Laura Szexpartner Budapest, XIII. kerület

Beszámolóim

Laura, istennő szexpartner

  zotya8006

Egyeztetés

Akkor még csak a másik oldalon hirdetett, ott találtam rá.
Telefonon kerestem, de nem vette fel. Vissza hívott és korrekt módon leegyeztettuk a mindekettonken megfelelő időpontot.

Megközelítés

XIII. Kerület azon része, ahol minden jár. Kocsival mentem, de nem volt nehéz parkolót találni. KB 100 méterre a megadott címtől.
Mivel korábban érkeztem még volt idő egy kávéra és egy ajándék keksz beszerzéséhez.

Helyszín

XIII. kerület egyik királyunkról elnevezett parkja. A lakás a célnak megfelelően van kialakitva. Mint megtudtam Laura nem itt lakik, rend és tisztaság fogadott.
A fürdőszoba száraz volt, ahogy a kapott tükröző is.
Az ágy nagy, de a kisasszony jelezte hogy folyamatban van a cseréje.

Hirdető külseje

A képek alapján választottam, illetve beugrottak a régi hirdetései is. Akkor nem volt alkalmam meglátogatni, most pedig nem akartam kihagyni.
Mivel én a korom beli nőket kedvelem így nekem nagyon tetszett, főleg hogy élőben is azt kaptam amit a hirdetésben láttam.
Az csak hab volt a tortán, hogy a egyénisége is passzolt hozzám.
Kedves, közvetlen hölgyet ismertem meg.

Action

Mivel még nem ismertük egymást, pár mondatban elmondtam hogy miért is jöttem, egyeztettük az előttünk álló egy óra programját, majd rendeztem az anyagiakat - első alkalommal mindig így szoktam, amit megkoszont.
Fürödni mentem, közben beszélgettünk, próbáltunk összhangba kerülni, ami nagyon szimpatikus volt.
A fürdés után az ágyra telepedtunk, elkezdtem felfedezni a testét, figyeltem mi tetszik neki. A csodás mellei, a csókolni való ajkai, a nyaka, a válla és a combjai mind vonzottak, illetve hivogattak a nyelvemet.
Hamarosan 69-be fordultunk, ami egyik kedvencem, úgy vettem észre neki is.
Itt gumit húztunk, majd extrém gyorsan végém lett. Ezért is jöttem egy órára!!

Beszélgettünk, majd ismét a nyelvem a puncijában kötött ki. Most nem akartam gyorsan elmenni - gumi fel - több pózban is szeretkeztünk.
Igen, többnek éreztem egyszerű dugásnál.
Szóval több póz után sikerült elmennen, úgy éreztem neki is sikerült örömet okoznom.

Elszámolás

A korábban megbeszéltek szerint nem fizettem többet, de sokkal többet kaptam. Végtelenül korrekt volt.
Egy igazi élményt, egy igazi pásztorórát kaptam.
A mai világban ez pedig megfizethetetlen.

Laura, nagyon jó szexpartner

  Industry

Egyeztetés

Hangja megnyerő és nagyon kedves .Rugalmas volt az egyeztetésbe .

Megközelítés

Tökéletesen pontosan értem a megadott címre. A parkolásra hagytam időt , és milyen jól tettem . Kicsit sok volt a parkoló autó , de végül a Pozsonyin találtam helyet , két percnyi séta távra .

Helyszín

Kis garzon lakás ,de nagyon hangulatosan van megcsinálva . Látszik , hogy belakta Laura , és az ízlésére és a stílusára formálta. Friss illat és tisztaságtisztaság , fürdőszoba tisztességesen fel van szerelve.

Hirdető külseje

Pont olyan mint a képeken ,igazi dögös érett Nő . Mosolya egyből magával ragadott . Testalkata nagyon szép arányos. Mellei és a popsija voltak a kedvenceim .

Action

Olyan benyomásom volt , és szerintem neki is mintha már ismertük volna egymást .
Szinte rögtön egymásnak estünk , simogatások ölelések , forró csókok .Isteni volt csókolni . Az ágyra vetettük magunkat ,Csók, csókot követett aztán végig csókolta a testem , aztán eljutott a farkamig .
Finom franciázással indított ,ügyesen jó mélyen bevette . Nem akart kivégezni, csak finoman érzékien akart felhúzni .Aztán kölcsönösség került napirendre, isteni volt nyalogatni a kelyhét. Miután maximálisan felhúztuk egymást gumit is húztunk.
Lovaglással nyitottuk meg a partyt , egy pillanat alatt eltüntetett a csoda csőbe , ezalatt folyamatos csókcsata zajlott .Melleit a kezemben tartva , ügyesen mozgott rajtam .Aztán missibe folytattuk ,nagyon mélyen hatoltam be . Aztán doggyba folytattuk amig a mámorba nem élveztük magunkat .

Elszámolás

A telefonban megbeszéltek szerint történt.