Klaudia Szexpartner Budapest, XI. kerület

Beszámolóim

Klaudia, felejthetetlen szexpartner

  Frak

Egyeztetés

Elég kellemesen elbeszélgettünk telefonon , értelmes kedves lány , hamar sikerült azonos hullámhosszra kerülni a randi időpontjában .

Megközelítés

Autóval mentem ,ez a hely Fehérvári , Kondorosi sarok van .Kútnál egy ötszázasért mindig van hely .

Helyszín

A lakás igényes és steril . Friss illat , és tisztaság mindenhol . Az egész lakás teljesen tipp-topp ! .Szoba kényelmes és jól feleszerelt . Fürdő tökéletes , kb egy kisebb DM.

Hirdető külseje

Ahogy betoppantam egy kis bodyban fogadott , gyönyörűen kiemelte a csodás formáit . Szépen ívelt derék és csípő .Frissesség és bujaság áradt belőle. Szemei ragyogóan tüzesek és csillogók . Haja finom illatú . Mellei szép kerekek és feszesek , mellbimbói finomak és érzékenyek . Puncija a legszebb mézescsupor . Az egész lánynak nagyon komoly szexuális kisugárzása van.

Action

Érkezésem után üdítővel kínált, aztán kaptam egy törcsit , és mentem zuhanyozni. Amikor elkészültem , az ágyon várt rám . Nagyon beindultam rá a látványától , jó volt benne gyönyörködni. Megkértem , hogy kezdetnek picit simogasson , hogy lazuljak . Látta rajtam, hogy már eléggé felhúzott , mert ,hogy a lábam között is ténykedett. Aztán le csúszott , majd a szájába kerültem . Már akkor majdnem a mennybe repített. Folyamatosan izgatott minden pillanat élezés közeli volt. Én meg közben simiztem ahol csak tudtam . Gyors gumihúzás következett. Majd gyorsan belehuppant , hát megint majdnem elmentem annyira élvezetes volt. Akkor jutott eszembe , hogy a gyönyöri popsiját akarom nézni ,ezért doggyba folytattuk. Isteni élmény , amikor a popsija nekem csapódik és a forró puncija szorítását élvezem .
Már közel voltam a véghez, a szájacskájától akartam a gyönyört. Kértem, hogy így folytassuk , nagyon finoman szopott, és nem is bírtam már sokáig a mámoritó ajkait . Szerettem volna én is boldoggá tenni . Hanyatt döntöttem, és csókolgattam , majd a gyönyörű ciciket kezdtem csókolni , aztán a két lába közé surrantam , mesésen ,finom a puncija. Nagyon finoman kényeztettem, talán el is élvezett , mindenesetre a hangokból és rezdülésekből erre következtettem .

Elszámolás

Az elején a beszélgetés közben intéztem .

Klaudia, nagyon jó szexpartner

  tudatos

Egyeztetés

Hirtelen ötlettől vezérelve történt.
Felszabadult óráimat szándékoztam hasznosan eltölteni, így kezdtem a kedvenceim között böngészni. Klaudia oldalán villogott a "most hívhatod" jelzés. Hamar felvette a telefont, ismerős hang szólt bele. Kb. két órával későbbi idöpontban egyeztünk meg. Beszélgetésünk során kiemelt kedvességet és rugalmasságot tanúsított, de az igazság az, hogy a hívások kezelése nem tartozik Klaudia feladatkörébe. Ebből adódó előnyök a könnyű elérhetőség, egyszerű egyeztetés.

Megközelítés

A térképen elhelyezett  jelzést hagyd figyelmen kívül, helyette a Fehérvári úton villamosozz kifelé a városból, és Albertfalva kitérőnél szállj le.
Autóval közlekedve egyenesen a közeli uszodához megyek, ezt ajánlom mindenkinek, a környékén, vagy az Albert utcában mindig van szabad hely. Onnan két-három perc séta a város ikonikus háztömbje. Pontosan érkeztem, talán egy perccel hamarabb is. Lépcsőházba bejutás telefonon kapott kóddal, várakoztatás nélkül. Ugyanekkor pontos útmutatót kaptam, hogy a liftből kilépve se tévedjek el.

Helyszín

Garzonlakás, ahol vendéglátómon kívül nem találkoztam senki mással. A kis, amerikai konyhás nappaliban dobáltam le a cuccaimat egy székre, a támláját szobainasnak használva. Fürdő jobbra, franciaágy előre, majd két balkanyar után egy válaszfal mögött. A fürdőben tiszta törölköző és kilépő a zuhanykabin előtt. Megfelelő tusfürdő kínálatból volt lehetőségem valasztani egyet, viszont aznapi utolsó vendégként szájvíz már nem jutott. Elhasználtátok biztosan...
Volt helyette Tic Tac, és csókgarancia így is.

Hirdető külseje

Az ajtó mögött a fotókon látható lány várt. Alkata, arca egyértelműen felismerhető első pillantásra, de főképpen az arcát kétoldalt kissé takaró  hosszú, narancsosvörös hajkoronája, ami számomra egy picit idegenül hatott, és kócos is volt akkor. Viszont ez a kis  kócosság kölcsönzött egy adag szexi bájt, szóval az összkép jó volt. Az arca, mosolya rendkívül tetszetős, a keblei is vonzzák a tekintetet. Alkatára azt irja, hogy "molett", én inkább nőiesen teltnek mondanám. Van egy kis poci, határozott ívekkel és volumennel rendelkező popsi és combok. Bőre szoláriumbarna, jó illatú és tapintású, kellemes simogatni. Valami nagyon csinos és szexi, több részből álló ruhácskában fogadott, vonzó volt.

Action

Szerettem volna magammal vinni a fürdőbe,  de nem tudtam rábeszélni a közös tusolásra, mondván,  nem szereti, ráadásul most fürdött. Viszont annyira szépen, udvariasan kért, hogy tekintsek most el ettől, hogy nem esett nehezemre egyedül magamra húznom az üvegajtót.
Ahogy elszopogatva a Tic Tac-ot visszatértem, az ágy mellett állva kezdtem ölelkezés közben kibontani a ruciból. Vágytam rá, hogy végigsimogassam testének minden négyzetcentiméterét. Felajánlott masszázst, de nem éltem a lehetőséggel. Csókjaimat fogadta és viszonozta, pont úgy, ahogy szeretem, óvatos de érezhető nyelvhasználattal. Közben ő is megtalálta leginkább erogén zónámat, majd amikor hanyattvágtam magam az ágyon, szájába is vette. Jól csinálta, a nyelvével is játszott, mélytorkos bemutatót tartott,  ezalatt a kezével tamasztotta a tövénél, kicsit ellentartva, ugyanis méretem nagynak bizonyult számára. Fekve, térdelve, és állva is szopizott, ezután szerepet cseréltünk. Néhány percig én nyaltam, finom volt, de gumit kértem, és szemből belé hatoltam. Így szexeltünk, időnként csókolózva, de közben apró jelekből néha láttam rajta, hogy a méretbeli inkompatibilitás így is fennáll. Nem panaszkodott, csak nekem úgy tűnt, nem komfortos neki a helyzet. Így aztán a gumitól megszabadulva visszaadtam a szájába, és ott is lett végem.
Tisztogatás és pár perc pihenés után újra nyalakodtam, a csiklóját a nyelvemmel, a hüvelybemenetét az ujjammal izgattam. Szemlátomást jól esett neki, hogy óvatosan használtam az ujjamat.  Tevékenységemet extra nedvességgel hálálta meg. Amikor úgy láttam, hogy készen állunk rá, lovaglásra kértem. Jól ment, szemből pattant nyeregbe, közben tudtam játszani a melleivel. Aztán doggyban kéredzkedtem be, majd újra misszionáriusba fordultunk. Egyrészt a második menetben sem lett kisebb a farkam, másrészt itt azért tovább bírtam, és lehet, hogy hevesebb is voltam, de egy idő után újra azt véltem felfedezni, hogy mintha nem egyformán élveznénk ezt. Hangsúlyozom, nem panaszkodott egy szóval sem, lehet, hogy más észre sem venné, sőt, az is lehet, hogy tévedtem.
Újra franciára kértem tehát, egy jó hosszú etap következett, több pózban. Klaudia ezalatt mindent megtett készségesen, hogy nekem jó legyen. Felváltva dolgozott kézzel és szájjal, ahogyan kértem. Lelkes és kitartó munkájának gyümölcse végül újra a szájában landolt, a másodszüret már szegényesebb terméssel járt.
Mikor tudatom feltisztult, pulzusom normalizálódott, a kikészített pohár vizemet megittam, Klaudia elment tusolni. Utána én következtem. Öltözés, búcsú puszi és ölelés, majd távoztam.
Ja, persze, a mellei közé is betettem valamikor. Ezt kihagytam, de szerencsére csak a beszámolóból, a gyakorlatban kár lett volna.

Elszámolás

Borítékban, előre az asztalon elhelyezve. Két extrát vettem igénybe a másfél óra alatt,  a mélytorkot és a szájbaspriccet. A csokor mérete nyilvános, a különbözet a két extra, fele-fele arányban.

Klaudia, jó szexpartner

  MrMilkyDick

Egyeztetés

Telefonon kerestem reggel. Elsőre nem vette fel, de vissza csörgetett és visszahívtam. Megbeszéltük a részleteket és kérte, hogy VTR-on jelentkezzek be. Ezt megtettem és jóvá is hagyta.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel érkeztem, vannak villamos és busz járatok is. A parkolásról nem tudom, hogy fizetős-e vagy sem. A címet könnyű volt megtalálni mert voltam már egyel arrébb egy másik lánynál még régen.

Helyszín

A lakás a Kondorosi úti lakópark egyik tömbjében van. A tetthely egy aprócska amerikai konyhás, nappalis lakás. Higiénia renben volt mindenhol.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő lány fogadott. Kedves mosolygós arc, vöröshaj. Alkata alacsony és telt de molettnek nem mondanám. Vannak tetoválásai amit az oldalán fel is tüntet, de engem nem zavart. Egy fekete egyberészes miniben fogadott amiben csodás volt a dekoltázsa.

Action

Beinvitálás után a dolgaimat lepakoltam egy kanapéra, majd szokásos körök után irány az ágy. Mivel Klaudia nekem nagyon megtetszett a hírdetésében, fotói alapján, már nagyon bevoltam indulva. Már amikor az ágyra kerültünk meg volt az lerekció. Kérdezte mit szeretnék. Az elején egy franciát indított. Nem kellett sokat dolgoznia mert már kemény voltam, inkább csak még inkább beindított. Klaudia érezte, hogy már nem lehet tovább fokozni ezért gumiért nyúlt és felhelyezte. Érdeklődött, hogy mivel kezdjünk. Én kutyus kértem. Ez sajnos nem jött igazán össze mert nem sikerült jól a behatolás. Így váltottunk misszibe. Itt is volt kis akadály de Klaudia lejjebb csúszott a párnáról így könnyebb volt a behatolás. Pár igazító mozdulat után kényelmes közepes tempóban kezdtem el dolgozni. Nem kapkodtuk el. Rendkívül élveztem. Hüvelye elülső része nagyon jól dörzsölte a makkom. Néhány perc elteltével éreztem nem bírom sokáig. Ezért szóltam, hogy váltsunk a végén franciára. Helyet cseréltünk, gumi le és a végére kaptam egy fergeteges kivégzős franciát amit szájba végeztem. Lenyugodván Klaudia elment öblíteni, majd visszajőve engem is legtisztogatott. A hátralévő időbe kaptam egy masszázst és beszélgetni is jutott időnk. Második menetet nem kértem.

Elszámolás

Extrának a végén szájba kértem. Az elszámolást a legelején rendeztük és annyit amennyit megbeszéltünk.

Klaudia, jó szexpartner

  Straval_Gabriev_2

Egyeztetés

Szokásomhoz híven, munkaidőben volt pár percem böngészni az oldalt, láttam új hirdető és VTR így alapból rákattintottam; és milyen jó is hogy rábukkantam. Első blikkre annyit mondtam magamban hogy: WOOW!
Nagyon bejött a fotók alapján így rá is írtam VTR-en. Szerencsésen alakult, aznap munka után kaptam időpontot, így már csak a műszakot kellett túlélnem. :)

Megközelítés

Hát a Kondorosi Lakópark lett a megadott helyszín, kicsit alábbhagyott a jókedvem, mert régebbről, pár éve volt itt 1-2 rosszabb élményem. De úgy voltam vele hogy az rég volt, én optimista vagyok, szóval adtam egy esélyt. (És milyen jól is tettem, hogy meglátogattam Klaudiát.)
BKK-t használtam, 47 villamos plusz séta. Ott nem láttam szabad parkolót, szóval aki kocsival menne, az kalkulálja bele ezt a plusz időt.

Helyszín

Kicsi a lakás, de abszolút megfelel a célnak. Modern minden, jó a lakás dizájnja. Mindenhol rend és tisztaság. Lakásba lépve rögtön jobb kéz felé a fürdő. Minden pipere cucc megtalálható, jó a felszereltsége.
Maga a lakrész ilyen egyszobás nappali, szobakonyhával, csak le van választva fallal a hálófülke rész, ahol kényelmes nagy franciaágy van. Ilyen eldugott kis szerelmi kuckó érzetét adja.

Hirdető külseje

Klaudia észbontóan szexi, 10/10 legalább is nekem. A megjelenése, a kisugárzása, én nem vagyok cickó fan, inkább a szép női lábak a gyengém, de Klaudia csodás kebleire én is azt mondom, hogy WOOW.
A mosolya, a hangja, úgy egészben azt mondom hogy bomba Nő.

Action

A fürdőből visszatérve a széktámlára lehelyeztem a törölközőmet és félig álló fallosszal érkeztem Klaudia elé.
Kérem szépen itt van a munkaeszköz, ezzel kellene valamit kezdeni a kisasszonynak. :P
Megkért hogy helyezzem magam kényelembe és elkezdte finoman kőkeményre szopni a farkamat.
Ahogy éreztem a puha ajkait, a meleg nyálát hm... nagyon kísértésbe estem hogy mégiscsak igényelném azt az extrát és szívem szerint torkon lőném.
De zen mesteri önmegtartóztatás kellett hiszen, nagyon nagy vágyam volt, hogy belé hatoljak, hiszen aktustól vezérelve érkeztem szépséges múzsámhoz.
Így még egy öt percig kiélveztem ajka vendégszeretetét, majd kisvártatva gumit húztunk.
Szerettem volna ha beleül, de kicsit szabadkozott, hogy elég nagy a szerszám és így tuti fájna neki, próbáljuk meg misszionárius pózban. Így is tettünk, Ő feküdt most hanyatt és meg szemből óvatosan becsúsztattam neki.
Igazat mondott, mert nagyon szűk volt a puncija (mindamellett istenien finom), így gyengéd mozdulatokkal kezdetem tágítani a farkommal. Óvatosan mozogtam benne, majd mikor már kellő ritmus megvolt, akkor bátrabban élveztem ki női princípiumát. Mikor már nedves csattogó hang megvolt, belenéztem a szemébe, Ő meg szemérmesen lehunyta a tekintetét, ezt a pillanatot nagyon szerettem.
Éreztem hogy hamarosan elélvezek így még kutyus pózban folytattuk innen.
Mikor hátulról belé hatoltam, szinte Ő maga tolta fel magát a farkamra, így megfogtam a csípőjét és csak élveztem ameddig csak lehet. Elég hangos nyögéssel lőttem tele a gumit.
Szenzációsan jó volt ez a fél óra.

Elszámolás

Előre volt a csokor átadva, a nappaliban a kis dohányzó asztalra helyeztem.
Ár érték arányban maximálisan jó, sőt kiváló.

Klaudia, jó szexpartner

  Mers

Egyeztetés

Már egy jó ideje nézegettem a hirdetését . Sikerült a napot lazára szervezni , és már hívtam is . Hamar meg is találtam . Vagy tíz percet beszélgettünk , nagyon kedves , közvetlen és jó fej volt a telefonban .

Megközelítés

Kocsival érkeztem a megadott címre , könnyű megtalálni . Parkolóhelyet gyorsan találtam .

Helyszín

Ház új építésű . Lakás jól berendezett és jól felszerelt . Szoba maximális kényelmet biztosít . Fürdőszoba minden igényt kielégítő mennyiségű kegyszerrel van felszerelve .

Hirdető külseje

A lány a fotóknak teljes mértékben megfelel, nem volt semmi csalódás. Az arca gyönyörű szép, de a formája , hát az kimondottan fenomenális! Nagyon finom bőre van, gyönyörű hosszú combjai vannak. Aprócska fehérnemű volt rajta, nem is nagyon takart semmit. Gyönyörű testű lány!

Action

Mikor a zuhanyzásból visszaértem már csak a kis tanga volt rajta , amiben fogadott. Állva kezdtünk ismerkedtünk , csókolózva , aztán az ágyra invitált . Fincsi franciázásba kezdett, merevedtem is rendesen , de aznap kicsit le voltam eresztve, mert éjszaka nem nagyon aludtam. Lehet emiatt is, de kicsit több időt vett igénybe mire teljesen aktív lettem. Közben megfordult, hogy Én tudjam kényeztetni a punciját . Nagyon szép, illatos puncija van. Elég sokáig nyaltam, nem tudtam betelni vele . Aztán gumit húzzunk . Fordított lovaglásban élvezetünk , ezalatt kéjesen nyögdécselt. Haja leeresztve , hullámzó teste gyönyörű volt , és fokozta a hangulatot . A végén a popsijára élveztem, egy hatalmasat. Második fejezet már nem volt, mert minden erő kiszállt belőlem . Mondjuk , nem is terveztem még egyet . Utána gyors tusolás és indulás.

Elszámolás

Pontosan annyi volt amit a telefonban mondott .