Anita Szexpartner Budapest, IX. kerület

Beszámolóim

Panna, felejthetetlen szexpartner

  Rossz

Egyeztetés

Telefonon értekeztünk , hangja csilingelő és kedves volt . Jót beszélgettünk , ha több időm lett volna még vagy fél órát csevegtünk volna .

Megközelítés

Lurdy háznál lévő lakóparkban rendel , autóval mentem . A lakóparkon belül felesleges parkolót keresni mert ingyenes , mellette a főútvonal tele van üres parkolóval .

Helyszín

Lakásb a nem tudok belekötni , érezhető ,hogy a rend és a tisztaság , itt mindig alapvető . Fürdőszoba jól felszerelt , szoba kényelmes .

Hirdető külseje

Nagyon cuki kis jelenség ,minden valódi rajta . Szép arc , szép cicik és formás popsi , minden ami kell .

Action

A megbeszélés és anyagiak intézése után gyors fürdőt vettem. Gyönyörű volt ahogy meztelenül fogadott . Végig pusziltam , simogattam .
Aztán ledőltünk az ágyra és csókokkal kezdtem elhalmozni pici testét, minden porcikáját végig csókoltam , aztán csókolózni kezdtünk . Utána ,mint kiéhezett vad, birtokba vettem a finom kis punciját. Nyelvelésem siker koronázta elég gyorsan , egy szép kis orgazmussal. Annyira élveztem ,hogy nem bírtam betelni a nyalakodással , néhány perc elteltével megint beindult az öröme . Rendesen összerándult a csúcson. Utána egy isteni technikájú, nagyon finom franciát kaptam.
Nagy precizitással szopogatta a golyókat , néha bekapdosva a farkamat. Utána folytatta a szájában a nyelvével, tökéletes volt.
Gumi húzás után bele ültettem , közben a cicikkel játszadoztam . Nagyon jó mozgással lovagolt rajtam, közben a cicijét simogattam, aztán a fenekét markoltam. Utána fordítva ültettem bele ,csoda szép volt a falatnyi popsija ahogy liftezik .
Aztán doggyban végeztük be , a kedvencem . Szinte táncolt a popsija miközben fel volt nyársalva , elég hangosak voltunk akkorra . Annyira jó volt ,hogy nem is bírtam túl sokáig . Aztán pihentünk . Még volt időm egy jó zuhanyra ,aztán indultam .

Elszámolás

Rögtön az elején intéztük , ezzel kezdtem .Mindig érkezéskor intézem .

Anita, felejthetetlen szexpartner

  Chocolatebunny

Egyeztetés

Telefonon beszéltük meg a légyott részleteit , már ez jó erotikus felvezetésnek bizonyult . A hangja izgató és egyben kedves is .

Megközelítés

Kimondottan könnyű, tömeg közlekedéssel is és autóval is. Én autóval mentem , mivel ismerem a környéket ,nem is próbálkoztam a lakóparkon belüli parkolással .

Helyszín

Teljesen megfelelő a környezet , több szoba . Dolgozóban hangulatvilágítás és kényelmes ágy. Fürdőszoba higiénikus , jól felszerelt , tusfürdők tárháza és puha törölköző.

Hirdető külseje

Egy igazi cukorfalat , pici törékeny tünemény. Szép kislány Minden igazi rajta ,pici tüneményes hetyke cicik (imádni valóak).Finom gömbölyű popsi (kutyusban a legszebb ,amit láttam) .

Action

Érkezéskor puszival fogadott bemutatkoztunk majd a szobába kísért ,itt még egyszer egy rövid egyeztetés. Nagyon cuki volt végig. Aztán már mentem is zuhanyozni, megmutatta merre menjek. Zuhanyzás végeztével kiléptem és már jött is velem , kért még egy pillanatot. Mikor visszatért állva kezdtünk csókolózni, és közben kezemmel kezdtem feltérképezni. Punciját simogatva , azonnal nedvesedni kezdett. Szuper volt kényeztetni a pici testét , utána leheveredtünk az ágyra és franciával kedveskedett, közben Én a punciját kényeztettem. Aztán jött a kérdés , fordulunk 69-be ? Nagyon finoman kényeztettük egymást. Aztán gyors gumizás és hátulról, kutyusba fogtam neki. Nagyon szűk és forró punci fogadott, apró nyögésekkel fogadott magába , jó volt hallani. Nagyon izgató volt az összhatás ,minden érzékszervemet felkorbácsolta, nehezen bírtam már ezért kértem, hogy forduljunk, misszibe folytattunk és néhány perc múlva el is mentem.
Kis rekreációs beszélgetés következett. Nagyon kedve lány, jó vele társalogni. Csókokkal kezdtünk neki ismét ,majd simogattam ahol értem, majd punci kényeztetés , nyalás. Aztán Ő franciaázott míg felkeményedtem. Gumi húzás aztán ismét hátulról történő roham. Megint nem bírtam túl sokáig, ezért gyorsan fordultunk , belel ült és isteni öltánccal vitt a fellegekbe. Abszolút kifacsart a kis tünemény !

Elszámolás

Érkezés után gyorsan elrendeztük.

Tiffany, nagyon jó szexpartner

  Nyaralok

Egyeztetés

Könnyen sikerült elérnem, telefonban kedves volt ,jól tud kommunikálni . A telefonban részletesen elmondott minden lehetőséget, az elmondottak teljes mértékben azonosak voltak az adatlapon szereplő információkkal.

Megközelítés

Ismertem az utcát ahol van , könnyen oda találtam .

Helyszín

Ami lényeges volt számomra a tisztaság és a rend . Maximális megelégedésemre szolgát a környezet .

Hirdető külseje

Mindig zsákbamacska , ha arc nélkül van fent egy lány , most is így mentem neki a randinak . Nagy örömömre szolgált , hogy egy meseszép lány várt rám . Kedvemre való volt az első pillantástól . Pici törékeny test , hetyke cici , formás pici popsi . Igazi kis játékszer .

Action

Az szex alatt jobbára én voltam az irányító, ez kicsit sem volt számára probléma , látszott , hogy kimondottan élvezi a dolgot. Ahogy mondta , szereti ha a magabiztos egy pasi . Csókokkal melegítettünk be , majd franciázással folytattuk. Úgy tűnt , hogy élvezte nagyon a nyelvem tevékenységét , aminek sóhajokkal adott hangot. Franciája kellemesen lágy, nagyon érzéki minden mozdulata , nagyon jól csinálta. Utána szeretkeztünk mint akik szerelmesek , kedvencem a lovaglása és a a doggy pozíció volt. Nagyon kedves, maximálisan rám figyelt , talán még egy kicsit tovább is maradtam, mint amit megbeszéltünk , egyáltalán nem sietettet.

Elszámolás

Mindig előre rendezem , nem említette érkezésemkor , de most is így csináltam .

Tiffany, nagyon jó szexpartner

  vivalanocse1

Egyeztetés

Arc nélkül hirdet, párosba tervezem épp ezért kiváncsi voltam az arcára, nem akartam párosban meglepetést így szólóban a felfedezése mellett döntöttem.
Amikor felhívtam a bővebb infó picit eltért a mondottól, de csak picit. Kedves maradt velem, rákérdeztem a csókra, pont jó, így azzal bővítettem a programot, így pontosan tudtam majd adni, nem kellett visszajáróval foglalkozni. Hosszú idő után ő az első lány akinek csók extrát adok.
Elmondta a címet, egy házszámmal kisebbet mondott, nem szóltam egy szót se hogy a barátnőjénél már voltam egyel arrébb. Titokban akartam érkezni. (Szerintem sikerült).
Telefonban nagyon kedves, hangja fiatal.
Esetében is biztos vagyok benne hogy vele beszéltem.
Ja igen, előző fotósorozat ruhája nincs meg, és már az a fotósorozat sincs meg itt fent.

Megközelítés

Semmelweis Klinikákig kék metró, majd séta az egyik mellék utcában az elejére. '59-kor hívtam, fel voltam készülve hogy majd egyel visszább küld, így is lett, kis cseles. (Bent elmondta azért ezt a címet adja meg mert a gps ide visz). Nyomtam amit mondott, bár tudtam hová kell menni.

Helyszín

Másik szoba az övé,múltkor nem itt voltam, ez picit kissebb viszont tükörrel felszerelt, a tükör óriási csak nem az ágyal szemben van, így ágyról nem lehet mozizni. A fürdőszobában kád, zuhanyfüggöny, kilépő van. Többféle szájvíz is, többféle tusfürdő is. Műanyagpoharak a csapnál, alatta kuka, oda dobtam a műanyag poharat.

Hirdető külseje

Szerintem az előző fotósorozat jobb volt, jobban visszaadta a formás testét, most így azt kell mondjam élőben még jobban néz ki, jobb a teste. Ebből a sorozatból csak a hasalós kép adja őt jól vissza (számomra). Picit műterminek érzem ezt a sorozatot, profi képeknek, élőben egy teljesen természetes lány, mind külsőben mind viselkedésben. Nem játssza meg magát, őszinte teremtés, ha valami nem tetszik neki szól. Ki van írva hogy 22 pluszos, de eskü végig azt hittem egy 20 alatti leánnyal vagyok, inkább 22 mínuszos. Nagyon ártatlan, nemrég kezdte. Esetében kevésbé éreztem hogy festett a haja, szőkének szőke. Egy bugyi és egy melltartó volt a fogadóruha, akkor bújt ki belőle amikor elkezdtük az aktiont. Arc megfelelt az elképzeléseimnek, viszont egész alakos teste látványa vitte el a show-t. Tényleg formás a teste, meg nagyon fiatalos. Teenager test feeling. Úgy éreztem felugrottam egy utolsó éves gimis lányhoz. Számomra a punci is tini, szűkségre is beleértve.
Egyébként annyira bejött a formája hogy elfelejtettem a tűsarkút, combfixet megkérdezni van-e? (Pedig kedvenc kiegészítőim a lányokon) Magasságra nem magas, és karcsú vékony lány, neki se volt még soha súlyproblémája szerintem.

Action

Tusolásból visszajövet elfekszem az ágyon kényelmesen, ő a szemem láttára leveszi a melltartót majd a bugyit és immár meztelenül jön hozzám, először leül mellém az ágyra, talán úgy számított hogy simogatással kezdem, szép testét felfedezgetem, de én durr bele vagyok már, mondtam hogy mit szeretnék, orális kezdést minden gond nélkül belefogott, közben eszembe jutott mi lenne ha picit megszakítaná és feljönne csókolózni majd vissza, és ezt párszor megismételnénk de ez még távol áll ártatlanabb lényétől vagy ez vagy az mondja és hát akkor jegelem a csókot egy időre, jó az az orál, nagyon is, közben kiderítem ez az (én)elfekvős póz a nyerő nála,az a kedvence, az én állok ő térdel -re kiderül nem lehet benevezni, mint egy Denerys Targaryen mondja ő egy férfi előtt se térdel. Tetszik az öntudatossága, elütöm egy viccel, azt szeretnéd hogy a férfi térdeljen, gyűrűvel a kezében? Jól oldódik, innentől tök barátságos. (Ki kellett derítenem a határaid, bocsánat).

Gumihúzás jön az előjáték orál után, nagy meglepetésemre nem sikosít és szűk puncija mégis befogad. Nagyon rég nem találkoztam sikosító nélküli lánnyal. Először a 8. kép szerinti hason van pózban kezdtük, szép óvatosan tettem be (remélem) és így csináltuk, majd volt hogy szemből, lábait nyakba nem szereti rakni viszont így is pazar a látvány ahogy felhúzza és szétterpeszt, szép a punci és jól szorít, jó szűk. Ebből fordulunk, ezúttal nem teljesen hason van inkább oldalt, fenekét kitolja. Egy lassabb, mélyebb mozdulatnál érzem hogy lehet ezt megérzi a puncija, rákérdezek hogy vastag? Fel vagyok készülve hogy ha kell kihúzom,jól oldja meg a szitut azt mondja ekkorával még nem volt dolga ( ezt mondjuk nem hiszem, de piros pont a frappáns válaszért), de nyugodtan maradhat, így biztosítja hogy addig érezzem az első osztályú punciját amíg jól esik, amíg bírom. Ez kb 35-nél következik be, elélvezés gumiban, punciban, ebben a pózban.

Gumilevét,törölgetés után pici ismerkedés majd csókolózás, elmagyarázza hogy szereti, én gyorsabban, ő lassabban hogy a dolgok kialakuljanak. Ki is alakultak, olyan filmszerű romantikusabb csók lett, mintegy első csók, először a szánk ért össze majd a nyelvek találkoztak, először csak a hegyük, majd egyre több a nyelveinkből. Csók teljesült. A második menetre mondtam hogy az már nem aktus lenne hanem végig szájba és eskü gyors leszek. Okézva, még megkérdezem tőle hogy szeretné, oldalt vagy szemből? Azt mondja ahogy én szeretném. Akkor szemből kérem. Az előjáték alapján öt percet tippelnék míg kivégez, de úgy tűnik más az előjáték francia és más a kivégzős francia, a kivégzős mintha mindenben fel lenne turbózva, még jobb mint az elején, ezért is adom a fergeteges franciát, így szemből mintha erősebb lenne a vákum, mintha mélyebb lenne, és az arc is hozzáad szemből, meg az egész szitu. Az előzetesen feltételezett 5 perc túlzásnak bizonyult, annyira jól csinálja hogy 2 perc alatt végem, ez szó szerint turbófrancia lett. '44-'46-ig. Ja és hogy mehetett-e szájba? Igen. A legnagyobb természetességgel, semmi gondja nem volt vele. Arra nem figyeltem élvezés után mi lett a végtermékkel, de nem rohant ki, én megtöröltem a farkam. (Szerintem míg töröltem kiköpte, nincs nyelés adatlapon).

Még beszélgetés, meg tusolás, beszélgetéskor kiderül nem szereti magát nézni a tükörben, kár mert remek formás teste van. Mindenesetre párosra továbbléphet, sikeresen "levizsgázott". Kimondottan egyenrangú felekként csináltuk, meg volt az a varázsa a talinknak hogy mintha egy gimis 18 éveshez ugrottam volna fel, ránézve az adatlapra csak csodálkozom hogy 22 plusz.

Elszámolás

A bővebb infó már nem olyan kerek, de nagyon baráti. Kedves maradt akkor is amikor felhoztam a bővebb infót, tájékoztatott mindenről. Egy szinten van a barátnővel, csak popó nincs. Csókolózás annyira baráti hogy azzal is még jól jöttem ki így belekértem. Pont ennyivel érkeztem, az elején adtam oda. A csókot megkaptam, a szájbaélvezést is. Közös fürdés nem jutott eszembe, puncit nem nyaltam. Még ujjazással éltem volna, de az nincs, se extrában, se sehogy, hiába a tiszta ujj, semmi köröm, mert nagyon érzékeny a punci, ezért sikosítót sem használ. Szűk punciját semmi sem tompítja. Nekem mindegy, de sokaknak számít csak ezért szólok, nagy meglepi hogy nem használt sikosítót.
Két élvezés lehetősége biztosított. Elején célszerű megbeszélni, például biztosítani-megnyugtatni hogy belefér az embernek a kettő az egy órába.

Anita, jó szexpartner

  félórás_vendég

Egyeztetés

Az oldalon található hirdetésre jelentkeztem hozzá. A telefont hamar felvette. Aranyos volt a hangja, így nem bántam, hogy kicsit beszélgessek vele. Azért a találkozónkról is esett szó. Mivel olvastam az adatlapját, felkészülten tudtam mondani neki, hogy mit szeretnék abban a fél órában csinálni, amit nála töltök. Tervemet elfogadta, és már mondta is a címet.

Megközelítés

A kerület egyik új építésű "lakótelepén" (lakópark) fogad. Parkoló van, hely nem nagyon. De van egy magán parkoló kb. 70 méterre, persze kicsit drágább áron, de ott volt hely. Tömegközlekedés a közelben: villamos és busz. (nincs messze a Lurdy ház)

Helyszín

A magaslati levegővel rendelkező lakás többszobás, amit kolléganőivel oszt meg. Lift van, kettő is. A lakás jól néz ki. A bútorzat jó, a fürdő tiszta, jól felszerelt.

Hirdető külseje

Vékony, mosolygós, fiatal lány. Nem túl magas, szinte inkább alacsonynak mondanám. Teste teljesen arányos és aranyos. Pici cicik, amik nagyon jól reagáltak a kényeztetésre. Puncija frissen borotváltan várta, hogy megszeretgessem.

Action

Gyors fürdés és ajándékozás után az ágyon találkoztunk ismét. Nem kerteltem, elkezdtem csókolgatni fiatal testét, még úgy friss melegében, állva. Szinte elveszett a karomban. Aztán ledöntöttem az ágyra és határozott tervvel a lába közé fúrtam a fejemet. Élvezet volt nyalni, csóklni a finom punciját. Élvezettel csináltam már csak azért is, mert érezhetően élvezte is. Nyögdécselt, sóhajtozott, egy-két sikkantás is elhagyta a száját. Szerintem el is élvezett.:) Később ő vette át az irányítást és franciázni kezdett. Nagyon kellemesen csinálta, élveztem rendesen. Mélytorkos elemeket is tartalmazott, de sajnos azt amúgy nem vállal, csak éreztem, hogy tudná, ha akarná. Bár eredetileg szexes befejezést terveztem, de menet közben megálmodtam, hogy 69-ben szeretném befejezni. Nem volt ellenére. Befordultunk a megfelelő pózba, melyben én voltam alul és kölcsönösen kényeztetve egymást jutottam el a csúcsra. Az utódokat a szájába juttatva élveztem el. Nem is figyeltem, de nem is érdekelt, mikor és hogyan szabadult meg tőlük. Kis lazító beszélgetés következett, ami alatt megejtettem a tisztálkodást is, aztán sajnos eljött a búcsú ideje.

Elszámolás

Előre, az adatlapján szereplő infók alapján.

Tiffany, jó szexpartner

  Roundcube

Egyeztetés

Az esemény délelőttjén hívtam, az oldal jelezte, hogy felveszi a telefont, ami tényleg meg is történt a második csörgésre. Az időpontot rögtön leegyeztettük délutánra, VTR-en is befoglaltam, minden simán ment. Mivel láttam a virágcsokor méretét, így erről nem kellett egyeztetni (szegényt nem hagytam hogy elmondja, mondtam neki, látom az oldalon) :)

Megközelítés

Pesten, a Lurdytól nem messze van egy vadonatúj építésű lakóparkban. Csalóka, azt hittem ezernyi parkolóhelyem lesz, tévedtem, rendes helyet nem találtam, de a lakópark közepén volt egy placc, amit valaki parkolhelyként üzemeltetett, ott bőven volt megállási lehetőség, bár 15 órakor mentem. Lehet előtte több, később meg semmi hely nincs. Tömegközlekedéssel szerintem macerás lehet odajutni, de Budapestnek ezt a részét nem ismerem annyira.

Helyszín

Új építésű park, ezernyi bejárattal, de elsőre megtaláltam, mert a legkevésbé kézenfekvőbb irányba indultam :) Amúgy tényleg nem bonyis bejutni. A kaputelefonban megmondta a szobaszámot, gyakorlatilag a liftből kilépve rögtön belebotlottam az ajtóba. A helyszín egy komplett, nagy lakás, amiben nem tudom többen vannak-e, amikor én mentem, totál egyedül volt (minden szoba ajtaja tárva-nyitva), nem hiszem hogy más is van vele. A fürdő nagy, modern, tiszta, kádas, zuhanyfüggönyös, a tetthely egy légkondis (mondjuk most nem kellett használni), franciaágyas háló, amin látszik, hogy amúgy lakhatásra is van használva, szóval egyáltalán nem steril a hely, inkább otthonos. Tükör-tükör hátán mindenfelé. Zseniális...

Hirdető külseje

Tiffany egy pici, vékony, kislányos külsejű csajszi, akinek a fényképei teljesen fedik a valóságot. A cicik kicsik, de nekem rettentően tetszenek, kecses, vékony lány, csak azok menjenek hozzá, akiknek ez a gyengéjük. A bőre hibátlan, fiatal, nem az a klasszikus kerek popsis, hanem tényleg a fiatal tinilány külső. Nem pedofilos ;) Egy elég szexi harisnyatratós-melltartós szettben fogadott, amit azonnal ledobott, ahogy végeztem a zuhival, nem nagyon tudtam benne megcsodálni, de mondjuk utána is legeltettem rajta a szemem.

Action

Zuhi után leheveredtünk az ágyra, majd dumcsi. Totál korrektül elmondta, hogy mit szeret, mit nem (nem szereti a keményebb dolgokat, a durvulást, a kemény döngetést, harapást, egyebek), ami annyiból jó volt, hogy gyorsan tisztáztuk a határokat, a probléma az volt, hogy azért én a keményebb vadulásokat preferálom, amiről kiderült hogy nem fog menni. Ugyancsak korrektül elmondta, hogy a kezdeményezőkészsége nem sok (asszem nullát mondott), igazából ez is olyan, hogy van amikor kifejezetten ezt szeretem, most nem feltétlenül erre voltam beállva, de hát ez van. Mindent egybefoglalva, a korrektség abszolút meg van benne, nem az a közben nyafogós típus, nekem ez kifejezetten tetszett, annak ellenére, hogy nem feltétlenül erre volt kedvem aznap. Ez úgy az elején meg is érződött rajtam (meg mondjuk tényleg mocskosul stresszes napjaim voltak), egy franciával próbált ellazítani, ami nem igazán ment (részemről), így felajánlotta hogy megmasszíroz, amit kivételesen elfogadtam. Ez kifejezetten jól esett és jól tettem, hogy igent mondtam. Nem az, aki "kereszülguggol" az emberen (sajna), hanem csak az egyik oldalról csinálta, de végig érezni a sima bőrét és dumcsizni közben, kifejezetten jól esett és ellazított. Inkább amolyan lazító masszázs volt, semmint valami vérprofi izomkitépő, így egy nehéz nap után (közben) ez nagyon jól esett. Utána már nem volt gond a harcképességgel, a franciája egy kicsit lágy volt nekem, igazából a kényszerfranciához szoktam, de mindig vissza kellett fognom magam, ám legközelebb már erre készülök. Bár jobban szeretem, ha állok, vagy térdelek közben, ő kérte, hogy feküdjek le, úgy csinálta, én meg közben oldalról felfedeztem mindenét, imádtam markolászni, puszilgatni mindenhol. Mivel előtte a melleit csókolgattam egy ideig, egy idő után felajánlotta a gumit, kutyusba mentünk és már megint bennem volt a fenékcsapkodás, a derékmarkolás és keményen baszás... de nem, visszafogtam magam, megkért rá. Tulajdonképpen a póz, és a látvány kárpótolt, a szoba nagy részén fellelhető tükrök pedig még jobb rálátást biztosítottak mindenre, így aztán ebben a pózban mentem el. Utána még negyed óra dumcsi és távozás. Mit mondjak? Nem erre készültem, de nem éreztem magam egyáltalán átverve, mert nem is vállal olyanokat, amiket szeretek és abszolút korrekt módon az elején letisztáztunk mindent. Így, hogy ezekkel tisztában vagyok, ilyen hangulatomban nem lesz kérdés, kit tárcsázzak. Ja és halál jól lehet vele beszélgetni, elég rendesen őszinte lány. Pornós feeling egy pont, barátnő feeling inlább, ha valaki a nyugisabb dolgokat kedveli.

Elszámolás

Mivel extrát nem kértem, az egy órás virágszálakat adtam neki, előre kérte, nem volt gond semmivel. Korrekt, Az action részben leírtam a részleteket.

Tiffany, jó szexpartner

  Webster

Egyeztetés

Hétvégén a délelőtti órákban is elérhető lányt kerestem, így akadt meg Tiffany csalogató képein a szemem. Amint elérhető volt tárcsáztam, ott minden lényeges infót megosztott, majd sikerült is kb 1.5 órára rá időpontban megegyeznünk. Küldtem még neki egy VTR-t is amit ő gyorsan vissza is igazolt.

Megközelítés

Autóval mentem, Tiff, a Lurdytól nem messze rendel a parkolás kiváló, úgy láttam abban az utcában ahová irányított ott nem kell fizetni a parkolásért ( nem vettem jegyet, nem is kaptam mikulás csomagot) GPS könnyen megtalálta a helyet. BKV a Lurdy miatt nem jelenthet gondot.

Helyszín

Viszonylag új építésű társasház a környéken kávézóval, így aki korábban jön egy csésze fekete mellett el is ütheti az idejét. Kétszobás házban rendel Tiffany ott jártamkor egyedül volt, de említette, hogy kolleginával közösen rendel. A szoba tükörrel felszerelt, rendes ágy matraccal rajta lepedővel. Zenét telefonja szolgáltatja. A fürdő teljesen rendben van.

Hirdető külseje

A képeknek maximálisan megfelel, vékony tinis cicikkel, alkattal, szép popsival, és helyes arccal. Egy pici tetoválással van, amit elsőre nem is vettem észre, de a fotó között látható is. Bőre selymes, tekintete érdeklődő.

Action

A zár kattanása után, egy fekete halóingben fogadott a vendéglátóm. Bemutatkoztunk egymásnak, majd a körbevezetés után, kérdezte is, hogy mit, hogyan szeretnék. Itt elmondtam, hogy a NFVSZ-kérném a többi meg majd ahogy az események jönnek. A virágcsokrokat határozottan előre elkérte, amiket a kis komódra el is helyeztem. Vetkőzés, tusolás, és már izgatottan vissza is jöttem Tiffanyhoz.
Miután megszabadítottam ruhájától az eddig magabiztos lány hirtelen átváltozott egy picit megszeppent lánnyá, őszintén közölte is , hogy szereti, ha kezdeményeznek, és kéri ebben a közreműködésemet is. Jó hát nem estem ettől kétségbe gondoltam ,akkor kezdjük egy kis csókkal, hátha feloldódik, az is izgató, ha a partner picit alárendeltebb szerepben van.
Számomra a csók az ami beindít igazán egy randit, sajnos Tifften éreztem, hogy vagy nem vagyok neki szimpatikus vagy a kémia az ami igazán hiányzik, így a csók átalakult szájra puszivá, és látván ezt később nem is nagyon kísérleteztem ezzel. Hátára fektettem, majd finoman, érzéssel elkezdtem őt szájjal hangulatba hozni. Ez már jobban a kedvére volt, azért időnként fel-fel pillantva néztem mennyire élvezi a dolgokat, kell-e változtatnom a technikán. Egy idő után a hangja is megjött miközben az egyik úját a szájában tartotta a másikkal a lepedőt markolta. Csúcsra nem sikerült jutnia, inkább kellemes perceket sikerült neki okozni :) Cserét javasoltam, amit lelkesen nyugtázott is, már azon vettem észre magam, hogy rajtam barátnősen szopizza a farkam. Menet közben is jól irányítható, ha valamit másképp szerettem volna ő rögtön változtatott a technikán. Kellemesen, barátnősen csinálta, majd egy idő után, gumi húzást javasolt. Szépen hasra feküdt, és bevillant az a fotója ahol ugyan így hason fekve van egy kis playboy nyuszival a popója mellett. Nagyon-nagyon izgatóan hatott rám, ahogy kis ártatlanul fekszik, és várja, hogy magamévá tegyem. Behatolás után, éreztem, hogy szűk, sőt rég nem találkoztam ilyen szűk puncival, ezért lassan óvatosan kezdtem, majd mikor már éreztem Tiffany is, hogy élvezi fokozatosan váltottam nagyobb tempóra. Annyira megtetszett az a póz, hogy nem is akartam már variálni inkább élveztem őt, és inkább addig döngettem, míg a gumit szépen meg nem töltöttem.
Az akció után letöröltem magam, majd miután ő is rendbe tette magát, picit beszélgettünk, sokkal oldottabb hangulatban. Értelmes lány, a helyén kezeli az egészet, sok mindent megtudtam róla, szívesen beszélgettem volna vele még, de már más terveim voltak vele. Rákérdeztem, hogy még egy NFVSZ belefér-e mire ő rávágta, hogy naná van még időnk amit szeretnék. Ezért azzal folytattuk, majd hátra dőltem, és élveztem a műsort. A szájba élvezés után gyorsan kiszaladt, majd egy gyors zuhany, majd tipli részemről.

Elszámolás

Új vendégként előre kérte az egy óráért a csokrot, amit a kis komódjára az 1db extrával megtoldva le is tettem. A popó van neki még extra, de azt nem vettem igénybe.

Tiffany, jó szexpartner

  bobinho

Egyeztetés

Telefonos egyeztetés volt, ami olyan jól sikerült, hogy 20 perc sem telt bele, már az új építésű lakóparkjában voltam. VTR funkció is működött volna, de jelen esetben esélyem sem volt annak elindítására, annyira gyorsan ment minden.

Megközelítés

Csavargyár utca felől érkeztem és a Duna felé haladtam a szép új épületek irányába. A megadott cím pontos volt. Parkolást elindítottam. A ház elől ismét felhívtam és akkor diktálta le az emeletet és az ajtó számot.

Helyszín

Két szobás lakásban szerintem egyedül rendel Tiffany. A fotók egyike-másika szerintem ott készülhetett. A képein megjelenő térelválasztó paraván, ami apácarácsos mintázatú, arra konkrétan emlékszem, hogy láttam ott a világos nappaliban a plazma tévével szembeni falnál összehajtva.

Másik szobában is egy nagy franciaágy volt az egyetlen bútor darab. Kellemes félhomályt árnyékolással hozták létre. Az elég kényelmes lett volna alapból is az ágy, de a biztonság kedvéért egy plusz matrac volt még ráhelyezve. Tiszta, frottír,gumis lepedő volt ráhúzva.

A fejtámla részen két selyemborítású párna hevert rendezetten, egymás mellett. Akkor még sima, feszes felülettel, hibátlanul. Nem sejtettem még, hogy azoknak a sarkait fogja majd rongyosra gyűrni az én fiatal kedvesem a foglalkozás ideje alatt.

Fürdőszoba stílusosan kék és szürke csempével volt beburkolva. Natúr fa polc rendszert álmodott ide a lakberendező, valljuk be elég jó ízléssel. Tiszta, tágas, jól felszerelt a fürdő is.

Hirdető külseje

Adatok valósnak tűntek. Tényleg karcsú és valóban fiatal lány Tiffany. Az a ff kép, amelyiken az ablak előtt áll, az mutatja be legjobban az igazságot.

Hetyke mellei, és pici popsija hamar a kedvencemmé vált. A has tájékon annyira karcsú, hogy szinte a két kezem ujjaival átértem a köldök piercingjénél. Nagyon vékony lány, tinis az alkata és bájosan szép az arca. Szemei alatt látható enyhe elszíneződés és az ott megjelenő apró ráncok azért igazolják, hogy felnőttek nehéz mindennapokkal teli életét éli. Küzdelmekre és az azokban szükséges magatartásra figyelmeztet a tetoválása.

Haja eredeti színe szerintem sötét barna lehet. Ez a szőke szín viszont egészen jól áll neki. Szinte más személyiséggel ruházza fel.

Punája simára borotvált. Rés körül kicsi barna színű fodrocskák mutatják a helyes irányt.

Action

Ahogyan beléptem a lakásába gyorsan körbevezetett. Megmutatta, hogy hol fogunk szórakozni és utána a fürdőszobába irányított. Addig ő, egy pohár vizet készített be nekem és valami modern zenét indított el a telefonjáról.

Megkérdezte, hogy mi az elképzelésem? Mit szeretnék? Elmondtam. Meglesz-mondta. Erre az ajándékomat határozottan elkérte, amit a csók extrájával kellett kiegészítenem és átadnom.

Aztán szólt, hogy feküdjek az ágyra, és dobjam le a törölközőt magamról. Ő is levette a cicifixet és a tangát és mellém telepedett. Semmi átmenet, rögtön átkarolt, közel bújt hozzám és egyből csókolózni kezdtünk. Nem kevesebb, mint tíz percig, nem csináltunk mást, csak csókolózgattunk. Gumihúzás előtt egy kis franciát még bemutatott nekem. Nem volt rossz, de semmilyen izgalmas elemet nem tartalmazott. Harcra kész voltam, már az elejétől fogva, úgyhogy inkább gumit kértem az ágyúcsövemre és szóltam, hogy az aktussal folytassuk.

Lovagló pózban nagyon jól mutatott. Csak pislogtam nagyokat a lenyűgöző látványától, ahogyan kevert rajtam. Azoknak a cuki melleinek izgató rengését nem tudom azóta sem kiverni a fejemből. Akkor meggyőződésem volt, hogy azért olyan szép ívűek a cicijei és azért olyan hegyesek a bimbójai mert azok már eredeti funkciójukat betöltötték. Ez a feltételezésem megmaradt az én titkos hipotézisemnek.

Aztán pózt váltottunk. Kutyusosban folytattuk. Széles terpeszt vett fel, fenekét magasra felnyomta és tornászlányokat idéző módon homorítva várt. Odatérdeltem, a lábszárai mellé tettem az enyémet belülről. Kicsit még nagyobb terpeszbe toltam és lassan beakasztottam neki. Elején csak nyugis tempóban nyomattuk, aztán több hullámban egészen komoly csattogásig pörgettük fel a ritmust. Pontosabban csak én pörgettem, mert így csak én tudtam megdolgozni őt. Ez a figura lehet a kedvence. Ezt arra alapozom, hogy hangosan és ütemesen nyögött közben. Hitelesnek éreztem.Valamint a kezével a párnát szenvedélyesen markolta. Mindig akkor szorított rá a legjobban, amikor a legmélyebben jártam benne. Nagyon tetszett, órákig elnéztem volna ahogyan felnyársaltam őt.

Doggiban is dugtunk. Becsületére váljék jól tartotta magát, és jól tűrte az inzultálást. Olyan szép volt, ahogyan a kis körteformák között ki-bejárt a rudam. Vastagnak, hosszúnak és rendíthetetlennek éreztem magam. Annyira, hogy elsülni sem tudtam. Pedig a kicsi lány azért gyakran rászorított a hüvelyizmokkal, de az még sem volt elég a beteljesedésemhez. Maradt a kéz és száj kombó. A gumit levarázsoltam magamról és a háttámlánál kényelembe helyezkedve adtam át magam az orális kényeztetésének.

Meg is lett az eredménye. Viszonylag hamar elengedte a gyíkomat és szilviával takarításba kezdett.

Elszámolás

Közepes csokor, amit vittem, még így az egy extrával sem vészes. Popóra majd legközelebb kéredzkedek rá.

Tiffany, jó szexpartner

  Saddam

Egyeztetés

Telefonon kerestem meg , kellett néhány próbálkozás , mire sikerült megtalálnom . Mondjuk csodálkoztam volna , ha elsőre sikerül elérnem .

Megközelítés

Autóval érkeztem , parkoló helyet azonnal találtam .

Helyszín

A lakás nekem megfelelt , ami ahhoz kell , hogy az ember jól érezze magát minden megvolt .

Hirdető külseje

Pici vékony lány , a képeken ő látható . A fotók jól visszaadják a formáját . Vékonysága ellenére feszes alkatilag .Arca szép , szóval az arckitakarástól nem kell tartani .

Action

Kedvesen bekísért majd megbeszéltük a lehetőségeket utána mentem fürdeni . Miután végeztem bementem a szobába és kényelembe helyeztem magamat az ágyon .
Hanyatt fekve készültem az attrakcióra . Szépen finoman játszadozva keményre szopott majd farkam minden szegletét birtokba vette és ezzel csak fokozta a vágyakozásomat .
Miközben dolgozott rajtam simogattam popóját és élveztem a finom kemény popsijának érintését . Majd meghallottam a mélyebb sóhajokat , így mindkettőnk örömére tovább kalandozott a kezem . Hátara fordítottam én pedig elindultam a puncija irányába . Finom nyalással illettem , aztán már elkezdett ficeregni , rendesen vergődött , isteni kemény húsú a puncija .Tovább dobálta magát amikor csiklóját jobban kényeztettem , majd kértem gumit ! Misszionáriusban kezdtük , először egész lassan , hogy hozzászokjon a méretemhez . Majd eljött az a pont amikor hevesebben kezdtem ostromolni. Amikor ránéztem hogy elkapjam a tekintetét , azt láttam,hogy csukott szemmel , egyik kezével a szájában ( nem akart nagyon hangos lenni ) ,másikkal a lepedőt markolva élvezett . Ez számomra nagyon jól hatott és csak jobban soroztam , de már nem sokáig , mert az Ő élvezete átragadt rám és Én is elélveztem , lényegesen hangosabban . Ez nagyon felemelő élmény volt nekem .

Elszámolás

Előre elkérte , pont annyit amennyit megbeszéltünk .

Tiffany, jó szexpartner

  forest85

Egyeztetés

Már korábban kerestem telefonon, de sajnos az utolsó pillanatban le kellett mondanom. Így a kövi héten egy nappal előre kértem időpontot. Érkezésemkor telefonon kerestem, kicsit még is lepődött, mert elfelejtettem beírni (de épp szabad volt).

Megközelítés

Autóval mentem és - bár fizetős a parkolás - nem egyszerű parkolni. Mester utcáról nyíló utca, körúttól kb. 5-600 méterre szóval a tömegközlekedve is megközelíthető.

Helyszín

Átlagos állapotú, több szobás lakás egyik szobájában fogadott. A fürdő elég kicsi, de viszonylag tiszta és mindennel felszerelve, ami kell (4-5 felé tusfürdő, 2 féle szájvíz, műanyag pohár).
A tetthely (szoba) közepes méretű, franciaágy, szék a ruháknak, éjjeli szekrény hangulatfénnyel. Semmi extra de a célnak megfelelő.

Hirdető külseje

A fogadó szettet nem egyeztettük előre, egy fekete tanga-fehér melltartó kombiban nyitott ajtót. Tiffany egy átlagos, alacsony, vékony, képeknek megfelelő alkatú fiatal lány kis mellekkel de nagyon szép formás fenékkel.

Action

Az elején bevallotta, hogy elfelejtett beírni, de szerencsémre fogadott. Vetkőzés után tiszta törölközőt kaptam és irány a fürdő. Visszaérve megkérdezte, mit szeretnék én pedig elég tanácstalan voltam, egy kis kezdeményezést vártam volna, de mondta hogy ő nem olyan. Így kezdetnek és hogy a kezdeti feszültséget oldjam, masszázst kértem. Inkább krémes simogatás volt, de jól esett. Ezt nem viszonoztam, mert mondta, hogy nem szereti, ha fogdossák (?!). Utána csókolózni kezdtünk (nem hevesen, inkább óvatosan, ismerkedősen, de ez szerintem nem annyira a kedvence).
Elkezdtem felfedezni a testét és apró csókokkal haladtam a lába közé hogy megízleljem lentről is és hangulatba hozzám. Kissé borostás de szép tini puncija egész jól fogadta a közeledésem, apró nyögések kíséretében, bár éreztem, hogy a csúcsra nem fogom tudni eljuttatni. Ezt követően ő kezdett el finoman szopni, jól csinálta, nem túl erősen vagy gyorsan. Hamar gumit kértem, ő pedig ajánlotta, hogy csináljuk hátulról. Bár misszibe jobb szerettem volna ez a látvány azért kárpótolt. A szűk punci szorítása hamar kivégzett. Mondtam hogy sajnálom hogy nem tartott túl soká, de ő "biztosított róla hogy nem bánja ha nem tart soká...".
Papírtörlőt adott hogy megtisztogathassam magam, utána még az ágyon beszélgettünk. Az óra lejárata előtt 10 perccel figyelmeztetett hogy még van időm tusolni, mielőtt lejárt az óra (mondjuk én 10 perccel később érkeztem, de mindegy - én késtem).
Gyors zuhany és távozás.

Elszámolás

A bővebb infóbam jelzett összeget (extra * rózsával a csókért) előre rendeztem.

Anita, lehetne jobb szexpartner

  Al

Egyeztetés

Délután hívtam, azonnal felvette, 45 perc múlva már ott is voltam.

Megközelítés

Szokásos új építésű lakónegyed, autóval voltam, parkolni a ház előtt kb esélytelen, a környéken is kell némi szerencse, ee legrosszabb esetben a Lurdy parkolóból be lehet sétálni, érdemes időben elindulni. A GPS nagyjából jó helyet mutat, a kapualj megtalálása (nekem) nem volt triviális. BKV-ról nem tudok nyilatkozni.

Helyszín

A ház, lift jó állapotú, Anita kedvesan ajtót nyitott és beinvitált. A lakásban hallásra voltak még néhányan, de nem találkoztam össze senkivel.
Fürdő tökéletes állapotú, zuhanykabinos, többféle tusfürdő, törölközők szépen összehajtogatva, feltornyozva, magam választhattam belőle, illatos, tiszta volt.
Baszoba elég erősen lesötétítve, UV vagy csak sima kék led világitott, nekem kissé sötét volt, de nem katasztrófa.

Hirdető külseje

Képek róla készültek, arcra nekem picit csalódás volt, nem csúnya, de a képek alapján egészen másra számítottam. Ami kevésbé tetszett, hogy a feneke "puha", nem tudom máshogy irni, azt gondolná az ember a képek alapján, hogy egy feszes fenekű lányról van szó, sajnos nem.

Action

A baszobába érkezve átadtam a virágszálakat, majd megkérdezte, nem akarok-e két lánnyal lenni, amire nemmel válaszoltam.

Azzal kezdte, hogy őt irányítani kell, én mit szeretnék. Mondtam, hogy indítsunk 69-el, amire teljes döbbenetemre közölte, hogy azt ő nem szereti.

Itt egy pillanatra lefagytam, mert ilyet még nem hallottam olyan lánytól, aki egyébként a kölcsönös franciát alapnak hírdeti (meg kb. bárkitől se), de továbbléptem rajta, kértem egy natur franciát, amit zokszó nélkül elkezdett, sajnos teljesen gépiesen, gyakorlatilag ugyanazt az egy mozdulatsort ismételte percekig, kb félig bekapva a farkamat és közben enyhe kezesés. Amúgy kellemes volt, de én ennél nagyságrenddel változatosabb franciát szeretek. Miután láttam, hogy ebben a dologban ennyi volt, kértem, hogy húzzunk gumit és lovagoljon meg. A gumit nem tudta kinyitni, de segítettem neki, a felhejezést ügyesen megoldotta.

És itt jött a következő döbbenet, ő bizony a lovaglást sem szereti...
így a másik kedvenc pózom is kilőve, kicsit félve kérdeztem, hogy akkor hogyan szereti. Hátulról!

Jobbnak láttam belemenni a dologba, feltérdelt az ágyon, a fejét teljesen az ágyra hajtotta, amivel a behatolás majdnem lehetetlen volt, mert a puncija 45 fokban az égnek nézett. Picit bűvészkednem kellett, hogy felemelkedjek olyan magasságba, hogy némi hajlítgatás után egy irányba álljon vele a szerszám, nem segített a kezével a dologban, egy hang nélkül várta, de megoldottam.

Innentől már sok jóra nem számítottam, így igyekeztem minél előbb befejezni a dolgot, némi halk nyögdécselés kíséretében elmentem. Bőséges nedves törlővel kínált és el is tüntette a szemetet azonnal.

Egy gyors fürdés után elköszöntünk egymástól.

Elszámolás

Fél órát voltam. Popó lehetett volna extra, amit nem kértem. 1 randi - 1 beszámoló.

Anita, egyeztetési probléma szexpartner

  antonherberd

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk időpontot 1 órán belül, elsőre felvette

Megközelítés

Villamos megállótól nem messze, könnyű odatalálni

Leírás

Amikor odaértem, a kolléganője vette fel a telefont, aki tájékoztatott, hogy Anita már leadta a melót aznapra... Ehhez nincs mit hozzátenni.

Tiffany, jó szexpartner

  Farok66

Egyeztetés

Telefonon hívtam 2 csörgés után fel is vette majd 2-3 órával később már tudott is fogadni.

Megközelítés

23-as villamossal mentem onnan 5-6 perc sétára van a lakás.

Helyszín

Tiszta, igényes szépen berendezett lakás fürdőszobában többféle tusfürdő szájvíz van tökéletesen megfelel.

Hirdető külseje

Ő van a képeken bár élőbben még gyönyörűbb. A képek alapján nagyon megtetszett de amikor fogadott szinte egyből szerelmes lettem. Gyönyörű lány mint ahogyan a képek is mutatják szőke haj vékony tini lányos testalkat hosszú lábak kicsi tenyérbe illő cicik. Az arca is nagyon szép hatalmas barna szemei vannak és csodás mosolya. Fiatal korához képest nagyon kedves aranyos lány. Az egyetlen ami a képeken nem látszik a jobb oldalán egy kis tetoválás.

Action

Előre kérte a pénzt, kicsit beszélgettünk utána mehettem fürdeni. A tisztálkodás után az ágyon várt én a fény miatt föl állítottam így is gyönyörködhettem.
Kezdődött az én kényeztetésem , élvezetes francia közben a kezem is elkalandozott .
Kértem a kölcsönös franciát csodálatos kényeztetést kaptam és egy nyalni való csodálatos puncit, ami láthatólag és hallhatólag is nagyon tetszett neki hatalmasat élvezett.
Gumit kértem és támadtam is hátulról szép kis terpeszben pontosan a magasságomhoz alkalmazkodva, úgy tud pucsítani, hogy az már felér egy orgazmussal, nagyon izgató a feneke is de nála nem opció az anál szóval nem erőltettem.
Utána szemből kéredzkedtem Tiffany puncijába.
Tartotta a szemkontaktust csókot kezdeményeztem
barátnős nyelves , kicsit vehemensebb csók özön ! Ki kell emelnem nála a csók az tényleg igazi csók.
Pihenésképpen elkezdtem a ciciket nyalogatni azt úgy vettem észre annyira nem szereti nem volt nagyon hatása. Végig franciás kivégzést kértem amit annyira jól csinál hogy néhany másodperc múlva végem is lett. Talán amitől még jobb lehetett volna ha le is nyeli, de kiköpős a sztori.
Simogatós beszélgetés és tisztálkodás .
Puszilkodós búcsú.

Elszámolás

1 órára mentem * virágszál volt + a csók, amit mindenképp megéri kifizetni neki, mert nagyon jó.

Tiffany, jó szexpartner

  vakar

Egyeztetés

VTR-en kértem és kaptam időpontot, és üzenetben jelezte, hogy azért vár még reggel egy megerősítő SMS-t is (előzetesen pár nappal VTR-eztünk). Nem sokkal később viszont inaktiválta a hirdetését, emiatt a VTR is törlődött. Viszont külön írt nekem egy személyes üzenetet, hogy a VTR törlés csak az inaktiválás eredménye, de egyébként vár, menjek nyugodtan.
Ekkor jöttem rá, hogy nem tudom a telefonszámát..., mert ugye a hirdetés inaktív, a VTR-ben nem látom a számát, viszont kéne küldenem egy SMS-t. Írtam neki személyes üzenetet hétvégén, de nem válaszolt. Még a wayback machine-t is bevetettem és találtam is egy számot, de üzenetben nem válaszolt a kérdésre, hogy az-e a mostani száma. Aztán a randi napján reggel aktiválta magát megint és akkor megláttam a számát és tudtam SMS-t küldeni (és a felgyűlt üzenetekre is válaszolt), de addig bizonytalan volt, hogy lesz-e ebből randi. Egyébként még aznap reggel megint leVTR-eztük ugyanazt az időpontot, szóval még lett is aktív VTR a végén.
Összességében az inaktiválás eléggé bekavart, de aztán minden megoldódott és tudtunk találkozni.

Megközelítés

Kocsival mentem, a parkolás kicsit zizi, de aztán mákom volt és egy gusztusos, óriási parkolóhelyet találtam magamnak.

Helyszín

A lakás elég nagy, több szobás, nem is egyedül van benne Tiffany (amire pl. abból következtetek, hogy az action után zuhanyozni akartam és megnézte, hogy nem foglalt-e a fürdő), de senki mással nem találkoztam. A fürdőszoba aprócska, de teljesen rendben van. A baszobában egy közepes méretű ágy, egy szék és egy asztalka. A célnak minden megfelel. Sok helyen olyan kicsi a szoba, hogy az ágy szinte faltól-falig ér, itt legalább lehetett mozogni a szobában az ágy mellett, van normálisan hely. A szobában amúgy olyan sötét volt, hogy alig láttam. Csak egy földre helyezett vörös LED-sor és a redőny pár nyitva hagyott csíkja között szűrődött be valami fény.

Hirdető külseje

A képek egyértelműen Tiffanyról készültek és a megadott adatok (kor, magasság, súly) is teljesen reálisak. Alacsony, vékony, fehér bőrű, festett hajú, de természetes és fiatal teremtés. Egy kisebb íráson kívül nem vettem észre tetoválást sem, de olyan sötét volt, hogy csak na. Nem sportos, de semmi felesleg nincs rajta. Nekem nagyon bejönnek az ilyen lányok, ezért is jöttem hozzá. Talán az a fekete kombó volt rajta, mint ami a képeken is, de legalábbis valami nagyon hasonló.

Action

A zuhanyzás után visszatértem a szobába. Tiffany megkérdezte, hogy mennyit szeretnék maradni, tisztáztuk, hogy egy órát és elkérte a csokrot, amit rögtön oda is adtam. Nekem ezzel sosincs bajom, de így elsőre pláne nincs.
Megkérdezte, hogy mit szeretnék. Mondtam, hogy megölelném és közben megbeszéljük a vágyaimat és a lehetőségeket. Tiffany erre közölte, hogy ölelkezni nem szokott, mire mondtam, hogy "akkor bizonyára csókolózni sem fogunk", amire (az adatlapjához hűen) közölte, hogy az extra és különben is csak szimpátia esetén (egyébként hogy lehet csókolózni legalább minimális ölelkezés vagy egymás átkarolása nélkül?). Ezt arra vettem, hogy nem vagyok szimpatikus, plusz az ölelkezés elutasítása kicsit visszavett a barátnős hangulatból, szóval gondoltam akkor egyszerűsítsük a helyzetet és jeleztem, hogy sima natúr franciát és aktust szeretnék. Ennek nem volt semmi akadálya, ezért aztán hanyatt vágtam magam az ágyon és Tiffany oldalról közeledett hozzám és hozzákezdett a franciához.

Nekem nagyon bejött Tiffany franciája (bár egyszer szóltam, hogy kicsit lassabban, ha lehet, amit azonnal teljesített). Valahogy semmi komoly nem volt, de olyan kis puha volt a szája és semmi fogazás és szuperul éreztem a nyelvecskéjét... szóval nekem nagyon tetszett. Fél perc után mondtam is viccből, hogy "na ez a nap jól kezdődik", mire Tiffany rögtön rávágta, hogy "hát ez nézőpont kérdése", amivel bevágott egy újabb szeget a barátnős feeling koporsójába. De azért franciázott rendületlenül, én meg nagyon élveztem. Kis idő múlva kérdezte, hogy "gumi?", mire mondtam, hogy én még maradnék ennél a franciánál, ha lehet. Szóval ment tovább ez a műsor, de aztán kis idő múlva újra feltette az előző kérdést, amiből megértettem, hogy már inkább fel szeretné húzni a gumit, úgyhogy rábólintottam. A gumírozás után ráutalóan kérdezte, hogy hátulról jó-e, és én beleegyeztem. Tiffany felvette a pozíciót, én meg hátulról igyekeztem berakni, de olyan sötét volt, hogy alig láttam (még a redőny által csak kb. 3 csíkban nem kitakart ablaknak is háttal voltam, szóval még én is takartam), be se tudtam rakni rendesen, ott bénáztam. Kértem egy kis segítséget, de nem kaptam, de aztán előbb-utóbb megoldottam a dolgot és elkezdtem hátulról dugni Tiffanyt. Nagyon jó érzés volt benne lenni, bár részéről kevés aktivitást tapasztaltam, de a punci abszolút minőségi darab és amennyit láttam a fenekéből a barlangmélyi sötétségben, arra sem lehet panasz. Egy ideig elvoltam ezzel, aztán a hosszú kihagyás miatt a szokottnál hamarabb eldurrantam a gumiba.

Ezután volt még egy zuhany, majd jeleztem, hogy a távozás útjára lépnék, amire Tiffany kedvesen jelezte, hogy lenne még időnk, de nem éltem vele. Öltözködés közben megtárgyaltuk, hogy mindketten mennyire szeretjük a csokoládét és hogy totálisan képesek vagyunk napokig csak azon élni.

Elszámolás

Előre adtam a bővebb infóban szereplő csokrot. Minden korrekt volt. Extrákkal nem éltem.

Tiffany, jó szexpartner

  Milf1

Egyeztetés

Simán gördülékeny volt az egyeztetés telefonon hívtam miután megbeszéltük a részleteket VTR-t is kértem, amit vissza is igazolt.

Megközelítés

Autóval mentem a parkolás azon a részen már nem fizetős ezért lehet szerencsém volt, mert egyből találtam helyet. A Lurdy háztól nem messze van a lakópark ahová kellett érkeznem. BKK-tól kell egy kis sétát beiktatni. A ház számozást elég nehéz volt megtalálni oda kell figyelni, mert nem igazán van kitáblázva az utca név. Vagy csak rosszabbik oldal felől mentem. A GPS -ben nem volt benne az a házszám, amit kaptam. Telefonos segítséget kértem így sikerült célba érni.

Helyszín

A lakás liftből kilépve egyből ott van. Tiszta rendezett, amit láttam nagy fürdőszoba káddal, ami zuhanyfüggönnyel védve a víz kifröcskölés ellen. A szoba francia ágyas légkondis, ami be is volt kapcsolva így kellemes hűs szoba volt. Tiszta törölközőt is kaptam.

Hirdető külseje

Képeknek megfelelő tini alkatú lány nyitott ajtót. Egy fekete szet féleség volt rajta talán az ami a képein is látszik, ami addig volt rajta, míg a tusolás ól visszatértem. Pici törékeny kicsi cicikkel kislányos alakkal. Finom hibátlan selymes bőre van.

Action

Sokat gondolkodtam, hogy megírjam e végül úgy döntöttem, hogy meg írom. Itt azért voltak gondok, ami nem tetszett. Tusolás után a szobába visszatérve többször ki ment az okát nem tudom, de nagyon zavaró volt. Végre lefeküdtünk egymás mellé simogattam, közben mondta, hogy a kezdeményezőkészsége nincs azaz erre ne számítsak. Elkezdtem puszilgatni ő mint egy szobor hagyta, majd próbáltam csókot is kapni erre elforditotta a fejét. Kiment a szobából egy pár perc múlva visszajött. Kérdeztem tőle, hogy mi a baj talán nem vagyok szimpatikus vagy mi a gond, erre annyit mondott, hogy nem erről van szó. Mondom neki akkor legalább szájra puszi menne az se megy esetleg arcra. Hozzáteszem, hogy ápolt fogazattal rendelkezem és szájvízet is használok mindig ezért nem értettem. Kezdett elmenni a kedvem az egésztől, de úgy voltam vele akkor egy kicsit franciázzunk először hagytam ő csinálja, ami nem volt rossz lágyan csinálta. Majd cseréltünk én is nyalogattam egy kicsit a rendkívül szűk punciját ezt mivel nincs ujjazás aktus előtt éreztem, de erről mindjárt, kértem a gumit amit hamar felhúzott. Na itt is lehetett volna egy kis segítőkész hagyta, hogy szenvedjem a puncijába a pajtimat, amit nem túl nagy méretűnek mondanám, de nem segített. Azért a végén sikerrel jártam és hamar el is mentem kutyus pózban szűk puncija miatt, majd gyorsan leszállt rólam. Gyors törölgetést követően felöltözve távoztam. Az egy órából így csak fél óra lett, mert fél óra múlva már az utcán voltam. Lehet én becsültem túl a randit, de ennyire passzív lánnyal még nem találkoztam. Erre nem voltam felkészülve.

Elszámolás

A tisztelet díját előre kérte, ami nem okozott problémát letettem a nasija alá, amit vittem neki pesti átlagnak megfelelően. Ami kicsit sok lett a nála töltött időt figyelembe véve.

Tiffany, jó szexpartner

  budioka

Egyeztetés

Telefonon történt egyszerűen, gyorsan. Néhány kicsengés után felvette és gyorsan egyeztettük a részleteket. A megbeszélt időpontban megjelentem nála.

Megközelítés

Forgalmas helyen van az objektum. BKK van a közelben. Gk-val voltam, a parkolás egyszerű volt kis sétával de fizetős. A GPS odavisz.

Helyszín

Viszonylag új építésű házban található a tiszta szépen berendezett lakás, amiben tevékenykedik Tiffani. A fürdő is felszerelve minden jóval, amit megfűszereztem mogyoróval.

Hirdető külseje

Igazán filigrán teremtés Tiffani, bájos arccal szép kis hetyke cicikkel. Bársonyos, kellemes a bőre.

Action

Azután, hogy bevezetett a bűnbarlangba, átbeszéltük a lehetőségek garmadát és miután megkaptam a törölközőmet indultam is tusolni. A szobába visszatérvén simogatás után az ágyra kerültünk. Miután azt mondta, hogy a nyalás annyira nem izgatja fel így ezt kihagytam és átadtam a kezdeményezést neki. Kellemes NF és kézimunka után egy erőteljes kutyus pozícióban hatoltam bele. Szereti ha alaposan megdöngöli. Halk sóhajokkal és nyögdécseléssel tudatta velem, hogy tetszik a tevékenységem neki. Fordultunk misszibe, de így valahogy nem voltam elég fickós, így kértem, hogy szájjal és kézzel keményítsen fel. Ez olyan jól sikerült, hogy hagytam magam és engedtem, hogy a végkifejlet is így történjen meg. Ki is fejtette az utolsó cseppig. Olyat durrantam, hogy a prosztatám is érezte a svungot, amivel kilövelltem. Elég szép mennyiség hagyta el a testem és terítette be Tiffani kezét. Rendesen kiürített mint a tejfölös dobozt habarásnál.

Tisztogatás után irány zuhizni, felfrissülni. Visszaérkezésem után kellemes dumcsi, öltözés és indulás a mosolygó napsütésbe!

Elszámolás

Az aktus előtt történt a régi pesti átlagnak megfelelő rózsaszál mennyiség átadása. Jól éreztem magam és amit Tiffani beígért azt meg is kaptam, ezért semmikép sem lehet panasz az ár-érték arányra.

Tiffany, jó szexpartner

  Laica

Egyeztetés

Többször próbáltam már hívni , de sosem sikerült. Most második hívásra felvette. Hangja kedves, közvetlen a telefonban, itt és érezhető, hogy intelligens lány.

Megközelítés

Egyszerű volt , 4-6 os villamos , onnan már csak besétáltam a Mesteren .

Helyszín

Új építésű házban van . Lakás megfelelő felszereltségű , fürdőben minden van .

Hirdető külseje

Jó alakú lány, az arca is szép amit a valóságban tapasztalhat az a aki bejut hozzá.Bőre kimondottan fehér , nem agyon szolizott .

Action

A zuhany után visszatérve fehérneműben várt, majd cicitartó lekerülése után elkezdett francia oktatásban részesíteni. Közben simogattam ahol csak értem.Majd lefejtettem a bugyiját és lovaglásra fogtam őt. Nagyon szép volt a látvány és élvezetes az élmény. Mivel eléggé hamar elmegyek , ügyesen cseréltünk kutyusosra. A látvány csak emelte izgatottságomat, hátát simogatva, szépen lassan ki -be járva élvezkedtem, de csak pár percig, mert az ilyesmit nem sokáig bírom , na meg nem is akartam húzni az időt . Végén gyors fürdés és búcsú.

Elszámolás

Korrekt, nem kért többet mint amit a telefonban megbeszéltünk ,előre kérte a rózsaszálakat