Laura Szexpartner Budapest, XIII. kerület

Beszámolóim

Laura, istennő szexpartner

  papi1

Egyeztetés

Beszámolokon láttam Laura hírdetését, régóta elmentettem már a kedvencek közzé, tetszettek a képei, adatlapja és a beszámolók amiket az előttem járó makktársak írtak, de feltett nemrégen egy videót, ahol lehetett látni "élőben" és az arcát is.
Kedves, vidám habitusa megfogott és akkor eldöntöttem, hogy nem kérdés, meg akarom ismerni Laurát közelebbről is.
Itt az oldalon üzenetben kezdeményeztem a randit, majd másnap írtam egy sms-t, hogy hagytam neki egy szerelmes levelet a beszamolok-on.
pár órával később kaptam egy diszkrét csörgést tőle. Felhívtam és egy nagyon kedves hang fogadott a túloldalról. Említette, hogy olvasta a szerelmes levelemet és hamar le is fixáltuk az általam javasolt időpontot aznapra. Minden simán ment. :D

Megközelítés

A parkolás könnyű volt, a háztól nem messze a szomszédos utcában sikerült leparkolnom, volt hely bőven. Cím pontos, GPS oda visz, ház szám kint van, jól látható, egyértelmű az odatalálás.

Helyszín

Ház előtt hívtam Laurát, kedves csilingelő hangon elmondta a code-ot és a továbi itinert, csengettem és nyílt is az ajtó.
Van egy kis átjáró a belső udvar felé, onnan pedig egyértelműen a navigálás szerint a legszebb ajtót kell célba venni.
Hogy őszinte legyek nem a lakást figyeltem meg elsősorban, hanem a vendéglátómat, de mindenkit biztosíthatok, hogy egy nagyon kellemes, tiszta, rendezett, tágas lakásban fogadott a kedves vendéglátóm. Minden a helyén van, maximálisan kényelmes egy ilyen találkára. Fürdő tágas zuhanyzóval, 2 személyre is kényelmes ;P Tusfürdő, szájvíz, tiszta törülköző, kilépő, minden ami kell, plusz egy nagyon klassz újszerű infracabin.
A szoba is kényelmes, pont elegendő méretű. Farncia ágy, kanapé, és egy kardrób szerű, de nem, zuhanyzó fülke van a szobában elrejtve. Nekem ez nagyon tetszett, igazán praktikus! :D

Hirdető külseje

A képeknek abszolút megfelel, élőben szerintem szebb, csinosabb és nagyon szimpatikus kedves, helyes arca van.
Nagyon nőises Laura, szép haja van, élénk tekintete és bomba cicik és popsi díszítik. :)
Tetszett a fogadó ruha, talán az egyik képen az van rajta, egy fekete testhez símuló mini ruha volt rajta, mint utóbb kiderült más nem is volt alatta. ;P
0 csalódás, minden igaz ami az adatlapon van.

Action

Nos, kérem szépen. Az úgy volt, hogy. :)
Kedves puszis üdvözlés és egymás körbe mustrálása után cipő le és szobába be.
Laura megkínált vizzel. kaptam egy tiszta törülközőt és elkísért a fürdőig, közben végig csacsogtunk, mondtam is, amíg fürdök, nyugodtan maradjon, folytassuk a dumcsit, mert már azonnal valami közösen kedvelt témára kattantunk. De kedves vendéglátóm magamra hagyott és várt rám.
Tisztálkodás után Laura bekísért a szobába, még egy pár percig állva folytattuk a témát és utána egy újabb izgalamsabb témába bonyolódtunk. :)
Laura ruhában én törülközóvel a derekamon és elkezdődött egymás felfedezése.
Pici simik, óvatos közeledés majd egyszer csak Laura megfordult háttal nekem és határozott mozdulattal megfogta a kezeimet és tenyereimet a melleire helyezte és szinte együtt gyúrmáztuk őket. :P
Nagyon szép és nagy mellei vannak. Én nagyon cicis vagyok, főleg, ha ennyire csoda nagyok és feszesek.
Rövid időn belül közös erővel lehámoztuk Laura ruhácskáját és leült az ágy szélére. Én elé térdeltem és elkezdtem közelebbről ismerkedni a csoda cicikkel. Hmmm... imádni valóak. :)
Majd Laura megkért, hogy álljak elé mert ő is szeretné megnézni mit hoztam neki. :))) Szépen lehámozta rólam a törülközőt és egy nagyon izgató, lassú finom felfedező útra indult a nyelvévae és ajkaival.
Hmmm... nagyon fincsi a franciája, szinte már Varázs Fuvola! :D
Jó pár percig izgatott így és egyszer csak hopp felfeküdt hanyatt az ágyra és szétterpeszett lábakkal csalt szemeivel oda... Tudjátok!....Oda! :)))
Nos nekem nem kellett 2xer mondani, hasra vetettem magam, elkaptam a combjait és elindítottam a nyelvemet egy felfedező útra. Laura kifejezetten örült, hogy szeretek "Öhhhömmm "-ni, mert imádja. :))
igyekeztem előadni, mintha nem most csináltam volna először, jelekből adódóan lehet, hogy valamit sikerült jól csinálnom, mert úgy tűnt, hogy nincs ellenére. :D
Meg kell jegyeznem, hogy részemről a kémia megvolt, mert nagyon finom, jóízű és illatos nunija van Laurának. Élmény volt pörgetni a nyelvemet rajta. :)
Ficánkolt Laura amíg el voltam a combjai között és egyszer csak, mintha szellemet látott volna, hírtelen felült rámnézett és azt mondta kissé türelmetlen hangon, hogy " Várj... most dugjál meg hátulról!!! "
Mondtam, oké hölgyem, ennek semmi akadálya, kérése számomra parancs! Kapaszkodjon! :D Pattintott rám egy gumit én meg rögvest beloptam a macit a málnásba és egy heves tempóval indítottuk mókát. :P
Menet közben kérdezte, hogy: "Jaj! Nem is kérdeztem, hogy hátulról jó-e neked???" Milyen kis Cuki figyelmes nőci! Zabálni való! :)))
Ez az egyik kedvenc pózom, szóval pánikra semmi ok! válaszoltam.
Pár percig döngettünk ebben a pózban, én nagyon fel voltam izgulva és a végén úgy döntöttem, hogy a gumiba fognak csapódni a srácok. Megbeszéltük nagy vidáman a végén, hogy sikerült együtt elrepülnünk. :D
Picit pihentünk, közben kortyoltam egy pohár vizet és pihenés képpen lábainkat összefonva beszélgettünk egy jót.
Nagyon jó beszélgető partner is Laura, kellemes személyiséggel van megáldva. Élmény vele minden perc. :))
Beszélgetés közben vettem észre, hogy milyen gyönyörű pici kis fomás lábai vannak. Tényleg sexy! :))
Aztán felajánlotta Laura a szaunázást és ott folytattuk az ismerkedést, beszélgetést. Picival több mint 20 percet szaunáztunk és kiderült, hogy Laura is nagy szaunás mint én. :))
Nagyon jó az infra szaunája.
Szauna után pedig együtt elmentünk zuhanyozni és Laura elkezdett a zuhanyzóban incselkedni vellem. Felháborító! :DDD
Le sem tudtam zuhanyozni rendesen, Laura máris elkezdett rosszalkodni. :DDD
Hihetetlen egy nőszemély! :))) Alig lehetett vele bírni! :D
Már adta is a feladatokat, punci simi, cici simi és zuhi-dugi.
Kérdezte ártatlan kis tekintetével, hogy: IIt szeretnél megsexelni, vagy a szobában?
Mondtam: Itt is, meg ott is! :P
Elrepült a szobába egy óvszerért és már pattintotta is fel az esőköppenyt a szerzsámra, megfordult háttal és finoman bepucsított.... Hmmm, de fincsi volt vizesen a zuhi allatt.
Hát most sem egy finom szeretkezés volt, hanem inkább egy heves döngetés. Kapaszkodtam, hol a csinos kis ringó csípőjébe, hol a gyönyörű cicijeibe, vállába, nyakába, mindenébe, amit csak értem. :P
Kalssz volt, de elfáradtam a szaunában kicsit így nem mentem el a zuhiban. Kértem, hogy folytassuk a szobában. Megtörülköztünk és bementünk a szobába.
Mondtam Laurának még a zuhany alatt, hogy szeretnék a melleire élvezni, erre felcsillantak a szemei: Oké, Rendben!!! :))) Annyira ari volt! :)
Szóval már bent vagyunk ismét a szobában. Laura az ágy szélére ült én elé álltam és élveztem ismét a finom Varázs Fuvola előadását. :D
Nagyon erotikus látvány volt, imádtam nézni és élvezni. :))
Kis idő múlva a cicik közzé kéredzkedtem és rendesen megdugtam őket. Nagyon finom a cicijeit dugni. :)
Majd kértem, hogy ismét ajkaival kényeztessen.
Mivel picit fáradtnak éreztem magam, éreztem, hogy a 2. kanyart nehezen fogom bevenni, de az sem kizárt, hogy még kanyar előtt lefulladok éppen ezért kértem a Sexy partneremet, hogy kapcsoljon a kis finom puha kezecskéível 6.-ik sebesség fokozatba, de nem éreztem, hogy sikerülni fog. Picit átvettem a botkormányt, hátha nekem sikerül, Laura közben sexy módon gyúrmázta a cicijeit és nyalogatta izgatóan a makkomat, de éreztem, hogy a második menet nekem aznap elrepült az első körben. :)
Igy kértem Laurát, hogy adjuk fel a játszmát és erre felajánlott egy rövid masszírt, mert még volt egy pici időnk.
Nem bántam meg, mert kellemes és erős kezei vannak.
Legközelebb a masszázsát szeretném élvezni majd az infra helyett.
Időnk lejártával felajánlott még egy zuhanyzási lehetőséget és kaptam egy tiszta száraz törülközőt is.
Zuhiból visszatérve öltözés közben benyomtunk pár db. finom csokigolyót dumáltunk storyztunk még egy kicsit, majd öleléssel puszival nehezen, de elengedtük egymást.
I'll BE BACK!!!...... ;P

Elszámolás

Szerintem Laura maga az EXTRA. Úgy tudom van prosztata masszázs az adatlapon, én nem éltem vele.
Korrekt messzemenően.
Elszámolás: Annyi, amennyi ki van írva az adatlapján, nincs trükk.
Szinte szó sem esett róla, ha rajta múlik. Igazán diszkréten van kezelve.

Laura, istennő szexpartner

  Mcennedy

Egyeztetés

Elég korán hívtam telefonon , nem voltam biztos benne ,hogy felveszi? . Gyorsan felvette . Egy csilingelő bársonyos hang köszöntött , feledhetetlen a hangja . Már ahogy beszélgettünk kiderült , hogy nagyon jó a humora , vág az esze ,intelligens Nő .

Megközelítés

Kocsival mentem , tudtam hova esik így könnyen megtaláltam . Parkolásra nem árt időt szánni .

Helyszín

Régi építésű ház , a lakás magasföldszinten van . Tökéletes fürdőszóba , ahol még egy szauna is helyet kapott . Szobában nagy ágy és tükrös gardrobszekrény .

Hirdető külseje

Gyönyörű arcú lány , szemei igézőek és mindig pajkosan csillogók. Minden porcikáján érezni , hogy rendszeresen sportól . Cicik a hihetetlenül jó és a fantasztikus között vannak . Popsija szemet gyönyörködtetően kerek és kemény igazán falni való. Puncikája tükörsima .

Action

Öleléssel és puszival fogadott , aztán frissítővel kínált . Még egyszer megbeszéltük a lehetőségeket . Csuda jó csevegő partner , és nagyon közvetlen . A kis felvezetés után mentem tusolni , hogy mihamarabb a kezeim közé kerüljön. Amikor visszamentem , Ő szabadított meg a rám csavart törölközőtől . A szabadon lebegő formás mellei rögtön segítségemre voltak az erekcióban . Nyomban kézbe is vettem a csodákat és kezdtem a kényeztetésüket . Fantasztikus élmény nyújtott , a nyelves kényeztetésre rögtön reagált az Én kis tündérem , a hangos sóhajok tetszetős visszajelzések voltak . Nyaltam , csókoltam, mintha nem lenne több nap . Aztán megindultam lefelé , hogy az utolsó kis textiltől is megszabadítsam . Csoda szexi látvány volt amikor lepöndörödött a kicsi tanga és kivillan a nunija . Próbáltam visszafogni magamat, de vele képtelenség .Nyelvem azonnal elkezdte kényeztetni a gyönyörű punciját , csodás volt hallgatni a finom nyögéseit. Remélem egy kis örömet tudtam a napjába csempészni . Aztán Ő vette át a stafétabotot , szó szerint ! Erotikus és izgató volt minden érintése. Remegve vártam , nem túl sokáig , hogy a szájába kerüljek . Végtelenül érzéki franciát kaptam , amiből doktorálhatna simán .Néha csak a végével kokettált , néha eltüntette az egészet , közben változatos ritmus és ütem váltások sodortak az élvezés felé . A II. felvonásig kaptam egy isteni masszázst , profi volt és szakszerűen . Aztán az elemek gyorsan újra töltődtek . Aztán észrevette , hogy megint felkeményedtem , nem teketóriázott és ismét orális élvezetekbe részesített . Nem akartam el önzőzni és kölcsönös kényeztetéssel folytattuk. Amikor éppen a csiklóját nyalogattam , érzékien szívott , ami megint közel vitt a gyönyörhöz .Tudtam ezt túl sokáig így nem fogom bírni ,így hát gumit kértem .Ahogy hanyatt dőltem nem is volt kérdéses a következő epizód , finoman beleült , nyomban forróság öntötte el . Aztán amikor elkezdte a csípő körzést , még jobban megkeményedtem , bizsergett minden porcikám . Gyönyörű látványt nyújtottak a táncoló mellei . Aztán ismét időt kellett nyernem , kértem hogy forduljunk kutyusba . Persze úgy, hogy láthassam a tükörben is. Először andalgó ritmusban vezettem fel . Nagyon szűk volt , és forró . Ez gyorsabb ostromra sarkal , közben a tükörben figyeltem ahogy élvezi . Aztán jött a robbanás , és rá dőltem ! Annak ellenére , hogy már kifutottunk az időből még egy jót beszélgettünk .

Elszámolás

Annyi volt amit a telefonban megbeszéltünk .

Laura, nagyon jó szexpartner

  Lali68

Egyeztetés

Telefonon hívtam de nem vette fel.Írtam sms-t,pár órával később írt,hogy hívhatom.Nagyon kedves hangja van,megbeszéltük a részleteket,aztán még VTR-en is írtam.

Megközelítés

Újlipótváros,itt azért elég nehéz parkolni,most viszont pont a ház előtt tudtam.A parkolás fizetős,talán este tízig.

Helyszín

Régi bérház földszinti lakása,meglehetősen jól felújítva.Az előszobából két irányba lehet elindulni,mi jobbra mentünk.A másik irányba még nem voltam.A fürdőszoba,ez a fullos kategória szerintem,Nekem nagyon tetszik.Egy zuhanyzó,egy mosdó és egy szauna is van.A szoba szintén esztétikus,Egy nagy ágy,az ágy mellett végig tükör,egy fotel,éjjeliszekrény és egy zuhanyzó.Ezt akkor vettem észre mikor a randi végén Laura letusolt benne.Kellemes félhomály,halk zene.

Hirdető külseje

Laura egy szép nő!Legyen ez az alapvetés! Válig érő szőkésbarna a haja,nagy a cicije,a feneke kerek,a punci csupasz,a hangja csilingel,a nézése kacér,a kedvessége felülmúlhatatlan és Én ezt mind megkaptam!

Action

Laura egy piros egyrészes ruhában fogadott.Bementünk a szobába és hozzám bújt.Romantikázni szeretne kicsit mondta.Átkaroltam,szorosan Magamhoz húztam,beleszagoltam a hajába és a nyakára leheltem pár csókot.Felhúztam a ruhát és megmarkoltam a fenekét.,mondanom sem kell,hogy nem volt Rajta bugyi.Halk zene szólt és Mi egymáshoz simulva mozogtunk a ritmusára.Megfordult és az ágyékomhoz nyomta a fenekét.Félre húzta a haját és hátulról kapta a nyakpuszikat tovább.Lehúztam a ruha két pántját,az lehullott és előre nyúlva megfogtam a melleit és jól megszorongattam őket.Ez után a felvezetés után mentem fürödni.Mikor visszaértem Laura meztelen volt.,,Szeretsz nyalni" kérdezte,de hát van olyan aki nem szeret?Felfeküdt az ágyra és széttette a lábait.A combjai közé furakodtam és jóízűen nyaltam a punciját.Addig,addig míg elélvezett.De hogyan?Azt hittem kitöri a nyakamat úgy hánykolódott,de megúsztam,a fejem a helyén maradt.Mellé térdeltem,a szájába vett s kaptam egy csodás orális kényeztetést.Lágyan kezdte,nyalogatta a golyóimat,majd fel a rúdon és egyre hevesebben szopott.Mozogni kezdtem a szájában ami nem volt ellenére.A feje alá nyúltam és egyre hevesebben járattam Benne.A keze azért ott volt,nem tudtam mélyen,nem is akartam de ez így nagyon izgató volt.Ezek után Én tettem szét a lábamat és Laura fúrta be Magát.A combomat nyalogatta majd a golyóimat végül rátalált a férfiasságomra is.Rám húzta a gumit és megkérdezte hogy legyen?,,Legyen így,ülj Rám".És Rám ült,tövig engedett Magába és olyan vágtába kezdett amire nem is számítottam.Egyenes derékkal kezdte,egy ujjamat a szájába vette majd a mellbimbójához irányította,a másik kezemen ugyanígy egy ujjammal.Markoltam a két mellét és a nedves ujjaimmal a bimbóit dörzsöltem.Hangos volt és szenvedélyes,nem kímélte Magát de Engem sem.Rám hajolt a melleit a mellkasomhoz szorította és csak emelgette a farát.A nyakamat csókolgatta és a fülembe lihegte,,nagyon jó farkad van,jó kemény".Nekem sem kellet több megmarkoltam a fenekét,rá is vertem párat és alulról Én is adtam neki.A nagy élvezkedés közben még a fülét is harapdáltam.Laurát ez már nem érdekelte,csak magának játszott,hogy elélvezhessen.Akkorát élvezett nyögött,vonaglott,beleremegett az egész teste majd elernyedt és Rám borult.,,Most jól kihasználtalak" mondta de Én cseppet sem bántam,bár így használna ki minden nő!Szemből folytattuk. Hanyat feküdt,kitárta a combjait és ismét magába fogadott.Ugyanazzal a szenvedéllyel folytattuk a szeretkezést mint ahogy az előbb abbahagytuk.??Dugjál meg jól" biztatott a drága,és hát ilyenkor mit tehet az ember,belead apait,anyait.Dugtam ahogy csak bírtam,forgattam jobbra,balra,szétfeszítettem a lábát majd a nyakamba vettem,behasaltam a combjai közé és csak toltam.Időnként oldalra néztem és a tükörben figyeltem magunkat.Tetszett a látvány!Hátulról is a Magamévá tettem.Négykézlábra állt előttem és Belé hatoltam.összezárta a lábát így Nekem kellett terpeszben lennem.Megfogtam a csípőjét és húztam Magamra,simogattam a fenekét és ki-be jártam Benne.Előre nyúltam a vállaiba kapaszkodtam és akkorákat löktem Rajta,hogy csak na!Mikor éreztem,hogy nem tudok többet kihozni ebből a szituból kibújtam Belőle.A hátamra feküdtem Ő pedig ismét a lábam között volt és szopott rendületlenül.Nyalogatta,szopogatta,húzogatta a kezével de ez most nem volt az igazi.Feltérdeltem így tetem a szájába és folytatódott a franciás kényeztetésem.Egy idő után a kezembe vettem a dolgok irányítását Ő pedig Magához nyúlt,és harmadszor is elélvezett.Ez Nekem is megadta a végső lökést és eldurrantam.A szájába szerettem volna de oda ment a legkevesebb.A nagyja az arcán és a ciciken landolt.Így sem volt rossz!Rendbe szedtük Magunkat és egymás mellé heveredtünk,beszélgettünk kicsit aztán el fürödni.Az ajtóban kaptam egy ölelést,egy puszi és eljöttem.

Elszámolás

Egy órát voltunk együtt,virágokról nem nagyon beszélgettünk.A randi végén az éjjeli szekrényen viszont elhelyeztem egy csokrot és ez nagyon tetszett a vendéglátómnak,vagyis remélem!Ami biztos az az,hogy amit Ő Velem művelt azzal Én nagyon meg voltam elégedve!

Laura, jó szexpartner

  Gentleman65

Egyeztetés

Mindent bevetettem az első randevúnk érdekében,telefonos beszélgetés, S.M.S-írása,végül a VTR. Itt jegyzem meg hogy a VTR nem mindíg használható( nálam az oldalon ),vagy" lefagyott " vagy eltünt. De ez csak múló probléma nekem. A VTR egyeztetés telefonon működött . Ne ess kétségbe, legyél türelmes !

Megközelítés

Minden van : Metró,Busz,Villamos,bármi,amivel szeretnél célba érni.Mivel autóval mentem, és pontos címet kaptam no-problemó. Csak a hétköznapi parkoló órát ne feledd megetetni !

Helyszín

Egy szecessziós stílusú épület, a kapu után,bejárati előtérrel rendelkezik.Az udvarból pár lépcső és megérkeztél. Mint ahogyan sokan írták már,Laura kuckója tökéletes,stílusa őt idézi. Az előszobában egy kanapé,jól jön az neked,ha meglátod Laurát, kelleni fog biztosan. A fürdő hatalmas, mindennel felszerelt, tisztaság és rend mindenhol.Van: nagy törölköző ,tusfürdők, listerin(kötelező !), plusz szauna( ha nem izzadtál eleget ). Az ágy hatalmas, a hangulatról: zene,hangulatvilágítás,plusz Laura gondoskodik , minden adott ,hogy boldog legyél.

Hirdető külseje

A képek csak egy halvány utánzatok , a valósághoz képest. Laura sokkal de sokkal szebb :) Számomra lélegzetelállító volt amiben fogadott(5-kép talán)

Action

Megérkezve telefont ragadtam " itt vagyok " .Már kaptam is az instrukciókat. Bejutottam. Én egy 190-magas,90-kiló feletti,tehát termetes gentleman vagyok.Laura egy hatalmas öleléssel fogadott.Evvel sikerült az előre megtervezett tökéletes koreográfiámat teljesen, felborítania. Konkrétan elfelejtettem mindent ( azért sikerült a nevemre emlékeznem ). A hivatalos ajándékot sem feledtedtem átadni szerencsére. A pamlagon elindult az ismerkedés, szóban és simogatásban. Ezt bírtam volna órákig,de kaptam az utasítást, és a törölközőt,irány a fürdőszoba( ami szó szerint,szoba méret ).Kíváncsian léptem ki, és már megint egy meglepi várt a szobában. Konkrétan egy köntös bugyi szettben várt Laura. Vetkőztetés közben a gyönyörű mellek kihagyhatatlanok, nagyok, nagyon érzékenyek, csak finoman velük . A bájos arc egy Angyalt égy egy Boszorkányt takart egyszerre.Drága hanyadt feküdt és én hírtelen a köldöke magasságába találtam magam .Na majd most én jövök gondoltam és irány a punci kényeztetése, igyekeztem a környéket és a szeméremajkakat felfedezni. de a sors közbeszólt. Igy : Kijelentette Laura " már nedves a puncim " hoppá .Ezért rozzant testemnek a lovagló pozíció volt az ideális.Gumírozás után egy határozott mozdulattal egyszerüen ráült afarkamra. Teljesen magába fogadott forrón és szorosan.Gondoltam én majd finoman kezdünk, de nem, egyből vágtában csattogtunk( mint az Epsomi derbyn ).Éreztem a szemem mint a csigáé,jött kifelé,elöttem hullámzott a két iker, nagy álló bimbókkal.Egyik ujjam Laura szájában,nyalogatva , a másik kezem a mellén, izgatva a bimbókat finoman. Érkezett egy kis gumi baleset, ezért új felálás. Irány a verseny. Kinek izgatóbb a maszturbálása ? Állva vagy feküdve , mindegy . Egyértelműen én csak az ezüstérmes lehettem . Mit láttam, Laura sóhajtozott( azok a hangok Áááá ), a melleit gyúrta bimbókat izgatta , vonaglott a csípő,a punci- csikló izgatása , meghozta sikert .Azért szép az ezüst érem is.Elégedett eredmény hírdetés után ,összefonódás köznen beszélgetés, ami nagyon fontos nekem. Laura ajánlott egy kis masszázst. Elérkezett a visszavágás ideje . Gálánsan én maszírozok , most a csiklandós területeket felfedezem gondoltam én. Azért a popsi kereksége, feszes combok, a megbabonázó mellek , domborodó szírmok. Elterelték a figyelmemet, de nem bántam, majd máskor. Masszázs után jött a kényeztetésem , minimális kézézi segítséggel,ami egyszerűen tökéletes volt. Így lett végem. A folytatás nem publikus nektek :P

Elszámolás

A hivatalos ajándékot az eleján rendeztük. A nem hivatalost szintén. Teljesen korrekt volt az első randink, minden tekintetben ! Többet kaptam annál amire számítottam .

Laura, jó szexpartner

  thomas235

Egyeztetés

Régóta húztam halasztottam, hogy megírjam ezt a beszámolót, de úgy éreztem jól esne Laurának, ha kapna még egy “Istennő”-s értékelést a sok másik mellé. Előre kell bocsátanom, hogy ez a beszámoló nem egy látogatás, hanem három alkalom összesítése lesz.
Az egyeztetés könnyen ment, telefonon beszéltünk, ahol Laura nagyon kedvesen elmondta (a legelső alkalommal) milyen programlehetőségek vannak, majd időpontot egyeztettünk. Egyébként már az első beszélgetésünk is rendkívül közvetlen volt és nagyon tetszett Laura személyisége, ami egy nagyon jó találkozót ígért számomra.
Elképzelhető hogy nem mindig tudja egyből felvenni telefont, de olyankor nagyon diszkréten visszacsörget, amikor már alkalmas.

Megközelítés

Számomra teljesen megfelelő, a cím könnyen megtalálható, parkolás az utcán fizetős, eddig még relatíve könnyen találtam helyet.

Helyszín

A lakás tökéletesen tip-top állapotú, tiszta, nagyon jól felszerelt, kényelmes ággyal, nagy fürdőszobával, ahol mindenféle tusfürdő, szájvíz, dezodor és minden ami kellhet megtalálható. Ezenkívül van még egy infraszauna is, hogy teljes legyen a Laurával töltött wellness-élmény.

Hirdető külseje

A képek számomra egy szőke hajú, elegáns, nagyon szexis alkatú, kívánatos hölgyet mutattak, gyönyörű cicikkel. A valóságban azonban ennél még sokkal de sokkal jobb az összhatás, Laura egy igazi tünemény, kék szemekkel, élénk tekintettel, huncut mosollyal (ez kifejezetten tetszik) és páratlan közvetlenséggel és természetességgel megfűszerezve, amellyel már az első alkalommal is olyan volt, mintha régóta ismernénk egymást.
Alakja számomra a tökéletes kategória, igazi nőies, formás izmos lábakkal (sokat sportol ezt tudom), feszes fenékkel és gyönyörű, formás cicikkel, amelyek érzékenyek, jól reagálnak a kényeztetésre, gyakorlatilag mint a nagykönyvben.

Azt hiszem elmondhatom, hogy leveszi az embert a lábáról, ha meglátja. Engem levett az biztos.

Az öltözködéséről csak annyit, hogy eddig kétszer egy szexis mini ruhában és legutóbb csak egy törölközőben várt, biztos, hogy nagyon szexi lehet egyéb ruhákban is, de nekem a legjobban meztelenül tetszik… :)

Action

Amikor megérkeztem a ház elől hívtam, azonnal megkaptam a bejutáshoz szükséges instrukciókat és egy percen belül már Laura előtt álltam. Mindig nagy ölelést és puszikat kapok ilyenkor ez kifejezetten jól esik. Majd cipő le és be a szobába. Itt hangulatos fények, kellemes halk zene és egy tökéletes hölgy fogad, akivel mindig egy pár perces ráhangolódó beszélgetéssel indítunk, kivel mi történt az elmúlt időben stb. stb.
Majd kapok egy friss törölközőt és irány a fürdő, ahonnan egy gyors és alapos tusolás, szájvíz, dezodor kör után sietek vissza a szobába.
Általában ilyenkor állva egy nagy öleléssel, finom simogatásokkal, puszikkal kezdünk egymásra hangolódni. Férfiasságom már itt elkezd éledezni és harckészültségbe állni.
Ezt követően ugyanez folytatódik az ágyon fekve, ahol köszönthetem a két gyönyörű mellbimbót is akik nagyon jól reagálnak a finom kényeztetésre. Nagyon szeretem ezt a részt, imádom simogatni és puszilgatni Laura selymes, jó illatú bőrét, nyakát, a ciciket és bármilyét, amit érek.
Majd Laura ezután kissé széttárja lábait és én elindulok egyre lefelé, míg el nem érek a gyönyörök kapujához. Hibátlan és nagyon finom, érzékeny puncija van, amit élmény kényeztetni. Finoman kezdek hozzá, majd szép fokozatosan növelem a nyelvcsapások intenzitását, eközben Laura finom, halk nyögésekkel és lágy csípőmozgással jelzi, hogy jó úton kezdek járni. Kis idő múlva a hanghatások és a csipőmozgás fokozódik és Laura teste megfeszül, eléri a csúcsot. Ez szerintem gyönyörű látvány ilyenkor.
Majd pár perc pihenő és simogatások után viszonozza számomra is a kényeztetést. A francia tudása (is) fantasztikus és rettentő érzéki. Mindig finoman, lágyan kezdi majd fokozza egyre jobban, közben nem hagyja ki a golyók környékét sem. Más jelző nem jut eszembe, minthogy tökéletes, semmi pornós, mélytorkos dolgok csak a lágy érzéki szopás, hibátlan.
Majd gyorsan védőfelszerelést pattintunk merev bajtársamra, és ilyenkor jön a kérdés Laurától “hogy szeretnéd?”. Őszintén, vele bármit és bárhogy, mindenhogy tökéletes az élmény. A kedvencem amikor szemből meglovagol, mert ilyenkor tudom finoman csókolgatni a nyakát és a ciciket, illetve az oldalsó tükörben lehet mozizni is, ahogy tekergeti rajtam a csípőjét, amely csak fokozza az élményt. Majd pózváltás és oldalról egymásba fonódva, esetleg kutyapózban hátulról szoktuk folytatni, de első menetben itt már elélvezek és az utódokat a gumiba lövöm. Laura ilyenkor mindig hagy pár percig magában lenyugodni, semmi kapkodás, majd gumi le, törölközés.
Ilyenkor egy kicsit még egymást átölelve finoman simogatva fekszünk az ágyon és beszélgetünk.
Hosszabb programoknál ilyenkor van lehetőség szaunázásra, amit érdemes kipróbálni, nagyon jó, mintha egy wellness szállodában lennél.
Majd ezt követően Laura felajánl egy finom lazító masszázst, amit mindenképp megéri elfogadni, mert nagyon profin, közepesen intenzíven csinál, de érződik rajta, hogy nem csak simogatja az embert, hanem szakszerű hozzáértéssel masszírozza át az egész testet.
Ezután jöhet a második menet, amit az elsőhöz hasonlóan Laura egy fantasztikus franciával indít, majd gumi fel és szex több pozícióban.
Mindkettő aktus maximálisan barátnős hangulatú sok öleléssel, puszikkal extrázva, számomra tökéletes és mindig felejthetetlen élmény. A hátralevő időben egy kicsit még beszélgetünk, ilyenkor rá szoktam kérdezni, mennyi időnk van még, de Laura ezt mindig lazán kezeli, sosem szól érte, persze nem szabad ezzel visszaélni.
Befejezésként lehetőség van még egy gyors tusolásra, ezután öltözés és búcsú puszik, ölelések Laurával majd visszatérés a valóságba.

Elszámolás

Elszámolás mindig diszkréten zajlik, extra az egészben Laura maga :).

Laura, felejthetetlen szexpartner

  jóöregharcos

Egyeztetés

Még ünnepek előtt szerettem volna Laurát meglátogatni de úgy alakultak a dolgok,hogy ez most évelejére sikerült.

Megközelítés

Metrótól pár perc séta parkolás azt hiszem fizetős. A múlt században épült ház belső udvarából lehet megközelíteni a szépen felújított lakást.

Helyszín

Lakásban két szoba fürdőszoba zuhanyfülkével szaunával tusfürdő szájvíz dezodor mindeből elegendő van.A szobában tágas franciaágy bőrkanapé itt is van zuhanykabin.Minden adva van egy kellemes pásztoróra eltöltéséhez.

Hirdető külseje

Laura egy negyvenes csinos jóalakú festett szőkésbarna formás nagyon érzéki hölgy imádja az erotikát.Formás feszes keblek amivel szeret kényezteni.Természetes emberi a hozzáállása mintha a barátnőm lenne.

Action

Ezuttal csak masszázsra mentem.Laura rövid egyrészes ruhában várt puszi ölelés után bekísér a szobába.Rövid beszélgetés után meglátogatom a fürdőszobát.Visszatérésem után már széttárt lábakkal fekszik ágyon "gyere éhes puncimmal várlak".Eleget teszek az invitálásnak finoman a lábaközé helyezkedek belekóstolok mézédes puncijába finoman nyalni kezdem igyeszem a kedvében járni.Nem kell sok idő mire Laura halk nyögéssel reagál időnként kezével eltólja a fejem hogy lassitsak végül megadja magát és hamarosan a teste megfeszül fejemet szoritja combjaival elérkezett a beteljesülés pillanata az extázis.Picit még maradok a lábai között míg lenyugszik."Most nagyon jól eltaláltad már kivoltam éhezve rá". Sajnos a legutóbbi alkalommal nem lehetett(nagyon korrekt volt kevesebb rózsaszálat kért).Picit összebujunk ezután puszi majd a lábam közé helyezkedik előbb bársonyos melleiközé teszi a még nem teljesen harcra kész farkamat kicsit babusgatja majd a zacsimat finom nyalja kezével később ajkával feléleszi a férfiasságom.Jobb oldalamra jön tudja hogy így szeretem mert hozzá tudok férni nedves puncijához.Laura egyre hevesebben felváltva kezéve szájával igyekszik megadásra kényszeríteni ami rövidesen bekövetkezik a szájába kitárazom az örökítő anyagot.Diszkréten toalett papírban eltünteti engem is megtisztogat elnézést kér elfelejtette behozni a papírtörlőt.Nem volt gond mert a legtöbb anyag a szájában landolt.Rövid időre kimegy renbehozni magát visszatérése után egy finom masszázst kaptok beszélgetünk mesél a közelmúltban történt kellemetlen esetéről.Közben finoman átgyúr kérdezi hogy jól esik természetesen nagyon kellemesen ellazulok finom kezei közt.Masszázst követően mellém fekszik hátulról átkarolom kéri hogy a lábamat is tegyem rá.Testünk szinte egybeolvad puszilgatom a vállát közben beszélgetünk mikor egy kis csönd lett amiben a zene leállása is közrejátszik "olyan jó így mindjárt elaszom". Sajnos nem tart sokáig ez az idilli állapot ismét célba veszem a fürdőszobát.Fürdőből visszatérek felöltözve a bőrkanapén ülök Laura is készülődik de felül még ruha nélkül van.Odajön hozzám arcoba tolja a formás ciciket belemarkolok puszilgatom."Meg pofozzalak!"nevetve mondja fejemet a mellei közé rakja mindkét oldaláról kicsit megpaskolja nagyon elemében van forgolódik előttem "látszik rajtam hogy négy kilót fogyam" mert van aki nem szerint nem lehet észrevenni mondom de igen látszik nagyon jól nézel ki.Ezután érzékeny búcsú következik de mielőtt ez megtöténne a kanapé oldalához készített bort átadja fogyasszam egészséggel a régi kedves vendégeint ezzel ajándékozza meg.Kikisér puszi ölelés.

Elszámolás

Nagyon korrekt volt minden.Mivel masszázsra mentem így kevesebb rózsaszállal kell készülni amit búcsúzás előtt az ágyra tettem.

Laura, nagyon jó szexpartner

  garabon

Egyeztetés

Előző nap volt egy jól sikerült randim, de még éreztem magamban az erőt. Számos lány van a kedvenceim között, általában közülük hívok fel valakit, Laura hirdetésével azonban eddig még nem találkoztam, aznap reggel került elém, az oldal dobta fel (a felső sávban, talán?). Beleolvastam a beszámolóiba, és úgy éreztem, most leginkább vele szeretnék találkozni, úgyhogy hívtam is. Nem vette fel, viszont úgy 10 percen belül nagyon diszkréten egyszer visszacsörgetett. Újra hívtam, felvette, bemutatkoztam, mondtam, hogy még nem találkoztunk, és kérdeztem, hogy aznap felkereshetem-e, másfél órára, mert kicsit lassan oldódom. Mondta, hogy dél körül van legközelebb szabad időpontja, viszont csak egy óra hosszan. "Nem baj, akkor is legalább megismerjük egymást", mondtam, és fixáltuk a randit, kaptam egy címet, és megbeszéltük, hogy amikor odaérek, hívom.

Megközelítés

Az M3-as egyik megállója közelében, ami eléggé közlekedési csomópont is; a térkép jól eligazít. BKV-val mentem, a metrótól pár perc séta, a házat könnyen meg lehet találni a cím alapján. Kicsit még annál is korábban érkeztem, mint gondoltam, úgyhogy tettem egy kört a környéken, aztán négy perccel a megbeszélt időpont előtt hívtam Laurát, gondoltam, hátha. Két perc múlva visszacsörgetett, újra hívtam. "Itt vagyok a kaputelefonnál", mondtam. Akkor mondta a csengőszámot, majd az útba igazítást is megadva beengedett.

Helyszín

"Nem semmi kecó", mondtam Laurának valamikor a randi vége felé, és hát tényleg, ilyen helyen még nem jártam. Van egy közlekedő, amiről, úgy rémlik, négy ajtó nyílik, ebből az egyik a fürdőbe, a másik a hálószobába. A ház maga régi, a lakásban viszont minden mintha nemrég lett volna felújítva, vagy legalábbis így éreztem, bár leginkább csak a fürdőt figyeltem meg, mert Laura minden másról elvonta a figyelmemet. A fürdő ugyan hatalmas, de egy jókora részét a szauna foglalja el. Többféle világítást lehet kapcsolni, van fehér fényes fényár és hangulatosabb meleg fény is, engem ez fogadott, amikor tusolni mentem. A mosdó fölött rengeteg tusfürdő, különféle szájvizek, hozzájuk eldobható kis poharak, a zuhanyzónál elhúzható függöny. Gyors tisztálkodás, aztán törölközés közben nyilván azon gondolkodtam, hogy ha lesz legközelebb, a szaunába mindenképp be szeretnék majd jutni. A szoba kellően tágas, benne egy kis asztalka, egy kanapészerű ülőalkalmatosság és egy franciaágy, mellette hosszú tükör a falon, körülötte vörös hangulatvilágítás. Ennél én több fényt szeretek, Laura kérdezte is, kapcsolja-e erősebbre, de mondtam, hogy nem kell, és tényleg, hiszen ott feküdtünk a tükör és a ledsor előtt, ott pont ennyi fényre volt szükség.

Hirdető külseje

Laura egy zöld ruhában fogadott, egy ahhoz hasonlóban, mint amit az egyik képén visel. Gyönyörű nő, és rögtön a nyakamba borult (vagyis inkább kapaszkodott, mert közel egy fejjel magasabb vagyok nála), meg sem tudtam kérdezni, hogy maradhatok-e. "De gondolom, ezek szerint igen", mondtam aztán, mire megkérdezte: "És akarsz?" "Egy ilyen ölelés után? Hát hogyne!" Bementünk a hálóba, leszerszámoztam magam, irány a fürdő, aztán legközelebb akkor láttam Laurát, amikor kijöttem onnan, és akkor már meztelenül. Úgy még gyönyörűbb. A képei nem adják vissza, hogy milyen tökéletes idomai vannak, a ruhák elrejtik a mellei kerekségét, a szélesedő csípőjét és azt a nőies popsit. A szobaajtóban várt meztelenül, és még most is látom magam előtt, mintha lefényképeztem volna, olyan Hűha! volt az élmény. Gyorsan követtem is a szobába, és mondtam, hogy mennyire gyönyörű. Az arckitakarástól sem kell félni, Laura nagyon csinos, és szex közben még annál is szebb.

Action

Némi ölelkezést követően Laura finoman az ágyra terelt, közölve, hogy először kapok egy kis masszázst, amit a lábammal kezdett. Rögtön feljajdultam, mert épp másfél napos izomlázam volt egy soklépcsőzős munka után, de kértem, hogy ne hagyja abba, pont jól esik, és gondoltam is rá, milyen rég jártam masszőrnél, úgyhogy csak folytassa. Nagyon kellemes, gyors svédmasszázs kaptam, amit a teljes egy órában el tudtam volna viselni, közben pedig csevegtünk, és itt vett egy kicsit érdekes irányt a randi. Néhány ártatlan kérdés nyomán ugyanis a munkámra terelődött szó, onnan a sok stresszre, majd azok párkapcsolati hatására, és bár pillanatok alatt nagyon bensőségesen kezdtünk beszélgetni, egyszer csak kértem, hogy ezt az irányt inkább ne folytassuk, mert éppen hogy nem vagyok túl valamin... de akkor már késő volt, és férfiasan megvallva eléggé elérzékenyültem. Laura azonban tökéletesen reagált le mindent, még ott az ágyon fekve kaptam egy egész testre simulós, hatalmas ölelést, aztán egy pohár vizet, aztán kicsit az ágyra ülve majd elheveredve beszélgettünk még egy keveset, majd a kellő pillanatban húzni kezdett magához. Előtte mondtam valami olyasmit, hogy "Ezek után nem tudom, hogy fog sikerülni", de az a kedvesség és az a buja erotika, ami Laurából áradt, gyorsan megtette a hatását. A hátán fekve húzott a nyakához, ott kezdtem csókolgatni, közben mindkettőnknek gyorsult a légzésünk, mozogni kezdett a csípőnk, és egy-két perc alatt hadra kész lettem.
Kértem is a gumit, "Ha te is kész vagy", és kaptam is azonnal. Aa legnagyobb meglepetésemre síkosítás nélkül hatolhattam be, pedig itt aztán nem volt különösebb előjáték sem (hacsak az érzelmi hullámzást nem tekintjük annak). Azután... fentebb már használtam ezt a szót, de annyira ide illik: rég volt ennyire buja élményben részem. Laura egész alkata, a gyönyörű idomai annyira nőiesek, és a vörös fény még inkább kihangsúlyozta a mellei, a teste hullámzását, úgy éreztem magam, mintha egy erotikus filmben lennék. Csakhogy ő ott volt előttem, csókolhattam a nyakát, a vállát, néha a mellét, aztán egyre inkább a csípőnk vette át a főszerepet, miközben néha oldalra néztem a tükörbe, ami természetesen tovább fokozta a filmes hangulatot, közben pedig Laura egyre közelebb került az orgazmushoz. Olykor kicsit lassítottam, néha gyorsítottam, pózt viszont nem váltottunk, az arcán láttam, hogy ez így pont jó (és annyira csinos volt!). Nagyon diszkrét kis hangokat hallatott, de azért azokból is egyértelmű volt, hogy lassan lépkedünk egyre fölfelé, aztán orgazmusa lett, én pedig lassítottam. Még egy kicsit mozogtam benne, finoman, azt vártam, hogy kiderüljön, el tud-e élvezni többször. Arra rá is kérdeztem, hogy kihúzzam-e, de mondta, hogy még ne, aztán úgy három perc múlva ő kérdezett rá, "Hogy csináljuk úgy, hogy neked jó legyen?", mire mondtam, hogy igazság szerint én még elég sokáig bírnám. Akkor végre tisztáztuk, hogy ő alapvetően egymenetes, ezért kibontakoztunk egymástól, és mondtam, hogy igazság szerint nagyon szeretem a franciázást. Tehát a hátamra heveredtem, Laura pedig a lábam közé ült, és határozottan kézbe fogott, illetve igen elszántan szívóhatás alá helyezte a makkom. Pont erre volt szükség, főleg, hogy a tükörben is mozizhattam, úgyhogy pár perc múlva meg is lett a hatás, és a szájában ért el az orgazmus, olyan mélyről és hosszan fakadó, amit csak ritkán érez az ember. Tökéletes volt.
Utána még viszonylag hosszan beszélgettünk. Laura egyáltalán nem időnézős, én viszont rákérdeztem, hogy hol tartunk, mert elég beszélgetős típus vagyok, de nem szeretek visszaélni más idejével. Szerencsére erről itt nem volt szó, még pont az egy órán belül voltunk.

Elszámolás

Nem vettem igénybe extrákat. Annyit kért, amennyit a telefonban megbeszéltünk, ráadásul nagyon frappánsan. Az elején ugyanis, a nyakba borulásos forró üdvözlés miatt, úgy kizökkentem a vendégszerepből, hogy elfelejtettem megkérdezni, előre rendezzem-e, aztán meg olyan bensőséges hangulat alakult, hogy teljesen kiment a fejemből. Így aztán neki kellett figyelmeztetnie búcsúzkodás előtt, hogy "Kérsz egy cipőkanalat? Én meg majd ** kérek." Zavarba is jöttem volna, ha a hangsúlyából nem érződik, hogy egyáltalán nem neheztel. Úgyhogy gyorsan rendeztem a dolgot, és még egyszer megölelgettem.

Laura, jó szexpartner

  12345BKA

Egyeztetés

Időben időpontot kértem a VTR-en keresztül, és előtte egyszer telefonáltunk. Minden kifogástalanul működött.

Megközelítés

Könnyen elérhető a BKV-val.

Helyszín

Felújított, nagy, lakás egy régi épületben.
Törölközőket, tusfürdőket stb. mind ott vannak. A fürdőszobában infravörös szauna is található.

Hirdető külseje

Hihetetlenül csinos nő! Mint a szexi szomszédasszony.... akivel egy férfi szívesen játszana ;)
Egy nyári ruhában fogadott, ami a zuhanyzás után már nem volt ott ;) Laurának a teste teljesen eredeti!

Action

2x szex, 1x szauna és 1x masszázs.
Az első szex üdvözlésre. Rövid ifrancia és különböző pozíciókban a orgazmusig. Aztán jót beszélgettünk és együtt mentünk a szaunába. Utána egy nagyon kellemes masszázst, ami a második menet szexhez vitt. Laurát addig nyaltam amíg a farkammal akart eljutni a orgazmusig.

Elszámolás

Nincs meglepetés. Minden amit megbeszéltünk benne volt.

Laura, jó szexpartner

  Tiborpeter

Egyeztetés

Laura elfoglalt, ettől függetlenül elérhető telefonban, VTR-en és üzenetben is, itt a portálon. Könnyű elérni, de nem könnyű időpontot kapni. A népszerűség átka -:) A hirdetését itt láttam, rugalmassága nem kérdéses. Abszolút kliens barát a kommunikációja. Beszéltem vele telefonon is, többször. Ha akarsz vele randizni, érdemes előre gondkolkodnod, vagy a szerencsére várhatsz, hátha felszabadul egy foglalt időpont.

Megközelítés

A cím tűpontos. Aki nem talál oda, nem érdemli meg a randit. 13. kerület, Váci úthoz és minden fontos közlekedési csomóponthoz közel. GPS odavisz, parkolás fizetős, BKV-ról nem tudok nyilatkozni, de van busz és metró állomás is a közelben. A házat könnyű megtalálni, lehetetlen eltéveszteni a kapott címet. Annyit kell várni a ház előtt, amennyit felhívod Laurát és elmondja a kódot, amivel be tudsz menni. A tett helyszínére minimálisat kell gyalogolni, lift nem, lépcsőzés minimálisan kell hozzá, így a kevésbe kardióbarát kollégák is könnyen bejutást kapnak a tiszta szerelem fészkébe-:)

Helyszín

A lakás tipp-topp. A legjobb szerelem lak, amit eddig láttom. Tágas, modern, tiszta. Az ajtóból jobbra egy hosszabb folyosón keresztül gyalogolva érhető el a szerelem szoba. Az ajtóval szemben van egy valóban hatalmas fürdő és szauna, amelyet használni is lehet. A zuhanyzó egy modern, igen tágas fülke, talán ha már ennyire esztétikus és impozáns, akkor lehetne rajta üvegajtó és nem műanyag zuhanyfüggöny. Rengeteg féle tusfürdő, szájvíz, van minden. A törülköző tiszta és nedvszívó. Higiénia tökéletes. Baszobában sejtelmes fény és zene, nem nyikorgós nagyobb francia ágy és 1 párna. Szóval minden adott egy tökéletes randihoz. Az ajtóval srégen szemben van egy műanyag hölgyike. Meglepő módon még akár szexuális forgatókönyvek szereplője is lehet (értsd dugható), esetemben csupán passzív elszenvedője volt ottlétemnek. Laura sokkal, de sokkal jobban érdekelt -:)

Hirdető külseje

Laura nagyon szép NŐ. Illatos, izig-vérig csajszi, aki maximáis magabiztonsággal hozza a barátnő feelinget. Egyrészes szexis body-ban fogadott. Azonnal kiderült, hogy nagy cicis csaj, gyönyörű igéző szemekkel. Punciját többször kértem, hogy mutassa meg, szép pillangói vannak. Csókolózni és puncit gyalni nem akartam, de vele kapcsolatosan is nagy volt a kísértés ezekre. Mikor mondtam neki ezeket, csak szájon csókolt, de pusztán poénból -:) Talán egy picikét több husi van rajta, mint a képéken, de az összkép egy dögös MILF-et mutat, akit szopatni és baszni akarsz. Eddig Laura volt az, aki nekem a legőszintébben és leghitelesebben tudta eljátszani azt, hogy a vele töltött időszelet csak az enyém és hozta azt a fajta valódi barátnős érzést, amit erre a pár percre el is hiszel. Cirógat, puszilgat, bújik, simogat, csacsog. Tökéletes az illúzió. Elvarázsol. Úgy hiszem el, hogy tudom, hogy káprázat csak az egész. De elhiszem. És ez a lényege.

Action

Picit feszült voltam, érezte, zuhanyozást követően vissza a szobába és le a törülköző, az ágyra parancsolt. Masszírozás következik. 1-2 percig még rajta volt a body. Elkezdte a vádlimat masszírozni. Tud is, erős is, jól esett, de amikor megszabadult a body-tól, és láttam a csodálatosan meredező ciciket, picit beláttam a combjai közé is, akkor elkezdtem simogatni mindenhol. Főleg a punci környékét, de csak finoman érintettem. 5 perc múlva már álló farokkal fordultam a hátamra és puszilgattam mindenhol. Mellbimbó a számban, mindkettő, közben finoman simogatta a faszomat. Az ágy mellett van egy nagy tükör, amiben tudsz mozizni. Kértem, hogy szopjon. Fantasztikusan szop. Kézzel, kéz nélkül, érezhető a professzionalizmusa. Szerettem volna látni a punciját, simogatta magát, széthúzta, maximális erotika. Közben puszilgattam a combját és azt a kezét is, amivel kielégítette magát. Az ujjaimat a szájába raktam, azt is szopta. Farok szopás közben remek hangokat ad ki, érezhetően szereti a faszt és a hangokkal emeli az egyébként is high end erotika színvonalát, ami egyben rettenetesen izgató is. Az órás session felénél kértem, hogy húzzon gumit a farkamra (a gumi spermaölő, ha esetleg kiszakadna) és messziben elkezdtem kúrni. Szépen, lassan, komótosan, nem akartam sietni. Simogatott mindenhol, rámnézett a gyönyörű szemével, tolta alám a csípőjét. A gumiban élveztem el, a puncijában. Utána mellém feküdt és elkezdtünk beszélgetni az élet nagy dolgairól. Laura nemcsak szenvedélyesen kiváló a szexben, de ugyancsak remek beszélgető partner. Okos, értelmes, kihívó. Sok-sok tapasztalattal a férfiak terén. Azt gondolom, hogy Laura tudja hozni a pornós formát is, de nekem erre nem volt szükségem.

Elszámolás

Nem kértem extrákat. Extra volt a vele töltött idő, Amit vállalt azt maximálisan hozta. Korrekt szolgáltatást biztosít.