Anett Szexpartner Budapest, XI. kerület

Beszámolóim

Anett, istennő szexpartner

  Dansan87

Egyeztetés

Eredetileg Barbihoz készültem. Telefonon mindent készségesen elmondott és felmerült a négy kezes masszázs lehetősége,hogy Anett barátnője épp rá ér,de ezt döntésem el helyben.

Megközelítés

Kocsival mentem, GPS vezetett utamon. Pontos címet kaptam és a környéken kifejezetten jó és könnyű parkolni, bár fizetős. Nekem egész pontosan a ház előtt sikerült megállni.

Helyszín

Új építésű társasház lakása,ennek megfelelően minden új és patika.a fürdőszoba kádas zuhanyzó,de el lehet férni benne. Kellemes szalon az egész és jó kis fényekkel, zenével felkészülés a zen erotikusabb világába.

Hirdető külseje

Hogy miért szól a beszámolóm mégis inkább Anettnek? Egyrészt mivel neki még nincs. Másrészt a szobában lépve meglátni és megszeretni egy pillanat műve volt. Onnantól kezdve szinte alig tudtam le venni a szememet (először csak azt) róla. Egy igazán magas, dögös nő,aki nem árul zsákba macskát. Sok tetoválás díszíti testét. És számomra izgatoan mély hangja van

Action

Miután levertem magamról az út porát a két lány már várt a szobában. Neki vetkőztünk mind ahányan voltunk, majd hellyel kínáltak a matracon. A mozi élményt tükrök segítik,ez később is kiváló látószögeket biztosított. Hason fekve keztek nekem a lányok és nagyon finom kellemes minden porcikára kitérő masszázst kaptam. Ez így mehetett vagy 20percig kb. De én egyszerűen nem bírtam nem Anettet nézni a tükörben. A varázs szó elhangzott így megfordultam. Kellemes simogatások után Anett bizonyult kezdeményezőbbnek és finoman franciázni kezdett... Barbi kis gondolkodás után a golyókat kezdte egy kezelésbe venni.. egyszerre így ketten fantasztikus élmény volt. Aztán Barbi is elkérte a velem egykorút Anettől, és kellemes ,de határozott franciában kezdtem. De engem nem hagyott nyugodni,hogy megőrjít Anett látványa. Tudtam,hogy milyen extrák vannak így menet közben módosítottunk a programot. Barbitol udvariasan elköszöntünk és kettesben fejeztük be a szeánszot. Remélem nem bántottam meg. Igyekeztem nem úgy neki esni Anettnek,mint aki egy hete nem evett ... Folytatta a frenetikus szopást,amit elkezdett. De ne maradjon ki a jóból 69be fordulva a kölcsönös kényeztetést választottuk. Fantasztikus élmény és látvány volt. A punci illatos volt és csupasz, kellemes és finom. Mielőtt ki végzett volna fólia sátrat kértem. Elsőre szemből kezdtünk neki ... Kicsit feszültnek láttam,de mindenben nagyon készséges volt. Hagyott élvezkedni a csodálatos melleivel is,de a siker érdekében a kedvenc pózomba fordultunk a doggyba. Szemben a tükör és előttem egy istennő,akibe alig vártam hogy behatolhassak. Feszes és eszméletlen teste lágyan táncolt előttem miközben ki-be jártam. Mivel ki voltam éhezve és már kellően feltüzeltek nem bírtam sokáig. Hagyott lenyugodni és ki kászálódni belőle. Nagy pihegések közepette letörölt. Próbáltam meginvitálni egy közös tisztálkodásra,de udvariasan hárított. így egyedül kellett a maradék olajfoltokat eltávolítani. Szememet becsukva még MinDig magam előtt látom azt a fokhagymát,amit nála fenék részén találunk. Indulnom kellett így két puszi társaságában és a fél eszemet nála hagyva távoztam.

Elszámolás

Az elején tettem a kis asztalra,majd a végén Anettnek a módosítás utáni kompenzációt. Kiváló ár érték arány egy csúcs minőségű szolgáltatásért cserébe

Anett, felejthetetlen szexpartner

  budioka

Egyeztetés

Telefonon történt. Szerencsémre néhány kicsengés után felvette és a részletek egyeztetése után ott voltam nála a megbeszélt időpontban.

Megközelítés

Villamos van a közelben. nagyon forgalmas pontján van a kerületnek, így egyszerű megtalálni a címet. Gk-val voltam. A parkolás nem egyszerű, lehet, hogy kicsit sétálni kell.

Helyszín

Új építésű házban található a szépen berendezett, tiszta, rendes vigvam. Minden a helyén, ahogy kell. A fürdőben is nagy kínálat áll rendelkezésre a kegyszerekből.

Hirdető külseje

Na ebben sincs hiba. A képeken látható magas, bombázó leányzó Anett. Helyes, bájos arcú nő, hatalmas, remekmű ikrekkel. Popi is kívánatos, kemény. Puncija szűk és szépen reagál az ingerlésre. Szexi és izgató jelenség. Tele van tetkókkal, de ez engem nem zavar.

Action

Bekísért a szobába és még egyszer egyeztettük a lehetőséget, ami után én az egyórás, dupla élvezéses mellett döntöttem. Irány zuhizni, és amikor visszaértem az ágyon kezdtünk. Kellemes NF és kézimunkával üzembe helyezte az ágyút. Közben én eljátszottam a szépséges kebleivel. Kértem, hogy forduljon meg és én kezdtem játszogatni a déli tájékokkal. Kértem, hogy egy kicsit had időzzek el a cicik mámorában, majd fel a védelem és beküldtem a kápót kutyusban egy kis bátorító gumis francia után. Rendesen adtunk az élvezetnek, de fordultunk misszibe. Na így is szépen múltak a percek, majd kihúztam és irány a cici felé. A végjátékban a kezével rálőtte a magmát a csinos didkókra. Nagyon kellemesre sikeredett minden.

Tisztálkodás után a hasamra fektetett és egy kellemes, krémes masszázst kaptam, miközben dumáltunk egy jót. Majd jött a kérdés, hogy nekiugrunk még egy menetnek? Szépen egy NF-el felszopott, miközben segített a kezével és némi tanakodás után a velemegykorú üzemképes állapotba került. Ismét gumit fel és elölről támadtam be. Váltogattam a szöget, ritmust. Dugás közben izgattam a csiklót. És elindult nagyon mélyről a jóság és durrantam egy nagyot. Ez a numera is jól sikerült, ebben sem volt hiba.

Ezután egy frissülő zuhi és indulás az ordasokkal teli, zord világba.

Elszámolás

Az aktus előtt tettem le a budai átlaghoz közeli csokormennyiséget. Minden nagyon jó minőségben kaptam meg, szóval nem volt benne semmi hiba.

Anett, nagyon jó szexpartner

  vivalanocse1

Egyeztetés

Csoda törtènt: a metrón vele szemben ülve utaztam pár megállót, azonnal felismertem mert arcos kèpekkel hirdet, jól meg is nèztem magamnak. Mindketten melóba mentünk (mint utólag megtudtam) Ègi jelnek vettem hogy menjek el hozzá amint lehetősègem lesz rá.

Szóval pár nap elteltèvel felhívtam. Váratlan akadály lèpett fel, azonnal nem kaptam címet hová menjek pár óra múlva, azt mondta hívjam a címèrt egy órával a tali előtt. Elindultam mèg cím nèlkül bízva az ègi jelben ès út közben hívtam fel, szerencsère felvette ès megtudtam hová menjek.
Telefonját ő veszi fel.

Megközelítés

A megközelítès duplán trükkös. 40 perc alatt oda lehetett èrni hozzá, 4-es metróval Újbuda központig, majd onnan bármilyen villamos jó szerintem. Nem mentem sok megállót. Az egyik trükk hogy nem főúton van a házszám, az onnan elfogyott. Be kellett fordulnom egy mellèkutcába. Ez volt az egyik csavar. A másik hogy volt /A ès volt /B. Odaálltam az elejère, ès felhívtam. Bingó! A jóhoz álltam. Volt kapucsengőből is kettő, a felsőt kellett használnom. Emeletet megmondta, lift van de èn fellèpcsőztem. Kicsit kinyitott ajtó jelezte melyiken menjek be.

Helyszín

Szèp tisztán, rendben tartott lakás. Előszobában vettem le a cipőmet, látszott teljesen egyedül van, miènk az egèsz lakás. A fürdőszobában szájvíz, sok eldobható műanyag pohár, mosógèp tetejèn 6-7 tiszta törülköző. Kád, elhúzható zuhanyfüggönnyel. Rengeteg, 10-nèl több tusfürdő. Kitapètázott szöveg hogy a zuhanytárcsát kèretik visszatenni a helyère. A fürdőszoba villanykapcsolója a fürdőszobában van belül. Kádból kilèpve száraz kilèpő fogad, piros pont. A tetthelyszobában ágy központi helyet foglal el, van tükör, egèsz jó az elhelyezèse, ès ez amolyan dupla tükör, kèt tükör is van egymás mellett. Zene szólt, felismertem hogy K-pop. Divatos koreai pop zene.

Hirdető külseje

Az oldal szerintem jelenleg legextrèmebb, legmagasabb ès ezèrt legkülönlegesebb külsejèvel rendelkező lánya. Mèg metrón láttam először, termèszetesen felöltözve. Nagyon bejött a tetovált teste, már akkor is. Majd most a talink alatt is, extrèm izgató. Nekem a magassága is bejött. Tűsarkú, magassarkú nincs a helyszínen, azt egy nappal előbb kell kèrni. Azt lecsúsztam, majd legközelebb. Melle szilikon mell, termèszetesnek hat, hosszú combjai varázslatosak. Arcra markáns, karakteres, pici Claudia Shiffer vonás tán felfedezhető, de inkább egyedi, senkihez sem hasonlítható, vagányabb külső, szájban kisebb karika. Hajat felköti nem szereti ha az arcába lóg, pl. orál közben, tali vègèn szerencsère láthattam kiengedve, a kiengedett haj nagyon dögösíti. Haja hosszú, szereti a hosszú hajat. Jó illatú, puncija frissen borotvált. Szèp esztètikus, hosszú körmei vannak.
Az van kiírva hogy retusált kèp, pedig 100% az egyezősèg, mèg tetkó sincs leretusálva, èn valódi kèpre állítom ezèrt.

Action

Beenged ès ahogy meglátom, igen ő az, ő volt a metrón. A vègèn akartam elmondani neki, de nem bírom ki, megerősíti, mondom Hell volt a kezèben, a válasz imádja az energiaitalt. Letudom a fürdőszobát, a tetthelyen mobiljáról zene szól. Adatlapja ès masszőz múltja miatt picit fèltem hangolódni kell majd, de nem, azonnal lehet szexxel kezdeni, az ujjazásra nem mondd nemet, simán mehet azt mondja. Ágyra megyünk, kezdemènyezően ő hozza szóba a kèt kört hogy legyen, megbeszèljük első kör aktus, második kör legyen az orálos befejezès vègig szájba.
Belekezd az orálba úgy hogy èn az ágyon fekszem, ő úgy helyezkedik hogy mèg nem 69, de feneke közel hozzám, fenekèt simizem meg a puncit. Hamar èszreveszem a tükröt, onnan is nèzem. Változatos a technikája, a lassút a gyorssal variálja, amíg nem teljesen merev addig tövig eltüntet, ujja között tartja ès állítja be a farkam neki is minèl kènyelmesebb legyen. Kèt ujj, ennyivel fogja közre, egyik farkam előtt, másik farkam mögött. Kièlvezem, nem csak tükörből: 69-be kèrem, melyet kèszsègesen megtesz, ekkor nyalom a punciját, majd gumit kèrek.

Fel vagyok kèszülve hogy a hosszú körme miatt majd èn húzom fel, de legnagyobb meglepetèsemre már rám is pattintja óriási rutinnal pikk pakk azonnal, mondom is neki ilyen hosszú körmökkel mèg senki se húzta fel. Megkèrdezi a pózt, az ágy mögött állnèk ő az ágyon ès úgy hátulról, benne van, sikosítoót folyat majd megcsináljuk, látványa fantasztikus, közben fenekèt markolom ès igen látszik a tükörből. K-pop a zene mondom. Visszakèrdez adatlapja miatt tudom vagy ismerem a k-popot? Mindkettő igazából. Jó ez a póz, de próbálok mèg vele egy hasonfekvős, èn felette pózt is, itt a nyakát puszilom, megjegyzem nem csikis, megemlíti csak a talpán. Ezt az aktust is látom tükörből.
Vègezetül lovagló pózt kèrek, sikosít ès speciálisan van felül, inkább beleguggol felettem ès úgy mozog. Ezt nem nèzem tükörből, csak őt nèzem szemből. Ki is vègez.
Gumi le, megkèrdezem letusoljam a farkam az orál előtt? Megköszöni ha igen. Kapok új törülközőt hozzá. Vissza az ágyra, orál első rèszèben mint előbb, ágyon fekszem, mozizom szemből, tükörből, majd ő ágyra ül, èn elè állok ès èlvezem tènykedèsèt, annyira hogy szájába is èlvezek a vègèn, teljesül az extra. A farkam törlöm ad egy papírt miközben előtte állok, ad mèg egyet majd megkèrdezi jöhet mèg egy? Ránèzek, jaa papírból mèg egy, igen ès jót nevetünk a szitun, elsőre èn másra gondoltam, aztán neki is eszèbe jut kètèrtelműsège. Rákèrdezek beszèlgetèssel idő kitölthető?
Igen válasz után ismerkedès, megkèrdezem cimkiadás mindig így megy? Mèg az okát megkèrdezem, mond kèt okot mièrt alakult ki ez így nála. Beszèl hollandiai tapasztalatairól, hogy mièrt jött haza. Beszèl barátnőjèről ès azt is megtudom mièrt fordult elő BP mellett mèg több vidèki városban is.
Metrós rèszre emlèkszik a napra, hogy hol ült, beazonosítjuk a napot, èpp munkába ment,telefonjába merült, zenèt hallgatott. Búcsúzásnál mèg megadatik hogy kiengedve is lássam a haját. Nagyon dögös látvány. Vègül kedvesen elbúcsúzunk egymástól.

Elszámolás

Egèszen kiváló a rózsája, mèg egy extrával is. Ez az egy extra a szájbaèlvezès volt amivel èn èltem. A helyszínen dőlt el hogy ezt is kèrni fogom, mivel az első perctől kedves volt velem ahogy bekisèrt a szobába ès úgy döntöttem minden rózsát megèrdemel ezèrt. Ha mogorva lett volna akkor megmentettem volna Szèchenyit máshova. De kedves volt. Külföldi tapasztalat, világlátott lány, Hollandiát mondta, különleges külső, sokan a helyèben elszálltak volna, szerencsère ő nem, emberi maradt a rózsája.

Kivètelesen nem adtam oda előre magamtól mint mostanában sok helyen, le akartam tesztelni vadidegenkènt mennyire nèz megbízható figurának. Nos bizalmat szavazott nekem, nem kèrte el előre. A vègèn magamtól tettem le az ágyra.
1 óra kèt èlvezès, háromszori lehetősèg a 1,5 órában van.
Ujjazást megengedte, azt mondta lehet. Vègül inkább a nyelvem landolt a puncijában. Csókot pózaink nem adták ki, majd legközelebb, legyen mièrt visszatèrni.
Van barátnője, plusz egy ok a visszatèrèsre.

Anett, jó szexpartner

  forest85

Egyeztetés

Amikor először hívtam - és elsőre fel is vette - Anettnek még Szeged volt beállítva, de kiderült hogy ott már nem lesz elérhető, így ezt sajnos ki kellet hagynom. Következő héten újra hívtam és elsőre sikerült is vele megbeszélni egy mindkettőnknek megfelelő időpontot. Maximálisan rugalmas volt mindvégig.

Megközelítés

Az új helyszín Győr belvárosa, a bevásárló központtól kb 5 perc sétára. Parkolni a háztól kb. 50 méterre sikerült, de lutri, hogy van-e épp hely (nem fizetős). Ha valaki itt nem talál, akkor a pláza fizetős parkolójában biztos meg tud állni.

Helyszín

A helyszín egy társasház első emelete, ahol többen fogadnak vendégeket. A "mi" szobánk elég kicsi volt de a célnak megfelelő (ágy, szék a ruháknak). A fürdőben kád, többféle tusfürdő, szájvíz is rendelkezésre áll. És persze frissen mosott törülköző is; a tisztaságra nem lehetett panasz.

Hirdető külseje

Anett tényleg magas lány, kb. velem egymagas lehet. Nőies alkat, hosszú combok, formás fenék és fantasztikus cicik (amiken nem látszik, hogy nem "eredeti" teljesen természetes benyomást kelt).Szép szeme és arca van, bár vannak fönt arcos képek is, így senkit nem érhet meglepetés. Szerintem amúgy élőben még szebb. A sok tetkó már a képeken látszik és én eddig nem voltam nagy rajongó, de élőben nem zavart (és voltak köztük kimondottan szépek is).
Az összkép abszolút pozitív, a kisugárzása, az alakja nagyon megfogott.

Action

Egy órára terveztem az ottlétemet, így érkezés után - mielőtt elfelejtem - odaadtam a tiszteletdíjat és egy kis apróságot aztán irány egy gyors tusolás.
Anett egy köntösben és egy szexi fekete tanga - melltartó kombóban fogadott, ami a zuhany után elkerült róla.
Megkérdezte, mit és hogyan szeretnék így az ágyon elfekve franciával indított. Nagyon jól csinálta és később kértem, ha már nekem jó esetleg lehetne ez kölcsönös is, így kértem hogy legyen ő fölül és 69-ben folytattuk. Nekem hatalmas élmény volt, hogy amíg ő engem kenyeztetett addig én a fenekét markolva a borotvált punciját nyaltam. Ő azért eredményesebb volt mint én így hamarosan kértem hogy húzzunk gumit és missziben folytattuk. Így csodálhattam a gyönyörű ciciket. Így is lett vége az első menetnek.
A szünetben felajanlott egy masszázst ami kellemesen erős és lazító volt. Közben mindenről is beszélgettünk - egy nagyon jó fej, határozott, nyitott lányt ismertem meg a személyében.
Utana kérdezte, hogy lesz-e második menet, amire persze nem lehetett német mondani. Franciával kezdte ismét, de hamar be kellet látnom, hogy nem fog összejönni a második kör... sajnos. Nem rajta múlt.
Így inkább egymás mellett fekve beszélgettünk az idő hátra lévő részében. A vége előtt még egy gyors zuhany (amire kicsit várni kellett, mert foglalt volt a fürdő),búcsú puszi és távozás.

Elszámolás

A telefonon említett összeg volt, extrát nem vettem igénybe.

Anett, jó szexpartner

  Nessundorma

Egyeztetés

Anettre már akkor felfigyeltem mikor még a testvér oldalon masszázsal dobta fel a hozzá érkezők napjait. Egy múlt heti lélek romboló randi után kellett egy pozitív élmény amely új energiát ad.Most,hogy a pápa látogatás napjait éljük felsíkitott bennem a gondolat:Isten akarja.Már tárcsáztam is Anett számát.A hirdetésben megadott idő keretben délelőtt hívtam és másodjára felvette.A telefont ő maga kezeli,vele beszéltem.Az egyeztetés gördülékenyen ment és a lehetőségekről is pontos infót kaptam.Még aznap délútánra idő ponttal gazdagodtam és a megadott rózsa szálakkal Anett hez indultam.

Megközelítés

A búvóhely a 4-es metró Újbudai metró állómástól pár perc sétányira van.A közelben egy villamos megálló is található.Anetthez egy újépítésű társas sarok épület mellék útcára nyíló bejáratán könnyen átjútva,liftel emelkedhetünk föl.

Helyszín

Tisztaság,rend és kellemes hangulat uralkodik az egész lakásban.A kéjszoba jól felszerelt és egy kényelmes franciaágy fogadja a pajzánkodni vágyókat.A fürdőben jól használható zuhannyal ellátott kádban tísztulhatunk meg.Amihez megfelelő mennyiségű túsfürdö áll készenlétben. Tiszta száraz kilépőt használhatunk majd a csaphoz fordulva szájvíz,öblítőpohár,dezodor igénybevételére is van lehetőség.

Hirdető külseje

Anett a képeknek teljesen megfelel,magas,dúskeblű 30-as évei elején járó hőlgy.Hosszú combokkal és markólni való popsival van megáldva.Ajtonyításkor egy rózsaszín fehérnemű szett volt rajta.Amely inkább csajos belső tulajdonságaira világitott rá.A megannyi varrást magán hordozó vagány testének látványával szemben.Karakteres arcát szőke haj korona díszitette.Miközben beljebb invitált megkamilláztam szélessebb csíppejét amibe a későbbiekben olyan jó volt bele kapaszkodni.

Action

A vízesblokkos kitérő után felfrissülve tértem vissza vendéglátomhoz.Miután pörére patintottuk magunkat,rámásztunk pajzánságunk helyszínére.Ahol felgyorsultak az események miútán Anett vette kezébe illetve szájába az írányitást és meglepte hímtagomat egy kellemes franciával.Serényen bólogatott amit nyelvének pajzán játékával fűszerezett a makrészt is körbejárta.Az egyszerre lendületes ám kellöen lágy és játékos kényeztetés keményre varázsolt.Mielőtt kitáraztam volna,viszonzó köre jelentkeztem.Partnerem a hátára feküdt én pedig megismerkedtem méretes kebleivel majd testét és combjait simogattam.Majd kivánatos kelyhe felé vettem az írányt.Betelepedtem a hosszú combok közé.Felajzott ösztönömnek nem is kellett több,mint a sivatagi vándor akit fagyival kinálnak az óázisban. Nyalni falni kezdtem a puncit,elöszőr felfedező majd hevesebb nyelvcsapássokal.Anett jól reagált,érezhetöen élvezte ténykedésemet ami tovább inspirált,nyaltam szívogattam a csíklót.Bevetettem az újjaimat is de belülre nem engedtem őket,mert az extra én pedig nem kértem.Igy csak felszini izgatásra használtam őket.Teste remeget és hullámzott jól fogadta mohó nyelvellésem.Én pedig a nedves puncitól felajzottan már benne akartam lenni.Ezt jeleztem is partneremnek aki újra a szájába vett,mintha csak tesztelni akarta volna keménységem.Mivel megállapitotta hogy harcra kész vagyok,felgumizott és hanyat vágta magát én pedig missziben csusszantam be a nyílásba.Pár perc csattogás után éreztem hogy végem lesz igy a pozváltást elnapoltam,növeltem a tempót majd tele lőttem a gumit.Rövid szünetünkben közös témát találva beszélgetünk.Majd Anett ismét a szájába vett azzal a céllal,hogy újból hadrendbe állítsa a rakétámat.De mielőtt neki vágtunk volna a második körnek,én megkívántam egy kis közös maszturbációt.Amihez Anett jó partnernek bizonyult.Jó magam az ágy előtt állva,ő pedig az ágyon velem szembe helyezkedett el és így hódoltunk a szexualitás eme műfajának.A látvány meghozta kellő hatását,gumit kértem és további kalandra jelentkeztem vendéglátomnál.Anett a második menetet tempós gugolós lóvaglással vezette be,három felvonásban két rövid pihenővel.Ami alatt erőt gyüjtőtt,hogy újra és újra a kedvemre tegyen.Pazar látványt mutatva ahogy mozog rajtam mint a dugattyú.Mikor a lábai már nem bírták tovább váltást kezdeményezett.Kutyába vágta magát így jelezvén,hogy most én jövök.Pucsitó hátcsója mágnesként vonzott,csípőjébe kapaszkodva nagy tempót diktáltam ami Anettnek sem volt ellenére.Így csattogtunk el egészen a fináléig,ahol ismét a gumiban lett végem.Tisztogatás után még belefért egy gyors zuhany,majd öltözködés ami alatt megcsodálhattam ismét vendéglátom rózsaszín fogadó szettjét.Majd pár szót még váltottunk.Aztán bucsú.

Elszámolás

Az ajándékot mindjárt az elején egy látható helyen raktam le mivel először voltam nála.Ezt ő is látta de nem beszéltünk róla sem akkor sem később.Extrát nem kértem,az alapban vállaltakat rendben abszolválta.

Anett, jó szexpartner

  thewanderer

Egyeztetés

A hírdetését egy másik oldalon láttam meg. A XI. kerület egy kényelmes hely nekem, és rendszeresen nézegetem az ott hirdetőket. Mikor megláttam a hírdetését tudtam, hogy meg kell látogatnom élőben.

Megközelítés

BKV-vel a közelbe lehet érni, közel van tényleg a Móricz/újbuda központhoz, több lehetőség is van oda jutni.

Helyszín

A lakás közel van a hirdetésben megadott térhez, de nem a legegyszerűbb megtalálni a kapualjat, aki megy szánjon rá 1-2 extra percet. A lépcsőház csendes volt, de pechemre pont akkor jött valaki amikor én és ugyan arra az emeletre, szerencsére legalább folyósón másik irányba távoztunk. Bejutást Anett érthetően közölte. A lakás maga egy maszzázsszalonhoz hasonlóan berendezett, paravánok illóolajok itt ott, de amúgy sztenderd újépítésű lakóház fíling minden más, értsd fürdőszoba előszoba háló.

Hirdető külseje

A külső képeknek tökéletesen megfelel, sőt, szerintem a túlzott smink nélkül arca szebb. A képek egy része láthatóan fotós által készített, biztos kicsit retusáltak is, de nem lehetett vele komoly munka, ugyanis Anettnak a valóságban is nagyon jó adottságai vannak. Gyönyörű arányos, kivételesen magas lány, hatalmas keblekkel, feszes mindene.

Action

Beinvitált, levettem a cipőmet, és átmentünk a szobába, ahol az anyagiakat előre rendeztük, váltottunk pár szót időtartamról, meg mi-hogy-merre. Fürdésem szájtisztogatásom végeztével visszamentem a szobába, ahol Anett hamar hozzám vetkőzött, már küldött is volna az ágyra, de én még gyönyörködni akartam műalkotás testében. Pár csók, simogatás érintés szorítás után azonban szót fogadtam és leheveredtem az ágyra. Ő oldalról rávetette magát a szerszámra. Intenzíven kényeztet, nekem talán kicsit túl erős is volt, érzékeny típus tudok lenni. Emiatt az nf folytatása helyett kértem, hogy had kényeztessem én. A finom ráhangolás után (érintések, simogatások, körbecsókolgatás) szépen rácuppantam a csiklóra, és a csókjaimmal ráhangolódtam Anett rezdüléseire. Teste meghálálta az odafigyelő kényeztetést, először finom nedvesedéssel, majd a végén egy szép gyors orgazmussal. Anett ezt szóban is megköszönte, bár a pontos szavakra már nem emlékszem, talán , hogy jobbá tettem a napját. Gumi előtt még egy kis orállal visszaizgatott, védőruci fel, és megbeszéltük, hogy mindkettőnknek doggy lenne a favorit. Hosszasan toltam be neki a meredező szerszámom ebben a pózban. Teste gyönyörű látvány több szempontból is. Sokáig élvezkedtem lassabb gyorsabb tempóval, fenék markolászás, gyúrással, majd tartottunk egy kis szünetet gumicsere végett. Utána még több dogy, majd kértem misszibe is hadd csodálhassam meg. Sajnos csókra nem volt lehetőségem, de azt leszámítva, szerintem egész jól rám tudott hangolódni. Lovaglós aktívabb pozikat elmondása szerint annyira nem kedveli.

Elszámolás

Elszámolás az előre megbeszéltek szerint történt, semmilyen extrát nem vettem igénybe.

Anett, jó szexpartner

  KisAjax

Egyeztetés

Könnyen ment. Telefonon hívtam előző nap. Másnapra beszéltük meg. Délelőtt megerősítő sms.

Megközelítés

3 metró megálló van kb. 10 perc sétatávon belül. Én a Hősök terétől sétáltam. Parkolást nem tudom a környéken, de az utcában több építkezés van ezért gondolom nehézkes. A ház jól felismerhető.

Helyszín

A lakás szép a fürdőben több féle tusfürdő van. A lakásban többen vannak de igyekeznek diszkréten kezelni.

Hirdető külseje

A képeken látszik. Nagyon szép magas lány. Rengeteg tetkóval.

Action

A fürdőből visszaérve. Egy kis előjáték úgy éreztem ezt a részt nem annyira szereti de lehet csak én nem voltam szimpatikus. Előjáték után klasszikus misszionáriusban csináltuk közben időnként csókolózva. Jó csókol. Két menet közt masszázs alaposan csinálja nem spórólja az olajat. Jól esett. A második natúr francia végig. Felváltva használja a kezét és a száját. A szájával finoman bánik. A vége után második fürdés majd még pár szó beszélgettünk az animéról. Aztán mentem.

Elszámolás

Az elején történt. Az extrák közül egyet vettem igénybe