Misty VIP Szexpartner Budapest, IX. kerület

Rólam

Sziasztok Édeseim újra itt! Most csak nektek! :)

Nem mondom hogy hosszú időre jöttem vissza, és persze aki ismer az tudja hogy most sem lesz könnyű bekerülni, de szeretném ha nem adnátok fel!

Én egy önmagára, a környezetére és a munkájára is igényes, szép arcú nő vagyok, vidám és mosolygós. Belevaló vagyok szexy dög, de jó beszélgető partner is. Buja álmokat minden odaadással teljesítő hölgy vagyok, aki az eltöltött perceket tényleg a maximumon teljesíti! Tapasztalt vagyok, mellettem nem érzed majd magad kényelmetlenül, szorongva! Az erotika minden típusát kedvelem, legyen szó vad pornós, vagy akár barátnő feeling-es szexről.

Igényes Urak/Pasik jelentkezését várom, leginkább azokat akiket már ismerek!!! Mivel egy nap csak 2-3 vendéget fogadok nehézkes a bejutás!

Mindig szexy, csinos ruhában fogadlak vagy igényes fehérneműben, miniruhában, magassarkú cipőben. Ha bármilyen igényed van azzal kapcsolatban, hogy miben fogadjalak, nagyon szivesen teljesítem, amennyiben jelzed a telefonban. Mindig tisztán, lefürödve várlak, de ha szeretnéd szivesen veled tartok a zuhany alá.

A lakás ahol fogadlak egy lakóparkban van, központi helyen, rendezett környéken. A bejutás nem nehéz ha betartod az utasításaimat a telefonba, kérlek figyelj és légy nem feltűnő, hangos! Érkezésedkor 2 egy tágas francia-ágyas szoba fogad, harmonikus hangulat kényelmes és tükrös, lágy zene illetve. Pornófilm nézésére lehetőség van! Mindig tiszta lepedő, és jó illat vár!
A törölköződ is mindig tiszta lesz, száraz és nedvszívó. Fürdőszoba garantáltan felszerelt, szájvíz, sok tusfürdő, ... Egyéb megtalálhatóak!

A telefonom én kezelem, ha nem venném fel, annak oka van, ha rövid időn belül észre veszem a hívásod, diszkréten visszacsörgök. Amennyiben nem érsz el, és mindenképpen szeretnéd tudtomra hozni, hogy el akarsz érni, küldj egy üzenetet viberen vagy whatsappon és amint tudlak megcsörgetlek. Más jellegű, esetleg érdeklődő sms-ekre nem áll módomban válaszolni, valamint magán és vezetékes hívásokat sem fogadok. Amennyiben bejelentkezel hozzám egy telefonszámon, kérlek a kapuból ne egy másikon próbálj meg elérni, a félreértések elkerülése végett.
A kaputelefonnál pontosan kövesd kérlek amit mondok, így fogsz egyszerűen bejutni. Kérlek a lépcsőházban, liftben, és a lakásomban is légy jól nevelt, és ne rongálj, ne kelts feltűnést.
A diszkréciót garantálom neked, hozzám jössz, velem fogsz találkozni.

A környéken parkolni könnyen lehet, a ház közelében van szabad hely.

Amennyiben megbeszéltünk egy időpontot, és ha bármi közbejönne, ami ugye nem kizárt, és tisztában vagyok vele, kérlek jelezd amilyen hamar csak tudod. Nem az lesz kellemetlen, ha időben lemondod és udvariasan elnézést kérsz, hanem az, ha legalább egy sms-re sem méltatsz, vagy akkor szólsz, amikor már eljött az időpont.

Köszönöm hogy elolvastad, és hidd el, ha eleged van a rossz tapasztalatokból, hívj bizalommal, nálam garantáltan nem érhet csalódás.

Csókjaim: Mistyke