Courtney13 Szexpartner Budapest, XIII. kerület

Beszámolóim

Courtney13, nagyon jó szexpartner

  xxxpetya

Egyeztetés

Telefonon hívtam fel. Már telefonban is nagyon megvolt az összhang egy igazán kedves és nagyon közvetlen beszédes hölgy vette fel a telefont. Mindent megdumaltunk, sőt rendkívül rugalmas volt mar az egyeztetés alatt is. 1 órára szerettem volna menni 2 akcióval, de a második akcióra csúszka masszázst és nvfsz szájba levezetést kértem. Ezért az extraert +10et kért, de rugalmas volt mert én nem mindig vagyok képes 2 menetre egy órán belül. Megengedte, hogy ezt ott eldonthessem és utólag rendezzük ha mégis kérem. Nagyon tetszett ez a megengedo hozzaallas.

Megközelítés

Meglepodtem hogy a Marina part melyik épületről volt szó, Meder utcában. Könnyű megtalalani és parkolni is a környéken. Ebben az épületben még sosem hallottam h lett volna bárki is. Bejutas csak portaszolgalat mellett elhaladva lehetséges ahol ketten is éppen szolgálatban voltak. Egy hangos jó estét sziasztokkal el is mentem mellettuk mintha mindig is ott laktam volna. Courtney elmondása szerint kb 1 hónapon belül uj helyszínre fog koltozni.

Helyszín

Egy garzon lakás, teljesen frankón berendezve. Tiszta kulturált szép lakas, furodben minden ami kell és ami nekem fontos itt tok normális puha és tiszta törülköző volt.
Ágy teljesen nagy és kényelmes.

Hirdető külseje

Egy szexi fekete hálós body-ban fogadott amiből a 2 hatalmas melle teljesen takarás nélkül vágott arcon szinte szó szerint :))
Nagyon nagyon rendben van courtney, igazán szexi dög ennél jobban nem tudom leirni. Teljesen formás teste nagyon jó alakja van és a két melle gyakorlatilag gigantikus. Teljesen készen voltam tőlük. Aki ugyanúgy odavan a nagy cickokert kötelező a látogatás. Természetes nagy mellei vannak, élvezettel emelgettem markolasztam és toltam a motorcsonakost :D

Action

Zuhany után az ágyon vártam pár percet míg Courtney is elszaladt a fürdőbe. Az action igazán érdekesen alakult. Ugyanis nemrég egy nagyobb fájdalmas szakítás után látogattam meg courtney-t ő volt az elso próbálkozásom szakítás után. Ennek megfelelően alapvetően kicsit félelemmel érkeztem képes leszek-e másik nővel szeretkezni. Hát, kepes voltam de még hogy!
Az elejen ezt el is mondtam neki és kértem hogy legyen gyenged lágy és finoman velem, barátnős lassú szexre vágyom és segítsen atlendulni. Ehhez képest, én úgy de úgy szetkurtam Courtneyt hogy el sem hittem. Eloszor egy oltári jó franciát kaptam tőle majd nagyon megkívántam a punciját. Ezt még nem írtam de nagyon nagyon szép a puncija, igazán nagyon tetszettek az ajkai. Nem egy lógó hanem tényleg szinte kislányos szolid nagyon szép puncija van. Oltári jo volt nyalni. Teljesen felhuztam vele courtneyt, hangosan élvezte és nem gyozte mondani h úristen mennyire jól tudok nyalni. Ezt egyébként tudom magamról h tényleg jól csinálom, de így szakítás után különösen jól esett hallani hogy másnak is jó tudok lenni. Egy idő után kértem h franciazzon újra, majd nemsokára kértem a gumit. Felhelyezes után én misszi pózban hatoltam be, erre vagyok mostanában ragerjedve. Hát valami fantasztikus volt. Alapvetően elég nagy farkam van és baromi jó volt h courtney ezt szerette és jól is bírta. Egy idő után nagyon begyorsultam és olyan szinten atmentunk pornós szexbe h ilyet már rég csináltam. Nagyon sokáig szerintem kb 20 percig tartott az elso aktus, több pózban is kegyetlenül nagyon megdugtam. Szakadt rólunk a viz szinte, rolam biztosan úgy megdolgoztam. Óriásit élveztem. Courtney teljesen odáig volt meg vissza h őt már nem is emlékszik mikor dugta még bárki ennyire jól. Pici pihenő és duma után úgy éreztem szeretnék még adni neki egy orgazmust, és elkezdtem újra nyalni. A technika nagyon hamar sikerre vezetett erős csípő mozgások mellett elelvezett Courtney. Imádtam azt a hálás kisimult arcat látni. Újabb pihit kovetoen kértem h legyen akkor mégis az a második kör még szeretném próbálni és a szajaba szeretnék élvezni.
Courtney mindent megtett, kőkeményre szopta fel ismét a farkam durván megdolgozta,.iste i melytorkost is kaptam tőle, de csak nem akart jönni nekem az elelvezes. Ha már ennyire állt, kértem ismét gumit, és jött a folytatás, ismét keményen megdugtam ami a csövön kifert. Eléggé elfáradtunk mind a ketten a végén ismét kértem hogy vegyen a szájába. Jo sokáig dolgozott vele de csak nem tudtam egy második elelvezest osszehozni. Egy idő után kértem h alljon le ez most a részemről ennyi volt.

Elszámolás

A második körrel nagyon megdolgozott Courtney és bár nem tudtam elmenni természetesen hálásan honoraltam a próbálkozást. Az alap óráért a csokrot az elején adtam át míg az extra szálat a végén, ahogy előre megbeszéltuk.

Courtney13, jó szexpartner

  Offenburg

Egyeztetés

Telefonon, kedves hangon kaptam tájékoztatást és egyéb infókat :) És már ekkor jól indult a sztori.

Megközelítés

Ismerős hely, a Váciról érhető el a Duna felé, parkolni nem nehéz, de azért túl egyszerűnek se mondanám bizonyos időszakokban, leginkább hétköznap. Pláza van a közelben, így az is egy megoldás.

Helyszín

Új építésű, lakóparkban, az útmutatás alapján könnyű bejutni, lift és emeletek után egy pici garzonba jutunk, ami célszerűen berendezett, dupla ágy kényelmes és méretes a fürdő tiszta és igényes, minden van ami szem-szájnak ingere :)

Hirdető külseje

Mivel én magas vagyok így más szemszögből szemlélem a világot, nekem Courtney egy kis klasszikus tip-top cicus, hosszú sötét hajjal, gömbölydeden filigrán gusztusos alakkal huncut szemekkel és szép nagy mellekkel :) Egy fekete szexi cuccban nyitott ajtót, a többire alig emlékszem, mert egyből a nyakamba ugrott, és a kémia szinte azonnal beindult, első felvonás, irány színpadra, függöny fel, vagyis inkább le, a ruhákkal együtt.

Action

A tüzes percek már az ajtóban elkezdődtek, az első ölelésnél, majd egy Formula-csapat sebességével távolítottam el a ruházatomat, vendéglátóm a fürdőszoba ajtóig is elkísért ahol az erogén zónák feltérképezésének folyamatát rögtön elkezdtem közben a farkam a popsiját masszírozta. Siess, lihegte szexisen és engedelmeskedve a kérésének bizony itt is igen jó részidőt futottam.. Törülköző farokra és irány az ágy, majd ugrás Courtney karjai közé a buja testrészek domborulataiba elveszve percekig csak egy igen magas hőfokon izzó előjátékot adtunk elő, az ajkaktól kezdve a melleken át a finom és szép puncijáig, kézzel-lábbal, nyelvvel, mindennel. Mikor már elég rendesen felizgultunk, részemről az orális szex összes vívmányát bevetettem a repertoárból, a nyelvem Courtney puncijában folyamatosan és közben az ajkaimmal masszíroztam az ajkait ami valószínűleg sikeres volt, hiszen számtalanszor elélvezett, apró sikolyokkal hangos nyögésekkel jelezte nekem, fogta a fejem, az egész testem ölelte közben kezével lábával... Ez az szexuális önkívület transzba ejtett mindkettőnket, ami engem kifejezetten inspirál, partnerem pedig abszolúte átélte, átadta magát ennek a feelingnek. Ez minimum félóráig de inkább tovább tartott, óra kiütve, én is részben, majd hagytam hogy hanyatt fekve a szájába vegyen és dicsérje a méreteimet :) Nem sokat kellet rajtam munkálkodni, rövidesen harckészen, beöltözve behatoltam a csodák birodalmába.. Először szemből zakatoltam Courtneyben amit annyira élvezett hogy még erősebben, hevesebben dugtam, tövig hatoltam puncijába újra és újra, belőlem pedig izzadtságcseppeket előhozva, folyt rólam mindenhonnan. Utána doggyban folytattuk, ami még jobb volt, annyira hogy meg kellett állnom többször, mert simán ellőttem volna a tárat. Nemsokára megfordítottam a hátára a szépséges termékenységi szimbólumot és a következő néhány perc együttesen legmagasabb amplitúdójú pillanatában átadtam magam a élvezésnek. Levezetésként pihegtem nem keveset rajta, mivel ölelt magához majd egymás mellett feküdve elkezdtünk társalogni, ami annyira kellemes és pozitív rezgésekkel teli volt, hogy azt azért elmondthatom, sokáig tartott.. És ezzel le is zárom az elbeszélést, that's all folks...

Elszámolás

Extra maga a leányzó, részemről amit kaptam, az maga a tökély volt. Nem foglalkoztam extrákkal, spontán jöttek a pillanatok és reagálások mindkettőnk részéről.

Courtney13, jó szexpartner

  Chlorella

Egyeztetés

Elég hamar sikerült elérnem telefonon , nagyon kedves értelmes lány ,ez már a rövid egyeztetésünk alatt kiderült .

Megközelítés

Autóval elég egyszerű , Én is így mentem . A tömegközlekedés is használható .

Helyszín

Igényesen rendben tartott otthon , szoba kényelmes ággyal rendelkezik . Fürdőszobában mindent megtaláltam ami a tisztálkodáshoz kellett.

Hirdető külseje

Szép és kimondottan értelmes arc , szeméből sugárzik az értelem . Nem vékony dongájú lány , isteni nagy kemény cicik , formás gömbölyű popsi . Minden szuper rajta.

Action

Érkezés után gyorsan mentem tusolni. Amikor végeztem ,törölközőbe csavarva mellé ültem az ágyra, pikk-pakk kicsomagolt belőle , és már rá is bukott öcsire. A neki optimális pózba fordultam, hanyatt . Ő szemből a két lábam közt . Annyira ügyes volt , hogy fél perc sem kellett, hogy teljesen merev legyek. Átvettem a szerepét, szerette volna kielégíteni, a franciámmal a gyönyörűséges kis punciját . A puncija nagyon élvezte kényeztetést, hamar csatakos lett. Védőruha fel, és már benne is voltam. Nagyon finoman ölelt körül forró szorító puncija. Végig csókolóztunk és ebben a pózban is élveztem el. Pihenés következett amit beszélgetéssel töltöttünk ,már ez is egy külön élmény volt. Pihenés után ismét franciázni kezdett. Megfelelő vérnyomás elérése után ismét gumizás következett . Kutyusba kezdtünk , elég vad tempóban ,és elég sokáig. Azt hiszem mind a kettőnknek megfelelő élvezet volt.

Elszámolás

Az elején egyből ezzel kezdtem.

Courtney13, jó szexpartner

  Devilll

Egyeztetés

Telefonon beszéltük meg a találkozót , nagyon jó a beszélőkéje ,nagyon kommunikatív és kedves volt.

Megközelítés

Kocsival ment , számomra ismerős a környezet .Dugó mentes utam volt. Parkolás könnyű .

Helyszín

Lakás szépen és igényesen berendezett , minden gondosan rendbe rakva és tisztán tartva. Szobában kényelmes ágy vár . Fürdő remekül felszerelt .

Hirdető külseje

Huncut tekintetű lány nyitott ajtót egy fekete szettben. Az anyagon szépen átsejlett a melle . Olyannyira hogy nehezen tudtam máshova nézni . Arcocska szép ,teste mindenhol gömbölyödik .

Action

Kedvesen fogadott, bekisért az akció helyére, ahol leültünk és rövid megbeszéléssel kezdtünk .Ezután zuhanyzás, aztán vissza a szobába. Rövid simogatós ismerkedéssel indítottunk. Röpke ismerkedés után le is csúsztam , hogy elkezdjem az ismerkedést a csodás, finom puncijával. A gyengéd kényeztetést élvezi, a finom, érzéki nyelv mozdulatokat, legnagyobb örömömre sokáig kényeztethettem így . Amikor felnéztem, csodáltam a behunyt szemű arcát, ahogy átadja magát a gyönyörnek. Nem volt túl hangos, csak apró rezdülések az arcán, finom sóhajok, jelezték, hogy jó úton járok. Néha gyorsítottam, aztán lassítottam .Utána a szájába vette a farkam, finom kényeztetés után gumit kértem, és misszibe kezdtük a behatóbb ismerkedést. Utána nyakamba vettem a lábait , úgy hatoltam be, keményen, nagyon izgató volt, ahogy a teste megremegett minden lökésnél, utána kérte, hogy hátulról csináljuk, mert azt szereti a legjobban. Aztán átfordultunk papás mamásba, nehogy túl gyorsan elmenjek . Így azért még bírtam néhány percig . Nagyon jó volt az együtt töltött idő .

Elszámolás

Amikor beszéltünk akkor rendeztem .