Freya Szexpartner Budapest, XIII. kerület

Beszámolóim

Freya, istennő szexpartner

  hy

Egyeztetés

Miután felkerült az oldalra a kis bombázó, egyből azon járt az agyam, hogy miként tudom őt becserkészni. Mivel eléggé előre kell vele tervezni - ha csak nincs lemondás -, ez annyira nem könnyítette meg a helyzetem, de úgy voltam vele, hogy mindennek eljön majd a maga ideje.
Így is történt, jó egy hétre előre tudtam tervezni, ezért küldtem neki egy VTR-t - még előzetes telefonhívás nélkül -, amit nagy örömömre és kissé váratlanul hamarosan vissza is igazolt.
Természetesen hallani is szerettem volna csengő hangját - ami mint kiderült valóban az -, de a sors valahogy úgy rendelte, hogy nem sikerült kagylóvégre kapnom, hanem csak akkor, amikor már a kapukódot kérhettem el tőle.
Az egyeztetéshez még hozzátartozik, hogy váltottunk a randi előtt pár sms-t a pontosítás végett, s rugalmasságát tükrözi, hogy nem kellett szigorúan alkalmazkodnom a foglalt időponthoz, hanem kicsit előbb is sikerült hozzá bejutnom.

Megközelítés

A VTR-ben kapott cím többféle tömegközlekedési eszközzel is könnyen megközelíthető. Én most a kötöttpályás verziót választottam. A megállótól egy saroknyit kellett csak sétálni. Hasonló a táv a másik lehetőségnél is.

Parkolás fizetős, kedvezőbb tarifás környék, ellenben tényleg van szabadhely bőven.

Helyszín

Pár éve épült társasházban rendel Freya.
A légyotthoz felkínált szoba a célnak tökéletesen megfelel, van benne egy hatalmas, hancúrozáshoz kifogástalan franciaágy.
Fürdő zuhanyzós, többfajta tusfürdő választék, szájvíz és egy hatalmas törölköző is szolgálta a felfrissülésem.
Ha jellemeznem kell a helyet, akkor ízléses, igényes, higiénikus.

Hirdető külseje

Képei tökéletesen visszaadják Freya formás alakját.
Pár napja lekerült ugyan az arcos képe, de én már korábbról is emlékeztem bájos arcára, mondhatni már akkoriban belém égett, s elbűvölt a tekintete.
Megjelenése bujaságra csábít, szemei csak úgy szikráznak/csillognak, főleg amikor aktívkodás közben olyan állapotba kerül.
Fekete átlátszónak tűnő, nyitott köntösben, alatta fekete fehérneműben, magassarkúban, nyakékkel a nyakában fogadott.
Cicik a képein ugyan takarva vannak, de nekem a tetszésemet bőven elnyerték, igazi természetes, tenyérbe illő formás szépségek.
Kedves és roppant közvetlen személyiséget ismerhettem meg benne. A vele töltött időben úgy ki tudott kapcsolni, mintha megállt volna körülöttem a világ, s csak ketten léteznénk.
Freya egyébként nem kicsit huncut, vadóc személyiség. Inkább barátnős jellem, de ha úgy adja a helyzet tud ám ő "vadabbá" is válni, s milyen jó volt ezt az oldalát is megismerni.
Rég találkoztam már ennyire beindító és felizgató hölgyeménnyel.

Action

Mikor ajtónyitást követően megpillanthattam Freyát, majdnem az állam is leesett, s nem túl sok mindent tudtam hirtelen kiejteni. (Innen üzenem is neki, hogy elnézést, amiért kisfiús zavaromban csak a későbbiekben méltathattam/dicsérhettem tündéri szépségét.)

Tusolásból visszatértem, ő már a köntösétől megszabadulva várt rám. Halk, lassú zene szólt a szobában, s a kisasszony úgy döntött, hogy felkér egy lassú táncra. Ugyan állítása szerint nem ez a kedvenc ritmusa, de most ehhez volt éppen hangulata, s egymáshoz simulva, mint valami szerelmes pár, ellejtettünk pár lépést, pár csípőmozgást, s emeltük vele a hangulatunk, meg a rám csavart törölköző egyes részét is. Mi jöhetett itt még? Hát a csókjának a megismerése, amit már nagyon szerettem volna megízlelni. Na ez az a csók, ami nálam simán veri a felső lécet, s 5/5-ös. Beleélős, barátnős, igazi nyelves, becsukott szemmel adós. Imádtam vele ezt is művelni, tökéletes volt.

Még az ágy mellett álltunk, textilt ledobáltuk magunkról, majd csókolózás közepette Freya szépen ráfogott a rudamra, s kérdően, szótlanul rám nézett, mintha az engedélyemet kérné, s azt megkapva már húzódott is le hozzá. Letérdelt vagy guggolt, megszemlélte a hancúrlécem (talán tetszhetett is neki), megszeretgette, s elkezdte francia tudását bemutatni. Kivetnivalót ebben sem találtam, sőt, már az első mozdulataiból az jött le, hogy profi módon tud kényeztetni. Több verziót is bemutatott rajtam, hol végig nyalta, hol puszilgatta, hol gyorsabban, hol tövig eltüntetve, hol pedig nyálat csorgatva rá tevékenykedett. S hab volt még a tortán, amikor oly sokszor buján a szemembe nézett és leste a reakcióim.
Ezután felmászott az ágyra, én még állva ott, így is meg úgy is az ágy előtt, bepucsított és ismét a szájában érezhettem magam. Vadító volt innen is a látvány, belém égett minden egyes pillanat. Közben kissé hanyatt fordult, hogy elém tárulhasson a borotvált és kívánatosnak tűnő puncija, felkínálva, hogy nyugodtan megsimíthatom azt, természetesen meg is tettem.

Cseréltünk, majd kényelembe helyezte magát, s én kezdtem megismerkedni illatos testével, puha bőrével. Fentről, csókokkal indítottam, ciciket ki nem hagyva haladtam lefelé. Bimbók jól reagáltak a puszilgatásra, aminek Freya a jelét is adta. Félúton kaptam egy kérést, miszerint illik valamit majd tennem vele, ami egyébként célom is volt.
Azonban mielőtt belevetettem volna magam a sűrűjébe, kicsit még cirógattam erre meg arra, s szemmel láthatóan, valamint érezhetően libabőrössé vált, s ez mindenképpen a jóérzéstől lehetett.
Irány a mélyébe, s belepuszilhattam kívánatos puncijába. Jó ideje nyaltam-faltam Freya ízletes alsó ajkait, már-már azt hittem, hogy itt nehéz lesz majd sikerrel járnom, de nem abból a fából faragtak, hogy egykönnyen feladjam, meg persze a félmunkát se szeretem, szóval csapkodtam a nyelvem ide-oda, néha talán jól el is találtam a ritmust és a megfelelő helyet, amire a rándulásaiból, hangjaiból következtettem.
Megkaptam egy idő után azonban én is, hogy “abba ne hagyjam”, meg "Úristen". Ezt egy jelnek vettem, ezért tovább igyekeztem, s a jelekből és a nedvekből gondoltam is valamire, de az igazságot természetesen csakis az "elszenvedője" tudhatja. Nyilván voltak még egyéb megnyilvánulásai is Freyának, ami okot adhat arra, hogy túl messze nem járhatott a jótól.......ha mégis, akkor innen üzenem, hogy legközelebb jobban fogok igyekezni.

Mielőtt gumit kaptam volna, előtte még élvezhettem nekem tetsző, kissé már pornós jellegű szopását (bocsánat, de ez a szó illik ide, meg ő is ezt használta), volt nyálcsorgatás, vehemens tempó, mélytorkozás, mandulának engedett makk, szóval csakis jó dolgok.
Gumi fel, s Freya már pattant is rám. Elmondása szerint a szopáson kívül még ezt a pózt szereti nagyon, meg is tapasztaltam és dicséret is illeti érte.
Olyan változatos lovaglást mutatott be rajtam, olyan mélyen egymás szemébe nézéssel kombinálva, hogy örök emlék lesz ez nekem. Aktívkodás közben pár perverz mondat is kiszaladt a számon, amire azzal reagált, hogy "ne csigázz már tovább, mert még jobban bevadulok". Megnyugtattam, hogy örömmel venném, ha úgy tenne.
Többek között az is beugrik, mikor úgy járatta magában, hogy közben szólt, hogy "éppen most dörzsölöd a G pontom", s ahogy buján a szemembe mered.....még most is beleborzongok.
Aránylag sikerült hosszan egymással élvezkedni, csodálkoztam is magamon, hogy mit vált ki belőlem eme "Bestia", de csak eljön az a pillanat, amikor már nincs tovább, s részemről eljött a vég, ami a gumiban ért. Állítólag neki is jól esett, amit örömmel konstatáltam (a papírtörlő fogyása még tovább erősített ebben).

Letisztogatott, majd kedvesen hozzám bújt, vállamra hajtotta a fejét, simogatott, s így csillapodtunk le kis csevej közepette.

Gyors tus még, majd csokiscsók és búcsú.

Elszámolás

Előre rendeztem, kis desszert társaságában, borítékban átadva.
Adatlapján minden erre vonatkozó információ nyilvános. Nekem a kapott élményért bőven megérte.

Freya, istennő szexpartner

  Rupert86

Egyeztetés

A történet még múlt év decemberében vette kezdetét pár személyes üzenetváltással, majd hosszabb időre eltűnt de nemrég ismét színre lépett. Múlt hétig is olyan mesebeli volt a dolog, hogy hol volt hol nem volt. Néha küldtem egy kósza sms-t meg személyes üzenetet de azok volt, hogy elvesztek az üzenetek tengerében, meg volt pár próbálkozó hívás is de egyik reggel arra ébredtem, hogy egy nem fogadott hívás volt mesebeli hercegnőtől magától a skandináv istennőtől. Egyből kipattant a szemem alig akartam elhinni hívtam is és egyből felvette eszméletlenül bájos hang volt a vonal másik végén azonnal megnyert vele, estig elbeszélgettem volna de ha már végre sikerült beszélnünk egyből le is egyeztettünk egy nem akármilyen különleges eseményű találkát. A pontos címet már ekkor megkaptam és nem volt más hátra mint vágni a centiket, hogy a mese valóra váljon.

Megközelítés

Jó szokásomhoz híven tömegközlekedéssel vágtam neki a mesebeli találkának, Google maps segítség, hogy a kis sárga emberke helyére majd be tudjam tájolni magam. A cím teljesen egyértelmű el se lehet téveszteni a közelbe tesz le egyik másik tömegközlekedési eszköz szóval sétálni se kell sokat. Az autósok figyelmébe, hogy a közeli mellékutcákban akad hely és ha jól néztem fizetős is, a közelben turisztikai hely is található a művelődni vágyóknak.

Helyszín

A ház új építésű tehát kívül belül tip-top rend tisztaság mindenhol, a liftnél rökönyödtem meg először mert majdnem akkora volt mint egy teherlift. A lakásba belépve rökönyödtem meg megint mert nekem picit elvarázsolt kastélynak hatott a sok helyiség meg a szoba berendezésének és a fürdőnek a hatása de nekem nagyon tetszett benne a kastélyhoz tartozó hercegnő skandináv istennővel. A szobát aminek a dekorációja is tetszett nagy részét elfoglalja egy francia ágy de van egy szék amire lehet pakolni. A következő megrökönyödés a zuhanyban ért mert cseles volt elsőre a zuhanyfej de meg lett mutatva a trükkje így már távozás előtti zuhanynál már rutinból ment. Szájvíz tusfürdő tekintetében sincs panasz volt amennyi kellett se több se kevesebb, a törülköző amit kaptam én nem is tudom egy ponyva vagy takaró méretű volt de finom pihe puha elég volt magamon körbetekerni párszor zuhanyzás után.

Hirdető külseje

A sokadik megrökönyödésem itt volt amikor ajtót nyitott és megláttam kikandikálni az ajtó mögül szőke fürtjeit azokkal a barna csábos szempárral. Képekről lehet látni meg lehetett arcos képet is látni de a valóság az sokkal szebb ehhez hozzájön a nem mindennapi vidám személyisége. Egy fekete lenge tán koktélruhában fogadott nagyon mutatós volt akár mehettünk volna is egyből valami partyba. A fekete ruha alatt stílusosan fekete melltartó és bugyi várt rám de Éva kosztümben volt aztán a hadd üljek le egy pohár valamire. Az arc csodaszép igéző barna szemek a keblek tenyérbe illőek bőre nagyon finom tapintású szép borotvált kehely és szép kerek popsi várt rám.

Action

Mint fentebb említettem "teherliftből" kipattanva már nyílt is az ajtó gyönyörű barna szempár kandikált rám és bebocsájtást nyertem az elvarázsolt kastélyba. Kerestem a szavakat de nehezen találtam arra a csodaszép látványra ami elém tárult kaptam pár puszit és ölelést, hogy végre megérkeztem hozzá. Cipőlevétel az ajtóban majd beinvitált egy picit westernfilm hangulatú szobába ahol egymással szembe állva további ölelést puszit és csókokat kaptam. Közben átadtam neki szerény ajándékomat próbálta óvatosan kibontani a csomagolópapírból aztán jött a neki esett mint etióp kisgyerek a segélycsomagnak módszer, az ajándék nem kis sikert aratott nála közben nagyon jót beszélgettünk nevettünk csokit ettünk. Még így ruhában elkezdődött a közelebbi ismerkedés csókváltással az ágyon fekve de jobbnak láttuk ezt tovább ruha nélkül folytatni gyorsan ruha le székre rá s a sátor méretű törülközővel felvértezve elindultunk a fürdőfele, megmutatta a zuhany fej titkát gyors zuhany szájhigiénia majd a gőzből ismét a western szobába az istennőhöz. Enyhe déja vum volt mikor ismét az ágy mellett álltunk egymással szemben csak már kevesebb ruhával de már nagyobb hangsúlyt fektettünk egymás testének felfedezésére. Csókok közben finoman levette rólam a törülközőt én is megszabadítottam a melltartótól és bugyitól közben simogattuk egymást szánk szinte összeforrt. Majd jött egy pillanat, hogy felkaptam a karomba és így emeltem rá az ágyra ahol kezdett forrósodni a hangulat. Kényelembe helyezte magát háton fekve majd heves csókok csattantak közben kezünk kalandozott erre arra s közben csak ennyit suttogott felém, hogy "kívánlak". Ezek után feltérdeltem az ágy közepére ő szempillantás alatt odabújt a lábaim elé fejével nemesebbik tagom előtt és amiben részesem volt attól a szavam is elállt. Az a francia egy igen csak mélyreható francia volt teljesen eltüntetett amit kaptam e közben én kézzel izgattam csodaszép kelyhét majd egy hirtelen ötlete támadt, hogy nézzük meg 69 ben a dolgot. Kezdtem már nehezen tartani magam, hogy még ne érjen el a vég így picit lassítottunk de a látvány a retinámba égett. Ismét fölé kerekedtem ahogy feküdt a hátán csókolóztunk majd elkezdetem szép lassan mindenhol mindenét csókolni közben kezem letévedt kelyhéhez s a mellek csókokkal való elhalmozása után eljött az én francia kényeztetésem igazi ideje. Befészkeltem magam a lábai közé kezdésnek csak nyelvel ingereltem majd bevetettem ujjam is míg másik kezemmel simogattam keblét combját hasát kezünket összekulcsoltuk közben. Szinte mintha megállt volna az idő teste ténykedésemre elkezdett mozogni kelyhe is jól érezhetően nedvesedett megjöttek a hanghatások is és éreztem, hogy fincsi kelyhe rászorít az ujjamra. Volt, hogy felemeltem a fejem de kezével visszatolta, hogy folytassam a dolgot érezhető volt, hogy élvezi a dolgot én meg örömmel tettem ennek eleget. Majd egy nagyobb hanghatás és teste megfeszülése után feljutottam szájához újabb csókokért. Ekkor jött ismét ő, hogy birtokba vegyen így engem fektetett a hátamra fejem alá gondosan párnát téve és ismét nemesebbik részem vette szájába. Megint lassítást kértem de már érezhető volt, hogy eljött a latexállás ideje ahogy ő mondta a gumi"rákívánkozik aztán majd bekívánkozik". Innen már nem volt visszaút védőruha fent én háton fekve a szoba western hangulatából fakadóan belém ült de valami egészen újszerű lovagló pózban találtam magunkat. Hol guggolva hol rajtam ülve lassú gyors tempók követték egymást közben öleltük csókoltuk egymást, hogy még bírjam tartani magam átfordítottam a hátára és megint én kerekedtem felül misszionáriusban. Változatos tempót tartottam hol lassabb hol gyorsabbat közben ölelt magához csókolt a hanghatások is fokozták a dolgokat és már éreztem, hogy innen nincs tovább eldurrant az ünnepi pezsgő petárda tűzijáték s ami a legjobb volt, hogy ez egyszerre történt meg mindkettőnknél. Az érzés is nagyon jó volt mikor közben csak annyit súg a füledbe "ki ne szállj" itt ebben a pillanatban volt végem, hagyott lenyugodni de még hosszú percekig így maradtunk beszélgettünk poénkodtunk nagyon sokat nevettünk. Majd gyors tisztálkodás és ismét összebújás a beszélgetés folytatásához mert nagyon jó volt minden téma sok nevetéssel. Az időérzék teljesen felborult egyszer csak rápillantott az órára, hogy menni kell neki is így magamhoz ragadtam vitorla méretű törülközőmet gyors zuhany ki a gőzből ruha cipő fel majd nehezen vége szakadó búcsúzkodás az ajtóban búcsúcsók és elindultam haza egy varázslatos élménnyel magam mögött.

Elszámolás

Szóba sem került egyáltalán se egyeztetés alatt se személyesen, meglepi ajándékkal együtt került átadásra de mintha nem is lett volna.

Freya, istennő szexpartner

  boyboy

Egyeztetés

Nem igazán nevezném egyeztetésnek, de ezt semmiképp sem lehet felróni Freyababának, elfoglalt, és a sors meg nem akarta beadni jópár hónapon keresztül a lehetőséget. Végül a csevijében (is) és egy kolléga ajánlását kérve privátban sikerült belöknöm VTR-en egy időpontot, amihez kért egy kis módosítást, ezt elfogadtam, megírtam a számomat, amiről keresni fogom, ha odaértem, és ennyi.
Cseppet rezgősnek éreztem F rövid leírását elolvasgatva, gondolatban sikerült magamra húznom a "zaklató kategóriába tartozó kolléga" címkét is, szóval végig meg voltam róla győződve, hoyg a kedves hölgy összekötve a telefonszámommal sose akar látni, de ezt a rizikót be kellett vállalnom.

Megközelítés

A térképen jelzett ponttól egy nagyobb sohajtásnyival arrébb van, de itt is van BKV, a megálló és a kéjlak között az ember még a szívverését se tudná kellően felpörgetni, én gépjárművel érkeztem, de hasonló távolságon belül találtam parkolóhelyet. Fizetős övezet, de hol nem az már Budapesten?
A ház nagyon kellemes állapotű, a lift pedig akkora, hogy gruppenpartizni is lehetne akár az emelet között mozogva.

Helyszín

Tipp és Topp, ezzel a két jelzővel lehetne illetve. Több szöbás objektum, több fürdőszobával ellátva - ezt mondjuk csak F elbeszéléséből tudhatom, az általam megismert helység bőven elegendő egy felfrisstülésre, szerintem Freyával kettesben is elférnénk simán, de a haja nem lehet vizes, hiszen utánam is jön vendég, szóval ezt most egyelőre nem boncolgatnám mélyebben.
A fördő teljesen OK, teli van tusfürdővel, dezodor és szájvíz kis pohárkákkal kikészítve.
A szobában van kisszék, puff, valami, oda simán elférnek az én ruháim. És van egy hatalmas franciaágy, meg viszonylag sok mindent láthatóvá tévő hangulatfény is. A törülköző-kiskereskedelmről nincsenek információim, én egy hatalmas, pihepuha türcsit kaptam Freyatól a kezeimbe, ami kellően jó nedvszívással bírt

Hirdető külseje

Ez a nagybetűs AZTAAAAAAAAAAAAAAAAa
már amikor beléptem is leremegtem Freya látványától, hát még mikor végre beértünk a szobába, ahol picit több fény volt. Egy fekete koktélruhába bújva takarta el a fekete fehérneműt. A melltartó picit cseles volt, de a bugyi már nem. Nos, mindezek Freya selymes pihepuha bőrét burkolták, már hozzárni is egy élmény volt, a szöszi arca pedig... aki lát róla képet, az el tudja képzelni. bár élőben szerintem picit lágyabb, bár pont ugyanannyira izgalmas és szép. Formáiról nincs mit beszélni, azok ottvannak nagyon, aki nem tudja a képekről leolvasni, az A. vegyen (jobb) szemüveget, B. ne akarjon Freyaval randizni.

Action

Ajtónyitás után Freya szégyellősen nézett rám, én hasonlóan zavartan, nem is tudom mi a jó kifejezés arra, amikor két idegen először néz egymás szemébe. Én mindenképp zavarban voltam, Freya végül elhatározásra jutott, vagy magában, vagy a szituval kapcsolatosan, ha ma itt mi randit akarunk, akkor ő hozzám fog bújni és megcsókol üdvözkésképpen. Hellóka!
- Mondom, akkor nem kerültem zaklatólistára, és maradhatok.
- Hát persze :)
Ezzel a mozdulattal át is nyújtottam neki a bűnözésre csábító csokis ajándékot... (Fúúú csajszi, most eszembe ötlött még egy gondolat a jövőre nézve)
Na, csak eljutottunk a szobáig, ahol is az ajtón átérve, hát khm. Elkezdtünk smárolni. Olyan hihetetlenül barátnősen. Most vagy tényleg ennyire jó parfümöm van, pedig eskü nem használtam feromont, vagy a fene tudja, de alig bírtunk ebből kiszabadulni. És nem csak én.. Na de hát jó, akkor legyen pancsi, mert ha mélyebben elveszünk egymás szájában, akkor khm.. nem lesz intimebb a randink.
Na szóval fürdő, F bemutatta a zuhany kezelését, én megpróbáltam hasznos zuhanyzás időrekordot dönteni, majd találkoztunk a szobában. Rólam le a türcsi, Freyáról meg lekerült a koktélruha, aztán smárolgatás és simogatás, cirógatás, részemről popsiba markolás, majd leküzdöttem a trükkös melltartót, a kevésbé trükkös tangát, ízmintát vettem a cicikről, Freya pedig a farkamról, miután leszállt a földszintre a magassarkú papucsról. Egy-két nyalintás jobbról, balról, golyók ellenőrzése, majd plasztikusan leírva picit felemelkedett, ráhajolt, és tövig rábukott. mondom HOPPÁ
Ennek így fele se tréfa, akarom mondani, ha ez így marad azaz folytatódik, akkor nekem 1 percen belül végem van, pattanjunk csak el az ágyra, és azt is lehetőleg úgy, hogy hölgyeké az elsőbbség. vagy valami ilyesmi.
Szeretném a csorgó nyálú kollégák előtt picit elhomályosítani a képet, nem azért mert úgy illendő, hanem mert így a korrekt, Freyához méltón.
A következő kb 40 percet az erotika isteneinek áldoztuk, történt egy kis nyalifali, komoly nedvesedéssel, volt részem tövig szopásban, volt benne lovaglás, jó mélyen beleülve-gugolva, volt belőle átfordulás misszibe, annak is a különböző végtag hajtásai és mozgatásai, aztán egy kis entyempentyem is, a végére felvettem a lusta pasi pózt és egy kis támogató tanácsadással a módszereket illetően - gyakorlatilag ki lettem facsarva. ÜvÖltve élveztem F ajkai között, ami egy diszkrét nyeléssel eltűnt valahová, cserében F jól megnyalta a szája szélét, majd megpróbált még kínozni, de ezt nagyon hamar lelőttem, hogy "hééé, én is abbbahagytam, amikor...!" - na erre mégiscsak megirgalmazott szegény kifacsart farkamnak.
Ezek után elcsacsorásztunk egy darabot, előkerültek különféle ötletek (már amik még menet közben kimaradtak), megyeztünk a megvalósítás mikéntjeiről, mad elkísért a tusoláshoz. Muhaha, nem kell megmutasd, mérnök vagyok, megoldom. Megoldottam, szerencsére nekem nem hosszú a hajam, és gyorsan szárad, nem is én lennék, ha nem égetném magam, de szerencsére ezzel csak két mosolygós percet szereztem Freyanak és magamnak is.
Az idő viszont egy gonosz nagyúr, véget kellett érjen a randi, pedig.... még maradtam volna, és F is marasztalt volna...

Elszámolás

Furcsa, de ez szóba sem került. Kinn van az adatlapon, én becsempésztem a csoki mellé. Pont nnyit, amennyit kellett, F nem reklamált, szóval akkor ez így OK volt.

Freya, istennő szexpartner

  vakar

Egyeztetés

Csak VTR-en egyeztettünk. Javasoltam egy időpontot, de azt elutasította, de helyette megírta, hogy fél órával később már jó lenne. Úgyhogy rögtön újra is küldtem a VTR-t a megadott időpontra, amit rövid úton el is fogadott. Nagyon flottul ment az egész.

Megközelítés

A hirdetésben megadott helyszín nem pontos. Talán egy régi cím lehetett, de már nem arrafelé van, bár a kerület stimmel. Amúgy a VTR-en kapott cím teljesen világos, könnyű megtalálni. A parkolás némileg limitált, de azért egy sarokkal odébb kaptam helyet. A házba bejutás és a lakáshoz eljutás teljesen szokásos módon történik, semmi nehezítő körülmény.

Helyszín

A lakás nagyon szépnek tűnik, bár én csak a fürdőt és egy szobát láttam alaposan, a többit csak futólag, de azért olyan jó minőségűnek látszott minden. Azt tippelném, hogy Freya egyedül van benne, de ezt nem tudom biztosan. Mindenesetre legalább az az egy szoba és a fürdő teljesen rendben volt. A szobában volt mire lepakolni és a fürdő is minden igényt kielégít. Az ágy szép nagy és nem hangoskodik, és volt légkondi is, ami így május végén már nagy fegyvertény.

A lakásban volt két apró kutyus is, akikből az egyik fiatal és érdeklődően barátságos és kajla, a másik pedig öreg és megfontoltabb.

Hirdető külseje

A képek Freyáról készültek, aki szerintem egy természetesen szép nő, minden szilikon és társai nélkül (max a szőke hajfestés). Finom bőr (néhány tetoválás a diszkréció miatt nem látszik a képeken), kedves arc, szép szemek, természetes mellek és nagyon szép popsi. A képek tényleg magukért beszélnek. Egy vékony hálóköntösben vagy valami ilyesmiben fogadott, alatta pedig fehér színű izgi cuccok voltak. Nagyon kedves, otthonos látvány és élmény volt.

Freya ráadásul nagyon kedves, közvetlen, jókedélyű teremtés. Sokat viccelődik, nevetgél, igyekszik jó hangulatot teremteni. Freya érti, hogy szépnek lenni jó, mert az bevonzza a vendéget, de ha nem párosul egy jó hangulattal és ügyességgel, akkor az egyszeri látogatóból nem lesz visszatérő.

Action

Miután kis oktatást kaptam a zuhany helyes használatát illetően, gyorsan megmosakodtam, majd visszatrappoltam a szobába. Gyorsan tisztáztuk a lehetőségeket (megerősített mindent, ami a hirdetésében szerepel), majd simogatni és csókolgatni kezdtem. Nagyon rendesen, teljes beleéléssel csókolt, én sem maradtam adósa, közben pedig mindenhol simogattam, ahol értem. Mikor jeleztem, hogy már az ágyra szeretnék kerülni vele, akkor kérdezte, hogy előtte kicsit gyorsan bekaphatja-e. Mondtam neki, hogy "na jó, hát ha aaaannyira akarod...", és ő nagy mosollyal leguggolt elém és a szájába vette. Nagyon ügyesen csinálta, rögtön éreztem, hogy jó helyre jöttem, de nem tántorított el az eredeti tervtől, hogy az ágyra kéne kerülni.

Az ágyon folytatódott a csókolózás és Freya teljes testének simogatása, ami lassan átment abba, hogy elhelyezkedtem a lábai között kölcsönös franciázás céljából. Óvatosan kezdtem, mindenhol csókolgatva, aztán kezdtem csak rendesen nyalakodni. Freya sok hanghatással és mozgással adta tudtomra, hogy tetszik neki a dolog. Egész sokáig nyalakodhattam, de éreztem, hogy nem fogok eredményt elérni, ezért kezdtem kicsit visszavenni és eltávolodni, mire félig parancsolóan, félig kérve felcsattant, hogy "úristen, nehogy abbahagyd". Erre persze újult lelkesedéssel folytattam a korábbiakat és valamennyi idő múlva már úgy éreztem, hogy talán sikerült elélveznie.

Kis közjáték után én vágtam hanyatt magam és kezdődött Freya franciázása. Egészen elképesztően jól csinálja. Azt külön mondani se kell, hogy a fogait csak evésre használja, a nyelvét viszont nem. Viszonylag hamar rájött, hogy imádom, ha a golyóimat kényezteti nyelvvel, onnantól gyakran lentről indult, alaposan nyalakodva, majd végignyalta az egész rudat, aztán hamm-bekapta és lelkesen szopta. Óriási élmény volt az egész.

A francia után felkerült a gumi is és mindenféle pozíciót kipróbáltunk egészen sokáig, több alkalommal az ő javaslatára. Közben ha a pozíció engedte, folyamatosan csókolóztunk, a mellét vagy a fenekét markolásztam és Freya folyamatosan hangoskodott, dícsért, bíztatott és belemozgott, szorított a puncijával stb stb. A csúcs alighanem az volt, amikor hason fekve hátulról támadtam és a fenekével felfelé belemozgott, gyakorlatilag használva a farkamat és megdugva magát vele, de persze a sima doggyban is aktív volt, a különféle lovaglásokról nem is beszélve. Többször is meg kellett állnom, hogy ne durranjak el, de hát nem lehet ezt sem a végletekig csinálni (meg hát a percek is peregtek és egyre jobban folyt rólam a víz), úgyhogy egy különösen komolyabb roham után végül hatalmasat élveztem a gumiba. Még szerencse, hogy nem engedtem a csábításának, hogy lefeküdjek mellé kicsit a szex után dumálgatni, mert nem tudtam volna felkelni. Helyette rögtön elmentem mosakodni, majd fájdalmas búcsút vettem Freyától meg a kutyáktól és mentem dolgomra.

Elszámolás

Én istenbizony előre akartam adni, de Freya nem forszírozta a dolgot (elsőre voltam), aztán meg valamiről elkezdtünk dumálni és teljesen kiment a fejemből, így végül már csak a végén, az ajtóban adtam át az előre megbeszélt csokrot. Extrákat nem vettem igénybe, minden a megbeszéltek szerint alakult, teljesen korrekt.

Freya, istennő szexpartner

  angrybirds2

Egyeztetés

Már régóta követtem a hirdetését , aztán hirtelen ötletként jött hogy vtr-n bepróbálkozzak , nem volt jó az általam ajánlott időpont de ajánlott egy másikat, úgyhogy azonnal le is csaptam rá.

Megközelítés

GPS-el mentén, egyértelmű teljesen, parkolás az utcán és fizetős de hely az van mindig tutti. Közelben láttam villamost meg talán buszt is szóval BKK fanoknak se elérhetetlen a Freya lak.

Helyszín

Újabb építésű épület, ezredforduló utáni sztem, a lakás nagyon tutti. Magasabb emeleten van, lifttel gyorsan megközelíthatő. Fürdőszoba trükkös zuhanycsapteleppel, nem függönyös , ajtós, tusfürdők dögivel, szájviz eldobható pohárkákkal,kellemes illatos törcsi . Babaszoba nagyon tutti , nagy franciaágy , szék talán ahova a ruhákat dobhatjuk le.

Hirdető külseje

Freya szép mint a képeken , egy törékeny picike formás csajszika/nőcike. Barna szempár ami egyszerre kíváncsi és izgató , látszik benne a huncutság hogy megfelelő partnerrel a határ a csillagos ég. Hosszabb szöszi fürtök. Puncika tükörsimára borotvált, illatos , megfelelő törődést meghálája. Cicik formásak , popsika kis kerek szépség. Szóval nagyon egyben van . Ami nem látszik a képen a kedvessége, bája, humorérzéke.

Action

Szóval felértem a megadott emeltre lifttel, ajtó már nyitva volt én rutinosan a másik irányba néztem. Aztán megláttam az ajtóban a kisasszonyt. Hát a szavam elállt, éreztem hogy jó helyre jövök, de azért gyorsan szájra puszi. Azonnal meg is volt a kölcsönös szimpátia. Beinvitált, megmutatta mi hol és közben beszélgettünk plusz simogatás. Imádom az ilyen szembe nézős beszélgetéseket plána ha a másik fél egy ilyen kis gyönyörűség. Megmutatta még a szőrös kis lakótársakat , tőlük is elájultam. Utána pancsiba el , Freya megmutatta a zuhany kezelését, érdekes na , de már ettem ilyet 😁 Higiénia lerendezése után vissza a szobába, ahol az ágy mellett várt kis szexi ruciban. Szépen lassan csókolózni kezdtünk meg ment a simogatás ezerrel, közben levettük a kis semmiségeket ami rajta volt. Közben a farkam már nagyon be akart mutatkozni, ugyhogy Freya kezelésbe vette akarom mondani szájazásba 😁 mondtam hogy menjünk az ágyra fel úgy kényelmesebb mégis. Kaptam egy nagyon frankó franciát, azonnal tudtam hogy ez csak a kezdet. Ezután javasoltam egy 69 ha már neki van a szájában valami az enyémben is legyen már. Habzsoltam a nuniját , ő közben olyan érzésem volt, hogy csontig benyelte a farkam. Utána felgumizott észre se vettem szinte az élmények miatt. Utána lassan rámereszkedett felnyársalta magát. Imádom jó kondiban van ahogy mozgott ott kb ő dugott meg engem, aztán nehogy szégyenbe maradjak segítettem alulról , ettől megjött a hangja rendesen. Ezután missziósba rendeztük a sorainkat majd ott is adtunk kicsit az erotikának. Teljesen átszellemül ilyenkor és csak élvezi a tevékenységemet és meg azt is élvezem ahogy élvezi. Majd volt egy kis oldalról akciózás. Probáltam ujjazni jelezte hogy nem szereti ( bocsánat tényleg ki van írva hogy nem) igen figyelmetlen voltam, de a puncija helyett a szájába került az ujjam , majd váltottunk doggyba , na ott lehet küldeni (bocs) élvezi rendesen, hangja megjött ismét , ezután kissé kimerültem technikai szünetet kértem és némi folyadékot az elvesztett potlására. Freya rogyadozó lábakkal megy ki és hozza a vizem. Ezután kedvenc részem, iszom a vizet közben Freya bőnyállal kezeli a farkam, majd megint felgumiz és beleül ohhhhhh. Ezután képszakadás kb volt még ez az, szakadt rólam kb a víz, majd ismét lelkesen franciázik én érzem hogy annyira túlhajtottuk hogy be kell segíteni. Igy is lett vége kurva nagyot élveztem a szájába, amit eltüntetett ( akarom mondani lenyelt). Majd mellém bújt és kb megállapítottuk hogy ez baromi jó volt és kell még ismétlés. Majd elmentem zuhizni mert szakadt rólam a víz. Zuhanyzás közben odaült és beszélgettünk erről arról. Majd felöltöztem és lassan nagyon lassan távoztam , kb ha nem jövök el még most is beszélnénk meg dugnánk ( majd egyszer 😁)Majd az ajtóban még uccsó csók és távozás.

Elszámolás

Az elején ahogy szoktam, nem kérte, sőt azt mondta hogy jó a végén, de én szeretem előre hogy utána már ne kelljen ezzel foglalkozni.

Freya, istennő szexpartner

  kétbalfül

Egyeztetés

A március végére tervezett randink sajnos elmaradt érthető okokból, így azóta álmodoztam arról, hogy mikor is tudnék újra találkozni vele. Telefonon beszéltünk néhányszor és az üzenetek is repkedtek ide-oda, amikben nem kicsit húztuk egymást. Ismertségünk nem újkeletű, ezért számomra nem okoz gondot az egyeztetés, de aki mindenképp el akar jutni hozzá az kövesse a bemutatkozójában olvasható útmutatást, ami egyébként is igen részletes, tele hasznos infókkal és ha azt követed, nyert ügyed van.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel könnyű megközelíteni a megadott címet, a 14-es vili szinte a ház előtt tesz le, két percnél többet nem is kell gyalogolni, ha jól tudom a 30-as busz is egy sarokra áll meg Freya ingatlanjától. Az autóval érkezőknek sem bonyolult idetalálni és eddig szabad parkolót is láttam mindig az utcában, ami nyilván fizetős.

Helyszín

A ház kívül-belül kultúrált és tiszta, lift repít fel a megfelelő emeletre és már várhatod, hogy bebocsájtást nyerj oda, ahol olyan élmények várnak, amiket nem felejtesz el könnyen. Sok helyen látogattam meg anno, de ez a kégli illik hozzá a legjobban. Az ajtón belépve egy folyosóra érkezel, amin végig sétálva jobbról nyílik a zuhanyzós fürdő és közvetlenül mellette a szoba is. A zuhany trükkös, de nem bonyolult és Freya szó nélkül segít. Tusfürdők, dezodor, szájvíz és kikészített kis műanyag pohár, no meg egy puha nagy törülköző is rendelkezésre áll, hogy felfrissülhess. A szobában óriási ágyon lehet huncutkodni, mellette éjjeliszekrény és a sarokban egy szék, amire a feleslegessé váló ruhadarabokat teheted.

Hirdető külseje

A rabja voltam régen is és most is, így nehéz róla elfogulatlanul írnom. Eszméletlenül gyönyörű NŐ, számomra tökéletes Szépség! Angyali arcához szőke hajzuhatag párosul, ami csak részben saját, kis hosszabbítással lett felturbózva, de nagyon tetszik így is. A barna szemeiben mindig elveszek és néha muszáj másfelé néznem vagy becsuknom a szemeimet, mert attól félek, hogy úgy elmerülök bennük, hogy többet nem látom a felszínt. A mosolya úgy ragyog, hogy a Nap is elszégyelli magát és inkább elő sem bújik a felhők mögül. Bőre selyem puhaságú és jó néhány igényes tetoválással díszítve. A testéről is csak szuperlatívuszokban tudnék nyilatkozni, tetszik mindene és nem tudok betelni a formáival,főleg a kis kerek, kemény popsijáért vagyok oda! A cicik nem nagyok, de formásak és imádni valóak, hamar izgalomba jövő bimbókkal. Puncija tükörsima és élvezet játszani vele. Személyisége páratlan, kedves, laza, jószívű, nagy állatbarát, a csodás szemek mögött észnek sincs híján, humora is van és értékeli, ha a partnere sem szenved ebben hiányt. Nemcsak az ágyban remek partner, hanem beszélgetésben is, a kínos csend számára ismeretlen fogalom.

Action

Előre szólok, hogy hosszú lesz, bele se kezdj, csak görgess a végére és tégy belátásod szerint.
Babája rád ez nem vonatkozik, remélem te végigolvasod és elnyeri tetszésed!🙂

Megérkezvén már hívom is, hogy mielőbb a közelében lehessek, tán kettőt csörög a telefon és hallom a cuki hangját, amint elcsacsogja a bejutáshoz szükséges információkat. Lifttel érkezem az emeletre és nyílik is az ajtó, ami mögött megbújva vár rám egy Istennő! Igyekszem visszafogni magam és az állam, hogy ne szakítsa be a padlót, mert megpillantva Freyát a lélegzetem is elállt valamint a szívverésem is kihagyott egy ütemet. Cipőt, táskát ledobva magamról két puszi meg egy nagy ölelés fogad, amit csókok követnek. Üdvözlöm a kis négylábúakat is, akik szintén örömmel fogadnak. A szobába érve ölelkezünk és csókban forr össze ajkunk. Ölembe kapom és a falnak támasztva folytatjuk, egy picit megleptem ezzel, de láthatóan tetszett neki. Megjegyzi, hogy ma én irányítok, de nem fogadom el a javaslatát, mert jobb szeretem, ha Ő az, aki irányít. Az ágy felé vesszük az irányt és ott elterülve tartom az árnyékot káprázatos testének. Amikor nem egymás ajkán csüngünk, akkor megy a duma egy kis ugratással, jönnek a bókok mindkét részről és önfeledten élvezzük egymás társaságát. Megkérdezi, hogy tusoltam-e otthon, mert már nagyon akarja, hogy belecsapjunk a közepébe és a válaszomat hallva már szabadít is meg a felsőmtől, amit kis túlzással szinte letép rólam, de én ragaszkodom hozzá, hogy felfrissítsem magam. Húzom még amennyire lehet majd a törcsit a hátamra téve jelzi, hogy baromi gyorsan menjek el zuhanyozni. Megszabadulok a még rajtam lévő ruháktól miközben Freya is leveszi magáról a szűk ruciját én meg mögé osonva csókolgatom a popsiját. Álló farokkal veszek egy gyors, de alapos zuhanyt és sietek is vissza ölelő karjaiba.

Szemben egymással térdelünk az ágyon és heves csókban, forró ölelésben válunk eggyé. Mind a négy kéz megállás nélkül vándorol mindenfelé semmit sem kihagyva, Freya egész testén érezhető a libabőr és mikor nyakát csókolva, fülébe búgva tudatom vele, mennyire kívánom, az csak olaj a tűzre. Most jön egy kostoló megjegyzéssel dél felé veszi az irányt és négykézlábra ereszkedve kényeztetni kezd. Iszonyú jól és változatosan veszi birtokba a kis kolbászt, felvonultat mindent, amit szeretek. Kezét színte csak arra használja, hogy tartsa, de néha belevisz olyan csukló mozgást, hogy megőrülök. Bőnyállal, mélyen bevéve, nyelvét kidugva, cuppogva, tövétől a hegyéig végignyalva, nyelvhez csapkodva, ajkaival simogatva, szemezve játszik velem. Majd elterül az ágyon és huncut mosollyal, kacér tekintettel folytatja "kínzásomat".

Cserét kérek, mert egy ilyen királyi kényeztetést nem hagyhatok viszonzatlanul. Elhelyezkedik és széttárt combjai közé fogad, keze nem ereszti a farkam és csókolózni kezdünk. Szabad kezével arcomat, a kevés hajamat simogatja, majd gondol egyet és hajamba markolva húz a pici szájához és szenvedélyesen smárolunk. Eltévelyednék az arca és a nyaka felé csókjaimmal, de Ő jön a szám után és követeli a folytatást. Aztán csak engedi, hogy csókokkal boríthassam testét, de nem hagyja sokáig, mert két kézzel tolja a fejemet combjai közé. Örömmel kezdek bele a kényeztetésébe, hisz bolondulok a puncijáért. Finoman, lassan kezdem, majd ahogy egyre inkább megjön a hangja és a remegés is elkezdődik, úgy válok magam is fokozatosan mohóbbá. Egyre nedvesebb lesz, egyre hangosabb, a légzése is szaporábbá válik, míg végül fejemet odanyomva megajándékoz egy orgazmussal. Felpillantva csak az elhomályosult szemeket, fülig érő mosolyt láttam. Gonosz módon még belenyalintottam egyszer-kétszer az érzékennyé vált területre, amire remegés és kuncogás volt a válasz.

Természetesen nem hagyta ezt annyiban és újra megtapasztalhattam frenetikus francia tudását. Én fekve, Ő pedig hol mellettem, hol a lábaim közt tevékenykedett. A fent leírt franciát is tudta fokozni, eszméletlen, hogy megint mit művelt. Csurgatta rá a nyálát és vagy a kezével kente szét vagy a szájával eredt a nyomába és kapta el, mielőtt még végigért volna,de csinált olyat is, hogy rám nézett majd a nyelvét kidugva megmutatta, hogy mekkora nyálcseppet gyűjtött össze és a makkomat körbenyalva eresztette rá a farkamra.

Gumiért könyörögtem, mert ilyen előjáték után kíváncsi voltam, hogy milyen lesz a folytatás. Felpattintotta a gumit és átcsusszantunk az ágy másik végébe. Féltérden volt felettem, benyálazta ujjait(hogy miért, nem tudom, hisz nagyon nedves volt, nyali után még az állam is úszott örömcseppjeiben, de Ő maga is furcsállotta ezt a mozdulatot😅) és belecsusszant mereven álló férfiasságomba. Először csak félig, majd lassan tövig eltűntem benne, a következő mozdulattal pedig hangosan csattantunk. Rám nézett és tudtam, hogy megint mocskosul bele leszek lovagolva az ágyba. Nem tartozik a kedvenc pózaim közé a lovagló, de vele basszus oltári élmény. Guggolva galoppozik, én igyekszem felvenni ritmusát miközben Freya jobb kezével a jobb vállamba kapaszkodva húz maga felé, majd hátradőlve két kezén támaszkodva folytatja, míg én a látványban gyönyörködöm. Felülök és a fülébe súgom kívánságomat, az ágy szélére helyezkedünk, lábaival átkulcsol, kezeivel a nyakam öleli, én pedig vele együtt felállva a falhoz viszem és óvatosan neki döntöm. Sajna néhány lökés után kicsusszanok belőle, így gyorsan visszafektetem az ágyra, de úgy, hogy nekem csak az egyik lábam éri az ágyat a másik kinyújtva a padlón marad és így kapcsolódunk újra össze. Csókolom, ahol érem, Freya pedig viszonozza minden mozdulatomat és egyfolytában cirógat. Felinvitál az ágyra és szorosan összebújva, jó tempóban leszünk egymáséi. Lábait kezdi emelgetni, veszem a lapot és feltérdelve folytatjuk, hogy a szexisen izmos kis lábikók a vállaimra kerülhessenek. Megint érzem az egész testén végigfutó libabőrt, ami még inkább beíndit. Feneke alá párna kerül és most már mindkét lába keresztbe téve a bal vállamon pihen. Rettenetesen élveztem a helyzetet és lábait széttárva folytattuk, de itt egy kicsit begörcsölt a combom, ezért muszáj volt szétválnunk.

Gyors kezelés és izzadságom felitatása után az ágy mellett álltam, mire Freya úgy dönt, hogy kitolat az ágy szélére és így tegyem Őt magamévá. Nagyon nem kellett győzködni, mert olyan látvány tárult elém, amit még nagyon sokszor szeretnék látni. Itt is jó iramot diktáltunk, egyszerre nyögtünk, míg kezeim képtelenek voltak elengedni szívecske popsiját. Ha kicsit lassítottam, hogy élvezzem az elém táruló szépséges formákat Freya nem volt rest egy-egy komolyabb hátra lökéssel jelezni, hogy nincs lazsálás. Ezt követően lejött az ágyról és megint a fal felé vettük az irányt úgy, hogy közben szét sem kapcsolódtunk. A fal felé fordultunk és csak a nyitott tenyere és alkarja támasztotta a falat, háta olyan ívet írt le, hogy öröm volt nézni és az a kis popsi, ohhh istenem... Panasz az iramra itt sem volt, hisz hangosan csattogtunk, előre nyúlva a melleit markolásztam és néztem Őt kicsit oldalra hajolva, hátha elkapom a tekintetét is, amint észrevette már hajolt is hátra ajkait csókra kínálva. Itt az agyam már kezdte ledobni az ékszíjat, de még ezt is tudtuk fokozni! Kedvesem a ringatozó kis popsijával elkezdett hátrafele tolni, míg el nem dőltem az ágyon, lábaim széttárva, talpam a padlót sem éri, Freya pedig lovagolni kezd nekem háttal a combjaimon támaszkodva összeszorított combokkal. Itt közel került a vég, de egy újabb pózváltással sikerült megúsznom. Ő is feljött az ágyra, mindezt úgy, hogy egy pillanatra sem váltunk szét és guggolva folytatta a fordított lovaglást, észveszejtően jó volt vele így is.

Kicsit elfáradt, ezért a választásunk az oldalt fekvős pózra esett. Oltári volt vele ez a pozitúra is, látni, ahogy belemozog, együtt mozog velem és riszálja a hátsóját miközben kezem a mellét markolja hol egyiket, hol másikat, Freya keze pedig az enyémet szorongatja. Hátranézve figyel engem, szemeivel, ajkaival szótlanul is csókra csábít és én nem is tudtam, de nem is akartam ellenállni. Innen hasonfekvős pózba fordultunk, de itt már jóval lassabban és hosszabban mozogtam nehogy fájdalmat okozzak neki, amit háta, nyaka, vállai puszilgatásával és leheletemmel történő kényeztetéssel spékeltem meg, amitől úgy rázta ki a hideg, hogy én is beleborzongtam. Feneke erőteljes feltolásával, puncija szorításával és farpofái összerándításával jelezte, hogy igazán a lovak közé dobhatnám a gyeplőt és szóban is felszólított, hogy ebben a pózban is jó lenne maximális fordulatszámon pörögni. Fölötte támaszkodva egyre hevesebbek vagyunk, jobb kezünk ujjai összekulcsolva másikkal a lepedőt gyűri, aztán feltérdelve csodálom mindenét, míg lábait hátsómhoz nyomva szorít magához. Időnk végéhez közeledvén megszabadulunk a gumitól és már a szájában is vagyok, rendületlenül kényeztet és bírnám is még, de telnek a percek, így besegítek neki, nyelvét kiöltve nyalogat, majd csókra invitálom és ajak harapdálós csókokat kapok, miközben simogat mindenhol, arcát nyakamba fúrva csókolgat és elkezd lefelé haladni, farkamhoz érve átvenné, de még nem engedem, ezért alaposan benyálaz, nyalogat, csapkod ide-oda nyelvével, míg nem bírom tovább és átengedve a terepet ki nem végez a szájával. Egy csepp se megy mellé és lenyelve megkérdezi, hogy most Ő is gonoszkodjon, mire én igenlő választ adok, ezért tovább kényeztet még egy kicsit. Egymás mellett elterülve, összekulcsolt kezekkel pihenünk és próbáljunk feldolgozni, hogy mit is műveltünk. Csak mosolygunk és keressük a szavakat. Készülődni kezdek és azon kapom magam, hogy remegek, mint a kocsonya és ez az állítás Freya részéről is megállapítást nyert. Összeszedve magamat az ajtóhoz botorkálok, Freya nagy öleléssel és forró csókkal enged utamra és megbeszéljük, hogy ez mindenképpen ismétlésért kiált.

Elszámolás

Utólag rendeztük, borítékban az asztalra helyezve, tudom mi a kotta, de mindig rákérdezek, hogy mivel tartozom. Abszolút megéri.

Freya, istennő szexpartner

  oli66

Egyeztetés

Váratlanul adódott szabadidőm, melynek tartalmas eltöltéséhez partnernő után néztem az oldalon.
Kate portfóliója már akkor felkeltette érdeklődésem amikor frissen kikerült és mivel szabadnak mutatkozott, fellelkesülve azonnal hívtam is.
Pár kicsöngés után felvette. Illedelmesen bemutatkoztam és előadtam hívásom okát.
Kedves, szimpatikus, huncut hang mondta el a tudnivalókat és gyorsan le is egyeztettük a randit. Kb. 1,5 óra után Nála voltam.
A rövid kis hívás után azon merengtem, mi is volt még megmagyarázhatatlanul kedves és vonzó, Kate egyébként nagyon kellemes hangjában.
Aztán rájöttem: amikor a telefonban köszöntem és keresztnevemmel bemutatkoztam Ő azonnal a becenevemen szólított!
Ezzel már akkor az ujja köré csavart!

Megközelítés

Eltéveszthetetlen a cím.
Szerintem szabad - igaz fizetős, de hol nem? - parkolóhely mindig akad a közelben.
Én szinte VIP helyre tudtam parkolni pár lépésre a bejárattól.
A Béke úton villamos, autóbusz sűrűen jár, tehát BKV-val se bonyolult Kate-hez eljutni.

Helyszín

Pár éve épült, talán öt emeletes lakótömb. Lakás meglepően tágas, világos, ízlésesen és modernül berendezve, ahol Kate egyedül, illetve a kutyusával fogad.
Fürdőszobában egy kis segítségre szorultam a csaptelep kezelhetőségét tekintve. Valószínűleg nem én voltam az első "vidéki" mert Kate már kérés nélkül mutatta.
Ettől függetlenül a randi végén másodjára is meg kellett tennie. Upps!
Természetesen rendelkezésre állt minden és ami fontos számomra: nagy méretű, frissen mosott, jó illatú törölköző. Sajnálom, ez nekem mániám. Inkább mint a 100-féle tusfürdő.
A sötétített, hangulatfénnyel világított játszószoba nagy részét kitölti a valóban king size ágy. Masszív, jól bírja a terhelést. Meg se nyikkant. Se puha, se kemény, pont jó!

Hirdető külseje

Az igazat megvallva, a képei alapján mást vártam.
És ez nem azt jelenti, hogy Kate ne lenne egy nagyon szép nő, csak más mint számomra a képei sugalltak.
Kicsit talán izgultam is, hogy egy Barbie típusú, idealizált szépségű, kicsit műnő fogad majd. Talán a hosszú, szőke loknik hitették ezt velem.
Ehelyett egy nagyon is valódi, nagyon pozitív attitűdű, nagyon vidám, nagyon pajkos, nagyon huncut szemű lány fogadott fülig érő mosollyal, rövidebb, talán vállig érő, egyenes, szőke hajjal.
Szolid, nem túlzó smink. Kirobbanó jókedv. Ez Kate. Első pillanattól kezdve felszabadultan éreztem magam vele.
A képein is látható világos, mintás selyemköntösben és alatta kétrészes fehér, csipkés fehérneműben, combfixben fogadott és mezítláb.
Már nem is emlékszem, hogy csak bemutatkoztunk vagy volt-e puszi, mert azonnal fecsegni kezdtünk mindenféléről, mintha tegnap is találkoztunk volna.
Miközben persze palástolatlanul faltam szemeimmel a köntös alól ki-kibukkanó gömbölyded testrészeket. Kate nagyon egyben van.
Vékony, de finoman izmos, arányos testalkat, kecses kezek, lábak, világbajnok formájú és kerekségű popó - amire Ő nagyon büszke is - nem nagy, de szép, foglalkozást igénylő, kézbeillő keblek.
De mindezek csak külsőségek. A csoda maga Kate. Egyszerűen nem találkoztam még ilyen lehengerlően pozitív kisugárzású lánnyal. Bocs. NŐVEL.

Action

Azt hiszem szinte az első pillanattól kezdve kölcsönösen élveztük egymás társaságát és lehet ellettünk volna szex nélkül is még, de csak elmentem zuhanyozni a fentebb említett segítséggel.
A játszószobában az ágy előtt aztán Kate hozzám simult, huncutul rám nézett és csókra kínálta ajkait. Magamhoz öleltem és belecsaptunk a lecsóba!
A hölgy határozottan és szenvedélyesen csókol és nem fél használni a nyelvét! Amin aztán én is gyorsan felbátorodtam.
Azt se tudtam hova nyúljak, mit simizzek, hová csókoljak, de iszonyú jó volt elveszni az ölelkezésben.
Persze közeben sikerült abszolválni könnyített feladatként Kate négykapcsos cicifixének lebarkácsolását - legközelebb a hatkapcsos lesz!
Már azt hittem, hogy az ágy felé vesszük az irányt, de partnernőm az imához kecsesen térdre ereszkedett és a peckessé vált Monsieur-ral kezdett el ismerkedni.
Az öreg úr nagyon hálás volt a törődésért és gyorsan kihúzta magát, ahogy csak bírta! Kénytelen is volt, mert ilyen kényeztetést nem minden lánytól kapott eddig.
Kate ezt hi-he-tet-le-nül jól csinálja. Biztos, hogy élvezi is mert, anélkül egyszerűen ezt így nem lehet.
Mohón, szenvedélyesen, koppanásig, szinte várva, hogy fogd meg a fejét és segíts rá!
Uhh! Azt hittem ott végem lesz, de megkegyelmezett és most már tényleg az ágyra tereltük egymást csókolózás közben.
Persze a bugyi már ekkor nem volt rajta. A franc se emlékszik mikor került le!
Itt aztán én is igyekeztem bemutatkozni egy kicsit.
Vissza-visszatérő csókok közepette feltérképeztem testét és természetesen a végén lábai között tettem neki a szépet.
Igazán szép, finom, jól nedvesedő puncival találkozhattam. A törődést halk sóhajok, hálás hangok és simogatások kísérték.
Bár igyekeztem, valószínűleg nem értem célt, de megfelelően előkészítettem a terepet, mert a katapultgátló felhelyezése után hálásan fogadta magába a Monsieur-t.
Tartva a szemkontaktust, heves csókok közepette szeretkeztünk. Kate ölelt, csókolt, simigatott, húzott magába, sóhajtozott - iszonyú jó volt!
Majd pacizás zsoké módra, bele és ráülve, lassan, vadul, csattogósan és közben ez a tündér figyeli, lesi minden mozdulatod, kívánságod és csókol, csókol.
Rózsaszínű gondolataim párájában felvetődik bennem, hogy itt most be kellene végezni, de hát az a fantasztikusan kerek popó! Az a látvány ki ne maradjon!
Így kutyusba kérem magunkat és láss csodát: Kate pont úgy kínálja fel magát ebben a pózban mint ahogy azt én álmaiban ezt elképzelem:
megfelelően széles terpeszben, felsőtestét az ágyra nyomva, feneket jól kinyomva hívogat és nem is vagyok rest, hörögve hatolok be a vágyak kapuján.
El vagyunk így egy darabig, de valahogy bénázom, többször kicsusszanok, ezért partnernőm az ágy szélére tolat és én állva folytatom a mókát.
Az a látvány! Napok után is, ha csak rágondolok mosoly van az arcomon és görcs a gatyámban.
Végtelenségig tudtam volna csinálni, élvezni ezt a pózt és talán a szokásosnál hosszabbra is sikerült szeretkezésünk ezen szakasza, de aztán leszállt a lila köd.
Végig simítottam Kate hátát, combjait, köszönetet rebegtem, Ő hátrahajolt és még mielőtt kicsusszantam belőle, érzékien megcsókolt.
Megborzongtam. Tökéletes befejezés.
És még ezután képes volt rátenni egy lapáttal!
Mert a tesi kielégülés után egymás mellé feküdtünk, szőke fejecskéjét a karomra hajtotta és egy lelki kielégülést is nyújtó, vidám, vicces, de komoly gondolatokat is felvonultató
beszélgetésbe kezdtünk. Közben simogatott, meg-megcsókolt, mosolygott. Teljesen kész lettem.
Persze maradtam volna még, akár egy egész napot is, de úriember módjára nem akartam visszaélni vendégszeretetével.
Készülődés közben biztosítottuk egymást a kölcsönös szimpátiáról és a későbbi találkozás(ok) lehetőségéről és fájó szívvel, de fülig érő mosollyal az arcomon,
puszik és ölelések közepette kiléptem a valóságba.

Elszámolás

A rószákat szokásomhoz híven, belépésemkor, kis édességgel együtt adtam át. Szó csak a telefonban esett róla. Extra jó randi volt, de ez benne van az alapban!
(Az édességet persze elbénáztam. Ki van írva! Kedvenc édesség: PROTEIN SZELET. Én meg csokit vittem. Te ne kövesd el ezt a hibát!)

Freya, felejthetetlen szexpartner

  Felhőtlenphil

Egyeztetés

Freya a skandináv szexistennő. Aki a képeit már nem photoshoppal retusálja, hanem mesterséges intelligencia matat rajta. Ki ez a nő? Létezik egyáltalán vagy csak egy mitológiai alak?

Egy rövid ideig láthatóak voltak az arcos képei, amiket megpillantva tudtam, hogy nem csalás, nem ámítás, Freya létezik, sőt ismerjük is egymást. Na jó, az túlzás, hogy ismerjük egymást. Találkoztunk, és az egyikünk (na, vajon ki?) jól emlékszik még az átélt élményekre. Nosza, elevenítsük fel az élményeket! Telefont ragadtam, hívtam, szerencsém volt, mert szinte azonnal felvette. Amikor beleszólt a telefonba, tudtam, hogy nem más él vissza a fotókkal. Freya hangja továbbra is összetéveszthetetlenül cuki, kommunikációja megnyerő. Vtr-t küldtem, hogyha elfelejtem a pontos címet, ne kelljen bután újra megkérdeznem.

Megközelítés

A belváros zajától kicsit távolabb, diszkrét környezetben a 14-es villamos Lehel tértől nézve középtávoli megállójához egy macskaugrásnyira. Az úton jöttek-mentek az autók, úgyhogy valószínűleg a parkolás sem művészet, a kerékpárt pedig a lépcsőházban lehet lelakatolni.

Helyszín

Tip-top lakás, a tetthely nem a tucatszoba, igazán egyedi falburkolat, king size bed, félig leengedett redőny, hangulatfény, ami mindent látni enged. A foglalkoztatószoba padlója hidegburkolat, de egyáltalán nem zavaró. A vizesblokk kicsinyke, de minden szükséges dologgal felszerelt. A zuhany kezelőszerve kicsit trükkös, de könnyebben kiismerhető, mint egy Boeing műszerfala. Főleg, hogy Freya mindent készségesen megmutat.

Hirdető külseje

Jó pár rész lement már a Dallasból, mióta utoljára láttam, de Freya alig változott. Arcán nem látszottak a múló évek, alakja is ugyanazé a huszonéves lányé, akivel egykor találkoztam. Ruganyos bőre ki van varrva gazdagon, számos tetoválására viszontlátásunk előtt is jól emlékeztem, de hogy mennyi az új, azt meg nem mondom. Természetes cicijei nem túl nagyok, de formásak, kellemesek. Az arca… a kis gödröcskék alapján összetéveszthetetlen, mosolya kedves, tekintete érdeklődő (nyilván nem emlékezett rám, kíváncsian vett szemügyre), szőke haját kibontva fogadott.

Kis fehér ing (?) volt rajta – ami könnyen lehet, hogy valami menő márka csúcsterméke, amit főben járó bűn leingezi, de én számomra a fehérneműk világ számomra véget ér a készség szinten felismerhető bugyi-melltartó-combfix szentháromságnál, a többi terület terra incognita. A lényeg, hogy átkozottul jól nézett ki, na.

Action

Zuhanyzásom után Freya a folyosón várt, beinvitált a szobába, miközben tekintetünkkel, szimatunkkal felfedeztük, ajkainkkal, ujjainkkal becézgettük egymást. Partnerem nem ront ínyvitorlástól a szájba, először csak meg-megcsókoltuk egymást, majd nyelvünk a másikét keresve nyomult az intimebb mélység felé. Izgató volt, ahogy ajkai meleg nedvességét apró sóhajai hűtötték.

Az ismerkedő, bemelegítő körök után hosszú, önfeledt smárolással biztosítottuk egymást a bizalmunkról, amit Freya egy kiadós szopással pecsételt meg. Freya kényeztetése az a fajta softpornó, amit talál még egy lány is szívesen végignéz (feltéve ha az enyémnél derekasabb farok van a főszerepben). Tövénél megfogva többször végignyalva, aztán lassan, de biztosan mélyre eresztve, közben nem megfeledkezve a szemkontaktusról, bő nyállal, halk lihegéssel fűszerezve kezelte Freya a joystickot. Bólogatott, cuppogott, néha még a nyelvéhez is paskolta a ceruzát, majd fáradtságot nem ismerve újra rábukott a csigaházra. Felinvitáltam az ágyra, hogy ne a padlón kelljen térdelnie, majd hanyatt vágtam magam, ő pedig a lábaim közé furakodva, fenekét magasra tolva folytatta a szaxiszólót. Néha alulról bele is mozogtam, de semmi durvulás.

Valószínűleg ő kérdezett rá a 69-re, mert nekem nem a kedvencem, és nem azért, mert nem szeretem, ha nyalás közben kényeztetnek, de én sem tudok a feladatomra koncentrálni, és nem is látom, hogy mi történik odalenn. Így volt ez most is, mert én kerültem felülre, és meg-megszakított nyalakodás közepette már szinte dugtam a száját, ami piszkosul izgató volt, de ezt nem éreztem a hangulatba illőnek, inkább kértem, hogy hagy próbálkozzam szólóban a szájjal történő örömszerzéssel. A lehetőséget megkaptam, Freya készségesen tárta szélesre a futóműveit és átadta magát az igyekezetemnek. Igazán hálásan reagált, de a tényleges eredményt csak ő tudja. Lerúgva mindenesetre nem lettem az ágyról. A nyalakodás nem látványos rángatózások vagy elégedett sikolyok között ért végett, inkább csak úgy érzésre, tekintetének változásából, kézmozdulatokból, sóhajokból következtetve arra, hogy akármeddig is jutottunk, véget ért a hegymenet.

Újabb csókok, egy rövid, ámde hatásos biztosamibiztos francia és gumihúzás után Freya fölém kerekedett és guggoló helyzetben ereszkedett rá a ceruzára. Meg kell hagyni, jó kondiban van, mert hosszú percekig nyársalta magát anélkül, hogy segítő kezeimre szükség lett volna.
Nem tudom, hogy a reverse cowgirl szerepel-e a Kámaszutrában, de különböző iskolák keveredésének köszönhetően a fordított lovaglás után a kutya közben is leróhattam tiszteletemet a Freya szexkultúraja előtt. A vallások és kultúrák totális eklektikájában talán a misszionárius volt a legizgalmasabb, amikor egymás szemébe nézve, nyögve, lihegve, csókolózva, egymás hullámzó testét bámulva csattogtunk. Freya nem túléli, hanem átéli az együtt töltött időt. Nem bújt el a perverz tekintetek elől, sőt ő is szemlélte a közösülést, kifejezte, ha valami tetszett neki, nyögött és biztatott, sőt nem volt rest bekapni és szopni sem az ujjaimat, ha éppen arcát simította a kezem.

Nem volt fullasztó kánikula odakint, eleinte a szobában is nagyon kellemes volt a hőmérséklet, de partnerem minden pózban alaposan megtornáztatott, eskü még a szopatásban is megizzadtam. Freya mindettől nem zavartatva indult utolsó rohamra, amikor az órára nézve láttam, hogy máris elröppent az óránk. Elfúló hangon kérdeztem, hogy tényleg mehetek-e a szájába, ő pedig a bólogatás mellett talán még kajánul kacsintott is, mintegy meghúzva az elsütőbillentyűt, szabad utat engedve magjaimnak.

Lenyelte vagy sem (spoiler: lenyelte), az igazi kielégülést az a szenvedélyes arckifejezés jelentette, amivel a spricc után is tovább szopta lankadni alig akaró szerelemcsüngőt. Mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, úgy játszott a gyíkkal még hosszú ideig, babusgatta, szeretgette, odavarázsolva azt a hangulatot, amire velem együtt valószínűleg oly sok pasi vágyik. Nem csak a farkamat, de rövid időre az egómat és fényesre szopta.

Pihegésem közepette még szóval tartott, őszintén és nyíltan beszélgettünk, nem sietett és nem siettetett, bár jeleztem, hogy a perceim meg vannak számlálva, ő még sztoriban volt, befejezte, sőt érdekelte a véleményem is. Az órát így is csak annyival léptük túl, amennyivel a búcsúcsók és ölelés hosszabb volt az átlagos puszinál.

Elszámolás

Nem könnyű követni az utóbbi évek tiszteletdíjainak alakulását, ritka vendégeskedéseim alapján azt sem tudnám megmondani, hogy mi a szokásos összeg. Azt álszentség lenne írni, hogy csekélység az egész, de a többi beszámolót olvasva azt kell mondjam, hogy kavicsok száma nem tér el jelentősen az átlagtól, az élmény pedig meghatározó, amit a legmagasabb polcok egyikére helyezek a saját kis emlék-raktáramban.

Freya, felejthetetlen szexpartner

  kétbalfül

Egyeztetés

Telefon, VTR, SMS, belső üzenet, minden lehetséges kommunikációs csatornát bevetve kerestük a mindkettőnknek megfelelő időpontot. Telefonon elsőre nem értem el, de hagytam neki üzit és mikor alkalmas volt, megcsörgetett és könnyed kb negyed órás csevejbe elegyedtünk. Angyalian cuki hangján elcsacsogta a még fontos tudnivalókat, amit még nem tudtam és vártuk a napot, hogy újra talizzunk. A címet a VTR egyeztetés során kaptam meg, néhány kedves üzenettel egybekötve.

Megközelítés

Metró plusz villamos kombóval közelítettem meg a helyszínt, könnyű volt megtalálni, a villamos megállótól nagyjából két perc séta. Az autóval érkezőknek sem lehet gond idetalálni, parkolóhelyet is láttam, nem is egyet.

Helyszín

Újépítésű lakótömb felsőbb emeletén található Freya lakása. Kultúrált, tiszta, csendes környezetben fogadja a Hozzá ellátogatókat. A fürdőben megtalálható minden eszköz, hogy felfrissülten, tisztán vethesd bele magad az Égi Tünemény karjaiba, aki a szomszéd szobában vár rád. A törölköző óriási és pihe-puha, kettőnket is körbeérne. A szoba nagy részét az ágy teszi ki, tényleg king size, de annyi hely van még, hogy ne élével kelljen közlekedni. Az ágy mellett éjjeliszekrény, a sarokban egy szék a ruháknak.

Hirdető külseje

GYÖNYÖRŰ NŐ! Röviden ennyi lenne, mert nincs jelző, ami kifejezhetné Szépségét. Az arca meseszép, melyet szőke hajkorona keretez, nagy barna őzike szemek, amikben elveszel egy pillanat alatt, csókra hívogató ajkak és az a mosoly... Brrrrr beleborzongok, hacsak rá gondolok. Bársonyosan finom puha bőrét élmény simogatni, nemcsak Ő szokott libabőrös lenni, hanem Én is, mikor Hozzá érek. A teste is nagyön bejön, tesz is érte, hogy így nézzen ki! Ugyan mindenét imádom, a formás pici lábait, a nőiesen izmos vádlijait és combjait a kettő közt fellelhető Mennyországot, melyért megveszek, ha kényeztethetem, a lapos hasát, a formás kis ciciket, melyek szívesen veszik a tőrödést, de a popsija az, ami mindent visz, kerek, kemény, formás kis hátsó, egyszerűen világbajnok! Mindez mit sem érne, ha nem párosulna hozzá a közvetlen személyisége, ami szintén magával ragadó. Kedves, laza, helyén az esze, két lábbal a földön jár, a hozzá(m)állása is párját ritkítja. Egy Tünemény, egy Angyal, egy Boszorka(a legjobbik fajtából)!

Action

Izgatottan és idegesen vártam a napot, hogy újra láthassam Őt, hisz nagyon sok idő eltelt mióta nem élvezhettem a társaságát. A telefon beszélgetésünk alatt is csak hebegtem-habogtam, mint aki először csinál ilyet, de Ő is zavarban volt egy kicsit, érződött a hangján, de nagyon cukin kezelte az egészet. Két-három perccel előbb érkeztem a megadott címre, hívtam Őt és már kaptam is a bejutáshoz szükséges kódot és útbaigazítást. Lifttel érkeztem az emeletre és már nyílt is az ajtó, amin belépve megpillantottam álmaim egyik legszebb Nőjét egy fekete testhez simulós ruhában. Nagy mosoly, két puszi és még nagyobb ölelés fogadott,így kapva az alkalmon mámorító illatát is magamba szívhattam kezdésnek. Átadtam a meglepiket, majd cipőmet levetve siettem utána a játszószobába.

Egymás mellé ülve kezdtünk beszélgetni az ágyon a számunkra fontos történésekről, jó volt újra hallani, ahogy nevet, nagyon jó beszélgető partner, élmény vele ez is. Később már egymással szemben ülve folytattuk a trécselést és voltak már tétova mozdulatok, de mindketten zavarban voltunk, főleg én, viszont rajta is érződött, hiába próbálta palástolni. Egyébként ügyesen csinálta, csak engem már nehezebben téveszt meg, ismerem, mint a rossz pénzt. Olyanok voltunk, mint két kis kamasz, akik most kezdik felfedezni egymást.🙂 A végére már egymás mellett feküdtünk és a felsőmet kezdte kipatentolni, majd elcsattant az első csók is és mielőtt még teljesen megrészegültem volna Tőle elhúztam gyorsan megfürdeni.

Fürdés után az ágyon fekve találtam egy fekete melltartó és bugyi összeállításban, mit ne mondjak észveszejtően nézett ki! Már épp készülődtem mellé feküdni, mire velem szembe térdelt az ágyon és így vesztünk el egymás tekintetében és ölelésében. Simogattam, ahol értem, ahogy Ő is Engem és jöttek a csókok. Először csak a szájra puszik, később a nyitott szájas csók, majd a nyelvét is átdugta és innentől már szinte csak a szenvedélyes, de közben mégis gyengéd csókolózás következett. Kezeivel kényeztetett mindenhol, de a legjobban az tetszett, mikor az arcomat simogatta, a hideg is kiráz tőle még most is. Délen is felállt a harci helyzet és Ő kezeivel meg is találta azt, a törcsi repült, Ő meg rögtön kényeztetni akart, de még sikerült egy kis időt nyernem, hogy csókolhassam, simogassam még viszont a kezével már nem eresztett. Tettem még egy próbálkozást, hogy Én kezdhessem az orális örömöket, de hajthatatlan volt.

Én maradtam térdelve az ágyon, Ő pedig négykézláb belekezdett egy olyan franciába, hogy a szavam is elállt. Mélyen, kellő nyál mennyiséggel, huncutul szemezve, puszilgatva, cuppogva, végignyalva játszott Velem. Aztán kérte, hogy feküdjek az ágyra és így folytatta tovább félig meddig a combomon fekve. Egyre mélyebben és hevesebben kényeztetett, miközben néha kivette a szájából és csak a nyelvével tüsténkedett a makkomon, keze pedig finoman, de határozottan markolta a kis kolbászt. Majd a lábaim közt találtam és kaján mosollyal az arcán folytatta, csurgatta rá a nyálát és mielőtt végigért volna a nyálcsepp bekapott és nézte, hogy mennyire bejön, amit csinál. Végül úgy helyezkedett, hogy tudjam cirógatni selymes bőrét és azt a veszettül jó popsit, miközben Ő fáradhatatlanul kényeztetett tovább. Eddig is nagyon mélyen bevette, de ezután koppanásig eltűntem a szájában és többször is éreztem torka szorítását, az elsőnél meg is jegyezte, hogy most megvagy.

Itt volt az ideje, hogy Én is kivegyem a részem a jóból, ezért megszabadult a cicifixtől, bugyitól és már előttem is feküdt pőrén, várva, hogy Én is mutassak valamit. Újra csókolózni kezdtünk és a kezeink is jártak keltek mindenfelé. Nyakát, állát, arcát, vállait, puszilgattam és szorosan ölelt viszonozva minden mozdulatomat. Igyekeztem lefelé haladni és a cickókkal is foglalkozni de a szájától nagyon nehéz elszakadni, így ide mindig visszatértem. Édes kis bimbói gyorsan megkeményedtek imádtam játszani velük felváltva, végül csak elértem a finom illatos puncijához. Élvezettel és finoman kezdtem kényeztetését, hallhatóan, érezhetően, láthatóan tetszett neki, szépen be is nedvesedett, de derekas próbálkozásaim ellenére az orgazmus elmaradt. Ezután fordított 69-ben szeretett volna életet lehelni belém, de ezt most nem vállaltam, így egy oldalas verzióban maradtunk, ami kicsivel később klasszikus 69-re változott. Csodálatos volt így is érezni, ahogy teljesen eltűntet, nagyon veszélyes és szerintem überelhetetlen az, amit a szájával művel!

Gumiért kiálltottunk mindketten és ha már Ő volt felül kérdés nélkül bele is ült keményen álló férfiasságomba. Finoman kezdte a gugolva lovaglást és felülve néhány csókot is loptam, de visszalökött az ágyra és olyan tekintettel nézett rám, hogy most el akarom venni, ami az enyém. Ugyan ló helyett csak egy nyomi szamár volt alatta, de maradjunk annyiban, hogy bele lettem lovagolva az ágyba. Átszellemült arccal tett magáévá miközben igyekeztem felvenni a ritmusát és vadul csattogva, szenvedélyesen szeretkeztünk. Együtt fordultunk misszibe, ahonnan bénaságom miatt kicsusszantam a forró és nedves puncijából, de szinte egyszerre odanyúlva helyeztük is vissza és folytattuk, amit elkezdtünk. Itt már kedvünkre csókolgattuk egymást, főleg szájon, de azért jutott mindenhova, miközben halk szavak kíséretében bókoltunk a másiknak. Szorosan összebújva, csókolva lettünk egymáséi, de azért arra is hagytunk időt, hogy megnézzük együtt miként járok ki-be a szűk és nedves kis csodában, amit a lábai közt hord. Feltérdeltem és lábait széttárva folytattuk egyre tempósabban, majd a vállaimra kerültek a lábikók, fenekét kicsit megemelte Én pedig alá nyúlva, pont jó szögben eltalálva szeretgettem tovább,éreztem a szinte egész testén végigfutó libabőrt, amibe Én is beleborzongtam.

Megizzasztott rendesen és egy apró törölközős szünetet beiktatva, azon matekoltunk, hogyan folytassuk. Az ágyon feküdt hason jobb lábát felhúzva, így kézenfekvő volt, hogy ez lesz a kövi póz, de itt megint bénáztam, így a vége az lett, hogy hátulról folytattuk összezárt lábakkal. Nem kíméltük egymást, csattogtunk ebben a pózban is, míg Én a popsiját markolva, finoman paskolva tettem magamévá, de az is nagyon jó volt mikor Ő tolatott rám és szinte táncolt a farkamon. Az a kép igencsak emlékeztbe, retinába égős lett! Ki akartunk próbálni még egy-két pózt, de annyit szerencsétlenkedtünk, hogy még véletlenül le is fejelt, így a vége felé járva el is röhögtük az egészet. Mondtam neki, ha kinevet, szégyellős leszek, erre szabadkozott, hogy nem rajtam nevet, hanem velem és a helyzeten és mielőtt szólhattam volna már a szájában is voltam és a fentebb leírt franciát élhettem át újra, annyi kiegészítéssel, hogy most már a gólyók is kaptak szája áldásos tevékenységéből. Imádtam mikor a combjaimat átkarolva csak a szájával kényeztetett a szemembe nézve és mikor mélyen eltűntetve ki dugja a nyelvét és nyalogat, az valami eszméletlen! Kézzel még besgítettem Én is, de a katarzís részemről is elmaradt, így egymás karjaiban pihegve, csókolozva, cirógatva, kacagva konstatáltuk, hogy közeleg a búcsú ideje. Öltözés közben folyamatosan dumáltunk és mikor kész voltam az ajtóhoz kísért, ahol harmadjára csak sikerült kijutnom az ajtón, hiszen vagy Ő húzott vissza még egy ölelésre és csókra vagy Én léptem vissza ugyanezért. Megbeszéltük, hogy hamarosan látjuk egymást, majd az utamra engedett és újra a szürke, sivár hétköznapokban találtam magam.

Elszámolás

Bár ellenkezik az elveimmel, de a végén történt,egy borítékban helyeztem az asztalra,szó sem esett róla.

Freya, felejthetetlen szexpartner

  DukeGeorge

Egyeztetés

Reggel a kijelölt időintervallum kezdetén telefonon kerestem Freyát. Először foglalt volt, de 10 perccel később újrahívtam, és ekkor felvette. Kedves hangon köszönt. Mivel minden számomra szükséges infót tudtam már a hirdetéséből, ezért csak egy aznapi időpontot kértem tőle, amit azonnal meg is kaptam. A beszélgetés bár rövid volt, már előrevetítette azt, hogy a Freyával való találkozás feszültségmentes és kellemes lesz. Szép és lágy tónusú hangja ellazítja az embert - legalábbis rám ilyen hatással volt.

Megközelítés

A helyszín a XIII. kerület Újpesttel határos része, parkolás ahogy láttam nem nehéz, BKV pedig nagyon közel rak le, én ezt vettem igénybe.

Helyszín

Tip top a ház és a lakás is. Nincs zuhanyfüggöny! Üvegajtós a tusoló, kényelmes és praktikus. Tisztaság, nagy és jó nedvszívő türcsi, szájvíz kikészítve.
Szoba nem túl nagy, de hangulatos. Sajna az ágy kicsit nyekereg (falnak ütődik s ez engem zavart) ezért volt hogy keresztben kellett feküdnünk rajta, szerencsére ez nem volt gáz, mert king size...

Hirdető külseje

Freya ugyanolyan szép és vonzó mint a képeken, de a fotók sok minden (fontosabb) dolgot nem adnak át. Nevét a skandináv mitológiából választotta. Freya a szerelem és a háború istennője, lágyság és keménység, szerető és harcos is egyben. Ennek ő szerintem kívül-belül tökéletesen megfelel, én természetesen a lágyabb, "szerelmesebb" oldalát kerestem és meg is találtam...
Technikailag leírva ú egy vékony nő, nagyon szép alakkal megáldva, mindene formás és arányos. Szerintem a képeken látottaknál most kicsit vékonyabb (melleken véltem látni), de lehet, hogy csak én tévedek.
Még valami: Freya arca és tekintete gyönyörű és szó szerint elbűvölő. Tekintetében ugyanakkor nemcsak a mélység, hanem a kislányos huncutság is látszik, ami kifejezetten szexivé teszi őt.

Action

Spot on. Már megérkezésemkor láttam/éreztem hogy minden OK lesz. Hamar beszédbe elegyedtünk, cipő - és kabátlevétel után bekísért a szobába, ahol kezdetnek megölelt, megpuszilt (!!!), viszonoztam, adtunk egymásnak pár puszit... hogy lehet meghitté varázsolni valamit egy másodperc alatt amiről eddig azt gondoltad (tapasztaltad) hogy csak hús, pénz, érdekek, és szükségletek? Hát ilyen egyszerűen:)!
Szerintem Freyának különleges adottsága van a férfiakhoz, de az is biztos, hogy bennem igazán vevőképes és befogadó alanyra talált, mert nekem pont erre volt szükségem. Mondtam is neki, hogy ha csak ölelkezünk és csólolózunk egész randi alatt, nekem már az is egy üdítő élmény lesz, de erről később..
Eme bevezető után kérdeztem Freyát a további teendőkről (nem akartam lerohanni, meg egy kicsit zavarba is hozott talán:)...), mire adott egy törölközőt, majd megmutatta a fürdőt.
Tisztálkodás után hamar az ágy előtt találtam magam vele, emlékezetem szerint állva, egymás karjaiban, csókolózva. Nos nem vagyok már 13 éves, és a nők többsége nem is vált ki belőlem olyan érzéseket hogy a szájukra tapadjak - főleg akkor nem, ha éppen egy professzionális randiról van szó, s nem ezért mentem oda - de itt és ekkor, Vele ez úgy sikerült mintha egy igazi randin lettem volna - ez Freya odaadását és szenzitivitását dícséri, de szerintem meg is volt a kémia kettőnk közt.
Szóval eme csókoknak hála hamar összegabalyodtunk. S bár libidóm csúcsra járatását kicsit azért akadályozta a vizsgadrukk és az hogy első alkalommal voltunk együtt, Freya készségesen segített mindenben. Ha kellett a lábaim közt feküdt hason és franciázott, lábait izgatóan össze-összekulcsolva, csípőjét megemelve ha a fenekébe markoltam (finoman), ha kellett akkor széttette háton fekve a lábait és élvezte ahogy nyelvemmel kényeztetem (ezt amúgy ilyen típusú randin soha senkinek nem szoktam csinálni csodálkoztam is magamon)...Ha úgy alakult, akkor rám csücsült, vagy háton fekve emelte úgy a lábait, ahogy szerettem volna.

Nagyon izgatóan csinálja, kellő szenvedéllyel, s ugyanakkor kellő odafigyeléssel. Hogy ő ezt mennyire élvezi azt nem tudom, de tény, hogy át tudja magát adni az együttlétnek...amikor elégedetten nyugtázza hogy maximumra merevedek miközben benne mozgok, vagy mikor hallom a lélegzetvételén azt, hogy hat rá amit csinálok...mondanám hogy élvezte, én pedig gyönyörködtem abban ahogy ezt tette, mert tényleg ritka az ilyen élmény még egy "hétköznapi" kapcsolatban is.

Mikor odabúgta a fülembe hogy mennyire benedvesedett ahogy benne mozogtam, vagy mikor egy nagy cuppanással vette ki a hímtagom a szájából egy "-fincsi" megjegyzéssel, nos ezek mind olyan dolgok, melyeknek spontánoknak kell lenniük, hogy igaziak, hogy élmények legyenek.
Nekem nagyon annak tűntek.
Az első "ütközetünkben" missziben lett végem, és bár belekezdtünk egy másodig hancúrba is melyben hátulról tehettem magamévá Freya valóban istennői testét, ott már kezdtem kifutni az időből s emiatt ki-ki zökkentem ami sajnos esélytelenné tett a második boldogságra, hiába üldöztem...
Ezen a szent napon éreztem azt először, hogy valami olyat kaptam, amit pénzzel amúgy nem lehet megvenni, akkor sem, ha az ember milliókat szór el rá, vagy éppen meggebed a másik, hogy teljesítse a kérést, de képtelen rá. Remélem át tudtam adni valamennyit a Freyával megosztott NAGYON KEVÉS időből és tudtam azt érzékeltetni, hogy milyen ember, milyen nő is ő.
Nem írtam le még sok dolgot amik szinte megállás nélkül jönnek vissza mint emlékek: az ölelése és érzékisége az aktus közben valami olyan amit bármelyik exem megirigyelhetett volna Freyától - sajnos sokuknál hiányzott ez (persze lehet hogy én nem tudtam kihozni belőlük..)

Elszámolás

Nem néztem hogy vállal-e bármi mást azon kívül amit én szerettem volna. Én még azt sem tudtam teljesen kihasználni amiért mentem, mert annyira elvitt minden egyes vele töltött másodperc, hogy 10 percnek éreztem az egész együttlétet.

Freya, felejthetetlen szexpartner

  evező

Egyeztetés

Telefonon ès VTR-n egyeztettünk, összessègèben könnyen ment minden. Mèg a szabija előtt akadt meg a szemem az itteni hirdetèsèn, ekkor már fel is vettük a kapcsolatot, de a pihenèse végett elhalasztottuk. Visszatèrte után telefonon, majd VTR-n egyeztettünk. Rugalmas, már a telefonban incselkedő!

Megközelítés

BKV- val ès kocsival is egyszerű. Villamos kb. 150 mèterre tesz le, kocsival GPS egyèrtelmű, a környèken jó eséllyel akad szabad fizetős parkoló. A megadott cím 100% pontos.

Helyszín

Szèp állapotú új èpítèsű lakás. Fürdő igènyes, tiszta, ideális tusfürdő választèk, dezodor, szájvíz segít a felfrissülèsben. A szobában királyi franciágy várja az üzekedèsre vágyókat. A hálószobában szintèn rend ès tisztaság. Előszobában gyakran barátságos háziállatok fejezik ki èrdeklődèsüket, ez nálam kifejezetten üdítő èlmèny!

Hirdető külseje

Pici szőke tünemèny. Ez a rövid verzió, rèszletesen: enni való lábfej, feszes, szexi vádli ès combok, bomba fenèk, ha ilyenek lenne, egèsz nap a kezemen ülnèk! Lapos poci, guszta, kènyeztetèsre jól reagáló keblek, vègül, de nem utolsó sorban gyönyörű ès szexi arc!

Action

Pontosan érkeztem ès már hallgattam is izgató hangját a telefon túlvègèn! Ajtón belèpve ölelès,puszi, majd állatokkal ismerkedés. Már itt úgy èreztem magam, mint szívesen látott vendèg. Gyorsan le is dobáltam magamról mindent ès rohantam fürdeni! Visszatèrve Kate mèg a szexi fogadó fehèrneműjèben várt, de hamar lekerült az, miközben heves csókokkal halmoztuk el egymást. Törülköző lehullott ès szèp vendèglátóm kaján mosollyal arcán kèzzel varázsolt pillanatok alatt betonkemènnyè, miközben csókok közepette, szememet vizslatva tájèkoztatott arról, hogy most bizony a szájával fog boldoggá tenni. Szavak nincsenek, milyen finom, bőnyálas, mèlytorkos elemekkel tarkított franciában rèszesített. Tèrdeit vèdve, javasoltam, hogy költözzünk az ágyra, ahol már ragadozó tekintettel csapott le a farkamra, ès egy percig nem kímèlve hajszolt az őrületbe! Hosszas világbajnok szopás után, ez bizony az volt, javasoltam a helycserèt. Lassan vègigcsókoltam teste minden porcikáját, lábait, nyakát,jól reagáló melleit, majd vègül elèrtem illatos, zamatos, gyönyörű puncijához! Majd belefulladtam, csak hogy viszonozzák az örömöket, melyeket Katetől kaptam eddig! Többször megremegett, de hogy a teljes katarzist átèlte-e, azt nem hiszem! Azèrt sokáig kènyeztettem, gyanúm szerint mindkettőnk örömère! Gumièrt kiáltortunk mindketten, majd missziben estünk egymásnak. Sajnos az eddigi katartikus èlmènyek miatt hamar el is mentem, de nem csináltunk belőle ügyet, volt mèg időnk, beszèlgettünk, nevettünk, mint egy jó barátság extrákkal randin. Szerencsère hamar hadra foghatóvá váltam ès Kate lelkesen kezdett ismèt mèlytorkosan, bőnyálasan szètizgatni. Miután meggyőztem, hogy kárpótlom, nyeregbe pattant ès csattogni kezdtünk, ahogyan tudtunk...más szóval Kate megdugott lovaglóban. Na akkor gondoltam èn is lerakom a nèvjegyem ès szenvedèlyes csókok közepette, átfordítottam misszibe, ahol a lehető legmèlyebbre hatoltak, miközben kendőzetlenül tájèkoztattam további terveimről. Mivel válaszul elègedett nyögèseket kaptam, ezèrt a fal szèlèhez álítottam ès hátulról estem Katenek, ahogyan csak bírtam. Ez megtette hatását, hangosan bíztatott, abba ne hagyjam, majd együttlètünk csúcspontjakènt sikerült elèlveznie! Nevetve rogytunk az ágyra, ahol már sajnos nem is emlèkszem milyen levezető pózt választottunk az orális kivègzèsem felvezetèsèhez! Kímèletlenül kisajtolt belőlem minden csöppet, utódaimat pedig nem is láttam többet. Folytattuk a beszèlgetèst, mintha mi sem törtènt volna, további randi terveket szőve. Szerencsère ez olyan jól sikerült, hogy èn ismèt álltam, Kate meg néma egyszerűsèggel közölte, hogy mèg egyszer kicsinál... mit lehet tenni, èlveztem, hogy elveszi újra jussát, míg èn már csak bárgyú vigyorral vagyok kèpes! Így èrt vèget a randink, majd gyorsan tusolni mentem, mert az időnket is sikerült 2 perccel túllèpni. A jövő terveiben bízva köszöntünk el egymástól... remèlem folyt. köv...

Elszámolás

Bővebb infóban megadottakhoz kèpest nem változott semmi. Szerintem teljesen elfogadható, a kapott èlmènyt figyelembe vève meg főleg!

Freya, felejthetetlen szexpartner

  Rolito

Egyeztetés

Visszatért a múzsám. Nem szoktam szabadkozni, de előre is elnézést kérek, hogy ha néha karaktert öltenek a szentimentális gondolataim. Okkal kapta meg részemről az Istennő besorolást előzőleg is és okkal fogja ugyan azt kapni újfent. Előre jelzem, hogy ez most nem 2 lélegzetvételnyi terjedelmű beszámoló lesz, mint ahogyan a randink sem az volt.

Legutóbbi találkozásunk volt egyben a legelső is, de már akkor szövetség köttetett közöttünk, miszerint ott kell folytatnunk bűnös élvezetekkel teli alkalmi légyottunkat, ahol félbehagytuk azt.

Tudtam, hogy elvonul egy kis időre, de előtte már bevéstük egymás nevét a telefonkönyveinkbe, mint Mózes a 10 parancsolatot a kőtáblákba. Tegnap munka közben röppent is felém egy váratlan - vagyis inkább várva várt - füstjel sms formát öltve, hogy visszatért, ha gondolom… hát hogyne gondoltam volna. Testem minden egyes porcikája újból csak arra a kielégülésre várt, amit még sehol máshol nem tapasztalhattam meg, csak Nála. Váltottunk pár üzenetet, majd estig le is fixáltuk az időpontomat én pedig ennek tükrében készítettem elő a teendőimet másnapra.

Hirdetését ekkor még nem aktiválta vissza, így igazán elitnek éreztem magam, hogy valószínűleg a legelsők egyike lehetek, aki tudomást szerzett újbóli elérhetőségéről. Napközben is sms formájában értekeztünk.

A mai napon az ország másik végéről kellett elindulnom, ezért egy megerősítő beszélgetés erejéig felhívtam, hogy hallhassam legalább addig a hangját, amíg újból el nem vágja tudatomat a külvilágtól, amint átlépem majd lakásának küszöbét.

Megközelítés

Az időm közeledtét jelezvén kalapált a beállított emlékeztető hangja fülemben, akárcsak az izgatottság a gyomromban. Ritkán érzek ilyet. Ideje volt felégetni magam mögött aznapra minden hidat és elindulni hozzá. A nap sütött az arcomba és élveztem a kedvenc zenéim válogatását a gyér autópálya forgatagában. Tudtam, hogy elkerülhetetlen végzetem felé haladok, és ettől valami bizseregni kezdett bennem. Visszapörgettem lelki szemeim előtt fel-felvillanó, ám de mélyen belém égett tekintetét, mosolyát, ölelését, csókját, kéjjel töltött pillanatainkat. A már ismert címre pár perccel korábban érkeztem, így volt időm az autóban nyugodtan hátrahagyni epekedő gondolataimat és felocsúdni a valóságban. A zsigereimben éreztem, hogy ismét mérföldkőhöz érkezett “itteni pályafutásom”.

A megközelítés nem okozhat senkinek sem problémát, GPS az épület kapujához visz. Egy forgalmas út, a troli és a villamos megállója is pár perc sétára van, a parkolás pedig nem megoldhatatlan - bár megérzésem szerint a parkolóhelyeket inkább az utcában lakók foglalják el - de legalább fizetni is kell érte, ha találsz egy üres helyet. Nekem a bejárattól pár méterre sikerült letenni az autót, napszakhoz képest volt azért lehetőségem eldönteni, hogy hova álljak. Én elég járatos vagyok e környéken, a kisasszony tevékenysége mondhatni nem illik a nyugodt lakórengeteg miliőjébe. Talán ebben is talál valaki valami megnyugtató érzést, akár csak jómagam.

Helyszín

Az épület falait, amelyek keretet adnak a kisasszony búvóhelyének még nem kezdte meg az idő. Kellemes és nyugodt környék, körben több társasházzal. Kívülről tip-top és ez belülről sem érződik másként. Feljutás lifttel és lépcsőzve egyaránt lehetséges. A vesztőhelyemre érvén az előtér adott édes kálváriám első állomásának stációt, ahol vágyaim megtestesítőjét megpillantva vert mellkason az érzés, amely egyre csak azt sugallta, hogy ismét jól el lesz látva a bajom. Onnan tovább haladva jobbra található a fürdő, amelyben több féle tusfürdő, szájvíz és a hozzá tartozó eldobható poharak várnak szolgálatukra. Szintén előrébb barangolva a baszobába botlunk, ahol a king size bed egy friss lepedő kíséretében ismételten meleg fészekként adott otthont izzasztó összegabalyodásunknak. Továbbmenvén a tágas konyha - nappali kombó teljesíti ki az összképet. Mindenhol rend és tisztaság várt. Az egész lakást betöltötte, engem pedig körbezárt múzsám aurája. Nem is akartam szabadulni ebből a szorításból.

Hirdető külseje

Külseje cseppet sem változott, mióta utoljára láttam. Számomra Ő az abszolút etalon. Festett szőke hajzuhataga keretbe foglalja bájos arcát. Tekintete őszinte, barna szemei puha szájával együtt mosolyognak. Ha a szemébe nézek, érzem, hogy veszélyes nővel van dolgom. Ezt a későbbiekben meg is erősítette. Tetoválásai nem tűntek el, továbbra is a személyiségéhez illőnek tartom azokat, kedvencem a hátán leledzik. Csípőjének körvonala lefelé haladva kecses, hosszú lábaiban teljesedik ki. Dereka pont a tenyerem szorításához való, mellei nem szilikonosak és tökéletesen a testalkatához illő méretűek. A bimbók jól reagálnak a kényeztetésre. Bőrének érintésétől a jó értelemben megborzongok. A kemikáliák sem fedték el előttem feromonjait.

Fogadó szettje a mai randikon egy fehér csipkés szett volt, a már korábban is látott átlapolós lenge ruhával fedve. Én csak pőre testére vágytam, de azt sem bántam volna igazából, hogy ha nem szabadítom meg Őt egyetlen textíliától sem. Amikor megöleltem szinte magamba szippantottam belőle egy kis darabot. Letaglózó első benyomása már másodjára hasított olyan erővel keresztül rajtam, mint egy tehervonat.

Action

Érkezés után csörögtem, majd a kapott kódot beütve a liftet vettem célba. Az emeleten a lift ajtajával egyidejűleg nyílt is az ajtaja. A lakásba lépve hárman siettek fogadtatásomra, kettő különleges kis szőrgombóc és Ő maga. A nyávogós kis barátokat később kizártuk a mozizás lehetőségéből, egyáltalán nem zavartak.

Cipőmet levéve hozzám lépett és megöleltük egymást. Mindketten egymás nyakába bújtunk és sóhajtottunk egyet. Az üdvözlés után követtem a szobába, ahol ledobta magáról az átlapolós cuccot, magához húzott és megcsókolt. Éreztem, hogy nem csak én vártam már ezt a pillanatot. Csókjaink először csak érintőlegesek voltak, miközben lehúzta rólam a pólót. Megfogtam arcát, a szemébe néztem és folytattuk a csókolózást. Egyre nyitottabban és hevesebben. Nadrágom feszülni kezdett és mondtam, hogy rám még vár a zuhanyzó. “Tudom, várlak!” - majd a kezembe nyomta az ágyra készített illatos törülközőt. A technikát már ismertem, a külön gombnyomásos zuhanyalkalmatosságot egyből megzaboláztam.

A szobába hűs testtel és forró vágyakkal érkeztem vissza. Az ajtóban még kitessékeltük a szőrös, kíváncsi kis szempárokat majd becsuktuk az ajtót. Ők csak játszani szerettek volna, de itt most csak a nagyok szórakoztatták egymást. Folytattuk a csókolózást. Testünk szorosan egymásnak feszült, nyelveink nem engedték egy másodpercre sem el egymást. Én egy kicsit lehajoltam, combjánál átkarolva felkaptam az ölembe, Ő pedig lábait átkulcsolta derekamon. A fenekénél tartottam Őt tovább és immáron hátrafelé domborodó punciját simogattam bugyin keresztül. Most még csak halk de erőteljes sóhajtások közepette borultunk az ágyra. Ő a hátán landolt én pedig rajta. Lábai szorítása továbbra sem engedett el. Csókoltuk egymást, ahol csak értük, különös tekintet szentelve az erogén zónáknak is. Ajkam táncot járt a vállától indulva fel a nyakán keresztül, érintve csókra nyíló száját, majd a fültövénél kötöttem ki. Ezt a kört párszor eljátszottuk majd hasra fordítottam Őt. Tarkójától megindulva végigpusziltam testének minden centiméterét egészen a bokájáig, majd vissza. Fejét oldalra fordítva követelte, hogy csókoljam meg újból. “Jól csókolsz, szeretem, csináld!” - kaptam a dícséretet.

Közben fenekét az égnek tolta, háta ívén végigvezettem ujjaimat és a fenekénél megálltam. Azt hittem, hogy ezt a pucsítást nem lehet tetézni, de tévedtem. Testét cirógató ujjaimat beakasztottam a bugyijába, majd egy mozdulattal levezettem róla hosszú, kecses lábain. Mögé helyezkedtem, Ő pedig felkínált nekem magát. Fenekét és domborodó punciját leheletnyi puszikkal üdvözöltem. Nyelvemet is útjára engedve fel - le simogattam vele szeméremajkait. Amint megéreztem édes nedvét egyből visszafordult a hátára, majd széttárt lábai közé esve újból csókolóztunk. Elindultam vissza a lábai közé. “Hát szia!” - nevetett, “Szia!” - hangzott a viszonzás. Belső combjait kezdtem puszilgatni, majd mikor már nem hallottam mást, csak folytonos sóhajtásait, akkor megkörnyékeztem punciját. Szépen, lassan, először csak a csiklóját leheltem, majd a szétnyíló szirmait is. Nyelvemmel körkörösen izgattam megduzzadt csiklóját és ajkait. Néha be-be dugtam a nyelvem, csak az íze és az élvezet kedvéért. “Ezt szeretem!” - hangzott szájából. Annyira belefeledkeztem a teendőmbe, hogy elfelejtettem felpillantani rá. Hiba volt. Melleit markolta, száját harapdálta, fejét forgatta. Lenyúlt hozzám egyik kezével, megfogta, majd ujjait az én ujjaim köré kulcsolta. Sóhajtásai átváltottak hangos nyögésekké, lélegzetvétele szabálytalan és ziháló lett. Éreztem, hogy ideje ujjal is rásegítenem a műsorra. Először felváltva nyaltam és ujjaztam, majd kérte, hogy a kettőt egyszerre csináljam. Kézfejemen csordogált édes nedve, lábait felhúzta és a vállaimra tette, miközben én előtte kuporodva dolgoztam azon, hogy jó legyen Neki. Nyögései felerősödtek, hangját kiengedte, puncija összehúzódásai egyre erősebbek és gyakoribbak lettek. Lábai remegését éreztem a vállamon; “Még, még, mindjárt!” - hagyta el száját elcsukló hangja. Meginduló nedvei, összezáródó hüvelye és egész testét átható remegése jelezte, hogy megérkezett. Hagytam lenyugodni és én is szusszantam gyorsan. Amint visszatért, újból csókolózni kezdtünk. Ekkor pillantottam ki az órára. Igencsak átléptük a fél órát már. Ekkor szólt rám, hogy ne nézzem, mert Ő sem teszi ezt. Megértettem.

Mellé borultam és összebújtunk. Vagyis Ő hozzám. A csók abba maradt és csak egymás szemébe meredtünk. “Veszélyes Nő vagy, felismerlek.” - mondtam Neki. Elmosolyodott, “Tudom. És most én Neked is jó lesz, mint nekem volt, amit csináltál!” - felelte és már át is fordult lábaim közé. Ígéretét tartva ráfogott a kis barátomra, felfelé döntötte a hasamra és a golyóimat kezdte nyelvvel kényeztetni. Felnyögtem. Rám pillantott, majd rám szegezve tekintetét tövig bekapott. Nyelvét serényen használta közben. Összefogtam a haját, hogy ne veszítsem el igéző pillantásait tincsei takarásában. Tényleg jó volt nekem. Ott, abban a pillanatban jobbat el sem tudtam volna képzelni. Koppanásig engedett magában, majd minden egyes kifele húzásnál farkamat nyelve végig kísérte egészen a makkom hegyéig. Megint csak felnyögtem és tekintetem a plafonra irányítottam. Nem voltak bennem gondolatok, csak átadtam magam teljesen annak, amit velem művel. Cuppogott, szürcsögött, torkán bólogatva dolgozott azon, hogy ígéretét tényleg betartsa. Eljött az a rész, ahol éreztem, hogy nem bírom tovább. Kértem a beöltöztetést. Felmutatott 2 féle óvszert, hogy válasszak. Rá bíztam magam és felhelyezte. “Megbaszhatsz megint, úgy, mint a múltkor!” - mondtam. “Meg is foglak, nyugodj meg!” - válaszolta.

Fölém guggolt, majd rám engedte magát tövig. “Szia, megjöttem!” - mondta mosolyogva. Tudtam, hogy mi következik. Ki fog csinálni. Egyik karjával felfogta a haját, másikkal pedig a vállamba kapaszkodott és szépen elkezdte a saját vágtáját. Arcát fogtam, tekintetünk találkozott, ajkainkra egyszerre haraptunk rá. Tekintete most már kéjes volt, mintsem nyitott. Teste egyre csak dolgozott, hangját nem tartotta vissza, ahogyan én sem. A tempót növelte, vállamat még jobban szorította, hogy jobban bírja. Én is felvettem csípőmmel a ritmust, így már egymást hajszoltuk az élvezetbe. Elvoltunk így egész sokáig, éreztem, hogy nagyon jó párost alkotunk. Szemei csillogásánál csak hangja volt erőteljesebb.

Szusszanást kezdeményezve és levegőért kapkodva felültem, hogy csókolózni tudjunk. Ő továbbra is szemből mozgott rajtam, hátra dőlve, kezeivel combomon megtámasztva magát, tekintetét egy másodpercre sem levéve rólam. Ismételten csattogó hangok közepette vesztünk el egymásban. A szobában az érkezésem óta működő légkondi igyekezett hűteni felhevült testünket, de mind hiába. Rólam patakokban folyt a víz, éreztem a hasizmomon is, hogy komolyat megyünk. Nem tudom, hogy mennyi idő telt el így, de át kellett fordulnunk, mert egyikünk sem bírta már tartani magát. A múltkorihoz hasonló egyetlen mozdulattal a kisasszony szétcsatlakozás nélkül fordított át minket misszionárius pózba.

Mivel mással tudhatnánk magunk mögött ezt a 2 etapot, mint egy kiadós csókolózással?! “Nagyon szeretem, ahogy csókolsz!” - mondta, s kért, hogy ne hagyjam abba. Így fölé hajolva kezdtem el mozogni benne. Először csak szépen, lassan. Letekintettünk és mindketten néztük, ahogyan ki - be járok benne. Feltámaszkodtam, lábait a nyakamba tette én pedig elkezdtem egyre gyorsabban és erősebben mozogni. Éreztem, hogy pattanásig feszül a húr, az ágy is elkezdett igencsak vészes hangokat adni. Az ágytámla verte a szoba falát, Ő pedig nem fogta vissza a hangját. Bíztatott, hogy abba ne hagyjam. Dicsérete és kéjes nyögései újult erővel töltöttek fel. Kecses lábait összefogtam magam előtt és azokba kapaszkodva kezdetét vette egy még halálosabb iram. A golyóim is belefájdultak, nem kíméltem sem Őt, sem magam. Tudom, hogy vulgárisan hangzik, de ez igazi baszás volt a javából, az a fajta, amit a filmekben is lát az ember.

Egy kis meglepetést csempészve a sűrű programunkba összefogott lábaival együtt átfordult hasra, majd átfűzte azokat terpeszállásom közé. Így kitolt, égbe meredő feneke szétnyílt és a már sokszor dicsért puncija kitárult előttem. Nem volt kérdés, hogy mi a dolgom. Újból benne voltam, tövig. Ő pedig csak tolta fel magát rám és arcát az ágyba temetve markolta a lepedőt, amíg én becsülettel pakoltam az előttem minden egyes lökésemre beringó fenekét. Csípőjével egyfolytában dolgozott, hangját pedig némileg tompította az alattunk hősiesen helytálló matrac. A tempó növelésével egy jó pár percig még bírtam szusszal, de az ágy megint csak felsírt alattunk, amit én már csak zihálva jeleztem, hogy szintén elfáradtam.

Hangunk, testünk hőmérséklete és a szégyentelen, már - már állatias ösztönünk teljesen betöltötte a szobát. Sehol máshol nem lettem volna akkor, de a végzetem csak nem akart beteljesülni, akármennyire is azon dolgoztunk. Erőm végét járván megszakítottuk a tornaórát és mellé rogytam az ágyba. Ekkor már egész testemből remegtem, mint egy összegörnyedten szaró kutya a gazdija lábánál a parkban. Jót nevettünk ezen. Ő háttal nekem “rám toltatott” és karjaimba temetkezett. Így feküdtünk egymás mellett egy darabig és beszélgettünk. Mélyrehatóan, egymással, egymásról, szinte teljesen megnyíltak gondolataink. Mint ha nem egy kicsivel több, mint 40 perces maratonon lennénk túl. Már pedig az órára pillantva elkezdtem matekozni, hogy a fél órás előjátékunk és ez a mutatvány sorozat már 70 perce tart. Teljesítményem büszkeséggel töltött el, a lankadtságnak jelét sem mutattam, de egyszerűen képtelen voltam megmozdulni.

A kisasszony viszont egy váratlan pillanatban újból rám pattant. “Nem hagyhatlak így!” - és már újból rajtam lovagolt. Még hevesebben, még kéjesebben, még hangosabban igyekezett engem is a kielégülés útjára vezetni. Sem a látvánnyal, sem pedig az érzéssel nem tudtam betelni. Puncija nedvét már az ölemben éreztem lefolyni, amelyet néha csak egy nagyobb csattogás terített még jobban szét kettőnk között. Teljesen kész voltam, mint a matek lecke. De Ő nem adta fel. Átfordult rajtam, így nekem háttal guggolva folytatta tovább vehemens mozdulatait. A látvány pazar volt. Szorította térdem én pedig a derekába kapaszkodva kezdtem el mozogni alatta, kiegészítve az Ő ritmusát. Együttes mozgásunk olyan precíz volt, mint egy svájci óra. Itt már nem emlékszem, hogy számat milyen hangok hagyták el, csak az Ő nyögéseire figyeltem teljesen önkívületi állapotban. De mint tudjuk, a jó dolgok is egyszer véget érnek. Teljesen kimerültünk, mind a ketten.

Megfordulva óvatosan leszállt rólam és megint hozzám bújt. Nem forszíroztuk a dolgot, belül én is elengedtem. Nem éreztem egy pillanatra sem azt, hogy ettől függetlenül nem vagyok kielégülve. Csak feküdtünk az ágyon és folytattuk a beszélgetést. Ő olyan Nő, akivel egy másik életben is szívesen találkoznék. Gondolatainkat egymás elé tárva kezdtünk visszazökkenni a valóságba. Most már mind a ketten tudtuk, hogy az időnket túlléptük. De csak feküdtünk tovább és Ő bújt hozzám szüntelenül. Kezeim simogatták, újból bebarangoltam egész testét, mert tudtam, hogy itt a búcsú ideje. Ajkaink ismételten találkoztak. Megint csókolóztunk. “Bízd rám magad!” - hangzott el, és újból a szájában találtam magam.

Ismét érezhettem csodás nyelvjátékát a már teljesen leharcolt kis barátomon. Közben felvettük javaslatomra a 69-es pózt. Én dúskáltam a puncijának nedvében, Ő pedig kitartóan gyakorolta rajtam a legelején bemutatott mélytorkos - nyelves kombinációt. Heuréka! Becsuktam a szemem, megkapaszkodtam arcomon táncoló fenekébe és a szájában ért el a vég. Egy percre sem engedett ki a szájából, hagyott benne lenyugodni. Nyelvével finoman simogatta tovább már érzékennyé vált makkomat. Mindent eltüntetett, az utolsó cseppig. Visszafordult felém és már újból a karjaimban volt. Megköszöntem kitartó munkásságát, ahogyan Ő is az enyémet. Váltottunk még pár csókot majd szépen lassan elmentünk mind a ketten zuhanyozni és készülődni.

Az időnket itt már jócskán túlléptük, de nem foglalkoztunk vele. Mikor már felöltözve utamra indultam volna átadtam a megbeszélt csokrot, de meglepetésemre még marasztalva lettem pár percig. Lenyugodtunk együtt és beszélgettünk még egy kicsit a teraszon. Szép lassan visszarázódtunk a saját valóságainkba majd csókok és ölelés közepette elváltak útjaink az ajtóban.

Elszámolás

A rózsaszálakat csak távozásomkor adtam át. Nem is beszéltünk róla, csak bizalmi alapon hagytuk a végére ezt a kis mozzanatot. A kiegészítésként vitt apró ajándékot érkezésemkor átadtam már, aminek megint nagyon örült. Hogy kinek mi az alap, azt szerintem egyéne válogatja. Számomra az egész randi egy nagy extra volt, ehhez mérten a másfél óránkhoz illő csokor mérete került átadásra.

Freya, felejthetetlen szexpartner

  Rolito

Egyeztetés

A mai nap nem terveztem ilyen kalandokat, de valamiért felléptem az oldalra és megláttam a hirdetését, amiben jelezte, hogy késő estig elérhető lesz. Még “nem találkoztam vele”, úgyhogy végigolvastam az adatlapját és az előttem viszonylag frissen írt beszámolókat. Egy kis matekozás után úgy döntöttem, hogy VTR-n keresztül foglalok időpontot, amelyet nem sokkal később vissza is igazolt. Telefonon egészen addig nem beszéltünk, amíg a ház elé nem értem. Rengeteg kérdésem lett volna felé, illetve szeretem azért a randi előtt hallani a másik fél hangját egyeztetés közben - és ilyet még soha nem csináltam - de kivételesen a sorsa bíztam magam és úgy voltam vele, hogy lesz, ami lesz. Később kiderült, hogy az elmúlt heti tetteim között ez volt a legjobb döntés, amit hoztam.

Megközelítés

A pontos címet VTR-en keresztül kaptam, GPS a bejárat elé visz. A környéken viszonylag járatos vagyok, aki tömegközit választ, annak a BKV kedvez, a magam fajta autóbolondnak pedig a parkolás hétvége révén ingyenes és könnyű volt.

Helyszín

A ház új építésű, a lakás is full rendben van. Tágas, tiszta, rendezett. Térképet nem rajzolok, de a második tusolás után teljesen otthonosan ingáztam a lakásban. A fürdőben több féle tusfürdő, szájvíz, eldobható poharak és deo is bekészítve várt a kézbe kapott hatalmas méretű törülköző mellett. A baszobát kb. kitölti a king size bed és őszintén megmondom, hogy azon és egy széken kívül, amire a ruháimat tettem le, nem emlékszem, hogy mi van még ott, mert abban a szobában megállt az idő számomra. De erről később bővebben.

Hirdető külseje

Próbálok a száraz tényeknél maradni, de nehéz lesz elvonatkoztatnom, mert a kisasszony az egyik zsánerem. Az adatlapon feltüntetett adatok és képek a valóságot fedik. A 28+ életkor egy kicsit tág fogalom, de egyáltalán nincs messze a valóságtól. Erről beszélgettünk is a randi alatt. Az arca kitakarása miatt én teljesen mást képzeltem el, de az a teremtés, aki az ajtón belépve fogadott jócskán túlszárnyalta az elvárásaimat. A továbbiakban érkező Urak figyelmébe ajánlom az adatlapot és a bemutatkozást áttanulmányozni! “Inked barbie”, de mivel az én bőröm is benyelt már egy kevés tintát, így ez volt az első közös nevezőnk a vetkőzés után. Mindene egyben van; formás popó, vékony csípő, magasságához képest kecses és hosszú lábak, markolni való cicik, puha ajkak, szép arc. Érkezésemkor egy platformos papucsban és egy mintás köntös szerű lenge, átlapolós textilben fogadott. Nem fogok hazudni, engem teljesen levett a lábamról. Abban a pillanatban vesztem el valahol a tér és idő között, amint megpillantottam. Számomra fontos az első benyomás és nem kétség, hogy jó helyre érkeztem.

Action

Az ajtón belépve a fent említett “eszméletvesztés” után bemutatkoztunk egymásnak, majd úgy kezdtünk el beszélgetni, mint ha 1000 éve ismernénk egymást. Nem volt kínos csend vagy feszültségoldás miatti semleges beszélgetés. Vittem egy kis ajándékot, amit az adatlapján is kiírt, hogy a kedvence és át is adtam, amint megbeszéltük, hogy mindkettőnk részéről megvan a kölcsönös szimpátia. Bár izgatottságom fizikai tünetekben mutatkozott, próbáltam türtőztetni magam, mert éreztem, hogy itt bizony igazán teljesíteni kell. Ezt a teljesítést igazából a randi közben ketten hoztuk össze, a kisasszony igazán kivette a részét a dolgokból, kérés nélkül. Az illedelmes körök után követtem a baszobába, ahova kicsit homályos emlékek fűznek. Előtte még megkínált frissítővel (alkoholos ital is a kínálatban szerepelt, de nem éltem vele - viszont ez a gesztus hatalmas plusz pont). Ennél a pontnál megkérdeztem, hogy a csokrot rendezzük-e előre, de csak legyintett egyet. Ez is igazán jól esett első találkozás révén. A következő képkocka az, hogy csinos vendéglátóm hozzám bújt én pedig a fenekét markolva átöleltem. Mindeközben beszélgettünk és megkapva a törülközőt egy kis útbaigazítás után letusoltam. Visszatérve a tett helyszínére Ő már csak egy csipkés fehérneműben várt rám. És itt kezdtek a dolgok összemosódni. Amint a közelébe értem egyből magával ragadott a kialakult szituáció; a legjobb kifejezés talán az, hogy elszakadtam a valóságtól. Ölelkeztünk, csókolóztunk, simogattuk egymást. Kijelentettem, hogy szeretném először én felfedezni a dolgokat. Szépen lekerült a melltartó majd a bugyi is. Az ágy melletti csókolózás közben a fenekét fogva az egyik lábát felhúzta a combomig, amit én mondhatni reflex mozdulattal az ágyra helyeztem, ,majd térde rogytam előtte. Uraim, az a punci világbajnok. A lábai közt való ismerkedés közben a hajamat túrta és húzta magához a fejemet a kisasszony. Ez annyira felizgatott, hogy az ágyra tessékeltem és kértem, hogy pucsítson be nekem, hogy folytathassam a megkezdett munkálatokat. Életem legszebben pucsító hölgye kínálta fel magát nekem, én pedig kezdtem az extázistól elveszteni a kapcsolatot a valósággal. Miközben Ő az ágyon pucsított én pedig mellette térdeltem, a háta olyan ívet írt le, hogy a Műszaki Egyetemen sem tudnak megtanítani ilyen görbét rajzolni. Miután megérkeztek a kellő hanghatások és testnedvek átfordultunk és Ő elkezdett nekem maszturbálni. Már nem emlékszem, hogy hogyan, de az egyik percben csókolóztunk közben, a másikban pedig már önkényesen mélytorkozott rajtam. Az események sűrűjében talán ha egyszer fogtam meg és húztam a már így is koppanáson lévő fejét magamra, azt is csak azért, hogy azt higgyem, hogy én irányítom a dolgok menetét. Itt még arra emlékszem, hogy óvszert kértem, mert nem szerettem volna hamar a dolgok végére érni, de máris a 69-es pozícióban folytatta tovább a toroktornáját. Én pedig csak faltam azt a csodás puncit és szívtam magamba a keletkező nedűt, mint ha nem lenne holnap. Ez így ment egy darabig, majd kértem, hogy üljön rám. Nos, tisztelt soraimat olvasó Urak, szeretném Önöket arról tájékoztatni, hogy én még életemben nem lettem így meglovagolva. Mondhatni a kisasszony tett engem magáévá. Próbálom magam disztingválni, de igazából meg lettem b…va. Erre nincs szebb kifejezés. Először rám guggolt, majd hátra dőlt, majd ismét előre hajolt. Én csak arra emlékszem, hogy feküdtem, mint egy darab fa és azon gondolkoztam, hogy ezt álmodom -e, vagy tényleg velem történik?! Tényleg nem tudtam, hogy mi történik körülöttem, de élveztem. A jelenet így nézett ki: csattogás, majd egyre ütemesebb csattogàs, lucsok, csattogás, kapaszkodás az előttem ringadozó cicikbe, csókok és ugyan ezek, csak kevert sorrendben. Itt tényleg láttam magunkat kívülről is lelki szemeim előtt, pedig a valóság sem volt sokkal rosszabb, sőt. Hogy egy kicsit visszatérjek a valóságba, elkaptam a derekát, de mindhiába, nem tudtam vele tartani a diktált tempót. Rajtam szemből ringatózva jobb kezével megmarkolta a bal vállamat és mégjobban húzta magát rám. Valamit még mondott is közben, de fogalmam sincs, hogy az az én érdemem volt - e, vagy magát dicsérte meg. Őszintén szólva nem is érdekelt. Annyira elvesztettem minden érzékemet, hogy ki kellett pillantanom az órára is, mert szerettem volna tudni, hogy milyen évet is írunk. De teljesen mindegy volt. Elvesztem, megadtam magam, teljesen megsemmisültem. Valahogyan mégis összeszedtem magam, de nem azért, mert szerettem volna, hanem azért, mert Ő átfordított (átgurított) minket egy mozdulattal misszionárius pózba úgy, hogy nem történt “lecsatlakozás”, miután kijelentette, hogy Ő kiélvezkedte magát és most rajtam a sor. Nem kevés nyomást érezve ágyék tájon és agyban is, beleadtam mindent, amit csak tudtam. Lábait hol széthúzva, hol magam előtt összezárva tartva tempóztam. Kis lassításként kihúztam teljesen, majd visszaraktam, majd újra, szépen lassan. Kaptam bőséges bíztatást is hozzá, hogy ez milyen jó neki. Hirtelen ötlettől vezérelve kiugrottam csodás puncija szorításából és ujjazni kezdtem. Itt indultak meg igazán a testnedvek, majd mikor elélvezett, remegve rászorított a kezemre. Mindketten odakaptuk a fejünket, és konstatáltuk, hogy ez majdnem spriccelés volt. Ezt eljátszottuk újból, majd visszahelyeztem a kis döfőmet a már extra nedves odúba és széttárt lábai között ért el a végzet, miközben csókolóztunk. Közben hagyott lenyugodni, miközben én még dörgöltem a megtöltött védőfelszerelést ahhoz a világbajnok puncihoz. Valahol itt tértem újból vissza a valóságba. Elmentem újból tusolni, majd visszatérve elkezdtünk beszélgetni a lakás különböző pontjain. Itt már nem volt semmi szexualitás, de valahogyan mégis mindig összeért valamink. Szeretném mindenkinek a figyelmébe ajánlani, hogy a kisasszony igazi beszélgető partner, teljesen földhöz ragadt meglátásokkal. Talán egy kicsit túlságosan is személyes és elmélyült dolgokat feszegettünk, de egy percig sem bántam, sőt. Az időt nem figyelve a kis intermezzónk után kaptam egy nem profi, ámde igazán kellemes és szakszerű masszázst. Annyira jól esett, hogy így töltöttük ki a hátralévő kis időnket. A legvégén visszatért az erőm és készen álltam volna még egy Halálos Iramra, de nem szerettem volna visszaélni a vendégszeretetével, mert így is túlléptük az időnket. Erről Ő egyszer sem tett említést, de én úriember kötelességemnek éreztem nem visszaélni a helyzettel. Pedig búcsúzásképpen még a lábai közé engedett és elhalmozott csókokkal, sőt, a hátamról is lemosta a zuhany alatt a masszázshoz felhordott (szeretném kihangsúlyozni) minőségi krémet. Azért emelem ezt ki, mert én is a márka bőrápoló termékeit használom, de lehet, hogy ez csak nekem jelent pluszt. A minőséggel viszont nem lehet vitatkozni. Sem a krém, sem pedig a kisasszony tekintetében. Biztosan tudom, hogy kihagytam pár mozzanatot a tettek mezejéről, de próbáltam átadni a nagyközönségnek az élményt minél jobban, mert ha ezt valaki meséli nekem, akkor nem biztos, hogy elhiszem.

Elszámolás

Semmilyen extrát nem vettem igénybe, az alap program minden olyat tartalmaz, amire e földi ember csak vágyhat. Nem is tudom, hogy ezt a randit lehetne - e még extrázni. A csokor átadása egyebek mellett mellett majdnem elfelejtődött. Amikor távozásképp kaptam még az útra a kisasszony testéből fogásmintát és jó pár csókot, akkor villant be, hogy rendezni valóm van még. Az első pillantás utáni legyintésből idáig jutottam, ráadásul szó sem esett róla az egész randi alatt. Úgy éreztem ,hogy tesszük, amit kell és lehet. Mondhatni jókor, jó időben és jó helyen találkozott a kereslet és a kínálat.

Freya, felejthetetlen szexpartner

  Rednyúl

Egyeztetés

Telefonon kerestem meg , elég könnyedén sikerült elérnem , nagy örömömre .

Megközelítés

Könnyű oda találni , tömegközlekedést nem annyira figyeltem . parkolással nemvolt problémám .

Helyszín

Kimondottan igényes lakás , minden ki van benne találva , jó benne a feng shui . Tiszta és illatos otthon .

Hirdető külseje

Meseszép arcú lány fogadott , már az ajtóban olvadoztam a szépségétől . Nagyon szép harmonikus és formás teste van , finoman izmos . Haja és bőre illatos volt .

Action

A lakásba érve elém jött egy gyönyörűséges karcsú tündér , aki szinte ismerősként köszönt , majd megkért, kísérjem a szobába. A szobában helyet foglalva, kellemes felvezető beszélgetésbe merültünk , valószínű , hogy napokon át tudtunk volna beszélgetni .
Folyamatosan legeltettem a szemem a csodás testén. Tervbe vettem mit és miképpen teszek majd. Megkért , hogy menjek tusolni , vissza ékezésem után törölközővel takarva hanyatt feküdtem. Mellém bújt , megcsókolt majd a mellem és a hasam is végig csókolva rátalált a lényegre. Istenien franciázik, jó mélyen beveszi, nem sumákol. Közben figyeli a tekintetet és az ütemet is egyre gyorsabbra veszi. Majd úgy fordult, hogy a suncija is kézre essen. Szinte felkínálva , hogy én is szorgoskodjak. Először a ujjaimmal simogattam . Örömmel tapasztaltam ,hogy mennyire nedves már. Majd bele kóstoltam finom puncijába, aminek hangosan tetszést is adott. Hátra fordítottam, majd addig kényeztettem, amíg el nem élvezett. Közben a fejemet húzta egyre magába. Csodás érzés volt örömöt okozni. Szusszanás közben a farkamat a pocijához, és puncijához dörzsölve gerjesztett . Isteni volt, majd gumizás , és behatolás misszibe. A lábait felemelve semmi óvatoskodás, egyből bele. Hangosan ösztönzött ,hogy jól csinálom . Elég nagy harcúr kezdődött. Igazi b..szás végkimerülésig, volt pacigolás, kutyuskodás , minden ami csak jöhetett .A végén ismét hanyatt döntve vad vágtában lett végünk.

Elszámolás

Átlagon felüli élvezet , átlagos áron (ár publikus)

Freya, jó szexpartner

  Ludvig1

Egyeztetés

Hétfőn hívtam telefonon. Kb járomhívásból tudtam elérni. Régóta próbálkoztam, de megérte. Megbeszéltük másnapi randevút. Nagyon kedves volt és már a telefonban is kellemes hang és jó közérzet fogadott. Több időpontot is felkínált és tudtam választani.

Megközelítés

Egy nyugodt utcában volt a találka. Könnyen találtam parkolót. Fizetős, köztéri, de legalább volt hely. A környék nyugodt volt és tiszta.

Helyszín

A lakás nagyon szép, újszerű. Külön zuhanyzós fürdő a hálószoba mellett. Minden tiszta volt és ki voltak készítve a tusfürdő, szájvíz. A szobába ment a klíma, így nagyon kellemes volt belépni is és később a szeretkezés alatt is. A szobában hangulatfények fogadtak és egy friss fürdőlepedő a zuhanyhoz. Franciaágy friss ágyneművel takarva.

Hirdető külseje

Egy finom fejem köntösben fogadott. Alatta egy sexi kétrészes fehérnemű. Élőben sokkal szebb mint a képeken. Gyönyörű arc és nagyon pozitív kisugárzás. A fotókon nem láthatóak a tetoválásai, de élőben csodálatosak. Szép mellek és formás popsi.

Action

Megérkeztem, ajtót nyitott, ahogy liftből kiléptem. Beinvitált és csókkal fogadott. Finom, puha ajkai vannak és remekül csókol. Teljes barátnő feling. Senki nem volt rajtunk kívül. Oda adtam a "virágot". Behívott a szobába és megkínált vízzel. Utána megmutatta a fürdőt és letusoltam. Mikor vissza mentem a szobába elém lépett és csókolózni kezdtünk. A köntös már nem volt rajta, így még jobban szemügyre tudtam venni a testét. Lehúztam a bugyiját és elkezdtem kézzel kényeztetni a punciját. Gyorsan reagált rá és látszott, hogy nagyon élvezi. Pár perc elteltével letérdelt elém és finoman, de jó mélyen, bő nyállal bekapta a farkamat. Hihetetlen technikával szopott, hol gyorsan, hol lassabban, mélyen, majd nyalogatta golyóimat és mindeközben végig a szemembe nézett. Felmásztunk az ágyra, hanyatt feküdtem és ő tovább kényeztetett, miközben én is tovább kényeztettem, hol nyelvvel, hol kézzel, vagy mindkettővel egyszerre. Hosszas előjátékban volt részünk. Ezután előkerült a gumi, amit gyorsan és finoman felrakott és már belém is ült. Lovagolt rajtam, miközben folyamatos szemkontaktus közben megcsókolt és simogatott. A melleit bekaptam és szopogattam. A lovaglás átváltott hamarosan vágtába és nagyon élvezte azt is. Pózt váltottunk és felűre kerültem, lábai a nyakamba, majd egyik lábát kinyújtva a két lábam közt letette. Nagyon mély behatolások voltak és végig a csiklóját izgattam fél kézzel. Végül ismét póz váltás és hátulról kutyusba, lassan kezdtünk. Formás popsiját folyamatosan simogattam. Egyre gyorsult a tempó és mutatta, hogy paskoljam meg a fenekét. Én szívesen tettem eleget kérésének amit érzéki, kényes nyögésekkel köszönt meg. Végül kivettem a szerszámom és lerántottam a gumit, ő pedig azonnal megfordult, bekapta és a szájába élveztem el. Az aktus után ledőltünk, ő simogatott és beszélgettünk. Pár perc után kimentem a fürdőbe, lezuhanyoztam, felöltöztem és megköszöntem a csodás élményt. Kikísért az ajtóba és szép napot kívánt. Azt gondolom az egy csodálatos randevúm volt.

Elszámolás

Nem volt extra. Minden benne volt az eredeti megállapodásba. Nagyon korrekt volt és végtelenül figyelmes. 10/9 pontszámot adok neki.

Freya, jó szexpartner

  Bandesz01

Egyeztetés

Telefonon történt, jó előre, hogy mind a kettőnknek tökéletes időpont legyen, hát nem a legegyszerűbb, még úgy se, hogy sikerült korábban találkozni vele, de ha kitartó és türelmes az ember hatványozottan megéri!

Megközelítés

XIII kerület egy csendes, igényes környéken található, BKV-val könnyen megközelíthetn ő akár busszal picit több sétával, de villamosmegálló kb a ház előtt van. Kivételesen kocsival mentem, parkolás egyszerű, de fizetős.

Helyszín

Új építésű társashaz. Hibátlanul berendezve. Rend a lelke mindennek. Tetthely tökéletesen, nagy francia ágy, kis szék a lepakoláshoz. Nagy törülköző, kB mintha otthonról hoztam volna. Zuhanyzó kicsit cseles, de másodjára már rutinszerűen könnyen használható, fürdő mindennel ami a magas igényének megfelelő, úgy felszerelve.

Hirdető külseje

Csodaszép Hölgy, hihetetlen aranyos, bajos tündéri arc. Csodás alak. Saját kérésnek kértem az "utcai" ruhát, hát a szavam elállt, hogy mennyire sikerült jól eltalálni az öltözködést, egyberuha, sokat takar, de mégis nagyon csábító, finom erotikus, de mégis igényes, hibátlan minden tekintetben!

Action

Szeretek csevegni a randik elején, jobb összhatással bír mindkét fél számára ha nem egyből "belescsapunk a lecsóba". Freya tökéletes beszélgető partner minden témában, nagyon intelligens, huncut, szeret poénkodni, és jól veszi a poénokat is. Miután szalad az idő és jól kiveséztük az előző randi óta történt dolgokat és kezdtünk egyre jobban egymásba forrni, nagy csókcsaták így kértem, hogy mehessek egy gyors pancsira, de hát csak folytattuk a sztorizgatást, csókolózást, hihetetlen mennyire odaadó és szenvedélyes . Miután visszatértem a heves csókolózást folytattuk, de huncut módon levette a bugyit a ruci alól, pedig tudja, hogy imádom én levarázsolni egy ilyen csodás Nőről. Többi felesleges textil eltávolítása után belekezdtem vendéglátóm kényeztetésébe. (türelmesnek ügyesnek és kitartónak kell nála lenni, azért is kértem a másfél órát, mivel imádok adni, és látni, hogy mennyire élvezi a partner). Nehéz eset a Freya, de minden percét megérte és hosszas munkámat egy csodálatos orgazmussal meghálálta (férfi ego, gyors kérdés míg összekapta magát, hogy hova helyezne minőségbe, és topnak mondta). Rövid pornós ámbár erotikus, hozzá illő franciát kaptam, de gyorsan gumit is kértem mert hátgyorsab telik az idő egy ilyen randin, pacival kezdtünk, ahol nagyon dicsért, biztatott, aminek hatására ismét megjutalmazott egy élvezéssel jó pár perccel később. Hihetetlen látvány hang, összhatás amikor biztat néz mozog. Kivételesen jó napot fogtam ki, így hasonfekve folytattuk hosszú percekig, de sajnos az időnk lejárta miatt, és amiatt, hogy jön a következő vendég és nem tudunk hosszabbítani, ami belerondít a csodás összképbe, kértem a szájjal való, befejezést, amit tökéletesen teljesített, és tudja h szeretem és izgat mikor megtartják maguknak, így is tett mosolyogva. Nagyon gyors tusi mert szorít az idő mert hát folyt mindkettőnkről a víz az együttlét alatt. Gyors öltözés. Ajtóban soksok puszi, sajnálkozás, hogy nem folytathattuk, talán rossz szóhasználat, "legalább nem teli zacsival megyek haza" (nem üríteni járok főleg ilyen Hölgyhöz nem) , és nagy ígéret, hogy kövi talinal úgy szervezzük az időt, hogy hasonló banánhély ne következhessen be.

Elszámolás

Minden benne van az alapban amit hirdet, tökéletes "szolgáltatás", véleményem szerint messze ár alatt dolgozik, sokkal többet érdemelne tőlem és férfi társaimtól.

Freya, jó szexpartner

  Danno93

Egyeztetés

Telefonon. Nem elsőre,de így is könnyen,egyszerűen. Szabad időpontjaiban rugalmas volt.

Megközelítés

Bkv-val érkeztem.
Busz,villamos pár percnyi sétára.
Kocsival is lehet találni helyet,de fizetős ha jól láttam.

Helyszín

Lakás állapota perfekt. Pár éve épült. Tisztaság,rend. Igényes. Fürdőbe minden megvan,ami kell.
Sziba nem kicsi,viszont nem is nagy. Az ágy mérete kitölti szinte az egészet.
Kellemes,halk zene és sötétítés. De minden jól látható. Kellemes hangulat. Illik eme csodás nőhöz!

Hirdető külseje

Az igazi álom nő.
Arca,haja,szeme,hangja egyszerűen tökéletes.
No és persze a teste is.
Ajtón bejutás után egyből jó kedvem lett.
Egy fekete kis áttetszős ruhában,alatta pedig csak egy melltartóban fogadott.
De ami jobban megmaradt bennem,az a szép arc,a szeme. Nah meg a kedvessége,közvetlensége.

Action

Errő részletesen nem írnék. Nem igazán vagyok író típus,de azért mégiscsak...
Bejutás után köszönés,bemutatkozás. Szobába menet megismerkedtem a kis 4 lábúival is. Aranyosak.
Szobában vetkőzés,irány a zuhany. Jött és kedvesen megmutatta,hogyan is működik. (Lehet,vagyis esélyes,hogy másoknak okozott egy kis gondot a csap használata,és ezért már ösztönösen is segít a vendégeknek. Ez dicséretes szerintem)
Fürdés után szobába állva kezdtünk. Csókok,simogatás,tapizás.
Aztán egyszercsak letérdelt,és belekezdett a kényeztetésembe.
Csodálatos élmény. Amit a csodás szájával,és nyelvével tud,az egyszerűen csodás. (Tanítania kellene.)
Aztán kértem feküdjön le. Szerettem volna kicsit kényeztetni és megízlelni csodálatos punciját. Voltak sóhajtások,kellemes test mozgás és hang hatások. Aztán feljebb csúszott,gumit húzott rám. Így kezdtünk. Csókokkal,kellemes kis nyögdécseléssel,sóhajtásokkal.
Aztán kértem üljön rám.
Örülök,hogy megkértem.
Egyszerűen amit ő csinált,az hihetetlen. Csodálatos. És amikor azt gondoltam ezt már nem lehet fokozni,ő gondolt egyet és megfordult.
Cicik helyett most a popsit markolászhattam.
Nem is bírtam sokáig.
Utánna oldalasan,kiflibe kicsit pihentünk. Utánna mellkasomra hajtotta fejét,és simogatások közben beszéltünk néhány dologról.
Komoly témát nem igazán érintettünk,de kellemes kis beszéd volt.

Elszámolás

Extra nem tudom van-e,nem is érdeklődtem.
A vállalásai bőven elegendőek.
Teljesen korrekt.