Szofi Szexpartner Budapest, XI. kerület

Beszámolóim

Szofi, nagyon jó szexpartner

  tudatos

Egyeztetés

Szexre vágytam, és egy latin popsira, amit kedvemre tapperolhatok. Szofira esett a választásom. Egy szem beszámolója mellette szólt, de mint tudjuk, egy fecske nem csinál nyarat, szóval elvárások nélkül nyúltam a telefonhoz.
Amint valahonnan ismerős, kedves hangján megadta a felvilágosítást, és a címet is, leesett a tantusz, hogy telefonos hölggyel beszélek. 10 órakor beszéltük meg a délutáni találkát, de 13 óra környékére kért még egy megerősítést hívással, vagy sms-ben. Ez furcsa volt nekem, de nem volt kedvem VTR-ezni, így a kért időpont környékén írtam két sort. Választ nem kaptam rá, viszont bizalmam töretlen maradt.

Megközelítés

Alföldi városról elnevezett, OMV kút melletti, részünkről jól ismert lakópark. Szokás szerint az uszoda felől érkeztem, az Albert utca elején parkoltam, noha még az egyeztetés során kaptam egy tippet a közeli szupermarket parkolójára. Onnan 3-4 perc séta.
BKV-sok sem szenvednek hátrányt, villamosmegállót láttam a közelben. Bejutás pontosan időben, a szokott módon, telefonon kapott instrukció alapján. Gyorsan felszaladtam a nemsokadik emeletre, ahol három irányba lehet indulni, nekem a harmadik jött be, naná.

Helyszín

A légyott helyszíne egy otthonosan berendezett, tisztán és rendben tartott kis lakás, ahol csak vendéglátómmal találkoztam. A levetett ruháknak bőven van hely, a fürdőben zuhanykabinban lehet tusolni. Megfelelő tusfürdő választék, tiszta és száraz törölköző, kilépő, szájvíz kis pohárral - minden van, ami kell. A nappaliból egy hálófülke nyílik, franciaággyal bútorozva.

Hirdető külseje

A szemmel láthatóan retusált képek tudatában nem voltak különösebb elvárásaim, de őszintén megmondom, megnyugtató  érzés volt Szofit meglátni, aki az ajtó mögött várt.
Bemutatkozása alapján telt alkatú, 110-es csípőbőséggel, retusált fotókkal.
A számadatok valószínűleg stimmelnek, ami csak a helyszínen derül ki, az Szofi tetoválásokkal díszített, szolibarna, bársonyos bőre, hosszú fekete hajával keretezett szép arca, husi  ajkakkal, melyek könnyen mosolyra és csókra bírhatóak. Szolid sminket viselt, nyílt tekintettel gyakran néztünk egymás szemébe. Mellei sebészi korrekcónak köszönhetően stabilan állnak a helyükön. Pocak nincs, csípője széles, feneke brazilos. Valami kis sötét színű kétrészes fehérneműben fogadott, amely idomait sehol sem rejtegette.
Puncija pedig makulátlan, ápolt, és apró meglepetést tartogat.
Szóval, ha azt írja magáról, hogy telt, én hozzáteszem, hogy nagyon ízlésesen és kívánnivalóan telt.
Nem tudom, külsőre kihez tudnám hasonlítani, talán  a venezuelai-spanyol Ortega lányok közül Kesha jut eszembe róla, aki időnként húgával, Sheilaval szórakoztatja a 18 pluszos  nagyérdeműt. Hmmm... Nyamiii!

Action

Közös fürdéssel indítottunk, így a falatnyi fehérnemű hamar lekerült. Az egyszerűség kedvéért ugyanazt az olajos tusfürdőt használtuk. Jól átsimiztük egymást mindenhol a kabin gőzében, a hangulat nem csak a víztől volt forró. Volt punci- és faroksimi, hátulról a combjai között is megjárattam a rudat. Már itt el tudtam volna élvezni, de legalábbis értelmet nyert a közös tusolás.
Törcsi, szájvíz, majd bent az ágyon folytattuk.
Kicsit nyalni terveztem, hanyatt dőlve, a nagyajkakat széthúzva kínálta fel punciját. Annyira finom volt, annyira izgatott, hogy láttam rajta, hogy élvezetet okozok, és olyan nedvesedést tapasztaltam, hogy folytattam kitartóan. Egyértelműen látszott, hogy sikerül elélveznie, és úgy is lett, ez nagy örömöt okozott nekem is, mert imádom, ha nyújthatok valamit a partneremnek. Kaptam is érte dicséretet.
Kis megnyugvást követően egyértelmű céllal közelített ágaskodó farkam felé, és lágy szopizásba kezdett, közben fel-felnézett rám, gyakran találkozott a tekintetünk.
Minden tökéletes volt, sőt, az oda-vissza francia úgy felizgatott, hogy ennek hamar véget kellett vetnem, túlságosan is hamar. Felgumizott,  majd misszionárius pózban szexeltünk, ezzel nyertem egy kis időt. Nekem jó volt, és Szofi is hangot adott  tetszésének.
Kis idő múlva kértem, amire kezdetektől vágytam, a kutyusba fordulást.
Markolni, csapkodni szerettem volna, azt akartam, hogy ágyékom csattogjon a musculus gluteus maximusán... ehhez képest amint önálló életre kelve mozogni kezdtek farizmai, csak egy kis gyorsításra volt időm és  másodpercek alatt elélveztem.
A leszerelés utáni időt már csak beszélgetéssel töltöttük.
Ekkor kérdeztem rá a popsiszexre, mint extra lehetőségre, hogy szerinte menne-e.
Nagyon frappánsan, diplomatikusan válaszolt.
Ha azt mondja, "persze, simán", akkor lelomboz, hogy mégsincs nagy farkam.
Ha azt mondja, "kizárt, biztosan nem", lelomboz, hogy nem popózhatok vele.
Ehelyett azzal válaszolt, "hmm, határeset, de megpróbálhatjuk, szerintem menni fog". Bármekkora is a szerszám, valljuk be, az egónknak ez a válasz esik a legjobban. De ez már a jövő zenéje, érzékeny búcsút vettem. Kérdeztem, jöhetek-e még. Természetesen, nagy szeretettel és nedves puncival vár. Imádom!

Elszámolás

Első találkozás esetén kérés nélkül, mindig előre. Nem éltem extra lehetőségekkel, a vanilla szex is tökéletes kielégülést nyújtott.
A csokor kimondatlanul is baráti, az élmény kimondottan nagyszerű.

Szofi, jó szexpartner

  Aragorn1

Egyeztetés

Már több napja nézegettem a hírdetését. Telefonon is érdekelődtem, de az időpontot VTR-n kértem, kaptam. Nagyon kedves, rugalmas lány

Megközelítés

Parkolás egy ismert lakóparknál, nem egyszerű, de kereshető. A helyszín is ismert. Sok lány dolgozik itt, jómagam szeretem ezt a környéket.

Helyszín

Lakás egy első emeleti szoba, nappali, fürdőszoba, konyha. Egyedül dolgozik. A babaszoba egy kis zugba van, itt félhomály és egy nagy franciaágy fogad. A fürdőszobában tusfurdők választéka, szájvíz van.

Hirdető külseje

Szofi 30 év körüli nem magas teremtés. Kreol bőr, tetoválások fogadnak. Popsi olyan igazi brazilos, mellei szilikonosak, szépek, nagy bimbóudvarral. Arca is helyes, puha szája pedig elvarázsolt rendesen. Punci borotvált és kis meglepetést tartogat.

Action

Egy órára egyeztetünk időpontot, de megcsúsztam sajnos, dugóba keveredtem, így fél óra lett belőle. Megérkezésemkor rendzetük az anyagaikat, Ő ezt nem hozta fel, de Én szeretem előre rendezni.
Gyorsan megszabadultam a ruháimtól, gyors alvázmosásra sietem. Visszaérkezésemkor már csak egy vékony tanga volt rajta.
Rögtön rátértünk a lényegre, kezébe vette a farkam és kaptam tőle egy fantasztikus franciát. Közben a popsiját markolásztam, hamarosan felegyenesedett, így megtudtam kóstolni azokat a csodálatos ikreket.
Ezt követően hanyatt feküdt végig csókolgattam testét, majd délre evezve a puncit vettem kezelésbe. Félig fordított 69 nyaltam, közben Ő szopizott. Egyszer el is kellett kapnom a farkam, mert majdnem el is sültem. Szóval így tovább nyaltam, finom kis punciját. Hol a csiklóját, hol a hüvelyét kényeztettem. Ez ment kb 5 percig, amikor egyre jobba sóhajtott és összerándulva, majd a szobját is szorítva élvezett el. Ez nagyon jó eset nekem is.
Ezután gumi fel és missziben adtam neki apait, anyait. Hamarosan a gumiba élveztem egy nagyot. Hagyot lenyugodni, nedves törlőkendő kaptam, tisztogatás céljából. Mindketten megegyeztünk, ez ott volt nagyon.

Felajánlott egy masszázst, de most nem éltem vele. Inkább beszélgetünk erre-arról. Szofi egy nagyon kedves, értelmes beszélgetőpartner is.

Elszámolás

Nekem teljesen megérte, nekem ez a fél óra fantasztikus volt. Majd legközelebb időbe indulok el,hogy ne kések.

Szofi, jó szexpartner

  Cicipasz2

Egyeztetés

A hölgyet telefonon értem el, elsőre felvette. Készségesen tàjékoztatott a lehetőségekről, nagyon szimpatikus volt hangja, volt benne vmi különös érzékiség. A hívàst követően egy óràval a megadott helyszínen voltam.

Megközelítés

A kerület ikónikus lakóparkja, amely autóval és BKV- vel egyaránt megközelíthető. Én autóval mentem, kb . 200 méterre parkoltam a háztól.

Helyszín

Újépítésű ingatlan első emeletén talàlható a lakás, amely minden igényt kielégítően van berendezve. Sofi az amerikai konyhás tàgas nappaliban fogadott, egyedül dolgozik. A nappaliból nyílik egy másik helység, ahol egy tágas franciaágy van. A fűrdőben zuhanyzó áll rendelkezésre, többféle tusfűrdőből lehet választani.

Hirdető külseje

Itt jön a lényeg: Sofi nagyon szexi élőben, a képek szerintem teljesen visszatükrözik a valóságot. Hatalmas mellek, kerek popsi és erős szexuális kisugárzás. Nagyon szép arca van; vastag szája, testét néhol tetoválás fedi, de tökéletes ósszhangban van a kisugárzásával.a képeken látható fekete fehérneműben fogadott, felette egy fekete fenékig érő selyemköntös volt, amely még jobban a kerek fenekére irányította a figyelmet.☺️

Action

Ajtónyitáskor az ajtó mögé bújt, amikor megpillantottam, tudtam, hogy jó választás volt. Bekisért a nappaliba, közben egyfolytában a fenekét bámultam és arra gondoltam milyen jó lesz hátulról dugni. Leültünk a kanapéra, átbeszéltük a programot, a tiszteletdíjat magamtól letettem az asztalra.

Közben elkezdtem simogatni Szofit, nagyon izgató volt; majd egy csók is el csattant, ami szimpàtiafüggő nála, hála istennek bizalmat szavazott. Ekkor már kőkeményen állt a farkam, amit Szofi is érzett és megegyeztünk, hogy zuhanyoznom kellene, mert mindketten kezdünk beindulni. Megkértem, hogy ne vetközzön le, én szeretném a ruháitól megszabadítani.
Elszaladtam zuhanyozni, miközben végig a szexi vendéglátóm járt az eszemben.
Visszatérve egyből csókolózni kezdtünk a kanapén. Szofi nagyon jól csókol, érzéki és szenvedélyes is egyben, vastag szája nagyon puha. Közben a fehérnemű is lekerült és a hatalmas melleit kezdtem csókolni és simogatni. Szilikon, jó tapintású mellei vannak, a bimbók izgatására jól reagál. Ezalatt Szofi sem maradt tétlen kezével simogatta, verte a már kőkemény farkamat, majd a fülembe súgta, hogy szeretne leszopni. Ilyen kérésnek nem illik ellentmondani, így Szofi vastag szájában találtam legnemesebb testrészem. A makktól kezdve kéjesen végignyalta a rudat és a golyókkal is foglalkozott. Majd egyre mélyebbre tüntette el a farkam a szájában. Mámorító érzés volt érezni a vastag, puha száját a farkam ön, miközben végig megvolt a szemkontaktus. Éreztem, ha nem állítom meg, akkor idő előtt elmegyek pedig még terveim voltak. Mondtam neki, hogy most én szeretném megkóstólni Őt, amit mosolyogva fogadott. Szófinak gyönyörű, tükör sima puncija van, szólított bőre mellett rózsaszín punci, amely mézédes volt, semmi mellékíz. Játszottam a csiklòjával, habzsoltam a punciját, amit Szofi egyre izgatott abban fogadott; pulzusa felgyorsult és teste hamarosan remegésbe fordult, sűrű hanghatások közepette elélvezett. Hagytam egy kicsit le nyugodni, majd a farkam felé nyúlt és ellentmondást nem tűrően bekapta és mohón szopni kezdte. Fantasztikus élmény volt a szájában lenni, változatosan, mély torkos elemekkel szopott, elmondása szerint is nagyon élvezte a farkam.
Miután már nagyon szerettem volna benne lenni, kértem, hogy menjünk be a hálófülkébe. Szofi a farkamat el nem engedve vezetett a franciágyhoz, ahol leguggolva szájjal helyezte fel a védőfelszerelést. Majd belémült. A hatalmas mellei ringatóztak előttem miközben Szofi szenvedélyesen lovagolt a farkamon. A kezeimmel a fenekét markoltam és úgy húztam még jobban magamra. Miután kiélveztük ezt a pózt kértem, hogy forduljon meg, mert az érkezésemtől kezdve hàtulról akarom. Szofi megcsókolta és kaján mosollyal az arcán azt mondta, hogy keményen dugják meg, mert úgy szereti. Olyan látvány társult elém, hogy éreztem nem lesz hosszú menet. Iszonyatosan kerek feneke van Szofinak,megmarkoltam és tövig dugtam a farkam a nedves puncijába. Egy erőteljes roham után teleélveztem a gumit. Egymás mellé feküdtünk és miután 15 perc volt hátra a találkozóból; így a maradék időt beszélgetéssel töltöttük. Szofi értelmes, intelligens lány, akinek céljai vannak az életben.
Indulás előtt még le zuhanyoztam és forró csók kíséretében távoztam.

Elszámolás

Extraként popsit is vállal, legközelebb biztos kipróbáljuk. A megbeszélt összeget előre letettem az asztalra, amelyhez az ottlétem alatt nem nyùlt.