban felturbózott.

Neki láttam punciját nyalni finom puncija van pont nyalni való. Kicsit még az ujjamat is bevetettem a punci nyalás mellé talán örömöt is sikerült neki okoznom ezt nem tudom, de azt éreztem, mikor ujjammal benne voltam többször rászorított puncijával. Talán a hangok is valódibbak lehettek ekkor már, mint a szeánsz elején. Még a popsiját is sikerült ujjammal izgatni finoman nem okozva neki kellemetlen érzést. Miután jól kinyalakodtam magam átadtam neki a terepet.

Ismét csókolózással folytattuk, majd kezelésbe vette a barátomat érzéki franciával kedveskedett, mintha kicsi mélytorkot is adva finoman engedve a torka közelébe, de többször ismételhette legalábbis ez volt az érzésem. Arra is figyelt, hogy nekem jó legyen. Lehet irányítani is mit, hogy szeretnék. Kicsit hagytam, de nemsokára kértem az egy híján 70 pozitúrát most már én is tudtam ismét nyalni falni finom édes punciját és ujjazni is. Kapott egy kis popsi nyalást is, amit jól fogadott. Nyomta rám magát. Eddig mindenben nagyon ügyes volt.

Lassan eljött a bohócruhába öltöztetés ideje, de még szerettem volna nyalni finom punciját és popsiját így húztam egy kicsit az időt. Most már tovább nem tudtam várni kértem az öltöztetést, amit ügyesen ráhúzott ágaskodó barátomra, pedig megjegyezte, hogy nincs nagy rutinja még benne. Majd szemből ült bele felkeményített barátomba így kezdődött az aktushoz vezető út.

Mondtam neki, hogy ha sikerül akkor fordulunk kutyusba. Na de most szemből voltunk így pedig tudtunk csókolózni is közben láthattam a szép és formás ikreit tudtam simogatni markolászni és nyelvemmel a bimbókat nyalogatni. Szóltam, hogy forduljunk kutyusba és óvatosan szállt le nehogy lecsússzon a bohócruha, mert eléggé szűk puncija van, de maradt a helyén így sikerült hamar kutyusba kerülnünk szólt, hogy óvatosan kezdjem én pedig figyeltem rá, hogy betartsam kérését.

Lassan toltam be barátomat, de amikor már benne voltam tövig akkor már nem volt probléma lehetett mozogni rendesen azért nem durván. Meg is jött a végeredmény szűk punci meghozta hatását eldurrant a patron. Egy kicsit hagyott még puncija szorításában, majd óvatosan eltávolította kicsit rutintalanul, szóltam neki, hogy óvatosan kell ilyenkor bánni barátommal, mert érzékeny egy kicsit.

Gondosan tisztába tett, egy keveset beszélgettünk majd ismét fürdőszoba felé vettem az irányt, de kinézett, hogy tiszta-e a terep és hogy lehet-e menni. Gyors tusolás után a szobába visszatérve felöltöztem és indultam haza, búcsú szájra puszikkal váltunk el. Köszönöm szépen ezt a remekül sikerült szeánszot. Csókollak.

Elszámolás

Érkezésemkor rendeztük a rózsaszálakat, de ezt kérte is, hogy most rendezzük. Így átadtam neki vitt csekély édességet kezébe a rózsaszálakat pedig a tv elé az asztalra tettem, mert direktbe nem adok a lányok kezébe rózsaszálakat, amit ezekután kivitt.