Nancy_Sweet Szexpartner Budapest, IV. kerület

Beszámolóim

Nancy_Sweet, istennő szexpartner

  Delejes

Egyeztetés

Nem először voltam nála, nem sikerült azonnal elérnem, de visszacsöngetett, így amint lehetséges volt, már tudtam is időpontot egyeztetni.

Megközelítés

Autóval érkeztem , nem volt gondom sem a megközelítéssel sem a parkolással sem .

Helyszín

Igényes lakás , otthonos , nincs munkahely hangulata . Tiszta és rendes .

Hirdető külseje

Aranyos kis zsebtigris . Minden része formás és feszes , popsija maga a csoda.

Action

Érkezésem után kis beszélgetéssel kezdtünk , frissítővel kínált , örömmel vettem . Zuhanyzás után már a szobában várt rám , kicsit még beszélgettünk de, már javában egymás testét izgattuk . Nagyon jól mozog, szinte folyamatosan izgatja az embert, nagyon akartam ,hogy végre magamhoz öleljem. Kényeztettem picit . Franciája nagyon finom, nem mély, de nekem tökéletes. Szex közben hangosan bíztatott, nem egy csendes lány , ezzel is még inkább felhúzott .
A két menet közben beszélgettünk és közben simogatott . Egy ideig hagytam is, de érintése ismét felhúzott , majd egy eszméletlen jó francia nyelvleckében részesültem .

Elszámolás

A beszélgetés közben adtam oda , épp annyi volt mint amit a telefonban mondott .

Nancy_Sweet, felejthetetlen szexpartner

  vivalanocse1

Egyeztetés

Èpp azon gondolkodtam ki fog megvigasztalni a múltkori Párizsi balesetem miatt, amikor jött egy üzenet Nancy_Sweet-től: kèszen állnak Katherinával!
Eldőlt, kèt lány fog megvigasztalni ráadásul egyiküket már ismertem is. Mivel Nancy_Sweet volt az aktív hirdető vele egyeztettem itt az oldalon privát üzenetben ès VTR is foglaltam időpontot. Kommunikációja írásban udvarias, kedves volt. Rózsainfót, vállalásokat adatlapról tudtam.

Megközelítés

Múlt hónapról ismertem a címet, a tali mèg most is Katerina címèn zajlott, mèg èpp megadatott a múltkori helyszín, hamarosan elköltözik innen. Az is megadatott hogy az utcán megpillanthattam a lányokat ahogy jöttek ők is. Exclusive èrzès volt, mintha csak miattam jöttek volna, mintha èn lennèk aznapra a szerencsès Only One.
Csak köszönès egymásnak majd kicsivel kèsőbb hívtam a lányokat a kapukódèrt ès felmentem hozzájuk, ez így volt diszkrèt.
Helyileg a Lehel tèr közelèben az egyik utca, kèk metróval èrkeztem, szokásomhoz híven korábban.

Helyszín

Katerina lakása biztosította a helyet, mostanra már tudtam mi hol van, pl. tükör ès remekül kihasználtuk majd. Fedeztem fel új elemet is, a falon egy nagy kèpet ès Katerina volt rajta! A lakás makulátlan tisztasággal ès renddel bírt. A fènyviszonyok tökèletesek voltak. Fürdőszobában minden kellèk, szájvíz,tusfürdő stb. megtalálható volt. A kapott törülköző kifogástalan állapotú volt.

Hirdető külseje

Nancy_Sweet:
Szerencsère láthattam őt civilkènt Katerinával èrkezni mèg odakint, először Nancyt pillantottam meg a fák takarásából előbukkanni. Bent tovább mèlyült az ismeretsèg. Benyomások: mesteri szinten kommunikál, gördülèkenyen ès barátságosan, barátnősen valamint termèszetesen. Nem csak a viselkedèse de arca is barátságos, ártatlan szemű/kisugárzású bájos lány, egy Angyal. Ha nem tudnám nem gondolnám hogy ezzel (is) foglalkozik, finom teremtès erősen egyetemista feeling, hasonlóan intelligens mint Katerina. Nem tömegcikk, bájossága ès kedvessège alapján inkább ínyenceknek való. Termetèről elmondható hogy valóban 150 cm magas lehet, Katerina múltkor fel is kèszített hogy ő pontosan tudja mennyi a 20 cm, mert ennyi van közte ès Nancy között. Nancy mellei szèpek ès nagyok, puncija szèpen ès igènyesen borotvált, tükörsima higiènikus. Bent nem meztelenül fogad tusolás után, mindketten izgató, szexi bugyi melltartó kombóban vannak, nem beszèltek össze, de mindketten a bikavadító kedvencemet választották a piros színt. Nancyn mindent termèszetesnek èrzek, haja hosszú alakja sportos, teste fiatal.
Humorèrzèkèről mindent elmond hogy kedvenc ètele az itala ès kedvenc fèrfi ideálja a Mikulás. Szeretem ha van humora is egy lánynak.

Katerina:
saját beszijèben, aki nem tud addig várni korábbi talimban is megtalálja, nem változott, ugyanolyan tökèletes. A másik Angyal. :)

Action

Felmegyek,odabent Nancyvel kölcsönösen bemutatkozunk, majd beljebb invitálnak a lányok ott leveszem ruhámat van hely ruhát letenni, egy ülő alkalmatosságra teszem le, van bútor bőven a tágas hálószobában, az ajándèkot rögtön lerakom a falnál lèvő kis szekrènysorra, aztán a kapott törülközővel elmentem tusolni. Visszatèrve kèt Angyalt látok az ágyon, felèm nèznek ès mosolyognak. Megèrkeztem a Mennyországba. Vègre elnyertem mèltó jutalmam, helyre állt a világ rendje. Kárpótol a sors az egy hèttel korábbi balesetèrt.

Az Angyalok közè megyek az ágyra, mèg szexi rucikban vannak. Nem csapok bele, az az elkèpzelèsem hogy ők is jól èrezzèk magukat, mintha csak "lánybarátságukba" bevettek volna ès èlvezik a kettős szitut. Itt kiderül hogy vèletlenül mindketten a piros kombóra szavaztak, meg tervezik visszavonulásuk, de addig nem akartak visszavonulni amíg velem nem találkoztak, csupa szívemnek kedves kommunikáció, kènyeztetik szemem ès lelkem. Majd Nancy testèt simogatom ès elcsattan az első csók...köztük. :)

Aztán velem is, előbb Katerina, aztán Nancy csókolózik velem. Majd mindketten kènyeztetik a farkam szájjal, leírhatatlan èlmèny ès a kedvenc elkèpzelèsem szerint, azaz megállnak egy pillanatra, egymással csókolóznak ès utána mindketten újult erővel velem foglalkoznak. Katerina megkèrdezi kivel szeretnèk kezdeni. Katerinát választom ès a múltkori álompózunkat, gumi felkerül ès Katerina sikosító után befogad, hason van fèloldalasan èn felette. Nancy velem csókolózik, pózváltás, Katerina szemből fogad be ès Nancy vele csókolózik. Majd csere ès gumicsere, nèmi sikosítás után Nancy következik szemből, óvatosan hatolok be, közben egy finom ès őszinte lányos csókolózás szemtanúja vagyok, szèp lassan èrzelmet beletève csókolóznak a lányok, míg èn Nancyban vagyok egybeolvadva, mindkèt lánnyal szeretkezős együttlèt zajlik le. Van egy kanapès szeretkezèsünk is ahol mindkèt lány kitolja a formás fenekèt èn mögöttük állok ès előbb gumicsere után Katerinával kezdek, közben egymással csókolóznak a lányok. Nancyt ujjal picit kènyeztetem, hisz elèrem. Gumicsere után ugyanez csak fordítva, Nancyvel szeretkezem ès Katerinát kènyeztetem ujjal finoman.
Majd vissza az ágy, mèg kèt gumicsere törtènik ès kèt lovaglás. Nancy lovagol meg először, kezdetben teljesen felülve majd rámhajolva. A második lovaglás Katerinával törtènik, csókolóznak közben a lányok ès hát egyszer csak Katerina kivègez.

Pici beszèlgetès, majd megkèrdezem a lányokat benne vannak-e abban hogy kèrnèm a szájba extrájukat, mindkettőjüktől. Igent mondanak, leteszem Nancynek ès Katerinának is az extrát, majd indulhat a móka, ezuttal már a szőnyegen, tükörrel szemben, mindhárman látszódunk a tükörben. A lányok elèm guggolnak ès egyszerre kènyeztetnek, finoman, kimaxolva a látványt, van hogy a nyelvüket használják egyszerre csak, mindent bevetnek, mèg azt a látványelemet is hogy pillanatra megállnak, egymással is csókolóznak majd újra engem kènyeztetnek. Először Nancy èri el a robbanáspontot. Elmegy a fürdőszobába. Katerinával folytatjuk. Majd visszatèr Nancy, immár mellettem áll, csókolózik velem, mèg èrzem a szájvíz ízèt, ilyen igènyes lány, nem csak kiköpte, szájvizezett is. Közben Katerina is csúcsra juttat, miközben a tükörben nèzem hármunkat. Mindent megkaptam, hiányèrzet egy pillanatig sem volt, nagyszerű lányokkal töltöttem az időmet. Mèg megittam a kínált vizet, nagyon udvariasan kínálták a lányok. Tusolás, öltözès ès búcsú a Mennyország Angyalaitól.

Elszámolás

Teljesen megèrdemelt a kedvessègèrt, a színvonalèrt ès hogy az adatlap minden vállalása korrektül betartott, semmire sem mondott nemet ami ott ki van írva, így teljes èletet èlhettünk, azt kaptam amire előzetesen vágyakoztam, talán mèg többet is: Nancy kedves szemèlyèt, újdonság varázsakènt hatott.
Egyèbkènt előre. Nem volt megbeszèlve semmi, letettem ès a flow hatására bíztam magam. A vègèn is adtam, az extrák miatt, mert az is csábító lehetősèg volt. Megkèrdeztem szabad-e, benne vannak-e. Egyèbkènt a szájba volt extra Nancynèl is, sejtettem, mèrtèkèt is mert adatlapja, vállalása egyezően kiírt Katerinával. Így sejthető volt ujjazás is lehetsèges ha higiènikus az ujj ès finoman èr oda az ujj. Csókolózás alap volt ès nem spóroltak belőle a lányok, jutott belőle mindenkinek. Az extrát mèg a teljesülès előtt adtam át, mielőtt bele fogtunk volna a bútorra tettem le.
Talán jobb lett volna szètbontani? Mindenesetre ez Nancyè ès Katerináè együtt. Adatlapon korrekt a kiírás.

Nancy_Sweet, nagyon jó szexpartner

  Grizzlymedve

Egyeztetés

Itt az oldalon láttam a hirdetését, hamar elértem, majd többször telefonáltunk és sms - t is váltottunk, de a belső levelezést is használjuk. Nagyon rugalmas a beszélgetések, és a randi időpont megválasztása kapcsán egyaránt.

Megközelítés

Újpestet kell célba venni, a közeli főút számos tömegközlekedési megoldást kínál. A GPS pontosan a kapuba navigál. A parkolás ingyenes és hely is akad bármikor.

Helyszín

Felsőbb szintű élmény várt rám, amiért a felsőbb szintjére kellett mennem, egy szocreál, magas panelos lakótelep egyik épületének. A lakás belül tip – top, amit ural a tisztaság és olyan volt az érzésem, mintha a barátnőmhöz ugrottam volna fel. Ugyanis ott sincs szobainas, de mégis le tudom helyezni a ruháimat. A fürdőszoba is kifogástalan, tágas és tiszta. A leglényegesebb dolog is kifogástalan, a franciaágy méretűvé kinyitott heverőn kényelmesen el lehet férni, nem nyikorog és nagyon jó fekvés esik rajta. Tehát minden körülmény adott egy kifogástalan randi számára, amihez már csak Nancy hiányzik, de Róla a további fejezetekben írok.

Hirdető külseje

Már a képeit látva, nagyon elnyerte a tetszésemet a formavilága. A fotósnak elismerés, mert az arckitakarással megoldotta ugyan az inkognitót, de nem vette el a mosolyát, amely így is nagyon ütősen átjön. A bemutatkozó szöveg sejteti, hogy értelmes lányra kell számítanunk. Ezt megerősítette a belső levelezésünk, majd a telefonbeszélgetéseink is. Mindketten szerettük volna egymást hallani már a személyes találkozás előtt is. Amikor szinte már ismerősként üdvözöltük egymást, akkor megpillantva megállapítottam, hogy a valóságban éppen olyan csinos, mint a fotókon. A tetoválásoktól egyáltalán nem kell tartani, sok lánynál jártam, akik sokkal jobban ki vannak varrva, mégis ugyanígy bejönnek, pedig semleges vagyok ez ügyben. Nem is azt figyeltem, mert lekötött a mosolya és az arcának az a szépsége, amit a képeken nem láthattam. A derékig érő haját nem kötötte fel, így tudtam azt is csodálni és élvezni a randi során végig.

Action

Mivel az első randink volt, így tisztáztuk, hogy maradhatok és szeretnék maradni. Ez nem tartott sokáig, mert korábban sokat leveleztünk és telefonáltunk is. A fogadó ruhája egy kétrészes valami volt, amelynek elől van egy összekötő része is. A fürdőből visszatérve hamar eltávolítottuk ez a csodarucit és így már meg tudtam csodálni a teljes szépségét meztelenül is, amelynek a személyes látványa übereli a fotókat. Nancyt nyugodtan nevezem kebelcsodának, amellyel jól is bánik, ha a farkamat barátnősen közéjük kapja. A fürdés előtti csókolózásunkat folytatva keveredtünk a heverőre. A csókja igazi, nem megjátszós, valódi érzéki, nem sajnálja a nyelvét adni, de szereti kapni is. Csak akkor engedtem a csókolózást megszakítani, amikor a farkam felé indult. Közben folyamatosan csókolt ahol ért, majd a farkamat is tüzetesen körbejárta mielőtt a makkomat eltüntette az ajkai között. Közben kezével a golyóimat babrálta, majd cserélt és a kezével a makkomon virtuózkodott miközben a golyóimat nyelvelte. Kérés nélkül is tudta, hogy szeretném én is őt megkóstolni, ezért előbb a kezemnek engedett teret, majd a nyelvemnek is. Finom nedvesedése jelezte, hogy kölcsönösen élvezzük egymás ténykedését. A 69 – ből kitérve, a nyelvemet elhagyva birtokba véve a farkamat, fel is varázsolta a gumírozást, majd könnyedén lovagló pózba helyezkedett. Különleges élményt okozva a farkam teljes hosszában éreztem a gyűrűsizmainak a hullámzó mozgását, miközben előbb a melleivel beborította az arcomat, majd a nyelveinkkel is összeforrva követtük a lovaglás ütemét. Megfordult a fejemben, másik pozitúra is, de mivel volt még arra időnk bőven, illetve a lovaglás abbahagyhatatlanul jó volt, így végeztük ki egymást.
Lenyugvásként egymáshoz, annyira egymáshoz, hogy szinte egymásba bújtunk, teljes hosszában összesimulva. A melleit így is nagyon szerettem érezni. Nancy nagyon jó beszélgető partner, nagyon jártas a világ dolgaiban, a barátnő feeling egy pillanatra sem hagyott alább. Beszélgetés közben a kezeink nem nyugodtak, folyamatosan simogattuk, cirógattuk egymást.
Kézműves tudásomat bevetve próbáltam Nancyt elreptetni, de nem akart egyedül, így felülve babrálta farkamat, miközben én maradtam a puncijánál. A pettinget fokoztuk a korábbi nyelves csókolózással. Ezt annyira élveztem, hogy észre sem vettem, amint a farkam babrálása közben felvarázsolta a védőruhát, majd misszihez helyezkedve ölelt magához és fogadott magába. Csókolózás közbeni fülharapdálással fokoztuk egymás élvezetét, miközben bár nem hallotta senki, mégis súgva mondtam a fülébe, hogy szerencsés vagyok, mert már karácsony előtt találkoztam egy Angyallal. Ő mit súgott nekem, azt nem írom le, mert nem rólam szól a beszi. Ez a misszi póz is nagyon bejött mindkettőnknek, nem is akartunk már váltani, mert ismét páros reptetés lett a vége, és mintha a barátnőm lenne, nem engedtük el egymást amíg magunkhoz nem tértünk.

Elszámolás

Két órán át volt lehetőségem Nancy társaságát élvezni, egy szál rózsát sem sajnáltam a fent leírtakért, melyek kapcsán extrákról nem esett szó.

Nancy_Sweet, jó szexpartner

  karesz100

Egyeztetés

Elsőre felvette, kedves hangja van, korrektül, tájékoztatott mindenről, majd szerncsére sikerült is megbeszélnünk egy kb. két órával későbbi időpontot.
A címet pár perccel a beszélgetésünk után SMS-ben elküldte.

Megközelítés

Autóval érkeztem, a GPS-el könnyen odataláltam, egyértelmű a cím. A parkolás ingyenes és volt hely bőven, a megadott címhez közel meg is tudtam állni.

Helyszín

Tíz emeletes panelház sokadik emeletén található Nancy. Odaérkezésemkor felhívtam bediktálta a kapukódot és már hamarosan bent is voltam. A lakás szép tiszta, rendezett. Mikor beléptem a lakásba, bemutatkoztunk egymásnak. Beszélgettünk egy kicsit közben itallal kínált. Megmutatta hova tudom tenni a ruháimat, majd megkaptam a puha törülközőmet és elvezetett a fürdőbe, ami szintén szép tiszta volt. Szájvíz is ki volt készítve pohárral és tusfürdő is volt bőven.

Hirdető külseje

Nancy egy pici, kedves lány. Arca helyes, nekem tetszett A képeknek teljesen megfelel, szép cicik és gyönyörű popsi. Egy bugyi-melltartó kombóban fogadott, ami nagyon szexi volt..

Action

Azaz igazság, hogy nem szoktam beszámolókat írni, de most úgy éreztem, hogy szeretném leírni, újra felidézni az élményeket..
A fürdőszobából visszatérve leültünk az ágyra. Ő még abban a ruhában volt amiben fogadott, majd elkezdtünk beszélgetni. Itt meg kell jegyeznem, hogy nagyon jó beszélgető partner, bármiről lehet vele beszélni és figyel is az emberre. Egy pár perc múlva feltérdelt az ágyra és elkezdtünk csókolózni, majd azt vettem êszre, hogy rajtam fekszik. Közben simogattuk egymást, majd kisebb nehézségek árán levettük Róla a melltartó-bugyi kombót, ketten alig tudtuk kikapcsolni a ruha kapcsát. Vicces volt.. 😁 Majd vissza ugrott rám meztelenül és tovább kényeztettük egymást. Egyszer csak elindult lefelé és kaptam egy nagyon finom és érzéki franciát. Egy idő után jeleztem neki ha így folytatja, akkor hamarosan végem lesz. Majd egy újabb csókcsata után megkérdezte felhúzhatjuk-e a gumit amire én nem tudtam nemet mondani. A szájával ügyesen felhúzta. Újabb kérdésére hirtelen nem tudtam eldönteni milyen pózzal is kezdjünk. Ő a misszit javasolta én pedig elfogadtam 😀. Közben hosszan csókolóztunk és kényeztettem a melleit. Egy idő után a lábait a nyakamba vettem és úgy folytattuk. Hirtelen késztetést éreztem, hogy a finom lábait simogassam, nyalogassam. Éreztem, hogy nem bírom már sokáig és ezt a fülébe is súgtam, majd gyorsítottam a tempón és egy hatalmasat élveztem a puncijába. Plusz extra és izgató volt szex közben hallgatni a nyögeseit. Hagyott magában lenyugodni, majd gumi le és levezetés képen még beszélgettünk egy kicsit.

Elszámolás

Teljesen korrekt. Egy kicsit magasabb az átlagnál, de mindenképp megéri. Érkezéskor tettem az asztalra. Amin meglepődtem, hogy az egy óra a fürdés után kezdődött! Ilyennel én még nem nagyon találkoztam. Az órát sem nézi. Mikor rákérdeztem az időre, akkor derült ki, hogy túlléptük az egy órát.

Nancy_Sweet, jó szexpartner

  ohshitherewegoagain

Egyeztetés

telefonon egyeztetünk, majd vtr-en megerősítettem érkezésem.

Megközelítés

autóval mentem, ház előtttudtam tudtam parkolni könnyen.

Helyszín

Felújjított panel lakás. Ahogy már írtam, rend minden rendben, székre tudtam ruháimat lepakolni. Fürdőben is tisztaság.

Hirdető külseje

Pici szexbomba, pont az esetem. Nem vagyok túl magas, így abszlútmaz alacsony lányokat kedvelem. Igazi rosszkislány, több szexi tetotálás, hosszú vörös haj, nagy boci szemek,gyönyörű arc. Mellei nagyok, kerekek,feszesek, dereka vékony, popsija izmos, kerek, kemény, szintén sportos combokkal. Imádom.

Action

Kötelező fürdőszobai kör után szexi piros fehérneműben várt, átkaroltam derekát és csókolózni kezdtünk. Csodálatosan csókol, nyelves, barátnős, tutajos csók. Majd lekerült a cicifix, és a csodás melleire tapadtam, nyaltam a bimbóit, csókoltam, majd haladtam fejjebb, bugyi le, utána az ágyra döntött, lesmárolt és 69et javasolt. Úgy nyaltam, mintha az életem múlna rajta, ő hasonló szenvedéllyel franciázott nekem. Nem is bírtam sokáig, kértem a gumit. Lovaglással kezdtünk, oltárian csinálja, izmos fenekével nagyon tud, közben csókol, szemez velem. Misszibe fordultunk, ahol a melleire tapadt a kezem. Ütemesen fokoztam a tempót, de a popsiját is látni akartam, kutyusba váltottunk. Csodás kerek popsija, zárt combokkal, még szűkebb volt, imádtam minden pillanatát. Óriásit élveztem a gumiba.

Szünetben beszélgettünk, majd kb megismételtük az első menetet.

Elszámolás

Előre megbeszéltük, zsáneremértegy újabb csodás randi, megérte.

Nancy_Sweet, jó szexpartner

  Kalandoor

Egyeztetés

Megláttam a hirdetését, felhívtam hihetetlenül kedves volt, engem teljesen meggyőzött így, megbeszéltünk egy randit.

Megközelítés

Kocsival mentem, azonnal találtam parkolóhelyet, ingyenes a parkolás, a hellyel lehet csak szerencsém volt.

Helyszín

Nagyon szép igényes lakásban fogadott, külön tetszett, hogy otthonos, nem ilyen erre kibérelt stúdió szerű. Nappaliban voltunk, hatalmas kanapé ami nagyon kényelmes volt, fogast is ajánlott az ingemnek. Fürdő pici, de tiszta listerine plussz 3 fele tusfürdő állt rendelkezésemre.

Hirdető külseje

Nagyon alacsony, tetovált, de nagyon igényesen, formás, mosolygós. Gyönyörű az arca, főleg a szeme ami elvarázsolt.. nagyon puha a bőre mivel a fenék a gyenge pontom, nem tudok elmenni mellette milyen jó segge van. Cicik formásak, szerintem Nancy szebb, mint a képein :)

Action

Egy kis ismerkedős beszélgetéssel indítottunk, utána gyorsan elmentem fürdeni, hozott nekem egy pohár vizet közben és a kanapén várt. Mindenképp én akartam levetkőztetni őt. Hihetetlenül jól csókolózik, közben felderítettem a testét, meglàttam egy nagyon szexi tetoválást :P aki járt nála tudja miről írok, aki nem majd felfedezi :D megkérdeztem kényeztethetem e a számmal mire mosolyogva felvetette, hogy mi lenne, ha 69-Ben kényeztetnènk inkább egymást.. erre nem tudtam nemet mondani… életem legjobb döntése volt, nagyon finoman kezdte majd, ahogy egyre nedvesebb lett, egyre jobban rá kapcsolt, konkrétan életem franciája volt eddig, 5 percig bírtam, nagyon akartam volna mèg tartani, de ott helyben elsültem. Megint beszélgettünk kicsit majd rendbe tettem magam ujjabb francia lecke, ezúttal szóltam, hogy gumit kérek, nem akartam ezt a pici puncit nem megismerni. Missziben kezdtük, tényleg nagyon pici, de szép lassan mivel nedves volt bejutottam, minden létező pózt ki akartam próbálni, de vég közeledtét éreztem már megint így kutyàban fejeztem be. Hihetetlen látvány hátulról is.

Elszámolás

Nagyon korrekt volt, magasabb csokorral magasabb minőség is járt.

Nancy_Sweet, jó szexpartner

  lupus434

Egyeztetés

Telefonon próbáltam és mivel elsőre nem vette fel, VTR-en jelentkeztem be pár nappal későbbre. Pár órán belül sikerült is egyeztetni, jött a cím, sima ügy volt.

Megközelítés

Kocsival mentem, könnyű volt megtalálni. A parkolás ingyenes és bár nem volt sok hely, szerintem azért mindig lehet ott találni. Egy tíz emeletes házban van a lakás, a bejutás egyszerű és diszkrét volt. Telefonon hívtam, egyből felvette és bejuttatott :).

Helyszín

Normálisan berendezett panel lakás, tiszta a szoba és a fürdő is. Nem Rózsadomb, de azért nem tudnék belekötni. Az action a kanapén történik, ami már szépen meg volt ágyazva. Tágas és kellően kemény, szóval kényelmes volt rajta szexelni.

Hirdető külseje

A képeknek teljesen megfelel, puha bőrű nem teljesen vékony, de azért nem is túlsúlyos, amolyan kerek, formás, kézre álló lány.
Természetes pont jó méretű selymes cicik, kislányos arc, szép hosszú haj, széles csípő, kerek fenék, szép borotvált punci, ahogy írja is, néhány ízléses tetkó. Amúgy pici lány, én pont ezen paraméterek miatt választottam őt.

Action

Ha barátnő feelinget keresel, akkor itt a helyed. Elmondása szerint, csak max. napi egy vendéget vállal és ez érezhető is a hozzáállásán. Kezdésnek rendeztük az anyagiakat, majd ellátott törülközővel és elmentem fürdeni.
Ő egy fekete csipke dressben várt, majd rövid csevej után csókolózásba fordultak a dolgok. Hosszú ölelkezés és csók csata után elkezdtem kihámozni a ruciból, közben felfedezve a testét.
Szép érzékeny mellei vannak és végül a teljes ruha lekerült.
Közben már állt a farkam, amit ő finoman a szájába vett és jó érzékkel még keményebbre szopott.
Egy idő után kedvet kaptam én is, hogy odalent megkóstoljam.
Nagyon finom apró puncija van, akkor még el sem tudtam képzelni, hogy hogy fogok ide beférni. Nincs elefántölőm, de azért egy jó átlag mérettel rendelkezem, de még így is kérdésesnek tűnt. Az külön tetszett, hogy könnyedén szét tudtam nyitni a gombjait. Más helyen gyakran előfordul, hogy nem férek jól oda, de itt ilyen nem volt. Hosszasan lágyan kényeztettem a nyelvemmel, közben használva a puncijában is néha az ujjaimat.
Fáradozásaimnak úgy érzem eredménye is lett és sóhajtások és enyhe rángások között érhetett a csúcsra.
Az óvszer felhelyezése előtt még egy kis franciát kértem, de sokáig nem bírtam, mert egyre nőtt bennem a vagy, hogy benne legyek. Szemből tettem be finom lágy és nedves puncijába. Amilyen pici volt a bejárat, annyira lágyan és nedvesen tágult a farkam méretére. Nagyon jó volt benne lenni. Szemből dugtam őt, változó ritmusban és így is élveztem el.
Miután letisztított még hosszabban beszélgettünk az élet dolgairól. Nagyon jó beszélgető partner. Biztos lehetsz benne, hogy nem fogy ki a témákból.

Elszámolás

Az átlagnál magasabb árat kért, ami úgy gondolom annak is az ára, hogy csak napi egy vendéget vállal. Ebben minden benne volt, amit terveztem vele megtenni. Szigorúan az órát sem nézi, korrektnek éreztem és elégedetten távoztam.

Nancy_Sweet, jó szexpartner

  ohshitherewegoagain

Egyeztetés

Telefonon hívtam, hamar elértem, pár óra múlva nála voltam.

Megközelítés

Autóval mentem. Parkolni a ház előtt ingyenes. Szerintem szerencse kell és a ház előtt is lehet parkolni. Pár méterrel arréb találtam helyet.

Helyszín

Felújított panel, lift működik. Lakásban rend. Bár írja h vannak kutyák én nem találkoztam velük. Roháimat egy székre tuttam letenni. A tett helyszín a nappali, de a kanapé kihúzva nagy, lepedő rajta, szóval megfelelő. Fürdőben is rend, tisztaság.

Hirdető külseje

Adatlapon is olvasható, hogy pici lányról vans zó. Pici bombázó. Gyönyörű boci szemei vannak, hosszú vörös haj, természetes csókos száj. Szép nagyon :). Sportos alak, termetéhez képest hatalmas, természetes mellek, feszesek, teltek, bimbói nagyon finoman reagálnak az érzéki kényeztetésre. Vékony a dereka, alkatához képest széles csípő és kerek, kemény popsi, sportos, izmos combokkal. Testén több, izlésés tetoválás.

Action

Első tali révén előre rendeztem a telefonban megbeszélt piszkos anyagiakat, majd elmentem tusolni. Fürdőből visszatérve a kanapénál találkoztunk, jelentős magasságbeli előnyöm nagyon jól esett, dobott az egómon. Átöleltem a derekánál és finoman csókolózni kezdünk, ami egyre hevesebb lett. Rendesen nyelvesen csókolózik, maximális barátnőfeeling, itt lettme abszolút biztos, hogy nagyszerű randi lesz. Hosszú csókcsata után a kanapére döntöttem, majd a nyakát kezdtem csókolni, haladva a csodás mellei felé. Nyaltam, faltam őket, gyönyörűen keményedik a mellbimbója a finom kényeztetésre. Végigcsókoltam a hasát, a combját, majd visszatértrem a csupasz puncihoz, és finom puszikat leheltem a csiklójára, majd lassan nyalni kezdtem. Úgy vettem észre kifejeztten a finom kényeztetés jön be neki, alapból ez a technikám, így egymásra találtunk. Jöttek a reakciók, kitartó munkámat egy orgazmussal hálálta meg. Eltolta az arcom puncijától, csókoltam a comba belső oldalát. Pici pihenés után valósággal lesmárolt majd javasolta a cserét. Hátamon helyezkedve kényelemben adtam át magam. Ő is lassan érzékien kezdte, nem kapkodva, de olyan barátnős, szenvedélyes franciát kaptam, ami hamar gumiért kiálltott. Golyóimmal foglalkozott a kezeivel, nyelvét aktívan használva kényeztetett, tökéletesen illet a barátnős randigoz. Gumit húzva lovaglaással kezdtünk. Nehéz volt eldönteni melleire fogjak, vagy a popsijára. Izgatóan lovagolt rajtam, nem semmi izomzata van, ilyen pici lány ekkora mozdulatokkal. Hamarosan cseréltünk misszibe, ahol több lehetőségem volt csókolni, csodás szemeit nézni. Kezeit a torkomra irámnyítottam, felcsinnalt a perversz szeme, h jeleztem h folytogasson. Fimoman tette én kértem h picit erősebben, ez nagyon tetszett neki. Majd kutyusba fordultunk. Lábai zárva én mögötte, egek, olyan finom szűk volt így, mellette az a kerek popsi, mégis simán elértem a nagy melleit, nem véletlenül a zsánerem az alacsony lányok. Hatalmasat élveztem.

Izószünet, tisztogatás, majd összebújva beszélgettünk az élet nagy dolgairól, nagyon okos értelmes lány. Éreztem h itta z idő a folytatásra, és csókolgatni kezdtem a testét, majd a nyakát és csókolózásba fajult. Majd megismételtük az első menetet, annyi, hogy másodszorra a melleire élveztem.

Elszámolás

legújabb BP átlag felett, de átlag feletti barátnő feeling. Én ezt keresem mindig, nála tökéletesen megkaptam.