Mia_VIP Szexpartner Budapest, XI. kerület

Beszámolóim

Mia01, felejthetetlen szexpartner

  budioka

Egyeztetés

Kedvet kaptam egy kis hancurra és a képek alapján hívtam Mia01-et. Néhány csengés után felvette és kedves hangján egyeztettük a részleteket. A megbeszélt időpontban megjelentem nála.

Megközelítés

A Kerület egy forgalmas pontján van Mia01 rendelője. A megközelítés egyszerű, BKK van a közelben. Gk-val voltam, a parkolás kicsit macerás de ingyenes.

Helyszín

Egy új építésű házban van a moder, a célnak megfelelően berendezett szoba. A fürdő is szép, tiszta -mint minden-, jól felszerelt. Minden kegyszer adott a kéjre váró vándor felfrissülésére.

Hirdető külseje

Na abban nincs hiba. Nagyon helyes arc, gyönyörű ikrek, bársonyos bőr, pirospozsgás nuni, feszes popó, szóval nagyon egyben van a csajszi.

Action

Amikor megérkeztem egy nagyon szexi, nőies textilben fogadott, ami kiemelte a dekoltázsát. A szemeim kocsányon lógtak. Amíg bevezetett a szobába végig nagy élvezettel tekintettem a ringó csípőjére, popójára. Gondoltam is egyből, ha fele annyira lesz Mia01 ügyes az ágyban mint amennyire kívánatos akkor már jó napom lesz. Barátaim! Sokkal jobb!!

Na de folytassuk. Rövid csevej után törölköző bontás - nem vicc mert érdekesen volt összehajtva-, irány zuhizni, majd rohantam hozzá vissza a szobába. Indult is a kéj vonata izibe. Simogatás apró csókok a testén és ugyanez vissza, na meg a csodálatos didik, az nem semmi. Kértem feküdjön le és bevetettem magam a lábai közé. Elszorgoskodtam ott, nyelvemmel, ajkaimmal rátapadtam a csiklójára és a szemérem ajkaira. Az ujjam is bekerült és finoman éreztem a redőit belül. Kimondottan élvezte, ahogy érzékeltem. Kértem, hogy hozzá működésbe az öreg játékmestert. Csodálatos, intenzív kézimunka és NF mellett egy jókora cici szexxet kaptam. Na ezután már kértem a gumimat mert majd szétrobbantam. Kértem, hogy lovacskázzon meg. Valami fenomenális volt ahogyan mozgott rajtam, kezeimben az ikrek és oldalról a tükörbe fordulva mindezt végignéztem. Húúúú! Néha szemkontaktus, vagy becsukva a szemeit élvezte. Fordulás kutyusba. Ezt szereti a legjobban úgy középerősen. Általánosságban nem szereti a legvadabb formációt, de a határozott, keményebb mozdulatokat igen. Egy idő után kértem forduljunk szembe és így is kipróbáltunk néhány pozit. Ezt inkább én szeretem, mert imádom ahogy a didik ilyenkor a kezeimbe kerülnek, vagy csak úgy hintáznak. Picit a csiklóját is ingereltem, amikor éreztem, hogy itt a vég. Közös megegyezéssel a gumiba tüzeltem, érzésem szerint egy fél litert- csak írói túlzás-. Hosszú ideig képtelen voltam megmozdulni orgazmus után. Néhány levezető puszi ide-oda a testén, majd irány zuhizni.

Visszatértem után kellemes duma miközben a cuccomat felvettem és kiürülve, kielégülve indulás a nagyvilág forgatagába.

Elszámolás

Az aktus előtt adtam oda a pesti átlagnál kicsit több virágszálból összeállított rózsacsokrot de az élmény mindenért kárpótolt. Extrákat nem vettem igénybe bár utólag lehet a csókot kellett volna.

Mia_VIP, nagyon jó szexpartner

  Heka

Egyeztetés

Telefonon beszéltem meg vele a randi lehetőségeit , már a telefonban meggyőzött . Ezért időpontot foglaltam és készültem az örömökre .

Megközelítés

Autóval mentem a randira , nem volt vészes a forgalom , mondhatni üres volt a város . Parkolás kis időt igénybe vett .

Helyszín

Jól felszerelt lakás , nem egyedül dolgozik , mert múltkor másnál voltam itt . Fürdő megfelelő felszereltségű ,mindent találtam amire szükségem volt . A szoba emlékeztet egy tükör teremre , Ágy perfekt csatatatér .

Hirdető külseje

Micsoda cicik ,nem is olyan picik . Kellemes tapintású , szemet gyönyörködtető adományok . Mindenhol formás idomok amik hívják a tekintetett és a kezet . Arca szerintem szép ,szemei csábosak.

Action

Úgy fogadott , mintha már ismerne , puszi jóbbról ,balról , még egy a számra is jutott . Hellyel és üdítővel kedveskedett . Kicsit beszélgettünk , közben átruháztam a virágszálakat .Aztán mentem nedvességgel megtisztítani magam . Olyan jól beszélgettünk , hogy még a fürdőszobában is beszélgettünk . Már törölközés közben is csókolóztunk , nehéz volt a szárítkozásra figyelnem . Utána kíséretemmel elindultunk a szoba felé . Ajtó becsuk , és nagy csókolózásba fogtunk . Az a nő aki jól csókol az jó az ágyban is . Ez be is igazolódott . Ügyesen eljutott a számtól a farkamig , de a szája közben egy pillanatra sem hagyta el a testemet . Folyamatosan tartotta a szemkontaktust , gyönyörű volt ahogy a szemebe nézett ,közen tövig eltünteti a farkamat a szájába és még mosolyog is a szeme . Iszonyatosan felhúzott .Félő volt a robbanás .Nem így szerettem volna elmenni és főleg nem ennyire gyorsan .Kértem a helycserét , mindent megtettem a szent cél és az orgazmusa érdekében. Szemlátomást díjazta a fáradozásomat . Utána rám került a védőeszköz , és lovagolni kezdett . Ügyesen megült ,élveztem is nagyon a szituációt . Utána kicsit ,hagyományos papás mamás formációt gyakoroltuk , végére hagyva a desszertet a kutyusba való megközelítést . Alaposan kiélvezve az elém táruló látványt ,hatoltam be a megfelelő szögben . Neki is ez lehet a kedvence a hangokból következtetve . A temperamentumos rohamokat meglehetősen kedvelte , csakúgy mint Én . Csitt-csatt a szűk és forró punciban és hatalmas élvezés következett . Levezetés beszélgetés formájában történt a karjaimban tartva . Után még egy frissítő zuhany és mennem kellett .

Elszámolás

Érkezéskor intéztem .

Mia01, nagyon jó szexpartner

  twentytwo

Egyeztetés

Csütörtökön kerestem , sajnos akkor amikor elértem nem volt időm menni , Péntekre beszéltük meg a randevút . A telefonban nagyon kedves volt , a hangja elragadó .

Megközelítés

Kocsival mentem hozzá , féltem , hogy nagy lesz a forgalom ,de szerencsére egészen jól lehetett közlekedni . Parkolással nem volt gondom .

Helyszín

Lakás szép állapotú ,több szobás , lehet nem egyedül dolgozik de én senkivel nem futottam össze . Szoba bőven kényelmes , több szögből is látszik minden , ha a valós élmény kevés lenne , két tükör is van . Ágy mérete egy négyes bulihoz is elég lenne . Ruhát van hova tenni . Fürdő bőséges mennyiségű tusfürdővel rendelkezik .

Hirdető külseje

Mosolygós arc , gyönyörű szemek , szép arcú lány . Szemébe nézni jó ,de a tekintet nehéz rajta tartani mert a mellei nagyon vonzó látványt nyújtanak . Érintésük finom és bársonyos , jó velük játszani . Popsi ruganyos és szép feszes , isteni vele játszadozni .

Action

Érkezéskor már elég levett a lábamról a látványa és a kedvessége .Kis beszélgetés és matekozás után a fürdéssel kezdtem , majd törölközést követően kilépve láttam hogy az ágyon már kényelembe helyezte magát .Szemvillanás alatt mellette teremtem . Azonnal felderítésre indultam simogatásokkal és csókokkal ,azonnal a játszótársammá vált , és visszacsókolt , majd kiszabadítottam az ikreket rabságukból és kezem közé vettem őket , amiért hálásnak tűnt. Számomra ez szabad utat jelentett , így rácuppantam és és finoman szopni kezdtem . Alapos játszadozásomnak a telhetetlen vágyam szabott határt , így irányt vettem a a puncija felé ,már az első nyalintást jól fogadta a hangjából következtetve . Isteni körutazást tettem csiklótól gátig , először finoman , majd egyre nagyobb intenzitással . Vagy nagyon jó színésznő , vagy nagyon jól érezte magát . Ő vett át az irányítást , szájával kezdett kényeztetni , végig haladt le fől , majd először lassan merített el a szájába , változatos technikával kényeztetett ami isteni volt . Gumi húzás következett , majd bele ült .Hol koppanásig engedte magát rám , hol csak éppen a vége volt benne .Nagyon felizgatott, majdnem eldurrantam ,még pont jókor ajánlotta , hogy forduljunk doggyba , így hátulról folytattam. Sajnos ez a pozitúra a gyengém, elég hamar elmentem mert nagyon jó szűk volt ,itt sajnos nem értem el akkor sikert mint a nyelvjátéknál . Nekem fantasztikus jó volt , legközelebb megpróbálok itt is a kedvére tenni .Még egy kicsit évődtünk , majd tusolás és indulás . Így is vagy húsz perccel túl léptem az órát . Ő nem foglalkozott az idővel .

Elszámolás

Az elején történt a matekozás.

Mia, nagyon jó szexpartner

  Pertu

Egyeztetés

Előtte lévő nap beszéltük le a randit , így könnyen sikerült az általam megjelölt időpontot lefixálnunk .

Megközelítés

Nagyon könnyű , autóval és tömegközlekedéssel is sima ügy , kocsival egyedül a parkolás problémásabb , de a mellette lévő utcában akad hely .

Helyszín

Lakásban többen dolgoznak , de senkivel nem találkoztam , jó a szervezés . A lakás több szobás . A dolgozó teljesen ennek van alárendelve , tükör , hangulat világítás , ruhát kényelmesen le lehet rakni . Egy kisebb Rossmann is megirigyelheti a tusfürdő választékot.

Hirdető külseje

Képek jól visszaadják a formáit . Szerencsére az arckitakarás csak az inkognitó megőrzésére szolgál , szépsége vitathatatlan . Érzéki tekintet, meleg mosoly . A piros kis szett igazi bika vadító hatást gyakorolt rám . Keblei mozgása egy pillanatra sem hagyják nyugodni a szemet . Popsi mint egy hamvas barack amit falna az ember .

Action

Kedves invitálására azonnal beléptem volna , de földbe gyökerezett a lábam ahogy a kis piros dresszében ajtót nyitott . Pillanatnyi zavartságomat gyorsan feloldotta egy huncut mosollyal , és már követtem is . Akkor meg a popsira ragadt a tekintetem . Mintha csak tudta volna , kacéran nézett hátra . A kis közjáték után kicsit beszélgettünk , nem tudtam folyamatosan tartani a szemkontaktust . Utána megindultam megtisztulni .A zuhanyzásból visszaérkezve már mezítelenül fogadott a kis hercegnőm . Finom csókokkal kezdtük , majd kezdet egy csókvihar kialakulni. Érzék is nagyon bújós bújós volt amit Én nagyon élveztem. Folyamatosan figyelt rám . Franciája nem heves ,de borzasztóan izgató , mindig ráérez az üzemezésre . Francia isteni . Utána missziben kezdtük a lényegi történést , arca és teste is számomra a elbűvölő volt, ahogy átadta magát a testi élvezeteknek . Ezt szerepcsere követte és ő került fölülre . Érezni lehetett , hogy mennyire elemében van a nyeregben, és elveszi a járandóságát az élvezetekből . Itt nagyon ráérzett a gyengémre , néha egészen rám dőlt , és így mozgatta csak a csípőjét , ami egy kész csoda volt . Utána egy kis pihenő következett és beszélgettünk , kimondottan okos és humoros lány . Szerettem volna a kedvenc kutyusomba fojtatni , amit egy pillanat abszolvált . Isteni szűk volt így a mozgástér ami kilátással együtt , heves rohamra ösztönzött . Élvezte rendesen , Én nem különben . Volt egy pillanat amikor még visszafoghattam volna magam ,de az élvezet olyan intenzív volt , hogy nem bírtam a véremmel és egy mindent elsöprő roham kíséretében robbantam a gumiba

Elszámolás

Még az elején , amikor tudtam az anyagi világra koncentrálni .

Mia, nagyon jó szexpartner

  Bimo

Egyeztetés

A kapcsolatfelvétel könnyen ment ,hangja kimondottan kellemes . Kedvesen adott meg minden információt.

Megközelítés

Kocsival mentem , a Fehérvári úton van . A ház előtt megy el a villamos . Szóval könnyen megközelíthető .

Helyszín

Relatív új építésű házban fogad . Lakás tisztaságával nem volt semmi gond , a célnak minden megfelelt !

Hirdető külseje

Nagyon fiatal zsenge szépség , szép mosolygós arcú tini . Szemei huncutul csillognak folyamosan . Mellei finom tapintásúak és igen érzékenyek .

Action

Amikor megérkeztem úgy fogadott , mintha a barátnőmhöz szaladtam volna fel , ajtónyitás , nagy mosoly . két puszi jobbról , balról ! Aki feszeng az is egy másodperc alatt feloldódik mellette . Kicsit beszélgettünk , majd megcéloztam a fürdőt . Addig ő az ágyon várt engem . Egy szál törölközőben tértem hozzá vissza . A zuhanyzóban töltött idő és a gondolatok már felállítottak . Meg is jegyezte , hogy milyen jót tett a zuhanyzás. Le is dobtam a törcsit magamról , aranyos volt a reakciója : ohhhhh ! Kardomnál fogva magához húzott és puszit nyomott a végére . Látta, hogy milyen hatással van rám , és ott álltó helyembe tovább folytatta a kényeztetésemet finom kis szájával . Nehezen maradtam talpon , ezért gondoltam mellé fekszek , de ez pont úgy sikerült , hogy a nyelvemmel azonnal a lába közé tudjak tévedni . Ezt jó néven vette , a mozdulataiból kiderült . Isteni felállás illetve fekvés volt . Finoman kényeztetett mind addig amíg a nyelvem el nem kezdett mozgolódni a puncikájában ,akkor mint egy démon , olyan istenien és hevese kezdett szopni , hogy majdnem a szájába robbantam. Kértem is gyorsan gumit , gyorsan fölé is kerekedtem és papás mamásba kezdtük emelni a hangulatot . Gyorsan el kezdte élvezni ,folyamatosan emelkedett a hangereje . Remélem nem nagyon zavartuk a szomszédokat . Finoman tocsogott a puncikája , izgatóan hatott az élvezete . Megint nagyon közel kerülve a véghez , kértem ,hogy forduljunk kutyusba , mert tudtam ,hogy még egy ilyen roham és bevégzem . Annyira szép volt a formás popsija , hogy most is a szemem előtt lebeg . Finoman kezdtem benne mozogni hátulról , hogy kicsit el tudjam húzni az élvezetünket ,de amikor meg halottam a hangját vörös köd hullott a szememre és maximális hévvel kezdtem tolni. Ahogy gyorsítottam , Ő úgy hangosodott .Aztán bummm és robbanás , hatalmasat élveztem és ráborultam a hátára . Utána finoman letisztogatott . Kicsit még beszélgettünk .

Elszámolás

Minden annyi volt amit a telefonban mondott .

Mia_VIP, jó szexpartner

  yko

Egyeztetés

Már jártam Zoénál, meg is énekeltem is itt egy besziben. Fura módon nem is az ő oldalán, hanem kolleganője, Mia oldalán láttam, hogy hármas randira is van lehetőség. Gondoltam, ennél szebb nyárbúcsúztató ceremóniát el sem lehet képzelni, úgyhogy ráírtam Zoéra, össze tudna-e hozni egy ilyen matinét. Pár nap múlva megvolt az időpont, tisztáztuk a virágszálakat is, én pedig hamarosan ott álltam az újbudai társasház kapujában.

Megközelítés

Kocsival mentem, Érdemes plusz öt percet szánni a parkolókeresésre. Vagy tízet.

Helyszín

Új építésű társasház folyosóról nyíló lakása, amelyet több hölgy használ. A tetthely Zoé szobája volt, amit a fürdőn keresztül lehet megközelíteni. A nappaliban két kisméretű kutya várta a lányokat, az ismerkedésnél ők is benéztek, de ki lettek tessékelve. Mivel a legutóbb – általam random kiválasztott – tusfürdő illatát Zoé nem szerette, most én kértem, hogy válasszon. A szoba teljesen megfelel a célnak, és az ágy is megfelelő méretű volt hármunknak.

Hirdető külseje

Mia nőiesebb, dúsabb formával tökéletes párja volt Zoének. Zoé egy vékony fekete párduc, mindene izmos, pici cici, kicsi, tenyérbe illő fenék. Imádom ha egyszerre van jelen mindkét alaptípusom. Zoé temperamenumos, cserfes lány, szinte táncol, akkor is, amikor nem. Olykor pedig énekel. Mia hozzá képest a második szólamot viszi, keveset beszél, annál többet mosolyog.

Action

Tisztáztuk, hogy az alapmenüt kérem, a VTR miatt járó extra pedig a csók lesz. Ezzel mindkettejük esetében éltem is. Az első menet a négykezes kétszájas francialecke volt, amit ha mást terveztem volna, se tudtam volna abbahagyni, annyira jól csinálták. Zoé franciatudományáról tudtam, hogy felsőfokú, de így kiegészítve akadémiai szint volt. Remélem halálos órámon is látom majd a képet, amint hol az egyikük nyelte be a farkam, míg a másikuk a heréket szopogatta, hol pedig fordítva. A mélytorok most sem jött össze, igaz, nem is erőltettük. Egy idő után váltottunk: Zoét nyaltam, Mia közben a heréimet simogatta.. Egymással némi cicisimogatáson kívül nem foglalkoztak, de ez nem is volt előírás. Miután Zoé jól hallható módon elment, váltottunk. Kicsit keverednek a dolgok, de volt olyan, hogy Miát nyaltam, amíg Zoé szopott, és talán fordítva is. Az biztos, hogy a végén Zoé végzett ki. Kis pihi, tusolás, és jött az újabb félidő. Lazító masszázzsal és dumálással folytattuk, amíg újra harci állapotba nem kerültem. Kis orális kedvcsináló után mindkettejükkel dugtam. Előbb Mia ült bele lovagló pózba a farkamba, Zoé pedig hol a golyóimat, hol Mia cicijét simogatta. Gumicsere után Zoéval folytattuk. Előbb. misszi, aztán a nyakamba akasztotta a lábait. Mikor már közeledett a táncóra vége, éreztem, hogy másodjára ennyi idő alatt így nem tudnék elmenni, ezért újabb orális levezetést indítványoztam. Amíg Mia szorgalmasan szopott, Zoé elém tolta punciját, amiből ujjazásos orgazmus következett nem sokkal az én második robbanásom előtt. Akkorát élveztem, hogy egy pillanatra azt hitték a lányok, infarktusom lett. Röhögéssel, kis dumával és nagy tusolással búcsúztunk egymástól és a nyártól.

Elszámolás

Már VTR-en tisztáztuk. A két extrát megbeszéltük, ha lett volna még, akkor utólag rendezzük. Simán ment. A kettejük virágszálainak száma 150, ebből Mia része 70 volt.

Mia_VIP, jó szexpartner

  Szilárd9

Egyeztetés

Kezdetben igen gyorsan ment villogott az oldalon a "Most hívhatod, telefonnál van, felveszi." felírat és tényleg kettőt sem csörrent szerintem és Mia bájos hangja megszólalt!
Fél 3-ra kértem volna időpontot amiből kérésére 3 lett, majd amikor a környékre értem és felhívtam a pontos címért 4-re módosult ( engem nem zavart elütöttem azt az egy órát a környéken)

Megközelítés

MOL Limoval érkeztem a "hadi út" útjára (hogy ne izzadságtól átázottan jelenjek meg a 30 x fokban és ne olvadjon el az ajándék csoki : P)
Parkolásnál szerintem szerencsém volt hogy egyből a cím előtt...bár kitudja annyira gyakran nem járok arra

Helyszín

A cím és a kéjlak már ismerős volt tavaly vagy még 1 évvel előtte jártam ott!
Bejutás kicsit macera volt mert mindig járkált arra valaki (én meg ugye próbáltam diszkréten intézni úgy hogy ne legyen senki a közelben...) Azt hittem hogy meg van a tökéletes pillanat amikor épp kijött egy hölgy a kapun és elnéztem jobbra-balra, mely után megállapítottam sehol senki. Felhívtam Miát a bejutáshoz szűkséges kódért, persze amikor az első 2 karakter és a kulcs után nyomtam volna a többit ott termet mellemet egy leányzó aki az út túl oldaláról siettet át, ezután már a bejárati ajtóhoz nem kellett még egyszer kód mert a leányzó nyitotta én meg megfogtam az ajtót és mondtam a telefonban hogy már a lépcsőházban vagyok...
Mia még elmondta az emeletet és az ajtó számot.
Megérkezésemkor kopogtam és beengedett.
Én lábtörlés után beléptem kedveském mögöttem zárta az ajtót és akkor megcsodálhattam...😘
Majd ott az ajtó közelében cipő le és a többi már nem a részletezés arról majd később...
A lakás összességében tiszta állapotban van!
Fürdőben zuhanykabin benne egy tusfürdő választéktól bőven roskadozó tartó (nagyon nagy választék)!
A szoba rögtön a bejárattól jobbra volt. Halk zene szólt és kérésemre Mia klímát is kapcsolt!
Az ágy szép nagy volt egy lepedővel letakarva valamint van egy fektetett tükör a falhoz közeli felén illetve akad egy álló is a másik oldalán ha valaki azokat bámulná.
Illetve kiemelném, hogy oda van figyelve hogy ne találkozz senki mással.

Hirdető külseje

Egy fekete szettben fogadott, már szerintem ez is jó hatást gyakorolt rám
Arcának kitakarása miatt nem kell félni, szerintem sokaknak zavarba ejtően csinos kedves mosolyával és csillogó szemeivel.
Bár nekem tagadhatatlanul a popsi volt a kedvenc ❤️

Action

Megpróbálom leírni az aktust is, bár nem rég volt én még mindig a lila köde hatása alatt vagyok 😵‍💫
Zuhanyzás és szájöblítés után visszatérve a szobába leraktam a törölközőt és az alsóm a székre, majd drága kis partneremmel egymással szemben állva kezdtünk ismerkedni.
Simogattam majd puszilgattam finom kis testét ahol értem, kicsit később a melleit és a fenekét markolásztam. Eközben Mia száját kis sóhajok és "ümm"-ögések hagyták el ( nem tudom hogy mennyire volt az Ő élvezetének is a jele de számomra elég izgató volt). Valamint természetesen kedveském sem tétlenkedett kezével kezdte hadrendbe állítani a szerszámom. Előjátékunk közben meg is fordult előttem párszor, így hátulról előre nyúlva is tudtam fogdosni melleit mely elég jó élmény volt.Illetve gyönyörködhetem fenekében is.

Mindezek után elkezdtem kicsomagolni a fehérneműjéből, melyet én szintén élveztem, hogy megtehetem annak ellenére is hogy a melltartója kis kapcsát nehezen találtam meg és oldottam ki.Ezen folyamat közben is sűrűn vándoroltak kezeim a popsija felé, melyet Mia is észrevehetett ugyanis nekem hátat fordítva a kezét a szobában lévő komódra helyezve felém tolta.Vadító látvány volt. Ezen időpont körül van is nálam a történetben egy-két kis képszakadás... Nem tudom hogy mikor ültem le az ágy szélére és kezdtem onnan markolászni a fenekét,de abban biztos vagyok hogy szóban kifejeztem hogy mennyire teszik illetve erre válaszul elhangzott felém édes csilingelő hangon a randi során másodszor hogy "De cuki vagy" ( Az elsőt az illetmény mellé adott kis Lindt csoki miatt kaptam)

Ezután szintén nem biztosan emlékszem rá de szerintem én húztam magamra és az ágyra Miát. Mely után testével simogat az enyémet. Utána valahogy az én testem mellé merőlegesen helyezkedett el, ahol az ő szája és az én farkam volt a metszéspont 🤤
Olyan isteni franciába kezdet hogy az csak na! Eközben én természetesen erogénebb zónái simogatásába kezdtem újra, de nem bírtam sokáig ennyivel beérni.
Így hát kértem hogy had nyalhassam én is a punciját! Kérésemnek készségesen eleget tett és felém helyezte magát. Uhhh ismét egy olyan látvány....hevesen el is kezdtem nyalogatni csókolgatni nagy szeméremajkait...idővel kicsit túl hevesen is próbálkoztam amiért ismét elnézést kérek Mia.

Folytatáshoz kértem a gumit, amit hozott is és egy fél pillanat alatt felhelyezett egy kis síkosítással rajta és a puncusán illetve elhangzott a kérdés hogy szeretném! Kértem hogy lovagoljon meg. Majd szépen magába helyezte a péniszem és elkezdett fel-le mozogni rajta. Kis idő után éreztem bajban vagyok vagy túl vastag az óvszer anyaga vagy széltében túl szűk, mert nem éreztem fele annyira se stimulálónak mint amikor franciázott ...ki is csúsztam 1-2 alkalommal a punciból addig jó merevségem elvesztve. (Sajnos fordult már ilyen elő velem 1-2 alkalommal abból újjá éleszthetetlen lelankadás lett) Ezt azért írom le mert ebből látszik a továbbiakban Mia profizmusa. A második kicsúszás után kézimunkázott egy kicsit és amit visszarakta technikát váltott, a fel-le mozgásából előre-hátra lett. E közben mellei előre hátra ringása is izgató volt. Kitekintettem egy kicsit a tükörre majd vissza megragadtam drága partnerem általam imádott farpofiait és így magamra húzva próbáltam becsatlakozni az addigra már keményebb helyzetbe. Továbbiakban is a lovaglást folytattuk ami számomra csodálatos volt. A végén én is toltam Mia punciába egyre gyorsabban részemről erősebb levegő vételekkel melyet az Ő hangerejének növekedése is követett testük egymáshoz csattogásával. Gondolom mondanom se kell ez nálam olaj volt a tűzre és egy jó nagyot durrantottam a védőruházatba. A fergeteges vágtát követően Mia hagyott egy kicsit lenyugodni csak kicsit később állt fel és helyezett mellém papír törlőt a tisztálkodáshoz.

Az akció kb fél órája után ami számomra elég volt beszélgettünk egy kicsit. Többször csokival kínált mire én humorizálni próbálva csak annyit feleltem kb. "Most magas vérnyomás mellé nem kell még magas vércukor is meg elég édes voltál te is" melyet Mia tündéri kedvességgel meg kuncogott. Kértem még tőle egy pohár vizet, majd zuhany melyet kedves partnerem körül nézése előzött meg. Aztán öltözés és két puszi után elkóvályogtam, maradandó élménnyel 🙂

Elszámolás

Előtte a szobában a komódra helyeztem a Lidt csokit nehezéknek használva.

Mia, jó szexpartner

  sokminden

Egyeztetés

Telefonon történt kora délután. Néhány csörgést követően felvette a telefont, és minden gördülékenyen ment.

Megközelítés

BKV-val közelítettem meg a helyszínt, a Fehérvári út mentén közel egy híres feltalálónkról elnevezett térhez. A cím egyértelmű, ahogyan a telefonos navigáció is a hölgy részéről a bejutást illetően. Elsőre hívtam, amire azt mondta, 2 perc múlva visszahív - így is lett, nem is kellett várni a továbbiakkal. További pozitívum, hogy nem futottam össze rajta kívül senki mással.

Helyszín

Nem túl nagy (bár nem láttam sokat belőle) lakás, amiben ketten vannak a barátnőjével. A hálószoba viszont igen tágas, volt hová letenni a ruhámat, és az ágy mesésen nagy! Az oldalán ráadásul végig tükör fut, néhány gömbös világító dísszel. Emlékeim szerint ezen kívül egy álló tükör is van, ami még inkább hozzáad a moziélményhez. Nos, van is mit nézni, illetve nem csak nézni :-)

A fürdő jól felszerelt, többféle tusfürdővel és L betűs szájvízzel, amelyhez műanyag (mintás!) poharak is ki vannak készítve. A fürdőre kicsit kellett várnom, de vendéglátóm remek társaság volt, és ez kb 3-4 percet vett el az egészből, számomra nem volt zavaró a dolog.

Hirdető külseje

Számomra lélegzetellállító volt Mia megjelenése. A képeknek teljes mértékben megfelel, kissé tartottam az arckitakarástól persze. Nos, egy fekete tangában és egy fekete ujjatlan szexi cuccban fogadott, ami hasonló, mint a képeken pirosban lévő darab, csak az imént említett színben. Igéző szemei, gyönyörű arca van, a kiírt kornak szerintem megfelelő, húszas évei elején járó lány, aki ott kerekedik, ahol a legjobban kell. Külön kiemelném a melleit, amik isteni tapintásúak, nem győztem foglalkozni velük :-). A bőre selymes, a feneke markolnivaló, a puncija pedig rendkívül finom. Ezt kiegészíti határtalan kedvességével és azzal, hogy nagyon odafigyel minden kívánságodra, meghallgatja azokat és egészséges határokon belül nyitott újdonságokra, ahogy észrevettem, de csak olyan dolgokban, amelyek ki vannak írva az adatlapján. És külön pozitívum, hogy ha jól emlékszem, nincs tetoválása, vagy ha mégis, akkor nagyon eldugott helyen, nagyon minimális mértékben (mint mondtam, elvarázsolt, erre nem figyeltem)

Action

A megbeszélteket követően megmutatta az utat a fürdőbe, amelyhez friss, száraz, nagy frottírtörülközőt kaptam.

A tusolást, szájvízet követően, szobába visszaérve állva (khm) kezdtünk, finom öleléssel csókolózással. A csók rendkívül érzéki, de nem az a nyelvlenyelős fajta, ezt fontos megemlítenem. Viszont sokkal több, mint egy szájrapuszi, nekem megérte az extrát érte. Közben az ágyra tepert, és egy intenzív franciakurzusban részesített, amely egy idő után kölcsönös kényeztetésbe fordult. Baromi élvezetes volt adni és kapni is, nagyon lágyan csinálta, némi kezet is bevetve. Itt azért kezdett képszakadás lenni, de igyekeztem kitartani. A gumit magam vettem fel, de miközben vettem fel ülve, aközben is hátulról ölelt, dörgölőzött, a melleit a hátamhoz simította, és mindezt pedig a már említett tükörből figyelhettem. Kár, hogy én is benne voltam, anélkül még szebb lett volna :-).

Ezt követően egy fergeteges lovaglásban részesített, és közben kicsit elkezdtünk vadulni, amelyet némi dirty talkkal fűszerezett, iszonyat erotikus módon, néha nyögve, néha a fülembe súgva. Miközben a fenekét markolhattam, és a melleit szívhattam, masszírozhattam, amikor engedte ;-). Ténykedésünket ezúttal is láthattam a tükörben, amire ráadásként ő irányította finoman a figyelmemet.

Ezután újra lentre tévedhettem, majd missziben lett végem, miközben a már említett módon biztatott, és néha ő is belemozgott. Elképesztően nagyot élveztem, kellett egy perc, mire magamhoz tértem, még a légkondi mellett is.

Mivel egylövetű vagyok, ezt követően kis beszélgetéssel folytattuk. Saját bevallása szerint szereti azt, amit csinál, és a kapott élmény alapján nekem is ez volt a benyomásom. Alapvetően nem pesti lány, hanem vidéki, és ahogy észrevettem, elég talpraesett is. Nagyon jó partner volt ebben is, azt kell, hogy mondjam.

Az idő lejárta után újabb zuhanyzás, öltözés, puszi ide, puszi oda, és mentem utamra a továbbiakban.

Elszámolás

Na, itt jött egy olyan pozitív meglepetés, amivel őszintén szólva, sosem találkoztam még, és részben ez volt az, amely a beszámoló megírására sarkallt :-). Eredendően három extrát vettem igénybe, de a végén, öltözéskor visszaadta az egyiket, mondván - és most szó szerint idézem - "úgy érzem, nem szoptalak le eléggé, és nem érezném korrektnek, ha ez itt maradna nálam". Kell ennél több hozzáállást illetően? :-)