Zorka Szexpartner Budapest, XI. kerület

Beszámolóim

Zorka, jó szexpartner

  mandarinn

Egyeztetés

Az oldalról hívtam. Miután gyorsan felvette, hamar megbeszéltük a részleteket. Fél órára jelentkeztem be hozzá.

Megközelítés

Villamos, busz vagy saját jármű. Én villamossal mentem. A megállótól alig kell sétálni a házig.

Helyszín

Új építésű lakópark, ennek megfelelően a lakás is nagyon egyben volt. A lakásban nem egyedül van, de rendben működött a logisztika. A szobában franciaágy van, meg egy szék, amire a cuccot lehet tenni. kellemes félhomály volt.

Hirdető külseje

Alacsony, nagyon vékony lány. Nem anorexiás, de vékony. Az arca kedves, alakja vékonysága ellenére formás. Kis melle van, és formás popsija.

Action

Fürdés után simogatással kezdtünk, majd hamar a lábai közé fúrtam a fejem és nyalni kezdtem. Visszajelzései alapján jól esett neki. Aztán addig forgolódtunk, míg ő is hozzáfért a farkamhoz, így már mindketten élvezhettük a másik kényeztetését. Fiatalsága ellenére komoly tapasztalatokkal rendelkezik ezen a területen. Nagyon jól csinálta. Mikor elég kemény lettem, gumit kértem, majd elsőre lovaglóban kezdtünk neki a szexnek. Jól kavart a csípőjével és úgy láttam ő is élvezi. Aztán kértem, kutyusban folytassuk, ami nem volt ellenére. Négykézlábra fordult az ágyon, kicsit termesztette a térdeit és én már a látványtól majdnem kész lettem. Apró feneke és az előttem finoman szétnyílt, lucskos puncija frenetikus látvány volt. Mielőtt betoltam neki odahajoltam, és így is benyaltam a punciba, majd egy kicsit meg is ujjaztam. Azután persze betoltam neki a farkamat is és egy nagyon jó menetet nyomtunk így. Mikor elélveztem, lerogytunk az ágyra és csak feküdtünk egymás mellett. Aztán finoman jelezte, hogy sajnos lejárt az idő, mennem kell.

Elszámolás

Má5r az elején rendeztem, így nem volt vele gond, nála inflálódott tovább.

Zorka, jó szexpartner

  Donhuan17

Egyeztetés

>Eredetileg "nagycicis" napokat akartam tartani a hancúrlécemnek,csak mindkét leányzó ki volt offolva mára nagy bánatomra.:(((Benzinkúton kávézgatva klikkeltem rá eme tündérre.Hívtam,azonnal felvette.Elmondott mindent.Mikor,mennyiért,mit kapok az illuziópénzemért.:D

Megközelítés

>Közelben ahol szoktam raktam le az újdonsült,összemókolt szörnyeteg2-őt!:DPöpec lett!:)Ingyenes még,de nehéz helyet találniA kecót könnyű megtalálni,nem kell bojongani,kérdezni,mint kicsit arébb egy számozásnál(lásd Eszter besz).BKV-val is könnyű,hisz ismert,hírhedt ez a rész az örömlányokról,talán több is van itt belőlük,mint sparhelten főző édeseanyából,tésztagyúrós kézzel..:DNaná,h több!:)))Örömünkre!:)))

Helyszín

>Ismert lakótömb,ismert emelete.Már jártam itt régebben.Lakás amerikai konyhás nappalival,onnan nyíló helyiségekkel.Van fotel leülni a cipőd levenni.Szobába dupla ágy.Szék is van göncöd letenni.Világitás pont jó,nincs sötét.Fürdő okés.Tüsfürdő elég.Szájvíz egyebek nem nagyon,innen gondoltam mindjárt,h csak cukroskötél a bővebben telefonon kiirt csók.:((Türcsi száraz,okés.

Hirdető külseje

>Bombázó!Szemtelenül fiatal.Kor rendben,súly rendben,feszes tinibőr,gyönyörű popsi,pici mellek pierszinggel,sok tetkó,karcsú derék,pityjes gyönyörű száj,édi fogak(Nesqick),csini pofi,csak mosoly az nincs sajnos....:(((

Action

>Belépéskor meglepődtem milyen pusztítóan erotikus a nézése a kis csajszinak.Majdnem szerelmes lettem.:)Csodás fehérneműben várt.Bementük egyik szobába,mindjárt matek átadása.Sorolta a többit,mondtam,h előszőr,első talikor alapot kérek.Jól tettem.Utánna zuhit vettem egyedül.Visszatértem,kért pár percet,aztán gondoltam índítsunk finom,lágy pettinggel.Hát a hajával nem lehet játszani.Szemkontakt nincs.Rád se néz.Lusta pasi felállást kértem volna csak nem térdel,mert fáj a térde(párnával se!).Fülét nem engedi puszilgatni,nyakát igen.Simogatni is alig akar,unottan maga elé néz és lógnak a kezei.Mondom neki gyurmázzon a brén.Közepesen ment.Majd leültettem az ágy szélére,h franciázzon.Csak a kupakkal játszik,mondjuk közepes.Zsákot nem falja.Makkomon kérésre nem cuppog,nem puszilgatja.Még szerencse volt,h bombacsaj,mert nem állt volna fel rá.:DKommunkációja nulla,viszont próbáltam beszéltetni is,mert állati sexy izgató hangja van.:)Gumit húztunk.A sex csodálatos vele.Ahogy lovagol szemből,hátulról,hátulról is beleültettem.Finom,meleg,szűk.Észnél kellett lennem még nekem is,plussz a látvány csodás.Igazi gimis feeling volt.Finoman érzéssel dúgtam,mert féltem,hogyha nekiindulok kidobna.:DFinoman jó hosszan kiélveztem az aktust,nagyon jó volt,csak emmiatt adtam jónak a minősítését,meg a külseje miatt.Aztán kaucsuk le,francia újból,és kézimunka,de itt már mondta,h fárad a keze a kis Törpillának...Direkt reggel mentem,h ne legyen fáradt.:(Mindegy.Néztem ahogy kiveri magára egy ilyen jó csajra,az útódaimat.Fröcsköklés,tisztogatás,magam nak sajnos...Az egy órában egyszer telózott,kétszer kiment a mosdóba,ami nagyon nem tetszett,de ez van.Ha megvetted a majmot,megkapod mellé a banánt is.El akart ő is küldeni fürdeni,h menjen az idő gondolom,de én a maradék időmben még simogattam,szagolgattam a haját,puszilgattam a nyakát,h oldódjon,de nem tud szegény...Majd textiliák fel,cipő felhúz,búcsú puszik..és GO!

Elszámolás

>Alapot kértem,hisz nagyon kevés csaj jó szolgáltató ezen a környéken.Az alapnál már lehet gondolni,milyenek lehetnek az extrái.Hát a sejtésem sajnos bejött.Akit érdekel ott elmondja.Nem is figyeltem oda.

Zorka, jó szexpartner

  vakar

Egyeztetés

Telefonon kerestem, rögtön felvette és kb. két órával későbbre meg is beszéltünk egy időpontot. Minden nagyon flottul ment.

Megközelítés

A cím világos, de a lépcsőház kicsit trükkös: nem a cím utcájában van a megadott lépcsőház, hanem az épületnek az arra merőleges utcai oldalában. Szerencsére pár perccel előbb érkeztem, emiatt még pont időben tudtam a helyes lépcsőház elől feltelefonálni. Amúgy a tömegközlekedés jó, parkolás megoldható és még nem is fizetős.

Helyszín

A lakásból csak a fürdőt és a baszobát láttam, azok a célnak megfelelnek. A baszoba normális méretű, közepesen kényelmes és nyikorgós franciaággyal valamint a ruháknak egy székkel felszerelt. A fürdő rendben van, bár több helyen láttam fekete penészt, gondolom a sok használat és a szellőztetés hiánya miatt. Van sokféle tusfürdő is.

Hirdető külseje

Zorka megfelel a képeknek. Amit a képek nem adnak vissza, az az, hogy Zorka mennyire pici és vékony teremtés. A karja, a válla, a dereka, minden nagyon pici és vékony rajta. Van jó sok változatos tetoválása is, amiket mind alaposan megnéztem és megbeszéltük, hogy mi mit jelent. Nem egészen értem, hogy a képek hogyan lehetnek a jelzés szerint retusálatlanok, hiszen a tetkók nem látszanak rajtuk, hacsak nem annyira régen készültek, hogy akkor még meg sem voltak. Mindenesetre a képek biztosan róla készültek és a lényeget illetően teljesen pontosak. Zorka nagyon kedves, aranyos, kicsit visszahúzódó típusú lány. Nekem külsőre nagyon bejött, imádom az ilyen filigrán lányokat, kis popsi, vékony derék, kis mell, totál kész vagyok.

Action

A zuhanyzás után Zorka csípőjére tettem a kezem és megbeszéltük a lehetőségeket. A következőket tudtam meg: csókolózni nem szeret (otthon fogat mostam, a kocsiban tic-tacoztam, a helyszínen használtam szájvizet és semmi baj a fogsorommal), csak egyszeri aktusra lesz lehetőség, mert éppen spirált rakott fel és nem szeretné, ha elmozdulna (?), a 69-et nem szereti (biztosítottam, hogy nekem 70 a kedvenc számom), a piercingelt mellbimbókat nyalogatni nem szabad, mert akkor meg tudnak mozdulni a piercingek benne és az nagyon fájdalmas és ugyanilyen okból mellre élvezni sem szabad, mert letörlésnél fájdalmas tud lenni. Ahogy ezeket halkan elmondta, végig 3 centire álltunk egymástól, ő nem rám nézett, hanem oldalra-lefele és a háta mögött összekulcsolta a kezét, amitől az egésznek olyan hatása volt, mintha fizikából felelne egy emberevő tanár előtt, az év végi hármasért.

Természetesen eszem ágában sem volt bármi olyasmit csinálni, amit nem szeret, úgyhogy úgy döntöttem, hogy akkor az egyszerűség kedvéért lefekszem az ágyra és hagyom, hogy ő kényeztessen engem, mert a sok korlátozás és a tartózkodó stílus miatt a romantika kicsit elszállt. Zorkának ezzel szemben semmi kifogása nem volt, szépen odakuporodott mellém és franciázni kezdett. Kicsit féltem tőle, hogy apró termete miatt majd talán a szája is kicsi lesz és sokat fogom érezni a fogát, de erről szó sem volt. Szép nyugodtan, minden flikk-flakk nélkül - de szerencsére fogazás nélkül is - bólogatott, miközben én a szenzációs kis popsiját simogattam. Nem túl hosszú ideig elvoltunk ezzel, majd célzatosan megkérdezte, hogy "húzzak gumit?", amiből megértettem, hogy elege van a franciázásból. Mivel már nagyjából kemény voltam, ezért igent mondtam, mire szép komótosan leszállt az ágyról, ivott egy kis üdítőt, megtörölte a kezét majd keresgélt egy gumit, amit kis vacakolás után kinyitott, de aztán (talán a körmök miatt) inkább odaadott nekem, hogy helyezzem fel magamnak. Az egész eltartott egy darabig, közben én hanyatt fekve lassan vertem magamnak, nehogy a hirtelen beállt szünetben lelohadjon a főnök lelkesedése. Ebben sokat segített, hogy Zorka fenekén és mellén legeltethettem a szememet.

Miután sikeresen felraktam a gumit, Zorka kérdezte, hogy hogyan szeretném. Mondtam, hogy kezdjünk talán lovaglással. Kérdezte, hogy szemből vagy hátulról szeretném, de én szimplán rábíztam, ahogy neki jobb. Így aztán nekem háttal kezdett nem túl nagy tempóban lovagolni, viszont lehetőséget adott nekem arra, hogy a csodás popsit nézegessem és simogassam. Kis idő múlva elhatalmasodott rajtam a vágy, hogy dugni szeretném hátulról, annyira jó feneke van. Volt ezért kis doggy és utána Zorka kérésemre hasra feküdt és úgy is dugtam kicsit hátulról, míg el nem élveztem a gumiba. Az egész action alatt egy hang nem sok, annyi sem jött ki a torkán, tisztára olyan érzésem volt pláne a doggy alatt, hogy "punciba maszturbáltam", ahogy valami klasszikus mondta.

Miután elélveztem, elmentem mosakodni és utána öltözködni kezdtem, de Zorka becsületére legyen mondva, hogy szólt, hogy még majdnem fél órám van hátra, nyugodtan maradhatok. Erre csak annyit tudtam mondani, hogy de hát minek, mikor csak egy körre van lehetőség. Utána öltözködés közben még kicsit dumcsiztunk, aztán mentem utamra.

Elszámolás

Előre kérte és adtam az előre megbeszéltet, de jelezte, hogy nem fog tudni visszaadni, és bár tudtam volna pontosan adni, de hagytam a francba, nem ezen múlik és az elején még bíztm is benne, hogy majd nem bánom meg, a végére meg már elfelejtettem.

Zorka, jó szexpartner

  félórás_vendég

Egyeztetés

Az oldalról választottam Zorkát. Őszinte leszek, fiatal husira vágytam. A telefont hamar felvette és még aznap délután tudott fogadni.

Megközelítés

Fehérvári úti MOL kút környéke. Ugye, már mindenki tudja? :) Villamos és busz is jár, a megállótól csak pár perces séta. Én kocsival mentem és ismét az uszoda melletti parkolót használtam.

Helyszín

Aránylag új építésű házsor, így a lakás sincs lelakva. Megtalálható minden, ami egy kellemes légyotthoz kell. Mivel nem vételi szándékkal mentem, nem néztem körül tüzetesen, de amit láttam, az pozitív volt. A fürdő jól felszerelt és tiszta. Az ágy kényelmes.

Hirdető külseje

Fiatal, alacsony, vékony, kicsit visszafogott lányka. Hangja kedves, mosolya szintén. Apró cicije érzékeny, jól kényeztethető. A popsija formás, bőre selymes.

Action

Fürdés után az ajándékozás is megtörtént. Ezt követően irány az ágy. A hátamra feküdtem, ő rövid simogatás után rábukott a rudira és kellemes franciát abszolvált számomra. Szájacskájában egyre nagyobb és keményebb lett a farkam. Finoman nyomhattam is rá a fejét. Aztán kezeimmel úgy irányítottam, hogy lábaival forduljon a fejem felé, hogy én is kényeztetni tudjam őt. Szerencsére hamar "megértette" mi a szándékom és fél perc múlva már 69-ben voltunk. Ő szopott én nyaltam és ujjaztam a fincsi punciját. Kicsit a popsiját is megpróbáltam ujjammal kényeztetni, de kedvesen jelezte, hogy azt nem szereti. Ezt követően felgumizott és lovaglóbban rám ült, ha már a hátamon feküdtem és a farkam is az égnek meredt. Lovaglás közben a melleit is simogattam, majd hirtelen ötlettől magamhoz húztam a fejét és hosszasan megcsókoltam. Nem húzódott el. Majd átfordultunk misszibe és így folytattuk. valahogyan felkerültek a lábai a vállaimra, és innen aztán nem volt már messze az élvezésem. Tele is lőttem a gumit rendesen. Kis pihenő, tisztálkodás majd érzékeny búcsú volt a találka záró akkordja.

Elszámolás

Szokásom szerint előre rendeztem. Kérte, ne adjam közzé a csokor nagyságát, amit természetesen tiszteletben tartok. Csak annyit írok még le,hogy maximálisan megérte számomra.

Zorka, jó szexpartner

  Moonstar

Egyeztetés

Délelőtt sikerült elérnem , mindent megbeszéltünk délutánra .

Megközelítés

Villamossal mentem , pont a lakóparknál áll meg , könnyű a megközelités.

Helyszín

Lakás tetszetős ,igényesen berendezett . Ágy kényelmes .Fürdő tiszta és jól felszerelt !

Hirdető külseje

Dekoratív , vékony lány . Arca szép .Popsija finom kemény.

Action

Lovagló pozícióba indítottunk, nagyon élvezetesen csinálta, ahogy a pici testével beleült és ficánkolt rajta , majd rám dőlve is. Közben élvezetes hanghatásokkal emelte a hangulatot. Aztán kérnem kellett, hogy forduljunk át misszionáriusba, nehogy elmenjek. Fordulás után , csókolgattam a nyakát szex közben, ő közben átkulcsolta a derekamat a lábával, amit nagyon bírtam , igazi barátnős feelingje volt . Után kértem, folytassuk kutyusban. Talán ilyenkor látszik a legjobban, mennyire vékony lány, a popsija , mindene vékony. Nagyon elvarázsolt , de nem mertem nagyon döngetni, mert folyamatosan az elmenetel küszöbén voltam a szűk puncija miatt. Volt amikor Én dugtam , és volt olyan is, hogy ő tolta magát. Nagyon jó ütemesen csinálta, nagyon élvezetes volt. A leg izgalmasabb az volt, amikor összezárta a lábát és összekucorodott, imádnivaló volt. Ebben a pózban dugtam , de aztán már nem bírtam és elmentem, miközben ő még jobban tolta rá magát , és mozgatta a popsiját .

Elszámolás

Amikor megérkeztem a házigazdámhoz , ezzel kezdtem .