Virág Szexpartner Budapest, XIII. kerület

Beszámolóim

Virág, istennő szexpartner

  Mcennedy

Egyeztetés

Előző este kerestem telefonon , elég hosszú beszélgetés alakult ki mert nagyon jól lehet vele beszélgetni . Másnapra beszéltük meg a találkát amit úgy vártam mint kisgyerek a karácsonyi ajándékot!

Megközelítés

A címet beütve már beugrott a környék , navi gondolkozott helyettem az útirányon .Gyorsan oda értem , parkolás könnyű ,sok üres hely volt az utcában.

Helyszín

Gyakorlatilag egy félszuterén lakás , amit elsőre észre sem vettem , mert gyönyörű növények tarkították a bejutást . Amikor beengedett pár lépcsőt kellett lemenni és máris egy szerelmi szentélyben találtam magam . A lakás maga pici de roppant hangulatos , a fények is az erotikát sugározzák . Mindenütt finom bódító illat csak fokozza a hangulatot . A tisztaságba és a rendbe bele kötni sem lehet .

Hirdető külseje

Abrakadabra és már bebocsáttatást is kaptam a mennyek birodalmába ! Minekután arckitakarással hirdet ,a legnagyobb örömömre egy csodaszép arcú lány nyitott ajtót .Ez volt az a pillanat amikor elállt még a lélegzetem is . Fél percig csak toporogtam az ajtóban , annyira magával ragadott a szépsége. Ez olyan pillanat volt amikor megállt az idő , egy kis fekete köntös volt rajta , amiben tökéletesen kirajzolódott a tökéletes formája .Látta ,hogy lefagytam . Kedvesen kínált üdítővel és beszélgetéssel próbálta enyhíteni zavaromat , nem tudtam a tekintetemet levenni a szeméről annyira gyönyörű volt .A zuhanyzás egy örökkévalóságnak tűnt .

Action

Ahogy kész lettem ő az ágyon várt . Rögtön ott teremtem és óvatosan hátra simítottam a frizuráját és csókolni kezdtem a nyakát .Nagy élvezettel fogadta a finom kényeztetést . Mint a legjobb afrodiziákum olyan illata volt a bőrének , az illata azóta is bennem él. Finom csókokkal borítottam be a testét , lassan közeledve a hatalmas kemény cicikhez ! Ahogy eljutottam a fantasztikus cicikhez , a csókokra finom remegéssel reagált és suttogva kérlelt : abba ne hagyd ! Nem is hagytam ,csak megindultam lefelé. Végig csókoltam az utat lefelé és közben élveztem a nyögdécselését. Célba érkezéskor a lábai már tárva várták a nyelvemet.Minden érintésemre apró szusszanások és remegések jöttek válaszul . Aztán megfogta a fejemet és csak húzott édes kejhébe .Aztán jött egy pillanat és a combjait összeszorítva hatalmasat élvezett. Aztán amikor kezdett magához térni finoman simogatni kezdet hálája jeléül. Majd a kezébe akadt a már igencsak ágaskodó szerszámom .Lassan és nagyon érzékien fogadott a szájába. Csoda finom bőnyálas ,francia következet , ezalatt a gátat és a golyókat kényeztette a kezével. Meg kellett állítanom ,hogy ne legyen vége a bulinak. Technikai szünet következet gumi húzással. Lassan hanyatt döntöttem és lassan behatoltam. Nagyon szűk ,tocsogós forróság fogadott. Azonnal összhangban voltunk és tökéletes ritmusban mozogtunk, nem lehetett abba hagyni ,Ő nyögött Én szuszogtam .Nem tudom melyikünk szakította át a célszalagot , de jól sikerült.
Újabb technikai szünet , kis hidratálással , kívül belül .Mire ezen túl voltunk ismét harcra készen álltam .Pici puncisimi, Ő is rendesen be volt indulva. Már pattintotta is rám a gumit .Aztán finoman hozzám dörzsölte a kis popsiját . Majd az ágyra dőlt és szép magasra kitolta a csoda popsiját. Azonnal tövig nyomtam a puncijába .Vad vágtázás következett , szó szerint csatakosra basztuk magunkat. Majd szuszogva dőltünk az ágyra egymás karjaiba.

Elszámolás

Én ezt az elején szeretem intézni , most is így tettem .

Virág, felejthetetlen szexpartner

  FreddieMercury

Egyeztetés

Telefonon beszélgettünk ,nem egyeztetés volt hanem egy jó csevegés .Végtelenül kedves volt .Öröm volt hallani a hangját .

Megközelítés

Autóval mentem hozzá , gyorsan oda értem . Parkolás szinte a ház elött történt . Metró ,olyan 5 perc séta távra van .

Helyszín

A lakás az utcáról nyílik , abszolút diszkrét .Az ajtó észrevehetetlen .Itt nem lehet lakókkal összefutni . A lakásba ,néhány lépcső vezet lefelé .Mintha egy Buddhista szentélybe lépne be az ember . Fürdőben zuhany , jól felszerelt . Tetthely kényelmes .

Hirdető külseje

A képei csodásak ,de közel nem adják vissza a valóságot . A lány extravagáns a szó legjobb értelmében . Beverly Hills-be is megállná a helyét . Hosszú macskakörmök , ezüst szürke haj ! Az arckitakarástól nem kell félni ! Arca gyönyörű a négyzeten. Szeme meseszép ,olyan zöld ,hogy két percig csak a szemeit vizslattam. Mellei ,mint két gyönyörű labda , pont belefért a mancsomba . Többször behatóan ellenőriztem mert ,igen kellemes darabok . A popsi is csodával határos mind kinézetben mind tapintásban . Tetkó allergiások kerüljék .

Action

Érkezésem után behaladtam a kis szentélyében . Kedves fogadtatásban volt részem ,egyből puszik , üdítő ,kávé . Tényleg mintha a barátnőmhöz szaladtam volna be . Először beszélgettünk ,semmi célzás az időre . Alig bírtam tőle elszakadni még arra kevés időre is amig letusoltam . Sietve mentem hozzá vissza , az ágyon már kicsit erotikusabb témákról beszélgettünk , közben finoman simogattuk egymást . Nem bírtam megállni ,és elkezdtem csókolgatni .Nehéz betelni a testével ,szó szerint finom ízű a bőre. Labdácskák kényeztetésére aranyos búgó hangot hallatott . Élveztem az élvezetét .Amikor kilabdáztam magam , vándor útra indultam a szerelem völgyébe . Annyira szép kis puncija van ,hogy azt csak csodáltam percekig .Mennybe akartam repíteni . Finoman kezdtem a nyelvemmel kényeztetni .Elég gyorsan rám hangolódott . Percről percre jobban élvezte . Ezért Én is . Egyszer csak annyit mondott ,hogy : kérem és már nyúlt is a legmerevebb végtagomért . Finom csábos játékba fogott , Farkam minden egyes milliméterét bebarangolta a nyelvével , néha finoman bekapta a végét és finoman rászívott . Utána az egészet beengedve kényeztetett. Volt itt minden ,hol barátnős ,hol pornős feeling . Az ember könnye is kicsordul a gyönyörtől .Közel kerülve a robbanáshoz , kértem térjünk át a gumizásra . Szó szerint felszopta rám . Kértem , hogy huppanjon bele . Egy szempillantás nem sok és már karóba is húzta magát . Változatos lovaglásba fogott ,leírhatatlan a csípő munkája . Puncika olyan szűk , hogy nagyon közel kerültem a kisüléshez . Életem legnagyobb erőfeszítésé volt ,hogy kitartsak . Leplezve helyzetem , kértem egy pohár vizet . Elég lassan kortyoltam és nyertem egy kis időt . Ekkor már tudtam , hogy a következő lesz a végső roham. Kértem, hogy fordítsa felém a csoda popsiját . Lassan kezdtük a mókát , közben fejben próbáltam egyenleteket megoldani . Nem sok sikerrel . Ekkor már a hangja is nagyon megjött . Szóval , összeadódtak a dolgok . Csoda szép popsi , isteni szűk és forró punci , az erotika illata . Az eredmény az ősrobbanáshoz volt fogható. Utána kicsit a karomba vettem és szuszogtunk. Még vagy jó tíz percet csacsogtunk.

Elszámolás

Amikor érkeztem és beszélgettünk , akkor rendeztem .

Virág, jó szexpartner

  Merz

Egyeztetés

Két nappal a kiszemelt nap előtt hívtam Virágot. Beírt feltételesen a naptárába, de kérte, hogy másnap még hívjam fel. Így is történt, és fixáltuk az időpontot másnapra. Kedves és közvetlen volt. Azt mondta, a címet másnap adja majd meg, előtte írjak SMS-t vagy hívjam fel. Aznap írtam neki, és kis idő múlva elindultam villamossal abba az irányba, amit itt az oldalon az útvonaltervező mutat. Közben hívtam is, de nem értem el. Végül 20 perccel a randi előtt küldte a címet SMS-ben, ami persze nem az útvonaltervező által mutatott környéken volt. Szerencsére metróval elég gyorsan ott tudtam lenni. Közben kérdezte, mikor érek oda, én pedig megírtam, hogy esetleg pár percet kések, de sietek. Azt válaszolta, hogy ne siessek, megvár. Végül egy vagy két perc késéssel érkeztem meg.

Megközelítés

BKV-val könnyen megközelíthető a helyszín.

Helyszín

Néhány lépcsőn kell lemenni a lakásba az utcaszintről. A kinti napsütés után először alig láttam valamit a benti sötétben, de lassan hozzászokott a szemem a félhomályhoz, ami nagyon hangulatossá tette a pici és rendezett lakást. A fürdőszobában bőven van tusfürdő, az ágy pedig nagy és kényelmes. A célnak teljesen megfelelő kéjlak a hely.

Hirdető külseje

A belépés után még nem sokat láttam, így Virágot sem tudtam egyből megcsodálni, de a hibátlan alakja és a csodás mellei így is rögtön feltűntek. Egy szexi tangaszerűség és egy feszes fehér póló volt rajta. A képek szemernyit sem ferdítenek, teljes mértékben a valóságot tükrözik. Virágnak fantasztikusan szexi és kecses teste van: tökéletes szilikon cickók, vékony derék, formás lábak, csodás popsi, hibátlan bőr, és sehol egy gramm felesleg. Látszik, hogy sportol, és mint mondta, jó genetikát is örökölt. Én személy szerint nagyon elképzelni sem tudok őrjítőbb női testet. Tetoválása van rendesen, amit én alapvetően nem szeretek, de egyáltalán nem zavartak. Virág arca is gyönyörű, egy igazi egzotikus szépség. Egyszóval egy modell kinézetű, hihetetlenül kívánatos hölgyről van szó.

Action

Megérkezésem után beszélgettünk egy kicsit. Rögtön világos volt, hogy Virág egy közvetlen, kedves csaj, úgyhogy az elejétől oldott volt a hangulat. Itallal kínált, majd elmentem zuhanyozni, visszatértemkor pedig, immár az ágyon fekve, megkérdezte, hogy mit szeretnék, illetve elmondta azt is, hogy ő mit nem szeret. Itt elkezdődött a lényegi rész, ami nem éppen jól indult, viszont a történet vége happy end. Virág féloldalasan feküdt, én pedig elkezdtem csókolgatni a nyakát, a karját, a popsiját, miközben simogattam. Ő eközben finoman kézimunkázott. Kis idő múlva levette a pólóját, én pedig elkezdtem kényeztetni a – még egyszer mondom: fenomenális – melleit. Sajnos azonban úgy láttam, hogy ténykedésemet nem koronázza siker, mert nem úgy tűnt, hogy felcsigázom. Említette, hogy ötkor kelt reggel, úgyhogy nyilván fáradt is lehetett kissé, de azért mégiscsak több reakcióban reménykedtem. Mondtam is neki, hogy úgy nézem, nem hozom lázba, mire azt mondta, hogy szó sincs róla, és ez a kezdeti fázis, amikor rámhangolódik.

Tovább csókolgattam és simogattam hát, és valóban ő is aktívabb lett: olykor simogatott és magához szorított. Ekkorra már állt a farkam (korábban csak félig volt harcra kész állapotban, mivel rám nagyon lelombozóan hat, ha azt látom a partneremen, hogy nem élvezi, amit csinálok). Kisvártatva kértem, hogy franciázzon, amihez mellé térdeltem, ő pedig féloldalas pozícióból, könyökölve elkezdett szájjal kényeztetni. Csodálatos volt: finoman, érzékien szopott, én közben pedig az isteni mellét markolásztam, a popsiját meg a lábát simogattam. Ez a kedvenc pózom szopatáshoz, mert egyrészt hozzáférek a mellekhez, a popsihoz és a lábakhoz, másrészt leírhatatlan érzés, amikor egy ilyen gyönyörű, észvesztően kívánatos, nagymellű és hibátlan testű nő, mint Virág, szájjal kényeztet, én meg mozizok, ahogy ki-be jár a farkam a szájában, és gyönyörködöm a csodás cickóiban és a kecses testében.

Ezt néhány percig bírtam. Még pár perc, és menthetetlenül a szájába élvezek, úgyhogy inkább kértem a gumit, majd misszibe helyezkedtünk. Virág betette a farkamat, ameddig tudta, mert megakadt – legalábbis én úgy éreztem, hogy igazából szinte bent sincs. Azért némileg tudtam ki-be mozogni, de gyorsan kiderült, mi a gond: a farkam görbülete és Virág puncija az általunk próbált pozíciók többségében nem kompatibilis, azaz a farkam nem csúszik be teljesen. Nekem ilyen élményem még nem volt, ő viszont mondta, hogy neki már igen. Egyelőre missziben folytattuk tovább (ez a kedvenc pózom, és mint később kiderült, Virágnak is), és viszonylag gyorsan megszoktam a szokatlan helyzetet (immár mélyebbre be tudtam hatolni), viszont továbbra is azt szűrtem le, hogy Virág nem különösebben élvezi az együttlétet velem. Néha ugyan magához ölelt és simogatott, de például úgy tűnt, hogy a fejét úgy fordítja, hogy az arcát és a nyakát csókolhatom ugyan, de a száját nem (a telefonban mondta, hogy a csók szimpátiafüggő). A csókot így meg sem próbáltam. Hiányzott, de gondoltam, nincs meg Virág részéről a kellő szimpátia.

Ekkor jött egy kis technikai szünet, mert elég meleg volt a lakásban, úgyhogy néha megtöröltem a homlokomat a törölközővel, Virág pedig egyszer csak felajánlotta, hogy bekapcsolja a ventilátort. Ezt megköszöntem, közben pedig ittam. Ezután próbáltuk folytatni a misszipózban, de eléggé lelohadtam amiatt, hogy úgy éreztem, Virág nem élvezi az együttlétünket. Csókolgattam a testét, ő pedig kézzel segített, hogy ismét kemény legyek. Kértem, hogy váltsunk pózt, és ekkor kipróbáltuk a lovaglást, majd az egyik kedvencemet, amikor a hölgy oldalra fekszik, a térdét felhúzza, én pedig a popsijánál térdelve hatolok be a puncijába. Sajnos egyik póz sem ment a fent említett inkompatibilitás miatt. Visszatértünk hát a jól bevált misszihez, és ekkor már némileg jobban működött érzésem szerint a kémia: amikor nagyobb fokozatra kapcsoltam, Virág, azt hiszem, egy darabig nézte, ahogy tempósan dolgozik a farkam a puncijában. Szex közben végig markolásztam és csókolgattam a melleit, és így is ért a vég: óriásit élveztem a gumiba, miközben ennek a hihetetlen szexi nőnek a melleit fogdostam.

Összességében csalódott voltam: hiába dugtam meg épp egy gyönyörű nőt, a kémia nem volt meg, ráadásul csak egy póz működött. Azonban ekkor kezdődött a randi igazán jó része! Miután óvatosan levette rólam a gumit, megkérdeztem Virágtól, hogy ugye nem igazán vagyok szimpatikus neki? Úgy tűnt, hogy erre őszintén meglepődött, és azt mondta, hogy erről szó sincs; sőt, ha még egy kicsit tovább bírom, akkor ő is elélvezett volna. Kérdeztem, hogy jól éreztem-e, hogy a csókolózásban nem lett volna benne, erre pedig azt mondta, hogy fel sem tűnt neki, hogy nem próbálkozom vele, és hogy nem próbálta elkerülni. Ezt követően egy nagyon jó és tartalmas beszélgetés zajlott le köztünk, és egyre inkább kezdtünk megnyílni egymás felé. Tisztáztuk, hogy ki mit gondol a másikról, beszéltünk arról, hogy milyen személyiségjegyeket szeretünk és nem szeretünk, és hogy mit szeretünk az ágyban. Egyre inkább egymásra hangolódtunk beszélgetés közben, majd videókat is mutatott, közben pedig eddigre ismét álló farokkal álltam mellette, simogatva a popsiját és a melleit. Lezuhanyoztam, majd abban maradtunk, hogy a farkam és a puncija össze nem illősége ellenére ismét meglátogatom, és meglátjuk, mit tudunk kihozni más pozitúrákból. Jól eldumáltuk az időt: kb. húsz perccel az egy óra lejárta után indultam el. Öleléssel búcsúztunk el, én pedig mondtam Virágnak, hogy álló farokkal fogok miatta hazamenni. Így is lett :).

Elszámolás

Érkezés után tettem ki a rózsacsokrot a konyha melletti pultra.