Zoé Szexpartner Budapest, XI. kerület

Beszámolóim

Zoé, jó szexpartner

  alG

Egyeztetés

Az egyik beszije keltette fel az érdeklődésemet, leginkább a hozzáállása miatt. Reggel hívtam a jelzett elérhető időpontban. A kedvenc telefonos tündéremmel beszéltem, ő az általam kért időpontot nyugtázta ami 11 óra volt. Igyekszem aznap az első vendég lenni a választott hölgynél.

Megközelítés

Kondorosi negyed, a szerelvény üzlettel szemben. Parkolással az utóbbi időben szerencsém van, szinte a bejáratnál sikerült, fizetni nem kell érte. BKK rengeteg a kereszt utcában (villamosok, buszok).

Helyszín

A lakás csak a szexuális tevékenység céljából van fenntartva, többen rendelnek (aktuálisan 3 lány). Az adott időszakban teltházzal mentek a vendégcipők számából ítélve.
A fürdő elmegy, kád+zuhanyfüggöny, tisztaság. A törülköző is tiszta, jó méretű, de túl van rengeteg mosáson. Tusfürdő van, szájvíz elfogyott, de felbukkant a dezodor mint újítás. A kilépő leselejtezett türcsi, de cserélik uh nagy forgalom esetén is száraz.
Ebben a dolgozó szobában még nem kaptam kezelést. Ruhás szekrény tükrös ajtókkal, komód, szoba inas, kis dohányzó asztal, nagyobb méretű kétszemélyes ágy. A matrac botrányosan szar állapotú (lassan lomtalanítás lesz a kerületben).
Normális nappali fényviszonyok, tisztaság.

Hirdető külseje

A rendelkezésünkre bocsátott képeken Zoé szerepel, nem régiek és retus mentesek, a beállítások előnyösek. Az írt adatai valósak.
Az arca és a testalkata angolos, fehér bőr, szőke haj, szép világoskék szemek. Átlagos arc, meg tudom találni benne a szépséget, de nem aza hú bazdmeg.
A teste deréktól lefelé igen kedvemre való, szép formás lábak, jó segg, karcsú derék vékony alkat. A felső teste kifejezetten sovány, kicsi formás cicik, lapos has, csontos hát. Olyan érzésem volt mintha két különböző nőből rakták volna össze.
A fogadó szettje egy piros csipkés fehérnemű kombó és egy fekete szandál (végre nem mezítlábas vagy papucsos).
Összképre egy elfogadható külsejű csaj, megfelelő öltözékben akár a jó csaj jelzővel is illetném.

Action

Az ajtóban fogadott puszis bemutatkozás, köszöntés. Cipő az előtérben maradt (de nem volt árvaságra utalva), majd udvariasan a szobájába kísért. Gyorsan elmondtam a használati utasításaimat és rendeztem előre a szükséges rosszakat.
A fürdőre várni kellett, addig általános dolgokról beszélgettünk állva viszonylag nagy távolságra egymástól. Közben kiment Zoé reklamálni kolléga nőjének, hogy nézzen már rá az ügyfelére mit tud ennyi ideig csinálni (kb 10 perc csúszásba kerültünk miatta).
Végre tiszta lett a levegő, így én is megtisztulhattam.
A szobába visszatérve partnerem elém gugolt és neki is kezdett behozni a lemaradást. Az ajka között állt be a merevség, az egyik kezével közben a felső testemet simogatta, időnként fel pillantott (olyan kérdő, fürkésző tekintettel, hogy amit csinál jó-e?). Pár perc után kérte, hogy az ágyon folytassuk a kényeztetésemet, természetesen teljesítettem a kívánságát.
Egészen kellemes a technikája, viszonylag mélyen beveszi, kicsit zacsit is nyalint mellé, kézzel is simizget. Rákérdezett a gumizásra, de még kértem az orális folytatást. Jó volt érezni, és jó volt nézni ahogyan dolgozik, továbbra is szemkontaktált. Kértem a gumit mert a punci számomra a lényeg, a kezembe adta és megkért, hogy én csomagoljam ki addig is kényeztet tovább, majd átvette és beöltöztetett.
Kérdés nélkül bele helyezkedett és mozogni is kezdett (síkosítót nem használt, szerencsére). Finom nyögésekkel kísérte a mozgását, ami még őszintének is tűnhetne, ha nem az első másodperctől kapcsolna rá (kis késleltetéssel indítva tökéletes lehetne).
Jól mozog a péniszen, kellően kiemeli magát és nyeli vissza tövig.
Pozit váltottunk, maradt a paci csak háttal. Ebben még jobbnak mondható a mozgása, és kézzel időnként finoman a herékkel is eljátszik. Így bele is durrantottam rövid idő alatt.
Az egész aktus alatt kiválóan lehet mozizni a gardrób tükrében, Zoé szerint ezt sokan kedvelik és javasolni is szokta.
Tisztogatásba besegített majd egymás mellet fekve kicsit dumcsiztunk.
Én második kört nem szoktam kérni, de kezelőm ragaszkodott hozzá. Nem volt más választás, fürdőben farok mosás és máris újra Zoé szájában voltam. Szájjal és kézzel is dolgozott így feltámasztotta a tec halottat. A gumit bontást megint rámbízta, de az öltöztetést intézte.
A második kör újra lovaglással indult, majd kutyusra váltottunk. Jól pozicionálja magát, tövig lehet tolni, rá is segít. Na itt jött elő, hogy a matrac egy kuka (rakás szar), nem igazán lehet rajta az embernek "normálisan dolgozni". Fel is adtam, de így is jólesett.
A maradék időben beszélgettünk (nem maradt rá sok). Az óra letelt, úgyhogy induláshoz készülődtem, Zoé még felajánlotta az időn túli fürdést mivel késve kezdtünk, de nem éltem vele.
Öltözés, ajtóhoz ki kísért, puszi amit én a szájára adtam vissza.

Elszámolás

Extrákat nem kértem (szájba- illetve seggbe durr lehetne). A csók szimpi függő, indőnként volt kicsit szájra puszis jellegű.

Zoé, jó szexpartner

  aks999

Egyeztetés

Telefonon hivtam, kb 1.5 perc alatt lebeszeltuk az idopontot. A telefont nem o kezeli.

Megközelítés

Konnyen megkozelitheto, villamos kozelben. A hazon belul lift fogalmam nincs hol van, en lepcson mentem fel.

Helyszín

A furdoben nehezen megy le a viz. Az agy nagyon nyikorog, de turheto. Minden mas ok.

Hirdető külseje

Mint a kepeken, karcsu szep lany. Arc kitakarastol nem kell felni.

Action

Egy orara mentem. Furdes utan mar meztelenul vart ram a szobaban. Nagyon sokaig allva csokoloztunk. Kozben verte a farkam, en pedig ujjaztam ot. Majd leterdelt es elkezdett franciazni. Miutan jo kemenyre felszopott, utana en agyra tessekeltem, majd en jottem. Isteni finom puncija van. Elso pozt misszionariusban kezdtuk. Kozben vegig smarultunk. Nagyon rugalmas, a labait barhova lehetett pakolni. Poz csere. Most en fekudtem, es o dolgozott. Jol meglovagolt, itt is sokat voltunk egymas szajaban. Volt egy pillanat mikor azt hittem h Zoenak rohama van, de aztan csak orgazmusa volt :D . Valtas, doggyban folytattuk, aztan en itt ki is taraztam a gumiban. Nem sok idunk maradt igy osszebujva beszelgettunk az eletrol. Elvileg 2x sikerult csucsra juttatnom, igy a vegeredmeny 2-1 neki.

Elszámolás

Bementunk, szobaban rendeztuk. Extrat nem kertem.

Zoé, jó szexpartner

  Stellar

Egyeztetés

Telefonon hívtam a kiírt időben, de nem volt elérhető. Később amikor jelezve volt, hogy telefonnál van hívtam és felvette. Viszont nem ő kezeli e telefont, hanem egy másik 'diszpécser' csajszi. Az egyeztetés könnyen ment, aznapra kértem, és kaptam időpontot.

Megközelítés

Kondorosi lakótelep, busz, villamos miegymás, minden megy arra, még talán Wizzair is indít járatot erre a környékre. A lényeg hogy könnyen megközelíthető a helyszín. A címet könnyen meglehet találni, de a Gmaps kicsit odébb visz.

Helyszín

Vannak azok a hirdetők akik elég magasra helyezik a tisztaság/rendezettség lécet. Itt ennek a lécnek a megugrásával sajnos nem találkoztam. A konyhás előszobában például ott tornyosultak a rendelt ételes dobozok. Több szoba, egy fürdő, ami úgy ahogy rendben volt. A fürdőben a kilépő vizes volt, és egy darab rongy volt. A szájvíznek egyszer használatos poharak kitéve, tusfürdőböl emlékeim szerint 1 féle volt. A szobában egy nagy franciágy(ami az első 3 képen látszik. Szemben egy egészfalat elfoglaló szekrény, pár tükörrel. A sarokban egy kis asztal, ablaknál szobainas.
Nem egyedül dolgozik a lakásban, de mással nem találkoztam.

Hirdető külseje

A képeknek, és adatoknak megfelelő csajszi Zoé. Hosszú festett szőke haja van, amit kibontva hordott, és kiemelte tényleg kék, csodás szemét. Bajban vagyok az arcának leírásában. A legegyszerűbben(és megúszósan) csak annyit írok, hogy 20-as éveinek megfelelő, cserfes szép arcú csajszi. A képek szerintem nem tartalmaznak retust, élőben is ugyanígy nézett ki. Sportos testel, szép cicikkel, és formás popsival van megáldva. A beszédén érződik a vidéki tájszólás, amit vegyít egy kicsi angolos torzítással. És szerencsére szeret beszélni is, csacsog mindenről, amivel tökéletesen tudja oldani a hangulatot.

Action

A csengőnél kicsit hosszan kellett csengetni, már-már féltem, hogy nem engednek be. Mikor bejutottam, az ajtónál ugyanezt eljátszva végül kitárult az ajtó, és kíváncsian Zoé nézett rám az ajtó mögé bújva. Belépek, mögöttem bezárja az ajtót. Puszi-puszi, szia. Valamilyen piros lenge ruciban, és magassarkúban van, amivel óvatosan lépked a hátsó szoba felé, és fürkészi a konyhát, amin keresztül megyünk(nehogy a kolleginát észrevegyem). A szobába lépve megbeszéljük, hogy mit szeretnék, és hogy a csokrot előre kéri. Utána megyek tusolni, és visszaérve már meztelenül fogad az ágyon szét tett lábakkal. Állva kezdjük simogatni egymást, csókot nem váltunk(én nem akartam). Közben beszélgetünk minden féle témát érintve. Zoénak nem jelent problémát felvetni semmit, nekem viszont nagyobbat hogy tudjak a témára válaszolni, miközben simizem a csodás testét. Majd úgy döntök itt az idő egy kis puncinyalásra. A puncija szép, nagyon finom, és könnyen nedvesedik. A dákóm egyből nekiált ágaskodni, ezért gyorsan gumit kérek. Elsőnek kutyusban akarom magamévá tenni miközben a csodás popóját fogdosom. Erre bíztat is: "Szeretnél jól megdúgni?"-kérdi. Lassan kezdek, majd fokozom a tempót, amiből vissza is veszek, nehogy túl gyorsan menjek el. Ezután váltunk, és misziben tolom ráhajolva kicsit, rám néz a szép szemeivel miközben enyhén nyökdécsel. Fokozom a tempót, most már bele akarok élvezni. A tekintete az arcomról a tempó fokozására a pöcsömre irányul ahogy a puncijába hatol.
Érzem hogy jön, kicsit kiesek a ritmusból hogy mélyebbre hatoljak az orgazmus végén, majd bent tartom. Kicsivel később kihúzom és Zoé kezdi a csacsogást: "Jó sokat élveztél." Mondja mosolyogva, miközben a megtelt óvszere mutat.
Elmegyek tusolni, és az időre kérdezve, rájövök még van fél óránk. Nem vagyok kétlövetű, de azért megpróbálkozok vele. Ügyesen franciázni kezd mélytorkozás nélkül, amire jól reagál a pöcsöm. Lassan gumit kérek és kutyusba kezdek neki a második menetnek. Igyekezetem nem hoz sikert, ezért 10 percel időm lejárta előtt újra elmegyek tusolni aztán távozok.

Elszámolás

Az alapra neveztem be ami 1 óra esetén * virágszál. Vállal még popót is ami feláras és * virágszál.

Zoé, jó szexpartner

  Robkovi

Egyeztetés

Péntek délelőtt hívtam, könnyen elértem. A déli időpont szabad volt, így lecsaptam rá. Kedvesen tájékoztatott és a házszámot is adta.

Megközelítés

Parkolóhely volt, talán a közeli Reálnál is meg lehet állni. BKV-val érkeztem Albertfalva kitérőnél szálltam, onnan 2 perc séta. A cím pontos és könnyű megtalálni, főleg aki járatos ebben a komplexumban.

Helyszín

A lakás állapota nem a legjobb, ez volt ami a leginkább nem tetszett. Sajnos a tapasztaltak alapján nem sok időt és energiát fordítottak erre. Fürdő elég leharcolt volt, kis műanyagpoharat pl nem találtam. A kád kilépő valami rongy féle vagy szakadt törölköző volt. A lakásban többen vannak, ami nem feltétlen gond ha jól menedzselik, ezzel nem volt nagyobb baki. A szoba ágya elég leromlott állapotú volt nyikorgott és a matrac sem volt 100-as. Szobainas hasznos volt.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő 20-on éves lány fogadott mosolygósan, kicsit megilletődve, én is az voltam :). Vékony, jó alakja volt, arca nekem tetszett, szép hosszú szőke haja van. Valami hálóing félében fogadott, bár nem volt a legjobb választás, azért az összkép erősen pozitív volt. Szerintem valódi képekkel hirdet, talán retus nélkül.

Action

Érkezésemkor beinvitált, kézfogás helyett inkább puszit adtam. A tetthelyre mentünk és megbeszéltük a részleteket és a csokrot is átadtam.

Fürdés után állva kezdtünk közeledni egymáshoz, simogatás és csókolózni kezdtünk. Bár nem nyelves, azért közel volt hozzá, jól esett nagyon. Közben markolásztam ahol értem és ő is rámarkolt merevedő farkamra, meg is dicsérte a méretét. Levettük a háló inget és nem sokkal utána elém guggolt és franciázni kezdett. Finoman kezdte és egyre mélyebbre vette, közben fel-fel nézett, néha kézzel rá segített, ez eleinte fura volt, de jól esett. Klassz volt a feeling!

Az ágyra feküdtünk ott folytatta a franciát és közben gumit kértem. Előzetesen a popót is belevettük a programba, de puncival kezdtünk. Rám ült és lassan elkezdett mozogni rajtam, aztán kutyusban folytattuk és némi síkosító után a popsiban találtam magam. Kellemes volt és szűk, először lassan majd gyorsítva dugtam a popóját. Az ágy nem segített a fókuszban így franciával folytattuk és gumit cseréltünk. Utána misszi következett és végül fölém térdelve a kis hasán mentem el nagyot élvezve.

Egy jó adag papirtörlővel letisztogattuk egymást, hozott egy pohár vizet és ablakot nyitottunk. Összebujtunk simogattuk egymást és pár témát bedobtam. Közben simogattuk egymást. Később franciázott egy kicsit de a második már nem jött össze.

Fürdés, öltözés és búcsú. A liftnél valószínüleg az 1 órás páciensbe botlottam, bár gondolom a másik lányhoz jött.

Elszámolás

Alap mellett popót kértem (*) így ** volt a vége.

Zoé, jó szexpartner

  Magnum-

Egyeztetés

Próbáltam hívni előző nap, de telefonban mondta, hogy csak aznapra ad időpontot. Másnap így tettem és dél előtt hívtam mondta, hogy mehetek is.

Megközelítés

kocsival mentem, ismert Lakopart ismert parkolási lehetőségekkel. Simán volt hely kis séta távra.

Helyszín

Több szobás lakás, de senkivel nem találkoztam. A fürdő és a szoba is rendben volt, igaz az ágy nagyon nyikorgott. Viszont volt szobainas a ruháimnak és a szekrény ajtón is nagy méretű tükör tok jól jött.

Hirdető külseje

Teljesen megfelel a képeknek, arckitakarástól sem kell félni, szerintem helyes. Ami nem jön a képeken a vékony dereka, valamint a cuki enyhe tájszólása. Aki egy kedves fiatal vékony kedves lányt keres megtalálta.

Action

Megérkezés, matekozás, zuhi a sorrend, ezt nem kell kifejteni.
Zuhanybol visszatérve kapásból közeledett hozzám, és csókolt valamint simogatott. Igazi beindult barátnő feeling volt.
Majd még állva kezével felmérte a helyzetet és megjegyezte a szerszám nem kis méretét, de hozzá tette, hogy majd popsinál ezzel csak óvatosan, hogy ne legyen gond.
Majd kaptam egy kellemes kicsit köpködős kicsit mélytorkos franciát, utána én simogattam és izgattam a punciját popsiát és rátértünk a lényegre, kapásból hátulrol. Ezek után még volt lovaglás misszionárus és doggy is a pontos sorrendre már nem emlékszem, de lehetett keményen tolni neki és teljes átélést láttam a részéről, szerintem Ő is szereti a sexet és élvezte is. Majd jött a feláras popsi, amit ahogyan kérte lassan kezdtem egy kis sikosítás után, majd lehetett egyre gyorsabban is élvezni, ekkor isteni volt a vékony derekát fogni és húzni. Majd jött egy kis nem tervezett technikai szünet. És újra elkezdtünk együtlétünket egy kis franciával és punci sexxel. A végén mivel a popsi sexet meg kellett szakítani, felajánlotta, hogy mehet az arcra élvezés felár nélkül aminek nagyon örültem és tényleg kivégzett a szájával majd hagyta hogy mindent tele lőjek, ment arcra, lepedőre, hajra mindenhova.

Majd kis beszélgetés, és mivel az egy menet is igen jó hosszúra sikeredett inkább elmentem tusolni, mert nem szerettem volna vissza élni kedvességével és idejével, de több körre már se időnk se energiám nem volt.
Mire vissza értem a fürdőből már új, friss lepedő várta a következőt.

Elszámolás

minden úgy volt ahogyan mondta, 27 az óra és 8 a popsi felár.

Zoé, jó szexpartner

  félórás_vendég

Egyeztetés

Az oldalon akadtam rá a hirdetésére. Átolvastam a hirdetését és már hívtam is. Fél órára foglaltam időt hozzá. Nagyjából mindent megbeszéltünk a telefonban, aztán hamarosan már mentem is hozzá.

Megközelítés

Kondorosi. A gyakorlottaknak ez a cím már sokat elmond. Új építésű lakópark. Kocsival érkeztem. Parkolás kicsit feljebb megoldható, a ház előtt szinte reménytelen. Tömegközlekedés a Fehérvári úton.

Helyszín

A lakás nagyon rendben van. szerintem már nagyon sokan voltunk ebben, vagy ehhez hasonló lakásban az utcában. A berendezés jó, a felszereltség szintén és eddig a lányokban sem csalódtam.

Hirdető külseje

Igazán kellemes megjelenésű hölgy fogadott. Kedves, mosolygós arca és szép szeme van. A feneke nagyon formás, a mellei nem túl nagyok, de igencsak játékosak.

Action

Fürdés után a szobában találkoztunk ismét. Tényleg csak pár perces beszélgetés és ajándékozás után máris a közepébe csaptunk. Kis simogatás és egy rövidke csókolózás után máris 69-ben feküdtünk az ágyon és egymást ingerelve készültünk fel a beteljesülésre. Jó volt nyalni finom, borotvált punciját és jó volt érezni farkamat a szájában. Franciája nagyon jónak mondható. Szerintem nemcsak a nyalásomat élvezte. :) És én sem csak a franciáját.. de hát erről szól a kölcsönösség. :) Mikor éreztem, hogy hamarosan érkezésem van szóltam, hogy jöhet a gumi. Miután beöltöztem, még egy kicsit elidőztem a ciciknél, kőkeményre szopva a bimbókat. Ezt követően kértem, hogy kutyában kezdjünk neki a szexnek. Mikor elém pucsított, hát az a látvány majdnem egyből kicsinált. De azért nem adtam magam ilyen könnyen és kis ujjazás után már a farkamat toltam be a forró puncijába. Innen aztán felgyorsultak az események és persze én is. Néhány perc múlva óriásit élveztem.
Tisztálkodás után még egy kicsit beszélgettünk, aztán búcsúznom kellett.

Elszámolás

Szokás szerint az elején adtam át rezsicsökkentésemet, ami a jelenlegi átlag környékén mozog.