Betti Szexpartner Budapest, XIII. kerület

Beszámolóim

Betti, nagyon jó szexpartner

  Lepricon

Egyeztetés

I contacted Betti over the phone, she responded quickly and we scheduled to the same day's afternoon.

Megközelítés

I arrived by taxi, but the place is very close to metro lime 3 so no problem arriving with public transportation. Parking is not too problematic too

Helyszín

Modern building. Nice and we'll maintained apartment, very clean and cosy. Shower was spotless.

Hirdető külseje

Betti is definitely the girl on the photos. However the photos were pretty heavily photoshopped, so the overall look is somewhat different. A few more kilos and her face was different than I expected. But these are merely details, the radiation was sexy and welcoming..

Action

After returning from the shower with the towel still on me I lay on bed and invited her next to me. We started kissing, she is a good kisser. We started exploring each other's body. My fingers traveled to get clit, I enjoyed to discover how wet she was. I dived between her legs, she seemed to like it. Her pussy wasn't as smooth as I hoped it would be but still I liked it. From this point on, I had one of the really nicest sexual experiences. It started with a great bj, the girl really knows how to handle a dick. She has soft lips and good DT abilities. The bj was so good that I almost hated to stop it for dressing up and penetrating her slowly in spoons position. I fucked her slowly at first but then harder. We turned into doggy, missi and another side variation. Then we switched to missionary again. It was a bit of a "making love" filling. Which was really nice as I found her really attractive. They say that time goes by fast when you're having fun, well they are right. The hour started coming to its end, so reluctantly, I pulled out, took off the condom, and let those soft lips to do their magic until I shot my load in her mouth. I stayed like this until calming down and only then she released me and handled the liquids. Shower, bye bye and off I went.

Elszámolás

I recently bring the exact amount in an envelope. Feels nicer. I put it this time, as I always do, next to the bed in a visible place. I do it in the very beginning of the session so it gets immediately out of the way. No extras were offered or taken. Base package includes kissing and cím, so it's more than enough.

Betti, nagyon jó szexpartner

  Straval_Gabriev_2

Egyeztetés

Már nagyon régóta szemeztem a hirdetésével, de hogy most kategóriát váltott, szinte azonnal megjött az elhatározás, hogy meg szeretném látogatni. Sajnos nincs online bejelentkezési lehetőség, de telefonon elértem azonnal. Munkában kora délután hívtam, szerencsémre aznapra munkaidő után sikerült időpontot foglalnom.

Megközelítés

Forgách utca M3 metróhoz közeli a cím. BKK-val így jól megközelíthető, viszont ott a kanyargós kis utcákban először rossz felé fordultam, de végül is sikeresen megtaláltam a helyszínt. Aki autóval menne van az épület mellett parkolási lehetőség, GPS odavisz a címre.

Helyszín

Új építésű apartman lakóház. Ennek megfelelően felszereltség tekintetében maximálisan megfelelő. Fürdő jól felszerelt, kád van, a tusfürdő választék bőséges. Maga a szobában matrac volt a földön, egyéb masszázs kellékek mellé kikészítve, illetve belépve bal kéz felől fotel szerűség, ahova a ruhákat lehetett pakolni, mellette ki szekrény, amire a rózsacsokrot előre leraktam.

Hirdető külseje

Talán az 1.kép adja vissza legjobban Betti bájosságát. Fekete fehérnemű szettet viselt, szemrevaló gömbölyded formái markolászásra ingerelnek. Fiatal és kívánatos, fotókon látszódik az, amit a valóságban is megtapasztalhatunk.

Action

Az volt az érzésem, hogy picit mintha meg lett volna szeppenve, lehet hogy a szexpartner kategóriába való váltás, vagy csak hogy nem volt meg a szimpátia(?). Bár kedves volt, mosolygós és igazából amiért mentem azt maximálisan megkaptam.

Fürdőből visszatérve letettem a törölközőt a szobainasra majd előtte álltam meztelenül. Pár lépést tett felém, majd a szemébe néztem és magamhoz öleltem, Ő fél fejjel alacsonyabb volt tőlem. Ahogy ölelkeztünk elkezdtem pici puszikkal feltérképezni a terepet, végigcsókolgattam a nyakát majd az ajkaihoz értem. Finom gyengéd ártatlan csókokat váltottunk, a nyelves és a szájra puszi közt valahol félúton volt a dolog. Viszont az alsó ajkamat beszívta majd viszonozta a csókolózást. Kellemes emlékeket ébresztett, mikor még ismerkedsz a lánnyal, de még nem estek egymásnak, csupán feltérképezitek a terepet. Tetszett.

Itt már keményen ágaskodtam, így Betti a matracra invitált, én térdelve maradtam, így Ő hozzám igazodva négykézláb elém jött és szájjal, semmi kézi segítség nélkül bevette szájába a farkamat és finoman elkezdett szopni. Gyengén kezdte majd egyre vehemensebben tolta magát rá, a hasamnál koppant az orra, befigyelt egy kis mélytorok, a makkomat éreztem a garatjában. Lelkesen csinálta, ügyes kislány, a kedvemre szeretett volna tenni. Mióta vártam erre hogy a szájában legyek. Legyünk őszinték magunkkal, masszázsra azért megyünk hogy a végén a happy finish keretén belül egy kis orális örömöket kapjunk. Most itt másra is megnyíltak a lehetőségek. :P
Kisvártatva elő szerettem volna a szexhez készíteni így kölcsönösséget kértem tőle, hanyatt feküdt a matracon én meg elkezdtem nyalakodni. Finom puncija van kellemesen reagál, testnedvei ízén érződött az izgatottsága. Közben simogattam bal combját, majd a lábfejét, vette a lapot, míg a punciját nyaltam addig bal lábát ráhelyezte a farkamra és talpával simogatta, izgatta a péniszem, majd a lábujjaival ráfogott a makkomra.
Mikor kellő nedvességet éreztem a behatoláshoz, akkor kis szünet óvszer után nyúltunk.
Miután megtörtént a védőruha felhelyezése olyan ártatlanul feküdt a hátán én meg fölé hajoltam és a puncihoz igazítottam a farkam, majd gyengéden belé toltam.
Végig csukva volt a szeme, mikor tövig toltam belé akkor éreztem hogy picit remeg a csípője és az ajkába harap majd figyeltem a mimikáját. Nyugodt volt, hagyott mindent, így eleinte szép lassan kezdetem el mozogni, majd mikor megvolt a kellő bejáratás akkor már hevesebben tettem magamévá.
Jó volt látni, hogy a kéj kiül a mimikájára, eleinte csak úgy "hagyta", de érződött, hogy kellemes neki is illetve alig hallhatóan nagyon finom kis sóhajok, majd nyögések hagyták el az ajkát.
Nagyon finom puncija van szűk és jó szorítású.
Picit változtattam a misszionárius pózon, hátrébb toltam magam és a lábait a nyakamba vettem így dolgoztam alá elég rendesen. A két lábfeje a füleimnél volt, ahogy térdeltem, nem bírtam magammal picit előrébb vettem és a talpait a mellkasomra helyeztem. Picit hagytam így mert megkívántam és miközben a punciját dugtam elkezdtem szopogatni a lábujjait. Finom talpát végignyaltam, majd a kettő talpát az arcomra helyeztem és így kezdtem egyre hevesebben dugni, majd így két talppal az arcomon telibe lőtte a gumit.
Hagyott magában lenyugodni és csak utána csusszantam ki finom kis szűk puncijából.
Huhhh... kurva jó volt! :))

Miután megtisztogatott ledőltem a matracra, Ő meg kedvesen hozzám bújt és cirógatott. Igazi barátnő feeling.

Elszámolás

Előre volt rendezve, korrekt volt. Csók és lábimádat benne van az alapban.

Betti, jó szexpartner

  gebek

Egyeztetés

Telefonon kerestem dél körül. Azonnal felvette. Nagyon kedves volt és minden részletet érhetően közölt és gyorsan megtudtunk beszélni egy időpontot pár órával későbre.

Megközelítés

Az általa megadott címet google maps-en kerestem ki. Tömeg közlekedéssel érkeztem. A metró megállótól kb. öt perc séta. Parkoló órát nem láttam az épület környékén. Egy kis sétáló utcán keresztül közelítettem meg a kifejezetten új lakó épület. Miután felhìvtam megadta a kapu kódot és útba igazított.

Helyszín

Kellemes, tiszta lakás. Hangulatos félhomály. Nincs egyedül, de ez nem zavarta meg az eggyüt töltött időt. Megérkezésem után hamar elmentem tisztálkodni. A fűrdőszoba kifogástalan volt különböző tusfürdőkkel és szájvízzel. A mosógép zümmögése kellemes fehérzajt biztosított ott töltött időm során.
A masszázs szobám egy a tatamin mellé lefektetett tükör fokozza az élményt

Hirdető külseje

Betti nem árul zsákba macskát hiszen a hirdetésében az arcával szerepel. A fotók kicsit műviek talán, ezért a valóságban még jobban is tetszett amit láttam. Egy fehér bodyban fogadott ami fokozatossab egyre lejjebb csúszott rajta a masszázs során.

Masszázs

Erős kezein vannak, előszőr a lábaimat vette kezelésbe majd onnan haladt felfelé. Nem tudom mennyire volt szakszerű mivel még nem sokszor volt ilyesmiben részem, de mindenesetre én nagyon élveztem. Közben nem sokat beszélgettünk, de ez inkább egy érzéki csend volt számomra mit feszült kínosság. Mikor már a hátamnál tartott, szép melleit is hozzám nyomta fokozva a masszázs élményt majd nem sokára szólt, hogy megfordulhatok.

Kényeztetés

Extraként volt rá lehetőség, hogy csókolózzunk, éltem is ezzel a lehetőséggel. Kellemes bár vissza fogott volt számomra így is nagyon izgató volt. Megfordulásom után felsőtestemet is bekente kókusz olajjal majd egyre jobban haladt lefelé. Mielőtt szájával is elkezdett kényesztetni csípőjével felém fordult, simogattam ahol értem. Érzéki franciája nagyon jól esett a megbeszéltek szerint így is lett végem. Miután "magamhoz tértem" papír kendőt kaptam és amit ő is magához vett, hogy eltűntethesse az utódokat.
Egy gyors zuhanyzás, mosolygós búcsú és már úton is voltam.

Elszámolás

Az elején rendeztük a megbeszéltek szerint. Extraként az Nfvsz-t és a csókot vettem igénybe.

Betti, lehetne jobb szexpartner

  RGabi

Egyeztetés

Telefonon hívtam kora délután, egyből felvette. Kérdeztem, hogy aznap tudnánk-e találkozni, mondta, hogy persze, nekem mikor lenne jó. Azt feleltem, hogy legkorábban fél óra múlva, utána bármikor. A fél óra múlva jó is volt, le is fixáltuk. Megbeszéltük, hogy másfél órát maradnék, elmondta, hogy annak mi a díja, és hogy milyen extrák vannak mennyiért. A teljes listára nem emlékszem, engem a csók, NFVSZ és ujjazás csigázott fel. Az egész beszélgetés nem tartott másfél percig, mindent pikk-pakk megbeszéltünk... utólag belegondolva valószínűleg nem Bettivel beszéltem.

Megközelítés

A kapott címet könnyű megközelíteni, a Google egész pontosan megmondja, hova kell menni, a bejárathoz a házszám ki van írva. Én BKV-vel mentem, de ahogy néztem elég szép számmal voltak szabad parkolók a ház előtt. Azt mondjuk nem néztem, hogy az fizetős-e.

Helyszín

Egy jó állapotban lévő, relatíve új építésű társasház ház pár szobás lakásába vezetett az utam. Aki járt már ilyenben, tudja mire számítson ez a hely sem tért el se negatív, se pozitív irányba. A fürdőben egy átlagos méretű fürdőkád található zuhanyfüggönnyel. A zuhanycső nem volt teljesen 100%-os, mert furán "berregett", amikor folyt a víz, de szivárgott, vagy spriccelt sehova, szóval nem volt gond. Vagy fél tucat tusfürdőből lehetett válogatni, volt szájvíz, szóval minden, ami kell. A szobában volt egy ruhainas meg egy puff szerű ülőalkalmatosság, ahova a ruhákat le lehetett tenni. A masszázs egy a földre lerakott matracon zajlott, ami mellett a falon egy nagyobb tükör volt.

Hirdető külseje

A képei nem árulnak zsákbamacskát, azok megfelelnek a valóságnak. Betti nem egy fogpiszkáló vékony leányzó, nem tőle fogjuk megtudni mi Victora titka, de szerintem minden domborulata jól áll neki. A képei alapján engem először a bájos arca és mosolya fogtak meg, ezek élőben sem okoztak csalódást. Szép, nagy, természetes melleit pedig nem lehet elégszer simogatni, csókolgatni. Egy fekete két részes ruhában fogadott. Olyasmiben (vagy talán pont abban?), mint ami a 4. képén van rajta, amelyiken a piros puffon támaszkodik.

Masszázs

A másfél órás program középső részében, a fel- és levezetés között történt.

Krémet használt. A lábaimtól indult, boka felől, és onnan haladt felfelé először az egyik lábon, majd a másikon, végül felért a hátamhoz. Erotikus benyúlkálások nem voltak, még akkor sem, amikor a combnál járt. Masszázsa nem volt se túl gyenge, se túl erős, nekem jól esett. Egyszer-egyszer az alkarját is használta, ennek ellenére szakszerűnek nem nevezném, bár őszintén szólva "igazi" masszőrnél még sose jártam :).

A vége fele a mozdulatokat egyre inkább csak az egyik kezével csinálta, a másikon támaszkodott. Azzal egyre lejjebb és lejjebb helyezte magát, egyre közelebb és közelebb húzódva hozzám. A masszázs mozdulatok átváltottak egyre inkább cirógató, simogató mozdulatokká. Végül egy-két csókot is kaptam a hátamra, vállamra, illetve amikor szembefordultam vele, a számra. Külön nem kért meg, hogy forduljak meg, ez valahogy jött magától.

Kényeztetés

A fürdőből visszaérve leültem a matracra, ő mellém ült. A két részes fogadó szettje továbbra is rajta volt. Elkezdtük egymást simogatni, csókolgatni. Először csak a vállakon, nyakon, de végül az ajkak is összeértek. Csókjaink inkább csak az ajkak játékai voltak, én egyszer-egyszer átmentem szomszédolni a nyelvemmel, akkor találkoztam az övével is, de ezt a fajta kezdeményezést ő már nem viszonozta. Csókolózás közben simogattam, ahol értem, és ő is engem. Finom sóhajai elhitették velem, hogy neki is jól esett. Egyszer csak a melltartóját lehúzva kiszabadította a melleit, amikkel nem tudtam betelni. Úgy éreztem, hogy élvezi, ahogy azokat csókolom, vagy ahogy a bimbókkal játszom (gondolom máskülönben nem nyomta volna őket a számba). Végül hanyatt döntött, és elkezdte a mellkasomat simogatni, csókolgatni. Ahogy a hátamon feküdtem, ő mellettem ült kb a mellkasom magasságában, nekem háttal, fölém hajolva. Így lehetőségem volt simogatni a hátát, fenekét, combját, vagy ha előre nyúltam, a melleit. Ő közben a farkamat simogatta, nyálat csorgatott rá, a melleivel dörzsölgette. Ezeknek a nagy részét inkább csak éreztem, mint láttam, bár a mellettünk lévő tükör segített abban, hogy vizuális ingerek is érjenek. Végül az egész annyira jó volt, hogy mielőtt még további szintekre emelhettük volna az együttlétet, a kezei között végem lett. Hozott papírtörlőt, amivel megtörölgette a kezeit, és a melleit (ezek szerint jutott oda is), és adott nekem is egy darabot, hogy töröljem meg magam.

Ezt követte a masszázs, lásd fent.

Fordulás után, ami valójában csak egy fél fordulat volt, ott feküdtünk egymás mellett, mindketten az oldalunkon támaszkodva, és elkezdtük újra felfedezni egymás testét. Apróbb simogatások, puszik, csókok. Bár azt mondtam, hogy melleivel nem tudtam betelni, ezen a ponton már szívesen megízleltem volna őt kicsit délebben is, de azt a területet még továbbra is textil takarta. Finoman rákérdeztem, hogy azt levehetjük-e, de sajnos "nem" volt a válasz. Így beletörődtem, hogy csak a cicikkel tudok foglalkozni. Nem sok kellett hozzá, hogy a koreográfia elkezdje az első felvonást másolni. Ugyanúgy mellém ült, fölém hajolt, és úgy hagyta, hogy simogassam, miközben ő a farkammal játszik. A második kört viszont már jobban bírtam, így eljutottunk odáig, hogy megtapasztaltam a francia tudását is. Nem egy vad, heves, pornós bólogatásra kell gondolni. Finoman, lágyan csinálta. Nagyon jól esett. Sajnos ezt is inkább csak éreztem, mint láttam, de a fali tükör megint segített. Pár perc után kis pihenőt tartott, és kézi vezérlésre váltott, ekkor éreztem, hogy nem bírom tovább, és amikor ezt szóvá tettem, gyorsan lebukott, és a szájába élveztem. Utódaim végül egy papírtörlőben végezték, amiből kaptam egy darabot, hogy törölgessem meg magam.

Elszámolás

Érkezésem után ezzel kezdtünk, még a fürdő előtt. Megerősítettem, hogy másfél órára jöttem, és megkérdezte, hogy milyen extrák érdekelnek. Mondtam, hogy a csók, NFVSZ és ujjazás érdekelne. Ekkor elkerekedtek a szemei, én pedig megkérdeztem, hogy melyik az, amelyik mégsincs. Mondta, hogy ujjazás nincs, de a másik kettő igen. Mondtam, hogy semmi gond, akkor legyen csak a másik kettő, és odaadtam ezeknek a díját (40 + 2x3)... És megállapítottam, hogy valószínűleg nem vele beszéltem telefonon fél órával korábban.