Léna Szexpartner Budapest, XIII. kerület

Beszámolóim

Léna, felejthetetlen szexpartner

  IndexJobbra

Egyeztetés

Piros oldalon jelent meg előbb a hirdetése, még Adriana néven. Első próbálkozásra sikerült elérni telefonon. Kedves, mélyen búgó hangja volt, tájékoztatott mindenről amit érdemes volt tudni, pár órával későbbre beszéltük le a találkát.

Megközelítés

XIII. kerület, de viszonylag könnyen megközelíthető rész. A házszám becsapós, mert a több épületből álló társasház utolsó épülete volt a befutó pontosítást követően, oda meg kellett még pár percet sétálni parkolás után.

Helyszín

Emeleti lakásban fogadott Léna, az otthonos berendezések láttán egyértelmű volt ez a saját lakása, nem pedig a célnak kialakított zug. Ettől kicsit közvetlenebb, jól sikerült randis érzések fogtak el, mint amikor a lány felhív a lakására “egy kávéra” a randevú végén.
A lakás maga ízlésesen berendezett, jól tükrözik Léna személyiségét az apró dekorációs megoldások.

Hirdető külseje

Léna arca karakteres, de a nőies szépség értelmében. A képei jól visszadják az alakját, és a valóság is ezzel egyezett meg. Egy sejtelmes fekete kosztümben fogadott, ami láttatni engedte formás idomait. A látvány és a kedves fogadtatás egyből heves szívdobogást váltott ki belőlem. Megkérdezte hogyan utaztam, milyen a napom, ilyen jégtörő small talk, de alapból fesztelen volt a kommunikáció köztünk így nem volt szükség felvezető körökre.

Action

Első találkozásnál szeretem a hálám jelét jelképezni hivatott virágcsokrot előre odaadni, hogy ne pénzes kézzel fogdossam össze magunkat. Ezt diszkréten egy szekrényre helyeztem el. További szó nem is esett róla, a távozásomkor is ott volt még, nem nyúlt hozzá.
Indulás előtt alapos fürdéssel készültem a randira, de egy frissítő zuhanyzást szerettem volna megejteni a higiénia jegyében, ehhez egy friss törülközőt kaptam majd a fürdőszoba irányába navigált. Tiszta fürdőszoba, jó minőségű tusfürdő, száraz kilépő. Többet nem is kívánhatnék.
Mikor visszatértem a hálószobába, Léna már fekve invitált maga mellé és megkért, masszírozzam meg.
Meglepett, de tetszett a felkérés táncra, szívesen belefogtam a felfedező kalandba. Léna teste nagyon szép formákkal megáldott, látszik munkája van benne. Bőre fehér, puha, illatos. Amíg egy kis kencével átmasszíroztam a testét, folytattuk a beszélgetést élethelyzetekről, élményekről. Csak magamat tudom ismételni, igazán randis-barátnős hangulata volt ennek, ahol nem esünk egymásnak egyből, pár ismerkedős kört megteszünk előbb, de a háttérben már ott húzódik egy szexuális töltet, aminek mindketten várjuk már a kiteljesedését. Ezen dolgoztam is apránként el-eltévedő ujjakkal, kézmozdulatokkal, amik Léna mondatait is megakasztották, míg végül a beszéd átadta helyét a sóhajoknak. Ekkor a határa fordult és a lába közé invitált. Szájjal és kézzel is kényeztettem, ennek pedig a hatása gyönyörűen kiült az arcára. Közben másik kezem felfedezte a szép formás cicijeit. Bár jelenlegi formájukat már egy kis segítséggel érték el, szépségük értékéből ez nem volt le semmit. Igyekezetem bőséges nedvesedéssel és remegő combokkal díjazta Léna, majd átvette a kezdeményezést. Először egy finoman indított, de jó száj technikával kivitelezett franciával hozott teljes harckészültségbe, majd gumi felhelyezését követően magába fogadott. Szenvedélyes, intenzív volt a szeánszunk, de megkért, ezt ne ecseteljem utólag túlzott részletességgel. Ezt tiszteletben tartva azzal zárnám sorsom, hogy nagy élvezéssel fejeztem be, hozzámbújva hagyott lenyugodni. Ezt követően itallal kínált és elkísért a zuhanyba.

Elszámolás

Léna programja számomra teljesen ideális volt, extrát nem vettem igénybe, de nem is kérdeztem, hogy lenne-e. Amiket a telefonban megbeszéltünk azt maximálisan teljesítette, nem maradt bennem hiányérzet.