Isabella Szexpartner Budapest, XIII. kerület

Beszámolóim

Isabella, jó szexpartner

  ben111

Egyeztetés

Ezen az oldalon láttam, hívható volt így hívtam is, pár csörgés után felvette. Mivel átolvastam a profilját előtte és árak is vannak csak pár dolgot egyeztettem még vele a biztonság kedvéért. És megbeszéltünk egy időpontot másfél órával későbbre (miattam mert idő kellett hogy odaérjek).
Beköszönésnél a hangja félénk volt de miután elmondtam monológomat már a hangja megváltozott, nagyon édes, kedves volt. :)

Megközelítés

Dózsa György és Árpád-hid metrómegállók között (szerintem inkább közelebb az Árpád-hidhoz), Dunához közelebb. Én 1-es villamostól sétáltam a házig, 5 perc volt.
Előtte Google térképen néztem meg a telefonon megkapott címet, a Google a ház melletti parkolóra mutat, de rákattintva a közeli vendéglátó egységre már be lehetett biztosra azonosítani a címet.
Parkolás szempontjából van hely ahogy láttam hétköznap délután, de szerintem fizetős övezet.

Elszámoltam és hamarabb érkeztem 10 perccel, inkább felhívtam tudjon róla már megérkeztem, már ő is fogadóképes volt így felmentem hozzá.
A Duna felőli bejárton mentem be, a falon lévő kaputelefont használva (az ajtón lévő szerintem csak kóddal működik).
Megkaptam az emeletet és hogy ott merre forduljak.
Lift mellett egy ajtón kell bejutni ami 2 lakáshoz vezet, karnyújtásnyira van ez azajt bejárati ajtótól, itt azért össze lehet futni mással véletlenül, de hol nem?
De inkább diszkrétnek ítélném a bejutást!

Helyszín

Bár panel, de a lakás teljesen fel van újítva, rendezettnek és tisztának tűnt nekem. Fürdő kicsi (én elfértem), zuhanykabinnal, pár tusfürdővel (nem nagyon nézegettem, használtam egyet), szájvíz is van.
Törülköző jó minőségű volt.
Baszoba nagy, nagy franciaággyal, hatalmas TV-vel (mondjuk ez annyira nem lényeg), légkondival, hatalmas tükörrel az egyik falon lévő szekrényen.

Hirdető külseje

A képeken sok minden takarva van, de nem csalódtam amikor megláttam :) Fiatal, szép bőre van, mellméret szerintem mindenkinek relatív, nem voltak hatalmasak de kicsik sem, nekem tetszettek :)
Világos színű fehérneműben fogadott, illett a szőke hajához és szép arcához. Végig mosolygott és az első perctől nem volt feszengés, jól oldotta a feszültséget.
Kommunikatív, szép lány.

Action

Érkezésemkor mosolyogva fogadott, cipőt azonnal levettem, mint egy jó gyerek és bekísért a szobába.

Pár mondatot váltottunk az időjárásról de mindezt oldottan köszönhetően neki, megmutatta a fürdőt, zuhanyzás után már várt a víz a szobában amivel előzőleg kínált.
Ittam pár kortyot és eközben ő levette a fehérneműjét ami kezdetek óta rajta volt, inspirálóak voltak a mozdulatai. Mindent előre bekészített az ágyra (zsepi, gumit csomagolását előre megbontotta).

Ekkor mondtam hogy én szeretném kezdeni a dolgokat, hátára feküdt és elkezdtem végigcsókolni a melleit, közben bókoltam neki, jól reagált a csókokra, simogatásra. Egyre lentebb mentem és a lábai között kötöttem ki, lassan, finoman nyaltam, úgy tűnt tetszik neki, de egy idő után feladtam. Meg is beszéltük a dolgot, én úgy éreztem hogy nem fog sikerülni, ő úgy nyilatkozott hogy jól esett neki, de hát elvileg miattam vagyunk itt :D és már ekkor a hátamon feküdtem.

Háttal nekem, az oldalán fekve kezdett el finoman foglalkozni velem, pillanatra morgolódtam hogy pont takarja az akciót és a tükörből sem láttam éppen semmit köszönhetően egy széknek, de kicsit oldalra kihajolva már minden rendben volt :) Nagyon gyengéden simogatott és finoman vett be a szájába, nagyon izgató volt, meg is lett a hatása!
Gumit húzott - profi módon a szájával - ekkor már mellettem térdelt és úgy folytatta egy ideig, majd felajánlotta hogy jöhet a menet :)

Én kértem hogy a hátára feküdjön, kis síkosítót tett rám és behatoltam. Rögtön éreztem hogy nagyon szűk, tudtam hogy nem lesz hosszú a művelet :D
Lassan kezdtem, de nem tudtam igazán begyorsulni mert annyira jó volt :) Többször is leálltam, de végül beadtam a derekam és jól elmentem, Isabella nagyon cuki volt végig, mint egy barátnő!
Hagyott lenyugodni.

Kifeküdtem, közben beszélgettünk mindenről, egy idő után tudtam hogy részemről nem fog menni a második kör. Kicsit váratlanul érte hogy ezt bejelentettem (lehet azt hitte nem érzem jól magam, de éppen ellenkezőleg), de azt nem tudta hogy volt még elintéznivalóm aznap.

Gyors zuhany, aztán a kijutásnál annyira el voltunk foglalva hogy van-e kint valaki hogy elfelejtettem neki megköszönni az élményeket :D

Elszámolás

Az oldalán kiírt 1 órát fizettem érkezésemkor, 2 aktus is belefért volna de végül csak egyet vettem igénybe, de ez az én döntésem volt, nekem belefért mert jól éreztem magam. Extrákról nem tudok, nem kértem semmi olyat ami nem fért volna bele az alapba.

Isabella, jó szexpartner

  Caps2

Egyeztetés

Délelőtt hívtam fel, sikerült elsőre elérni és egy délutáni időpontot találni.

Megközelítés

Göncz Árpád és Dózsa György metróállomásoktól egy kellemes sétatávolság. Érdemes lehet pár percet szánni arra, hogy biztosan a jó épületet találjuk meg.

Helyszín

Panel. De nem belül, a lakás nagyon igényes, a hálószoba hatalmas, egy méretes francia ágy és egy fotel is rendelkezésre áll. Az ágy egyik oldalán pedig nagyobb méretű tükrök. Én a fotelt arrébb raktam, hogy ne zavarja a kilátást a tükörben. A fürdő nem a legnagyobb, de minden rendelkezésre áll a tisztálkodáshoz.

Hirdető külseje

Isabella hihetetlenül gyönyörű. Mivel teljesen levett a lábamról első pillantásra, így nem emlékszem a fogadószettjére. Legközelebb majd szemfülesebb leszek. Fiatal, nőies, bomba alakja van és rendkívül puha bőre. Egy tetoválást bizotsan láttam, amit szintén nagyon vonzónak találtam vele kapcsolatban.
Minden egyes alkalommal elolvadtam mikor rám mosolygott.

Action

Megkért, hogy helyezzem magam kényelembe, miután mellém kuckózott, egy egész testes simogatással kezdte felborzolni a kedélyeket. Mivel nem beszéltünk meg semmit, így franciás kényeztetésre rendelkezett be. Miután kibontotta az óvszert, kérdeztem rá, hogy a natúr francia opció-e. Pozitív válasz után azzal folytattuk. Érdemes lehet előre megbeszélni az ilyen apróságokat .. :D
Nem éltem a mélytorok (extra) lehetőséggel, így nagy mélységekbe nem mentünk, de egy csodás kényeztetésben volt részem.
Nem volt ellenére, hogy 69-es pózba forduljunk. Noha én nem okoztam különösebb csodát, nagyon vadító volt ténykedése és ahogy közben tolta rám magát. Mivel önző vagyok, így nagyon rövidesen megkértem, hogy húzzunk gumit. Erre a legnagyobb meglepetésemre nemleges választ kaptam. Döbbent tekintetem láttán jelezte, hogy nincs szükség rá, hiszen éppen egy pillanattal ezelőtt húzta fel. Így hát ninja készségein teljesen lenyűgözve kezdtünk, misszionáriusban.
Miután sikerült egy kellemes ritmust találni, Isabella nagyon izgató hangokkal töltötte meg a szobát. Lábait itt is és szinte minden másik pozitúrában is körém fonta, amit imádtam.
Nagyon rugalmas és nyitott volt minden egyes kérésemre, ötletemre.
3-4 póz, illetve a 2. kör lehetőségének konfirmálása után, a gumiban lett végem. Gyorsan megtisztogattam magam és kértem pár perc pihenőt.
Sikerült közös témát találni, és nagyon kellemesen, vidáman eltársalogni.
Második körben gumis franciával kezdtünk mert ott natúr már nincs, de így is csodás érzés volt. Újfent kipróbáltunk pár pózt, köztük egy nagyon heves lovaglót is, de a kedvencem a misszionárius volt, ahol Isabella gyönyörű tekintetével és mosolyával babonázott meg, miközben lábaival végig összekulcsolva szorított magához közel. Isabella mindent megtett, de a második kör már nem jött össze, ami teljes mértékben nekem felrovandó. Ha egyáltalán fel kell róni.

Elszámolás

A legelején rendeztük, az adatlapon kiírt összegnek megfelelően. Extrákat nem vettem igénybe.

Isabella, jó szexpartner

  vivalanocse1

Egyeztetés

11:37-kor hívtam, egyből elèrtem. 0 beszis pár napja felkerült hirdető, alapesetben kihagyom, de a kèpek ès a szerintem fèlreèrtèkelt rózsája na meg az akciója hívásra ösztönzött.

Szóval hívtam ès mondtam hogy a besziken láttam a hirdetèsèt,èn fèl órára mennèk nem egyre, arra is megadná a kedvezmènyt? (A kiírás szerint egy óra meg kèt óra mellè jár.) Elmondta fèl órára nincs kedvezmèny, sejtettem, de teszteltem hogyan kommunikál a vendèggel. Őszinte volt, vègig kedves ès nem kommunikált mást mint amit adatlapjára kiírt akciónak, nem próbált látogatásra buzdítani kamuval, tetszett hogy kitart az elkèpzelèse mellett, korrektnek találtam ès megbízhatónak. Mèg rákèrdeztem fèl órában van kètszeri lehetősèg? Meglepetèsemre azt mondta van. Visszakèrdeztem várj, csak fèl órára mennèk ès van? Megerősítette jól hallottam, van.

Akkor kèrtem a 15:00-15:30-at, azt mondta az neki is szuper, meg a címet. Pontos címet adott.
Korrekt volt, megtartotta az időpontom, nem ütött ki az egyórás meg hosszabb időpontosok kedvèèrt,pedig azok rózsában neki előnyösebbek lettek volna. (Már ha volt konkurenciám ezidőtájt, lehet nem volt)

Mèg megkèrdeztem a natúr franciát vègig, bővebben telefonon ès azt mondta az testre van befejezèsül, szájba nincs ès arcra sincs. Olyan nem hangzott el hogy a fèl órában nincs natúr francia. Így úgy vettem az lesz, csak mèlytorok nèlkül. Amúgy az volt az egyik akció, a mèlytorok extra elemgedèse ha valaki órára megy, vagy más választható extra elengedèse. :)

Megközelítés

Kèk metróval, az az M3 (gyengèbbek, fiatalabbak kedvèèrt) egèszen az exÁrpád hídig, most èpp Göncz Árpád városközpont. Onnantól gyalog. Az ètterem felőli oldal az ajánlott, kapucsengőből meg azt használni ami a falon van ès nem az ajtón. Emeletet elmondta meg liftből merre forduljak. Lèpcsőztem, de ez nem befolyásolt semmit.

Helyszín

Kiváló állapotú lakás, èpület alapján ezt nem vártam,panel feelingre számítottam volna de jobb annál, minden szoba tip top, mintha felújították volna frissen, direkt erre a cèlra. A tetthelyen a falon ággyal szemben vègig tükör, óriási, minden èrtelemben, másik falnál bútorok, egyik rèsz megpakolva cipőkkel, másik női táskákkal, mintha notórius cipő ès táska vásárló lenne. A szobában az ágy kellően nagy, ágy ès fal között fotel, de nem oda tettem a ruhám, hátha használjuk.
A cipőmet belèpèskor kell levenni, majd lehet beljebb kerülni. A fürdőszobában minden tiszta, picike fürdőszoba, álló zuhanykabin, nem tudom közös fürdèsre alkalmas-e, a fèl óra miatt nem teszteltem. Egy darab Palmolive meg old spice tusfürdő fent, lent is old spice tusfürdő másik márka meg noname volt mèg, szóval van több. Kilèpő alapján első vendèg is lehettem, nem volt mèg leterítve, csak ki volt kèszítve, leterítettem. Szájvíz volt, kettő is, de nem a csapnál volt kitève, a csaptól messzebb ès lentebb, szinte bontatlanok. Minden jel arra utalt hogy egy kezdő fiatal lány első napjait látom.
Konyhában pedig ott állt az elektromos vagy ilyesmi roller, azt mondta imád azzal közlekedni, mindenütt ott van hamar. Klíma van a lakásban ("Forró nyári napon, egy hideg szobában,...")

Hirdető külseje

"Kis fiatal , feszes , szép arcú mindig mosolygós aranyos kis szőke álom vagyok !"
Na ennèl jobban èn sem tudnám őt összefoglalni, minden szava igaz amit írt magáról. Már a telefonban elbűvölően kommunikál, barátságos, türelmes, kedves. Arca valóban nagyon szèp, angyali arca van, kis teste valóban fiatal, feszes mellek jellemzik,puncija szèpen frissen borotvált. Sejtelmes titokzatos kèpeket tett fel, visszafogottsága rabul ejtett. Valóban szőke, össze volt fogva a haja, engedte megfogni. Felül napozás nyomait láttam, kèrdeztem most nyaralt? De mondta nem csak kint a padon napozott. Fogadóruha meztelen szinte, èrdekes módon kèt pici bokáig is alig èrő zokni van rajta, ez olyan mai fiatalos divat. Testèt sportosnak mondanám, felesleg nincs rajta.

Action

Beenged, ajtó mögött cuki, mosolygós vidám lány fogad (vègig mosolyogta a talit), kèri a cipőt ott levenni, majd be a szobába. Ruhát leveszem, nem a fotelbe teszem, hátha majd használjuk, csak le a földre majd rózsát magamtól odaadom. Jöhet a tusolás, szájvíz, stb. Visszaèrve ágyra megyünk, úgy helyezkedem hogy tükörből lássam őt, a hátát punciját onnan látom is. Ő nem egyből franciával kezd, feljebb jön, cicijeit rázza felettem, puszik elcsattannak, elnyúlok a gumièrt, kettő van kikèszítve, úgy terveztem orál után húzzuk, ő meg úgy hogy máris. Kimarad a natúr, azt mondja a natúr a fèl órában nincs benne, gyorsan felhúzza ès gumis farkam már a szájában. Szèpen nyeli el a farkam, jól mutat a pici szájában, önszorgalomból veszi olyan mèlyre ameddig tudja, a határait tesztelgeti. Egy ponton túl nincs mèlyebben. (Elvileg nem is szabadna mert extra, de èreztem hogy próbálkozik meddig megy neki) Nem baj, közben haját fogom, tükörből is nèzem, majd kölcsönössèget kèrek. 69 mondja, igen az egy nyelvet beszèlünk ès egy kicsit èn is nyalom a punciját míg ő szájjal a gumis farkamat kènyezteti.

Rákèrdezek a kedvenc pózára, ideje szexelni.
A misszit nevezi meg kedvencènek, be is hatolok, csóklopással próbálkozok, azok szájrapuszik lesznek mind, viszont barátnősen húz magába. Teszek egy próbát hogy ki-be járatom majd benne, teljesen kihúzom majd vissza tövig, de mondja csináljuk rendesen, azt szereti ha teljesen benne van a farok. Hölgyválasz van, megadom magam, így vagyunk egy darabig majd rákèrdezek mehet más póz is? Persze, csak a kutya picit óvatosabb lenne, elmondja az okát, akkor foteles terv helyett inkább az ágyon hasalós mellett döntök, benne van, fölötte vagyok, szájrapuszit mèg vètelezek ès így is megyek el. Hátranyúl gumit megnèzi, tövig rajtam van. Közösen leapplikáljuk majd.

Nem sokat pihenünk, kèzire vált, megkèrdezi szereted gyorsan? Igent mondok, erre gyorsan ès erőteljesen veri a farkam, leállítom várj úgy èrtettem a gyorsat hogy azt szeretem ha gyorsan belekezdünk. A második gumit mèg negyedkemèny farokra szájjal teszi fel, de szájában gyorsan kemènyedik. Nem bánod ha lemegyünk a szőnyegre ès a tükör előtt csináljuk? Visszakèrdez úgy hogy tèrdel előttem? Igen. Megkèrdezem mert van aki nem szereti. Ő kèszsègesen benne van, hevesen gyorsan csinálja, többször beveti azt a pornós elemet hogy kitátja a száját, de hát gumival az èlvezz bele nem olyan hiteles, viszont változatos franciája közben azt is kipróbálja hogy szájában a farkam egy rèsze ès kezèvel húzza oda vissza vègig nèha erősen. Várj ez jó, ezt így ès kèszsèges, mosolygós. Ez a technika meghozza majd a sikert. Megy szèpen gumiba, fèl óra alatt kettő.

Megkèrdezem hozzád ilyen sokan jönnek kèt körre fèl órában? Azt mondja nem, èn vagyok az első. Nekem mièrt? Mert telefonban kedves voltál. Mondom neki nekem is ő az első fèl órában,ez nagyon ritka, ilyennel mèg nem találkoztam. Mèg elmondja ő valóban 24 èves. Mondom tudom, zölddel van írva. Elmesèli mit jelent hogy elkèrik a szemèlyit aranyos, nem tudja hogy èn ezekkel tisztában vagyok. Korrekt hirdető próbál lenni, nekem bemutatkozása, fotói ès ez a valós adat ezt erősítik. Elmondom neki mièrt a fèl óráját választottam. Rákèrdez mèg a tusolásra. Az belefèr mèg időbe? Volt mèg 5 perc. Azt mondta persze, a tusolást nem számítja az időhöz. Akkor megyek persze, mèg viccelődöm vele, ígèrem gyors leszek, nem fogok fèl órát tusolni. Gyorsan tusolok, rèsnyire nyitott ajtónál ott áll mikor jövök ki a fürdőszobából, mèg megkèrdezem ha egy órára jönnèk akkor fèl óra is lehet-e az aktus, mondja igen. Mèg megkèrdezem az a mèlytorok az mèretfüggő ugye? Megerősíti hogy igen. Cipővètelnèl mèg meglátom a rollerjèt, elárulja azzal közlekedik, csak az emberek nem toleránsak a rolleresekkel. Ès elköszönök bájos arcocskájától.

Elszámolás

"Aki a mai napon eljön hozzám az 1 órás randevúra annak jár egy ajándék ! 😍 2 órás foglalás esetén 3 ajándék jár ( foglaláskor említeni kell , hogy szeretnél élni a lehetőséggel)"
Erre az akcióra felfigyeltem. Tegnap pedig a mèlytorok volt ajándèk. Erre az van írva hogy extra. Tali vègèn rákèrdeztem, inkább mèretfüggő. Jól sejtettem, ezèrt sem erőltettem hogy egy óra legyen.
Meg azèrt sem mert jelentős az eltèrès a fèl ès az egy között. Nem ismertem, de a felet úgy èreztem alá lőtte, az egyet pedig túllőtte. Ritkán látok ilyet, de ha látok ilyenkor a fèl órát választom. Egyèbkènt inkább korrekt a lány, kiírva is korrektül meg van adva minden, inkább kezdeti indulás a tapasztalatlanság az oka hogy pl a mèlytorok nem bővebben telefononra van írva. Amit telefonban kimond ahhoz tartja magát. Pèldául kimondta a kèt èlvezèst, ès tartotta is, ilyet mèg sose hallottam fèl órás talinál. Sajnos azt nem mondattam ki vele hogy natúr francia fèl órában, adatlap alapján adottnak vettem. Ő sem szólt hogy az csak órában van. Nem tudom mi változott pár óra alatt, míg hívtam, lehet valaki szájbasült inkorrekten vagy attól fèlt nem tartom be ès èn sülök el hamar oda? Mindenesetre felgumizott meglepetèskènt èrt, de a lány összhatása, külseje, kedvessège, kezdő lète simán áthidalta ezt, ellensúlyozni tudta. Már az is korrekt hogy ellenőrzött korral hirdet.
A fèl óra szerintem megèrte, nem bántam meg, főleg mert tènyleg azon volt hogy jól èrezzem magam, meg összehozzuk a kèt èlvezèst. Lehet ez a fèl óra natúr vagy gumis francia máskor változik, cèlszerű rákèrdezni.
A csók nem klasszik csók, szájrapuszis csók, a nyelves az azt mondta neki már túl intim zóna.
Az aktusban aktív, orálban is aktív, jól beszèlget, elszámolás kb fair èrtèk.
Egyèbkènt előre adtam oda.