Edit Szexpartner Budapest, XIII. kerület

Beszámolóim

Edit, felejthetetlen szexpartner

  Nyuszkó007

Egyeztetés

Álmos, esős péntek volt. Ebédelni viszont ilyenkor is kell. Edit képei pedig igazán étvágygerjesztőek. Ebédidőben hívtam és a szerencsém volt. Simán elértem, és egy fél óra múlva már nála lehettem. Édes hangja a telefonban már elvarázsolt. Gyors egyeztetés és indultam is.

Megközelítés

A hely megközelítése sem autóval, sem tömegközlekedéssel nem nagy kihívás. Egyértelmű címet kaptam. Nekem 13,4perc séta volt, de ki méri ezt izgalmában pontosan?

Helyszín

A ház viszonylag újabb építésű. Egyértelmű számozással, könnyen megtalálható a lak. Bejutás egyszerű és rögtön szembe találtam magam csillogó, huncutkás szemű vendéglátommal. Tiszta, rendezett fürdőszoba, tusfürdő, szájvíz, nedvszívó törölköző. Pipa minden.

Hirdető külseje

Belépésemkor egy mosolygós tündér fogadott olyan természetességgel, hogy egyetlen pillanatig nem volt kételyem, hogy a legjobb helyen járok. Csinos, vidám, elbűvölő tüneményes tündér fogadott. A mosolya, a szeme, finom vonalai és az áradó nőiessége levett a lábamról. Biztosan éreztem, hogy a lehető legjobb ebédet választottam mára. Tisztáztuk, hogy kölcsönös a szimpátia és két finom puszi
kíséretében elindultam egy tusolásra.

Action

A fürdőből visszatérve Edit egy melltartó és tanga kombóban fogadott. Olyan természetességgel bújt hozzám, mintha évek óta egy pár lennénk és egy hosszabb távollét után térnék haza. Igen a haza, az otthonosság, a női princípium olyan áradása Edit, hogy figyelmeztetnem kellett, hogy meg fogom enni. Kacéran vállalta a veszélyt. Szőke fűrtjeiből kimosolyogva hozzám bújt és élvezte, hogy nyakát csókolom és finom fenekét simogatom. Igen, természetesen igazi csókokba olvadtunk.
Soha nem volt az erősségem a női melltartók ördöglakatjának megfejtése, most viszont egyszercsak lehullt. Tovább csókoltam melleit, nyakát. Nyelveink játékosan egymásra találgattak. Egyszercsak meginvitált a tett helyszínéül szolgáló ágy? kanapé? - tudja fene melyik - elfoglalására. Először ő helyezkedett el úgy, hogy pont ágyékommal egy magasságba került ajka.

Na uraim! Ez az a pillanat, amiért érdemes élni. Finoman kényeztetett. Mit kényeztetett?!? Játszott velem, mint a művész a hangszerén, élvezve az értő közönség extázisát. A superlativus itt semmit nem mond el valóságról. Aszkétai cselekedet volt megállítani az egyre közeledő gyorsvonatot. Sikerült. Megkértem Editet, hogy én is bizonyíthassam tehetségemet. Révült állapotomban egyszercsak a combjai között talaltam magam. Diszkréten simogatta hajam és sóhajaiból arra következtettem, hogy nem volt ellenére egyetlen pillanata sem igyekezetemnek. Egy ilyen NŐ kényeztetése pedig számomra is olyan élvezet, amit receptre kellene feliratni. Egyszercsak finoman eltolta fejemet finom kelyhétől.

Mind a ketten szinte egyszerre jeleztük a latex riadót. Olyan ösztönösen beszéltük meg a következő élvezeteket, hogy azonnal el is indult a gyönyörök vihara. Összekapaszkodtunk, eggyéváltunk, összesimultunk, mint régi szerelmesek. Felém kerekedett, simogattam fenekét, számba vettem melleit, nyelvét kerestem, ő meg az enyémet. Átfordultunk, de mielőtt papás-mamásba váltottunk, még egyszer megcsókoltam finom kelyhét. Megdicsért, hogy tanítani kellene a technikámat. Hát kell ennél jobb dopping?!? Átkaroltam, mélyen beléhatoltam, élvezettel mozogtam benne. Szorított magához, teste az enyémhez feszült.

Majd átfordultunk kutyusba és csipőjét szorosan fogva szeretkeztünk. Tolta magát rám, hevesen lélegzett és szembe nézhettem a mindent látó szemmel is. A finale in furioso végül átszakított mindent. Hörögve borultam rá. A világ itt véget is érhetett volna, már nem fájlalnám.

A kábulat percei után kis tisztogatás és ölelések, finom csókok vezették le a gyönyörünket.

Elszámolás

A távozás perceiben diszkréten elhelyeztem a publikus rózsaszálakat az asztalon. Semmi nyomás, semmi rossz érzés, minden a megbeszéltek szerint.

Edit, felejthetetlen szexpartner

  csigabogyó

Egyeztetés

Már a telefonbeszélgetés alatt elbűvölt . Teljesen természetes és kedves volt míg beszéltünk. A hangszíne számomra nagyon erotikus volt .

Megközelítés

Autóval érkeztem a megadott címre ,dugó nem volt , parkolás egyszerű volt.

Helyszín

Kimondottan tiszta és diszkrét lakás, otthonosan berendezett . Megfelel minden elvárásnak. Mondjuk ezek nem nagyon érdekeltek , ahogy megláttam , már csak Ő volt a fókuszban .

Hirdető külseje

40+ nak van kiírva . Ez számomra teljesen hihetetlennek tűnt . Jóval fiatalabbnak látszott . Arca nagyon szép , smaragdzöld szemek amik gyönyörűen íveltek . Szája érzékién ívelt . Az a Nő akire mindenhol felfigyelnek . Bőre finom tapintású és feszes . Ami a legfontosabb ,hogy minden természetes rajta és nagyon üde .

Action

Zuhanyzás alatt csak az járt a fejembe , hogy mennybe szeretném repíteni ezt a finom Nőt . Persze ennek meg is lett a hatása , mert a rám csavart törölköző sem tudta leplezni vágyamat . Miután sikerült megszabadulni a törölközőtől . Már nem volt köztünk semmi akadály. Látta ,hogy mi a tervem ,és megadta magát . A nyakába csókoltam és mélyen beszívtam a mámoritó illatát . Finoman megborzongott örömömre. Éreztem ,hogy szabad a pálya . Végig csókóltam a melléig . Itt jócskán elidőztem , közben a kezem már a finom az ölét simogattam. Élveztem ahogy hangosodott és gyorsult a szuszogása . Aztán kostolóra indultam a lába közé. Elég jól fel tudtam húzni . Aztán rábíztam magam . Önzetlen és temperamentumos kényeztetésbe kezdett , bújt és csókolt . Amikor elért a farkamig , változatosan kényeztetett ,közben folyamatosan figyelte ,hogy át ne lépje a tűrés határomat . Egy idő után kértem , hogy inkább húzzuk fel a latexet mert már nagyon benne lennék . Benne volt az ötletembe , hamar ellátotta védőeszközzel . Papás-mamás volt a nyitány , közben csókoltam a nyakát és Ő folyamatosan tolta rám magát és finoman zihált .Aztán valahogy felülre került és úgy meglovagolt , hogy majdnem elmentem ahogy a csípőjét tekerte. Igazán nagy önuralom kellett , hogy ne végezzem be . Aztán jött a hab a tortán a kutyus . Gyönyörű kis gömbölyű popsiját megriszálva előttem közelített felém . Éppen csak elértem a punciját , amikor hatalmas lendülettel és vehemenciával rám tolatott . Abban a pillanatban a legszebb álmaim váltak valóra . Szűk forróság ölelt körül ,közben finoman nyögdécselt . Előre , hátra kezdet mozogni , Én mozdulni sem tudtam a gyönyörtől . Aztán elfogott a vad vágy és ráfogtam a finom popsijára , és vad gerjedelemmel kezdtem ostromolni . Aztán eljött a pillanat és hatalmasat robbanva rogytam a hátára . Percekig így maradtunk , mintha megállt volna az idő . Isteni élményt adott , amit mihamarább meg akarok ismételni .

Elszámolás

Nyomban érkezésemet követően .