Csenge Szexpartner Budapest, IX. kerület

Beszámolóim

Csenge, felejthetetlen szexpartner

  Bartlet

Egyeztetés

Nagyon jól ment , elsőre felvette ,vidámak voltunk mind a ketten . Hamar lezongoráztuk az egyeztetést .

Megközelítés

Egyszerűség kedvéért az egyes villamost választottam , az Árpád hídtól mentem . A helyszín a Lurdy háztól öt perc sétányira van . Talán 25 perc volt az egész út.

Helyszín

Lakás hangulatos ,már néhányszor jártam .Most sem volt csalódás .Mindenhol tisztaság és rend , Fürdőben számos tusfürdő és szájvíz . Itt is pedáns tisztaság . Szoba kényelmes és hangulatos .

Hirdető külseje

Egy fekete cuccocskában fogadott , már az ajtóban lenéztem róla . Pici lány , tökéletes arányokkal . Arckitakarástól nincs félivaló , mert kimondottan szép . Szeme káprázatos zöld , és érdekes módon nem mindig ugyanolyan árnyalatú. Cicik kézbeillő labdácskák .Popsija mintha körzővel lett volna rajzolva .Élőben sokkal jobban néz ki mint a fotókon.

Action

Miután megérkeztem és kinézelődtem magam egy rövidke beszélgetéssel kezdtünk. Közben végig simogattuk a másikat. Ő már megtisztulva várt ezért sajnos egyedül kellet tusolnom . Így ezt maximális gyorsasággal intéztem . Nagyon vártam már, hogy kényeztethessem . Amikor beértem ,először végig csókoltam , ahol csak értem ,utána kértem ,hogy kényeztethessem a nyelvemmel a puncikáját. Ezt nagy akkurátussal folytattam . Mind kettőnk örömére , majd 69-ben fordultunk. Itt már számomra is nagy élvezetek kezdődtek ,elég sokáig élvezkedtünk egymásban .Utána kértem, hogy húzzunk gumit és lovagoljon kicsit . Mámoritó csípő mozgassál ajándékozott meg . Háromdimenzióban dolgozott rajtam , nézni is csodás volt . Utána kis papás mamás formáció vette kezdetét . Élvezte ahogy mélyen belesüllyedtem. Ennek apró hangokat is adott ,amivel tovább tüzelt. Még tartalékoltam egy kis energiát , hogy kutyusban lehessen a beteljesülés . Megérte visszafogni magamat . Isteni látvány , és nagyon finom a szorítása. Számomra ez akkor a élvezet volt , hogy már két percet sem bírtam. Ezután zuhanyozni mentem. Majd elbúcsúztam tőle .

Elszámolás

A telefonos megbeszélés alapján rendeztem.

Csenge, felejthetetlen szexpartner

  Whismaster

Egyeztetés

Az égiek közbejárásával a második csörrenésre felvette leendő vendéglátóm a telefont . Elég sokat sikerült vele beszélnem , ez nekem fontos a ráhangolódáshóz és ,hogy tudjam milyen habitusú a lány .

Megközelítés

A megközelítés teljesen sima ügy , a parkolás a lakóparkon kívül egyszerű .

Helyszín

Lakás teljesen tökéletes . A fürdőben a megtisztuláshoz minden kegyszer és vegyszer megtalálható . Csenge szobája kényelmes és tágas , a mozi élmény fokozásához van egy jó kis tükör is .

Hirdető külseje

Szinte az arányosság tananyaga lehetne a kicsi Pöttöm Panna . Finom feszes husika minden testrészen . Mosolya magávalragadó , szeme ragyogása a csillagokhoz hasonlít .

Action

Zuhanyzást követően franciával indított mikor még álltam, majd hamar az ágyra parancsolt ülve, és úgy bólogatott bőnyálas örömökkel, miközben én a csodás popsi , punci párost csekkoltam a tükörből. Ezt remekül csinálta, rá is húztam a fejét néha, mindenféle probléma nélkül elégítette ki vágyaimat. Kértem gumit, és ráültettem az árbocrúdra . Térdelve és guggolva is jól csinálta , majd felültem Én is, és az ölembe emeltem nagy lendülettel, és én is mozgolódtam, mintha csak az életem múlna rajta. Számomra világos lett, hogy Ő itt kezdte beleélni magát. Aztán hanyatt fektettem, belekapaszkodtam a lábaiba, és zakatoltam mint a gőzmozdony . Élvezte nagyon. Közben folyamatosan figyelt és érdeklődött , hogy jó-e, hogy szeretném, végig a kedvemet leste, és szeretett volna beszéltetni. Amikor elhagyta egy-egy mocskosabb szó a számat , láthatóan elégedettség töltötte el. Majdnem elmentem , de azt akartam , hogy a szájával végezzen ki . Elég hamar kivégzett . Utána kis szusszanás , beszélgettünk kicsit , felajánlotta, hogy masszírozna, de én szerettem volna inkább a puncikáját kényeztetni . Így is lett, hosszasan nyalogattam , aminek a végén szépen csendben , de combjai közé szorítva a fejem élvezett el, majd megköszönte. Sajnos többre már nem volt se időm se energiám .

Elszámolás

Ez volt a belépőm kis csoki kíséretében .

Csenge, felejthetetlen szexpartner

  Tapa

Egyeztetés

Ebéd után tudtam telefonvégre kapni , onnan már könnyen ment a randi egyeztetése .

Megközelítés

Autóval mentem ,semmi gondom nem volt .

Helyszín

Lakás teljesen rendben tartott , talán több lány is dolgozhat ott , de én csak vele találkoztam .

Hirdető külseje

Simán bekerülhetne a Playboy címlapjára , minden porcikája tökélete , már-már mértani pontosságú , arca kimondottan szép . Bár tudom ez szubjektív .

Action

Fürdés után azonnal irány a szoba , Csenge már várt rám . Ahogy megláttam , azonnal a gyönyörű testét akartam csodálni, kényeztetni .
Finom előjáték vette kezdetét. Apró , finom csókokkal indítottunk, közben kicsomagoltam az aprócska textilből , először csak a kebleit, majd a tangát is hátra hagytuk , na most már egyenlőek vagyunk !
Fantasztikus testének látványa csak még jobban felhúzott . Mondta , hogy szeretne kényeztetni, de itt átvettem az irányítást és mondtam, hogy előbb én szeretném , gondoltam akkor lesz igazán jó , ha neki is jó .
Nyalakodásba kezdtem és utóbb megjegyezte, hogy kicsit finomabban szereti, mint ahogy én kényeztettem , de azért élvezte. Kedvesen nem akart megzavarni, ezért nem szólt közben. A lecke tehát, hogy csak finoman kell hozzáállni, és akkor talán siker koronázhatja az ember a nyelvét.
Utána fordultunk, ő kényeztetett és még jobban felhúzott. Simogatott, csókolgatott a melleivel kényeztette a falloszom . Tökéletes volt, baromi izgató. Aztán még egy kis incselkedés .Kutyusba akartam kezdeni ,kedves mosoly jelent meg az arcán és így szólt: "Én veled másképp szeretném". Legyen a hölgy óhaja szerint ! Először óvatosan indultunk, majd alaposan "megdöngettem".
Utójátékként hagyott magamhoz térni , kicsit még beszélgettünk Sajnos több menetre nem maradt , aztán gyorsan zuhanyoztam , és rohannom kellett .

Elszámolás

Érkezéskor ez intéztem először .

Csenge, felejthetetlen szexpartner

  yko

Egyeztetés

VTR-en jelentkeztem előző nap délután, este válaszolt. Később még sms-ben pontosítottuk az időpontot. Sima ügy.

Megközelítés

Autóval mentem hétköznap délután 3 után, ennek megfelelően rettenetes dugóba keveredtem. Pár percet késtem volna csak, de végül parkolóhelyet sem találtam sehol. Végül beálltam a közeli parkolóudvarba, ahol egy lassított felvételt gyakorló bácsi 5 perc alatt kézzel kiállított egy nyugtát, majd az adatokat akkurátusan bemásolta egy kockás füzetbe. Így aztán tíz perc késéssel érkeztem. Az új építésű tízemeletes házat viszont könnyű volt megtalálni.

Helyszín

Új ház, új lakás vicces cégérrel. Az mondjuk fura lehet, hogy minden vendég elöl kócos, hátul lapos frizurával jön ki. De hát ha egyszer ez a divat... A lakást három aranykezű nő bérli, Csengén kívül még valaki volt otthon, de vendég csak én voltam. A fürdő tiszta, Csenge szobája pedig kifejezetten nagy, hatalmas tükörrel a franciaággyal szemközti szekrényajtón.

Hirdető külseje

Igazi cuki minimanöken. Tökéletes alak, kerék fenék, tenyérbe illő cicik, vékony derék, szép arc, mosolygós szemek. Mindene arányosan kicsi, szerintem kézipoggyászként is simán fel lehetne adni. Melltartóban, bugyiban és neccharisnyában fogadott. Amire visszatértem a tusolásból már csak ez utóbbi volt rajta.

Action

Csenge megkérdezte hogy szeretném. Mondtam, rábíznám magam, de aztán a végül mégiscsak én állítottam össze a menüt. Franciás felvezetéssel kezdtünk, amit igazi lelkesedéssel és szorgalommal gyakorolt. Fáradozásait viszonoztam, utólag kedvesen megdicsért érte. Felkerült a gumi. Előbb lustapózban lovacskáztunk egyet, pontosabban ő lovacskázott, én meg nyerítettem. Megemlítette, hogy a pasik többsége ezt szereti legjobban, utána mindjárt a kutyus pózt. Ezt felhívásnak vettem, úgyhogy ezzel folytattuk. Ezután megkértem, hogy teljesen feküdjön hasra, én pedig hátulról lovagoltam rajta. Ebből valahogy oldalra fordultunk, végül a jó öreg misszionárius következett. Ezen a ponton megemlítette, hogy jól bírom. Ezt úgy értelmeztem, hogy túl jól, lassan ideje lenne elmenni. Megkértem, hogy franciásan fejezzük be. Így is történt. Itt a vége, fuss el véle.

Elszámolás

Előre tisztáztuk a virágszálak számát, amit menet közben egy fél szállal megtoldottunk a franciás befejezés miatt.

Csenge, felejthetetlen szexpartner

  Borok

Egyeztetés

Először este akkor nem vette fel. Másodszor másnap délelőtt, akkor egyből felvette és egy kis tájékoztatás után megbeszéltük a randit. Mivel nem aznapra így megkért, hogy a randi napján még hívjam és erősítsem meg, hogy megyek és majd akkor megadja a pontos koordinátákat. Így is történt.

Megközelítés

Én tömeg közlekedem, de autóval sem lehet túl bonyolult és parkoló helyek is vannak a környéken.

Helyszín

A helyszín minden szempontból tökéletes. Tiszta, rendezett, minden igényességről árulkodik.

Hirdető külseje

Nekem képeken is nagyon tetszett, de azt kell mondjam, hogy élőbe szerintem szebb. Alkatra nagyon egybe van, elég ránézni a képekre, de élőben mégis szebb volt az összhatás. Ami még nekem fontos volt, hogy szép a keze is és a lábfeje is.
Egyszóval nem találtam rajta kifogásolandó pontot.

Action

Fürdés után visszatértem a szobába, ő kért egy percet, addig leheveredtem. Jött is egy perc múlva pajkos mosollyal az arcán, én felültem, majd az ölembe ült és elkezdtünk csókolózni, simogatni egymást. Itt már éreztem, hogy ez egy igazi barátnő feelinges találka lesz, de nekem pont ez kellett, nem a vadulás.
Felálltunk, majd úgy folytattuk, majd szépen lassan kicsomagoltam.
A látvány pazar volt, ezért folytattam is a barangolást, miután lefeküdtünk az ágyra. Minden testrészét bejárva végül eljutottam a végcélhoz és az ottani tevékenységeim elég jó visszajelzést kaptak és volt eredménye, aminek különösképp örültem, mivel ehhez kell szimpátia, vagy technika, vagy mindkettő ;)
Hagytam picit lenyugodni, de nem tétlenkedett sokat. Rám nézett, láttam a szemébe, hogy ő ezt bizony nem kicsit fogja viszonozni, így elkezdett ráhangolni a későbbiekre. Nagyon finoman lassan, érzékien franciázott, mindig bevette jó mélyre is, majd lassan ki. Nekem ez a fajta a kedvencem, persze néha jó a vadabb is, de ezt mondanám az inkább hozzám legközelebb állónak.
A gumi felhelyezése után ő kerül felülre és a szép lassú tempóból picit gyorsítani kezdett és már ott éreztem, hogy itt nem lesz maraton. nem is lett.....viszont még tudtam, hogy időm mint a tenger, ezért még beszélgettünk egy fél órát, amit azért nem lehet mindenkivel megtenni, majd belevágtunk újra...
Ez a felvonás klasszikus misszivel kezdődött igazi hamisítatlan nagyszülős tempóba, majd váltottunk kutyusba és ott oda vissza hol lassan, hol gyorsan dugtuk egymást . Azért ez a felvonás már a nem kinevetendő kategóriába tartozott, de azért erősen meglátszott a felbukkanó gyakorlathiányom, az utóbbi ínséges hónapoknak köszönhető .
Az előadás után szépen megtisztogatott, hagyott észhez térni, majd megkérdezte, hogy szeretnék még fürdeni? Mivel jól megizzadtam, ezért mindenképp éltem a lehetőséggel. Ezután öltözés, közbe megdicsértem a szép rucit, amit felvett, puszi, pár mondat, majd távoztam.

Elszámolás

Az elején történt csekély ajándékok kíséretében. Korrekt volt, pesti átlag, az élményért nagyon megérte!

Csenge, felejthetetlen szexpartner

  Nagyapa

Egyeztetés

Szinte azonnal felvette és még sikerült helyet találni .

Megközelítés

Hibátlan közlekedés akár BKV-val is bár és autóval mentem bár fizetős de parkoló hely is van bőven. A lakótelepen belül ingyenes a parkolás ,de helyet nem találtam .

Helyszín

A lakás minden igényt kielégítő , fürdőszobában mindent találtam , amire szükség lehet . Ágy kényelmes és masszívan strapabíró .

Hirdető külseje

Nagyon szép kislány , feszes bababőrrel , arca kimondott szép . A formáját mindenki látja , gyönyörű .

Action

Talán kezdem az elején, ajtónyitás után barátságos hangulatban fogadott, beszélgettünk kicsit majd irány a fürdő. Tisztálkodás után a lényegre tértünk ágyba zuhantam és nem sokat teketóriázott, már kapta is be tövig a cerkát. De nem ám csak úgy ímmel-ámmal hanem ahogyan a nagykönyvben meg van írva. Iskolapéldája volt a maximális élvezetnek, szopásban nem ismer tréfát, sokadik perce feküdtem mire ráeszméltem hogy én dugni mentem és nem csak szopatni, de nem volt szívem kivenni az ezredest, mindenem borzongott a gyönyörtől. Lassacskán a golyókra is fordított figyelmet , leírhatatlan érzés volt. Kb. 15 perc múlva elsültem . Bele is szédültem az élvezetbe .
Alapos pihenésre volt szükségem így maszírozást kértem a regeneráció érdekében.
Kb. 10 perc és újrakezdtünk mindent az elejétől. Bátran mondhatom hogy életem szopatása volt, pedig nem ő volt az első az biztos, annyira beleéltem magamat hogy máshoz nem is volt kedvem csak újra a torkában lenni ! Ha minden jól megy legközelebb is meglátogatom, remélem az is hasonlóan katarzis élményt fog nyújtani!!!

Elszámolás

Amikor felmentem azonnal rendeztem .

Csenge, nagyon jó szexpartner

  vakar

Egyeztetés

VTR-ben kerestem Csengét, aki az első javaslatomat visszautasította, de mellé egy üzenetben jelezte, hogy másik alkalommal mikor lenne jó neki. Kb. fél nappal később küldtem arra a napra egy második VTR-t, de itt meg sajnos Csenge kifutott az időből. Viszont amikor online lett és látta, akkor jelezte, hogy amúgy az időpont jó lenne. Úgyhogy küldtem egy most már harmadik VTR-t, amit pár percen belül el is fogadott.
Mindezt csak azért írtam le, hogy látszódjék, hogy Csenge aktívan használja a VTR-t meg az üzeneteket, ami az én szememben egy piros pont.
(Egyébként szeretném megjegyezni, hogy a beszámoló írásakor a randi időpontja legördülő menüben az soztások fél órásak, de a VTR-ben negyed órásak. Így nem lehet pontosan megadni az időpontot, mert én pl. 11:45-re mentem. Ezt talán lehetne javítani.)

Megközelítés

Kocsival mentem, a cím pontos, de ismertem is már, voltam más hirdetőnél ott. A parkolás eléggé nehézkes, de végül megoldódott. Szerintem tömegközlekedéssel jól megközelíthető környék.

Helyszín

A ház új építésű, a lakás pedig tiszta, rendes. Több hirdető is használja a helyszínt és hallottam is őket illetve egy másik hölgyet egy villanásnyi időre láttam is. Egy makktárs érkezését is meghallgattam, már action közben. A lakás amúgy szép és jól felszerelt, a tett helyszíneként használt baszobában van óriás maci, egy nagy tükör, szép nagy ágy és a plafonon egy lámpa, ami úgy néz ki, mintha egy nagy szem nézne le ránk és figyelné az actiont. A fürdőszoba is nagyon rendben van, láttam sok összehajtogatott törölközőt és a zuhanyzó sem volt vízköves vagy koszos, hanem nagyon tiszta, szóval minden rendben.

Hirdető külseje

A képek egyértelműen Csengét ábrázolják, de azért az elkészültük óta szerintem Csenge felszedett pár kilót, különösen mondjuk a beszámoló írásakor 4. számú képhez képest (amin lépcsőn térdel jobb térdével és csak felül van rajta valami). Csenge nagyon-nagyon kedves, mosolygós, rendes lány, aki folyamatosan próbál az ember kedvében járni, kínálgat mindennel, kedvesen mosolyog és mindent igyekszik megtenni a vendégért.

Action

Zuhanyzás után a szobába visszatérve Csenge kérte, hogy adjam át a csokrot, amit meg is tettem. Megköszönte és gyorsan kislisszolt elrakni, mondta, hogy közben én helyezzem kényelembe magam az ágyon. Kb. 5 perc múlva visszatért és kezdődhetett a móka. Mivel az elmúlt idők kevés alvása miatt kicsit bágyadtabb voltam, elhatároztam, hogy szokásommal ellentétben most a lusta férfit fogom játszani és hagyom, hogy Csenge kezdeményezzen. Annyit kértem csak, hogy a franciát a tükör előtt kezdjük.

A tükör elé álltam hát és Csenge egy párnára térdelt előttem és szenzációs franciába kezdett, én meg kukkoltam a tükörben. Nagyon változatosan csinálta: néha a rudat nyalta, néha kisebb vagy nagyobb mértékben bekapta és változatos módon illetve erővel szopta. Szóval távolról sem csak egy unalmas bólogatás volt, hanem többféle módon játszott a szerszámmal. Kértem, hogy nyalogassa meg a golyóimat, mert azt nagyon szeretem, de ezt kedvesen elutasította, hogy azt nyelvvel nem szereti csinálni, de kézzel szívesen izgatja a golyókat. El is kedzte cirógatni meg markolászni őket szopás közben, ami fenomenális volt. Mivel VTR-en foglaltam, ezért egy extrám kérhettem alapba és én a kényszerfranciát kértem. Óriási kényszerezés nem volt, valahogy Csenge a fellépésével, kedvességével nem váltotta ezt ki belőlem, de azért valamennyire ráhúztam a fejét illetve belemozogtam én is, de bőven nem annyira, mint egyes más hirdetőknél.

A franciát aztán folytattuk az ágyra fekve is, így talán még jobb volt, majd teljesen egyszerre arra a felismerésre jutottunk, hogy fel kéne húzni egy gumit. A gumihúzás után Csenge nyeregbe pattant és szinte az első pillanattól fogva hatalmas tempóval lovagolt. Nagyon jó volt nézni, hogy lovaglás közben ringanak a mellei, meg markolászni a fenekét és érezni a puncit, amint fel-le mozog a farkamon. Szerencsére én lovaglástól nem nagyon tudok elélvezni, ezért jó sokáig élvezhettem a dolgot, de aztán Csenge elfáradt a maga által diktált óriási ütemtől és javasolta a pózcserét. Végül misszi következett, ahol igyekeztem én is tempósan mozogni, miközben gyönyörködtem a hullámzó mellekben, majd szép nagyot lőttem a gumiba.

Az action után már csak egy zuhany volt, utána gyorsan megmutatta nekem, hogy melyik oldalon milyen hirdetés alatt találom a barátnőit, aztán már mente is.

Elszámolás

Előre kérte, ami nekem sosem probléma, pláne így, hogy elsőre voltam. A hirdetésben jelezte, hogy a VTR miatt kérhetek egy extrát és ezt a helyszínen magától felajánlotta, szóval totálisan korrekt az egész.

Csenge, nagyon jó szexpartner

  Lingvista

Egyeztetés

Règ szerepelt a kedvenceim között Csenge, ès meg is kísèreltem már az egyeztetèst, de akkor nem vette fel a telefont. Ezúttal szerencsèsebb voltam, volt egy szabad órám, amit Csengèvel gondoltam kitölteni, ès felvette a telefont. Megbeszèltük, hogy VTR-ben is megerősítem látogatási szándèkomat, amit azonnal visszaigazolt. A telefonban kèszsègesen tájèkoztatott, ami tovább növelte bennem a gerjedèst.

Megközelítés

A cím egyèrtelmű, a navigáció által ismert. Parkolóhelyet könnyen találtam,de ez nem biztos, hogy mindig így van, viszont ebben az esetben ott a Lurdy nagy parkolója, ami gyalog pár perc. Tömegközlekedèsről nem tudok beszámolni, de sokfèle villamos jár a környèken.

Helyszín

A Lurdy Ház környèkèn gombamódra nőttek ki a földből mostanában a házak, Csenge is ezek egyikèben rendel, ès èn jártam is már ebben a házban Larinánál, de (azt hiszem)az egy másik lakás volt. A ház termèszetesen szuper, vadiúj, ès megvan az az előnye, hogy a kapubejárat diszkrèt, egy forgalom nèlküli utcában. A lakás is kifogástalan, a szoba, ahova vendèglátóm bevezetett a szokásosnál tágasabb volt, közèppontjában egy nagy matraccal. Meglepetèsemre a szoba nem volt lakatlan: egy hatalmas mackó figyelte vègig èrdeklődèssel a kalandunkat. Irigylem őt…

Hirdető külseje

Ha egyetlen dolgot kène kiemelnem Csengèvel kapcsolatban, az a fiatalsága lenne. Nem egyszerűen arról van szó, hogy húszas èvei elejèn jár, hanem hogy a legfőbb üzenet, amit a szemèlyisège (ès persze a teste) hordoz, az a fiatalság. Egy cserfes, izgő, mozgó, vidám, közvetlen, ártatlan, de mègis kihívó tini. De olyan, aki azèrt nagyon is tisztában van azzal, mennyire jó csaj. A csaj, akire mindenki hajt, de aki szinte mindenkit lepattint, pedig nagyon is szereti a szexet. Na ezt kapod meg itt egy órára a vele járó illúzióval együtt. A testèről nem is beszèlnèk sokat, arányai, formái tökèletesek, cicijei nem nagyok, de szuper feszesek, feneke kő kemèny, lábai izmosak. Arca csodaszèp ès kacèr, haja szőke (naná), szeme világoszöld, szinte világít, szerintem a legszexisebb szem-szín. („Jaj, szinte szűz vagyok, de azèrt nagyon le foglak ám szopni“, valami ilyet sugallnak.)

Action

Annyira kívántam már a száját, hogy hamar rátèrtünk a lènyegre. Csenge szexre született, nagyon èrzi a műfajt, sokfèle technikával szop, ès kèrèsemre torokig bevette. Közben folyamatosan simogattam, markoltam kemèny fenekèt ès melleit. Nem sokáig bírtam, èreztem, hogy kitörni kèszül a vulkán. Megkèrdeztem, hogy èlvezhetek-e az arcára, ès nagy örömömre igent mondott. Sőt szabad szájúan hozzátette, hogy egyáltalán nem viszolyog a gecitől. (Bocsánat, ő mondta így…) Ettől persze mèg jobban begerjedtem !
Fölè tèrdeltem, ès èn izgattam magam. Kèrtem, hogy nyissa ki a száját, ès itt èrt az egyetlen (de az èlmènyt nem csökkentő) visszautasítás, mert erre azt mondta, hogy arcra kèrtem ès nem szájba. Szóval ez nála külön extra lenne. Egy zöldszemű, szőke „super hot teen“ arcára èlvezni nem mindennapi èlmèny, megelevenedett pornó, retinámba ègett, már most kívánom az újrázást. Ez mèg akkor is igaz, ha amúgy ő nem lelkesedett erre túlságosan rá, egyszerűen, kissè közömbösen odakínálta az arcát a mocskos fantáziámhoz. De mondom, így is szenzációs volt, a vègeredmènyt látványszinten már nem is rèszletezem, mert az már tènyleg perverz lenne…

Elszámolás

Tudja, hol a helye, így aztán a csokormèret az átlagnál nagyobb, az extrák is kb. dupla annyi rózsaszálat igènyelnek, mint máshol. De egy percig sem bántam, megèri!

Csenge, nagyon jó szexpartner

  Kolom

Egyeztetés

Nem ez volt a legkönnyebb randi szervezés , nem egyszerű elérni ,de megéri kitartani .

Megközelítés

Kocsival , lakóparkon belül ingyenes a parkolás ,de csak erős idegzetűeknek és aki szán rá fél órát . Körbe fizetős ,de mindig van hely. Én ezt választottam , mert ismerem a benti parkolási mizériát.

Helyszín

A lakás abszolút rendben lévő , már többször jártam itt , mindig rend van és tiszteság . Fürdő felkészítve a vendégek tusfürdő igényeire . Szoba amiben most voltam tökéletesen kényelmes . Többen dolgoznak itt , de jó a logisztika .

Hirdető külseje

Baba arcú szép lány , minden testrésze élvezetre teremtett . Cicik feszesek ,csak úgy mint a popsi .

Action

Az ajtó mögül mosolyogva fogadott a tündér .Egy bugyi és egy kis top volt rajta . Az is gyorsan lekerült róla .Gyors tusolást vettem , majd mentem a kis tündérhez ............
Kicsi beszélgetés után elkezdett simogatni . Aztán már nem csak a kezével kedveskedett .Bizony a franciája az nem nekem brutális volt . Nem tudom hogy csinálta ,de szempillantás alatt majdnem eldurrantam . El kellett tőle vennem a farkamat ..Ő természetesen mosolyog , hogy mennyire felhúzott .Némi test cselt bevetése után Én kezdem kényeztetni. Zabálni való puncija van. Szépen nedvesedik. Gyönyörűen elélvezett .Az orált már nem engedtem ,mert nem akartam elélvezni .Misszibe kezdtük. .Közben némi kis hüvelytornát is eszközölt farkamon. Kicsit lassítani is kellett .Nagyon érzett, hogy mennyire élvezem . Jó darabig kényeztettük egymást .Akkor jött az Ő ajánlata a lovaglásra . Nem volt ellenvetésem . Kértem ,hogy finoman bánjon velem Igy is tett egy ideig .Aztán amikor már közel járt a gyönyörhöz ,már nem volt megállás számomra .Hatalmasat élveztem . Azt hiszem neki is összejött . Egy ideig még pihentünk ,majd megtisztogatott .

Elszámolás

Precízen és pontosan , mint ahogy a telefonban megbeszéltük .

Csenge, jó szexpartner

  KovácsGeri8899

Egyeztetés

Telefonon hívtam mikor láttam ,hogy elérhető , egyből felvette és tudtunk egyeztetni az napra egy randit ezt követően Vtr-t is küldtem a pontosság miatt. Kedves hangja volt ,és abszolút rugalmas ,már a telefonban tudtam ,hogy nem választottam rosszul.

Megközelítés

Parkolásra a Lurdy parkolót ajánlom 2 óra ingyenes, Villamos megálló 5-10 percre van a Mester utca / Könyves Kálmán körút. Én Gyalog mentem mert a közelben lakom. Pontos a cím nem lehet eltéveszteni, egy újépítésű társasház. A bejárattól nem messze hívtam és kaptam útbaigazítást a továbbiakról.

Helyszín

Tiszta rendezett lakás ,többen is rendeltek de teljesen diszkrét , a fürdőben egy zuhany ,minden megtalálható tiszta törülköző ,tusfürdők ,szájvíz. A szobában kényelmes francia ágy mellette kis asztal ahová lehetett pakolni meg egy kis vicces díszlet aminek meg is tudtam a történetét :)

Hirdető külseje

Hármas randi-nak indult a dolog Csenge + Larina ,de végül rajtunk kívülálló okok miatt csak Csengével voltam .Mindkét lány bombázó , maximálisan korrekt, figyelmes és kedves volt. Meg is beszéltük ,hogy bepótoljuk a 3-ast :)
Csenge a képeknek teljesen megfelel de élőben sokkal szebb ,engem a 7. képe fogott meg de azt a hátsót leírni sem lehet ,látni kell :D
Egy szexi fehérneműben fogadott, alacsony tinis alkata van , szép arca , a haja összefogva ,mindenhol sima feszes bőre , formás cicik ,meseszép popsi és szemek , + mindezekhez angyali csacsogó hang társul. Kedvencem a popsija meg a kis fülei (imádtam :D)

Action

Megérkezésem után átadtam az ajándékaim és megbeszéltük mi hogy lesz ,a hármast átütemeztük egy másik alkalomra ,Csenge bekísért a szobába és beszélgettünk kicsit aztán megmutatta a fürdőt.
Gyorsan letusoltam majd vissza Csengéhez és kezdtük is egymást felfedezni az ágy előtt állva ,simogatások és csókok keretében. Jól csókol ,nem nyelves de érzéki és teljesen barátnő feeling. Közben rajtam még alsónadrág volt ő már meztelen, és közben lent is felfedezett a kis kezeivel aztán jött is a mondat ,hogy "látni akarom" :D
Az ágyra fektetett ,mellém feküdt és folytattuk egymás felfedezését , kaptam egy masszázst ami nagyon jól esett ebben is őstehetség :)
Ezt a masszázst viszonoztam is majd bemutatta a francia tudását is. Ez egész sokáig tartott és a top 3 ban biztos benne van nálam technikát illetően is és minden értelemben .
Nagyrészt ő irányított de úgy éreztem minden kívánságom lesi és maximálisan odaadó volt végig.
A kegyetlen jó francia után 69 be fordultunk és én is viszonozhattam ,eszméletlen szép látvány és illat várt. Még itt is egész sokáig kitartottam de már majdnem elmentem , szerintem ezt észre is vette és ez után már jött is a kérdés ,hogy "húzzunk e gumit?"
Nem lehetett ellentmondani és lovaglóban kezdtünk , teljesen rám simult közben és csókolt ahol ért először kicsit gyorsabb tempóban kezdte majd belassított és a nyakam csókolta ,itt már bele is remegtem néha annyira eltalálta hol érintsen vagy csókoljon.
Nagyon megvolt köztünk a kémia ,úgy olvasott mint valami könyvet kb :D
A lovaglás viszonylag sokáig tartott különböző ütemekben ,nem gondoltam ,hogy ilyen sokáig bírom. Ez után kutyusban csináltuk, itt is inkább csak ő mozgott rajtam mert elég nagy vagyok és megbeszéltük ,hogy így jobb lesz. Ettől függetlenül teljesen rám tolta magát időnként amivel kikészített :D És így is lett végem mert azt a látványt egyszerűen nem lehet bírni . Megvárta és hagyott lenyugodni majd utána rendelkezésemre bocsájtott nedves törlőkendőt is ,hogy letisztogassam magam . Ez után még beszélgettünk kicsit megkínált frissítővel ismét amit most elfogadtam , és kaptam még búcsúzóként egy masszázst . Ezután Kikísért az ajtóig ,puszik és elbúcsúztunk.

Elszámolás

Randi elején rendeztük az előre megbeszélttől a különbözetet visszakaptam Maximálisan korrekt , és megbízható egy extrát kértem csak ez a csók volt.

Csenge, jó szexpartner

  D_Dömötör

Egyeztetés

Telefonon kerestem, hamar felvette. mivel én is elég rugalmas voltam idő tekintetében és ő is éppen ráért, könnyen találtunk szabad időpöontot.

Megközelítés

Autóval történt a környékre. Ott ment nehezen a pontos cím megtalálása utcatáblák hiányában. Sajnos kevés van belőlük és az utca vonalvezetése is trükkös. Telefonos segítséggel sikerült végül bejutnom.

Helyszín

Újépítésű társasház, minden teljesen kifogástalan. A szoba megfelelően tágas, kényelmesen voltunk. A fürdőben egyedül egy hiányosságot találtam az a szájvíz hiánya volt.

Hirdető külseje

Az ajtót egy kedves lány nyitotta ki, aki lehet, hogy a képeken szerepel. Nem ellenőriztem le azonnal, mivel úgy voltam vele nem vitatkozom a képek miatt, hiszen kedves volt a lány, de szerintem nem a képen látható lány fogadott. A magasság, súly stimmelhet. A haja hasonló, de szerintem a valóságban rövidebbnek tűnt, most copfban volt. A cicik nagyon szépek voltak, de szerintem egy mérettel kisebb, mint a képeken. Alakja szép, formás, de talán a képeken egy kicsit kerekebb. Helyes lány volt aki fogadott, tetszett. A fogadó szettje egy fekete kétrészes, erősen átlátszó ruhácska volt, combközépig érő harisnyával. Összességében csinos volt

Action

Megérkeztem, beinvitált a szobába, vízzel kínált, amit el is fogadtam. Megbeszéltük mennyit maradok. Említettem neki, ha lehet maradnék többet. Arra gondoltam ha jól érezzük egymást és neki is van ideje miért is ne. Előre kérte a rózsát. A túlórás opció miatt és a lehetséges extrák miatt többet tettem le az asztalra. Nekiestem vetkőzni, majd gyors zuhany. Mire végeztem az ágyon ült, majd kért egy kis időt a fürdőben. Visszajött levetkőzött , csak a harisnya maradt rajta. Állva kezdtünk el ismerkedni egymással. Puha bőre van, szép cicik, formás test. Mi kellhet még? A csók. Sajnos nem volt, még szájrapuszi sem. Úgy emlékeztem ez extra. mivel határozottan elutasította, nem vitatkoztam. Nem gondolom, hogy a fürdőből hiányzó szájvíz hiánya miatt, de lehet. Eddig senki nem panaszkodott a szájhigiéniámra. Eddig az volt az érzésem nagyon nem jövök be neki, passzív volt. Az ágyra invitáltam, ahol folytattam szép testének kényeztetését, majd eljutottam szép kelyhéhez. Finom puncija van. Amikor elkezdtem nyalni vártam az elutasítást, de végül nem jött a keze ami eltolt volna. Úgy vettem észre tetszik neki, ezért szívesen folytattam. Úgy tűnt siker koronázta tevékenységem és mintha őszinte is lett volna a dicséret. Gondoltam ezután egy kicsit oldottabb lesz a hangulat. Egészen idáig azt éreztem, hogy vagy nem volt ott fejben, vagy nagyon antipatikus voltam neki és csak túl akart lenni rajta. Nem volt bunkó vagy ilyesmi, kedves volt mosolygott, de nem volt az igazi. Az is lehet, hogy ő egyszerűen ilyen. Ezután mondta, hogy most ő jön. Kértem had simogassam formás popsiját miközben kényeztet a szájával. Így volt. A francia lendületes volt. Finom, puha a szája, ami nagyon bíztató, de sajnos a technika inkább gépies. Szerintem ügyesebb is tud lenni, én most ezt kaptam. A nagy lendület miatt elég hamar éreztem a srácok mozgolódását. Át is futott az agyamon, hogy hagyom magam, de nem szerettem volna kihagyni finom punciját sem, így kértem a kegyelmet és a zsákot. Ügyesen felpattintotta, majd közös megegyezéssel lovacska jött. Kis sikosítás majd nyeregbe pattant. Ezt is nagy lendülettel kezdte. Nem volt rossz dolgom, de egy kis szenvedély nekem hiányzott. Végül olyan jól és kitartóan csattogtunk, hogy így lett végem. Hagyott lenyugodni, nem ugrott le azonnal. Szétcsatlakoztunk kaptam nedves törlőt letöröltem magam. felajánlott egy zuhanyt, mire visszkérdeztem, hogy egyedül? Erre azt válaszolta, hogy igen. Emlékeim szerint az extrában benne van. Mivel ez nem jött fel, mint opció, nem erőltettem a dolgot. Felajánlott és elfogadtam egy masszázst. jól esett, de szakszerűnek nem mondanám, de nem is ígérte. Masszázs után volt annyi erőm, hogy a zuhanyt igénybe vegyem.
Zuhany után az ágyon várt még meztelenül. Ezt kihasználva felajánlottam egy masszázs szerűséget, amit el is fogadott. Sok visszajelzést nem kaptam innen sem. A végén már csak simogattam szép testét, hátha sikerül még valamit összeütni a végén. Annyi visszajelzést adott, hogy jól esik neki. Ennek örültem, de a passzivitása megmaradt. Egy idő után felpattant az ágyról, hogy időt ellenőrizzen. Sajnos lejárt az időnk, amit sajnáltam, de mivel nem vetette fel a hosszabbítás lehetőségét, nem erőltettem magamat rá.
Öltözés közben láttam, hogy a randi elején letett virágok eltűntek, a helyén a visszajáró. Rákérdeztem, mire azt mondta, hogy mivel többet adtam nem tudta, hogy borravaló-e, ezért a visszajárót tette oda. Nagyon tetszett ez az egyenesség. Egy dolog nem tetszett az az összeg volt. Az adatlap szerint az alap óra 40. Mivel tudomásom szerint semmi extrát nem kértem és nem kaptam többet kellett volna visszakapnom egy picivel.
Mivel jól éreztem magam és Csenge egy kedves lány a visszajáróból a nagyobbik felét otthagytam.
Búcsúzás képpen hagyta az arcra puszit, majd tipli.

Elszámolás

Az extralista nem nagy, de nem sikerült igénybe venni róla semmit, viszont az elszámolás egy kicsit furcsa lett. Én nem feszegettem a dolgot, nem nagy összegről volt szó.