Maja Szexpartner Budapest, III. kerület

Beszámolóim

Maja, felejthetetlen szexpartner

  Whismaster

Egyeztetés

Egyszerű volt ,felhívtam és egyből felvette . Jó volt az időzítés .

Megközelítés

Végig a Hungárián , és háromszor jobbra ,és már ott is voltam . Parkolás szinte a kapu elött történt .

Helyszín

80-as évekbeli panel . Lakás jó állapotú és tiszta , az ágy kényelmes . Nem nagyon foglalkoztam a környezettel mert más szépség kötötte le a figyelmemet .

Hirdető külseje

Én még ennyire széparcú lányt nem láttam , órákon át tudnám nézni . Pici törékeny lány , csodás pici kemény mellekkel és gyönyörű kis gömbölyű popsival . Teljesen arányos , egy millimétert sem változtatnék rajta.

Action

A megbeszélt időben érkeztem .Meg is jegyezte , hogy mennyire pontos vagyok. Jó házigazda , azonnal frissítővel fogadott. Nagyon kedves jó humorú lány. Vele repül az idő még beszélgetés alatt is. Azért időben eljutottam fürdeni. Majd magamra tekert törölközőben tértem vissza . Egyből a nyakába kellett csókolnom . Fejét elfordítva annyit mondott : tovább ! Nem tudtam ellenállni a felszólításának ,csókoltam a tarkóját a fülét. Az apró sóhajok , feltüzeltek teljesen . Megindultam a csókokkal lefelé , aztán elértem a csodás melléig , nyelvemmel körbe-körbe kényeztettem az egyre jobban ágaskodó mellbimbóit. Élveztem a reakcióját . Ekkor már sokkal hangosabban szuszogott és nyögdécselt . Majd megindultam a vágyott puncija felé. Tükörsima csoda fogadott . Rögtön végig kóstoltam , kívül belül. Nem lehetett nem észre venni ,hogy elindult az orgazmus felé vezető úton. A sóhajok és a nyögések sűrűsödtek és elkezdett remegni .Ezután visszavágó következett. Gyengéd csókokkal érkezett meg ágaskodó farkamhoz . Lágyan és finoman kezdett ismerkedni a farkammal, végig nyalta egész hosszában. Aztán finoman az ajkai közé fogadta . Ahogy a szájában voltam a nyelvével körbe táncolt , de nem így akartam elélvezni . Gyorsan gumit kértem.. Fordított lovaglással kezdtünk! Gyönyörű látványt nyújtott ahogy le-fel csúszkált a rúdon . Mint egy profi rúdtáncos, majd kértem forduljon meg . Gyönyörű látvány volt arca ahogy megint közelített a révület felé. Persze a szorító ,forró puncija engem is majdnem az élvezésbe taszított . Idő nyerés végett ajánlottam . hogy forduljunk át misszibe . Nem akartam kiszállni belőle , ezért átemeltem a pici testét és a hátára fordítottam . Majd a nyakamba vettem a lábacskáit . Lassan , andalgosan kezdtünk , de az ösztön nagy úr . Hamar csattogós tempós ritmusban toltuk . Ez fel is tette mindkettőnknél az i-re a pontot . Baromi nagy robbanást éltem át. Percekig csak szuszogtunk , mint aki jól végezte solgát .

Elszámolás

A megbeszéltek szerint történt.

Maja, felejthetetlen szexpartner

  Mansfeld

Egyeztetés

Könnyen elértem , hangja nagyon kellemesen csengett a fülemben . A képeihez nagyon passzolt a hangja . Hamar tudtunk egyeztetni , de még órákon át hallgattam volna a hangját. Zeg

Megközelítés

Zegzugos kis utcákon vitt a navigáció , de nagyon gyorsan oda értem . Pont a ház sarkánál találtam parkolóhelyet .

Helyszín

Ez egy régi panel épület . Lakás , úgy mondanám , hogy célorientált . Amennyiben nem lakberendezési kiállítást várunk , akkor tökéletesen megfelel a célnak .

Hirdető külseje

Szebb mint a fotókon , bár ott is látszik , hogy szép . Élőben látszik , hogy mennyire finom a mosolya és ,hogy közben , hogy ragyog huncutul a szeme.Bőre bársony simaságú , mellei igen érzékenyek és meghálálják a kényeztetést . Kelyhe mézédes és szép formás .

Action

Érkezésem után , nagyon sokat beszélgettünk . Észre sem vettük , hogy mennyire repül az idő . Simán úgy éreztem magamat , mintha a barátnőmmel lennék együtt . Nagy nehezen sikerült eljutnom a zuhanyzásig . Sietve hoztam magam rendbe . Mellé feküdtem és újra elkezdtünk beszélgetni , és közben elkezdtük simogatni egymást , ezzel egyre jobban felizgattuk egymást. Közben a beszélgetést csókolózásra cseréltük .Majd finoman elkezdett lefelé haladni apró csókjaival. Utána finom csókokkal kezdte kényeztetni a velem egykorút.Majd nagyon finoman a szájába landoltam . Isteni francia órában részesített .Utána én is szerettem volna meghálálni a kedvességét , így gyorsan helyet cseréltünk és belefogtam , hogy legalább olyan örömökbe részesítsem , mint Ő engem .Azt éreztem hogy ez a kis felvezető mind a kettőnknek kedvére volt . Utána felgumizott , majd kértem hogy misszivel kezdjünk , csodálatos látvány volt. Ez után hátulról folytattuk a játékunkat . Gyönyörű volt nézni a formás kis popsikaját, és az az érzés közben . Úgy döntöttem , hogy most már így is fogom befejezni . Valahogy ez mind a kettőnknek bejött . Apai anyait beleadva kezdtem döngetni , amit Ő is nagyon élvezett . Pár perc vágta után , hatalmasat élveztem .

Elszámolás

Teljesen korrekt volt , annyi volt amit a telefonban mondott .

Maja, felejthetetlen szexpartner

  Axiam

Egyeztetés

Telefonon hívtam délután, estére sikerült is megbeszélnünk a randit. Aztán sajnos nekem közbejött valami, úgyhogy egy kicsit elcsúszott a dolog, de rugalmasan kezelte és végül összehoztuk .

Megközelítés

Én esti időszakban érkeztem autóval, könnyen találtam parkoló helyet. A navi pontosan odavitt.

Helyszín

Minden szép rendben van, sokat ad a higiéniára . Fürdőszoba teljesen makulátlan, ebből következik, hogy a törülköző minősége is kifogástalan, mintha otthon lettem volna .

Hirdető külseje

Igazi kis fekete gyémánt ! Minden porcikája tökéletes és arányos . Szerintem bomba jó csaj !

Action

Megkóstoltam a lány minden négyzetcentiméterét . Természetesen , hogy a csodás kehelynél el-elidőztem, amit nagyon finom remegésekkel és sóhajokkal méltatott . Majd jött az egyenlítés : olyan isteni franciát kaptam, amit sokan megirigyelnének. Nagyon figyelt , hogy jó legyen nekem . Én azt hiszem , hogy szereti ezt csinálni, bár biztos kell a szimpátia is. Az első próbálkozása hamar meghozta a csodát , sikerült francia közben úgy elmenni, hogy szinte elájultam. Annyira megkívántam hogy újra végig csókoltam a testét. Majd gumi fel és bele ült, közben úgy nézett a szemembe, hogy szinte azt kiabálta, mééééég ! Kutyusba folytattuk , amit nagyon élvezett, legalább is hanghatások ezt tükrözték A vég papás-mamásban ért, annyira csodás teste van, és a szeme szabályosan elvarázsolt.

Elszámolás

A megbeszéltek szerint történt ez a része is. Én az elején adtam neki .

Maja, felejthetetlen szexpartner

  Drszex

Egyeztetés

Végre sok próbálkozás után sikerült bejutnom Majához . Megbeszélt időpontra ott voltam, és ő fogadott is.

Megközelítés

Az oda jutással nem volt semmi gondom ,a parkolás már kicsit nehezebb volt , de megoldható .

Helyszín

Átlagos panel lakás, megfelelő higiéniával ízléses berendezéssel.

Hirdető külseje

Na erre panasz nem lehet , kinézete tökéletes, szép arc, gyönyörű cici, karcsú sportos alkat.

Action

Hát mit mondjak, volt itt minden. Prosztata masszázs, francia, kölcsönös francia, elölről hátulról fölülről oldalról. Maja tényleg szereti ezt csinálni nem csak megjátssza magát. Olyan vehemenciával esett neki a brének, hogy azt hittem letöri. 1 kör volt, de az 1 órás kör volt. A végén visszatértünk a franciás megoldásra, az utódok pedig a ciciken landoltak, amit kéjesen szétkenegetett a brével.

Elszámolás

Ahogy a telefonban megegyeztünk , érkezéskor sem volt változás .

Maja, felejthetetlen szexpartner

  madal

Egyeztetés

Próba szerencse alapon hívtam. Pár kicsengés után fel is vette a telefont bájos hangjával. 2 órával később ott is voltam a hölgynél .

Megközelítés

Parkolás most nagyon gázos , minden felbontva , így örültem annak is , hogy három utcával odébb sikerült parkolnom .

Helyszín

Magas panel ház , messziről is jól látható . A ház tipikus panel . Lakás célnak megfelelő , leginkább ennyi . Minden tiszta , rendes munkahely .

Hirdető külseje

Bájos hangjához bájos arc párosul (mint ahogy a képek is mutatják). Nőies formákat mutatott a köntös, amiben fogadott. A hidegre való tekintettel kicsit tartottam tőle, hogy fázik, de mondta, hogy jó meleg. Bemutatta a helyszíneket, utána jöhetett a mosakodás.

Action

Érkezésemkor leegyeztettük ismét a telefonban megbeszélt részleteket, nem változott semmi . Aranyos , értelmes nő, jól lehetett vele beszélgetni is - de én nem egészen ezért jöttem, de nagyon jó tapasztalat volt. Érkezés után elmentem zuhanyozni, mikor kijöttem a zuhanyból , gyorsan a szájába vett. Tapasztaltság és tudás érződik minden mozdulatából , vérprofi. Profi módon gumit húzott. Nem csak felhejezte , de bele is ült és elég vad mozgásba kezdett. Nagyon bírtam a csipője tekeredését, már csak a mozgásforma is kedvemre való volt. Nem hogy az érzés, amit odalent biztosított!
Pár pózt kipróbáltunk, végül az egyik pózban, gumiban fejeztük be.

Elszámolás

Érkezéskor , átlagos, de lassan megszokott. Nem volt semmi probléma, előre megbeszéltek szerint zajlott.

Maja, felejthetetlen szexpartner

  Eidzsi

Egyeztetés

Már jó ideje nézegettem a hirdetését , hát eljött ez a nap is , hogy felhívjam . Nagy, nagy szerencsémre hamar sikerült felvenni a kapcsolatot vele . Nagy kedves hangja volt . Minden infót megbeszéltünk , és már csak a délutánra tudtam koncentrálni !

Megközelítés

Húúúú , az oda jutás könnyű volt ,de a parkolás az káosz . Minden felbontva , tele zsákutcával , de megoldottam .

Helyszín

Tipikus panel , ház semmi extra . Lakás kimondottan tiszta és funkcionalista .

Hirdető külseje

Number one . Egy pici ékszer ! Gyönyörű formás pici popsi , hetyke cicik ! Ámulatba ejtően szép pofi !

Action

Érkezésemkor széles mosollyal fogadott , mint egy régi ismerőst , nagyon közvetlen volt . Kicsit leültünk beszélgetni , jó házigazda lévén egyből megkérdezte , hogy mit kérek inni . Ezután megmutatta a fürdőt és kaptam egy friss törülközőt . Mire visszamentem szobába már ruhátlanul várt az ágyon, no mondom gyorsan feküdjünk oda, és kezdjünk ismerkedni ! Hátamra feküdtem, kezébe vette az ezredest, majd a ciciket is a szám közelébe helyezte , felvillanyozó volt . Ahogy a bimbókat érintettem nyelvemmel egyből olyan keménnyé váltak , hogy üveget lehetett volna vágni velük . Mikor harckészültségi állapotot előidézte , munkaruhába öltöztetett , és szemből franciázott , kiemelkedően játszik ezen hangszeren . Mikor már majdnem felrobbantam, akkor jeleztem neki, hogy váltsunk, végigfektettem az ágyon és tetőtől talpig végig csókoltam, végül pedig a finom kis puncijánál kötöttem ki. Itt elidőztem egy kicsit, amit láthatóan és hallhatóan élvezett is, sikerült is a csúcsra juttatnom. Kértem üljön belém, amit meg is tett.Fantasztikusan csinálja,megálljt kellett "parancsolnom" neki,nem akartam hogy így legyen vége.Na ezt nagyon élveztük mindketten, közölte ezt egész nap tudná csinálni annyira szereti. Hanghatásai nem tűntek megjátszósnak, mert összhangban volt az összehúzódások erejével. Majd kutyusba folytattuk.Így viszonylag hosszabb ideig voltunk együtt, közben moziztam a gyönyörű popsiját ! Olyan csípőmozgása volt mint egy Brazil Szamba táncosnak . Ez meg is tette a hatásást , és egy hatalmasat robbantam . Rádőlve pihentem ki magam !

Elszámolás

Mielőtt tusolni menetem volna , akkor intéztem .

Maja, nagyon jó szexpartner

  Princ

Egyeztetés

Ébredés után nézgelődtem kicsit , hamar meg is akadt a szemem ezen a kicsi gyöngy szemen .Hamar sikerült elérnem és már készülődtem is .

Megközelítés

Forgalom szinte nulla , hamarabb oda értem , mint gondoltam .

Helyszín

Panel ház , célnak megfelelő szexzug !

Hirdető külseje

Pici , törékeny , csodás formákkal megáldott tünemény .

Action

Megérkezéskor már megfürödve várt, én is elcammogtam tusolni, majd az ágyon elkezdtük a műsort. Először én kényeztettem, amit hálásan fogadott, bár ekkor még nem ért fel a csúcsra. Utána csere, kaptam egy kiváló franciát, úgy kellett a gumit kérni, nehogy végem legyen, majd papásmamásban kezdtük az aktust, amit még pár póz követett, majd lovaglóban úgy kivégzett, hogy a regenerációm elhúzódott. Szünetben nagyon kellemes beszélgetés, nem csak szép, de kifejezetten okos, és jólelkű nő, így a szünet sem volt eseménytelen. Majd újra én jöttem, és Maja útmutatásai alapján sikerült őt a csúcsra juttatni, nekem is óriási élmény volt őt látni-érezni az orgazmusa közben. Ekkor cseréltünk, ő kezdett el velem foglalkozni, majd egy kis 69, majd megint csak ő jött, és kézzel-szájjal a végén kihozta a maradék utódaimat a napfényre némi meleg levegő kíséretében, igaz, ebben a ludas az első menetbeli kivégzés volt...a maradék időben még egy kis beszélgetés, majd fürcsi, aztán tipli.

Elszámolás

Az előre megbeszéltek szerint érkezéskor rendezve .

Maja, nagyon jó szexpartner

  Kartalin

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk. Időben hívtam éppen szabad volt.

Megközelítés

Autóval mentem ,a gps segítségével. Szerencsém volt a parkolásnál, mert amúgy nem lenne könnyű, nincs sok hely . .

Helyszín

A háztól nem voltam elájulva , de belül teljesen rendbe van a lakás , nekem kicsit minimál ,de a célnak megfelelő .

Hirdető külseje

Tüneményes kis csaj , már a képeke alapján is elragadott a bájossága . Kicsi de nagyon formás testű lány . Melle egy költemény , csodásan merevedő helyes bimbóit nem lehet máséval összetéveszteni .

Action

Gyors zuhany után már fehérneműben várt, és egyből elkezdtem felfedezni a gyönyörű testét. Fantasztikusan franciázik, majdnem tövig eltüntette, pedig elég tekintélyes mérettel rendelkezem. A csók egy kicsit sem megjátszós, ami sajnos mostanában sok helyre jellemző, hanem hol érzéki, hol hevesebb, smacizás. Ezután egy mindkét fél részéről igazi, bőnyálas franciázás kezdődött, ahol adtunk és kaptunk egymástól. Közben a cickók felé is el-el kalandoztam, de folyamatosan visszatértem a puncijához. Az előjáték után már tértünk is a lényegre. Gyorsan fel is került a gumi. Meglepetésemre elég szűk volt, aminek kifejezetten örültem. Doggy pózban csináltuk először és nagyon jó volt ahogy a puncija szorította a farkam. Félő volt, hogy nem sokáig fogom így bírni, ezért kértem a póz váltást. A hátamra feküdtem és jött jött egy kis lovaglás. Csattogott is rendesen a feneke a combjaimon, amint egyre gyorsabb iramba váltottunk. Itt már nem tudtam és nem is akartam visszafogni magam. A végén megvárta míg lenyugszom és csak utána szállt le rólam.

Elszámolás

Előre kérte, előre adtam. Amit lebeszéltünk, nem változtatott rajta. Korrekt, értékarányos.

Maja, jó szexpartner

  fracks

Egyeztetés

Az oldalról hívtam. Valójában már egyszer beszéltünk régebben, de akkor nem tudtuk összehozni a találkozót, de nem tettem le róla. Elmentettem a számát és az alkalmas napon ismét hívtam. Ezúttal sikerrel. Könnyen találtunk megfelelő időpontot és már mondtam is neki a címet. Nem egyeztettünk előre programot, abban maradtunk, improvizálunk, tesszük ami jól esik mindkettőnknek.

Megközelítés

É hívtam, ő jött. Szerintem ezzel a résszel nem volt gond, időben ideért.

Helyszín

Ha felmerül a kéglim eladása, ide is leírom a paramétereket, de addig nem.

Hirdető külseje

Kedves, vékony alacsony lány, nagyon kedves, mosolygós arccal. Teste teljesen arányos: nem nagyok a cicik, de formásak csakúgy, mint a feneke. Tetkók vannak, akinek ez fontos.

Action

Pontosan érkezett, ami dicséretes. Beinvitáltam, hellyel kínáltam. Beszélgettünk egy kicsit, közben ittunk egy üccsit. Sajnos a közös fürdés nem volt lehetséges, mert kicsi a fürdőm, de mint kiderült, mindketten tisztálkodtunk már a randi előtt. Megmutattam neki a hálót, közben hátulról átöleltem és csókolni kezdtem a nyakát, miközben kezeimmel a melleit simogattam, fogtam. Félrebillentette a fejét és hagyta, hogy csókoljam. Kezeim közben egyre lejjebb csúsztak és a combtövét simogattam, masszíroztam. Közben kigomboltam a nadrágját, így kezem már a bugyiján keresztül simogatta a punciját. Aztán levettem róla a pólót és egyre melegebb lett a hangulatom. Farkam már erre az előjátékos vetkőztetésre is merevedni kezdett. Kilépett a bokájára csúszott nadrágjából, én pedig közben megszabadítottam a melltartójától, így kezeim már meztelen melleit fogták. Közben már nemcsak a nyakát csókoltam, hanem a száját is, mert hátrafordította a fejét így a száját is felajánlotta számomra. Közben a bugyitól is megszabadítottam és még mindig állva immár a frissen borotvált puncija is szabaddá vált, amit egyből simogatni és finoman ujjazni kezdtem. Teste erre kicsit megrogyott, lábait szétnyitotta, hogy jobban hozzáférhessek a kezemmel. Pár perc után rádöbbentem, hogy én még mindig ruhában vagyok és szóltam neki, hogy foglaljon helyet az ágyon, míg levetkőzök. Nagyon hamar megszabadultam a ruháimtól és mellé heveredtem. Innentől begyorsultak az események. Hátamra fektetett és a már amúgy is kemény farkamat a szájába vette és nagyon finoman szopni kezdte. Olyan jól csinálta, hogy azt kívántam, soha ne hagyja abba. Persze ezt nem lehetett kivitelezni, így igyekeztem kiélvezni minden percét. Aztán átfordultunk 69-be, így folytatni tudtam puncijának kényeztetését, de immár a számmal is. Nagyon hamar elértük azt az állapotot, amikor testünk már a behatolásra vágyott. Gumit húztam és kértem üljön bele, mert látni akartam lovaglás közben. Hát jó választás volt! Fantasztikus volt látni ezt a "kislányt" miközben le-fel mozgott a rudamon. Az élvezet kiült az arcára. Közben hol a csípőjét, hol a melleit fogtam kezeimmel. Ö pedig hol gyorsabban, hol lassabban mozgott rajtam fel-le, előre-hátra. Még most írás közben is merevedésem lett, mikor visszagondolok rá. Nem is bírtam sokáig. Olyat lőttem a gumiba, hogy egy pillanatra az is felmerült bennem, hogy a gumitis lelőttem magamról, de szerencsére az még a helyén volt. Mikor lenyugodtam, leszállt rólam és csak feküdtünk egymás mellett és örültünk, hogy levegőt kapunk. Aztán beszélgettünk egy kicsit majd megtisztálkodtam én is, ő is. Ittunk még egy üccsit és a hátralévő kis időben már csak beszélgettünk egymással. Aztán eljött a búcsú ideje is. A kapuig kísértem és csókkal búcsúztunk egymástól.

Elszámolás

Az elején adtam át kérdés nélkül, amit mosolyogva köszönt meg. Szerintem mindkét félnek ez a jobb, nagyobb a bizalom.

Maja, jó szexpartner

  csatangoló1

Egyeztetés

Korábban böngésztem a hirdetők között, ekkor akadt meg a szemem Maja hirdetésén. Múlt hónapban döntöttem úgy, hogy meglátogatom. Telefonon hívtam, megbeszéltük a részleteket, másnapra időpontot is egyeztettünk. Kedves hangja van. A randi előtt másfél órával újból hívtam megerősítésért, ekkor kaptam meg a pontos címet.

Megközelítés

Megközelítés jó, tömegközlekedés rendben, közelben van a Klinikák metró megálló, a közelben van parkolási lehetőség bőven.

Helyszín

A lakás jó. Egy tágas nappaliban voltunk, egy kanapéval, amit kilehetett húzni ágynak. Egy szekrényre tudtam lepakolni a cuccaimat. A fürdőszoba is rendben van, tiszta, tusfürdő és tiszta törölköző rendelkezésre áll, szájvíz viszont nem volt. Valamint még kicsit hiány érzetet keltett, hogy nem volt a kádnál függöny, így odafigyelve kell zuhanyozni, hogy ne árasszuk el a fürdőszobát.

Hirdető külseje

Abszolút hűek a képek. Egy alacsony termetű, vékony, szép lány fogadott, a 21+-os kor is helytálló. Számomra törékeny alkatú, igyekeztem is odafigyelni rá a találka folyamán. A bőre nagyon feszes és puha, a mellei kissé kicsik, a feneke és a pillangója nagyin vonzó. Arca is szimpatikus, leginkább amikor mosolyog. Az egész találka alatt rendes és kedves volt.

Action

Beengedés után a nappaliba mentünk, ahol újból átbeszéltük a részleteket. Majd gyors zuhany és vissza a helyszínre. Ő már előkészítette a fekhelyet, valamint a ruhaneműtől is megvált. Újfent kértem, hogy én indítsak. Szép lassan puszilgatva a nyakától indultam lefelé. A melleknél időztem el kicsit jobban, nyelvel izgatva a mellbimbókat. Miután már keménynek éreztem őket, haladtam tovább, a has után a combokat is megpuszilgattam, végül megérkeztem a puncikájához. Igyekeztem, alaposan és lassan kényeztettem, viszont nem igazán éreztem azt, hogy tetszene neki. Csupán a halk légzését hallottam, de nem láttam jelét a kielégülésnek. Miután én végeztem, fordultunk és ő adott nekem egy franciát. Jól csinálja, de nem kiemelkedő. Felváltva dolgozott a szájával és a kezével. Nemsokára felkerült a gumi, és lovaglóban kezdtünk. Utána fordultunk misszionáriusba, mindkét esetben csodáltam a törékeny alkatát. Ebben a pózban is ért el az első élvezés. Megtisztálkodtunk, kicsit rápihentünk a következő menetre. Beszélgettünk egy kicsit, habár nem volt túl beszédes, talán nem épp jó "moodban" látogattam meg. Kérdezte, hogy kérek-e egy masszázst, igent mondtam. Kellemesen átmasszírozott, kezei kis mérete ellenére elég határozott mozdulatokkal dolgozott. Utána újra egy kis társalgás, majd nekiláttunk a második körnek. 69-ben indultunk, utána újból felkerült a védőeszköz. Egy új pózt kértem, mindketten az oldalunkra feküdtünk és így hatoltam be. Miután kicsit kezdett kényelmetlen lenni, doggy következett. Itt már jobban láttam rajta a kéjes gyönyört, a puncija is már jól benedvesedett. Végül újból misszionáriusba fordultunk, viszont újból bekövetkezett, amit nagyon nem akartam, nem sikerült a második elélvezés. Nem haragudott érte. Elmentem zuhanyozni, felöltöztem, majd kedvesen elbúcsúztunk egymástól.

Elszámolás

A rózsaszálakat és az extrákat a telefonos egyeztetés alatt megbeszéltük. A csokrot a randi elején, a részletek újbóli megbeszélésekor átadtam. Két extrát szerettem volna, de csak egy lett belőle.

Maja, jó szexpartner

  Laica

Egyeztetés

Tüneményesen aranyos hangon szólt a telefonba, mikor felhívtam. Mindent megbeszéltünk, s a megadott időben ott is voltam.

Megközelítés

Egyszerű odatalálni, max az egyirányú utak miatt érdemes a gps-re hallgatni. Parkoló van néhány , fizetős. Metrótól 5 percre van.

Helyszín

Átlag panel , de a feladatnak tökéletesen megteszi .

Hirdető külseje

Gyönyörű... Képtelenség más szóval illetni. Annyira kedves, aranyos, érzékien gyönyörű, hogy arra szó sincs. Megbabonázza az embert már a belépéskor, és elvész benne végleg. Szerelmes vagyok a szemeibe.

Action

Huhh... Mikor megérkeztem egy eszeveszett izgalmas ruhadarab volt rajta. Kb. olyan hatással, mint egy elektromos sokkoló. Ravaszul előre ment, és úgy kísért e tett helyére, közben finoman riszált, szerintem azért, hogy direkt húzzon. Ha ez volt a célja, 100%-os sikert aratott.
Fürdés, majd bújás. Nem tudom meddig csak simogattam, és meresztettem a szememet. Annyira gyönyörű! Bársonyos, forró, érzéki és érzékeny. Belefúrtam a fejem az ölébe, és ott csókoltam, gyönyörűséges reakciókat kiváltva. Remegett az egész teste, vonaglott, szorította a kezem, a fejem, a combjai sajtoltak, húztak, majd mélyről, nagyon mélyről feltört valami fenségesen gyönyörű orgazmusa. Azt hittem ott halok meg, annyira megragadott az érzés és a látvány. Pihegett picit, majd nagyon bosszút állt rajtam, ha értik mire gondolok... :) Azt csinált velem, amit akart, és pontosan azt is csinálta velem, amit csak akart. Egyet kértem csak, egy 69-es pózt. Az államtól a hasam aljáig hozzám simult a teste, ami még mindig forró volt, és még mindig bársonyos. Részegítő érzés volt. De aztán megint átvette az irányítást... :) És legyőzött... :)
A végén maradt még pár percünk, így beszélgettünk. Pici résre nyitotta csak a lelke ajtaját, de nagyon szép fény áradt ki onnan. Szép és nemes gondolatai vannak, élvezet csevegni vele. nagy szíve van, az biztos, és okos lány. Lehet, hogy eltúlzom, de lélekben megfrissülve és megemelkedve távoztam tőle.

Elszámolás

Amit telefonban megbeszéltünk, az lett a tiszteletdíj, korrekt nagyon. Amit nyújtott, az nem kompenzálható semmivel. Gyönyörű vele.

Maja, jó szexpartner

  Atesz8005

Egyeztetés

3. Vagy 4. próbàlkozásra sikerült telefonon beszélnünk. Sms - Ben is értekeztünk. A rugalmasságról nem tudok nyilatkozni mert az általam benyögött időpont szabad volt. Ezen az oldalon láttam meg de a màsik oldalon is fent van elmondàsa szerint.

Megközelítés

Parkolàst a címtől 300 méterre oldottam meg, fizetős...persze a címre gyalogolva több üres helyet is láttam. GPS elvisz szépen a címig. Minimális lezáràs van a környéken még.

BKV tuti van a közelben talán a klinikák metró megálló a legközelebbi .
Az épület könnyen megtalàlható.
Tali előtt 1 órával kaptam meg a címet, a ház elött pedig a kapucsengő számát. 1 emelet gyalog fel, majd ajtó nyílik. Egyedül fogad.

Helyszín

Klasszik 1 szobàs panel. Extrákat , màrvànypadlót ne keressen senki . Kosz nincs, fürdőben kilépő nem volt (engem nem zavart de valaki tuti finnyàs erre) . Nincs tusfürdő kiállítás, de ami van az elegendő.
Isten làssa lelkem alaposan szétnéztem de csak fogkrémet láttam. Még jó hogy érkezés előtt intéztem . Törcsi megfelelő.
Atrakció a szobában ahol kinyitható sarokkanapé ( stabil ) a porond. Volt még szárító meg talán asztalka.

Hirdető külseje

Maja van a képeken, ő fogadott egyedül csak kicsit fáradtnak tűnt. Az alkata megfelel a fotón látottaknak. Pont a gyengèm az ilyen kis törèkeny gazella. Nagyon kicsi csajszi. Kellemes mellekkel, iszonyat fini bimbókkal, kellemes bőrrel, számonra tetszetős tetkókkal. 1-2 testékszer finoman bejátszik, de egyik se zavaró semennyire. Szemnek szèp...

Action

Belèpès után kèzfogás bemutatkozás , beljebb invitálás . Cipőm kabim előszobában leteszem, nappaliba megyünk, átadom a velkám ajimat ( ahogy mindenhol megteszem) átbeszèljük a progit, lehetősègeket, extrát.

Na itt volt pici gondja Majának hogy már csak 1 gumija van, èn meg 1 órára jöttem, abban meg 2 ágyútűz szerepelne. Ez engem nem akasztott meg, mivel mèg csak kóstolgatom eme " hóbortos èletformát" ès megelègszem 1 klasszik lövèssel a másik dörrenèst meg majd valahogy csak megoldjuk, senki ne legyen emiatt szomorú.

Ezek után gyors tusi, ès irány a porond...... Ami üres :)))
Hun a Maja???? Ekkor libben ki a konyhából, ès jön be. A lènyeg hogy megvan.
Ágyra fel, ès ismerkedtek csepp testèvel, ami talán cseppebb is mint gondoltam , de nagyon tetszett. Csókolgatom melleit nyakát lapos kis hasát, lábát, majd kis időre hódolok imádott szevedèlyemnek ès finoman óvatosan kènyeztetem apró síma punciját.
Ezek után jön a kèrt natur francia előjátèk extrában.... Hát na... Szavam se lehet, piszok finoman kènyeztetett, de ennek mohóságom egy idő után vèget vetett, akartam èrezni a szűk pucija szorítását a farkamon. Páncèlt kèrtem, kaptam, majd rámült. Èèèdes isten ahogy az szorult...aaaaa. ilyen nincs...ès ahogy mozgott rajtam ...uhhh az a csepp lány...simogatta magát..hajába túrt. ..... Nem kicsit volt pornós ... Magamhoz öleltem, úgy pumpáltuk.
Utána nekem háttal nègykèzláb ...na ez se volt vizuálisan gyenge basszus. Itt is feszítette a farkam rendesen. Félelmetesen jól nézett ki ahogy el- eltűnök benne teljesen .
Ebből oldalvàst fordítottam a majdnem 50 kilós apróságot :) mögé fekszek, bal láb fel, behatolás megkezd. Finom kis hátát símogatom, ahogy a lábait vállait is.
Ágy szélére húzom, háton, feneke pont a szélénél, széttárja lábait ahogy tudja. Betámaszkodok, azzal tartom a lábait, feneke kissé elemelkedik az ágytól és csak a farkam érinti hüvelyét , tövig betolva, majd szinte teljesen ki. Ezt nagyon imádom.
Kértem, hogy lovagoljon ismét meg, végezzen ki úgy.
Megtette, a maga profi módjàn. Frenetikus volt. Amikor elélveztem, egymáshoz feszítettük felső testünk. Isteni volt érezni, érinteni eközben ezt a törékeny kis testet.
Testében hagyott lenyugodni....kiremegni....bámultam bután előre .
Tisztogatás, beszélgetés, majd felajánl egy testápolós maszírt. Csak jelzem, hogy piszok jól maszíroz.
Ezután a második durranás kézitusa volt....
Öltözködés búcsú.

Elszámolás

A kért extra a natúr francia előjáték volt.... Pazar..
A telefonon megbeszéltekhez képest semmi eltérés nem volt a csokor méretében.

Maja, jó szexpartner

  Szexkandúr_01

Egyeztetés

Könnyű volt el érni elsőre fel vette a telefont, időpontot is egyeztettünk rá egy fél órára.

Megközelítés

BKV-val könnyen megközelíthető, a Corvin sétány hoz közel lakik. Könnyű volt megtalálni

Helyszín

Ahogy beléptem tiszta lakás fogadott tiszta törülközővel, a fürdő szép volt tiszta volt, pár darab férfi tusfürdővel, szájvízzel.

Hirdető külseje

A kép és a valóság meg egyezik, az arca szép teste mint a képen is karcsú, kedves mosolygós öröm teli fiatal lány.

Action

Beléptünk a szobába az ágy felé vettük az irányt, kérte feküdjek le és máris kezdte egy finom franciával kezével be segítve. Majd egy kis idő után váltottunk is kutyapózra, először szép lassan majd egyre hevesebben élveztük a szexet, a hangja csodálatos volt szex közben, nem kellett sok el is élveztem…

Elszámolás

Korrekt volt teljesen nem sürgetett nem nézte az időt a telefonján. Egy extrát kértem a csókot, de ha megyek legközelebb a többivel is élni fogok biztosan!