Laura Szexpartner Budapest, XIII. kerület

Beszámolóim

Laura, istennő szexpartner

  papi1

Egyeztetés

Beszámolokon láttam Laura hírdetését, régóta elmentettem már a kedvencek közzé, tetszettek a képei, adatlapja és a beszámolók amiket az előttem járó makktársak írtak, de feltett nemrégen egy videót, ahol lehetett látni "élőben" és az arcát is.
Kedves, vidám habitusa megfogott és akkor eldöntöttem, hogy nem kérdés, meg akarom ismerni Laurát közelebbről is.
Itt az oldalon üzenetben kezdeményeztem a randit, majd másnap írtam egy sms-t, hogy hagytam neki egy szerelmes levelet a beszamolok-on.
pár órával később kaptam egy diszkrét csörgést tőle. Felhívtam és egy nagyon kedves hang fogadott a túloldalról. Említette, hogy olvasta a szerelmes levelemet és hamar le is fixáltuk az általam javasolt időpontot aznapra. Minden simán ment. :D

Megközelítés

A parkolás könnyű volt, a háztól nem messze a szomszédos utcában sikerült leparkolnom, volt hely bőven. Cím pontos, GPS oda visz, ház szám kint van, jól látható, egyértelmű az odatalálás.

Helyszín

Ház előtt hívtam Laurát, kedves csilingelő hangon elmondta a code-ot és a továbi itinert, csengettem és nyílt is az ajtó.
Van egy kis átjáró a belső udvar felé, onnan pedig egyértelműen a navigálás szerint a legszebb ajtót kell célba venni.
Hogy őszinte legyek nem a lakást figyeltem meg elsősorban, hanem a vendéglátómat, de mindenkit biztosíthatok, hogy egy nagyon kellemes, tiszta, rendezett, tágas lakásban fogadott a kedves vendéglátóm. Minden a helyén van, maximálisan kényelmes egy ilyen találkára. Fürdő tágas zuhanyzóval, 2 személyre is kényelmes ;P Tusfürdő, szájvíz, tiszta törülköző, kilépő, minden ami kell, plusz egy nagyon klassz újszerű infracabin.
A szoba is kényelmes, pont elegendő méretű. Farncia ágy, kanapé, és egy kardrób szerű, de nem, zuhanyzó fülke van a szobában elrejtve. Nekem ez nagyon tetszett, igazán praktikus! :D

Hirdető külseje

A képeknek abszolút megfelel, élőben szerintem szebb, csinosabb és nagyon szimpatikus kedves, helyes arca van.
Nagyon nőises Laura, szép haja van, élénk tekintete és bomba cicik és popsi díszítik. :)
Tetszett a fogadó ruha, talán az egyik képen az van rajta, egy fekete testhez símuló mini ruha volt rajta, mint utóbb kiderült más nem is volt alatta. ;P
0 csalódás, minden igaz ami az adatlapon van.

Action

Nos, kérem szépen. Az úgy volt, hogy. :)
Kedves puszis üdvözlés és egymás körbe mustrálása után cipő le és szobába be.
Laura megkínált vizzel. kaptam egy tiszta törülközőt és elkísért a fürdőig, közben végig csacsogtunk, mondtam is, amíg fürdök, nyugodtan maradjon, folytassuk a dumcsit, mert már azonnal valami közösen kedvelt témára kattantunk. De kedves vendéglátóm magamra hagyott és várt rám.
Tisztálkodás után Laura bekísért a szobába, még egy pár percig állva folytattuk a témát és utána egy újabb izgalamsabb témába bonyolódtunk. :)
Laura ruhában én törülközóvel a derekamon és elkezdődött egymás felfedezése.
Pici simik, óvatos közeledés majd egyszer csak Laura megfordult háttal nekem és határozott mozdulattal megfogta a kezeimet és tenyereimet a melleire helyezte és szinte együtt gyúrmáztuk őket. :P
Nagyon szép és nagy mellei vannak. Én nagyon cicis vagyok, főleg, ha ennyire csoda nagyok és feszesek.
Rövid időn belül közös erővel lehámoztuk Laura ruhácskáját és leült az ágy szélére. Én elé térdeltem és elkezdtem közelebbről ismerkedni a csoda cicikkel. Hmmm... imádni valóak. :)
Majd Laura megkért, hogy álljak elé mert ő is szeretné megnézni mit hoztam neki. :))) Szépen lehámozta rólam a törülközőt és egy nagyon izgató, lassú finom felfedező útra indult a nyelvévae és ajkaival.
Hmmm... nagyon fincsi a franciája, szinte már Varázs Fuvola! :D
Jó pár percig izgatott így és egyszer csak hopp felfeküdt hanyatt az ágyra és szétterpeszett lábakkal csalt szemeivel oda... Tudjátok!....Oda! :)))
Nos nekem nem kellett 2xer mondani, hasra vetettem magam, elkaptam a combjait és elindítottam a nyelvemet egy felfedező útra. Laura kifejezetten örült, hogy szeretek "Öhhhömmm "-ni, mert imádja. :))
igyekeztem előadni, mintha nem most csináltam volna először, jelekből adódóan lehet, hogy valamit sikerült jól csinálnom, mert úgy tűnt, hogy nincs ellenére. :D
Meg kell jegyeznem, hogy részemről a kémia megvolt, mert nagyon finom, jóízű és illatos nunija van Laurának. Élmény volt pörgetni a nyelvemet rajta. :)
Ficánkolt Laura amíg el voltam a combjai között és egyszer csak, mintha szellemet látott volna, hírtelen felült rámnézett és azt mondta kissé türelmetlen hangon, hogy " Várj... most dugjál meg hátulról!!! "
Mondtam, oké hölgyem, ennek semmi akadálya, kérése számomra parancs! Kapaszkodjon! :D Pattintott rám egy gumit én meg rögvest beloptam a macit a málnásba és egy heves tempóval indítottuk mókát. :P
Menet közben kérdezte, hogy: "Jaj! Nem is kérdeztem, hogy hátulról jó-e neked???" Milyen kis Cuki figyelmes nőci! Zabálni való! :)))
Ez az egyik kedvenc pózom, szóval pánikra semmi ok! válaszoltam.
Pár percig döngettünk ebben a pózban, én nagyon fel voltam izgulva és a végén úgy döntöttem, hogy a gumiba fognak csapódni a srácok. Megbeszéltük nagy vidáman a végén, hogy sikerült együtt elrepülnünk. :D
Picit pihentünk, közben kortyoltam egy pohár vizet és pihenés képpen lábainkat összefonva beszélgettünk egy jót.
Nagyon jó beszélgető partner is Laura, kellemes személyiséggel van megáldva. Élmény vele minden perc. :))
Beszélgetés közben vettem észre, hogy milyen gyönyörű pici kis fomás lábai vannak. Tényleg sexy! :))
Aztán felajánlotta Laura a szaunázást és ott folytattuk az ismerkedést, beszélgetést. Picival több mint 20 percet szaunáztunk és kiderült, hogy Laura is nagy szaunás mint én. :))
Nagyon jó az infra szaunája.
Szauna után pedig együtt elmentünk zuhanyozni és Laura elkezdett a zuhanyzóban incselkedni vellem. Felháborító! :DDD
Le sem tudtam zuhanyozni rendesen, Laura máris elkezdett rosszalkodni. :DDD
Hihetetlen egy nőszemély! :))) Alig lehetett vele bírni! :D
Már adta is a feladatokat, punci simi, cici simi és zuhi-dugi.
Kérdezte ártatlan kis tekintetével, hogy: IIt szeretnél megsexelni, vagy a szobában?
Mondtam: Itt is, meg ott is! :P
Elrepült a szobába egy óvszerért és már pattintotta is fel az esőköppenyt a szerzsámra, megfordult háttal és finoman bepucsított.... Hmmm, de fincsi volt vizesen a zuhi allatt.
Hát most sem egy finom szeretkezés volt, hanem inkább egy heves döngetés. Kapaszkodtam, hol a csinos kis ringó csípőjébe, hol a gyönyörű cicijeibe, vállába, nyakába, mindenébe, amit csak értem. :P
Kalssz volt, de elfáradtam a szaunában kicsit így nem mentem el a zuhiban. Kértem, hogy folytassuk a szobában. Megtörülköztünk és bementünk a szobába.
Mondtam Laurának még a zuhany alatt, hogy szeretnék a melleire élvezni, erre felcsillantak a szemei: Oké, Rendben!!! :))) Annyira ari volt! :)
Szóval már bent vagyunk ismét a szobában. Laura az ágy szélére ült én elé álltam és élveztem ismét a finom Varázs Fuvola előadását. :D
Nagyon erotikus látvány volt, imádtam nézni és élvezni. :))
Kis idő múlva a cicik közzé kéredzkedtem és rendesen megdugtam őket. Nagyon finom a cicijeit dugni. :)
Majd kértem, hogy ismét ajkaival kényeztessen.
Mivel picit fáradtnak éreztem magam, éreztem, hogy a 2. kanyart nehezen fogom bevenni, de az sem kizárt, hogy még kanyar előtt lefulladok éppen ezért kértem a Sexy partneremet, hogy kapcsoljon a kis finom puha kezecskéível 6.-ik sebesség fokozatba, de nem éreztem, hogy sikerülni fog. Picit átvettem a botkormányt, hátha nekem sikerül, Laura közben sexy módon gyúrmázta a cicijeit és nyalogatta izgatóan a makkomat, de éreztem, hogy a második menet nekem aznap elrepült az első körben. :)
Igy kértem Laurát, hogy adjuk fel a játszmát és erre felajánlott egy rövid masszírt, mert még volt egy pici időnk.
Nem bántam meg, mert kellemes és erős kezei vannak.
Legközelebb a masszázsát szeretném élvezni majd az infra helyett.
Időnk lejártával felajánlott még egy zuhanyzási lehetőséget és kaptam egy tiszta száraz törülközőt is.
Zuhiból visszatérve öltözés közben benyomtunk pár db. finom csokigolyót dumáltunk storyztunk még egy kicsit, majd öleléssel puszival nehezen, de elengedtük egymást.
I'll BE BACK!!!...... ;P

Elszámolás

Szerintem Laura maga az EXTRA. Úgy tudom van prosztata masszázs az adatlapon, én nem éltem vele.
Korrekt messzemenően.
Elszámolás: Annyi, amennyi ki van írva az adatlapján, nincs trükk.
Szinte szó sem esett róla, ha rajta múlik. Igazán diszkréten van kezelve.

Laura, istennő szexpartner

  Nabut

Egyeztetés

Immár harmadik találkozásunk Laurával. Először másnapra beszéltünk meg randit, második alkalommal két hét volt a vágyakozasi idő, ez alkalommal "csak" egy hét. Lauránál tehát nincsenek kőbe vésett szabályok ebből a szempontból,
rugalmas, jól tervezhető, és maximálisan megbízható.
Tehát írtam üzenetet, hogy nem bírom tovább, és egy pontos dátumot megjelölve közöltem elképzeléseimet, pozitív válasz hamarosan, most nem vtr-eztünk, elég volt az adott szó, kölcsönös bizalom már régen kialakult. No de milyen üzenet volt, amiben elfogadta a kért időpontot? Aki ismeri
Laurát az tudhatja, használja magas szinten az izgatás, csabítás fegyverét, ezzel megalapozva a találkozó sikerét.
Ha Laurát tervezed meglátogatni, célszerű akkor hívni, mikor villog a felirat, de elmondása alapján teheted ezt máskor is, nyílván tól-ig időben, ahogy épp olvasható adatlapján.
Ha nem veszi fel, visszacsörget amint lehetősége van.
Ha írsz üzenetet, hamarosan elolvassa,és várhatod a választ, de türelemmel legyél, hiszen gyakran elfoglalt. A telefonos beszélgetést ne hagy ki! Már egy "csupán" tájékozódó beszélgetés is erotikus élmény, persze első alkalom előtt ez illendő is.
Egyszerű, gördülékeny egyeztetes volt, úgy mint az előző két alkalommal.

Megközelítés

Az adatlapon található útvonaltervre kattintva igen jó iránymutatást kapunk. Lipótváros kevésbé forgalmas része, itt már nagy biztonsággal található parkolóhely a közelben.
Esetemben a bejárattal szemben az árnyékos oldalon, igaz
a randi végeztevel már tűző napon volt autóm. Egy milló fok!
Váci út száz- kétszáz méterre, Lehel tér se messze, úgyhogy ha bevállaljátok a tömegközlekedésnek nevezett rettenetet
/ tényleg, van klíma a buszon, metrón?/, akkor nem kell sokat gyalogolnod, de lelked rajta, Te tudod.
Semmi több nem jut eszembe.

Helyszín

Minden változatlan! Kifogástalan, és az alkalomhoz teljes mértekben megfelelő a lakás. Sőt! Szauna, de ezt már tudjátok, erről később is szót ejtek, mert.....megtörtént! Igen!
Nagy előszoba, bejárati ajtóval szemben kétszemélyes kanapé, a kanapé mellett balodalt egy kedves fiatal lányka, először nem vettem észre, " Szolgalány" nevezte így Laura,
neccharisnyában, és félig kilátszó keblekkel, ölében egy
törülközővel várja a vendégeit. Szótlanul, mozdulatlanul.
Végül is Ő is része az előszobának, igaz nem fogas, és nem
szék, de nem is szekrény. Távozáskor megcsöcsörésztem.
Maradok Lauránál!
Tovább!! A már többször megénekelt szaunás fűrdő, tip-top,
tusifürdő uszkve 6, vagy 7, és további illdomos kellékek, mint szájvíz , pohárka, dezodor, biztos volt még más is, de csak ezeket kentem , fújtam és ittam. A szoba, ahol...., most nem mondanám hogy töltöttük időnket,/ később részletezem/,
most is, mint mindíg láthatóan előkészítve fogadásomra.
Hangulatos világítás, halk zene, talán valami dzsessz, ágyon tiszta piros lepedő feszült, rajta törülköző meghajtva, két virágdísszel a közepén. Ágy mellett bal oldalt két, nagy tükör,
volt hogy onnan néztünk egymás szemébe, volt hogy onnan figyeltem ahogy Laura.....! Erről is később!
A szoba bal felső sarkában, ha az ágyról nézzük, légkondi is található, működött vagy nem, nem tudom,de se nem fáztam
se nem volt melegem. Igaz a melegre ez nem teljesen igaz.;)
Minden adott, kényelem, hangulat, kellemes illat, zene, tisztaság! Problémáról nem tudok beszámolni.

Hirdető külseje

Laura!! A Nő! A nagybetűs, a szexi, az intelligens, a csábító, ! Most piroska volt, mint a mesében! Egy mini piros, feszes ruhácskában fogadott, meglepett, de nagyon pozitív értelemben. Mikor leültem az előszoba kanapéjára, egy- két percig csodáltam, ahogy előttem mutatja magát, majd azt is megtapasztaltam, hogy bizony bugyit elfelejtett felvenni a ruhacska alá. "Asztapaszta" gondoltam, biztos a nagy kapkodás, amíg készült a fogadásomra. Viszont remek ötletet adott a következő látogatásomhoz,én is készülök egy aprócska meglepetéssel majd. Na de Laura, itt tartottunk!
Pár napja, bizonyítva kiváló marketing érzékét, egy két napra láthatóvá tette arcát a szerencsések számára, nekik üzenem, hogy a szín, tisza valóság, igen, Ő Laura! Akik nem látták, azok felé csak egyszerűen azt üzenem, "don't panic"!
Testalkata, magassága, és egyéb adottságai az adatlapnak megfelelőek, amit a fotókon látsz, azt fogod megtapasztalni
a valóságban is. A cicik zabálnivalóak, és bár méretes jelző illik rájuk, igen jó tartásúak, bimbók pedík büszke csúcsként kínálják magukat. Megéri időt áldozni rájuk, de az is igaz, hogy Laura nem is ad esélyt arra,hogy elkerüljék figyelmedet.
A popsi az a típus amibe jól bele lehet markolni, és kemény, kerek, igaz nem fokhamagerezd, hanem az az utcán is utánanézel típus. A lakást többször bejártuk, ügyeltem arra, hogy az úriember látszatát keltsem, és udvariasan" csak Ön után hölgyem" címszó alatt fenekét mustrálva követtem, hol a fűrdőbe, hol a fűrdőből, épp ahová a szükség hozta. Gyanítom sejtette" tisztességtelen" viselkedésem valódi okát
és talán kedvére való is volt,hiszen eközben dícsérő szavaim
sem maradtak el. Már megint elkalandoztam! Tehát Laura az egyben van és nagyon Nőt képviseli mind kűlső, mind belső tulajdonságait illetően. Az utóbbiról bővebben majd az összegzés fejezetben írok.

Action

Hát action volt a javából!A randit megelőzően, üzeneteiben elmondta terveit, hogy mit is csinál velem, mivel jelentős volt az átfedés az én elképzeléseimmel, így szükségtelennek véltem, hogy bármit is előre tervezzek. Teljesen felesleges. Egyrészt Laura fantáziája végtelen, másrészt kedvelem a spontán kialakuló szituációkat, ettől izgalmasabb lesz a randi, egy hirtelen ötlet pedíg boríthat minden, nem mellékesen Laura igyekszik maximálisan, mind maga, mind a vendége elégedettségét megvalósítani. Dehát mondom én itt a magamét, a beszámolói magukért beszélnek.
Négy részre bontom a két órás együttlétünk eseményeit, így tisztább képet tudok adni, és érthetőbb lesz mi hogy történt.
1: SZAUNA
Megérkeztem, előszobai kanapén átbeszéltük az elmúlt időszak eseményeit, jót nevettünk, azon hogy az eltelt egy- két hetünk mindkettőnknek maga a káosz volt.
Cipő le, piros ruha mustrálva, dícsérve, irány a szobai kanapé
üdvözlő puszi a ciciknek, ruha le, Laura sok időt nem hagyott
irány a fűrdő, közölte. Bár mindketten frissek, üdék voltunk, egy kis denimmel kukac, punci frissitést után a forró/ mikor kapcsolta be?🤔/ szaunába mentünk. A padrész letakarva forró, de nem fájdalmas levegő símogatta a bőrömet, és már térdelt is elém Laura." Azt a kutyafáját" gondoltam, de már nem volt mit tenni, régi vágyam itt, és most teljesül. Pedíg igazából nem is beszéltük meg, csupán az előző randin említést tettem róla, hogy lennének elképzeléseim a szaunát illetően. Azért gondoljatok bele! Laura olvassa a férfi gondolatait, ez olyan erény ami egészen kivételes Viszont a franciája is kivételes, lábam széttárva, némileg elértem velük a helység szemben lévő falát, igy kicsit ki tudtam támasztani
kezeim pedíg két oldalt széttárva. Kellett is, mivel Laura nem kis elánnal csapott le rám, úgy véltem, hogy ha nem fogom vissza magam, akkor egy, max két perc. Azért ennél többre vágyok, élveztem is a helyzetet. És hogy megfogalmazzam milyen Laura franciája??Hát nem könnyű! Olyan mintha minden műfajból egy kicsit beleadna,így lesz egy kivételesen érzéki, akár mondhatnám barátnősnek is, viszont letekintve úgy éreztem magam mintha egy pornófilmben lennék.
Néha felnézett, ekkor kicsit lassított, majd kis nyálcsurgatás után intenzívebbé vált. Puszi a zacsira, kezeit alig használva, főleg a combomat símogatta. Említettem, hogy egy-két percnél többre vágytam! Talán négy, vagy öt perc lett belőle.
" nyugodtan élvezz el" mondta Laura, így mit is tehettem, még belekapaszkodtam a rácsba, megfeszültem és durrr!
Kicsúszott a számon, hogy " ez ku@va jó volt" Ő mosolygott elegedetten, persze tudta, látta rajtam.Egy pillanatra kilépett a fülkéből, kis öblítés" na akkor szaunázzunk" mondta.
Szaunáztunk, beszélgettünk, romantikus volt, és álomszerű.
Nem tudom mennyi idő telt el, de mintha egyszerre ugyan abban a pillanatban mozdultunk volna. Egy lépés csupán a zuhanyfülke, és a következő percben már ott is voltunk.

2: FÜGGÖNY MÖGÖTT
Termeszetesen felajánlottam szolgálataimat, hogy kebleit, fenekét hátát leöblítem, Ő viszont tette ugyanezt. Mikor is a bizonyos helyre ért éreztem, hogy itt más is történik, nem csak mosdatás.Habár a cerka nem volt maximumon, inkább félárbóc, meglepődve tapasztaltam, hogy mintha új erőre kapna. Nem kerülte el Laura figyelmét sem, hogy mi történik, csak azt vettem észre, hogy immár előttem térdel.
" Húúú bammeg" talán csak gondoltam, vagy lehet mondtam is, a zuhanyrózsát a semmibe irányítottam, kezeimmel megkapaszkodtam a csaptelepben és a csempézett falnak támaszkodtam. Úgy 10-15 perc telt el a szaunás történet óta, de ismét vérrel teltem ,csodáltam is, Laura kevésbé, néztem ténykedését fentről, ami előbb szaunában, most a zuhany alatt, mi jöhet még? "Élvezz el nyugodtan" szólt Laura
kisvártatva ismét, habár kellően izgatott és merev voltam,de a lábaim is mintha kicsit zsibbadtak volna, kértem , hogy folytassuk a szobában a kanapén. Gyors törölközés, majd a szokásos fenékmustra, tiszta pléd a kanapéra, elterültem rajta.

3: A pamlag!
Álló cerkával, hasonló pozíció mint a szaunában, de váratlan dolog történt. Laura nem térdelt elém, hanem feállt, nemes egyszerűséggel szemből a számra ült. Akkor most én jövök,
átkaroltam fenekét, magamhoz húztam és vadul kezdtem nyalni, Ő a fejemet húzta magához, vagy éppen melleit maszírozta, néha én is felnyúltam kicsit besegítettem, kisvártatva remegést ézrekeltem, gyorsítottam mindaddíg míg Laura elernyedt és elémroskadt. De pihenő nem volt, szinte ezzel egyidőben be is kapott, ketté is állt a fülem, úgy franciázott. Nem szokásom, de szinte üvöltöttem, lábaim megemelkedtek és elélveztem ismét. Hol vagyok?Kérdeztem lihegve. Kicsit megtöröltük magunkat, egymást Laura mellémbújt és átkaroltuk egymást.
" Menjünk az ágyra, ott kényelmesebb" szólt kisvártatva.

4: SZEX
Azért most már időt kértem! Kis masszázs lazításképpen, majd hol egymás mellett elterültünk, símogattuk egymást, majd a következő pillanatban Laura élém ült törökülésbe, így telt úgy 15 perc. Beszélgettünk komoly és kevésbé komoly témákról, kiveteles hangulatot teremtett kedves, közvetlen stílusaval, érdeklödve hallgatta amit mondtam, én nem kevésbe, amikor Ő szólt éppen. Teljesen kikapcsoltam,Laura is mondta, hogy most nagyon jól érzi magát, és nem éreztem a szineszkedést, látszott , hogy őszintén mondja.Símogatott, én viszont, semmit nem terveztem. De Laura még okozott meglepedést. Lábaimhoz térdelt és "Drága uram, megengedi, hogy bekapjam a farkát?"szólt, ez elképesző. "Hölgyem! Megtiszteltetésnek veszem ha bekapja, és nagyon boldog lennék" válaszoltam. Nem volt kérdés! Most a szex lesz, ehhez kellet a cerkát optimalizálni, nem is volt gond, ez percek alatt megtörtént.
Itt egy gondolat! Számomra az szép női test látványán felül fokozottan izgat a viselkedés, és ami mégnagyobb hatással van rám, az inteligencia. Nincs izgatóbb mint egy szép, okos nő. Gumi már előkészítve, és fel is került a farkamra, Laura pedíg szemből ereszkedett a " mélybe". Fejemnél mellei, Ő hol előrehajolt, hol hátrafeszült, kezem fenekét öleli át, majd kebleit, hátranyúl a zacsihoz, kicsit maszírozza, intenzív, de nagyon barátnős szex volt. Hol gyorsabban, éppen ki nem csúszott a farkam, hol mélyen benntartva csak a csípöjével körözve ült rajtam. Váltogatva, más esetben egy perc, max kettő a csúcsig, de most voltak előzmények így hosszabb ideig tartott nagy örömömre. Tévedés, nem én irányítottam, csak némileg tudtam uralni a helyzetet. Majd Laura vágtába kezdett,ennyit a helyzetkezelésemről, el is vesztettem a kontrollt, combjaiba markolva, kapaszkodva, lenéztem ahogy ki-be jár farkam, na ez pont elég is volt. Most már Laura intett, hogy kicsit halkabban, visszafogtam az élvezés hangját, szorosan magamhoz húztam és elélveztem. Pihentem még Laurában, egy-két percig, levegőt kapkodva öleltem, ez szintén kedves gesztus, nem szaladt ki, engedett lenyugodni, majd tisztogatás és elnyúltunk az ágyon. A randi hátra levő részében meg kicsit beszélgettünk, kerestem hol egy óra, de nem leltem, így rákérdeztem ,még öt percünk volt.
"Hihetelen gyorsan eltelt a két óra, mondtam is Laurának, ez persze dícséretnek szántam, mosolygott, majd gyors tusi , öltözés. Együtt öltöztünk, mivel Ő is elment a lakásból, így láthattam utcai viseletben is. Rövid sort, piros felső, az a látvány aki után a férfiak megfordulnak az utcán.
Elköszöntem, búcsú puszi és ölelés!

Elszámolás

Az adatlapja tartalmazza az elszámoláshoz szükséges minden információt, már az első alkalommal sem beszéltünk róla, távozás előtt tettem a szobában lévő asztalkára borítékban.
Extra nálam nem releváns, alap, normál dolgokat szeretem,
ezeket Laura nagylelkűen és magas színvonalon nyújtja.

Laura, istennő szexpartner

  véngazember

Egyeztetés

VTR-en egyeztettem. De telefonon is beszéltünk. Jó hallani a hangját annak akivel ágyba bújunk. Kitünő kollegánk hívta fel a figyelmemet Laurára. És milyen igaza volt. Áldom a nevét.

Megközelítés

Szerintem lehet közösségi közlekedéssel is. Közel a Lehel tér, ahol minden féle közelekedési eszköz van. De én maradok a saját szerkezetemnél. Parkolni néhány méterrel arréb a keresztuca másik felén tudtam. Egy sarokházban van a "cukorkagyár". Telefon, a kapuból, majd irány a földszint találkahely.

Helyszín

Nem mai a ház, de a lakás tökéletes. A mi szobánk nem egy táncterem de elég arra amiért jöttem. A fürdőben zuhanykabin, és egy szauna. Nem szeretem a szaunát. Így az ki is esett. Amúgy tisztasá, rend mindenhol.

Hirdető külseje

Laura egy nagyon jó nő. Szép arc, szép cicik, szép popsi, és sima has, Egy piros valamiben várt, bugyi nélkül.

Action

Spekulátam hogy mi legyen. De sajnos ebben a korban már hajókötél tipusú az ember cerkája. Tehát: húzni lehet, tolni nem annyira. Pedig a vágy mint ifjú korban. Így tehát a masszás program jöhetett szóba. Bár maga a masszás kimaradt (nagy örömömre) és az erotikus rész volt az ottlétem alatt, a lényeg.
Én kezdtem a kényeztetést. Nyelvtechnikám bejött Laurának. (szerintem) Hangosan élvezett. Szeretek első lenni a randi napján, mert akkor még jobbaka reakciók.
Ezután ő szeretgette meg a töppedt bögyöröm. Volt nyálcsurgatás, nyelvhez csapkodás amit a tükörből lehetett mozizni, bár érezni jobb. Kérdezte. 1 órában hányat lehet lőni? 1-et mondta. De olyan fincsi volt, hogy mivel utánam szabad volt a pálya, kértem , tegyünkrá még legalább fél órát.
megkért: nyaljam ki még egyszer. Nem is voltam rest. Szerintem megint tudtam örömöt szerezni.
Ezek után ö próbálta mag a lehetetlent. Mert egy lövetü a cerka, De ki tudott még egy szakaszni gyereket hívni a szájával, Csodálkoztam is , mert nagyon kevés lány képes rá. Ezért feltett szándékom majd újra visszamenni

Elszámolás

Nem tudok extrákról.

Laura, felejthetetlen szexpartner

  Exley

Egyeztetés

Telefonon kerestem , hamar sikerült megfelelő időpontot találnunk a randihoz .

Megközelítés

Kocsival mentem , majdnem a ház előtt sikerült megállnom .

Helyszín

Ez egy nagyon szuper lakás a legjobban az tetszett , hogy a fürdőben még szauna is van . Minden maximálisan tiszta .

Hirdető külseje

Kicsit sötétebb a hajszíne mint a képeken . Nagyon formás , isteni mellekkel és csodálatos popsival . Kimondottan szép arcú lány .

Action

Érkezés után kicsit beszélgettünk , aztán gyorsan mentem megtisztulni . Mire visszaértem már csak egy bugyi és egy melltartó volt rajta . Annyira szexi volt , hogy egyből rávetettem magam . Finoman belecsókoltam a nyakába , ami szerintem neki is jól esett . Nagyon finom a bőre . Gyorsan megszabadítottam a melltartójától és finoman elkezdtem kényeztetni a kebleit . Ez egy remek időtöltés . Többször megjegyezte , hogy most már ő jön , de én nem bírtam tétlen élvezetekbe merülni . Majd tovább haladtam lefelé , keresve a Kánaánt , sikerült is meglelnem . Sikeresen felfedeztem minden zugot , azt hiszem az ő megelégedésére is . Utána hagytam , hogy ő is érvényesülhessen . Fantasztikus virtuozitással kényeztetett a szájával , már-már majdnem elmentem . Ezt megelőzőrenden gumit kértem , és időt is nyerem . Kértem kicsit lovagoljon meg ami nagyon finom volt . Utána misszibe fordultunk . Annyira szűk volt így , hogy nagyon hamar bevégeztem . Utána még egy jó negyedórát beszélgettünk is . Rá sem nézett az órájára .

Elszámolás

Amikor oda értem rendeztem .

Laura, jó szexpartner

  Gentleman65

Egyeztetés

Mindent bevetettem az első randevúnk érdekében,telefonos beszélgetés, S.M.S-írása,végül a VTR. Itt jegyzem meg hogy a VTR nem mindíg használható( nálam az oldalon ),vagy" lefagyott " vagy eltünt. De ez csak múló probléma nekem. A VTR egyeztetés telefonon működött . Ne ess kétségbe, legyél türelmes !

Megközelítés

Minden van : Metró,Busz,Villamos,bármi,amivel szeretnél célba érni.Mivel autóval mentem, és pontos címet kaptam no-problemó. Csak a hétköznapi parkoló órát ne feledd megetetni !

Helyszín

Egy szecessziós stílusú épület, a kapu után,bejárati előtérrel rendelkezik.Az udvarból pár lépcső és megérkeztél. Mint ahogyan sokan írták már,Laura kuckója tökéletes,stílusa őt idézi. Az előszobában egy kanapé,jól jön az neked,ha meglátod Laurát, kelleni fog biztosan. A fürdő hatalmas, mindennel felszerelt, tisztaság és rend mindenhol.Van: nagy törölköző ,tusfürdők, listerin(kötelező !), plusz szauna( ha nem izzadtál eleget ). Az ágy hatalmas, a hangulatról: zene,hangulatvilágítás,plusz Laura gondoskodik , minden adott ,hogy boldog legyél.

Hirdető külseje

A képek csak egy halvány utánzatok , a valósághoz képest. Laura sokkal de sokkal szebb :) Számomra lélegzetelállító volt amiben fogadott(5-kép talán)

Action

Megérkezve telefont ragadtam " itt vagyok " .Már kaptam is az instrukciókat. Bejutottam. Én egy 190-magas,90-kiló feletti,tehát termetes gentleman vagyok.Laura egy hatalmas öleléssel fogadott.Evvel sikerült az előre megtervezett tökéletes koreográfiámat teljesen, felborítania. Konkrétan elfelejtettem mindent ( azért sikerült a nevemre emlékeznem ). A hivatalos ajándékot sem feledtedtem átadni szerencsére. A pamlagon elindult az ismerkedés, szóban és simogatásban. Ezt bírtam volna órákig,de kaptam az utasítást, és a törölközőt,irány a fürdőszoba( ami szó szerint,szoba méret ).Kíváncsian léptem ki, és már megint egy meglepi várt a szobában. Konkrétan egy köntös bugyi szettben várt Laura. Vetkőztetés közben a gyönyörű mellek kihagyhatatlanok, nagyok, nagyon érzékenyek, csak finoman velük . A bájos arc egy Angyalt égy egy Boszorkányt takart egyszerre.Drága hanyadt feküdt és én hírtelen a köldöke magasságába találtam magam .Na majd most én jövök gondoltam és irány a punci kényeztetése, igyekeztem a környéket és a szeméremajkakat felfedezni. de a sors közbeszólt. Igy : Kijelentette Laura " már nedves a puncim " hoppá .Ezért rozzant testemnek a lovagló pozíció volt az ideális.Gumírozás után egy határozott mozdulattal egyszerüen ráült afarkamra. Teljesen magába fogadott forrón és szorosan.Gondoltam én majd finoman kezdünk, de nem, egyből vágtában csattogtunk( mint az Epsomi derbyn ).Éreztem a szemem mint a csigáé,jött kifelé,elöttem hullámzott a két iker, nagy álló bimbókkal.Egyik ujjam Laura szájában,nyalogatva , a másik kezem a mellén, izgatva a bimbókat finoman. Érkezett egy kis gumi baleset, ezért új felálás. Irány a verseny. Kinek izgatóbb a maszturbálása ? Állva vagy feküdve , mindegy . Egyértelműen én csak az ezüstérmes lehettem . Mit láttam, Laura sóhajtozott( azok a hangok Áááá ), a melleit gyúrta bimbókat izgatta , vonaglott a csípő,a punci- csikló izgatása , meghozta sikert .Azért szép az ezüst érem is.Elégedett eredmény hírdetés után ,összefonódás köznen beszélgetés, ami nagyon fontos nekem. Laura ajánlott egy kis masszázst. Elérkezett a visszavágás ideje . Gálánsan én maszírozok , most a csiklandós területeket felfedezem gondoltam én. Azért a popsi kereksége, feszes combok, a megbabonázó mellek , domborodó szírmok. Elterelték a figyelmemet, de nem bántam, majd máskor. Masszázs után jött a kényeztetésem , minimális kézézi segítséggel,ami egyszerűen tökéletes volt. Így lett végem. A folytatás nem publikus nektek :P

Elszámolás

A hivatalos ajándékot az eleján rendeztük. A nem hivatalost szintén. Teljesen korrekt volt az első randink, minden tekintetben ! Többet kaptam annál amire számítottam .

Laura, jó szexpartner

  thomas235

Egyeztetés

Régóta húztam halasztottam, hogy megírjam ezt a beszámolót, de úgy éreztem jól esne Laurának, ha kapna még egy “Istennő”-s értékelést a sok másik mellé. Előre kell bocsátanom, hogy ez a beszámoló nem egy látogatás, hanem három alkalom összesítése lesz.
Az egyeztetés könnyen ment, telefonon beszéltünk, ahol Laura nagyon kedvesen elmondta (a legelső alkalommal) milyen programlehetőségek vannak, majd időpontot egyeztettünk. Egyébként már az első beszélgetésünk is rendkívül közvetlen volt és nagyon tetszett Laura személyisége, ami egy nagyon jó találkozót ígért számomra.
Elképzelhető hogy nem mindig tudja egyből felvenni telefont, de olyankor nagyon diszkréten visszacsörget, amikor már alkalmas.

Megközelítés

Számomra teljesen megfelelő, a cím könnyen megtalálható, parkolás az utcán fizetős, eddig még relatíve könnyen találtam helyet.

Helyszín

A lakás tökéletesen tip-top állapotú, tiszta, nagyon jól felszerelt, kényelmes ággyal, nagy fürdőszobával, ahol mindenféle tusfürdő, szájvíz, dezodor és minden ami kellhet megtalálható. Ezenkívül van még egy infraszauna is, hogy teljes legyen a Laurával töltött wellness-élmény.

Hirdető külseje

A képek számomra egy szőke hajú, elegáns, nagyon szexis alkatú, kívánatos hölgyet mutattak, gyönyörű cicikkel. A valóságban azonban ennél még sokkal de sokkal jobb az összhatás, Laura egy igazi tünemény, kék szemekkel, élénk tekintettel, huncut mosollyal (ez kifejezetten tetszik) és páratlan közvetlenséggel és természetességgel megfűszerezve, amellyel már az első alkalommal is olyan volt, mintha régóta ismernénk egymást.
Alakja számomra a tökéletes kategória, igazi nőies, formás izmos lábakkal (sokat sportol ezt tudom), feszes fenékkel és gyönyörű, formás cicikkel, amelyek érzékenyek, jól reagálnak a kényeztetésre, gyakorlatilag mint a nagykönyvben.

Azt hiszem elmondhatom, hogy leveszi az embert a lábáról, ha meglátja. Engem levett az biztos.

Az öltözködéséről csak annyit, hogy eddig kétszer egy szexis mini ruhában és legutóbb csak egy törölközőben várt, biztos, hogy nagyon szexi lehet egyéb ruhákban is, de nekem a legjobban meztelenül tetszik… :)

Action

Amikor megérkeztem a ház elől hívtam, azonnal megkaptam a bejutáshoz szükséges instrukciókat és egy percen belül már Laura előtt álltam. Mindig nagy ölelést és puszikat kapok ilyenkor ez kifejezetten jól esik. Majd cipő le és be a szobába. Itt hangulatos fények, kellemes halk zene és egy tökéletes hölgy fogad, akivel mindig egy pár perces ráhangolódó beszélgetéssel indítunk, kivel mi történt az elmúlt időben stb. stb.
Majd kapok egy friss törölközőt és irány a fürdő, ahonnan egy gyors és alapos tusolás, szájvíz, dezodor kör után sietek vissza a szobába.
Általában ilyenkor állva egy nagy öleléssel, finom simogatásokkal, puszikkal kezdünk egymásra hangolódni. Férfiasságom már itt elkezd éledezni és harckészültségbe állni.
Ezt követően ugyanez folytatódik az ágyon fekve, ahol köszönthetem a két gyönyörű mellbimbót is akik nagyon jól reagálnak a finom kényeztetésre. Nagyon szeretem ezt a részt, imádom simogatni és puszilgatni Laura selymes, jó illatú bőrét, nyakát, a ciciket és bármilyét, amit érek.
Majd Laura ezután kissé széttárja lábait és én elindulok egyre lefelé, míg el nem érek a gyönyörök kapujához. Hibátlan és nagyon finom, érzékeny puncija van, amit élmény kényeztetni. Finoman kezdek hozzá, majd szép fokozatosan növelem a nyelvcsapások intenzitását, eközben Laura finom, halk nyögésekkel és lágy csípőmozgással jelzi, hogy jó úton kezdek járni. Kis idő múlva a hanghatások és a csipőmozgás fokozódik és Laura teste megfeszül, eléri a csúcsot. Ez szerintem gyönyörű látvány ilyenkor.
Majd pár perc pihenő és simogatások után viszonozza számomra is a kényeztetést. A francia tudása (is) fantasztikus és rettentő érzéki. Mindig finoman, lágyan kezdi majd fokozza egyre jobban, közben nem hagyja ki a golyók környékét sem. Más jelző nem jut eszembe, minthogy tökéletes, semmi pornós, mélytorkos dolgok csak a lágy érzéki szopás, hibátlan.
Majd gyorsan védőfelszerelést pattintunk merev bajtársamra, és ilyenkor jön a kérdés Laurától “hogy szeretnéd?”. Őszintén, vele bármit és bárhogy, mindenhogy tökéletes az élmény. A kedvencem amikor szemből meglovagol, mert ilyenkor tudom finoman csókolgatni a nyakát és a ciciket, illetve az oldalsó tükörben lehet mozizni is, ahogy tekergeti rajtam a csípőjét, amely csak fokozza az élményt. Majd pózváltás és oldalról egymásba fonódva, esetleg kutyapózban hátulról szoktuk folytatni, de első menetben itt már elélvezek és az utódokat a gumiba lövöm. Laura ilyenkor mindig hagy pár percig magában lenyugodni, semmi kapkodás, majd gumi le, törölközés.
Ilyenkor egy kicsit még egymást átölelve finoman simogatva fekszünk az ágyon és beszélgetünk.
Hosszabb programoknál ilyenkor van lehetőség szaunázásra, amit érdemes kipróbálni, nagyon jó, mintha egy wellness szállodában lennél.
Majd ezt követően Laura felajánl egy finom lazító masszázst, amit mindenképp megéri elfogadni, mert nagyon profin, közepesen intenzíven csinál, de érződik rajta, hogy nem csak simogatja az embert, hanem szakszerű hozzáértéssel masszírozza át az egész testet.
Ezután jöhet a második menet, amit az elsőhöz hasonlóan Laura egy fantasztikus franciával indít, majd gumi fel és szex több pozícióban.
Mindkettő aktus maximálisan barátnős hangulatú sok öleléssel, puszikkal extrázva, számomra tökéletes és mindig felejthetetlen élmény. A hátralevő időben egy kicsit még beszélgetünk, ilyenkor rá szoktam kérdezni, mennyi időnk van még, de Laura ezt mindig lazán kezeli, sosem szól érte, persze nem szabad ezzel visszaélni.
Befejezésként lehetőség van még egy gyors tusolásra, ezután öltözés és búcsú puszik, ölelések Laurával majd visszatérés a valóságba.

Elszámolás

Elszámolás mindig diszkréten zajlik, extra az egészben Laura maga :).

Laura, felejthetetlen szexpartner

  jóöregharcos

Egyeztetés

Még ünnepek előtt szerettem volna Laurát meglátogatni de úgy alakultak a dolgok,hogy ez most évelejére sikerült.

Megközelítés

Metrótól pár perc séta parkolás azt hiszem fizetős. A múlt században épült ház belső udvarából lehet megközelíteni a szépen felújított lakást.

Helyszín

Lakásban két szoba fürdőszoba zuhanyfülkével szaunával tusfürdő szájvíz dezodor mindeből elegendő van.A szobában tágas franciaágy bőrkanapé itt is van zuhanykabin.Minden adva van egy kellemes pásztoróra eltöltéséhez.

Hirdető külseje

Laura egy negyvenes csinos jóalakú festett szőkésbarna formás nagyon érzéki hölgy imádja az erotikát.Formás feszes keblek amivel szeret kényezteni.Természetes emberi a hozzáállása mintha a barátnőm lenne.

Action

Ezuttal csak masszázsra mentem.Laura rövid egyrészes ruhában várt puszi ölelés után bekísér a szobába.Rövid beszélgetés után meglátogatom a fürdőszobát.Visszatérésem után már széttárt lábakkal fekszik ágyon "gyere éhes puncimmal várlak".Eleget teszek az invitálásnak finoman a lábaközé helyezkedek belekóstolok mézédes puncijába finoman nyalni kezdem igyeszem a kedvében járni.Nem kell sok idő mire Laura halk nyögéssel reagál időnként kezével eltólja a fejem hogy lassitsak végül megadja magát és hamarosan a teste megfeszül fejemet szoritja combjaival elérkezett a beteljesülés pillanata az extázis.Picit még maradok a lábai között míg lenyugszik."Most nagyon jól eltaláltad már kivoltam éhezve rá". Sajnos a legutóbbi alkalommal nem lehetett(nagyon korrekt volt kevesebb rózsaszálat kért).Picit összebujunk ezután puszi majd a lábam közé helyezkedik előbb bársonyos melleiközé teszi a még nem teljesen harcra kész farkamat kicsit babusgatja majd a zacsimat finom nyalja kezével később ajkával feléleszi a férfiasságom.Jobb oldalamra jön tudja hogy így szeretem mert hozzá tudok férni nedves puncijához.Laura egyre hevesebben felváltva kezéve szájával igyekszik megadásra kényszeríteni ami rövidesen bekövetkezik a szájába kitárazom az örökítő anyagot.Diszkréten toalett papírban eltünteti engem is megtisztogat elnézést kér elfelejtette behozni a papírtörlőt.Nem volt gond mert a legtöbb anyag a szájában landolt.Rövid időre kimegy renbehozni magát visszatérése után egy finom masszázst kaptok beszélgetünk mesél a közelmúltban történt kellemetlen esetéről.Közben finoman átgyúr kérdezi hogy jól esik természetesen nagyon kellemesen ellazulok finom kezei közt.Masszázst követően mellém fekszik hátulról átkarolom kéri hogy a lábamat is tegyem rá.Testünk szinte egybeolvad puszilgatom a vállát közben beszélgetünk mikor egy kis csönd lett amiben a zene leállása is közrejátszik "olyan jó így mindjárt elaszom". Sajnos nem tart sokáig ez az idilli állapot ismét célba veszem a fürdőszobát.Fürdőből visszatérek felöltözve a bőrkanapén ülök Laura is készülődik de felül még ruha nélkül van.Odajön hozzám arcoba tolja a formás ciciket belemarkolok puszilgatom."Meg pofozzalak!"nevetve mondja fejemet a mellei közé rakja mindkét oldaláról kicsit megpaskolja nagyon elemében van forgolódik előttem "látszik rajtam hogy négy kilót fogyam" mert van aki nem szerint nem lehet észrevenni mondom de igen látszik nagyon jól nézel ki.Ezután érzékeny búcsú következik de mielőtt ez megtöténne a kanapé oldalához készített bort átadja fogyasszam egészséggel a régi kedves vendégeint ezzel ajándékozza meg.Kikisér puszi ölelés.

Elszámolás

Nagyon korrekt volt minden.Mivel masszázsra mentem így kevesebb rózsaszállal kell készülni amit búcsúzás előtt az ágyra tettem.

Laura, istennő szexpartner

  Nabut

Egyeztetés

Egyrészt spontán, hiszen a gondolat megszületése másnapján kerestem telefonon Laurát, és az azt követő napra már meg is beszéltük a randi időpontját, másrész már hosszú idő óta szemlélem, gusztálom Laurát. Még "csak" masszőr volt amikor feltünt, és mivel nagy hódolója vagyok a
műfajnak, így fokozottan érdekelt személye. És itt jött a csavar!!
Szexelni akarok! De nagyon! Nem volt kérdés, hogy ki a legalkalmasabb számomra, Laura, aki nemrég döntött úgy, hogy saját és a mi örömünkre bővíti repertoárját, megtartva a masszázsnak hódolóknak is a lehetőséget, de kiegésziti szolgáltatását aktus lehetőséggel.Persze keresni immár a partner oldalon kell, de alaposan áttanulmányozva adatlapját
tudható, hogy komlex örömöt nyújt.
Időpont pipa, vtr abszolválva, cím fejben, kevesebb mint 24 óra múlva találkozunk.És nem kis elvárásokkal, izgatottan, hiszen a néhány perces beszélgetésünk alatt már izgalomba hozott, s ha temperamentuma személyesen is hasonló,akkor
nem ok nèlkül reménykedek.

Megközelítés

Újlipótváros, szerencsére annak nem túl belváros felé eső része, így, könnyen megközelíthető, parkolóhely bőven akad, nem túl baráti díj ellenében, kedvem ettől még nem szegve!
Közel a Lehel tér, busz, metró, troli, párhuzamos utcákban is véltem felfedezni közösségi jármüvet, de ebben Ti profik vagytok és fejből tudjátok. Számomra összegségében ezen szempontból tökéletes, megérkezéskor a páros oldalon közvetlen a ház előtt parkoltam, persze korábban érkeztem, néztem a távolba, hol van parkolóautómata, de nem láttam, persze mert az is a ház előtt volt. Perfekt!

Helyszín

Egy önálló beszámolót tunék írni a fejezetről.A ház átlagos
kívülről, tipikus belvárosi háztömb, de már a "modernebb" stílus, uszkve 60-as, 70-es évek!Épületbe érve csöndes udvar
utasításnak megfelően eltéveszthetetlen a lakás bejárata.
A LAKÁS! Nem véletlenül írtam nagybetűvel, bitang jó, kis előszoba kétszemélyes kanapéval, míg cipőmet levettem Laura mellém ült, majd megmutatta az Ő kis szobácskáját,
/ de nem olyan kicsi ám/, melyből közvetlenül nyílik egy zuhanyfülke, de az igazi attrakció a másik fűrdő. Először még a szobáról. Itt is egy kanapé, leülni, ruháknak, és ki tudja még mire nem alkalmas. Masszív franciaágy , balra a falon hatalmas tükör, jó szolálatot tesz/ erről később/, ágyon friss lepedő, párnák, hangulatvilágítás, kellemes illat, remek színhely egy kis huncutkodásnak, ez utóbbi Laurától idézve.
Akkor a fűrdő! 2.0! Top! Felsőkategóriás! Hatalmas, már-már szobaméretű, zuhanyfülke, mosdókagyló a fülkétől balra, itt minden szükséges eszköz, tusfűrdő, szájvíz, dezodor, és bőség zavara. Szauna!!! Ismétlem szauna!! A zuhanyfülkével szemben, Laura lehetőséget ad, másfél, vagy több órás randi esetén annek használata. Ilyennel még nem találkoztam, és habár most nem használtam, fogom, effelől nincs kétségem.
Van még egy kisebb masszázsszoba is, az egész lakás impozáns, kiváló elrendezésű, hangulatos, modern stílusú,
és tiszta, higiénikus, többször dícsértem Laura adottságait,
da a lakára is számtalanszor szóltam elismerően.

Hirdető külseje

Akkor most Lauráról, vagány belevaló személyiségéről, minden elsöprő lendületességéről, a Nőröl, mit Ő képvisel, és
adottságairól.
Csúcsot döntöttem! Az eddígi csúcs a megpillantás és megnyugvás között 3 másodperc volt, most ez kevesebb mint egy volt, ez az azonnalt jelenti, így ezzel sem telt az idő, amit Laura maximálisan kihasznált, mégis villámgyorsan eltelt, hát így van az, ha egy jó társaságra lelsz, és Laura pedíg kiváló partner.
Az adatlapon számomra a nyitókép volt a döntő! Úgy vélem az a fotó mutat legtöbbet, és hűen érzékelhető Laura remek adottságai. Tuti valós az adatlap, magasság, testsúly, cici méret mind korrektül megadva, mindezt érzékszervi vizsgálattal részemről ellenőrizve. Fogadószettje brilliáns, fekete combfix, piros lakk magassarkú, fekete bőr/ vagy szerű/ miniszoknya, egy rafinált fekete szélű, rózsaszín felső, melyből impozáns keblei kikívánkoztak türelmetlenül,nagyon
szexi jelenség, bár inkább a őrjítő kifejezés a megfelelő szó.
Nagyon, nagyon Nő Laura, fenék kemény és kerekedik, a keblei uralják a légteret, nehéz levenni a tekintetet róla, és bár nem a normál méret, igen büszke tartású, látvány pedíg
élvezetes, a bimbók arcátlanul követelnek törődést. No para, aki nem a kifejezetten vékony lányokra bukik, az Laurában csalódni nem fog. És nekem aki nem kedveli a telt idomokat, is nagyon bejött az alkata, egyébként amolyan meglátod és
a "húúú amindenit" érzést okoz.
Na akkor az arc!! Amikor arckitakarás van, ez egy fontos információ, eddígi beszámolók méltatják Laura arcát, mind joggal teszik, és én sem teszek másképp. Mint említettem kevesebb mint egy mp.a megnyugvásig, és mit láttam meg először? Laura arcát! Ez minden elmond!
Enyhén hosszúkás arc, szemszínt ne kérdezzétek, ott az adatlap, karaktres de szép arcú lány, Egy szexi bemondónő, vagy egy elegáns recepcióslány, vagy akár egy ingatlanokkal foglalkozó üzletkötő, kivel már csak azért is kötsz üzletet, hogy találkozz vele mégegyszer! Kb ezzel mondható el milyen az arca, mely mosolygós, szembenéző, csábító, mint ahogy mozgása is / hú amikor ment előttem a folyosón, mutatva a szobát, törtem, zúztam, borogattam/!
izmos lábak, magassarkú, kis fenékmozdítás, tudja a testét használni, szeret csábítani és tud is. Engem sikerült.
És persze a személyisége!! Egyszerűen lehengerlő! Szereti és érti a humort, amihez inteligencia szükséges, önteltség nélkül lazán, felszabadultan viselkedik, hozzáállása példás,
tényleg az a lány akinél fesztelenül érezheted magad, és Ő mindent megtesz ennek érdekében.
Laura egy izig-vérig nő, mind külső adottságait, mind a személyiségét illetően.

Action

Tehát megérkeztem, hívtam és fél perc múlva Laura előtt áltam, mikor megláttam, a fentebb elített 1mp. múlva már nevettünk is. Az előszobai kanapéra leülve cipőm levételekor
már olyan érzésem volt, hogy régóta ismerjük egymást,
beszélgettünk, Laura személye nagyon vonzóan hatott rám.
Majd előttem haladva vezetett a szobába, Uraim a látvány, az a fenék, a szexi öltözék és ahogy mozgott, hát férfi legyen a talpán aki meg tudja őrizni nyugalmát. A szobai kanapén néhány perces, illő protokolláris beszélgetés, átadtam kis apró ajándékomat pár mondat kíséretében, Laura minden szóra figyelmesen reagál, rendkívül kommunikatív, érdeklődő
szemeit néztem, és nyugtáztam, ma szerencsés napom van.
Pár szóban beszéltünk elképzeléseimről, nyugtattam, hogy nincsenek fétiseim, a jó hangulatú korrekt egymást tisztelő randi híve vagyok, viszont tudomásomra hozta, hogy imádja a szexet, ellenvetésem ez ellen nem volt.;, s hogy ezt meg is tapasztaljam izgatásomra és saját élvezetére felát és kebleit bemutatta, egy kis csókkal és símogatással köszöntöttem a kivételes párost. Törülközőt átnyújtva tudomásomra hozta, a
tettek mezejére lépünk, ehhez, a fürdőt vettem irányba, igen izgatott voltam, tudtam, hogy nem mindennapi élményben lesz részem. Visszatérve a szoknya már nem volt rajta, a szexi megjelenése még intenzívebb volt, és már öleltem is át
ahogy Ő is engem, kebleit szabaddá téve, kezemet megfogta és magához húzott. Impozán keblek, kiváló formával és jó
tartással, nem véletlen, hogy a toplistán szerepel Laura neve
a "csodás cici" kategóriában. Majd hátat fordítva öletem át, kebleit különös figyelemmel, Ő már a téma iránt komoly érdeklődést mutató farkamhoz szorította fenekét, " érezni akarom milyen kemény" mondta, nem is hagytak hidegen szavai, még erősebben öleltem át, hogy vágya teljesűljön.
Majd hasravetődött, én utána, popsi puszi, megfordult, lábait széttárta, az ágy elé terdeltem , kezeimmel szabaddá tett kebleit símogattam,lábai közé hajoltam és végigcsókoltam lábait, lábfejét , combját közeledve célomhoz, majd mikor odaértem Laura félrehúzta a bugyit" így sokkal izgatóbb" mondta, belevetettem magam az élvezetekbe. Laura makulátlanul higiénikus, ilyenkor van a pillanat amikor ízét illatát érezheted egy nőnek, Laurának pedíg , ahogy gyakran olvasható az oldalán az aktuálisban/ akció/ a finom punci, és valóban élvezet, örömmel tettem eleget kérésének, nem kevésbé saját élvezetemre.
"És most vetkőztess le" jött a kívánság, mely számomra vágy volt, szép lassan először a cipőt/ még rajta volt/ majd a harisnyát, a rafinált felsőt, és végül a bugyit. Nem kevésbé izgató a meztelen Laura, mint a szexi szerkós, de így már minden kérdés nyitottá vált. Laura piszok jó nő, lábait meg jobban széttárta én ismét kényeztettem egy kicsit, majd az ágyon egymás melle helyezkedtünk. Símogattuk, átöleltük, csókoltuk egymás testét, az ágy baloldalán levő tükör igen jó
szolgálatot tesz, Laura sem rest figyelni az eseményeket.
És akkor egy váratlan kérdés, kérés!! " Szeretnék kipróbálni veled valamit, te lennél az első" mondta, majd felált a kanapé
mellől kezében egy...egy...! Egy vibrátor!!! Láttam izgatottságát, számomra ez egy gyenge pont, imádom
a játékszereket, nagyon izgató ha egy nő kényezteti magát, ha ebben részt is lehet venni, akkor az már a csúcs.Csúcsra is juttatott ezzel a meglepetéssel, kicsit már bepörögtem, Laura balomon, széttárt lábakkal, a halkan búgó, rezgő vibrátorral kezdi kényeztetni magát, kezeimmel némi támogatast nyújtottam, feje hátrahajtva, szeme csukva, csókolom és símogatom teljes testét, hú de élvezi, ezt így megjátszani nem lehet, én nem kevésbé. Élvezem a látványt, ő megfordul, hogy széttárt lábai a tükör felé legyen, a látvány így már full hd, én a jobb oldalán, de lábaim az Ő fejénél, oldalt fekve hozzáfér farkamhoz, fejét oldalrafordítva nem is tétlenkedett. Farkam a szájában, tükörben a látvány, Totally hit it off! Kivételes és forró hangulatot teremtett a kifinomult
gátlástalanságával, és még csak most kezdtünk belendűlni.
"Most én jövök" mondta,és széttár lábaim közé helyezkedett.
Laura franciája érzéki és igen alapos, bőseges nedvességgel ellátva, ezt most kiegészítve azzal/ erre kérte engedélyemet,
melyre örömmel vállalkoztam/a kis rezgő játékszert a gát és a nyílashoz szorította. Na ez betett nekem, Laura pedíg nem
kis élvezettel szemlélte mindezt, ez még fokozta a kedvem.
És mégis, függetlenül, hogy játékszer bevetésre került, Laura élvezetenek hangot is adott, nem pórnós hangulatú volt ténykedése, nagyon barátnős, finom, semmi durvulás, érzéki,
én pont ezt szetetem.Nem véletlen hogy kisvártatva" húúú, mindjárt elmegyek, szóltam," lassított," még nem akarom, azt szeretném ha bennem élvezzél el" jött a válasz.
Itt jegyzem meg! Randink elején, mikor arról beszéltünk,hogy mi az elképzelésem, hány orgazmus, azt mondtam az egy az tuti, főleg ha jól kidolgozott, a többi az esetleges.
Dícséretes, hogy nem a gyors kivégzésemre törekedett, túl lenni a dolgon, hanem fokozott élvezetet nyújtani számomra,
és persze önmagának is.Laura kedvenc póza, az enyém is,
úgyhogy nem volt kétség hogyan tovább. Párna fejem alá, farkamra gumit húzott, semmi dolgom nem volt," először háttal, jó" közölte és ahogy az meg van írva ereszkedett rám, én pedíg méltósággal haladtam egyre beljebb. Hát ezért jöttem, ezért ruccantam ki a megszokásom adta helyzetből, és mindent kaptam. A lusta póz, mármint számunkra, háttal,
a látvány, ahogy a széttárt lábak kiszélesítik a csípőt, és nem véletlen kedvenc póza Laurának, változatos ütemben, hol kicsit előrehajolva, hol hátradőlve, ilyenkor melleit elérve volt számomra is feladat, Laura szereti a símogatás. "Azt szeretném, ha bennem élveznél el" mondta ismét, egyéb kéjes szavak kíséretében. De még nem! Nem most! Fordulás és szemből, itt már nem csak érezni, hanem látni is lehet kebleit és meg sok mást is.Laura hol térden, úgy lovagol, majd gugolva, már vágtába kezd, combját kebleit símogatom, és egy egészen különleges érzés, hogy eközben a vibrátor is kapott helyet kettönk közőtt, farkam töve és meg kicsit lejjebb is, dupla inger, vagy tripla, de mindegy is, hiszen másodpercek múlva el is élveztem Laura kívánsága szerint, nem kevésbé számomra igen nagy megelégedéssel.
Nem pattan le rólam, lassú mozással nyugalomba hozott, majd gumi valahová, megtörölgetett, ivás- evés/ csoki/ , " kicsit megmaszírozlak, jó?" örömmel fogadtam, lábaimtól kezdve, majd hátam, vállam, természetesen a renelkezésre álló idő miatt egy rövid masszázs volt,viszont megállapította,
hogy hátamon az izmok igen kötött állapotban vannak/ hopp
Laurának egy érintés elég volt, hogy felmérje a helyzetet/, tehát masszőrnek sem kezdő. Majd kért hogy símogassam kicsit mert azt nagyon szereti, feltette a kérdést, esetleg még egy? Természetesen símogattam, és bizonytalan válasz a kérdésére, de úgy látszik tudott valamit. A látvány, a testének
érintése hatásos volt, már látható jelei is voltak, én jobban
csodálkoztam ezen, mint Ő, lábam közé helyezkedett, és a masszőr Laurát is megtapasztalhattam, termeszetesen a levezetés részt, finom kezei és szája túl sok időt nem adott, persze nem is húztam, egy kellemes orgazmussal zártuk a randinkat. És az idő lejárt, bár én jobban aggódtam, emiatt mint Laura, ez megnyugtatott, így nem sietve megfürödtem, öltözés közben még nyugtáztuk, hogy egy remek randi volt, bókoltam, Ő mosolygott, puszi, es persze kebleinek is egy búcsú simogatás és csók, vigyorogva, elégedetten távoztam.

Elszámolás

Laura adatlapja és a bővebb infó tájékoztat a tiszteletdíjról,
extrát én nem vettem igénybe, normál kereteken belül egy komplex és magas szintű szolgáltatást nyújt, adatlapján ez
világosan olvasható. Van lehetőség masszázsrandira is, ennek díja alacsonyabb értelemszerűen, de az átlagszinten van mindkét kategória díja. Ha sikerült elolvasni hosszú írásomat, gondolom úgy véltek Ti is, hogy egy igen tartalmas és magas szinvonalú randit lehet összehozni Laurával.

Laura, nagyon jó szexpartner

  garabon

Egyeztetés

Előző nap volt egy jól sikerült randim, de még éreztem magamban az erőt. Számos lány van a kedvenceim között, általában közülük hívok fel valakit, Laura hirdetésével azonban eddig még nem találkoztam, aznap reggel került elém, az oldal dobta fel (a felső sávban, talán?). Beleolvastam a beszámolóiba, és úgy éreztem, most leginkább vele szeretnék találkozni, úgyhogy hívtam is. Nem vette fel, viszont úgy 10 percen belül nagyon diszkréten egyszer visszacsörgetett. Újra hívtam, felvette, bemutatkoztam, mondtam, hogy még nem találkoztunk, és kérdeztem, hogy aznap felkereshetem-e, másfél órára, mert kicsit lassan oldódom. Mondta, hogy dél körül van legközelebb szabad időpontja, viszont csak egy óra hosszan. "Nem baj, akkor is legalább megismerjük egymást", mondtam, és fixáltuk a randit, kaptam egy címet, és megbeszéltük, hogy amikor odaérek, hívom.

Megközelítés

Az M3-as egyik megállója közelében, ami eléggé közlekedési csomópont is; a térkép jól eligazít. BKV-val mentem, a metrótól pár perc séta, a házat könnyen meg lehet találni a cím alapján. Kicsit még annál is korábban érkeztem, mint gondoltam, úgyhogy tettem egy kört a környéken, aztán négy perccel a megbeszélt időpont előtt hívtam Laurát, gondoltam, hátha. Két perc múlva visszacsörgetett, újra hívtam. "Itt vagyok a kaputelefonnál", mondtam. Akkor mondta a csengőszámot, majd az útba igazítást is megadva beengedett.

Helyszín

"Nem semmi kecó", mondtam Laurának valamikor a randi vége felé, és hát tényleg, ilyen helyen még nem jártam. Van egy közlekedő, amiről, úgy rémlik, négy ajtó nyílik, ebből az egyik a fürdőbe, a másik a hálószobába. A ház maga régi, a lakásban viszont minden mintha nemrég lett volna felújítva, vagy legalábbis így éreztem, bár leginkább csak a fürdőt figyeltem meg, mert Laura minden másról elvonta a figyelmemet. A fürdő ugyan hatalmas, de egy jókora részét a szauna foglalja el. Többféle világítást lehet kapcsolni, van fehér fényes fényár és hangulatosabb meleg fény is, engem ez fogadott, amikor tusolni mentem. A mosdó fölött rengeteg tusfürdő, különféle szájvizek, hozzájuk eldobható kis poharak, a zuhanyzónál elhúzható függöny. Gyors tisztálkodás, aztán törölközés közben nyilván azon gondolkodtam, hogy ha lesz legközelebb, a szaunába mindenképp be szeretnék majd jutni. A szoba kellően tágas, benne egy kis asztalka, egy kanapészerű ülőalkalmatosság és egy franciaágy, mellette hosszú tükör a falon, körülötte vörös hangulatvilágítás. Ennél én több fényt szeretek, Laura kérdezte is, kapcsolja-e erősebbre, de mondtam, hogy nem kell, és tényleg, hiszen ott feküdtünk a tükör és a ledsor előtt, ott pont ennyi fényre volt szükség.

Hirdető külseje

Laura egy zöld ruhában fogadott, egy ahhoz hasonlóban, mint amit az egyik képén visel. Gyönyörű nő, és rögtön a nyakamba borult (vagyis inkább kapaszkodott, mert közel egy fejjel magasabb vagyok nála), meg sem tudtam kérdezni, hogy maradhatok-e. "De gondolom, ezek szerint igen", mondtam aztán, mire megkérdezte: "És akarsz?" "Egy ilyen ölelés után? Hát hogyne!" Bementünk a hálóba, leszerszámoztam magam, irány a fürdő, aztán legközelebb akkor láttam Laurát, amikor kijöttem onnan, és akkor már meztelenül. Úgy még gyönyörűbb. A képei nem adják vissza, hogy milyen tökéletes idomai vannak, a ruhák elrejtik a mellei kerekségét, a szélesedő csípőjét és azt a nőies popsit. A szobaajtóban várt meztelenül, és még most is látom magam előtt, mintha lefényképeztem volna, olyan Hűha! volt az élmény. Gyorsan követtem is a szobába, és mondtam, hogy mennyire gyönyörű. Az arckitakarástól sem kell félni, Laura nagyon csinos, és szex közben még annál is szebb.

Action

Némi ölelkezést követően Laura finoman az ágyra terelt, közölve, hogy először kapok egy kis masszázst, amit a lábammal kezdett. Rögtön feljajdultam, mert épp másfél napos izomlázam volt egy soklépcsőzős munka után, de kértem, hogy ne hagyja abba, pont jól esik, és gondoltam is rá, milyen rég jártam masszőrnél, úgyhogy csak folytassa. Nagyon kellemes, gyors svédmasszázs kaptam, amit a teljes egy órában el tudtam volna viselni, közben pedig csevegtünk, és itt vett egy kicsit érdekes irányt a randi. Néhány ártatlan kérdés nyomán ugyanis a munkámra terelődött szó, onnan a sok stresszre, majd azok párkapcsolati hatására, és bár pillanatok alatt nagyon bensőségesen kezdtünk beszélgetni, egyszer csak kértem, hogy ezt az irányt inkább ne folytassuk, mert éppen hogy nem vagyok túl valamin... de akkor már késő volt, és férfiasan megvallva eléggé elérzékenyültem. Laura azonban tökéletesen reagált le mindent, még ott az ágyon fekve kaptam egy egész testre simulós, hatalmas ölelést, aztán egy pohár vizet, aztán kicsit az ágyra ülve majd elheveredve beszélgettünk még egy keveset, majd a kellő pillanatban húzni kezdett magához. Előtte mondtam valami olyasmit, hogy "Ezek után nem tudom, hogy fog sikerülni", de az a kedvesség és az a buja erotika, ami Laurából áradt, gyorsan megtette a hatását. A hátán fekve húzott a nyakához, ott kezdtem csókolgatni, közben mindkettőnknek gyorsult a légzésünk, mozogni kezdett a csípőnk, és egy-két perc alatt hadra kész lettem.
Kértem is a gumit, "Ha te is kész vagy", és kaptam is azonnal. Aa legnagyobb meglepetésemre síkosítás nélkül hatolhattam be, pedig itt aztán nem volt különösebb előjáték sem (hacsak az érzelmi hullámzást nem tekintjük annak). Azután... fentebb már használtam ezt a szót, de annyira ide illik: rég volt ennyire buja élményben részem. Laura egész alkata, a gyönyörű idomai annyira nőiesek, és a vörös fény még inkább kihangsúlyozta a mellei, a teste hullámzását, úgy éreztem magam, mintha egy erotikus filmben lennék. Csakhogy ő ott volt előttem, csókolhattam a nyakát, a vállát, néha a mellét, aztán egyre inkább a csípőnk vette át a főszerepet, miközben néha oldalra néztem a tükörbe, ami természetesen tovább fokozta a filmes hangulatot, közben pedig Laura egyre közelebb került az orgazmushoz. Olykor kicsit lassítottam, néha gyorsítottam, pózt viszont nem váltottunk, az arcán láttam, hogy ez így pont jó (és annyira csinos volt!). Nagyon diszkrét kis hangokat hallatott, de azért azokból is egyértelmű volt, hogy lassan lépkedünk egyre fölfelé, aztán orgazmusa lett, én pedig lassítottam. Még egy kicsit mozogtam benne, finoman, azt vártam, hogy kiderüljön, el tud-e élvezni többször. Arra rá is kérdeztem, hogy kihúzzam-e, de mondta, hogy még ne, aztán úgy három perc múlva ő kérdezett rá, "Hogy csináljuk úgy, hogy neked jó legyen?", mire mondtam, hogy igazság szerint én még elég sokáig bírnám. Akkor végre tisztáztuk, hogy ő alapvetően egymenetes, ezért kibontakoztunk egymástól, és mondtam, hogy igazság szerint nagyon szeretem a franciázást. Tehát a hátamra heveredtem, Laura pedig a lábam közé ült, és határozottan kézbe fogott, illetve igen elszántan szívóhatás alá helyezte a makkom. Pont erre volt szükség, főleg, hogy a tükörben is mozizhattam, úgyhogy pár perc múlva meg is lett a hatás, és a szájában ért el az orgazmus, olyan mélyről és hosszan fakadó, amit csak ritkán érez az ember. Tökéletes volt.
Utána még viszonylag hosszan beszélgettünk. Laura egyáltalán nem időnézős, én viszont rákérdeztem, hogy hol tartunk, mert elég beszélgetős típus vagyok, de nem szeretek visszaélni más idejével. Szerencsére erről itt nem volt szó, még pont az egy órán belül voltunk.

Elszámolás

Nem vettem igénybe extrákat. Annyit kért, amennyit a telefonban megbeszéltünk, ráadásul nagyon frappánsan. Az elején ugyanis, a nyakba borulásos forró üdvözlés miatt, úgy kizökkentem a vendégszerepből, hogy elfelejtettem megkérdezni, előre rendezzem-e, aztán meg olyan bensőséges hangulat alakult, hogy teljesen kiment a fejemből. Így aztán neki kellett figyelmeztetnie búcsúzkodás előtt, hogy "Kérsz egy cipőkanalat? Én meg majd ** kérek." Zavarba is jöttem volna, ha a hangsúlyából nem érződik, hogy egyáltalán nem neheztel. Úgyhogy gyorsan rendeztem a dolgot, és még egyszer megölelgettem.

Laura, jó szexpartner

  12345BKA

Egyeztetés

Időben időpontot kértem a VTR-en keresztül, és előtte egyszer telefonáltunk. Minden kifogástalanul működött.

Megközelítés

Könnyen elérhető a BKV-val.

Helyszín

Felújított, nagy, lakás egy régi épületben.
Törölközőket, tusfürdőket stb. mind ott vannak. A fürdőszobában infravörös szauna is található.

Hirdető külseje

Hihetetlenül csinos nő! Mint a szexi szomszédasszony.... akivel egy férfi szívesen játszana ;)
Egy nyári ruhában fogadott, ami a zuhanyzás után már nem volt ott ;) Laurának a teste teljesen eredeti!

Action

2x szex, 1x szauna és 1x masszázs.
Az első szex üdvözlésre. Rövid ifrancia és különböző pozíciókban a orgazmusig. Aztán jót beszélgettünk és együtt mentünk a szaunába. Utána egy nagyon kellemes masszázst, ami a második menet szexhez vitt. Laurát addig nyaltam amíg a farkammal akart eljutni a orgazmusig.

Elszámolás

Nincs meglepetés. Minden amit megbeszéltünk benne volt.

Laura, jó szexpartner

  Tiborpeter

Egyeztetés

Laura elfoglalt, ettől függetlenül elérhető telefonban, VTR-en és üzenetben is, itt a portálon. Könnyű elérni, de nem könnyű időpontot kapni. A népszerűség átka -:) A hirdetését itt láttam, rugalmassága nem kérdéses. Abszolút kliens barát a kommunikációja. Beszéltem vele telefonon is, többször. Ha akarsz vele randizni, érdemes előre gondkolkodnod, vagy a szerencsére várhatsz, hátha felszabadul egy foglalt időpont.

Megközelítés

A cím tűpontos. Aki nem talál oda, nem érdemli meg a randit. 13. kerület, Váci úthoz és minden fontos közlekedési csomóponthoz közel. GPS odavisz, parkolás fizetős, BKV-ról nem tudok nyilatkozni, de van busz és metró állomás is a közelben. A házat könnyű megtalálni, lehetetlen eltéveszteni a kapott címet. Annyit kell várni a ház előtt, amennyit felhívod Laurát és elmondja a kódot, amivel be tudsz menni. A tett helyszínére minimálisat kell gyalogolni, lift nem, lépcsőzés minimálisan kell hozzá, így a kevésbe kardióbarát kollégák is könnyen bejutást kapnak a tiszta szerelem fészkébe-:)

Helyszín

A lakás tipp-topp. A legjobb szerelem lak, amit eddig láttom. Tágas, modern, tiszta. Az ajtóból jobbra egy hosszabb folyosón keresztül gyalogolva érhető el a szerelem szoba. Az ajtóval szemben van egy valóban hatalmas fürdő és szauna, amelyet használni is lehet. A zuhanyzó egy modern, igen tágas fülke, talán ha már ennyire esztétikus és impozáns, akkor lehetne rajta üvegajtó és nem műanyag zuhanyfüggöny. Rengeteg féle tusfürdő, szájvíz, van minden. A törülköző tiszta és nedvszívó. Higiénia tökéletes. Baszobában sejtelmes fény és zene, nem nyikorgós nagyobb francia ágy és 1 párna. Szóval minden adott egy tökéletes randihoz. Az ajtóval srégen szemben van egy műanyag hölgyike. Meglepő módon még akár szexuális forgatókönyvek szereplője is lehet (értsd dugható), esetemben csupán passzív elszenvedője volt ottlétemnek. Laura sokkal, de sokkal jobban érdekelt -:)

Hirdető külseje

Laura nagyon szép NŐ. Illatos, izig-vérig csajszi, aki maximáis magabiztonsággal hozza a barátnő feelinget. Egyrészes szexis body-ban fogadott. Azonnal kiderült, hogy nagy cicis csaj, gyönyörű igéző szemekkel. Punciját többször kértem, hogy mutassa meg, szép pillangói vannak. Csókolózni és puncit gyalni nem akartam, de vele kapcsolatosan is nagy volt a kísértés ezekre. Mikor mondtam neki ezeket, csak szájon csókolt, de pusztán poénból -:) Talán egy picikét több husi van rajta, mint a képéken, de az összkép egy dögös MILF-et mutat, akit szopatni és baszni akarsz. Eddig Laura volt az, aki nekem a legőszintébben és leghitelesebben tudta eljátszani azt, hogy a vele töltött időszelet csak az enyém és hozta azt a fajta valódi barátnős érzést, amit erre a pár percre el is hiszel. Cirógat, puszilgat, bújik, simogat, csacsog. Tökéletes az illúzió. Elvarázsol. Úgy hiszem el, hogy tudom, hogy káprázat csak az egész. De elhiszem. És ez a lényege.

Action

Picit feszült voltam, érezte, zuhanyozást követően vissza a szobába és le a törülköző, az ágyra parancsolt. Masszírozás következik. 1-2 percig még rajta volt a body. Elkezdte a vádlimat masszírozni. Tud is, erős is, jól esett, de amikor megszabadult a body-tól, és láttam a csodálatosan meredező ciciket, picit beláttam a combjai közé is, akkor elkezdtem simogatni mindenhol. Főleg a punci környékét, de csak finoman érintettem. 5 perc múlva már álló farokkal fordultam a hátamra és puszilgattam mindenhol. Mellbimbó a számban, mindkettő, közben finoman simogatta a faszomat. Az ágy mellett van egy nagy tükör, amiben tudsz mozizni. Kértem, hogy szopjon. Fantasztikusan szop. Kézzel, kéz nélkül, érezhető a professzionalizmusa. Szerettem volna látni a punciját, simogatta magát, széthúzta, maximális erotika. Közben puszilgattam a combját és azt a kezét is, amivel kielégítette magát. Az ujjaimat a szájába raktam, azt is szopta. Farok szopás közben remek hangokat ad ki, érezhetően szereti a faszt és a hangokkal emeli az egyébként is high end erotika színvonalát, ami egyben rettenetesen izgató is. Az órás session felénél kértem, hogy húzzon gumit a farkamra (a gumi spermaölő, ha esetleg kiszakadna) és messziben elkezdtem kúrni. Szépen, lassan, komótosan, nem akartam sietni. Simogatott mindenhol, rámnézett a gyönyörű szemével, tolta alám a csípőjét. A gumiban élveztem el, a puncijában. Utána mellém feküdt és elkezdtünk beszélgetni az élet nagy dolgairól. Laura nemcsak szenvedélyesen kiváló a szexben, de ugyancsak remek beszélgető partner. Okos, értelmes, kihívó. Sok-sok tapasztalattal a férfiak terén. Azt gondolom, hogy Laura tudja hozni a pornós formát is, de nekem erre nem volt szükségem.

Elszámolás

Nem kértem extrákat. Extra volt a vele töltött idő, Amit vállalt azt maximálisan hozta. Korrekt szolgáltatást biztosít.

Laura, jó szexpartner

  Kopaszkukac1

Egyeztetés

Telefonon hívtam de nem értem el. Utána sms-re reagált, majd tudtunk beszélni. Kedves, előzékeny volt.
A beszamolok.hu-n néztem ki magamnak.

Megközelítés

Szgk-val kényelmesen lehet a közelben parkolni. Én pl. a kaputól 10 m-re álltam.

Helyszín

Szépen berendezett előtér vicces szolgalánnyal. 2 rendbeli működés, szépen művelve. A fürdő nagy, s igen hangulatos. Szaunázni valahogy nem akartam bár tényleg ott van, hisz kellemesebb dolgok vártak a szomszéd szobában. Kis mécses szettet vittem ajiba, aminek örült.

Hirdető külseje

Képeknek teljesen megfelel, csak épp hús-vér kivitelben, kézzelfoghatóan más érzés.

Action

Első tali részben ismerkedés jellegű volt. Laza, barátságos és rendkívül kedves. Gondolom ezt nagyon sokan keresik, és szeretik. Ez kifejezett erőssége is egyben. A francia ágyon kaptam beszélgetés közben egy masszázst, majd bujálkodtam csodás keblein, testén. Rendkívül érzékeny, s jól reagáló az origója, csak a rendkívül finom bánásmód való neki.
Orális kényeztetése fenséges! Ügyes is, figyel is rád, meg tényleg a kellemes finomságra törekszeik, amiben messze nem kezdő, mondhatni nagymester. Utána kértem, hogy szemből foglaja el helyét a nyeregben, melyben nem ellenkezett. Élvezi a jót! Nagyon jó érzés volt ez a számomra. Én elég hamar tetőzök, de ő is, s ez szuper combo!

Elszámolás

Extrát nem kértem, elszámolásban korrekt, s bizonyára nem voltam aggályt keltő a számára, hisz csak a végén rendeztem a csokrot.

Laura, jó szexpartner

  norbert1235

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk. Általában elsőre felveszi de ha éppen nem tudja akkor később elérhető .

Megközelítés

Autòval mentem parkolóhely szinte mindig van .

Helyszín

Nagyon tiszta és szép tágas lakás . A fürdőben többféle tusfürdő megtalálható.

Hirdető külseje

Laura nagyon csinos hölgy szép cicik és popsival . Pont az esetem. Árc kitakarástòl sem kell félni . Már többször voltam nála és még remélem tudok is menni .

Action

Zuhanyzás után siettem vissza a szobába . Ő az ágy szélén vált szexi kis ruhában . Magához húzott és elkezdett franciázni . Imádom ahogy csinálja közben a cicikkel foglalkoztam . ezután kicsit kölcsönöztem én is a kapotakat és elkezdtem nyalni a finom punciját de hamar eltud élvezni tőle és amikor közeljárt eltolta a fejem . Mondván hogy kiszeretné élvezni a szexet velem . Majd gumit húzott és beleült és jòl meglovagolt . Imádom ahogy lovagol közben van idom foglalkozni a cicikkel .

Elszámolás

Nagyon korrekt . Minden szuper szokott lenni .

Laura, nagyon jó szexpartner

  NincsTorta

Egyeztetés

Teszt beszámoló! A falon szóba került, 15-20 perc elég lehet egy normális beszihez.
Végülis mindent lehet hatékonyabban. Irodalmi magasság nem célom. Nabut írásától látótávra se leszek :)
Megnézzük, átlagos íróként meddig jutok. Pici segítség a rövid papírjegyzet. Nehezítés, hogy épp semmi ihletem nincs...
Óra indul:

Laura hirdetését nyilván ismertem. Telón közvetlen nem értem el, de üzenetben majd VTR-re hamar reagált.

Megközelítés

Lehel tértől sétára. BKV többféle. Nyugodt csendes utca, van parkolóhely.

Helyszín

Felújított lakás. A fürdő nagyon extra: van szauna. Azonkívül is szálloda fíling, igényes hely.

Hirdető külseje

Laura friss képei reálisak. Mellben nagyon erős, az övét nagy CS-vel írják :)
Ellenőrzött 40 éves. Kisugárzása pedig egy kortalan Dög! Zenei hangja, stílusa nekem olyan volt, mintha 30 se lenne.

Action

Kapu elől telefon, beengedés, melyik ajtóhoz menjek. Nem lehet eltéveszteni.
Bent rendkívül kedves fogadtatás, szoros ölelés.
Hirtelen bemutatkozni is elfelejtettem... utólag pótoltam azért!
Nem tudtam van-e csók, volt ahogy Ő mondja "puszizkodás". Aranyos és kedvcsináló!

Szobában ruhák le, irány a zuhany. Utána elkezdjük.
Laura kis semmiségben várt, bugyi nélkül :) Felfedezni való, szerencsére hagyta magát. Hamar megkóstolhattam a finom puncikát.

Fontos: Laura sokáig masszázs volt. Idén átjött partner térfélre. ÉS régi csokorért kapható csak masszázs is, torna nélkül. Én erre neveztem.

1 órára, de annyira jó volt a légkör, az elején kérdeztem bővíthetünk-e? Szerencsémre igen, így lett másfél óra, ismerkedős massz progi.

Ne blicceljem el, volt masszázs. Érezni, mennyire tapasztalt, megtalálta a kellő helyeket. Közben beszélgetünk persze.
Itt is megtalálta amit lehet :) Érzéki, ráhangolódik a partnerre... Meglett a téma. Ami szellemileg felizgatott :) Kiderült nem vagyok vele egyedül. Idő és diszkréció okán nem részletezem - nagyon jót dumcsiztunk

Ami közben elmúlt a msszázs, meg akartam kóstolni Őt! Nem volt ellenére, támogató navigáló jelzéseket adott. Követtem a nyelvemmel. Saját örömére mozgott.. a nyelvműködésem alatt, végül sikerrel jártunk!
Mmmmm ízletes
Nna innen nem emlékszem pontosan. A brutál melleivel foglalkoztam rendesen, meg persze dumáltunk tovább. Laura több mint barátságos - na ezzel nem mondtam semmit.
Ő is megkóstolt engem. Helyemen vagyok érzetet okozott folyamatosan.
Valahogy oda jutottunk megszólalt: "Most kielégítem magam" Egy segédeszközzel, igen! Megengedte, hogy nyelvvel továbbra is besegítsek. Úgy tettem!
Másodszorra is meglett !

Nekem is jólesett, hogyne. Elvégre kölcsönös örömszerzésért megyünk, igaz ? :)

Utána olyasmit mondott, nem szószerint kb: "Most élvezz a számba"
Értettem Hölgyem, igyekszem teljesíteni. A szájmunkája több mint megfelelő. Néhány perc élvezkedés után érzem, közel vagyok. Hatékony technikával egyértelmű lesz, hogy működni fogok.
A végén lelassítva, kitágítva a pillanatot, nagyon ellövöm magam :) Ahhhh
Nincs finnyáskodás, megvárja a végét. Lenyugodhatok , lassan enged el. Köszönöm Drága!

Dumcsi folytatása, simogatások, ölelések megengedett. Laura aktív közreműködő, a jó közérzet garantált.

Elszámolás

Massz progira jelentkeztem. Bővíthető volt, közvetlen utánam épp nem jött senki. Időben hosszítottunk. A lapján 2féle csomag van.