Mia Szexpartner Budapest, IX. kerület

Beszámolóim

Mia, felejthetetlen szexpartner

  DonVapo

Egyeztetés

Elsőre felvette, bájos csilingelő hanggal tájékoztatott a lehetőségekről , két órával későbbre tudtunk is időpontot megbeszélni.

Megközelítés

Kocsival mentem a Mester utcában parkoltam . Pár percet kellett még sétálnom.

Helyszín

Lakás több szobás , talán több lány dolgozik ott, de Én csak vele találkoztam . Lakás tiszta ,teljesen rendben van . Fürdőszoba jól felszerelt .

Hirdető külseje

Fekete kis szettben fogadott . Azonnal megfogott a szeme szépsége . Bőre nagyon finom tapintású . Nagyon szép lány.

Action

Ajtónyitás után puszival fogadott. Már itt megcsodáltam a szemét és a szexi alakját . Gyors zuhanyzás után a szobában csókolózás közben kezdtem kicsomagolni. Közben Ő is kutakodott és gyorsan elérte a kispajtásomat. Majd finom kis szája is rá talált , ahol néhány röpke pillanat után már torokra is vett . Meglepődtem ezen a finom letámadáson, de roppant mód élveztem. Veszélyesen jól csinálja . Már-már az elsülés fenyegetett . Gondolttam kicsit Én is megdolgozom . Nagy örömmel tapasztaltam , hogy kicsikém is már tocsogott rendesen . Azért beleadva apait anyait kényeztettem a finom kelyhét .Aztán gumit húztunk és misszionáriusban kezdtünk. Azonnal vehemens módon estünk egymásnak, számomra úgy tűnt élvezi a hevesebb rohamokat. Egy idő után váltottunk , lovacskába, először szemből majd háttal ült bele. Gyönyörű volt így hátulról , mert csodaszép a formás popsija. A randi ékkővének a kutyust akartam . Gondoltam az lesz a legjobb ,nem is tévedtem. Sajnos az előző évezetek hatására nem bírtam sokáig . Legközelebb ezzel fogom kezdeni ,de az már egy másik story lesz.

Elszámolás

Én az elején szoktam intézni ,most is így tettem.

Mia, nagyon jó szexpartner

  westside

Egyeztetés

Telefonon hívtam, próbáltam még pár napja is hívni, akkor nem sikerült elérni, de most elsőre felvette és tudtunk is időpontot egyeztetni pár órával a hívástól pár órára.

Megközelítés

Lurdy háztól nem messze, elsőre csak a Lurdy házat mondta telefonban, majd amikor ott voltam mondta a pontosabb címet. Szerencsére ismertem az utcát, ha nem ismertem volna fejből akkor macerás lett volna ott még plusz térképet nézni, egyszerűbb lett volna utca házszám szinten telóban megadni, de ezen nem múlt semmi.

Helyszín

Kis lakás, egy fürdő és egy nappali (konyhával együtt). A fürdő higiéniája azért nem a legjobb, wc papír nem volt (de volt helyette papír törlőkendő), a wc ülőkén látszott, hogy más férfi vendégek nem hajtották fel és a wc kefe mélyebb ismeretét se sajátították el. A szájvízhez nem találtam külön pohárkát, még szerencse hogy 25 perccel előtte otthon használtam szájvizet. A nappali tágas, a franciaágy elég nagy, szóval azért a célnak megfelelt :)

Hirdető külseje

Ha jól emlékszem, akkor egy melltartóban és egy bugyiban fogadott, vékony lány, a feneke/lábai nekem már-már túl vékonyak, de felső testre nagyon bejött, lapos has (egy deka felesleg sincs), gyönyörű mellek, szép arc.

Action

1 órás programra mentem, zuhi után mondta, hogy az egy órás programot egy masszázzsal és egy kis csevejjel kezdené, benne voltam. A masszázs kellemes volt, simogatós és gyenge. Ezt követően kiment kezet mosni, majd amikor visszajött, állva elkezdtük felfedezni egymás testét, csók nincs, de szájrapuszi van, szóval elkezdtem puszilgatni a száját, arcát, nyakát, kézbe vettem a melleit, ő meg a farkamat kezdte simogatni. Ezután az ágyra ült és elkezdett franciázni (ahogy kértem tőle), egy kézzel ráfogott és finoman elkezdett szopni. Kellemes volt, de ez annyira nem volt extra, nem nézett fel, nem nézett rám, nem volt változatos, félig vette csak be, szóval mélyre sem ment. Pár perc után közösen arra jutottunk, hogy jöhet a szex, szóval bontott is egy gumit, finoman felhúzta a farkamra és el is helyezkedett a hátára, hogy misszionáriusba kezdhessünk. Na ez valami hihetetlen érzés volt, finoman elkezdtem berakni, de baromi szexi volt a vékony kis testével, melleivel, arcával, na meg az eszméletlenül szűk puncijával. Szóval egy-két lassabb lökés után már dugtam keményen, nem volt finomkodás. Így dugtunk egy ideig, néha messzebbről szemléltem, néha ráfeküdtem, hogy minél jobban érezzem a testét. Felnézés, szembenézés sajnos itt sem volt, de az élmény így is nagyszerű volt. Még kipróbáltuk úgy is, hogy hasra fordult, az se volt rossz, de végül kértem hogy feküdjön újra hanyatt, az volt az igazi. Újra misszibe dugtunk és pár perc után el is élveztem a szűk puncitól és a látványától.
Volt egy kis pihi, zuhany, majd pedig beszélgettünk az ágyra fekve. Órát sajnos nem láttam (lehet hogy volt, csak nem vettem észre), egy nagy fali óra volt, de az nem járt. Mikor kimentem mosdóba és visszajöttem, mondta hogy van még 10 perc, kérek-e masszázst. Na itt rájöttem, hogy azt az első masszázs lehetett volna kihagyni, mert így nem maradt rendesen idő második körre. Kértem hogy gyorsan próbáljuk meg a második kört, hanyatt feküdtem és készségesen el is kezdte szájbavenni a dolgokat, eljutottunk oda is hogy gumit húztunk és elkezdtem dugni is, de ez már nem ment, gumi húzás után fél perccel már újra lelankadtam. Szóval megpróbáltuk, nem rajta múlt, de ez már nem ment ilyen gyorsan nekem.

Elszámolás

Nincsenek extrák és nagyon széles körű lehetőségek sem (arcra vagy szájba élvezés nincs), de ennek tudatában mentem hozzá, az ár nekem teljesen korrekt volt, amit előre adtam oda.

Mia, nagyon jó szexpartner

  Andel1991

Egyeztetés

Szombaton, VTR-en egyeztettünk egy másfél órás időpontot másnapra. Kicsit megbonyolította a dolgot, hogy közben Mia inaktiválta a hirdetését, így a VTR foglalás is úgy látszott, hogy le lett mondva, viszont személyes üzenetben írt, hogy továbbra is vár, de egy és negyed órával később. Mivel korábban írtam, hogy aznap rugalmas vagyok, ez nem jelentett problémát, ill. a tel. száma és a címe is le volt már mentve a telefonomba. A randi napján hívtam és SMS-eztem is, de nem tudtam elérni. Hát jó, gondoltam, én elmegyek, mivel az utolsó infó az volt Miától, hogy 17:15-kor vár. Őszintén szólva nem voltam benne biztos, hogy sikerrel járok-e.

Megközelítés

Még a VTR foglalásban kapott és elmentett címre érkeztem és kb. 5 perccel a megbeszélt időpont előtt rám csörgött. (Tudniillik a foglalás után személyes üzenetben én is megadtam neki az én számomat.) Visszahívtam és mondtam, hogy mindjárt ott vagyok. Majd a kapuból újra keresetem, ekkor kiderült, hogy a megadott cím melletti ház az. Ilyet már másnál is tapasztaltam, gondolom elővigyázatosságból jár el némely lány. Na, nem volt nagy séta a szomszédos épület, 30 másodperc. Utána kaptam a kapucsengőt és az instrukciókat és már nyílt is a lakás ajtaja.

A cím egyébként a 9. kerület rehabilitált részén található, újépítésű társasház. Metrómegállótól olyan 10 perc kényelmes séta odajutni, vagy lehet vilivel is menni, akkor közelebb van.

Helyszín

A lakás a célnak tökéletesen megfelelő tiszta, higiénikus. Ahogy később kiderült, többen is várnak vendégeket a lakásban, általában ketten vannak egyszerre ott, de összesen három lány. Az én ott tartózkodásom alatt ketten voltak Mia és a barátnője, de a barátnőjénél épp nem volt vendég. Jómagam csak Miával találkoztam. A fürdőben kádban állva lehet megoldani a tusolást, zuhanyfüggöny akadályozza meg az össze-vissza locs-pocsolást. Többféle tusfürdő és szájvíz állt rendelkezésre, ill. dezodor is volt kikészítve. A szobában nagy, kényelmes ágy, székek és asztalka a cucc lepakolására.

Hirdető külseje

A képeknek megfelel, szerény véleményem szerint gyönyörű szép fiatal hölgy. Ahogy a hirdetésben is írja, vékony, törékeny alkatú. Szexis fehérneműben fogadott, ami a zuhanyzásom alatt le is került róla, ekkor szemügyre tudtam venni mindent is :) A képek alapján is sejthető, mire számíthatunk - méretarányos, de formás idomokra.

Action

Miután az egyeztetés kalandjai után bejutottam, bemutatkoztunk egymásnak és beinvitált a szobába, ahol lepakolhattam és rendeztük a rendeznivalókat. A bővebb infóban leírtaknak megfelelően, korrektül történt. Utána irány a fürdő és egy alapos tisztálkodás után vissza a szobába, ahol meztelen várt az ágyon. Kérdezte, hogy hogyan kezdjünk, ajánlott masszázst is. Én inkább azt szerettem volna, ha kicsit ismerkedünk és simogatjuk egymást, aztán "majd meglátjuk". Volt kis simogatás is, de megmondom őszintén, hogy annyira jó volt vele beszélgetni, hogy inkább abban merültem el. Volt szó kisebb és nagyobb jelentőségű dolgokról is, amiket itt most nem osztanék meg, de a lényeg, hogy egy rendkívül értelmes és szimpatikus lányt ismertem meg Mia személyében. Közben végig majd elolvadtam amikor rám mosolygott, komolyan mondom, egy tünemény!

Annyira belemerültünk a társalgásba, hogy a randi első fele már el is ment, így hogy ne csak traccs parti legyen, megkérdeztem tőle, hogy megcsókolhatom-e. Igen volt a válasz és váltottunk pár finom, érzéki csókot. Majd következett a natúr francia, amit finoman, érzékien csinált, pont ahogy kértem. Megbeszéltük, hogy a pornós torokra vevős fajta helyett mindketten ezt preferáljuk. Nagyon kellemes volt, bele is borzongtam egy kicsit, ahogy éreztem a munkálkodását. Utána fordultunk és én csináltam neki. Ő, hasonlóan hozzám, szintén finoman szereti, így hát megpróbáltam minden tőlem telhetőt megtenni, hogy jól érezze magát. Nagyon finom és illatos volt a puncija, kész öröm volt neki franciázni. Egyszer csak éreztem, hogy teste összerándul, ahogy elélvez. Ahogy fogalmazott "csendes gyilkos" - értsd nem hallat hangokat közben. Az elején egy kicsit ez el is bizonytalanított, hogy élvezi-e egyáltalán, de aztán szóban mondta, hogy jó, ill. a végén az orgazmust nem lehet megjátszani.

A kölcsönös nyelvórák után közölte Mia, hogy akkor most ő végez ki engem, és jött a gumi, aztán pedig szemből próbálkoztunk - itt kicsit szűkös volt a helyzet, úgyhogy kutyusba váltottunk. Na, ez már sikerre vezetett és egy rövid, de annál fantasztikusabb aktus után a gumiban lett végem. Nagyon fel voltam már izgulva, ill. az elém táruló formás popsi és az a szűk punci kombinációja - pont ahogy Mia mondta - szó szerint kivégeztek :)

Ekkor már közeledett az időnk vége, így hát egy közös - vagyis tulajdonképpen egymás utáni fürdéssel zártuk a programot. Tök jó volt, ahogy, akár egy barátnővel, csacsogtunk, miközben megejtettük a tisztálkodást. Utána még egy kis dumcsi öltözés közben, majd puszi és távoztam.

Elszámolás

Az elszámolás korrekt volt, a bővebb infó szerinti. Kérésemre előre rendeztük. Extrát nem kértem, de ha jól rémlik, nincs is, amit vállal, minden az alapban van. (Most is épp inaktív a hirdetés, ezért nem tudom ellenőrizni.)

Mia, jó szexpartner

  kolbi19

Egyeztetés

Mia hirdetésével már régebb óta szemezgettem, és amikor a hétvégén láttam hogy nem biztos hogy sokáig lesz, meggyőztem magam, és felcsörögtem. Könnyű volt elérni, de azt előre láttam hogy nem biztos hogy el fogok hozzá jutni, így inkább nem fixáltunk, nem szerettem volna kiszúrni vele. Másnap viszont össze tudtuk hozni, és egy késő esti időpontban állapodtunk meg.

Megközelítés

A mostanság elég felkapott Corvin közelében található a kéjlak, könnyű megtalálni, szép, újépítésű történet, mely egy hotelként funkcionál. Egyszerű megtalálni, jó a közlekedés, max a parkolással lehetnek arrafele gondok. Könnyű volt a bejutás, Mia pedig maximálisan törekszik a biztonságra és a diszkrécióra is. Azonnal beengedett, egyébként egyszerű volt megtalálni magát a lakást is.

Helyszín

Semmi kivetnivaló nem lehet semmivel sem, modern, tiszta, szépen berendezett az egész kuckó. Szeretem ilyenkor a félhomályt, könnyebb ellazulni, a halk alapzajt pedig a tv szolgáltatta. A fürdő tiszta, tágas, és bőven kielégítő a megfelelő tisztálkodáshoz is. A tetthelyet pedig egy kényelmes, nagy, kanapé? biztosította.

Hirdető külseje

Nagyon szép, fiatal, és valóban kis törékeny lányka, szóval illik vigyázni rá. Szolídabb sminkben fogadott mint ahogy a képeken van, de egyáltalán nem gond, mert nagyon szép, bájos. Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek tetszene. Valószínű bármilyen smink nélkül ugyanolyan szép lenne! A hetyke, közepes méretű cicijei voltak a kedvenceim rajta. Sajnos jó szokásom szerint ismét elfelejtettem miben fogadott a vendéglátóm.:D

Action

Érkezésem után puszi és egy pár perces csevegés, majd a fürdő felé vettem az irányt. Visszatértemkor Mia már meztelenül várt a tetthelyen, én pedig leülve mellé röviden csodálgattam, majd belekezdett egy lágy, natúr franciába. Felajzott eléggé, majd utána én is kértem hogy megnézhessem a cicijeit közelebbről. Sajnos csikis voltam neki, így nem akartam erőltetni ezt a témát, és megnéztem őt lent is. Finom, illatos, és szép puncija van, én szívesen kényeztettem volna még, de elmondása szerint nem nagyon tud elélvezni, így inkább nekiláttam húzás után a farkincámmal is élvezkedni. Először talán missziben voltunk, utána kutyusba váltottunk, és alapvetően jó volt, de valahogy mégse tudtam elkapni azt az iramot, aminek hatására el tudtam volna menni. Hiába, még mindig fiatal vagyok, de pár éve ennyitől még gyorsan eldurrantam volna. Hát igen, szar érzés hogy változik a férfiember. Ami nekem viszont nem annyira tetszett, hogy tett utalást az időre, ezáltal éreztem egy kis kellemetlen tp-t (pedig időben voltunk) de túltettem magam rajta, és a kézzel való besegítés után végül a cicijein ért a vég. Ezután gyors leöblítettem magam, és elkezdtem öltözni. Egyébként nagyon kedves, érdeklődő volt végig, jó vele beszélgetni, akár nem csak általános dolgokról is simán lehet vele.
Az időnk lejárta előtt 1-2 perccel vetett egy pillantást az ajtó felé, én pedig egyébként sem szoktam sosem még 1 perccel se túllépni a megbeszélteket, így elbúcsúztunk egymástól. Előtte még ellenőrizte hogy diszkrét legyen a távozásom is, külön köszönet jár érte, mert utálok ilyenkor más emberekkel összefutni, paranoiás vagyok.

Elszámolás

Az elején szeretem rendezni, leraktam az ágy mellé amit le kell. Extrával nem éltem. Minden rendben ment.

Mia, jó szexpartner

  julios

Egyeztetés

Miával VTR segítségével vettem fel a kapcsolatot egy nappal hamarabb. Időben reagált, jól kommunikált.
Másnap amikor a metrón ültem, sms formájában kérdezte hogy tudnánk e tolni az időpontot egy kicsit későbbre, úgy fél órával. Mivel tudtam alkalmazkodni belementem. Kicsit megijedtem mert volt már egy két randim ami így indult aztán nem lett semmi...a másik variáció ilyenkor persze amikor az ember akaratlanul is azon agyal hogy egy másik MT van a dologban. A tali alatt kiderült hogy alaptalan volt az "aggodalmam".

Megközelítés

A klinikáknál szálltam kia a metróból, onnan egy max 10 perces séta a megadott címig. Odaérve hívtam, kért még 5 perc időt, ezt kihasználva az épületek architektúráját tanulmányoztam.
Újabb hívás, kód megadása, nyitódás, bejutás...egyenlőre csak az ajtón, lakás ajtajáig meg sem álltam.

Helyszín

Lakás ajtaja lassan kinyílt, a szokásos helyen pedig megbújva alkalmi barátnőm. Egy picit megijedtem hogy szabad -e itt lennem büntetlenül, ugyanis egy nagyon fiatal, vékony, nagyon helyes, szép arcú tinilány fogadott....hogy miben arra már nem emlékszem. Üdvözlés, bemutatkozás, puszi nyuszi. Irány a szoba, ami egy tágas előtér után folytatódott. Ha jól emlékszem még egy szoba volt a konyhán kívül. Erre annyira nem szokok fókuszálni mert a lényeg hogy egy legyen szabad. Habár voltam már olyan helyen hogy a sok szoba eléggé zavaró volt, a mostani esetben pedig egy lélek sem volt a lakásban rajtunk kívül.
A szoba minimalisztikus, ágy, szekrénysor, kisasztal, szék rajta több törülköző...szóval minden van amire egy vendégnek szuksége van :)

Hirdető külseje

Ahogy említettem Mia egy nagyon fiatal, alkatilag vékony és egyben formás, arca is nagyon tetszett a szép szemeivel, barna sima hosszú hajával. A képeivel összehasonlítva szerintem a bőre világosabb, mind testben és arcban is, a cicijei pedig helyes kicsik, de nem az a kerek forma mint a képeken. Néha eljátszadoztam a gondolattal hogy valamelyik képe a tesójáról készült (tudom hogy van neki)... de ez csak sci-fi.

Action

A szobában már jót beszélgettünk, érdeklődött miközben dobáltam le magamról a ruhákat. Zavaromban majdnem elfeledkeztem a csokorról, amit elhelyeztem a kis komódon.
Megkaptam a törülközőt, egyben meghívtam Miát egy közös ismerkedésre a fürdőszobába. Nem volt ellenvetése, megmutatta hogy merre menjek azonnal jön utánam. Így is volt, mire megengedtem a meleg vizet már be is lépett és megszabadult a kis melltartó/bugyikától. Felmelegítés beindult, nemcsak a meleg víznek hanem vendéglátómnak köszönhetően is..főleg. Átmostuk, simogattuk egymást , először én Őt majd viszont, közben persze beszélgettünk mintha már régóta közösen tusolnánk. (akarom mondani régi ismerősök lennénk). Eléggé felizgatott eme lánykának a közelsége ami minden téren megmutatkozott, próbáltam rábeszélni hogy az ajkaival talán ki is végezhetne most helyben, de diplomatikusan kivédte hogy az ágyban sokkal kényelmesebb lesz, hát legyen...
A kölcsönös törölközés után irányt vettünk a szobába. Én még ott a talpamat szárítgattam MIA már kényelembe is helyezte magát az ágyon, háton fekve fejét kitámasztva a fal melletti kisvánkuson. Gyönyörű látvány volt, belegondolva hogy ez a test még egy kis időre mellettem lesz. Mellébújtam, elkezdtük simogatni egymást, rájöttem hogy merre csiklandós, mit szeret és mit nem. Felém hajolt és elkezdett szájával izgatni amikor már így is alig bírtam magammal. Kérdezte hogy hogy szeretném, nagyon izgatott voltam, tudtam hogy a gumizásnak most nincs sok értelme, Miánál szájba élvezés nincs ezért megkértem hogy feküdjön a hátára had térdeljek a cicik fölé és így szabadítson meg a gonosztól...Ámen. Valami olyat mondott utána hogy nagyon fickós lehettél miután beterítettem a cicik környékét...ja mondtam kb. egy hét böjtölés volt. Pihenésképpen jött egy újabb "interviewztatás", jobban én voltam az alanya. Válaszadások közben fokozatosan próbáltam jobban a teste felé venni az irányt, ízlelgetni, csikizni, simogatni. Jóváhagyást kaptam hogy kényeztessem tini punciját is...csodás látvány volt a formás pillangókkal. Nyelvemmel kényeztettem már pár perce, Mia feje hátra dőlve a párnán, csendesen "tűrte". Halk szszogást hallottam csak, nem tudtam eldönteni hogy így élvezi-e a ténykedésemet vagy csak szundizik. Kicsit leálltam puncijának nyalásával, felnéztem egy pillanatra, puszilgatni kzdtem belső combjait és ekkor jött a letolás hogy most élvezett volna el ha nem hagyom abba. Hmm...ezen feldobodtam, uccu neki a folytatásnak. Elkezdtem ujjazni is a nedves punciját, itt kaptam egy kis instrukciót hogy hogy szereti az ujjazást, szóval részemről minden adott volt hogy élvezzen a kis Mia. Először a lábánál éreztem egy kis feszülést, folyamatosan jött meg a hangja is a csendből, és amikor a dereka is kifordult éreztem hogy elélvezett.(remélem) Megköszönte, én próbáltam repetelni a dolgokat de mondta hogy ez már elég csiklandós neki. Újabb kis csevegés majd elkezdett felszopizni az aktushoz. Gumit húzott, és mivel a paciért nincs annyira oda misszionárius pózban - széttárt láb, összezárt láb, láb a vállon - formációkban szeretgettem lassú tempóban, mialatt Mia hozta szokásos halk formáját, igéző szemével azért biztatott. Nem szerettem volna kihagyni a kutyus változatot sem, itt is széttárt majd összezárt lábakkal nyomultam. Csodálatos látvány és érzés volt, viszont az idő repült és én sem éreztem hogy végem lenne így megkértem hogy kis kacsójával adagolja ki a Níveát a cicikre hasonlóan mint az első storyban. Megdolgozott érte, és amikor munkálkodását sikerre vitte fel is kiáltott: Igeeen, MEGCSINÁLTUK!
Szerintem itt már az idő letelt de nem siettetett, tusolás most már egyedül. A szobában említette hogy megy ebédelni, szóval együtt készülődés, beszélgetés (pár infót még elárult magáról), mint amikor a családban mindenki megy a maga útjára. Puszi.Pont.

Elszámolás

Amiért mentem megkaptam, tudtam hogy mit vállal és mit nem, hazafelé döbbentem rá hogy a csókkal sajnos nem is próbálkoztam.
Az oldalon üzenetben megköszönte a randi után hogy rugalmas voltam az időpont változtatással kapcsolatosan is, ráadásul 2drb tombolájával ajéndékozott meg.

Mia, jó szexpartner

  tudatos

Egyeztetés

Telefonon hívtam az oldalán feltüntetett elérhetőségi időben. Néhány órán belül, talán második vagy harmadik alkalomra sikerült elérnem. Megbeszéltük a legfontosabb dolgokat, ezek alapján aznap délutánra szerettem volna bejelentkezni. Az általam javasolt időpontban Mia kozmetikusnál készült csücsülni, így kicsit későbbre, este 19 órára beszéltük meg a találkozót. Megkaptam a címet is. Gördülékenyen ment minden.

Megközelítés

A térképre tett jelzés cseppnyit odébb van a valóságtól. A tömegközlekedőknek a Klinikák metrómegállót javaslom. Az autóval érkezőknek sok szerencsét kívánok a parkolóhely vadászathoz. A cél felé közelítve az utolsó 2-300 méteren mindig nézem az üres helyeket, most is így történt, letámasztottam a vasat, így 3-4 percet sétáltam a végén. A ház könnyen megtalálható. Pontosan időben hívtam, kért pár percet még, viszont figyelmes volt, és beengedett a lépcsőházba, hogy ne fázzak. Éltem a lehetőséggel, de ilyenkor mindig motoszkál bennem, hogy biztosan az előttem lévő MT húzza az időt, és a szemem sarkából figyelem, vajon ki lehet az. Néhány lakó elment mellettem, aztán hívott Mia, hogy mehetek. A liftben nincs térerő, erre érdemes figyelni.

Helyszín

Szerintem teljesen új építésű a ház, a lakás pöpec, a berendezés modern és egyszerű. Ilyen téren nincsenek extra igényeim. Az elvárható tisztaság megvolt, a tisztálkodáshoz és a szexhez szükséges alapvető kellékek megvoltak, a házigazda tini korához képest még rend is fogadott a lakásban. Volt velünk még egy házőrző, félelmetes bodyguard, de jól viselkedett, nem jött utánunk kukkolni sehová.

Hirdető külseje

Oké, hogy arcos fotókkal hirdet, de azért földbe gyökerezett a lábam, amikor beléptem. A képek szerintem nem adják kellően vissza szépségét. Mondanám is neki, melyik fotókat vegye le, mert a valósághoz képest szinte előnytelen némelyik. Egy profi fotóssal címlaplány lehetne Mia. Vékony, karcsú testű, számomra nagyon vonzó, gyakran írom a narancs youtube keresőjébe, hogy "slim".
Szolibarna bőre hibátlan, mellei formásak, tökéletes alakúak, szépen állnak, jó tapintásúak. Köldökében piercing, fogai és körmei ápoltak. Pillája optimális mértékűre felturbózott, sminkje szolid volt az együttlét alatt. A punciját aznap nem hiszem, hogy borotválta. A fürdőkádból kászálódtam ki éppen, amikor kibontotta és megrázta dús, fekete haját, elmosolyodott, csábos tekintettel rám nézett, én pedig megbotlottam, majdnem elestem zavaromban.

Action

Másfél órát beszéltünk meg előre telefonon.  Akkor azt mondta, így három lehetőségem lesz. Úgy gondoltam, örülök majd kettőnek is, nem szeretek és nem is tudok már kapkodni, és úgy kényelmesen belefér majd egy  közös tusolás.  Együtt mentünk tehát zuhanyozni, egymás testének feltérképezése jó előjáték nekem, és a makulátlan tisztaságra való garancia miatt gyakran élek ezzel a lehetőséggel ismeretlen vidékeken. Most ez a zuhany alatti habos masszázs valamiért nem váltott ki belőlem akkora izgalmat, mint általában szokott. Pedig még csókolóztunk is. Csókja nem nyelves, de határozottan több, mint szájra puszi. Valószínűleg zavarban voltam a tökéletes tini test látványától és közelségétől. Törölközést követően bementünk a hálóba, az ágyra heveredve gyorsan tisztáztuk az alapvető szabályokat. Én őszinteséget kértem tőle, Mia pedig őszintén elsorolta, mit nem szeret. Hát, van listája...
Szájába vette a meredező  farkamat, és olyan lágy franciába kezdett, amit órákig el tudnék viselni. Közben időnként kivette és törölgette, mert nem szeret találkozni az előnedvekkel, a spermáról nem is beszélve. Mikor a harmadik törölgetés jött volna, szolidan utalt rá, hogy most már én mutassam meg, mit tudok, aztán még dugjunk is. Néhány percig nyaltam a punciját, nekem jó volt, ő valahogy csukott szemmel élvezte a helyzetet. Átütő sikert nem vártam, de kellően nedvesedett (én nem törölgettem) és elmondása szerint jó volt neki is. Gumi után nyúlt, márkás óvszer került rám, ami végre nem szorított, és szembe fordulva szexeltünk. Mia teste amilyen vékony kívül, olyan szűk belül is, már csak emiatt sem bírtam volna sokáig, de amúgy sem akartam húzni, hogy legyen időm regenerálódni, szóval előbb-utóbb a Durex lágy ölelésében kötöttek ki magjaim.
Kaptam száraz papírt tisztálkodni, aztán jobbnak láttam kimenni a fürdőbe és alulról lecsapatni magam, hogy ne érje szó a ház elejét. Mindketten kimentünk ekkor, és a konyhában egy közvetlen, jó kedélyű beszélgetésbe bonyolódtunk. Tetszett Mia közvetlensége és őszintesége, mintha ismertük volna már egymást. Innivalóval kínált, töltött egy pohár hideg Fantát, majd aranyosan meg is vacsoráztatott volna. Ezzel most nem éltem, de ő külön engedélyt kérve, és természetesen kapva, benyomott gyorsan egy szendvicset. Időnkbe belefért, nekem úgyis jól jött a pihenés, a hangulat oldott volt közben.
Gyors kör a fürdőben, majd vissza a hálóba.
Franciával kezdett feléleszteni, de nem nagyon tért belém a lélek. Szerintem fáradt voltam, vagy frusztrált az előnedvektől.
Mia nem siettetett, nem érzékeltette velem, hogy probléma lenne, sőt, aranyosan megsimogatta az arcom, és azt mondta, ne legyek gondterhelt. Széles terpeszben elém ült, simogatta magát, és javasolta, próbáljam én is magamnak. Így aztán sikerült elérni az üzemkész állapotot, húztunk egy gumit, és készséggel pucsított előttem. Hátulról még szűkebbnek éreztem, ez így is lehetett, mert Mia egy idő után jelezte, hogy kezd fájni neki. Hát igen, valószínűleg méretbeli inkompatibilitás áll fenn köztünk...
A lovaglásra rá sem kérdeztem, inkább akkor forduljunk misszibe, az már egyszer bevált. Elégedett mosollyal fél másodperc alatt perdült a hátára. Egy darabig így szexeltünk, rakosgattam a lábait ide-oda, egyszercsak rákérdezett, el tudnék-e már élvezni.
- Jó lenne már befejezni?
Bólogatott...
Próbálkozott azzal, hogy szép szemeivel, ártatlan tinis tekintettel a szemembe nézett, kérdezte is, hogy "Így könnyebb lesz?" Jó volt, izgató volt, de nem éreztem, hogy közeledne a vég.
Kicsit lelombozó volt ez a helyzet, ki is húztam a farkam törékeny testéből.
Gumiba már nem fogok elmenni, szájba élvezés nincs... Kértem, hogy verje ki. Határozott kézimunkája és a koncentrációm meghozta az eredményt. Nekem végül jó volt, és ő is elégedett volt. A hasamon alig több mint három cseppnyi adag gyűlt össze, ennek megfelelő mennyiségű, három kocka wc papírt kaptam törölközni.
Jó alaposan letusoltam még utána, Mia közben kicsit nyomkodta a telefonját, kisminkelte magát, vadító piros rúzst használva. Mondván étterembe készül. Kétségkívül jól nézett ki. Öltöztem, apró cuccaimat magamhoz vettem, és végülis elégedetten távoztam. Kb. időben léptem ki, az elején keletkezett 7-8 perces csúszásból 3 percet visszavéve.

Elszámolás

A csokrot még a fürdésem előtt kérte, hogy tegyem ki. Magamtól is előre adtam volna, a kéréssel ebben megelőzött. Úgy lett, ahogy megbeszéltük. Egy Széchenyivel toldottam meg a másfél óra publikus  csokrát, ennek fejében készíthettem pár felvételt magunkról, emlékbe.
Közben valamikor rákérdeztem a hosszabbítás lehetőségére is, mód ugyan lett volna rá, de Mia szabályai szerint nem úgy kell számolni a két órát, mintha előre rendeztem volna, hanem a másfél órához adjam hozzá a fél órás rózsát.
Nem értettem meg ennek az okát, nem akartam még egy Széchenyit ilyen könyvelés- és nézőpontbeli eltérésekre áldozni, és rövid úton lemondtam a hosszabbításról, a továbbiakban arra koncentráltam, hozzam ki a legtöbbet 90 percből.

Mia, jó szexpartner

  Nasreddin

Egyeztetés

Egyszerűen ment a kapcsolatfelvétel .Kedves és részletes tájékoztatást kaptam a lehetőségekről.

Megközelítés

Kocsival érkeztem , egészen könnyen sikerül odamennem .

Helyszín

Lakás teljesen rendben van , látszik ,hogy odafigyelenek a tisztaságra és a rendre . Szoba nem túl nagy ,de a célnak megfelel . Fürdően zuhanyzó , tusfürdőből van elég.

Hirdető külseje

Szép arcú lány , ez a fotóiról is látszik . Alkata sudár . Bőre finom . Mellei szép formájúak és rugalmasak.

Action

Érkezéskor puszival fogadott, aztán egy kis popsi csekkolás majd csókkal folytattuk. A tusolást követően meztelenül várt és hamar a lényegre tért. A farkamat nem kellett nagyon élesztgetni, gyorsan rá is vetette magát. Szuper jól, változatosan és érzékien franciázik és azért sem szólt amikor én diktáltam a tempót. Mélytorokban verhetetlen . Aztán én kezdtem kényeztetni , azt hiszem tetszett neki , de el nem élvezett. A gumihúzást követően missziben kezdtük, először óvatosan aztán egyre gyorsabb iramban. Mivel elég fáradt voltam kértem , hogy forduljon meg és hátulról támadtam. A feneke csodaszép látvány, így is sikerült elmennem . Gyors zuhanyzás után beszélgettünk és amikor regenerálódni kezdtem nem kellet biztatni, rábukott ismét . Felgumizást követően lovaglással indítottunk ,nagyon ügyes de ez a formáció nekem csak előjátéknak jó. Aztán mögé kerültem és alapos rohamot eszközöltem , persze meg is lett a hatása. Aztán zuhanyzás és távozás.

Elszámolás

Mint mindig , az elején , érkezést követően rendeztem .

Mia, jó szexpartner

  TigerL

Egyeztetés

Telefonon hívtam. Elsőre sikerült elérnem. Megbeszéltünk bő 1 órával későbbi időpontot. Azért VTR-en is elküldtem neki az időpontot. Odaérve viszont csak sokadik próbálkozásra sikerült elérnem, de mondta, hogy azért mert épp hajat szárított és nem hallotta a telót.

Megközelítés

BKV-val mentem, akár a Mester utcai 4-6-os vilitől is le lehet gyalogolni de aki ráér, mehet 1 megállót a mester utcai vilivel is. A helyszín az egyik merőleges utcában van.

Helyszín

A lakás teljesen rendben van, az elrendezést nem jegyeztem meg. A szobában az ágyon kívül van egy szék amire a kabit, ruhát lehet tenni, vele szemben egy szekrény, de abban gondolom Mia dolgai, ruhái vannak. A fürdő is okés, van többféle tusfürdő, szájvíz pohárkával. Mondta Mia, hogy bármit használhatok csak a Domestos-t ne :D Már itt látszott, hogy van humora a leányzónak.

Hirdető külseje

Van arcos képe, így nem érhet senkit se meglepetés. Vékony lány, ami szintén látszik a képeken. Cicik alkatához illő méretűek. Nem túl nagyok de nem is kicsik. Formás popsi, borotvált punci. Hogy miben fogadott? Hmm, nem teljesen emlékszem, de talán valami top meg nadrág :D Lehet, hogy előttem érkezett és azért. Természetét tekintve kedves, közvetlen. Megérkezésemkor rögtön elnézést kért, hogy nem hallotta a telót, aztán beszélgetést kezdeményezve kérdezte, hogy milyen napom volt.

Action

Fürdőből visszaérve ruháját Évakosztümre cserélte majd mellé heveredtem az ágyon és elkezdődött a francialecke. Kellett egy idő mire teljesen harci állapotba került a testrészem mivel nem volt előjáték. Azt hiányoltam. Mondta, hogy fél órában nincs 69, csak külön-külön. Így is történt. Neki sajnos nem sikerült örömet szereznem, az idő rövidsége miatt. A csók csak lightos lehet, nem nyelves, az ujjazás is csak tipi-tapi, ahogy ő fogalmazott :) Missziben kezdtük, jó szűk puncija van :) Szerettem volna lovacskázóra váltani de azt nem szereti. Így végül egy másik állati pozi lett, a kutyus, így is fejeztem be és töltöttem meg a banános gumit :D

Elszámolás

Extrákat nem vettem igénybe. Előre rendeztük.

Mia, jó szexpartner

  KovácsGeri8899

Egyeztetés

Vtr-en egyeztettünk egy esti időpontot, amikor odaértem egyből felvette de kért még pár percet, majd segített a bejutásban .

Megközelítés

Gyalog mentem mert nem volt tőlem messze , a villamosmegálló kb 5 percre van ,parkolás a környező utcákban lehetséges de nem gondolom hogy ezen a részen könnyű lenne találni parkolót, inkább javaslom a bkk-t. Elég egyértelmű a cím ,google maps egyből odavisz , én már vágtam a házat mert voltam már itt másnál .

Helyszín

A lakás rendben volt , tiszta minden ketten voltunk ,teljesen diszkrét. A fürdő is oké volt több tusfürdő is volt tiszta törülköző, és szájvíz is. A szobában egy nagy ágy ,kis asztal ,meg szék a cuccoknak. Légkondi nincs de ez mondjuk engem nem zavart annyira . Összességében a célra tökéletesen megfelel a helyszín.

Hirdető külseje

Miát meglátva azt se tudtam merre vagyok arccal , nagyon dögös kis csajszi , és irtó vicces is ami még nagyobb + nálam :D
Van egy tetkója ami a képeken is látszik de nekem bejött , cuki alacsony 20 körül lehet hosszú fekete haja van, smink nem volt túltolva viszont nagyon bejött ,így is angyali arca van , de mutatott képet milyen ha ki van kerázva ,és úgy is elég komoly a képeknek teljesen megfelelt :D
Vékony alkatú kerek popsival ,mindenhol feszes bitang szép cicikkel.
Ruhában és ruha nélkül is ad magára az egyértelmű :D

Action

Megérkezésem után átadtam az ajándékom meg a virágcsokrot, és megbeszéltük mi ,hogy lesz aztán elmentem fürödni.
Ez után mikor visszaértem Mia már az ágyon várt és természetesen nem volt rajta már semmi, hát itt végem volt mikor megláttam. nagyon figyelmes volt megkínált frissítővel is, de ezt passzoltam most ,mellé feküdtem és kis csókokkal kezdtem felfedezni, közben is beszélgettünk és tetszett ,hogy ilyen laza a stílusa ,nálam ez Maximum barátnő feeling volt így. Haladtam lefelé ,lent is gyönyörű volt ,illatos és teljesen sima :P
Látszólag élvezte a dolgot ,és utána pár csókot is váltottunk, ez is jó volt, nem a nyelves fajta de nagyon jól csókol.
Itt már harcra kész voltam szóval gumit húztunk és missziben kezdtünk neki a mókának , nagyon jó forró és szűk volt és néha rám is szorított , pakolgattam a lábát ide oda közben , eszméletlen jó volt. Így elvoltunk egy ideig ,majd váltottunk kutyusba , lassabb és gyorsabb tempóban is csináltuk és ezt is ki maxoltuk úgyérzem :D
Ez után hasra feküdt és így folytattuk még egész sokáig , közben nevetgélt rajtam amivel csak még jobban felizgatott. Utoljára még rám szorított és itt már nem bírtam és tele küldtem a gumit.
Még dumáltunk egy kicsit , el sztorizgattunk ,szakadtam rajta :D
Ez után elmentem még tusolni , felöltöztünk és elbúcsúztunk.

Elszámolás

Extrát nem kértem kb minden az alapban van ami nekem kell. Teljesen korrekt volt végig, a Pesti átlagot hagytam nála az 1 órára, nekem maximálisan megérte ha lehet még biztos meglátogatom majd ;)

Mia, egyeztetési probléma szexpartner

  tomas110

Egyeztetés

Igazából 2 alkalom. Elég nehéz elérni vagy lehet hogy csak nekem 1 alkalom kor kedvesen elmondott mindent

Megközelítés

Klinikak állomástól nem messze gyalog pár perc

Leírás

A megbeszélt idopontra pontosan megérkeztem a címre ahol többszöri hívás után sem vette fel . De kitartó voltam 20 percet vártam es közben hívtam de semmi. Feladtam elindultam haza. Mikor már haza értem. Az még fel ora. Visszahívott hogy sürgős dolga akadt el kellett menjen, de sajnàlja és potoljuk be mindenképp. Megértettem rendben gyanús volt de ok. Na a lényeg most lassan 3 hétre rá hívom .az hagyján hogy többször kinyomot de oké, nagy nehezen felvette és közölte nem ad időpontot nekem mert nem mentem el a megbeszélt találkozóra, és a visszahívására se emlékezett. Na elmondom sztem mi történt. Valószínűleg látott amikor ott voltam nem akart fogadni( amivel semmi gond nincs, bár eddig mindenki fogadott akinél voltam de rendben van) de akkor ezt ott egy sms el le lehetett volna zárni. De az hogy hetekkel később még én lettem letiltva az vicc. Mindegy aki szerencsés és bejut hozzá annak gratula. Csak írni akartam hogy van egy ilyen oldala is a hölgynek