Szofi Szexpartner Budapest, XI. kerület

Beszámolóim

Szofi, nagyon jó szexpartner

  vivalanocse1

Egyeztetés

Első beszámolójában biztató elemeket találtam így felhívtam. Nem csak èn beszèltem cèlirányosan, sőt amikor már biztossá vált megyek már majdnem elköszönt tőlem a hívott fèl, de mèg sikerült rákèrdeznem a popó mèretfüggő-e. (Az) Válasz után elköszönt tőlem, amiből ki is derült számomra hogy nem a saját popóját viszi a vásárra, tehát nem Szofival beszèltem. De az időpont meg volt ès ez a lènyeg.
Az időpontot egyèbkènt simán megkaptam, elsőre amit kèrtem. Na ja, mèg új lány. Kb ezèrt èrheti meg az elsők közt menni, nincs az a tolongás.

Megközelítés

Jól ismert nagy lakópark komplexum omv benzinkútnál. Ez most nem a DM felőli oldal, ez az Omv benzinkút felőli oldal. Többfèle villamos közlekedik erre a Móriczról.

Helyszín

A lakás állapota kifogástalan, de hát ez egy modern, új èpítèsű èpületmonstrum, egy lakópark egyik lakása. A lakásból az előszobát, fürdőszobát ès a tetthelyszobát látom, meg tali vègèn az ètkező szobát. A tetthely szoba órája siet pár percet, de ennek nem volt jelentősège, időmet kitölthettem. Elèg soká láttam meg az órát, ès azt sem magamtól, a második körnèl kèrdeztem rá van-e. Szèpen beleolvadt a környezetbe, semmi foszforeszkáló vagy világító kijelző. Tükröket azonnal èszrevettem, van kettő is, de nem èrnek össze, az ágyas pózunknál kihasználatlan maradt, spèci póz kellett volna az ágy bizonyos pontján hozzá, amiről lemondtam. Második kör oráljában kihasználtam a tükröket, illetve csak az egyiket, de abban is látszódtunk.

Hirdető külseje

Tipikusan egy szomszèdlányos lányt kell elkèpzelni, főleg arcra. Egyèbkènt nagyon kedves lány, beszèlgetni is jól lehet vele, de ez már csak a tali vègèn derült ki. Nagy kár hogy nem arckèpes a hirdetèse, mert arcot nehèz jól leírni. Alacsony lány, kis termete ellenère is jól abszolválja a popót. Van szemüvege, az első kör után felvette, kèsőn láttam meg, különben egyből kèrem rá.

Action

Tusolásból mèg visszafordulok hogy kezem külön is megmossam, mondom az ujjazás miatt. Ennek láthatóan örül, èn meg ennyiből megtudom hogy lehet nála ujjazni.
Az alap már rendezve, popó mèg nem, csak ha igent mond rá majd azután. Felmegyünk az ágyra ès egyből orálba kezd, nekem oldalról, óriási nagy az ágy, itt mondja a mèg nem álló farkamra hogy szerinte nem gond a popó, èn meg hogy várjunk mèg mert ennèl mèg azèrt lesz nagyobb. Elmosolyodik. 69-be kèrem, csak èn nem nyalok puncit, más terveim vannak. Míg ő franciázik, hüvelykujjammal ujjazásra indulok. Igaz nem a puncit, hanem a popót. Közelben van a sikosító, szèpen teszek a hüvelykujjamra ès fokozatosan haladgatok, szèpen könnyen bent is van. Èlvezetes póz, melyet mutatóujjam minèl mèlyebbre küldèse szakít meg a popóban.
Ekkor mondja Szofi hogy gumi? Okè jöhet. Na ez nincs a közelben mint a sikosító, elmegy èrte, addig èn belegondolok hogy jobb kèz ujjazott popót, azzal nem nyúlok a farkamhoz. Állva maradtam, gumi rá a farkamra. Azt mondja vállalható a popó, ujjazás után èn is így èreztem. Megkèrdezem ő hogy szereti a popót pózügyileg. Azt feleli neki erre a kutya jön be.
Szuper, először kicsit mèg a punciját is dugom, közben ujjam a popónál, teszek oda sikosítót mèg, majd farkam oda dörgölöm, szèp lassan kezdek bele, popója befogad. A kutya pózt felváltom egy ágy mellett állósra, ő az ágyon pucsít, dugom ès sikosítót is teszek ezúttal a farkamra. Egèsz jól bírja, semmilyen panasz sincs a rèszèről. Rákèrdezek lehet úgy hogy ő hason? Igen, az is belefèr, így picit látok valamit a testèből a tükörben. Ez a póz a leghosszabb rèszünk, ès a popójában töltöm, itt is èlvezek el.
Elmegyek a rózsáèrt, hisz megvalósult a popó, közben kèrdi hogy szeretnèk-e fürdeni. Ránèzek a mobilomra, mondom igen, meg rákèrdezek a második körre mert mèg van idő. Termèszettesen van második kör, közben rózsát az ágyra teszem. Megnyugtatom a második kör már csak orál lenne, mellre èlvezèssel. (Szájba,arcra extra, az most nem játszik ezèrt).
Mikor visszajövök, kellemes meglepi: szemüvegben látom. A szekrènyen láttam a szemüvegèt de elfelejtettem mondani neki, kitalálta a gondolatomat. Rákèrdezek az órára, mutatja hol van, egyeztetem az enyèmmel, majd belekezdünk az orálba. Megkèrem hogy itt tudna e tèrdelve, guggolva franciázni a tükör miatt? Láthatóan tetszik neki hogy a tükör miatt kèrem ès jön ès bekapja a farkam. Az elejèn mèg tükörből nèzem tènykedèsèt, kèsőbb már csak lenèzek, valahogy izgató a tènykedèse meg izgatóbb èlőben látnom. Mèg rákèrdezek szokott e köpni, nyálat folyatni közben. Aranyosan mondja az nem az ő stílusa. Nem gond. Nèha kezet is bevet, párszor olyan mintha azt hinnè most èlvezek. Ilyenkor kiveszi a szájából. Mondom neki óra 42-kor hogy 50-kor fogok elèlvezni. Mikor èlvezès előtt állok kikapom a szájából ès melleire èlvezek el. Mondom neki nèzd, 50 van. Gratulálok feleli, bár a csodálkozást nem èrzem, nem lepődött meg.

Újabb tusolás, ès jönnèk be a szobába vissza mikor hallom hogy szoba mellett lányok halkan beszèlgetnek pár mèterrel arrèbb. Rákèrdezek hogy megnèzhetem őket? Szofi mondja hogy nem, de már lendületben voltam meg kicsit igen válaszra számítottam. Mint fèlènk kiscicák mennek kèt irányba elbújni, de látom mindkettőt. Egyikük nagyon szèp, mondom csak megnèztelek, semmi több. Megkèrdezem a nevèt, mondom te nem vagy az oldalon? Ès már tervezem hogy legközelebb hozzá jövök, mikor feleli hogy de hirdet a besziken csak masszőz (ezt a kitolást, fiatal szupercsinos) Visszamenet újra mondja Szofi hogy nem szabadott volna őket megzavarnom, de tök kedvesen mondja, semmi harag nincs a hangjában. Mèg váltunk pár szót, ismerkedünk barátkozunk. Ha nem lettem volna ilyen durr bele, egèsz barátnős lehetett volna a feeling, így a popó miatt inkább pornó feelinges volt a tali. Nekem persze bármelyik jó.

Elszámolás

Az előző beszijèben ez volt az egyik biztató elem. Nos, nekem mèg biztatóbbá vált, jobban jártam rózsaügyileg. (Alul látható, összevethető). Mondjuk az alaphoz kèpest a popó jelentős extra, de a kettőt együtt nèzve viszont már újra nagyon jó az összkèp. Más extrát nem is kèrtem. Úgy voltam vele ha mèg se lenne popó akkor nagyon kis rózsával megoldottam a talit, ha lesz meg az mèg úgy is nagyon előnyös ès megèri nekem, csak jól járhatok.

Előre, de csak az alap. Ő kèrte nagyon hamar el. Popót mondtam odaadom ha úgy ítèli meg hogy mehet. Elfogadta az èrvemet. Orál közben úgy ítèlte meg hogy menni fog, ezt nem kèrte el viszont ekkor. Ez ráèrt a vègèn, miután megcsináltuk a popót, ès akkor is èn adtam mindenfèle kèrès nèlkül oda. Az ágyra helyeztem az újabb rózsákat, mint az első alkalommal is tettem.
Szerintem nagyon baráti a csokor.
Csak èrdekessèg, kinyomoztam hogy nincs nála hajra èlvezès, ő is meglepődött mikor megmutattam neki telón. Nem volt ilyen szándèkom, csak meglepett volna ha van, nem illett hozzá.
Minden más vállalása űberkorrekt, adatlapnak megfelelő, popóban mèg többet is teljesít mint amire számítani lehet, nagyon jól bírta.

Szofi, jó szexpartner

  LizardKing

Egyeztetés

Telefon,simán, 30 percel a randi előtt. Fogalmam sincs, h vele beszéltem-e, vagy van "titkárság" az intézményben.

Megközelítés

Kondorosi lakótömb. Kell ennél több ezen a fórumon?:-) Az a lakás, amiben az előszobában van egy kiszáradt akvárium:-) már voltam ott más lánynál.

Helyszín

Olyan, mint a többi. Meglehetősen puritán, avagy lényegretörő - izlés szerint. Fürdő, tusfördő, törölköző. Nem luxus, de megvolt. Probléma nélkül.

Hirdető külseje

Ez érdekes kérdés. A képeken Ő szerepel, és még photoshop is elkerülte (vagy legalább is nem szaladt meg). Popsira vágytam, pici lány, a fotok sem gázak. Viszont a valóságban - nem tetszett* (ezt én írtam az erre a te nem tudtad sértő mód nélkül megfogalmazni - webil) Nekem nagyon határeset volt, de időben be voltam szorítva, és hát már betáraztam... Ha nem annyira takkos a napom, biztos nem maradok.

Action

Ha már maradtam, igyekeztem nagyon célirányos lenni. Röviden franciáztattam, csak hogy hangulatba kerüljek. Átlagos, nem sok beleélés, de nem is finnyáskodó. Azt azért szerintem ő is érezte, hogy nem feltétlen a zsánerem. Közben tágítottam a target-em. Ez simán működött, úgy hogy hamar kértem is a gumit. Kutyusba emeltem, először a tisztesség kedvéért punci, de pár mozdulat után sikosító - amit kapásból kikészített -, és átraktam popsiba, egy mozdulattal. Az elején fejét a párnába furva sztoikusan tűrte a ténykedésemet, aztán átfordítottam hanyatt, közben kicsit izgattam, benyultam. Reagált, elkezdte élvezni. Határozottan, de nem durván ténykedtem. Több pózt kipróbáltunk, végül kiflibe fordítottam, és úg élveztem tele a gumit. Végig popsiban. Eddigre már a határozottan belejött, simán lehet, hogy többet kihozhattam volna belőle. De akkor már mindegy volt...Simán megvárta, míg én húzódok vissza.
Kb 25 percig folyamatosan popsijában voltam, bírta. Második körre nem volt kedvem, így fürdő, és tipliztem.

Elszámolás

** szálas csokor egy óra, popóval. van más is, de nem jegyeztem meg, sry.