Adrienn Szexpartner Debrecen

Beszámolóim

Adrienn, istennő szexpartner

  zizizii866

Egyeztetés

Rögtön kedvencek közé került-amikor itt megjelent., de kivártam. Aztán pár napja egy hirtelen ötlettől vezérelve rácsörögtem, azon a napon sajnos nem értem el. Következő nap újra próba, siker. Gyors egyeztetés, időpont fixálás. Könnyen ment az egyeztetés, bár lehet nem vele beszéltem. De lényegtelen, korábbi beszik alapján gondolom ezt csak, nem is kérdeztem aztán rá a helyszínen sem. vtrt is küldtem, sajnos nem igazolta vissza.

Megközelítés

Telefonban kaptam egy címet. Jár erre több villamos, hév és busz is. Parkolóhely is viszonylag könnyen található ezen a részen. Nem az adott cím felől, hanem hátulról érdemes a bejáratot keresni. Ezt sajnos telefonban nem mondta, de rájöttem közben. Sziszifuszi egy épület. A nagy épületen lehetne egy kis útmutató, mi merre.

Helyszín

Pár éves szép új nagy épület. Tiszta és rendezett a ház, mégis nyugis. A lakás több szobás, szép nagy fürdővel. A szoba kellemes hangulatú és méretű, talán pár tükör elférne a falon... Ágymatrac talán lehetne picit keményebb. A lakás tip-top, patyolat. Talán egy két plusz tusfürdő még elférne a fürdőben, akkor ép az utolsó cseppet préseltem egy tusiból, törölköző nagy és piha-puha. Kilépő száraz, szájvíz és kispohárkák kikészítve

Hirdető külseje

Képek és beszik alapján egy már nem 18-as bomba alkatú csaj "álomképe" lebegett előttem. Nem rossz élőben, de egy kicsit a varázs megtört élőben. Kicsit többet vártam valahogy. A varázs már csak ilyen: Atomcsinos, kemény formás popsi, kellemes illat és finom bőr jellemzi. Cicik formásak és kézbeillőek. Puncija sima és nagyon finom! Határozott de jól alkalmazkodó személyiségnek jellemezném. Kedves jelenség Adrienn, arca képek alapján sejthető, átlagos kategória úgy vélem.. A rövid haj nagyon jól áll neki!

Action

Ajtó résnyire nyitva lakásba be, szobába be. Ekkor pillantottam meg Adriennt, akinek bomba testét egy szál törcsi fedte még... Gyors bemutatkozás, kis ismerkedés részemről, matek rendezése. Fürdőbe elvonulás, gyors zuhany. Aztán még Adrienn is elvonult egy gyors zuhanyra addig elheveredtem az ágyon.
Nem kellett sokat várni, egyeztettük, mi hogy lenne jó. Kicsit felfedeztem Adrienn testét, nagyon kellemes érinteni. Az illata magával ragadt. Nekem úgy tűnt élvezte érintéseim hadát.
Szeretett volna kényeztetni aztán Ő, de nem engedtem. Féltem, hogy hamar elintéz/ne... Így megkértem helyezkedjen el kényelmesen, hogy megízlelhessem picit. Élmény volt nyelvemmel felfedezni édes zamatos punciját. Reakciói, halk nyögései , haj túrás alapján nagyon élvezte ténykedésem. A haj túráshoz engedélyt kért, nagyon figyelmes gesztus volt ez tőle. El nem ment, de nem is erre mentem most. Talán legközelebb.
Aztán tényleg Ő jött! Nagyon finoman, aztán egyre vehemensebben kezdett játszani péniszemmel. Le is kellett állítanom, megbeszéltük még az elején, hogy nála az 1 órában csak egy action fér bele a progiba.
Szóval védelem fel, és jó pár póz következett, különböző vehemenciával. Volt misszi, paci, hátiuról. és aztán missziben zártunk. Az a popsi nagyon veszélyes kutyusban! El is gondolkodtam közben azon a popsi extrán. Nagyon komoly az a popó.

Elszámolás

Az összeg a telefonon egyeztetett összeg volt, action előtt rendeztük. Jeleztem neki a vtr foglalalom -ami nem lett jovahagyva-de nem igazán volt képben az egész vtr rendszer lényegevel.

Adrienn, istennő szexpartner

  kri5tof

Egyeztetés

Fél órája volt kinn a hirdetése mikor hívtam. Gyorsan felvette és egy fiatalos, csilingelő hang szólt bele a másik oldalon. Mint kiderült, egy telefonközpontos volt, de ezt akkor még nem tudtam. Megbeszéltünk másnapra egy randit, megkaptam a címet, és mondtam, hogy küldök idősávot VTR-en. Másnap reggelig nem fogadta el, ezért hívtam, hogy részéről is úgy áll-e, hogy lesz randi. Megint telefonközpontos vette fel, és megerősítette, hogy mehetek, és vegyem úgy, hogy el van fogadva a VTR, majd kitalálunk érte valami ajándékot. Egyébként Adrienn képben volt, megkapta az infokat, de én legközelebb fogom kérni, hogy ha szabad, akkor inkább személyesen vele beszélnék.

Megközelítés

A Lurdy melletti új lakópark. BKV jó, parkolás se lehet para. A cím egyértelmű, a google maps nagyjából jó helyre tette a kis piros izét, de azért kisit fostam, hogy hogyan fogom megtalálni, hogy melyik kapualj az. Végül szinte keresnem sem kellett.

Helyszín

A kapualj előtt telefon, kaptam kódot, emeletet és lakás számot. Már előző nap, mikor meghallottam a címet, eszembe jutott, hogy eléggé ismerős, és igen, kiderült, hogy én ebben a lakásban már jártam, és szar emlékeim vannak róla. Akkor egy jó testű roma csaj, aki persze olyan képekkel hirdetett, mintha hipóval mosták volna ki, atom lehúzást művelt velem, meg a konyhában a csajok arról beszélgettek, hogy valami bitang mikor szabadul, de ennek jó fél éve amikor még azt se tudtam milyen meglepetések érhetik a naiv vendéget.
Mondom OK, felmegyek, de ha roma lesz a nő, akkor tipli. Spoiler: nem tipliztem.
A lakás amúgy frankó, előszoba, konyha amit egy függöny takar, benne 1-2 lány telefonközpontoskodik meg tudományos témákon kacarászik, körfolyosó 3 szobával és a végén fürdővel. A baszoba tiszta, nagy franciaággyal ami nem nyekereg, nincs széthancúrozva. A fürdő jól felszerelt, de nem mindegyik lány dobja ki a vendég után a szájvizes műanyag poharakat. Adrienn megtette helyettük is, amíg fürdés közben beszélgettünk.
Egyébként diszkréten űzik az ipart, mert Adriennen kívül mással nem találkoztam.

Hirdető külseje

Mikor Adrienn ajtót nyitott, azonnal tudtam, hogy maradok. Gesztenyebarna szem, nyílt tekintettel, rövid barna haj szőke melírral. Szép arcú. Arányos alak, kerek popsi, enyhén gravitált, de formás cicik, formás virgácsok. Bőre a heti 10 perc szolitól szép barna, selymes tapintású. Teste feszessége jobb mint a vele egykorú nőké, nem lóg a bőre, lapos a hasa és nem löttyedt a feneke. Hiába nem tegnap volt, de a sok év kézilabdázással kialakult jó testét tartja, tesz érte. Tetkó nuku, műszempilla és műköröm nuku. Ki van húzva a szeme és tetovált a szemöldöke, de igényes, jól áll neki.

Action

A lakásba belépve egy fekete bugyiban, melltartóban és magas sarkúban fogadott.
Bemutatkoztunk egymásnak, és mivel nagyon szexi és mosolygós volt, nem volt kérdés, hogy maradok.
Az előszobában hagytam a cipőt és a szobába vezetett, ahol egy zsámolyra dobtam a többi ruhámat.

Nem sikerült legelső vendégnek lennem, hiába még csak a második napja volt vendéglátóként. Azért látszott rajta, hogy egy hangyányit zavarban van, de még így is meleg és nagyon barátságos volt a kisugárzása.
Gyorsan levágta rólam, hogy én egy elég nyugodt csávó vagyok, ami szerintem oldotta az ő hangulatát is. Mindenesetre később mondta is, hogy nagyon nyugodt vagyok, és ez tetszik neki.
Az én kezdeményezésemre rendeztük az anyagiakat, majd a fürdőbe irányított, és nemsokára utánam jött. Külön zuhanyoztunk, először én, utána ő. Kis szájvizezés, aztán vissza a szobába.

Mivel volt VTR próbálkozás, ajánlotta, hogy a szájba élvezés legyen gratis. Mondtam neki, hogy arra ma annyira nem izgulok, inkább a csókot kérem, ha részéről is oké. "Legyen", és lesmárolt. Kábé a torkomig dugta át a nyelvét. Kicsit elszédültem.
Miután rendesen végigtapiztam és a felsőtestét csókolgattam, az ágyra feküdtünk. Oldalt helyezkedett és franciázni kezdett, miközben én a testét majd a punciját simogattam és egy ujjamat becsúsztatva izgattam. Páratlanul, de nem pornósan franciázik; jó nyálasan csinálja, a nyelve jár a makk körül, a kezét csak arra használja, hogy a tövénél megtámasszon. Közben többször is torokra vesz, és elkalandozik a golyók felé is, kézzel és szájjal is. Kényszerfrancia is van az alapban, de nem éreztem odaillőnek, úgyhogy azt nem csináltuk.
Kértem, hogy popsival kezdjük. Beleegyezett, de kért, hogy nagyon lassan mozogjak az elején. Egy kis síkosítás után hátulról próbáltuk betenni, majd ülve, aztán megint hátulról. Közben szegény mondogatta, hogy ő milyen béna, pedig nem szokott gond lenni. Nyugtattam, hogy nem kell sietnünk, ne gyötörje magát, mert én jól érzem magam vele. Pár perc után benne voltam, és sikerült is bejáratni. Nagyon jó érzés volt. Viszont kb csak 5 percig csináltuk, mert éreztem rajta, hogy valami nem oké. Rá is kérdeztem, hogy fáj-e neki. Azt válaszolta, hogy nem, csak nem tudja átadni magát, mert ennyit bénázott.
Inkább abbahagytuk, és hanyatt fektettem.
Megtudtam, hogy a melleinek izgatása számára nem okoz nagy eufóriát, hiába keményedett egyből a bimbója. Lejjebb érve finoman nyelvelni kezdtem a csiklóját, és kérdeztem, hogy esik neki a legjobban. Azt mondta, hogy ő hüvelyből élvezős, járassam benne az ujjam is, és néha szívjam a csiklóját. Megtettem. Pár perc alatt el is élvezett. Csukott szemmel, teljesen átadta magát az érzésnek. Közben a hajamba túrt (erre engedélyt kért). Finom, szőrtelen, jól nedvesedő puncija van.

Kifújta magát, és én közben rápillantottam az órára. Már vagy 40 perc eltelt az egy órából. Nagyon kívántam őt, úgyhogy kérdeztem, hogy hosszabíthatunk-e. Azt mondta, szerinte igen, de meg kell kérdeznie (a telefonközpontostól gondolom). A hirdetésében nem volt másfél és két órás csokor megadva. Abban maradtunk, hogy egy órát hosszabbítok. Átadtam a rózsákat, ő kiszaladt, és egy perc alatt elintézte az adminisztrációt a call centerben.

Franciával folytatta, majd gumizás és beleült. Megsúgta, hogy két dolog izgatta nagyon ebben a pózban: hogy miközben csúszkált rajtam tövig benne voltam, és az, hogy mikor erősen markoltam a seggét, elfért a tenyeremben. Közben csókolt, és az izgalomtól ösztönösen fél-hangosan szakadtak ki belőle a reakciók. Imádtam. Ő elélvezett, és én is majdnem elengedtem, de még időben kértem, hogy forduljunk át doggyba.
Itt sem a gyors tempóra izgult, bár bírta volna simán, hanem, hogy jól megfogtam a derekát és tövig húztam a farkamra. Extázisban beszélt közben, amit néha nem is értettem, mert elharapta a mondat végét, vagy lihegett közben. "Húzz a farkadra", "Úristen, de szétszopnálak"... Nem megjátszotta, full természetes, ösztönös volt minden. Hogy lehet ilyen visszajelzéseket überelni??? Az egóm az egekbe repült tőle. Persze, hogy óriásit élveztem a gumiba.

Rendbe tettük magunkat, ajánlott simogatós masszázst, amit passzoltam, vízzel kínált. Egymást simogatva beszélgettünk. Sok mindent megtudtam róla, de nem írom le, nehogy véletlen neked ne legyen vele témád miatta. A lényeg, hogy egy két lábbal a földön járó nőt ismertem meg, aki most épp örömet szerez, pár hónap múlva meg ki tudja...

Újra egymásra hangolódtunk és nyalakodni kezdtem. Nem hitte, hogy el fog tudni élvezni. Tévedett, 5 perc múlva készen volt mint a házi feladat és az ágyon pihegett. Aztán ő vett kezelésbe, és miután készen álltam, missziben kezdtük. Csókolt, húzott magába, a punciját izgatta, megint teljesen átadta magát az érzésnek. Nekem is nagyon jó volt így, élveztem ahogy teljesen befogadott. Pózt váltottunk, és megint hátulról támadtam. Aztán a hátamra feküdtem, és nekilátott lecsapolni. Itt már használta a kezét, a makkomat nyalta és néha a mellbimbójával izgatta.
Nem teli zsákkal érkeztem, szóval a második kör számomra nem zárult happy endinggel, de egyáltalán nem zavart. Adrienn mindent megtett.

Kifújtuk magunkat, és közös fürdéssel zártunk. Végül kikísért és puszikkal búcsúztunk.

Elszámolás

Az elején rendeztem, illetve félidőnél hosszabbítottam. A popsi volt extra, a VTR miatt a csók lett az ajándék.

Adrienn, felejthetetlen szexpartner

  Exley

Egyeztetés

Kellemes volt a hangja , nagyon megnyerő és értelmes partner rajzolódott ki előttem . Hamar sikerült belőni a megfelelő időpontot .

Megközelítés

Én a Lurdyig egyes villamossal mentem , onnan már csak egy apró sétatáv .

Helyszín

Lakás a célnak megfelelő , nem bútor üzletbe jöttem . Ami lényeges az ágy és a tisztaság , ez tökéletes . Persze biztos sok embert érdekel , hogy 12, vagy 13 tusfürdő van-e a fürdőszobában . Sajnos nem ez volt a fókuszban !

Hirdető külseje

Nekem egy aranyos kis törékeny őzike jutott eszembe , amikor ajtót nyitott . Gyönyörűséges mélybarna szemek , amik meglehetősen tutajosak. Teste alapján harmincnak mondanám . Formás kellemes tapintású mellek ,baromi feszes kemény popsi . Bőre hibátlan .Szóval a nő tökéletesen egyben van .

Action

Amikor odaértem , a szobába kisért , és beszélgetni kezdtünk, majd mentem fürdeni . Visszaérkezés után még beszélgettünk picit, majd simogatni kezdtem Aztán levettem róla a melltartóját, aztán a bugyit is. A szabaddá tett cicikkel kezdtem el játszadozni, szépen reagáltak a nyelvcsapásaimra . Lefelé vettem az utam, és punciját kezdtem kényeztetni, majd kicsit később Ö vette kezelésbe a farkamat. Finoman és izgalmasan franciázott, ezalatt Én a punciját kényeztettem. A franciát annyira finoman csinálta, hogy ideje lett gumit kérnem . Először papás mamás pózban kezdtük, ezt a nyakamba tett lábakkal szerette leginkább . Ezt követően, hátulról támadtam be, közben a formás popsiját markoltam. Nagyon jó összhangban mozogtunk , ideje volt egy újabb váltásnak. Hanyatt vetettem magam , és ekkor jött agy olyan lovaglás amilyet még nem tapasztaltam soha . Szó szerint táncolt a rúdon ( most már tudom , honnan ered a rúdtánc ). Sajnos ezt az attraktív bemutatót nem is bírtam túl sokáig . Letisztogatott majd kicsit összebújtunk, és beszélgettünk. Gyorsan elszállt az órácska és indulnom kellett !

Elszámolás

Teljesen simán ment , kis borítékban adtam oda érkezéskor.

Adrienn, nagyon jó szexpartner

  vakar

Egyeztetés

Csak VTR-en egyeztettünk, nagyon hamar pozitív választ kaptam és mentem is.

Megközelítés

A hirdetésben megadott helyszín (ami jelen pillanatban a Nagyvárad tér) azért odébb van, mint a tetthely. A tetthely címe is kicsit trükkös, mert a konkrét lépcsőház megtalálásához meg kell kerülni az elég nagy háztömböt. Szóval erre érdemes rászámolni, nehogy a vendég saját hibájából kezdődjön később a randi. Nekem annyiból szerencsém volt, hogy a parkolásra mindig alaposan ráhagyok és ezért még előbb is érkeztem és így sikerült nyugodtan megtalálni a helyes címet. Még utána is maradt kis idő, mert pont a ház előtt sikerült parkolni, ezért gyorsan felhívtam Adriennt, hogy kezdhetünk-e előbb és nagyon rugalmasan mondta, hogy természetesen.

Helyszín

A lakás új építésű, normális. Higiéniával nem volt gond, pedig Adrienn nem egyedül van a lakásban, hallottam női és férfi hangokat is, de senkivel sem találkoztam Adriennen kívül. A szobában sajnos nem volt szék vagy szobainas, így jobb híján egy komódszerűségre pakoltam. Amúgy a szoba tágas, közepén egy nagy és kényelmes ággyal. Mindent összevéve a helyszín a célnak megfelel.

Hirdető külseje

A képek biztosan Adriennt ábrázolják és nem is lehetnek nagyon régiek, de valahogy mégis hízelgőnek találom őket. Adrienn teste jó, de nem annyira feszes, mint a képeken. Az arca helyes (különben is gyengém a rövid haj), de nem csitri. Összességében tetszett, de azért én lehet, hogy őt már inkább a cougar, mint a MILF kategóriába rakom, ha nem is a kor, de a külső alapján.

Action

A zuhany után kicsit simogattam az ágyon és mindenféléről beszélgettünk. Ezután hozzáláttam a kölcsönös franciához, amit nagyon kedvesen fogadott. Sóhajtozás, hajamba túrás, belemozgás, minden volt. Finoman ujjaztam is közben, de tényleg nem vittem túlzásba, inkább nyelvvel-ajkakkal próbáltam eredményt elérni, Adrienn állítása szerint sikerrel.

Fordult a kocka és Adrienn mutatta meg a tudását, ami egészen kiváló volt. Nagyon jól irányítható volt, leste a kívánságaimat, de egyben önállóan is jól működött. Időnként próbálkozott mélytorokkal, de ez egyrészt nem is sikerült, másrészt engem nem is annyira érdekel. Néha én is belemozogtam, de ez még bőven nem volt kényszerfranciának nevezhető, inkább csak ütemes belemozgásnak. A lényeg viszont az volt, hogy össze-vissza nyalta-falta a golyóimat mindenhol, ami óriási volt. A rendes sima francia is nagyon ment neki, pláne, amikor a makkra koncentrált és erősen szívta-nyelvezte azt. Szerintem mélytorok-kényszerfrancia nélkül is kimondottan erős a franciája.

Miután felrakta a gumit, jó hosszú lovaglás jött, amiben mindketten aktívak voltunk. Időnként erősen hozzámnyomta magát, máskor pedig felguggolva lovagolt. Mindkettő nagyon szuper volt. Végül átváltottunk hason fekve hátulról poziba, ami mindkettőnknek a legjobban bejött. Így is elvoltunk hát egy darabig, de már egyre gyakrabban kellett megállnom vagy lelassítanom, nehogy eldurranjak. Az egyik ilyen után már nem is tudtam visszatartani és végül a gumiba végeztem.

Adrienn gyorsan felderítette a helyzetet, hogy mehetek-e mosakodni, de nem volt ott senki, úgyhogy mehettem. Utána már csak semmiségekről volt szó, aztán mentem dolgomra.

Elszámolás

Elsőre voltam, előre kérte és adtam. Tudott visszaadni. A VTR miatt egy extra benne volt. A csókot nem kértem, a szájbaélvezést választottam, de aztán nem is éltem vele. Végül a mélytorok-kényszerfranciával sem éltem igazán, pedig alap lett volna, de én inkább csak egy sima szexet akartam.

Adrienn, jó szexpartner

  alfacoupe

Egyeztetés

VTN-en kerestem meg, már aznap jóváhagyta. Korábban kerestem telefonon is, így tisztában voltam a részletekkel.

Megközelítés

Parkolni tudtam az utcában, 6 után már ingyenes is. Körbejártam a lakóparkot az időpont előtt,erre szükség is volt mert az utca túloldalán van a bejárat.

Helyszín

Nagyon nem volt idő körbenézni. Új építésű lakópark, más lány is rendelt a helyszínen. Fürdő szép és tiszta, a helyszín rendben volt, bár a ruháim helye még ideiglenes helyet foglaltak el a szekrényben valamilyen zacskókra pakolva.

Hirdető külseje

Adrienn egy számomra nagyon vonzó MILF, már régen vágytam egy ilyen nő társaságára. Szép sportos alkattal rendelkezik, sima bőre van.

Action

Zuhany után egymáshoz öltözve az ágyon egy kis masszázzsal kezdte a játékot. Közben beszélgettünk erről arról. Mivel VTR-en jelentkeztem be egy extrát választhattam, ami a csók lett volna de szegény Adrienn épp kezdett náthás lenni ezért végén szájba opciót kértem. Neki is esett a szopásnak, szépen felszopott, akár ki is végezhetett volna. Szerencsére közben úgy helyezkedett be ülve hogy a széttárt lábai utat engedjenek az ujjaimnak. Átmentünk 69-be hogy benedvesítsem a terepet. Ezután gumit adott és szemből kezdtem ostromolni punciját. Elég hamar beindult a hölgy, markolta a fenekemet és biztatott közben. Utána kutyusba mentünk, egyik kezével masztizott és megjött a hangja, a farkam teljesen kitöltötte, szóvá is tette ezt a jó hírt, majd egy orgazmust élt át a látvány alapján. Az órát nem néztem de kértem hogy szopjon le, azonnal így is tett és kivégzett pár perc alatt. Nekem ment volna azonnal is de kintről a kolléganő telefonálása elvonta kicsit a figyelmemet.. Utána kicsit pihentem volna pár percet de Adrienn már elkezdte lehúzni a lepedőt és mondta, hogy egy menet van a programban. Ez mondjuk új volt nekem, na mindegy, mentem zuhanyozni. Cipő vétel közben még összefutottam a már nem telefonáló kollégával aki egy szál semmiben járkált örömömre. Mire a kocsihoz értem láttam, hogy még negyed óra lett volna a programból..

Elszámolás

Egy ingyenes extrát kértem VTR miatt. Fizetni a randi elején kellett.