Sofia Szexpartner Budapest, III. kerület

Beszámolóim

Sofia, istennő szexpartner

  BungalowBill

Egyeztetés

Jóideje szemeztem a hölgy profiljával és tele voltam kérdőjelekkel, mivel közvetett információm is alig volt róla, de gondoltam csak akkor oldhatom fel ezt a gordiuszi csomót, ha meglátogatom. Feltárcsáztam hát, egyből fel is vette, és kedves hangjával szép részletesen, korrektül tájékoztatott minden lehetőségről. Sikeresen megbeszéltünk egy talit pár órával későbbre, és abban maradtunk, hogy kicsivel előtte még megerősítem egy hívással. Ez így is volt, azonban mire odaértem a megbeszélt időben, történt egy kis technikai malőr (az ő részéről), ami miatt fél órával később kezdtünk végülis. (Úriemberként azt nem írom le miért, de kissé bosszantó volt...pláne, hogy már nagyon felcsigázott addigra: "Ki ez a lááány!??") Telefonozás egyébként könnyen ment minden egyeztetés alkalmával, az alapján sikerült a bizalmat fenntartani a várva várt találkozásig.

Megközelítés

Örs vezér teréhez van nagyon közel, az egyik nagy bevásárlóközpont mögött, tízemeletes panelban. Szerencsémre könnyűszerrel oda tudtam menni a saját lokációm miatt, mellesleg tömegközlekedésileg is rendelkezésre áll több opció, és az autósoknak is szerintem könnyű helyet találni a háztömb környékén, mivel tele van parkolóval. A megerősítő telefonomban mondta el a pontos címet, elsőre csak a környéket.

Helyszín

Bár maga a lakótömb semmi egzotikumot nem vetít előre, a lakás szépen, ízlésesen berendezett, felújított, kényelmes, tágas szobával. Fürdőből mondjuk hiányoltam a férfiaknak szánt tusfürdőt, de az a fő, hogy lehetett mivel tisztálkodni. Nem voltunk egyedül a lakásban, de meg volt szervezve, hogy ne fussak össze a barátnőjével.

Hirdető külseje

Bevallom régen izgultam annyira a külső miatt egy randi előtt, mint ez esetben. De már a liftből kilépve fellélegezhettem - mivelhogy egy külső rácsos ajtó miatt ki kellett jönnie a folyosóra utcai ruhában. Ahogy bekísért a lakásba már lecsekkolhattam, hogy nincsen itt semmi gond... ő van a képeken! :) A kérdések emiatt úgy konvertálódtak át a fejemben, hogy vajon melyik az a pancser férfimagazin, amelyiknek nem szerepelt még a címlapján? Ugyan a válasz később kiderült, hogy egyiken sem...de legalábbis tippnek nem volna utolsó a leányzó! :)
Brutál mellek, karcsú derék, szép fekete haj, csinos arc. Alkatra aránylag magas, nem a kis törékeny típus, de felesleg sincs rajta semmi. Mellei a szilikon ellenére nagyon kellemesen "masszírozhatók", nem kőkemények, alig érződik, hogy van bennük valami, de mégis megvan a feszes tartásuk. Kedvencem természetesen a cicik voltak, de gyönyörűséges az egész teste. A képeken azért van retus, talán a fürdőkád szélén ülős és az óriás plüssmacis adja vissza legjobban azt, amit láttam.

Action

Érkezést követően az előkészületek alatt viszonylagos nyíltsággal kezdtem el beszélni arról, hogy milyen várakozások előzték meg a látogatásom, és hogy a beszámoló hiánya keltett bennem bizonytalanságot. Kiderült hogy ennek leginkább az az oka, hogy keveset van Pesten, ezért nehéz elérni, egyébként - mint konstatálhattam - semmi kivetnivaló nincs a személyében, sőt, nekem nagyon imponált (a vágykeltő külsőn kívül), hogy ilyen kedves, intelligens, társalgásra is érdemes lányhoz van szerencsém. Sokat persze nem lacafacáztam, hanem sietve a fürdőbe vettem az irányt, hogy a tisztálkodási kört letudván mielőbb élvezhessem testének gyümölcseit.
A szobába visszaérve már csak egy piciny fehér bugyika volt minden öltözéke, immáron fedetlen melleinek látványa ledobta nálam a láncot... Ráadásul egyenest odajött elém, s a fürdő után ágyékomat takaró törülközőt egy mozdulattal félredobta. Ezzel láthatóvá vált szerencsétlen hímtagomat teljesen kiszolgáltatott helyzetbe hozta, hiszen beállt a merevedés...és hát kegyetlen eseménysorozatnak nézett elébe. Megilletődöttségemet azzal igyekeztem ellensúlyozni, hogy megragadtam azokat a cickókat és csókolgatni kezdtem, beletemettem arcom, majd pedig a test többi részét is feltérképeztem, piciny puszikat adtunk és kaptuk egymás nyakára is. A ráhangolódás közben a bugyi is lekerült, amit már az ágyra fekve intéztünk, majd a feltáruló intim részt is behatóbb orális vizsgálatnak vetettem alá. Lefetyeltem egy kicsit a puncit, mint macska a tejet, de a kóstoló nem volt hosszú, mert önző módon a régóta ágaskodó farkincámnak óhajtottam már némi kényeztetést kieszközölni. Erre egyébként Sofiát sem kellett nagyon unszolni, örömmel vette kezelésbe a dákót. Mennyei finomsággal, jó ütemű franciázást produkált, és külön tetszett, hogy közben a zacsit és annak környékét is finoman cirógatja a kezével. (Néha a haja is úgy lógott oda, hogy simogatta vele a heréimet...tök jó volt.) Nagy gonddal forgatta a péniszt is, nyelvét ügyesen használta, és valahogy éreztem rajta az igyekezetet, hogy a legjobb hatást kívánja számomra elérni. Ezután pozíciót váltott és hatalmas cicijei közé kapta a szerszámom, majd csuszkamozgásokkal kényeztette és néha egészen előrecsúszott csókocskákat lopni az arcomra. Kifejezetten aranyos volt ez az odaadás, és végül puszilkodással, egymás nyakába borulással zártuk le ezt a szekciót.
Meg is beszéltük, hogy jöhet a gumi. Ezzel felruházva pedig egy kényelmes beleüléssel kezdtünk, nagy élvezettel lovagolt meg. Dícsérte a szerszámom, egyre jobban átadta magát ő is a pillanatoknak. Valami fenomenális volt a testét csodálni amikor felegyenesedett fölém a karcsú derekával és a nehézbombázó melleivel! Mikor pedig rámhajolt, ugyanezek a cicik az én mellkasomat karcolták, emellett puszilt, csókolt és vadul mozgatta csípőjét, hogy learassa ő is maga számára a gyönyört. Szuper volt minden, egyre jobban belejöttünk, én sem győztem dícsérgetni, és toltam alá én is amennyire tudtam. Mikor kissé lecsillapodtunk, valtottunk, hogy én legyek felül. Hihetetlen volt a látvány úgy széttárt lábakkal is előttem... Tövig mártottam a rudat neki, és itt is megismétlődött a szerelmeskedős, összebújós jelenet is. Mikor pedig felegyenesedve, széttárt lábait lefogva tumkoltam - bár nem akarom elkiabálni - talán sikerült a csúcsra is eljuttatnom, legalábbis igen heves reakciókat mutatott. Egy idő után kissé kifulladtunk, elment ablakot nyitni. Kértem egy pár perc pihit, addig mellém feküdt, de talán csak két percig ha bírta a farkam nélkül...amíg én lihegtem újra szopni kezdett (a fennmaradt gumin keresztül). Emiatt egy-kettőre hadrendbe álltam, és bár még bírtam volna így a kényeztetést, valahogy szavak nélkül jelezte, hogy akkor jönni kéne még punciba. Indítványozta az oldalsó pózt, de mivel abban én béna vagyok, inkább a kutyusban egyeztünk meg. Már be is terpesztett az ágy szélére térdelve, én meg az ágy mellett állva tettem a dolgomat. Itt egy cseppnyit már amolyan rituális kefélésnek fogtam fel a dolgot (de lehet hogy csak poénból). Tudtam, hogy most az élvezeteknek a tetőfokára kell hágniuk ezzel az istennővel, és irgalmatlanul be kell végeznem a feladatot. Valóban itt lett vége a játszmának. Szép ütemesen csattogtunk, olykor előre markolva a kedvenc keblekhez, olykor a csípőt és a popót fogdosva, és addig döngettem, amíg ivarsejtjeimmel tele nem lőttem a védőfelszerelést.
Időm viszont ezzel még nem járt le, így maradt lehetőség egy kis masszázsra, beszélgetésre is. Előbb ő kenegetett be valami olajjal, és nyomkodta a hátam, utána viszont cseréltünk, mert szerettem volna még a végén végigtapizni azt a csodálatos testét, és úgy búcsúzni. Ezért ő a hátán feküdt, én pedig inkább simogatósra vettem a masszázst, így csorgott le a maradék idő némi ismerkedős beszélgetés mellett.

Elszámolás

A csokor mértéke az volt, ami közzé is van téve az érdeklődők számára. Megtapasztalva a szolgáltatást és a minőséget azt hiszem teljesen korrelál azzal a színvonallal, amit Sofia tud nyújtani, minden tekintetben. A "bővebben telefonon" részekre megadja a választ bővebben telefonon. Én extrát nem vettem igénybe, de például az NFVSZ lehetősége nem derült most ki, mivel aktus közben ért a vég... Ennyit meghagyok másoknak felderítésre. :)
Azt mondta új vendég esetén általában előre kéri az ajándékot, esetemben viszont valamiért megszavazta a bizalmat, és csak a végén rendeztük az anyagiakat.

Sofia, jó szexpartner

  LaciMerci

Egyeztetés

Az eggyeztetés könnyen ment, de sajnos nagyon elfoglalt volt az angyalka, de összehoztuk a talit, amit már ő is várt.
Egy kicsit több időbe telt még össze hoztuk

Megközelítés

Nem voltam ott, mivel úgy találkoztam vele autós kaland volt.

Helyszín

Győrben találkoztunk, úgyhogy ehhez nem tudok hozzászólni.

Hirdető külseje

A képek valósak, nagyon belevaló és be vállalós nő.
Nagyon őszinte, áttadja az érzését, ezért nálam nagy sikert ért el. :-)
Látni rajta hogy nem ma kezdte, ezért is nagy dicséret.

Action

Autós kaland volt, ami nagyon élvezetesnek tűnt, megbeszéltük hogy én mit szeretnék, de mindjárt rátért a dologra...
A cicijeit kitette, nagyon szépek és nagyon formássak, nekem kedvencem a cicijei voltak. 😘
A cicisex is nagyon tetszett nagyon cukin viselkedett mikor mondtam neki hogy lehetne -e róla szó. 😉
Sajnos nem akarta hogy a cicijére élvezzek, de annyira érzéki és ártatlanka volt, hogy nem erősködtem.
A kalandot egy kicsit hosszabbra terveztem, mert még akartam volna élvezni a társaságát de elég gyorsan letudtuk.
Beszélgettünk kicsit aztán elváltak útjaink.

Elszámolás

Nem tudom hogy plusszban mit vállal én amit kertem megadta úgyhogy semmi panaszom nem lehet.

Sofia, jó szexpartner

  sanya1222

Egyeztetés

Sziasztok nos hát kezdődhet a 100 régi történet a kapcsolatunk ami még tavaly ősszel a nyúlik vissza pécsi hirdetőként figyeltem fel rá és aztán felkerült Budapestre ezek után csapódott ide oda amoda mármint kerületekben tizen négy tizen három 11 most meg a háromban na mondom megpróbálom előző nap tegnap sikerült felhívnom de nem tudtunk időpontot egyeztetni ma pedig visszahívott így aztán. Tizen kettőre megbeszéltük a randit

Megközelítés

A harmadik kerület ezen része kicsit kiesik de nem vészes tömegközlekedés elég jó de az ember inkább kocsival jár így ezáltal a pünkösd fürdő utcában szinte majdnem a ház előtt szemben egy nagy parkolóban találtam helyet viszonylag normális körülmények között

Helyszín

Nyolcadik emeleti kis lakás két szobával talán az egyik az konyha és étkező is , a lakás kb 10- 15 éves lehet így szinte még új !
A baszó szoba rendben van egy jó nagy francia ágy meg minden de kár , hogy nincs tükör ! A fürdő nagy kád és kézmosó ,zuhanykabin az nincs .

Hirdető külseje

Na igen a hölgy ! A képek alapján azért akinek van rutinja leveszi , hogy valami hasonló lehet a valóság de sajnos a harmadik kerületben sok kép kicsit túl van tolva! Na de nem a hölgynél :) szép magas feketehajú nagy szilikonos bombázó :)
Azt kell mondjam aki a képek alapján dönt nem fog csalódni !

Action

Na jó és most a lényeg ! Fogadás, invitálás kis megbeszélés az ágyon és már irány is fürdeni . Visszatérve már az ágyon harisnya kötőben és magas sarkúban vár és kéjesen nyögdécsel !? Na mondom magamban látom mi lessz a taktika a hölgy részéről így hát én is adom az ívet a szitu hoz :)
Kicsit kinyaltam majd mivel szerettem volna a szájába kerülni elkezdtem szopatni így úgy ,talán néha sikerül is mélytorokra vennie de éreztem , hogy nem ez a kedvenc hobbija :) ujjazás és posi az nincs ! Legalább is nem ebben az árban , már mint biztos van az a pénz ,de nem erőltettem a dolgot .na mindegy szóval hamár itt van az ember fia és fél éve megszeretné dugni a hölgyet nem volt kecmec adtam az ívet neki, kb húsz perc gimnasztika után nyeregbe pattintottam és hagytam magam jól megbaszni :) a nagy ditkok és talán az a tény hogy a hölgy hangja és kedve is megjött a szexben meghozta a kedvemet és szépen bele élvesztem a nagy ciciket meg csak gyúrtam és markoltam és nyaltam .
Leszállt tisztába rakott és neki álltunk beszélgetni .

Elszámolás

Mint már írtam. Fél óra negyvenezer ft ! Extrákat nem kértem és nem is került szóba , távozáskor az éje li szekrényre raktam.

Sofia, lehetne jobb szexpartner

  Speedman

Egyeztetés

Franciával indított ami elment, de nem volt mélytorkos és viszonylag monoton volt ahogy csinálta. 69, itt kezdetben úgy éreztem hogy tetszik neki de utána gumit húzott, így minden bizonnyal nem értem el sikert.

Megközelítés

A XI-ben találkoztunk, Újbuda Centerhez közel egy relatív új tömbben. Annyira ideiglenes helyszín volt neki hogy egyrészt hirtelen a lépcsőházat se tudta, másrészt mondta hogy változtatja hogy hol fogad éppen. A lakás nagyjából rendben volt, fürdő lehetett volna tisztább, rendezettebb. Többet nem is érdemes írni miután jó eséllyel egy egyszeri location volt. Parkolás borzasztó. Nem fizetős, de nincs is szabad hely :)

Helyszín

Lásd fent, összességében rendben volt.

Hirdető külseje

Retusáltak a képek Hosszú haj, csókos száj és szép nagy cicik, ennek ellenére nem igazán jött be miután totál másra számítottam. Vastag zokniban és cicanadrágban fogadott.

Action

Erős a gyanúm, hogy régebben már összefutottunk és akkor sem volt katartikus élményben részem, nos ezúttal sem volt másként. Csókokkal kezdtem volna amit a telefonban is megerősített, helyette puszik voltak csak az is korlátozottan. Franciával indított ami elment, de nem volt mélytorkos és viszonylag monoton volt ahogy csinálta. 69, itt kezdetben úgy éreztem hogy tetszik neki de utána gumit húzott, így minden bizonnyal nem értem el sikert. Lovaglóban kezdtünk és a kezdeti impulzusok miatt hamar végem is lett. Totál érzelemmentes, passzív volt az egész. Telefonon állítgatta a zenét. A második kört franciával indítottuk de csak gumiban engedte, így nem is reagált megfelelően a műszer. Gyors zuhany, csokor aztán Tip Lee.

Elszámolás

Nem voltam ott egy órát de rendeztem az alap csokrot hiszen volt valami még ha közel sem az amiért mentem (DT, popsi pl.).