Dóri Szexpartner Budapest, XI. kerület

Beszámolóim

Dóri, jó szexpartner

  Sonka31

Egyeztetés

Hívtam telefonon, egy kedves barátnője vette fel a telefont, aki tájékoztatott mindenről és sikerült leegyeztetnünk egy időpontot.

Megközelítés

BKK-t használtam a megközelítésre, mivel ez volt a legkézenfekvőbb. Nincs gond a parkolással. Amúgy a villamostól pár percet kellett sétálnom. Még talán a cigit sem tudtam végigszívni.

Helyszín

A lakás nekem bejött. Igényes, szép, kulturált. A fürdő is teljesen korrekt, rengeteg tusfürdőből lehet válogatni. Nem egyedül rendel benne, de a logisztika jó volt, nem találkoztam senkivel.

Hirdető külseje

Nagyon jó teste van és szép arca. Nekem kimondottan bejött. Amúgy egy elég alacsony hölgyről van szó. A teste arányos és aranyos.

Action

Fél órára mentem, ennyi idővel kellett gazdálkodnunk. Egy normál aktus volt benne kölcsönös franciával. A fürdés után az ágyra feküdtünk és nekikezdtem a nyalakodásnak. Finom, jó ízű a puncija. Visszajelzések jöttek részéről, de elmenni nem tudott. Aztán úgy fordult, hogy ő is rá tudjon cuppanni a lomposra. Érezni lehet, hogy még kezdő e téren de egész jól csinálta. Majdnem el is mentem, de aztán csak vissza tudtam fogni magam. Kértem gumit és misszibe fordultunk. Bocsánat, majdnem kihagytam, hogy azért a melleinek kényeztetését, csókolgatását sem hagytam ki. Kellemes perceket töltöttem az ikrek társaságában. Ezt követően jött a gumizás és a missziben történő behatolás. Lassan kezdtük, de aztán egyre jobban belejöttünk mindketten és egészen tövig tudtam tolni neki. Hamarosan már nem tudtam visszafogni magam és nagyot sóhajtva élveztem a gumiba.

Elszámolás

A telefonban ezt is meg tudtam beszélni a kollegínával és az akkor említett csokorméret a helyszínen sem változott.