Ariana Szexpartner Budapest, VIII. kerület

Beszámolóim

Ariana, istennő szexpartner

  alG

Egyeztetés

A hirdetése a konkurens oldalon keltette fel a figyelmemet kb 1 hónapja. Örömmel láttam, hogy itt is felbukkant, így már jobban megbíztam a valós tartalomban.
A találka napján hívtam, amikor az elérhető jelzése "villogott", de pár csörgés után nem vette fel, így ebben a formában nem erőltetem. WhatsApp-on keresztül kértem infót 1 órás tartalomra (lehetőségek és csokor méret). 3 percen belül kaptam választ, így időpontot is kértem 5 órás idő intervallumon belül, amit kaptam el is fogadtam. Előzetesben az alap egy órát kértem, helyszíni extra kiegészítés lehetőségével. A pontos címet a megerősítés után elküldte.

Megközelítés

Autóval mentem, a GPS pontos. Szinte napi szinten járok a ház előtt. Dél-Buda, a körtér és a BAH csomópont között. Tömeggel is elérhető, villamos és busz 2-5 perc séta (járó kerettel max 10 perc). A parkolás fizetős 200,- Ft/óra. Hely van, de ha tovább "futsz" idő kell az újrázáshoz (kötelező haladási irány, egyirányú utcák).

Helyszín

3-4 szintes társasház, talán 70-es évek környéki, kert kapus bejárat, felcsengetsz és nyílik. Lépcső hátul, alacsony szint, ajtó résnyire nem lehet eltéveszteni. A lakás felújított, modern, tiszta. Több szobás, így több szereplős,de nem zavaró. A szoba hangulatos, matrac (140x200-as vékony fajta), párna, tükör szembe, kis műbőr kanapé (cuccolni), polc a tiszta türcsikkel, órák, valami zene lejátszó. Nappal voltam, függöny sötétít,de jól lehet látni. Tiszta, illatos, megfelelő méretű és állagú törölközőt kaptam. A fürdő tiszta, kádas, félig üvegparavános. Több féle tusfürdő, szájvíz és dezodor áll rendelkezésre. Üveg poharak kikészítve!!! A wc külön helyiségben.

Hirdető külseje

Minden képen Ariana van, de az igaz életben az a kislányosabb arcú. Az alkata jobb,a karja és a combja vékonyabb mint a képei zömén, a cicik aránya megfelelő. Karcsú derék, homokóra alkat. Szép és természetes hatású ajkak (valamelyik képén inkább frissen töltött). Melltartó és bugyi a fogadó ruha. A bőre szolis barna, egységes színű, tiszta (nincs pattanás, stb), selymes tapintású. Feszes test. Szép arc, tiszta tekintet.

Action

Meglátni és meg....
Fehérneműben fogadott, kézfogás (bemutatkozásnak) és puszi (üdvözlésnek). Kedves, udvarias és jó vendéglátó.
Cipő folyosón maradt, a szobájába kísért ott gyors egyeztetés, kölcsönös szimpátia megerősítése és csokor átadás. Régi alapszabályomt felrúgva csókra is előfizettem (muszáj volt 😉). Türcsivel elvonultam tisztálkodni, majd vissza a szobába.
Kérésére kényelembe helyeztem magam a matracon, Ő ezalatt megszabadult a textiltől és mellém feküdt, majd csókra hajolt. Ajkaink és nyelvünk összefonódott, közben kezemmel a selymes bőrét simogattam. Ariana keze közben a bébi-répámat kutatta, melyet sikeresen megtalált és felgyúrt.
A csók csata után a lábaim közé helyezkedett és finoman a szájába vette az ágaskodó hímtagomat. Cuppogós szopásba kezdett amit gyorsan le is állítottam mivel a VSZ a második körre volt tervezve.
Gumizást követően (hogy mikor öltöztetett fel észre sem vettem), síkosítás után belém ült és lágyan mozgásba kezdett, közben rám hajolt újabb csókért. Csodálatos érzés kerített újra hatalomba, de még sikerült tartani magam és a nyelvemmel a mellét elérni, majd az arcomat is közéjük fúrni.
Istennőm mozgása felgyorsult és a hanghatások is megérkeztek. A kérésére (nem is bírtam volna tovább) póz csere történt, Ő négykézláb, lábai kis terpeszben szét csúszva a kellő mérethez igazodva. A péniszemet hátranyúlva a megfelelő helyre igazította. Most én mozogtam benne, az apróbb kéjes nyögései fokozták a hangulatot aminek nem tudtam és már nem is akartam ellenállni úgyhogy DURRR, elmentem..
Sokáig benne maradtam ebben a formában, majd óvatosan ki, tisztogatás amibe besegített (nedves törlőkendő, nem szilvike).
Szünetben kaptam frissítő vizet, és egy kötetlen dumapartit. Közvetlen, nyitott, őszinte és jó fej (és még mindig nagyon szép!!). Következő extrának az együtt alvást is kérem majd! 😂
Az idő rohant így javasolta a NFVSZ kezdését, amit nagyon jól és kitartóan csinált. Éreztem, hogy alakul, de nem lesz újabb csúcspontom ezért leállítottam és a korábban megbeszélt nyak-csukjás masszázsba részesítettem (ez volt részemről a kölcsönösség). Hálás volt érte, dicsérte a kezeimet és a végén még egy kézre puszit is kaptam (még jobban bele zúgtam).
Idő lejárt, gyors fürcsi, öltözés, meztelenül az ajtóig kísért, búcsú puszi és a lakásból kilépve visszatértem a valóságba (kb még 2 óra hosszát nehezen sikerült, Ariana hatása alatt maradtam - szerintem még évekig).

Elszámolás

A randi elején redeztem (36+4+4). Extrák a csók és a NFVSZ. Teljesen korrekt, szimpátia alapú, de ha vállalta teljesíti. A csókja mámorító, nem csak puszis vagy ajak nyalós. A VSZ-ért második körben megküzdött, az én kérésemre adta csak fel...majd

Ariana, istennő szexpartner

  Apple_

Egyeztetés

Az általam csak Corvin-fészekként hívott szalon masszőzeivel egy „recepcióson” keresztül lehet, több csatornán keresztül is kommunikálni. Én általában a VTR-t részesítem előnyben, de a Corvin-fészekkel már hosszabb ideje a Viber alkalmazás használatával egyeztetem az egyeztetni valót. Ariana adatlapját elolvasva láttam, hogy az átlagosnál több extrát vállal, ezért a teljes repertoárt Viber üzeneteken keresztül előzetesen pontosítottam, szerencsére Ariana több olyan szolgáltatást is vállal, ami a kedvenceim közé tartozik. Ajánlott mindenkinek előzetesen tájékozódni, megéri. Korábban már többször jártam a szalonban, az apróbb részletek (cím, kapukód) pontosan ismertek. Miután tisztáztunk minden részletet és lehetőséget gyorsan kerestünk és találtunk egy mindkettőnk számára alkalmas időpontot. Előzetesen pontosan jeleztem elképzeléseimet (kölcsönösség, NFVSZ, vibrátoros-show, popókényeztetés), így nem érhetett meglepetés sem engem, sem Arianát.

Megközelítés

A szalon felkeresésekor ezúttal is a Corvin Plaza parkolóját vettem igénybe, gépkocsimat ott parkoltam le. A helyszín egyébként tömegközlekedési eszközökkel (busz, metró, villamos) is jól megközelíthető. A környező utcákban – napszaktól függően – általában lehet fizetős parkolóhelyet találni, de én a biztonságosabbnak vélt zárt parkolóházakat részesítem előnyben, a bevásárló központ pedig méretes őrzött parkolóval rendelkezik, ahol mindig van hely és az ára is versenyképes az utcai parkolással összevetve. A pontosan megadott cím könnyen megtalálható, egyértelműen ki van írva. Az épületbe történő belépést kapukód beütésével lehet kezdeményezni, amire a szalonból adnak engedélyt, amit követően gépi hang közli, ha nyitva a bejárati ajtó. Nincs portaszolgálat. Az emeletek nagy száma miatt célszerű a liftet használni, jó tudni, hogy ha beszállunk a liftbe, a kijelölt emeleten az átellenes oldalon lehet/kell kiszállni, a szalon ajtaja pedig rögtön a liftajtó mellett, jobb oldalt van. Csöngetni kell, nem kopogni.

Helyszín

A Corvin Plaza keleti kijáratánál kezdődő sétányon található egyik épület majdnem tetején található a szalon. Két szoba van berendezve masszázsra és a logisztikát megkönnyíti, hogy két fürdőszoba is rendelkezésre áll egy időben. Normál esetben az egyik fürdőszoba a lányoké, a másik a vendégeké, de ha a szükség úgy hozza a vendégek mindkét fürdőszobát tudják használni egy időben. A bejárati ajtó melletti nappali a vendégek elől zárt terület, a szeánsz helyszínét biztosító szobák jól felszereltek mind a ruhák elhelyezését biztosító bútorral, mind az élményt fokozó tükrökkel. Hangulatvilágítás, halk zene, tisztaság, kényelem fogad minden alkalommal. Mindkét fürdőszoba tágas, tiszta, jól felszerelt. A masszázs helyszíne méretes és kényelmes matrac, minden alkalommal váltott, tiszta nagy méretű törülközővel letakarva, ahogy a kispárna is minden alkalommal tiszta törülközővel van letakarva.

Hirdető külseje

Ariana nem árul zsákba macskát, arccal hirdet és a nem kis számú tetoválásai sincsenek leretusálva az egyébként valósághű és igényes képekről, amelyek frissek és a valós állapotot tükrözik. Ariana az átlagosnál kicsit magasabb, arányos testalkatú, formás és feszes testű masszőz, gyönyörűen ringatózó keblekkel, izmos combokkal, kerek és formás popóval, csábító szeméremajkakkal, és gyönyörű szürkéskék szemekkel.

Masszázs

Én soha nem megyek egy óránál rövidebb programra, számomra a masszázs a program elengedhetetlen része. Rendszeresen járok gyógymasszőzhöz, de az erotikus masszázs során nem azt várom elsősorban, hogy a masszázs szakszerű legyen, hanem azt, hogy erotikus. Ariana ezen elvárásomnak tökéletesen eleget tesz. Az alsó lábszáramon kezdte az olajos masszázst (lehet választani: testápoló vagy olaj), mozdulatain érződik a gyakorlat. Az első pillanattól kezdve úgy helyezkedik, hogy az ember fia vizuálisan is élvezhesse egy gyönyörű és nem utolsósorban meztelen női test látványát, a ringó kebleket, a csábító ajkakat. Nem vagyok egy csókolózós típus, de már-már elcsábultam annyira érzékiek az ajkai. És már a masszázs során is használja őket, apró puszikkal izgatja a test érzékeny pontjait. Amikor végez a lábakkal következik a derék, hát, váll, nyak masszírozása, váltva, mindkét oldalról. A masszázs közben kötetlenül beszélgetünk a világ dolgairól, rendkívül érzéki a hangja is.

Kényeztetés

A masszázs végére férfiasságom már kezd éledezni, jól esik megfordulni és most már hanyatt fekve élvezni a látványt, valamint a mellkasom és a mellbimbóim finom izgatását. Egyik kezével finoman rámarkolt a farkamra, a másikkal elővette a már előkészített vibrátort, bekapcsolta és elkezdte izgatni a csiklóját. Lassan mozgott a vibrátoron és folyamatosan izgatta a mind vérbőbb makkomat. Pár perc után félretette a vibrátort, szétterpesztett lábaim közé térdelt és finom ajkaival folytatta falloszom izgatását. Folyamatosan változó ütemben és intenzitással szopta a farkam, majd lassan elindult a zacsi felé és nonverbálisan jelezte, hogy elérkezett az egyik kedvencem, a popókényeztetés ideje. Felemeltem mindkét lábam és hagytam, hogy nyelvével kényeztesse az ánuszom, miközben kézzel folytatta már-már meredező farkam izgatását. Most is, mint általában az orgazmus közeli állapotban kértem, hogy én kényeztethessem. Hanyatt feküdt én pedig befészkeltem magam az izmos combok közé és lassan nyelvvel kezdtem el izgatni a csiklóját. Hosszan és változatos módon izgatom Arianát, akinek érezhetően nincs ellenére. Figyelem testének akaratlan jelzéseit, és élvezem a finom simogatását is. Érzésem szerint nem sikerült elröppenteni, de nem tartom kizártnak, hogy legközelebb – mert lesz legközelebb – már közelebb jutok ehhez a célhoz is. Ariana visszakapja a kezdeményezést és ráfordulunk a célegyenesre. Most már combjai közé veszi összezárt lábamat és úgy folytatja mind határozottabb kézi és szájmunkával a kényeztetésemet, mindaddig, amíg eljuttat a beteljesedéshez és a szájába élvezek. Nem kapkod, nem siet, miután érzi, hogy az érzékeny makk szabadságért kiállt kiengedi azt ajkai közül. Nedves törlővel finoman letisztogat, megkapom az előkészített vizemet, pár percet csevegünk, majd irány a fürdőszoba. Öltözködés közben még élvezhetem a csodás test látványát, órákig el tudnám nézni, de nem élhetek vissza a vendégszeretettel, tisztelem a lányok és a makktársak idejét is. Búcsúzásként kölcsönös jókívánságok, egy-egy puszi és a visszatérés ígéretével távozom.

Elszámolás

Az alapok az adatlapon egyértelműen megtalálhatóak. Arianánál – ismereteim szerint – több kategóriába sorolt (*, *, * rózsa/db) választható extra is van, ezeket a találkozó előtti egyeztetés során minden esetben érdemes tisztázni. Beszámolómban nem sorolom fel az általam ismert összes extrát, mivel nem kértem rá felhatalmazást (WTF , egyeztetni kéne a hirdetővel szerinted, hogy mi megírható, mi nem ?:) Ennek tükrében rezgett a léc, hogy kitegyük e, de vegül kitettük, a többiek majd szavaznak... - webi). Szokásomhoz híven a megérkezést követően azonnal elővettem és átadtam a borítékot, benne az alap rózsákkal, valamint a választott extrákkal. Mint mindig, most is vittem egy kis édességet, amit Ariana örömmel fogadott.

Ariana, nagyon jó szexpartner

  tomas110

Egyeztetés

Nagyon régota kinéztem magamnak, hivtam de nem sikerült elérni, végül üzenetben sikerült idöpontott egyeztetni, idöpontban nagyon rugalmas volt.

Megközelítés

Nagyábol pontos cimmel hirdet igy autoval és bkv val is jol lehet tervezni , üzenetben leirta a pontos cimet igy én bkv val mentem, de ugy láttam a ház környékén böven volt szabad parkolo autoknak.

Helyszín

A lakás egy 4 emeletes társasházban van. lakásban tökéletes rend fogadott mindenhol. a szobában amiben voltunk teljesen felszerelt .tatami a földön ,kis komod és egy kissebb kanapé találhato .fürdöben kád van , többféle tusfürdö,és szájviz , dezodor minden ami kell.

Hirdető külseje

Hát. mint mások is irták, a képeknek 100°% ban megfelel ,söt még élöben ami a képekböl nem jön át a kisugárzás. egy sokkal lágyabb kedvesebb lány mint amit elsöre gondolnánk a képek alapján. böre selymes szolizott kellemes smink , nem tul tolt, tetko van böven mint látszik, de mind igényes és megtervezett szép, cicik pont megfelelö kellemes, punci is nagyon szép frissen borotvált. Ugyahogy van szép rendben van a hölgy . azzonal levesz a lábadrol . már ha te is ugy állsz hozzá!

Action

Házhoz megérkezve megkaptam a bejutáshoz az infot. ajton belépve, egy nagyon szép fehérnemüben fogadott. puszival köszöntött igy elsöre (ez nem mindehol van igy) bekisért a szobába, megbeszéltük mit és hogy szeretnék, mivel elsöre voltam igy kölcsönös masszázsban állapodtunk meg (meg mivel ö az egyik a kevés lány közül aki átváltott sexpartnerre) elmentem fürdeni, mire visszatértem szobába ott várt.tatamin elhelyezkedtem mire ö azonnan meztelenre vetközött és elkezdett masszirozni, rengeteget beszélgettünk közben, nagyon értelmes kedves lány érzi tudja mi kell a férfinak. mivel elöször voltam mindent megkérdezett mit szeretek mit nem hogy pontossabban egymásra hangolodjuk. utána massziroztam kicsit én is . lassan szaladt az idö ideje volt akcioba lépni. natur franciába kezdett, közben feljött egy kis csok csatára mely igazi nyelves csata volt nagyon kellemes . majd kérésemre 69 be folytattunk amit szeretett bár nem sikerült csucsra juttatni (majd leközelebb) eljött a gumi ideje majd hopp beleült és meglovagolt elöször lassan közben néha loptam még egy kicsit a csokokbol, majd durvábban nyomtuk igy hamar végem lett gumiban. utána megtisztitott hagyott lenyugodni, és pár perc mulva ujra fürdés. öltözés közben még beszélgedtünk kicsit. majd puszik kiséretében távoztam.

Elszámolás

mivel elöször voltam ezért fürdés elött kiskomodra letettem az elöre megbeszélt összeget boritékban. * +csók extra * rózsaszál

Ariana, nagyon jó szexpartner

  Robin95

Egyeztetés

Csak egyet csörgött és máris felvették a telefont. Meghallgattam az ÁSZF tájékoztatót, majd az időpont szervezésre tértünk át. Amikor mindez rendben lezajlott elmondta a megközelítés és a bejutás módját.

Megközelítés

Belváros alsó szeglete. Nagykörút mentén elhelyezkedő két szintes bevásárló központ közelében van. Üllői útról is könnyen meg lehet közelíteni a helyet.

Helyszín

A lakás helyiségei ennek a tevékenység végzésére lettek berendezve. Ebből kifolyólag csak kevés bútorral felszereltek. A szoba hangulatos fényekkel díszített. Több falon is tükör van. Nyári kánikula ellenére kellemesen hűs hőmérsékletet tapasztaltam odabent. A sötétítő függöny alkalmilag lett megoldva, de a célját ellátta.

Szivacson történhet a masszázs és az erotikus levezetés is.

Fürdőszoba zuhanykabinos. Oda vannak készítve a tisztálkodás kötelező kellékei. Vendéglátóm nagyon figyelmes volt. Amíg zuhanyoztam diszkréten belopózott és egy új kilépőt helyezett a kőre. Száraz és nagy méretű törölközőt kaptam a fürdéshez. Kettőt. Egyet az elején, a másikat a végén.

Hirdető külseje

Arcos képpel hirdet, úgy hogy nem nagyon kell bemutatni őt. Sőt rendhagyó módon a képei minden lényegeset elárulnak. Főképpen, hogy milyen vonzó nő Ariana. Bájait sem takargatja.

Elég csak megnézni a fotó albumját a másik website-on. Minden lényeges kiderül róla.

Csinos, igényes és ápolt nő. Sugárzik róla az erotika. Nem csak a fotózáshoz lett így beállítva. A hétköznapi életben is ilyen dekoratív és trendi. Műköröm, műszempilla, egy kis szájfeltöltés, köldök piercing, stb. Ezek nagyon ízléses minőségben jelennek meg rajta.

Azt hittem, hogy a tetoválásait majd soknak érzem, elterelik a figyelmemet, de nem. Nem így volt. Nem is foglalkoztam velük, mert a sugárzó tekintetében én már az elején elvesztem. Nem is említve a bajnok popsijáról és a cicijéről.

Jó, egy tetoválást megjegyeztem, mert azt puncinyali közben nem tudtam nem észrevenni.

Masszázs

Minőségi fehérneműt viselt érkezésemkor, ami tökéletesre definiálta a nőies alakját. Nálam nem elvárás az ilyen holmi, de észreveszem, ha valaki ad magára. Ariana pedig ilyen igényes hölgy.

Első benyomásom az volt, hogy sokkal vékonyabb, mint a fotóin. Persze a homokóra alak az így is meg volt. Kicsit természetesebbnek és fiatalabbnak is éreztem élőben.

Egyből beszélgetésbe elegyedtünk. Tíz- tizenöt percet biztosan elcsevegtünk, amikorra fürödni mentem. A programról nem esett szó, csak magunkról. Annyira biztosak voltunk, hogy abban is meg lesz az összhang, egyeztetés nélkül is.

Amikor zuhanyzásból visszatértem az üres szobába, láttam, hogy hozott be nekem egy teli pohár frissítőt. Pár pillanat múlva ő is megérkezett. Úgy libbent be, hogy majdnem félrenyeltem ámulatomban. Akkora már azt a szexi szabású két részesét levette, amiben fogadott és csak egy átlátszó köntöst viselt. Minden izgalmas és sejtelmesen szép volt.

Jutott eszembe szebbnél szebb gondolat, de azok között a masszázs nem szerepelt.

Kényeztetés

Innentől már szavak nélkül, cselekedve ismerkedtünk. Simogatások, puszik és ölelések következtek. Puszikat kaptam arcra, nyakra, vállra. Végül a számra is. Abból csak lassan alakult ki egy igazi csókolózás, de annál izgalmasabb volt így, hogy építkezve, egy szép ívű fejlődési pályán jött létre. Játékos és érzéki csókokban volt részem.

Aki azt gondolja, hogy a franciáját is így fokozatosan vezette elő. Félénken ismerkedve, csak kóstolgatta, az nagyot téved. Addigra már minden bátorsága meg volt, ahhoz, hogy teljes elánnal lásson neki a szopáshoz. Koreográfia volt ebben is, de a cumizás az lendülettel indult és azzal is folytatódott mind végig. Kicsit használta az egyik kezét is, de azt csak leginkább csak a tempósabb szakaszokban.

Megmutatta, hogy meddig tudja leengedni a torkán. Kétharmadig sikerült. Édes volt, ahogyan küzdött vele, hogy nekem kedvezzen, de láttam, hogy a mélytorok az nem az ő sajátja. Nem erőltettem, inkább hagytam, hogy csinálja azt ami neki is jól esik. Orális kényeztetése nagyon kifinomult és technikás. Környéket is leápolta. A mogyoróimat is megszopkodta. A nyelvével is játszott a makkon. Nyálat is csorgatott rá. Szuper tehetséges. Nem ma kezdte.

Aztán kicsit feljött hozzám és lesmárolt. Megcsöcsörésztem és kértem, hogy feküdjön mellém. Egymás mellett fekve csókolózgattunk. Ő közben masszírozta a farkamat.

Egy kis hangulatjavító masztizást is bemutatott magán. Amit aztán én folytattam neki a nyelvemmel egy darabig. Célt nem értem el, de jó volt.

Aztán ő visszakérte a játékszerét. „Most pedig kiszivom belőled az összeset!” –felszólítással . Nem viccelt. Úgy is lett. Megdolgozott érte rendesen. Megérdemli a glóriát. A szájában mentem el, amit utána szégyenlősen elfordulva egy papirba köpött ki.

A fürdőszobába kiment, hogy rendbe szedje magát. Gondolom, ott kiöblítette a száját, hogy újra szalonképes legyen, mert mentolos illattal és megfésülködve tért vissza hozzám.

Elszámolás

Elején adtam át neki. Megnézte és abból pontosan tudta, hogy milyen extrákra számítok.

Ariana, jó szexpartner

  Zacsi88

Egyeztetés

Valahol az elején kezdem, szóval Még másik oldalon láttam a Hírdetését éppen szülinapomat mentem ünnepelni fel pestre és gondoltam meglepem magamat egy kis gyors ismerkedős találkával :--) eddig egyetlen egy szörnyen negativ lerázós élményem volt így találkozni lánnyal egx oldalrol de gondoltam adok még egy esêlyt mibaj lehet? (: láttam viberen válaszol így ráírtam érdeklődve milenne ha 15 körül össze tudnánk futni egy gyors ismerkedős beszélgetős franciára meg egyébb programokrol is érdeklődtem ( ez olyan 12:00 körül volt) 15 perc múlva vissza is írt :) és rettentő kedvesen válaszolt az én kis kezdő kérdéseimre és minden csokorszámot és lehetőséget tisztázott :) nagyon kedvesen elmondott mindent és válaszolt mindenre aranyos volt már itt írásban is 10/10

Megközelítés

Parkolásról sokat nemtudok írni bevallom mert villamossal mentem kelenföldről 😶😶 villamos a tett helyszínétől kb 4 perc lassú séta tempóra rakott le de metróval is 5 perc lett volna kb , a helyszín mint ahogy megis van adva corvin sétány környékén van és nagyon kellemes nyugodt környék volt :D pozitiv pesti csalódás

Helyszín

Kicsit várakoznom kellett mikor 14:56 kor irtam / hivtam nem vette fel de láttam valaki más is éppen befele tartott ( kicsit negatív tapasztalatok meg rossz hírek miatt másoktól reméltem nem fognak megverni vagy valami kikor beérek 😅) 15:03 kor visszahivott és üdvözölt bocsánatot kért hogy nem hívott csak a másik lányhoz éppen jött valaki ( 2 en vannak az apartmanba teljesen jól elszigetelve és ügyelnek arra hogy ne talalkozzon senki senkivel) megkaptam a kapukódot és egy átlagos társasház első emeletére invitált mikor mentem fel a lépcsőn a megnevezett ajtó nyitodott is és mikor közelebb értem előbújt az ajtó mögül és őszinte kedves mosollyal beinvitált :) már itt szimpatikus volt s helyzet és hirtelen meg is szeppentem hogy őszintelegyek :D ( erről majd kicsit később) a házba folyamat mennek a mosogépek amiből 2 is van szép kis fürdő 3-4 tusfürdő vel és 2 fajta szájvizzel , 2 szoba teljesen elszigetelve van egymástól és nemis hallatszik be semmi a tett helyszinére ahol egy szépen berendezett szoba van és egy kis tatami félhomály és egy szép nagy kanapé amire lepakoltam ( végül megbántam hogy nem a kanapét választottam na majd legközelebb :) )

Hirdető külseje

Amikor ajtót nyitott kis fekete melltartóban és tangában fogadott ami nagyon szépen kiemelte a szerintem! Tökéletes alakját vékony poci szép lábak kis tenyérbe illő cicik és feszes kerek popsi ami őszintén kicsit zavarba is hozott hirtelen,
Haja hosszú fekete szép sejmes, szemei elragadóan csillogóak a képek teljes mértékben visszaadják a valóságot annyi eltérésben hogy élőben még sokkal szebb valóságosabb, nem vettem észre külső hibákat

Action

( mint emlitettem nagyjábol az első ilyen élményem volt ilyen indokkal hölgyel találkozni) Amint beértem leakartam rakni kint a táskám és cipőm azt mondta hogy nehogy lerakjam mert kitudja mi történik amíg mi bent tevékenykedünk és beinvitált a szobába lepakoltam végül a kanapéra ( sajnos/ nem sajnos) elottem ment fürdeni a másik uriember aki a másik lányhoz ment éppen mikor én) ezért a szobába maradtunk és mondta hogy amig fürdik addig mesél pár dolgot erről az egészről meg mikre figyeljek oda, hihetetlenül aranyosan kedvesen jószándékkal mesélt mit hogyan merre mire figyeljek kikhez ne menjek inkább a egy szó mint száz tényleg kedvesség jószándék irányult már innentől kezdve ( elis telt 5 perc de mondta hogy ezt nem vonjuk le az időből ami hirtelen nagyon pozitivnak hangzott és mondta hogy azért alul mosakodjak meg mert ha csak sos re jöttem is ott elég, ( frissen érkeztem de megmosakodtam és a fürdőre is kíváncsi voltam) kis száraz törölközőt adott a ruháimat a kanapén elhelyeztem, a rózsacsokrot átadtam neki
Fürdés után visszatérte kedvesen a tatamira invitált hogy helyezzem magam kényelembe hátamra fektetett és szépen a lábaim közé helyezkedett és elkezdődött a változatos natúrfrancialecke, kicsit mint irtam korábban megszeppenve voltam így kicsit nehezebben ment a hadrendbe állítás így hogy rettenetesen kedves volt kicsit megilletődtem, de sikerült neki felállítani a kezdetben lassú de intenzív nyelvjátékokkal egybekötve, kezével a zacsikat simogatni kezdte és változatosan a makkot körbenyalva majd eltüntetve teljesen a szerszámot, a befejezés előtt mondta hogy majd szóljak azért hogy mikor fogok elmenni, bologatassal nyugtáztam, ezután kézzel kicsit rásetítve a vége felé erőteljes nyelvjátékok közepette majdnem a csúcsraértem jeleztem neki és kézzel abbahagyta de a nyelvével érzéki ölelő munkával a szájában landoltam hagyott lenyugodni majd még körözött párat rajta és elment a fürdőbe kidobni az utódokat :) majd visszajött adott egy nedvestörlőt és Letisztogattam magamat, majd öltözködés közben még mesélt erről arról szép napot kívánt mikor megtudta hogy szülinapom van fülig ért szájjal megölelt puszikat adott majd szép napot kívánt és távoztam

Elszámolás

Írásban minden extrát illetve alapprogramot leírt nekem ajánlom nyugodt szívvel ti is keressétek meg ezügyben :) kedves nagyon hülyeségeket nemakarok írni , de tudom hogy a csók / befejezés arcra szájba az extra volt és popót is vállal srácok :) akit érdekel, jutányos csokorszámban tevékenykedik szerintem :)

Ariana, jó szexpartner

  Lingvista

Egyeztetés

Talán már törzsvendégnek mondhatom magam a Corvin Szalonban, amikor felhívtam őket, nem volt még konkrét választásom, de a telefonos hölgy (akivel hosszan beszélgettem, és aki nem is akárki, de erről nem mondhatok bővebbet...) az új lányt, Arianát ajánlotta, és én elfogadtam az ajánlatot. VTR-ben is megerősítettem a megbeszélt időpontot.

Megközelítés

Mit mondhatnék erről újat, a Corvin Plaza tőszomszédságában van, annak minden ismert parkolási és tömegközlekedési előnyével.

Helyszín

A helyszín sem változott, egy perc sétával közelíthető meg a Plazának a sétány felőli kijáratától. Új építésű ház majdnem legfelső emeletén van, a lakás apró szobákból áll, amelyek a célnak teljesen megfelelnek. Többször voltam már ebben a szobában is, nagy, puha matrac hever a földön, mellette hosszú (és hasznos) tükör. A fürdő zuhanyfülkés, jó állapotú, szájvíz is rendelkezésre áll, viszont tusfürdőből szinte semmi választék nincs.
A szobában félhomály, amit nem túlzottan kedvelek, mert szeretek gyönyörködni a lányokban. Erre a problémára még sosem kaptam ilyen radikális megoldást: mikor udvariasan említettem, hogy jó lenne kicsit több fény, Ariana egyszerűen felkapcsolta a villanyt. Kérdeztem, őt nem zavarja-e (engem nem, minél több a fény, annál jobb), nem zavarta. Verőfényben folyt le az egész szeánsz. :)

Hirdető külseje

Itt aztán – elvileg – nincs zsákbamacska, Ariana arcos, retusálatlan fotókkal hirdet. Nem kell megijedni az "elvileg"-től, ha különbség van, az számomra inkább pozitív volt. Ariana ugyanis nem annyira "mű", nem annyira mesterkélt, nem annyira pornósztáros, nem annyira agyonkozmetikázott mint amennyire a fotók sejtetik. Teste ugyan tele van tetkókkal, de mégis egy nagyfokú természetesség van a lényében. A fotók szerintem nem éppen frissek, de Ariana arca nagyon szép, nagyon kedves, fantasztikus bámulni őt, főleg, amikor élvez. Szeme gyönyörű, értelmes, kacér. Azzal szemben, amit a fotók sugallanak, inkább olyan benyomásom volt, mintha a gyerek osztálytársának az anyjával jöttem volna össze, akivel régóta flörtölgetünk egymással az iskola kijáratánál.
Ariana magas, az oldalon kiírt 170 cm megfelelhet a valóságnak. A kora 30 körül lehet, átmenet a ropogós tini és a milf között. Arányai tetszetősek, feneke kerek, combja hosszú és izmos, bőre puha, melle kicsi, de formás, puha, jól markolható és érzékeny. Hasa környékén látszik leginkább a kora.
Ami viszont a lényeg, a személyisége, amely nagyon természetesen, barátnős. Talán nem vagyok elbizakodott, de kicsit bejöttem neki, beszélgettünk, flörtölgettünk, viccelődtünk, civil randi hatása volt az egésznek, és ez nagyot dobott az élményen.

Masszázs

Masszázsa, amelyet nem húztunk túl sokáig, inkább érzéki, mint kemény. Közben végig beszélgettünk, és csupán a helyzet intim, barátnős jellegétől hamar vigyázzba álltam.

Kényeztetés

Először én kényeztettem őt. Lágyan simogatni kezdtem a csiklóját, amire nagyon jól reagált. Innentől kezdve nem nagyon tudtam levenni a szemem gyönyörű arcáról, amelyen sóhajok kísérte lágy fintorok futottak rendszeresen át, szemét be-behunyta, érzékien élvezte tevékenységemet. Mint említettem, a szoba fényárban úszott, és ez egy rendkívüli élményt tett lehetővé: premier plánban figyelhettem meg fényes csiklóját, amint a kényeztetés hatására folyamatosan nő. Azt se tudtam, hova nézzek, erre, vagy érzéki arcára. Lassan, nagyon lassan haladt csak a menyország felé, ezért kérte, hogy vegyük igénybe a játékszerét, egy kétágú, csiklót és hüvelyt egyszerre kényeztető rezgő szerszámot. Előbb én, majd ő csinálta magának, és végül, amikor a csiklója már vagy kétszeresére nőtt, lágyan elélvezett. Csodálatos látvány volt!
Eddigre persze már alaposan felizgultam, kis szusszanás után kezelésbe is vett. Franciája érzéki, lágy, a DT nem az ő szakterülete, ezt ki is jelentette. Így viszont maximálisan barátnős hangulata volt ennek a szopásnak, mindketten eléggé beleéltük magunkat. Felvetettem, hogy szívesen élveznék gyönyörű arcára, de ezt is elhárította, bevallotta, hogy nem rajong a geciért. Végül hátamra feküdve azt kértem, hogy végezzen ki kézzel, jól elhúzva az izgatásomat, és közben nézzen egyfolytában a szemembe. Ezt viszont tökéletesen teljesítette, aminek köszönhetően egy hatalmas orgazmusban volt részem. A mellkasomig föllőttem, ő is meglepődött rajta.
A hátralévő néhány percet csevegéssel töltöttük, tovább erősítve a GF-feelinget. Elmondta, hogy tulajdonképpen szemüveges, meg is mutatta magát szemüvegben, és így még jobban tetszett!

Elszámolás

Feltétlenül megéri kategória, főleg, ha elfogadod a korlátait. Az extrái méltányosak, szintén megérősek.

Ariana, lehetne jobb szexpartner

  DiosCsiga

Egyeztetés

I've been to this place many times and met 6 or 7 of the girls. They are generally very nice---and so is Ariana.
That makes it hard to write a "lehetne jobb" report. If the girl is nice, it is hard to criticize the girl, no matter what happens. And Ariana (and most of the others) are definitely nice, kind girls!

Attitude and looks are really important, and Ariana has both, but there are lots of issues that I think others should know about---some specific to Ariana, some more general to the operation. In some ways it is not fair to Ariana, because there have been other below average dates I've had that I marked as "Good" because the girl was nice when it was a sub-par experience.

So, this is not intended to be harsh---only honest and hopefully useful to others.

And I repeat that Ariana and the rest are (mostly) nice girls.

With regard to the actual question for this section: I wrote an SMS to the number.
Someone else answers the phones there for the girls (which is fine). She asked if I wanted a 4-hand massage, but I stuck with the 2-hand version with just Ariana.
She gave me the instructions over SMS, but I obviously already knew them.
We did not discuss the price until after I arrived. The base prices are printed on the ads, so the only question is the cost of the extras.

I asked if I should write back an hour before the meeting to confirm, and she said yes. (This is a common practice here even for same-day appointments.)

Megközelítés

It is very near the Corvin metro station, so very easy to get to.
The instructions were very clear.

Helyszín

There were several problems here.

Most of the time, they do not schedule two guests at exactly the same time, but today they did. Another guy and I both got out of the elevator and walked to the door. Quite awkward. I went in first, and luckily Ariana was the one at the door. She needed extra confirmation to make sure the right girl was with the right boy.

Because two of us were scheduled at the same time, one of us had to use the second-rate bathroom. At this house there are two bathrooms, and one is generally in a better condition than the other. When I walked into the bathroom I nearly slipped and fell on my ass because the tile floor was so wet. Ariana came in and started drying the floor with two other towels. The shelf was not very tidy. The whole bathroom was a real mess. (The main bathroom was much tidier when I showered in it after the massage.)

One thing I like that Ariana did was she selected the shower gel she I should use. I guess she just likes that one. Some guys might not like being told which gel to use, but I'm glad she did it.

One big negative---there were no paper or plastic cups anywhere in the bathroom---i checked under the sink and on the counter. So I had to use the cap from the mouthwash bottle. When I showered in the other bathroom, I noticed it also had no cups set out. (In the past there have been paper cups, but not tonight.)

The shower itself is fine. Plenty big and plenty of hot water.

Because the other guest and I arrived at the same time, it is not surprising that I also saw him leaving his shower as I was leaving mine.

Something else to know about this place. I recommend everyone pay for the 90-minute program because otherwise you will end up having very little time with the woman. After I finished my shower, I waited for Ariana quite a while in the room, and my shower was not super-short. This is a common observation at the house. The girls tend to tarry quite a while before coming to the room. Then they budget 15 minutes for your post-session shower, so for a 90-minute program you might get 50-55 minutes with the girl. I've been to lots of other places and it does not feel the same way.

I think this is what they refer to as the "szállítószalag" feeling? (Conveyer-belt in English)

Hirdető külseje

Ariana advertises with her face showing, and there were no surprises.
She is beautiful and has nice, soft lips and some good tattoos (and I normally don't like tattos).

One minor note: Ariana advertises on RL with a breast size of 75. That may be true, but she seemed a little bigger to me. (Which is a good thing.)
It might just me that lots of girls advertise with a 75 with they are actually smaller. Either way, I thought people might want to know.

One thing in the advertisement that does not match (but is not "külső") is that the advertisement indicates that Ariana speaks English. This is not true.
She told me that she knows German and Hungarian, and I should choose which one to use.
I don't mind at all---I actually really enjoy practicing my Hungarian when I go see a girl. But I mention it in case others care. She used google-translate in those cases where I was not able to understand her Hungarian.

Masszázs

The massage was not really a massage. It was not really much of anything.

Recently, when I have come to this house, I've started directing things from the start---normally a standing blowjob and then a kissing cuddling session.

But I was so enchanted by Ariana, that I wanted her to do her own program and not try to interrupt. But I would have much rather moved to cuddling and kissing sooner.

Then we started kissing. She has very nice, soft lips. I think they have some silicon in them. I like them. But unfortunately, it was obvious that Ariana was not really that much into kissing and held back a lot. It definitely lacked the girlfriend feeling. That was a real disappointment. I really like passionate kissing and girlfriend feeling, and this was far from it.

After the pampering, I massaged her back a bit. She seemed to like strong massages.

Kényeztetés

The pampering included a blowjob, a nice handjob, and butt-pampering with the tongue.

The blowjob had some potential, but there was a problem. I often do not end up coming just from a blowjob, so I did not opt for the cum-in-mouth extra. I think that made her too cautious when she thought I was about to come---so she backed off at critical times. In truth, I was farther away from coming than she thought, so this ended up killing momentum. I would have let her know and pulled out if I were actually about to come. It would have been much better if she had just continued to give me a blow job until I alerted her.

She did a little butt-pampering, but it was a very short duration. It was still nice, but be advised that it is very limited.

On RL she advertises with "Ujjazás" as something she likes, but in fact she does not like fingering inside her pussy and will ask instead that you just rub the outside.
We eventually got to a nice situation where she was jacking me off while I was rubbing her and we were kissing a bit. That created some positive energy from the mutual masturbation. This almost brought me orgasm, but not quite. She transitioned to sucking my cock, sensing I was close, but this ended up just killing the intimacy of masturbating each other. In the end there was no success.

Elszámolás

There are three extras possible:
kissing
cum-in-mouth
butt pampering

If I'm being totally honest, the kiss is probably still "worth it" even though Ariana is so reserved and the girlfriend feeling is lacking, but I'd much rather get the passion/girlfriend feeling. Without that, I don't think it is worth going.

I guess if I could go back and do it again, I'd get the kiss and cum-in-mouth, but no butt-pampering---it was too short to be worth the cost.

Ariana, egyeztetési probléma szexpartner

  Seingalt12

Egyeztetés

Tegnap, csütörtökön 18 órára adott először idópontot. Azt 1-2 órával előtte lemondta. Utána mára, péntekre 9:30-ra adott időpontot, mert én jeleztem, hogy elutazok, nincs sok időm. 9:12-kor SMS-ezett, hogy még nem ért be, dugó van. Kb. 9:50-re fog beérni, akkor kérdeztem, hogy 10 lehet-e? Hosszasan írta, hogy még több idő kell neki. Kérdeztem, hogy akkor hányra menjek. Erre már nem válaszolt, nem vette fel a telefont soha többé.

Megközelítés

Gyalog indultam el hozzá, amikor félúton mondta le.

Leírás

Először korrektnek tűnt, egy ideig, még az egyeztetés is okénak tűnt, írta, hogy majd kompenzál, de aztán nyilván belebonyolódott abba, hogy képtelen tartani egy időpontot. Ilyen fegyelemmel nem lehet ezzt csinálni, és ezt a többi vendégnek is érdemes tudnia!