Laura Szexpartner Budapest, XIII. kerület

Beszámolóim

Laura, istennő szexpartner

  papi1

Egyeztetés

Beszámolokon láttam Laura hírdetését, régóta elmentettem már a kedvencek közzé, tetszettek a képei, adatlapja és a beszámolók amiket az előttem járó makktársak írtak, de feltett nemrégen egy videót, ahol lehetett látni "élőben" és az arcát is.
Kedves, vidám habitusa megfogott és akkor eldöntöttem, hogy nem kérdés, meg akarom ismerni Laurát közelebbről is.
Itt az oldalon üzenetben kezdeményeztem a randit, majd másnap írtam egy sms-t, hogy hagytam neki egy szerelmes levelet a beszamolok-on.
pár órával később kaptam egy diszkrét csörgést tőle. Felhívtam és egy nagyon kedves hang fogadott a túloldalról. Említette, hogy olvasta a szerelmes levelemet és hamar le is fixáltuk az általam javasolt időpontot aznapra. Minden simán ment. :D

Megközelítés

A parkolás könnyű volt, a háztól nem messze a szomszédos utcában sikerült leparkolnom, volt hely bőven. Cím pontos, GPS oda visz, ház szám kint van, jól látható, egyértelmű az odatalálás.

Helyszín

Ház előtt hívtam Laurát, kedves csilingelő hangon elmondta a code-ot és a továbi itinert, csengettem és nyílt is az ajtó.
Van egy kis átjáró a belső udvar felé, onnan pedig egyértelműen a navigálás szerint a legszebb ajtót kell célba venni.
Hogy őszinte legyek nem a lakást figyeltem meg elsősorban, hanem a vendéglátómat, de mindenkit biztosíthatok, hogy egy nagyon kellemes, tiszta, rendezett, tágas lakásban fogadott a kedves vendéglátóm. Minden a helyén van, maximálisan kényelmes egy ilyen találkára. Fürdő tágas zuhanyzóval, 2 személyre is kényelmes ;P Tusfürdő, szájvíz, tiszta törülköző, kilépő, minden ami kell, plusz egy nagyon klassz újszerű infracabin.
A szoba is kényelmes, pont elegendő méretű. Farncia ágy, kanapé, és egy kardrób szerű, de nem, zuhanyzó fülke van a szobában elrejtve. Nekem ez nagyon tetszett, igazán praktikus! :D

Hirdető külseje

A képeknek abszolút megfelel, élőben szerintem szebb, csinosabb és nagyon szimpatikus kedves, helyes arca van.
Nagyon nőises Laura, szép haja van, élénk tekintete és bomba cicik és popsi díszítik. :)
Tetszett a fogadó ruha, talán az egyik képen az van rajta, egy fekete testhez símuló mini ruha volt rajta, mint utóbb kiderült más nem is volt alatta. ;P
0 csalódás, minden igaz ami az adatlapon van.

Action

Nos, kérem szépen. Az úgy volt, hogy. :)
Kedves puszis üdvözlés és egymás körbe mustrálása után cipő le és szobába be.
Laura megkínált vizzel. kaptam egy tiszta törülközőt és elkísért a fürdőig, közben végig csacsogtunk, mondtam is, amíg fürdök, nyugodtan maradjon, folytassuk a dumcsit, mert már azonnal valami közösen kedvelt témára kattantunk. De kedves vendéglátóm magamra hagyott és várt rám.
Tisztálkodás után Laura bekísért a szobába, még egy pár percig állva folytattuk a témát és utána egy újabb izgalamsabb témába bonyolódtunk. :)
Laura ruhában én törülközóvel a derekamon és elkezdődött egymás felfedezése.
Pici simik, óvatos közeledés majd egyszer csak Laura megfordult háttal nekem és határozott mozdulattal megfogta a kezeimet és tenyereimet a melleire helyezte és szinte együtt gyúrmáztuk őket. :P
Nagyon szép és nagy mellei vannak. Én nagyon cicis vagyok, főleg, ha ennyire csoda nagyok és feszesek.
Rövid időn belül közös erővel lehámoztuk Laura ruhácskáját és leült az ágy szélére. Én elé térdeltem és elkezdtem közelebbről ismerkedni a csoda cicikkel. Hmmm... imádni valóak. :)
Majd Laura megkért, hogy álljak elé mert ő is szeretné megnézni mit hoztam neki. :))) Szépen lehámozta rólam a törülközőt és egy nagyon izgató, lassú finom felfedező útra indult a nyelvévae és ajkaival.
Hmmm... nagyon fincsi a franciája, szinte már Varázs Fuvola! :D
Jó pár percig izgatott így és egyszer csak hopp felfeküdt hanyatt az ágyra és szétterpeszett lábakkal csalt szemeivel oda... Tudjátok!....Oda! :)))
Nos nekem nem kellett 2xer mondani, hasra vetettem magam, elkaptam a combjait és elindítottam a nyelvemet egy felfedező útra. Laura kifejezetten örült, hogy szeretek "Öhhhömmm "-ni, mert imádja. :))
igyekeztem előadni, mintha nem most csináltam volna először, jelekből adódóan lehet, hogy valamit sikerült jól csinálnom, mert úgy tűnt, hogy nincs ellenére. :D
Meg kell jegyeznem, hogy részemről a kémia megvolt, mert nagyon finom, jóízű és illatos nunija van Laurának. Élmény volt pörgetni a nyelvemet rajta. :)
Ficánkolt Laura amíg el voltam a combjai között és egyszer csak, mintha szellemet látott volna, hírtelen felült rámnézett és azt mondta kissé türelmetlen hangon, hogy " Várj... most dugjál meg hátulról!!! "
Mondtam, oké hölgyem, ennek semmi akadálya, kérése számomra parancs! Kapaszkodjon! :D Pattintott rám egy gumit én meg rögvest beloptam a macit a málnásba és egy heves tempóval indítottuk mókát. :P
Menet közben kérdezte, hogy: "Jaj! Nem is kérdeztem, hogy hátulról jó-e neked???" Milyen kis Cuki figyelmes nőci! Zabálni való! :)))
Ez az egyik kedvenc pózom, szóval pánikra semmi ok! válaszoltam.
Pár percig döngettünk ebben a pózban, én nagyon fel voltam izgulva és a végén úgy döntöttem, hogy a gumiba fognak csapódni a srácok. Megbeszéltük nagy vidáman a végén, hogy sikerült együtt elrepülnünk. :D
Picit pihentünk, közben kortyoltam egy pohár vizet és pihenés képpen lábainkat összefonva beszélgettünk egy jót.
Nagyon jó beszélgető partner is Laura, kellemes személyiséggel van megáldva. Élmény vele minden perc. :))
Beszélgetés közben vettem észre, hogy milyen gyönyörű pici kis fomás lábai vannak. Tényleg sexy! :))
Aztán felajánlotta Laura a szaunázást és ott folytattuk az ismerkedést, beszélgetést. Picival több mint 20 percet szaunáztunk és kiderült, hogy Laura is nagy szaunás mint én. :))
Nagyon jó az infra szaunája.
Szauna után pedig együtt elmentünk zuhanyozni és Laura elkezdett a zuhanyzóban incselkedni vellem. Felháborító! :DDD
Le sem tudtam zuhanyozni rendesen, Laura máris elkezdett rosszalkodni. :DDD
Hihetetlen egy nőszemély! :))) Alig lehetett vele bírni! :D
Már adta is a feladatokat, punci simi, cici simi és zuhi-dugi.
Kérdezte ártatlan kis tekintetével, hogy: IIt szeretnél megsexelni, vagy a szobában?
Mondtam: Itt is, meg ott is! :P
Elrepült a szobába egy óvszerért és már pattintotta is fel az esőköppenyt a szerzsámra, megfordult háttal és finoman bepucsított.... Hmmm, de fincsi volt vizesen a zuhi allatt.
Hát most sem egy finom szeretkezés volt, hanem inkább egy heves döngetés. Kapaszkodtam, hol a csinos kis ringó csípőjébe, hol a gyönyörű cicijeibe, vállába, nyakába, mindenébe, amit csak értem. :P
Kalssz volt, de elfáradtam a szaunában kicsit így nem mentem el a zuhiban. Kértem, hogy folytassuk a szobában. Megtörülköztünk és bementünk a szobába.
Mondtam Laurának még a zuhany alatt, hogy szeretnék a melleire élvezni, erre felcsillantak a szemei: Oké, Rendben!!! :))) Annyira ari volt! :)
Szóval már bent vagyunk ismét a szobában. Laura az ágy szélére ült én elé álltam és élveztem ismét a finom Varázs Fuvola előadását. :D
Nagyon erotikus látvány volt, imádtam nézni és élvezni. :))
Kis idő múlva a cicik közzé kéredzkedtem és rendesen megdugtam őket. Nagyon finom a cicijeit dugni. :)
Majd kértem, hogy ismét ajkaival kényeztessen.
Mivel picit fáradtnak éreztem magam, éreztem, hogy a 2. kanyart nehezen fogom bevenni, de az sem kizárt, hogy még kanyar előtt lefulladok éppen ezért kértem a Sexy partneremet, hogy kapcsoljon a kis finom puha kezecskéível 6.-ik sebesség fokozatba, de nem éreztem, hogy sikerülni fog. Picit átvettem a botkormányt, hátha nekem sikerül, Laura közben sexy módon gyúrmázta a cicijeit és nyalogatta izgatóan a makkomat, de éreztem, hogy a második menet nekem aznap elrepült az első körben. :)
Igy kértem Laurát, hogy adjuk fel a játszmát és erre felajánlott egy rövid masszírt, mert még volt egy pici időnk.
Nem bántam meg, mert kellemes és erős kezei vannak.
Legközelebb a masszázsát szeretném élvezni majd az infra helyett.
Időnk lejártával felajánlott még egy zuhanyzási lehetőséget és kaptam egy tiszta száraz törülközőt is.
Zuhiból visszatérve öltözés közben benyomtunk pár db. finom csokigolyót dumáltunk storyztunk még egy kicsit, majd öleléssel puszival nehezen, de elengedtük egymást.
I'll BE BACK!!!...... ;P

Elszámolás

Szerintem Laura maga az EXTRA. Úgy tudom van prosztata masszázs az adatlapon, én nem éltem vele.
Korrekt messzemenően.
Elszámolás: Annyi, amennyi ki van írva az adatlapján, nincs trükk.
Szinte szó sem esett róla, ha rajta múlik. Igazán diszkréten van kezelve.

Laura, istennő szexpartner

  Nabut

Egyeztetés

Immár harmadik találkozásunk Laurával. Először másnapra beszéltünk meg randit, második alkalommal két hét volt a vágyakozasi idő, ez alkalommal "csak" egy hét. Lauránál tehát nincsenek kőbe vésett szabályok ebből a szempontból,
rugalmas, jól tervezhető, és maximálisan megbízható.
Tehát írtam üzenetet, hogy nem bírom tovább, és egy pontos dátumot megjelölve közöltem elképzeléseimet, pozitív válasz hamarosan, most nem vtr-eztünk, elég volt az adott szó, kölcsönös bizalom már régen kialakult. No de milyen üzenet volt, amiben elfogadta a kért időpontot? Aki ismeri
Laurát az tudhatja, használja magas szinten az izgatás, csabítás fegyverét, ezzel megalapozva a találkozó sikerét.
Ha Laurát tervezed meglátogatni, célszerű akkor hívni, mikor villog a felirat, de elmondása alapján teheted ezt máskor is, nyílván tól-ig időben, ahogy épp olvasható adatlapján.
Ha nem veszi fel, visszacsörget amint lehetősége van.
Ha írsz üzenetet, hamarosan elolvassa,és várhatod a választ, de türelemmel legyél, hiszen gyakran elfoglalt. A telefonos beszélgetést ne hagy ki! Már egy "csupán" tájékozódó beszélgetés is erotikus élmény, persze első alkalom előtt ez illendő is.
Egyszerű, gördülékeny egyeztetes volt, úgy mint az előző két alkalommal.

Megközelítés

Az adatlapon található útvonaltervre kattintva igen jó iránymutatást kapunk. Lipótváros kevésbé forgalmas része, itt már nagy biztonsággal található parkolóhely a közelben.
Esetemben a bejárattal szemben az árnyékos oldalon, igaz
a randi végeztevel már tűző napon volt autóm. Egy milló fok!
Váci út száz- kétszáz méterre, Lehel tér se messze, úgyhogy ha bevállaljátok a tömegközlekedésnek nevezett rettenetet
/ tényleg, van klíma a buszon, metrón?/, akkor nem kell sokat gyalogolnod, de lelked rajta, Te tudod.
Semmi több nem jut eszembe.

Helyszín

Minden változatlan! Kifogástalan, és az alkalomhoz teljes mértekben megfelelő a lakás. Sőt! Szauna, de ezt már tudjátok, erről később is szót ejtek, mert.....megtörtént! Igen!
Nagy előszoba, bejárati ajtóval szemben kétszemélyes kanapé, a kanapé mellett balodalt egy kedves fiatal lányka, először nem vettem észre, " Szolgalány" nevezte így Laura,
neccharisnyában, és félig kilátszó keblekkel, ölében egy
törülközővel várja a vendégeit. Szótlanul, mozdulatlanul.
Végül is Ő is része az előszobának, igaz nem fogas, és nem
szék, de nem is szekrény. Távozáskor megcsöcsörésztem.
Maradok Lauránál!
Tovább!! A már többször megénekelt szaunás fűrdő, tip-top,
tusifürdő uszkve 6, vagy 7, és további illdomos kellékek, mint szájvíz , pohárka, dezodor, biztos volt még más is, de csak ezeket kentem , fújtam és ittam. A szoba, ahol...., most nem mondanám hogy töltöttük időnket,/ később részletezem/,
most is, mint mindíg láthatóan előkészítve fogadásomra.
Hangulatos világítás, halk zene, talán valami dzsessz, ágyon tiszta piros lepedő feszült, rajta törülköző meghajtva, két virágdísszel a közepén. Ágy mellett bal oldalt két, nagy tükör,
volt hogy onnan néztünk egymás szemébe, volt hogy onnan figyeltem ahogy Laura.....! Erről is később!
A szoba bal felső sarkában, ha az ágyról nézzük, légkondi is található, működött vagy nem, nem tudom,de se nem fáztam
se nem volt melegem. Igaz a melegre ez nem teljesen igaz.;)
Minden adott, kényelem, hangulat, kellemes illat, zene, tisztaság! Problémáról nem tudok beszámolni.

Hirdető külseje

Laura!! A Nő! A nagybetűs, a szexi, az intelligens, a csábító, ! Most piroska volt, mint a mesében! Egy mini piros, feszes ruhácskában fogadott, meglepett, de nagyon pozitív értelemben. Mikor leültem az előszoba kanapéjára, egy- két percig csodáltam, ahogy előttem mutatja magát, majd azt is megtapasztaltam, hogy bizony bugyit elfelejtett felvenni a ruhacska alá. "Asztapaszta" gondoltam, biztos a nagy kapkodás, amíg készült a fogadásomra. Viszont remek ötletet adott a következő látogatásomhoz,én is készülök egy aprócska meglepetéssel majd. Na de Laura, itt tartottunk!
Pár napja, bizonyítva kiváló marketing érzékét, egy két napra láthatóvá tette arcát a szerencsések számára, nekik üzenem, hogy a szín, tisza valóság, igen, Ő Laura! Akik nem látták, azok felé csak egyszerűen azt üzenem, "don't panic"!
Testalkata, magassága, és egyéb adottságai az adatlapnak megfelelőek, amit a fotókon látsz, azt fogod megtapasztalni
a valóságban is. A cicik zabálnivalóak, és bár méretes jelző illik rájuk, igen jó tartásúak, bimbók pedík büszke csúcsként kínálják magukat. Megéri időt áldozni rájuk, de az is igaz, hogy Laura nem is ad esélyt arra,hogy elkerüljék figyelmedet.
A popsi az a típus amibe jól bele lehet markolni, és kemény, kerek, igaz nem fokhamagerezd, hanem az az utcán is utánanézel típus. A lakást többször bejártuk, ügyeltem arra, hogy az úriember látszatát keltsem, és udvariasan" csak Ön után hölgyem" címszó alatt fenekét mustrálva követtem, hol a fűrdőbe, hol a fűrdőből, épp ahová a szükség hozta. Gyanítom sejtette" tisztességtelen" viselkedésem valódi okát
és talán kedvére való is volt,hiszen eközben dícsérő szavaim
sem maradtak el. Már megint elkalandoztam! Tehát Laura az egyben van és nagyon Nőt képviseli mind kűlső, mind belső tulajdonságait illetően. Az utóbbiról bővebben majd az összegzés fejezetben írok.

Action

Hát action volt a javából!A randit megelőzően, üzeneteiben elmondta terveit, hogy mit is csinál velem, mivel jelentős volt az átfedés az én elképzeléseimmel, így szükségtelennek véltem, hogy bármit is előre tervezzek. Teljesen felesleges. Egyrészt Laura fantáziája végtelen, másrészt kedvelem a spontán kialakuló szituációkat, ettől izgalmasabb lesz a randi, egy hirtelen ötlet pedíg boríthat minden, nem mellékesen Laura igyekszik maximálisan, mind maga, mind a vendége elégedettségét megvalósítani. Dehát mondom én itt a magamét, a beszámolói magukért beszélnek.
Négy részre bontom a két órás együttlétünk eseményeit, így tisztább képet tudok adni, és érthetőbb lesz mi hogy történt.
1: SZAUNA
Megérkeztem, előszobai kanapén átbeszéltük az elmúlt időszak eseményeit, jót nevettünk, azon hogy az eltelt egy- két hetünk mindkettőnknek maga a káosz volt.
Cipő le, piros ruha mustrálva, dícsérve, irány a szobai kanapé
üdvözlő puszi a ciciknek, ruha le, Laura sok időt nem hagyott
irány a fűrdő, közölte. Bár mindketten frissek, üdék voltunk, egy kis denimmel kukac, punci frissitést után a forró/ mikor kapcsolta be?🤔/ szaunába mentünk. A padrész letakarva forró, de nem fájdalmas levegő símogatta a bőrömet, és már térdelt is elém Laura." Azt a kutyafáját" gondoltam, de már nem volt mit tenni, régi vágyam itt, és most teljesül. Pedíg igazából nem is beszéltük meg, csupán az előző randin említést tettem róla, hogy lennének elképzeléseim a szaunát illetően. Azért gondoljatok bele! Laura olvassa a férfi gondolatait, ez olyan erény ami egészen kivételes Viszont a franciája is kivételes, lábam széttárva, némileg elértem velük a helység szemben lévő falát, igy kicsit ki tudtam támasztani
kezeim pedíg két oldalt széttárva. Kellett is, mivel Laura nem kis elánnal csapott le rám, úgy véltem, hogy ha nem fogom vissza magam, akkor egy, max két perc. Azért ennél többre vágyok, élveztem is a helyzetet. És hogy megfogalmazzam milyen Laura franciája??Hát nem könnyű! Olyan mintha minden műfajból egy kicsit beleadna,így lesz egy kivételesen érzéki, akár mondhatnám barátnősnek is, viszont letekintve úgy éreztem magam mintha egy pornófilmben lennék.
Néha felnézett, ekkor kicsit lassított, majd kis nyálcsurgatás után intenzívebbé vált. Puszi a zacsira, kezeit alig használva, főleg a combomat símogatta. Említettem, hogy egy-két percnél többre vágytam! Talán négy, vagy öt perc lett belőle.
" nyugodtan élvezz el" mondta Laura, így mit is tehettem, még belekapaszkodtam a rácsba, megfeszültem és durrr!
Kicsúszott a számon, hogy " ez ku@va jó volt" Ő mosolygott elegedetten, persze tudta, látta rajtam.Egy pillanatra kilépett a fülkéből, kis öblítés" na akkor szaunázzunk" mondta.
Szaunáztunk, beszélgettünk, romantikus volt, és álomszerű.
Nem tudom mennyi idő telt el, de mintha egyszerre ugyan abban a pillanatban mozdultunk volna. Egy lépés csupán a zuhanyfülke, és a következő percben már ott is voltunk.

2: FÜGGÖNY MÖGÖTT
Termeszetesen felajánlottam szolgálataimat, hogy kebleit, fenekét hátát leöblítem, Ő viszont tette ugyanezt. Mikor is a bizonyos helyre ért éreztem, hogy itt más is történik, nem csak mosdatás.Habár a cerka nem volt maximumon, inkább félárbóc, meglepődve tapasztaltam, hogy mintha új erőre kapna. Nem kerülte el Laura figyelmét sem, hogy mi történik, csak azt vettem észre, hogy immár előttem térdel.
" Húúú bammeg" talán csak gondoltam, vagy lehet mondtam is, a zuhanyrózsát a semmibe irányítottam, kezeimmel megkapaszkodtam a csaptelepben és a csempézett falnak támaszkodtam. Úgy 10-15 perc telt el a szaunás történet óta, de ismét vérrel teltem ,csodáltam is, Laura kevésbé, néztem ténykedését fentről, ami előbb szaunában, most a zuhany alatt, mi jöhet még? "Élvezz el nyugodtan" szólt Laura
kisvártatva ismét, habár kellően izgatott és merev voltam,de a lábaim is mintha kicsit zsibbadtak volna, kértem , hogy folytassuk a szobában a kanapén. Gyors törölközés, majd a szokásos fenékmustra, tiszta pléd a kanapéra, elterültem rajta.

3: A pamlag!
Álló cerkával, hasonló pozíció mint a szaunában, de váratlan dolog történt. Laura nem térdelt elém, hanem feállt, nemes egyszerűséggel szemből a számra ült. Akkor most én jövök,
átkaroltam fenekét, magamhoz húztam és vadul kezdtem nyalni, Ő a fejemet húzta magához, vagy éppen melleit maszírozta, néha én is felnyúltam kicsit besegítettem, kisvártatva remegést ézrekeltem, gyorsítottam mindaddíg míg Laura elernyedt és elémroskadt. De pihenő nem volt, szinte ezzel egyidőben be is kapott, ketté is állt a fülem, úgy franciázott. Nem szokásom, de szinte üvöltöttem, lábaim megemelkedtek és elélveztem ismét. Hol vagyok?Kérdeztem lihegve. Kicsit megtöröltük magunkat, egymást Laura mellémbújt és átkaroltuk egymást.
" Menjünk az ágyra, ott kényelmesebb" szólt kisvártatva.

4: SZEX
Azért most már időt kértem! Kis masszázs lazításképpen, majd hol egymás mellett elterültünk, símogattuk egymást, majd a következő pillanatban Laura élém ült törökülésbe, így telt úgy 15 perc. Beszélgettünk komoly és kevésbé komoly témákról, kiveteles hangulatot teremtett kedves, közvetlen stílusaval, érdeklödve hallgatta amit mondtam, én nem kevésbe, amikor Ő szólt éppen. Teljesen kikapcsoltam,Laura is mondta, hogy most nagyon jól érzi magát, és nem éreztem a szineszkedést, látszott , hogy őszintén mondja.Símogatott, én viszont, semmit nem terveztem. De Laura még okozott meglepedést. Lábaimhoz térdelt és "Drága uram, megengedi, hogy bekapjam a farkát?"szólt, ez elképesző. "Hölgyem! Megtiszteltetésnek veszem ha bekapja, és nagyon boldog lennék" válaszoltam. Nem volt kérdés! Most a szex lesz, ehhez kellet a cerkát optimalizálni, nem is volt gond, ez percek alatt megtörtént.
Itt egy gondolat! Számomra az szép női test látványán felül fokozottan izgat a viselkedés, és ami mégnagyobb hatással van rám, az inteligencia. Nincs izgatóbb mint egy szép, okos nő. Gumi már előkészítve, és fel is került a farkamra, Laura pedíg szemből ereszkedett a " mélybe". Fejemnél mellei, Ő hol előrehajolt, hol hátrafeszült, kezem fenekét öleli át, majd kebleit, hátranyúl a zacsihoz, kicsit maszírozza, intenzív, de nagyon barátnős szex volt. Hol gyorsabban, éppen ki nem csúszott a farkam, hol mélyen benntartva csak a csípöjével körözve ült rajtam. Váltogatva, más esetben egy perc, max kettő a csúcsig, de most voltak előzmények így hosszabb ideig tartott nagy örömömre. Tévedés, nem én irányítottam, csak némileg tudtam uralni a helyzetet. Majd Laura vágtába kezdett,ennyit a helyzetkezelésemről, el is vesztettem a kontrollt, combjaiba markolva, kapaszkodva, lenéztem ahogy ki-be jár farkam, na ez pont elég is volt. Most már Laura intett, hogy kicsit halkabban, visszafogtam az élvezés hangját, szorosan magamhoz húztam és elélveztem. Pihentem még Laurában, egy-két percig, levegőt kapkodva öleltem, ez szintén kedves gesztus, nem szaladt ki, engedett lenyugodni, majd tisztogatás és elnyúltunk az ágyon. A randi hátra levő részében meg kicsit beszélgettünk, kerestem hol egy óra, de nem leltem, így rákérdeztem ,még öt percünk volt.
"Hihetelen gyorsan eltelt a két óra, mondtam is Laurának, ez persze dícséretnek szántam, mosolygott, majd gyors tusi , öltözés. Együtt öltöztünk, mivel Ő is elment a lakásból, így láthattam utcai viseletben is. Rövid sort, piros felső, az a látvány aki után a férfiak megfordulnak az utcán.
Elköszöntem, búcsú puszi és ölelés!

Elszámolás

Az adatlapja tartalmazza az elszámoláshoz szükséges minden információt, már az első alkalommal sem beszéltünk róla, távozás előtt tettem a szobában lévő asztalkára borítékban.
Extra nálam nem releváns, alap, normál dolgokat szeretem,
ezeket Laura nagylelkűen és magas színvonalon nyújtja.

Laura, istennő szexpartner

  véngazember

Egyeztetés

VTR-en egyeztettem. De telefonon is beszéltünk. Jó hallani a hangját annak akivel ágyba bújunk. Kitünő kollegánk hívta fel a figyelmemet Laurára. És milyen igaza volt. Áldom a nevét.

Megközelítés

Szerintem lehet közösségi közlekedéssel is. Közel a Lehel tér, ahol minden féle közelekedési eszköz van. De én maradok a saját szerkezetemnél. Parkolni néhány méterrel arréb a keresztuca másik felén tudtam. Egy sarokházban van a "cukorkagyár". Telefon, a kapuból, majd irány a földszint találkahely.

Helyszín

Nem mai a ház, de a lakás tökéletes. A mi szobánk nem egy táncterem de elég arra amiért jöttem. A fürdőben zuhanykabin, és egy szauna. Nem szeretem a szaunát. Így az ki is esett. Amúgy tisztasá, rend mindenhol.

Hirdető külseje

Laura egy nagyon jó nő. Szép arc, szép cicik, szép popsi, és sima has, Egy piros valamiben várt, bugyi nélkül.

Action

Spekulátam hogy mi legyen. De sajnos ebben a korban már hajókötél tipusú az ember cerkája. Tehát: húzni lehet, tolni nem annyira. Pedig a vágy mint ifjú korban. Így tehát a masszás program jöhetett szóba. Bár maga a masszás kimaradt (nagy örömömre) és az erotikus rész volt az ottlétem alatt, a lényeg.
Én kezdtem a kényeztetést. Nyelvtechnikám bejött Laurának. (szerintem) Hangosan élvezett. Szeretek első lenni a randi napján, mert akkor még jobbaka reakciók.
Ezután ő szeretgette meg a töppedt bögyöröm. Volt nyálcsurgatás, nyelvhez csapkodás amit a tükörből lehetett mozizni, bár érezni jobb. Kérdezte. 1 órában hányat lehet lőni? 1-et mondta. De olyan fincsi volt, hogy mivel utánam szabad volt a pálya, kértem , tegyünkrá még legalább fél órát.
megkért: nyaljam ki még egyszer. Nem is voltam rest. Szerintem megint tudtam örömöt szerezni.
Ezek után ö próbálta mag a lehetetlent. Mert egy lövetü a cerka, De ki tudott még egy szakaszni gyereket hívni a szájával, Csodálkoztam is , mert nagyon kevés lány képes rá. Ezért feltett szándékom majd újra visszamenni

Elszámolás

Nem tudok extrákról.

Laura, istennő szexpartner

  Exley

Egyeztetés

Telefonon kerestem , hamar sikerült megfelelő időpontot találnunk a randihoz .

Megközelítés

Kocsival mentem , majdnem a ház előtt sikerült megállnom .

Helyszín

Ez egy nagyon szuper lakás a legjobban az tetszett , hogy a fürdőben még szauna is van . Minden maximálisan tiszta .

Hirdető külseje

Kicsit sötétebb a hajszíne mint a képeken . Nagyon formás , isteni mellekkel és csodálatos popsival . Kimondottan szép arcú lány .

Action

Érkezés után kicsit beszélgettünk , aztán gyorsan mentem megtisztulni . Mire visszaértem már csak egy bugyi és egy melltartó volt rajta . Annyira szexi volt , hogy egyből rávetettem magam . Finoman belecsókoltam a nyakába , ami szerintem neki is jól esett . Nagyon finom a bőre . Gyorsan megszabadítottam a melltartójától és finoman elkezdtem kényeztetni a kebleit . Ez egy remek időtöltés . Többször megjegyezte , hogy most már ő jön , de én nem bírtam tétlen élvezetekbe merülni . Majd tovább haladtam lefelé , keresve a Kánaánt , sikerült is meglelnem . Sikeresen felfedeztem minden zugot , azt hiszem az ő megelégedésére is . Utána hagytam , hogy ő is érvényesülhessen . Fantasztikus virtuozitással kényeztetett a szájával , már-már majdnem elmentem . Ezt megelőzőrenden gumit kértem , és időt is nyerem . Kértem kicsit lovagoljon meg ami nagyon finom volt . Utána misszibe fordultunk . Annyira szűk volt így , hogy nagyon hamar bevégeztem . Utána még egy jó negyedórát beszélgettünk is . Rá sem nézett az órájára .

Elszámolás

Amikor oda értem rendeztem .

Laura, istennő szexpartner

  Dr_Würmer

Egyeztetés

Előző nap délelőtt láttam a zöld jelzést, elsőre nem értem el, de pár perc múlva küldött egy diszkrét sms-t. Ismét hívtam és kedves hangján elmondta a lehetőségeket, fontos tudnivalókat. VTR-en is bejelentkeztem, pár perc alatt visszaigazolta. A címet is VTR-ből kaptam meg, bár telefonban is nyilván elmondta volna.

Megközelítés

Kocsival, mint mindig, 150 méterre a háztól sikerült parkolnom. Drága övezet, készüljetek sok apróval! BKK is biztosan működőképes, ez esetben kis séta szükséges lehet.

Helyszín

Régi gangosház, bejutás pofonegyszerű. Nagypolgári lakás, igényesen felújítva. Egyedül van benne, de legalább 3-an elférnének. :) Fürdő az egyik legszebb ahol ilyen céllal megfordultam, benne szauna, amit a legalább 90 perc időtartamra érkező vendégek használhatnak is, én nem éltem vele. 5-6 féle tusfürdő, szájvíz, dezodor, ropogós-friss törcsi, száraz kilépő a zuhanykabin előtt. A baszobában szobainas a ruháknak, a fényt egy hosszú ledsor adja, aminek a színét Laura a programhoz igazítja. Erotikus etapnál vörös, masszázsnál fehér a fény. A fénymennyiség optimális, mindent láthatunk, mégis van benne valami sejtelmes. Az akció ágyon zajlik, közvetlenül mellette 2 óriási tükör van a falnak támasztva, szóval lehet mozizni rendesen. 2 féle ásványvíz is be volt készítve számomra.

Hirdető külseje

Arc nélkül hirdet, ez ugye mindig lutri, de senkit nem fog kellemetlen meglepetés érni. Kedves és szép arcú hölgy, a kiírt évek száma nagyjából megfelel a valóságnak. Haja rövidebb, mint a képeken, és szőkés, jól áll neki (frissen mosott illatos). Alkata a képeknek megfelelő. A cickók bombasztikusak, természetesek, és tökéletesen gömbölyűek, rajtuk szép bimbókkal, amik szeretik a törődést. Puncija simára gyantázott, csábító darab, öröm volt foglalkozni vele. Popsi kerek és kemény, elmondása szerint sokat sportol.

Action

Belépést, üdvözlést, bemutatkozást követően beszélgettünk kicsit, majd megszabadultam a ruháimtól. Zuhany és szájöblítés után a szobában találtam Laurát, ekkor még rajta volt a csipkebody, és a magassarkú amiben fogadott. Ölelkeztünk, puszilgattuk egymást, kezeink finoman simogatták a másik intimebb tájait, a rudim itt kezdett érdeklődni az események iránt. A textiltől megszabadítva elém tárultak isteni keblei, amik olyan szépek, hogy alig mertem hozzájuk érni. Laura határozottan rátette egyik kezem a mellére, jelezve, hogy ne szórakozzak, csöcsörésszem ki magam bátran. Az ágyra heveredtünk, felülről indulva megközelítettem punciját, amit olyan alaposan kinyaltam, mint koldus a tepsit. Ennek hatására Laura nagyon gyorsan és nagyon intenzíven élvezett el, szerencsés típus, rendkívül orgazmusképes. Pihegett 1-2 percig, majd hátamra parancsolt és ő is felülről indítva, mellbimbóimnál hosszan elidőzve elkezdte kényeztetni a farkam. Csodás technikája van, nyálcsorgatós, kézzel is izgatta, illetve változatosan nyelvelte a makkom. Mélytorok nincs, de nem is ígéri. Néhány perc után gumit húzott rám és nyeregbe pattant. Vehemensen kezdett dolgozni rajtam, közben bíztattam, "ez az, vedd el ami Neked jár, a farkam most csak a Tiéd". Hamarosan ismét hangoskodva lépte át a gyönyör kapuját, majd rám omolva lassan járatta magában a rudam. Annyira jó volt, hogy begórtam a lovak közé a gyeplőt, és alulról kicsit belemozogva én is teleküldtem a vegyvédelmet.

Ezután mellém bújt, beszélgettünk, simogattuk egymást, kellemesen feltöltődtünk. Mivel profi svédmasszőz, megkért feküdjek a hasamra, és boka-vádli-comb-hát-váll-nyak vonalon nagyon kellemesen átmasszírozott olajjal. Közben természetesen dumálgattunk, élveztem a társalgást. A masszázs végén a beolajozott cickókkal csúszkált rajtam, és a tarkómat pofozgatta velük. Ettől alélt kis barátom ismét duzzadni kezdett, jelezte, hogy jöhet a folytatás. Újra nyelvem végére kaptam Laura punciját ("annyira jól nyalod a puncim"), és ismét láthattam tőle egy orgazmust. Utána viszonozta ténykedésem, és jeleztem neki, hogy nagyon meg fogom rakni a punciját. A gumi hipp-hopp rajtam volt, és kutyusban kezdtem el pakolni Szépségemet. Lassan indítottam, fokozatosan emeltem az intenzitást. Pár perc múlva már teljes erőből, csattogva üzekedtünk, Laura a combjai közt benyúlva izgatta közben Zsákos elvtársat, illetve engem biztatott még nagyobb iramra. Közben a tükröt is aktívan figyeltem, jó kis mozi volt. Váltás misszibe és lassabb tempóra, közben az eszményi mellek markolászása, a bimbók morzsolgatása volt porondon. MIkor Laura lábait a nyakamba kaptam és úgy dugtam tovább, akkor pedig elkezdte nyalogani a mellbimbóit, miközben végig a szemebe nézett. Adta a látvány, maradjunk annyiban. Ja és nagyon sokat szopogattuk, harapdáltuk egymás ujjait, ez külön csúcs volt. A záró pozíció az lett, hogy Laura féloldalt feküdt egyik lábát felhúzva, én pedig állat módon dugtam a punciját. Ez nagyon tetszett neki, úgy helyezkedett, hogy láthassa amint a farkam ki-be jár a puncijában. Mikor jeleztem, hogy elfáradtam, kérte feküdjek a hátamra, lekapta a gumit, a lábaim közé feküdt, végignyalta a bránert, majd a szemembe nézve annyit mondott: "és most élvezz a számba!" Erőteljesen nekiállt a kivégzésemnek, de éreztem így nem fog sikerülni, bekértem magam a cicik közé. Hanyattfeküdt, összefogta őket, én meg dugtam mint a gép. A célszalagot arra a mondatára tudtam átszakítani, hogy "baszd meg őket keményen, élvezz rám!". Szép nagy adag spermával terítettem be, amit a farkammal kent szét a mellbimbóin. Kész voltam, mint a házi feladat... Annyit tudtam kinyögni, hogy "Ugye tudod, hogy szereztél egy új törzsvendéget?" Csak mosolygott, tudta ő ezt már az elején.

Zuhanyzés, lemosta a hátamról az olajat, öltözés, ajándékátadás, ölelések, és teljesen kifacsarva kiléptem az utcára. Totálisan kielégültem.

Elszámolás

VTR-es, és visszajárós vendégeknek utólag, egyébként előre. Diszkréten kisborítékban, ahogy illik.

Laura, istennő szexpartner

  Nabut

Egyeztetés

Egyrészt spontán, hiszen a gondolat megszületése másnapján kerestem telefonon Laurát, és az azt követő napra már meg is beszéltük a randi időpontját, másrész már hosszú idő óta szemlélem, gusztálom Laurát. Még "csak" masszőr volt amikor feltünt, és mivel nagy hódolója vagyok a
műfajnak, így fokozottan érdekelt személye. És itt jött a csavar!!
Szexelni akarok! De nagyon! Nem volt kérdés, hogy ki a legalkalmasabb számomra, Laura, aki nemrég döntött úgy, hogy saját és a mi örömünkre bővíti repertoárját, megtartva a masszázsnak hódolóknak is a lehetőséget, de kiegésziti szolgáltatását aktus lehetőséggel.Persze keresni immár a partner oldalon kell, de alaposan áttanulmányozva adatlapját
tudható, hogy komlex örömöt nyújt.
Időpont pipa, vtr abszolválva, cím fejben, kevesebb mint 24 óra múlva találkozunk.És nem kis elvárásokkal, izgatottan, hiszen a néhány perces beszélgetésünk alatt már izgalomba hozott, s ha temperamentuma személyesen is hasonló,akkor
nem ok nèlkül reménykedek.

Megközelítés

Újlipótváros, szerencsére annak nem túl belváros felé eső része, így, könnyen megközelíthető, parkolóhely bőven akad, nem túl baráti díj ellenében, kedvem ettől még nem szegve!
Közel a Lehel tér, busz, metró, troli, párhuzamos utcákban is véltem felfedezni közösségi jármüvet, de ebben Ti profik vagytok és fejből tudjátok. Számomra összegségében ezen szempontból tökéletes, megérkezéskor a páros oldalon közvetlen a ház előtt parkoltam, persze korábban érkeztem, néztem a távolba, hol van parkolóautómata, de nem láttam, persze mert az is a ház előtt volt. Perfekt!

Helyszín

Egy önálló beszámolót tunék írni a fejezetről.A ház átlagos
kívülről, tipikus belvárosi háztömb, de már a "modernebb" stílus, uszkve 60-as, 70-es évek!Épületbe érve csöndes udvar
utasításnak megfelően eltéveszthetetlen a lakás bejárata.
A LAKÁS! Nem véletlenül írtam nagybetűvel, bitang jó, kis előszoba kétszemélyes kanapéval, míg cipőmet levettem Laura mellém ült, majd megmutatta az Ő kis szobácskáját,
/ de nem olyan kicsi ám/, melyből közvetlenül nyílik egy zuhanyfülke, de az igazi attrakció a másik fűrdő. Először még a szobáról. Itt is egy kanapé, leülni, ruháknak, és ki tudja még mire nem alkalmas. Masszív franciaágy , balra a falon hatalmas tükör, jó szolálatot tesz/ erről később/, ágyon friss lepedő, párnák, hangulatvilágítás, kellemes illat, remek színhely egy kis huncutkodásnak, ez utóbbi Laurától idézve.
Akkor a fűrdő! 2.0! Top! Felsőkategóriás! Hatalmas, már-már szobaméretű, zuhanyfülke, mosdókagyló a fülkétől balra, itt minden szükséges eszköz, tusfűrdő, szájvíz, dezodor, és bőség zavara. Szauna!!! Ismétlem szauna!! A zuhanyfülkével szemben, Laura lehetőséget ad, másfél, vagy több órás randi esetén annek használata. Ilyennel még nem találkoztam, és habár most nem használtam, fogom, effelől nincs kétségem.
Van még egy kisebb masszázsszoba is, az egész lakás impozáns, kiváló elrendezésű, hangulatos, modern stílusú,
és tiszta, higiénikus, többször dícsértem Laura adottságait,
da a lakára is számtalanszor szóltam elismerően.

Hirdető külseje

Akkor most Lauráról, vagány belevaló személyiségéről, minden elsöprő lendületességéről, a Nőröl, mit Ő képvisel, és
adottságairól.
Csúcsot döntöttem! Az eddígi csúcs a megpillantás és megnyugvás között 3 másodperc volt, most ez kevesebb mint egy volt, ez az azonnalt jelenti, így ezzel sem telt az idő, amit Laura maximálisan kihasznált, mégis villámgyorsan eltelt, hát így van az, ha egy jó társaságra lelsz, és Laura pedíg kiváló partner.
Az adatlapon számomra a nyitókép volt a döntő! Úgy vélem az a fotó mutat legtöbbet, és hűen érzékelhető Laura remek adottságai. Tuti valós az adatlap, magasság, testsúly, cici méret mind korrektül megadva, mindezt érzékszervi vizsgálattal részemről ellenőrizve. Fogadószettje brilliáns, fekete combfix, piros lakk magassarkú, fekete bőr/ vagy szerű/ miniszoknya, egy rafinált fekete szélű, rózsaszín felső, melyből impozáns keblei kikívánkoztak türelmetlenül,nagyon
szexi jelenség, bár inkább a őrjítő kifejezés a megfelelő szó.
Nagyon, nagyon Nő Laura, fenék kemény és kerekedik, a keblei uralják a légteret, nehéz levenni a tekintetet róla, és bár nem a normál méret, igen büszke tartású, látvány pedíg
élvezetes, a bimbók arcátlanul követelnek törődést. No para, aki nem a kifejezetten vékony lányokra bukik, az Laurában csalódni nem fog. És nekem aki nem kedveli a telt idomokat, is nagyon bejött az alkata, egyébként amolyan meglátod és
a "húúú amindenit" érzést okoz.
Na akkor az arc!! Amikor arckitakarás van, ez egy fontos információ, eddígi beszámolók méltatják Laura arcát, mind joggal teszik, és én sem teszek másképp. Mint említettem kevesebb mint egy mp.a megnyugvásig, és mit láttam meg először? Laura arcát! Ez minden elmond!
Enyhén hosszúkás arc, szemszínt ne kérdezzétek, ott az adatlap, karaktres de szép arcú lány, Egy szexi bemondónő, vagy egy elegáns recepcióslány, vagy akár egy ingatlanokkal foglalkozó üzletkötő, kivel már csak azért is kötsz üzletet, hogy találkozz vele mégegyszer! Kb ezzel mondható el milyen az arca, mely mosolygós, szembenéző, csábító, mint ahogy mozgása is / hú amikor ment előttem a folyosón, mutatva a szobát, törtem, zúztam, borogattam/!
izmos lábak, magassarkú, kis fenékmozdítás, tudja a testét használni, szeret csábítani és tud is. Engem sikerült.
És persze a személyisége!! Egyszerűen lehengerlő! Szereti és érti a humort, amihez inteligencia szükséges, önteltség nélkül lazán, felszabadultan viselkedik, hozzáállása példás,
tényleg az a lány akinél fesztelenül érezheted magad, és Ő mindent megtesz ennek érdekében.
Laura egy izig-vérig nő, mind külső adottságait, mind a személyiségét illetően.

Action

Tehát megérkeztem, hívtam és fél perc múlva Laura előtt áltam, mikor megláttam, a fentebb elített 1mp. múlva már nevettünk is. Az előszobai kanapéra leülve cipőm levételekor
már olyan érzésem volt, hogy régóta ismerjük egymást,
beszélgettünk, Laura személye nagyon vonzóan hatott rám.
Majd előttem haladva vezetett a szobába, Uraim a látvány, az a fenék, a szexi öltözék és ahogy mozgott, hát férfi legyen a talpán aki meg tudja őrizni nyugalmát. A szobai kanapén néhány perces, illő protokolláris beszélgetés, átadtam kis apró ajándékomat pár mondat kíséretében, Laura minden szóra figyelmesen reagál, rendkívül kommunikatív, érdeklődő
szemeit néztem, és nyugtáztam, ma szerencsés napom van.
Pár szóban beszéltünk elképzeléseimről, nyugtattam, hogy nincsenek fétiseim, a jó hangulatú korrekt egymást tisztelő randi híve vagyok, viszont tudomásomra hozta, hogy imádja a szexet, ellenvetésem ez ellen nem volt.;, s hogy ezt meg is tapasztaljam izgatásomra és saját élvezetére felát és kebleit bemutatta, egy kis csókkal és símogatással köszöntöttem a kivételes párost. Törülközőt átnyújtva tudomásomra hozta, a
tettek mezejére lépünk, ehhez, a fürdőt vettem irányba, igen izgatott voltam, tudtam, hogy nem mindennapi élményben lesz részem. Visszatérve a szoknya már nem volt rajta, a szexi megjelenése még intenzívebb volt, és már öleltem is át
ahogy Ő is engem, kebleit szabaddá téve, kezemet megfogta és magához húzott. Impozán keblek, kiváló formával és jó
tartással, nem véletlen, hogy a toplistán szerepel Laura neve
a "csodás cici" kategóriában. Majd hátat fordítva öletem át, kebleit különös figyelemmel, Ő már a téma iránt komoly érdeklődést mutató farkamhoz szorította fenekét, " érezni akarom milyen kemény" mondta, nem is hagytak hidegen szavai, még erősebben öleltem át, hogy vágya teljesűljön.
Majd hasravetődött, én utána, popsi puszi, megfordult, lábait széttárta, az ágy elé terdeltem , kezeimmel szabaddá tett kebleit símogattam,lábai közé hajoltam és végigcsókoltam lábait, lábfejét , combját közeledve célomhoz, majd mikor odaértem Laura félrehúzta a bugyit" így sokkal izgatóbb" mondta, belevetettem magam az élvezetekbe. Laura makulátlanul higiénikus, ilyenkor van a pillanat amikor ízét illatát érezheted egy nőnek, Laurának pedíg , ahogy gyakran olvasható az oldalán az aktuálisban/ akció/ a finom punci, és valóban élvezet, örömmel tettem eleget kérésének, nem kevésbé saját élvezetemre.
"És most vetkőztess le" jött a kívánság, mely számomra vágy volt, szép lassan először a cipőt/ még rajta volt/ majd a harisnyát, a rafinált felsőt, és végül a bugyit. Nem kevésbé izgató a meztelen Laura, mint a szexi szerkós, de így már minden kérdés nyitottá vált. Laura piszok jó nő, lábait meg jobban széttárta én ismét kényeztettem egy kicsit, majd az ágyon egymás melle helyezkedtünk. Símogattuk, átöleltük, csókoltuk egymás testét, az ágy baloldalán levő tükör igen jó
szolgálatot tesz, Laura sem rest figyelni az eseményeket.
És akkor egy váratlan kérdés, kérés!! " Szeretnék kipróbálni veled valamit, te lennél az első" mondta, majd felált a kanapé
mellől kezében egy...egy...! Egy vibrátor!!! Láttam izgatottságát, számomra ez egy gyenge pont, imádom
a játékszereket, nagyon izgató ha egy nő kényezteti magát, ha ebben részt is lehet venni, akkor az már a csúcs.Csúcsra is juttatott ezzel a meglepetéssel, kicsit már bepörögtem, Laura balomon, széttárt lábakkal, a halkan búgó, rezgő vibrátorral kezdi kényeztetni magát, kezeimmel némi támogatast nyújtottam, feje hátrahajtva, szeme csukva, csókolom és símogatom teljes testét, hú de élvezi, ezt így megjátszani nem lehet, én nem kevésbé. Élvezem a látványt, ő megfordul, hogy széttárt lábai a tükör felé legyen, a látvány így már full hd, én a jobb oldalán, de lábaim az Ő fejénél, oldalt fekve hozzáfér farkamhoz, fejét oldalrafordítva nem is tétlenkedett. Farkam a szájában, tükörben a látvány, Totally hit it off! Kivételes és forró hangulatot teremtett a kifinomult
gátlástalanságával, és még csak most kezdtünk belendűlni.
"Most én jövök" mondta,és széttár lábaim közé helyezkedett.
Laura franciája érzéki és igen alapos, bőseges nedvességgel ellátva, ezt most kiegészítve azzal/ erre kérte engedélyemet,
melyre örömmel vállalkoztam/a kis rezgő játékszert a gát és a nyílashoz szorította. Na ez betett nekem, Laura pedíg nem
kis élvezettel szemlélte mindezt, ez még fokozta a kedvem.
És mégis, függetlenül, hogy játékszer bevetésre került, Laura élvezetenek hangot is adott, nem pórnós hangulatú volt ténykedése, nagyon barátnős, finom, semmi durvulás, érzéki,
én pont ezt szetetem.Nem véletlen hogy kisvártatva" húúú, mindjárt elmegyek, szóltam," lassított," még nem akarom, azt szeretném ha bennem élvezzél el" jött a válasz.
Itt jegyzem meg! Randink elején, mikor arról beszéltünk,hogy mi az elképzelésem, hány orgazmus, azt mondtam az egy az tuti, főleg ha jól kidolgozott, a többi az esetleges.
Dícséretes, hogy nem a gyors kivégzésemre törekedett, túl lenni a dolgon, hanem fokozott élvezetet nyújtani számomra,
és persze önmagának is.Laura kedvenc póza, az enyém is,
úgyhogy nem volt kétség hogyan tovább. Párna fejem alá, farkamra gumit húzott, semmi dolgom nem volt," először háttal, jó" közölte és ahogy az meg van írva ereszkedett rám, én pedíg méltósággal haladtam egyre beljebb. Hát ezért jöttem, ezért ruccantam ki a megszokásom adta helyzetből, és mindent kaptam. A lusta póz, mármint számunkra, háttal,
a látvány, ahogy a széttárt lábak kiszélesítik a csípőt, és nem véletlen kedvenc póza Laurának, változatos ütemben, hol kicsit előrehajolva, hol hátradőlve, ilyenkor melleit elérve volt számomra is feladat, Laura szereti a símogatás. "Azt szeretném, ha bennem élveznél el" mondta ismét, egyéb kéjes szavak kíséretében. De még nem! Nem most! Fordulás és szemből, itt már nem csak érezni, hanem látni is lehet kebleit és meg sok mást is.Laura hol térden, úgy lovagol, majd gugolva, már vágtába kezd, combját kebleit símogatom, és egy egészen különleges érzés, hogy eközben a vibrátor is kapott helyet kettönk közőtt, farkam töve és meg kicsit lejjebb is, dupla inger, vagy tripla, de mindegy is, hiszen másodpercek múlva el is élveztem Laura kívánsága szerint, nem kevésbé számomra igen nagy megelégedéssel.
Nem pattan le rólam, lassú mozással nyugalomba hozott, majd gumi valahová, megtörölgetett, ivás- evés/ csoki/ , " kicsit megmaszírozlak, jó?" örömmel fogadtam, lábaimtól kezdve, majd hátam, vállam, természetesen a renelkezésre álló idő miatt egy rövid masszázs volt,viszont megállapította,
hogy hátamon az izmok igen kötött állapotban vannak/ hopp
Laurának egy érintés elég volt, hogy felmérje a helyzetet/, tehát masszőrnek sem kezdő. Majd kért hogy símogassam kicsit mert azt nagyon szereti, feltette a kérdést, esetleg még egy? Természetesen símogattam, és bizonytalan válasz a kérdésére, de úgy látszik tudott valamit. A látvány, a testének
érintése hatásos volt, már látható jelei is voltak, én jobban
csodálkoztam ezen, mint Ő, lábam közé helyezkedett, és a masszőr Laurát is megtapasztalhattam, termeszetesen a levezetés részt, finom kezei és szája túl sok időt nem adott, persze nem is húztam, egy kellemes orgazmussal zártuk a randinkat. És az idő lejárt, bár én jobban aggódtam, emiatt mint Laura, ez megnyugtatott, így nem sietve megfürödtem, öltözés közben még nyugtáztuk, hogy egy remek randi volt, bókoltam, Ő mosolygott, puszi, es persze kebleinek is egy búcsú simogatás és csók, vigyorogva, elégedetten távoztam.

Elszámolás

Laura adatlapja és a bővebb infó tájékoztat a tiszteletdíjról,
extrát én nem vettem igénybe, normál kereteken belül egy komplex és magas szintű szolgáltatást nyújt, adatlapján ez
világosan olvasható. Van lehetőség masszázsrandira is, ennek díja alacsonyabb értelemszerűen, de az átlagszinten van mindkét kategória díja. Ha sikerült elolvasni hosszú írásomat, gondolom úgy véltek Ti is, hogy egy igen tartalmas és magas szinvonalú randit lehet összehozni Laurával.

Laura, nagyon jó szexpartner

  garabon

Egyeztetés

Előző nap volt egy jól sikerült randim, de még éreztem magamban az erőt. Számos lány van a kedvenceim között, általában közülük hívok fel valakit, Laura hirdetésével azonban eddig még nem találkoztam, aznap reggel került elém, az oldal dobta fel (a felső sávban, talán?). Beleolvastam a beszámolóiba, és úgy éreztem, most leginkább vele szeretnék találkozni, úgyhogy hívtam is. Nem vette fel, viszont úgy 10 percen belül nagyon diszkréten egyszer visszacsörgetett. Újra hívtam, felvette, bemutatkoztam, mondtam, hogy még nem találkoztunk, és kérdeztem, hogy aznap felkereshetem-e, másfél órára, mert kicsit lassan oldódom. Mondta, hogy dél körül van legközelebb szabad időpontja, viszont csak egy óra hosszan. "Nem baj, akkor is legalább megismerjük egymást", mondtam, és fixáltuk a randit, kaptam egy címet, és megbeszéltük, hogy amikor odaérek, hívom.

Megközelítés

Az M3-as egyik megállója közelében, ami eléggé közlekedési csomópont is; a térkép jól eligazít. BKV-val mentem, a metrótól pár perc séta, a házat könnyen meg lehet találni a cím alapján. Kicsit még annál is korábban érkeztem, mint gondoltam, úgyhogy tettem egy kört a környéken, aztán négy perccel a megbeszélt időpont előtt hívtam Laurát, gondoltam, hátha. Két perc múlva visszacsörgetett, újra hívtam. "Itt vagyok a kaputelefonnál", mondtam. Akkor mondta a csengőszámot, majd az útba igazítást is megadva beengedett.

Helyszín

"Nem semmi kecó", mondtam Laurának valamikor a randi vége felé, és hát tényleg, ilyen helyen még nem jártam. Van egy közlekedő, amiről, úgy rémlik, négy ajtó nyílik, ebből az egyik a fürdőbe, a másik a hálószobába. A ház maga régi, a lakásban viszont minden mintha nemrég lett volna felújítva, vagy legalábbis így éreztem, bár leginkább csak a fürdőt figyeltem meg, mert Laura minden másról elvonta a figyelmemet. A fürdő ugyan hatalmas, de egy jókora részét a szauna foglalja el. Többféle világítást lehet kapcsolni, van fehér fényes fényár és hangulatosabb meleg fény is, engem ez fogadott, amikor tusolni mentem. A mosdó fölött rengeteg tusfürdő, különféle szájvizek, hozzájuk eldobható kis poharak, a zuhanyzónál elhúzható függöny. Gyors tisztálkodás, aztán törölközés közben nyilván azon gondolkodtam, hogy ha lesz legközelebb, a szaunába mindenképp be szeretnék majd jutni. A szoba kellően tágas, benne egy kis asztalka, egy kanapészerű ülőalkalmatosság és egy franciaágy, mellette hosszú tükör a falon, körülötte vörös hangulatvilágítás. Ennél én több fényt szeretek, Laura kérdezte is, kapcsolja-e erősebbre, de mondtam, hogy nem kell, és tényleg, hiszen ott feküdtünk a tükör és a ledsor előtt, ott pont ennyi fényre volt szükség.

Hirdető külseje

Laura egy zöld ruhában fogadott, egy ahhoz hasonlóban, mint amit az egyik képén visel. Gyönyörű nő, és rögtön a nyakamba borult (vagyis inkább kapaszkodott, mert közel egy fejjel magasabb vagyok nála), meg sem tudtam kérdezni, hogy maradhatok-e. "De gondolom, ezek szerint igen", mondtam aztán, mire megkérdezte: "És akarsz?" "Egy ilyen ölelés után? Hát hogyne!" Bementünk a hálóba, leszerszámoztam magam, irány a fürdő, aztán legközelebb akkor láttam Laurát, amikor kijöttem onnan, és akkor már meztelenül. Úgy még gyönyörűbb. A képei nem adják vissza, hogy milyen tökéletes idomai vannak, a ruhák elrejtik a mellei kerekségét, a szélesedő csípőjét és azt a nőies popsit. A szobaajtóban várt meztelenül, és még most is látom magam előtt, mintha lefényképeztem volna, olyan Hűha! volt az élmény. Gyorsan követtem is a szobába, és mondtam, hogy mennyire gyönyörű. Az arckitakarástól sem kell félni, Laura nagyon csinos, és szex közben még annál is szebb.

Action

Némi ölelkezést követően Laura finoman az ágyra terelt, közölve, hogy először kapok egy kis masszázst, amit a lábammal kezdett. Rögtön feljajdultam, mert épp másfél napos izomlázam volt egy soklépcsőzős munka után, de kértem, hogy ne hagyja abba, pont jól esik, és gondoltam is rá, milyen rég jártam masszőrnél, úgyhogy csak folytassa. Nagyon kellemes, gyors svédmasszázs kaptam, amit a teljes egy órában el tudtam volna viselni, közben pedig csevegtünk, és itt vett egy kicsit érdekes irányt a randi. Néhány ártatlan kérdés nyomán ugyanis a munkámra terelődött szó, onnan a sok stresszre, majd azok párkapcsolati hatására, és bár pillanatok alatt nagyon bensőségesen kezdtünk beszélgetni, egyszer csak kértem, hogy ezt az irányt inkább ne folytassuk, mert éppen hogy nem vagyok túl valamin... de akkor már késő volt, és férfiasan megvallva eléggé elérzékenyültem. Laura azonban tökéletesen reagált le mindent, még ott az ágyon fekve kaptam egy egész testre simulós, hatalmas ölelést, aztán egy pohár vizet, aztán kicsit az ágyra ülve majd elheveredve beszélgettünk még egy keveset, majd a kellő pillanatban húzni kezdett magához. Előtte mondtam valami olyasmit, hogy "Ezek után nem tudom, hogy fog sikerülni", de az a kedvesség és az a buja erotika, ami Laurából áradt, gyorsan megtette a hatását. A hátán fekve húzott a nyakához, ott kezdtem csókolgatni, közben mindkettőnknek gyorsult a légzésünk, mozogni kezdett a csípőnk, és egy-két perc alatt hadra kész lettem.
Kértem is a gumit, "Ha te is kész vagy", és kaptam is azonnal. Aa legnagyobb meglepetésemre síkosítás nélkül hatolhattam be, pedig itt aztán nem volt különösebb előjáték sem (hacsak az érzelmi hullámzást nem tekintjük annak). Azután... fentebb már használtam ezt a szót, de annyira ide illik: rég volt ennyire buja élményben részem. Laura egész alkata, a gyönyörű idomai annyira nőiesek, és a vörös fény még inkább kihangsúlyozta a mellei, a teste hullámzását, úgy éreztem magam, mintha egy erotikus filmben lennék. Csakhogy ő ott volt előttem, csókolhattam a nyakát, a vállát, néha a mellét, aztán egyre inkább a csípőnk vette át a főszerepet, miközben néha oldalra néztem a tükörbe, ami természetesen tovább fokozta a filmes hangulatot, közben pedig Laura egyre közelebb került az orgazmushoz. Olykor kicsit lassítottam, néha gyorsítottam, pózt viszont nem váltottunk, az arcán láttam, hogy ez így pont jó (és annyira csinos volt!). Nagyon diszkrét kis hangokat hallatott, de azért azokból is egyértelmű volt, hogy lassan lépkedünk egyre fölfelé, aztán orgazmusa lett, én pedig lassítottam. Még egy kicsit mozogtam benne, finoman, azt vártam, hogy kiderüljön, el tud-e élvezni többször. Arra rá is kérdeztem, hogy kihúzzam-e, de mondta, hogy még ne, aztán úgy három perc múlva ő kérdezett rá, "Hogy csináljuk úgy, hogy neked jó legyen?", mire mondtam, hogy igazság szerint én még elég sokáig bírnám. Akkor végre tisztáztuk, hogy ő alapvetően egymenetes, ezért kibontakoztunk egymástól, és mondtam, hogy igazság szerint nagyon szeretem a franciázást. Tehát a hátamra heveredtem, Laura pedig a lábam közé ült, és határozottan kézbe fogott, illetve igen elszántan szívóhatás alá helyezte a makkom. Pont erre volt szükség, főleg, hogy a tükörben is mozizhattam, úgyhogy pár perc múlva meg is lett a hatás, és a szájában ért el az orgazmus, olyan mélyről és hosszan fakadó, amit csak ritkán érez az ember. Tökéletes volt.
Utána még viszonylag hosszan beszélgettünk. Laura egyáltalán nem időnézős, én viszont rákérdeztem, hogy hol tartunk, mert elég beszélgetős típus vagyok, de nem szeretek visszaélni más idejével. Szerencsére erről itt nem volt szó, még pont az egy órán belül voltunk.

Elszámolás

Nem vettem igénybe extrákat. Annyit kért, amennyit a telefonban megbeszéltünk, ráadásul nagyon frappánsan. Az elején ugyanis, a nyakba borulásos forró üdvözlés miatt, úgy kizökkentem a vendégszerepből, hogy elfelejtettem megkérdezni, előre rendezzem-e, aztán meg olyan bensőséges hangulat alakult, hogy teljesen kiment a fejemből. Így aztán neki kellett figyelmeztetnie búcsúzkodás előtt, hogy "Kérsz egy cipőkanalat? Én meg majd ** kérek." Zavarba is jöttem volna, ha a hangsúlyából nem érződik, hogy egyáltalán nem neheztel. Úgyhogy gyorsan rendeztem a dolgot, és még egyszer megölelgettem.

Laura, jó szexpartner

  12345BKA

Egyeztetés

Időben időpontot kértem a VTR-en keresztül, és előtte egyszer telefonáltunk. Minden kifogástalanul működött.

Megközelítés

Könnyen elérhető a BKV-val.

Helyszín

Felújított, nagy, lakás egy régi épületben.
Törölközőket, tusfürdőket stb. mind ott vannak. A fürdőszobában infravörös szauna is található.

Hirdető külseje

Hihetetlenül csinos nő! Mint a szexi szomszédasszony.... akivel egy férfi szívesen játszana ;)
Egy nyári ruhában fogadott, ami a zuhanyzás után már nem volt ott ;) Laurának a teste teljesen eredeti!

Action

2x szex, 1x szauna és 1x masszázs.
Az első szex üdvözlésre. Rövid ifrancia és különböző pozíciókban a orgazmusig. Aztán jót beszélgettünk és együtt mentünk a szaunába. Utána egy nagyon kellemes masszázst, ami a második menet szexhez vitt. Laurát addig nyaltam amíg a farkammal akart eljutni a orgazmusig.

Elszámolás

Nincs meglepetés. Minden amit megbeszéltünk benne volt.

Laura, istennő szexpartner

  Leonar

Egyeztetés

Telefonon második hívásra volt elérhető .Szerencsére csak kicsit kellett alkalmazkodnom az időbeosztásához, így majdnem akkor tudtam menni amikor akartam.

Megközelítés

A cím ismeretében Én a villamost választottam ,nem akartam a parkolással küszködni . Villamostól öt perc sétányira van .

Helyszín

Hetvenes évekbeli épület . Lakás kényelmesen praktikus , szoba közel a fürdőhöz . Fürdőben kád fogad , tusfürdő volt bőven , és szájvíz is . Ágy kényelmes , kiváló edző terep !

Hirdető külseje

Sportos, feszes, ott kerek ahol kell, egyszerűen tökéletes. Nem kell sokat gondolkozni egyértelmű, hogy rendszeresen sportol . Minden porcikája izmos, de mégis egyszerre nőiesen tökéletes . Az egész teste fantasztikus, de ami úgy hat mint a kábítószer, az a szeme és a csodás melle !

Action

Laura egy szép de akár hétköznapi fehérneműben és magassarkúban fogadott. Tiszta olyan feeling volt, mint ha bálba mennék a szeretőmmel, de még nem lenne felöltözve. Ahogy bekísért a lakásba megfordult és megláttam azt az elképesztő csipkés francia bugyit a kerek popsiján. Nem a bevágós tanga fazon volt, hanem ami olyan szépen kiemeli csipkével a kerek formákat. Azonnal összefutott a nyál a számban és tudtam: ma a kutyus lesz a kedven formációm . Igyekeztem olyan gyorsan tusolni ahogy csak tudtam, mindent alaposan megmostam, majd úgy nyargaltam ki a fürdőből mintha kergettek volna . Sokat nem kellett unszolni , hogy a tettek mezejére lépjünk. Laura odalépett és még a magassarkúban elkezdtünk ismerkedni ,azonnal belecsókoltam a nyakába. A számmal végig tapogattam a finom nyakát . Hosszú percek után egy rövid szünet, mélyen egymás szemébe néztünk, de a következő pillanatban letérdelt. Ahogy a finom ajkai ráfonódtak a férfiasságomat és lassan végig simítják az leírhatatlan. Nem is bírtam túl sokáig, de még idejében félbe leállítottam a folyamatot. Ezután én akartam Őt kényeztetni, de hogy bevalljam nem fordítottam rá túl sok időt . Azonnal az ágyra tessékeltem ,gyönyörű popsijával felém . Lassan lehúztam azt az eszméletlen szexi bugyit. Határozottan megfogtam a popsit, széthúztam és folytatódott a csókcsata, de immár a mézédes puncijával . Finom kis csókokkal és nyelvem finom bedugásával készítettem fel a puncikát arra, hogy jön még ide jobb is. Néhány percet itt elidőztem, majd gumit kértem. A póz maradt. Laura popsija az égnek szegezve , én mögötte , majd behatolás finoman a puncikába. Amikor már elég sikamlós lett éreztem eljött az idő, hogy az ütemet fokozva elinduljunk a menyország felé . Úgy gondolom, hogy ennél élvezetesebb dolgot a világon soha semmilyen módon nem lehet csinálni. Meg is lett az eredménye. Fantasztikus volt. Sajnos le is telt az időnk. De ezzel egyszerűen nem tudtam betelni, és már a jövő hétre is foglaltam időpontot .

Elszámolás

A telefonban elmondott mindent , nem voltak rejtett költségek .

Laura, istennő szexpartner

  jóöregharcos

Egyeztetés

Most készültem először Laurához mióta kartegóriát váltott.VTR-en egyeztettünk időpontot.

Megközelítés

Tömegközlekedést vettem igénybe a Szentistván körútról egy kis séta.

Helyszín

Régi bérház földszinti lakása.Szépen felújított több szoba egész pontosan három szoba.Fürdőszoba még szauna is van úgyhogy minden adott,hogy a tisztálkodás tökéletes legyen.

Hirdető külseje

Laura negyvenes barna festett hajú formás alak amit a sportolásnak is köszönhető tökéletes kerek valódi keblek.Nem tudom jobban fokozni a jelzőket egyszóval bomba Nő.Fekete egyrészes bodyban fogadott.

Action

Fürdőből visszajövel ölelkezés lágy csókolózás,majd Laura hátatfordít úgy veszem le róla fekete szexi bodyját markolom figyelembe méltó nagyságú kebleit.Ezt követően az ágyra fekszik a szokásos koreográfiával kezdünk nyelvemmel birtokba veszem finom punciját.Nem kell sokat cikázni a nyelvemmel hamar feizgul kicsit eltólja fejem,hogy lassitsak majd ismét gyorsítok Laura irányít hogy mi a jó neki próbálok a kedvében járni ami úgyérzem sikerült.Laura teste megremeg elszáll kis pihenő után helycsere közben kibontja a védőfelszerelést majd felvezetés képpen kapok egy gyors franciát mikor kemény lettem felhúzza rám a köpenyt majd beleül egy fergeteges lovaglásba kezd közben markolom a ciciket ,több mozdulatsort bemutat bő a repertoár oldara mozog forgatja a csípőjét előre hátra majd kissé megemelkedik is lovagolja meg férfiasságom nagyokat sóhajt ő is évezi a dolgot.Ezután kérem,hogy próbáljuk meg a kutyust hátamogé kerülök bepucsít így hatolok be hátulról a vállát fogom úgy tolom farkam a forró puncijába gyorsabb tempóra váltok szinte csattog popsija.A gyors tempó következtében egy idő után kicsúszik a farkam a gumi is lejön róla Laura kiveszi a puncijából megjegyzi,hogy "el vagy szokva a szextől" valóban régen nem szexeltem csak orális szex volt mostanában.Kérem Laurát,hogy a puha szájával végezzen ki lágyan kezdi a golyszikat sem hagyja ki majd egyre gyorsabb tempóra vált hamarosan a szájába lövöm az örökítő anyagot.Laura diszkréten eltüntetni a papírtörlőben meg is jegyzi hogy a "torkomra is lőttél".Fordulást követően kapok egy finom masszázst közben beszélgetünk megemlítem neki,hogy sokan meglepődtek a kategória váltáson. "Nincs párkapcsolatom összekötöm a kellemest a hasznossal"válaszolta.A masszázs végén még maradt tízpercnyi időnk mellém fekszik arcal a tükör felé átkarolom símogatom "nagyon jól esik régen öleltek így át nehogy elaludjak".Lassan vége a szeánsznak ismét fürdés még egy kis csoki majd víz öltözés érzékeny búcsút veszek Istennőmtől.

Elszámolás

Nagyon korrekt minden úgy történt ahogy megbeszéltük a végén tettem le a kis asztalra.

Laura, istennő szexpartner

  Whismaster

Egyeztetés

Ment mint a karikacsapás , a telefonszámom el volt mentve . Voltam nála még masszőr státuszában .

Megközelítés

Kocsival könnyű volt , parkolás a címtől kb 100 méterre volt megoldható .

Helyszín

Már a XIII kerületben fogad . Lakás szuperjónak mondható , a fürdőszoba hatalmas ,és minden van benne mint a Rossmanban .

Hirdető külseje

Tudtam , hogy mennyire szép Nő , de valahogy most még jobban nézett ki . Olyan kisugárzása volt , hogy ajtó nyitás után 10 másodperccel már ágaskodott a kisbarátom .

Action

Na akkor hajrá...
Bementem, kabát cipő előtérben ledob majd kis csevej. Ezután kaptam egy kis vizet ami jól eset. Ruha lepakol a nappaliban és irány a tusi.
Visszatérve fehérneműben illetve pirosneműben fogadott. Finom érintések következtek ami még jobban tűzbe hozott Lekaptuk a magassarkút és betámadtuk az ágyat. Ami ezután következett az titok....dehogy :D
Feltérképezvén a testecskéjét puszi itt puszi ott leragadtam a kedvenc testrésemnél. Elkezdtem kényeztetni amit finom cuki kis nyögésekkel hálált meg. Azt ,hogy siker koronázta e a melómat csak Ő tudja nekem maximum sejtésem van róla .
Következtem én kaján vigyorral ! Nem kellett csalódnom a franciájában. Meleg szájjal eset neki , rendesen foglalkozva a környezettel is. A golyók is kaptak rendesen. Lehet durva de mintha tényleg élvezné nem csak mondaná ,hogy szereti csinálni. Nem akartam így végezni így a polírozás után kértem gumit és belecsücsült . A lovacskánál próbáltam a fekvő fadarab pozíciót viszonylag aktívra venni ami szerintem sikerült is. Nyomtuk a ritmikus mozgást de nekem látnom kellett hátulról is.
A meleg punci és a elém táruló popsi látványa meghozta az eredményt.
Dicsérő szavakat kaptam amit köszi .

Elszámolás

Szokásomhoz híven , érkezésemkor evvel indítottam .

Laura, istennő szexpartner

  jóöregharcos

Egyeztetés

Laurához rendszeresen járok nem szoktam minden alkalomról beszámolni de most az új képei megmozgatták a fantáziámat ezért szerettem volna ismét látni őt és megosztani az élményemet.VTR-en jeletkeztem elfogadta az álltalam kért ídőpontot.

Megközelítés

Margit kőrútról nyiló utca a tömegközlekedés kiváló

Helyszín

Egy nem túl régi épület emeletén két szoba a nagy szobában tágas francia ágy.Fürdőben tusfürdő dezodor szájvíz minden tökéletesen adott a tisztálkodáshoz.

Hirdető külseje

Laura egy negyvenhez közeli bomba NŐ nem tudom ennél jobban megfogalmazni.Szökésbarna festett haj perfekt alak tökéletes keblek amit legújabb képein is hansúlyos szerepet kap.A találkozó nem a megszokott módon kezdődik
mikor odaértem a kapuhoz hívtam mindjárt jön leszaladt valamiért.Nem vártam sokat hamar megérkezett együtt mentünk föl a lakásba.Útközben a liftben is volt alkalmam szemügyre venni őt ahogy a magassarkú cipőjében(mint a legújabb képein) oly kecsesen lépked és határozott mozdulattal ajtót nyit és bekísér a lakásba.Bent átöleljük egymást puszi majd cipőlevétel után belépek a tetthelyre.Akarom letenni a ruhám a kanapéra nagyon meglepődtem a bőrkanapé másik sarkában egy szőke hajú szexbaba ül.Laura közli,hogy még nincs hadrendbe állítva ez csak a későbbiekben várható.Lassan megbarátkozom a helyzettel a ruhámat a baba mellé teszem.

Masszázs

Amikor már mindenen túl voltunk mindketten megkaptuk amire vágytunk a masszázs már csak hab volt a tortán Egy finom kényeztető masszázzsal fejezzük be a mai randinkat picit társalgunk érdeklődéssel hallgatja beszámolómat többek között a közös ismerős lányok akik szóba kerülnek.Ezalatt finoman ellazít mondhatnám,hogy tetőtől talpig átmozgat.A nyakamnál is elidőzik majd a vállam kerül sorra nagyon jól ellazít van benne gyakorlata .Befejezés előtt már csak csendben élvezem a kényeztetést kicsit nehezemre esik felkelni ebből a kellemes helyzetből.Lassan ismét célba veszem a fürdőszobát

Kényeztetés

Fürdést követően Laura már ruha nélkül fekve vár a franciaágyon "nagyon kivagyok éhezve gyere nyald ki a puncimat". Lábai közé helyezkedek finoman elkezdem nyalni a szemérem ajkait majd a csiklóját aminek hamar megjött a válasz Laura hangosan nyög teste megfeszül felhúzza lábait kezével eltólja a fejemet,hogy lassítsak egy kicsit .Rövid idő elteltével ismét puncijára fókuszálok a kezével próbálja a fejem távol tartani nem sok sikerrel szinte rátapadok a nyelvemmel a csiklójára.Végül megadja magát másodszor is hangosan élvez sikerül a csúcsra jutnia.Pici pihenő osszebújás puszi formás tekintélyt parancsoló kebleit markolom puszilgatom,majd Laura lekúszik a lábam közé a zacsit finoman nyalja lassan rátér a franciás kényeztetésre lágyan szopja a velem egykorút mikor már kezd belelendülni szólok ,hogy ne kapkodjuk el a dolgokat. A legújabb képei nagyon felcsigáztak bársonyos keblei közé szeretnék bekéretszkedni. Laura mellém jön mellei közé csúsztatom a kispajtást finoman siklik benne ő is rászorít így számomra még nagyobb élvezetet nyújt. Kérdezi,hogy így szeretnék elmenni a válaszom az,hogy inkább menjünk vissza a puha szájacskájába.Kértem,hogy most oldalról helyezkedjen hogy egy kicsit a punciját csiklóját tudjam símogatni( ujjazni nem lehet) Immár másodszor is a szájába vesz ismét finoman szopni kezd közben én a nedves puncijára csiklójára koncentrálok nem kell sokat várnom ismét nagyokat sóhajt felgyorsít már nem kegyelmez kisvártatva kivégez.Épp lövés közben vesz ki a szájából a nyakát dekoltázsát elárasztja a fehér láva eső. Laura meg is jegyzi: "ez most ment mindenhova". Kiszalad a fürdőszobába mikor visszatér engem is megtisztogat majd rátérünk a massszázsra..A masszázs végén tálcán vizet illetve csokit kapok picit beszélgetünk.majd érzékeny búcsút veszünk egymástól

Elszámolás

Korrekt volt minden utólag az ágyra tettem az átlagosnak mondható csokrot

Laura, jó szexpartner

  Tiborpeter

Egyeztetés

Laura elfoglalt, ettől függetlenül elérhető telefonban, VTR-en és üzenetben is, itt a portálon. Könnyű elérni, de nem könnyű időpontot kapni. A népszerűség átka -:) A hirdetését itt láttam, rugalmassága nem kérdéses. Abszolút kliens barát a kommunikációja. Beszéltem vele telefonon is, többször. Ha akarsz vele randizni, érdemes előre gondkolkodnod, vagy a szerencsére várhatsz, hátha felszabadul egy foglalt időpont.

Megközelítés

A cím tűpontos. Aki nem talál oda, nem érdemli meg a randit. 13. kerület, Váci úthoz és minden fontos közlekedési csomóponthoz közel. GPS odavisz, parkolás fizetős, BKV-ról nem tudok nyilatkozni, de van busz és metró állomás is a közelben. A házat könnyű megtalálni, lehetetlen eltéveszteni a kapott címet. Annyit kell várni a ház előtt, amennyit felhívod Laurát és elmondja a kódot, amivel be tudsz menni. A tett helyszínére minimálisat kell gyalogolni, lift nem, lépcsőzés minimálisan kell hozzá, így a kevésbe kardióbarát kollégák is könnyen bejutást kapnak a tiszta szerelem fészkébe-:)

Helyszín

A lakás tipp-topp. A legjobb szerelem lak, amit eddig láttom. Tágas, modern, tiszta. Az ajtóból jobbra egy hosszabb folyosón keresztül gyalogolva érhető el a szerelem szoba. Az ajtóval szemben van egy valóban hatalmas fürdő és szauna, amelyet használni is lehet. A zuhanyzó egy modern, igen tágas fülke, talán ha már ennyire esztétikus és impozáns, akkor lehetne rajta üvegajtó és nem műanyag zuhanyfüggöny. Rengeteg féle tusfürdő, szájvíz, van minden. A törülköző tiszta és nedvszívó. Higiénia tökéletes. Baszobában sejtelmes fény és zene, nem nyikorgós nagyobb francia ágy és 1 párna. Szóval minden adott egy tökéletes randihoz. Az ajtóval srégen szemben van egy műanyag hölgyike. Meglepő módon még akár szexuális forgatókönyvek szereplője is lehet (értsd dugható), esetemben csupán passzív elszenvedője volt ottlétemnek. Laura sokkal, de sokkal jobban érdekelt -:)

Hirdető külseje

Laura nagyon szép NŐ. Illatos, izig-vérig csajszi, aki maximáis magabiztonsággal hozza a barátnő feelinget. Egyrészes szexis body-ban fogadott. Azonnal kiderült, hogy nagy cicis csaj, gyönyörű igéző szemekkel. Punciját többször kértem, hogy mutassa meg, szép pillangói vannak. Csókolózni és puncit gyalni nem akartam, de vele kapcsolatosan is nagy volt a kísértés ezekre. Mikor mondtam neki ezeket, csak szájon csókolt, de pusztán poénból -:) Talán egy picikét több husi van rajta, mint a képéken, de az összkép egy dögös MILF-et mutat, akit szopatni és baszni akarsz. Eddig Laura volt az, aki nekem a legőszintébben és leghitelesebben tudta eljátszani azt, hogy a vele töltött időszelet csak az enyém és hozta azt a fajta valódi barátnős érzést, amit erre a pár percre el is hiszel. Cirógat, puszilgat, bújik, simogat, csacsog. Tökéletes az illúzió. Elvarázsol. Úgy hiszem el, hogy tudom, hogy káprázat csak az egész. De elhiszem. És ez a lényege.

Action

Picit feszült voltam, érezte, zuhanyozást követően vissza a szobába és le a törülköző, az ágyra parancsolt. Masszírozás következik. 1-2 percig még rajta volt a body. Elkezdte a vádlimat masszírozni. Tud is, erős is, jól esett, de amikor megszabadult a body-tól, és láttam a csodálatosan meredező ciciket, picit beláttam a combjai közé is, akkor elkezdtem simogatni mindenhol. Főleg a punci környékét, de csak finoman érintettem. 5 perc múlva már álló farokkal fordultam a hátamra és puszilgattam mindenhol. Mellbimbó a számban, mindkettő, közben finoman simogatta a faszomat. Az ágy mellett van egy nagy tükör, amiben tudsz mozizni. Kértem, hogy szopjon. Fantasztikusan szop. Kézzel, kéz nélkül, érezhető a professzionalizmusa. Szerettem volna látni a punciját, simogatta magát, széthúzta, maximális erotika. Közben puszilgattam a combját és azt a kezét is, amivel kielégítette magát. Az ujjaimat a szájába raktam, azt is szopta. Farok szopás közben remek hangokat ad ki, érezhetően szereti a faszt és a hangokkal emeli az egyébként is high end erotika színvonalát, ami egyben rettenetesen izgató is. Az órás session felénél kértem, hogy húzzon gumit a farkamra (a gumi spermaölő, ha esetleg kiszakadna) és messziben elkezdtem kúrni. Szépen, lassan, komótosan, nem akartam sietni. Simogatott mindenhol, rámnézett a gyönyörű szemével, tolta alám a csípőjét. A gumiban élveztem el, a puncijában. Utána mellém feküdt és elkezdtünk beszélgetni az élet nagy dolgairól. Laura nemcsak szenvedélyesen kiváló a szexben, de ugyancsak remek beszélgető partner. Okos, értelmes, kihívó. Sok-sok tapasztalattal a férfiak terén. Azt gondolom, hogy Laura tudja hozni a pornós formát is, de nekem erre nem volt szükségem.

Elszámolás

Nem kértem extrákat. Extra volt a vele töltött idő, Amit vállalt azt maximálisan hozta. Korrekt szolgáltatást biztosít.

Laura, jó szexpartner

  Kopaszkukac1

Egyeztetés

Telefonon hívtam de nem értem el. Utána sms-re reagált, majd tudtunk beszélni. Kedves, előzékeny volt.
A beszamolok.hu-n néztem ki magamnak.

Megközelítés

Szgk-val kényelmesen lehet a közelben parkolni. Én pl. a kaputól 10 m-re álltam.

Helyszín

Szépen berendezett előtér vicces szolgalánnyal. 2 rendbeli működés, szépen művelve. A fürdő nagy, s igen hangulatos. Szaunázni valahogy nem akartam bár tényleg ott van, hisz kellemesebb dolgok vártak a szomszéd szobában. Kis mécses szettet vittem ajiba, aminek örült.

Hirdető külseje

Képeknek teljesen megfelel, csak épp hús-vér kivitelben, kézzelfoghatóan más érzés.

Action

Első tali részben ismerkedés jellegű volt. Laza, barátságos és rendkívül kedves. Gondolom ezt nagyon sokan keresik, és szeretik. Ez kifejezett erőssége is egyben. A francia ágyon kaptam beszélgetés közben egy masszázst, majd bujálkodtam csodás keblein, testén. Rendkívül érzékeny, s jól reagáló az origója, csak a rendkívül finom bánásmód való neki.
Orális kényeztetése fenséges! Ügyes is, figyel is rád, meg tényleg a kellemes finomságra törekszeik, amiben messze nem kezdő, mondhatni nagymester. Utána kértem, hogy szemből foglaja el helyét a nyeregben, melyben nem ellenkezett. Élvezi a jót! Nagyon jó érzés volt ez a számomra. Én elég hamar tetőzök, de ő is, s ez szuper combo!

Elszámolás

Extrát nem kértem, elszámolásban korrekt, s bizonyára nem voltam aggályt keltő a számára, hisz csak a végén rendeztem a csokrot.

Laura, jó szexpartner

  norbert1235

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk. Általában elsőre felveszi de ha éppen nem tudja akkor később elérhető .

Megközelítés

Autòval mentem parkolóhely szinte mindig van .

Helyszín

Nagyon tiszta és szép tágas lakás . A fürdőben többféle tusfürdő megtalálható.

Hirdető külseje

Laura nagyon csinos hölgy szép cicik és popsival . Pont az esetem. Árc kitakarástòl sem kell félni . Már többször voltam nála és még remélem tudok is menni .

Action

Zuhanyzás után siettem vissza a szobába . Ő az ágy szélén vált szexi kis ruhában . Magához húzott és elkezdett franciázni . Imádom ahogy csinálja közben a cicikkel foglalkoztam . ezután kicsit kölcsönöztem én is a kapotakat és elkezdtem nyalni a finom punciját de hamar eltud élvezni tőle és amikor közeljárt eltolta a fejem . Mondván hogy kiszeretné élvezni a szexet velem . Majd gumit húzott és beleült és jòl meglovagolt . Imádom ahogy lovagol közben van idom foglalkozni a cicikkel .

Elszámolás

Nagyon korrekt . Minden szuper szokott lenni .

Laura, felejthetetlen szexpartner

  Gabinho24

Egyeztetés

Találkozásunk előtt kb. egy hónappal lettem figyelmes Laura hirdetésére. Képei, adatai és beszámolói alapján szimpatikusnak tűnt, de mindig közbe jött vmi, amiért nem tudtam korábban meglátogatni. Majd láttam, hogy a randik napján elérhető lesz, így egy nappal előtte VTR-en kértem tőle időpontot. Megadtam, hogy mikor szeretnék vele találkozni, melyet szerencsére elfogadott.

Megközelítés

A masszázs helyszíne – melyet VTR-en keresztül kaptam meg – a Széll Kálmán tér közelében található – a térképen szinte a pontos hely van bejelölve, nincs messze tőle. Tömegközlekedéssel mentem: a közelben tesz le a metró, illetve a villamos is. Én most a metrót választottam, melytől kényelmes tempóban 10-15 perc sétára található a lakás. Aki villamossal megy, annak kevesebbet kell sétálnia, alig 5 perc alatt a helyszínen lesz.
Autóval érkezőknek – meglátásaim szerint – nagyon nehézkes lehet a parkolás - szinte lehetetlen -, talán a kisebb mellék utcákban találni egy-egy üres helyet. Ha jól láttam, akkor a parkolás fizetős.

Helyszín

A ház egy újabb építésű társasház. A lakásban érve egy kis folyóson találjuk magunkat, ahol a cipőnket és a kabátunkat tudjuk lerakni. Innen nyílik a fürdőszoba és a hálószoba is, ahol a ruhánkat egy nagy kanapéra tudjuk lepakolni (a kanapén egy meglepetés vendég is jelen volt, de erről többet nem árulhatók el, majd Laura előbb-utóbb megosztja mindenkivel ezt az információt).
Mindenhol rend és tisztaság uralkodik. A fürdőben volt szájvíz, többféle tusfürdő és dezodor/parfüm is megtalálható. Fürdéshez száraz törölközőt kaptam a masszázs elején és a végén is. A hálószobában található a kanapén kívül egy nagy franciaágy (ahol a masszázs és a kényeztetés is zajlik). Az ággyal szemben található egy nagy tükör, ahol franciázás közben Laura csodás fenekét lehet meg-meg pillantani :). A jövőben várható, hogy masszázságy is megtalálható lesz a hálószobában.

Hirdető külseje

Eszméletlenül Csinos, Szexi és vonzó Nő! Képek a valóságot tükrözik! Bőre selymes, kellemes tapintású! Fantasztikus cicik, gömbölyű formás popsi. Laura arc nélkül hirdet, de mindenkit megnyugtatok, nem kell félni az arckitakarástól – csodás mosolya van.
Mivel nem a megszokott módon történik a bejutás - egy kis rács választ el minket a randi helyszínétől -, így egy kabátban fogadott a bejáratnál :). Persze, mire bejutottunk, már lekerült róla a kabát, és egy csodás fekete fehérnemű szettben fogadott, melytől a kényeztetés előtt én szabadítottam meg - persze ezt kérte is tőlem :).

Masszázs

Másfél órára mentem. Miután levetkőztem, a fürdőszobába mentem: a fürdéshez finom, puha törölközőt kaptam. Visszatérés után egy felvezetéssel kezdtük, majd egy egész testes masszázst kaptam - a masszázshoz olajat használ -, majd következett a levezetés. Felvezetés után először a lábamat kezdte el masszírozni – boka, vádli, majd a combom következett –, majd szépen fokozatosan haladt felfelé, jött a derék, illetve a hátmasszázs. A masszázst szakszerűen végezte, néha kicsit erősebben - állítása szerint még erősebben is tudja csinálni -, de kérte, hogy ha fáj, szóljak, mert akkor gyengédebben fogja a kezelést végezni. Én nem állítottam le, hiszen annyira jól átgyúrt, hogy utána teljesen feltöltődtem. A masszázst jobban szereti masszázs ágyon végezni - az ágyon nem tud úgy hozzáférni a testedhez, és kényelmetlen is -, ezért a jövőben tervben van egy masszázságy "beszerzése". Masszázs közben sokat beszélgettünk, mindenről lehet vele beszélgetni, illetve folyamatosan érezteti, hogy nem csak egy egyszerű masszázsra jöttél, hanem erotikusra - a masszázshoz a szép ciciket is bevetette a végen, ezzel is jelezve, hogy egy újabb kényeztetés következik.

Kényeztetés

Ahogy a masszázs részben is említettem, fürdés után a felvezetéssel kezdtük az ismerkedést. (Fürdés után kérdeztem, hova rakjam a törülközőt, melyet nyugodtan ledobhattam a földre. Zavaromban ezt megköszöntem, melyen ő jót mosolygott :)). Finom csókkal kezdtük, majd hátat fordított nekem, és a kezemet a mellére helyzet, miközben fenekével a farkamhoz húzódott. Finoman elkezdtem csókolni a nyakát, a melltartó is lekerült közben, majd kezemmel szépen felfedeztem csodás testét. Mikor már felforrósodott a levegő, az ágyra helyezkedtünk, kérte, hogy csomagoljam ki. Szépen fokozatosan haladtam a szájától lefelé, kezelésbe véve a ciciket is, mire a végén csodás kelyhéhez érkeztem. Elég nedves volt már, így nem várattam tovább és nyelvemmel kezelésbe vettem. Csípőjét forgatva élvezte minden mozzanatát nyelvem tevénykedésének, melynek fokozatosan meg is lett az eredménye, hatalmasat élvezett - beleremegett az egész teste. Hagytam lenyugodni, miközben apró puszikat még elhelyeztem finom punciján. Miután lenyugodott, a hátamra "parancsolt" és ő vett kezelésbe. Feltérdelt velem szemben, szépen fokozatosan testemet puszilgatva haladt lefelé, míg el nem ért a célhoz. Nagyon finom franciája van, néha a kezével is kezelésbe vette kemény szerszámomat. Hol lassabban, hol gyorsabban franciázott, melynek meg lett az eredménye, és első körben az utódok a szájában végezték.
Masszázs után következett a levezetés, mely hasonló menetrendben zajlott, mint a felvezetés. Először ismét én juttattam el a csúcsra nyelvemmel, melyet követően finom csókolózásba kezdtünk. Egy idő után kérte, hogy forduljak meg, mert megint ő szeretne kivégezni. A második menet hosszabb ideig tartott, de kitartó volt, és nem adta fel. Minden praktikát bevetett, még a cicijét is, de a végső kielégüléshez a puncija vezetett. Szépen fokozatosan testével felém fordult, így elérhettem csodás punciját, melyet kért, hogy kezdjem el simogatni - még mindig nagyon nedves volt, minden percét élvezte a kényeztetésnek. Eme tevénykedésnek köszönhetően még jobban izgalomba jöttem, egyre gyorsabban ténykedett odalent, kezét is elkezdte használni, majd közeledett a vég számomra, melyet csodás testére lőttem ki. Finoman letörölgetett, vízzel kínált, majd kis pihenő után a fürdő felé vettem az irányt.

Elszámolás

A végén helyeztem el, a meglepetés vendég fehérnemű szettjébe. A virágszálak mértéke az új pesti átlag, de az élmény és a Hölgy bőven átlagon felüli.

Laura, felejthetetlen szexpartner

  jóöregharcos

Egyeztetés

Ismét szerettem volna meglátogatni Laurát VTR-en jelentkeztem másnap kaptam rá választ sajnálattal közli,hogy az általam kért időpont nem megfelelő számára viszont tesz egy alánlatot egy hármas randira.Van egy új masszőz lány ismerőse(Gréti III.ker) ha szeretném elhívja ketten kényeztetnének nem fogom megbánni.Képletesen rábólintottam az ajánlatára időpontot is sikerült találni ami mindenkinek megfelelő.

Megközelítés

Laura egy ideje már az Újlipótváros környékére tette át székhelyét.BKV van a környéken villamos troli metró könnyen megközelíthető.

Helyszín

Egy régi bérház földszinti lakása az udvaron keresztül lehet megközelíteni.Tágas zuhanykabinos fürdőszoba minden igényt kielégítő választék.Illetve a tett színhelye egy kényelmes ágy tükörrel.Laurától útközben kapok egy sms-t ne várjam meg a a randi pontos idejét nyugodtan hivjam ha odaérek.Így is történt 10 percel hamarabb sikerült megérkeznem.

Hirdető külseje

Laura egy negyvenes hölgy szőkésbarna festett haj valódi tökéletes cicik perfekt alak amivel időnként nincs megelégedve sportolással igyekszik karbantartani . Mivel arckitakarással hirdet nem könnyű pontosan leírni hogy milyen is valójában ez a kedves vidám hölgy aki a szexben tud vadmacska is lenni.A másik lány Gréti alacsony harmincas szőke melírozott nem túl hosszú kissé göndör haj formás popsi

Action

Szexi melltartó tanga szettben fogadtak a Lányok puszi Laurával majd bemutat Grétinek vele is puszit váltok. Cipőlevétele az előtérben ott sorakoznak Laura magassarkú cipői. A szobában a kanapére pakolok a kapott törölközővel elmegyek fürdeni mire visszérek Gréti már Laurán fekszik Laura ruha nélkül Grétin még a tanga fekete harisnya nagyon elvannak egymással foglava.Laura invitál "gyere feküdj mellénk!"melléjük fekszem birtokba veszem Laura jobb mellét puszilgatom szopizom a bimbóját Gréti popsiját combját símogatom ő csúszkál Laurán puncijuk egymáson természetesen Gréti tangában a higiénia miatt.Laura élvezi a dolgot amit hangos nyögéssel ad tudtunka Gréti megfogja a kezem szájába dugja a mutatóujjamat kéjesen szopja.Egy darabig marad ez a felállás majd Laura kéri Grétit hogy üljön a számra mielőtt ez megtörténne arcomra dobja fekete tangáját amibe beleszimatolok egyébként nincs ilyen fétisem de ez most egy kicsit beinditott.Gréti a számra ül a nyelvemmel belekóstolok hamvas puncijába Laura a lábam köze helyezkedik a férfiasságom már ágaskodik golysziktól halad egyre feljebb egészen a makkomig nyalja ezután lágyan beveszi majd egyre erősebb tempóban folytatja ezután ferakja a gumit beleül megjegyzi,hogy " nagyon kemény vagy"fokozatosan egyre váltakozó tempóban mozog rajtam időnként előre -hátra hullámzik a csípőjevel Gréti vállába kapszkodik nem sokat látok az akcióból a puncival vagyok elfoglalva egyre hevesebben nyalom Gréti nagyokat sóhajt.Lassan véget ér a lovas vágta Laura leszáll rólam tudja ,hogy a szájában szoktam elmenni Gréti is hasonlóan cselekszik Laura leveszi a gumit nedves törlővel megtörölgeti férfiasságomat majd ismét ajkával kényeztet e közben Gréta a baloldalamon térdel puszit váltunk símogatom Laura folyamatosan szopja a farkamat időnként a kezét is használva a csúcsra juttat a szájába lövöm az örökítő anyagot. Megtörölget hasra fordulok jön egy kellemes olajos masszázs a lányoktól Laura a vállamat erősebben gyúrja érzi,hogy bevan állva jól ellazítja az izmokat Gréti a jobb oldalamon serénykedik a lábamat veszi kezelésbe.A finom masszázst követően kiszalodok egy rövid tusira a második körben fordított a felállás ezúttal Laura ül a számra nem telik el mindössze néhány perc és már hangosan élvez érzékeny puncija van.Ezalatt Gréti a velem egykorút próbája becserkészni kézzel szájjal felváltva Laura mellém fekszik szájpuszi símogatás jobb kezem ismét a nedves puncija felé kalandozik Gréti szájjal kézzel kitartóan próbál ismét a csúcsra juttatni kezdem érezni,hogy ebből "nehéz szülés lesz" ezt Laura is érzékeli a fülembe súgja hogy "átvegyem?"átveszi a stafétabotot gyors mozdulatokkal veri a farkam kitartása eredményre vezet.Jelezzük Grétinek hogy nem az ő hibája már nem megy úgy mint fiatalabb korban másodszor nem mindig jön össze.Maradt még egy kevés időnk a randiból méllém fekszenek a lányok Laura hozzámbújik átkarolom Gréti a baloldalamon beszélgetünk lassan lejár a másfél óra Laura vizet hoz csokival kínál ismét megcélzom a fürdőszobát visszatérésemet követően felöltözöm ők is készülödnek egy vicces jelenet : ) Grétin farmer,tornacipő kiskabát Laura megjegyzi"senki nem mondaná meg rólad hogy mivel foglalkozol"ezen derülünk egy kicsit majd puszi búcsú a lányoktól.

Elszámolás

Másfél órát voltam a lányokkal miden úgy történt ahogy előzetesen megbeszéltük tízpercel tovább is maradtam így a lányok készülödése is belefért az időbe.A megbeszélt honoráriumot a végén az ágyra tettem.

Laura, jó szexpartner

  Galactica

Egyeztetés

Telefonon egyeztettem vele, kedves, meleg hangja volt, nem tudtam kihagyni ezt a vonzást. Elsőre nem értem el, de utána, egyszer megcsengetett, onnan tudtam hogy már hivhatom, és igen azonnal felvette a telefonját.

Megközelítés

Egyszerű a parkolás, könnyű az odajutás. Hibátlanul adta meg hogyan érjek oda.

Helyszín

A lakás hangulatos, igényes, a fények és a zene már mutatja hogy itt valami klassz dolog fog történni (ez igy is lett). a fürdőszoba tiszta, sokféle ápoló, tudfürdő, mintha wellness lenne (annál jobb).

Hirdető külseje

Amikor megláltja az ember azt gondolja de jó hpgy eljöttem, ugyanis a valóságban csinosabb, és ami nem jön le a képekről a kedvesség és ölelés. Mintha régóta ismernénk egymást azonnal feloldódtam mint cukor a forró teában. Csinosan várt, utána pár perc muéva már át is öltözött szexi fehárneműbe de az sem maradt rajta sokáig. Az ember alig várja hogy hozzáérjen, annyira erotikus a kisugárzása.

Masszázs

Csodás. Hasra fektetett, majd szakszerű valós masszázst kaptam, utána már kezdett elkalandozni a keze aminek nagyon örültem, majd jött a hang " fordulj" hát az élmény parádés, van parádés kézimunka, majd olyan franciát tol amilyet még nem éltem. A nyelvével ügyesen dolgozik, közben körmeivel finoman markolja a golyóimat, nem kellett sok hogy szétrobbanjak. Élvezettel teszi, én meg élveztem mint ahogy a NAGY könyvben meg van irva. Utána pedig simogat, kedvesen, finoman, minden perc kincs amit vele töltöttem.

Kényeztetés

Franciája fantasztikus, nem akar az ember elélvezni annyira gyönyör a köbön, de nem tehetsz mást mert olyan fergetegesen jól csinálja. Kezével a golyócskákat kényezteti, szájával pedig egy uj dimenzióba repít.Gyáva nyúl voltam, nem kérdeztem milyen extrák vannak, nos ezért is fogoko visszamenni, ha az alap ilyen jó miért próbákozzak bizonytalan ismeretlen helyekkel, ha tudom hogy itt többet is kapok mint amit reméltem, s talán legközelebb még annál is...

Elszámolás

korrekt elszámolás ehhez nincs mit hozzáfűzni.

Laura, nagyon jó szexpartner

  NincsTorta

Egyeztetés

Teszt beszámoló! A falon szóba került, 15-20 perc elég lehet egy normális beszihez.
Végülis mindent lehet hatékonyabban. Irodalmi magasság nem célom. Nabut írásától látótávra se leszek :)
Megnézzük, átlagos íróként meddig jutok. Pici segítség a rövid papírjegyzet. Nehezítés, hogy épp semmi ihletem nincs...
Óra indul:

Laura hirdetését nyilván ismertem. Telón közvetlen nem értem el, de üzenetben majd VTR-re hamar reagált.

Megközelítés

Lehel tértől sétára. BKV többféle. Nyugodt csendes utca, van parkolóhely.

Helyszín

Felújított lakás. A fürdő nagyon extra: van szauna. Azonkívül is szálloda fíling, igényes hely.

Hirdető külseje

Laura friss képei reálisak. Mellben nagyon erős, az övét nagy CS-vel írják :)
Ellenőrzött 40 éves. Kisugárzása pedig egy kortalan Dög! Zenei hangja, stílusa nekem olyan volt, mintha 30 se lenne.

Action

Kapu elől telefon, beengedés, melyik ajtóhoz menjek. Nem lehet eltéveszteni.
Bent rendkívül kedves fogadtatás, szoros ölelés.
Hirtelen bemutatkozni is elfelejtettem... utólag pótoltam azért!
Nem tudtam van-e csók, volt ahogy Ő mondja "puszizkodás". Aranyos és kedvcsináló!

Szobában ruhák le, irány a zuhany. Utána elkezdjük.
Laura kis semmiségben várt, bugyi nélkül :) Felfedezni való, szerencsére hagyta magát. Hamar megkóstolhattam a finom puncikát.

Fontos: Laura sokáig masszázs volt. Idén átjött partner térfélre. ÉS régi csokorért kapható csak masszázs is, torna nélkül. Én erre neveztem.

1 órára, de annyira jó volt a légkör, az elején kérdeztem bővíthetünk-e? Szerencsémre igen, így lett másfél óra, ismerkedős massz progi.

Ne blicceljem el, volt masszázs. Érezni, mennyire tapasztalt, megtalálta a kellő helyeket. Közben beszélgetünk persze.
Itt is megtalálta amit lehet :) Érzéki, ráhangolódik a partnerre... Meglett a téma. Ami szellemileg felizgatott :) Kiderült nem vagyok vele egyedül. Idő és diszkréció okán nem részletezem - nagyon jót dumcsiztunk

Ami közben elmúlt a msszázs, meg akartam kóstolni Őt! Nem volt ellenére, támogató navigáló jelzéseket adott. Követtem a nyelvemmel. Saját örömére mozgott.. a nyelvműködésem alatt, végül sikerrel jártunk!
Mmmmm ízletes
Nna innen nem emlékszem pontosan. A brutál melleivel foglalkoztam rendesen, meg persze dumáltunk tovább. Laura több mint barátságos - na ezzel nem mondtam semmit.
Ő is megkóstolt engem. Helyemen vagyok érzetet okozott folyamatosan.
Valahogy oda jutottunk megszólalt: "Most kielégítem magam" Egy segédeszközzel, igen! Megengedte, hogy nyelvvel továbbra is besegítsek. Úgy tettem!
Másodszorra is meglett !

Nekem is jólesett, hogyne. Elvégre kölcsönös örömszerzésért megyünk, igaz ? :)

Utána olyasmit mondott, nem szószerint kb: "Most élvezz a számba"
Értettem Hölgyem, igyekszem teljesíteni. A szájmunkája több mint megfelelő. Néhány perc élvezkedés után érzem, közel vagyok. Hatékony technikával egyértelmű lesz, hogy működni fogok.
A végén lelassítva, kitágítva a pillanatot, nagyon ellövöm magam :) Ahhhh
Nincs finnyáskodás, megvárja a végét. Lenyugodhatok , lassan enged el. Köszönöm Drága!

Dumcsi folytatása, simogatások, ölelések megengedett. Laura aktív közreműködő, a jó közérzet garantált.

Elszámolás

Massz progira jelentkeztem. Bővíthető volt, közvetlen utánam épp nem jött senki. Időben hosszítottunk. A lapján 2féle csomag van.