Eszter a boszi Szexpartner Budapest, XI. kerület

Beszámolóim

Eszter, istennő szexpartner

  sztbali

Egyeztetés

Igazából több csatornán is egyeztettem a lányokkal. Telefonhívás és SMS-ek után egy VTR-t is küldtem Jázmiiin és Kingus páros hirdetéséhez. Minden könnyen ment.

Megközelítés

Jázmin kuckójában vannak az ilyen nagy volumenű randik, ezért azt vettem célba. Mivel két utcával odébb költözött a legutóbbi randi óta, ezért egy picit nagyobb sétát kellett tennem a villamosmegállótól. A tömegközlekedés változatlan. Egy busz és villamos amelyek nem túl sűrűk. Ha valaki időben elindul, akkor nem probléma. A parkolás megoldható, mert láttam az utcában szabad helyeket.

Helyszín

Az előző ház belsejével nem voltam kibékülve; de a mostaninak a külseje nem volt az igazi. Először nem láttam házszámokat. Később kiderült, hogy a sövényben lévő kis táblára (ami alig látszik) van kiírva. Telefonon pontos útbaigazítást kaptam és sikeresen bejutottam. A lépcsőház OK. Egy lépcsőforduló egy emelet. A korábbi többszintes = 1 emelet konstrukció nem tetszett. A lakás mérete nagyjából az előzőhöz hasonlít, de szerintem picit nagyobb. Másfél vagy két szobás, mert az amerikai konyhás nappaliból nyílik egy szoba, aminek ismeretlen a mérete és a berendezése. A bejárat mellet van a fürdőszoba és itt minden van ami kellhet egy vendég számára. a lakás egészéét tekintve tiszta is rendezett, mert a lányok nem csak erre ügyelnek.

Hirdető külseje

Jázmint és Kingust már leírtam.

Eszter egy fiatalos nő. Arcra helyes és nekem e léggé bejön. Cicik gravitálnak és járt ott a sebészkés. A mérete olyan tenyérbe illő és jól reagál a kényeztetésre. Lapos has és a másik két lányénál kecsesebb lábpár. Feketeneműben; melltartó-tanga párosításban fogadott.

Action

Megérkezésemkor üdvözöltem mindhárom lányt és átadtam nekik a karácsonyi ajándékokat. Utána arra kértek, hogy menjek a fürdőbe és csukjam be a szememet. Meglepetéssel készültek. Később visszavezettek a szobába és utána felcsendült a boldog születésnapot című szám Halász Judit féle verziója és kórusban énekelték az első részt és átadták a nekem szánt ajándékot. Nagyon tetszett ez a dolog. utána felbontottuk az általam vitt pezsgőt. Koccintottunk és mindenki ivott egy pohárral. Itt megkínálták sütivel és dicsérték milyen jól nézek ki; így elegánsan (ing-vászonnadrág). Ezután elvonultam lemosni magamról az út porát. Miikor visszatértem, akkor a lányokat is megszabadítottam a textiltől. Először Jázmin háton feküdt az ágyon, én a lábai között nyalakodtam és Kingus és Eszter elkezdett franciázni felváltva. Később váltottunk és én elfeküdtem az ágyon Kingus a számra ült és Eszter folytatta a franciát. Jázmin punciját is simogattam míg ő Kingussal csókolózott és a melleit simogatta. Kingus pozíciót váltott és a popsiját kezdtem nyalogatni és most ő simogatta Jázmin melleit és Eszter már a zacsit vette kezelésbe. Váltottam a lányokkal és ekkor Kingus és Jázmin 69-be helyezkedtek Eszter pedig gumit varázsolt rám. Lovaglóban kezdtünk és közbe csókolóztunk. Váltottunk nyuszi-pózra és a két lány mellénk telepedett. Felváltva csókolóztam velük és ők Eszterrel is csókolóztak. Gumit cseréltünk és Kingussal folytattam misszibe. Eszter és Kingus egymást simogatták és csókolóztak. Később Eszter elkezdte kényeztetni Kingus cicijeit s akkor ln Jázminét vettem kezelésbe. Újabb gumicsere és most Jázminnal voltam kutyusba. Eszter mellém helyezkedett és az ő ikerdombjaival foglalkoztam. Kingus Jázmin elé helyezkedett és ekkor Jázmin elkezdte kényeztetni Kingus punciját. Utolsó vegyvédelmi eszköz és Eszterrel voltam missziben eközben Kingus és Jázmin Eszter melleit kényeztette. Gumi le és a 3 lány franciázott nekem, majd a 6 cicire engedtem az utódokat.
Kis pihenés megittuk a maradék pezsgőt és csevegtünk egy picit majd elvonultam tusolni. Visszatérve egy kevés sütizés és frissítő fogyasztása; majd visszavettem a gönceimet. Pici csevegés és csokorrendezés. Búcsúcsókok és ölelések végül tipli.

Elszámolás

Tejesen korrekt a csokor mérete. Korábban sem volt másképp. Minden lány ugyanúgy részesedik belőle. Jelenleg karácsonyi kedvezmény van náluk, ami segít egy még nagyszerűbb randi kivitelezésében.

Eszter, istennő szexpartner

  energie

Egyeztetés

Először az ital nevű tarskereső oldalon beszéltem vele, már a második hölgy, akivel így kezdődik, ahogy megláttam a hirdetésben az ismerős képeket, nagyon meg akartam ismerni személyesen. Telefonon hívtam, már régről tudtam, hogy korán kelő, ezt az oldal jelzi is, így fél 8 kor egyeztettünk délutánra. Utána még az időpontot finomítottuk, nekem bejött.

Megközelítés

A parkolás nem egyszerű, de van a közelben Omw és Aldi, nekem az Aldi jött be.

Helyszín

A lakás nagyon kellemes, kicsit nehezebb megtalálni az ajtót, de bent újszerű, tiszta törölközőt kaptam, van szájíz, laktacid, az ágy sgy kihúzott kanapé, de nagyon kényelmes és strapabíró. Az ágy mellett voltak játékszerek, amiből a pálcát ki is vettem és kicsit csapkodtam a fenekét.

Hirdető külseje

A képeknek megfelel, az arca alapján fiatalabbnak tűnik, szexi ruhában, kisminkelve, illatosan fogadott, nagyon tetszett, egy amazonnak láttam.

Action

Mikor beléptem, arról szólt az első téma, hogy lesze popó vagy sem. Már telefonban közölte, hogy meg kell nézze a szerszámot és azután dönti el. Leguggolt mosolyogva finoman kibontotta a nadrágom, miközben csábosan pillantott felfelé néha, és mosolyogva vette elő a szerszámot. Végül azt mondta, hogy ha nagyon akarom benne lenne, de most nincs formában. Így engedtem a sodrásnak és hagytam, amúgy extrának számít. Míg vetkőztem, néha csókolóztunk, amúgy jól csókol. Gyorsan tusoltam, közben kaptam egy pohár frissítőt és a kedvemért felvette a magasabb sarkú cipőjét, amit a képeken is lehet látni. Közben már a farkam adtam a szájába, nem húzta el magát, gyorsan egyet még lesmároltam mielőtt tövig a szájába nyomtam volna, aztán be is toltam tövig. Próbáltam tartani a fejét lent, nem ellenkezett. Mivel nem tudtam mik a határok, mit lehet, mit nem vele, csak azt hogy szereti ha enyhén dominálják, próbálkoztam... Úgyhogy ezután megfordultam és a fenekem a szájához toltam, de nem ellenkezett, kényeztette rögtön a fenekem, közben lehajoltam, hogy mégjobban hozzá férjen és a punciját kezdtem nyalni, amit nagyon jól fogadott, majd vissza fordultam és újra tövig toltam neki. Néha éreztem, megyek el. Mikor kérdésemre felállt lábra, egy fejjel magasabb volt nálam magassarkúban, nagyon tetszett, hogy a mellei a szám magasságában voltak, sorra be is kaptam őket és nyaltam hevesen.
Az ágyra toltam térdre és újra nyaltam a punciját, majd óvszert tettem és kezdtem tolni hátulról. Utána, mivel mondta alul szereti, hátára feküdt, kérdeztem mit lehet, de mondta próbálkozzak. Finoman megfogtam a nyakát miközben hevesen toltam, szerette. Arcára köptem, szerette. Szájába köptem, szerette. Betettem az ujjaim a szájába és úgy kapaszkodtam ahogy toltam, ahogy tudom, szerette. Ezután felemeltem a hátával a felhoz kértem ülni és egész a falhoz közel dogtam a torkát, míg tenyereltem a falat, az ő kezei lent voltak.
Ezután újból lent folytattuk, hol oldalról toltam, hol hátulról, ő hevesen biztatott, éreztem vége. Lábai nagyon hosszúak és izmosak, bőre finom és illatos, eszméletlen volt.
Mikor éreztem végem, még lábra állítottam, kicsit az ágy melletti tükör előtt hátulról dugtam, pedig alig értem fel, utána térde helyezkedett, dugtam a száját, kezei hátra voltak kulcsolva, megnyalattam a golyóimat és bele durrantam a szájába. Nem is tudom mi történt a termékkel, mert forgott velem a világ... Utána tusi, kellemes beszélgetés és léptem is.

Elszámolás

A popó az extra, azon kívül nagyon messze van a határ.

Eszter a boszi, felejthetetlen szexpartner

  energie

Egyeztetés

Csak hívtam és máris fogadott, mivel az Etele plázánál voltam, gyorsan oda értem.

Megközelítés

Autóval mentem, sokkal könnyebb a parkolás mint az előző kéjlaknál, ez nagy előnye.

Helyszín

Hangulatos lakás, kellemes fények, nyitott konyha, amit kicsit ki is használtunk, felszerelt fürdő, tiszta törcsi, jó ágy, de leginkább a szőnyeget használtuk.

Hirdető külseje

Szexin fogadott, bodyban és magassarkúban mivel már voltam nála a külső nem volt meglepetés.

Action

Mivel már voltam nála és ahogy kiderült, talán egészen pályafutása elején kaptam el, nem volt sok meglepetés, kellemes újra találkozás volt, de azóta lettek új fantáziáim vele. Arra kértem, várjon a mosdó ajtaja előtt letérdelve és én egyből tegyem a farkam a szájába. Ezt furcsálva, de teljesítette, a kis huncut mondjuk azért tett egy párnát a térde alá, de ez semmit sem rontott az összképen.
Mélytorkos kemény orális előjátékba kezdtünk, tudtam finoman tartani hátulról a fejét, a melleit, fenekét néha megfogtam, majd megfordultam, a két kezem az ajtó keretén tartottam és hagytam hogy jó mélyen a fenekemet kényeztesse a nyelvével, jó kezdés volt. Mikor felállt, egy gyors csók után kibontottam a gyönyörű kemény ciciket és kicsit nyalogattam őket, közben az ágyhoz mentünk és ott folytatta az orális kényeztetést. Szopta mélyen, szopta csak a makkot, a zacsikat, nyalta a fenekem mélyen... Utána kértem menjünk a konyha pulthoz. Olyan házias jellege lett, feltette lábait és nyalni kezdtem a punciját, ő finoman sóhajtozott. Utána elmentem óvszerért, mondtam ne mozduljon és ott a kagyló és a sütő között belé hatoltam, úgy láttam tetszik neki is.
Néhány pózt váltottunk az ágyon is, toltam ahogy bírtam, de a végét hagytam újra, hogy orálisan végezze. Mind kerestem a pozíciót, ahogy az elején szinte elmentem, de alig találtam. Végül ő térden, én állva a szájába élveztem, nagyokat nyögve, eszméletlen volt.

Elszámolás

Ami másoknál extra, nála benne van az alapcsomagban, így nagyon megéri.

Eszter, felejthetetlen szexpartner

  RimaPudendi

Egyeztetés

Ideje volt kicsit átgondolni sportolói pályafutásom, és másfajta útirányt adni a dolgoknak.
Mentálhigiénés egészségem érdekében, picit háttérbe szorítom a korábbi "barátnő feelinges" preferenciám és új vizeket próbálok felfedezni.

Minden változásnak is van határa, ezért a hosszú, fekete hajú nőkről nem vagyok hajlandó lemondani egyik napról a másikra (soha, az biztos kurvaélet).

Csillag vezessen utadon...szokták mondani. Adta magát, hogy akinek a neve csillagot jelent tökéletes választás lesz. Hát valahogy így kötöttem ki Eszternél.

Telefonon történt az egyeztetés nagyon könnyedén. Már csak egy mondvacsinált ürügy kellett, hogy Budapestre tudjak menni.

Úgyhogy "A hangyafasz-kutatás aktuális kérdései és új paradigmái" kurzus megfelelőnek tűnt, és a főnökömet is sikerült meggyőzni, milyen fontos ott lennem ezen a nívós eseményen.

Megközelítés

Túlzás lenne azt állítani , hogy a Kondorosi lakótelep Budapest legszebb része, de könnyen megközelíthető.

Nyugatinál leszálltam, ott kicsit hallgattam a világ leghamísabb hegedűsét, majd a metro-villamos-lábbusz kombót vettem igénybe. A parkolást sem tartom különösebb bűvészmutatványnak a környéken.

Helyszín

Lakás állapota, fürdő, higiénia, tusfürdő, törülköző, baszoba, ágy stb. - uncsi, uncsi, uncsi. Minden jó, tiszta és szép.

Franciaágy, masszázságy. Tükör az ágy lábánál.
Sampon, tusfürdő, szájvíz rendelkezésére áll

A Hedonizmus Mennyországa 30 négyzetméteren.

Hirdető külseje

Ha szegényes fantáziámat egy piszkavassal kicsit mozgásra bírom, akkor a következő jelent játszódik le a fejemben:

Egy szokásos,szürke hétköznapon a kertvárosi apuka a kis családot viszi a dolgára, amikor a pirosnál egy chopperes, fekete, női démon gurul mellé. Szoros bőrnaci, a mellekre feszülő bőrmellény. A gombok vért izzadnak, hogy minden egyben maradjon. A tetoválások itt-ott kivillanak a fekete ruhácska alól. Faternál először a nyúltvelőben, majd a nadrágban elkezd valami mocorogni. A Pavlovi-reflexkör bezárul. Apuci már húzná le az ablaküveget, ekkor viszont anyucitól akkora hókon basszást kap, hogy néhány tizedmásodperc alatt, szabadesésben, fejjel áll bele a realitások talajába....

Eszter külseje megszólítja a benned rejtőző állati totemet (nálam ez egy alamuszi nyuszi, helyes kis lompos farokkal).

Sudár, falnivaló, imádtam a hosszú illatos
haját. Gyúrni való test és fenék. Táncba hívó, sötét szempárjából tisztán kiolvastam, hogy itt bizony az államig fel kell húzni az ünnepi gatyám.
A tuningolt cicik bőven az ízlésesség határán belül. Szolizott, de nem "túlsütött" barna bőr. Arca sugárzik a szexuális energiától, doziméter kiakad a vörös sávban.
Lehet hülyeség , de nekem valahogy az Anjelica Huston féle Morticia jutott eszembe róla, de Eszter sokkal fiatalosabb.

A humor, kedvesség, hiperlazasság karakterpontoknál, szintén magas értékeket dobott ki a hölgy a születnapján.

Action

Többkapus rendszer van a bejutásnál. Tempósan szedtem a lábaim, mert a kezeim csontig átfagytak.

Lifttel szemben ajtó. Aztán tátáá 🎺 egy Eszter. Megnyugodtam, itt bizony jó dolgom lesz. Szerintem a második mondat után megvolt a közös frekvencia, a hidegtől kicsit még galuskásan beszéltem, de a forró víz rendezte a homeostasist.

A projektoros lámpának köszönhetően, úgy éreztem magam, mint egy intergalaktikus utazáson.

Egzakt pontról-pontra való leírást ne várjatok, mert nálam kicsit elszakadt a gépszíj.
Az biztos, hogy viszafogottabb puszikkal kezdtünk, ami szépen fejlődött finom nyelves csókká. Aztán bejártam minden hegyet és völgyet Eszteren, és a Rima-szigeteken kötöttem ki. Kicsit megpihentem a Vénuszdomb árnyékában, ujjaimmal pedig táncotjártak a szabad területeken.

Mire az amatőrök kijátszották magukat, jöttek a profik. Hüüü, igen. Ez a francia nem barátnős. Eddigi életem legkeményebb szopás következett. Fejét fogtam, szorítottam, néha a haját tekertem a csuklóm köré és húztam, nyomtam a farkamra. Egyszer még a lábammal is átkulcsoltam. Semmi, gyerekjáték. Mosolyogva, nevetve jött fel levegőért. Tudtam én, hogy nincs nagy pömpölőm, hiába mondták. Imádom ha köpködik a brét és verik közben, ez is pipa.

Már nagyon akartam dugni, ezért ráfordultunk a gumihúzásra. Itt amit tudta, bemutatattam. Minden szögből és irányból toltam a kisautót. Tényleg az embernek csak a fantáziája szab határt. Na és közben az a dirty talk....
Kazinczy és Grétsy László a fejét fogná, ha hallotta volna. Alacsonyan szálltak a geci, fasz, kúrjál, baszál kifejezések.

Eszter volt olyan kedves, és látta, hogy úszom az izzadságban, egy kis könnyítést felajánlott és átvonultunk a masszázságyra. Hátulról még kicsit maszatoltam, aztán egy orális kivégzés következett szájba. Általában csendes élvező vagyok, de nem most... Szürrealis volt, hogy a lámpának köszönhetően tényleg csillagokat láttam. Egy óra el is telt.

Romeltakarítást követően, kicsit kóláztunk (vaníliás , nem a porhanyós) , átolajoztam-masszíroztam vendéglátóm, és ismerkedtünk. Nagyon, nagyon jófej, kellően pikírt.

Már csak negyed óra maradt, de én szerettem volna egyszer felülni a "Szerelemvonatra", és Eszter mozdonyvezető asszony elfogadta a jegyem. Francia, egy kis aktus mutatóba ismét a masszázságyon, majd újfent szájjal reptetés, 8 perc alatt kicsinált. Azt halkan megjegyzem, hogy eddig nekem soha sem sikerült kétszer is élveznem egy-másfél órás randikon. Talán ez jelent valamit a hölgy képességeire nézve....

Zuhanyoztam, közben dumcsi. Nagyölelés, aztán ki az esőbe. Kibaszott jó volt.

Elszámolás

Hála Istennek, nem kell órákat töprengeni a katalógus előtt milyen csomagot állíts össze. Egy van, de az full-full extrás.

Megérte az összes vad-, tavi- és kövirózsát.
KORREKT, így nagybetűvel!

Eszter, felejthetetlen szexpartner

  pvadász

Egyeztetés

Tegnap után telefonon hívtam és mindent gyorsan lefixàltunk. Vagyis egy 1 órás oràl programot másnap délelőttre. Már a telefonba is nagyon vonzó és szexi volt a hangja már akkor éreztem, hogy nem fogok mellé lőni.

Megközelítés

Autóval mentem, parkoló helyet vadászni kell de nem lehetetlen. Tíz percet érdemes erre ráhagyni. BKV is kár minden a környéken. Ikonikus 11 kerületi hàztömb.

Helyszín

Egy kis garzon egy viszonylag újabb építésű házban. Rend honolt de igazából nem is nagyon szoktam én ezt figyelni. Nem ezért megyek. A fürdő is okes habàr a zuhanykabin kissé szűk az ilyen "vastagcsontúaknak" mint én.

Hirdető külseje

Na igen. Számomra brutàl. Eszter 40 körüli Milf kb ilyen 25 éves bomba testtel. Magas, párductestű, szép barna bőre és remekül sikerült szilikon cicije van. Mellé nagyon erős pozitív és szexuális kisugárzás. Azt hiszem valami sötét szinű fehérneműben várt de már nem nagyon tudnám felidézni. Csekkoltuk egymást, én láttam hogy jó helyre jöttem ő pedig örült nekem. Kicsit beszélgettünk, csokikat átadtam majd gyors zuhany.

Action

A megszokàsok embere vagyok ritkán megyek új lanyokhoz inkább a bevàlt dolgokat részesítem előnyben. Eszterrel most kivételt tettem és nem bántam meg. Nálam vannak íratlan szabályok. Első alkalommal a rózsák mindig előre kirakva illetve szeretek ilyenkor azért egy 10-15 percet beszélgetni, hogy kicsit megismerjem a másikat. Nem egy tárgyhoz megyünk hanem egy nőhöz ezt szeretem érzékeltetni. Zuhany után irány a nagy franciaàgy, dumàlunk kB 10 percet erről arról aztán csókolózni kezdünk. Eszter csókja visszafogott először de azért szépen használja a nyelvét és ha csók kell soha nem utasítja vissza. A ciciket kibontottam amelyek gyönyörűek és nyalogattam, szopogattam őket percekig közben pedig a puncit simogattam. Az előző beszàmolón febuzdulva megkértem, hogy nyàlazza be az ujjamat majd két ujjamat a szájába dugtam teljesen a torkàig. Zéró gag-reflex, erre születni kell. Így első alkalommal nem akartam tovább durvulni és perverzkedni így közöltem vele, hogy most pedig ki fogom nyalni. Lejjebb csúsztam majd Ő az egyik lábát felhúzta és habzsoltam tükörsima kívánatos puncijàt. Szerintem Micimackó is megirigyelte volna. Néha lejjebb is elkalandoztam és szexi ànuszàt kényeztettem amely kifejezetten tetszett neki. A nyalàs közben végig biztatott, beszélt, dicsért majd végül elröppent. Ezután kicsit mellé bújtam majd közöltem vele, hogy most bizony le fog szopni. Kaján mosollyal a lábam közé helyezkedett négykézláb a segge kitolva... A mögötte lévő tükörből pazar látvány. Én párnát raktam a fejem alá és indult a mozi. Nem rontott ajtóstul a házba. Először csak szépen, lassan verni kezdte majd egy nagy adag nyàlat csorgatott a farkamra. Ezután bekapta majd először úgy szopott, hogy közbe a szerszámot verte. Én szeretem ezt főleg ha jól csinálják és hát ő ebben igencsak jó. Pár perc múlva szóltam neki, hogy hol marad a híres mélytorok? Na nem is kellett több, azonnal koppra vette és onnantól kezdve a mekytorkos szopàsé volt a főszerep. Néha úgy bekapta és lent tartotta, hogy szinte a zacsi is a szájában volt. Közben én fogtam a fejét és amikor a farkam tövig a szájában volt jobbra-balra mozgattam. Partner volt benne és utána csinálta magától is. Többször fejét fogva dugtam a száját és a torkát ahogy tőlem tellett de bírta és semmi ellenállás. Amikor éreztem, hogy lassan itt a vég àtvàltottunk- bocsánat - faszverésre miközben a nyelvével körözött a makkomon. Amikor már valóban csúcs közelben voltam vissza dugtam a szájába a farkamat és utasítottam, hogy szopja ki belőle az összes gecit. Ühüm, jött a válasz majd robbantam és nagyot élveztem a szájába. De ő csak csinálta és csinálta tovább úgy kellett elvenni tőle. Aztán utódok szilviàba, tisztálkodás majd kis beszélgetés. 15 perc volt még hátra amikor megkérdezte, hogy mehet e a második kör de az első annyira kielégített meg már azért nem vagyok mai gyerek, hogy erről most lemondtam. A vége előtt 5 perccel öltözködès majd tipli. Ja, azt már akkor mondtam neki hogy legközelebb 1.5 órára jövök kidolgozott perverz tervekkel. Csak mosolygott rajta és azt mondta, hogy szeretettel vár. Még az ajtóban is loptam tőle egy csókot és elégedetten vettem az irányt az autóm felé.

Elszámolás

Popó extra de ezzel nem éltem. Másra rá se kérdeztem. Viszont a popsi erősen meggondolandó. Legközelebb lehet igénybe veszem.

Eszter, felejthetetlen szexpartner

  Kopaszkukac1

Egyeztetés

Telefonos egyeztetés volt. VTR-t nem használ (azaz van neki, de hibás a beállítása s így nem is működik), nem bízik benne, nehogy esetleg egy nem kívánatos tök idegen személy érkezzen hozzá. Elmagyaráztam neki, hogy ez miképp kezelhető okosan.

Megközelítés

Könnyű megtalálni. Parkolni nehéz, de úgy 150-200 m-re sikerült azért.

Helyszín

Szép új lakópartban diszkrét kis takás, ami légyottokra szolgál. Jól berendezett, lakályos, mondhatni otthonosnak is, ami kifejezett erény. Zuhanykabin kissé szűkös, gondolom nem erre értette a közös fürdés lehetőségét, csak nem aktualizálta az adatlapját. Van szép nagy franciaaágy, de rendes masszázsasztal is.

Hirdető külseje

Fotók a valóságot mutatják. Vékony, csinos, kifejezetten jó alakú, szépen szolizott. Barátságos, mosolygós, kedves nő. Persze ez partnerfüggő is valamennyire.

Action

2 órát kértem, s az elején tisztáztuk, hogy kb fél óra többlet tartalék még van, de aztán el kell mennie. Nagyon kedves, barátságos. Józan gondolkodású, aki a nagy és szép műkörmei ellenére is elég jól s hathatósan masszíroz. Én nem tudom hogy képes rá, de megy neki, nekem meg jó volt.
Érkezéskor kis ajándékot adtam neki, melyből nyomban meg is gyújtott 2 szobában is pár illatmécsest.
Kellő felfrissülés után bővebb puszilgatás, csókolózás, ölelgetés indult. Kértem, hogy maradjon még egy kicsit állva, hogy jobban lássam, s körbenézzem, "birtokba vegyem", csodálhassam. Ezután a kényelmes franciaágyat vettük birtokba, ami számos jó párnával ki van egészítve, s így mindig van 1-2 ami a fej vagy a csípő alá kerülhet. Kölcsönös símogatás, ismerkedés urán a legnemesebb részemet kipécézte magának, majd egy idő után mondtam neki, hogy ez így igazságtalan, s kéretm váltsunk 69-be, mellyel örömmel egyetértett. Nagyon jól franciázott, így néha pihenőt kellett kérnem. Eközben körbenyalakodtam magam minden elérhető részen, s kissé kiemelten kerestem a csilóját. Mivel nagyon közelített nálam a vég, kértem, hogy dobja magát hanyatt s én szeretném kényeztetni. Ebben sem ellenkezett ;). Rendes nő! Szereti s élvezi a nyalakodást, amiben kicsit erősebb, határozottabb bánásmód a kedvére való. Élvezkedett jó darabig, de eközben majd szét durrant a farkam, anyira jólesett nekem is. Kb. félúton gumit kértem, hogy a megfelelő időpontban már ne kelljen azzal foglalkozni. Bírja és szereti a csiló izgatást, ami egy idő után révbe is ért. Közben végig, számomra is jólesően mozgott, nyögdécselt, vagy épp a fejem húzta finoman magára. Pici csiklólenyugvás után missziben érkeztem melegébe. Lábait egy idő után felemelte, majd később össze is kulcsolta. Nem sok idő elteltével én is révbe értem, s ezzel kvittek lettünk.
Tisztálkodás alatt, után, no meg az egész találkozó alatt beszélgettünk, ismerkedtünk, hogy kellemesebb, baráti légkörben lehessünk, ami mindkettőnk örömére sikerült is. Ezt követően a masszázságyra másztam, s hosszasan átgyúrt. Közben simiztem a lábát, meg a nedves sunival is találkozgattam. Mondta is, hogy vigyázzak máskor, nehogy akármelyik masszőrnél suniba tévedjenek az ujjaim, miközben ő meg gyúrja a hátam.
Masszázs (nappaliban) után ismét a hálószoba következett. Egy idő után fickósodtam, s védőköpenyért kiáltottam. Ő egy kis flakon olajat közelebb vett magához - utólag gondoltam át, hogy talán popózásra készülhettet -, és viszont nem akartam a bár jól bevált puncit lecserélni. Talán majd máskor. Meg is fenyegettem, hogy jövök még, illetve tervezek hármas bulit is. Közben megtudakoltam, hogy a férfiakat vagy a nőket kedveli jobban, de nekem a férfiak mellett tette le erősen a voksát, meg ezt is éreztem végig.
Magamhoz mérten szép lassan mozogtam benne ismét missziben. Jó volt látni a kedves és mindig mosolygós arcát. Egy idő után finom, s elnyújtott remek orgazmusom lett. Olyan legjavából való. Végig beszélgettünk, barátkoztunk, bizalmat adtunk, s kaptunk. Mondta, hogy nem siettet, rugalmas az idővel, amennyire tud. Mondtam neki korábban, hogy az időt ő figyelje és ráérek, s ha jól érzem magam nem sietek el.
Aztán csak lepergett a homokóra s tusolás, öltözés.

Elszámolás

A legvégén kérdeztem, hogy menyivel járuljak hozzá az Úr(nő) asztalához. Két és fél órát számolt, s ** mondott, amire ** rózsát kötöttem neki csokorba. A meglepi kicsit később az autóba való beüléskor ért, mert ott épp a letelt 3 óra volt, tehát pár perc híján 3 órát élvezhettem igy is, meg úgy is a társaságát.

Eszter, felejthetetlen szexpartner

  Favre

Egyeztetés

Beletellett kis időbe mire sikerült elérnem , a telefonban egy cserfes ,tüneményes Nőt ismertem meg .

Megközelítés

Kocsival érkeztem , a Fehérvári úton a sarkon tudtam parkolni .Onnan már csak egy percet kellett sétálni .

Helyszín

Lakás ,helyes kis garzon , de maximálisan ügyfél centrikus . Itt minden a kedves vendégről szól .

Hirdető külseje

Ahogy ajtót nyitott , csodálatos ,fantasztikus látványa rögtön megszűnttette a külvilágot .Csodaszép arcocska , szenvedélyes szempár . Még egy kialakulóban lévő impotencia is gyógyírre találna .

Action

Fürdés után az ágyon fogadott meztelenül. Mellé telepedve rögtön rácuppantam a cicikókra . Nincsenek rá nagyon szavakat ,hogy mennyire jó mellei vannak. Isteni, tapintásúak , kellemesen rugalmasak ,végig csókoltam, szoptam , masszíroztam. Elmerülve az élvezetekben szinte nem is tudom , hogy mikor is kerültem a szájába . Mesésen szívott magába , folyamatosan játszott közben a nyelvével . Bőnyálasan, folyamatos szemkontaktussal izgatott .Utána feltérdeltem, még jobban bevett a szájába .Közben tudtam a melleket és puncit kényeztettem. Mézédes, gyorsan nedvesedő a puncija . Nagyon mélyen a torkára engedett az agyamból is kiszívott mindent . Utána áttértünk a védő eszköz felhelyezésére . Amíg a gumival bíbelődött , kihasználtam a lehetőséget egy pici punci nyalásra ami a kedvére volt . Misszionárius pózban kezdtünk. A mellei csodásan hullámoztak, táncoltak közben. Eszter ezt még azzal fokozta hogy a lábát, a derekam mögött összekulcsolva húzott magába . A melegre való tekintettel pózcsere következett . Hátulról hatolva be a csodák birodalmába , kezdtem meg utam az orgazmusig . Elég heves hangulatba kerülve ,hajtottam rendesen . Ez kimondottan kedvére volt ,hogy ennyire domináns voltam . Szinte egyszerre dobbant a szívünk , és a levegőt is egyszerre vettük , és egyszerre nyögtünk fel . Minden jónak egyszer vége szakad , ez most is sajnos így történt . Amikor már túl sok örömben volt részem ,hatalmasat élveztem a gumiba .

Elszámolás

Én az elején rendeztem , annyi volt amit a telefonban említett .

Eszter, felejthetetlen szexpartner

  FreddieMercury

Egyeztetés

Előző nap beszéltük meg a találkozót , már a telefonon történő kommunikáció is izgató volt .Nagyon jó a beszélőkéje , jó humorú és pikáns beszélgetés volt . A telefonból lejött ,hogy mennyire közvetlen és intelligens .

Megközelítés

Kondorosi út lakópark , pont minden kedves kolléga tudja ,hogy hol van . Megközelítés könnyű parkolás legegyszerűbb módja , ha a kúton van hely , némi apanázs ellenében rögtön lehet parkolni ..

Helyszín

Takaros kis kuckó , minden bőven tökéletes , a fürdőben egy kisebb drogéria , tetthely tökéletesen kényelmes és elég nagy .

Hirdető külseje

Nagyon szép érzéki arcú hölgy , szemei azonnal magukkal ragadtak . Teste mintha Michelangelo kezei közül kerültek volna . Bőre napbarnított finom puha ,annak ellenére ,hogy izmos .

Action

Érkezéskor bizony kicsit lefagytam annyira tetszett , először nem is tudtam ,hogy mit csodáljak rajta . Puszikkal gyorsan oldotta a hangulatot . Rögtön üdítővel kínált és beszélgetésbe elegyedtünk . Szuper jó fej . Néha egy-egy pillanatra elbambulva csodáltam . Meg is kérdezte ,hogy szeretném-e meg kóstolni ? Naná . "Akkor nyomás tusolni " . Zuhanyzás közben folyamatosan a kóstolgatáson járt a fejem , így a törölközőt elég nehezen tudtam magamra tekerni . Nagyon imponáló volt számára , hogy még hozzá sem értem és ilyen hatással volt rám . Az ágyon gyorsan dobtam a nedvszívót. Kértem , hogy kezdhessem Én a kényeztetését . Apró csókokkal indítottam ,ami heves csókolózásba csapott át . Közben a kezem végig barangolta a legizgalmasabb zónáit. Érezhető volt ,hogy számára sem közömbös az érintésem . Élveztem ,hogy élvezi. Utána mellei váltak nyelvem célpontjává . Itt már szuszogott ,közben a mellbimbója annyira megkeményedett ,hogy üveget lehetett volna vágni vele ,és ez még csak a kezdet volt . Már nagyon vonzott a kis kelyhe , ezért sok csók kíséretében a lába közé araszoltam . Gyönyörű szirmok fogadtak , nem akartam ajtóstól a házba rontani .Finoman körbe nyaltam ,ügyelve ,hogy a helyes kis csiklóját elkerüljem( kis gonoszkodás). Én kis naiv ,nem sokat vártatva elvette a járandóságát , úgy ráhúzta a fejem a csodára ,hogy magam is meglepődtem . Nem volt mit tenni , nyaltam ,mintha az életem múlna rajta . Nem sok időbe telt míg , egy heves orgazmussal megajándékozott. Kis pihenés után átvette ,illetve megragadta a stafétabotot , épp csak annyi időre míg a szája nem lett örömöm forrása. Minden részemet kényeztette , hol finoman, hol hevesen , néha teljesen elnyelve teljes méretemet . Egy igazi szopó csoda !!! Nagyon közel álltunk ,hogy kiegyenlítsen, de amig tudtam álltam a sarat . Aztán le kellett állítanom . Munkaruha abszolválása után misszionáriusban kezdtünk ,közben folyvást csókolóztunk. Nagyon izgalmas Nő. Kicsi pihenésre volt szükségem ,így megtapasztalhattam lovastudását . Először szemből , utána háttal . Istenien kavart ,közben remekül liftezett , és az a látvány ,csodás volt a popsija és jó volt közben markolni . Minden mozdulata olaj a tűzre . Az i-re a pontot a kutyus formáció hozta . Tűzforró ,szűk és tocsogós ! Ehhez adjuk hozzá a csodás látványt és hanghatást , ennyi pont elég volt ,sprint tempót diktálva pár perc után hatalmasat robbantam a gumiba .

Elszámolás

A rend kedvéért érkezésem után elintéztem.

Eszter a boszi, nagyon jó szexpartner

  csumpitasz

Egyeztetés

Valahogy rákattantam a képeire, néztem a hirdetését de nem szokott jelezni mikor hívható így random eleresztettem a hívást. Több csengés után egy nagyon vidám hang vette fel de beismerte hogy Ő a barátnője. Átadta a telefont, egy egészen más tónusó hang jelentkezett, ő is vidám volt többször elnevette magát! Miután szerepel az adatlapján hogy szerepjátékban is benne van ezért kreáltam egy kamu felvezetést. Először is komoly hangon tájékoztattam hogy az Európai Boszorkánymentő Szervezet megbízásából keresem...blablabla. Hogy hivatalosabbnak tűnjek magáztam, Ő jókat kuncogott és tegezett. A kérdésemre hogy tényleg boszorkány igennel válaszolt. Mivel tudja ezt bizonyítani? Személyesen meggyőz! Legyen...úgy 5 nappal későbbi időpontot kaptam a nekem megfelelő időben, lefoglaltam!

Megközelítés

A randi reggelén ahogy illik ment az SMS hogy nekem még mindíg jó az időpont. Nem történt reagálás de elindultam cirka 2 órával korábban ( korábban majdnem lekéstem egy randit, borzasztó a közlekedés az Üllői úton. A beszikből nagyjából tudtam merre orientáljak, más útvonalon sokkal előbb átértem budára. Lesz ami lesz megeresztettem egy hívást, sokat hagytam csörögni és végül is egy csodálatos álmos hang jelentkezett. Bájos volt és álmos a hangja (kár hogy nem mellettem ébredt) szinte elképzeltem ahogy a telefont keresi, meztelenül egy több számmal nagyobb férfi pizsamában ( ne kérdezze senki miért ez ugrott be). Megküldte a címet az egyik pirosnál betápláltam és onnan a navi irányított. Szinte a bejárat előtt tudtam parkolni, ingyenes, nekem eléggé a város széle de sok a zöld,tetszett!

Helyszín

Modern, új lakóparki épület, sok hibája nem lehet a lakásnak sem. Az ajtó két oldalán egy cirok és egy nyírfa seprő jelezte hogy jóhelyen járok :) Nagy szoba és egy elég nagy ágy (sok kárt nem tettünk benne). Kerek étkezőasztal magas támlás székekkel, ( ennek még lesz jelentősége később), nekem úgy tűnt hogy lakják életvitel szerűen, sok kis apróság minden fele(most belegondolva nem tudnám megmondani volt-e kép a falon?), fürdő kényelmes, bejárat mellett törölközők garmadája, függöny, kilépő,tusfürdől bőséges választék.Tisztaság.

Hirdető külseje

A képei alapján próbáltam kirakni a puzzlét, vékony ajkak, hamiskás szemek, hosszú fekete haj, hááát! A helyszinen minden megvolt sőt a hiányzó részek is kitöltésre kerültek és egy nagyon barátságos mosolygós arccal találtam magam szembe.Ajtó csukás után két puszi, részemről kézcsók is de elengedtem a hivataloskodó formát amit elterveztem. Magas, tényleg, karcsú, kis pici éppen takaró piros 2 részes fehérneműben volt, lapos has igazi modell alkat. Mindjárt megkértem hogy forduljon körbe hogy 3D-ben is megcsodálljam. A tuning annyi amennyi jól áll neki, több csak rontott volna az öszképen. A szemszínét nem tudtam belőni a félhomályban, megkértem kicsit javítsunk az árnyyékoláson. Vastag erősszálú a haja, finoman símogatta a hasamat amikor oda jutottunk. Arra kitérnék hogy valaki találgatott egy besziben hogy milyen az arca és mennyire valós a kora. Két szóval úgy jellemezném "oriental face", nekem. Kimonóban sétálva Tokió utcáin nem keltene feltűnést. Az alakját tekintve viszont akár 25 is lehetne sok tini megirigyelhetné vagy 45, engem nem zavarna. Ő egy kortalan szépség!

Action

Azt kérik a cenzurak, kéretik részletesen leírni mi és hogy volt!Először is leültünk az asztalhoz picit hangolódtunk, kaptam egy finom mentás/citromos vizet amit a barátnője készített meghálálva a telefonébresztést. Rendeztem a virágcsokrot előre,természetesen.Ekkor jött számomra negatív info, 12-kor lépnem kell mert jönnek a barátnőjéhez, nem túl jó logisztika, elengedtem, haladjunk. Mielőtt kimentem kértem tegyük ki az egyik széket középre a bejáratnak háttal és úgy üljön rá mint a 2. képen.( rám ez a képe volt a legnagyobb hatással) Készséges volt. Mint Colombó, az ajtóból még visszafordultam, de meztelenül :) Talán akkor érezhette először vén perverz manust dobott a kockán az nap reggel! Fürdőből visszaérve ott ült nekem háttal, kitárt combokkal. Simogattam a haját, csókolgattam nyaltam a nyakát, lassan haladtam előre a kezeimmel,megmarkoltam a melleit, óvatosan megygurmáztam (szerintem nem sokkal előttem érkezhetett Ő is a szilikon lassabban melegszik fel :) ) próbáltam a mellbimbóit összecsípni, akkor szólt hogy érzékenyek,csak óvatosan ( az együtt töltött idő alatt néhány dolog leesett a tilalom fáról, ezt el kell fogadni). Jól fogadta a kényeztetésem, néha finoman felnevetett. Ujjamat bedugtam a szájába, csak egy picit és igy benedvesítve köröztem a mellbimbóin. Majd egyik kezemmel beletúrtam a hajába, hátrahúztam a fejét és a torkánál folytattam a nyalakodást. Valamikor ilyen tályon lehetett az első csók, finom puhák voltak az ajkai, ment anyelv játék is, az elején szelíden később felpörögtek az események. Igazából inkább megadó és közreműködő volt nem kezdeményezett. Ezután megkerültem és begugoltam, térdeltem a lábai közé, először csak gyönyörködtem a látványban, majd ismét nyálmintát vettem az ujjammal és finoman símogattam a csiklóját ajkakat, majd próbáltam csókkal üdvözölni a bűn barlangját. Két próbálkozás után feladtam, vagy a nyakam áll be vagy a derekam görcsöl be. Ekkor jött a következő próba Ezternek. Hoztam még egy széket, szembefordítottam őket és kértem térdeljen fel, külön-külön mindkettőre, terpeszben. Az egyik széket kicsit széjjelebb húztam már 50/60 centi is lehetett a távolság. Ezután jött a végső csapás Eszternek, elvettem az egyik párnát az ágyról ledobtam a földre elé. Ide kérem a fejét! Picit meglepődött de megtette. (igazából hogy mit érzett azt csak ő tudja, az idő rövidsége miatt nem beszéltük át a történteket a végén, talán egyszer kiderül) Megkerültem, és csodáltam a látványt, nem találok rá szavakat, pokol és menyország egyszerre! A telefonja ott volt az ágyon felajánlottam hogy csinálok egy képet mert ilyet még ő sem látott de nem élt vele! Innen mindenkinek a fantáziájára bizom mit is lehet kezdeni a pozícióval. Maga volt a terülj-terülj asztalkám. Megfogtam a fenekét két oldalról széthúztam,visszaengedtem,széthúztam,visszaengedtem, nem tudtam betelni a látvánnyal! Az a fenék faszra vágyott,nem az enyémre, le tudtam olvasni. Szóval, faltam, nyaltam,haraptam,csókoltam,nyelvem bedugtam mindenhova minden irányból, még most is ha tehetném! Eszter jól vette az akadályt némi sóhajtozás eljutott hozzám de igazából csőlátásom lett. Azt hogy mennyire izgult fel sem tudom megmondani, punciból nincs mintavétel! Ezután jöttem én, a nedves törölközö végig rajtam volt, mégse rakjuk ki mindjárt a kirakatba a családi erekjét. Én ültem a székre, Eszter elém térdelt. Az elején csak nyalogathatta,végig a tövétől a hegyéig, némi reakció elindult,kezdtem kényelmesen érezni magam amikor bekapta. Erről sokat nem érdemes írni, mások már megtették előttem. Hosszan kényeztette Játékost, kéz nélkül, néha rámart a golyókra,hagyta hogy rászorítsam a fejét,hosszan nem panaszkodott tette ahogy egy órás barátnőnek illik. Egyszer amikor levegőt vehetett, hogy addig se lustálkodjon, lassan óvatosan 2 ujjammal elindultam a torkát kitapogatni,próbáltam megfejteni hol a titok. Ő kicsit félve nézett rám nehogy bajt csináljak,én félve néztem rá nehogy bajt csináljak. Melegh, puha, nyálas torka van Eszternek, mély mint a Mariána-árok. Hirtelen ötlettel ugy térdelő helyzetben átfordítottam az ágyra a fejét és onnan toltam le Játékost a mélységbe, szinte közösültem a szájával. Majd megint az ujjaim jöttek és csak amikor lenn volt akkor jöttem rá hogy a nagy hévben 3 ujj sikeredett. Eszter nagyon jól bírja, lehet hogy csak minket szívat mert élvezi is! Ezután jött egy kis kézimunka, gumi síkosító, mindkét félnek. Ebből gondolom hogy nagyon nem párásodott be a punci és papás mamásban kezdtük, váltásnál kis kézimunka megint ebben nagyon ügyes és toltuk a metál kutyusban. Itt azt hiszem lehetett néhány jó másodpercem, megkaptam a kellő verbális biztatást. Van egy buta órám ami a pulzust is méri, Eszternél 4X riasztott be, csúcstartó.
A finálé viszont rosszul sikeredett,ahogy az elején meséltem bejött egy idő kapu, figyelembe tartottam és 10-egynehány perccel korábban zárás előtt jött el az én időm. Eszter mindent megtett,szopta nyalta,verte ahogy kell de nem boldogult. Ahogy a lányoknak mondtam régebben, olyan ez mint az análsex,minden fejben dől el! Hát nálam eldőlt, nem tudtam elengedni csak arra tudtam gondolni hogy most vagy soha még van 8 percem,...7...6.... Teher alatt nő a pálma! az enyémnek nem sikerült.

Elszámolás

Nincs extra,ahogy az elején írtam megfelel a valóságnak, előre rendeztem a randit.

Eszter a boszi, nagyon jó szexpartner

  Majomcsapda

Egyeztetés

Telefonon kerestem. Régóta húzódott az egyeztetés, sokszor nem sikerült megállapodnunk, hol nekem nem volt jó, hol csak páros programra lett volna lehetőség. Mindenesetre most szerencsém volt, pont volt rám ideje Eszternek, és nem is voltam messze a tetthelytől, így kocsiba ugrottam, és indultam is. A fontos információkat már tudtam, így ezekre nem kellett külön kitérnünk.

Megközelítés

Nem egy belső része a kerületnek, de mivel épp a közelben voltam, nekem nagyon is megfelelt. Parkolni mindig van hely, fizetni sem kell érte. Javaslom a gépjárműves megközelítést. A tömegközlekedést nem tudom, de láttam a tó túloldalán egy villamosjáratot. Talán egy busz közelebb is jár, de szerintem nem túl gyakran. A házszám ki van írva, eltévedni nem lehet.

Helyszín

Amerikai konyhás nappali ággyal, fürdő WCvel egyben, valamint egy másik szoba, aminek csak kívülről láttam az ajtaját. Félhomály van, de Eszter kérésre simán csinál világosságot (tekintettel arra, hogy igen csinos teremtés, én ezt kértem is).
A fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, sok tusfürdő, szájvíz, nagy törölköző. A fürdő kijáratnál nagy tükrös beépített szekrény, legközelebb kihasználandó. Mondjuk kéne olyan tükör, ami engem csak deréktól lefelé mutat, nem rontanám el az összképet ;).

Hirdető külseje

Eszter egy csinos hölgy, a felrakott képeinek teljesen megfelelő. Csodás cicik, kerek popsi, hosszú combok... bár azt mondta, hogy most hízott kicsit, nekem nem sikerült megtalálnom ennek nyomait a testén, minden feszes és kívánatos. Nekem az arca is tetszett, huncut szemei vannak. A kor ugyan nem ellenőrzött (és tudom, hogy nem ildomos szóvátenni), valamint matematikailag is igaz a 36+, de Eszter nem 36 éves és két hónapos. De hát ez legyen a legnagyobb problémám (szerencsére valóban ez lett az).

Action

Fürdés után Eszter már meztelenül várt, megkérdezte,szeretnék-e inni. Ekkor már nem szerettem volna, inkább kis világosítás után az ágyra heveredtünk. Mivel félénk és gátlásos vagyok (meg lusta is), így rövid ismerkedés, simogatás, és néhány szájrapuszi után Eszter megkért, hogy dőljek hanyatt, tegyek egy párnát a fejem alá, engedjem el magam, és élvezzem a történéseket és a látványt. Majd a lábaim közé heveredett. Miközben kigúvadt szemekkel néztem a munkálkodását, és kapaszkodtam a maradék önfegyelmembe, hogy ne élvezzek azonnal, realizáltam, hogy ezúttal nem lesz kegyelem. Szerintem te ki tudsz kétszer facsarni - mondtam Eszternek, aki csak kacsintott, és bólintott (a szája ugyanis éppen tele volt). Három másodperccel később már robbantam is.
Eszter és az utódok a fürdőbe távoztak, majd beszélgettünk, és simogattuk egymást. Kis idő múlva Eszter szólt, hogy ha dobok egy gyors zuhanyt, folytathatnánk. Dobtam. Folytattuk ahol abbahagytuk, Eszter fáradhatatlanul szopott, többször is a határon voltam, de sajnos másodszor már nem sikerült elmennem. Pár éve még simán ment volna :(.
Az időm lejártával könnyes búcsút vettünk egymástól. Az óra rólam és nekem szólt, de hát ezért is mentem. Kiváló élmény volt.

Elszámolás

Az infók nyilvánosak, a megadott számú rózsaszálat adtam oda a végén.

Eszter, nagyon jó szexpartner

  Felhőtlenphil

Egyeztetés

Eszter bemutatkozása nem túl bőbeszédű, de az időnként felvillanó, sokatmondó aktuális ajánlata, illetve az időről időre megjelenő beszámolók felkeltik a magamfajta beteg elmék kíváncsiságát. Eszter hangja a telefonban olyan kedves, mint egy hospice ápolónőé. Röviden tájékoztat, ha kérdés van, arra készségesen válaszol. Az oldalon írásban esetlegesen vagy inkább egyáltalán nem kommunikál, az üzeneteket nem olvassa, cserébe távrecsegőn elérhető, a nap folyamán előre jelzett korábbi kezdésben partner volt, ezúton is köszönet a rugalmasságért.

Megközelítés

A magyar főváros St. Paulija, Budapest Amsterdamja, dél-Buda Marina partja, egyszóval – ja nem, kettővel: a Kondorosi lakópark. A pesti oldalról indultam kerékpárral. Sötét volt, esett az eső, bringasáv ide vagy oda, miután harmadszorra próbáltak elgázolni, rámnyitni az ajtót, a Móriczon inkább letettem a drótszamarat és átnyergeltem a BKK-ra, amelynek számos villamosa szinte mozgójárdaként viszi fáradhatatlanul a nyüzsgő tömeget lakásukra, uszodába, vagy éppen lányszobára.
Kicsit cseles a bejutás, az épület bejárata nem az utcáról, hanem kicsit beljebb nyílik. A telefonos segítséggel azért beküzdöttem magam a házba, aztán amikor a liftajtó már csukódott, még beugrott egy utastárs, naná, hogy ugyanazt a nem túl magas szintet célozva meg, mint én. Kiszállva elhaladtam az Eszter által megadott ajtó előtt, nyomomban a faszival, aki csak három ajtóval később csatlakozott le, ezután fordulhattam csak vissza.

Helyszín

Apró garzon, a félhomályt karácsonyi világítás tette hangulatossá. A vizesblokkban testházálló zuhanyfülke, mindenféle sugárban locsolható víz, Listerin, kicsit már viseletes, de tiszta és illatos törölköző. A tetthely egy fülkébe bezsúfolt franciaágy, hangulatvilágítással és egy böszme nagy és hordozható(!) tükörrel fokozva a baszóhangulatot.

Hirdető külseje

Eszter már a telefonban is kedves, de határozott volt, és élőben sem az a tini kismiújság, hanem érett, felnőtt nő. Viszonylag magas, sportos lány, profin megalkotott, méretes kerek szilikoncicikkel, formás lábakkal. Puha, szolizott bőrét díszítő tetoválások nagyobb részét valószínűleg még jó pár éve varrathatta magára. Hosszú, sötét haja a találkozó elején még szépen eligazítva, szeme huncutul csillog kiírt korát jól tükröző arcvonásai között. Eszter külseje, viselkedése, hangja, egész lénye azt sugallja, hogy jó kezekben, szájban, punciban lesz a vendég.

Action

A fürdőszobából kilépve sehol sem láttam Esztert, de 25 négyzetméteren akkor sem lehetett volna sokáig bújócskázni, ha akartunk volna, de nekem nem kellett keresgélnem, Eszter a hálófülkében várt az ágyon ülve.
Óvatos beköszönő csókok és a brutáljó cicik üdvözlési ceremóniáját követően gyorsan lekerült rólam a törölköző és hirtelen hanyatt fekve találtam magam, Eszter pedig nem sokat teketóriázott és ha már a testemet végigsimítva akadályba ütközött, rögvest kezelésbe is vette a bütyköt. Néhány percig tartott a finomkodás, aztán hamar átváltottunk a komolyra. Bőnyállal, ütemesen szopva, köpve franciázott, közepesen mélyen bekapva a brét. Na de hol marad az, amit az „imádom ha mélyen ledugod a farkad a torkomba” szlogen ígér? Összefogtam Eszter hosszú haját, a csuklómra tekertem, tenyeremet a tarkójára helyezve nem durva, de határozott mozdulattal ráhúztam a fejét a gyíkra. Semmi kétségbeesés, Eszter mosolyogva alkalmazkodott a non-verbális eszközökkel jelzett kívánsághoz. Kedvesen cuppogott, szörcsögött, hörgött a szerszámon és rövid időközönként kiengedte a szájából a játékszert, vett néhány korty levegőt, közben végig rám nézett és nyálban ázó kezével verte, biztosította, hogy egy pillanatra se maradjak stimulálás nélkül. Miközben dugtam Eszter száját hanyatt fekve alulról, térdelve oldalról, állva felülről, két kézzel a nyakát fogva, lassan utolért az egy óra örök dilemmája: engedjem el magam ott és azonnal, bízva a múlandó fiatalságom pislákoló parazsában – na meg persze Eszterben – hogy sikerül gyorsan újra hadrendbe állnom, és a figyelmeztető lövés után lesz tárban még egy patron, amit időm és erőm enged eldurrantani, vagy őrizgessem a petárdát a nagy fináléig.

Idáig jutottam a gondolatmenetben, amikor Eszter megkérdezte, hogy húzzunk-e gumit. Na jó, gondoltam, akkor ez egy egyfelvonásos ősbemutató lesz, megpróbálok majd kölcsönösben kicsit elmeditálni, hogy aztán puncinyalás közben megszerezett életerő pontokkal megerősödve bezakatolhassak a célba. Az óvszert egyelőre pihentettük, helyette bebújtam a combok közé. Eszter szolizott barna bőre és rózsaszín szeméremajkai éles kontrasztban álltak egymással, egészen egzotikus vizuális élményt biztosítva igyekezetemhez. Lelkesen lefetyeltem, Eszter pedig nemcsak hogy nem aludt bele a próbálkozásaimba, hanem ütemesen sóhajtozott, mintha jól esett volna neki a tevékenység, de kitartásomnál erősebb volt vendéglátóm ajkai iránt érzett lelkesedésem, és pár perc múlva megint azon kaptam magam, hogy vendéglátóm hajába kapaszkodva szopatom őt.

Telt-múlt az idő, a farkam újra vidáman fürdött a nyálban, de ha a dugásra is hagyni akartam időt, akkor cselekedni kellett. Óvszert kértem, de előbb Eszter papírtörlővel szárazra törölte a répát, nehogy a sok nyáltól lecsússzon a gumi. A vulkanizálást követően Eszter még a megfelelő helyre tette a tükröt, hogy szemből is lássam, ahogy hátulról dugom. Nagyon édes!
Igyekeztem gondoskodni róla, hogy legyen mit néznünk. Úgy tornáztam, ahogy csak tőlem telt. Paskoltam fenekét, húztam a haját, dugás közben ujjaim elkalandoztak Eszter ajkai közé, miközben ő cukin biztatott.
Kúrjál! Kúrjál! Kúrjál! Kúrjál! Kúrjál!
Az effajta biztatás csak még jobban meghozzák a kedvemet, úgyhogy fordulást kértem, hogy szemből is egymáséi lehessünk.
A pózcserénél történt egy kis malőr, amit alkalmi barátnőm profin kezelt, de én annyira zavarba jöttem, hogy a családi ékszer nemhogy elveszítette acélosságát, hanem mint egy bepánikolt oposszum, átmenetileg halottnak tetette magát. Eszter valószínűleg nem először találkozott ezzel a jelenséggel, mert rövid úton ismét életet szopott a gilisztába, azonban az újabb törlés és újabb óvszerbűvölés megint a keménység rovására ment. Kb úgy gyömöszöltem a felgumizott szerelemcsüngőt szemből a punciba, ahogy a Molotov-koktélt gyártó forradalmárok a petróleumos rongyot a benzinnel töltött üvegpalack szűk szájába. Már csak egy „Fog ez menni, vagy öntsük gipszbe?” jellegű megjegyzés kellett volna a teljes csődhöz, de a megérdemelt csipkelődés helyett Eszter inkább úgy tett, mintha maga Harry herceg hágná meg a nászéjszakán. Mocskos dumával biztatott, és amikor elvettem a nyakáról a kezem, akkor maga helyezte vissza a parclimat. Mindezek hatására felkeményedtem, mint a purhab az ajtórésben.

Időnk vége közeledett, jeleztem Eszternek, hogy a szájába szeretnék élvezni. Ő olyan lelkesedéssel fogadta igényemet, mintha azt mondtam volna, hogy nektárt akarok csepegtetni a nyelvére. Engedelmesen, tátott szájjal térdelt elém, én pedig, ha már hangulatba kerültem, megragadtam a tarkóját és állát és addig húztam, szopattam, ameddig már a homlokomról csöpögött az izzadtság. Eszternek meg sem kottyant hevesebb finis, tartotta a szemkontaktust, sőt, talán kacsintott is, hogy nyugodtan engedjem el magam. Kivettem hát a farkamat ajkai közül, néhányszor kinyújtott nyelvéhez, arcához paskoltam a nyálas brét, aztán nyitott szájába élveztem közös munkánk gyümölcsét.
Amíg én próbáltam visszatérni az életbe, addig Eszter megigazította a haját, magára öltött egy köntöst, és mosolyogva válaszolt mindenféle perverz ötletekre.

Elszámolás

A tiszteletdíjat az érkezésem után a kis hangulatlámpa alá helyeztem. Roppant egyszerű a matek, extrák nincsenek, sok jóság benne van a szerintem valamivel az átlag feletti díjban, de lehet, hogy csak olyan ritkán járok lányokhoz, vagy még mindig nem sikerült letörni az inflációt, mert ami az egyik héten még prémium díjazásnak számít, az a következő alkalommal már normál tiszteletdíj. Egyszóval lehet érdeklődni telefonon, bővebb infóban, amit ott fogtok megtudni, az a helyszínen sem fog megváltozni.

Eszter, nagyon jó szexpartner

  vivalanocse1

Egyeztetés

Hètfőn Kingust hívtam, vele egyeztettem, viszont olyan szerencse èrt hogy vele volt Eszter is, átadta a telefont Eszternek így sikerült beszèlnünk a tali előtt, hallhattam hangját, kiderült bár adatlapon már nincs popó, a helyszínen mèg dönthet úgy belemegy, ha van hozzá neki kompatibilis farok, kedv, meg extra. Nagyon kedves volt telóban is, hangja is tetszett, korrektnek èreztem őt az első pillanattól fogva. Majd a telót visszaadta Kingusnak...

Megközelítés

187-es busszal mentem Kelenföldről. A buszok kb fèl óránkènt jártak innen, '55 meg '25. Felszálltam a 10:55-ös buszra, 11:05-kor leszálltam. Majd egy órám volt odatalálni a megadott címhez. Könnyen ment, volt egy csomó időm, bebarangoltam a környèket. Sikerült az utcán összefutnom Kingussal ès Eszterrel. Autójuknál álltak. Köszöntem nekik ők is nekem ès mondtam kivárom az időmet, ahogy megbeszèltük. Így is lett, ők bementek az új èpítèsű lakóparki lakásukba èn pedig 20 perc múlva követtem őket. Telefonhívás, kapukód, emelet, szobaszám ès ennyi, megèrkeztem.
Összefoglalva: 187-es busszal megközelíthető, megálló nincs messze a lakástól, viszont ritkán jár a busz, kocsival èrkezők szerintem jobban járnak, nehezebb elkèsniük ugyanis. A lányok is a ház elè parkoltak, megoldható. Azt gondolom Kingus volt a sofőr, ő hozta magával beszámolóm alanyát: Esztert.

Helyszín

Nem lehet rá panasz, minősègi a környezet, a helyszín: mind a lokáció, mind az èpület mind maga a lakás belülről. Odabent pedáns rend ès tisztaság. Egyèbkènt a környèk: rengeteg új èpítèsű lakóház/park lett itt felhúzva egy zöldövezeti rèszen, kicsit messzebb már fák meg mèg távolabb erdő is van. Szèp a tájkèp.

Belülről a lakás: modern lakás, az előszobából egyből nappaliba lehet jutni meg másik irányba fordulva a fürdőszobába. A nappali tágas, ágy előtt rengeteg tèr van meg egy szèp szőnyeg, az egèsz lakás hangulatos, igènyesen berendezett ès tiszta. Na meg modern. A falnál lèvő bútorra tettem ki három kupacba a rózsákat. A nappali egyben tetthely is. Zene nèlkül hozták le a talit a lányok. A nappaliból mèg nyílt ajtó egy másik szobába, innen jött ki a meglepetèslány.
Fürdőszoba elhúzható zuhanyfüggöny, kád. Sok tusfürdő. Szájvíz, rengeteg eldobható műanyag pohár. A pohár kukába dobásához a kuka a wc mellett van, háttal a csapnak, rátève wcpapírok. A tükör volt a fürdőszoba sztárja, óriási mèretű, de csak magam láthattam benne, fürdőszobában nem szexeltünk.

Hirdető külseje

Eszter: Mèg odakint megpillantottam Kingussal, ő állt nekem szemből, arcról, főleg tekintetről egyből felismertem, van ilyen kèpe is ahol csak a szemei látszanak, elkèpesztően igèző tekintetű hölgy. A lakásban szerencsère már nem csak a tekintetünk találkozott. Kegyetlenül eltalálta az illatszert, pont olyan finoman kellemes, csábító parfümöt használ mint a külseje. Genetikailag is egèszen különleges a teste, nincs rajta súlyfelesleg, kecses, formás testű ès a bőr az csodaszèp, szoláriummal barnított. Egy fehèr testre feszülő vèkony póló van rajta, mely melleit hangsúlyozza ki, ki is látszik valamennyi a pólóból, olyan a kivágása. Kèsőbb lekerült ez a fogadó ruha póló ès látszott tökèletesre alkotott szilikon melle. Puncija hibátlan, szèpen borotvált, tükör sima. A tekintetère visszatèrve ilyen csábos tekintetet utóljára Gregor Bernadettől láttam csak. Magabiztos: mozdulata, kommunikációja is.

Kingus: saját beszijèben

Jázmiiin: saját beszijèben

Action

Egy jó 3 lányos (szex) tali receptje, hozzávalók: vègy egy Esztert, egy Kingust, egy Jázmiiint...ès egy negyedik lányt, Miss Ypszilont!!! Azaz bővítsd fel a hármat nègyre.

A lányok vidámak mikor belèpek, Esztert külön is üdvözlöm, megjegyzem vele nem voltam mèg, többiekkel már így vagy úgy de taliztam. A rózsákat 3 különböző kis rózsadombba rendeztem, majd elmentem tusolni. A fürdőszobából visszatèrve elsőnek Jázmiiin vesz a szájába, szuperül franciázik, addig Kingussal ès Eszterrel csókolózom, felváltva. Kèrek olyat is hogy egymással csókolózzanak. Jázmiiin javaslatára ágytól eltávolodunk, szoba közepèn vagyunk, èn állok ès előttem a lányok felváltva veszik be a farkamat. Hol Kingust, hol meg Esztert hívom fel csókolózni. Csókolózás közben mindig valaki a farkammal is foglalkozik. Eszternek mondom szerintem èn bukom nála a popót, egyetèrt, a vèkonyabbat szereti. Kicsivel kèsőbb Jázmiiin mondja mit szólnèk ha áthívna egy másik lányt mèg akivel csak ő leszbizne, nèzhetnèm, de ahhoz a lányhoz nem èrhetnèk, lènyegèben ugyanazèrt mintha popó lenne, szóval egy mezei * virágèrt? Bele megyek, már csak a feeling ès a lányok mennyisège miatt is, nèggyel mèg nem voltam. A másik szobából jön át.

Mèg megkèrdeztem a lányoktól olyan van-e náluk hogy gumival a farkammal punciba be, majd onnan ki ès a gumis farkam punciból szájba. Na ez nincs. A puncinkènti gumicserèvel tisztában voltam, ez szinte mindenkinèl így zajlik, saját praxisomban eddig nem volt kivètel. Most sem. Az ágyon Jázmiiin nyalta-falta a csaját, mellèt, punciját, úgy döntöttem elsőnek vele dugom, hátulról, gumihúzás után mèg sikosítózás majd ez törtènt, Kingus Eszterrel csókolózott vagy velem. Aztán szètváltam Jázmiiinnal, gumi le, Eszter franciázik, új gumi a kezembe, felhúztam ès Kingus a szembőlt javasolta. Az ágyon fekvő Kingusnak beraktam, nèha csókolóztunk de a legtöbbször szerintem Jázmiiin ès csaja játèkát figyeltem, mintha igazi leszbi kapcsolatban lennènek, mintha nem csak megjátszanák, közben Eszter is jött velem csókolózni ès mondta szerinte ha ezt megtudják a legirigyeltebb ember leszek az oldalon.

Szó mi szó tènyleg jó dolgom volt, egy újabb gumicserèt követően jöhetett a nekem új lány, Eszter. Szemből is dugtunk, így kezdtük, de a legemlèkezetesebb az volt mikor hason feküdt ès úgy dugtam. Mert mellettünk volt Jázmiiinèk duója, ès elèrtem Jázmiiin punciját, azt simizhettem, ès nedvesnek èreztem. Mèg Jázmiiint elraboltam mert nagyon megkivántam így egy sokadik gumicsere után szemből dugtam. A szemből neki jobb volt. Majd kiderült már csak 15 percem van, Jázmiiin szólt, órámon csekkoltam, tènyleg, jól jött a jelzèse, ideje volt ráfordulni a finishre.

Orosz rulett lenne az èlvezès? Kèrdi Jázmiiin, leesik egy lövèsre gondolhatott, gyorsan mondom a terv az hogy mindegyikőtöknek a szájába. Picit hitetlenkednek, Jázmiiin is felèlènkül, kiváncsian felül, ilyet mèg nem láttam, többiek sem,mondják (pedig múltkor Kingus láthatta hogy kettő lánynál kèt-kèt perc volt a szájba)
Felállok ágy elè, elsőnek Jázmiiint választom, ránèzek órámra, pici mosoly többi lány rèszèről, farkam már Jázmiiin szájában, ès úgy mondom a nevetèsre hogy ha be akarom tartani az időtöket tudnom kell hol járunk. Jázmiiin nagyon izgató jelensèg, nem tudom technikája mèg mit tett hozzá, de kb 1 perc alatt kivègzett. Ment minden a szájába, gyorsan mondtam egy megvolt. Úgy èrtettem egy èlvezès megvolt, lehet ők úgy èrtettèk egy lány megvolt, mindenesetre megmosolyogták, azonnal jöhetett Kingus, szerencsère egyik lány sem volt finnyás, de ha kèrik letusoltam volna a farkam. De Jázmiiin mindent szorgosan összegyűjtött a szájával, spermamentes farkat vehetett át Kingus, aki látva az előbbi gyorsaságot szerènyen azt mondta hogy lehet ő nem olyan ügyes mint Jázmiiin, de gyorsan megcáfoltam,(tuk, vagy megcáfolTA) remekül ráèrzett ès elèg lendületes franciát mutatott be, vègeredmèny csakis a gyors siker lehetett, bár látványosan, általa èrezhetően alig jött sperma. Mondta is viccelődve hogy vegyem úgy hogy lenyelte.
Eszter maradt a vègère, ő sem okozott csalódást, bár volt egy olyan terv hogy látványosan a kinyújtott nyelvère èlvezek hogy a többi lány lássa nem kamuzok, mèg a kezem is a farkam alá tettem nehogy a szőnyegre menjen vègül egy szájba betolásnál Eszter eltüntette a farkam hogy szerinte se menjen szőnyegre és az egèszet ami van is eltüntette, szóval ez sem lehetett már veretes mennyisèg, egyedül Jázmiiin távozott a fürdőszobába megszabadulni az utódoktól. Mèg búcsútusolás, meg a bónuszlány *szegfűje, melyre Jázmiiin emlèkeztetett hogy az mèg nem került vázába. Jó hogy szólt, így időben odaadtam.

Elszámolás

3 lány(Kingus,Jázmiiin,Eszter) ès ennek megfelelően kikalkulált rózsa. Minden látható az adatlapon is,egysègesen ugyanazt kèrik, így nem nehèz a matek. Hogy egy picit több lett, az az extra miatt volt, egy darab extrát vettem igènybe,de nem Eszter popóját, hanem extra volt egy negyedik lány, aki a leszbi feelinget mèg tovább növelte a csapatban. Egyèbkènt popó az extra, Eszternèl is, Kingusnál is, de mindkettejüknèl túlmèretes vagyok így kimaradt a popó, Jázmiiinnál meg nincs is popó. Szerencsère mindhárom lánynál működött a csók, meg a szájba èlvezès, na meg a szex, ès vègtère is ezek a legfontosabbak, szóval amièrt mentem megkaptam, popóba nem is èltem bele magam, ismert volt előttem a mèrletkorlátozás.


Soknak tűnhet elsőre, de megèrte. Ilyenben nem mindennap van rèsze az embernek, nem is beszèlve arról milyen nehèz 3 lányt találni. 3 bevállalósat meg mèg nehezebb.

Előre, magamtól tettem ki, 3 különböző kupac. Eszter popóextráját ha szabadott volna, hozzácsaptam volna. Ebből negyedik lány lett, ez a vègèn, szerencsère Jázmiiin szólt így mèg időben odaadtam.

Eszter, nagyon jó szexpartner

  Donhuan17

Egyeztetés

>A fővárosba vetett a szél,és gondoltam portyázok egyet.Kilenc kerben voltam a soroksárin,de ott egy volt pornós(aki merészen hirdet) nem vette fel a kagylót,így tovább böngésztem.Ő villogott,a beszijei csalógatók voltak.Gondoltam utanajárok,úgy ahogy azt kell,levizsgáztatom,hisz 30 év a pályán(én),azért az már...:)Hívtam.Felvette.Termin egyeztetés.Semmi sallang,csak a lényeg.Vidám már a telóban,az nagyon tetszett,mert én is vidám vagyok,nem szeretem a savanyú embereket.Később hívtam,h mennék előbb,rugalmas volt fogadott,igy lett a 4 óra a fél öt helyett.

Megközelítés

>Én a rozsdakupaccal mentem,így hívom a szörnyeteget,ami alattam van.Könnyű parkolás hétvége lévén.Előtte benzinkúton ittam egy kávét is,h a kapilláris erek is jól müködjenek.:DMegtelálni a lakást térkép kell.:DAmúgy jól navigál,intelligens a leányzó.A közönséget nem kérdeztem meg,inkább a felezőt vettem igénybe,és akkor láttam,h egy csatornafedél felett állok éppen,és szemben velem Gundel Takács Gábor szemüvegben,és kérdezni akar tőlem valamit...:DDDNa szóval,aki akar tőle pxxxcit az bejut!:))

Helyszín

>Nekem már luxus is a lakás.A mérete kicsi,de célnak megfelel.Egybe van minden szinte,de praktikusan.Massage ágy is van.Tisztaság,jó illat.Fürdőkabin kicsi,a közös pancsit kizártam a 96kg-mal,sajnos pedig akkor a végén megmosattam volna a lécem a kis Édessel,de írtam erre keine Schance!:(Tisztálkodószerek tömkelege.Törölköző jó,tiszta,száraz jó illatú.

Hirdető külseje

>Igazi kis bombázó Milf!Aki tudja használni a varázserejét a férfiakon.Korához képest perfekt alak,finőm bőr,ápolt nagyon a leányzó.Olyan az illata,mint a tavaszi kertnek.A nuniját nem fújja semmilyen hülye sprayvel vagy mit szoktak a lányok,finom édes a puncija,illata leve úgy ahogy mi szeretjük.Csókos szája van.Nagyon jó rajt a piros rúzs,ami jó minőségű.Kértem magassarkúban,fehérneműben várjon,megtette a kérésemre.Igy éppen olyan magas volt mind én,csak pilláztam...:))Kicsit féltem is attól,h olyan jó nő,aztán majd csak hagyja magát megbxxxni,mint egy krumpliszsákot...:D,de kellemeset csalódtam!:)

Action

>Nyilt az ajtó.Beléptem.Puszik.Kicsit csekkoltuk egymást.Nagyon vidám Hölgy,itt már nagyon bejött nekem.Beszélgetve egymással,közben én el tisztálkodni.Itt szembesültem a pici kabinnal,h itt nem lesz kifelé faxxxmosás.:D:(Tisztába téve magamat ő már várt meztelenül.Odaléptem hozzá,mint férfi,és indult a pettng.Csókja nagyon finom,tényleg csók,nemcsak kíírja h van alapból,aztán tátogat,mint egy naposcsibe.Nagyon jó vele az előjáték.Partner is benne.Gyönyörű a szeme.Kértem közben kézimunkát tőle,én meg a nunijával játszhattam cserébe.Majd én leültem a massage ágy szélére,ő elémtérdelt,és indult amire kíváncsi voltam.Fellációja ha pornót nézem 4-es,ötös skálán.Cuppog,köpi,szemkontakt is van.Olyat is csinál,h csak a makkodat szopogatja,mint a savanyú cukrot a szájában,nagyon ügyes fogás a részéről,ezt rajtam is kigyakorolhatta volna:D.Golyószopiját kiemelném,fantasztikus.Közben van egy kis kézimunka is,de nem viszi túlzásba.Mélytorok az már inkább csak próbálkozás lelkesen,lentartás nélkül,de majd rajtam kigyakorolja a Drága!:DKényszerfranciát ebbők kifolyólag meg se próbáltam.Amúgy szeret,és tud is xopni.Utána kértem,h lovagoljon meg szemből barátnősen,megtette.Közben viccelődve mondtam neki,h mekkora Csődörke vagyok,vagy már csak voltam.Megmutattam neki doggyban.Bírja,élvezi.Kicsit még jobban nyöghetett volna,de ez csak az én heppem.Aztán megszegeltem a massage ágyon is,azok a hosszi combok,uram atyám....:DDDKi ne hagyjátok!Itt is végig csókolt,nem forditotta el a fejét.Azt már nem is mertem neki mondani,h karmolja lihegve a hátam illuzióból.mert hátha sok lett volna neki az első találkán.Igy élveztem el hosszú idő után megmutatva milyen is egy falusi Csődör!:DMosolygott a sok verbális hülyeségemen,de úgy vettem észre bejött ez neki.Hagyott lenyugodni,nem ugrik ki alólad,mint a fiatal kis kancák egy-két tömbbel arébb...Tisztálkodás.Vidám csacsogás.Pucsítattam vele míg öltöztem magassarkúban...Megtette nekem NEVETVE!Édes kis Hölgy!Kellemeset,nagyon kellemeset csalódtam.:)

Elszámolás

>Az alapot kértem.A popó most nem játszott szerepet nálam,amúgy se vok annyira oda érte,de néha jó.Előre tettem le a konyhapultra,mielőtt lemostam az út porát,meg a vénemberek büzét.:D

Eszter, jó szexpartner

  staubi69

Egyeztetés

Telefonon hívtam, röviden tájékoztatott. Rá 2 órára már nála is voltam

Megközelítés

4-es metró végállomásától 10 perc gyaloglás. Nagyjából 20 percet vártam az egyeztett időpont után, mire fel tudtam menni. Kérdezte is, hogy még itt vagyok vagy sem, hát én kitartó voltam.

Helyszín

nagyon tiszta fürdő, egy db tusfürdő, de ez elegendő volt

Hirdető külseje

rettentően csinos, képeknek megfeleően. Szép arca van, nagyon jó test

Action

Első találkozás volt, nagyon közvetlenül üdvözlött. Megegyeztük, hogy normál dolgokat szeretnék. Csók az inkább szájrapuszi volt, de nagyon izgató volt az is. Elsőre sikerült elmennem a szájában kb 5 perc alatt. Utánna kis pihenés. Rákérdeztem, hogy viszonozhatom a kényeztetést. Zöld utat kaptam igy nyalakodtam kicsit. Közben válaszolt a telefonra, de nem volt zavaró, mindenféle izgatást ki tudtam próbálni ekkor. Második menet misszionárius, egy idő után felrakta lábait a vállamra. Végem is lett. 1 órás taliból 35 perc lett. Jól telt abszolút, azóta is fantáziálok róla

Elszámolás

A végén megkérdezte, hogy hova tettem. A szekrényre tettem, ránézett, aztán búcsúztunk

Eszter, jó szexpartner

  Rookie_6453

Egyeztetés

Előző nap, telefonon történt az egyeztetés. Ugyan nem jelezte a rendszer, hogy éppen telefonnál vagy és felveszi, mégis rápróbáltam és pár kicsengés után fel is vette. A hangja nagyon kedves volt, kicsit ugyan lihegett, de azt mondta éppen edzésről ugrott ki, hogy felvegye. ;)
Kérdésemre vázolta a lehetőségeket és meg is beszéltünk egy időpontot.
A találkozó reggelén sms-ben kért megerősítést.

Megközelítés

11. kerületi, sokak számára ismert lakópark. Autóval és BKV-val is jól megközelíthető. Én BKV-t választottam, mert nem akartam a reggeli dugó miatt esetleg elkésni. Valószínűleg jól döntöttem mert Eszter a randink előtt 15-20 perccel dobott egy üzit, hogy dugó miatt késik 10 percet. Semmi gondom nem volt vele, nagyon korrekt módon jelezte a késést.

Helyszín

A lakás szép új, a fürdő nem túl nagy de a célnak tökéletesen megfelel. Tusfürdő több féle is van, szájvíz és ahhoz műanyag pohár szintén megtalálható.
Az ajtón belépve jobbra a fürdő, szemben pedig a "nappali" és konyha, a nappaliban egy masszázságy. Kicsit hátrébb jobbra van a szoba, ahol igazából egy ágy várja az érkezőket, komód és rajta óra ami hasznosnak bizonyul az időbeosztás szempontjából.

Hirdető külseje

Ajtó nyílt, beléptem és az ajtó mögül kibújva megláttam Esztert. Nagyjából velem egy magas, napbarnított bőrű, fekete hajó szexis nő. Első ránézésre is egy belevaló MILF. Hangja kellemes és ottlétem alatt végig vidám, mosolygós volt, erotikus kisugárzása érezhető. Egy fekete bodyban fogadott, takart is meg nem is, át is látszott meg nem is. Én azért kézrevételezéssel gyorsan ellenőriztem a popsi és a cickók meglétét, mindent nagyon rendben találtam. :)
Bőre puha és selymes, popsija kerek és kézbe való, a cickók pedig világbajnokok.

Action

Fürdés után a szobában várt az ágyon térdelve, a body még rajta volt. Én is elhelyezkedtem vele szemben térdelve az ágyon, és ledobtam a törcsit majd megkérdeztem, hogy maradhatok-e... :P
A válasz egy mosolygós igen volt, tehát maradtam és elkezdtük egymás testének felfedezését. Mivel iszonyatosan kívánatos hölgyről van szó, így már a tusolóból kilépve állt a zászló, tehát az ágyon már nem kellett a hadrendbe állítással foglalkozni.
Kibújtattam a ruciból, a hátamra feküdtem Eszter pedig elkezdett az ezredessel foglalkozni. Nagyon jól csinálja, kevés kéz és sok nyelv. Közben fel-fel nézett ez nagyon izgató volt. Az ággyal szemben egy tükör van, ebben közben moziztam, mivel szépen pucsítva szopott. Éreztem, hogy ha ezt sokáig hagyom, akkor közel lesz a vég ezért kértem, hogy feküdjön a hátára mert most én jövök. Először pár puszival kezdtem, aztán áttértem a cickókra amiket nyaltam-faltam, bimbói nagyon jól reagálnak a törődésre. Utána kicsit lentebb haladtam és megérkeztem a gyönyörű puncihoz. Na itt belevetettem magam mintha nem lenne holnap, úgy nyaltam mint óvodás kisgyerek a fagyit a 40 fokban. Nem tudom mennyit időztem el itt, de tudom, hogy bármeddig képes lennék szép punciját kényeztetni. Néha-néha elkaladozott a nyelvem a popsi irányába is, ez ellen sem volt kivetése. :)
Gumit húztunk és Eszter egy kis lovaglással kezdett. Nagyon jól csinálja, tövig fogadta a farkam, közben markoltam a popsit és mellét felváltva. Volt itt gyors vágta és lassabb lovaglás is, közben végig hallatta hangját ami különösen izgató volt. Pózváltás következett és missziben folytattuk. Előtt még azért kicsit rácuppant a farkamra, jó mélyre vette és bőnyállal szopta. Közben az egyik kezével a gyolyókkal játszott és kérésemre popsim felé is elkalandozott az egyik ujjával, isteni volt. ;) Egy hirtelen jött gondolat által vezérelve megfogtam a lábait és közéjük raktam a farkam. Ez tetszett neki és egy kis olajat kent rá, hogy kenyelmesebb legyen a dolog, mondanom sem kell, hogy igen kellemes élmény volt.
A missziben lassan kezdtünk és fokozatosan egyre gyorsabb fokozatra kapcsoltunk. Közben elcsattant pár csók is, csókolgattam a nyakát és a melleket is. Egyik kezemmel markoltam a popsit és izgattam a popóját. Egy idő után feltérdeltem és a vállamra vettem a lábát, úgy döngettem tovább. Ezután a mellkasomra raktam őket, majd az egyik lábát a számhoz vettem és bekaptam lábujjait. Szerintem tetszett neki, legalábbis a hangokból ítélve erre tudtam következtetni.
Együttlétünk alatt valamikor megszólalt a telefonja, de elsőre nem foglalkozott vele, lovagolt tovább. Második alkalomnál mondtam neki, hogy vegye fel nyugodtan. Elnézést kért és kiosont a masszázságyhoz és felvette a telefont. Én utána suhantam és mögé kerültem. Letérdeltem mögé, jobb lábát feldobtam a masszázságyra és elkezdtem nyalni popsiját és punciját. Nem zökkent ki a telefonálásból, pedig próbálkoztam rendesen. :)
Visszatértünk az ágyra és folytattuk amit elkezdtünk. Meg kell mondanom férfiasan, elég jó kondiban vagyok, kardióval sincs baj, de addig döngettem Esztert, hogy már kb. a seggemen vettem a levegőt, így kértem, hogy forduljunk 69-be és úgy fejezzük be, mivel már az időnk vége felé jártunk. Már kapta is le a gumit és ugrott is a fejem fölé. Rápucsított a számra én pedig nyaltam szépséges punciját és popsiját fáradhatatlanul, miközben ő a farkamat vette kezelésbe. Ez is egy olyan póz volt amit holnapig tudnék csinálni vele. ;)
Az időnk nagyon a vége felé járt és ő bármennyire is megtett mindent, most valahogy nem tudtam elmenni. Ritka az ilyen, de előfordul és ez semmit sem von le az ő érdemeiből, iszonyatosan jót dugtunk, legalábbis én nagyon élveztem.

Elszámolás

Megérkezésemkor kis borítékban elhelyeztem a konyhapulton, távozásomig ott is maradt. Extrákat nem vettem igénybe, de az alap csomag is bőségesen elég volt, főleg, hogy még abból sem mentem végig mindenen. :)

Eszter, jó szexpartner

  dcthor

Egyeztetés

Hívtam párszor (volt, hogy nem vette fel, vagy nem volt elérhető, valószínűleg épp elfoglalt lehetett, és olyankor nem is próbálkoztam újra), majd egyik alkalommal sikerül elérnem, épp nem volt alkalmas neki, hogy beszéljünk, de mondta, hogy visszahív (már itt kedves és közvetlen volt a hangja). Így is lett, 5 perc múlva visszahívott, meg is beszéltük az időpontot meg a helyet, másról nem is beszéltünk (se árakról, se hogy mit szeretnék, de alapár ugye ki van írva, és igazából olyan kedves és közvetlen volt, hogy már ekkor úgy éreztem, nem lesz itt semmi probléma, és majd mindent meg tudunk beszélni a tetthelyen).

Megközelítés

XI. kerület lakópark, OMV kútnál, kell többet írnom? :) BKV-val több villamos is megy arra, én is így érkeztem. Azt beszéltük meg, hogy OMV kútnál hívom, és akkor majd eligazít pontosan a bejutásban. (Van nem messze egy Reál talán, ott szerintem megoldható a parkolás is.)

Helyszín

Nem nagy lakás, zuhanyzófülkéről írta más is, hogy egyszemélyes, valóban. Tusfürdőből nem volt nagy kínálat, lehet épp kifogyott, szájvíz, pohár volt. A hálószoba nincs is leválasztva ajtóval, franciaágy van, célnak tökéletesen megfelel.

Hirdető külseje

Remélem nem bántom meg Esztert, ha azt írom, hogy egy nagyon dögös milf. Van olyan képe, ahol valamennyire látszik az arca, az alapján én másra számítottam, de nem volt gond, számomra olyan volt, hogy fúúú, ő minden jó kis perverz játékban benne lesz :) Egyébként képeknek megfelel, ami azokon nem látszik (de ki van írva), szilikon mellek, eddig nem voltam oda értük, mert sokszor elrontják... De Eszternél jó munkát végeztek a plasztikai sebészek :)

Action

Kedvesen fogadott, váltottunk pár szót. Eszter nagyon laza, kötetlen, mintha nem is első alkalommal jöttem volna. Adott törölközőt, elmentem tusolni, utána már a franciaágyon várt. Leheveredtem mellé, elkezdtük simogatni egymást, szabaddá tette a melleit, ekkor dicsértem meg, milyen szépek, mondta is egyből, hogy szívesen mondaná, hogy eredeti, de nem, mondtam is neki, hogy nem baj, jól sikerültek, markolászni is jó volt, és nyalogatni, szívogatni a mellbimbókat is. Majd kérdezte, hogy mit szeretnék, mondtam neki, hogy nekem is bejön az a lágy erőszak, amit írt az oldalán, de persze csak úgy, ha mindkettőnknek jó. Kérdezte, hogy adni, vagy kapni szeretném? Mondtam, hogy szeretek én lenni a domináns. Akkor kényszerfrancia, popsi, ilyesmi, kérdezte? Aha, válaszoltam, mosolygott, és már itt azt láttam, hogy tényleg nem lesz ellenére a dolog.
Szép lassan lejjebb csúszott, és elkezdett franciázni, elég hamar életet lehelt belém, párszor tövig eltüntette, úgy éreztem, itt az idő, most már ráfoghatok a fejére, és átvehetem az irányítást. Egyből vette a lapot, hagyta magát, tökéletesen partner volt, nem zavarta, ha rajtatartottam a fejét, azért volt, hogy kicsit abbahagyta, mondta is mosolyogva, hogy hú, néha levegőt is kell vennie, de nem volt benne semmi neheztelés, totál azt éreztem, hogy élvezi ő is a játékot. Egy kicsit folytattuk így, majd kértem, forduljunk 69-be. Elkezdtem nyalni a csiklóját, szívogattam a punciját, de úgy tűnt, mintha sokkal jobban élvezné azt, hogy engem kényeztethet (egyszer kellett is szólnom, hogy lassabban, mert nem szeretném még, hogy vége legyen :)) Kicsit át is tért a golyók kényeztetésére, de aztán visszatért a franciázáshoz (azt mondanom sem kell, hogy a mélytorok meg se kottyant neki.)
Ezután gumit kértem, adott, de megkért, hogy húzzam fel én, ő a körmei miatt nem igazán tudja (nekem ez nem okozott problémát.) Kérdezte, milyen póz legyen, kutyapózt kértem, elkezdtük punciba, kérdeztem, fenekelés mehet-e, mondta, hogy persze, rácsaptam, egyből mondta, hogy mehet erősebben, tényleg élvezte ezt is. Gyorsan átkértem magam popsiba, erre mondta, hogy ja, te popsit is kértél, akkor kicsit kiugrik fürdőbe előkészíti magát. Mondtam semmi baj, nem beszéltük meg előre :) Amíg a fürdőben volt, akkor vettem észre az ágy melletti kis szekrényen a játékszerekeit, ostor, szájpecek (inkább golyó), stb.. Mondtam is neki, milyen jó kis felszerelése van (de ezeket nem vetettük most be, talán majd egyszer.. :)). Visszatelepedett kutyusba, kis sikosító, és megpróbáltam behatolni a popsijába, de valahogy szűk volt, nem igazán akart menni, mondta is, hogy pedig nem szokott ezzel probléma lenni, de ma valahogy nagyon szűk. Kicsit el is ment belőlem az erő, de aranyos volt, még ő kért bocsánatot, hogy nem akar csalódást okozni, mondtam, semmi gond, hátamra feküdtem, és kértem, húzzon fel újból szájjal.
Gumit ledobtuk, elkezdett franciázni, kérdeztem, hogy ujjazhatom-e addig a popsiját. Engedélyt kaptam, elkezdtem egy ujjal, ez, plusz a francia azért megtette a hatását :) Megkérdeztem, mehet-e két ujjal, egy pillanatig mintha gondolkodott volna, de aztán bólintott, gondolom érezte, hogy egy ujjal is azért óvatos voltam. Finom behatoltam két ujjal, de nem sokáig folytattuk, mert éreztem, hogy újra harcra kész vagyok. Kaptam másik gumit, vissza kutyába, most már kicsit könnyebben ment a dolog, elkezdtük szép lassan, de egy percen belül már eljutottunk oda, hogy mehetett, ahogy belefér. Na, itt aztán kijött Eszterből az állat. Volt ott "basszál geci", "de jó kemény", "hú de finom", meg hangos nyögés, fenékcsapkodás, amit hallhatóan szintén nagyon élvezett. Nagyon felhúzott, nem is a trágár szöveg, hanem az, hogy mennyire élvezte :) Vagy 10 percig adtam neki, aztán rápillantott az órára, és jelezte, hogy már nincs sok időnk, valóban így volt. A szájában szerettem volna elmenni, 69-ben kértem a befejezést, hagytam, hogy hamar kivégezzen. De nem kapkodott, nagyon profin megvárta, míg az utolsó csepp is kijött belőlem, és csak akkor hagyta abba. 4 percünk volt már csak az egy órából, kérdeztem, hogy belefér még egy gyors zuhany, persze, mondta, csak elmegy gyors kiöblíti a száját :). Egyáltalán nem sürgetett. Zuhany után, öltözködés közben még beszélgettünk, itt is olyan volt, mintha már ezer éve ismernénk egymást, úgy vettem észre, valóban szimpatikus voltam neki, mondta, hogy menjek máskor is. Távozás előtt megköszönte, hogy őt választottam, hát mondom, én köszönöm az élményt :)

Elszámolás

Öltözködés után én hoztam szóba, hogy rendezzük a piszkos anyagiakat, Eszter addig még csak utalás se tett rá. Nem tudom, mi számít nála extrának, a kényszerfranciához, popóhoz az van írva, hogy bővebben telefonon.. na ott erről pont nem beszéltünk :) A szájbaélvezésről se tudom, hogy extra-e. Az élményeket tekintve viszont nagyon jutányos árat kaptam.