Hanna Szexpartner Budapest, XI. kerület

Beszámolóim

Hanna, felejthetetlen szexpartner

  PandorX

Egyeztetés

Mivel szűkös időm volt, de láttam, hogy online, ezért VTR-en próbáltam elsőként. 10-15p múlva inkább felhívtam és azonnal fel is vette. Kedves hangon szólt bele, szerettem volna 2 órát maradni, de sajnos csak később ért rá, így maradtunk 1 órában. Megbeszéltük a lehetőségeket, a címet és a csokor méretét.

Megközelítés

Móricz / Kosztolányi környéke, BKV-val jól megközelíthető. Kocsival tartottam a parkolástól, de pár percre a kaputól sikerült megállnom. Parkolás fizetős. Napközben nem volt vészes a forgalom, de azért elég központi rész így a kiemelt időszakokban érdemes tartalékkal számolni.

Helyszín

Lakás környék korabeli polgári lakásai. Magas belmagasság, nagy szobák. Ketten rendelnek itt, de teljes a diszkréció. Fürdő tágas, káddal, tisztálkodó szerekkel teljesen felszerelve. Törölközőt megérkezéskor nyújtja át Hanna. Szobában franciaágy és kanapé is található. Teljes tisztaság, nagyon hangulatos. Ágy talán túlságosan ruganyos, erről majd később :)

Hirdető külseje

Őszintén Hanna nem volt toplistás a kedvencek között, mert igaz sexy-k a képek, de nem adták át, hogy milyen bomba alakja is van. Talán mostanában a másik oldalon rakott fel pár új képet, ami megmutatja, hogy 9,5 pontos feneke van és csak nem azért 10 pont, mert még tartogatom azt a fél pontot, hátha :D
Arc kitakarás van, de nem kell tartani tőle, fiatal helyes csajszi. Utcán ha leggingsben megy el melleted tuti hátra fordulsz, hogy azta q..va. Mellei picik, de ehhez a gazella testhez passzol. Nagyon kivánatos ajkai vannak.
1 pici negatívum talán, hogy kiírás alapján nem dohányzik, de kértem csókot és egyértelműen érezni, hogy ez nem teljesen így van.
Piros / bordó sexy fehérneműben fogadott, hátul pánt tangában ment előtem a szobáig... már akkor éreztem nagyon jó helyen vagyok :)

Action

Megérkezéskor kis beszélgetés, mégegyszer átvettük, hogy mit szeretnék. Csók, mélytorok, újjazni és popó volt a menüben.
Ezt követően gyors zuhany és már "rohantam is vissza". Ádám kosztümben kis csók, kis simi. Utána az ágyra helyezkedett négykézláb elém én az ágy széléhez áltam és így kezdett el kényeztetni, miközben én a popóját simogattam. Mit ne mondjak nem volt rossz látvány, tangát picit elhúzva hozzáfértem a puncijához is. Kis hangok kiséretében furulyázott egy darabig. Ezt követően az ágyra feküdtem, ő melletem még mindig négykézlább folytatta az furulya hangolását, én nem bírtam magammal és folyamatosan a fenekét markoltam és simogattam közben. Kértem, hogy váltsunk 69-be, rucit lekapta magáról, előkerültek a általa "Tini cici"-nek hívott, szerintem nagyon cuki mellei. 69-ben szinte a nyelvemre húztam, miközben mintkét fenekét markoltam, talán a végén még picit meg is újjaztam a popsiját.
Mivel egy óránk volt, ezért picit talán úgy tünhetett, hogy sietettem a dolgokat, de tényleg ki akartam élvezni minden percet a tünemény Hannával. Emiatt kis 69 után már gumit kértem. Lovagolni kezdett rajta, csipőjét megfogva szinte magamra tudtam húzni. Pár perc lovas gyakorlat után misszibe fordultunk, hogy közben csokolni tudjam ajkait.
Ezt követően talán én kértem, hogy forduljon hasra, mikor jött a kérdés, hogy akkor most popiba? Két sokkot is kaptam azonnal. Egy ahogy hasra fordult és elöttem volt az a tökéletes fenék, és hogy akkor most jöhetek is. Nem mondthattam nemet, szép lassan de szinte egy mozdulatra tövig hatoltam. Itt elkezdtem szépen lassan kibe járni abban a szűk és tökéletes seggébe. Ahogy növeltem az iramot, jöttek a hangok egyre jobban Hannából. Itt jött, hogy az ágy nagyon ruganyos, emiatt szinte csak csipőből megküldve Hannát, az ágy mozgatta alattam :) Miközben ő a lábait felemelve szinte a fenekemnél nyomott vissza magába. Brutális... probáltam nézni, hogy mi történik ott lent, de közben vitt is a lendület. Hol lassítva, csak csipőből jártam tövig kibe...
Mivel kezdtem fáradni, ezért fordultunk és kérdeztem lovaglóba beleül e... mondta nem biztos, hogy menni fog, de elősre eltünt benne a farkam. Most jött megint egy lovas torna és én élveztem a látványt, közben meg azt is éreztem, hogy gond nélkül tövig szorítja a farkamat a kis popója. Végső döfésnek egy fordított lovagló... na most itt a gyönyörű hosszú haja, az a karcsú derék, és a tökéletes popsi amibe eltünik a farkam... ez bizony 10/10 volt. Tökéletes látvány, érzés... végem is lett.
Tisztálkodás után visszafeküdtem mellé és mivel még volt majdnem fél óránk, ezért kértem, most had kényeztessem én. Fentiek után úgy éreztem viszonoznom kell amit kaptam :) Hanyatt feküdt és én szépen körbe puszilgatva a kelyhét, majd csikló izgatás és most én kényeztettem Őt. Nyelvel, újjal, mellbimbóit izgattva sokszor éreztem azt, hogy közel jár, de talán nem tudta elengedni magát annyira. Nem adtam fel és kiadós játék után, megveszült a teste és kéjes hangok kiséretében elment. Ekkor már kis cicaként bújt hozzám :)
Kaptam egy kis masszást, de most bennem volt egy kis menni akarás és nem azért mert menni akarnénk, hanem mert még maradtam volna szívem szerint, mert ebben a csodából még akartam volna még pár szeletet. Mivel meló miatt kötött programom volt, ezért egyszerűen nem akartam újra "lendületbe" jönni, mert azt már nem tudtuk volna befelyezni. Így öltözés, beszélgetés, nekem önkontroll :D (nehogy újra harci állapotba kerüljek) és csókokban elvállás. Még annyi, hogy abban maradtunk, hogy naná, hogy még jövök és egy kis extrával még megdobjuk a dolgot a kolléganővel :)

Elszámolás

Elején, alaphoz képest csók, popó, mélytorok ... megdobta az árat, de utólag mindent fillért megért.

Hanna, felejthetetlen szexpartner

  vakar

Egyeztetés

Először VTR-ben adtam meg az időpontot, aztán telefonon is hívtam ugyanaznap és úgy is leegyeztettük. Kedves hangja volt, mindenről tájékoztatott és pár óra múlva már a ház előtt is voltam. Megjegyzem, külön rugalmasságot tanúsított, mert én előbb odaértem és tudtunk a megbeszéltnél 10 perccel hamarabb kezdeni, ami jót tett a zsúfolt napomnak.

Megközelítés

A helyszínről itt és a következő rubrikában sincs sok értelme írnom, mert Hanna elmondása szerint teljesen átmeneti. Máshol szoktak lenni, csak épp azon a héten, amikor én mentem, nem tudtak, szóval helyet keresnek.
Amúgy a parkolás a vártnál egyszerűbben ment és a térképen megadott cím az említettek miatt nem pontos. Tömegközlekedésről nincsenek ismereteim.

Helyszín

Az átmeneti lakás teljesen rendben volt, szép nagy baszobával és normális fürdővel. Nem érdemes rá szót vesztegetni, mondom, teljesen átmeneti a hely.

Hirdető külseje

Hanna valami egészen elképesztően döbbenetesen jól néz ki. Kicsi, vékony, gazella test, észbontóan jó popsi, apró, hetyke cicik. Hosszú fekete haj, irreálisan dús és hosszú műszempilla, és az adatlapja szerint nincs szilikon szája, ebben az esetben csak úgy önmagától olyan vastagok az ajkai. A címkézésnél a külsőre vonatkozókat legszívesebben mind bejelölném, végül a "perfekt popsinál" maradtam. Van egy pär kisebb tetoväläsa is, de ezektől éppen megpróbál megszabadulni, ha jól értettem. A szende gimnazista tini (aki az ágyban egy tornádó) érzést kedvelőknek Hanna egyszerűen kihagyhatatlan.

Action

A zuhanyzás után rögtön az ágyon kezdődött a műsör, aminek első száma Hanna csodálatos testének felderítése volt szemrevételezés és kézrátétel módszerével. Utána jeleztem, hogy szeretném Hannát kényeztetni. Tökéletesen borotvált, gyönyörű punci fogadott, óriási élmény volt nyalogatni. Hanna sem tétlenkedett, hanem sóhajtozással, remegésekkel, simogatással jelezte, hogy nincs ellenére a dolog. Nagyon örültem, hogy jó sokáig engedte csinálni és még dícsérte is erőfeszítéseimet.

Megfordultunk és Hanna kezdett franciázni. Kérésemre úgy helyezkedett, hogy mindig el tudjam érni a testét, így a fenekét simogattam, miközben ő nagyon ügyesen franciázott. Magától is nagyon jól csinálta, de ha kértem valamit, azt is azonnal teljesítette. A kényszerfrancia az alapban van nála, de szokásomtól eltérően nem éltem vele (majd legközelebb), mert féltem, hogy a szuper test és az átmeneti absztinencia miatt hamar eldurrannék. Ráadásul a sima francia is szuper jó volt, úgyhogy csak hagytam ügyködni és megfenyegettem, hogy legközelebb majd kényszer is lesz, amire csak lelkesebben szopott. Kis idő múlva kérdezte, hogy nem akarom-e berakni és hát mit lehet erre válaszolni???

Úgyhogy lovaglással kezdtünk. Hanna nagyon aktív volt, komoly iramot diktált többféle lovaglópózban is, én meg markolásztam a popsit meg a cickókat és úgy általában gyönyörködtem benne. Nemsokára áttértünk a doggyra, mert az totál kihagyhatatlan Hannánál. Elképesztő, leírhatatlan élmény volt látni a szuper popsit és hátulról döngetni, közben a kis cickókat meg a popsit markolászni. Hanna nem csak hagyta magát, de rá is mozgott, nyögdécselt stb. Volt aztán hason fekve hátulról is, végül pedig úgy, hogy félig oldalt feküdt, felhúzta a lábát és én így hátulról raktam be neki. Ez a póz még jobban kiemelte a szédületes fenekét, plusz így a combjához dörgölőztek a golyóim és így egy kiadósabb dugás után végül sikerült elmennem. Fenomenális élmény volt.

Miután megmosakodtam már alig maradt idő, úgyhogy csak annyi volt, hogy Hanna bemutatott a barátnőjének és megbeszéltük, hogy még egy hármasra is sor kerülhet egyszer, aztán már indultam is utamra.

Elszámolás

Kérés nélkül én adtam előre, mert elsőre voltam. Hanna jelezte, hogy a VTR miatt egy extra benne lenne az alapban és én a szájba élvezést választottam, amivel végül nem is éltem.

Hanna, felejthetetlen szexpartner

  Mcennedy

Egyeztetés

Régen voltam nála , és amikor megint láttam hogy hirdet , azonnal hívtam is .
Telefonon hívtam, és pár csengés után fel is vette a telefont. Szerencsére volt szabad időpont.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető .

Helyszín

A célnak tökéletesen megfelelő ingatlan , nincs túl sok berendezés . Szép tiszta minden , talán ez a legfontosabb.

Hirdető külseje

Nem változott semmi az előző találkozásunk óta , Hanna egy szép arcú kislány , szemei varázslatosan szépek . Ő egy pici törékeny szépség .Nekem minden porcikája tetszett .

Action

Miután a részleteket átbeszéltük és a ruháimtól megválva visszatértem a zuhanyzásból az ágyra feküdtem ,egy finom , natúr franciát kaptam . Némi kézimunka is volt benne ,de csak annyira ami még tökéletessé tette a szájmunkáját. Gyorsan akció kész állapotba kerültem következett a gumihúzás ,aztán
egy jó kis kutyust hoztunk össze . Ezt érdemes mindenkinek kipróbálni. Csodaszép látvány ,és mennyei élvezet. Utána fordulás, és misszionárius a nyakamban a lábacskájával . Ebben a pózban is nagyon jó volt vele , sikerült is elmennem. Utána egy kicsit pihentünk és beszélgettünk .Ezután újra beindult és egy olyan franciát kaptam ami a rózsaszín ködbe borította a világot . Szembe nézős , mélytorkos varázslattal kergetett az orgazmusba .Szóhoz nem jutottam percekig .Aztán már csak egy jó kis zuhanyra maradt időm.

Elszámolás

Nem is hozta szóba , gyorsan átadtam amikor megérkeztem .

Hanna, felejthetetlen szexpartner

  Kadjar

Egyeztetés

Hamar sikerült megbeszélnünk , nagyon kedves volt a telefonban .

Megközelítés

Zökkenőmentes volt a megközelítés , egyedül a parkolással szenvedtem meg .

Helyszín

A lakás nekem megfelelő volt . Igényes kialakítás és jól felszerelt . Mindent a vendégért kategória ! Öt csillagos !

Hirdető külseje

A képek telesen hitelesen adják vissza a külsejét . Arcocskája kimondottan bájos !

Action

Érkezésemet követően , jó vendéglátóhoz méltóan egyből hellyel és üdítővel kínált . Annyira jó volt beszélgetni vele , hogy majdnem elmaradt a jövetelem célja . Azért csak sikerült eljutnom rendbe rakni magamat . Az ágyon várt már egy falatnyi tangában ,nagyon izgalmas volt látni finom törékeny testét . Finoman elkezdtem simogatni és végig csókolni ahol csak értem . Nagyon élveztem , hogy ő is élvezi . Szerelembarlangjánál lassítva félrehúztam a pici tangát és beköszöntem a nyelvemmel . Mondhatom örömmel fogadta a köszöntésemet. Pár perc után le került a kicsi tanga , így kényelemesebb és élvezetesebb volt a puncijának kényeztetése . Mivel önzetlen típus így olyan formába fordultunk , hogy Ő is kitudja mutatni háláját . Úgy éreztem , nagyon hálás ! Többször a határán voltam az elélvezésnek . Mondtam is hogy már nagyon benne kívánok lenni . Miután felgumizott kértem , hogy tolja már ki azt az ennivaló popsiját . Csodásan nézett ki ahogy az ágyon térdelve égnek szegezett popsival vár . Nem kellett sokat várnia . Ahogy becsusszantam , nagyon finoman szorított . Ahogy megszokta a méreteimet , elkezdtünk hullámozni . Nagyon jó mozgása van . Mivel sajnos ez a kedvenc formátumom ezt bírom a legrövidebb ideig , sajnos ez most is így volt . Talán öt perc se kellett és végem lett . Már csak egy kis levezető beszélgetésre volt időnk .

Elszámolás

Telesen korrekt volt , amikor érkeztem intéztem.

Hanna, felejthetetlen szexpartner

  Tamaris

Egyeztetés

Elég könnyen sikerült megbeszélnünk a randit , már a telefonban is tetszett .

Megközelítés

Kocsival könnyen megközelíthető , parkolás ingyenes .

Helyszín

Lakás egy új házban van , felszereltsége jó . Lakásban rend van és minden tiszta .

Hirdető külseje

Engem egy szexi kis fekete köntösben várt! Igazi gazella testű lány ,de a képeken is látszik. Az arca nagyon finoman rajzolt , gyönyörű szemek és érzéki száj !

Action

Engem rögtön levett a lábamról, miután beértünk a szobába és kicsit beszélgettünk egyből hozzám bújt és átölelt, és mintha mindig is ismertük volna egymást, úgy ugrott rám szenvedélyesen! Ez nekem kimondottan tetszett, először nem is értettem az okát, viszont később elmondta , hogy nagyon bejöttem neki! Hát ilyen nyitánnyal ö teljesen megszédített . Alig bírtam kibotorkálni a fürdőbe!
A szobába visszatérve ismét ez a fogadtatás várt!
Ismét a nyakamba ugrott !
Ez már nagyon felizgatott, nagyon érzéki volt ahogy a nyakamban tartottam . Azonnal egymásnak estünk!
Nagyon érzéki és szenvedélyes fiatal kora ellenére Folyton a gondolataimat leste , és azon igyekezett , hogy Én jól érezzem magamat ! Számomra fantasztikus volt ez a hozzá állás . Sokáig szeretkeztünk és minden kívánságomat örömmel teljesítette!
Számomra az volt a legjobb , ahogy ő is élvezte a dolgot. Ez számomra egy örök élmény lesz .
Varázslatos randevú volt , biztos , hogy még felkeresem .

Elszámolás

Amikor felértem hozzá . A megbeszéltekhez képest nem volt eltérés .

Hanna, nagyon jó szexpartner

  Givemefive

Egyeztetés

Előző héten beszéltük meg a találkozót , nagyon kedves volt a telefonban .

Megközelítés

Tömegközlekedéssel mentem , a villamos majdnem ott áll meg . Szerencse ,hogy nem autóval mentem , nem láttam parkolót .

Helyszín

A lakás egy régebbi házban volt ,de olyan volt ,mintha most újították volna fel . Tökéletes rend és tisztaság fogadott . A fürdőben sok tusfürdő és szájvíz . Törölköző jó illatú és finom puha . Szobában nagy és kényelmes ágy.

Hirdető külseje

Nagyon szép az arca , vonásai finomak és bájosak . Szeme csodaszép . Teste törékeny és vékony cici pici ,hetykén álló bimbokkal . Popsi csoda gömbölyű. Bőre nagyon finom .

Action

Kedvesen fogadott . Beszélgettünk ajándékoztunk . Aztán gyorsan zuhanyoztam majd amikor visszaértem egy szép kék csipkés melltartó bugyi szettben fogadott. Hamar elfoglaltuk a színpadot . Puszilgatni kezdtük egymást, simogattam mindenhol (főleg a finom popsiját ), aztán elfeküdt az ágyon olyan volt mint egy csodás párduc . Amig simogattam elkezdett franciázni , Én meg simogattam, matattam bár a figyelmem a franciára összpontosult . Franciája először lágy és finom volt . Igazi felvezetés .Majd hevesebb stílust csillogtatott meg . Itt el kellet döntenem ,hogy így legyen-e végem , nagy volt a kisértés mert profi volt . Megembereltem magam és védőfelszerelést kértem . Lovaglással kezdtük. Óvatosan engedett magába . Majd egy búja csípő táncot adott elő , ami mind érzésben ,mind látványba tökéletes volt. Itt is gyorsan eljött az a pillanat ami már az orgazmusom határmezsgyéjét súrolta, a csípőjénél fogva leszorítottam ,hogy legyen időm lenyugodni. Jött a nagy vágyam megtestesülése a kutyus . Ez a kép ahogy feltolta a pici gömbölyű popsiját , örökre megmarad . Aztán a behatolás volt a következő csoda . A forró lágysága magába szippantott . Számára is tetszetős lehetett a pozitúra. Valamit mondott ,szinte suttogva , de nem nagyon hallottam ,annyira egy más dimenzióban voltam. Ahogy fokoztam a tempót , ő is hangosodott . Aztán a puncija többször összerándult . Nem sokára nálam is eljött a beteljesülés. Szépen a karomba vettem és még percekig feküdtünk beszélgetve .

Elszámolás

Annyi volt amennyit megbeszéltünk .

Hanna, nagyon jó szexpartner

  dcthor

Egyeztetés

Pár hónapja voltam nála először, miután jó fél év után újra felbukkant a hirdetése, akkor azért látogattam meg, mert jó értékelésekre emlékeztem Vele kapcsolatban. Akkor beszélgettünk, hogy miket szeretek, említettem a popót-ami akkor még nem volt szerepelt a vállalások között-, mondta, hogy magánéletben ő is szokta, és tervezi felvenni a szolgáltatáslistára, és bár mondta, hogy kicsit nagy vagyok, de legközelebb megpróbálhatjuk. Aztán valóban kiírásra került az adatlapra is, így felhívtam, kérdeztem a popót, mondta, méretfüggő, mondtam neki, hogy hát én kicsit nagyobb vagyok, de voltam nála, és azt mondta, próbálhatjuk, és emlékezett rám! Úgyhogy meg is beszéltük, 2 órán belül nála voltam. Egyébként először VTR-en próbáltam, arra másnap válaszolt, hogy nem látta (igaz, nem is volt sok ideje észrevenni, max 2 órával a tervezett tali előtt írtam rá), végül telefonon sikerült egyeztetni.

Megközelítés

Móricztól nem messze fogadott, parkolás sztem nem egyszerű, tömegközlekedéssel 6os villamos nincs messze. Pár hónapja még máshol találkoztunk, elmondása szerint ez sem végleges (de akkor is ez a környék volt.)

Helyszín

Szűk kis garzon, minden egy légtérben, de nagyon igényesen megcsinálva, tágas zuhanyzó, tusfürdőből egy, szerintem bőven elég, kis törcsi, nekem ez se probléma, franciaágy.

Hirdető külseje

Érkezéskor bugyi+melltartó szettben fogadott. Képeknek megfelelő vékony de azért izmos test, bomba segg, apró mellek (beszéltük, hogy szeretné nagyobbra csináltatni, én mondtam, hogy szerintem nem kéne, illik hozzá, én ezt is szeretem, mondta, hogy sokan mások is ezt mondták, de hát ez úgy bennük van lányokban, hogy nagyobbat akarnak. Ezt is meg tudom érteni, fasziknál is megvan, hogy nagyobb farkat akarnak :D)) Csábos arc, műpilla fokozza a kislányos hatást, vastag ajkak (talán töltött?), akad pár tetkó is :)

Action

Érkezéskor vízzel kínált, kedvesen érdeklődött, milyen napom volt, majd megbeszéltük részleteket, anyagiakat elrendeztük, zuhany. Majd simi állva, aztán ágyra telepedtünk, ő kutyusban, én kicsit puszilgattam a fenekét, sikerült megállnom, hogy ne harapdáljam (nem volt könnyű :D) ,majd elé térdeltem, ő kutyusban szembefordult, és elkezdett franciázni, közben a gyönyörű fenekét simogattam (itt is visszafogtam magam, hogy ne csapjak rá, most még csak rá se kérdeztem, hogy mit szólna hozzá), majd hátrébb nyúlva a csiklóját próbáltam izgatni. Mikor kicsit abbahagyta, azért hüledezett, hogy "hát tényleg jő nagy vagy..". 69et javosoltam, benne volt, úgy tűnt, valóban élvezte, volt, hogy közben abbahagyta, mert nem bírt koncentrálni. Majd jelezte, hogy kicsit elfáradt a támaszkodásban, hátára fordítottam, kicsit csak én nyalakodtam, majd kértem gumit. Egyből kérdeztem, hogy akkor kipróbáljuk a popsit? Nem ellenkeztem, mondta, hogy a méret miatt nem mer bepucsítani, hasra feküdt, kérte, hogy így feküdjek fölé. Lábai a lábam között, mondta, hogy segít berakni. Szép lassan elkezdte betolni, látszott rajta, hogy kicsit tart tőle, ugyanakkor a kíváncsiságot is éreztem rajta (vagy ezt csak én képzeltem bele? :)). Nagyon izgató hangok szabadultak fel belőle, tényleg az jött le, hogy intenzív számára az érzés, és hogy valóban kicsit vastag lehetek a számára. Oldalra fordította a fejét, így láttam, hogy csukva a szeme, iszonyat izgató volt látni az arcát, ahogy kiültek rá az érzések, és hallgatni az szuszogását, nyögdécselését. Mondtam neki, hogy szóljon, ha sok, nem akarom, hogy neki rossz legyen, illetve rossz élmény legyen. Bólogatott, kicsit még folytattuk, szép lassan elkezdtem mozogni benne, lepillantottam, isteni volt látni, ahogy ki-bejárok a gyönyörű popsijában. Pár perc után kérte, hogy váltsunk puncira, úgyhogy szép lassan kicsusszantam. Le a kalappal Hanna előtt, hogy azért bevállalta velem a popsit kicsit, tartotta a szavát :). Gumit cseréltünk, majd kutyusban folytattuk. Itt is nagyon aranyosan nyögdécselt, mondta azért, hogy oda se vagyok kicsi (nem felvágni akarok, pornófilmekhez képest max átlagos vagyok :D), de itt már normál tempóban mertem mozogni. Annyira édes volt így is, nem volt most kedvem tovább húzni, így pár perc múlva nagyon kellemeset élveztem gumiban. Itt az utolsó rándulásom előtt már ki akarta húzni, szóltam (nyögtem :)), hogy még ne, mondta, hogy csak megijedt, helyén van-e a gumi, és még gyors visszatolta, így benne nyugodhattam le :) mondtam neki, hogy nyugi, én se szeretnék egyelőre gyereket :D

Elszámolás

Elején rendeztük anyagiakat, most csak popót kértem extrának. Akkor sorolta az extrákat, csók, szájbaélvezés, nem tudom, kényszerfranciát említette-e, adatlapra ki van írva, de most ezekkel nem éltem, erről nem tudok beszámolni.

Hanna, nagyon jó szexpartner

  Mcennedy

Egyeztetés

Telefonon kerestem, amikor jelezte, hogy hívható. Szerencsém volt, a reggeli első időpontot le tudtam foglaltam . Kedvesem , kedvesen minden fontos részletet elmondott.

Megközelítés

Kocsival egyszerűen megközelíthető, villamos is jár arra. Ingyenes a parkolás mindenhol a ház körül , de azért érdemes időt szánni rá.

Helyszín

Elég új ,szép lakás. Minden tiszta és rendes , kellemes illat fogadott . A szoba nem túl nagy, de hangulatosnak mondanám , kényelmes , mozi kedvelők részére tükör is van a szobában . Fürdőben minden segédanyagot megtalálunk a tisztálkodáshoz.

Hirdető külseje

Egy nagyon csinos és kedves lány nyitott ajtót. Bájosan mosolyogva üdvözölt. Fekete bugyi melltartó szettet viselt, ami jól mutatta formáját . Skinny csajszi, pici cicikkel, kerek popsival , kedves arccal és gyönyörű szemekkel.

Action

Hanna a szobába vezetett, kis dumcsi keretében átbeszéltük, a lehetőségeket, majd gyorsan fürdeni mentem . A szobában állva hangolódtunk egymásra , érzéki csókokat váltottunk és finom bőrét simogatva kicsomagoltam a kicsinyke textilből . Feszes minden testrésze , a popsi kemény , a cicik is finom tapintásúak , tökéletes és teljesen természetes. Simogatás közben szexi
sóhajokat hallatott .
Az ágyra hívott , ahol ledőltem mellé . Édesen végig csókolta minden porcikámat és keményedő farkam simogatta. Amiikor a szájába vett egy isteni , mindenre kiterjedő érzéki franciàt kaptam. A finom érzéki, szembe mélyülő stílust mélytorkos elemekkel váltogatta, így nagyon hamar beton kemény lettem. Gumit húztunk és Hanna gyorsan meglovagolt . Profi zsokénak nevezhető , nagyon kellemes tempót i diktált. Ràm dőlt közben úgy csókolóztunk, majd újra könnyű vágta egyenes háttal. Én közben a cicikkel játszottam, ami számára is örömet jelentett. Forró szűk puncija van, figyelnem kellett, nehogy túl hamar elmenjek . Kutyusba fordultunk , ahol a popsija mámorító látványa miatt elég nehezen bírtam visszafogni magamat . A hangjából ítélve, Hanna legalább annyira élvezte, mint én, így már beteljesíthettem az elkerülhetetlent , hatalmasat élvezetem .
Hagyott lenyugodni . Pihenésként kicsit masszírozta a hátam, miközben mindenféléről beszélgettünk . Fordulás után játszadozott a farkammal . Megint isten finom ajkai közé kerültem , és csodás franciàval újra a csúcsra juttatott. Teljesen kifacsart , teljesen ellazulva mentem tusolni .

Elszámolás

Maximálisan korrekt volt, pontosan annyi, amit telefonban mondott .

Hanna, nagyon jó szexpartner

  Andel1991

Egyeztetés

Itt az oldalon láttam Hanna hirdetését és villogott a "telefonnál van, felveszi" jelzés, így rögvest tárcsáztam is. A telefont barátnője, Zoé vette fel, mivel Hanna épp elfoglalt volt. Részletesen és kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, helyszínről és a csokor méretéről. Le is fixáltunk egy két órás programot Hannához. Zoé kért, hogy azért egy órával a randi előtt hívjam fel még egyszer a számot megerősítésképpen. Így is történt, ekkor már Hannával beszéltem, mindketten megerősítettük: érvényes a foglalás.

Megközelítés

Zoétól pontos címet kaptam a telefonban, ill. támpontot is, hogy mit kell figyelni, hogy az ember megtalálja a kaput. Nem bonyolult egyébként, Google Maps is kiadja a címet. Én BKV-val mentem, könnyen megközelíthető a helyszín metróval vagy villamossal egyaránt. Pár perccel korábban érkeztem, de ebből nem volt probléma. A kapu elől telefonáltam Hannának, aki már mondta is a kapukódot és az emeletet / ajtót.

Helyszín

Új építésű, liftes ház egy tip-top lakásáról van szó. Legalább ketten vannak itt Zoéval, nem tudom, esetleg van-e rajtuk kívül még más hölgy itt. Én senki mással nem találkoztam vendéglátómon kívül, figyelnek a diszkrécióra. A fürdőben abszolút tisztaság fogadott, volt vagy tíz féle tusfürdő ránézésre. Szájvíz is oda volt már készítve kis eldobható poharak társaságában. A Hannától kapott törülköző tiszta, száraz és kellően nagy volt többszöri zuhanyzáshoz is. Abban a szobában, ahol mi voltunk, volt egy szék a ruháknak, ill. egy pult egyéb cuccok lepakolásához. Az ágy melletti tükrök segítik a moziélmény megteremtését. Az ágyban a matrac kissé "hajós", hajlamos együtt mozogni az emberrel, de még nem volt zavaró. Ablakot sajnos nem lehet nyitni, mert a gangra nyílik, viszont van légkondi, amivel kérésemre Hanna csinált egy kis légmozgást nekünk.

Hirdető külseje

A képeknek megfelel. Az arckitakarástól nem kell félni, bájos arca van Hannának, főleg, mikor az ember mosolyt csal rá :) Fekete fehérnemű-együttesben fogadott, ami már a találkozáskor elindíotta a fantáziámat. De erről majd a következő részben :)

Action

Csöngetés után kisvártatva nyílt az ajtó, ekkor még vendéglátóm nem volt látható, érthető módon az ajtó mögé húzódott a kíváncsi szemek elől. Belépés után szemem elé tárult teljes valójában Hanna: pici, törékeny testalkatú lány, bájos arccal és éjfekete hajzuhataggal. Hajszínéhez illő fekete fehérneműben fogadott, ami nem sok mindent hagyott a képzeletemre. Bemutatkozás után beinvitált a szobánkba. Itt kérésemre beindította a légkondit, hogy járjon a levegő (ahogy fent is említettem, az ablakot nem lehet nyitni). Átbeszéltük, hogy mit szeretnék, ill. rendeztük a virágszálakat: két órában egyeztünk meg NFVSZ és csók extrákkal. Ezután előre ment mint egyszemélyes felderítő osztag, hogy megnézze, szabad-e a fürdő. Kicsit várni kellett, de aztán el tudtam intézni a tisztálkodást.

Miután visszaértem, rögtön kérdezte, mit szeretnék. Először egymás testének megismerésére voksoltam, és ezt el is kezdtük megvalósítani, közben a hölgyről is lekerült a textil. Nagyon tetszett, ahogy a mellbimbói reagáltak mind a kézzel, mind a nyelvvel történő érintésemre. Egy pár csók is elcsattant: itt őszintén szólva picit többre számítottam és visszafogottnak éreztem Hannát. Inkább szájába vette a farkam és elég gyors tempóban kezdett bólogatni az ezredesen. Kellemes volt a franciája, bár nekem kicsit túl heves. Számomra jobb érzés a lassú, érzéki francia. Később erre rá is kérdezett, és utána kicsit visszavett a tempóból :) Mielőtt túlságosan hamar végződött volna az első felvonás, megkértem, hogy cseréljünk és én franciáztam neki. Ez volt az egyik kedvenc részem, nagyon szexi volt érezni, látni és hallani a reakcióit, ahogy munkálkodtam. Nem telt bele sok idő és elélvezett, ezzel nekem is nagy örömet okozva.

Ezután következett a gumihúzás. Először ő volt felül. Lassan, fokozatosan kellett kezdenünk, mert az én nagyobb méretem, ill. az ő szűk puncija megnehezítette a behatolást. Végülis sikerült a művelet és bár nem tövig, de lelkesen meglovagolt. Kicsit összefolynak az események, mert a randink során volt lovagló szemből, háttal, doggy és misszi, a legtöbbet többször is csináltuk, de ha jól rémlik, a második pozi hátulról volt és így lett vége az első menetnek miután az utódok a gumiban kötöttek ki.

A két forduló között kaptam egy nagyon kellemes, krémes masszázst, miközben jót beszélgettünk. Értelmes és jó beszélgetőpartner, ez maximálisan hozzátett a hangulat oldódásához.

A második felvonás elemei sem maradtak meg pontosan az emlékezetemben, de volt még egy kölcsönös francia, ahol megint sikerült csúcsra juttatni Hannát, ez szuper volt. Ő is franciázott nekem, többször is, ill. csináltuk felváltva több pozícióban. A méretem végig probléma maradt valamilyen szinten, nem tudtam tövig behatolni, de ennek ellenére (vagy talán pont ezért) nagyon élveztem minden pillanatát. Azért simogatja a férfiember lelkét, amikor egy olyan gyönyörű hölgy, mint Hanna nagynak titulálja a szerszámot :) Végül szemből lett végem, ugyanúgy a gumiba élveztem, ahogy az első menetben. Egyszerűen imádtam a punciját :)

Ekkor, bár még lett volna fél óránk, úgy éreztem, ez a pont a legjobb lezárása a randinak és elmentem zuhanyozni, majd összekészülődtem és még kaptam egy puszit mielőtt távoztam.

Elszámolás

Két órát kértem és extraként NFVSZ-t és csókot. Eszerint rendeztük a virágszálakat az elején. Végülis csak másfél órát maradtam. Ez a része rendben van, hiszen Hanna a két órát fenntartotta nekem, én jöttem el hamarabb. Az NFVSZ-re azonban végül nem került sor. Szerintem szimpatikus gesztus lett volna, ha felajánlja a végén, hogy az erre szánt virágszálakat visszaadja. Úgyse fogadtam volna el, hiszen úgy gondolom, megérdemelt egy kis pluszt a hősies kitartásáért mellyel szűk punciját nem féltve állta a farkam ostromát :) A csók teljesült, de úgy éreztem, nem igazán szereti. Lehet, érdemes volna szimpátia alapúvá tenni ezt az extrát, vagy levenni a vállalások közül. Minden más kifogástalan volt.

Hanna, jó szexpartner

  Ludvig1

Egyeztetés

Felhívtam, de nem értem el. Pár perc múlva ismét hívtam és akkor felvette. Nagyon kedves volt a telefonba és mindenre válaszolt. 11 után egyeztettem vele a délutáni időpontot.

Megközelítés

Motorral voltam, így egyszerűen tudtam parkolni, de volt bőven parkolóhely. Könnyű volt oda találni.

Helyszín

A lakás felújított és tiszta volt. A fürdő is újszerű. Tus fürdő és tiszta törölköző kikészítve. A szobában friss ágynemű és tisztaság és rend volt.

Hirdető külseje

A külső teljesen megfelelt a képeknek. Nagyon szép test, hosszú haj, ápolt selymes bőr. Bájos arc, mosolygós. Közvetlen, azonnal megpuszilt és vízzel kínált. Egyberészes fekete fehérneműben fogadott, ami éppen csak takart ezt-azt sejtelmesen.

Action

A tusolás után a szobában várt az ágyon feküdt. Azonnal kezdeményezett és puszilgatni kezdett. Majd lefelé haladva kézbe vette a szerszámot. Pár finom mozdulat után rá hajolt és lágyan elkezdte a franci leckét. Közben ahogy térd elve pucsított simogatni kezdtem a gömbölyű popsiját és finoman én is elkezdtem kézzel masszírozni a punciját. Finom, nagy húsos, duzzadt ajkai hamar benedvesettek és ezt közben apró nyögés ékkel, de nem túl játszva még intenzívebben kezdett szopni. Ez egyre intenzívebb volt és mélyebb és eljutottunk egy bő nyálas pornós, nyögdécselős mély torkos mutatványig. Szólt, hogy bele akar ülni és egy pillanat alatt a szájával segítve fenn is volt rajtam a gumi. Beleült finoman és apró mozdulatokkal megkezdte a lovaglást. Egyre gyorsult a tempó. Közbe hatra nyúlt és simogatni kezdte a golyóimat. A pici, deci tű melleit nyalogattam és vastag mellbimbóit a nyelvemmel kényeztette. Aztán átvettem az irányítást és megfordítottam. Kutyusra váltottunk. Gyönyörűen pucsított és kb intenzív öt perc hátulról, nagy tempóban dugába után élveztem el a gumiba. Utáni picit beszélgettünk és újra le tusoltam. Felajánlotta, hogy masszíroz, de nekem indulnom kellett. Nem nézte az órát, figyelmes és kedves volt. Hozott meg egy pohár vizet, majd el köszöntem és egy puszival további szép napot kívántunk egymásnak.
5/5 pontot érdemel!

Elszámolás

Felajánlotta a popsit és a szájba élvezést 5-5 ezer forint felárért, de én ezeket nem kértem.

Hanna, jó szexpartner

  christopher95

Egyeztetés

Telefonon kerestem. Elsőre nem sikerült elérnem, későbbi próbálkozásom viszont szerencsére sikeresen célba ért. Már a telefonban is nagyon kedves volt, készségesen tájékoztatott a lehetőségekről. Pénteken hívtam egy szombati találka reményében, sikeresen egyeztettünk.

Megközelítés

Autóval érkeztem, GPS tűpontosan a megadott címre vezet. Amennyiben a látogató nem ismerné a környéket akkor sem kell aggódnia. Kis egyirányú utca a Kosztolányi közelében. Parkolás az utcában, az utca mindkét oldalán lehetséges, hétközben nyílván fizetős. Szerencsémre a kapuval szemben pont volt egy üres hely.

Helyszín

Kívül-belül kultúrált. Nekem a lakás kifejezetten tetszett nagy mérete miatt. Két szoba viszonylag távol egymástól és mivel nem egyedül dolgozik így ez aggodalomra adhatna okot, de a szobák távolsága végett maximális a diszkréció. Fürdőszoba nagyméretű egy klasszikus méretekkel rendelkező zuhanyzóval , az én esetemben(nem vagyok egy Dwayne Johnson) kényelmesen elfértünk ketten. Nem egy DM vagy Rossman de a szükséges kellékek bőven elegek voltak erre az alkalomra. Szoba szintén nagy méretű egy franciaággyal illetve egy heverő szerű bútordarabbal(volt még 1-2 bútor de a leányzó társaságában rohadtul nem a berendezést fogja nézegetni a látogató. Összességében perfekt helyszín egy ottlétre. Bejutás egyszerű, kapu előtt telefon és már mondja is a kódot, onnan lehet startolni az első emeleti lakásba.

Hirdető külseje

A képek nem hazudnak, tünemény kishölgy. Nekem arcra is bejött, test az valami bomba , nagyon szép kisebb méretű mellek, brutál popsival rendelkezik. 180cm feletti magasságom mellett szinte eltűnt, nagyon élveztem. Szép hosszú váll alá érő sötét haj és az ehhez nagyon jól álló szolisabb barna bőre valamint a testi adottságai elképesztő összképet hoznak össze. Egy buliban találkozva nem lenne az az ember aki megtudna állítani abban, hogy rámenjek :D

Action

Az emeletre felérve már nyílt is az ajtó. A maximális diszkréció érdekében az ajtó takarásában fogadott. Ahogy onnan előlépett már tudtam, hogy nagyon jó helyre érkeztem. Kis piros, alig valamit takaró szexi fehérneműben fogadott. Azonnal puszival köszöntött, majd megjegyezte, hogy dögös vagyok:D Bekísért a szobába ahol megbeszéltük találkozásunk lényegét majd az ennek megfelelő ajándékot az éjjeli szekrényre helyeztem. Pár ismerkedős mondtad után irány zuhanyozni ahová magammal invitáltam. Kaptam egy jóleső fürdetést tőle amit viszonoztam is, itt már csók csókot váltott. Zuhany után a szobában a már korábban említett heverőre dobtam magam. A kisasszony kérdés nélkül már térdre is ereszkedett és belekezdett a franciázásba. Kimerem jelenteni, hogy ennyire finom franciát ritkán tapasztal az ember, érzékien hol mélyebben a szemembe nézve és természetesen a zacsi környéke sem maradt szárazon. Kis idő után megkértem, hogy menjünk az ágyra, hogy én is tudjak tevékenykedni, először oldalunkon fekve de egymásnak ellentétes irányban fekve kényeztettük egymást. Ezt követte az általam nagyon kedvelt 69, továbbra is elképesztő munkát végzett. Az én ténykedésem sem maradt hála nélkül, nyalakodásom eredményeképp kis törékeny teste elkezdett remegni, majd a hangja is megérkezett( meglepően nem is visszafogottan , ami igencsak simogatta a lelkemet) és így sikerült eljuttatni a csúcsig. Ezt követően védőfelszerelés fel majd lovaglásba kezdett, már lovaglásban éreztem hogy a kicsit hosszabb előjátéknak köszönhetően nem sokáig fogom bírni az iramot. Mondanom sem kell, de azért megteszem. Ebben is elképesztően tehetséges. Innen fordultunk kutyusba , hát kedves Társaim, ez az a látvány amit az ember soha nem fog tudni elfelejteni, brutális. Eleinte lassabban, majd egyre nagyobb tempóban folytattuk a tevékenységet . Férfiasan bevallom ezt nem bírtam túl sokáig, gyorsan végem is lett. Kicsit hagyott megnyugodni majd készségesen segített megtisztulni. Volt még bőven időnk így elfogadtam tőle egy kellemes hátmasszázst miközben kis ismerkedős beszélgetést folytattunk. Rátértünk a második felvonásra, az én hibámból ezzel még várni kellett de, hogy addig se maradjunk tétlenek hátra fektettem a kis tüneményt majd a szájától elindulva az egész testét végigcsókolva jutottam a lábai közé. Ténykedésem ismét nem maradt hála nélkül, megint remegéssel és csúcsra jutással végződött a program. Meg is jegyezte, hogy nagyon jól művelem ezt a dolgot :D Ezután ismét tökéletes franciát kapva már sikerült felélednem a második körre, amikor ezt észlelte felajánlotta találkozó elején megbeszélt popsit. Természetesen azonnal igent mondtam rá, hason fekve kezdtük. Nem tartom magam kisméretűnek odalent amit Ő is megjegyzett már a találkozásunk elején. Ennek ellenére sikerült az akció, elején lassan ismerkedő tempóban, Ő is szépen mozgott alattam és tolta magát rá. Majd kutyusba váltottunk ahol már gátlások nélkül mehetett minden nagy tempóban, isteni látvány és érzés volt. Nem gondoltam volna, hogy ez a kis törékeny hölgy ilyen jól bírja. Emelem nemlétező kalapom előtte:D . Próbáltam magam fékezni, lassítani a tempót de itt nem lehet mit tenni, egyszerűen lehetetlen fékezni. Elég gyorsan ki is csinált. Takarítás után irány a fürcsi, ezután beszélgettünk meg csókolgattuk még egymást egy kicsit majd eljött az öltözés illetve elköszönés ideje. Ajtóban rákérdeztem még szemtelenül, hogy a barátnője is hasonlóan top kategóriás-e amire helyeslő illetve egy hármas opciós válasz érkezett. Csókkal búcsúztunk egymástól.

Elszámolás

Már telefonban tájékoztatott, amit a randi elején mégegyszer átbeszéltünk. Másfél órás találkozóra érkeztem, csókot illetve popsit kértem extrának. Ennek megfelelő ajándékot az esemény elején helyeztem az ágy melletti kisasztalra.

Hanna, jó szexpartner

  PeterGriffin1234

Egyeztetés

Gyorsan és könnyen ment Hannával, szinte azonnal felvette a telefont. Tündéri kedves hangja van :)
Nem először találkoztunk, már a telefonba meg is jegyezte, hogy olyan ismerős a hangom :)
Gyorsan le is fixáltunk egy időpontot és egy órán belül a kapuban is voltam.

Megközelítés

Tömegközlekedést nem tudom, én autóval mentem. A parkolás szerintem nem egyszerű, de szerencsém volt és kb 20 méterre a tetthelytől találtam egy helyet.

Helyszín

A lakás nagyon szép és igényes. Fiatalos elrendezésű kellemes színekkel és új berendezésekkel. Tiszta, száraz jó illatú törölközőt kaptam Hannától a zuhanyzáshoz. A fürdőszoba is tiszta, illetve több tusfürdő közül lehet választani. A Szobában pedig egy hatalmas franciaágy fogadott nagy párnákkal. A matrac is nagyon kényelmes volt, de hát nem pihenni mentem :)

Hirdető külseje

Ahogy írtam fentebb már találkoztunk párszor, semmit sem változott :) Uraim az arckitakarástól egyáltalán nem kell félni! Hanna egy páratlanul gyönyörű teremtés! Arca helyes, kedves, ajkai teltek és a mosolya elvarázsol... Mély barna szemeivel egyszerűen megbabonáz! Őszintén szebbet festeni se lehetne! Arányosan formás mindenhol és az a fenék te jó ég... Nekem minden egyes négyzet centimétere nagyon tetszett. A gyönyörű külső mellett nagyon értelmes, lehet vele beszélgetni is a pihenő idő alatt.

Action

Egy baromi sexy fekete fehérneműben nyitott ajtót, ami nem takart valami sokat... Tudtam, hogy ismét jó helyre tévedtem :) A szobában le tudtam pakolni a ruhákat és együtt mentünk a fürdőbe. Kértem egy közös tusolást, ahol már incselkedett is velem. Finom csókokat kaptam és egy egy érintéssel a velem egykorút is ébresztgette. Én közben egy egy csókot leheltem a nyakára, ami a sóhajból ítélve nagyon tetszett neki. Nem is időztünk sokat a zuhany alatt mert már szerettem volna az ágyban érezni őt. :) Bent lekerült a törölköző mindkettőnkről miközben csókcsatába kezdtünk az ágy mellett állva. Közbe finoman simogatni kezdtem Hannán mindent amit csak értem. Egyszer csak elkezdett lefele haladni finom csókokkal a nyakamtól egészen a falloszomig. Háát addigra már állt mint a zászló :) A mostani találkozón is megjegyezte, hogy tetszik neki ez a méret, már el is felejtette :) Ez ismét jól esett mint a többi találkozón is. Ahogy leért elkezdte finoman nyalogatni aztán bekapni a makkom, közben kezével finoman simogatta a zacsit. Aztán egyre mélyebbre vette. Itt megkértem Hannát, had feküdjek az ágyra mert már remegett a lában... Pajzán mosollyal az arcán szemkontaktussal folytatta a kényeztetés és tetszett neki ahogy élvezem. Ezt már többször is mondtam neki, olyan mintha gondolatolvasó lenne miközben néz rám és tudja mikor mire van szükségem. Mivel az ágyon rám merőegesen térdelt a csodás francia játék alatt, így elértem én is kecses hátát, bomba popsiját. Az a francia, amit Hanna ad No.1, minden alkalommal ecseteltem is neki, hogy ilyet én még nem kaptam soha... Változatos ütemben és mélységben vette a szájába. Most ahogy írom az élményeket és belegondolok, most is át akarom élni :D
Szerettem volna én is viszonozni neki ezt az élményt, így megkértem cseréljünk. Hanyatt fektettem és a szájától a nyakán át apró csókokkal haladtam egészen a melléig. Húúú hát azok a bimbók... Imádom őket!! Rettentő jól reagálnak az izgatásra és szerintem Hannának is tetszett a sóhajokból ítélve. Haladtam lejjebb gyönyörű kelyhéhez ahol egész hosszan elidőztem. Mire ideértem Hanna már nedves volt, amit jó néven vettem :) Gyönyörű puncija van! Minden alkalommal elámulok rajta! És a csikló reakciója brutális. Hát most is bevetettem minden nyelvtudásom pedig csak 2 nyelven tudok :) Nagyon kitartó voltam, maradtam azoknál a mozdulatoknál, ahol hangot is adott ki a szépségem. Hirtelen teste finoman elkezdett remegni én maradtam abban a helyzetbe és kitartóan csak nyaltam aztán egy nagy sóhajból arra gondoltam megvolt neki az első. Rá is erősített :)
Nekem nem is kellett több, kértem a gumit, hogy végre belülről is élvezhessem azt a gyönyörű puncit. Misszibe kezdtünk, finoman hatoltam be kérésére, hogy hozzászokjon a mérethez. Lassan egyre mélyebbre hatoltam szűk puncijában. Aztán mikor éreztem, hogy megszokta elkezdtem az ütemet növelni. Hol gyorsítottam aztán lassítottam, kicsit mélyebbre néha. Kezével betámasztott az ágykeretre és kicsit tolta magát rám és a hangja is megjött. Egy egy csókot tudtam lopni tőle közben. Kis idő után átfordítottam a lábát keresztbe, féli hason feküdt és úgy hatoltam be félig hátulról. Itt lenyúlt a jobb kezével és kis csiklóját izgatta ahogy járt ki be a szerszámom. Azok a kéjes nyögések de izgatóak voltak!! Uralkodnom is kellett magamon, hogy itt ne legyen vége az első felvonásnak... Kértem cseréljünk ismét pózt, felült rám és itt ő irányított. Hol sebes vágta volt, hol lassabba de volt amikor teljesen beleült és csak a csípőjét mozgatta. Az a csípőmozgás... Hol kiegyenesedett, hol rám hajolt és megcsókolt. Aztán megint elkezdett játszani a csiklójával, én közben pumpáltam alulról ahogy csak tudtam. Nem telt el sok idő, egyre mélyebbeket sóhajtott és egyszer csak megfeszült a teste és abbahagyta a csiklója izgatását. Na itt már én sem bírtam tovább és telelőttem a gumit. Rám hajolt és pihegtünk mindketten. Aztán jött a takarítás, amiben készségesen segített. Pihenésképpen beszélgettünk az élet nagy dolgairól. Nagyon érett gondolkodású és van véleménye a dolgokról nem csak bólogató beszélgető partner. Átbeszéltük kivel mi történt az előző találkozás óta. Hozott egy pohár innivalót is frissítés képen. Beszélgetés közben kimentünk egyet zuhanyozni. Szobába visszatérve még beszélgettünk kicsit az ágyon. Amikor úgy éreztem készen állok a következő menetre elkezdtem simogatni az arcát, melleit, hasát. Pajzánul mosolygott és kérdezte jöhet a második menet? Fel se eszméltem a kérdésből, már a szájában voltam. Az első körös franciát is felülmúlta... Ahogy felállt már, a tövétől végig nyalta aztán hirtelen bekapta és mélyre vette. Beleremegtem, annyira jó volt... Kértem tolasson felém, hogy 69-be én is ténykedhessek. Néha meg megállt a franciával egy sóhajra. Kis idő múlva kértem gumit, amit a szájával tett fel. Jeleztem neki, hogy most doggyba szeretném kezdeni, amire nagyon helyeselt mert az egyik kedvenc póz számára. Az a csodás popsi gyönyörű kilátást ad ebben a pozitúrában! Második kör révén könnyebben szokta meg a méretet, így egész hamar lehetett a tempót szaporázni. Mámorító volt látni ahogy ki be jár a bajtársam abba a szűk punciba és Hanna tolta rám magát... Ezt a pózt hosszasan élveztük, aztán közös megegyezésre hasra feküdt, lábait összezárta és megint hátulról támadhattam csodás punciját. Közben csókoltam a hátát, nyakát ahol értem... Egyszer egyszer hátra fordult egy csókért. Egyszer csak felhúzta lábait, teste megint megfeszült és nagy sóhajokat adott ki nyögésekkel együtt. Itt még bírtam tovább a második menet révén (szerencsére). Hanna nyögései egyre hangosabbak voltak, ami engem is egyre közelebb lökött az orgazmus kapujához. A találkozó elején jeleztem neki, hogy szeretnék élni a szájba élvezés lehetőségével. Úgyhogy ezen a ponton szóltam neki, hogy forduljon meg, én levettem a gumit és a kis utódok mind a szájába távoztak. Közben ismét rám pillantott kéjesen és az utolsó cseppet is behajtotta tőlem... Hagyott kicsit lenyugodni aztán szolidan egy zsebkendőbe helyezte őket. Lefeküdtünk egymás mellé, én csak pihegni tudtam. Miután visszaszálltam a föld nevű bolygóra rápillantottam az órára és láttam már csak 5 percünk maradt a 2 órából. Kérdezte tőlem Hanna, hogy szeretnék e zuhanyozni, de mondtam neki ezt most kihagyom, mert legalább érzem még a finom illatát. Az ajtóban búcsúzáskor kaptam még egy ölelést és egy csókot. Kacéran annyit mondott remélem látlak még mert ez baromi jó volt. Ez természetesen nagyon jól esett :) Maximálisan elégedett voltam ezzel a találkozóval is, ismét megkaptam minden amiért mentem :)

Elszámolás

Mindig az elején rendezem a telefonban előre egyeztetett csokrot. Most is így történt, letettem az asztalra még zuhanyzás előtt.

Hanna, jó szexpartner

  gyula198

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk, nagyon édes a hangja, teljesen rendben volt, hamar tudunk egyeztetni egy közös időpontot.

Megközelítés

Kocsival, a parkolás megoldható a környező utcákban.

Helyszín

Lakás teljesen rendben, higénia maximálisan rendben, fürdési lehetőség van, törülköző is biztosítva. Ágy korrekt, környezet korrekt.

Hirdető külseje

Képeknek teljesen megfelel, nagyon kis helyes vékony aranyos lány, értelmes is, lehet vele beszélni, teljesen rendben van. Formás fenék, nagyon édes bucó ;)

Action

Szexi fehérneműben várt, majd egy közös fürdés és beszélgetés után melegedtünk bele a dolgokba. Picit fáradt voltam, félig-meddig munka után kiesve, de végig nagyon kellemes volt a hangulat, mintha ezeréve ismerném.

Fürdés után leheveredtünk az ágyra, kis francia után gumit húzva lovagló pózra váltottunk, amit nem is bírtam sokáig. Nagyon jól mozog, nagyon érezhető, nagyon meghitt ;) itt lett az első felvonás vége :)

Kis beszélgetés után másodszor is hangolódtunk, aminek francia után megfelelő védelemmel kis kutyapóz követett, eszméletlen szexi fenékkel és pici apró hangokkal, itt már nem finomkodtunk. Vègül egy missziben levezettük a randinkat, amit kis masszázs és beszélgetés követett.

Nagyon értelmes, kedves Nő, minden abszolút rendben zajlott. Teljesen elégedetten jöttem el ;) remélem találkozunk még ;)

Elszámolás

Rendben volt, az elején elszámoltunk, 1 órát randiztunk. Korrekt volt ;)

Hanna, jó szexpartner

  RimaPudendi

Egyeztetés

Telefonon ès VTR-n keresztül. Nagyon egyszerű és rugalmas volt. Hangja nagyon érzéki.

Megközelítés

Allee környékén, tömegközlekedéssel. Kocsival parkolás kicsit körülményes , de a párhuzamos utcákban nem lehetetlen.

Helyszín

Újépítésű társasház. Zoèval együtt osztozkodnak a helyszínen. Volt másik vendég, de nem találkoztam vele. Lányok ügyesen logisztikáznak. Cèlnak tökéletesen megfelelő helyszín. Tisztálkodáshoz minden adott. Kicsi háló, franciaággyal. A falon hosszú, keskeny tükör.

Hirdető külseje

A képek valódiak, de retusáltak. Hanna alakja tökéletesen megfelel a fotókkal. Vékony, apró teremtès, pici mellekkel. Feneke az világbajnok. Hosszú, fekete haj, mèlybarna szemek. Arc tekintetében nagyon másnak képzeltem, de történt már ilyen. Az én ízlésemnek a sminkje kicsit már sok volt, meg nem vagyok egy nagy műszempilla párti. Kevesebbel, szerintem szebb lenne. De valakinek lehet pont ez jön be. Nem vagyunk egyformák.

Action

Ajtónyítás után bemutatkozás és rövid programegyeztetès törtènt. VTR bejelentkezés miatt egy ajándék extrára volt lehetőség. Én a csókot kèrtem. Elkísért a fürdőbe, és felkészítettem magam az együttlètre.

Lassabb felvezetést kértem, és ha már bemelegedtem, akkor növelhetjük a tempót. Simizés , és pár csók elcsattant, amely később puszivá szelídült. Korábbi beszámolóban is olvastam már ezt a jelenséget, és nekem is az a véleményem, hogy lehet meg kéne szüntetni ezt az opciót vagy tènyleg csak szimpátia alapján, mert mindkét félben feszengést okoz, és mivel extra szolgáltatás esetleg hiányérzetet is.

Váltás történt franciára, ami jól eső, barátnős, de határozott jellegű volt. Nem törekedett Hanna kivégzésre, hanem tényleg felkészít a további "megpróbáltatásokra". Közben azt az isteni fenekét markolásztam, és bugyin át simogattam. Majd miután az lekerült, a 69-es formációt vettük fel, és nagy èlvezettel toltam bele az arcom csodás altestèbe.

Gumit kèrtem, és rögtön doggyban indítottam. Csavarta csípőjét, finoman rázta a fenekét. Nagyon észnèl kellett lenni, hogy ne legyen túl rövid a randi. Pihenéskép missibe váltottunk, és így èlveztük egymást viszonylag hosszasan. Majd jött a program fénypontja. Hanna került felülre. A fèlig üllő - fèlig guggoló pozi se volt kutya, de a reverse cowgirl az tényleg valami fenomenális azzal a popsival. Tapintatosan a herèket is masszírozta közben. Még kicsit missibe visszatértem, de itt màr megadtam magam. Hagyott lecsillapodni, majd segèdkezett a tisztálkodásban.

Az idő rövidsége miatt , a duplázás kimaradt. Picit még masszírozta és simogatta a hátam. Kellemesen elbeszèlgettünk, pár apróságot Hannáról is megtudtam. Tényleg tündéri, szeretetremèltó leányzó.

Fürdés, öltözès, búcsúzás.

Elszámolás

Előre történt, mivel VTR-n keresztül törtènt. Egy extra ajándékba voltál. Én a csókot választottam.

Hanna, jó szexpartner

  Volpone

Egyeztetés

A hangja nagyon kedves és gyengéd volt , türelmet áraszt . Ő vette fel a telefont.

Megközelítés

Kocsival nagyon könnyű volt megtalálni ,parkolás a másik utcában sikerült .

Helyszín

Lakás megfelelő , nagyon nem néztem semmit , de semmi problémás dolgon nem akadtam fel .

Hirdető külseje

Szép arcú pici törékeny lány szája nagyon érzéki , szeme gyönyörű . Popsija pici és nagyon gömbölyű .

Action

Egy órácskára jelentkeztem be . Érkezésemkor kedves fogadott , kicsi szexi ruhácskában . Átbeszéltük a lehetőségeket, majd irány zuhanyozni. Visszatértemkor csókkal fogadott azonnal. Első fejezetben Én derítettem fel a testét, de nem túl sokat időztem vele , d úgy voltam vele, hogy az én örömömért fizetek . Utána Ő is elkezdett foglalatoskodni velem , csókolgatott utána szájába vette a farkamat. Csodás szopás , nagyon profi a lány , hamar rám is került a gumi ,azonnal háttal beleült. Ha lehet utolsó kívánság , Én ezt szeretném látni életem utolsó pillanatában ! Érzékien mozgott. Csókja édes, nem erőszakos, de nem is az a szemérmes. Aztán kértem, hogy feküdjön hasra, majd így csusszantam be hátulról, és így is lett vége az első körnek. A szünetben kellemesen beszélgettünk és kaptam egy jól eső masszázst . Sajnos a második menet nem jött össze mert kaptam egy fontos telefont és rohannom kellett .

Elszámolás

A megbeszélt összeget egy kis borítékban adtam át a randi elején .

Hanna, jó szexpartner

  ToMi17

Egyeztetés

Telefonon hívtam.Figyeltem,mikor elérhető,hamar felvette.Nagyon cuki telefonon keresztül is!Már találkoztunk a barátnője által egy hármasban..úgyhogy csak időpontot kellett egyeztetnünk

Megközelítés

Blahától pár utca Villamos,troli,roller,kerékpár,gördeszka..bármivel megközelíthető a hely.Kocsival kell egy kis szerencse a parkoláshoz;)

Helyszín

Mikor a címre értem hívtam,rögtön felvette,megkaptam a kódot,meg az irányt.Diszkrét fogadtatás.Nem szalon,nem átjáróház !Hangulatos,minimál stílus,vagány nappali,romantikus háló.Rendezett fürdő zuhanyzóval tusfürdő,szájvíz,tiszta puha törcsi,okosbojler :dd

Hirdető külseje

Olyan,mint a képeken.Sőt..!Igazi zavarbaejtően aranyos,kis cuki hölgyemény.Halk visszafogott beszéde mögött csábító kisugárzása és szexuális érettsége abszolút kirajzolódik.Egy selyemköntösben fogadott,fekete fehérnemű szettben.Hosszú ápolt sötét haj,vékony derék,kerek popsi,kellemes természetes cickók..modell alkat,érzéki telt ajkak,ragyogó szemek..úgy ahogy van rendben van !

Action

Miután kijöttem a zuhanyból Hanna a hálóban várt.Már csak az az eszméletlen szexi fekete bugyi+melltartó volt rajta.A szobában kellemes hangulatfény,halk zene.Az ablak előtt egy kis páholy szerű nem tudom mi van, oda beültem és kértem,hogy forogjon előttem.Őrült szexi.Közelebb lépett,megszabadítottam a csipkéktől,ő meg engem a magamra tekert törülközőtől.Isteni volt fogni a csini popsiját,miközben a keze már a farkamon.Az ölembe ült és élvezte ahogy csókolom a mellét,a nyakát.Annyira elragadott a hév,hogy felálltam vele,ölben vittem az ágyig(két lépés )
Szexi kis szájával teljesen felállitott.Óvszerért könyörögtem,hogy végre berakhassam neki.Átöleltem.A lábait átkulcsolta rajtam és engedte,hogy lassan eggyé váljunk.istenem de érzéki közelség.Visszafogott nyögések adtak visszajelzést,hogy élvezi ugyanúgy,mint én.Kiváncsi voltam,milyen,ha ő van felül..megfordultunk,kértem, hogy üljön bele.
Eszméletlen érzéki csípő mozgást produkált,a mellkasomon támaszkodva,haja az arcomba,csók a nyakamra úgyéreztem remek pillanat hogy beleélvezzek.Így is lett.Lassított a tempón,majd megállt és rámhajolt.Remek vég volt ez.Együtt pihegtünk,majd irány egy közös felfrissülés a zuhanyzóban.Imádtam az enyhén szolibarna testét,ahogy libabőrös lett még itt is ahogy simogattam.
Fürcsi után mondja van egy kis meglepetése pill.és jön..
Pár perc múlva megjelent egy mini törcsivel a derekán, szemében csillogott a pajzán erotika.Hassal az ágyra feküdt és kérdezte,na kiváncsi vagy?
H még szép!
Ráfeküdtem,csókoltam a nyakát,a hátát.Majd lassan feltolta a csípőjét,bepucsított.Az az ív,amit a teste leírt beleégett a retinámba.A kis textil lecsúszott róla és akkor látom,hogy egy kristályköves anál plug van a fenekében 🤤
Leesett az álam!Kellett pár pillanat míg feldolgozom ezt a csodás látványt.Hátulról nyalni kezdtem.Eszem megáll.A nyögdécselések meg puncijának nedvesedése totál beindított.Nyúltam a gumiért.nem vártam segítséget,csak maradjon így.Fel húztam magamnak és támadtam hátulról.Ez valami csoda,ahogy tolom közben a kis ékszer feszíti őt a másik lyukon!Beleadtam apait anyait ,arra gondoltam soha ne érjen ez véget!De nem lehet ezt sokáig bírni ;) Éreztem,hogy végem lesz,ki húztam a brét le téptem a gumit és ráélveztem istennőm formás hátsójára.Segítettem letörölni a produktumot,azután ő nekem.Arccal az ágyraborultam és memorizálni próbáltam a történteket,míg Hanna cirógatott.Az idő a végét járta,úgyhogy irány a fürdő,öltözés,csacsogás,csók ölelés és érzékeny búcsú

Elszámolás

Egy extrát kértem,a csókot Legközelebb biztos élek a többi lehetőséggel is!

Hanna, jó szexpartner

  madal

Egyeztetés

Ötkor hívtam hatra már mehettem is ,nagyon kedves volt a telefonban .

Megközelítés

Most nem tudott a ötödik kerületben fogadni , mert valami gond volt azzal a lakással . Így utána mentem a VII. kerületbe . Az almási tértől nem messze volt .

Helyszín

A lakás szépen felújított kis lakás , a lényeg , hogy teljesen tiszta és rendes volt .

Hirdető külseje

Egy világoskék kétrészes szettben fogadott . Nagyon jól állt neki . Gyönyörű hosszú haja keretezi A nagyon szép orcáját .

Action

Mire bementem a szobába, Hanna fehérneműben fogadott. Lefeküdtem mellé és simogattuk egymást pár percig, Hanna elkezdett lefele haladva oda jutni,egyszerre volt csikis és borzasztóan izgató.
Körkörösen kóstolgatta majd egy ici-pici mélytorok , hirtelen gyorsított és lassított vissza . Majd megkérdezte jöjjön e felülre, a válasz naná , hogy igen volt. Az a lovaglás , ahhhhhh , felül semmi mozgás , de a csípője,istenem.. fantasztikus . Majd folytattuk kutyapózban , úgy éreztem élvezte. Nem az a hangoskodós fajta, néha gyengéd, néha kicsit vadabb ami a férfiakat ugyanúgy megbolondítja. Elég hamar kicsinált ,be kell , hogy lássam. De az a pár perc aktus is örök emlék marad. Csodálatos volt.

Elszámolás

Nem volt vele semmi probléma ,mindenben megegyeztünk a telefonban .