Hannelie Szexpartner Budapest, XIII. kerület

Beszámolóim

Hannelie, felejthetetlen szexpartner

  Copernicus

Egyeztetés

Nagyon simán ment , hamar felvette . A hangja már a telefonban elbűvölt . Időpont egyeztetés is könnyen ment .

Megközelítés

Kocsival mentem a randira , az ő utcájában csak lejjebb lehet parkolni .

Helyszín

Ismert volt számomra a lakás . Most is tisztaság és rend fogadott . Itt minden a vendégről szól , kényelmes ágy , jól felszerelt fürdő .

Hirdető külseje

Nagyon szép napbarnított bőre van , pici helyes fitos nózi ,nagyon csibészes tekintett , árad belőle az erotika . Kemény popsi és cici és isteni édes puncika .

Action

Nagyon jól elbeszélgettünk a randi elején , jó partner ebben is . nagyon repül vele az idő. Elég nehezen tudtam elszakadni még a zuhanyzás idejére is annyira élveztem a társaságát . A fürdőből kilépve az ágyhoz mentem , amin Hannelie csücsült . Csókba forrtunk gyorsan , majd éreztem közben ,hogy a keze a farkamra téved .Majd a szájába vont , azonnal csókolta, becézve simogatta, áhítattal kényeztette . Majd a szopás tárházát bemutatva változatosan csókolta, szopogatta, szürcsölte , masszírozta a nyelvével és, szívta mintha csak mindent magába akarna fogadni . Hol a végét dédelgette hol markolta, torka legmélyére engedve. Végig hagytam uralkodni és kibontakozni , annyira bele tud jönni ,hogy a szemébe látni az extázist. Minden pillanatban új meglepetésekkel kápráztatta el a farkamat új élményekkel és érzésekkel emelve a hangulatomat ! Közel kerülve a szájba élvezéshez kértem , hogy most kicsit Én játszadozhassak vele , aminek forró nedves, édes kehely nagyon megörült . Persze Én nem tudtam akkora produkcióval viszonozni a csodát amit tőle kaptam. Azért jöttek a sóhajok és a zihálás .Majd beöltöztem mert már nemcsak a nyelvemmel akartam belemerülni forró puncijába . Lovaglóban kezdtünk ,ami csodás látványával csak emelt a hangulaton . Mozgása itt is érzéki volt , mint amikor a szájával dolgozott rajtam . Utána hátulról kértem bebocsájttatást a kis tüzes katlanába . Ahhh , az szűk kis punci szívta magába a farkam . Bár soha ne lett volna vége ennek az élvezkedésnek ,de sajnos olyan gerjedelem volt bennem , hogy elég gyorsan feladtam a kontroll gyakorlását és ordítva lőttem tele a gumit . Mintha elhagyta volna a testem a földi létet és csak lebegne , isteni volt , hagyott finoman lenyugodni . Utána még traccsoltunk kicsit , majd készülődés és indulás .

Elszámolás

Minden a telefonos megbeszélés szerint történt .

Hannelie, felejthetetlen szexpartner

  Tokugava

Egyeztetés

Sziasztok. Remélem nem megkésett a beszámolóm, egy ideig nem volt aktív a hölgy az oldalon. Telefonon hívtam vasárnap ebéd után közvetlen. Felvette, kellemes női hang szólt bele, sikerült közeli időpontban maradnunk, gyakorlatilag pár órával későbbre. Itt is, máshol is láttam a hirdetését. Tájékoztatott a lehetőségekről, az alapról, és a kiegészítőkről is. Rugalmasnak ítélem a hozzáállását. Telefonban alap egy órában maradtunk. (fejben már bennem volt, hogy esetleg lesz extra, de ezt a helyszínen döntöm el.

Megközelítés

Mindig kocsival megyek. Marina, szerintem mindenki által ismert. A főbb út, ott parkolni nem lehet, előtte a keresztutcában volt hely, s mivel vasárnap volt, a parkolóórát sem kellett etetni.

Helyszín

Általam jól ismert lakás a középső emeletek egyikén (pontos címet nem tartom illőnek). Voltam itt már párszor, és talán egy közepes kivételével csak pozitív élményekkel távoztam. 3 szobás (bár egyszerre nem feltétlen dolgoznak mindhárom szobában), nappali (függönnyel leválasztott konyha), és a jól ismert fürdő. Mivel eléggé új építésű, panaszra nincs ok. A fürdőkád paravánja még mindig nyitható (magyarul mozog, óvatosan, ne dőljetek neki). Tisztaság rend mindenhol. A lányok eddig is, és most is odafigyeltek az intimitásra, soha nem futottam össze más szerencsevadásszal.

Hirdető külseje

Szerintem a képeknek megfelel a kishölgy. Magas sarkúban fogadott, így fölém is magasodott rendesen. Arca aranyos, hangja nem túl magas, megkapó. Talán a poci volt épp picit nagyobb a képekhez képest, de nem volt számomra zavaró. Aranyos, és határozott csaj. Egy lenge szinte áttetsző valamiben (plusz bugyi) fogadott. A tisztálkodást már érkezésem előtt elintézte.

Action

A bejárati ajtón belépve bemutatkozás, cipő le, arcra puszi. Bekisért a szemben lévő, legtávolabbi szobába. A szobában egyeztettünk, hogy mit kérek, alap óra, (abban több aktus, kis masszázs lehetőség van. Elmondta, hogy extra a szájba élvezés, és a videózás. Viccelődtünk rajta, hogy a videó engem nem érint, nem lenne jó, ha otthon látnák. A natúr franciiát végig, esetleg második körben, még nyitva hagytam, mint opciót. Az alapdíjat leraktam a kis komódra. (egy kis szék van a ruháimnak, egy nagy és kényelmes francia ágy (nem nyikorog), a komód (rajta a zenét adó ládával is) illetve egy beépített szekrénysor. Tiszta törcsit kaptam, irány a fürdő. Ott minden rendeben, szájvíz, és futás vissza a szobába. Levette a magassarkút, végre volt lehetőségem csókolgatni. Viszonozta, rendes csókok voltak, nemcsak szájra puszi. Elég hamar bedőltünk az ágyba, ahol előbb én kalandoztam kicsit a punci körül. Nyalásra jól reaglált, el nem élvezett, de nedvesedett. Ujjazást nem is kérdeztem, hogy lehet e avagy nem, nem próbáltam. Utána fordultunk, elkezdett franciázni. Teljes odaadással csinálta. Változatos technikával, és változatos erővel, nagyon lelkesen. Na ekkor mondtam, hogy ez annyira jó, ha van rá lehetőség, a második menetben szeretném, ha ezt végig csinálná. Kellően fel voltam izgulva, ezért kértem a gumit. Kézzel varázsolta fel, majd felszólított, hogy feküdjek a hátamra (ott a párna a fejed alá, lazíts). Közölte, hogy nagyon szűk, és az elején óvatosan. Épp ezért kezdte ő felül, óvatosan ereszkedett rá a farkamra, előbb csak a hegyére, lassan mozgott, körözött, és szépen egyre lejjebb ereszkedett. nem vagyok egy óriás, de tényleg nagyon szűk volt a puncija, megértem, hogy nem akart fájdalmat, ezért irányít az elején. Utána bele lendült, változgatva a technikát. Volt, hogy kiegyenesedve lovagolt, volt, hogy előre hátra csúszkált, hogy rám borult. Egyszerűen jó volt. Idővel kértem, hogy forduljunk misszibe. Már kellően kitágult, nem volt probléma az aktívabb tempónak sem. Közben csókolgattam a mellét, illetve ölelve csókolóztunk. nagyot durrantam a gumiba. Picit még benne maradtam, majd óvatosan ki és leszálltam. A gumit ő szedte le rólam, és tett tisztába.
Ezután felajánlott egy masszázst. Tanulta, de csak lazító, relax masszázst ad, erotikus elemekkel. Hasra fordultam, elkezdett olajjal dolgozni a hátamon, és a combom hátulján. Rátalált a bal lapocka feletti stressz csomókra, dolgozott rajtuk, jól is esett. Én masszázsban a sokkal erősebbhez vagyok szokva, de így átvezetésnek tökéletes. Közben beszélgettünk nyaralásról, külföldről, célokról stb. Érdeklődő, nem tolakodó. Egy idő után szólt hogy forduljak meg. Szemből is masszírozott, közben beszélgettünk. Csendes békés, szinte meghitt volt a pillanat, kisebb nevetéssel szólt, hogy na jó, most már picit figyelj ide :-) elkezdett szépen franciázni. Nagyon kellemes volt, mint azt a korábbi alapján vártam is. Hamar merevvé váltam, és élveztem a helyzetet. A második menet nem mindig szokott összejönni ennyire rövid idő alatt, itt is éreztem, hogy gyakorlatilag ott vagyok a csúcson, de nem sikerül elélveznem. Jó 20 perc után , még mindig nem adta fel, felmerült (már nem tudom melyikünk ötlete volt) , hogy kézzel én is besegítek, végül így lett vége, kis kézimunkával a szájában landolt a produktum, mert közben a makkomat továbbra is csókolgatta. Mint egy béka, terültem ki a végén, letisztogatott, az utódokat zsepibe ürítette. Vártunk kicsit, mert hallattszott, hogy használják a fürdőt, majd amikor megkoppantotta az ajtót a munkatársnő, hogy szabad az út, mentem egy újabb zuhanyra, lemosni magamról az olajat, és az izzadtságot. (ja, sajna klíma nincs a szobában, de nem volt azért túl meleg) . Utána vissza, felöltöztem, rendeztem az extrát utólag, és kikisért az ajtóig. Puszi és távozás.

Elszámolás

Az árakat korrektnek érzem. Az óra ** egység, a szájba élvezés plusz ** egység volt.

Hannelie, nagyon jó szexpartner

  europa

Egyeztetés

Jó párszor próbáltam már elérni telefonon , de valahogy nem akart összejönni . Gondoltam , még egy utolsó kísérletet teszek , akkor megjött a szerencse . Második csörgésre fel is vette a telefont . Innentől kezdve már minden sínen volt .

Megközelítés

Kocsival mentem , de pár perc sétányira a Vácin jár a metró . Könnyen oda értem a forgalom nem igazán volt jelentős . Majdnem a ház előtt sikerült megállnom . Szerencsére mióta bevezették , hogy ez is fizető övezet lett , könnyű lett a parkolás .

Helyszín

Marina partnak megfelelő a lakás belülről is , régen ezt úgy mondták , hogy takaros . Renddel és tisztasággal nem kell foglalkozni , mert alapértelmezett. Fürdő helység bőséges számú tusfürdőt és szájvizet tartalmaz . Fekhely praktikusan kényelmes .

Hirdető külseje

Igen kellemes megjelenés természetes lány , semmi nem mű rajta . Formái arányosak , mindenhol feszes , nem marad ott az új lenyomat egy kis markolászás után sem . Szeme kimondottan igéző és nagyon szép a mosolya .

Action

Nagyon kedves , puszis fogadtatásban volt részem . Érkezésem után bekísért a szobába és elkezdtünk beszélgetni .Aztán kaptam tőle törölközőt és mentem zuhanyozni. Miután kész lettem , mentem és ledőltem mellé az ágyra. Megint elkezdtünk beszélgetés , közben simogattuk egymást.
A beszélgetés és a simogatás , elég hamar átment csókolózásba . Aztán hirtelen felült és ledobta a melltartóját és a tangáját. Belemerültünk a feltérképezésbe ,amíg én a ciciket és a popsiját simogattam ,addig Ő a farkamat dédelgette. Majd puszikkal elhalmozva elindult lefelé az akkor már igencsak ácsorgó farkam felé.
Hamar a szájába vett . Addig és a popsiját simogattam és néztem a formás alakját. Nagyon hatásosan csinálja , nem i tudtam volna kellemesebb időtöltés elképzelni azokban a pillanatokban . Nagyjából egyszerre jutottunk arra megfontolásra , hogy aktív mozgást kellene eszközölnünk .
Ekkor gyors gumihúzás következett . Rá fél percre már missziben merültünk el egymásban .Közben folyamatosan csókolóztunk, és csípő munkámmal hevesen ostromoltam Közben a kezemmel tartottam a popsiját ,hogy el ne csússzon. Elég heves ritmust hoztunk össze amit csak néhány percig bírtam , és gondoltam következő pár percben Ő legyen aktívabb !
Gyorsan hanyatt dobtam magam és beleültettem . Nagyon mélyen rám hajolt, és finoman körözni kezdett a csípőjével miközben le,-fel liftezett . Én a popsijába markoltam és adtam az ütemet. Nagyon finom volt ez a rodeó. Mind a ketten eléggé elfáradtunk .Ekkor kicsit pihentünk , rám dőlt és szuszogtunk pár percig. Újabb simogatás és lassan újra éledtünk . Kértem , hogy kutyusba folytassuk! Azonnal felém is volt a popsijával. Nekiálltam , hogy hátulról vegyem be . Ez is nagyon élvezetes volt vele,mit a többi póz. Ez a kedvenc formációm egyébként . Folyamatosan váltogattam az ütemet és a behatolás mélységét , miközben figyeltem egyre hevesebb és hangosabb reakcióit ! A vad vágtának meg is lett a hatása , iszonyatosan nagyot élvezve borultam a hátára . Isteni élvezet volt . Valahogy nagyon jól jött össze . Legközelebb biztos , hogy több időre megyek hozzá !

Elszámolás

Semmi gond nem volt az elszámolással , annyi volt , mint amit a telefonban mondott .

Hannelie, nagyon jó szexpartner

  Andel1991

Egyeztetés

Itt az oldalon láttam meg a hirdetését, nem is gondolkodtam sokat mielőtt tárcsáztam a számáz. A randi napján, délután hívtam. Egy kicsit nehezen tudtam elérni: először én próbálkoztam, utána kb. egy órával visszacsörgetett, de ekkor éppen nem tudtam hívni a meló miatt, csak kb. 10 perccel később, viszont ekkor meg ő nem tudta felvenni :) A harmadik kör már sikeres volt, és le is egyeztettünk egy másfél órás időpontot aznap estére. Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről és a virágszálakról. Sajnos valamiért a vonal nagyon rossz volt, úgyhogy többször is meg kellett kérnem, hogy ismételje meg, de ez nem volt probléma a számára.

Megközelítés

A telefonon már pontos címet kaptam. Megnéztem előre a Google Maps-ben, hova is kell mennem, de teljesen egyértelmű és könnyen megközelíthető a helyszín: metrómegállótól pár perc séta.

Helyszín

Szép, rendezett új építésű lakás, a tisztaságra sem lehet panasz. A nagy fürdőben minden megtalálható a tisztálkodáshoz: többféle tusfürdő, szájvíz, ill. a törülköző, amit Hannelie adott, a célnak tökéletesen megfelelő. A szobában, ahol voltunk, kényelmes, széles ágy állt rendelkezésünkre és a matrac nem izgett, nem mozgott, nem nyikorgott. Egyszóval teljesen komfortos, kényelmes környezet.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő, csinos, mosolygós hölgy: az a szomszéd lány típus, akit mindig is szerettél volna... :) Sokat sejtető és láttató kis ruciban fogadott, bár ez nem sokáig maradt rajta :) Nagyon tetszett benne a selymes, puha bőre, a popsija és a puncija és persze az összhatás.

Action

Néhány perccel korábban érkeztem és tárcsáztam a számát a kapu elől. Ekkor még nem vette fel, így vártam néhány percet és újrapróbáltam. Ekkor már tudtunk beszélni, megkaptam a csengőt és az instrukciókat a lakáshoz való feljutáshoz (nagyon egyszerű egyébként). Izgatottan csengettem a lakás ajtajánál és kisvártatva nyílt is az ajtó és szemem elé tárult teljes valójában Hannelie. Bemutatkoztunk egymásnak, számomra már itt szimpatikus volt. Kedves, mosolygós, vendég orientált hölgy. Nagyon tetszett az alakja: formás, de mégis vékony, és a bőre tökéletesen puha és csábító. Az arckitakarás sem azért van, mert bármit szégyellnie kellene :) Cipő le, aztán bekísért a hálóba. Itt rendeztük a rendeznivalót, aztán levetkőztem és a kapott törülközővel irány a fürdő. Amíg én tisztálkodtam, bájos vendéglátóm is megszabadult a textíliától és Éva kosztümben várta visszaérkezésemet.

Masszázzsal kezdtük a programot: először a hasamon fekve kaptam egy kis kezelést a stressztől fáradt hátamra, lábamra, mindenemre. Közben végig beszélgettünk: egy intelligens, empatikus és közvetlen lányt ismertem meg, már amennyire lehetőség van valakit ilyen rövid idő alatt megismerni. Majd következett a csúszka, ami rendkívüli módon felizgatott és már alig vártam, hogy én is viszonozhassam valahogy Hannelie kedvességét. Kisvártatva szólt, hogy forduljak a hátamra, és úgy csúszkált rajtam. Valami fenomenális volt érezni, ahogy azok a kívánatos, tenyérbe illő cicik a mellkasomhoz, hasamhoz és aztán a farkamhoz is hozzásimulnak. Néhány perc után magamhoz öleltem és elcsattant az első csók. Ez is nagyon kellemes volt, mondhatni barátnős: először szájrapuszival kezdtük, majd egyre több nyelvmunka adódott hozzá. Úgy éreztem, hogy rögtön veszi a lapot és idomul hozzám. Utána kaptam egy kis lingam masszázst, majd a szájával is kezelésbe vett. A lingam is már nagyon kellemes volt, és a francia ezt az érzést csak tovább fokozta. Odaadással csinálta, a torka szorítását is éreztem újra és újra.

Majd kértem, hogy hadd franciázzak én neki. Ezt a felajánlásomat nem utasította vissza és így rögvest feltárult előttem a gyönyörű látvány, ahogy széttárta nekem a combjait. Mondta, hogy szereti, ha egyszerre ujjazzák is, így hát egy kis bemelegítő nyalakodás után a mutatóujjam is beszállt a buliba és behatolt az édes kehelybe. Nagyon élveztem, ahogy hanghatásokkal jutalmazta a munkámat, ill. egyszer verbálisan is megjegyezte, hogy "értek hozzá" :) A puncija is nedvesedett rendesen, élvezet volt ízlelni a nedűt. A végére már két ujjal ostromoltam a szűk bejáratát. Úgy láttam (és hallottam), élvezte az elképzelést :)

Ezután gumit kértem és hátulról hatoltam belé. Már az ujjazás során is éreztem, ill. szóban is mondta, hogy nagyon szűk, de igazából csak ekkor éreztem meg, mennyire igaz is ez. Kicsit óvatosnak kellett lennem a behatoláskor, nehogy fájdalmat okozzak neki, de aztán nemsokára jobban egymásra hangolódtunk és finoman elkezdhettem mozogni benne. Annyira jó érzés volt a puncijának a szorítása, ill. a megelőző lassan egy órányi előjáték, hogy szégyenemre pár másodperc alatt vége is lett az akciónak. Inkább a "sajnálatomra" a jobb szó, hiszen szívesen folytattam volna még. Sajnos már csak úgy negyed óránk volt vissza a másfélből, így már nem akartam újabb menetbe kezdeni.

A randi végén elmentem letusolni, aztán felöltöztem és fájó szívvel búcsút vettem Hannelie-től. Erre mondják, hogy testi-lelki feltöltődés, nagyon jól éreztem magam, köszönöm, drága!

Elszámolás

Extrát nem vettem igénybe, az elszámolás a megbeszélteknek megfelelően, korrekt módon történt.

Hannelie, jó szexpartner

  panda5

Egyeztetés

Este volt, és szabad voltam, ezért ki szerettem volna használni az alkalmat egy kis rosszalkodásra. Ránéztem az oldalra, hogy kinél ég a most hívható, de ez az opció nem mindig működik.Nem minden lány veszi fel akkor amikor jelzi. Elsőre Hanelie szobatársa vette fel, de ő nem tudott fogadni, ezért ajánlotta a barátnőt. Én meg kanos voltam, és elfogadtam az ajánlatot. Fél óra múlva már ott is voltam.

Megközelítés

Marina part. Minden járgány oda visz.

Helyszín

Marina parti lakás, minden kényelem adva van. Többen rendelnek, én csak hangokat hallottam, de nem találkoztam senkivel. Minden adott egy kis légyottra. A szoba kicsi, egy ágy meg két tükör oldalról. Ennyi elég arra az egy órára.

Hirdető külseje

Egy kerek arcú helyes lányka. Egy kombinében fogadott, mezítláb, mondjuk én jobban szeretem a magassarkús megjelenést. Cicik közepesek, viszont kerek fenék, és mosolygós arc. Van egy kis poci, nem egy modell alkat, de aranyos.

Action

Bejutottam, majd két puszi és be a szobába. Néhány mondat ismerkedés után mindjárt rátért a lényegre. Elmondta mik az extrák, és hogy melyiket kérem, és hogy a tiszteletdíjat előre kéri. Nekem ezzel nincs problémám, de kicsit mindig lelombozó, mert eltűnik a pillanatnyi varázs.Miután lerendeztük, elmentem mosakodni, miután visszajöttem nem találtam, de hamarosan megjelent, már meztelenül. Állva elkezdtünk csókolózni, ami inkább kis nyelvpörgetés volt, majd le az ágyra, és én be a lábai közé. Nyalakodtam egy ideig, de nem vátottam ki nagy érzéseket benne, ezért bevetettem az újjamat is. Kérte hogy a középsővel csináljam, én meg szófogadó vagyok.Így ment ez egy ideig, aztán gondoltam egyet és fölé mentem, csókoltam, most már igazi nyelveset kaptam, majd a farkamat a szájába raktam. Közben újjaztam és a szájacskáját megtöltöttem . Hagyott lenyugodni, aztán letakarítás, és ajánlat egy masszázsra. Általában az ilyen masszázsok csak nyomkodások, de mivel mondta, hogy az előző életében masszázs lány volt, hát elfogadtam . Jól tettem, mert kaptam egy csodálatos , szakszerű masszázst. rendesen kimasszírozta a fáradt testemet. A végén rákérdezett a lingam masszázsra. Én pislogtam, majd mondtam legyen, majd meglátjuk mi lesz belőle. Ügyesen csinálta, én annyira nem voltam elszédülve, de élveztem a ténykedését. Látta ő is hogy így nem lesz eredmény, így belekezdett egy komolyabb franciába. Én a tükörben néztem a ténykedését, és tetszett a művelet. Elég sokáig tartott amíg révbe értünk, de kitartó volt.

Elszámolás

Egy extrát kértem, meg is kaptam, nfvsz. Mind ahogy mondtam az elején kérte és kapta.

Hannelie, jó szexpartner

  Rookie_6453

Egyeztetés

Láttam, hogy villog a zöld jelzés, így telefonon próbálkoztam és elsőre sikerrel is jártam. Kedves hang fogadott és azonnal tudtam is időpontot egyeztetni. Minden részletet tisztáztunk, címet megkaptam.

Megközelítés

BKV-val támadtam, de akadt volna parkoló bőven a közelben. 3as metro egyik megállójától pár perc sétára van. Gps simán odavisz, nem nagyon lehet eltévedni.

Helyszín

Új építésű, rendezett, tiszta lakás fogadott ahol biztosan nem egyedül rendel. Némi hangot hallottam, de nem találkoztam senkivel, tehát erre figyelnek a csajok. A fürdő rendben, a szoba és az ágy a célnak tökéletesen megfelel.

Hirdető külseje

Képeknek megfelel, az arca bájos. Kerek popsija, tenyérbe illő cickója van és az ajkai igencsak puhák. Egy tangában és talán melltartóban fogadott, nem emlékszem már és az első pillanattól kezdve kedves volt.

Action

Rövid egyeztetés és a csokor átadása után kaptam törölközőt és irány a zuhany. Zuhany után már a szobában várt megszabadulva ruháitól és egymás simogatásába kezdtünk. Én a popsit találtam meg gyorsan, ő pedig a farkamat. Nem nagyon kellett vele sokat foglalkoznia mert már a fürdőből kifelé jövet is mereven mutatta az irányt. Gyorsan a lényegre is tért, szájába vette az ezredest és elkezdett szorgosan franciázni. A kezét nem sokat használta, viszont tövig nem vette be a cerkát. Nem is nagyon kellett neki mert így is igen gyorsan a csúcsra jutottam és nagyot durrantam a cickókra. Ezután kiugrott a fürdőbe, nekem adott nedves törlőt. Visszajött és kaptam egy csúszkamasszázst. Amikor éreztem, hogy jöhet a második menet kértem, hogy forduljunk 69be, szerettem volna belekóstolni a punciba. Örömmel teljesítette kérésem és már nyaltam is az elém táruló puha ajkait. Egy ideig elvoltunk így, aztán gumit kértem mert be akartam durrantani a szép puncijába. Meg is kaptam és kérésére misszionáriusban kezdtük, mert neki kicsit nagy volt az ezredes és úgy biztosan könnyebben befogad majd. Hát sajnos nem így lett, hiába próbálkoztunk mindketten teljes odaadással. Ez most nem teljesen jött össze. Nem rajta múlott, ez van. Felajánlotta, hogy szájjal fejezné be inkább, én pedig engedtem kérésének. Sajnos ez már nem jött össze, így is kicsúsztunk kicsit az időből.

Elszámolás

Előre kérte a csokrot, extrákat nem kértem.

Hannelie, jó szexpartner

  Trapper

Egyeztetés

Elég könnyen sikerült elérnem , nagyon gyorsan megbeszéltünk mindent .

Megközelítés

Marinaparton rendel , könnyű megközelítés , parkolás egyszerű.

Helyszín

Lakás minden igényt kielégítő , többen dolgoznak , de a logisztika tökéletes . Itt a tisztaság és rend teljesen magától értetődő . Fürdő top felszereltségű . Szoba praktikus , ruhának van külön helye , falon tükör ,élmény fokozás céljából.

Hirdető külseje

Teljesen természetes ,semmi nincs rajta átszabva , feszes húsú és finom bőrű , és isteni az illata .Kellemes mosolyú és szép szemű .

Action

Érkezés után beinvitált, ahol egy kicsit beszélgettünk, majd mentem tusolni. Miután végeztem a fürdőben Ő már a szobában volt . Az ágyon folytattuk az ismerkedést , ahol először én kezdtem a kényeztetést .A melleitől indulva haladtam a puncijához , ami szépen ápolt és finom illatú volt .Észlelhető volt ,hogy eredményre vihető a kényeztetés , amit nagyon érzékelhetően jelzett .Kis szusszanás után ő kezdett engem kényeztetni , először óvatos érzékiséggel , majd aktívabban , gyorsabban és mélyebben .Utána gumi húzás és nyeregbe pattant , ügyes lovaglást adott elő . Nagyon változatosan jó tempóban . Utána még kicsit kutyusoztunk , a mozgása és a hangja gyorsan elérték a kívánt hatást és nagyot élveztem . A maradék időben még beszélgettünk .

Elszámolás

Érkezésem után ezt is gyorsan elintéztük . Amit telefonban mondott ,a helyszínen sem volt eltérés .

Hannelie, jó szexpartner

  tudatos

Egyeztetés

Már a választott név is felkeltette a figyelmemet, elnyerte tetszésemet. Hannelie: talán Dél-Afrikában, az afrikai hollandok között  leggyakoribb ez a szépen csengő név. Jelentése:  kegyelem, irgalom, Isten áldása. A fotókon látottak és a korábbi beszámolókban olvasottak megfeleltek ahhoz, hogy őt válasszam pénteken ebéd utáni kikapcsolódáshoz. Előző nap délután hívtam fel. Egy kellemes hangú hölggyel beszéltem, aki nem adta ki magát Hannelie-nek, ellenben azt tanácsolta, telefonáljak újra másnap dél körül. Mivel nem tudok dél körül telefonálni, megkértem, írjon be engem Hannelie másnapi táncrendjébe. Úgy is lett, megegyeztünk még egy másnap délelőtti megerősítő sms-ben. Másnap délelőtt éppen inaktív volt a hirdetés, így a megerősítő üzenetemre választ is kértem, amit egy órán belül megkaptam. Eddig nagyon korrekt.

Megközelítés

Marina parti, tehát újépítésű ház, bármilyen módon könnyen megközelíthető. Elég nagy bajban lennénk, ha nem így lenne... :D Két sarokkal arrébb parkoltam, a pékség mellett. Itt némi apróért cserébe mindig van szabad hely, bent a házak között ennek kisebb a valószínűsége. Az utolsó 150 métert kényelmesen sétálva tettem meg, időben érkeztem.

Helyszín

A bejutás a szokásos módon, telefonon kapott kód alapján, majd lifttel. A lakás egy többszobás, alkalmi légyottokra fenntartott és berendezett ingatlan. Szerintem sokunk járt már itt, talán én is voltam, évekkel ezelőtt. A renddel és tisztasággal kapcsolatban semmi kivetnivaló, sem a szobában, sem a fürdőben, erre ügyelnek a lányok.  A forgalom ellenére nem úszik vízben a kád környéke sem, száraz kilépő fogad. Ha érkezésemkor nem láttam volna az előszobában egy pár férficipőt, meg is lett volna az az illúzió, hogy én vagyok ma itt az első vendég.;) Tusfürdőből és szájvízből sincs hiány.
A szobában franciaágy minőségi matraccal,  szobainas, a vizuális ingerek kedvéért az ágy melletti falon és a szemközti szekrényen egy-egy hatalmas méretű tükör.

Hirdető külseje

A fotóknak megfelelő természetes szépség.   Sötét haját feltűzve viselte. Kedves, mosolygós arcán szolid smink. Bőre napbarnitott, egy-két apróbb, egyáltalán nem feltűnő tetoválással. Nemrég volt nyaralni, a fenekén világosabb "textilfolt" volt észrevehető. Egy kívánatos, fiatal nővel találkoztam aznap.

Action

A szobában gyorsan tisztáztuk céljaimat, majd éppen csengettek a bejárati ajtón, amikor egy friss törölközővel átrobogtam a szemközti vizesblokkba. Én győztem, már bent vagyok... Hannelie még utánamszólt, hogy majd kopogni fog, ha kijöhetek. Gyorsan de alaposan lefürödtem, megtörölköztem,  leöblítettem magam után a kádat, már szájvizeztem is, de kopogást nem hallottam. Óvatosan kilesve látom, hogy vendéglátóm a szobából integet, hogy jöhetek, és megkér, hogy útközben kopogjak kettőt a jobb oldali ajtón.  Ezzel valószínűleg utat adva a MT-nak a fürdő felé, már slisszoltam is befelé a helyemre.
Csókokkal ismerkedtünk. Ajkai után a természetes formájú és tapintású ikrekkel is közelebbi viszonyba kerültem, közben Hannelie már kézzel izgatta az ágaskodó ezredest, majd szájába is vette. Franciája közepesen lágy, izgató, nem tartalmaz mélytorkos elemeket. Röviden én is megkóstoltam őt, friss, illatos, borotvált , de hamar szerettem volna érezni a mások által megénekelt szűk  hüvelyét. Gumihúzás után missziben kezdtünk. Hát tényleg nagyon szűk, már a bejutás sem volt egyszerű. Jeleztem is neki, hogy mire kellően kitágul, én már el is élvezek. Ha nem is pont így történt, azért sokat nem tévedtem.:D Közben a szemközti elhelyezésnek köszönhetően fantasztikus élmény a tükröket nézni.
Misszionárius pózban nyomtam végig az első menetet, a végén az egyik extra lehetőséggel élve az arcára élveztem. Kölcsönös törölközés után kiment a fürdőbe megmosakodni, de nem kellett sokat várnom rá.
Pihenésképpen felajánlott egy masszázst. Gyakorlott mozdulatokkal, olajat használva átgyúrta a lábaimat és a hátamat. Nem tudom megítélni, mennyire voltak szakszerűek a mozdulatai, nekem mindenesetre jól esett. Közben beszélgettünk erről-arról. Komoly gondolkodású, őszinte lány.
Egyre inkább éreztem a lelkesedést egy második menetre, kértem is, hogy azonnal szóljon ha megfordulhatok, de erre még pár percet várnom kellett.
A második kör tovább tartott. Ugyanúgy lassú behatolással kezdődött, meg is kaptam a dicséretet a figyelmességemért. Itt már átvettünk több pózt a repertoárból. Hannelie őszintén elmondja, mi esik jól neki, és mi nem, de szerencsére ez utóbbira nem került sor. A végén a második extrájával éltem, a szájában ért a vég. Addig viszont eléggé meg kellett küzdenie. Lelkesedése egy pillanatra sem hagyott alább, végig segítőkész volt, TP-nek nyomát sem vettem észre. Pedig ahogy magamhoz tértem, igencsak robognom kellett egy frissítő zuhanyt venni. Ugyanolyan óvatosan jöttem kifelé, mint első alkalommal, egy tetovált női combba és tulajdonosába mégis majdnem belebotlottam, de időben megtalálta a menekülő útvonalat a mellékhelység felé.
Gyors öltözés után óra 58-kor két búcsúpuszi, "gyere máskor is", majd tipli.
Ahogy leérek a lifttel, látom, hogy egy nálam valamivel fiatalabb és talán még jobb képű fickó telefonál az ajtóban, nyomja a kódot, nyitja az ajtót. Egy-egy "helló"-val üdvözöljük egymást, udvariasan kienged. Az arcán még nem látom azt a felszabadult elégedettséget, ami az enyémen virít.

Elszámolás

A két narancssárga virágszálat az elején adtam át, az extráknak megfelelő lila szálat a végén tűztem a csokorhoz. Előre tisztáztuk, hogy ez így fog történni. Ez is korrekt.

Hannelie, jó szexpartner

  fabit2

Egyeztetés

Telefonon hívtam, gyorsan felvette és tudtunk is egy közeli időpontot egyeztetni.

Megközelítés

Közeli bevásárló központ parkolóját használtam, de a ház körül is láttam szabad helyeket, azért az nem tűnt biztosnak. Metro a közelben, szóval BKV sem gond.

Helyszín

Marina part új építésű, szóval alapvetően rendben van. Nagyobb lakás, többen rendelnek. Ez okoz némi logisztikai nehézséget, de a lányok profin kezelik.
Fürdő rendben volt, kád üvegfallal, minden szükséges felszereléssel. Mi az első kisebb szobában voltunk, ahol nagy franciaágy csaknem kitölti a teret. Ez addig okoz némi kényelmetlenséget, míg az ágyra nem kerültünk.

Hirdető külseje

Szép, fiatal teremtés. Nemrég jött haza a nyaralásból így szép csokibarna. Igen, van egy pici poci, de fel se tűnt volna, ha előttem az urak nem hozzák fel. Arc, cicik tetszettek, nem éri az embert csalódás.

Action

Telefonban megragadott a közös fürdés lehetősége, így ezzel kezdtünk. Remek ötletnek bizonyult, mert így már a tusolóban elkezdődhetett a ráhangolódás.
Tisztálkodást követően kaptam kis ásványvízet is, majd elkezdődött egymás felfedezése. Elején kaptam néhány finom csókot is, ami igen jól esett, majd hanyat lettem parancsolva és következett a franciás kényeztetés. Ezt lassan kellemesen csinálta, olyannyira, hogy kicsit későn kértem már hogy lassítson és váltsunk, így a gumi felhúzását követően, de még a szájában ért a vég.
Így viszont rengeteg időnk maradt még ezért egy csúszka masszázst ajánlott, amit örömmel fogadtam. Először kaptam egy jó teljes testes masszázst, majd jött a cicis, olajos rész, ami érdekes és egyben nagyon kellemes volt. Ilyenben még nem volt részem, ezért különösen tetszett. Ezt követte egy lingam masszázs rész. Átlagos esetben a 2. menet 1 órában már nem szokott nekem összejönni, ezt mondtam neki is, de bíztatott, azért csak megpróbálná! Nos a kis hölgy csodát tett, mert az ezredes az ingerek hatására hamar haptákba vágta magát és ha már így történt, kértem próbájunk meg egy aktust, ami nem volt ellenére. Lovagló pózban került fölém és fogadta be lassan a szerszámot. Valóban szűk a hölgy, ami döntőnek bizonyult, mert pár perc alatt el is durrantam, igazából még az előtt, hogy ő rendesen bele lendült volna. Akárhogy is én elégedetten mosolyogtam az elért eredménytől.

Elszámolás

Elszámolás ahogy a telefonban elhangzozz. Vannak extrák, amiket el is sorolt, de egyik se a zsánerem, nem éltem velük. Ami érekelt, az mind az alap menű része!

Hannelie és Abigél, jó szexpartner

  Klapanciusz

Egyeztetés

Hannelie számát hívtam, amit elsőre nem vett fel, de pár perc múlva visszacsörgött. Kedves női hang szólt a telefonba, elmondta a tudnivalókat, majd megkérdezte kíváncsi vagyok-e még valamire. Mivel a másik rosszlányos oldalon a leszbi show is szerepelt az adatlapján, rákérdeztem hogy van-e barátnője. Abigélt említette lehetséges harmadiknak, de utóbb kiderült hogy amúgy még többen is vannak. Türelmét kértem amíg Abigélt is megnézem, mely során hamar konstatáltam hogy bizony őt is kiszemeltem már. Gyorsan vissza is hívtam Hannelie-t, tisztáztuk hogy mi fér bele nekik a hármasba, majd lefixáltuk a randit.

Megközelítés

Marina parti újépítésű, de nem a legújabbak közül való ingatlan. Parkolni eddig errefelé mindig hamar tudtam, viszont fizetős. BKV kb 5-10 perc sétára található kék metró formájában, én legalábbis azt ismerem mint legközelebbi és legkézenfekvőbb opció. A kapott cím pontos, könnyen megtalálható.

Helyszín

Több szobás közepes méretű(nek tűnő) lakás, célnak megfelel, tisztaság és rend mindenhol ahol jártam. Fürdőszoba jó nagy, minden kellék adott. A szoba pici, nagy ággyal, így sok hely már nem marad benne, de kárpótlásul az ággyal szemben a falon jó nagy tükör, ami jó szolgálatot tesz.

Hirdető külseje

Hannelie a képeknek megfelelő alkatú, átlagos vagy attól talán egy picit vékonyabb, de formás leányzó, hetyke cicikkel, amiket jó markolni, szép feszes kerek popsival, kellemesen párnázott combok és vádli, mosolygós, széles állcsontú kerekded arc, kedves odaadó természet. Puncija szép és fincsi, jól záródó nagyajkakkal, fincsi üde illattal, ami egész testére jellemző. Arcának karaktere kicsit meglepett, másmilyet képzeltem, de nagyon szép. Ezt leszámítva pont olyan mint amilyenre számítottam. Életkor és egyéb adatok szerintem stimmelnek, bőre finom puha és bársonyos, mindenhol kellemesen sima, ahol alkalmam volt simogatni.

Abigél hirdetését most épp sehol nem látom hogy aktív lenne, de rendszeresen eltűnik és visszatér, szóval jóeséllyel lesz még. Amúgy a 30-071-0398 telszámmal szokott fent lenni. Ha visszatér lehet beküldöm majd ezt a beszit hozzá is, de addig álljon itt az ő jellemzése is:

Az ő esetében a korábbi beszámolók alapján a képektől valamivel teltebb, husibb lányra számítottam, de alkatát tekintve szerintem pont olyan mint a képein, leszámítva azt az apróságot hogy valóban van neki egy nagyon kicsi pocakja. Szerintem ez nem zavaró, engem legalábbis hamár valami, akkor inkább az zavart, hogy bőre nem makulátlanul sima és bársonyos mindenhol. Volt sajnos még egy negatívum vele kapcsolatban: nem volt frissen megfürödve. Nem voltak ugyan kellemetlen szagok, de érezhetően nem is volt friss és üde. Biztosra veszem hogy nem közvetlenül előttem fürdött, hanem órákkal korábban. Ezt leszámítva rendben volt, arca nyúlánk ovális, nagyon széles szájjal, ami fura kombó volt elsőre, de állandó mosolya ezt hamar feledtette. Cickói brutál jók, pont olyan kerekek és feszesek mint amit vártam a képekből kiindulva, de őszintén szólva nehezen hiszem hogy semmi rásegítés nincs, pedig nem láttam árulkodó hegeket, és az adatlapja se említette mikor utoljára aktív volt. De már csak a kora miatt is gyanakszok, mert az szerintem még több is a kiírtnál, és ilyenkor már lógni szoktak az ekkora cicik, ám neki peckesen és feszesen állnak. Puncija szép és kívánatos, hozzáállása pedig nagyon kezdeményező volt.

Action

Érkezésem után megbeszéltük a részleteket és lehetőségeket, majd irány a fürdő. Onnan visszatérve a két lány a szobában várt, beléptem után rögvest körbeöleltek az ajtóban állva, és elkezdték testemet simogatni, puszilgatni. Közben az én kezeim is matattak, de ekkor még rajtuk volt a fogadóruha, úgyhogy a ciciket még nem tudtam kezelésbe venni, Hannelie-n viszont kellemes meglepetésként vettem észre hogy a miniruhácska alatt nincs bugyi, úgyhogy elidőztem bársonyos és máris nedvesedő punciján. Odahajoltam hozzá egy csókért, ami nem volt rossz, de inkább csak a nyelvét használta, azt hagyta "cirógatni", az ajkait hiába próbáltam az enyémek közé venni, valahogy mindig pont úgy mozgott hogy ez ne jöjjön létre. De a nyelvcsatát azt tolta rendesen, csak nekem ez még nem igazi csók. Sebaj, átnyergeltem Abigélre, aki viszont átéléssel nyalakodott ajkaimon, mohón falta csókomat. Gondolom neki szimpatikusabb voltam.

Áttereltem a lányokat az ágy végébe a tükör elé, hogy közben mozizhassak, kisvártatva pedig a ruházatot is elkezdtem lehántani róluk. Így feltárultak a cicik, melyeket hogy ne görnyedve kelljen csókolgassam, lehuppantam az ágyra, míg a lányok állva maradtak. Felváltva dögönyöztem és nyalogattam a két cici-párt, majd benyúltam Hannelie combjai közé, mire ő fél lábát az ágyra tette, hogy jobban feltárulkozzon nekem. Ez dícséretes hozzáállás. Élveztem az ekkor már szinte lucskos punci simogatását, de már kiváncsi voltam Abigél kelyhére is. Ezért felé fordulva egyik kézzel rámarkoltam popsijára, a másikkal pedig ismerkedésbe kezdtem puncijával. Itt is kellemes ingerek értek, pláne hogy közben Hannelie az ágy elé térdelve érzéki szopásba kezdett. Hamarosan átadva magam ennek az élvezetnek, hanyatt dőltem az ágyon, Abigél pedig ezt kihasználva fölém helyezkedve felváltva számba adta cickóit, majd vad csókolózásba sodort.

Cserét kértem a lányoktól, mire váratlan dolog történt. Egymás közt gyorsan ledumálták hogy akkor a legjobb az lesz, ha Abigél fog gumiban szopni, Hannelie pedig marad majd a natúrnál. Megkérdezték hogy nekem is jó-e így. Hirtelen nem tudtam mit mondani meglepettségemben, mert ilyet még soha sehol nem tapasztaltam. Visszakérdeztem hogy simán csak mindketten natúrban nem jó-e. Hát az nem igazán, mert a higiénia ugyebár… Akkor nem elég-e ha mindig megtörölgetitek nedves kendővel, amikor kell? Tétováztak, már majdnem mondani akartam hogy akkor kimegyek gyorsan megmosni inkább, de végül belementek a kendős megoldásba. Abban a pillanatban még ennek is örültem, mert nem szerettem volna minden cserénél a mosdóba rohangászni… Ugyanakkor világossá vált, hogy bár beszéltünk a telefonban az egyszerre szopásról, de nekik az jóeséllyel annyiban kimerül, hogy egyikük a dákót, a másik meg a zacsit kényezteti.

Megtörtént az első farok tisztogatás, majd Abigél is bemutatta furulyatudását, ami határozottan jó volt, sőt semmi jelét nem éreztem esetleges vonakodásnak vagy visszafogottságnak annak okán, hogy nem az általuk preferált módon történt a higiénia biztosítása. Közben Hannelie-vel megpróbáltam ismét a csókot. Most egy kicsit oldottabb volt, de éreztem hogy ez nem a kedvenc programja, legalábbis velem nem, ezért megkértem hogy üljön szemből a számra, had kóstoljam meg a punciját. Ezt készségesen teljesítette, puncija pedig kellemesen fincsi volt, szeméremdombja és hasa mellett felfelé kandikálva pedig csodás látványt nyújtottak cickói, melyeket felváltva markolásztam a popsijával. Eközben Abigél egyre vadabbul játszott a hangszeren, a környéket se hagyta nyalatlanul, beleértve a golyókat is, mert kiderült hogy azokat bizony imádja kényeztetni, és meglehetősen ügyesen is csinálja.

Mikor ráuntam erre a konfigurációra, ismét cserét kértem. Megtörtént a kendőzés, majd Abigél ült rám, Hannelie pedig a farkamat vette kezelésbe. Érdekes hogy higiénia szempontból az nem volt gond hogy egyik lány puncijának nedveit áthordom a másikra, de egy szót se szóltam inkább, nehogy leessen nekik, hogy hoppá, tényleg, ez se jó így... Inkább nyalakodtam mohón, amit Abigél szemlátomást élvezett is, mozgatta fel-le, körbe-körbe csípőjét az arcomon. Kértem hogy forduljon át 69-be, és dolgozzák meg együtt a cerkát. Kíváncsian vártam pontosan mit is fognak kezdeni ketten a farkammal, és ahogy sejtettem, a fentebb már betippelt koreográfiát kezdték el: tisztogatás után Abigél átvette Hannelie-től a botkormányt, aki pedig lejjebb csúszva a golyókat kezdte el nyalogatni, szopogatni. Egy cseppet se tagadom hogy kurva jól tolták ezt a módit ketten, frankón megvolt köztük az összhang is, szóval amúgy abszolút jó volt, csak hát nekem ez egy verzió a sok közül ebben a műfajban, és szeretek egy randin - ha nem is mindet, de - legalább párat kipróbálni. De világos volt hogy itt csak ez az egy lesz.

Sebaj, gondoltam, majd amit csak lehet kimaxolunk, mert amúgy abszolút partnerek voltak mindenben a saját határaik között. Viszont itt volt már az ideje egy kis kufircnak is, úgyhogy lovaglóra kértem Hannelie-t. Nem is tétovázott, az itt már valóban elengedhetetlen védőfelszerelés felhelyezése után beleült a dákóba. Kiderült hogy nagyon szűk a leányzó, óvatosan először szinte csak a makkomon ficánkolt, mondta is hogy idő kell neki, de ne aggódjak, bent lesz tövig, csak várjam ki. Én pont ráértem, úgyhogy kivártam, pláne hogy közben Abigél fincsi punciját élvezhettem továbbra is. Végül tényleg meg is lett tövig, de éreztem hogy méretileg nem vagyunk teljesen kompatibilisek, jobb lesz ha cserélünk, pláne hogy amúgy az ő puncija jobban ízlett. Meg amúgy tényleg megtette becsülettel amit lehetett, nem akartam rossz élmény maradni neki.

Jött hát ismét a csere, Abigél áthelyezte punciját arcomról a farkamra, Hannelie pedig fordítva. Kiderült hogy Abigél mestere a hátas jószágoknak, olyan vágtát nyomott le rajtam hogy nem győztem odakukkantgatni Hannelie combjai és popsigerezdjei között. Eskü nem bírtam eldönteni hogy nyaljak-e inkább vagy mozizzak, úgyhogy jobb híján felváltva csináltam. De gyanítom hogy a legjobb jelenetekről pont lemaradtam a látványt illetően, mert érzésre bizony nagyon ott voltak azok a pillanatok, mikor épp Hannelie puncijának fincsi illatait szívtam közben magamba. Nem tudom hogy bírta ennyi ideig ezt az iramot Abigél, de fektemben hamarabb elfáradtam, és egy kis dehidratációs szünetet kértem.

Kis frissítő elfogyasztása után franciás módban folytattuk a programot. Abigél igyekezett újra hadrendbe állítani a veterán ezredest, aki közben suttyomban megpróbálta magát korkedvezménnyel nyugdíjaztatni aznapra. De a lányok ezt nem hagyták, Hannelie is besegített Abigélnek, persze szigorúan más területeken dolgozva, nevezetesen a hadtáp sátor gyűrött ponyváján. Ám olyan jól dolgoztak össze ismét, hogy az ezredes kénytelen volt újra cövekbe vágni magát. Hannelie közben lábaival a fejem felé helyezkedve, mellettem feküdve féloldalasan, széttárt combjaival megvillantotta a nedves kis punciját. Ennek nem bírtam ellenállni, megpróbáltam nyelvvel elérni, de nagyon görnyedeznem kellett volna, úgyhogy végül csak az ujjaimmal élveztem a húsos szeméremajkak közti sikamlós vájatban való ficánkolást. Ám ekkor már ez is kellően megtette hatását, kiegészülve a lányok kitartó munkájával a farkamon, úgyhogy hamarosan csurig telelőttem Abigél száját. Türelmesen megvárták a lányok hogy teljesen lenyugodjak, majd szépen sorban mindannyian elmentünk mosakodni. Miután én is sorra kerültem, láttam hogy bizony vészesen közeleg az óra vége, úgyhogy öltözködni kezdtem.

Elszámolás

Nem kérték előre, de mint utóbb kiderült a fürdés után szokták, csak valahogy elsodortak minket a történések, így elmaradt. Ha jól értettem akkor egyébként előre csak az alapot kérik, merthogy az extrák közül ki tudja mi hogy fog összejönni, meg közben is megkívánhat valamit a vendég. Szóval ezeket csak utólag, amikor már minden egyértelmű. Ez nagyon szimpatikus hozzáállás, mert nincs az hogy pl kifizetem előre mindkét csajnak a szájba élvezést, majd csak egyet lövök, de vissza nem kapok. Ez sok helyen így van. Nem mondom hogy számít bármit is az a kis plusz (nem is szoktam elfogadni vissza, csak a gesztust értékelem), de így akkor is sokkal korrektebb. Ráadásul az alap náluk igen kedvező, átlag alatti, a szolgáltatás viszont az apróbb hibák ellenére is simán hozza az átlagot, talán többet is. Én végül csak Abigélnek a szájba élvezést kellett extrában rendeznem, de amúgy sokminden az náluk, így könnyen az átlag fölé lehet szaladni a rózsákkal.

Hannelie, jó szexpartner

  lower

Egyeztetés

Impulzus hívás volt vasárnap délután. Nem számítottam rá, hogy felveszi, de megtette. Arra a kedves, játékos hangra végképp nem szmítottam, amitől úgy éreztem magam, mintha egy régi barátnőmet tárcsáztam volna. Rövid évődő egyeztetés után egy órán belül rendelkezésre állt.

Megközelítés

Marina Part. Vasárnap lévén a parkolás nem volt gond. Ezért az élményért a fizetős parkolás is megérte volna.

Helyszín

Welness hotel szoba feeling. Ahogy általában a Marinánál megszokhattuk. Ott én még ebben legalábbis nem csalódtam.

Hirdető külseje

Mostanában más szolgáltatóknál inkább csalódok mint nem. Ám Hannelie nekem nagyon bejött. Olyan csajt képzeljetek el, mint a Bourn-rejtély című filmből a főszereplő nő, Franka Potente. Amióta a filmet láttam vadásztam erre a típusra, de most először sikerült rátalálnom. Gyönyörű arc, hihetetlen természtesség és nem tudom másként leírni: a talpig nő kisugárzás. És igen, a képek maximálisan visszaadják a valóságot. Talán kicsit a poci alhasi részére felszaladt egy kevés, de ez még mindig a sexy kategória.

Action

Ahogy mondtam: full természtesség, barátnő feeling. Az a fajta, mint mikor a gimis osztálytársadat éveig dugtad, majd aztán nem láttátok egymást tíz éve és most, hogy egy közös hotelben összefuttok, újraéled minden. Közös fürdést kértem és már már anyáskodó bizalmassággal mosdatott meg és hagyta magát megmosni. Nagyon tetszett, hogy mennyire odafigyelt és "szkennelte" az igényességet, a tisztaságot az egészség meglétét. Ez bizalmat ébresztett. A zuhany után a szépen előkészített tetthelyre kerültünk, ahol gyengéd puszikkal, egymás cirógatásával indítottunk. Hihetetlen izgató volt hallani az apró sóhajokat, ahogy nagyon finoman végigpuszilgattam a testét vissza-visszatérve a szájához. Apró csókokkal indítottunk, de aztán egyre jobban szétnyílt az ajka, míg full csókolzásba nem kezdtünk egymás ajkát szívva, harapva. Nem vagyok kezdő, de olyan izgatott voltam, hogy majdnem remegtem. A vágyamat az őrületig fokozta, ahogy a gyönyörű barna szemeivel mélyen és szenvedélyesen rám nézett. Nem sokkal ezután újra dél felé vettem az irányt finoman markolászva, szívva, nyalogatva gyönyörű melleit. Mindeközben ujjaimmal még lejjebb indultam és selymes belső combjaitól kezdve szépen, nagyon finoman megérintettem kelyhecskéjét. Srácok, ő nagyon finom műszer! Itt tolakodni nem lehet! Nem kellett sok idő, míg a kezemen érezni kezdtem barackocskájának nedveit és addigra a cickókról már a csókjaimmal is odaértem. Finoman puszilgatva, majd bele-belenyalva édes kis pitécskéjébe kezdtem bevenni a Világegyetem legnagyszerűbb teremtményét, a puncit, Mit puncit? PUNCIT! A hanghatások meggyőztek róla, hogy jó az irány és immár kézimunkával is rásegítettem. Finoman, óvatos ütemben tűnt el a középső ujjam az Isteni barlangocskába, miközben a kéjtől ágaskodó csiklóját nyaltam, sőt ekkorra már inkább szoptam. Hatalmas élmény, ahogy a szádban dagad meg, persze csak, ha jól csinálod. A lány hangos sóhajok között adta tudtomra, hogy imádja, ha orális közben ujjazzák. Sajnos az idő nem nekem dolgozott, így ezt a helyzetet nem lehetett befejezeni, de fogunk mi még gyakorolni egymáson. Kis pozíció váltással most ő került fölém 69-be és megkezdte az izgalomtól addigra már szederjessé vált lüktető farkam "számbavételét". Ahogy fölém térdelt és szétnyílt a gyönyörű pincsije alig bírtam uralkodni magamon. Markoltam a gyönyörű seggét és a nyelvem fel alá járt az isteni punusban miközben a makkom eltűnt az előbb még csókokat osztogató édes kis szájában. Sajnos az ilyen módon való megtérés extrának számít, így a teremtő pillanat előtt gumit húztunk és missziben folytattuk. Itt is finom mozdulatokat kért, így óvatos, tapogatózó lökésekkel sikerült bevennem a várat. Mit mondjak? Forró, nedves, szűk és minden gondodat felettetően magába fogadó. Ebben a helyzetben újra élvezhettem csókjait és így lett végem egy igazán barátnős egymásbaolvadás élményével. Ezt követően kaptam egy profi masszázst miközben tök jól el tudtunk dumálni egy csomó dologról. Egy értelmes, magas érzelmi intelligenciával megáldott hölgyről beszélünk, uraim, kéretik vigyázni rá. Sajnos sietnem kellett, így nem tudtam kitölteni a teljes órát. Második menetre nem került sor, bár ahogy mondani szokás igény lett volna rá :) Végül újra zuhany (immár egyedül), majd barátnős elköszönés és kölcsönös igérettétel, hogy látjuk még egymást.

Elszámolás

Teljesen korrekt, sőt a mostanában elszabadult Marinás viszonyokhoz képest kifejezetten baráti.

Hannelie, jó szexpartner

  condorka13

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk, szinte azonnal felvette a hölgy. Nagyon kellemes kedves hangja volt és alkalmazkodott az általam kért időponthoz. Második hívásom egy kérés volt miszerint egy órával előbb mennék, ez sem volt gond.
Pontosan érkeztem ő pontosan fogadott, azonnal felvette és gyorsan bejutottam. Tökéletes egyeztetés volt.

Megközelítés

Autóval mentem egyszerű megtalálni és ebben az időben forgalom sem volt már. Parkolás kicsit nehézkes de azért 200 méteren belül találtam helyet.

Helyszín

Lakás uj építésű lakóházban emeleten van. Lakás szép, tiszta és kényelmes szobák. Normális a célnak megfelelő hangulat világítással rendelkező szoba.
Fürdő tiszta, ellátva mindennel ami szükséges. Több féle tusfürdő szájvíz és tisztaság. Törölköző szintén tökéletesen tiszta.

Hirdető külseje

A külső teljesen megfelel a képeknek de talán élőben csinosabb mint a képeken. A kedvessége pedig még emel ezen.
Csinos fehérneműben tűsarki cipőben fogad, bár ebben magasabb mint azt a képekről gondolnánk.Az oszlatás mindenkép csodálatos.
Egy csinos kedves széparcú lány.

Action

Nos mint azt már fentebb leírtam nagyon kedves értelmes lányt ismertem meg ezelőtt az egy óra alatt. Kezdetnek masírozással kezdte, ezt legtöbben gyengén sután csinálják leginkább időhúzásként. De ő mindent jól, ügyesen csinált. Nem tudom mindig tartott nem néztem az órám és ő se de minden perc csodás volt. Volt benne lágy kellemes simogatás, volt benne erotikus érintés és volt benne komoly szakszerű erős maszirozás.
Ezt minden testrészemre kiterjedő nagyon kellemes csúszka masszás követte. Finom bőre és szép formájú melle nagyon ügyesen csószkálv össze vissza a legváratlanabb helyeken.
Kérésemre mélytorkos próbát tett és igen jól sikerült tehát ez is megfelelt az oldalán leírtaknak. Egyáltalán a kéz mozdulatai és ajkai összjátéka felejthetetlen volt.
Az aktust több pózban oldottuk meg és minden ötletre azonnal kedvesen reagált ha nem én akkor ő kezdeményezett így nem unatkoztunk, nem volt üresjárat vagy időhúzás.
Az átlagosnál szűkebb hüvely szintén pozitívum. Finom rugalmas bőrének közben simogatása szintén fokozta az élményt. Nem játszotta meg látványosan az orgazmust nem színészkedett mint az sokan helytelenül és hiteltelenül teszik. Minden érzés hiteles benyomást keltett gondolom jól érezte magát és a szeretkezés ezen fajtájához képest élvezte ő is az együttlétet.
Végkimenetelkor kérésemre azonnal reagálva rá ült az arcomra és míg én csókolgattam a punciját ami szintén csodás üde és rugalmas de szűk, addig ő kézzel szájjal befejezte a tökéletes kielégülésemet.
Búcsúzáskor kedvesen italra kínált nem sürgetve és kedvesen beszélgetve csókkok után távoztam.
Minden pillanat teljesen megérte sőt.

Elszámolás

Elszámolás szokatlan módon de sokkal hangulatosabban a végén elköszönés előtt történt.
Jó érzés ha az embert bizalommal fogadják, egész más a hangulata az ottlétnek.