Mona Szexpartner Budapest, IX. kerület

Beszámolóim

Mona, felejthetetlen szexpartner

  Goodspeed

Egyeztetés

Előző nap hívtam telefonon , nem mondom ,hogy egyszerű volt megtalálni , de hála a magasságosnak sikerült . Bűbájosan aranyos volt a telefonba , alig akartam lerakni a telefont .

Megközelítés

Kocsival érkeztem , a Lurdy melletti lakóparkban van . Most végre a lakóparkon belül is van fizetős rész , itt azonnal sikerült parkolót találni .

Helyszín

A lakás szupermodern , szobában nagy ágy tükör kis asztal szerűség . Diszkréten a szobából nyíló fürdő . Pedáns a rend , a tisztaság tökéletes . A fürdő jól felszerelt .

Hirdető külseje

Melegtekintetű , széparcú lány . Alkata sportos , cicik kézbe illőek és feszesek . Egy tangabugyi melltartó szettben fogadott .

Action

Gyorsan bejutottam , hamar túl lettünk a technikai megbeszélésen . Egy finom puha törölköző kíséretében mentem zuhanyozni . Már a zuhany alatt teljesen beindultam , így nem csoda , hogy már lándzsával vonultam ki a fürdőből. Tetszett neki , hogy ekkora hatást gyakorolt . Azonnal belevágtunk a játékba . Hátulról elkaptam , és a haját megemelve a tarkóját kezdtem csókolni . Aranyosan libabőrös lett , élveztem tovább a testét és a gerince vonalán megindultam lefelé apró csókókkal , ez ,megfelel kulcs volt hozzá . Aztán kérésemre rögtön a hátára fordult , és még megsem szólaltam és már tárt lábakkal várt . Itt már nem volt semmi teketória , rögtön puncira vetődtem és Micimackó effektusban nyalakodtam . Szereti ,ha nyalják . Vagy Oscardíjas színésznő ,vagy tényleg elélvezett . Ekkor jött el a revans ideje , nem is maradt adósom . Tövétől hegyéig végig nyalogatott ,mint amikor a fagyival ismerkedik . Aztán érzékibbre vette és amikor szájában voltam , a nyelvével körözött a makkom . Hol kijjebb , hol beljebb engedett a szájába. Már már kezdte a dolog elveszteni az előjáték jellegét , ezért inkább kértem , hogy húzzunk gumit . Először kértem , hogy lovagoljon meg háttal , csoda jól nézett ki a popsija ahogy liftezett a farkamon és a szúk puncija folyamatosan az elsülés határán tartott . Itt is hamar eljutottunk a kritikus pontig . Ilyenkor kell pozíciót váltani , ezt nálunk a kutyus felállás testesítette meg . Talán itt még jobban felhevültünk mind a ketten , nem kíméltem , de ez neki kimondottan tetszett . A felpörgetett fordulatszám , a hangos csattogás és finom nyögések egyvelege visszafordíthatatlan tette a játékot és nemsokára megsoroztam a farkamat boritó latexet . Huuu egy ilyen élvezet már nagyon kellett , baromi jó volt vele . Nem nagyon volt erőm felkelni róla . Aztán mentem tusolni és amikor kijöttem vízzel kínált , tetszett ,hogy ennyire figyel a vendégre .

Elszámolás

Az adatlapjáról tudtam mindent , nem volt semmi zsákbamacska .

Mona, felejthetetlen szexpartner

  KovácsGeri8899

Egyeztetés

Vtr-en jelentkeztem be egy kora esti időpontra ,Mona szinte egyből el is fogadta ,így elég könnyen ment az egyeztetés. Később azért még telefonon visszahívott ,hogy lefixáljuk a randit , már a telefonban is tetszett a hangja és később sem csalódtam semmiben.

Megközelítés

Parkolás fizetős de általában van hely, és a Lurdy is a közelben ahol 2 óra biztosan ingyenes, a villamos megálló is kb 5 percre van. A címet nem lehet eltéveszteni teljesen egyértelmű .

Helyszín

Új építésű lakás volt ,elég nagy is , nem tudom egyedül volt e mert ha volt is valaki maximális volt a diszkréció. A tetthely egy nagy francia ágy volt a szobában tükör is volt meg kis asztal a holmiknak ,légkondi is amit használnunk is kellett mert azért jó kis menet volt :D
A hálószobából nyílik a külön fürdő/wc . Itt minden megtalálható volt ,tiszta törülköző ,tusfürdő minden ami kell. A Higiénia és tisztaság az maximum volt mindenhol .

Hirdető külseje

Mona a képeknek teljesen megfelel ,de élőben azért szebb :D ,alkata sportos látszik ,hogy ad magára minden téren . Arca bájos ,de azért van a tekintetében egyfajta bujaság ,engem eléggé beindított.
Szép cicik nem a nagyon nagy inkább a feszes formás fajta , fenéktájon meg mindent visz kb olyan kerek ,hogy megőrülsz. Mona kis alacsony lány de nekem ez is jön be alapból .Már nem nagyon emlékszem mi volt rajta mert eléggé levett a lábamról de arra emlékszem ,hogy volt egy sexy rózsaszín csizma rajta az elején. Az összkép nálam nagyon pozitív.

Action

Megérkezésem után Mona a szobába invitált , az ajándékom a kis asztalra helyeztem ez után megkínált vízzel és kicsit dumáltunk ,majd elmentem tusolni. Mikor visszaértem még kicsit vártam amíg ő is elkészült és bele is csaptunk. Két extrát kértem a csókot meg a kölcsönös franciát mind kettőt maximálisan teljesített, de azt mondta szimpatikus voltam és azért nem mindenkinek van erre lehetőség.
Kis csókokkal kezdtük , aztán az ágyra fektetett és belekezdett egy nagyon érzéki natúr franciába. Egyedülálló a technikája ezen a téren , az előttem szólóhoz tudok csatlakozni :D
Érzéki volt ahogy csinálta lentről fel és vissza ,néha teljesen bevett pedig azért nem vagyok kicsi , nagyon jó élmény volt már itt az elején. Aztán 69 következett ,itt belekóstolhattam én is ,nagyon jó volt, mindenhol tiszta és illatos volt és éreztem rajta közben ,hogy élvezi ő is eléggé ,ahogy tolta magát rám. Ezt követően kértem gumit és lovaglóban kezdtük , elmondása szerint eléggé be is benedvesedett .Mona Elég szűk így azért vigyázni kell aki nagyobb mérettel rendelkezik ,de cserébe az élmény kegyetlenül jó .Változó tempóban csináltuk így egy ideig ,közben rám hajolt és kaptam pár csókot is időnként ami nagyon jól esett. Ezt követően hasra feküdt és össze zárta a kis lábait így is megcsináltam , közben el is ment egyszer biztosan ezt mondania sem kellet mert éreztem ahogy rám szorított reflexből közben, meg a hanghatások sem maradtak el. Ez után kutyusba váltottunk ,így csodálhattam tovább a kerek hátsót. változó tempóban nyomtuk ,de itt már kellett a légkondi is :D
A technikai szünet után missziben folytattuk egy ideig. Nagyon jó volt ez is és Mona folyamatosan figyelte mit ,hogy szeretnék .Ez után éreztem ,hogy már nem bírom sokáig és megint kértem hogy feküdjön hasra, így még egy kicsit dugtunk aztán a hátára élveztem egy hatalmasat. Ez után letörölgettem és kicsit dumáltunk még, aztán letusoltam és elbúcsúztunk.

Elszámolás

Két extra volt ,a csók és a kölcsönös francia, Mona teljesen korrekt volt és számomra abszolút megérte mind2.

Mona, felejthetetlen szexpartner

  nakamicsi

Egyeztetés

Nagyon gyorsan sikerült elérnem ,meg is lepődtem rajta ,hiszen új lány . Kedves és nyitott volt . Hamar sikerült számomra megfelelő időpontot találni .

Megközelítés

Autóval mentem, kicsit belenyúltam a délutáni sokaságba ,de szerencsére időben oda értem .

Helyszín

Teljesen csúcskategória minden, ami egy új, modern luxus lakástól várható . Fürdőszoba sem hagyott semmi kivetnivalót maga után se s tisztaságban se felszereltségben. Szóbában nagy franciaágy és hangulatos világítás.

Hirdető külseje

Mona egy barátságos, csevegős , vagány és szexi csaj, szép arccal. A szemei nagyon beszédesek , de erről majd később. Nekem nagyon bejött azonnal ahogy megláttam . A tekintetében egyszerre van jelen a szendeség és a csibészség.

Action

Elsőre csak fél órára neveztem , ennyi idő alatt kiderül ,hogy jó helyen jár-e az ember . Ajtónyitást követően már majdnem biztos voltam benne , hogy jó döntést hoztam . Kicsit beszélgettünk ,hogy hangolódjunk , aztán gyorsan tisztálkodtam , hogy ne menjen az idő rovására . Megbeszéltük ,hogy ez most csak egy francia szintfelmérő lesz , mert kevés az idő másra. Amikor levettem a törölközőt , nagyon cuki volt ahogy bekucorodott a lábaim közé és megszólalt . Hát hello , köszöntötte a farkamat , ezalatt mosolygós szemeivel huncut mosolyával engem is mosolyra derített . Először a egy apró csókot lehelt a makkom végére . Aztán finoman mint aki csókra nyitja ajkait , épp ,hogy csak beengedett a szájába . Ahogy bekerültem összezárta az ajkait és a nyelvével kezdett a makkomon táncolni .Aztán kiengedett édes fogságából és szánkózni kezdett a rúdon ,le és fel . Közben aktivizálta a kis kezeit és golyókat kezdte kényeztetni . Aztán a szája is csatlakozott kezecskékhez , bebarangolta a zacsit ,majd a gátig nyalt-falt. Aztán visszatért a rudazathoz és ismét magába szippantott a szájával . Ahogy bólogatott folyamatosan kereste a tekintetemet . Egyre mélyebbre és mélyebre engedett a torkába és mindeközben mosolygott rám , mint egy kis angyal . Amikor teljesen a torkában voltam még nyelt is közben ami roppant mód izgató volt .Annyira intenzív és ismeretlen érzés volt ez a farkam számára ,hogy nem bírtam tovább és egy hatalmasat élveztem . Meg kell ,hogy állapítsam a francia szintfelmérő besorolása a Doktori címet viselhetné magán. Miközben ezeket a sorokat írom , már tudom ,hogy jövő héten sokkal több időt fogok nála tölteni.

Elszámolás

Annyi volt amennyit a randi elött megbeszéltünk telefonon .

Mona, jó szexpartner

  Straval_Gabriev_2

Egyeztetés

Amint megpillantottam a hirdetését, egyből vágyat éreztem egy randira, így örültem hogy van nála VTR lehetőség.
Egyből rá is írtam és szerencsémre hamar vissza is igazolta az általam kitalált időpontot.

Megközelítés

Helyileg a MÜPA és a Lurdy Ház közötti új építésű lakópark övezet egyike a helyszín. BKK-val jól megközelíthető, jómagam 1 villamos plusz bő tíz perc séta mellett döntöttem. Meleg volt az idő így kimondottan jólesett kicsit mászkálni. Aki autóval menne, annak ajánlom hogy egy negyed órát minimum szánjon a parkolásra, mert én tömött utcarészt és nulla parkolóhelyet láttam.

Helyszín

Maga a lakás ízlésesen volt berendezve, balra hajló L alakú folyosó majd balra volt a szoba, maga a szobából nyílt a fürdő, kicsit ilyen hotel szoba feelinget adva. A fürdő jól felszerelt volt, minden pipere cucc megtalálható, 4-5 tusfürdő, dezodor, szájvíz etc. higiénikus és rendezett volt minden.
A fürdőből a szobába lépve balra tükrös gardróbszekrény, előre a kényelmes nagy francia ágy, az ágy mellett kis éjjeli szekrényke amire utólag helyeztem le a csokrot.

Hirdető külseje

Mona a képeknek megfelelő alacsony, picike törékeny szőke lányka. Igazi kis gyöngyszem. A mosolyával engem maximálisan elbűvölt. Szép élénk tekintet, huncut arckifejezéssel párosul. Szép cickói vannak, tenyérbe illőek, nekem kimondottan tetszettek a mellbimbói. Kis gyönyörűség, abszolút magával ragadó.

Action

Itt sajnos megérződött a fél óra, mivel szívesen eltöltöttem volna vele még időt, na de akkor kezdjünk is bele. :)

A fürdőből visszatérve vártam a szobában rá, nemsokára meg is érkezett az általam kért pohár vízzel. Letettem az éjjeli szekrénykére majd javasolta hogy foglaljak helyet az ágyon.
Kérdezte, hogyan szeretném hogy Ő kezdeményezzen-e, avagy fordítva. Nekem sosincs forgatókönyvem általában a dolgok úgy jönnek az adott vágyaimból adódóan.
Így kényelembe helyeztem magam és hagytam kibontakozni, egy nagyon kellemes natúr franciába belekezdett. Finoman érzékien vett a szájacskájába és fürge nyelvecskéje csak úgy pörgött a makkomon. Majd picit mélyebbre vette és kicsi kéz használattal, de egy elég rendes felvezetést kaptam. Volt egy két pillanat mikor szívesen elengedtem volna magamat, de nagyon vágytam rá, hogy belé hatoljak így óvszer felhelyezését javasoltam.
Mivel én feküdtem a hátamon javasoltam hogy akkor lovagoljon meg. Óvatosan ült bele, volt egy pillanat mikor olyan érzésem volt hogy felnyársalom szegénykét. Mikor tövig merültem, ténylegesen extra szűk puncijába picit sziszegett és óvatosan úgy helyezkedett hogy neki is jó legyen. Gyengéden lovacskázott, majd inkább váltottunk misszionárius pózba.
Itt már szabadabb volt a mozgás, nagyon kellemes jó volt így szeretkezni, majd idő szűkében gondoltam akkor kutyusban fejezzük be. Gyengéden betettem neki hátulról, mellkasát néha lenyomta az ágyra hogy jobban bepucsítson nekem. Picit elkapott a hév, de figyeltem a jelzésére, mert picit a bal kezét a combomra helyezte, hogy ne teljesen toljam be.
Viszont picit túlpörögtem és kifáradtam a tempóban így, javasolta, hogy szájjal befejezi.
Gumi le, én hanyatt és hagytam, hogy finom puha ajkaival és szívóerejével csodát tegyen rajtam. Mivel nem kértem extrákat, így a csúcs közelében mikor nagyon hallatszott a hangomon, hogy mindjárt elmegyek, akkor kivett a szájából és kicsi kacsójával rántott kettőt-hármat és volt egy hatalmas spricc.
Még jó hogy kommandós reflexekkel rendelkezem, mert jobbra kaptam a fejem és kb. 2-3 cm tőlem a fejem mellett telibe kaptam a kis díszpárnát, így az ment a mosásba. :D

Elszámolás

A kiírtaknak megfelelő a virágszám. Korrekt minden. Én most csak az alap fél órát vettem igénybe.

Mona, egyeztetési probléma szexpartner

  maxi10

Egyeztetés

Telefonon hívtam, elég nagy hangzavar volt, a barátnője beszélt mellette. Tájékoztatott a lehetőségekről és könnyedén megbeszéltünk egy szinte azonnali időpontot.

Megközelítés

A helyszín a Lurdy házhoz közel esik, jár több villamos és néhány busz is a környéken, de mindegyiktől kell sétálni pár percet. A házszám trükkös, mert van betűjel is és a GPS nem feltétlen a megfelelő épülethez navigál.

Leírás

Amikor megérkeztem, hívtam, először nem vette fel. 2-3 percet vártam és újra csörögtem, akkor már felvette, megadta a kódot és beengedett. Ajtónyitáskor egy másik lány várt, be is mutatkozott és mondta, hogy ő Zsófi. Adta volna a törölközőt, de szóltam, hogy én nem hozzá jöttem hanem Monához. Akkor bement a nappaliba és becsukta maga mögött az ajtót, majd jó egy percig csak nagy hangzavar szűrődött ki. Utána megjelent egy ugyan szőke lány, aki a másik oldalon hirdet teljesen más fotókkal, névvel és telefonszámmal, hogy ő Mona. Hát ő nem Mona volt, az biztos. Ezzel a lánnyal többször találkoztam már, akkor 1 utcával arrébb lévő épületben, aznap épp Gréti volt (persze akkor is másik lány jött először, majd ő, és egyik sem a képeken szereplő lány). Persze ott hagytam őket, ez már a 3. alkalom, hogy más lánynak akarják eladni magukat, mint valójában...

Mona, felejthetetlen szexpartner

  Welur

Egyeztetés

Régebben szemeztem már a hirdetésével, telefonon hívtam randi előtt egy nappal. Hamar sikerült elérnem. Hangja csilingelt a telefonban. kedves , aranyos volt már itt is.

Megközelítés

Autóval mentem, de a BKV is jó alternatíva lehet, valamelyik sárgával. A parkoló fizetős környéken van. A házszám elsőre trükkös volt.

Helyszín

Új építésű társasház, minden kifogástalan kívül, belül. Érdekes és kényelmes, hogy a fürdőnek közvetlen kapcsolata van a szobával, ami a kellemetlen találkozásoknak veszi elejét.

Hirdető külseje

A képek sokat sejtetnek, elég nagy a választék képek tekintetében. Már itt látható, hogy Mona formás kis hölgy. Ez a véleményem nem változott találkozásunkkor sem. A képeken ő van, szép kerek popsis lány, szép kerek cicikkel, amik méretei nem nagyok, viszont természetesek. A fogadó szett egy tanga volt és egy nagyon vékony, átlátszó felső, aminek a szakszerű megnevezését nem tudom. Mona habitusa nagyon könnyed, ezért szerintem hamar és könnyen szótért bárkivel. Jót tesz az ilyenkor kicsit feszültebb hangulat oldásának. Mona arca szép, kedves. Szép, nagy szemeiben van egy kis bujaság.

Action

Megbeszéltük a formációt, kisebb extrákat kértem. Előre rendeztük a rózsákat. Ezzel nekem csak annyi bajom van, hogy nem biztos a program, mert alakulhat úgy, hogy nem érünk el odáig, ha egy-egy pozitúra túl jól sikerül. Az indokot viszont értem.
Kaptam türcsit, gyorsan el az exkluzív fürdőbe. Bemelegítésnek kaptam egy finom, cuppogós franciát. Sajnos sokáig nem tudtam élvezni, mert féltem gyorsan végzünk. Kölcsönösségre váltottunk, így próbáltam egy kis időt kapni. Sajnos sokáig így sem voltunk, ami lehet, hogy nem volt rövid idő, de ha az ember jól érzi magát repül az idő.
Kértem Monát, ha nincsen ellenére én is megmutatnám orális tudásom, ezúttal szólóban csinálnám. Szerencsére nem volt ellenére, így hamar finom, illatos kelyhénél találtam magam, miután megkaptam a megfelelő instrukciókat. Szívesen időztem ebben a pozícióban, mert úgy éreztem mmindketten jól érezzük magunkat. Mona puncija igen érzékeny, jól reagál a finom dolgokra és mellé ízletes és illatos is. Ezzel nehéz betelni, szívesen lefetyeltem. Ezután kértem, hogy
Gumit kértem, majd hátulról szerettem volna megcsodálni kerek popsiját. Sajnos volt egy kis méretprobléma ami miatt nagy csattogós dugás most nem fért bele. Gondoltam, ha változtatunk egy kicsit talán jobb lesz neki is, így hason próbálkoztam. Sajnos túlságosan így sem tudtam feltekerni a tempót, de azt éreztem, hogy puncija legalább annyira szorít, mint egy alulméretezett óvszer. Misszibe váltottunk. Óvatosan hatoltam be. Nagyon izgató volt ahogy szép, szűk puncija elnyelt. Az elején már sejtettem, hogy sokáig nem élvezheti a farkam Mona puncijának vendégszeretetét. Mona felajánlotta orális tudásának ismételt bemutatását. Ennek nem tudtam ellenállni és elfogadtam.
Amikor belekezdett már akkor átfutott az agyamon, hogy szívesen elengedném így a kölyköket, annyira kellemes volt, de sajnos az elején ezt az extrát nem kértem, amit ekkor már bántam. Annyi szerencsém volt, hogy gond volt a visszajáróval , nem tudtam pontos összeget adni ekkor jól jött és megbeszéltük, hogy változtatunk a programon és NFVSZ lesz. Mona szerencsére rugalmasan kezelte a dolgot így nem volt akadálya a dolognak. Így lett végem kellemesen az ajkai között. Miután kiürültem a magok a mosdóban végezték.
Kis pihegés, gyors fürcsi, majd tipli.

Elszámolás

A program elején történt. Sajnos pontos összeggel nem tudtam menni, így egy kis tartalékkal többet adtam, ami aztán később jól jött.