Kira Szexpartner Budapest, XIV. kerület

Beszámolóim

Kira, istennő szexpartner

  KovácsGeri8899

Egyeztetés

Vtr-en egyeztettünk egy esti időpontot , Kira elég gyorsan válaszolt is mikor jó neki így lefixáltuk a randit.

Megközelítés

A helyszínen kaptam útbaigazítást Kira nagyon kedvesen elnavigált :) mert közben kicsit benéztem a gps-t pedig amúgy egyértelmű a cím. Én az Azariah koncert miatt kicsit messzebb tudtam csak megállni de egyébként az utcában mindig van hely kivéve ha van valami a Puskásban. A parkolás viszont itt is fizetős. Tömegközlekedéssel szerintem a busz van a legközelebb vagy az 1-es villamos megálló a stadionnál.

Helyszín

Újépítésű lakásban voltunk tisztaság fogadott mindenhol, a tetthelyen egy franciaágy meg egy masszázspad is volt oldalt tükrök amik nagyon hasznosnak bizonyultak. Volt egy kis polc a cuccoknak is plusz egy kis zene meg hangulatfény. A fürdő is nagyon rendben volt, itt tiszta törülköző és mindenféle tusfürdők megtalálhatóak ,plusz szájvíz is.

Hirdető külseje

Kirától már az első percben leesett az állam , kis törékeny lány de kegyetlenül szép formás mindenhol, Homokóra alakja van és abszolút szexi tinilányos megjelenése , a tündéri szép arcáról nem is beszélve szép nagy szempillákkal de a kedvencem a mosolya meg persze a popsija volt :)

Action

Megérkezésem után Kirát meglátva már tudtam ,hogy a legjobb helyre érkeztem. Nagyon kedves és közvetlen személyisége van és csak úgy árad belőle a pozitív energia amit elég ritkán tapasztalni másnál.
Gyorsan odaadtam az ajándékomat aztán mentem is fürödni. Ezt gyorsan letudtam aztán már csak azon kaptam magam ,hogy az ágy előtt smárolunk , na ennél jobb csókcsatám még senkivel nem volt, Kira iszonyúan érzékien csókol és a nyelvjátéka is hihetetlen, ezen kívül kb ahol hozzámért egyből bizseregtem olyan energiái vannak .Így smároltunk egy ideig aztán kihámoztam a szexi fehérneműből és az ágyra feküdtem ahol is elkezdett egy nagyon komoly franciát .Kira ezt is nagyon érzékien csinálta közben néha fel nézett rám és találkozott a tekintetünk, mondtam is neki ,hogy én is szeretném megkóstolni Ezért javasolt egy 69-et . A legszebb látványban volt most részem ebben a pózban és Kira lent is maximálisan tiszta és illatos na meg sima volt :)
Ez után kértem ,hogy bilincseljen meg , ezt egy kacér mosoly kíséretében nyugtázta és elment előkereste nekem a bilincsét. Aztán felgumizott és úgy meglovagolt ,hogy azóta sem tudom melyik bolygón vagyok. Változatos tempóban csinálta közben folyamatosan csókolta a szám ,a nyakam meg ahol ért. Aztán elkezdte guggolva is és teljesen eltűntetett magában. Ettől a látványtól már simán el tudtam volna menni de még bírtam egy ideig . Nagy nehezen rávettük magunkat a váltásra közben lekerült a bilincs ,és most kutyusban folytattuk .Ez a látvány is nagyon izgató volt ,főleg a tükörből szemlélve magunkat. Itt is változatos ütemben nyomtuk a végére Kira teljesen benedvesedett. Aztán hasra feküdt és így is megcsináltam , de amit közben művelt a csípőjével az hihetetlen volt, néha rám szorított közben aztán tolta hátra magát ,kegyetlen jó volt ez is .Ezt követte egy kis misszi itt megint egy hosszabb csókcsata volt közben ,aztán kértem ,hogy forduljunk oldalra és így csináltuk egy ideig , közben moziztunk is a tükörben de ezt már nem bírtam és egy hatalmasat élveztem a gumiban. Kira hagyott lenyugodni ,majd adott zsebkendőt ,hogy letisztogassam magam. Ez után még egy kis lazítós levezető masszázst kértem , először én masszíroztam őt aztán fordítva is. Utána elmentem fürödni felöltöztem és elbúcsúztunk.

Elszámolás

Nem kértem semmi extrát, kb minden az alapban van ami nekem lényeges.

Kira, istennő szexpartner

  Perfekt

Egyeztetés

Empirikusan kijelenthetem, hogy a szexpartner kategóriában minőségi megújulást tapasztalok az oldalon. Ennek egy újabb bizonyítékát osztom most meg.

Kírával az egyeztetés példásan zajlott le. Call centerese hiányában maga fogadja a hívásokat, tehát vele beszéltem le a randit. Egyértelműen elmondta a vállalásait és a szervizben vállalt extráihoz tartozó adóterheket.

Így nem lettek kínos félreértések a véletlenül elhallgatott dolgok pl. a (szájfeltöltés miatt időszakosan) kimaradó csók, vagy a (vörös csapatok partraszállásának megemlítése miatt) meghiúsult kölcsönösség kapcsán.

Elérni viszont nem volt egyszerű. Csak nyitvatartási időben, vagy annak közvetlen közelében van a telefonja bekapcsolva. Foglalkozások előtt vagy azok szünetében lehet vele időpontot lebeszélni. Ha a hívás fogadásra kerül, onnan már, nyert ügyünk van.

Megközelítés

A hely lokációja a Keleti pályaudvar és a Puskás stadion közé esik.

Nem kellett detektívnek lennem, hogy rájöjjek, nem rég, voltam már abban az épületben a Reiner Frigyes parkban. Ívelt kialakítású, dizájnos épület, rajta egy ominózus felirattal. Felnőtt filmekből méltán híressé vált férfi szereplő nevével, magyaros fonetikával leírva. Eszembe jutott róla, hogy Siffredi tutoriál videói már nem frissek, de ma is időszerű témát feszegetnek. „Pajszerrommal hogyan csináljam jól” témában örök-érvényű megoldásokat mutat be.

Helyszín

Nem rég ugyan ezen a helyszínen találtam rá egy másik különleges húsevő virágra (Flóra). Úgy látszik jó ennek a helynek a klímája, vagy a lakás tájolása, hogy ilyen isteni ritkaságok nyílnak itt sorban.

Utolsó látogatásom óta semmi sem változott a lakásban. Nappali az egy eklektikusan berendezett élettér. Hasznos és praktikus dolgok mellett egy kis művészi és trendi dolgokkal feldobva. Csak egy rövid pillantást vetettem a világos előtérbe és irány a sötét titkokat őrző baszoba. Ott már félhomály fogadott. Hangulatos és csendes zug. Nem is olyan kicsi, mert sok hely maradt középen, pedig egy ágy és egy masszázspad is helyet kapott a széleken. Méretét már csak azért is megjegyeztem magamban, mert kedves vendéglátóm volt olyan kezdeményező, hogy a látogatásom ötödik percében (fürdés után az első percben) a kemény parkettán simán térdre rogyott előttem - ott a szoba középén- és laza szivarozásba kezdett. Péniszemmel a szájában ártatlan szemeivel olyan bűnbánóan nézett rám, mintha én a könyörtelen matek tanára volnék, ő pedig a renitens diákom. Aki kész mindent megtenni, csak a leckeírás elmulasztása miatt most ne büntessem meg. Nagyon. Mert azért a büntit azt kiérdemelte, tudta, azt jogosnak tartotta. Rászolgált egy kiadós szopásra.

Kicsit szigorúnak kell lenni, mert egy ilyen performance után olyan jó kegyelmet gyakorolni a megtévedt lánykán és csillagos ötössel jutalmazni a vizsgán. De ne rohanjunk annyira előre az eseményekben.

Fürdőszobánál tartottam. Nagyméretű a vizesblokkjuk. Ajtótól balra található benne a mosógép, szemben a mosdópult, jobbra pedig a fürdőkád. Szájvíz, tusfürdő és dezodor is volt a kínáló pulton. Mindegyikből több féle, fajta.

Hirdető külseje

Amerikaifutballjátékos nevét viselő kollégával a látogatásom előtt váltottam egy puhatolózó üzenetet. Kérdeztem tőle, hogy szerinte milyen Kíra. Azt írta, hogy egy értelmes csajszi, talán fősulis lehet. A képeire azt mondta, hogy azok csalókák, mert jóval kisebb és törékenyebb élőben. Továbbá, hogy arról nincs abszolúte meggyőződve, hogy egy kicsit nem volna kisebbségi. Szerinte az ország keleti régiójából származik, erősen sötét a haja, de nyugi, se a bőrén se az akcentusán nem érezhető, hogy etnikum volna. Tézise szerintem hamis.

Mindennel egyet értek, kivéve az evolúciós elméletét. Való igaz, hogy a haja hosszú és sötét barna színű, alkata karcsú, de a szeme kék. Valid hogy nem pesti lakos, de ezekből azt leszűrni, hogy honnan származik és hogy kik az ősei, az sok tévedést rejthet.

Én bocsátkoznék semmilyen hipotézisekbe, maradnék a tényeknél, hogy Kira egy igazi kis bombázó. Hetykén álló melleivel, lapos hasával és formás kis popójával igazi mini szexbomba. Az ilyen pehelysúlyú (45) lányokkal lehet igazán attrakciózni. Titkos akrobatikus elemeket kipróbálni, emelni, tenni, vinni, rakni, pakolgatni, hajtogatni. Erre ő nem csak, hogy alkatilag ideális, hanem habitusában is benne rejlik az érdeklődés a komfortzónán kívüli elemekre. Értem ez alatt az azonos-neműek megismerését is. Hiszem, hogy a kíváncsiságának ez a szakma egy remek terepet fog adni.

Csupasz puncijának ergonómiája úgy van kialakítva, hogy a bejárata egy szűkös és bársonyos, rövid alagút. Annak felső-középső szakaszán van a nagyon keresett redős rész, ami könnyen kitapintható. Azután, beljebb egy simább és tágasabb rész következik egy selymes falú ovális terem. Ha nem volna rugalmas anyagból, akkor egy kecses lombikhoz hasonlítanám. Szerencsére tágul. Ha szükség van hosszában nyit annyi teret a köldöke irányába, amennyi kell. Ez nem okozott különösebb megterhelést a számára, talán még tetszett is neki hogy torkig volt velem.

Action

Csapjunk is bele egyből szerintem. Ezt már ő mondta, amikor a fürdésből megérkeztem hozzá a szobába. Fél percet smároltunk, aztán elém térdelt és a farkamat szopni kezdte. A szemkontaktust olyan kitartóan teljesítette, hogy ha nem lenne akkora rutinom ebben, még én éreztem volna kellemetlenül magam hogy miért bámul engem ennyi ideig. Teljesen felizgatott vele. A mélytorkozás extráját az elején megrendeltem és ezt többször is tökéletesen teljesítette. Nem állítom, hogy nem könnyezett bele a feladatba, egy-egy lent tartás közben, de a technikai megvalósítás csont nélkül sikerült. Tanítanivaló az orális tudása. Úgy látszik a Récsei kollégiumba való a bekerülésnek az volt a feltétele, hogy kimagasló francia tudással rendelkezzen a pályázó. Mert kolléganője is messzeföldön a legjobb ebben a műfajban. Bámulatosan játszott a hangszeremen. Fájó szívvel kellett megszakítanom az előadását, de a programban tovább kellett haladni.

Térdelésből felkaptam az ölembe egy két nyelves csók után az ágyra letettem és a puncijának a felfedezésére indultam. Illatos és ápolt terület, diszkrét nagyajkakkal és vékonyka kis ajkakkal. Nyaltam és ujjaztam váltogatva a tempót és az erősséget közben, mire hangos nyögések közepette élvezett el. (Remélem.)

Dugás előtt kőkeményre felszopott majd a kezembe adta a védőruházatot, hogy illesszem fel magamra. Elsőnek a missziben csapattuk. Simán befogadott. Ha rá dőltem akkor csókolóztunk , mintha csak kötelező volna. Lábával néha átölelt, vagy csak úgy váltogatta a helyzetét, ahogyan kényelmesnek találta. Variációkban nincsen párja. Kecses bokáját és csinike lábujjait csókolgattam, amikor a nyakamba tette őket. Innen fordultunk át kutyába. Először széles terpeszt bemutatva nekem, négykézláb várta, hogy támadás alá vegyem a vagináját. Lába közé térdeltem és tövig bevágtam neki. Párnájába kapaszkodva, hangosan sóhajtozva tekergett. Aztán a lábait összezárta és mellével a lepedőre feküdt. Én a combjaimmal kívülre kerültem így dugattyúztam tovább. Fenekére csaptam, csípőjére fogtam, kezét egymásba kulcsoltam, még a haját is megmarkoltam közben. Minden izgalmas pózt kipróbáltam vele, amit a mesteremtől lestem el. Doggyban is feszesen pucsított. Tartotta a pózt, még akkor is, amikor teljes súlyommal ránehezedtem.

Pacizás következett. Azt hittem eddig a pillanatig, hogy a korábbi pózok voltak a kedvencei, mert nagyon aktív volt bennük és láthatóan élvezettel fogadta a kitartó ostromomat.

Olyan bravúrokat mutatott be a lovaglás során, amilyeneket tényleg csak a legprofibbak tudnak. Volt, amikor nekem semmit sem kellett csinálnom, csak ő vonaglott rajtam. Teljesen kiszolgált. Ha akkor nem állítom le, azon nyomban kicsavar az biztos. Alibiből kértem, hogy forduljon meg rajtam, hogy nekem háttal is lovagoljon meg. Ez csak miattam, az idő nyerés miatt volt szükséges. De itt is olyan zseniális galoppozást mutatott be, hogy ebből a pózból is szabadulnom kellett. Szenvedélyesen nyomja.

Felültem az ágy szélére és kértem, hogy szemből üljön bele. Csodás szerelmes perceket éltem meg vele így. Sok csókkal és érzéki öleléssel. Majd felálltam vele. A lábaival a derekamra kulcsolt kérés nélkül és állva folytattuk az akciónkat. A masszázspad szélére letettem és ott dugtam tovább. Majd megfordítottam. Az egyik lábát behajlítva a padra feltette és így csattogtunk.

Ha már pad, akkor megkértem, hogy feküdjön fel rá hanyatt és a fejét lógassa le. Amíg pozicionálta magát, addig én a gumit leapplikáltam magamról és a fejéhez közelítettem. Előbb a golyszlikat megnyalattam vele, majd a makkomat a szájába tettem. Ekkor ahelyett, hogy a kezét a csípőcsontomra tette volna egy biztonsági távolság megtartása miatt, a pad szélébe kapaszkodott, még kijjebb csúszott a fejével és hagyta, hogy tövig benyomjam neki. Láttam, ahogyan a nyaki részen megjelenik a dákom fonetikus rajzolata. Egy művészi kisplasztika a bizarr hardcore akt műfajból. Bámulatos volt. Nem csak az, ahogyan a gyíkom járt a torkán, hanem az is ahogyan az egész nő pucér teste megfeszült és hidat formált. Fantasztikus nő.

Natúr francia végig szájba lenyeléssel- ezt kértem befejezés gyanánt. Ezt is extrában szolgáltatja, de megéri áldozni rá. Ebben a nyakatekert helyzetben nem vállalta összeszokottság hiányában, de az ágy szélére ülve simán teljesítette. Lobogott haja a hajrában ujjaival a dülmirigyet masszírozta közben. Amikor ejakuláltam persze lelassított. Nem engedte, hogy egyetlen csepp is menjen mellé a nagy rohanásban. Mindet kiszívta és lenyelte. Nyelvével a végén a száját körbe nyalta és nagyra tátotta. Megmutatta, hogy ilyen egyszerű ez. Neki.

Aztán a kezével magához húzott és egy szenvedélyes csókkal pecsételtük meg ezt a tökéletes előadást.

Produkciója minden eleme dobogós. Az egész nő egy csoda.

Elszámolás

Az elszámolás az elején megtörtént. Az extrákkal együtt tettem le neki. Többször is megköszönte és diszkréten eltette. Amit vállalt az professzionálisan teljesítette.

Kira, felejthetetlen szexpartner

  Forest07

Egyeztetés

Kirát azóta figyelem mióta fent van az oldalon, héten csinált egy VTR kedvezmény le is csaptam rá. Pár perc múlva el is fogadta, sima ügy.

Megközelítés

Kocsival mentem, meglepődve tapasztaltam mekkora forgalom van szombat reggel Pesten. Kicsit kapkodós is lettem mikor megláttam hogy a parkolóba egy gramm hely sincs, ezért szabálytalanul a fűre parkoltam. Tudom ez nem szép de nem szeretek késni, főleg elsőre. Keleti, stadionok szomszédságában van a cím, így rengeteg tömegközlekedés van a közelbe. A GPS tökéletesen oda vitt, ház számot se lehet eltéveszteni jól látható.

Helyszín

Újabb építésű két liftes társas ház, szép tiszta pont mostak fel és ezért az ajtó is nyitva volt. Közben kaptam a navigálást milyen magasra és merre menjek a liftből kiszállva.
Egy amerikai konyhás 2-3 szobás tágas lakás fogadott, zuhanyfüggönnyel ellátott kád, száraz kilépő és rengeteg tusfürdő volt a kád szélén, szájíz kis pohárka a polcon. Masszázs pad volt az ágy mellett, vagy arra vagy a szobainasra lehetett leparkolni a ruháimat.
Tetthely egy kis szoba lehúzott redőnnyel, hangulat világítással volt, nem volt sötét. Egy jó kemény francia ágy falra fel ragasztott tükrök voltak, akció közben nagyon jól jött.

Hirdető külseje

Képek nem adják vissza milyen kis törékeny lány, élőbe sokkal vékonyabb. De ez lehet a műtermi fotók miatt, de a ciciéről megismertem, nagyon szép kis formás cicije van, Ő van a képeken. Arca szép valami huncutság van a bájába, egyenes hátközépig érő fekete haja van. Szerintem kicsit zavarba volt vagy túl reggel. Tudjátok mikor puszi kézfogás egyszerre de közben visszahúzza a kezét. Magassága vagyis alacsonysága elsőre fel se tűnt, mert egy magassarkú volt rajta. Képeken látszó együttes volt rajta, minden idoma
szépen látszott.

Action

Szobába bementünk, egy kis csevely és kaptam is a törölközőt, kinézett hogy szabad a pálya és elkísért a fürdőig.
Vissza térve a konyhából pont jött és össze futottunk a szoba előtt.
Radiátorra letettem a törölközőt, megfordultam és ott állt előttem még a fogadó szettjébe.
Egymás előtt állva elkezdünk csókolózni de nem ismerkedős puszikák voltak, hanem rendes szenvedélyes csókok. Közben mind a ketten elkezdtük feltérképezni egymás erogén zónáját.
Neki nem volt nehéz dolga, mert a finom érzéki csókoktól és a sok simogatástól már állt a farkam. Átkarolta nyakamat és ha meg lett volna beszélve az ölembe ugrott vagyis fel is segítettem. Ott egy pillanatra elgondolkodta, hogy az ágyra vigyem vagy a masszázs padra, ágy mellett döntöttem majd később átmegyünk oda is.

Szépen letettem és újra vagyis egyfolytában csókolóztunk, feljebb csúsztunk az ágyon közben le rúgta magáról a magassarkúját. Úgy ment minden mint egy jól megírt forgató könyv, közös erővel levettük a felesleges fehérneműt. Szép lassan átvettem a főszerepet és elkezdtem testének megismerését, csókjából kiszabadulva nyaka felé vettem az irányt. Azt vettem észre nagyon szereti de szép lassan lejjebb vándoroltam, melleit összefogva szívogattam bimbóit. Élvezte közben simogatja hátamat, vállamat és kicsit nyögdécsel. Lejjebb ereszkedett és megkóstoltam tükör sima punciját ami ekkor már rendesen nedves volt, nyaltam szívtam (újazás kiment a fejemből) lehet az kellett volna a csúcsig, de így is jó volt nekem, remélem neki is.
Majd megkért hogy feküdjek kényelmesen a hátamra, fejem alá párna, ekkor már kő kemény farkamat megdicsérte.
Haját lófarokba copfozta, és szépen nyájat eresztett a farkamra és ismerkedős szopásba kezdett, de ez csak a kezdett volt egyre jobban belemelegedet szívta szopta, közben nyálban úszó golyóimat masszírozta. Hol a makkomon pörgette a nyelvét, hol a mind a két golyómat bekapva szívta ahogy csak bírta. De olyat is csinált hogy kezével kísérte a feje bólogatását és csak alig ért hozzá, fantasztikusan csinálja.
Eljött a gumi húzás ideje, megkért hogy nyissam ki mert tiszta nyál a keze. Szépen felgörgette, a pózom már adott volt, meg se beszéltünk semmit egész idő alatt adta magát minden.
Beleült szép lassan amíg a farkamhoz nem szokott, utána elszabadult a “pokol” rajtam ülve felegyenesedve tövig benne ülve csípőét előre hátra járatva megdugott. Néha előre hajolt, megfogtam kis fenekét csókolóztunk, bimbóit szopogattam, ekkor én adtam a tempót, amikor nem smároltunk nyögései inspirálták, hogy neki is jó. Mind a kettőnkről szakadt a víz (légkondi van csak nem lett bekapcsolva) és egy kicsit el is fáradt. Kutyusba helyezkedtünk lába összezárva fenekét felfelé tolja, mert nagy a magasság különbség, pont megfelelő magasába volt. Beraktam farkam tocsogó puncijába, egy két finomkodó lökés után, ami a csövön kifért, a hangja megjött rendesen, fogtam fenekét és csattogtunk. Mámorító volt látni, érezni, hallani benne lenni, és el is élveztem. Szép lassan szétváltunk, eldőltünk és lihegtünk, Kira előbb ocsúdott és mondta lehűti magát. Én addig ágyon elterülve pihentem és vártam, órára pillantva még volt 20 perc.
Gondoltam az pont elég lesz egy kölcsönös masszázsra és egy fürdésre. Kira vissza tért és nagyon barátnősen mellém bújt fejét a vállamra tette, jól esett. Egyik pillanatban elkezd simogatni és csókolgatni viszonzom, simogatja a hátam (a gyengém). Nagyon durva smárolás kezdődött el, farkam ébredezni kezdett, csodálkoztam is, mert tudom egylövetű vagyok és több pihenő kell nekem. De megint kőkemény lettem, mondom magamba a francba a masszázzsal. Lementem punci vizitre egy darabig, de Kira farkamat akarta szopni. És olyan vehemenciával csinálta hogy az ujjamat kezdtem harapdálni, rám nézett látta rajtam hogy kész vagyok, még nagyobb tempóban kapcsolt már mélytorkos elemekkel fűszerezve az amúgy se hétköznapi szopást. Sajnálom hogy nem lett így vége, csak hát ugye egylövetű vagyok.
De annyira kívántam hogy megkérdeztem hány aktus van egy órába, válasz “amennyit csak akarsz”, erre kértem is a gumit. Hanyatt döntöttem, lábát felhúzta a legjobb szög érdekében, és már csúsztam is bele. Átkarolt és vad csókolózás közepette szexelünk, hol feneke alá nyúlva hol felülve, már nagyon ki voltam és meg is izzadtam rendesen. Oldalra néztem és láttam az órán hogy 5 perc van vissza, abba hagytam és kihúztam, Kira kérdezi, hogy baj van, mondom nem csak lejárt az időm. Aranyosan mondja “de még van 5 perc”, nem mondom az a fürdésé.

Elszámolás

Kira nagyon korrekt, már most “kezdőként” is magas szintet képvisel. Ami az adatlapján van maximálisan teljesíti, egy kis ízelítőt is bemutatott a egyik extrájából a mélytorokból, hogy az nemhiába van kiírva, tudja is. Előre rendeztem, ott is volt végig

Kira, felejthetetlen szexpartner

  Zsabazsak

Egyeztetés

Ismerős az a fickó, akit meglátsz az utcán sietve bemenni az egyik lépcsőházba, arcán pajzán mosollyal, fülén egy telefonnal a fővárosi ügyed intézése során? Kicsit sunyi képű, de amúgy teljesen normális, átlagos srác, akit éppen hajt a csillapíthatatlan ősi vágya. Én pontosan ilyen alak vagyok…

Az úgy kezdődött, hogy … megláttam Kíra mesteri képeit a neten és abból már tudtam, hogy hozzá el kell majd látogatnom valamikor a napokban, ha meg szerzem rá a zsozsót. Lementettem a telefonszámát, hogy majd a héten rácsörgök, ha meg van a zsé a jövőbeni tali miatt. Aztán nem hagyott nyugodni a pucsítos képe, furdalt a kíváncsiság, hogy milyen lehet a leányzó.Felhívtam, mert a hangjára is kíváncsi voltam, meg a matekra is. Csodás a hangján úgy elsodorta azokat a fájóan nagy számokat amikkel körül bástyázta magát, hogy szinte fel sem fogtam, mibe kerülne egy komplett másfél óra vele. Extrákkal, meg mindent egybe véve. A fekete leves még sem ez a két ismeretlenes egyenlet megoldása volt, hanem a hír, hogy legközelebb csak a hétvégén lesz elérhető. Holnaptol szabira megy. Úgyhogy, akkor, abban a percben gyorsan kellett döntenem, hogy mit is tegyek. Osztottam szoroztam fejben és egy alap félórára még aznapra befoglaltam hozzá. Tapogatom az üres zsebemet azóta is, de cseppet sem sajnálom, hogy lenullázódtam az napra.

Megközelítés

Kicsit benéztem a távolságot. A keletitől gyalog indultam a megadott cím felé. Azt hittem, hogy csak pár perc lesz, de az volt vagy 15-20 perc séta a metró aluljáróból indulva. Vége felé már gyorsan szedtem a lábaimat, hogy ne hogy elkéssek. Koppra érkeztem.

Helyszín

Ötödiken fészkel a szépséges kis csibe.

Átlagos lakásban fogadott, olyan, ami a célnak megfelelően lett berendezve. A szobában először vak sötét volt, de aztán megszokta a szemem a félhomályt és úgy már tökéletesnek ítéltem meg a fényeket és a helyszínt is.

Masszázs pad is volt a szobában. Ami, ha hamarabb kapcsolok, és több időm van, akkor kínált volna még további lehetőségeket a szexre, de majd legközelebb oda is átvonulunk. Mert lesz, legközelebb azt biztosra veszem, annyira megfogott Kíra hercegnő.

Hirdető külseje

Műterminek is beillő képek, izgalmas fények, mesteri beállítások, kis filter, és egy csipetnyi Photo shop. Enélkül is csodás volna a hölgyemény, de ez kellett a jó hirdetéséhez. Bizony az első jó benyomás , az első inger a fotókról érkezik.

Élőben is ugyanolyan karcsú, vagy talán még vékonyabb teremtés Kíra. Skinny kategória, de a legjobb arányok mellett bemutatva. Csodás popsija, ápolt puncija, és alma formájú mellei vannak.

Arca és intellektusa nekem nagyon bejött. Ennek megítélése mindig szubjektív. Teste és arcának esztétikája a jellemével kellemes harmóniát alkotott. Visszafogott, nyugodt, kedves és udvarias. Nem utolsó sorban pedig piszkosul perverz.

Action

Mivel csak fél óra állt rendelkezésemre, nem sokat pöcsöltem. Megmostam magam alulról, kiöblítettem a számat és rohantam vissza hozzá. A fürdőszoba ajtajában várt meg. Ebből arra következtettem, hogy nem egyedül rendelt abban a lakásban. Így biztosította a védett inkognitómat.

A szobában azt a piros kis tüll izébizét, ami a fenekét sem takarta el, azt gyorsan lekaptam róla és a cicijének szeretgetéséhez láttam. Aztán az ágyra fektettem és a bugyit is lehúztam róla. Nem téptem le róla, pedig nagyon megérdemelte volna, mert annyira kívántam már a pináját. A lábai közé mentem és rózsaszín puncikáját megpuszilgattam. Először függőlegesen nyaltam, majd körkörösen. Az ujjamat benyálazva a vagináját is bejárattam.Felkészítve ezzel az ezután ránk váró szexcsatára.

Kértem, hogy húzzunk gumit és gyorsan lovagoljon meg.

Kíra kezembe adott egy originál dobozt, hogy bontsam ki és tegyek fel magamnak egyet. Jó.

Addig ő a farkamat kezelésbe vette és jól megcumikázta (két évtized alatt ez az eset amikor valaki ezt a szófordulatot használja, nem hittem, hogy valaki még újat tud mutatni...:)))) - webi). Annyira jól csinálta a szlopálást, hogy még sem siettem azzal felgumizással. Érti a francia nyelvet ehhez kétség nem fér. Makkal és a rúddal is foglalkozik. Szemkontaktust is tartja közeben. Én ilyet nagyon ritkán tapasztalok, hogy valaki ennyire élvezze, amit csinál. Csillogott a szeme közben, mosolyogva nyugtázta, hogy nekem is tetszik a szóló produkciója. Parádés volt, amit a dákómon művelt, de baszni jöttem, úgyhogy koton fel, és lóra fel.Teátrálisan, megadva a módját helyezkedett el a nyeregben. A rudamon egy-két hosszanti bejáratást csinált a nyáltól tocsogó puncijával -még guggolva- majd a lábaival a mellkasom mellett klasszikus lovagló pozíciót vett fel. És intenzív ügetésbe kezdett.

Eszméletlen ügyes technikája van. A passzív szót kitörölték a szótárából végérvényesen. Ütemváltásokkal és szenvedélyes csókokkal színesítette az akciót. Néha meg kellett emelnem a csípőmet a magasba és egy kicsit leállítanom őt ezzel, hogy ne vágtázzon annyira. De hát az a helyzet, hogy ő ezt ennyire élvezi. Boldogság rakétáját ezzel begyújtotta nálam és teljes kivégzésig vitte. Azt hiszem egyszerre élveztünk el, legalábbis a remegésekből és a hangokból kiindulva elég közel volt hozzá.Én biztosan elélveztem, tele lőttem a gumit és pár másodpercig ájultan pihentem az ágyon.

Majd összeszedelődzködtem és útnak indultam. Vissza a Keleti felé. Amíg a metróig elsétáltam volt időm visszapergetni az átélt élményeket. Mágikus amit tud.

Elszámolás

Elején elkérte én pedig átadtam neki. Diszkréten kezelte, megnézte, átfutotta, megköszönte. Mire visszajöttem a fürdésből már el is tüntette.

Kira, felejthetetlen szexpartner

  duracell

Egyeztetés

Kíra a telefonját maga kezeli. Udvariasan köszönt bele a telefonba amikor felhívtam és csábítóan édes hangján ecsetelte a különböző hosszúságú programjait. A pikáns részekhez érve kendőzetlenül mondta el a vállalásait. Szeretem, amikor ilyen bevállalós valaki és amikor ilyen gördülékenyen mennek a dolgok. Ez mindig jót jelent. Alig vártam már, hogy meglátogathassam

Megközelítés

Dózsa György út és a Thököly út sarok. Onnan kell pár lépést tenni a stadion irányába. Újszerű lakóparkban bérel egy nagyobbacska lakásban egy közepes méretű szobát.

A kapuból felhívtam és akkor megadta az emeletet és az ajtószámot.

Helyszín

A folyosó végén balra. Ez a mondata csengett a fülemben, ahogyan a liftből kiszálltam és közelítettem az ajtaja felé. Hallottam, hogy kattan a zár, nyílik az ajtó, de nem láttam senki. Beléptem és az ajtó mögül előbújva megpillantottam őt. Teljes nyugalom fogott el. Megkönnyebbülés járta át a testemet hogy hibátlan alkatú, szép arcú, ápolt, értelmes, magyar lány fogadott.

A nappaliból gyorsan a kis szobába mentünk, ahol hangulatos világításban tudtunk pár ismerkedős szót ejteni.

Az ágyat tiszta, hófehér lepedő fedte, párnával a sarokban. Legszívesebben már akkor letepertem volna, annyira kívánatosnak találtam, de egy tusira azért még kiszaladtam előtte a fürdőbe. Bontatlan szájvizes flakonok és a tusfürdők párban álltak a használatra várva.

Tisztálkodáshoz üde törölközőt kaptam

Hirdető külseje

Kíra egy alacsony, karcsú, fiatal lány. Feszes testű, formás cukorfalat peckesen álló mellekkel. Vékonyabb, mint a fotóin, legalább is élőben így éreztem. Piros, fodros szélű, szexi doll-ban fogadott, ami jól felpolcolta a melleit. Azt gondoltam ez a szokásos push-up-nak tulajdonítható ügyes vendégcsalogató trükk lesz. Amikor ez lekerült róla a mellei akkor is ugyanott álltak a cicik, keményen, hegyes bimbikkel, hívogatóan.

Hamvas testén csak egy horoszkóp szimbólum tetoválást láttam. Puncija simára gyalult, bársonyos tapintású édes ízű. Popsija egy tenyérbe illő, formás darab. Egy gramm súlyfelesleget sem fedeztem fel rajta.

Arca szép. Karakteres arcéllel, kéken csillogó szemmel és mosolygós tekintettel. Leengedett, illatos, fényes fekete színű hajjal fogadott, amit a menet közben a csuklójáról levetett hajgumival lófarokba fogott össze.

Műköröm és műszempilla ezekkel tette intenzívé az alapból is ütős, szexi benyomást.

Action

Már a felvezetésként előadott szenvedélyes csókolózást sem akartam abbahagyni vele, annyira magával ragadóan csinálta. Majd az ártatlan szemeivel az enyémbe nézett és sóvárgóan térdre rogyott előttem és farkas szemet nézett az egyszeművel. Ugye ezt a hatalmas kolbászt itt, ezt nekem hoztad mondta és már nyomta is a szájába. Falta, szopta, mintha sosem kapott volna még ilyet ezidáig. Nem tudom hogy hol volt eddig, ki éheztette ki ennyire, de nagyon szenvedélyesen látott neki a franciának. Állítása szerint, Ő ilyen faszimádó alapból, de a női nemnek sem tud ellenállni, ha elég esztétikus a partnerhölgy is.

Az ágy szélére ült onnan is cumikázott egy kicsit. Mélytorok is megy neki, bemutatta, hogy mire képes. Ízelítő falatot adott belőle, amúgy extra, ha valaki teljes fogást kéri.

Puncikáját én is megkóstoltam. Kézzel szájjal fogyasztottam belőle. Szerette, élvezte amit csináltam.

Aztán az éjjeli szekrényre előkészített tasakok közül találomra előhúzott egyet és a kezembe nyomta, hogy tegyem fel magamnak és dugjam meg, de nagyon. Addig ő az ágyon várt, nyújtózkodó cica pózban. Mögé helyezkedtem széles terpeszben, felgumizott ceruzámat benyálaztam és a rózsaszínű kisajkak közé tettem. Hagytam, hogy ő tolasson rá. Olyan érzéssel, olyan kecsesen tette, hogy már a látványától is elaléltam. Hát még amit utána csinált. Tekergett a farkamon, csípőből oldotta meg a feladatot. Ellipsziseket rajzolt, hullámzott a teste, egyszerűen fantasztikus volt. Kezét hátrafogva egy kis hardcore bemutatót is engedett.

Lejjebb csúszott és doggy- ban folytattuk. Érti a csíziót. Tolta felfelé a fenekét, hogy teljes mélységében bejárjam a lucskos barlangját. Dinamikusabb részeknél mindketten az ágy háttámláját használtuk biztos támasznak. Őrült jó volt.

Aztán pacizni kértem. Én kerültem alulra. Olyan ütemes vágtába kezdett egyből az én erotikus zsokém, hogy nem győztem féken tartani. Azt sem tudtam, hogy az alma formájú melleit fogdossam, vagy a falatnyi popsiját tépjem meg. Szenvedélyes csókjai itt sem fogytak ki. Élmény volt amit művelt.

Ránéztem a faliórára és úgy ítéltem meg, hogy misszire még maradt egy kis idő. Forró puncikája ebben a formációban is tökéletes szorítást biztosított. Lábai vagy a nyakamban voltak, vagy a derekamat ölelték át. Aztán a hajlékonyságát igazolóan törökülésbe fonta a lábait elöl és a melleihez szorítva kínálta fel a vagináját teljes hosszúságában. Különleges érzés és látvány volt így dugni őt.

Aztán vele egy gyors alkut kötöttem, hogy lemondanék a második zuhanyzásról, csak hagy élvezzem még egy kicsit ezt a csodás helyzetet. Illetve, hogy a csomagban lévő nfvsz lehetőségét is igénybe venném befejezésül.

Kotont levetettem, és Kíra elém térdelve ismét szopni kezdett. Ezt olyan kiválóan teljesítette, hogy arra szavakat nehéz találni. Még a szemkontaktusra is ügyelt, hogy az meglegyen a kilövellés utolsó pillanatáig.

A szakma új álló, fényes csillagára bukkantam a szex ipar széles égboltján, ezt kijelenthetem. Fantasztikus a csajszi.

Elszámolás

Már javában csókolóztunk, sőt már a farkam is állt, amikor az ajándék rendezésére figyelmeztetett. Előre elkérte. Udvariasan, tisztelettel tette.

Kira, jó szexpartner

  issemlenoil

Egyeztetés

Először a konkurens oldalon , majd pár nap múlva itt is felfedeztem a hirdetését . Már a fényképeivel teljesen elbűvölt . Amikor felhívtam , akkor már a kedves hangját hallva tudtam , hogy mindenképp meg kell őt látogatnom . Így is lett ! A randi napján kora délelőtt felhívtam . Kedvesen tájékoztatott a feltételekről . Később viberen is csevegtünk egy keveset ! Itt fixáltuk le az időpontot . Mivel munkából érkeztem hozzá a rendelési ideje végén , ezért egy SOS programra jelentkeztem be hozzá !

Megközelítés

A XIV. kerület frekventált részén , közvetlenül a Puskás stadion szomszédságában rendel . Számomra már ismerős volt a hely , mivel néhány éve Nikollal is itt ismerkedtem meg . A helyszín egy új építésű lakópark egyik 5. emeleti lakása . A környéken több buszjárat és a metró sincs túl messze . Jómagam 5- ös busszal érkeztem . A kapuból azonnal felhívtam és megkaptam a kaputelefon kódját és a további instrukciókat .

Helyszín

A lakás már ismert volt számomra , hiszen - mint fentebb említettem - korábban már jártam itt . A célnak tökéletesen megfelelő , tágas , tiszta , hangulatfényekkel és tükrökkel gazdagon felszerelt , barátságos kecó . A fürdőszobában tusfürdők , szájvíz .

Hirdető külseje

Amikor a lakásba toppantam , a lélegzetem is elállt . Egy gyönyörű , mosolygós , tökéletes alakkal megáldott cukorfalat leányzó fogadott szexi topban és tangában . Miután magamhoz tértem a káprázatos látványtól , a szobába invitált , ahol levetkőzésem után egy törölközőt adott a kezembe és a fürdőszobába kísért .

Action

Tisztálkodás után már a szobában várt . Érzéki csókolózásba kezdtünk , miközben kezem elkalandozott a popsija és a cicik felé . Nagyon formás , feszes , tenyérbe illő domborulatai vannak . Majd csókcsatánk közben egyszer csak megfogta a farkamat és közben már térdelt is elém . Először néhány csókot nyomott a legnemesebb testrészemre , majd végignyalta és heves szopásba kezdett . - Nyalta - falta ahol érte . Nem is bírtam túl sokáig . Telespicceltem érzéki száját . Kérésemre az egészet lenyelte ! Isteni volt ! Ezután még kicsit átmasszíroztam , simogattam majd - felejthetetlen élménnyel gazdagodva távoztam .

Elszámolás

SOS franciát vettem igénybe - extraként lenyeléssel . Ezt tökéletesen abszolválta . Saját bevallása szerint imádja a spermát és abszolút nem jelent számára gondot annak lenyelése !