Molly21 Szexpartner Budapest, VI. kerület

Beszámolóim

Molly21, nagyon jó szexpartner

  Mekong

Egyeztetés

Nagyon kedves hangon vette fel telefont , mintha mosolygott volna végig a beszélgetés alatt . Nagyon közvetlen és kommunikatív volt végig .

Megközelítés

Az Oktogonig villamossal mentem , onnan sétáltam . A szép idő csak fokozta a jó hangulatomat . Pár perc séta után már ott is voltam .

Helyszín

Kimondottan takaros kis lakásban fogad . Igazi otthon hangulatú lakás . Dolgozó szoba hangulatos és kényelmes . Fürdőszoba maximális felszereltséggel rendelkezik . Minden a vendég kényelmét szolgálja.

Hirdető külseje

Ami nagyon megfogott a tekintete . Gyönyörű mélybarna szemek amikből sugárzik az erotika , ugyanakkor a csibészes huncutság. Teste remek és minden valódi rajta . Nagyon érzékeny minden porcikája (jó értelemben) .

Action

Miután megérkeztem , kicsit beszélgettünk . Ebben is jó partner ,sajnos az időkorlátom nem engedett túl sok beszélgetést . Utána megmutatta a fürdőt . Igyekeztem gyorsan lecsapatni magamról az út porát . Ahogy végeztem már száguldottam is hozzá . Az ágyon várt . Azonnal zsákmányszerzésre indultam és mellé vetettem magam az ágyra . A nyakát csókolva azonnal megremegett és és a mellbimbói is előreugrottak . Tényleg élvezi a kényeztetést . Föl faltam tetőtől talpig ,nagyon élveztem , ahogy élvezi a kényeztetést. A mennyek kapuja szépen megnyílik a szorgos nyelv hatására és remegős orgazmussal reagál. Miután lecsendesedett , nyomban rámfordult és viszonozta a kényeztetést . A franciája kiemelendő , ügyesen keveri a lágy érzéki szopást és a vad temperamentumos pornó feelinget , ha több időm lett volna akkor az első körben a szájába végeztem volna. Amikor már közel voltam a csúcshoz , kértem , hogy inkább húzzunk gumit . Pont jókor. Először kértem ,hogy lovagoljon meg . Akkor még azt hittem , hogy több pózt tudok gyakorolni . Finoman bele ereszkedett és szó szerint táncolni kezdett a rúdon . Fenomenális érzéseket keltett bennem a szűk forró puncija , és az a látvány ahogy élvezi , mindent megér . Először lassúzott rajtam ,majd mintha egy latin szambatáncos riszálta rajtam a kis popsiját . Ekkor már tudtam , hogy ez a formáció fogja a vesztemet okozni . Nagyon figyelte , hogy meddig mehet el , és az utolsó pillanatban andalgásra váltott . Ezt párszor megismételte amikor mondtam , hogy mindjárt végem . Ekkor mint egy centrifuga úgy elkezdett tekerni . Sec perc alatt akkorát robbantam ami már régen nem fordult elő velem . Pár pillanatra meg is szűnt a külvilág. Amikor magamhoz tértem , már szépen letaszítgatott . Utána már csak perc maradt beszélgetésre és mennem kellett zuhanyozni.

Elszámolás

Az elején történt.

Molly21, nagyon jó szexpartner

  tag28

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk, minden klappolt.
A hölgy más oldalon is hirdet, én ott találtam rá. A "bemutatkozás" azonos mindkettő felületen, továbbá teljesen retus mentes képekkel már nem lehetett sok kérdőjel...

Megközelítés

Belváros, így kifejezetten ajánlom a BKV-t vagy taxis szolgálatot, hacsak nem rendelkezel acél idegzettel.

Helyszín

Szép, nagypolgári lakás, bár gondolom nem az ingatlan.c#m-os bemutató a lényeg, de kellően felszerelt, tisztaság honolt mindenhol és a fürdő is nagyon rendben volt.
A "tetthely" egy kisebb galéria jellegű helyiség volt, ami a célnak megfelelt, de szexibb lett volna a nagy, tágas nappalit megcélozni - egyéni gondolat, ez ne tartson vissza senkit.
Amúgy a képek visszaadják a lakás hangulatát.

Hirdető külseje

Írhatnék részletes bemutatást, de a képek nem retusáltak, valóságot tükrözik.
A fiatal hölgy maximálisan ad a higiéniára, ez kifejezetten szimpatikus.
Arca gyönyörű, teste is magával-ragadó, nem kifejezetten tini feszesség, amivel találkozunk, de aggodalomra semmi ok és nem is panaszkodásnak írtam (remélem nem bántó).

Action

Ritkán járok hölgyekhez, így kissé meg voltam illetődve, és talán ő is.
Közös zuhanyzás után a "tetthelyre" érkezve csodálhattam meg teljes kitárulkozásában.
Rövid beszélgetés, amolyan ismerkedés után elkezdtünk egymásra hangolódni - ami franciában testesült meg.
Mivel jobb szeretem a testi részét az együttlétnek, hamar intézkedtünk a védekezésről és misszi helyzetben folytattuk. Nagyon jóleső érzés volt benne lenni.
Kisvártatva a doggy, amolyan kedvenc pózra váltottunk, ahol hamar kivégeztem magam.
Készséges volt és figyelmes, leste minden pillanatomat, de feltételezem, nem sikerült teljes mértékben megteremteni a "kémiát", de ez természetesen a gyors randik velejárója.
Mivel nem vagyok soklövetű, irány a fürdő és könnyes búcsú...

Elszámolás

Extrákat nem kértem, számomra ez így tökéletesen megfelelt.
A virágszálak - ha megosztja, segíthet esetleg a könnyebb ismerkedésben - elhelyezése után távozás. Amit megbeszéltünk nem változott a találkozó végéig :)

Molly21, jó szexpartner

  Echin

Egyeztetés

Előző napon beszéltük meg a találkozót , jókedélyű ,vidám és kedves volt a telefonban . Olyan belevaló vagány kiscsaj.

Megközelítés

Ismerve a belvárosi parkolási lehetőséget , a tömegközlekedésnek adtam teret . Oktogonig villamossal mentem , utána gyalogosan folytattam az utam .Max tíz per lehetett a séta .

Helyszín

Kicsit átsiklottam a lakberendezésen , jobb nézni valóm is akadt . A lakás hangulatos jól van berendezve . A dolgozóban üzembiztos nagy ágy , és még kényelmes is . Fürdőben zavarba ejtően sok tusfürdő volt . Törölköző nagy és finom puha .

Hirdető külseje

Pici törékeny lány , nagyon jó testtel . Bőre mint a selyem , nagyon finom érinteni . Cicik szép formájúak és kellemes tapintásúak , mellbimbója kényeztetésre csak úgy kipattan . Popsi szép formájú és jó kemény . Punci tükörsima és mézédes .

Action

Érkezés , puszi ,puszi és már be is invitált . Kicsit csevegtünk , aztán némi üzletimegbeszélés és üzletkötés . Majd alapos tusolás , mert azért a sétához már elég meleg volt . A megbeszéltek szerint már az ágyon fogadott . Mondanám , hogy fejest ugrottam a lábacskái közé . Nyomban rávetettem magam a mézescsuporra . Nem volt tiltakozás részéről . Addig nyaltam míg zihálni nem kezdett . Utána mondta , hogy most az adóssommá tettem. Tárgyalókészséget mutattam , hogy törlesszen . Sec perc alatt az ölembe volt a feje és már a szája sem volt üres . Közönségesen kifejezve , egy igazi szopócsoda Volt ott bőnyál , csúszkálás a rúdon , vehemens szívás és lágy makk nyúlogatás. Erősen hezitáltam ,hogy kapituláljak egy lövést követően. Majd átfutott a fejemen , hogy nem biztos, hogy akkor még menni fog a szex . Így felajzva már régen voltam . Kértem ,hogy öltöztessen latexbe , majd foglaljon helyet a rúdon. A következő pillanatban már birtokba is vettem a forró tocsogó punciját. Először le , fel csúszkált , aztán nyolcasokat írt le a csípőjével , majd finoman előre dőlve csúszkált . Én közen egyik kezemmel a cicijét kényeztettem a másikkal a csiklóját izgattam . Isteni érzés volt ahogy szúk puncija táncolt a farkamon és közben halkan nyögdécselt . Nem sok kellett volna hozzá , hogy a srácok rögtön fejjel a gumifalba csapódjanak , de még voltak terveim . Kutyus , kérdeztem . Már pattant is le és úgy bepucsított , hogy a szemem kocsányon lógtak .Nem tudtam másra gondolni , " szétb@szom" ! Azonnal 100%-os fordulaton ostromoltam .Elemében volt nagyon ,hangja is volt rendesen . Szereti a kemény szexet . Persze ilyen fordulatszámon nem bírtam túl sokáig .Kb akkorát robbantam ami arányos lehetett az ősrobbanással. Miután magamhoz tértem még egy jót csevegtünk.

Elszámolás

Ez képezte az üzleti megbeszélést ,nincs zsákbamacska .

Molly21, jó szexpartner

  Rotar

Egyeztetés

Telefonon kerestem , de elsőre nem vette fel, később már sikerült elérnem és megbeszéltük a talit.

Megközelítés

Én tömegközlekedéssel mentem hozzá, nem tudtam mennyi parkoló hely lesz .

Helyszín

Lakás jó állapotú ,szépen berendezett és igényesen kialakított . Tisztaság teljesen megfelelő .

Hirdető külseje

Érkezésemkor egy pici szexi szoknyában és egy fehér blúzban fogadott. Az arca nagyon kedves és számomra szép, nagyon szép hamvas bőre van . Melle és popsija hibátlan .

Action

Amikor beléptem cuppanós puszival fogadott . Megkínált üdítővel , kicsit beszélgettünk . Aztán elküldött fürdeni. Amikor visszaértem hozzá az ágyon várt abban a ruhában, amiben fogadott. Mellé telepedtem és elkezdtem puszilgatni a nyakát. Pár perc múlva lefelé csúsztam és levettem a ruháit és feltárult , gyönyörű mellei. Nyalogattam , szoptam, amit Ő is nagyon élvezett. Aztán lejjebb csúsztam és végig pusziltam a testét amig a puncijához értem. Kényeztetni kezdtem nyelvvel , nagyon finom a puncija. Elég jól sikerült ,élvezte , és sokszor elélvezett. Aztán Ő következett, kaptam egy isteni franciát. Aztán gumit húztunk és meg lovagolt Én ezalatt a melleit szopogattam . Aztán misszibe fordultunk . Szex közben végig simogattam, dédelgettem finom, illatos testét. Utoljára fordulás és kutyusban kezdtem dugni. Gyönyörű és élvezetes volt fogi a popsiját. Itt lett végem , hatalmasat élvezetm .

Elszámolás

A szex elött adtam oda .

Molly21, jó szexpartner

  Miura

Egyeztetés

Szerencsémre könnyen elértem , még nagyobb szerencsémre jó volt neki az első időpont amikor szerettem volna menni hozzá . Gyorsan le is fixáltuk az időpontot .

Megközelítés

Ezzel is nagy szerencsém volt , mert három villamosmegálló és néhány perc séta távra volt tőlem .

Helyszín

A lakás számomra teljesen megfelelő volt , az alapvető dolgok teljesen rendben vannak , számomra a többi nem számított .

Hirdető külseje

Ő az igazi rosszlány , jó értelemben . Csillogó pajkos szemek , kihívó mozdulatok , tudja mitől döglik a légy . Egyébként ez a képekről is tökéletesen látszik.

Action

Miután megérkeztem , kedvesen hideg üdítővel kínált . Kis beszélgetés után mentem frissítő zuhanyt venni . Kimondottan jól esett ebben az időben . A szobában már várt .Szerencsére már nem volt rajta semmi .Finoman simogatni kezdtem majd elkezdtem elkezdtem kényeztetni a ciciket. Éveket bírtam volna kényeztetni mert imádom, de a nagy kedvencemre is időt kellett hagynom a csodás pinusának a kényeztetésére. A puncikája csodaszép. Formás ajkacskákkal és mámorító ízzel. Talán legszebb punci praxisom során, még az íze is édes , nagy élvezet belekóstolni. Simán habzsoltam volna órákon át , mindent megtettem , hogy célba érjen . Sajnos nem sikerült a tervemet megvalósítana bár jól esett neki , hogy ennyi odafigyeléssel voltam iránta Közben Ő is simogatta a melleit ami kimondottan szép látványt nyújtott és az élvezetet hanghatásokkal is cifrázta . Nem játszotta meg az élvezetet szerintem.
Sajnos nagyon fogyott az időnk így gyorsan gumit húztunk .Kérésemre doggyba csináltuk , isteni volt hátulról felnyársalni. Fenekét markoltam és csodáltam magunkat ahogy élvezkedünk. Sajnos , vagy szerencsére így is lett végem .

Elszámolás

Minden úgy történt ahogy a telefonban megbeszéltük .