Nina Szexpartner Budapest, XI. kerület

Beszámolóim

Nina, nagyon jó szexpartner

  Mikell

Egyeztetés

Tizenegy után hívtam , gyorsan felvette . Innentől már gyorsan ment az egyeztetés .

Megközelítés

A Kondorosi lakóparkban fogad . Autóval könnyű a megközelítés , parkolás nem könnyű , kevés a parkoló .

Helyszín

Lakás maximálisan rendben van , leginkább a funkcionális a jellemző mindenre . Szoba kényelmes , nagy ágy , ami egészen jó minőségű . Fürdőben , sok tusfürdő , szájvíz és kispohár .

Hirdető külseje

Aranyos , pöttöm lányka . Testalkata arányos . Korának megfelelő finom feszes bőrrel megáldva . Arca tetszetős , szeme nagyon szép és a hajkorona kimondottan gyönyörű .

Action

Kicsit szűkre szabtak az időmet , változott a napi program . Tudtam , hogy percre pontosan egy óra múlva indulnom kell . Ez kicsit frusztrált . Kedves fogadtatásban részesültem . Gyors megbeszélést követően mentem zuhanyozni . Amikor végeztem gyorsan az ágyon találtuk magunkat . Kértem , hogy Én kezdhessem a kényeztetést , ez engem mindig nagyon felizgat .Örömmel fogadta az ötletemet , végig csókolva a testét hamar eljutottam a csodák kapujáig . Nagyon érzékeny és nagyon élvezi a kényeztetést . Aztán fordultunk , és már mindketten nyaltuk faltuk egymást . Többször kerültem a tüzelés közelébe . Amikor már nagyon a végét jártam , kértem , hogy gumizzon fel. Ez az idő elég volt , hogy a libidó szintem kissé csökkenjen . Gumizás után ,először papás-mamásban kezdtük , ez leginkább egy nagyon érzéki szeretkezés volt. Mintha a barátnőmmel lennék. Ezután hevesebb akció következett , már kutyusban . Úgy tűnt , itt érezte magát leginkább elemébe . Én is !Itt már nem nagyon finomkodtam , mondhatni elég hevesen ostromoltam , mert annyira magával ragadott az élmény . Sajnos itt is bebizonyosodott , hogy ami nagyon jó az nem tart túl sokáig . Néhány perc elteltével hatalmasat lőttem a gumiba. Pont időbe voltam , még egy jó zuhanyra is maradt elég időm .

Elszámolás

Érkezésemkor ezzel kezdtem .

Nina, jó szexpartner

  CserkészKapitány

Egyeztetés

Telefonon hívtam fel, körülbelül egy órával a megbeszélt találkozó előtt. Hamar felvette és tájékoztatott a legfontosabb tudnivalókról, megadta a címet.

Megközelítés

Parkolásról nem tudok nyilatkozni, szerintem ott szűkösebbek a lehetőségek, mint BKV-val. Én villamossal mentem, amivel nagyon könnyen megközelíthető. A helyszín a sokak által jól ismert Kondorosi negyed. Kicsit korábban érkeztem, de elütöttem az időt, így a megbeszélt időpont előtt felhívtam és azonnal meg is kaptam a bejutáshoz szükséges információkat.

Helyszín

A lakás jó állapotú, a célnak megfelel, a nappaliba érkezel mikor belépsz, itt hagytam a cipőmet, kérésének megfelelően.
Tényleg egyedül fogadott, a szoba ajtaja a jobb levegőellátás érdekében nyitva volt az action alatt. A hálószobában franciaágy, azon tiszta lepedő. A fürdőszoba szép tiszta volt, fürdőkád van, zuhanyfüggöny viszont nincs, tehát óhatatlanul is kifröcsög a víz kicsit, de ezt csak megemlítem, aligha probléma a látogató férfiú szempontjából. A törölköző amit kaptam kicsit kopott volt, de tiszta, kérésemre kaptam egy újat mikor másodszor fürödtem.

Hirdető külseje

A képeknek alapvetően megfelel, de a tetoválásai el vannak takarva, így retusáltnak fogom jelölni. Mikor megérkeztem fehérneműben fogadott. Tényleg aranyos és pici, fiatal lány, a kiírt kornál talán egy picit azért idősebb. A fotókon mind hátulnézetből lehet megtekinteni a hölgyet és ez szerintem nem véletlen. Bomba ahogy kinéz hátulról, nagyon formás feneke van! Szemből vizsgálva Ninát, azt mondanám, hogy van egy pici pocija, és mellei sem annyira feszesek, mint ahogy esetleg az ember számítana rá.

Action

Miután megérkeztem és levettem a cipőm, bementünk a szobába. Elmondta, hogy nincs csók és ujjazás, nem baj, amúgy sem éltem volna a lehetőségekkel. Én pedig elmondtam, hogy semmit nem kérek natúrban, mert fő a biztonság. Ezután kérte a rózsaszálakat, majd elmentem fürödni.
Visszatértem után neki is láttunk a mókának, kézzel félig felállította a farkam, majd gumit húzott rá. Először kérésemnek megfelelően misszionáriusban kezdtük, majd meglovagolt és így lett végem. Jó kör volt, hagyott lenyugodni, majd adott törlőkendőt, hogy megtisztítsam magam kicsit.
Végig meghatározó volt a határozott stílusa, már-már kicsit nyers is. Beajánlotta, hogy masszírozzam meg, aminek nem mondtam ellent. Beszélgetni csak igen felületesen tudtam vele, de én sem vagyok az a nagyon könnyen oldódó típus.
Formás feneke masszírozása közben megjött a kedvem a kutyapózhoz, úgyhogy fel is helyeztünk egy új gumit. Én alapvetően a lassabb tempót szeretem, ő viszont nem annyira könnyen irányítható, úgyhogy ez okozott pici nehézséget. Ekkor fogta magát és kérdés nélkül kihúzta a becses szervemet magából és elkezdte kézzel verni. Kicsit meglepődtem és indítványoztam, hogy ismét misszionáriusban folytassuk. Elég nyersen közölte, hogy nem az a lényeg, hogy kétszer szexeljünk, hanem, hogy kétszer elmenjek és az úgy lesz ahogy ő jónak látja. Hát, mit mondjak, nekem ez a stílus nem jön be és ez rá is nyomta a bélyegét a további teljesítményemre. Kicsit még próbálkoztunk szexszel és gumis franciával is, de éreztem, hogy nem fog menni nekem, ezért mondtam, hogy lefürdök. Körülbelül negyvenöt perc ottlét után, már az utcán voltam.

Elszámolás

Extrákat nem kértem, csak az alapokat szerettem volna igénybe venni. Az elszámolás előre megtörtént, annyi volt, amennyit a telefonban mondott.

Nina, jó szexpartner

  alG

Egyeztetés

A hirdetése több oldalon szerepel. Korábban már nézegettem, de a vállalásai miatt nem volt az első vonalas lányok között. Az A, B és a C jelölt sem volt elérhető így a kedvenc telefonos "recepciósom" Ninát ajánlotta. Átfutottam képeit és adatait így visszahívást követően 45 perc múlvára fixáltam a foglalást.

Megközelítés

Kondorosi negyed (mostanában szinte "hazajárós" lettem ide). A címet pontosan közlik, ez a főbb utca utolsó lépcsőháza. Parkolni a környéken lehet (az uszoda ajánlott, az esik közelebb). BKK rengeteg járat. A bejutást követően illik figyelni a belső közlekedés instrukcióira (liftből balra ki, majd balra külső folyosó, utána jobbra, a megfelelő ajtószámot keresni.

Helyszín

A lakás célnak megfelelő szalon (itt még nem jártam), elvileg ketten rendelnek nem találkoztam mással. A fürdő tiszta, kádas, zuhanyfüggöny vagy paraván nincsen. Kilépő száraz. Tusfürdő és szájvíz van, törülköző megfeleő. A szoba tetőtéri, megfelelő méretű, kétszemélyes ágy, a matrac minősége határeset. A kíváncsi szomszédok miatt az ablak reluxa függönnyel sötétítve, így lámpa lett felkapcsolva.

Hirdető külseje

Nina képei a valós alkatot adják vissza, tetkói vannak azok el lettek tüntetve. Arca szép, kerek cuki pofa. Összkép alapján egy alacsony, jó csaj. Feszes kellően jó méretű cicik, kerek segg, formás lábak. Szolis, selymes bőr, jó illat. A fogadó szett fehérnemű bugyi és melltartó, dögös megjelenés.

Action

Kézfogós bemutatkozást követően cipő le és szobába kísérés. Ott Nina rákérdezett, hogy mindent megbeszéltünk-e a telefonban (ez nekem most fura volt mivel recepciós van, kissé hülyének nézve éreztem magam), de megnyugtattam, hogy a kellő tájékoztatást megkaptam. A rózsa ceremóniát megtartottuk. Kaptam türcsit és elvonultam tisztulni.

A szobába visszatérve az ágyra invitált, majd még kiment és behozott kb vagy 30 db óvszert, viccesen megjegyezve: ennyi csak elég lesz. Mellém ült és maga köré készítette a kellékeket (óvszer, papírtörlő, síkosító). Kézzel elkezdett foglalatoskodni a nemi szervemmel, közben tájékoztatott, hogy kölcsönösséget nem igényel, csókot alapból nem vállal, ujjazni szigorúan tilos, és gumiban van az orál is mert fél a fertőzésektől. A zömét az adatlapján is közli ezért nem is volt nálam a toppon.

Negyed-, fél kemény állapotban felgumizott, majd egy gyors tempójú szopásba kezdett, jó lett volna, de a gumi azért vissza vett az élvezeti értékből. Kellő állapotot elérve elhangzott a kérdés hogyan szeretném, lovaglást kértem. Bőséges síkosítás után óvatosan rám helyezkedett, kicsit rávárt a tágulásra majd mozogni kezdett. Én közben kicsit cicizgettem és a popsiját fogtam. Apróbb nyögésekkel adott aláfestést az aktusnak (művi, de helyén való). Rövid idő után pózváltást kért, én hátulról akartam, de azt Ő most velem nem szerette volna (nagyon feszíti), így misszire váltottunk.
Csukott szemmel, végig nyögve hagyta, hogy kedvemre magamévá tegyem. A szép arca, a jó teste, a jó szoros punci, a lábaiva történő ölelése és a hanghatások gyorsan a csúcsra juttattak. Rövid lenyugvást hagyott, de a megtisztításban segített.
Az akció után beszélgettünk, őszintének tűnt. A közelmúltba érte rossz élmény vendégtől. Van egy sajátos szemlélete, ez a korából is adódhat. Stílusa nem kifejezetten úri hölgyhöz való, de én birom ezt a kissé brenkós hozzáállást.
A végére jól elbeszéltük az időt, egy gyorsba bele akart kezdeni, de kértem ne erőltessük.

Elszámolás

Extrákról nem tudok, az alap választék is erősen korlátozott. Előre rendeztem a kötelezőt.