Alia Szexpartner Budapest, XIII. kerület

Beszámolóim

Alia, istennő szexpartner

  Miura

Egyeztetés

Nagyon könnyű ügy volt , még ki sem csengett és már vette is fel . Hangja kedves .

Megközelítés

Marina parton van , a házzal szemben új parkolóhelyeket alakítottak ki . Ott sikerült parkolnom .

Helyszín

Nagyon tiszta, igényes lakás. Fürdő jól felszerelt sok tusfürdő és szájvíz, minden megtalálható ami szükséges lehet . A szobában kényelmes nagy ágy .

Hirdető külseje

Arca nekem kimondottan tetszett , szép a mosolyú és csillogó szemű . Bőre selymes és nagyon finom puha . A képei magukért beszélnek .

Action

Ahogy oda értem puszival köszöntöttük egymást majd , bekísért a szobába és elkezdtünk beszélgetni. Ezalatt hozzá is kezdtem a vetkőzéshez
.Aztán egy törölköző kíséretében mentem fürdeni .Gyorsan lefürödtem . Ahogy kész lettem lefeküdtem az ágyra és folytattuk a beszélgetést , közben simogattuk egymást. Aztán finom csókokkal kezdtünk. Aztán megpróbáltam megcsillogtatni a francia tudásomat, talán tetszett is neki. Aztán átvette szerepemet, majd Ő kényeztetett franciával . Végig kényeztette a velem egykorút , nem sok kellett hozzá , hogy ez legyen az utolsó mozzanat .
Utána gumit kértem ,ami hamar a helyére került . Először Ő volt felül. Ügyes lovaglást mutatott be. Ezt követően átfordultunk doggyba ami közben hangosan szuszogni kezdett. Nagyon izgalmas volt ahogy tolta rám magát .Hamar végem is lett . Már csak egy zuhanyzásnyi időm maradt .

Elszámolás

Annyi volt amit a telefonban mondott.

Alia, felejthetetlen szexpartner

  Think

Egyeztetés

Párszor hívtam, mire sikerült vele beszélnem. Utána már sima ügy volt.

Megközelítés

Marina part , nem tudom ,hogy érdemes- e túlragozni a megközelítést . Szerintem nem !

Helyszín

Lakás modern , bútorok ízlésesek , szobában hangulatfény , fürdőszoba szép tiszta és jól felszerelt .

Hirdető külseje

Ő egy nagyon szép lány ,természetes csodás mellekkel , nem igazán szeretem a szilikont . Egy átlátszó semmiségbe fogadott , ami azonnal beindította képzelőerőmet .

Action

Érkezés után puszival köszöntött , nem tudom milyen parfümöt használt,de bódítóan hatott , persze ebben az egész személyisége szerepet játszott. Úgy tűnt, kölcsönösen tetszettünk a másiknak.Kicsit beszégettünk ,közben elintéztük akötelező dolgokat,majd irány a fürdő. Amikor visszatértem csókokkal nyitottunk,ezalatt folyamatosan simogattuk egymást.Már rendesen tocsogott ahogy simogatta.Aztán elé guggoltam és a nyelvemmel folytattam a kényeztetését. Kisvártatva meg is említette ,hogy tetszik neki a szerepcsere.Aztán Ő vett át a stafétabotot.Finoman megragadta a tövénél és mélyen magába engedte.Közben a nyelve végig pörgött mint a legjobb búgócsiga. Aztán a torkába engedett és mintha nyelt volna közben.Uhhhh.Le kellett állítanom,mert közel voltam a véghez. Utána kölcsönösségbe fordultunk,ez tökéletes felvezetés volt.Gyors gumihúzás következett.Elöször kértem,hogy lovagoljon meg,csodálatos látvány volt,és amit a csípőjével művel az fantasztikus.A végére a kutyust hagytuk finálénak.Már maga a látvány is tökéletes,de amikor becsúszik az ember a szűk forró puncijába az felér minden csodával.Először finoman lassan mozgolódtam, Ő finoman kezdett nyögdécselni.Ahogy fokoztam a tempót,Ő úgy hangosodott.Nagy élmény volt az összkép.Nem is bírtam túl sokáig.Hatalmas robbanást követve ráborultam,és percekig meg sem mozdultam.Kicsit még beszélgettünk,aztán szedelőzködtem.

Elszámolás

Érkezéskor intéztem.

Alia, jó szexpartner

  Ed-

Egyeztetés

Telefonon hívtam munka után, de sajnos nem ért rá. Később egy kocsmatúra után gondoltam egyet és megpróbáltam ismét. Akkor már sikerült egyeztetni.

Megközelítés

Autóval mentem, BKV is biztos jár erre.

Helyszín

Újépítésű ház, tisztaság volt. Többen voltak a lakásban, de ez semmilyen gondot nem okozott. A fürdő jól felszerelt és kényelmes.

Hirdető külseje

Van rajta pár tetoválás amit a képeken nem látni. Nekem a tetoválás műfaj annyira nem jön be, de ez ugye egyéni preferencia. Összességében egy gyönyörű nő fantasztikus alakkal.

Action

Késő volt, buli után mentem, így nem számítottam nagy dolgokra, de azért 1 órát kértem. Bemelegítésnek egy masszázst kaptam, majd egy gumis franciával kezdtük a dolgokat és kaptam egy kellemes lovaglást és ez után fölötte ért a vég. Tisztogatás után kaptam egy kellemes masszázst, közben jót beszélgettünk, majd újra hangulatba jöttem. és nyomtunk egy második menetet is. Normál dolgokat csináltunk, barátnős hangulatú volt az egész.

Elszámolás

Előre egyeztetett összeget hagytam ott amiért fullos szolgáltatást kaptam.

Alia, jó szexpartner

  Stöpszli

Egyeztetés

Pár hívás után sikerült elérnem . Részletesen elmondott mindent amit tudnom kellett .

Megközelítés

Autóval mentem a megadott címre , parkólóhelyet a keresztutcában találtam. Megközelítés könnyű.

Helyszín

Jó hangulatú lakás , kellemes hangulatfényekkel , szobában nagy strapabíró ágy és tükör . Fürdő tiszta és sok tusfürdő és szájvíz .

Hirdető külseje

Szép vékony Nő . Az arca nagyon helyes mosolygós . Szeme szépen csillog , főleg amikor mosolyog . Szép vékony alkata van , bőre selymes és feszes .

Action

Kedvesen fogadott, és nyomban frissítővel kínált . Kis ismerkedős beszélgetés után mentem tisztálkodni . Mire végeztem már a szobában várt . Mellé heveredtem és elkezdtem végig csókolni a meztelen testét . A gyönyörű kis feszes mellén elidőztem egy darabig , mert tetszett neki , aztán alászállva megízleltem finom kelyhét . Ez a nő kimondottan élvez , ha jól kényeztetik . Öt perc se kellett hozzá , hogy tocsogjon . Itt már nem volt megállás ,addig nyaltam míg rá nem jött a remegős orgazmus . Kicsit szusszant , majd határozottan kijelentette ,hogy most egyenlíteni fog . Ismét csókolózásba kezdtünk majd áttért a nyakamra és szépen finoman megindult lefelé . Ügyesen izgatott , már nagyon vártam ,hogy a farkam a szájába landoljon . Ott mit művelt ? Először ismerkedés képen , tövétől a hegyéig végig nyalta . Aztán csak a végét engedte a szájába , közbe a nyelve körbe táncolta a makkot . Aztán hirtelen a torkáig engedett és közben nyelt , isteni volt ahogy a torka összeszűkült . Már itt majdnem torkon lőttem .Megérezte , ezért kicsit finomabbra vette az izgatást . Amikor kicsit lecsitultam újra végig játszotta velem a finom kínzást . A harmadik ilyennél már nem volt visszaút és torkon lőttem . Nagy mosollyal konstatálta , hogy a mennybe repített . Miután kifújtam magam , újra életet lehelt belém és felgumizott . Azzal kezdte ,hogy bele guggolt és finoman elkezdte a csípőjét mozgatni, aztán teljesen beleült és szambázni kezdett az ölembe . Nagyon tud bánni a testével és élvezi is . Aztán olthatatlan vágy fogott el , hogy hátulról kapjam el , érezte , hogy nagyon beindultam és biztatott is , hogy ne fogjam vissza magam mert szereti keményen . Ám legyen , bele adtam apait anyait fogtam a csípőjét és meglehetősen nagy amplitúdóval a csípőjébe kapaszkodva pumpáltam. Remegett ,zihált és hörgött Én dettó . Ezt követően vagy tíz percig hanyatt fekve lihegtem . Aranyosan megkérdezte ,jöhet a következő kőr . A szemem még kívánta ,de már nem volt bennem életerő . Mindenesetre megbeszéltünk egy közeli találkozót .

Elszámolás

Érkezéskor tettem .

Alia, jó szexpartner

  sanya1222

Egyeztetés

Sziasztok :) kb 12 kor hívtam ! X csengés után felvette , kedves csicsergő hangon elmondta a lehetőségeket , majd megbeszéltük a 13- órát

Megközelítés

13-kerület ezen része kicsit ki esik a tömeg közlekedést nem tudom kocsival járok . Parkolni csak szerencsével lehet fizetős de én nem szoktam .emeleti kégli a lift jó

Helyszín

A kégli csinos kiss kupi fiainget tükröz , mármint jó irányba ! Három kiss szoba két fürdő elő tér konyha el függönyözve , a szobában szinte csak egy ágy van de az az igazi béke belli :) mármint meg néztem tényleg szerintem századfordulós lehet a keret ,ezt nem lehet szét kefélni ! Hatalmas tükrök mindkét oldalon sejtelmes piros fény .nagyon vonzza az embert a maradásra .

Hirdető külseje

Na igen mindig rizikós ! A képek jók ! De miután meg láttam kicsit le hervadtam . Na nem a hölgy nem rossz ! Mármint csinos meg minden de valahogy nem az esetem .nagyon vékony ,28-nak hirdeti magát , de szerintem inkább 38!!
De hozzá teszem minden ok volt ,és hát állt a cerka aznap még nem keféltem így gondoltam majd pótolja a szexben a dolgokat :)

Action

Na kérem , ez már más tészta , 30-perc tömény erotika és baszás a hölgy ! A szó legjobb értelmébe , az első perctől a végéig nagyon odateszi magát ! Konkrétan 30-percig a szex minden formáját és fajtáját kipróbáltuk és nem nagyon volt tabu !!
A végén lekaptam a gumit és szájba lőttem , azt éreztette velem ,hogy kár mert ő még nagyon akarta volna .

Elszámolás

Extrák ? A hölgynél alapárban bent van : a perverz kívánatos szájba baszás bő nyállal meg minden finomság amit egy férfiállat meg kiván ! Mindezt nem túl magas mostani áron .konklúzió :)